Nyheter:

 • Lørdag 20. april kl. 23.35

  Drapsetterforskning i Halden

  En person er bekreftet død i Halden etter det politiet beskriver som en alvorlig hendelse, opplyser politiet Øst. Politiet etterforsker hendelsen som drap. En annen person er sedt til sykehus med lettere skader. De skriver de har kontroll på situasjonen og at det ikke skal være fare for andre.

 • Lørdag 20. april kl. 23.34

  Mann i 40-årene død i Halden: Etterforskes som drap

  En mistenkt var lettere skadet. Mannen ble pågrepet og siktet for drapet.

 • Lørdag 20. april kl. 22.26

  Ødegaard-mål da Arsenal tok tilbake tabelltoppen: – Vært en blytung uke

  (Wolves - Arsenal 0–2) Arsenal satte press på Liverpool og Manchester City i tittelkampen.

 • Lørdag 20. april kl. 22.15

  Elon Musk utsetter India-tur

  Tesla-sjefen sier han må hanskes med «svært tunge» forpliktelser i elbilprodusenten. Til uken skal Tesla i ilden med resultater for første kvartal, en periode der aksjen har rast.

 • Lørdag 20. april kl. 22.09

  Spotify-rekord for Taylor Swift

  Taylor Swifts ferske «The Tortured Poets Department» er det første albumet i Spotifys historie som er blitt strømmet mer enn 300 millioner ganger – på en dag.

 • Lørdag 20. april kl. 22.03

  Røk ut av «Kompani Lauritzen»: – Selvfølgelig kjipt

  Alexandra Rotan (27) måtte tre av etter sesongens siste dimmekamp.

 • Lørdag 20. april kl. 22.01

  Første svømmestevne arrangert i ny svømmehall

  Lørdag ble det første svømmestevnet arrangert i Bodøs nye svømmehal. Bodø svømmeklubb arrangerer Saltentreffet 2024, med ca. 150 påmeldte svømmere. Bildet viser den første ordentlige starten i konkurransebassenget, 400 m. fri herrer. Stevnet fortsetter med dag 2 i søndag.

 • Lørdag 20. april kl. 21.57

  Todelt vær-april i landet

  April så langt har vore todelt. Det skriv meteorologene på X. I nord har det vore kjølegare enn normalt, medan i sør har det vore mildare enn normalt. I midten finn me Trondheim som ligg akkurat på normalen. På Hopen har det vore størst avvik så langt i månaden med 4,6 grader under normalen

 • Lørdag 20. april kl. 21.54

  Da Trump møtte Stormy

  Kan møtet med pornostjernen for 18 år siden ødelegge for Trumps retur til makten?

 • Lørdag 20. april kl. 21.51

  Smekkfullt på Finsehytta etter togtrøbbel

  På Finsehytta, som er driven av Den Norske Turistforeningen, er det fullt hus laurdag kveld. Alle 176 sengene er bestilte, og rundt 20 madrassar blir gjorde klare på golvet, seier Eli Stavheim, som arbeider i resepsjonen. – No har me meir enn nok med å servera her, seier ho til NRK klokka 21.30. 180 personar har fått middagsbuffet, eit tal som er langt høgare enn vanleg, ifølge Stavheim. – Me gjer så godt vi kan, men det er eit ekstra trykk i kveld, det er det ingen tvil om. Det var mange som skulle vidare med tog, som ikkje kom seg vidare. Mange har enda opp her. Det blir spennande å sjå om me har nok mat, seier ho. Stavheim seier det ofte er fullt i helgar med fine vêrmeldingar. Akkurat Skarverenns-helga pleier ikkje vere så travel, då dei fleste endar opp lenger aust på Hardangervidda (målgang ved Ustaoset). Vertskapet på Finsehytta har måtta seia nei til folk som vil kjøpa mat, fortel Stavheim. – Det er ikkje sitjeplassar. Me har dekt til i resepsjonen og i peisestova for at folk skal få bordsetting, og gjort så godt me kan. Stavheim har uansett gode nyhende for dei drygt 200 som tilbringar natta i lag på fjellet. – Dei som må bli over natta kan i det minste venta seg ein flott dag i morgon. Då ser vêrmeldingane fine ut.

 • Lørdag 20. april kl. 21.43

  To japanske militærhelikoptre kan ha kollidert og styrtet

  De to helikoptrene har til sammen åtte mannskap om bord - hvorav én person er funnet død, melder NHK.

 • Lørdag 20. april kl. 21.39

  Finaleplass i Klassequizen til Skauen kristelige skole

  Elever fra Skauen kristelige skole i Skien gikk av med seieren i kveldens delfinale i Klassequizen 2024. Klassequizen er en årlig landsomfattende kunnskapskonkurranse som arrangeres av NRK for ungdomsskoleelever i 10. klasse. Lagene får spørsmål om både skolepensum og generell kunnskap. 10.-klassingene fra Skien slo ut lag fra skolene Hunstad i Bodø, Ekrehagen i Tromsø, Furnes fra Innlandet, Hov fra Hønefoss og Askvoll i Sunnfjord lørdag kveld. Det betyr at elevene på Skauen er blant dem som får være med og kjempe om seier i årets finale 11.mai.

 • Lørdag 20. april kl. 21.09

  I dialog om CB-tomta

  Kristiansand Næringsselskap (Knas) er i dialog med Homborsund Bryggeri/Qvart Ølkompani om å flytte inn på CB-tomta i Kristiansand, skriver Fædrelandsvennen. – Vi tenker at dette er en kul plassering for oss i og med vi har produksjon i Kristiansand allerede, sier Alf Olav Øye til avisen. Han er daglig leder i Homborsund Bryggeri AS og eier av Qvart Ølkompani. 1. desember I fjor overtok Kristiansand Næringsselskap (Knas) CB-eiendommen fra Hansa Borg Bryggerier. Knas er i samtaler med flere potensielle leietakere.

 • Lørdag 20. april kl. 21.05

  FINN med teknisk trøbbel

  Store problemer for FINN lørdag kveld - tok over fire timer før siden var oppe igjen.

 • Lørdag 20. april kl. 20.51

  Ung kvinne misa førarkortet etter ulukke

  Ei kvinne i slutten av tenåra har blitt fråteken førarkortet etter bilulukka i Kopervik på Karmøy laurdag. To personar er tatt med til legevakt i ambulanse. Dei to involverte køyretøya måtte begge hentast av bilbergar. Politiet har oppretta sak på forholdet.

 • Lørdag 20. april kl. 20.44

  Selskap i forhandlinger for å unngå konkurs

  Entreprenøren RA1 Anlegg har store økonomiske problemer og selskapet går i forhandlinger med kreditorene for å unngå konkurs, skriver Agderposten. Fredag ble det i Agder tingrett åpnet offentlig forhandling om rekonstruksjon for bedriften, som har 45 ansatte. En rekonstruksjon er ment for å hjelpe bedrifter gjennom en økonomisk krise og gir selskapet mulighet til å forhandle fram en egen løsning med sine kreditorer. Ifølge Agderposten er gjelden i selskapet opplyst å være 91,7 millioner kroner.

 • Lørdag 20. april kl. 20.43

  Else Kåss Furuseth giftet seg med sandefjording

  Det var kokken Tommy Johansen (49) fra Sandefjord som ga sitt ja til Else Kåss Furuseth i Oslo Spektrum i kveld. – Kjære Else, jeg lover deg at dette er den eneste gangen du skal gjøre akkurat dette, akkurat her, sa Johansen. Ordene sa han foran 7500 publikummere. I vinter har nemlig den kjente komikeren datet ulike menn, og gjennom programmet «Else» på TVNorge, har publikum fått være med på hele prosessen frem mot bryllupet som ble holdt i kveld. I salen satt spente fans, venner og familie. Det var aldri noe garanti for at brudgommen fra Vestfold skulle dukke opp, men det gjorde han og nå er de gift.

 • Lørdag 20. april kl. 20.43

  Else Kåss Furuseth giftet seg sandefjording

  Det var Tommy Johansen fra Sandefjord som ga sitt ja til Else Kåss Furuseth foran 7000 mennesker i Oslo Spektrum i kveld.

 • Lørdag 20. april kl. 20.37

  E24: Tilsett varsla PST om mogleg sal til Russland

  Ein tilsett hos Occean Electronics i Florø varsla hausten 2022 om mogleg ulovleg sal til Russland, skriv E24. Då hadde den tilsette over tid undersøkt bakgrunnen til det han oppfatta som ein ny, større kunde. Den nye kunden, TR Radio Limited, hadde adresse i Tyrkia, men nettsida var registrert i Russland. Den tilsette var sikker på at selskapet hadde band til Russland. Ein fersk dom frå Agder lagmannsrett slår fast at TR Radio Limited er knytt til eit russisk selskap. Den tilsette valde å seia opp jobben sin etter å ha varsla leiinga om at teknologi frå selskapet risikerte å hamna på russiske hender. Før han sa opp varsla han også PST om det tyrkiskregistrerte selskapet. Dagleg leiar i Occean Electronics, John Sigurd Solberg, stadfestar til E24 at ein tilsett reagerte på sal til TR Radio Limited, men seier at dei har fått skriftleg stadfesting på at firmaet ikkje handlar med Russland. Solberg fortel at TR Radio Limited ikkje har levert nokon bestillingar i 2023 eller 2024, men utelukkar ikkje framtidig samarbeid med selskapet. Ocean Electronics AS forhandlar mellom anna elektronisk utstyr for navigasjon og styring, i tillegg til kommunikasjon og fiskeleiting.

 • Lørdag 20. april kl. 20.31

  Ungdomsbråk i Sandefjord

  Politiet undersøker en hendelse mellom ungdommer i Sandefjord hvor ansatte fra Uteteamet til kommunen måtte gripe inn. Hva som har skjedd er ukjent, men ifølge operasjonsleder i Sør-Øst dreier det seg om bråk mellom unge ungdommer. – Jeg har nettopp kommet i kontakt med en av partene som fremstår som mest aktiv og vi vil nå undersøke hva som har skjedd, sier Espen Reite, operasjonsleder i Sør-Øst.

 • Lørdag 20. april kl. 20.13

  Syndebukken sendte «utslitte» City til cupfinale: – Vi var døde

  (Manchester City - Chelsea 1–0) Pep Guardiola kom med en saftig tirade etter at Bernardo Silva (29) sendte City til FA-cupfinale.

 • Lørdag 20. april kl. 19.57

  Redningsaksjon på Hvaler

  – De er på vei inn til Skjærhalden nå, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Lisbeth Mjøsund. Tre personer fraktes inn til Skjærhalden med redningsskøyta Ragnar Platou etter en redningsaksjon i Hvaler-skjærgården. Det var etter røykutvikling i en båt at aksjonen ble satt i gang. – Det er ikke direkte brann. Det er mer snakk om røykutvikling fra motorrommet. En av dem har muligens pustet inn noe røyk. Ellers skal de være uskadde. Aksjonen ble koordinert av Hovedredningssentralen Sør-Norge. Skipperen på redningsskøyta beskriver aksjonen som ganske udramatisk. – Da vi kom frem var det ikke noe røyk. Den ene personen hadde muligens fått i seg noe, sier skipper Svein Åge Olsen.

 • Lørdag 20. april kl. 19.54

  Sportssjefen beklaget etter tirade mot egen spiss

  (Lyn – Vålerenga 1–1) Det var kampen der publikum var større enn lagene. Det kokende Oslo-derbyet endte uten vinner. Dramaet fortsatte i Vålerenga-garderoben.

 • Lørdag 20. april kl. 19.54

  Støttepakken til Ukraina godkjent i Representantenes hus

  Etter måneder med krangel og stillstand har Representantenes hus vedtatt militærstøtte til Ukraina på 61 milliarder dollar.

 • Lørdag 20. april kl. 19.47

  Flertall for Ukraina-støtte på 61 milliarder dollar i Representantenes hus

  – Gjør oss alle tryggere, sier Jens Stoltenberg.

 • Lørdag 20. april kl. 19.40

  Skadd fjellklatrar redda ned

  Eit redningshelikopter har henta ut den skadde fjellklatraren som sat skadefast i ei fjellside i Maudal-området i Gjesdal kommune laurdag kveld. Politiet melder at helsevesenet vil overta ansvaret for den skadde.

 • Lørdag 20. april kl. 19.26

  Etterforsker fortsatt bensintyveri

  Politiet etterforsker fortsatt et bensintyveri fra en tankstasjon på Vigeland, melder Lindesnes. – Per nå har vi ikke oversikt over omfanget og de som har vært involvert. Vi vet at det har vært nødt til å være flere involvert, og det gjenstår en jobb med å identifisere disse, sier seksjonsleder for etterforskning på Mandal politistasjon Kjell Arne Sandal til avisen. Han bekrefter at en mann i slutten av tenårene har erkjent å ha tatt en mindre mengde drivstoff. Innehaveren av tankstasjonen mener at så mange som 50 personer kan ha vært involvert.

 • Lørdag 20. april kl. 19.20

  Flertall for Tiktok-lov i Representantenes hus

  Et nytt forslag åpner for forbud i USA om videotjenesten ikke blir solgt.

 • Lørdag 20. april kl. 19.20

  Flertall for mulig Tiktok-forbud i Representantenes hus

  Et nytt forslag åpner for forbud i USA om videotjenesten ikke blir solgt.

 • Lørdag 20. april kl. 19.19

  Flertall for TikTok-lov i Representantenes hus

  Nå skal senatet ta stilling til TikTok-loven.

 • Lørdag 20. april kl. 19.16

  Person tilsett av helsepersonell etter brann

  En person er tilsett av ambulansepersonell på stedet i forbindelse med bygningsbrannen på Forus. Personen haddde ikke videre behov for oppfølging, melder politiet.

 • Lørdag 20. april kl. 19.01

  Gressbrann i Laukvik

  Nødetatene rykker ut til en gressbrann i Laukvik i Vågan. Det melder politiet i Nordland. Området der det er meldt om gressbrann er i området Skoleveien.

 • Lørdag 20. april kl. 19.00

  Brann i næringslokale på Forus

  Nauddetatane rykker ut på melding om brann hos Bauhaus på Forus. Det skal vera ein del røyk i lokalet, melder politiet klokka 18.54. Kort tid etterpå, 19.01, melder politiet at brannen skal vera sløkt. Brannvesenet har starta utlufing av lokalet.

 • Lørdag 20. april kl. 18.59

  BT: 19-åring skal ha blitt slått ned av tre personar

  Ein 19 år gammel mann tok laurdag ettermiddag kontakt med ein vektar på Oasen i Fyllingsdalen og sa han hadde blitt slått av tre andre personar inne på kjøpesenteret, skriv BT. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 17.58. – Vi har søkt etter disse, foreløpig uten resultat. En patrulje er på stedet og snakker med fornærmede, sier operasjonsleder Tore-André Brakstad til avisen. Saken vil bli anmeldt.

 • Lørdag 20. april kl. 18.59

  Vålerengas sportssjef raser mot egen spiss: – Utilgivelig

  (Lyn - Vålerenga 1–1) Mees Rijks ble utvist i første omgang mot Lyn. Det likte sportssjef Joacim Jonsson svært dårlig.

 • Lørdag 20. april kl. 18.57

  Nye detaljer om kokainfunn hos Bama: Svenske kriminelle var sikta

  I mars i fjor ble 712 kilo kokain funnet på Bamas bananlager i Groruddalen i Oslo. Det politiet ikke visste var at seks svensker allerede var på plass i Oslo. Fem av dem har vært siktet i saken. Dette er hittil ukjente opplysninger. – Det vi så var at seks kjente kriminelle aktører fra ulike deler av Sverige, dagen forut for beslaget, reiste til Norge i ulike biler og ulike fremkomstmidler, og ankom Norge sent på kvelden, sier Arvid Utby i Oslo-politiet til NRK. Politiet var altså ikke alene utenfor bananlageret. Det var først i ettertid at aktiviteten til svenskene ble avslørt. Politiet har ikke klart å bevise teoriene sine tilstrekkelig, og saken mot alle svenskene er nå henlagt.

 • Lørdag 20. april kl. 18.57

  Ansatt varslet PST om egen arbeidsgiver: Mente kunde hadde bånd til Russland

  Etter å ha blitt klar over det han mener var en ny kunde hos selskapet Ocean Electronics, varslet den ansatte ledelsen om mulig salg til Russland.

 • Lørdag 20. april kl. 18.50

  Redningsaksjon i Gjesdal

  Politiet har iverksatt en redningsaksjon i forbindelse med at en fjellklatrer har skadet seg en fot i Gjesdal kommune. Klatreren skal være i en fjellvegg, og skal sitte trygt, men har behov for hjelp ned, skriver politiet. Redningshelikopter, politiressurser, brannvesen og helsevesen er på vei til stedet.

 • Lørdag 20. april kl. 18.49

  Seier for Rosenborg

  Det ble seier for Rosenborg da de møtt Kolbotn på Grorud idrettspark lørdag kveld. Stillingen ble 0-1 i det som var den 4. runden i Toppserien. Rosenborg ligger nå øverst på tabellen med 12 poeng.

 • Lørdag 20. april kl. 18.48

  Trafikkulykke på Karmøy

  Vegtrafikksentralen melder om eit trafikkuhell mellom to bilar på fv. 547 på Karmøy. Ifølge 110-sentralen har ulukka skjedd på Fotvegen i Kopervik. Det skal ikkje vera køar som følger av ulukka.

 • Lørdag 20. april kl. 18.47

  Rundt 50 omkom i båtulykke i Den sentralafrikanske republikk

  Rundt 50 personer omkom da en overlastet båt kantret på en elv i Bangui i Den sentralafrikanske republikk.

 • Lørdag 20. april kl. 18.46

  Kvinne gikk rundt med hammer

  Politiet har kontroll på hendelsen der en kvinne gikk rundt utendørs med en hammer ved Skotfoss i Skien. Det er uklart om kvinnen har vært truende mot andre. Personen er tatt med til arresten og politiet undersøker saken videre. Ingen personer skal være skadet.

 • Lørdag 20. april kl. 18.43

  Else Kåss Furuseth har giftet seg: Fikk ja fra sin Tommy Johansen

  – Det gikk! Tenk at kjærligheten finnes, skriver Else Kåss Furuseth på Instagram, etter at hun har blitt en gift kvinne.

 • Lørdag 20. april kl. 18.40

  Melding om klatreulykke i Gjesdal - Klatrer hentet av redningshelikopter

  Klatreren hadde skader i en fot og overtas av helse.

 • Lørdag 20. april kl. 18.28

  19-åring fengslet for å ha kjørt inn i politibil

  19-åringen som kjørte inn i en politibil i Alver kommune torsdag, er varetektsfengslet i fire uker. Politiet begrunnet begjæringen om fire uker i fengsel med faren for gjentakelse, ifølge Bergens Tidende. – Han har ikke førerkort, men forsøkte å kjøre. Politiet var der, og han kjørte inn i politibilen. Da politiet tok kontroll på ham, skal han ha utøvd vold og fremsatt trusler mot politiet, sier politiadvokat Jan Christian Alvheim i Vest politidistrikt til avisen. Den unge mannen kjørte inn i en sivil politibil ved Knarvik kirke i Nordhordland. Alvheim forteller at mannen også sparket en politibetjent, og at han kom med verbale trusler. Tenåringen har ifølge politiadvokaten en tiltale mot seg for lignende forhold i januar og februar.

 • Lørdag 20. april kl. 18.28

  Nytt tap for Raufoss

  Det ble et nytt tap for Raufossgutta på Nammo Stadion i ettermiddag. Bryne scoret kampens eneste mål i det 71. spilleminutt. Neste kamp er NM borte mot Skeid på tirsdag 23. april kl. 18.00 - før neste OBOS-kamp som går borte mot Aalesund lørdag 27. april kl. 16.00. Det skriver klubben på sine sider. – Det ble en kamp med mye stillingskrig og tøffe hodedueller. Det ble delt ut en del gule kort, og Andreas Østerud fikk tildelt to, og dermed rødt innen det hadde blitt spilt 30 minutter. Vi måtte dermed fullføre kampen med 10 mann på banen. Gutta sleit med å skape noe offensivt i første omgang, men utover i andre omgang fikk vi mer trøkk og energi inn i laget, men det ville seg ikke. Det ble for spedt det vi fikk til av skuddforsøk, står det på nettsiden.

 • Lørdag 20. april kl. 18.13

  Kongvinger vant toppkampen mot Levanger

  Noa Williams og Ludvig Langrekken scoret da Kongsvinger føk opp på 2.-plass i 1.-divisjon etter 2-1-seieren borte over Levanger. To seirer og to uavgjort gjør at Kongsvinger passerte Levanger i 1. divisjon fotball menn med åtte poeng på fire kamper. Tross hjemmetapet holder Levanger 3.-plassen på målforskjell i kamp med flere andre lag på samme poengsum. Kongsvinger var nådeløs i starten av oppgjøret mot nordtrønderne. Noa Williams scoret etter bare tre minutter, og Ludvig Langrekken fulgte opp bare sju minutter senere. Sanel Bojadzic reduserte 12 minutter ut i 2. omgang. (©NTB)

 • Lørdag 20. april kl. 18.11

  Vil ikke snakke med politiet etter knivstikking

  Mannen som er pågrepet etter knivstikkingen i Ski natt til lørdag vil ikke snakke med politiet. Det skriver Østlandets Blad. – Han har ikke forklart seg i det hele tatt, sier jourhavende politiadvokat hos Øst politidistrikt, Johanna Lundstrøm, til avisa. Det er dermed uvisst hvordan mannen stiller seg til saken. Det er heller ikke begjært varetektsfengsling foreløpig, ifølge avisa. Det vil tidligst skje søndag. Den knivstukne mannen ble sendt til Ullevål sykehus med alvorlige skader.

 • Lørdag 20. april kl. 18.06

  Tenåring påkjørt i Jessheim

  En tenåring på elsparkesykkel ble påkjørt i Jessheim sentrum lørdag ettermiddag. Det skriver Romerikes Blad. – Påkjørt gutt er våken og fremstår som lettere skadet, sa operasjonsleder i Øst politidistrikt, Lisbeth Mjøsund, til avisa. Sjåføren stakk fra stedet etter hendelsen. Påkjørselen skjedde i fotgjengerfelt. Politiet ber vitner eller sjåfører som har sett noe eller har informasjon om å ta kontakt.

 • Lørdag 20. april kl. 17.53

  Uavgjort mellom Start og Sandnes Ulf

  Det ble til slutt uavgjort mellom Start og Sandnes Ulf i dagens 1. divisjonskamp på Sparebanken Sør Arena. Start ledet lenge 1-0, men Sandnes Ulf utlignet på overtid. Sluttresultatet ble 1–1.

 • Lørdag 20. april kl. 17.31

  Ett felt stengt etter campingvogn-ulykke på E18

  En bil med campingvogn har veltet på E18 i Horten.

 • Lørdag 20. april kl. 17.31

  Brann på jorde

  Politi og brannvesenet rykket ut til Sellebakk i Fredrikstad etter melding om brann., Det var halm på et jorde som hadde begynt å brenne. Ifølge brannvesenet var det snakk om to-tre mål. Klokken 17.25 skrev brannvesenet at brannen er slukket.

 • Lørdag 20. april kl. 17.17

  Glimtkvinnene vant overlegent mot Fyllingsdalen

  Bodø/Glimt damelag vant overlegende mot Fyllingsdalen i 1. divisjon kvinner lørdag. Allerede etter 18 minutter satt Anna Johansen ballen i mål og sørget for 1-0 ledelse til Glimt. Få minutter senere økte Glimt ledelsen ved hjelp av Kaja Kristiansen som satt ballen inn i eget mål. Martine Kjølholdt reduserte ledelsen når det var spilt en halv time av første omgang. Da sto det 1-2 til Bodø/Glimt. Men like før pause fikk glimtdamene straffespark. Anna Johansen satt ballen i mål. Resultatet forble uendret i 2. omgang. Ette fire spilte kamper ligger derfor Bodø/Glimt helt i topp i tabellen til 1. divisjon damer med 12 poeng.

 • Lørdag 20. april kl. 17.08

  Trafikkulykke på E18

  Trafikken går nå som normalt etter en ulykke med bil og campingvogn på E18 ved Kopstad i Horten lørdag ettermiddag. To personer ble kjørt til sykehus for sjekk etter ulykken. Bilføreren blir anmeldt og har fått førerkortet midlertidig beslaglagt. Nødetatene er ferdig på stedet, men det jobbes fortsatt med sikring av autovern.

 • Lørdag 20. april kl. 17.08

  Trafikkulykke i Horten

  Det skal være en bil med en campingvogn og to personer involvert.

 • Lørdag 20. april kl. 17.06

  Mann mistenkt for tyveri av elektrisk håndverktøy

  I ettermiddag ble elektrisk håndverktøy stjålet fra et sted under oppussing i Tønsberg. Politiet har nå kontroll over hendelsen og en mann i 30 årene mistenkes for tyveriet. Personen ble gjenkjent fra videoovervåking. – Gjerningspersonen har overlevert verktøyene til politiet og den fornærmede får det tilbake i løpet av morgendagen, sier Espen Reite, operasjonsleder i Sør-Øst.

 • Lørdag 20. april kl. 17.01

  Krigen innad i Israels krigskabinett

  Disse tre mennene har lagt strategien for angrepene som nå utspiller seg med erkefienden Iran. Tonen blant dem er preget av åpen rivalisering.

 • Lørdag 20. april kl. 16.57

  Kjøpesenter evakuert i Karmøy: Toalett skal være oversvømt

  Årsaken skal være at et sprinkleranlegg skal ha blitt utløst.

 • Lørdag 20. april kl. 16.49

  To sendt til legevakt etter trafikkulykke

  En mann og en kvinne er sendt til legevakt etter et sammenstøt mellom en bil og en motorsykkel i et lyskryss på Kolsås i Trondheim. Det bekrefter operasjonsleder, Ketil Stene. Han sier det er snakk om lettere skader. – Det er åpenbart en av partene som har brutt vikeplikten her. To patruljer er på stedet og jobber med dokumentasjon og avhør. Trafikken går som normalt.

 • Lørdag 20. april kl. 16.49

  Trafikkulykke mellom bil og motorsykkel

  Politiet rykker ut til en trafikkulykke i området Kolsås i Trondheim. – Innledende melding tyder på sammenstøt mellom bil og motorsykkel, melder politiet på X. Politiet er på vei og de involverte skal ifølge operasjonsleder, Ketil Stene være ved bevissthet.

 • Lørdag 20. april kl. 16.47

  Start leder til pause

  Start leder 1–0 til pause i 1. divisjonskampen mot Sandnes Ulf på Sparebanken Sør Arena. Starts mål ble satt inn av Eirik Schulze.

 • Lørdag 20. april kl. 16.45

  Oasen storsenter på Karmøy evakueres

  Oasen storsenter på Karmøy evakueres på grunn av et oversvømt toalett. Politiet og brannvesenet rykker ut. – Et sprinkleranlegg har også blitt utløst og det er en del vann i gangen i den aktuelle etasjen. Vi vil gjøre undersøkelser for å finne ut av årsaken, sier operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt Sindre Lotsberg.

 • Lørdag 20. april kl. 16.45

  Oasen storsenter på Karmøy ble evakuert etter brann på toalett

  Oasen storsenter på Karmøy ble tidligere i dag evakuert på grunn av et branntilløp inne på et toalett. – Et sprinkleranlegg har blitt utløst og det er en del vann i gangen i den aktuelle etasjen, sier operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt Sindre Lotsberg. Brannen har blitt slukket av sprinkleranlegget og brannvesenet har stengt av anlegget og jobber med å pumpe opp vann. Politiet har pågrepet en mann i 40-årene som er mistenkt for å ha satt fyr på noe inne på toalettet. Senteret er nå åpent igjen for publikum.

 • Lørdag 20. april kl. 16.30

  Mann i 20-årene hadde kniv på seg

  En mann i 20-årene anmeldes for å ha båret kniv og nektet å oppgi personalia til politiet. Vedkommende ble funnet på bakken i Romoslia av en forbipasserende. Innringer var bekymret for mannens helsetilstand og varslet derfor politiet.

 • Lørdag 20. april kl. 16.23

  Amalie Iuel til topps i comebacket: – Hun har gjort et mesterstykke

  I sitt første stevne siden 4. september 2022 imponerte 30-åringen stort.

 • Lørdag 20. april kl. 16.23

  Strømtrøbbel for Bergensbanen

  Det er stengt på Bergensbanen mellom Hallingskeid og Finse på grunn av strømproblemer, opplyser Bane Nor.

 • Lørdag 20. april kl. 16.01

  Medtrafikantar tipsa om «åpenbart beruset» sjåfør

  Politiet stansa laurdag ettermiddag ein bilførar på Holsnøy i Alver kommune i Nordhordland. Det skjedde etter at politiet hadde fått fleire bekymra meldingar frå medtrafikantar, opplyser politiet. Den mistenkte føraren blir omtala som «åpenbart beruset».

 • Lørdag 20. april kl. 15.55

  Ettmålstap for Arna-Bjørnar – Brann med årets andre siger

  Arna-Bjørnar kom under 0–2 etter berre eit kvarter av Toppserie-oppgjeret mot Stabæk på Arna idrettspark laurdag. Men ei redusering av Anna Nigardsøy ti minutt før ordinær tid gjorde at spaninga levde gjennom heile kampen. Diverre for heimelaget blei det ikkje fleire mål, og Arna-Bjørnar står no med eitt fattig poeng etter fire serierundar. På Åsane arena tok heimelaget imot Brann til byderby. Mål av Signe Gaupset og to mål av svenske Johanna Renmark gjorde kampen til ei ganske komfortabel affære for Brann, som no har seks poeng etter tre kampar. Det held til ein førebels femteplass på tabellen.

 • Lørdag 20. april kl. 15.49

  Bhatti anker utleveringsbegjæring videre til ankedomstolen i Pakistan

  Arfan Bhattis anke knyttet til den norske utleveringsbegjæringen er avvist av lagmannsretten i Pakistan. Nå tar han saken videre til ankedomstolen. Ifølge Bhattis norske forsvarer, advokat Farid Bouras, ble anken avvist av lagmannsretten uten at domstolen har vurdert det faktiske grunnlaget for den norske utleveringsbegjæringen. – Dette har vært en lang og uforutsigbar prosess for Bhatti under vanskelige forhold i Pakistan. Han er allikevel fast bestemt på at det ikke grunnlag for å utlevere ham til Norge, og han har derfor anket saken videre inn for den pakistanske ankedomstolen, sier Bouras til NTB lørdag. Etter månedsvis med rettsforhandlinger ble det i januar klart at norske Bhatti kan utleveres til Norge fra Pakistan, der han har sittet fengslet siden september 2022. Det er ikke kjent hvor lang tid behandlingen i ankedomstolen vil ta, og Bhatti forblir i varetekt i Pakistan mens saken er til behandling i rettssystemet. Bhatti er siktet for medvirkning til terrorskytingen som etterlot seg to døde i Oslo sentrum 25. juni for halvannet år siden. (NTB)

 • Lørdag 20. april kl. 15.46

  Tar grep for å kunne reise: – Vi har prøvd å stramme inn

  Det meste er dyrere, men familien Pakdel Bjerkeli har tatt grep for å kunne reise.

 • Lørdag 20. april kl. 15.46

  Trosser «massive kostnader»: – Vi har prøvd å stramme inn

  Det meste er dyrere, men familien Pakdel Bjerkeli har tatt grep for å kunne reise.

 • Lørdag 20. april kl. 15.46

  Bhatti anker utleveringsbegjæring videre til ankedomstolen i Pakistan

  Arfan Bhattis anke knyttet til den norske utleveringsbegjæringen er avvist av lagmannsretten i Pakistan. Nå tar han saken videre til ankedomstolen.

 • Lørdag 20. april kl. 15.43

  Seilbåt fikk problemer

  Røde Kors-båten Veritas har fått kontroll på seilbåten som fikk slagside i Færder. Politiet rykket ut til redningsaksjonen klokken 15.30, det var to personer om bord. Båten ble tauet og det var ikke fare for at båten skulle ta inn vann.

 • Lørdag 20. april kl. 15.43

  Sjekkes av helsepersonell på stedet

  Tre personer sjekkes av helsepersonell på stedet etter en trafikkulykke mellom to biler på E39 ved Tvitjønn i Kristiansand. Ifølge politiet virker det ikke som om noen er skadet.

 • Lørdag 20. april kl. 15.43

  Casper Ruud til finale i Barcelona

  For andre gang på en uke er Casper Ruud klar for finale. Han vant 7–6 (8-6), 6–4 mot argentinske Tomas Martin Etcheverry i ATP-turneringen i Barcelona. I søndagens finale venter Stefanos Tsitsipas eller serbiske Dusan Lajovic.

 • Lørdag 20. april kl. 15.39

  Nytt tittelhåp for Casper Ruud: – Enda mer sulten

  (Casper Ruud - Tomás Etcheverry 7–6, 6–4) Nordmannen er klar for sin fjerde finale for året.

 • Lørdag 20. april kl. 15.38

  Hoppepute tatt av vinden i Lier – flere barn kastet av

  Det skal ha vært rundt 20 barn på puten da den ga etter for vinden.

 • Lørdag 20. april kl. 15.38

  Hoppepute med flere barn tatt av vinden på Lier

  Det skal ha vært 15–20 barn på puten da den ble tatt av vinden.

 • Lørdag 20. april kl. 15.37

  Folkefest før Lyn-Vålerenga: – Var aldri så mange da vi spilte

  Det er enorm stemning før møtet mellom Vålerenga og Lyn foran et fullsatt Ullevaal.

 • Lørdag 20. april kl. 15.35

  Karina Sævik ble Vålerenga-helt med to perlemål

  Karina Sævik scoret begge målene da Vålerenga slo Røa 2-0 i Toppserien lørdag ettermiddag. De blåkledde fra Oslo øst står med to seirer etter to kamper i Toppserien. Onsdag vanter nok et lokaloppgjør for VIF når Stabæk kommer på besøk.

 • Lørdag 20. april kl. 15.31

  Bergensbanen stengt: Skarverennet-deltakarar fast på fjellet

  Det er framleis stengt på Bergensbanen mellom Hallingskeid og Finse på grunn av straumproblem, opplyser Bane Nor. Ny vurdering var venta klokka 15, men denne er no forskyvd til 16.30. Problemet oppstod når eit Vy-tog fekk problem med pantografen, opplyser pressevakt Britt-Johanne Wang. Det er denne som hentar straumen frå køyreledningen og ned til toget. – Det blir jobba med å få ut toget som har mista straumen. Vy prøver å få inn andre tog, men store deler av personalet som skulle bemanna andre togsett sit på det toget som står fast. Som om ikkje det var nok, har det avlyste Skarverennet gjort situasjonen meir prekær. – Skiløparane har gått ned til kvar sin stasjon for å venta på eit tog, anten austover eller vestover. Vy har snudd toga sine på litt ulike stader, og det er komplisert når det er så mykje folk og tog som skal snuast mot både Bergen og Oslo, opplyser Wang.

 • Lørdag 20. april kl. 15.28

  Barcelona-fiasko mot Chelsea

  (Barcelona-Chelsea 0–1) Barcelona får det tøft med å forsvare Champions League-tittelen.

 • Lørdag 20. april kl. 15.14

  Har blitt mamma igjen: – Lettere gang nummer to

  Gründer Isabelle Ringnes (35) og forloveden Skage Grønneberg (42) har blitt tobarnsforeldre.

 • Lørdag 20. april kl. 15.09

  Kjærligheten til Lyn kostet Mads dyrt: – Har følt på en del skyld

  Han brukte sparepengene på å prøve å redde Lyn. Et halvt år senere var klubben konkurs.

 • Lørdag 20. april kl. 15.07

  Politiet advarer mot svindel: – Avslutt samtalen

  Telefonsvindlere har vært på ferde lørdag.

 • Lørdag 20. april kl. 15.01

  Politiet med oppfordring: – Dette er svindel

  Flere personer i Innlandet og Trøndelag har blitt oppringt av personer som har utgitt seg for å være politi - og som ønsker info om blant annet id. – Dessverre er det noen som har blitt svindlet. Dette er svindel og vårt råd er å avslutte samtalen, melder politiet på X.

 • Lørdag 20. april kl. 14.46

  Melding om gressbrann

  Salten Brann melder om brann i gress/lyng ved Oppeid i Hamarøy. Brannvesenet melder om kontroll på stedet. Det er ikke fare for spredning til bygg i nærheten. Brannen er nå slukket. – Det er noen som har fyret av naturavfall. Derfor oppretter vi sak, sier Yngvar Fredriksen, operasjonsleder i Nordland politidistrikt.

 • Lørdag 20. april kl. 14.41

  Gåte avlyser Eurovision-konsert etter dødsfall

  Et av bandmedlemmenes nære familiemedlemmer har gått bort, melder Gåte selv.

 • Lørdag 20. april kl. 14.34

  Gressbrann på skytefelt

  Det brenner i skytefletet i Leksdalen i Stjørdal. Både politiet og brannvesenet har dratt til stedet. Det er ifølge Adresseavisen miner på området som gjør det umulig å gå inn i området for å slukke.

 • Lørdag 20. april kl. 14.23

  Fortsatt stengt mellom Hallingskeid og Finse

  Bergensbanen er fortsatt stengt mellom Hallingskeid og Finse på grunn av strømproblemer. Bane Nor jobber med å rette feilen. Det kommer ny informasjon klokka 15.

 • Lørdag 20. april kl. 14.05

  Maud Angelica (20) stiller ut igjen: – Frodig skaperglede

  Maud Angelica Behn (20) føler at hun følger i farens fotspor: – Jeg ble veldig inspirert av hans passion.

 • Lørdag 20. april kl. 14.02

  Avkjørsel i Hundvågtunnelen stengt

  Avkjørselen opp til Buøy i Hundvågstunnelen i Stavanger er stengt på grunn av bilberging, melder Vegtrafikksentralen.

 • Lørdag 20. april kl. 14.01

  Duplantis med ny verdensrekord

  Armand Duplantis (24) når stadig nye høyder. Nå har han slått sin egen verdensrekord med én centimeter.

 • Lørdag 20. april kl. 13.42

  Gressbrann i Nærøysund

  Et lite område med gress og lyng tok fyr i Vikna i Nærøysund kommune lørdag. Ifølge politiet er brannen slukka.

 • Lørdag 20. april kl. 13.36

  Mopedulykke ved Rudskogen i Rakkestad

  En kvinne er sendt til sykehus med uvisst skadeomfang etter en singelulykke med moped i Rakkestad. Ulykken skjedde på Sarpsborgveien, riksvei 22, ved Rudskogen, melder politiet.

 • Lørdag 20. april kl. 13.36

  Nygaard spurtslo Klæbo og vant Kobberløpet – Northug også beseiret

  Ski Classics-stjernen Andreas Nygaard tok sin andre seier i det 43 kilometer lange turrennet Kobberløpet i Sulitjelma lørdag. Johannes Høsflot Klæbo ble spurtslått. I strålende vær avsluttet sterke Nygaard best i den gamle gruvebyen Sulitjelma i Fauske kommune. Inn i avslutningen hadde han selskap av blant andre Klæbo, Petter Northug, Didrik Tønseth og Max Novak i teten. Novak tok annenplassen foran en annen langløper, hjemmehåpet Vebjørn Moen. Deretter fulgte Klæbo. – Jeg er ekstremt fornøyd med å slå Klæbo i en spurt. Det er det ikke ofte man gjør, sa Moen til Avisa Nordland etter målgang. – Det ble som jeg fryktet. Selv om man har staket mye i sitt liv, er det noe helt annet å spurte etter å ha staket fire mil, sa Klæbo. Northug fikk det tungt i avslutningen og kom til mål noen sekunder bak de aller beste. Han endte på sjuendeplass. På plassen foran seg hadde han Finn Hågen Krogh. Tønseth ble nummer fem. Klæbo måtte på sin side se pallplassen ryke i det som var hans første renn siden returen til landslaget ble kjent tidligere denne uken. Kobberløpet er 43 kilometer langt. Kvinneklassen ble vunnet av debutanten Hedda Østberg Amundsen. Bildet er fra da Nygaard vant Birken i 2023. (©NTB)

 • Lørdag 20. april kl. 13.35

  – Jeg ble livredd

  Frisørsalong-skytingen på Bryn kom som et sjokk på de ansatte. Nå går de forbi en forseglet dør på vei til jobb.

 • Lørdag 20. april kl. 13.31

  Dømt for valdtekt og forsøk på valdtekt

  Ein mann er dømt til fengsel i fire år og åtte månader etter eit tilfelle av valdtekt, og eit anna tilfelle med forsøk på valdtekt. Den første hendinga skjedde i 2019 der han la ein person ned med makt ved Lille Lundgårdsvann i Bergen. Den andre hendinga skjedde i 2022 der han tok seg til rette heime hos ein annan mann. Mannen er også dømt til å betale dei to mennene til saman 205.000 kroner i oppreisning.

 • Lørdag 20. april kl. 13.21

  Slår tilbake mot kropps-kritikk

  Kourtney Kardashian går nok en gang ut og forsvarer seg mot de som kritiserer henne for ikke å være like slank som søstrene sine.

 • Lørdag 20. april kl. 13.20

  Kilden i pluss

  Kilden teater og konserthus snudde resultatet til pluss i fjor etter et millionunderskudd i 2022. Kilden hadde da et driftsresultat på 15,1 millioner kroner, 24 millioner kroner bedre enn året før. Det året endte det med et underskudd på 8,8 millioner kroner. Økte inntekter fra billettsalg er mye av forklaringen. Det sier administrerende direktør i Kilden teater og konserthus, Harald Furre i en pressemelding: – Organisasjonen kom gjennom nedbemanningsprosessen uten varige sa?r og særlig i andre halvår seilte Kilden i medvind, forteller han. Kilden hadde 170 032 publikummere i 2023, fordelt på 665 arrangement. De største publikumssuksessene var familieforestillingen Snøsøstera med 11 372 publikummere og musikalen Sister Act med 11 101 publikummere, men spesielt symfoniorkesteret opplevde stor økning i publikumstallet.

 • Lørdag 20. april kl. 13.17

  Avkøyrsel i tunnel stengt

  Avkøyrsel opp til Buøy i E39 Hundvågtunnelen er stengt grunna bilberging, opplyser Vegtrafikksentralen.

 • Lørdag 20. april kl. 13.13

  Nå kommer hundre nye krav til bedrifter: – Mye arbeid i vente

  Omfattende rapportering står for tur dersom Stortinget godkjenner EUs nye bærekraftsdirektiv. Her er fire spørsmål og svar om de nye kravene.

 • Lørdag 20. april kl. 13.06

  Drapsmann i Grue var ikkje tilrekneleg

  Rettspsykiatrane meiner at 31-åringen som er sikta for å ha drepe Aina Hynne i Grue i januar, er strafferettsleg utilrekneleg. Og at han lid av paranoid schizofreni. Det kjem fram etter fengslingsmøte i Romerike og Glåmdal tingrett fredag. Det skriv VG. Det kjem også fram at påtalemakta truleg vil reise sak om overføring til tvunge psykisk helsevern. Aina Hynne vart funne hardt skadd i heimen sin i Grue, og døydde seinare på sjukehuset.

 • Lørdag 20. april kl. 13.06

  Strafferettsleg utilrekneleg

  Rettspsykiatrane meiner at 31-åringen som er sikta for å ha drepe Aina Hynne i Grue i januar, er strafferettsleg utilrekneleg. Og at han lid av paranoid schizofreni. Det kjem fram av ei fengslingskjennelse frå Romerike og Glåmdal tingrett fredag. Det skriv VG. I kjennelsa kjem det også fram at påtalemakta truleg vil reise sak om overføring til tvunge psykisk helsevern. Aina Hynne vart funne hardt skadd i heimen sin i Grue, og døydde seinare på sjukehuset.

 • Lørdag 20. april kl. 13.03

  Været stoppet Skarverennet

  Skarverennet i langrennet ble stoppet i dag på grunn av dårlig vær. Det populære rennet går fra Finse til Ustaoset. Magnus Langeland fra Siljan er en av dem som gikk løypa før den ble stengt. Han sier siste del av rennet var preget av snø, sidevind og dårlig sikt. - Jeg så bare en brøytestikke om gangen og måtte prøve å henge på ryggen til løperen foran. Langeland mener det ikke hadde vært forsvarlig å sende ut konkurranseløperne slik forholdene var. Politiet måtte bistå med å hente ut tre langrennsløpere som hadde havnet utenfor løypa på grunn av tett tåke. De er nå ivaretatt av helsepersonell og er ved god behold.

 • Lørdag 20. april kl. 13.02

  Oppretter sak etter gressbrann

  Politiet i Nordland opplyser at de oppretter sak etter en gressbrann i Sørfold lørdag formiddag. Politiet meldte om brannen rundt klokka 11. Med bakgrunn i bålforbudet oppretter politiet sak på forholdet.

 • Lørdag 20. april kl. 12.57

  NRK: Fem representanter fra Frp kan sikre ny abortlov

  Partilederen er imot. Det er ikke fem av partiets medlemmer.

 • Lørdag 20. april kl. 12.57

  Delar av Bergensbanen stengt

  Det er stengt på delar av Bergensbanen mellom Hallingskeid og Finse på grunn av straumproblem, opplyser Bane Nor. Det blir ny oppdatering klokka 13, skriv dei på sine nettsider.

 • Lørdag 20. april kl. 12.48

  Førar fall av motorsykkel ved Åsane

  Politiet fekk melding om trafikkulykke ved utkøyrselen til motorveg frå Arken kjøpesenter ved Åsane i Bergen. Det er førar av ein motorsykkel som fall av. Ingen andre er involverte i ulykka. Førar er vaken og medviten, opplyser politiet. Det er passasje på staden.

 • Lørdag 20. april kl. 12.46

  Flere forsøkt svindla på telefon

  Politiet i Trøndelag har lørdag fått inn tre meldinger fra folk som er forsøkt svindla. Svindleren snakker norsk og forteller at han er fra politiet og at det er blitt tatt opp et lån i den som blir oppringt sitt navn. Det bes også om bankinformasjon fra den som blir oppringt. Politiet minner om at de aldri ringer og ber om slik informasjon.

 • Lørdag 20. april kl. 12.29

  Siktet for å ha drept Aina (75): Erklært strafferettslig utilregnelig

  Rettspsykiaterne mener 31-åringen hadde svekket virkelighetsforståelse da Aina Hynne ble drept.

 • Lørdag 20. april kl. 12.29

  Utsikt fra rentetoppen: Støre skimter håp om bedre råd

  Reallønnsveksten har vært laber siden 2015. Nå tror statsministeren at lavere inflasjon og bittelitt Ap-politikk kan sørge for at nordmenn får bedre råd allerede i år.

 • Lørdag 20. april kl. 12.11

  Skadet i skogen

  Politiet får melding om en skadet person i skogen i Vågsbygd. Skal ikke være snakk om alvorlige skader, men. nødetatene bruker en ATV for å få vedkommende ut av området.

 • Lørdag 20. april kl. 12.10

  Politiet om cannabis-kafé: Selger anmeldt og avhørt på stedet

  Politiet stengte lørdag formiddag en nyåpnet cannabis-kafé i Oslo sentrum. – Vi tok kontakt med personen som formentlig solgte cannabis på stedet og forklarte at dette måtte opphøre straks, noe han har forholdt seg til, sier politiet til pressen. Selgeren har blitt anmeldt og avhørt på stedet, og det er gjort beslag av både cannabis og penger. Det vil bli opprettet en straffesak. Det var store folkemengder på stedet, som ble tømt for gjester. Det hele skjedde uten større dramatikk. Selgeren gav selv beskjed til politiet i forkant, men oppga ikke lokasjonen for kaféen. Politiet rykket dermed ikke ut før de mottok tips fra naboer.

 • Lørdag 20. april kl. 11.56

  Skarverennet er avlyst

  Skarverennet er avlyst, melder Hallingdølen. Rennet går frå Finse til Ustaoset. Sterk vind skal ha vore hovudproblemet. – Løperne ser ikkje frå stikke til stikke, var beskjeden frå Finse ifølge Hallingdølen. Rennet skulle etter planen blitt arrangert for 50 gong, men det blir det ikkje noko av no for dei 10.000 påmelde.

 • Lørdag 20. april kl. 11.54

  Åsmund Snøfugl hedra med pris

  Åsmund Snøfugl har fått Norges Mållag sin Målblome. Prisen får han fordi han gjennom et helt liv som redaktør, typograf, forlegger og forfatter har klart å gjøre nynorsk til et hverdagsspråk i Trøndelag. Han fikk prisen fredag kveld.

 • Lørdag 20. april kl. 11.51

  PSTs trusselvurdering for Pride: Ingen info om at det planlegges angrep, men venter mange trusler

  PST har per nå ingen informasjon om at noen planlegger voldelige angrep mot årets Pride-arrangementer, men tror det vil komme et betydelig antall trusler.

 • Lørdag 20. april kl. 11.48

  Aina Stenersen (Frp) vil på Stortinget

  Aina Stenersen (Frp) holder fast ved at hun ønsker å representere Oslo på Stortinget neste år. Dermed ligger det an til nominasjonskamp i Oslo-partiet. – Jeg ønsker å fokusere på Oslo-politikk. Og jeg er født og oppvokst i Oslo og brenner veldig for å få gode Oslo-saker på Stortinget, sier Stenersen til NTB. Stenersen lanserte sitt kandidatur før Frp-veteranen Tor Mikkel Wara meldte at han ønsker å stille til valg for hovedstaden. Deretter kom også FpU-leder Simen Velle på banen og ga beskjed at han ville stille til andreplassen i Oslo, selv om han i dag bor i Akershus. På spørsmål om det er aktuelt å stille, selv om hun ikke får en antatt sikker plass på lista, svarer Stenersen sier det er opp til Oslo Frp å bestemme og til slutt velgerne. I tillegg til å fronte Oslo-saker, mener Stenersen det er viktig å ta opp kampen for å kapre de kvinnelige velgerne. – Jeg mener vi har et stort potensial blant kvinnelige velgere i Oslo og resten av landet, og jeg ønsker å bidra til å løfte den oppslutningen, sier hun. Stenersen mener også det er viktige å få flere kvinnelige toppolitikere. Den siste tiden har profiler fra andre partier meldt at de gir seg på Stortinget. Det gjelder både SVs Kari Elisabeth Kaski og Høyres Tina Bru. Stenersen peker på ungdoms- og gjengkriminalitet, samferdsel og kvinnehelse som viktige temaer hun ønsker å jobbe for på Stortinget. – Tenker du det er viktig at Frp får inn en kvinne inn fra Oslo? – Jeg syns det er veldig hyggelig at jeg blir pekt på. Det setter jeg veldig stor pris på, og jeg stiller meg til disposisjon, sier Stenersen. Stenersen har tidligere vært leder for Oslo Frp, og sittet i bystyret gjennom mange år. ©NTB

 • Lørdag 20. april kl. 11.41

  Innstillinger i Finnøysambandet

  Norled melder at rute 1 i Finnøysambandet, Fogn - Judaberg - Helgøy, er innstilt fra klokken 11.30 og inntil videre på grunn av tekniske problemer.

 • Lørdag 20. april kl. 11.37

  Skarverennet avlyst etter uvær

  Politiet måtte hjelpe til da løpere gikk seg bort i det dårlige været.

 • Lørdag 20. april kl. 11.29

  Bombetrussel mot Billund Lufthavn

  Den danske flyplassen er evakuert som følge av trusselen.

 • Lørdag 20. april kl. 11.18

  Kvinne med kniv bortvist

  En kvinne er anmeldt for å ha båret kniv på offentlig sted i Kristiansand sentrum. Hun blir bortvist fra Kvadraturen i 48 timer.

 • Lørdag 20. april kl. 11.11

  Gressbrann i Sørfold

  Det er meldt om gressbrann i Sørfold. Brannvesenet har kontroll på stedet, og det er ikke lenger åpne fammer på stedet, melder politiet i Nordland.

 • Lørdag 20. april kl. 11.00

  Albumanmeldelse Taylor Swift - «The Tortured Poets Department»: De glødende hjerters liga

  Smertelig å lytte til, men ikke alltid slik det er ment.

 • Lørdag 20. april kl. 10.55

  Stortalentet slår alarm

  Faller barn fra fotballen på grunn av økonomi, henger de kanskje med feil folk isteden, mener Omar Bully Drammeh.

 • Lørdag 20. april kl. 10.46

  Åpnet cannabiskafé – stengt av politiet

  På litt over én time har Roar Mikalsen solgt for 50.000 kroner, anslår han selv. Nå har politiet stengt kafeen.

 • Lørdag 20. april kl. 10.41

  Siktet for grov kroppsskade

  Mannen i 30-årene som ble pågrepet etter voldsepisoden på Eydehavn i Arendal i går ettermiddag, er siktet for grov kroppsskade. Ifølge politiadvokat, Ernst Ragnar Pfaff skal en annen mann i 30-årene ha blitt skutt, men er bare lettere skadet. Den sikta skal avhøres i løpet av lørdagen, og fremstilles trolig for varetektsfengsling søndag.

 • Lørdag 20. april kl. 10.34

  Fotoforretning satser millioner på youtubere og influencere

  Scandinavian Photo gjør sin største investering i Norge noensinne. Nå får motevarehuset Steen & Strøm sin første tek-butikk.

 • Lørdag 20. april kl. 10.14

  Fiasko for Lewis Hamilton – fra 2. plass til 18. plass

  Max Verstappen (26) gjør som han vil på Formel 1-banen i Kina. Lewis Hamilton (39) gikk fra opptur til nedtur.

 • Lørdag 20. april kl. 10.09

  Jøss, Lenin kom tilbake

  Gammelkommunismens comeback blant partiungdommene er som en guffen tyggisklyse under skoene til Rødt-toppene.

 • Lørdag 20. april kl. 10.03

  27 kvm kuppet etter fem timer: – Raskeste jeg har solgt

  Ettroms vendt ut mot trikkelinjene midt i hovedpulsåren på Majorstuen ble solgt fem timer etter annonsen ble lagt ut.

 • Lørdag 20. april kl. 10.00

  Filmanmeldelse «Fuckings bygda»: Fresh – og uferdig

  Den fortapte hovedstads-hipster vender motvillig tilbake.

 • Lørdag 20. april kl. 9.58

  Hærverk på kiosk i Stjørdal

  En kiosk i Stjørdal er utsatt for hæverk av to unge gjerningspersoner lørdag morgen. Det skal kun være gjort små skader på kiosken som ligger ved Stjørdalshallen. Politiet tok en alvorsprat med de to.

 • Lørdag 20. april kl. 9.52

  UiO har samlet inn datautstyr til ukrainske skolebarn

  Universitetet i Oslo har nå samlet inn og levert mer enn 400 stasjonære PC-er og laptoper til skolebarn i Ukraina. – Dette er barn fra 1. klasse og opp til tenårene som har noen ekstra behov. Mange er internt fordrevne flyktninger fra okkuperte områder lenger øst. De ble så lykkelige, og det er som en julaften nummer to for dem å få dette utstyret, sier Elisabeth Kolflaath Semprini til Khrono. Hun jobber som rådgiver og nettredaktør ved universitetet. Innsamlingsaksjonen hun tok initiativ til, har nå resultert i at over 400 stasjonære PC-er, laptoper, skjermer, kopimaskiner, printere og annet utstyr er levert til ukrainske skoler. I tillegg til laptopene Semprini hadde med til Kharkiv i Øst-Ukraina i mars, har 60 stasjonære PC-er blitt transportert til en skole i Mykolajiv. Snart vil også universitetet Ivan Franko i Lviv motta et antall PC-er fra UiO.

 • Lørdag 20. april kl. 9.49

  Sikta for vald og trugslar – framstilt for fengsling

  Ein 19 år gamal mann blir framstilt for fengsling i fire veker laurdag, etter at han er sikta for vald og trugslar mot politiet. Torsdag køyrde mannen inn i ein sivil politibil ved Knarvik kyrkje, utan førarkort. Mannen er tiltalt for liknande forhold som skal ha skjedd i februar i år. Denne saka har enno ikkje vore behandla i retten.

 • Lørdag 20. april kl. 9.48

  Måtte fjerne solfilm fra bilrutene

  Politiet i Halden stanset en bil for kontroll klokken 00.13 natt til lørdag. Bilen var påmontert solfilm som ikke var i henhold til regelverket. Føreren av bilen, en mann i 20-årene, valgte å fjerne solfilmen og fikk dermed kjøre videre.

 • Lørdag 20. april kl. 9.37

  Dirigering på E39 ved Eigestad

  I Eigersund kommune vert trafikken dirigert ved Eigestad mellom Bjerkreim og Helleland. Her var vegen stengd i mange timar i natt grunna eit vogntog som køyrde av vegen. Det vert framleis arbeidd på staden, men trafikken vert dirigert forbi.

 • Lørdag 20. april kl. 9.36

  Elg skutt ved E18 i Telemark

  En elg er skutt ved E18 i Bamble etter at den forvillet seg ut i veibanen lørdag morgen.

 • Lørdag 20. april kl. 9.25

  Prins Nikolaos av Hellas skiller seg

  «Vi ønsker å informere dere om en viktig og ektefølt beslutning som prins Nikolaos og prinsesse Tatiana har kommet frem til», skriver den greske kongefamilien lørdag.

 • Lørdag 20. april kl. 9.25

  Nektet å gå av bussen i Stavanger

  En bussjåfør har meldt fra til politiet om en mann som skal ha nektet å gå av bussen etter endt tur i Stavanger på Jernbaneveien. Mannen ville sove videre, men har nå gått av bussen. Politiet er på stedet.

 • Lørdag 20. april kl. 9.17

  Elg skutt ved E18

  En elg ble skutt ved E18 i Bamble, etter at den hadde tatt seg gjennom viltgjerde og ut i veibanen, opplyser politiet. Veien var stengt i begge retninger i en periode på morgenen på grunn av elgen. Politiet rekvirerte en traktor for å frakte bort elgen. Deler av veien var fortsatt stengt fram til dette ble gjort. Det var viltnemnda som tok avgjørelsen om at elgen måtte avlives.

 • Lørdag 20. april kl. 9.17

  Den tidligere stjernen trener 100 unge: – Du får mer enn du gir

  Hun vant ni medaljer med det norske landslaget. Nå trener Else-Marthe Sørlie Lybekk ni håndballag.

 • Lørdag 20. april kl. 9.09

  Valdresflye stengt på grunn av uver

  Det bles kraftig i fjellet og Fv51 over Valdresflye er stengt mellombels. Det melder Vegtrafikksentralen øst.

 • Lørdag 20. april kl. 8.59

  Deler av E18 stengt på grunn av elg

  Strekningen Rugtvedt og Langrønningen på E18 i Telemark har vært stengt på morgenen etter at en elg forvillet seg ut i vegbanen. Det opplyser Vegtrafikksentralen på X. Begge retningene har vært stengt, men den nordgående filen ble etterhvert åpnet. – Politi og viltnemnd er varslet, opplyser Vegtrafikksentralen.

 • Lørdag 20. april kl. 8.59

  Brann i søppeldunkar

  I løpet av natta har det vore tent på søppeldunkar to stader i Elverum. Politiet trur dei to brannane heng saman, og undersøker saka. Til Østlendingen seier operasjonsleiar Haagen Løvseth at dei ikkje kan slå fast om desse brannane har samanheng med brannen under brua over Glomma.

 • Lørdag 20. april kl. 8.50

  Politiet rykte ut til bråk på privat adresse

  Politiet har oppsøkt ei privat adresse ved Grønnestølen i Bergen etter melding om bråk. Politiet fekk melding klokka 08.33. Det skal vere fleire som kranglar og skrik på adressa. Politiet ha rykt ut saman med ambulanse. Det er no kontroll på staden, og ingen verkar skadde, ifølge politiet.

 • Lørdag 20. april kl. 8.49

  Tatt for fjerde gang i år

  En bilfører ble ilagt bruksforbud på bilen i natt, etter at han ble stoppet av politiet i på Kaldnes i Tønsberg. Føreren var beruset og manglet førerkort. Han hadde blitt tatt for å kjøre uten førerkort fire ganger tidligere i år. Mannen i 30-årene ble anmeldt og fikk bruksforbud for å forsøke å hindre han i å kjøre flere ganger, opplyser politiet.

 • Lørdag 20. april kl. 8.38

  Idrettsforbund fyrer løs mot friidrettens historiske OL-bonuser: – Undergraver olympiske verdier

  Sammenslutningen av sommerolympiske særforbund går til et hardt angrep på friidrettens beslutning om å belønne gullvinnere i Paris-OL med pengebonuser.

 • Lørdag 20. april kl. 8.31

  Åtte vogntog stoppa for avrenning

  Under en kontroll på Berkåk ble åtte vogntog stoppa fordi det rant veske fra dem. Avrenning fra fisketransport kan skape glatte og sleipe veier, opplyser Statens vegvesen. I tillegg ble en sjåfør anmeldt for brudd på kjøre- og hviletidsbestemmelsene og tre fikk bot for brudd på dem

 • Lørdag 20. april kl. 8.30

  Mistanke om promillekøyring i Flåm

  Politiet stansa natt til laurdag ein personbil på E16 ved Flåm, der føraren er mistenkt for køyring i påverka tilstand. Politiet stogga bilen litt etter klokka 01.00. Føraren vart teken med til Lærdal sjukehus for blodprøvetaking. Det er oppretta sak.

 • Lørdag 20. april kl. 8.22

  Årets russebuss ble «Hjuling»

  Fredag kveld ble det klart at prisen for årets russebuss gikk til guttene i «Hjuling» i Rogalandskåringen. De har blant annet viet den ene siden på bussen til uskyldig «dissing» av de andre russeguttene sine buss-tema. Juryen vektlegger alt fra eksteriør, interiør, musikkanlegg og oppførsel på rulling.

 • Lørdag 20. april kl. 8.19

  Rusa mann gjekk i tunnel

  Politiet fekk kontroll på ein godt rusa mann som gjekk i Løvstakktunnelen i Bergen natt til laurdag, i retning Fyllingsdalen. Han vart stogga og køyrd heim. Vegtrafikksentralen stengde tunnelen ein periode etter at meldinga kom.

 • Lørdag 20. april kl. 8.10

  Brann under brua over Glomma

  I dag tidleg har det brent i ein fiberkabel under vegbrua (rv. 25) over Glomma i Elverum. To-tre meter leidning hadde brent, før brannvesenet fekk sløkka. Foreløpig veit ikkje politiet om det er ein teknisk brann eller om nokon har tent på brannen. Brua var stengt ei periode under sløkkinga.

 • Lørdag 20. april kl. 8.09

  Urolig natt for politiet

  Natt til lørdag har vært en travel natt for politiet med mye folk ute. Både i Arendal, Kristiansand og i Lindesnes har etaten tatt hånd om personer som har forstyrret ro og orden. Ved 2-tiden rykket politiet ut på slagsmål ved et utested i Kristiansand og et annet på Tyholmen i Arendal. Begge steder ble enkeltpersoner tatt hånd om og anmeldt for forholdene. Både i Grimstad og i Mandal har det vært flere meldinger om høy musikk fra russebusser som forstyrrer natteroen for naboer. Politiet tok kontakt og fikk dempet støyen. Både i Øyslebø og i Lillesand ble bilførere anmeldt for å ha kjørt i påvirket tilstand og uten førerkort. 2 andre bilførere ble anmeldt og fikk inndratt førerkortet etter å ha ha kjørt 96 og 91 km/t i en 60 sone i Blødekjærtunellen i Arendal. 6 andre fikk forenklet forelegg for å ha kjørt for fort fart.

 • Lørdag 20. april kl. 8.08

  Kjørte i 160 km/t i 90-sone med promille

  I natt ved 3.30-tiden stanset politiet en personbil som kjørte i 160 kilometer i timen i 90-sone. Føreren tok en blåsetest som indikerte en promille på 1,7. Førerkortet ble beslaglagt, bilen tauet og fører måtte på legevakten for å ta blodprøver.

 • Lørdag 20. april kl. 8.07

  Støttet sønnens erkerival-valg: – Tar på meg pappa-hatten

  Storoppgjøret Lyn – Vålerenga er vest mot øst og slaget om Oslo. Og sønn mot far.

 • Lørdag 20. april kl. 8.07

  Støttet sønnens erkerival-valg: – Tar på meg pappa-hatten

  Storoppgjøret Lyn – Vålerenga er vest mot øst og slaget om Oslo. Og sønn mot far.

 • Lørdag 20. april kl. 8.01

  Norske barn leser mindre - og gjør det dårligere på skolen

  Stadig færre barn og unge leser bøker. Stadig færre blir lest for.

 • Lørdag 20. april kl. 8.00

  Iransk professor i Teheran til VG: – Angrepet fremstår som pinlig

  Iran kommer med et seriøst angrep mot Israel, mener professor i Teheran.

 • Lørdag 20. april kl. 7.44

  Knuste rute på hytte

  En 18 år gammel mann knuste ei rute på ei NTNUi hytte i Rognes. Det var studenter som meldte fra om dette. Da politiet kom var 18-åringen rolig, men ble bortvist fra stedet av politiet. NTNUi vil muligens anmelde ruteknusinga.

 • Lørdag 20. april kl. 7.42

  Blanda seg inn i arresten i Trondheim

  Politiet holdt på å snakke med en person som hadde vært utaggerende og lite samarbeidsvillig da det kom en mann i 20-åra og blanda seg inn i samtalen. Mannen hindre politiet i å gjøre jobben sin og nekta i tillegg å oppgi navnet sitt. Han ble tatt med til arresten og blir anmeldt for dette.

 • Lørdag 20. april kl. 7.39

  Slåssing på Solsiden

  Politiet fikk i natt melding om flere personer som slåss ved et utested på Solsiden i Trondheim. Politiet fikk kontroll på en mann i 40-åra som ble tatt med til arresten. En vakt på utestedet vil muligens anmelde han i etterkant. Ingen ble skadd i slåssinga.

 • Lørdag 20. april kl. 7.37

  Prøve å stikke av fra politiet i Heim

  Politiet stoppa en bil i nærhetne av Halsa i Heim kommune. De tre personene i bilen prøvde å stikke av da de ble stoppa. Sjåføren, en mann i 20-åra, mistenkes for å ha kjørt bilen i rusa tilstand. Bilen hadde også falske skilter.

 • Lørdag 20. april kl. 7.36

  Russ bråkte i Namsos

  Politiet i Namsos fikk flere klager fra folk på en russebuss som spilte veldig høy musikk. Politiet dro til bussen og tok en prat med russen om dette og reglene som gjelder for sånt.

 • Lørdag 20. april kl. 7.24

  Det er mørkere enn før

  Det går et spøkelse gjennom de styrende klasser – usikkerhetens spøkelse.

 • Lørdag 20. april kl. 7.12

  Kampen mot Tesla

  MIAMI (E24): Dillon Angulo (27) var på tur med kjæresten Naibel Benavides (22) da de ble påkjørt av en Tesla på autopilot. Hun døde. Han kjemper for å stille selskapet til ansvar.

 • Lørdag 20. april kl. 6.21

  Mann funnet forslått i Oslo sentrum

  En mann ble natt til lørdag funnet liggende forslått i Lybekkergata ved Gunerius i Oslo sentrum. Mannen var uten personlige eiendeler og politiet tror at han kan ha blitt ranet.

 • Lørdag 20. april kl. 5.37

  Verstappen slo tilbake og vant sprinten

  Formel 1-sprinten i Kina var spennende i noen runder. Så var det slutt. I Ferrari endte det med oppvaskmøte.

 • Lørdag 20. april kl. 5.13

  – Rødt er ikke et kommunistparti, sier Mímir Kristjánsson

  Den nye ledelsen i Rød Ungdom (RU) står ikke for Rødts politikk, mener Mímir Kristjánsson, stortingsrepresentant for Rødt. Men han vil likevel gi dem en sjanse.

 • Lørdag 20. april kl. 5.06

  En mann er knivstukket i Ski - en er pågrepet

  En mann er knivstukket i Ski i Akershus natt til lørdag. Han er frakta til Ullevål sykehus med skader flere steder på kroppen, men politiet kan ikke si noe om hvor alvorlig de er, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt. De fikk melding om hendelsen like etter klokka 03, og det var den fornærma som selv ringte politiet, opplyser politiet til NRK. En annen mann er pågrepet, og politiet håper å avhøre ham i løpet av formiddagen lørdag. Politiet vil natt til lørdag ikke si om de to kjente hverandre.

 • Lørdag 20. april kl. 5.06

  En mann er knivstukket i Ski

  En mann er knivstukket i Ski i Akershus natt til lørdag. Personen er frakta til Ullevål sykehus, tilstanden er ikke kjent. En annen mann er pågrepet, melder Øst politidistrikt. De fikk melding om hendelsen like etter klokka 03. Den pågrepne vil bli avhørt lørdag formiddag.

 • Lørdag 20. april kl. 5.06

  En mann er knivstukket i Ski – en er pågrepet

  En mann er knivstukket i Ski i Akershus natt til lørdag. Han er frakta til Ullevål sykehus med skader flere steder på kroppen, men politiet kan ikke si noe om hvor alvorlig de er, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt. De fikk melding om hendelsen like etter klokka 03, og det var den fornærma som selv ringte politiet, opplyser politiet til NRK. En annen mann er pågrepet, og politiet håper å avhøre ham i løpet av formiddagen lørdag. Jourhavende i Øst politidistrikt, Johanna Lundstrøm sier at knivstikkingen ikke fremstår tilfeldig. – Det vi vet så langt er at partene møttes tidligere på dagen og dro sammen til den aktuelle leiligheten. Men vi jobber videre med å kartlegge hele hendelsesforløpet, sier Lundstrøm.

 • Lørdag 20. april kl. 5.06

  Person knivstukket i Ski

  En person er knivstukket i Ski i Akershus natt til lørdag. Personen er frakta til Ullevål sykehus, tilstanden er ikke kjent. En person er pågrepet, melder Øst politidistrikt.

 • Lørdag 20. april kl. 5.00

  Samsungs beste: dyr og svak

  Men for en skjerm, da!

 • Lørdag 20. april kl. 4.59

  Knivstikking i Ski – fraktet til Ullevål

  En mann er knivstukket i en leilighet i Ski.

 • Lørdag 20. april kl. 4.40

  Mann funnet forslått i Oslo

  En mann ble funnet forslått og ble kjørt til legevakta i Oslo natt til lørdag. Det skal ikke ha vært vitner til hendelsen. – Han hadde knust nese og flere kuler i bakhodet, forteller operasjonsleder Roy Langengen i Oslo politidistrikt til NTB. Han hadde verken mobil eller lommebok på seg da han ble funnet. Så politiet vet ikke om han har vært utsatt for et ran eller tyveri i etterkant av voldsutøvelsen, sier operasjonslederen. Han har ikke sagt så mye til politiet ennå. De har opprettet sak og prøver nå å se om de finner hendelsen på video.

 • Lørdag 20. april kl. 4.40

  Mann funnet bevisstløs i Oslo

  En mann ble funnet bevisstløs på gaten i Oslo natt til lørdag. – Han hadde knust nese og flere kuler i bakhodet, forteller operasjonsleder Roy Langengen i Oslo politidistrikt til NTB. Han hadde verken mobil eller lommebok på seg da han ble funnet, så politiet antar at mannen har vært utsatt for et ran.

 • Lørdag 20. april kl. 4.06

  Person knivstukket i Oslo sentrum

  En mann i 30-årene er alvorlig skadd i det politiet sier framstår som en knivstikking på Vaterland i Oslo sentrum natt til lørdag. – Han er alvorlig skadet, men ikke kritisk, sier Roy Langengen i Oslo politidistrikt til NRK. Han sier de har kontroll på en kniv som er funnet i området. Ingen er så langt pågrepet i saken, og politiet har søkt etter en eller flere gjerningspersoner. – Vi har hatt søkt i området etter personer med den beskrivelsen vi har fått av vitner. Og vi jobber med vitneavhør på stedet og tar åstedsundersøkelser, sier operasjonslederen.

 • Lørdag 20. april kl. 4.06

  Mann knivstukket i Oslo sentrum - to er pågrepet

  En mann i 30-årene er alvorlig skadd i det politiet sier framstår som en knivstikking på Vaterland i Oslo sentrum natt til lørdag. To personer er pågrepet, oppdaterer politiet klokka 06.30. Det skjedde rett før klokken 06 da en patrulje så to stykker på Grønland som passet beskrivelsen av gjerningspersonene fra knivstikkingen. De er satt i arrest, i påvente av avhør. – Fornærma er alvorlig skadet, men ikke kritisk, sier Roy Langengen i Oslo politidistrikt til NRK. Han sier de har kontroll på en kniv som er funnet i området. Politiet tror det har vært en form for konfrontasjon mellom to fraksjoner hvor en person har knivstukket en annen person. – Vi jobber med vitneavhør på stedet og tar åstedsundersøkelser, sier operasjonslederen natt til lørdag.

 • Lørdag 20. april kl. 4.06

  Mann knivstukket i Oslo sentrum

  En mann i 30-årene er alvorlig skadd i det politiet sier framstår som en knivstikking på Vaterland i Oslo sentrum natt til lørdag. – Han er alvorlig skadet, men ikke kritisk, sier Roy Langengen i Oslo politidistrikt til NRK. Han sier de har kontroll på en kniv som er funnet i området. Ingen er så langt pågrepet i saken, og politiet har søkt etter en eller flere gjerningspersoner. – Vi har hatt søkt i området etter personer med den beskrivelsen vi har fått av vitner. Og vi jobber med vitneavhør på stedet og tar åstedsundersøkelser, sier operasjonslederen.

 • Lørdag 20. april kl. 4.06

  Mann knivstukket i Oslo sentrum – to er pågrepet

  En mann i 30-årene er alvorlig skadd i det politiet sier framstår som en knivstikking på Vaterland i Oslo sentrum natt til lørdag. To personer er pågrepet, oppdaterer politiet klokka 06.30. Det skjedde rett før klokken 06 da en patrulje så to stykker på Grønland som passet beskrivelsen av gjerningspersonene fra knivstikkingen. De er satt i arrest, i påvente av avhør. – Fornærma er alvorlig skadet, men ikke kritisk, sier Roy Langengen i Oslo politidistrikt til NRK. Han sier de har kontroll på en kniv som er funnet i området. Politiet sa først at det hadde vært en form for konfrontasjon mellom to fraksjoner hvor en person har knivstukket en annen person. Men krimleder i Oslopolitiet, Johan Jahr sier at det ikke er relasjon mellom partene. – Det fremstår som at det er mer vanlig utelivsproblematikk som har startet denne hendelsen, sier Jahr.

 • Lørdag 20. april kl. 3.42

  Knivstikking i Oslo – alvorlig skadet

  En person er alvorlig skadet, to mistenkte er pågrepet.

 • Lørdag 20. april kl. 3.30

  En kraftig advarsel. Faren er ikke over

  Israel sendte Iran et tydelig budskap. Men ikke på en måte som gjorde at det iranske regimet måtte svare. I hvert fall ikke umiddelbart.

 • Lørdag 20. april kl. 3.17

  Finn.no kastet ut 7000 brukere i fjor

  Finn.no utestengte drøyt 7000 brukere for regelbrudd i fjor. Det er nesten 20 personer per dag.

 • Lørdag 20. april kl. 2.22

  To personer skadd i trafikkulykke i Oslo

  To personer er lettere skadd i en trafikkulykke på Ekeberg i Oslo. Føreren av bilen var mindreårig, og det var fem personer i bilen. Det var kun den ene bilen som var involvert i ulykken, melder politiet.

 • Lørdag 20. april kl. 2.16

  Ecuador erklærer unntakstilstand

  Ecuadors president Daniel Noboa erklærer unntakstilstand på grunn av konsekvensene av strømkrisen i landet.

 • Lørdag 20. april kl. 2.01

  Oslo: Politibil nesten påkjørt av rusa sjåfør

  En person er arrestert etter at politipatrulje nesten ble påkjørt av en bil i Oslo sentrum. Ved kontroll viste det seg at han var rusa. Politiet etterforsker saken.

 • Lørdag 20. april kl. 1.55

  25 år siden Columbine: – Startet masseskytteræraen

  Massedrapene på Columbine High School regnes for å ha startet en æra av skoleskytinger. 25 år senere forteller overlevende om livet etter.

 • Lørdag 20. april kl. 1.36

  Mann falt i vannet i Arendal

  En mann er kjørt til sykehus etter å ha falt i vannet i Arendal natt til lørdag. Personell på en redningsskøyte hørte rop om hjelp og fikk han på land. Han er frakta til sykehus for videre oppfølging med tanke på nedkjøling, skriver politiet.

 • Lørdag 20. april kl. 1.04

  Eksplosjon på militærbase i Irak

  En person ble drept og åtte såret da en kraftig eksplosjon rystet en militærbase som brukes av en sjiamilitsgruppe sør for Iraks hovedstad Bagdad.

 • Lørdag 20. april kl. 0.56

  Påkjørt av personbil

  En person har blitt påkjørt av en personbil på Brattvåg i Ålesund.

 • Lørdag 20. april kl. 0.30

  Nancy Pelosis ektemann til VG om angrepet: – Veldig traumatisk

  Midt på natten dukket en fremmed mann med hammer opp på soverommet hans. Halvannet år etterpå, hjemsøker det Paul Pelosi (84).

 • Lørdag 20. april kl. 0.14

  Full forvirring om Sainz og Red Bull: – Tilbud fra Audi

  Snakker Red Bull med Carlos Sainz (29) eller ikke?

 • Lørdag 20. april kl. 0.05

  Semitrailer har veltet på E39 i Eigersund – veien er stengt

  En semitrailer har kjørt i en lyktestolpe og veltet i Eigersund, melder Politiet i Sør-Vest. Føreren er lettere skadet. Traileren ligger delvis i veibanen, og trafikken står på stedet. Det er lokal omkjøring. Strømmen har gått og energiselskapet på stedet er varslet. Nødetatene er på stedet.