Nyheter - Rogaland:

 • Tirsdag 17. november kl. 17.57

  Varhaug ungdomsskule i klassequizen

  Sjekk ut hvordan det gikk da Varhaug ungdomsskule deltok i dagens klassequiz. Fra venstre: Henrik Kyllingstad, Margit Auestad og Simen Enok Hovland Borgen

 • Tirsdag 17. november kl. 15.06

  Festival i Haugesund avlyst

  Styret i Vise- og lyrikkfestivalen i Haugesund har valgt å avlyse årets festival. Festivalen skulle ha blitt arrangert neste helg. Styret håper at neste års festival vil kunne gå siste helgen i mai.

 • Tirsdag 17. november kl. 14.49

  Arbeidsledigheten øker

  Arbeidsledigheten øker i Rogaland igjen. Det viser tall fra Nav og nå er det 16 703 personer som er registrert som arbeidssøkere i Rogaland. Det er 172 flere enn i forrige uke. Det utgjør 3,6 prosent av arbeidsstyrken i Rogaland.

 • Tirsdag 17. november kl. 12.37

  Advarer mot farlige piller

  Politiet i Sør-Vest har den siste tiden gjort flere beslag av piller som er samme type piller som politiet i Troms politidistrikt har advart mot og mistenker kan kobles til flere dødsfall. Disse pillene kan inneholde det svært potente stoffet Fentanyl.

 • Tirsdag 17. november kl. 12.29

  Arbeidsulykke i Vindafjord

  Politiet fikk melding om arbeidsuhell med personskade i Jektevikvegen i Vindafjord. En mindre beholder eksploderte under arbeid. Den skadde ble kjørt til sykehus for behandling av skader i ansiktet.

 • Tirsdag 17. november kl. 12.14

  Tvil om drapstiltalt kan straffes

  Psykiater Johannes Skaar mener IQ-en til den ene som er tiltalt for å ha drept Sigbjørn Sveli på Regestranden i fjor ligger i nedre grenseland for å kunne dømmes til fengsel eller forvaring. Retten kan i stedet velge å dømme ham til tvungen omsorg på institusjon. Prosedyrene starter tirsdag formiddag.

 • Tirsdag 17. november kl. 10.43

  Ryfast har opna igjen

  Klokka 10.40: Ryfylketunnelen er nå opna igjen, etter eit trafikkuhell mellom ein personbil og eit vogntog.

 • Tirsdag 17. november kl. 10.13

  Ryfast frå Ryfylke er stengt

  Ryfylketunnelen er nå stengt i løpet frå Solbakk til Hundvåg. Det skjedde eit trafikkuhell mellom eit vogntog og ein personbil like innanfor tunnelen på Solbakksida om lag klokka 0945. Ingen personar har blitt skadde.

 • Tirsdag 17. november kl. 9.45

  Sju nye smitta i Stavanger

  Det siste døgnet er sju nye personar koronasmitta i Stavanger. Dei fleste er yngre enn 40 år. Hittil i november er 126 personar i kommunen smitta. Det er fleire enn i heile mars, som var den tidlegare smittetopp-månaden.

 • Tirsdag 17. november kl. 8.43

  Syklist mot bil i Varhaugvegen

  Klokka 0820 skjedde eit trafikkuhell mellom ein bil og ein syklist i Varhaugvegen i Hå kommune.Syklisten hadde vondt i kneet etter samanstøyten.

 • Tirsdag 17. november kl. 8.29

  Strømsbrua i Stavanger er stengt

  Strømsbrua i Stavanger er stengt, etter ei trafikkulukke rett etter klokka 08 i dag. Då skjedde ein kollisjon mellom ein bilførar og ein syklist. Dette har ført til køar i området.

 • Tirsdag 17. november kl. 8.26

  Fleire polske filmar på kino

  Norsk Filmdistribusjon skal levere polske filmar til norske kinoar. Erfaringa frå visning av polske filmar er gode i Noreg og gjennomsnittspublikummet har til nå vore på over 50 personar for kvar visning, fortel selskapet.

 • Tirsdag 17. november kl. 8.12

  Køproblem i Time

  Det er meldt om køproblem på fv. 505 Kvernelandsvegen i Time kommune: Om lag klokka 0730 skjedde ein kollisjon mellom ein bilist og ein syklist i 40-sona. Eine vegbanen har vore stengt ei stund etterpå.

 • Tirsdag 17. november kl. 6.53

  Leitar etter eigarar av tjuvegods

  Politiet fann tjuvegods då dei kontrollerte ei kvinne i Myrbrotet på Bryne, tysdag morgon. Nå ber politiet folk om å ta kontakt med lensmannskontoret på Jæren, dersom dei kjenner igjen tjuvegodset.

 • Tirsdag 17. november kl. 5.55

  Heit vaskemaskin

  Haugesund brannstasjon rykka i går kveld ut til mistanke om brann i ein bustad i Presthaugvegen. Det var kraftig røykutvikling på staden. Røyken viste seg å koma frå varmgang i ein vaskemaskin. Verken menneske eller bustad blei skadde.

 • Tirsdag 17. november kl. 5.27

  Den eine Ryfast-tunnelen stengt

  Måndag kveld var Ryfast-tunnelen frå Strand mot Hundvåg, stengt frå klokka 20.51 til 23.39. I denne perioden var det uråd å køyra frå Ryfylke til Hundvåg. Ein høgdemarkør i tunnelen var påkøyrd og reparasjonen tok mest tre timar.

 • Tirsdag 17. november kl. 5.19

  Nok ein elev smitta

  Ein femte elev på 10. trinn på Tastarusta skule i Stavanger er smitta av korona. Det melder Stavanger kommune måndag kveld. Alle elevane i to av dei fire 10. klassane på skulen er i karantene, i tillegg til 16 nærkontaktar.

 • Mandag 16. november kl. 22.30

  Se kveldens siste TV-sending:

 • Mandag 16. november kl. 19.19

  Se TV-sendingen fra Rogaland

 • Mandag 16. november kl. 16.22

  Oljeutslipp Mekjarvik

  Politiet har fått melding om oljeutslipp ved Mekjavik ferjekai i Randaberg. Mannskap fra Kvernevik stasjon rykker ut til stedet.

 • Mandag 16. november kl. 16.08

  Mye regn i vente

  Metorologene advarer allerede nå:

 • Mandag 16. november kl. 16.01

  Kannik skole i Klassequizen

  Hør Kannik skole i Klassequizen. Laget besto av Aryan Darwish, Camilla Høie og Vegard Vaula Bråten.

 • Mandag 16. november kl. 15.54

  Pilot fraktet fra stedet

  Piloten en mann i 30- årene er fraktet bort fra stedet med ambulanse. Politiet er i gang med avhør og undersøkelser på stedet. Helikopteret har drevet med lasteoppdrag fra et anleggsområde. Helikopteret har drevet med lasteoppdrag fra et anleggsområde.

 • Mandag 16. november kl. 15.44

  Halen ødelagt

  Nødetatene er fremme på ulykkesstedet i Lysefjorden. Helikopteret ligger ca 100 fra vei, like ved avkjøringen til Kåsen. Halen på helikopteret er knekt. Havarikommisjonen for luftfart er varslet om ulykken.

 • Mandag 16. november kl. 15.01

  Pilot lettere skadet

  Politiet har fått melding om helikopterulykke i Lysefjorden. Ifølge meldingen er piloten trolig lettere skadet. Nødetatene er på vei til stedet. Det skal ikke være flere personer ombord i helikopteret enn piloten.

 • Mandag 16. november kl. 13.25

  Ingen spillere smittet

  Ingen FKH-spillere har så langt testet positivt på korona. Det sier daglig leder John Harald Log. Alle spillerne ble testet fredag etter at to brannspillere fikk påvist covid-19. Fortsatt mangler noen få prøvesvar og Log håper å få disse i dag.

 • Mandag 16. november kl. 13.13

  Førerkort beslaglagt

  Det har vært et trafikkuhell på Karmøyvegen ved Bøkrossen. To personbiler har kollidert. og førerne fremstår uskadet. Politiet har beslaglagt førerkortet til den ene føreren en kvinne i 50-årene. Trafikken går som normalt på stedet.

 • Mandag 16. november kl. 12.07

  Sendt til sjukehus

  Alle personene er ute av bilene og tilsynelatende lettere skadet etter frontkollisjonen i Eigersund. På grunn av høy fart under sammenstøtet kjøres tre personer i ambulanse til Stavanger universitetssykehus for videre undersøkelse.

 • Mandag 16. november kl. 11.56

  Vindafjord og Etne gjer tiltak

  Vindafjord og Etne gjer tiltak for å hindre ytterlegare spreiing av koronasmitte. All breiddeidrett blir stansa ut denne veka. Alle som har med pasientar å gjera må bruka munnbind og kommunane ber lag og organisasjonar å droppa arrangement.

 • Mandag 16. november kl. 11.34

  Frontkollisjon i Eigersund

  Det har vært en frontkollisjon mellom to biler i 80-sonen på Sokndalsveien ved Svåheia i Eigersund. Tre personer involvert, alle er ute av kjøretøyene, skadeomfang ukjent. Trafikken er sperret i begge retninger. Nødetatene på vei til stedet.

 • Mandag 16. november kl. 11.19

  Veton Berisha i landslagstroppen

  Viking måtte i karantene tidligere i høst da Veton Berisha testet positivt for korona. Nå er han den eneste spilleren fra den norske eliteseriespilleren som er med i den norske nødtroppen. Se resten av troppen her.

 • Mandag 16. november kl. 11.19

  Flyttar ferjetrafikken frå Helgøy

  Frå komande midnatt mellom tysdag og onsdag, blir all ferje- og hurtigbåttrafikk flytta frå Helgøy til Nesheim på Sjernarøyane. Det går 10 dagar før Helgøy kai kan brukast igjen. Årsaka er nødvendig arbeid som må gjerast før det kjem nye ferjer.

 • Mandag 16. november kl. 10.51

  Innbyggjarane i regionen får skryt

  Denne veke me nå er inne i kjem til å bli avgjerande for kva som skjer med koronasmitten her i fylket. Det seier smittevernoverlege ved SUS, Jon Sundal. Han skryt av innbyggjarane i regionen fordi dei tar alvorleg signala frå styresmaktene.

 • Mandag 16. november kl. 9.42

  Nye koronatiltak i Vindafjord

  På eit møte i Vindafjord, som starta klokka 11, kjem det til å bli bestemt kva grep kommunen tar for å få kontroll på smittesituasjonen. Tiltaka kjem til å bli koordinerte med nabokommunen Etne, som også opplever mange nye koronasmitta.

 • Mandag 16. november kl. 9.03

  SUS held pressekonferanse klokka 10

 • Søndag 15. november kl. 21.49

  SFO-ansatt koronasmittet

  En ansatt på SFO ved Teinå skole i Stavanger har testet positivt på covid-19. Vedkommende er satt i isolasjon og smittesporing pågår. 28 elever på 2. trinn, samt SFO-leder, regnes som nærkontakter og er satt i karantene.

 • Søndag 15. november kl. 19.59

  11 nye smitta i Vindafjord

  I Vindafjord kommune har det søndag kome 11 nye positive prøvesvar på covid-19. Fleire av desse er bebuarar på Vindafjordtunet. Begge omsorgssentera i kommunen stenger for besøkande inntil vidare. Barnehagar og skular blir drifta på «raudt» nivå.

 • Søndag 15. november kl. 19.14

  Siger til Nærbø

  Nærbø slo Haslum 36-30 i eliteserien i handball på heimebane søndag. Neste kamp for Nærbø er heime mot Fyllingen førstkomande søndag. Nærbø ligg på 7. plass på tabellen.

 • Søndag 15. november kl. 17.35

  Thorstvedt aktuell for nødlandslag

 • Søndag 15. november kl. 17.29

  Overtidsmål sikret Sandnes-seier

  Kent Håvard Eriksen sikret seieren med sin 2-1-scoring for Sandnes Ulf mot Sogndal på Øster Hus Arena i 1. divisjon søndag. Eriksen scoret vinnermålet for Sandnes Ulf to minutter på overtid.