Nyheter:

  • Lørdag 27. april kl. 23.34

    To hus evakuert i Ørsta etter frykt for ras

    En mur skal ha flyttet seg opp mot 20 centimeter.

  • Lørdag 27. april kl. 23.12

    Overtidsdrama da kapteinen sikret Chelsea-poeng med kremmerhus

    Conor Gallagher sto fram og sørget for at Chelsea fikk med seg 2-2 borte mot Aston Villa i Premier League lørdag.

  • Lørdag 27. april kl. 23.01

    Casper Ruud våknet etter dårlig start – videre i Madrid Open

    Casper Ruud slo serbiske Miomir Kecmanovic og er klar for tredje runde av tennisturneringen Madrid Open.

  • Lørdag 27. april kl. 22.48

    Knivstikkingen i Moss: – De er fremdeles i sjokk

    12-åringen som ble knivstukket i Moss har kommet hjem fra sykehuset.

  • Lørdag 27. april kl. 22.33

    Statens vegvesen satt ut av dette synet: – Aldri sett noe lignende

    Statens vegvesen slet med å få Volvoen inn på kontrollstasjonen. Der ble den avskiltet på flekken.

  • Lørdag 27. april kl. 22.25

    Evakuerer barnesykehus etter trussel fra Belarus’ KGB-sjef

    To sykehus i Kyiv evakueres lørdag etter at den belarusiske etterretningssjefen lovet «å straffe» dem.

  • Lørdag 27. april kl. 22.02

    MC-sjåfør blir sett i arresten

    Motorsyklisten som er mistenkt for å køyrd ruspåverka og krasja, blir sett i arresten etter det er tatt prøver av han. – Fører utagerte på sjukehuset og ein patrulje måtte bistå for å få kontroll, melder politiet i Sør-Vest.

  • Lørdag 27. april kl. 21.42

    Politiets beskjed til russen: Ta omsyn, og ha det kjekt!

    Nesten ingen har klaga på russen i Vestland så langt i den første helga i årets russetid. – Det ser ut til å ha gått veldig bra, seier operasjonsleder Bjarte Rebnord i Vest politidistrikt til NRK. Laurdag kveld er det berre registrert klage på høg musikk frå ein russebuss i Nordfjordeid. Han vonar resten av russetida også blir relativt roleg. – Ta omsyn og ha det kjekt. Ta vare på kvarandre, oppmodar Rebnord.

  • Lørdag 27. april kl. 21.42

    Slagsmål i Fredrikstad

    Politiet i Fredrikstad har kontroll på situasjonen etter at det brøt ut en slåsskamp på Stortorvet sentralt i Fredrikstad lørdag kveld. Det sier operasjonsleder Finn Håvard Aas. I 21-tiden var flere enheter fra både politiet og ambulansetjenesten på stedet. Det er to personer som har barket sammen, sier Aas.

  • Lørdag 27. april kl. 21.40

    Jente påkøyrt av buss i Bærum

    Ei jente fekk skadar i beina då ho vart påkøyrt av ein buss i Bærum laurdag kveld, skriv NTB. Jenta vart køyrt til sjukehus med skadar i beina, sa innsatsleiar Bjarte Nesje, til avisa Budstikka. Politiet har innhenta opplysningar og opprettar sak.

  • Lørdag 27. april kl. 21.33

    Drottningborg ute av Klassequizen

    Tiendeklassingene Even Salvesen, Julia Vålandsmyr Herland og Niklas Evenstad fra Drottningborg ungdomsskole i Grimstad røk lørdag kveld ut av Klassequizen. Tidligere har Fevik- og Lyngdal ungdomsskole også røket ut i delfinalene. Dermed er det ingen sørlandsskoler som er med i superfinalen som holdes 11. mai på NRK1.

  • Lørdag 27. april kl. 21.27

    Fann MC-fører som stakk av etter krasj

    Ein mann i 30-åra er mistenkt for å ruspåverka køyring av motorsykkelen som var involvert i ei ulukke på E134 i Haugesund laurdag kveld. Politiet fann den skadde mannen i ein hage i nærleiken. Han er køyrd til Haugesund sjukehus for ein sjekk, og for å ta blodprøver for å sjekke om han er rusa.

  • Lørdag 27. april kl. 21.23

    – Ingenting er avgjort ennå

    Györs målvakt Silje Solberg-Østhassel sto en god kamp i det som blir hennes hjemmearena neste sesong. Hun er fornøyd med den ungarske seieren lørdag kveld, men sier ingenting er avgjort ennå. Vipers Kristiansand tapte 23–30 på hjemmebane. Om en uke spilles returoppgjøret i Ungarn.

  • Lørdag 27. april kl. 21.23

    – Ingenting er avgjort enda

    Györs målvakt Silje Solberg-Østhassel sto en god kamp i det som blir hennes hjemmearena neste sesong. Hun er fornøyd med den ungarske seieren lørdag kveld, men sier ingenting er avgjort enda. Vipers Kristiansand tapte 23–30 på hjemmebane. Om en uke spilles returoppgjøret i Ungarn.

  • Lørdag 27. april kl. 21.19

    Harvey Weinstein innlagt på sykehus: – Litt av et togvrak helsemessig

    Det opplyser advokaten til den tidligere filmprodusenten lørdag.

  • Lørdag 27. april kl. 21.17

    Putins nye våpen

    På slagmarken i Ukraina dukker Putins nye våpen opp.

  • Lørdag 27. april kl. 21.15

    Tysklands ytre høyre-parti kobles mot Kina og Russland

    Skandaler ryster Tysklands ytre høyre-parti før EU-valget. Det er anklager om forbindelser både til Kina og Russland. Professor tror likevel velgerne blir.

  • Lørdag 27. april kl. 21.10

    Fortsetter med etterslukking

    Brannmannskaper er i gang med etterslukking, har kontroll på området rundt brannen i terrenget ved Smineslia i Kjøpsvik i Narvik kommune. Ifølge vaktleder Trond Løkås ved 110-sentralen Nordland vil det foregå slukking utover natten og søndags morgen. – Sivilforsvaret vil avløse brannmannskapet i kveld, og holde oversikt frem til nytt mannskap kommer på jobb i morgen tidlig, sier Løkås til NRK. Han legger til at det er bratt og vanskelig terreng i området.

  • Lørdag 27. april kl. 21.09

    Person slått og sprayet med rødmaling

    En person har blitt slått og fått rødmaling sprayet i ansiktet på Bergsmyr i Tvedestrand lørdag kveld, melder politiet. Vedkommende kjøres til legevakten for sjekk etter å ha fått maling i øyne og munn. Personen ble ikke skadet av slaget. Hendelsen skjedde klokken 21.00 lørdag. Ifølge politiet er det fortsatt ukjent motiv for hendelsen. Politiet har avhørt vitner og kjørt i området for å se etter gjerningspersonen.

  • Lørdag 27. april kl. 21.04

    Mindre brann i terrenget i Bjørgedalen

    Brannvesenet er i gang med sløkking av ein gras- og lyngbrann ved Bjørgedalen i Bergen. Det er i nærleiken av nokre naust, og førebels ikkje snakk om nokon evakuering, opplyser Vest politidistrikt.

  • Lørdag 27. april kl. 21.00

    Håndballekspert om kvartfinalen

    NRK Sørlandets håndballekspert Peder Langfeldt mener forsvarsspillet til ungarske Györ ble utslagsgivende for at Vipers tapte mesterligaens første kvartfinale lørdag. Vipers fikk det ikke til å stemme mot Györ og tapte 23–30 på hjemmebane. Kristiansandslaget har dermed et vanskelig utgangspunkt før returkampen neste helg.

  • Lørdag 27. april kl. 21.00

    Håndballekspert

    NRK Sørlandets håndballekspert Peder Langfeldt mener forsvarsspillet til ungarske Györ ble utslagsgivende for at Vipers tapte mesterligaens første kvartfinale lørdag. Vipers fikk det ikke til å stemme mot Györ og tapte 23–30 på hjemmebane. Kristiansandslaget har dermed et vanskelig utgangspunkt før returkampen neste helg.

  • Lørdag 27. april kl. 20.58

    Brant i veteranbil i Trondheim

    Politi og brannvesen rykket ut til en brann i en bil i Leinstrandsveien på Spongal. Brannen er nå slukket og årsaken til brannen er ennå uklart.

  • Lørdag 27. april kl. 20.58

    Leita etter 7 år gamal jente i Bergen

    Ei jente på 7 år vart klokka 20.48 meldt sakna frå ein leikeplass på Nesttun i Bergen. Politiet hadde fleire patruljar på staden og gjekk ut på meldingstenesta X og bad om tips om jenta like før klokka 21. Ti minutt etter melder Vest politidistrikt at jenta er kommen til rette i god behald. – Ein i området som såg tweeten, såg jenta og meldte frå, fortel operasjonsleiar Bjarte Rebnord.

  • Lørdag 27. april kl. 20.54

    Skadeverk på skole

    Deler av ei rute er knust på Mosserød skole i Sandefjord. Politiet oppretter anmeldelse på skadeverket.

  • Lørdag 27. april kl. 20.52

    Lunde optimistisk før returkampen

    Til tross for tap er Katrine Lunde er optimistisk før returkampen mot Györ neste helg. Vipers Kristiansand har et vanskelig utgangspunkt etter å ha tapt 23–30 hjemme for ungarske Györ i mesterligaens første kvartfinale lørdag.

  • Lørdag 27. april kl. 20.45

    Valdshending med skarp gjenstand i Oslo

    Ein mann er utsett for valdshending med ein skarp gjenstand i Møllergata i Oslo laurdag kveld. Politiet er på staden. Den skadde personen er medviten, har fått tilsyn av helsepersonell og er køyrt til sjukehuset. Det er ikkje snakk om livstruande skader, ifølge Øyvind Hammervold, operasjonsleiar i politiet. – Politiet jobbar på staden med få forklaringar frå vitne og har starta søk etter moglege gjerningspersonar, seier Hammervold til NRK.

  • Lørdag 27. april kl. 20.44

    Arbeidsulukke på konteinarskip i Bergen

    Klokka 20.18 fekk politiet melding om at ein tilsett hadde komme i klem ombord på eit konteinerskip som ligg til kai ved Dokkeskjærskaien i Bergen. Ulukka skal ha skjedd i samband med lasting og lossing av konteinarar. – Han har komme i klem eller blitt truffe av konteinarar eller utstyr dei bruker. Han er medviten, fortel operasjonsleiar Bjarte Rebnord i Vest politidistrikt. Mannen vart frakta til kaien med ein lift frå brannvesenet. Tilstanden er ukjent, men den tilsette er teken hand om av helsepersonell og blir truleg sendt til sjukehus, opplyser Rebnord. Politiet undersøker no kva som har skjedd.

  • Lørdag 27. april kl. 20.43

    Alvorlig voldshendelse i Oslo med skarp gjenstand

    Politiet kategoriser hendelsen som «alvorlig» overfor VG.

  • Lørdag 27. april kl. 20.35

    Melding om brann i Spondalen i Bergen

    Brannvesen og politi rykker ut til melding om brann i terrenget i Spondalen i Bergen. Det skal førebels ikkje vere fare for at brannen spreiar seg til hus.

  • Lørdag 27. april kl. 20.35

    Sløkte brann i Spondalen i Bergen

    Brannvesen og politi rykker ut til melding om brann i terrenget i Spondalen i Bergen. Det skal førebels ikkje vere fare for at brannen spreiar seg til hus. 40 kvadrat er svidd av, men brannvesenet har no kontroll og brannen er sløkt, opplyser politiet til NRK.

  • Lørdag 27. april kl. 20.33

    Glimt vant på Lerkendal – tabbe fra Sælnes senket Rosenborg

    Dette er Glimts første seier på Lerkendal siden juni 2020, etter to uavgjort og en Rosenborg-seier. Stillingen endte med 1-3 til Bodø/Glimt. Det gikk bare seks minutter ut i kampen før Bodø/Glimt satte den første ballen i nettmaskene ved danske Kasper Høgh. Etter tre nordnorske mål forsøkte Ole Sæter å fyre opp Lerkendal etter å ha redusert til 1–3 på straffe.

  • Lørdag 27. april kl. 20.27

    Chelsea ødela for seg selv da Barcelona tok seg til Champions League-finalen

    (Chelsea – Barcelona 0–2, 1–2 sammenlagt) Caroline Graham Hansen (29) og Ingrid Syrstad Engen (25) skal nok en gang spille Champions League-finale.

  • Lørdag 27. april kl. 20.23

    Rykker ut til singelulykke på Væresletta i Trondheim

    En varebil skal ha kjørt i atuovernet. En person i bilen. Vedkommende er bevisst, men ellers er skadegraden ukjent. Ambulanse er på stedet.

  • Lørdag 27. april kl. 20.14

    Kjørte for fort og mistet lappen

    En bilfører i Holmestrand blir anmeldt av utrykningspolitiet etter å ha kjørt i 141 km/t i 100-sonen. Førerkortet er også beslaglagt.

  • Lørdag 27. april kl. 20.10

    Innbrudd i et drivhus

    Det har vært innbrudd i et drivhus på Doneheia i Lindesnes. Politiet melder at det har blitt stjålet en del elektrisk utstyr. De ber folk om å ta kontakt om de har opplysninger.

  • Lørdag 27. april kl. 20.06

    Bransjeveteran kritisk til rapport om pant: – Totalt ubrukelig

    Det er flere mangler i rapporten som slår fast at dagens system for pant er bedre enn det EU har foreslått, mener tidligere styremedlem i Ringnes.

  • Lørdag 27. april kl. 20.01

    Kan bli kolonnekjøring på grunn av snø

    Det er meldt snø og snøfokk søndag på E134 over Haukelifjell. Det er fare for kolonnekjøring, det melder Vegtrafikksentralen sør. Sjekk varselet fra Yr her.

  • Lørdag 27. april kl. 19.54

    Knutsen reagerer etter seieren: – Det får vi ikke til å stemme

    (Rosenborg – Bodø/Glimt 1–3) Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen mener laget hans straffes for hardt av dommerne i Eliteserien.

  • Lørdag 27. april kl. 19.47

    Barth Eide reiser til Midtøsten. Målet er fred

    Flere land samles for å finne en løsning på krigen i Gaza. Men Israel er ikke til stede.

  • Lørdag 27. april kl. 19.46

    Katten «Bobby» funnet død: – Så ut som noen hadde hatt et balltre

    Familien Hasle Myhrvold er i sorg og sjokk, etter at kjæledyret ble drept fredag morgen. – Det føles som å ha mistet et familiemedlem, sier Tiril (14).

  • Lørdag 27. april kl. 19.35

    Vipers med stortap hjemme mot Györ i mesterligaen

    De regjerende mesterne Vipers røk på et smertelig 23-30-tap hjemme mot det ungarske storlaget Györ i den første kvartfinalekampen i mesterligaen.

  • Lørdag 27. april kl. 19.32

    Tøft utgangspunkt for Vipers

    Vipers Kristiansand tapte 23–30 hjemme for ungarske Györ i mesterligaens første kvartfinale. Dermed har de et vanskelig utgangspunkt før returkampen i Ungarn neste helg. Vinneren over to kamper blir kvalifisert for sluttspillet Final4 i Budapest første helgen i juni.

  • Lørdag 27. april kl. 19.28

    MC-fører krasjet og stakk av

    En motorsyklist skal ha krasjet på E134 Raglamyrvegen på Rossabø i Haugesund i 18.42-tiden. Føreren løp fra stedet, og politiet leter etter personen. Trafikken går som den skal, ifølge Sør-Vest politidistrikt.

  • Lørdag 27. april kl. 19.22

    Jerv vant på bortebane

    Jerv vant 2–0 mot Sotra på Straume stadion lørdag kveld. Peter Wilson stod for begge scoringene i første omgang. Andre omgang hadde Jerv fortsatt kontroll på kampen.

  • Lørdag 27. april kl. 19.16

    HamKam smadret Grei på Briskeby

    HamKams vant 5–1 på hjemmebane mot opprykkskonkurrenten Grei i 2. divisjon for kvinner lørdag ettermiddag. Hjemmelaget scoret kampens første mål allerede etter tre minutter. Og målene rant på for HamKam, som både satte nummer to og tre i første omgang. Laget fra Oslo fikk en redusering, 1-3, rett før pause. I andre omgang sørget HamKam for ytterligere to scoringer.

  • Lørdag 27. april kl. 19.15

    Mindreårig slått til på buss

    En beruset person skal ha slått en mindreårig på en buss på vei fra Rona til Kristiansand sentrum. Politiet opplyser at personen har vært ufin mot flere busspassasjerer. Vedkommende ble innlagt på sykehus på grunn av høy beruselsesgrad.

  • Lørdag 27. april kl. 19.11

    Voldshendelse i Kristiansand

    Det har vært en mindre voldshendelse på en privat bolig i Kristiansand, melder politiet i Agder. Politiet er i kontakt med fornærmede og et vitne. Gjerningspersonen skal ha forlatt stedet. Det er enda uklart hva som har utløst hendelsen.

  • Lørdag 27. april kl. 19.10

    Trondheim: Sperrer av område etter funn av granat

    Politiet tror den mulige granaten er fra andre verdenskrig.

  • Lørdag 27. april kl. 19.10

    Politiet søker bilfører

    Politiet skriver på X at de ønsker å komme i kontakt med en bilfører som har snakket med en ung gutt på sykkel i Porsgrunnsvegen ved rørleggerforretningene. Samtalen mellom de to skal ha skjedd i etterkant av et sammenstøt eller et fall der bilfører og gutten på sykkel var involvert. Det har trolig skjedd i tidsrommet 16:00-17:40 Politiet ber føreren ta kontakt på tlf 02800. Politiet ønsker også kontakt med andre som kan ha sett hendelsen.

  • Lørdag 27. april kl. 19.06

    Person sitter fast

    Brannvesenet har rykket ut til Sandefjord for å bistå en person som sitter fast i en personlift.

  • Lørdag 27. april kl. 19.04

    Kongsvinger beholder tabelltopp – Raufoss med storseier mot Aalesund

    Kongsvinger fortsetter å levere sterkt i sesonginnledningen. Lørdag ble det 3-0-seier over Start. Eric Taylor, Lucas Haren og Vegard Leikvoll Moberg scoret alle målene før pause. Gjestene fra Kristiansand greide aldri å komme tilbake i oppgjøret og ligger sist på tabellen med to poeng på fem kamper. Kongsvinger er hittil ubeseiret i 1. divisjon. Det andre laget fra Innlandet i divisjonen, Raufoss, vant hele 4–1 borte mot Aalesund. Sistnevnte rykket i fjor ned fra Eliteserien og har fått en marerittstart på sesongen i 1. divisjon. Med bare én seier, én uavgjort og tre tap ligger laget i bunnstriden. (NTB/NRK)

  • Lørdag 27. april kl. 19.02

    Sperrer av boligområde i Trondheim etter funn av mulig granat

    Det skriver Adresseavisen. Politiet undersøker noe de tror er en artillerigranat fra andre verdenskrig det er snakk om. Beboere på Nardo fant gjenstanden og varslet politiet. Også forsvaret er koblet på.

  • Lørdag 27. april kl. 19.00

    Politiet advarer mot falske håndverkere: – Prøver å lure deg

    Seriøse håndverkere møter ikke opp på døren din uanmeldt.

  • Lørdag 27. april kl. 18.52

    Fv. 22 åpnet igjen

    Fv. 22 er nå åpnet for trafikk igjen etter frontkollisjonen i ettermiddag. Ingen personer kom til skade.

  • Lørdag 27. april kl. 18.39

    Vålerenga serieledere etter derby-seier

    Vålerenga har hatt en knallsterk start på sesongen og fortsatte den gode formen da de slo byrival Lyn 3-1 på hjemmebane lørdag. Dermed er Vålerenga à poeng med Rosenborg på toppen av tabellen i Toppserien. – Det er klasse. Derbyseier og vi viser hvem som er kongen, sier Vålerenga-kaptein Janni Thomsen til NRK etter kampen. Hjemmelaget styrte kampen fra start og tok ledelsen etter 36 minutter da Michaela Kovacs satte en retur enkelt i mål. Seks minutter senere doblet Tilde Lindwall ledelsen etter et innlegg fra Thea Bjelde. – Det er flott spill. Der går det fort og Lyn er sjanseløse, rett og slett, sa NRKs kommentator Patrick Steen Rowlands om Vålerengas 2-0-scoring. Like etter pause reduserte Lyn-spiller Selma Hernes til 1-2. Vålerenga holdt likevel unna og økte ledelsen på ny ved Ronja Arnesen etter 69 minutter. – Det var ekstremt gøy. Det var et etterlengtet mål, så det var deilig, sier Arnesen til NRK etter å ha scoret sitt første mål i Toppserien. Lyn hadde lite å komme med etter Vålerengas 3-1-scoring. I stedet skaffet Arnesen straffe for hjemmelaget, men den satte Karina Sævik langt over. Likevel holdt Vålerenga unna og de tre poengene ble værende på Valle.

  • Lørdag 27. april kl. 18.33

    Lisaklinikken blir fast tilbud

    Lisaklinikken, et gratis veterinærtilbud for dyreeiere som av ulike grunner ikke kan betale for behandling, blir et fast tilbud. Det ble enstemmig bestemt på landsmøtet til Dyrebeskyttelsen Norge. – Jeg er utrolig stolt for den fantastiske jobben som gjøres på Lisaklinikken. Jeg er glad for at vi kan hjelpe dyr i en sårbar situasjon og spre kunnskap til dyreeiere om god dyrehelse, sier veterinær og klinikkleder Caroline Holtet. Klinikken åpnet i juni 2023, først som et prosjekt vedtatt av landsmøtet året før. De seks første månedene hjalp klinikken 879 dyr.

  • Lørdag 27. april kl. 18.27

    Poengdeling for Levanger og Sandnes Ulf

    Det endte med poengdeling for Levanger og Sandnes Ulf på Øster Hus Arena i 1. divisjon i fotball. Sanel Bojadzic sendte Levanger i ledelsen etter få minutter. Mot slutten av omgangen scoret hjemmelaget Sandnes Ulf to mål på rappen. Gjestene fra nord tangerte i andreomgangen. I neste omgang skal Levanger møte Sogndal.

  • Lørdag 27. april kl. 18.22

    Ungdommar prøvde å tenne på benk og sparkesykkel

    Brannvesenet er på veg til Totlandsvegen i Bergen etter melding om ungdomar som skal ha forsøkt å sette fyr på ein benk og ein sparkesykkel. Det skal dei ha mislukkast med. Brannvesenet rykka også ut til mogleg brann i ein personbil i Folke Bernadottes vei Fyllingsdalen i Bergen. Det kom melding klokka 18.17 om at det knitra, lukta svidd og kom røyk frå bilen. Vel framme på staden har brannvesenet ikkje sett nokon opne flammar, opplyser vaktleiar Jostein Steinsland Hauge ved 110-sentralen til NRK.

  • Lørdag 27. april kl. 18.22

    Personar prøver å tenne på benk og sparkesykkel

    Brannvesenet er på veg til Totlandsvegen i Bergen etter melding om personar som forsøker å sette fyr på ein benk og ein sparkesykkel.

  • Lørdag 27. april kl. 18.20

    Start tapte 0–3

    Det ble tungt for Start i kampen mot Kongsvinger lørdag. Kristiansandsklubben tapte 0–3. Etter fem serierunder ligger Start sist på tabellen med ingen seire, to uavgjort og tre tap.

  • Lørdag 27. april kl. 18.13

    Bil i lyktestolpe

    En bil skal ha kjørt inn i en lyktestolpe ved Undrumsdal kirke i Tønsberg. To personer som satt i bilen fremstår uskadd. Det er uklart hva som har skjedd, men politiet gjennomfører avhør og undersøkelser på stedet.

  • Lørdag 27. april kl. 18.11

    Ledelse til Glimt

    Etter knappe syv minutters spill scorer Kasper Høgh kampens første mål mot Rosenborg. Målet markeres først som offside, og må sjekkes av VAR, før det ender i scoring. Glimts toppscorer Nino Zugelj er selvsikker i det han får ballen foran RBKs mål etter en taktisk bom fra Rosenborgs keeper og Ole Selnæs Setter 2-0 etter 35 minutter. Kampen kan du høre i NRK Radio.

  • Lørdag 27. april kl. 18.11

    Ledelse til Glimt - straffe til Rosenborg

    Etter knappe syv minutters spill scorer Kasper Høgh kampens første mål mot Rosenborg. Målet markeres først som offside, og må sjekkes av VAR, før det ender i scoring. Glimts toppscorer Nino Zugelj er selvsikker i det han får ballen foran RBKs mål etter en taktisk bom fra Rosenborgs keeper og Ole Selnæs. Setter 2-0 etter 35 minutter. Fem minutter inn i andre omgang scorer Albert Grønbæk etter assist fra Fredrik Bjørkan. 3-0 etter 50 minutter. RBK setter sitt første mål på straffespark. Ole Sæters ball går i nettet bak Nikita Haikin, som har en hånd på ballen. Kampen ender 3-1 til Bodø/Glimt. Kampen kan du høre i NRK Radio.

  • Lørdag 27. april kl. 18.08

    Nektet VG innsyn i brev på grunn av rikets sikkerhet

    Brevet inneholder informasjon som statsråd Emilie Enger Mehl (Sp) har benektet i Stortinget i snart to år.

  • Lørdag 27. april kl. 18.07

    Dirigerer trafikk etter kollisjon

    Trafikken dirigeres forbi ulykkesstedet på fv. 22 mellom Mysen og Skjønhaug. To personbiler frontkolliderte i 17-tiden, men alle involverte ser ut til å ha kommet fra ulykken uten skader.

  • Lørdag 27. april kl. 18.01

    Jakter bonusjegere: – Du får et gullkort kastet etter deg

    Når SAS forlater Star Alliance står tidligere samarbeidspartner klare for å kaste goder etter Eurobonus-kunder. For å få deg over kan du få tilgang til noe av de mest eksklusive fordelene en reisende kan få, helt gratis.

  • Lørdag 27. april kl. 17.59

    Sheffield United rykket ned fra Premier League

    (Newcastle – Sheffield United 5–1) Det ble med én sesong tilbake i det gjeve selskap for Sheffield United. 1-5-tapet for Newcastle gjør at laget rykker ned til mesterskapsserien.

  • Lørdag 27. april kl. 17.55

    Manchester United sviktet mot nedrykkstruede Burnley

    (Manchester United – Burnley 1–1) André Onana (28) spilte lenge en strålende kamp, men på slutten av kampen rotet han det til.

  • Lørdag 27. april kl. 17.52

    Fullstendig Start-krise: – Oppriktig bekymret for klubbens eksistens

    (Kongsvinger – Start 3–0) Etter at en sjettedel av sesongen er spilt, ligger Start helt sist på nivå to.

  • Lørdag 27. april kl. 17.33

    Anmeldt for bålbrenning

    Politi og brannvesen rykket ut etter melding om bålbrenning av materialer på en privat adresse i Skien. Bålet ble slukket av brannvesenet, og huseieren blir anmeldt for bålbrenningen. Nødetatene benytter anledningen til å minne om det generelle bålforbudet.

  • Lørdag 27. april kl. 17.29

    Telenor advarer mot økning i telefonsvindel

    Stadig flere opplever å ha fått et tapt anrop fra en person de kjenner, for så å oppdage at personen ikke har ringt. Nesten halvparten av anrops-svindel skjer slik, ifølge Telenor.

  • Lørdag 27. april kl. 17.12

    Kontroll på brann

    Brannvesenet i Sortland er på plass ved en gress - og lyngbrann ved Svanvatnet. I følge 110-sentralen har innsatsleder gitt beskjed om at det er kontroll på stedet, det skriver de på X.

  • Lørdag 27. april kl. 17.10

    Tapte havvind-kamp: – Vi gikk jo inn for å vinne

    Equinor ga tapt for Ventyr i Norges første havvind-auksjon, men Equinor-sjef Anders Opedal understreker at lønnsomhet er viktigst. – Vi er disiplinerte.

  • Lørdag 27. april kl. 17.06

    Lagoppstillingen mot RBK klar

    Bodø/Glimt møter Rosenborg i Eliteseriens 5. runde. Du kan høre kampen fra klokken 18:00 i NRK Radio. Lagoppstillingen viser at Jens Petter Hauge, Kasper Høgh og Nino Zugelj utgjør angrepsrekka, foran Albert Grønbæk, Patrick Berg og Håkon Evjen på midtbane. Fredrik Bjørkan, Jostein Gundersen, Brede Moe og Fredrik Sjøvold starter i forsvar, med Nikita Haikin i målet. Kampen spilles på Lerkendal i Trondheim.

  • Lørdag 27. april kl. 16.59

    Kollisjon i Indre Østfold

    Nødetatene er framme på fv. 22 mellom Mysen og Skjønhaug, etter melding om en trafikkulykke. Det er to personbiler som skal ha frontkollidert. Ifølge politiet sjekkes de involverte av helsepersonell, men de ser ut til å ha sluppet fra det uten skader. Veien er sperret på stedet.

  • Lørdag 27. april kl. 16.55

    Bil i hage i Horten

    Politiet har rykket ut til et trafikkuhell i Horten. Det skal være en bil som har kjørt inn i en hage. Ingen er skadd etter uhellet, som trolig har oppstått i forbindelse med øvelseskjøring.

  • Lørdag 27. april kl. 16.51

    Brann i kjøretøy på riksveg 4 ved Gran

    Lørdag ettermiddag rykket nødetatene ut til melding om brann i et kjøretøy på riksveg 4 ved Gran. Ifølge politiet hadde det oppstått en brann i motorrommet kjøretøyet. Brannen ble raskt slokket. Ingen personer ble skadet etter brannen. Brannårsaken er ukjent. Trafikken flyter forbi på stedet, skriver politiet i Innlandet.

  • Lørdag 27. april kl. 16.49

    Buss har problem i Masfjordtunnelen

    E39 Masfjordtunnelen er stengt fordi ein buss har problemer der, melder vegtrafikksentralen.

  • Lørdag 27. april kl. 16.45

    Trafikkulykke på E6 i Sel

    Lørdag ettermiddag kjørte en bil av vegen på E6 i Sel. Det var kun føreren i bilen. Ifølge politiet er det ikke meldt om alvorlige personskader, men det er store materielle skader på bilen.

  • Lørdag 27. april kl. 16.40

    Traktor i brann på jorde i Stange

    Lørdag ettermiddag rykket nødetatene ut til en traktor i brann på et jorde i Stange. Traktoren var overtent, meldte politiet i Innlandet. Fordi traktoren sto på et jorde, var det ikke spredningsfare. Ingen personer ble skadet i forbindelse med brannen. Brannårsak er foreløpig ukjent.

  • Lørdag 27. april kl. 16.34

    Savnet barn i Moss til rette etter kort tid

    Et fem år gammelt barn er kommet til rette igjen, kort tid etter at det ble meldt savnet fra hjemmet sitt på Krapfoss. Politiet sendte ressurser til området, og ba folk se etter et barn kledd i en hvir og gul genser. Det er vitneopplysnineger som har ført til at blarnet er funnet, skriver Øst politidistrikt på X/Twitter.

  • Lørdag 27. april kl. 16.34

    Savnet barn i Moss

    Et fem år gammelt barn er meldt savnet i Krapfoss-området i Moss. Ifølge Øst politidistrikt ble barnet meldt savnet i 16-tiden. – Barnet er savnet hjemmefra, sier operasjonsleder Finn Håvard Aas i Øst politidistrikt, som sender ressurser til området for å lete. Politiet er også interesserte i tips fra observante beboere på Krapfoss. Barnet er ifølge politiet kledd i en hvit og gul genser og jeans.

  • Lørdag 27. april kl. 16.05

    Rosenborg berget seieren mot Røa

    Kampen på Koteng arena endte med 1–0 til hjemmelaget Rosenborg. Til pause gikk begge lag målløse av banen, men få minutter før slutt scoret Rosenborgs Sara Hørte. Dette er RBKs fjerde strake seier i årets sesong i Toppserien. I neste omgang skal Rosenborg møte Brann. Bildet er fra da RBK møtte Brann på Lerkendal i 2022.

  • Lørdag 27. april kl. 16.04

    Guvernør skjøt sin egen valp: – Jeg hatet den hunden

    Kristi Noem er i hardt vær etter innrømmelsen: – Dette vil feste seg ved henne, mener ekspert.

  • Lørdag 27. april kl. 15.50

    Trafikkulykke i Eigersund

    Klokken 1527 fikk politiet inn en melding om en trafikkulykke mellom en syklist og en bil i Egersund sentrum. Sykelisten skal være ved bevissthet. Sammenstøtet skal ha skjedd under lav hastighet, og syklisten er blitt kjørt til legevakta.

  • Lørdag 27. april kl. 15.49

    Trafikkulykke i Hommelvik

    Politiet skriver at det er et sammenstøt mellom en bil og en sparkesykkel. Sparkesyklisten skal være bevisst og oppegående.

  • Lørdag 27. april kl. 15.45

    E39 i Skaun er stengt i begge retninger

    Veien er stengt på grunn av en personbil som har mistet et hjul. Bilberger er på vei og omkjøring blir via fv 800. Omkjøring er skiltet.

  • Lørdag 27. april kl. 15.45

    Rykker ut til trafikkulykke

    Nødetatene har rykket ut til ei trafikkulykke på fylkesvei 808 på Hemnesberget i Rana. To kjøretøy og tre personer er involvert. Personene er sjekket av ambulanse, men det er ikke funnet personskader. De fraktes videre til sykehus for en sjekk. Politiet oppretter sak, og tar avhør av føreren av den ene bilen. Denne føreren er også uskadd. Det er ikke mistanke om ruskjøring, skriver politiet på X.

  • Lørdag 27. april kl. 15.33

    Nora (23) har en fobi som styrer livet hennes

    Overalt hvor hun går er frykten for kvalmen og oppkastet med henne.

  • Lørdag 27. april kl. 15.26

    EM-bronse på Fredrikstad-roer

    Lars Benske fra Fredrikstad og Ask Tjøm fra Tønsberg rodde inn til bronse i EM i roing i Ungarn i ettermiddag. Over 2000 meter i lettvekt dobbeltsculler knivet de to tett med italienske Stefano Oppo og Gabriel Soares, men ble slått med to tidelers sekund. Sveitsiske Jan Schäuble og Rafael Ireland tok gullet etter å ha ledet hele veien. Benske og Tjøm er allerede klar for sommerens OL i Paris.

  • Lørdag 27. april kl. 15.24

    Salah og Klopp i krangel – Liverpool tapte nye poeng i tittelkampen

    (West Ham – Liverpool 2–2) Mohamed Salah og Jürgen Klopp kalles «to store egoer» etter heftig diskusjon på sidelinjen.

  • Lørdag 27. april kl. 15.18

    Fakkelkastingen: Politiet analyserer pose med pulver

    Det jødiske samfunnet i Trondheim er sterkt bekymret.

  • Lørdag 27. april kl. 15.16

    Eliten dominerte Bysprinten

    Under Bysprinten i Mosjøen tok Maja Dahlqvist seieren blant elitekvinnene, etterfulgt av Johanna Hagström og Ane Appelkvist Stenseth. Blant herrene tok Johannes Høsflot Klæboe (0:45:33) en suveren seier foran franske Lucas Chanavat og Even Northug, henholdsvis 76 og 87 sekunder bak.

  • Lørdag 27. april kl. 15.11

    Varsel mot Ap-ordfører: – Riktig å si ifra

    Vestby Høyre har fremmet varsel mot ordføreren i Vestby, Tom Anders Ludvigsen (Ap) etter en hendelse med gruppeleder i Vestby Høyre, Åshild Fagerjord.

  • Lørdag 27. april kl. 15.10

    Arsenal-talentet Martin Obi (16) scoret syv mål i samme kamp

    Mens Martin Ødegaard (25) har blitt voksen, er det en ny Martin (16) i by’n.

  • Lørdag 27. april kl. 15.06

    Studentboliger: – Frykter at det kan bli tidenes kø

    NHO Byggenæringen mener bygging av flere studentboliger vil hjelpe en byggebransje i krise. Samtidig sier de at regjeringen må ta kraftige grep for å nå målet om 3000 nye studentboliger i året.

  • Lørdag 27. april kl. 15.02

    Klarer de å stoppe migrantene nå?

    Asylmottak i Afrika har lenge vært en våt drøm for de mest innvandringskritiske. Nå er Storbritannia rett ved å få det til.

  • Lørdag 27. april kl. 14.59

    Bodø/Glimt kvinner med sin femte strake seier

    Bodø/Glimt sitt kvinnelag har vunnet samtlige kamper så langt i årets 1. divisjon. Lørdag fortsatte de trenden og slo tabelltoer Hønefoss BK 3-0 på Aspmyra. Seieren sørget dermed for at de helgule har en fem poengs luke ned til dagens bortelag. Helene Rædergård Schjelderup sendte serielederen i føringen kun syv minutter inn i kampen. Like etter pause doblet midtbanespiller Marthe Hansen ledelsen til 2-0. På tampen fastsatte Rikke Nedreaas resultatet til 3-0 for Bodø/Glimt. Neste helg venter nummer fire i 1. divisjon, KIL/Hemne på bortebane.

  • Lørdag 27. april kl. 14.59

    Fallulykke på Bryne

    En person ble tatt med i ambulanse etter å ha falt ned fra en terrasse.

  • Lørdag 27. april kl. 14.42

    Fallulykke i Bryne

    Politiet har fått inn en melding om en person som har falt ned fra en terrasse i Bryne i Rogaland. Han blir undersøkt av helsepersonell.

  • Lørdag 27. april kl. 14.42

    Fallulykke i Bryne - Person fraktet til SUS.

    Politiet har fått inn en melding om en person som har falt ned fra en terrasse i Bryne i Rogaland. Personen er fraktet til SUS, og politiet jobber med å få oversikt over hendelsesforløpet. Det er fortsatt et uvisst skadeomfang.

  • Lørdag 27. april kl. 14.40

    Norges ishockeykvinner klare for elite-VM for første gang på 28 år

    De norske ishockeykvinnene tok seg til elite-VM neste år ved å gå ubeseiret gjennom 1. divisjon i Klagenfurt. Lørdag slo laget Sør-Korea med 8-0.

  • Lørdag 27. april kl. 14.32

    MC har kjørt av veien på Kråkerøy

    En MC med to personer har kjørt ut på Kråkerøyveien, melder politiet. Det er ikke alvorlig personskader. Ambulanse fremme og tar en kontroll av de involverte.

  • Lørdag 27. april kl. 14.22

    Hallgeir Kvadsheim: Dette må du vite om skattemeldingen

    Selvangivelse har skiftet navn til skattemelding. Vi guider deg gjennom hvordan du kan spare i skattemeldingen 2022.

  • Lørdag 27. april kl. 14.03

    Stoltenberg avgjorde for Odd

    Rikke Stoltenberg scoret kampens eneste mål da Odd slo Avaldsnes 1-0 i 1. divisjon i fotball for kvinner lørdag. Verken Avaldsnes eller Odd maktet å få ballen i nettet i første omgang. Etter halvspilt kamp sto det dermed 0-0. Stoltenberg fastsatte sluttresultatet til 1-0 med kampens eneste scoring etter 55 minutter. Det ble ikke scoret flere mål i oppgjøret. Kampen ebbet ut på stillingen 0-1. Odds Guro Vala og Julie Pedersen fikk se det gule kortet. Kampen ble dømt av Elida Beisland. 695 tilskuere bivånet oppgjøret på Haugesund Sparebank Arena. (©NTB)

  • Lørdag 27. april kl. 14.00

    Trafikkuhell mellom motorsykkel og bil

    Nødetatene rykket ut til et trafikkuhell mellom en motorsykkel og bil i Tønsberg 13:58. Ingen personer i bilen er skadet. – Ambulanse har tatt med seg mc-fører som fremstår som lettere skadd. Det skriver politiet på X. Det er noe lekkasje fra kjøretøyet. Motorsykkelen og bilen er skadet. Trafikken går nå som normalt, og politiet har avsluttet på stedet.

  • Lørdag 27. april kl. 13.56

    Følg toppserien i fotball her

    LSK møter Åsane, Stabæk spelar mot Brann og Kolbotn treffer Arne/Bjørnar i 5. runde i serien. Følg kampane i Toppserien her.

  • Lørdag 27. april kl. 13.43

    Trafikkuhell i Tønsberg

    En bil har blitt påkjørt bakfra i Re i Tønsberg. Politi og ambulanse er på stedet. To av personene i bilen forteller om vond nakke. Bilen som ble påkjørt har fått minimale skader. – Det er ingen mistanke om ruskjøring på noen av partene, skriver politiet på X.

  • Lørdag 27. april kl. 13.31

    Skarstein forsvarte EM-gullet i roing: – Jeg var litt sint!

    Pararoeren Birgit Skarstein (35) var sterkest i Ungarn og tok EM-gull i singlesculler for fjerde år på rad.

  • Lørdag 27. april kl. 13.24

    Tok bronsemedalje i curling-VM

    Ekteparet Kristin Skaslien og Magnus Nedregotten fra Lillehammer Curlingklubb tok bronsemedaljene i VM Mixed Doubles i dag! Den norske duoen slo Sveits 6-5 i den avgjørende kampen om tredjeplassen. VM foregår i Østersund i Sverige. Finalen spilles senere lørdag mellom Estland og vertsnasjonen Sverige.

  • Lørdag 27. april kl. 13.15

    Tre menn løslatt etter narkotikaaksjon

    Tre av mennene som fredag kveld ble pågrepet etter en narkotikaaksjon i Grimstad er nå løslatt. Det bekrefter politiadvokat Hanna Hurv Nilsen i Agder politidistrikt til NRK. Den fjerde mannen sitter lørdag ettermiddag fortsatt i avhør. – Vi vet ennå ikke hva som skjer med sistemann. Vi gjør en vurdering på dette når han er ferdig avhørt, sier Nilsen. Hun opplyser at politiet har tatt beslag i narkotika på to ulike steder i Østre Agder, men ønsker ikke å utdype størrelsen på beslaget eller hvilke stoffer som er beslaglagt. Ifølge Nilsen er de to mennene som har blitt avhørt i dag kjenninger av politiet. De skal være i 30 og 40-årene.

  • Lørdag 27. april kl. 13.15

    Fire menn løslatt etter narkotikaaksjon

    De fire mennene som fredag kveld ble pågrepet etter en narkotikaaksjon i Grimstad er nå løslatt, bekrefter politiet i Agder til NRK. Lørdag ettermiddag satt en av dem fremdeles i avhør, men etter avhøret ble også denne mannen løslatt. Politiadvokat Hanna Hurv Nilsen i Agder politidistrikt opplyser at politiet har tatt beslag i narkotika på to ulike steder i Østre Agder, men ønsker ikke å utdype størrelsen på beslaget eller hvilke stoffer som er beslaglagt. Ifølge Nilsen er de to mennene som har blitt avhørt i dag kjenninger av politiet. De skal være i 30 og 40-årene.

  • Lørdag 27. april kl. 13.15

    – Fy f ... Jeg er rystet!

    Tore Johansen er sjokkert etter boligbrannen som trolig startet da røykvarsleren tok fyr.

  • Lørdag 27. april kl. 13.15

    Farevarsel for snøfokk i fjellet mellom øst og vest

    Fra søndag formiddag kan vind og snø lokalt gi snøfokk på fjellovergangene mot Vestlandet. Nedbøren ventes å gå over til regn i sørlige områder i løpet av dagen, melder Meteorologisk institutt. Været kan gi redusert sikt og lokalt vanskelige kjøreforhold på grunn av snø som pakker seg i veibanen. Kolonnekjøring kan bli innført/og eller veier kan bli stengt på kort varsel.

  • Lørdag 27. april kl. 13.09

    Østfoldrådet gjenoppstår

    Østfoldrådet er etablert på nytt - fire år etter at rådet ble avviklet i overgangen til Viken fylkeskommune. Det skriver fylkeskommunen på sin nettside. Rådet skal være et koordineringsorgan for påvirkningsarbeid overfor sentrale myndigheter i saker som er særlig viktige for Østfold-samfunnet. – Skal vi i Østfold få gjennomslag, er vi nødt til å stå sammen, sier fylkesordfører Sindre Martinsen-Evje.

  • Lørdag 27. april kl. 13.03

    Bråtebrann kom ut av kontroll på Braskereidfoss

    Nødetatene rykket lørdag ut til en gressbrann på Braskereidfoss i Våler kommune. Det viste seg å være en bråtebrann som var kommune ut av kontroll og som hadde spredd seg til et jorde. Brannen ble raskt slukket, men ca. ett mål ble svidd av, skriver avisa Østlendingen.

  • Lørdag 27. april kl. 12.59

    Den nye Extra-sjefen er på jakt: Vil bli landets største kjede

    Håvard Jensen er tilbake som sjef for landets tredje største dagligvarekjede. Ambisjonen er klar: Å slå «de grønne» og «de blå».

  • Lørdag 27. april kl. 12.55

    Brann i Tinn

    Brannvesenet og politiet kjører ut etter melding om brann av løv og kvist som har kommet ut av kontroll i Tinn. – Det er et område på 10 ganger 10 meter som har brent, skriver politiet på X. Brannvesenet skal ha kontroll på stedet.

  • Lørdag 27. april kl. 12.37

    Fekk livreddande førstehjelp etter løp – blei frakta bort med ambulanse

    Ein deltakar på Bergen City Marathon fekk livreddande førstehjelp i målområdet. Politiet fekk melding om at det pågjekk hjarte- og lungeredning på staden rundt klokka 12.30. – Vedkommande har fått helsebistand og har blitt køyrd til akuttmottaket på Haukeland sjukehus med ambulanse, seier Operasjonsleiar Tatjana Knappen i Vest politidistrikt. Personen var ved bevisstheit då vedkommande blei køyrd bort. BT skreiv om hendinga først.

  • Lørdag 27. april kl. 12.37

    Får livreddande førstehjelp i målområdet

    Ein deltakar på Bergen City Marathon får livreddande førstehjelp i målområdet, skriv BT. Politiet stadfestar til avisa at dei har fått melding om at det pågår hjarte- og lungeredning. Ambulansen skal ha henteta pasienten og forlatt målområdet ved 12.40-tiden.

  • Lørdag 27. april kl. 12.37

    Fekk livreddande førstehjelp etter løp - blei frakta bort med ambulanse

    Ein deltakar på Bergen City Marathon fekk livreddande førstehjelp i målområdet. Operasjonsleiar Tatijana Knappen i politiet stadfestar til avisa at dei har fått melding om at det pågår hjarte- og lungeredning. – Vedkommande har fått helsebistand og har blitt køyrd til akuttmottaket på Haukeland sjukehus med ambulanse. Personen var ved bevisstheit då vedkommande blei køyrd bort. BT skreiv om hendinga først.

  • Lørdag 27. april kl. 12.36

    Mann fikk livreddende førstehjelp i målområdet under Bergen City Marathon

    Mannen kollapset i målområdet under det årlige løpet, ifølge BTs journalist på stedet, Ingvild Lygren.

  • Lørdag 27. april kl. 12.36

    Voi vil ha denne fjernet

    En svensk artist synger om å «voie» i fylla. Nå truer sparkesykkel-selskapet med å gå rettens vei.

  • Lørdag 27. april kl. 12.35

    Tabuene i Oslo-fotballen: – Få guttene inn i idretten først

    Hvorfor kommer ikke flere foreldre i Oslo øst på kamp? Er dugnadsviljen større i vest?

  • Lørdag 27. april kl. 12.03

    Trafikkulykke ved Jærveien

    Brannvesenet har fått inn en melding om en trafikkulykke mellom to kjøretøy ved Jærveien. Politiet melder at den ene personen er tatt med til legevakta for en sjekk, men brannvesenet forteller at ingen airbager har blitt utløst. – Ingen av airbagene er utløst, men det er litt lekkasje på stedet, sier vakthavende i Rogaland brann og redning, Christer Gilberg til NRK. Det er uvisst hva som lekker. Den ene bilen sto midt i krysset på mellom Jærveien og Trossavegen, så det er trafikale utfordringer på stedet. Bilen er flyttet, og politiet har startet å dirigere i sørgående felt.

  • Lørdag 27. april kl. 12.03

    Trafikkuhell ved Jærveien

    Brannvesenet har fått inn en melding om et trafikkuhell med to kjøretøy involvert ved Jærveien. Nødetatene er på vei.

  • Lørdag 27. april kl. 11.49

    Norsk VM-bronse i curling

    Curlingekteparet Kristin Skaslien (38) og Magnus Nedregotten (33) slo Sveits 6-5 i en spennende bronsekamp i VM blandet lag i Östersund.

  • Lørdag 27. april kl. 11.49

    Rykker ut til lyngbrann i Kjøpsvik

    Nødetatene melder om brann i terrenget ved Smineslia i Kjøpsvik i Narvik kommune. Det er ikke meldt om verken person- eller materielle skader. Brannvesenet er på stedet.

  • Lørdag 27. april kl. 11.49

    Gressbrann nær boligfelt i Kjøpsvik – brannhelikopter på vei

    Nødetatene melder om brann i terrenget ved Smineslia i Kjøpsvik i Narvik kommune. Det er ikke meldt om verken person- eller materielle skader. – Vi er på stedet og driver fortsatt med slukking, sier vaktleder Finn Viggo Dreyer i 110-sentralen til NRK klokken 13.20. Brannen har oppstått nær et boligfelt. Det er ikke fare for spredning, ifølge Dreyer. – Det er noen hus i nærheten, men det ser ut til å gå bra. Vi har ennå ikke kontroll på brannen. Et brannhelikopter er på vei til stedet for å bistå i slukkingsarbeidet, melder Statens skogbrannhelikopter på X. Det er sendt ut gult farevarsel om skogbrann på snøfrie områder for deler av Nordland og Sør-Troms. Meteorologene advarer om å ikke bruke ild.

  • Lørdag 27. april kl. 11.49

    Brann i terrenget i Kjøpsvik

    Nødetatene melder om brann i terrenget ved Smineslia i Kjøpsvik i Narvik kommune. Det er ikke meldt om verken person- eller materielle skader. – Vi er på stedet og driver slukking, sier 110-sentralen i Nordland til Fremover. Det er sendt ut gult farevarsel om skogbrann på snøfrie områder for deler av Nordland og Sør-Troms. Meteorologene advarer om å ikke bruke ild.

  • Lørdag 27. april kl. 11.49

    Gressbrann nær boligfelt i Kjøpsvik – brannhelikopter på plass

    Nødetatene melder om brann i terrenget ved Smineslia i Kjøpsvik i Narvik kommune. Det er ikke meldt om verken person- eller materielle skader. – Vi er på stedet og driver fortsatt med slukking, sier vaktleder Finn Viggo Dreyer i 110-sentralen til NRK klokken 13.20. Brannen har oppstått nær et boligfelt. Det er ikke fare for spredning, ifølge Dreyer. – Det er noen hus i nærheten, men det ser ut til å gå bra. Vi har ennå ikke kontroll på brannen. Et brannhelikopter er ankommet stedet for å bistå i slukkingsarbeidet, melder Statens skogbrannhelikopter på X. Det er sendt ut gult farevarsel om skogbrann på snøfrie områder for deler av Nordland og Sør-Troms. Meteorologene advarer om å ikke bruke ild.

  • Lørdag 27. april kl. 11.49

    Gressbrann nær boligfelt i Kjøpsvik – pågår slukking på stedet

    Nødetatene melder om brann i terrenget ved Smineslia i Kjøpsvik i Narvik kommune. Det er ikke meldt om verken person- eller materielle skader. – Vi er på stedet og driver fortsatt med slukking, sier vaktleder Finn Viggo Dreyer i 110-sentralen til NRK klokken 13.20. Brannen har oppstått nær et boligfelt. Det er ikke fare for spredning, ifølge Dreyer. – Det er noen hus i nærheten, men det ser ut til å gå bra. Vi har ennå ikke kontroll på brannen. Det er sendt ut gult farevarsel om skogbrann på snøfrie områder for deler av Nordland og Sør-Troms. Meteorologene advarer om å ikke bruke ild.

  • Lørdag 27. april kl. 11.38

    Gullklokken til Titanics rikeste passasjer er til salgs

    Auksjonshuset antar å selge klokken for godt over én million kroner.

  • Lørdag 27. april kl. 11.35

    Mann i 20-årene er siktet etter ulykken i Seljord

    En mann i 20-årene er siktet etter en person omkom i en ulykke i Seljord. Mannen var til stede på den sosiale sammenkomsten. – Han er siktet for overtredelse av vegtrafikkloven paragraf 3, den handler om uaktsomt kjøring av motorvogn. Det sier politiadvokat Bjørn Bunkholt Sæter til NRK. – Vi har tatt en blodprøve av han i sammenheng med omstendighetene rundt hendelsen. Svaret på blodprøven vil vise om han har vært påvirket. Politiet har så langt ikke avhørt siktede. – Men han og alle andre som var til stedet var svært preget etter det som har skjedd.

  • Lørdag 27. april kl. 11.32

    Ønsker å frede dampskipet «Bjoren»

    Agder fylkeskommune foreslår å frede dampskipet «Bjoren» i Byglandsfjord. Det skriver Setesdølen. Forslaget har vært ute på høring og er sendt til Riksantikvaren for endelig behandling.

  • Lørdag 27. april kl. 11.21

    Legger ned kinoen i Vennesla

    Fredag kveld vedtok politikerne i Vennesla å legge ned kinoen. Det skriver Vennesla Tidende. Formannskapets innstilling om å legge ned fikk 17 stemmer og dermed flertall. Arbeiderpartiets forslag om å fortsette driften av kinoen, og å prioritere visning av barne- og ungdomsfilmer fikk ti stemmer. Ifølge avisa gikk kinoen 700.000 kroner i underskudd på årets to første måneder.

  • Lørdag 27. april kl. 11.20

    Mistet nattesøvnen av den brutale nedturen: – Jeg orker ikke det igjen

    Tiril Udnes Weng (27) og Anne Kjersti Kalvås (31) svikt sist sesong gikk hardt inn på trener Sjur Ole Svarstad (42).

  • Lørdag 27. april kl. 10.55

    Strømbrudd i Indre Østfold

    Rundt 1200 husstander har i dag opplevd å stå uten strøm i Tomter og Spydeberg. Strømbruddet er kjent og mannskap jobber med å lokalisere og rette feilen, melder Elvia på sine nettsider.

  • Lørdag 27. april kl. 10.51

    Tror Nusa kan forsvinne: – De vil komme etter ham igjen

    Norges stjerneskudd Antonio Nusa kan være på flyttefot om ikke altfor lenge, spår en av de som følger ham tettest. Selv har 19-åringen andre ting å tenke på.

  • Lørdag 27. april kl. 10.49

    Haavi og Sønstevold vant serien i Italia

    Roma er mester i kvinnenes Serie A for annet år på rad ettersom Juventus tapte hjemme mot Inter fredag kveld.

  • Lørdag 27. april kl. 10.39

    Få dager til fristen: Halvparten har levert skattemeldingen

    Fristen for å levere skattemeldingen er i starten av neste uke. Halvparten har levert, og om du vil ha skattepenger til gode utbetalt før sommeren haster det.

  • Lørdag 27. april kl. 10.38

    WSJ: Putin beordret trolig ikke drap på Navalnyj, ifølge amerikansk etterretning

    Det fritar likevel ikke Vladimir Putin for alt ansvar knyttet til dødsfallet, skriver den amerikanske storavisen Wall Street Journal.

  • Lørdag 27. april kl. 10.38

    WSJ: Putin beordret trolig ikke drap på Navalnyj, ifølge amerikansk etterretning

    Det fritar likevel ikke Vladimir Putin for alt ansvar knyttet til dødsfallet, skriver den amerikanske storavisen Wall Street Journal.

  • Lørdag 27. april kl. 10.35

    Russ til VG: – De ropte ut av bilene om vi hadde lyst på kokain eller hasj

    Rullende russ forteller at de ble oppsøkt av flere biler som tilbød dem narkotika. – De visste hvor de skulle stoppe, sier en russ som møtte selgerne.

  • Lørdag 27. april kl. 10.34

    Tage Morken Augustson vann Bergen city marathon

    Tage Morken Augustson frå Varegg Fleridrett kom først i mål på Bergen city marathon med tida 2.27:36. – Forma var betre i dag enn eg hadde forventa. Det var veldig gøy, seier Augustson til NRK. Renate Galleberg var første kvinne i mål på tida 2.52.40. Marius Garmann Sørli var første mann i mål på halvmaratonet. Han løp på tida 1.09.36, mens Ina Rilvaag var første kvinne med tida 1.17.23.

  • Lørdag 27. april kl. 10.34

    Brann i Porsgrunn

    10:33 rykket alle nødetatene ut til brann i en firemannsbolig i Porsgrunn. Det brant i gulvet på en balkong. Alle nødetatene er på stedet. Politiet er i kontakt med beboer. Brannen er slukket, melder politiet på X 10:48. Mulig brannårsak er stumping av sigaretter på verandaen, skriver politiet. De avhører folk på stedet og oppretter sak. – Politiet retter en stor takk til naboer som trolig reddet situasjonen med førsteinnsats med brannslukningsapparat. Det skriver politiet på X.

  • Lørdag 27. april kl. 10.34

    Røykutvikling Porsgrunn

    Brannvesenet rykker ut etter melding om røykutvikling i en bolig i Porsgrunn.

  • Lørdag 27. april kl. 10.28

    Gravemaskin og en person havnet i sjøen etter et jordras i Åfjord

    Politiet i Trøndelag melder på X at en gravemaskin og en person har havnet i sjøen etter et jordras i Åfjord. – Personen er reddet på land, skriver politiet. Ifølge Adresseavisen ble raset anslått til å være cirka 150 meter langt og 20 meter bredt. Mannen som falt i sjøen skal ha vært kraftig nedkjølt, skriver Adresseavisen videre. Politiet opplyser at det ikke var fare for flere hus eller bygninger.

  • Lørdag 27. april kl. 10.07

    Ny bilbrann i Sortland

    Politiet melder om brann i en bil i Sortland. Bilen har stått vinterlagret ute på et jorde, skriver de på X. I natt rykket nødetatene i Nordland ut til tre bilbranner i fylket. Personen som meldte fra om brannen i Vesterålen har slukket det meste selv. – Ikke fare for spredning og ingen er skadet. Politiet gjør undersøkelser på stedet og har opprettet sak.

  • Lørdag 27. april kl. 9.53

    Flere pågrepet etter narkotikaaksjon i Grimstad

    Fire personer, alle menn, skal ha blitt pågrepet i en større narkotikaaksjon i Grimstad fredag. Det skriver Grimstad Adressetidende. To av mennene er lørdag formiddag løslatt, ifølge avisen. De to siste blir trolig løslatt i løpet av lørdagen. Politiet bekrefter overfor avisen at det er gjort beslag i saken, men ønsker ikke å si noe om mengden beslag. I løpet av natten ble det også gjort funn av mindre mengder narkotika på en annen adresse øst i Agder.

  • Lørdag 27. april kl. 9.46

    Aftonbladet: Marcus og Martinus får livvakter under Eurovision

    Poptvillingene fra Trofors kommer til å ha et stort sikkerhetsopplegg rundt seg under Eurovision Song Contest, skriver VG, som siterer svenske Aftonbladet. Ifølge sistnevnte vil Marcus og Martinus Gunnarsen få instrukser på hvordan de skal ta seg inn på arenaen. Det vil også være livvakter som følger dem til enhver tid under konkurransen. – For oss føles det veldig bra, sier Martinus Gunnarsen til Aftonbladet, og legger til at de bare skal fokusere på opptreden deres. Det er knyttet ekstra spenning til årets utgave av Eurovision. Flere har reagert på at Israel får delta til tross for krigen i Gaza. Marcus og Martinus representerer vertslandet Sverige i den internasjonale sangkonkurransen, som pågår i Malmö fra 7. mai til 11. mai.

  • Lørdag 27. april kl. 9.35

    Brann i avfall i Sandefjord

    Nødetatene rykket ut etter melding om brann i restavfall fra en søppelbil i Sandefjord. Sjåføren av renovasjonsbilen er sjekket av helse. Ingen er skadet, det er heller ingen spredningsfare. Politi og helse har er ferdig på stedet. Brannvesenet jobber med etterslukking.

  • Lørdag 27. april kl. 9.08

    Død mann funnet i Dale

    Fredag kveld ble en død mann har blitt funnet rett ved den gamle kraftstasjonen i Dale, melder Stavanger Aftenblad. Mannen var en person i 40-årene, som nå er tatt med til obduksjon. Politiet forteller til Stavanger Aftenblad at det trolig ikke er noe kriminelt som har skjedd, men de holder alle muligheter åpne.

  • Lørdag 27. april kl. 9.06

    Politiet rykket ut til russ i Lillesand

    Russ fra hele Agder var natt til lørdag samlet på Kjerlingland i Lillesand. Politiet måtte ta flere turer innom på grunn av slåssing og uro, skriver Agderposten. Operasjonslederen sier til avisen at russen som var til stede småslåss med hverandre. Politiet var også innom russ som hadde samlet seg på Harebakken i Arendal.

  • Lørdag 27. april kl. 9.04

    Ung kvinne skal ha blitt knivstukket – politiet leter etter skytevåpen

    Én mann er pågrepet og en annen mann har status som vitne, melder politiet i Oslo.

  • Lørdag 27. april kl. 9.00

    Flymilliardær Per G. Braathen: – Det er veldig lett å trå feil

    Reiselivsnestor, flyselskapssjef og milliardær Per G. Braathen (63) mener Sverige og Norge burde bli ett land igjen. Dessuten takker han Disney for livsviktig lærdom – og hater flyplasser.

  • Lørdag 27. april kl. 8.54

    Vil bli ny AUF-leder

    Gaute Børstad Skjervø (28) sier at han vil bli ny leder for Arbeidernes ungdomsfylking (AUF).

  • Lørdag 27. april kl. 8.29

    Rykket ut til tre bilbranner i Nordland i natt

    Politiet i Nordland har hatt nok å holde på med natt til lørdag. Bare 17 minutter etter midnatt kom meldingen om den første bilbrannen i Øksnes. – Ikke meldt om personskader, skrev politiet på X. I en oppdatering meldte de at bilen var overtent og at brannvesenet jobbet på stedet. En halvtime senere var brannen slukket. I 2-tiden meldte politiet om en ny brann i Narvik på gamle E6. Her kom føreren uskadet fra det og brannen ble slukket raskt. En halvtime senere begynte det å brenne i en parkert bil på på Korgen i Hemnes kommune. Her ble brannen slukket raskt. Lørdag formiddag melder politiet om en ny bilbrann i Sortland. Det er ikke meldt om personskader og innmelderen slukket det meste av brannen selv, skriver politiet på X.

  • Lørdag 27. april kl. 8.29

    Fire bilbranner i Nordland på kort tid: – Rar tilfeldighet

    Politiet i Nordland har hatt nok å holde på med natt til lørdag. Bare 17 minutter etter midnatt kom meldingen om den første bilbrannen i Øksnes. – Ikke meldt om personskader, skrev politiet på X. I en oppdatering meldte de at bilen var overtent og at brannvesenet jobbet på stedet. En halvtime senere var brannen slukket. I 2-tiden meldte politiet om en ny brann i Narvik på gamle E6. Her kom føreren uskadet fra det og brannen ble slukket raskt. En halvtime senere begynte det å brenne i en parkert bil på Korgen i Hemnes kommune. Her ble brannen slukket raskt. I 10-tiden lørdag meldte politiet om en ny bilbrann i Sortland, som ble slukket kort tid etterpå. – Brannene har skjedd på forskjellige steder i fylket. Det er ingen sammenheng mellom dem, men det er en rar tilfeldighet at så mange branner oppstår i løpet av det samme døgnet, sier politiets operasjonsleder Kai Eriksen til NRK.

  • Lørdag 27. april kl. 8.29

    Full fest gjennom natten på Fredriksten festning

    Det har vært litt å håndtere for politiet, men det er ikke meldt om større alvorlige hendelser etter at russen festet seg gjennom natten på Fredriksten festning i Halden. Rundt 8000 russ deltar på helgens landstreff i grensebyen og politiet melder lørdag morgen at det har vært som forventet så langt. – En russ ble i løpet av natten lagt inn på Kalnes i forbindelse med blandingsrusproblematikk og noen symptomer på det, men utover det har det ikke vært alvorlige voldshendelser eller rusrelaterte hendelser, sier politiets operasjonsleder Gisle Sveen.

  • Lørdag 27. april kl. 8.28

    Mann pågrepet på Tøyen

    Politiet har pågrepet en mann på Tøyen etter en volds- og trusselhendelse i en leilighet. En kvinne er lettere skadd, og utsatt for trusler. En annen mann har status som vitne, melder politiet. Politiet har tatt beslag i en kniv, men søker også etter ytterligere gjenstander.

  • Lørdag 27. april kl. 8.28

    Mann pågrepet på Tøyen: Politiet søker etter skytevåpen

    Politiet har pågrepet en mann i slutten av 30-årene på Tøyen etter en volds- og trusselhendelse i en leilighet. En kvinne er lettere skadd, og utsatt for trusler. – Kvinnen, som er i slutten av tenårene, beskrev selv at hun hadde blitt stukket med kniv, og hadde noen skader som kunne tyde på det, opplyser operasjonsleder i Oslo politiet, Tor Gulbrandsen, til NRK. Kvinnen skal også ha fortalt til politiet at det var skytevåpen i leiligheten under hendelsen. – Av den grunn rykket politiet ut med våpen og tilstrekkelig styrke for å gjøre den mulige pågripelsen, sier Gulbrandsen. Politiet har tatt beslag i en kniv, men har foreløpig ikke funnet noen våpen. Ifølge Gulbrandsen skal mannen som er pågrepet og den skadde kvinnen ikke være i slekt, men ha hatt en løs relasjon. Operasjonslederen bekrefter at politiet kjenner til gjerningsmannen fra tidligere. En annen mann har status som vitne i saken. Politiet søker nå etter våpen og etterforsker hendelsesforløpet på stedet.

  • Lørdag 27. april kl. 8.28

    Mann pågrepet på Tøyen: Politiet søker etter våpen

    Politiet har pågrepet en mann i slutten av 30-årene på Tøyen etter en volds- og trusselhendelse i en leilighet. En kvinne er lettere skadd, og utsatt for trusler. – Kvinnen, som er i slutten av tenårene, beskrev selv at hun hadde blitt stukket med kniv, og hadde noen skader som kunne tyde på det, opplyser operasjonsleder i Oslo politiet, Tor Gulbrandsen, til NRK. Kvinnen skal også ha fortalt til politiet at det også var skytevåpen i leiligheten under hendelsen. – Av den grunn rykket politiet ut med våpen og tilstrekkelig styrke for å gjøre den mulige pågripelsen, sier Gulbrandsen. Politiet har tatt beslag i en kniv, men har foreløpig ikke funnet noen våpen. Ifølge Gulbrandsen skal mannen som er pågrepet og den skadde kvinnen ikke være i slekt, men ha hatt en løs relasjon. Operasjonslederen bekrefter at politiet kjenner til gjerningsmannen fra tidligere. En annen mann har status som vitne i saken. Politiet søker nå etter flere gjenstander og etterforsker hendelsesforløpet.

  • Lørdag 27. april kl. 8.27

    Finalister i NNM for byggfag

    Mathias Rask (Nordland), Jon-Kristian Fossum Kvello (Troms) og David Hansen (Finnmark/bildet) skal kjempe om tittelen Nordnorsk mester i tømrerfaget for lærlinger. Samtidig skal Petter Bogevold (Nordland), Jøran Bakke (Troms) og Brage Kivijervi (Finnmark) kjempe om å bli nordnorsk mester i betongfag for lærlinger. Det melder Nordnorske entreprenørers Serviceorganisasjon (NESO) i en pressemelding. Mesterskapet arrangeres i Alta 29. mai.

  • Lørdag 27. april kl. 8.17

    Elsparkesykkel tok fyr under lading

    Natt til lørdag begynte det å brenne i batteripakken til en elsparkesykkel som sto til lading innendørs i Oftebroveien i Lyngdal. Nødetatene rykket ut. Brannen ble slokket og ingen personer kom til skade.

  • Lørdag 27. april kl. 8.14

    Bil kjørte i grøfta på Langenes

    Natt til lørdag rykket politiet ut til et trafikkuhell på Langenesveien i Kristiansand. En bil hadde kjørt i grøfta. Politiet kom i kontakt med fører som var fysisk uskadd.

  • Lørdag 27. april kl. 8.13

    Alnes og Warholm tok av under Iuels comeback

    – Naboene lurte nok på hva som foregikk, sier trener Leif Olav Alnes.

  • Lørdag 27. april kl. 8.13

    Mistet førerkortet etter trafikkuhell i Finsland

    Natt til lørdag rykket politiet ut til Finsland etter melding om et trafikkuhell. Bilen var tauet vekk før politiet ankom, men de kom i kontakt med det de mener er fører av bilen. Vedkommende ble sjekket av ambulansepersonell og er uskadd. Trafikkuhellet førte til skader på strømførende ledninger. Glitre nett er kontaktet. Politiet oppretter sak og førerkortet til bilfører beslaglegges.

  • Lørdag 27. april kl. 8.09

    Sofie varslet - da startet marerittet

    Sofie (32) varslet om det hun opplevde på jobbfest. De neste årene ble en kamp for å bli trodd

  • Lørdag 27. april kl. 8.06

    Tenåring til sykehus etter slåsskamp i Lillehammer

    Politiet skal etterforske det de betegner som en kroppskrenkelse som skjedde i sentrum av Lillehammer fredag kveld. To gutter i tenårene skal ha slåss ute i gata. Den ene ble tatt med til legevakt for oppfølging av slagskader han fikk. Den andre har status som mistenkt og er avhørt. Siden de begge er under 18 år, så ble ingen av dem pågrepet, melder politiet i Innlandet.

  • Lørdag 27. april kl. 8.04

    Plastposekroner til fotballklubber

    Fire fotballklubber i Østfold får til sammen nesten 1,2 millioner såkalte plastposekroner til å bygge barriere rundt kunstgressbanen. Klubbene som mottar støtte er Borgen Idrettslag, Sarpsborg Fotballklubb, Tune Idrettslag og Trøgstad/Båstad fotballklubb. Pengene kommer fra Handelens Miljøfond og Norges Fotballforbund og skal brukes til tiltak mot spredning av gummigranulat fra kunstgressbaner.

  • Lørdag 27. april kl. 7.42

    Politiet stoppet ungdomsfest i Verdal - én person ble sendt til sykehus

    Politiet skrev på X, like før midnatt fredag kveld, at de dro ut til en privatadresse i Verdal etter melding om slagsmål. Da politiet kom til stedet var mange ungdommer samlet. Ifølge Adresseavisen skal ingen ha bitt alvorlig skadd, men én festdeltaker ble sendt til sykehus i ambulanse. Ungdommen skal ha hatt smerter i hodet. Politiet anslår at det var mellom 20 og 30 ungdommer i alderen 15 til 16 år på privatfesten, skriver Adresseavisen.

  • Lørdag 27. april kl. 7.27

    Marcus og Martinus (22) får livvakter under Eurovision

    De norske tvillingene kommer til å ha et enormt sikkerhetsopplegg under sangkonkurransen.

  • Lørdag 27. april kl. 7.26

    Slik ble dansevideoer frontlinjen i en ny kald krig

    Velkommen til vår nye hverdag. Hva vil skje i Norge?

  • Lørdag 27. april kl. 7.06

    Stengte gater i Oslo sentrum i dag

    Sentrumsløpet vil sørge for redusert framkommelighet i Oslo mellom klokken 14.00 og 19.00 lørdag. Over 11 500 løpere er påmeldt til løpet, og løypa går gjennom sentrale deler av byen. Det er lagt opp omkjøringer for busser, trikker og biler i sentrum. Her er gatene og områdene som er sperret av på grunn av løpet: • Karl Johans gate • Slottsparken • Parkveien • Colbjørnsens gate • Gyldenløves gate • Kirkeveien • Middelthuns gate • Nobels gate • Henrik Ibsens gate • Løkkeveien • Dronning Mauds gate • Rådhusgata • Kongens gate • Akershusstranda • Grev Wedels plass • Dronningens gate • Prinsens gate Flere buss- og trikkelinjer vil kjøre med kortere ruter, eller andre ruter enn normalt under løpet. Ruter oppfordrer folk til å benytte T-banen på lørdag.

  • Lørdag 27. april kl. 6.31

    Nå kommer våren!

    Nå kommer det strålende nyheter, bokstavelig talt. Om kun noen dager får store deler av landet sol og opp mot 20 varmegrader.

  • Lørdag 27. april kl. 6.26

    Dette er den beste gaming-PC-en under 12.000 kroner

    Etter at Elkjøp tok storeslem da vi kåret «beste gaming-PC» før jul, har mange ønsket revansje. Nå har både Komplett, Multicom og Power sendt maskiner de håper skal sparke den ned fra tronen. Som Elkjøp selvsagt stiller med en sterk tittelforsvarer til.

  • Lørdag 27. april kl. 6.20

    Mesta valgt for oppgradering av gater på Grünerløkka

    Mesta har fått oppdraget med å oppgradere Helgesens gate, Københavngata og Sofienberggata på Grünerløkka for Bymiljøetaten. Prosjektet har som mål å forbedre forholdene for gående og syklende, øke trafikksikkerheten og tilrettelegge for økt byliv og lokal overvannshåndtering. Arbeidet starter opp i mai og har planlagt ferdigstillelse sommeren 2025, med en kontraktsverdi på 50 millioner kroner. Det vil bli etablert bredere fortau og sykkelfelt, samt endringer i parkering og trafikkregulering. Tiltakene vil føre til en reduksjon i gateparkering.

  • Lørdag 27. april kl. 6.15

    Russ blei utsett for vald - blei medvitslaus

    I Randaberg blei ein russ natt til laurdag utsett for vald og var medvitslaus. Hendinga skal ha skjedd på Mekjarvik fergekai. Russen blei sendt til Stavanger universitetssjukehus for undersøkingar. Den fornærma skal ikkje vere alvorleg skada. Ein person er pågripen, mistenkt for å ha slått.

  • Lørdag 27. april kl. 5.00

    Kan man få mer mobil per krone?

    Alt det nødvendige og ingenting unødvendig.

  • Lørdag 27. april kl. 4.42

    Russiske angrep flere steder: – Kraftige eksplosjoner

    Det ukrainske luftforsvaret advarte om raketter på vei mot en rekke byer tidlig lørdag morgen.

  • Lørdag 27. april kl. 4.39

    Mann (40) døde i Seljord: – Tragisk ulykke

    Politiet har en hypotese om at mannen har blitt påkjørt av en minitraktor. En person er siktet i saken.

  • Lørdag 27. april kl. 4.37

    Person omkom i ulukke i Seljord

    I Seljord omkom ein person i ei ulukke fredag kveld, melder politiet. Pårørande er varsla.

  • Lørdag 27. april kl. 4.23

    Én til sykehus etter brann i Bergen

    En mann i 50-årene ble sendt til sykehus for sjekk etter at det brøt ut brann i et leilighetsbygg i Årstad i Bergen natt til lørdag. Mannen skal ha blitt eksponert for røyk, opplyser operasjonsleder Dan Erik Johannessen til NTB. Totalt seks personer ble evakuert fra adressen. Ingen av dem hadde synlige tegn på fysiske skader.

  • Lørdag 27. april kl. 4.09

    Person slått ned i Oslo

    Ein person blei slått ned i Klingenberggata i Oslo natt til laurdag, melder politiet. Vedkomande blei frakta til legevakt i ambulanse. Politiet seier dei har søkt etter gjerningspersonane, men utan resultat så langt. – Vi fekk melding frå ambulansetenesta 03.03 om at ein person var blitt slått ned. Då vi kom til staden kom vi i kontakt med personen som hadde blitt slått. Litt blodig, frå truleg noko glas som han har kutta handa si på, seier oppdragsleiar Thomas Khan i Oslo politidistrikt til NRK. Dei søker ikkje lenger etter gjerningspersonane, men har starta etterforsking, seier Khan til NRK.

  • Lørdag 27. april kl. 4.08

    Person slått ned i Oslo sentrum

    Gjerningsmannen skal ha forlatt stedet i bil, opplyser politiet.

  • Lørdag 27. april kl. 3.13

    USA: Politiet brukte elektrosjokkvåpen mot Gaza-demonstranter

    Bilder og vidoer viser væpnet politi som slår demonstrerende studenter og kaster dem i bakken.

  • Lørdag 27. april kl. 2.50

    De kongelige hestene kan «miste jobben»

    Nå vurderer den britiske hæren om hestene som stormet gjennom London får fortsette i tjeneste.

  • Lørdag 27. april kl. 1.57

    Kastet på sjøen i båtulykke: – De har reddet to liv

    I høy hastighet ble to menn kastet over bord i Vestfjorden fredag kveld. En annen båt kom til unnsetning.

  • Lørdag 27. april kl. 1.52

    Russebuss i Ålesund hadde 40 personer for mange

    Føreren av en russebuss i Ålesund har fått førerkortet sitt beslaglagt etter at bussen ble stoppet med over 70 personer.

  • Lørdag 27. april kl. 1.48

    Canadier døde på Cuba – ble gravlagt i Russland ved en feil

    En canadisk mann som døde på Cuba i mars, ble ved en feil gravlagt i en russisk by nord for Moskva. Samtidig ble et annet lik sendt til familien i Canada.

  • Lørdag 27. april kl. 1.12

    Sophia Bush etter skilsmissen: – Jeg kjenner ekte glede

    Den 41 år gamle «One Three Hill»-stjernen forteller at hun har forelsket seg i den tidligere amerikanske landslagsspilleren Ashlyn Harris (38).

  • Lørdag 27. april kl. 1.06

    Brann i einebustad i Gjerstad

    Ein einebustad i Gjerstad i Agder stod natt til laurdag i brann. Alle personane i bustaden kom seg ut. Brannvesenet har fått sløkka brannen. Det er uvisst kor skada bustaden er, og brannårsaka er også ukjent. Politiet har oppretta sak.

  • Lørdag 27. april kl. 0.43

    Girl in Red med historisk milepæl

    Ho er den første norske kvinnelege artisten som har fått éin milliard strøymingar på ein song på strøymetenesta Spotify. Det er låten «we fell in love in october» som har bikka éin milliard, ifølgje VG. Låten blei gjeve ut i 2018. Marie Ulven Ringheim, som ho eigentleg heiter, seier til avisa at ho synest det er veldig gøy at ei låt som ho har skrive, produsert, miksa og mastra har resonnert så mykje.