Nyheter - Oslo & Akershus:

 • I dag kl. 1.39

  Knivstukket i Oslo

  En person er fraktet til sykehus etter å ha blitt knivstukket på Grønland i Oslo ved 22-tiden søndag kveld. To personer er pågrepet og mistenkt i saken, ifølge politiet.

 • Søndag 24. september kl. 21.59

  Vålerenga med seier over Brann

  Vålerenga-trener Ronny Deila jublet av lettelse da laget slo erkerival Brann 2-1 på hjemmebane søndag kveld. VIF fikk en pangstart med mål etter bare åtte minutter. Etter pause utlignet Brann. Seks minutter før slutt avgjorde Chidera Ejuke kampen for Oslo-klubben. Les mer her.

 • Søndag 24. september kl. 20.19

  Stabæk tapte i Kristiansund

  Kristiansund vant 1-0 over Stabæk på hjemmebane søndag kveld. Målet kom tidlig i 1. omgang. Til tross for en jevn kamp og godt spill av Stabæk utover i 2. omgang, ble det ikke flere mål. Les mer om kampen her.

 • Søndag 24. september kl. 20.15

  LSK med solid tap på hjemmebane

  Rosenborg var overlegne mot LSK søndag kveld. Lillestrøm-laget tapte 3-0 mot trønderne hjemme på Åråsen. Lillestrøm kom til kampen som eliteseriens store formlag. Laget har ikke tapt siden 16. mai, men slet i kveld. Les mer om kampen her.

 • Søndag 24. september kl. 18.33

  Veien ryddet ved Gran

  Veien er ryddet etter at to biler kolliderte ved Gran i Sørum søndag ettermiddag. Ingen ble skadet i kollisjonen. Politiet oppretter sak og har beslaglagt førerkort.

 • Søndag 24. september kl. 17.18

  Trafikkulykke ved Gran

  To biler er involvert i en ulykke ved Gran i Sørum søndag ettermiddag. Bilister må regne med kø i området. Ulykken har skjedd på E6 nordover ut av Oslo.

 • Søndag 24. september kl. 15.12

  Brann i uthus på Løken

  Et uthus står i full fyr på Løken i Aurskog-Høland. Brannvesenet er på stedet og jobber med slukking. Ingen er skadet i brannen. Det er heller ikke fare for spredning til boliger i nærheten.

 • Søndag 24. september kl. 14.36

  Togene går til Lillestrøm

  Togtrafikken mellom Oslo S og Lillestrøm er åpnet igjen, men med redusert kapasitet. Foreløpig enkeltsporet drift gjennom Romeriksporten, melder Bane Nor.

 • Søndag 24. september kl. 13.45

  Fortsatt togproblemer øst for Oslo

  Det er fortsatt stans i togtrafikken fra Oslo S mot Lillestrøm på grunn av en feil som hindrer togleder i å gi grønt lys. Bane Nor opplyser at de arbeider med å rette feilen, og håper togene vil gå som normalt klokken 15.

 • Søndag 24. september kl. 13.35

  Brann i bolig

  Det har vært en mindre brann i et hus i Platåveien på Stabekk. Ifølge politiet brant det i kjelleren, men brannen ble raskt slukket. Nødetatene er på stedet.

 • Søndag 24. september kl. 9.43

  Vil ikke øke kollektivprisene

  Byrådet i Oslo vil stanse den planlagte prisøkningen på kollektivtrafikk, men fylkesordføreren i Akershus er skeptisk. Ifølge Aftenposten vil byrådet bruke 140 millioner kroner de to neste årene, og ber Akershus bli med for å holde prisene nede.

 • Søndag 24. september kl. 8.24

  Bil kjørte inn i lyktestolpe

  Ulykken skjedde ved avkjøringsfeltet til Vestby syd, ved E6. Sjåføren har stukket av, og politiet leter nå etter vedkommende.

 • Søndag 24. september kl. 7.49

  Alle tog østover fra Oslo S står

  Søndag morgen var det fortsatt stans i all togtrafikken østover fra Oslo S etter jordfeilen som oppsto lørdag. Mot Lillestrøm vil det fortsatt være stengt utover formiddagen, men vi håper på en løsning innen klokken 11, opplyser Bane Nor til NTB.

 • Søndag 24. september kl. 6.48

  Oslo S delvis åpnet igjen

  En jordfeil førte til stans av all togtrafikk på Oslo S lørdag. Søndag morgen var feilen rettet, men mellom Oslo S og Lillestrøm og Grefsen er det fortsatt stengt, ifølge NTB. Bane Nor håper at problemet vil være løst til søndag klokken 11.

 • Søndag 24. september kl. 4.11

  Brann i båt i Oslo

  Nødetatene har rykket ut til brann i en båt ved Malmøya i Oslofjorden. Det viste seg at det brant i en flytebrygge. Brannen er slukket.

 • Lørdag 23. september kl. 21.25

  Drapssikta pågrepet på flyplassen

  Mannen som er siktet for knivdrapet på Ellingsrud T-banestasjon 7. september ble pågrepet på Gardermoen i det han ankom Norge, melder politiet i en pressemelding. Mannen framstilles for varetektsfengsling mandag 25. september.

 • Lørdag 23. september kl. 18.13

  Oslo S er stengt for trafikk

  Oslo S er stengt for trafikk grunna en feil på lyssignal, melder Bane Nor, som advarer mot forsinkelser. Det er ikke klart hvor lang tid det vil ta å rette feilen. Tog til Bergen, Trondheim og Stavanger er rammet, og flere lokaltog og flytoget.

 • Lørdag 23. september kl. 18.13

  Forsinkelser på Oslo S grunna feil

  Flere toglinjer på Oslo S er stengt for trafikk grunna en feil på lyssignal, melder Bane Nor, som advarer mot forsinkelser. Tog til Bergen, Trondheim og Stavanger er ramma, samt flere lokaltog og flytoget.

 • Lørdag 23. september kl. 17.17

  Salmonella stenger flyplasskafé

  Joe & the juice på Oslo Lufthavn er stengt etter et utbrudd av salmonella, skriver kjeden i en pressemelding. Det er funnet åtte mulige tilfeller av smitten på flyplassen i august, flere av de smittede sier de har besøkt kafeen, skriver selskapet.

 • Lørdag 23. september kl. 16.49

  MC-fører til sykehus

  En motorsyklist ble skadet etter å ha kjørt av veien på Rv 22 ved Fetsund. Ifølge politiet har føreren et brudd i armen.

 • Lørdag 23. september kl. 15.14

  Kollisjon mellom flere biler

  Flere biler har kollidert på Drammensveien ved Esso på Drengsrud. En person er sendt til sykehus. Minst to biler må taues bort.

 • Lørdag 23. september kl. 13.31

  Demonstrerte mot æresvold

  Shabana Rehman sto i front da flere organisasjoner demonstrerte mot æreskultur og for å bedre kvinners rettigheter i Oslo lørdag ettermiddag.

 • Lørdag 23. september kl. 13.24

  Bil traff tre

  En bil har kjørt av veien og truffet et tre ved avkjøringsfeltet fra Østre Aker vei til E6 nordgående på Tangerud. Føreren er ikke hardt skadd, ifølge politiet.

 • Lørdag 23. september kl. 6.43

  Taxisjåfører angrepet

  To drosjesjåfører i Oslo skal ha blitt slått av kunder natt til lørdag. En drosjesjåfører forteller at han ble angrepet av en kunde i Sarsgate. Der er ingen pågrepet. Litt senere samme natt skal en sjåfør ha blitt slått av to menn i Møllergata. Der har politiet kontroll på en mistenkt, som ble holdt igjen.

 • Lørdag 23. september kl. 6.39

  Mottok Bitcoin for narkotika

  Tre menn i 30-årene er tiltalt for salg av flere kilo narkotika på internett. Ifølge tiltalen skjedde salget på skjulte markedsplasser og nettbutikker, og betaling for narkotikaen mottok dem hovedsakelig i kryptovalutaen Bitcoin. De tre må møte i Oslo tingrett mandag.

 • Lørdag 23. september kl. 6.17

  To ran i Oslo

  Oslo-politiet fikk natt til lørdag to meldinger fra menn som sier de ble ranet med kniv i Oslo sentrum. Klokken 03.45 natt til lørdag ble en nederlandsk turist fraranet mobilen av tre menn. Her er ingen pågrepet. En time senere ble en mann spraket, slått og ranet på Grønland. To mistenkte er pågrepet.

 • Lørdag 23. september kl. 6.17

  To knivran i Oslo

  Oslo-politiet fikk natt til lørdag to meldinger fra menn som sier de ble ranet med kniv i Oslo sentrum. Klokken 03.45 natt til lørdag ble en nederlandsk turist fraranet mobilen av tre menn. Her er ingen pågrepet. En time senere ble en mann spraket, slått og ranet på Grønland. To mistenkte er pågrepet.

 • Fredag 22. september kl. 21.11

  Røyk fra koffertrom utløste alarm

  Brannalarmen Thon Hotell Astoria ble utløst av røyk i et koffertrom, ifølge politiet. Årsaken skal være et lysarmatur som hadde smeltet, skriver de på Twitter. Brannvesenet har vært inne på området uten å finne noen brann.

 • Fredag 22. september kl. 21.03

  Hotell evakuert etter brannalarm

  Thon Hotel Astoria er evakuert etter melding om brann. Ifølge Oslo brann- og redningsetat er det noe røyk på stedet, og det lukter brent.

 • Fredag 22. september kl. 20.58

  Åpne for trafikk

  Både Nøstvedttunnelen og Nordbytunnelen er åpnet igjen etter en trafikkulykke i ettermiddag.

 • Fredag 22. september kl. 20.32

  Normal trafikk Leirsund-Frogner

  Trafikken går som normalt igjen etter at et tog sperret sporet tidligere.

 • Fredag 22. september kl. 20.31

  58 kilo amfetamin i narkotiltale

  Tirsdag må fire menn møte i Oslo tingrett, tiltalt for å ha oppbevart 58 kilo amfetamin og over 25.000 tabletter MDMA, eller medvirket til dette. Det betegnes som en «grov overtredelse» i tiltalebeslutninga, ifølge NTB. Rettsaken varer til 4.oktober.

 • Fredag 22. september kl. 20.23

  Tog sperrer spor

  Togstrekningen mellom Leirsund og Frogner er stengt fordi et tog sperrer sporet. BaneNor jobber med å løse problemet, men de vet ikke hvor lang tid det vil ta. Ifølge NSB må reisende regne med forsinkelser og innstillinger.

 • Fredag 22. september kl. 16.17

  Drapssiktet sønn fengslet i to uker

  Sønnen, som er siktet for drapsforsøk etter at han kjørte på sin egen far med lastebil i Ås torsdag kveld, er varetektsfengslet i to uker.

 • Fredag 22. september kl. 15.28

  Gir penger til skoler som sliter

  Oslo kommune setter av 15 millioner kroner ekstra per år til åtte videregående skoler. Målet er å få ned frafallet, skriver Dagsavisen. Bare knapt 75 prosent av elevene fullfører og består den videregående skolen i Oslo.

 • Fredag 22. september kl. 14.57

  Kjøper Ski sykehus

  Ski kommune kjøper bygningsmassen på Ski sykehus for 123 millioner kroner. Ønsket er å samle flere kommunale helsetjenester ved sykehuset og styrke kommunens samarbeid med sykehuset. Blant annet skal et nytt mestringssenter legges til sykehusområdet.

 • Fredag 22. september kl. 13.34

  Postbud ranet med kniv

  Et postbud ble ranet med en kniv i Gyldenløvsgate i Oslo, like etter klokken 11 i formiddag. Politiet leter nå etter to mistenkte menn i 20-årene, som stakk fra stedet. De fikk med seg en systemnøkkel til postkassene, opplyser politiet.

 • Fredag 22. september kl. 11.55

  Trandum bekymrer Sivilombudsmannen

  Ombudet er bekymret over maktbruken på Politiets utlendingsinternat og kritiserer bl.a. at personer man frykter vil ta livet sitt blir isolert og satt i sikkerhetsceller. Ombudet mener det er problematisk å håndtere syke og utsatte personer slik.

 • Fredag 22. september kl. 9.30

  Ap vil reversere Viken region

  Stortinget må omgjøre vedtaket om å slå sammen Akershus, Buskerud og Østfold, mener seks representanter fra Arbeiderpartiet på Stortinget. De mener bl.a. at det ikke lenger er flertall for å gjennomføre tvangssammenslåing av de tre fylkeskommunene.

 • Fredag 22. september kl. 9.13

  MC-fører lettere skadet

  MC-fører lettere skadet