Nyheter - Østfold:

 • Søndag 24. september kl. 19.53

  FFK tapte mot Kongsvinger

  Fredrikstad fotballklubb tapte bunnoppgjøret mot Kongsvinger i fotballens førstedivisjon. På bortebane tapte de 3-2. FFK ligger dermed fortsatt tredje sist på tabellen.

 • Søndag 24. september kl. 19.41

  To menn stakk fra politikontroll

  Politiet leter etter to menn som stakk av i forbindelse med en trafikkontroll. De to var i en bil som ikke stoppet da politiet forsøkte å kontrollere den. Bilen ble parkert like nord for Skjønhaug i Trøgstad og de to mennene løp derfra.

 • Søndag 24. september kl. 19.33

  Stjernen slo Kongsvinger

  Stjernen vant bortekampen mot Kongsvinger 4-2 i ishockeyens eliteserie. Dermed tok Fredrikstad-laget sin første tre-poenger for sesongen.

 • Søndag 24. september kl. 17.24

  Håndball-tap for Fredrikstad

  Fredrikstad Ballklubb tapte 23-33 mot Byåsen i kvinnenes eliteserie i håndball.

 • Søndag 24. september kl. 17.01

  Mindre personskader i ulykke

  Det var to personer i bilen som kjørte inn i autovernet på E6 i Råde. De har fått mindre personskader, melder politiet. Føreren er anmeldt og førerkortet er beslaglagt. Det er saktegående kø forbi ulykkesstedet.

 • Søndag 24. september kl. 16.48

  Bil i autovernet på E6

  Det har skjedd en trafikkulykke ved Råde mellom Jonstenkrysset, kryss 11, og Åsgård, kryss 10, i sørgående retning mot Sarpsborg, En bil har kjørt i autovernet, ifølge politiet. Nødetatene er på vei til stedet.

 • Søndag 24. september kl. 16.46

  Sau tatt av ulv i Trøgstad

  En sau er drept av ulv i Trøgstad i helgen, skriver Smaalenenes Avis. Sauen ble tatt på gården Vølen i Østre Trøgstad.

 • Søndag 24. september kl. 10.38

  Branntilløp i Moss

  Brannvesenet i Moss har rykket ut til en bolig på Kambo i Moss etter melding om et branntilløp. Beboere skal ha slukket brannen selv, men nødetatene er på stedet for å kontrollere.

 • Søndag 24. september kl. 8.25

  Politiet måtte dempe feststøy

  Flere fester i distriktet har skapt så mye støy i natt at politiet ble nødt til å be festdeltakerne om å dempe seg. Både i Sarpsborg, Fredrikstad og Halden har politiet oppsøkt private adresser for å dempe støyen. I tillegg ble over 20 personer sendt hjem fra sentrum i de tre byene.

 • Lørdag 23. september kl. 18.39

  Moss rotet bort seieren

  Det er nå fem poeng som skiller mellom serieleder Moss og Ørn Horten på andreplass i 3. divisjon, etter at mossingene kun klarte 2-2 hjemme mot Vestfossen lørdag. Gjestene utliknet seks minutter før full tid. Kvik Halden på tredjeplass møter Strømsgodset 2 på mandag. Det gjenstår fire serierunder i divisjonen.

 • Lørdag 23. september kl. 18.12

  Sparta med årets første tap

  Frisk Asker tok med seg alle poengene fra Sparta Amfi i kveldens oppgjør i eliteserien i ishockey. Gjestene fra Asker vant til slutt 4-1, etter å ha scoret to mål på 24 sekunder i kampens siste minutter. Tapet var Spartas første for sesongen.

 • Lørdag 23. september kl. 17.31

  Åtte til legesjekk etter ulykke

  Det var en bil som hadde kjørt av veien og havnet på taket i Osveien i Rakkestad, skriver Rakkestad Avis. Politiets operasjonsleder sier til avisen at det var åtte personer i bilen, og at alle ble tatt med til lege for sjekk. To av dem betegnes som lettere skadet.

 • Lørdag 23. september kl. 16.13

  Ulykke i Rakkestad

  Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke i Osveien i Rakkestad.

 • Lørdag 23. september kl. 15.11

  Nazister demonstrerte i Fredrikstad

  Et titalls nazister demonstrert i dag i Fredrikstad sentrum, med tillatelse fra politiet. Nazistene startet markeringen i 12-tiden, og er fra «Den nordiske motstandsbevegelsen», melder VG. Neste uke har den samme organisasjonen varslet en stor demonstrasjon med rundt 1000 demonstranter i Göteborg. Der forbereder politiet seg ved å gjøre om garasjen i politihuset til en arrest med plass til 350 personer i 60 celler, skriver Aftonbladet.

 • Lørdag 23. september kl. 10.09

  Hærverk i Askim

  Politiet har fått melding om at det er gjort skadeverk i Balders vei i Askim i løpet av natten. Blant annet er det knust ruter.

 • Lørdag 23. september kl. 9.50

  Tar grep etter mat-kritikk

  Kritikken av sykehjemsmaten i Halden som kom fram i en reportasje i Dagbladet, gjør at kommunen vil gjennomføre en brukerundersøkelse. Sentralkjøkkenet i kommunen står for maten som serveres på institusjoner og til hjemmeboende. I første omgang skal de som bor på institusjoner bli spurt om maten.

 • Lørdag 23. september kl. 8.41

  Utreder flere traseer i Sarpsborg

  Lokalpolitikerne i Sarpsborg føler det som en seier at BaneNOR nå går med på å utrede tre forskjellige løsninger for hvordan dobbeltsporet skal krysse E6 ved Tunejordet, skriver Sarpsborg Arbeiderblad. BaneNor skal utrede to traseer med kulvert, altså at banen er gravd ned og går under E6, i tillegg til en løsning over E6.

 • Lørdag 23. september kl. 7.33

  Røykutvikling i bolig

  En kvinne i 50-årene ble sendt til sykehus for sjekk etter å ha pustet inn røyk etter røykutvikling i boligen hennes. Kvinnen bor i en kjellerleilighet i Sarpsborg sentrum. Politiet fikk melding om røykutviklingen omkring midnatt.

 • Fredag 22. september kl. 21.21

  E6 åpnet igjen

  Trafikken på E6 gjennom Sarpsborg går igjen som normalt i begge retninger, melder Vegtrafikksentralen. Et trafikkuhell gjorde at et av feltene var stengt en periode.

 • Fredag 22. september kl. 20.36

  Ett felt stengt på E6

  Vegtrafikksentralen melder at ett felt er stengt på E6 i sydgående retning. Bakgrunnen er et trafikkuhell mellom Alvim- og Lekvollkrysset i Sarpsborg.

 • Fredag 22. september kl. 17.53

  Middelmådig åpning for Skarpnord

  Golferen Marianne Skarpnord gikk fredagens runde på 71 slag under Open de España i Malaga. Hun ligger ett slags bak Suzann Pettersen, og ligger foreløpig på 19.-plass.

 • Fredag 22. september kl. 15.27

  Tørrkokt kjele i Råde

  Det viste seg at det var en tørrkokt kjele som gjorde at brannvesenet rykka ut til Elgveien i Råde. Kjelen er kastet og utlufting pågår.

 • Fredag 22. september kl. 14.56

  Brann i bygning i Råde

  Brannvesenet i Moss har rykket ut til Elgveien i Råde, etter melding om brann i en bygning.

 • Fredag 22. september kl. 14.15

  Vikarstopp i Fredrikstad

  Det blir full stans i vikarbruk på skolene og i barnehagene i Fredrikstad frem til nyttår. Det skriver Fredriksstad Blad. Drøyt 50 virksomheter i oppvekstseksjonen må spare 7,7 millioner kroner i løpet av de neste tre månedene. Derfor skal det ikke brukes vikarer med mindre man står i fare for å begå lovbrudd. I tillegg skal ikke ledige stillinger besettes i år og innkjøp skal utsettes til neste år.

 • Fredag 22. september kl. 13.44

  Ny aktør tar over for RenoNorden

  Et nytt firma er snart på plass for å ta over søppelhentingen i Indre Østfold etter konkursrammede RenoNorden, det melder Smaalenenes Avis. Indre Østfold Renovasjon sier til avisa at avtalen er 99 prosent i boks. Både biler og ansatte blir med over i det nye firmaet.

 • Fredag 22. september kl. 12.27

  To biler i ulykke i Moss

  To biler er involvert i en ulykke i rundkjøringen ved Mosseporten kjøpesenter. Det opplyser Terje Marstad i Østfold-politiet. Det meldes om store materielle skader. Det skal ha vært en person i hver av bilene. Ingen av personene skal være alvorlig skadet. Trafikken kommer seg forbi på stedet.

 • Fredag 22. september kl. 10.27

  Sarpsborg 08 får 7025 billetter

  Norges Fotballforbund har regnet ut hvor mange billetter som skal fordeles til de to lagene som skal spille cupfinale 3. desember. Sarpsborg 08 blir tildelt 7025 billetter, mens Lillestrøm får 8225. I tillegg legges det ut 2500 billetter for fritt salg. Sarpsborg kommer onsdag med mer informasjon om hvordan billettsalget skal foregå.

 • Fredag 22. september kl. 7.17

  Stabilt sykefravær i Østfold

  Østfold er det det eneste fylket i landet hvor antallet legemeldte sykemeldinger ligger stabilt. Det viser tall fra NAV. Mens sykefraværet går ned i Møre og Romsdal, så øker sykefraværet over alt ellers i landet.

 • Fredag 22. september kl. 5.35

  Glemte panne på kokeplate

  Nødetatene rykket ut etter melding om røykutvikling i en bolig i Nansens gate i Sarpsborg ved halv fem-tiden i natt. Røyken kom fra en stekepanne som var glemt på en varm kokeplate. Ingen personer ble skadet i hendelsen.

 • Torsdag 21. september kl. 21.09

  Må betale for ulovlige leiligheter

  En huseier må betale 95.000 kroner i tvangsmulkt til Fredrikstad kommune for å ha bygget to leiligheter i underetasjen som ikke var godkjent. Det skriver Fredriksstad Blad.

 • Torsdag 21. september kl. 21.01

  Sparta vant på straffer

  Sparta vinner til slutt 3–2 etter straffeslag. Dermed tar Sparta to poeng, mens Lørenskog får ett.

 • Torsdag 21. september kl. 20.50

  Møter Lillestrøm i finalen

  Sarpsborg 08 møter Lillestrøm i finalen i cupen. Molde ble slått 3–0 av Lillestrøm på hjemmebane i kveld.

 • Torsdag 21. september kl. 20.39

  2–2 i Lørenskog ishall

  Tre minutter før fulltid utlignet Lørenskog mot Sparta. Mikael Dokken stod for skåringen.

 • Torsdag 21. september kl. 20.24

  Sparta tar ledelsen igjen

  Sparta leder 2-1 over Lørenskog. Herman Kopperud skåret på straffe.

 • Torsdag 21. september kl. 20.12

  Lørenskog utligner

  Et minutt inn i tredje periode reduserer Lørenskog ved Zach Hamil mot Sparta i eliteserien i hockey. 1–1 så langt.

 • Torsdag 21. september kl. 20.11

  Tap for Stjernen i Stavanger

  30 sekunder før slutt skårer Stavangers Kristian Forsberg i åpent mål. 2–0 til hjemmelaget over Stjernen.

 • Torsdag 21. september kl. 19.25

  Stavanger leder etter to perioder

  Spencher Humpries skåring for Stavanger i første periode har sørget for at Stavanger fortsatt leder 1-0 etter to spilte perioder mot Stjernen.

 • Torsdag 21. september kl. 18.53

  Sparte leder over Lørenskog

  Sparta har tatt ledelsen 1–0 over Lørenskog på bortebane i eliteserien i hockey. Didrik Nøkleby Svendsen sørget for ledelse til bortelaget Sparta.

 • Torsdag 21. september kl. 18.31

  E6 åpnet

  E6 gjennom Follotunnelen er åpnet igjen, etter at en bil hadde motorstans inne i tunnelen.

 • Torsdag 21. september kl. 18.13

  Bilstans i Follotunnelen

  Høyre felt i E6 sørgående er stengt i Follotunnelen på grunn av en bil med motorstans. Bilberging er på vei, skriver Follo-politiet på Twitter.