Nyheter - Rogaland:

 • I dag kl. 19.10

  Sjå TV-nyheitene her:

 • I dag kl. 18.54

  Høie: Trolig munnbind-råd fredag

  Ifølge helseminister Bent Høie kommer det fredag sannsynligvis råd på om å bruke munnbind på kollektivtransport i rushtida. Årsaken er økningen i smitte. – Alle må være forberedt på at et slikt råd kommer på fredag, sier Høie i Dagsnytt 18 tirsdag.

 • I dag kl. 16.55

  Nytt smittetilfelle i Hå

  Ein person som bur i Hå kommune har fått påvist koronaviruset, etter å ha vore på reise i Noreg. Personar som har vore i nær kontakt med den smitta har blitt, og vil bli kontakta direkte med informasjon om kva dei skal gjera, melder kommunen

 • I dag kl. 15.07

  Skal testa fleire hundre personar

  Over 300 personar har så langt meldt frå om at dei har vore på uteplassane i Haugesund der dei to smitta bartenderane har jobba. Alle skal testast for covid-19 i den kommunen dei bur i, seier kommuneoverlege i Karmøy, Katrine Marie Haga Nesse.

 • I dag kl. 14.40

  Ønsker kontakt med vitne

  Det var 47 år gamle Thor-Einar Davick, som omkom i ei motorsykkelulykke på Risøy bru i Haugesund i går ettermiddag. Politiet ønsker å koma i kontakt med vitne i ein personbil, som køyrde over brua mot Risøy, i tidsrommet då ulykka skjedde.

 • I dag kl. 13.10

  Må stenge grunnet koronasmitte

  Utestedet Rabinowitz i Haugesund må stenge ned. Det skjer etter at en bartender testet positivt for covid-19. Utestedet Dikselen får heller ikke åpne. Daglig leder, Susanne Waller, ved utestedene bekrefter at kommunen har bedt dem og stenge ned.

 • I dag kl. 13.09

  Trafikkuhell i Hå

  Naudetatane har rykka ut til Dalvegen i Hå kommune. Dei har fått melding om eit trafikkuhell mellom ein syklist og ein bil i eit fotgjengerfelt.

 • I dag kl. 12.47

  Utesteder kan bli lukket

  Smittevernlege i Haugesund, Teis Qvale, sier at kommunen kan måtte stenge ned utestedene i byen etter smitteutbruddet. – Hvis vi ikke får stoppet smitten, så må vi vurdere mer dramatiske tiltak. Som for eksempel å stenge ned utestedene, sier han.

 • I dag kl. 12.47

  Kan måtte stenge ned utesteder

  Smittevernlege i Haugesund, Teis Qvale, sier at kommunen kan måtte stenge ned utestedene i byen etter smitteutbruddet. – Hvis vi ikke får stoppet smitten, så må vi vurdere mer dramatiske tiltak. Som for eksempel å stenge ned utestedene, sier han.

 • I dag kl. 12.34

  Venter svar på nye prøver

  Haugesund kommune venter svar på 3–4 prøvesvar, fra personer som har symptomer for covid-19. Svarene kommer senere i dag. De ble testet i går, opplyser smittevernlege i Haugesund, Teis Qvale, til NRK.

 • I dag kl. 12.19

  Vil ha kontakt med utelivet

  Smittevernet i Haugesund vil ha kontakt med alle som var gjester på nattklubben Bytunet i Haugesund frå torsdag 6. til laurdag 8. august. Ein av bartenderane på Bytunet har testa positivt på korona og gjestene må i karantene.

 • I dag kl. 9.33

  Nok ein bartender er smitta

  Ein bartender på Bytunet nattklubb i Haugesund er smitta av koronaviruset, melder H-avis. Han er då den andre smitta utelivs-bartenderen i byen. Smittevernet ønskjer nå å koma i kontakt med gjester som var på nattklubben den 7. og den 8. august.

 • I dag kl. 7.19

  Stenger sommarteltet

  Arrangøren av sommarteltet i Egersund sentrum har vedtatt å stenge ned. Negative presseoppslag, ein knusande skjenkekontroll og eit stigande smittepress i samfunnet er dei viktigaste årsakene, skriv dagleg leiar Arild Sleveland.

 • I dag kl. 7.10

  Hurtigrute-smitte i Sandnes

  Mandag kveld ble det registrert to nye tilfeller av koronasmitte i Sandnes kommune. Begge er i 70-årene. Smittetilfellene kan knyttes til Hurtigruten, opplyser kommunen. De to har vært på reise med selskapet tidligere i sommer.

 • Mandag 10. august kl. 21.13

  Motorsyklist døde etter kollisjon

  Motorsyklisten i 40-årene som kolliderte med en annen motorsyklist på Risøy bru i Haugesund i ettermiddag døde av skadene. De pårørende er varslet, melder politiet.

 • Mandag 10. august kl. 19.27

  Se TV-nyhetene her:

 • Mandag 10. august kl. 18.31

  Etterlyser pubgjestar i Haugesund

  Haugesund kommune ønskjer kontakt med pubgjestar etter at ein bartender har testa positivt for covid-19. Smittevernlege beskriv situasjonen som «uoversiktleg». Bartenderen har vore på utestadene Rabinowitz og Dikselen 31. juli, 1., 2., og 3. august.

 • Mandag 10. august kl. 18.20

  Testsenter for flypassasjerer

  Sola kommune skal sammen med andre kommuner på Nord-Jæren opprette et testsenter for flypassasjerer som kommer fra utlandet til Stavanger lufthavn. Tilbudet om å testes for covid19 skal komme i gang så raskt som mulig, skriver kommunen.

 • Mandag 10. august kl. 17.45

  Ber folk sitte i bilen på ferja

  Norled ber folk som reiser i sambandet over Jøsenfjorden om å sitte i bilene sine under overfarten. Ferjene går mellom Hjelmeland, Nesvik og Ombo. Det er faren for smitte av covid19 som gjør at ferjeselskapet ber folk om ikke å gå ut av bilene.

 • Mandag 10. august kl. 16.15

  Motorsyklist alvorleg skadd

  Ein motorsyklist er tatt med av ambulanse, etter at hen kolliderte med ein annan motorsyklist på Risøy bru i Haugesund. Han skal vera alvorleg skadd, melder politiet. Den andre motorsyklisten skal vera uskadd. Risøy bru er opna for ordinær trafikk.

 • Mandag 10. august kl. 16.11

  Var på jobb med symptom

  Bartenderen som har testa positivt for koronaviruset i Haugesund, var på jobb eit par dagar med milde symptom. Det seier smittevernlege Teis Qvale. Han skildrar smittesporingsarbeidet som krevjande.

 • Mandag 10. august kl. 16.11

  Rogalendinger i Mesternes Mester

  Både Anne Margrethe Hausken fra Karmøy, Linda Medalen fra Sandnes og Genette Våge fra Stavanger er blant deltakerne i neste sesong av Mesternes Mester på NRK1.

 • Mandag 10. august kl. 15.25

  Bartender testa positivt

  Ein bartender i Haugesund har testa positivt for korona, skriv Haugesunds avis. Personen har ikkje vore på arbeid etter mistanke om smitte. Smittesporingsarbeidet er nå i gang. Smittevernlege Teis Qvale seier til avisa at det er eit stort miljø.

 • Mandag 10. august kl. 15.05

  To personar til sjukehus

  To personar er frakta i ambulanse til Stavanger universitetssjukehus, etter at ein bil køyrde av vegen og inn i eit gjerde på Buevegen i Hå kommune.

 • Mandag 10. august kl. 14.05

  Henta av ambulanse

  Føraren av mopedbilen er tatt med av ambulanse, etter trafikkulykka ved Borestranda i Klepp. Skadeomfanget er ikkje kjent.

 • Mandag 10. august kl. 13.54

  Skal levere betong til havvindpark

  Ølen Betong har fått kontrakten med Kværner for betongleveranser til flytende betongstrukturer for verdens største flytende havvindpark, Hywind Tampen. Leveransene vil foregå på Stord og Dommersnes i Vindafjord. Det melder Ølen Betong i en melding.

 • Mandag 10. august kl. 13.51

  Trafikkuhell i Hå

  Naudetatane har rykka ut til Buevegen i Hå kommune etter melding om eit trafikkuhell. Første melding til politiet var at ein bil hadde køyrt av vegen og inn i eit gjerde.

 • Mandag 10. august kl. 13.49

  Trafikkulykke i Hå

  Politiet har fått melding om en trafikkulykke i Buevegen i Hå kommune. En bil skal ha kjørt av veien og inn i et gjerde. Nødetatene er på vei til stedet.

 • Mandag 10. august kl. 13.48

  Mopedbil veltet

  Politiet melder om at en mopedbil har veltet ved Borestranden i Klepp. Det er foreløpig uvisst om det er noen personer som har blitt skadet.

 • Mandag 10. august kl. 11.32

  Trafikken som normalt igjen

  Veien er nå åpen for normal trafikk, etter trafikkulykken på E39 ved Figgjo i Sandnes. Påkjørselen bakfra var ikke inn i ambulansen, men i bil i motgående kjøreretning, og deretter inn i siden på ambulansen, melder politiet.

 • Mandag 10. august kl. 11.10

  Politiet ber båteier ta kontakt

 • Mandag 10. august kl. 10.52

  Ambulanse påkjørt bakfra

  En ambulanse med pasient ble i formiddag påkjørt under utrykning, på E39 ved Figgjo i Sandnes. Ambulansen ble påkjørt bakfra, og totalt er biler involvert i ulykken. Det er ikke meldt om personskader. Politiet oppretter sak.

 • Mandag 10. august kl. 10.52

  Påkjørt bakfra

  En ambulanse med pasient ble i formiddag påkjørt under utrykning, på E39 ved Figgjo i Sandnes. Ambulansen ble påkjørt bakfra, og totalt er biler involvert i ulykken. Det er ikke meldt om personskader. Politiet oppretter sak.

 • Mandag 10. august kl. 10.26

  Trafikkulykke

  Ambulanse under utrykning er påkjørt bakfra, på E39 Figgjo i Sandnes, melder politiet på Twitter. Nødetatene er på vei til stedet.

 • Mandag 10. august kl. 9.30

  Arbeidsulykke i Stavanger

  Klokken 0845 fikk politiet melding om en arbeidsulykke i Kornblomstveien i Stavanger. En ansatt skal ha falt tre meter. Vedkommende er tatt med til legevakt for sjekk.

 • Mandag 10. august kl. 7.46

  Vei stengt grunnet steinras

  All trafikk er stanset etter at flere store steiner ramlet ned på Fylkesvei 4622 i Rennesøy i Rogaland. Vegtrafikksentralen vest meldte om problemene mandag morgen. Opprydningsarbeidet er ikke i gang fordi rasfaren først skal vurderes.

 • Mandag 10. august kl. 7.00

  Eldar Sætre går av

  Konsernsjef i Equinor, Eldar Sætre, går av etter over 40 år i selskapet. Anders Opedal tar over som ny konsernsjef fra 2. november. Ifølge en børsmelding sendt ut mandag. Opedal har vært i Equinor siden 1997.

 • Mandag 10. august kl. 6.40

  Mistenker kjøring i rus

  En kvinne i 40-årene ble funnet sovende i en bil på Arsvågen i natt. Kvinna som var beruset ble kjørt i arresten og er anmeldt, etter mistanke om kjøring i påvirket tilstand.

 • Mandag 10. august kl. 6.30

  Steinras på Rennesøy

  Et steinras sperrer Daleveien på Rennesøy i Rogaland. Stedet er 3–500 meter før krysset Selsveien. Politiet er på stedet og melder at det dreier seg om større steiner. Entreprenør er varslet og behovet for geolog vurderes.

 • Søndag 9. august kl. 22.39

  74-åring funnen i god behald

  Den 74 år gamle mannen, som blei meldt sakna då han ikkje kom heim frå tur i Hunnedalen, er nå funnen. Han hadde falt og fått nokre kutt, men er i god behald. Mannen blei funnen av frivillig leitemannskap, og blir nå frakta til Sola med helikopteret.