Nyheter - Rogaland:

 • I dag kl. 5.11

  Løy om øvelseskjøring

  Politiet i Stavanger stanset en mannlig bilfører (24) på Storhaug natt til tirsdag fordi han kjørte feil vei i enveiskjørt gate. Føreren hevdet at han øvelseskjørte. Ledsageren som var hans mor, satt i baksetet. Føreren er anmeldt.

 • Mandag 21. oktober kl. 22.49

  Sjå kveldens siste TV-nyheiter her:

 • Mandag 21. oktober kl. 21.32

  Størst sykefravær i Suldal

  Suldal kommune har det høyeste sykefravær blant kommunene i Rogaland. Sykefraværet var på 9,4 prosent i 2 tertial, skriver Suldalsposten. Men i enkelte avdelinger innen helsesektoren er sykefraværet over 20 prosent.

 • Mandag 21. oktober kl. 20.43

  Sjå TV-nyheitene her:

 • Mandag 21. oktober kl. 18.39

  Sjå lokale TV-nyheiter her:

 • Mandag 21. oktober kl. 15.49

  Trafikkulukke i Haugesund

  Litt over klokka to i dag vekk politiet melding om ei trafikkulukke på Skjoldavegen i Haugesund. Ein moped og ein bil hadde kollidert. Føraren av mopeden hadde smerter i den eine armen. Han blei tatt med til legevakta med ambulanse. Føraren av bilen blei meld til politiet. Men det er ikkje tatt beslag av førarkortet.

 • Mandag 21. oktober kl. 14.14

  Fire ordførere – én kommune

  I dag innsettes Kari Nessa Nordtun (Ap) som ordfører i Nye Stavanger. Frem til nyttår vil likevel Christine Sagen Helgø (H), Henrik Halleland (KrF) og Dagny Sunnanå Hausken (Sp) fungere som ordfører i henholdsvis Stavanger, Finnøy og Rennesøy.

 • Mandag 21. oktober kl. 13.11

  Wedler ut av Frp

  Christian Wedler går ut av Frp, det skriv Aftenbladet. Wedler var Frp sin ordførarkandidat i Stavanger, men trakk seg i sommar, mellom anna grunna ein omstridd restaurantkonkurs. Han vil sitta som uavhengig representant i det nye kommunestyret.

 • Mandag 21. oktober kl. 12.47

  Mopedkontroll ved skule

  Politiet og Statens vegvesen har i dag hatt kontroll utanfor Åkra vidaregåande skule. Dei sjekka totalt 22 mopedar og el-sparkesyklar. Dei fann 17 manglar og to fekk bruksforbod grunna trimming.

 • Mandag 21. oktober kl. 10.48

  Syklist til sykehus etter ulykke

  Syklisten som var involvert i en trafikkulykke i Gjesdal, er fløyet til Stavanger universitetssjukehus med luftambulansen. Ifølge politiet var mannen, som er 58 år, våken da han ble tatt med til sykehuset.

 • Mandag 21. oktober kl. 10.39

  Sykkelulukke i Gjesdal

  Ein 58 år gamal mann er frakta til Stavanger universitetssjukehus med luftambulanse, etter ei sykkelulukke på Ålgård. Mannen skal ha ramla av sykkelen. Det er ikkje kjent kor alvorlege skadene er, men han var vaken då han blei frakta til sjukehuset.

 • Mandag 21. oktober kl. 10.38

  Trafikkuhell i Gjesdal

  Det har vært et trafikkuhell i Åfaret i Gjesdal, der en syklist har ramlet av sykkelen sin. Ambulanse og politi har rykket ut. Skadeomfanget er ukjent, melder politiet.

 • Mandag 21. oktober kl. 9.01

  Sentralstyret omgjør eksklusjoner

  Sentralstyret i FNB omgjør eksklusjonene av FNB-medlemmene Ellen Karin Moen og Jon Hov i Sandnes. De to får i stedet en advarsel, melder partiet i en pressemelding. Tilliten mellom sentralstyret og Moen og Hov er gjenopprettet, står det i meldingen.

 • Mandag 21. oktober kl. 5.27

  Utsira slått av Svalbard

  Folk på Svalbard var mest gavmilde under årets TV-aksjon, og hver innbygger ga i snitt nærmere 420 kroner til innsamlinga. Utsira ble nummer to, med 337 kroner, og Bokn kommune ble nummer fire med 231 kroner. Pengene gikk i år til Care Norge.

 • Mandag 21. oktober kl. 5.03

  Brann i enebolig i Haugesund

  Like over midnatt fikk politiet i Haugesund melding om brann i en enebolig i Sjåberg. Nødetatene rykket ut til det som var en mindre brann som raskt ble slokket. Beboerne ble sjekket av ambulansepersonell, og fremsto som uskadd, ifølge politiet.

 • Søndag 20. oktober kl. 22.33

  Bokn og Utsira i tet

  Bokn og Utsira er for øyeblikket de to kommunene i landet som gir mest til TV-aksjonen per innbygger. Så langt er det samlet inn over 120 millioner kroner i årets aksjon som går til CARE sitt arbeid for kvinners rettigheter i fattige land.

 • Søndag 20. oktober kl. 20.13

  Sola gikk på nok et tap

  Sola tapte hjemme mot Oppsal 24–31 i kveldens kamp i REMA 1000-ligaen. Laget gikk dermed på sitt sjuende strake tap. Sola ligger sist på tabellen med null poeng.

 • Søndag 20. oktober kl. 20.05

  Viking-festen fortsetter

  Etter 2–1 hjemme mot Tromsø i kveld, har ikke Viking tapt på ni kamper. Samuel Fridjonsson og Fredrik Torsteinbø skåret for hjemmelaget, som nå ligger bare ett poeng bak Rosenborg på tabellen. Her er kampfakta.

 • Søndag 20. oktober kl. 20.01

  FK Haugesund tapte borte

  Det så lenge ut som at FK Haugesund ville få med seg ett poeng hjem fra Molde, men halvveis ut i andre omgang fikk hjemmelaget to kjappe mål og jobben ble for tung. Pascal Gregor skåret for FK Haugesund. Her er kampfakta.

 • Søndag 20. oktober kl. 18.52

  Følg Viking–Tromsø direkte

  Følg kampen her.

 • Søndag 20. oktober kl. 18.51

  Følg Molde–FK Haugesund direkte

  Følg kampen her.

 • Søndag 20. oktober kl. 18.00

  Røykutvikling i enebolig i Stavanger

  Det siver ut røyk fra en enebolig i Gjesdalgata på Storhaug i Stavanger. Det er ikke observert åpne flammer. En person behandles av helsepersonell etter å ha blitt eksponert for røyk. Matlaging er grunnen til røykutviklingen.

 • Søndag 20. oktober kl. 17.05

  Sandnes Ulf knust på bortebane

  Sandnes Ulf tapte borte mot Nest-Sotra 0–3. Laget gikk dermed på sitt tredje strake tap og ligger nå på 12. plass på tabellen. Avstanden til nedrykksplass er på ni poeng.

 • Søndag 20. oktober kl. 14.48

  Filmet voldsepisode på nattbuss

  Med flere øyevitner til stede gjøv en 20-åring løs på en mann med flere slag og spark, mens alt ble filmet, skriver Aftenbladet. Mannen ble pågrepet og siktet for kroppskrenkelse. Han ble løslatt søndag etter avhør.

 • Søndag 20. oktober kl. 13.10

  Vil bruke verdens største turbiner

  På det enorme britiske havvindprosjektet Dogger Bank har Equinor og SSE valgt å bruke verdens største turbiner på rundt 12 megawatt fra selskapet GE. Ifølge spesialrådgiver Andreas Thon Aasheim er dette en god investering, skriver NTB.

 • Søndag 20. oktober kl. 12.33

  Bidra til årets TV-aksjon

  Fra klokken 16.00-18.00 går frivillige bøssebærere rundt i Norge for å samle inn penger til årets TV-aksjon. Du kan blant annet by på elbilen som drammenseren Peder Haugfos byttet til seg fra en binders da han var reporter på P3 i sommer.

 • Søndag 20. oktober kl. 10.47

  Nekter straffskyld

  I morgen starter rettssaken mot en 29 år gammel mann som er tiltalt for å ha drept sin 24 år gamle, gravide kone i Egersund i fjor. Ifølge tiltalen banket han opp kvinnen før han helte bensin over henne og tente på. Mannen nekter straffskyld.

 • Søndag 20. oktober kl. 9.32

  Innbrudd i restaurant på Bryne

  Det har også vært innbrudd i en restaurant i Arne Garborgsveg på Bryne. Uvedkommende har kommet seg inn ved å bryte opp en dør. Politiet mistenker at det er samme gjerningspersoner som på M44. Politiet foretar undersøkelser og sikrer spor.

 • Søndag 20. oktober kl. 9.22

  Innbrudd på M44

  I morges klokken 07.12 oppdaget en vekter en knust rute i inngangsdøren til en butikk på kjøpesenteret M44 på Bryne. Politiet er på stedet for å gjøre undersøkelser. Mye tyder på at to personer har vært inni butikken, det er uvisst om noe er stjålet.

 • Søndag 20. oktober kl. 8.23

  Røykutvikling i bolig i Karmøygata

  Klokken 05.18 fikk politiet melding om røykutvikling fra en enebolig i Karmøygata i Haugesund. Det var snakk om en del røyk – ikke åpne flammer. Nødetatene på stedet, alle ute av huset. En person blir tilsett av ambulansepersonell.

 • Søndag 20. oktober kl. 8.19

  Røykutvikling i enebolig

  Nødetatene rykket ut til Sjåberg i Haugesund klokken 03.13, etter meldinger om røykutvikling på stedet. To personer har fått i seg litt røyk og har fått tilsyn av helse. Alt er ok. Det var ingen brann på stedet, kun røyk som følge av matlaging.

 • Søndag 20. oktober kl. 8.12

  Kjørte i en lyktestolpe i Haugesund

  Klokken 02.33 fikk politiet melding om at en bil hadde kjørt inn i en lyktestolpe på Rådhusplassen i Haugesund. En kvinnelig fører i 20-årene mistenkes for å ha kjørt i alkoholpåvirket tilstand, melder politiet.

 • Søndag 20. oktober kl. 6.38

  TV-aksjon for 46. gang søndag

  Pengene fra årets TV-aksjonen går til Cares arbeid for kvinners rettigheter i Niger, Mali, Kongo, Burundi, Rwanda, Myanmar, Afghanistan, Jordan og Palestina. Det mangler stadig bøssebærere, og Gry Larsen i Care sier det ikke er for sent å melde seg.

 • Søndag 20. oktober kl. 6.38

  TV-aksjon for 45. gang søndag

  Pengene fra årets TV-aksjonen går til Cares arbeid for kvinners rettigheter i Niger, Mali, Kongo, Burundi, Rwanda, Myanmar, Afghanistan, Jordan og Palestina. Det mangler stadig bøssebærere, og Gry Larsen i Care sier det ikke er for sent å melde seg.

 • Lørdag 19. oktober kl. 22.21

  Tre til sykehus etter boligbrann

  Naboer ble evakuert, og tre personer ble sendt til sykehus med røykskader da en enebolig brant ned på Orre på Jæren i Rogaland lørdag kveld. Tilstanden til de tre er foreløpig ukjent.

 • Lørdag 19. oktober kl. 20.51

  Oilers gikk på sesongens første tap

  Det skulle gå ti kamper før Stavanger Oilers avga poeng. De tapte 1-2 etter at hjemmelaget Storhamar hadde avgjort på straffer lørdag. Det var en målfattig og jevn duell.

 • Lørdag 19. oktober kl. 19.42

  Huset er totalskadd

  – Det er ingen håp for huset, nå arbeider brannvesenet med å redde en driftsbygning på gården, sier operasjonsleder Toralv Skårdal i Sør-Vest politidistrikt. Familien på gården skal ikke ha vært hjemme da brannen startet.

 • Lørdag 19. oktober kl. 19.22

  Evakuerer naboer

  Brannvesenet arbeider med å slukke brannen. På grunn av gassflasker i huset, etableres det en sikkerhetssone med radius på 300 meter fra huset. Alle er ute av huset. Tre personer er sendt til sykehus med ambulanse etter å ha blitt eksponert for røyk.

 • Lørdag 19. oktober kl. 19.21

  Brann i enebolig på Jæren

  En enebolig på Klepp på Jæren i Rogaland er overtent. Politiet evakuerer naboer i en radius på 300 meter på grunn av eksplosjonsfare. Brannen skal ha startet i andre etasje, og flammene sto ut av taket, ifølge politiet.

 • Lørdag 19. oktober kl. 18.53

  To personer falt ut av vindu

  Politiet måtte rykke ut til Standgata i Haugesund etter melding om at to personer hadde falt ut av et vindu som er cirka fire meter over bakken. Begge som var involvert i fallet tas hånd om av helsepersonell. Årsaken til hendelsen er ukjent.