Nyheter - Oppland & Hedmark:

 • Tirsdag 17. november kl. 17.47

  Olsbu Røiseland vant igjen

  Det ble ny seier for Marte Olsbu Røiseland i kvinneklassen, mens Vetle Sjåstad Christiansen slo Tarjei Bø med ett sekund i skiskytternes fellesstart på Susjøen tirsdag. Bø og Røiseland vant mandagens sprint.

 • Tirsdag 17. november kl. 16.12

  Trafikkulykke i Bøverdalen

  Politiet melder om ei trafikkulykke på FV 55 i Bøverdalen i Lom. En bil har kjørt av vegen, og nødetatene er underveis. Det skal være glatt på stedet.

 • Tirsdag 17. november kl. 14.28

  En til med smitte i Elverum

  Én person har fått påvist smitte i Elverum i dag, 17. november. Det fører til at én klasse på Elverum ungdomsskole fortsetter å være i karantene. Det skriver kommunen på sin hjemmeside.

 • Tirsdag 17. november kl. 13.35

  52 bortvist ved grensa

  I løpet av uke 46 ble 52 personer bortvist fra grenseovergangene i Innlandet, skriver politiet i en pressemelding. De fleste av disse manglet dokumentasjon på negativ koronatest, eller at de ikke vil følge krav om oppholdssted i karanteneperioden.

 • Tirsdag 17. november kl. 11.52

  Brann i tømmerbil

  Politiet i Innlandet melder om brann i en tømmerbil i Ringsakerfjellet. Bilen står på en skogbilveg ved Kvarstadsætra og skal være fullstendig overtent. Ingen personer skal være skadet, og det er heller ingen spredningsfare

 • Tirsdag 17. november kl. 11.36

  Jordskredfare nord i Innlandet

  NVE har sendt ut farevarsel på gult nivå for jordskred i nordlige deler av Innlandet samt vestlige deler av Telemark og Buskerud fra onsdag morgen.

 • Tirsdag 17. november kl. 10.12

  Ny klubb for Boasson Hagen

  Edvald Boasson Hagen har signert kontrakt med det franske sykkellaget Total Direct Energie. Boasson Hagen fra Lillehammer sier til TV 2 at han gleder seg til nye utfordringer etter å ha syklet i seks sesonger for det sørafrikanske laget Team NTT.

 • Tirsdag 17. november kl. 6.14

  Stjal hodetelefoner

  En mann i 20-årene ble oppdaget da han stjal et par hodetelefoner fra en bensinstasjon i Gjøvik sentrum sent i natt. Mannen blir også anmeldt for å ha vært i besittelse av en mindre mengde narkotika samt for bæring av kniv på offentlig sted.

 • Tirsdag 17. november kl. 5.12

  Tatt med narkotika og kniv

  Politiet fant mindre mengder narkotika på fire menn i 20-årene ved Hunndalen i Gjøvik rett over midnatt tirsdag. Tre av mennene ble også anmeldt for bæring av kniv på offentlig sted, skriver politiet i Innlandet på Twitter.

 • Tirsdag 17. november kl. 5.09

  Kvinne forstyrret spisegjester

  Politiet måtte rykke ut til et spisested i Hamar litt før klokka 23 mandag kveld. Der hentet de en kvinne i 40-åra som var beruset og forstyrret andre gjester.

 • Mandag 16. november kl. 21.32

  Tre ulveflokker sporet i Norge

  Overvåkingssesongen på ulv er i gang. Hittil i vinter er det sporet tre ulveflokker på snø i Norge. Det har vært lite snø og bare et par sporingsdager så langt, sier seniorforsker Øystein Flagstad i Rovdata. Arkivbilde.

 • Mandag 16. november kl. 19.01

  Korona stenger bank

  Sparebank 1 Gudbrandsdals kontor på Vinstra stenger dørene som følge av den lokale smittesituasjonen. Det bekrefter banken overfor GD. Banklokalet stenges inntil videre for kunder fra og med mandag.

 • Mandag 16. november kl. 17.59

  Nytt smittetilfelle i Nord-Fron

  En ny person er smittet, og 84 personer er satt i karantene i Nord-Fron, skriver GD. Dermed er sju personer bekreftet smittet i kommunen siden søndag. 84 personer er i karantene. Alle disse skal sitte ti dager i karantene.

 • Mandag 16. november kl. 16.58

  Vant testløp på Sjusjøen

  Tarjei Bø og Marte Olsbu Røiseland vant i hver sin klasse da skiskytterne gikk sin generalprøve foran verdenscupen. Sprintløpet gikk mandag i koronatilpassede former på Sjusjøen, der det egentlig skulle vært arrangert nasjonal sesongåpning i helgen.

 • Mandag 16. november kl. 16.04

  Villsvin i Fjellregionen

  Det er nå observert villsvin også i Fjellregionen i Nord-Østerdalen, skriver Arbeidets Rett. Lørdag fikk tylldølen Kjell Røe uventet besøk da han satt på elgpost ved Rokkberget sør i Tylldalen i Tynset kommune.

 • Mandag 16. november kl. 14.02

  Kommuneoverlege smittet

  Mandag testet kommuneoverlege Stefan Løvsletten positivt for koronaviruset, skriver Nordre Land kommune på hjemmesidene sine. Søndag ble det kjent at kommuneoverlegen var satt i karantene etter å ha hatt en pasient som var smittet.

 • Mandag 16. november kl. 13.09

  Innkaller til ekstraordinært møte

  Nord-Fron formannskap blir innkalt til ekstraordinært møte i ettermiddag om covid-19-situasjonen, skriver Dølen. Det er smittesituasjonen med 6 nye smittetilfeller og 50 personer i karantene som er årsaken.

 • Mandag 16. november kl. 12.52

  –Setter sykehus i spill

  Helse Sør-Øst setter hele Mjøssykehuset i spill, mener regionrådet i Gjøvikregionen. Rådet viser i ei pressemelding til Helse Sør-Østs såkalte områdeavgrensing i plasseringen av et nytt hovedsykehus der Brumunddal nå er nevnt.

 • Mandag 16. november kl. 11.26

  Pågrepet etter innbrudd

  En person ble i formiddag pågrepet på Vinstra, mistenkt for å stå bak innbruddet på Sødorp Gjestgivergård i morges. Vedkommende tatt med til lensmannskontoret for avhør.

 • Mandag 16. november kl. 7.28

  Kjørte over rundkjøring

  Føreren av en personbil kjørte over ei rundkjøring på rv3 vest for Elverum i morges. Føreren er uskadd men opplyser til politiet å ha vært uoppmerksom og kjørt over rundkjøringa i ca. 100 km/t.

 • Mandag 16. november kl. 6.42

  Innbrudd på Vinstra

  Det er meldt om innbrudd på Sødorp Gjestgivergård. Ei rute er knust på stedet, men det er foreløpig ikke kjent om noe er stjålet. Politiet har gjort undersøkelser på stedet.

 • Mandag 16. november kl. 6.17

  Krever fortgang om grensestasjonen

  Frps Tor Andre Johnsen har fått med seg Sylvi Listhaug og Per-Willy Amundsen i å kreve at regjeringa gjør en forpliktende avtale med Sverige for å få bygget en felles politistasjon på gensa, skriver Glåmdalen. Planene om stasjonen ble presentert i januar 2018.

 • Mandag 16. november kl. 5.58

  156 personer i karantene i Elverum

  Sju personer har testet positivt for covid-19 i Elverum i helga. På grunn av det ene tilfellet har kommuneoverlegen valgt å sette til sammen 156 personer fra Espira Nordmo Barnehage, Elverum ungdomsskole og Elvis i karantene.

 • Mandag 16. november kl. 5.53

  50 i karantene i Nord-Fron

  Rundt 50 personer er satt i karantene etter at det søndag ble registrert seks nye smittetilfeller i Nord-Fron. Det skriver GD. På Barhaug skole og Vinstra videregående skule har kommunen valgt å heve smitteverntiltakene til rødt nivå.

 • Mandag 16. november kl. 5.31

  Hus totalskadd

  Brannvesenet fikk etter hvert kontroll på brannen i Åsnes, men huset er å regne som totalskadd.

 • Søndag 15. november kl. 21.36

  Veg sperra forbi brann

  Vegen forbi brannen i ein bustad i Åsnes er stengt. Politiet melder at dei enno ikkje har fått kontroll på brannen, men det skal ikkje vere fare for spreiing. bebuaren er sendt til legesjekk.

 • Søndag 15. november kl. 21.08

  Brann i bustad i Åsnes

  Naudetatane har ikkje kontroll på ein brann i ein bustad i Åsnes. Brannen er på Arneberg og naudetatane er på plassen. Personen som bur der er ute og det skal ikkje vere fare for at brannen spreier seg til andre bygg.

 • Søndag 15. november kl. 20.56

  Kommuneoverlege i karantene

  Kommuneoverlegen i Nordre Land er blant de 190 personene som er i karantene i kommunen nå, melder OA. De siste fire dagene har 20 personer fått påvist koronasmitte. Kommuneoverlegen sier til avisa at han hadde en pasient som viste seg å være smitta.

 • Søndag 15. november kl. 19.42

  Seks smitta i Nord-Fron

  Fem personar har fått påvist koronaviruset i Nord-Fron i kveld, melder kommunen. Ein person vart bekrefta smitta tidlegare i dag og truleg er to til også smitta, ifølge kommunen. Dei jobbar med smittesporing.

 • Søndag 15. november kl. 18.34

  Trafikkdirigering i Elverum

  Trafikken blir dirigert på riksveg 3 mellom Elverum og Rena etter ein påkøyring bakfrå. Ingen er skadd i ulukka.

 • Søndag 15. november kl. 17.46

  HamKam spelte til uavgjort

  Det enda med 1–1 etter kampen mellom HamKam og Strømmen i 27. runde i OBOS-ligaen. Jo Nymo Matland stod for det eine målet på Briskeby.

 • Søndag 15. november kl. 15.08

  Fart vant siste kamp

  Fart tok årets første seier i sesongens siste kamp da de søndag ettermiddag slo Medkila 1–0 etter skåring av Silje Kittelsen. Fart endte helt sist i 1. divisjon med fem poeng, men rykker ikke ned da det ikke er spilt 2. divisjon i år grunnet korona.

 • Søndag 15. november kl. 15.03

  Bare uavgjort for Kongsvinger

  Kongsvinger ledet lenge 2–1 i søndagens bortekamp mot Åsane, men ni minutter før full tid utlignet hjemmelaget. Kongsvinger ligger på bunn av tabellen med 22 poeng når tre kamper gjenstår.

 • Søndag 15. november kl. 14.55

  Sterk seier av Raufoss

  Raufoss knuste bunnlaget Grorud 6–1 på bortebane i fotballens førstedivisjon. Kristoffer Nessø og Filip Brattbakk skåret begge to mål hver. Raufoss ligger nå godt an til å klare en playoff-plass til neste års eliteserie.

 • Søndag 15. november kl. 12.52

  GT-Sara er død

  Den folkekjære artisten GT-Sara, Gerd Miriam Thoreid, døde lørdag, 96 år gammel. Ifølge HA døde hun på Kongsvinger sykehus, der hun var lagt inn etter et fall. GT-Sara fra Hamar var kjent for å skape godt humør med sang og spreke historier.

 • Søndag 15. november kl. 12.40

  Brann i garasje

  Det brenner kraftig i en garasje på Flisa i Våler kommune. Brannvesenet er på stedet og prøver nå å slukke brannen. Ifølge politiet skal det ikke være fare for spredning av brannen.

 • Søndag 15. november kl. 11.14

  Stanset bilfører med promille

  Politiet stanset en bilist ved Skotterud i Eidskog rundt klokka 08.30 søndag morgen. De mistenker at bilføreren har kjørt i påvirket tilstand. Føreren er fremstilt for bevissikring, og førerkortet er beslaglagt.

 • Søndag 15. november kl. 10.13

  Nye koronatilfeller på Terningmoen

  Seks nye personer har fått påvist smitte av korona i Elverum. Fem av disse holder til på Terningmoen leir. Ifølge kommunens hjemmeside satt de fem allerede i karantene. Kommunen tror også de vet hvordan den sjette personen har blitt smittet.

 • Søndag 15. november kl. 8.55

  Politiet stoppet 16-årig bilfører

  Natt til søndag stoppet politiet en bil i Kjellmyra der føreren var en 16 år gammel gutt. Gutten anmeldes også for å ha kjørt i beruset tilstand. Det var flere passasjerer i bilen, både over og under 18 år. Foreldrene til de under 18 år er varslet.

 • Søndag 15. november kl. 8.30

  Kjørte i grøfta med promille

  En mannlig bilist kjørte rett fram i skarp venstrekurve, ut i grøfta og inn mot en fjellvegg ved Nordsetervegen i Lillehammer lørdag kveld. Mannen ble kjørt til Lillehammer sykehus for sjekk. Det er mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand.