Nyheter - Rogaland:

 • I dag kl. 16.56

  Ny hjemmeseier for Viking

  Viking to ukens andre hjemmeseier da HamKam ble slått 2–0 i Jåttåvågen. Tommy Høiland og André Danielsen scoret målene for de mørkeblå, som nå klatrer opp i ryggen på Mjøndalen og Sogndal på plassene over dem i førstedivisjon.

 • I dag kl. 16.08

  Viking doblet ledelsen

  Det skulle ikke gå mange minuttene før Viking igjen fant veien til nettmaskene. Denne gangen var det André Danielsen som var iskald alene mot HamKam-keeper Marco Priis Jørgensen. 2–0.

 • I dag kl. 16.06

  Viking i ledelsen

  Viking leder 1–0 mot HamKam. Scoringen kom etter kun tre minutter etter pause. Det var Tommy Høiland som fikk headet ballen i mål.

 • I dag kl. 15.23

  Viking møter HamKam

  Etter halvspilt førsteomgang står det 0–0 på SR-Bank Arena mellom Viking og HamKam. Etter kun ni minutter ble bortelagets keeper, Lukasz Jarosinski, utvist.

 • I dag kl. 15.19

  Anerkjennelse til Jæren

  I dag ble Jærkysten feiret som internasjonal «Hope Spot». Det betyr at kystlinja fra Ogna til Sola er enda mer anerkjent for sin utrolige natur. På Orrestranda i Klepp kommune ble det markert at kysten nå er med på den eksklusive listen over spesiell steder, som bryr seg spesielt om helsen til havet. Det er organisasjonen Mission Blue som har gitt Jærkysten «Hot Spot»-tittelen.

 • I dag kl. 14.40

  Ferje innstilt ut dagen

  Turistbilferja på Lysefjorden har fortsatt tekniske problemer. – Ferja er innstilt ut dagen i dag, sier Per A. Svanes i The Fjords. Det betyr at avgangen kl. 15. fra Lauvvik til Lysebotn med stopp i Songesand og Flørli utgår. Det samme gjelder returen kl. 18.00 fra Lysebotn.

 • I dag kl. 12.58

  Sikkerhetsone utover sjøen

  Sikkerhetsone utover sjøen

 • I dag kl. 12.58

  Sikkerhetssone utover sjøen

  Sikkerhetssone utover sjøen

 • I dag kl. 11.13

  Avlyste ferjeavganger

  Turistbilferja «Eid» har tekniske problemer. Hittil har oppsatt tur fra Forsand og Lauvvik blitt avlyst, og opplyser The Fjords DA at problemene ennå er ikke løst. – Vi har nå kansellert hele den første runden på Lysefjorden, som omfatter avgangen kl. 1200, fra Lysebotn med anløpssteder Flørli og Songesand, skriver Per A. Svanes i en pressemelding til NRK. Svanes satser på vanlig drift fra kl. 15.

 • I dag kl. 10.35

  – Forsikringene er for kompliserte

  Det er nesten umulig å vite hva forsikringene du tilbys ved billeie dekker og ikke dekker, mener Forbrukerrådet. – Sånn kan vi ikke ha det, sier forbrukerdirektør Randi Flesland.

 • I dag kl. 8.39

  Fotball eller forhold?

  Én av tre nordmenn kommer til å prioritere fotball-VM foran partner eller familie, viser ny undersøkelse.

 • I dag kl. 8.25

  22-åring hadde narkotika i bilen

  En 22 år gammel mann ble stoppet for kontroll på Bybrua i Stavanger, klokken halv fire i natt. Bilisten fremsto som påvirket og politiet fant mindre mengder narkotika. 22-åringen ble dermed pågrepet og satt i arrest. Han er anmeldt og førerkortet er beslaglagt.

 • I dag kl. 8.19

  Slått i hode med en flaske

  Like før klokken halv fire i natt fikk politiet melding om en person som var slått i hode med ei flaske. Hendelsen skjedde på et utested i Stavanger sentrum. Fornærmede ble kjørt legevakt og fikk sydd noen sting. Mistenkte hadde stukket fra stedet før politiet kom, melder politiet på Twitter.

 • I dag kl. 8.16

  Tatt for ruskjøring

  En 43 år gammel mann fikk førerkortet sitt beslaglagt, klokken 03:20 i natt. Mannen ble stoppet av utrykningspolitiet i Haugesund, som hadde kontroll ved Grindesvingen. Mannen er anmeldt og mistenkt for kjøring i alkoholpåvirket tilstand.

 • I dag kl. 8.13

  Truet vektere

  Rett før klokken ett i natt ble en 49 år gammel mann arrestert i Haugesund. Mannen hadde truet vektere på et utested i sentrum, samt tjenestemenn fra politiet. 49-åringen er anmeldt.

 • I dag kl. 8.10

  Flere bortvisninger

  Politiet bortviste fire personer fra Stavanger sentrum i natt. Årsaken var ordensforstyrrelse på offentlig sted. De to første forholdene skjedde rundt halv ett i natt. Da fikk først en mann (27), og så ei kvinne (18) beskjed om at de ikke var ønsket på byen. En liten time senere bortviste politiet to personer til av samme årsak.

 • I dag kl. 8.10

  Flere ble bortvist fra sentrum

  Politiet bortviste fire personer fra Stavanger sentrum i natt. Årsaken var ordensforstyrrelse på offentlig sted. De to første forholdene skjedde rundt halv ett i natt. Da fikk først en mann (27), og så ei kvinne (18) beskjed om at de ikke var ønsket på byen. En liten time senere bortviste politiet to personer til av samme årsak.

 • Lørdag 23. juni kl. 20.01

  Tre nye lottomillionærer

  Lørdag ble det trukket 34 vinnere i SuperLotto, som vant én million kroner hver. Tre av vinnerne kom fra Rogaland, én kvinne og to menn, opplyser Norsk-Tipping.

 • Lørdag 23. juni kl. 19.40

  Meir til beredskap mot skogbrann

  Regjeringa har auka løyvinga til beredskapen mot skogbrann. Dei foreslår å auke budsjettet med 12,5 millionar kroner, det opplyser justis-, beredskaps- og innvandringsminister Tor Mikkel Wara (Frp) i ei pressemelding.

 • Lørdag 23. juni kl. 19.30

  Ingen personskader

  Seks personer var involvert i trafikkuhellet i Haugesund, men politiet melder at ingen skal ha blitt skadet.

 • Lørdag 23. juni kl. 19.24

  Lettere skadd i trafikkuhell

  Alle de tre personene som var involvert i et trafikkuhell på riksvei 44 ved Sirvåg, er lettere skadd. De blir tilsett av helsevesen på stedet.

 • Lørdag 23. juni kl. 19.16

  Falt to meter

  En mann i 50-årene skal ha falt rundt to meter i arbeidsulykken på Kolstøneset på Karmøy. Mannen er fraktet med luftambulanse til Stavanger universitetssykehus (SUS). Skadeomfanget er foreløpig ukjent.

 • Lørdag 23. juni kl. 18.47

  Trafikkuhell i Haugesund

  To biler har kollidert med hverandre i Haugesund. Det skal kun være snakk om materielle skader. Nødetatene er på vei til stedet.

 • Lørdag 23. juni kl. 18.39

  Trafikkuhell ved Sirevåg

  Det har vært et trafikkuhell på riksvei 44 ved Sirevåg. En bil skal ha havnet på taket. Nødetatene er på stedet. Skadeomfang og antall involverte personer er foreløpig ukjent.

 • Lørdag 23. juni kl. 18.35

  Arbeidsulykke på Karmøy

  Det har vært en arbeidsulykke på Kolstøneset i Karmøy kommune. En person er skadet etter å ha falt. Det er ikke kjent hvor høyt fallet var. Politi og ambulanse er på stedet.

 • Lørdag 23. juni kl. 18.27

  Avsluttet søk

  Nødetatene har avsluttet søket i friluftsområdet Vannbassengan i Egersund. Politiet melder at ingenting tyder på at noen har vært i nød.

 • Lørdag 23. juni kl. 18.20

  Ble fratatt førerkortet

  En mann i 40-årene fulgte etter en ambulanse under utrykning på E39 i Sandnes. Politiet fikk stanset det aktuelle kjøretøyet. Sjåføren ble fratatt førerkortet.

 • Lørdag 23. juni kl. 17.52

  Nytt tap for Bryne

  Bryne tapte 2–0 hjemme mot KFUM Oslo lørdag ettermiddag. Dermed fortsetter den magre poengfangsten for opprykksfavorittene fra Jæren. Etter elleve kamper ligger Bryne på 6. plass i 2. divisjon, syv poeng bak serieleder Skeid.

 • Lørdag 23. juni kl. 17.34

  Leteaksjonen fortsetter

  Leteaksjonen fortsetter

 • Lørdag 23. juni kl. 16.06

  Omfattende søk i Vannbassengan

  Sea King gjør søk fra luften, mens brannvesenet har startet søk med båt i Tveidatjørna i friluftsområdet Vannbassengan i Egersund. Politiet jobber med å komme i kontakt med personer som har vært i området på tidspunktet det ble hørt rop om hjelp.

 • Lørdag 23. juni kl. 16.00

  Westly avgjorde for Vidar

  Vidar lå under 0-1, men snudde til 2-1-seier over Nardo i 2. divisjon. Martin Håland utlignet for Vidar, mens Andreas Westly satte inn vinnermålet kun tre minutter før slutt.

 • Lørdag 23. juni kl. 15.54

  Skuffende Avaldsnes-tap

  To mål i første omgang var nok til å sikre seieren for Kolbotn hjemme mot Avaldsnes. Jentene fra Karmøy klarte aldri å komme tilbake. Dermed endte det med et 2-0-tap. Avaldsnes har startet sesongen svakt og ligger på 8. plass i Toppserien.

 • Lørdag 23. juni kl. 15.50

  Hørte rop om hjelp

  Politi, brannvesen, ambulanse og Sea King har rykket ut til friluftsområdet Vannbassengan i Eigersund kommune. Politiet melder at de fikk melding om personer som hørte rop om hjelp i området. – Vi gjør søk i området, opplyser operasjonslederen i politiet til NRK.

 • Lørdag 23. juni kl. 15.49

  Sterk Klepp-seier på Østlandet

  Medaljejagende Klepp vant 1–0 borte mot Stabæk lørdag ettermiddag. Tameka Butt satt inn den avgjørende scoringen, som førte til at alle de tre poengene ble med hjem til Jæren. Klepp ligger nå på 3. plass i Toppserien.

 • Lørdag 23. juni kl. 14.46

  Stiller til gjenvalg

  Sola-ordfører Ole Ueland har bestemt seg for å stille til gjenvalg til kommunevalget neste høst, melder Aftenbladet. Ueland har vært ordfører i Sola siden 2011.

 • Lørdag 23. juni kl. 12.37

  – Kastrer katten

  – Benytt anledningen til å kastrere katten, sier veterinær Gro Jahren.

 • Lørdag 23. juni kl. 10.41

  Gigangbålet har blitt ein kjendis

  Å bygge sankthansbål i Ålesund er ikkje for dei med høgdeskrekk. Byggekunsten er nedarva gjennom generasjonar.

 • Lørdag 23. juni kl. 10.35

  Ung mann tatt for promillekjøring

  En 23 år gammel mann blåste rødt under en promillekontroll i Moi, i formiddag. Sør-Vest politidistrikt melder at UP gjennomførte en kontrollen i Hovsherad, og at 23-åringen som blåste over lovlig verdi blir tatt med til legevakt for blodprøve.

 • Lørdag 23. juni kl. 10.26

  Unge Høyre åpner for surrogati

  Unge Høyre vil åpne for altruistisk surrogati, altså at kvinner kan bære fram andres barn med ideelle motiver og uten betaling. Et forslag om å tillate surrogati generelt, falt på ungdomspartiets landsmøte.

 • Lørdag 23. juni kl. 10.12

  – Kystdirektøren må ha fagkunnskap

  Samferdselsdepartementet har utlyst stillinga som ny kystdirektør uten å kreve maritim fagkunnskap. Fagansvarlig Jan-Hugo Holten i Norges Miljøvernforbundet mener det truer både sikkerheten til sjøs og beredskapen mot miljøforurensing. Departementet skriver til NRK at stiilingsutlysninga er generelt utformet for ikke å ekskludere interessante kandidater, men at også maritim bakgrunn kan være en kvalifikasjon.