Nyheter - Rogaland:

 • Lørdag 21. april kl. 20.56

  Tastaveden skole klar for finale

  I lørdagens innledende rundet i Klassequizen vant Tastaveden skole, og er klar for finalen om tre uker. Med på laget er Guro Jønnevald Halvorsen, Tobias Leifseth Johannessen og Jonas Bråthen Mulehamn.

 • Lørdag 21. april kl. 19.45

  Mann hadde stjålne bankkort

  Politiet i Sandnes fikk klokken 18.50 melding om en mann som gikk rundt og kjente på bildører på Lura. Kort tid etterpå fikk politiet kontroll på en mann i 20-årene. Han hadde flere bankkort som ikke tilhørte ham. Mannen er anmeldt, og ble tatt med til arresten.

 • Lørdag 21. april kl. 18.21

  Målløst for Vard Haugesund

  Ingen av lagene fant nettmaskene da Hødd og Vard Haugesund møttes på Nye Høddvoll i 2. divisjon lørdag. Etter to kamper har Hødd fire poeng, mens Vard Haugesund står med ett poeng. Vard Haugesund møter Arendal 28. april.

 • Lørdag 21. april kl. 17.16

  Fant mye avfall i bekk

  Det ble funnet pc-skjermer, tastatur og mikrobølgeovner da Haugesund SV hadde en ryddeaksjon i Sakkestadbekken på Raglamyr i Haugesund lørdag. Vel 20 personer var med å rydde i bekken i turområdet. Det ble også funnet mange poser med hundebæsj.

 • Lørdag 21. april kl. 17.07

  Resultatløs leting lørdag

  Leteaksjonen etter den savnede Marie Sæther Østbø (20) i Sedgefield i Sør-Afrika var i ferd med å bli avsluttet for dagen ved 17-tiden. Tredje dag med leting ga heller ikke noen resultat. Det har blitt søkt både på land og i sjøen ved stranden.

 • Lørdag 21. april kl. 12.00

  Kastet kappe i søppelsjakt

  Brannvesenet rykker ut for å hjelpe en Stavanger-beboer som skal ha kastet en konfirmasjonskappe ned i ei søppelsjakt.

 • Lørdag 21. april kl. 11.53

  Minibussen er funnet

  Minibussen er funnet igjen på Forus med knuste ruter og tømt brannslukkingsapparat. Politiet undersøker bilen.

 • Lørdag 21. april kl. 10.09

  Arbeidsulykke på Aibel

  Politiet etterforsker en arbeidsulykke på Aibel-verftet i Haugesund, skriver Haugesunds Avis. Fredag ettermiddag snublet en arbeider og falt over en skarp gjenstand. Mannen er innlagt på sykehus med kuttskader.

 • Lørdag 21. april kl. 9.31

  Minibuss stjålet

  En minibuss er stjålet fra Jernbaneveien i Sandnes i natt. Bussen er hvit og har «Forusexpressen» skrevet på siden med oransje bokstaver.

 • Lørdag 21. april kl. 7.24

  Mann angrepet av tre personer

  En mann (30) ble i natt angrepet av tre personer ved Østervåg i Stavanger. En kamerat (29) forsøkte å hjelpe. Begge ble skadet. 30-åringen måtte sy. Politiet har ikke pågrepet noen i saken, men de tror gjerningsmennene er i alderen 20–25 år.

 • Lørdag 21. april kl. 7.20

  Beslagla teaser

  En mann (34) skal ha vist fram og demonstrert en teaser på et utested i Haugesund i natt. Politiet har beslaglagt teaseren og anmeldt mannen for ulovlig bæring av våpen. Mannen ble også bortvist fra stedet.

 • Lørdag 21. april kl. 7.20

  Beslagla elektrosjokkvåpen

  En mann (34) skal ha vist fram og demonstrert et elektrosjokkvåpen på et utested i Haugesund i natt. Politiet har beslaglagt våpenet og anmeldt mannen for ulovlig bæring. Mannen ble også bortvist fra stedet.

 • Fredag 20. april kl. 20.52

  Ikke politisak

  Politiet mistenker ikke noe galt etter utforkjøringen i Hjelmeland. Traktoren vil bli fjernet i løpet av morgendagen, skriver de på Twitter. Traktoren kom borti autovernet og havnet nedi skråningen. Det skal føreren ha forklart.

 • Fredag 20. april kl. 19.41

  21 millioner i piggdekkavgift

  Stavanger kommune har fått inn 21,2 millioner kroner siden piggdekkavgiften ble innført ifjor. Det melder Aftenbladet.

 • Fredag 20. april kl. 18.42

  Se kveldens nyhetssending

  Se kveldens nyhetssending

 • Fredag 20. april kl. 18.38

  Traktor utfor veien

  En traktor har kjørt utfor veien fra Ryfylkeveien ved Ingvaldstad i Hjelmeland. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 18.15. Ifølge meldingen var det ingen personer å se ved traktoren.

 • Fredag 20. april kl. 18.25

  Lørdagsværet

  Slik blir lørdagsværet ifølge Meteorologisk institutt. Vest og nordvest bris, om kvelden skiftende bris. Skyet eller delvis skyet og stort sett oppholdsvær. Lokal tåke.

 • Fredag 20. april kl. 16.22

  Fjernet bil uten dekk

  Bilen som mistet bildekket like ved Rogaland Teater fredag ettermiddag ble fjernet av bergingsbil. Men det ble mye kø i området da uhellet skjedde midt i ettermiddagsrushet.

 • Fredag 20. april kl. 16.14

  Brann-åstedet frigitt

  Polititjenestemenn fra Kripos og Sør-Vest politidistrikt er nå ferdig med undersøkelsene på brannstedet på Sokn. Det opplyser lensmann for Ryfylkeøyene Bjørn Iden. Brannåstedet er også frigitt. Årsak til brannen er foreløpig uklar.

 • Fredag 20. april kl. 14.40

  Direkte: Politiet om sakna Marie

  Politiet holder pressekonferanse i forbindelse med forsvinningen av Marie Sæther Østbø

 • Fredag 20. april kl. 14.35

  Rettelse fra NRK Rogaland

  I torsdagens reportasje om en demonstrasjon mot demenslandsbyen som kommer ved Ramsvik i Stavanger, ble det gitt inntrykk av at demonstrasjonen var rettet mot samarbeidsavtalen som ble inngått mellom Stavanger kommune og Nasjonalforeningen for folkehelsen. Det stemmer ikke. Demonstrasjonen gjaldt nåværende beboeres skepsis mot demenslandsbyen og at de blir tvunget til å flytte. Skepsisen mot utbyggingen deles av Nasjonalforeningen for folkehelsen.

 • Fredag 20. april kl. 14.14

  Avsluttet søk i dag

  Søket etter den savnede 20-åringen fra Åkra er avsluttet for dagen uten resultat. Etterforskning fortsetter i løpet av helgen og først på mandag vil politiet avgjøre om de skal ta opp igjen søk etter den savnede.

 • Fredag 20. april kl. 14.12

  FKH skal møter Lysekloster

  Andre runde NM i fotball er klar, og FK Haugesund skal til Lysekloster i Hordaland. De andre rogalandslagene spiller slik: Egersund hjemme mot Jerv, Bryne får Viking på besøk, og Sandnes Ulf tar imot Vidar.

 • Fredag 20. april kl. 12.33

  NRK frå Sør-Afrika

  Sjå NRK sin reporter i Sør-Afrika, Ida Titlestad Dahlback, sin rapport frå Sedgefield i Sør-Afrika i 12-tida fredag.

 • Fredag 20. april kl. 11.42

  Capsen tilhører ikke Marie

  Capsen som ble funnet på stranda ved skoene og mobilen til savnede Marie (20), tilhører trolig ikke henne. Det bekrefter politiet i Segefield. Bildene fra overvåkingskamera i nærheten, viser at hun ikke hadde caps på seg da hun gikk mot stranda.

 • Fredag 20. april kl. 11.42

  Kapsen tilhører ikke Marie

  Kapsen som ble funnet på stranda ved skoene og mobilen til savnede Marie (20), tilhører trolig ikke henne. Det bekrefter politiet i Sedgefield. Bildene fra overvåkingskamera i nærheten, viser at hun ikke hadde kaps på seg da hun gikk mot stranda.

 • Fredag 20. april kl. 11.19

  Bråtebrenning i Sokndal

  Brannvesenet informerer om at det vil foregå en del bråte brenning i Lund kommune rundt Sokndal i dag. Dette medfører litt røyk i området som er godt synlig fra E-39.

 • Fredag 20. april kl. 10.51

  Observert på overvakingskamera

  Eit overvakingskamera ved stranda i Sedgefield har fanga opp at Marie Sæther Østbø gjekk åleine ned til stranda klokka 18.40. Det same kameraet har ikkje fanga opp at Marie går tilbake same veg. Dette får NRK opplyst frå kjelder som har sett videoen.

 • Fredag 20. april kl. 10.32

  Fortsetter søk i sjøen med sonar

  Politiet på Karmøy søker fredag med sonar i sjøen vest av Åkra etter den savnede Lage Alexander Madsen (20). – Det blir søkt i et utvidet område etter en antatt omkommet person, sier etterforskningsleder Frode Klausen. Tips blir fortsatt sjekket.

 • Fredag 20. april kl. 9.01

  Bygger batteridrevet ferje

  Verftet Westcon i Ølensvåg skal bygge en nye batteridrevne ferje til Norled. Det er første gang det blir bygd en enskrogs ferje i aluminium, som reduserer vekten og åpner for batteridrift, ifølge en pressemelding fra Norled.

 • Fredag 20. april kl. 8.41

  Leter på stranden og i sjøen

  I Sør-Afrika startet letemannskaper søket etter den savnede UiA-studenten Marie Sæther Østbø (20) ved seks tiden fredag. – Både hundepatrulje og dykkere leter, forteller konstabel Thimiana Notuku ved den lokale politistasjonen i Sedgefield.

 • Fredag 20. april kl. 8.23

  Gir penger til demensforskning

  Pleiehjemsforeningen i Rogaland gir 35 millioner kroner til demensforskning ved Stavanger universitetssjukehus. Pengene kommer fra salget av Blidensol sykehjem i Stavanger. Forskningsleder ved SUS Dag Årsland sier gaven er et viktig bidrag.

 • Fredag 20. april kl. 7.59

  Held fram søk etter Marie (21)

  Nå klokka åtte startar søket etter sakna Marie Sæther Østbø opp att i Sedgefield i Sør-Afrika, skriv VG. Den 20 år gamle Stavanger-kvinna har vore sakna sidan onsdag klokka 19. Så langt er det ikkje gjort nye funn.

 • Fredag 20. april kl. 7.40

  Varmest i landet

  På målestasjonen på Våland ble det målt 21,9 grader. Den målingen førte til at Stavanger var landets varmeste by i går.

 • Fredag 20. april kl. 5.56

  Ranerne var pent kledd

  Politiet opplyser at de to som ranet en mann i Stavanger sentrum natt til fredag var pent kledde. Den ene hadde blå dressjakke, og den andre hadde en lyseblå skjorte. Den ene hadde kort, trimmet skjegg, og begge hadde utenlandsk utseende.

 • Fredag 20. april kl. 5.18

  Mann ranet etter trussel med kniv

  En mann i 40-årene ble ranet av to personer i Stavanger sentrum ved halv ett tiden natt til fredag. Ranerne brukte noe som lignet en kniv til å skjære av klokkereimen, og stakk av med den dyre klokken. Politiet leter fortsatt etter ranerne.

 • Fredag 20. april kl. 5.15

  Tente på aviser ved politihuset

  En mann er satt i arresten etter at han satte fyr på aviser ved hovedinngangen til Stavanger politikammer ved halv tre tiden natt til fredag. Mannen ble fanget opp av overvåkingskamera, og ilden ble raskt slukket av en politipatrulje.

 • Torsdag 19. april kl. 22.33

  400 kvadratmeter gress svidd av

  I Bjerkreim anslår politiet at 300-400 kvadratmeter lyng/gress er svidd av. Det er veldig tørt i området, og brannen hadde stort farepotensial. Ingen observasjoner er gjort i tidsrommet da brannen først ble oppdaget.

 • Torsdag 19. april kl. 22.15

  Se kveldens siste TV-sending

  Se kveldens siste TV-sending

 • Torsdag 19. april kl. 22.14

  Ungdommer tente på hydraulikkolje

  Ungdommer tente på hydraulikkolje