Nyheter - Rogaland:

 • Torsdag 23. mars kl. 19.39

  Se kveldens TV-sending her

 • Torsdag 23. mars kl. 18.51

  Mann til sykehus etter arbeidsulykke

  En mann i 30 årene er bragt til sykehus etter et arbeidsuhell på Hundvåg i Stavanger, melder politiet. Mannen fikk et stålrør over den ene foten. Politiet oppretter undersøkelsessak.

 • Torsdag 23. mars kl. 16.55

  Mindreårig fikk i seg røyk

  Nødetatene rykket klokken 16.38 ut til en bolig i Sandnes der det hadde tatt fyr i en gryte på en kokeplate. En mindreårig person har pustet inn litt røyk, melder politiet i Sør-Vest.

 • Torsdag 23. mars kl. 16.01

  Trafikkuhell Haugesund

  Politiet har fått melding om et mopeduhell på E134 i Ørpetveit-området i Haugesund. En ung kvinne som kjørte mopeden, kjøres legevakten for sjekk. Ingen synlige skader.

 • Torsdag 23. mars kl. 14.12

  Vassbakk & Stol skal bygge motorvei

  Statens vegvesen har tildelt Vassbakk & Stol kontrakten på bygge E39 mellom Hove og Osli. Selskapet var best på pris, og scoret også best på kvalitet. Totalsummen for byggingen 2,75 kilometer med firefelts motorvei med diverse arbeider i tilknytning til dette, er nesten 380 millioner kroner.

 • Torsdag 23. mars kl. 13.17

  Vogntog mistet hjul – havnet i husvegg

  Et vogntog har mistet to hjul på E39 ved Heskestad i Lund, melder politiet. Ett av hjulene har truffet en husvegg. Ingen personer er skadet. Vogntoget står langs veien. Trafikken glir forbi.

 • Torsdag 23. mars kl. 10.56

  Karmøytunnelen er opna igjen

  Klokka 10.55 melder Vegtrafikksentralen at fylkesveg 553, Karmøytunnelen, har opna igjen.

 • Torsdag 23. mars kl. 10.45

  Karmøytunnelen stengt. Fekk hjul i fronten

  Vegtrafikksentralen har stengt Karmøytunnelen. Flere biler har stanset, og flere personer er ute i veibanen. Politiet er på vei til stedet for å sjekke.

 • Torsdag 23. mars kl. 10.44

  Tunnel stengt – folk i veibanen

  Vegtrafikksentralen har stengt Karmøytunnelen, melder politiet i Sør-Vest. Flere biler har stanset og personer er ute i veien. Det er foreløpig uklart hva som har skjedd. Politiet er på vei.

 • Torsdag 23. mars kl. 10.44

  Tunnel stengt – folk i vegbanen

  Vegtrafikksentralen har stengt Fv 553, Karmøytunnelen i retning Håvik, melder politiet i Sør-Vest. Fleire bilar har stansa og personar er ute i vegen. Eit dekk frå ein biltilhengar losna og traff fronten på ein motgåande bil. Det er ikkje personskader, melder politiet.

 • Torsdag 23. mars kl. 10.33

  Lågare tillit til politiet i Sør-Vest

  Medan 72 prosent av befolkninga i Noreg har svart at dei har høg tillit til politiet, er det 3 prosentpoeng færre som har gitt dette svaret i Sør-Vest politidistrikt. Undersøkinga viser at det skuldast eldre drapssaker som har fått negativ omtale i media. To slike eksempel i Sør-Vest-distriktet er Birgitte Tengs og Tina Jørgensen. – Eg forstår at desse sakene utfordrar tilliten og tar dette på største alvor, seier politimeister i Sør-Vest, Hans Vik.

 • Torsdag 23. mars kl. 10.31

  Kabran er klar for Stabæk

  Viking sin svenske angrepsspelar Kevin Kabran (29), har skrive under for Stabæk. Kabran har vore i stavangerklubben dei to siste åra.

 • Torsdag 23. mars kl. 9.52

  Sa nei til dansk trenarjobb

  Haugesundar og Brann-trenar Eirik Horneland har fått tilbod om å bli ny førstelagstrenar i FC Midtjylland. Danskane ville også hente Per-Mathias Høgmo, som har hatt stor suksess i svenske Häcken, som manager. Ifølge TV 2 takka begge nei denne veka.

 • Torsdag 23. mars kl. 9.46

  Trafikkulukke Hå

  Det skjedde ei trafikkulukke på ein sideveg til Nordsjøvegen på Nærland i Hå, klokka 09.30. To bilar kolliderte, men det verkar foreløpig ikkje som nokon er alvorleg skadde, skriv politiet.

 • Torsdag 23. mars kl. 8.54

  Equinor-sjefen tente 19,6 millionar kroner

  Konsernsjef Anders Opedal tjente til saman 19,6 millionar kroner, viser Equinor sin årsrapport.

 • Torsdag 23. mars kl. 8.31

  Trafikkuhell i Tysvær

  Rett før klokka halvni, skjedde det ei trafikkulykke i Grindafjordvegen (E134) i Tysvær. Ein bil køyrde i grøfta. Det er Ikkje meldt om personskade, men det er kø på staden.

 • Torsdag 23. mars kl. 7.25

  Væpna politi på Karmøy

  Politiet har arrestert ein mann i 30-åra på Karmøy. Han blei tatt for vald og truslar mot ein annan person. Offeret fekk helsetilsyn frå ambulanse, men er ikkje alvorleg skadd, skriv politiet. Politiet var væpna då dei arresterte 30-åringen.

 • Torsdag 23. mars kl. 6.59

  Hadde med seg fleire datamaskinar

  Politiet arresterte ein mann i 40-åra i dag tidleg, som hadde med seg fleire datamaskinar. Det skjedde etter at ei bedrift i Byfjordparken i Stavanger melde frå om innbrot. Datamaskinane tilhøyrde bedrifta.

 • Torsdag 23. mars kl. 6.49

  18 år gammal ordførarkandidat i Sauda

  Så er det endeleg klårt at Sauda Arbeiderparti har klart å stille valliste. Det har lenge vore usikkert om partiet fann nok kandidatar, men nå skriv avisa Ryfylke at nominasjonsmøtet med 12 namn på lista blei unnagjort i går kveld. Øvst på lista, som ordførarkandidat, står 18 år gamle Håvard Handeland. Han har vore medlem i Ap i fleire år, og blir skildra som ein engasjert og talefør ung mann.

 • Torsdag 23. mars kl. 6.01

  Takla ikkje vikeplikta i rundkøyringa

  Ei kvinne i 80-åra mista førarkortet, etter at ho kolliderte med ein annan bil i rundkøyringa Karmøyvegen/ Helganesvegen på Karmøy. Uhellet skjedde i 22.30-tida då kvinna ikkje følgde vikeplikta i rundkøyringa. Ingen blei skadde i samanstøyten.

 • Torsdag 23. mars kl. 5.52

  Trefte lyktestolpe

  Ein bil køyrde ut av vegen og inn i ein lyktestolpe ved Buøy skule i Stavanger, rett før klokka to i natt. Førar av bilen blei sett til av helsepersonell og kunne deretter dra heim. Men ikkje i bilen, for den måtte hentast av bergingsbil.

 • Torsdag 23. mars kl. 5.52

  Traff lyktestolpe

  Ein bil køyrde ut av vegen og inn i ein lyktestolpe ved Buøy skule i Stavanger, rett før klokka to i natt. Førar av bilen blei sett til av helsepersonell og kunne deretter dra heim. Men ikkje i bilen, for den måtte hentast av bergingsbil.

 • Torsdag 23. mars kl. 5.52

  Trafikk lyktestolpe

  Ein bil køyrde ut av vegen og inn i ein lyktestolpe ved Buøy skule i Stavanger, rett før klokka to i natt. Førar av bilen blei sett til av helsepersonell og kunne deretter dra heim. Men ikkje i bilen, for den måtte hentast av bergingsbil.

 • Torsdag 23. mars kl. 5.48

  Fem menn i kamp i Stavanger

  Fem menn i 20–30 års alderen barka saman på ein serveringsstad i Stavanger sentrum i tretida i natt. Tre av dei blei køyrt til legevakta for sjekk. Ein blei sett i arresten og ein annan blei vist vekk frå sentrum. Dei to bli melde for kroppskrenking og for å ha forstyrra orden på offentleg stad.

 • Onsdag 22. mars kl. 22.21

  Brannutrykning avblåst

  Brannvesenet har fått bekreftet at det ikke er brann i en bygning på Grasholmen i Stavanger. Det var opplysninger fra en innringer som fikk brannvesenet til å rykke ut, men det dreier seg altså ikke om noen brann, opplyser Rogaland brann og redning.

 • Onsdag 22. mars kl. 22.17

  Melding om brann i Stavanger

  Flere patruljer er på veg til Grasholmen i Stavanger etter melding om brann i en bygning.

 • Onsdag 22. mars kl. 21.28

  Nærmer seg NM-finale

  Stavanger Oilers er bare en seier unna en NM-finale. I det tredje semifinaleoppgjøret mot Sparta på hjemmebane i kveld ble det seier 2-1, den tredje strake seieren over laget fra Sarpsborg. Oilers kan dermed avgjøre semifinalen i neste oppgjør fredag.

 • Onsdag 22. mars kl. 20.01

  Trafikkfarlig stopp i Ryfylketunnelen

  Vegtrafikksentralen vest melder at fem personer gikk ut av bilen for å nyte synet av fjellhallen i Ryfylketunnelen onsdag kveld. – VTS vil på det sterkeste understreke at dette er direkte trafikkfarlig og overhode ikke tillatt. Det er mangel på sunn fornuft, med fare for betydelige bøter, skriver Vegtrafikksentralen.

 • Onsdag 22. mars kl. 19.49

  Se kveldens TV-sending her

 • Onsdag 22. mars kl. 19.49

  Underleverandør må si opp flere ansatte etter Easee-trøbbel. Se mer i TV-sendingen her

 • Onsdag 22. mars kl. 17.43

  To personer sendt til sykehus etter brann

  Onsdag ettermiddag fikk nødetatene melding om en brann i en lastebil på Skurve i Gjesdal. Brannen spredte seg til et bygg like ved. To personer er sendt til Stavanger universitetssjukehus for sjekk. De to har trolig blitt utsatt for røyk fra brannen. – Begge de to var i gang med slukkingsarbeid før nødetatenes ankomst, skriver politiet. Brannårsaken er foreløpig ukjent.

 • Onsdag 22. mars kl. 16.27

  Full fyr i bygning etter brann i lastebil

  Nødetatene har fått melding om brann i en lastebil på Skurve i Gjesdal. Kjøretøyet som brenner står like ved noen bensinpumper. – Brannen sprer seg mot bygg, ikke mot pumpene, skriver politiets operasjonssentral klokken 16.40. E39 er åpen for trafikk, men veien til Skurve er sperret. Brannvesenet melder 16.47 om kontroll på brannen i kjøretøyet. Bygget sjekkes, men det skal ikke være folk inne i bygningen. – Det er full fyr på loftet i bygningen, skriver politiet. Det er et bedriftsbygg og består av to etasjer. En person blir 17.14 fraktet til Stavanger universitetssjukehus for sjekk. Vedkommende kan ha blitt utsatt for røyk. Politiet er i dialog med både fører av kjøretøy og bedriftseierne i bygget som brenner.

 • Onsdag 22. mars kl. 16.27

  Brann i lastebil i Gjesdal

  Nødetatene har fått melding om brann i en lastebil på Skurve i Gjesdal. Det er fare for spredning til en bygning like ved. Kjøretøyet som brenner skal stå like ved noen bensinpumper. Brannen sprer seg mot bygg, ikke mot pumpene, skriver politiets operasjonssentral. E39 er åpen for trafikk, men veien til Skurve er sperret. Brannvesenet melder 16.47 om kontroll på brannen i kjøretøyet. Bygget sjekkes, men det skal ikke være folk inne i bygningen.

 • Onsdag 22. mars kl. 16.27

  Brann spredte seg fra lastebil til nærliggende bygg

  Nødetatene har fått melding om brann i en lastebil på Skurve i Gjesdal. Kjøretøyet som brenner står like ved noen bensinpumper. – Brannen sprer seg mot bygg, ikke mot pumpene, skriver politiets operasjonssentral klokken 16.40. E39 er åpen for trafikk, men veien til Skurve er sperret. Brannvesenet melder 16.47 om kontroll på brannen i kjøretøyet. Bygget sjekkes, men det skal ikke være folk inne i bygningen. – Det er full fyr på loftet i bygningen, skriver politiet. Det er et bedriftsbygg og består av to etasjer. En person blir 17.14 fraktet til Stavanger universitetssjukehus for sjekk. Vedkommende kan ha blitt utsatt for røyk. Politiet er i dialog med både fører av kjøretøy og bedriftseierne i bygget som brenner. – Ytterligere en person kjøres til sykehuset for sjekk. Begge de to var i gang med slukkingsarbeid før nødetatenes ankomst. Brannårsak er foreløpig ukjent, melder politiet 17.31.

 • Onsdag 22. mars kl. 16.27

  Full fyr i bygning etter brann i lastebil

  Nødetatene har fått melding om brann i en lastebil på Skurve i Gjesdal. Kjøretøyet som brenner står like ved noen bensinpumper. – Brannen sprer seg mot bygg, ikke mot pumpene, skriver politiets operasjonssentral klokken 16.40. E39 er åpen for trafikk, men veien til Skurve er sperret. Brannvesenet melder 16.47 om kontroll på brannen i kjøretøyet. Bygget sjekkes, men det skal ikke være folk inne i bygningen. – Det er full på loftet i bygningen, skriver poltiiet. Det er et bedriftsbygg og består av to etasjer. En person blir 17.14 fraktet til Stavanger universitetssjukehus for sjekk. Vedkommende kan ha blitt utsatt for røyk. Politet er i dialog med både fører av kjøretøy og bedriftseierne i bygget som brenner.

 • Onsdag 22. mars kl. 16.27

  Brann spredte seg fra lastebil til bygg

  Nødetatene fikk onsdag ettermiddag melding om brann i en lastebil på Skurve i Gjesdal. Kjøretøyet som brenner står like ved noen bensinpumper. – Brannen sprer seg mot bygg, ikke mot pumpene, skriver politiets operasjonssentral klokken 16.40. E39 er åpen for trafikk, men veien til Skurve er sperret. Brannvesenet melder 16.47 om kontroll på brannen i kjøretøyet. Bygget sjekkes, men det skal ikke være folk inne i bygningen. – Det er full fyr på loftet i bygningen, skriver politiet. Det er snakk om et bedriftsbygg som består av to etasjer. En person blir 17.14 fraktet til Stavanger universitetssjukehus for sjekk. Vedkommende kan ha blitt utsatt for røyk. Politiet er i dialog med både fører av kjøretøy og bedriftseierne i bygget som brenner. – Ytterligere en person kjøres til sykehuset for sjekk. Begge de to var i gang med slukkingsarbeid før nødetatenes ankomst. Brannårsak er foreløpig ukjent, melder politiet 17.31.

 • Onsdag 22. mars kl. 13.57

  Gomez ute av VM

  Den norske debutanten Mia Risa Gomez fra Stavanger klarte ikke å kvalifisere seg til friløpet under VM i kunstløp i japanske Saitama onsdag. Gomez endte på 35.-plass i kortprogrammet der de 24 beste gikk videre, melder NTB. Det var første gang siden 2018 at Norge hadde en deltaker i VM i kunstløp.

 • Onsdag 22. mars kl. 13.51

  Tony Knapp er død

  Den legendariske Viking-treneren Tony Knapp er død, skriver Stavanger Aftenblad. Knapp sovnet stille inn i natt. Han ble 86 år gammel. Engelskmannen Knapp var proffspiller i flere engelske klubber før han kom til Norge og vant både cup og serie med Viking i 1979. Han har også vært landslagstrener for Island.

 • Onsdag 22. mars kl. 13.02

  Lager Easee - 81 har fått varsel om oppsigelse

  Norautron har produsert elbil-laderen Easee. Nå får det konsekvenser for 81 ansatte i Horten at elbil-laderen har fått forbud mot salg i Sverige. Det kom fram på et allmøte i går tirsdag, skriver Gjengangeren. Selskapet Easee er nemlig i hardt vær. I forrige uke ble det klart at svenske myndigheter stanser salget av to av deres mest solgte ladebokser i landet. Årsaken skal være det svenske myndigheter mener er feil og mangler ved ladeboksen Easee Home. Easee er veldig uenig, og har både anket og bedt om en midlertidig forføyning. Men, et vedtak om salgsstans i Sverige gir også stans av salg i Norge, på grunn av EØS-reglene. Norautron i Horten har 325 ansatte og Gjengangeren har tidligere meldt at ca. 100 personer jobber med å produsere Easee-bokser. Nå har 81 fått varsel om oppsigelse.

 • Onsdag 22. mars kl. 13.02

  Lager Easee - 81 mister jobben

  Norautron har produsert elbil-laderen Easee. Nå får det konsekvenser for 81 ansatte i Horten at elbil-laderen har fått forbud mot salg i Sverige. Det kom fram på et allmøte i går tirsdag, skriver Gjengangeren. Selskapet Easee er nemlig i hardt vær. I forrige uke ble det klart at svenske myndigheter stanser salget av to av deres mest solgte ladebokser i landet. Årsaken skal være det svenske myndigheter mener er feil og mangler ved ladeboksen Easee Home. Easee er veldig uenig, og har både anket og bedt om en midlertidig forføyning. Men, et vedtak om salgsstans i Sverige gir også stans av salg i Norge, på grunn av EØS-reglene. Norautron i Horten har 325 ansatte og Gjengangeren har tidligere meldt at ca. 100 personer jobber med å produsere Easee-bokser. Nå mister 81 av dem jobben