Nyheter - Rogaland:

 • I dag kl. 6.06

  Kan tene meir enn statsministeren

  Frode Myrhol, leiar i Folkeaksjonen mot bompengar, ligg an til å tene over 1.8 millionar kroner på politiske verv dette året. Det er 100 000 kroner meir enn statsministeren, skriv Aftenbladet. Myrhol er gruppeleiar i både fylket og i Stavanger.

 • I dag kl. 6.01

  Meir tjuveri av elektronikk-avfall

  Butikkar som sel elektronikk slit med mykje tjuveri av returavfall. Bakmenn tener store pengar på å eksportere dette til afrikanske land. Tilsyn av Miljødirektoratet viser at bransjen er dårlegare til å sikre slikt avfall i dag enn for to år sidan.

 • Mandag 1. juni kl. 20.02

  Fartskontroll Eigersund

  Politiet har gjennomført fartskontroll på E39 ved Bryneslandsvatnet i Eigersund. 12 førere fikk forenklede forelegg og en mistet sertifikatet. Høyeste hastighet ble målt til 86 km/t i 60-sone.

 • Mandag 1. juni kl. 18.55

  Påkjørsel Time

  Nødetatene rykker ut til Hauglandsvegen i Time etter melding om påkjørsel bakfra. En såkalt mopedbil er påkjørt og fører er skadd. Fører er våken, men det er ikke kjent hvor alvorlige skadene er.

 • Mandag 1. juni kl. 18.53

  Savnet kvinne funnet

  Den 18 år gamle kvinnen som var savnet i Sandnes er funnet. Hun ble funnet av frivillig letemannskap, og hun ivaretas videre av helsevesenet, melder politiet.

 • Mandag 1. juni kl. 18.12

  Flott pinsehelg

  Sol, lite vind og god temperatur fikk båtfolket ut på sjøen i pinsen. I gjestehavna på Lindøy i Stavanger har det vært godt besøk hele langhelga.

 • Mandag 1. juni kl. 16.55

  Leter etter ung kvinne

  Frivillig mannskap er kalt ut for å lete etter en 18 år gammel kvinne på Vatne i Sandnes. Kvinnen har sped kroppsbygning, blond, har på seg grå joggebukse og lys overdel. Det er bekymring omkring hennes helsetilstand. Politiet ber om informasjon på 02800.

 • Mandag 1. juni kl. 14.25

  Til legevakt for sjekk

  Føreren av bilen som kjørte av veien på Nærbø, er tatt med til legevakten for sjekk. Bergingsbilen er på stedet. Politiet oppretter sak.

 • Mandag 1. juni kl. 14.12

  Stor pinsetrafikk

  Sambandet Hjelmeland-Nesvik-Skipavik: På grunn av stor trafikk er det forsinkelser i rute 1 utover ettermiddagen, melder Norled.

 • Mandag 1. juni kl. 14.09

  Trafikkuhell Nærbø

  Rett før klokka 14 fikk politiet melding om et trafikkuhell på Opstadvegen ved Kvileitet. En enslig bil med en person om bord har kjørt av veien. Det er ikke meldt om alvorlig skade. Alle nødetater er på stedet. Trafikken flyter sakte forbi.

 • Søndag 31. mai kl. 22.11

  Køyrde kjempefort utan førarkort

  Ein motorsykkelførar blei målt i 137 kilometer i timen i 90-sona i Sandnes, søndag kveld. Føraren på 22 år hadde heller ikkje førarkort for MC. Han fekk ikkje køyre vidare.

 • Søndag 31. mai kl. 20.06

  Foreløpig ukjente gjerningsmenn

  Politipatruljen har snakka med dei mistenkte flaskekastarane, men veit ikkje ennå kven som har gjort det. Heller ikkje kva som ligg bak ruteknusinga på moskéen. Politiet kjem til å etterforske denne hendinga.

 • Søndag 31. mai kl. 20.02

  Kastet flaske på moské

  I 19-tida søndag, fekk politiet i Haugesund melding om at nokon hadde kasta ei glasflaske mot eit vindauga til ein moské i byen. Foreløpig går mistanken mot nokon som sat på eit tak i nærleiken og drakk alkohol. Politiet snakkar med dei mistenkte.

 • Søndag 31. mai kl. 16.35

  Fall i sjøen då han fiska frå kaien

  Ein mann fall på sjøen på Tasta i Stavanger i 16-tida, søndag. Uhellet skjedde i samband med fisking frå kai. Han har etterpå vore om bord i redningsskøyta, der dei har slått fast at mannen er i god form etter den uventa symjeturen.

 • Søndag 31. mai kl. 13.44

  Containerbrann i Sirdal

  Sirdal brannstasjon rykker ut på melding om brann i en container som står i Sirdalsveien.

 • Søndag 31. mai kl. 8.52

  Kjørte feil vei i Ryfast

  Politiet fikk melding fra vegtrafikksentralen klokken 07.36 om en bil som kjørte i feil løp gjennom tunnelen fra Hundvåg til Solbakk. Tunnelen ble stengt. Bilfører, en mann i 20-årene, ble kontrollert av politiet. Han er nå siktet for promillekjøring.

 • Søndag 31. mai kl. 8.13

  Viftet med kniv på fest

  Flere politipatruljer dro til en fest på Storhaug i Stavanger der en mann i 20-årene ble sett viftende med en stor kniv. Han var hissig og oppførte seg på en skremmende måte. Mannen ble pågrepet, og politiet stanset festen.

 • Søndag 31. mai kl. 8.07

  Tenåringer anmeldt for trusler

  En 18-åring ble truet til å gi fra seg alkohol ved Vaulen badeplass. Politiet fikk kontroll over to gutter på 14 og 16 år som hadde gjemt seg i buskene. Begge ble anmeldt for trusler og tyveri. Politiet kjørte guttene til barnevernsvakten, og varslet foreldrene.

 • Søndag 31. mai kl. 8.03

  Pågrepet med kniv i Sandnes sentrum

  En mann i 30-årene kom i natt med svært truende uttalelser utenfor et utested i Sandnes. Mannen bar en kniv ved pågripelsen. Under transporten til arresten klarte han å sparke ut døren på politibilen.

 • Søndag 31. mai kl. 7.57

  Anmeldt for pirattaxikjøring

  En mann i 50-årene ble anmeldt av politiet for pirattaxikjøring i Stavanger. Bilen ble avskiltet, og føreren fikk bruksforbud på den.

 • Søndag 31. mai kl. 7.56

  Russ fikk beskjed om å roe musikken

  Mye russ samlet seg i natt ved Sola strandhotell, ved flymuseet og på Mekjarvik. Politiet ga flere busser pålegg om å dempe musikken slik at den ikke kunne høres utenfor bussene.

 • Søndag 31. mai kl. 7.53

  Taxi kjørte inn i terrasse

  Politiet fikk i natt melding om at en taxi kjørte delvis inn på en terrasse på Torvastad. Årsaken var at tre menn overfalt ham i bilen. De ble pågrepet av politiet og sitter nå i arrest.

 • Søndag 31. mai kl. 7.38

  Mye bråk og høy musikk

  Flere personer på forskjellige adresser nær Stavanger sentrum fikk i natt pålegg om å roe ned skrik, skrål og høy musikk. Politiet truet med anmeldelse dersom de ikke fulgte påleggene.

 • Lørdag 30. mai kl. 20.07

  Gikk rundt med øreklokker og skrek

  En mann med øreklokker gikk tidlig i kveld rundt i veibanen på Klepp og skrek. Mannen er i begynnelsen av 20-årene. Han ble bortvist fra Klepp i 24 timer av politiet som også anmeldte ham for ordensforstyrrelser.

 • Lørdag 30. mai kl. 19.39

  Ubebodd hus totalskadd

  Det ble i ettermiddag meldt om kraftig røykutvikling fra et ubebodd hus i Haugesund. Huset var helt utbrent innvendig, men brannårsaken er ukjent. Huset har stått lenge uten beboere.

 • Lørdag 30. mai kl. 17.59

  Källman scoret to for FK Haugesund

  FK Haugesund slo Brann 3-0 i en treningskamp i ettermiddag. Benjamin Källman (bildet), Viking-spiller i fjor, scoret to mål, mens Kevin Martin Krygård hadde det tredje.

 • Lørdag 30. mai kl. 17.36

  Brann i båt på Gandsfjorden

  Brannvesenet i Stavanger rykker ut på melding om brann i en båt i Gandsfjorden. Det er to personer om bord, men de skal ha kontroll over situasjonen. Flammene er slått ned, og røyken begynner å gi seg.

 • Lørdag 30. mai kl. 16.35

  Ville svømme i Breiavatnet

  Melding om ruset mann som vil svømme i Breiavatnet. Flere personer forsøker å holde ham igjen. Patrulje på vei.

 • Lørdag 30. mai kl. 16.30

  Kastet sykkel på bil i Stavanger

  Politiet fikk melding om en kvinne på Lassa som virket å være i ubalanse. Hun hylte og skrek, kastet en sykkel på en bil og, kastet stein på et vindu. Politiet fikk kontroll over kvinnen, og tok henne med til lege.

 • Lørdag 30. mai kl. 15.50

  Røyk er bråtebrenning

  Brannvesenet har fått melding om at det er observert en del røyk i Lysefjordheiene. Den viser seg å komme fra bråtebrenning i området.

 • Lørdag 30. mai kl. 15.42

  Meldte innbrudd – truet med kniv

  En ruset mann på Karmøy ringte politiet og meldte om innbrudd. Da patruljen kom til stedet viste han kniv. Patruljen trakk seg først unna, men fikk seinere kontroll på mannen, som er i begynnelsen av 40-årene. Han ser og hører syner, og er overlatt til helsevesenet.

 • Lørdag 30. mai kl. 15.31

  Politiet tok seg av ruset mann

  Politiet fikk melding om en ruset person med hund i Sandnes som fremsto som skremmende og ustabil. Flere patruljer kom for å bistå. De fikk kontroll på vedkommende som er i slutten av 20-årene.

 • Lørdag 30. mai kl. 14.04

  Brann i hjullastar på Jæren

  Ein hjullastar tok fyr i Aniksdalsvegen på Vigrestad i 12.45-tida, laurdag. Brannvesenet sløkte brannen nokså raskt. Ingen personar er skadd og det var heller ikkje fare for at brannen skulle spreie seg, skriv politiet på Twitter.

 • Lørdag 30. mai kl. 11.48

  Stans i Hundvågtunnelen

  Politiet melde klokka 11.19 at det er uråd å koma seg til Hundvåg gjennom E39 Eiganestunnelen i Stavanger i retning nordover. Avkøyringa mot Hundvågtunnelen er stengt på grunn av at ein bil har fått motorstopp.

 • Lørdag 30. mai kl. 8.52

  Tipsa politiet om båtførar

  I dag tidleg fekk politiet i Stavanger tips om ein båtførar med mogeleg promille. Politiet rykka ut og møtte båtføraren då han la til kai i Dusavika. Mannen blei tatt med til legevakta for russjekk.

 • Lørdag 30. mai kl. 8.19

  Pengar til kulturen

  Kulturinstitusjonane i Rogaland får 13 millionar kroner ekstra frå regjeringa. Det kom fram i går, fredag. Mest pengar, mellom tre og 4 millionar kroner, får Museum Stavanger, Jærmuseet og Rogaland Teater.

 • Lørdag 30. mai kl. 7.45

  Innbyggjartalet går ned

  Utsira treng fleire arbeidsplassar for å stoppe nedgangen i innbyggjartalet, seier ordførar Marte Eide Klovning. I 2019 kom innbyggjartalet på Utsira for første gong under 200, og ferske tal frå Statistisk sentralbyrå viser at nedgangen fortset.

 • Lørdag 30. mai kl. 7.43

  Hasardiøs køyring

  Både kystvakta og politiet måtte i aksjon for å stoppa ein fritidsbåt som blei køyrt på ein hasardiøs måte klokka halv to i natt utanfor Haugesund. Ei kvinne og ein mann var om bord og politiet mistenkjer begge for å ha vore rusa.

 • Lørdag 30. mai kl. 6.02

  Båtulykke i Tysvær

  En mann er fløyet og en annen er kjørt til sykehus etter at en fritidsbåt traff en jernstake i Nedstrand i Rogaland natt til lørdag. Hovedredningssentralen ble varslet om ulykken av brannvesenet klokken 3.24.

 • Fredag 29. mai kl. 18.45

  Se kveldens TV-sending her