Nyheter - Østfold:

 • Torsdag 23. november kl. 20.54

  Sparta tapte i spillerforlengelsen

  Tomas Olsen scoret for Vålerenga halvannet minutt ut i spillerforlengelsen i eliteseriekampen mot Sparta. Dermed vant Oslo-laget 4-3.

 • Torsdag 23. november kl. 20.44

  Sparta utliknet like før slutt

  Tommy Kristiansen har utliknet til 3-3 i eliteseriekampen i ishockey mot Vålerenga. Tredje periode er straks over, og mye tyder dermed på at det går mot spilleforlengelse.

 • Torsdag 23. november kl. 15.52

  Østli blir værende i Sarpsborg 08

  Midtstopperen Anders Østli har skrevet under på en ny kontrakt med Sarpsborg 08. Det skriver klubben i en pressemelding. 34-åringen blir dermed i klubben ut neste sesong.

 • Torsdag 23. november kl. 15.16

  To ferger ute av drift på fjorden

  Det er timelange køer både i Moss og Horten nå, fordi både «Bastø V» og «Bastø VI» er tatt ut av trafikk på grunn av sterk vind i Oslofjorden. Det opplyser Bastø Fosen, som ber reisende beregne ekstra ventetid.

 • Torsdag 23. november kl. 14.52

  Innstiller Bastøferger

  Bastø V og Bastø VI er innstilt på grunn av værforholdene, opplyser Bastø Fosen. To ferger i drift mellom Moss og Horten. Reisende bes om å regne med ekstra ventetid.

 • Torsdag 23. november kl. 13.18

  Norske Skog begjæres trolig konkurs

  Styret i Norske Skogindustrier kommer trolig til å starte konkursbehandling, etter de varslede planene om å selge datterselskapet Norske Skog. Det melder E24. Aker ASA og Oceanwood varslet tidligere i dag at de sammen vil kjøpe Norske Skog AS. – Styret konstaterer at det nå er lite håp om at styrets forslag til gjeldsordning vil la seg gjøre. Som en konsekvens av det er det sannsynlig at Norske Skogindustrier starter konkursbehandling, skriver de i en børsmelding.

 • Torsdag 23. november kl. 12.59

  Lovløse på moped og i bil

  Politiet i Fredrikstad har anmeldt en kvinne i 40-årene, for å ha kjørt moped uten førerkort i Lislebyveien. Litt tidligere ble en kvinnelig bilist i 30-årene anmeldt for å kjøre bil uten førerkort. Bilen skal avskiltes.

 • Torsdag 23. november kl. 12.59

  Lovløs på moped

  Politiet i Fredrikstad har anmeldt en kvinne i 40-årene, for å ha kjørt moped uten førerkort i Lislebyveien.

 • Torsdag 23. november kl. 11.54

  Westerheim trapper ned

  Norges beste kvinnelige skytter de siste årene, Malin Westerheim (24) fra Krapfoss sportsskyttere i Moss, gir seg på landslaget og trapper ned toppidrettssatsingen. Det skriver Norges Skytterforbund i en pressemelding. Westerheim sier hun ikke har motivasjonen som trengs for å satse mot OL i Tokyo i 2020.

 • Torsdag 23. november kl. 10.13

  Vil lage giga-havn i Lysekil

  Et kinesisk selskap har planer om å bruke milliarder på å bygge Nordens største havn i Lysekil. Det melder Sveriges Radio P4 Väst. Investorene ser for seg Lysekil som et framtidig knutepunkt der de kan ta imot store mengder gods fra skip.

 • Torsdag 23. november kl. 10.13

  Vil bygge giganthavn i Lysekil

  Et kinesisk selskap har planer om å bruke milliarder på å bygge Nordens største havn i Lysekil. Det melder Sveriges Radio P4 Väst. Investorene ser for seg Lysekil som et framtidig knutepunkt der de kan ta imot store mengder gods fra skip.

 • Torsdag 23. november kl. 9.33

  Bilinnbrudd i Halden

  Politiet i Halden melder om innbrudd i to biler i løpet av natta. Bilene sto parkert i Båstalundveien og Isebakkeveien.

 • Torsdag 23. november kl. 7.54

  Sier nei til flere flyktninger

  Rådmannen i Rakkestad mener kommunen ikke bør ta imot flyktninger det neste året. Ifølge Rakkestad Avis mener han kommunen heller bør bruke ressurser på å integrere dem som har kommet. Integrerings- og mangfoldsdirektoratet har bedt Rakkestad ta imot ti flyktninger i 2018.

 • Torsdag 23. november kl. 6.47

  Må utbedre vanntårnet i Råde

  Råde kommune må nå utbedre flere mangler ved vanntårnet. Ifølge Moss Avis reagerer Mattilsynet på at det er rust flere steder og at det er montert en rekke antenner på taket. Råde kommune sier til avisa at de er i full gang med midlertidige tiltak.

 • Torsdag 23. november kl. 6.07

  Storfornøyde med lærernorm

  Utdanningsforbundet jubler over enigheten i statsbudsjettet som nå gir en maksgrense for antall elever i en klasse. – Dette er en sak vi har kjempet for i mange år, sier leder i Utdanningsforbundet i Østfold, Dagrun Lundsvoll.

 • Onsdag 22. november kl. 22.36

  Solid Comet-seier

  Comet vant til slutt 7-1 over Grüner i 1. divisjonskampen i ishockey. Dermed trygger haldenserne serieledelsen.

 • Onsdag 22. november kl. 21.15

  Comet slår hardt tilbake

  Comet havnet under tidlig i andre periode i 1. divisjonskampen i ishockey mot Grüner. Men etterpå scoret haldenserne fire ganger, og leder dermed 4-1 etter to perioder.

 • Onsdag 22. november kl. 21.13

  Ny storseier til Halden

  Halden Topphåndball fortsetter å bøtte inn mål, og borte mot Kolstad stoppet de ikke før de hadde scoret 36 ganger. Det var mer enn nok til seier, 36-27, og dermed trygger haldenserne tabelltoppen i eliteserien.

 • Onsdag 22. november kl. 16.35

  Toppscoreren ferdig i FFK

  Spissen Sanel Kapidzic blir ikke med FFK ned til 2. divisjon. Det forteller han selv til Fredriksstad Blad. Dansken sier til avisen at tiden i klubben har vært kaotisk. Kapidzic ble toppscorer for Fredrikstad med 11 mål denne sesongen.

 • Onsdag 22. november kl. 14.58

  «Mr. Hockey» kan bli årets ildsjel

  Jan Georg Lund i Stjernen Hockey er en av fem nominerte til prisen Årets Ildsjel under årets Idrettsgalla. Lund ble overrasket med nominasjonen i formiddag. Tittelen er et av de aller gjeveste trofeene som blir delt ut på Idrettsgallaen, som går av stabelen på Hamar 6. januar neste år.

 • Onsdag 22. november kl. 12.23

  Tatt i ranet bil

  Politiet i Halden har pågrepet en mann og en kvinne i en svenskregistrert bil. Bilen ble ranet fra eieren for en uke siden. Ingen av de pågrepne har førerkort, og siden begge var ruset skal det tas utvidede prøver. Politiet knytter også de to til et innbrudd i en bedrift i Halden.

 • Onsdag 22. november kl. 9.44

  Skader i armen

  En bilfører sjekkes for skader i armen etter kollisjonen i Osveien i Rakkestad. To biler var involvert, det er ikke meldt om andre skader, opplyser politiet.

 • Onsdag 22. november kl. 9.14

  Ny trafikkulykke Rakkestad

  To biler har kollidert i Osveien i Rakkestad, melder politiet. To personer skal være involvert, det er ikke meldt om personskader. Nødetatene er på vei.

 • Onsdag 22. november kl. 9.07

  Fant fører etter utforkjørsel

  Føreren av kassebilen som kjørte av veien ved Krosbykrysset i Rakkestad er ikke skadet, opplyser politiet. bilen var forlatt da nødetatene kom til stedet.

 • Onsdag 22. november kl. 8.38

  Trailer sperrer veien

  En trailer har problemer med å komme seg opp påkjøringsrampa til E18 ved Elvestad. Påkjøringen er i østgående retning. Dette skaper lange køer, forteller en tipser.

 • Onsdag 22. november kl. 8.28

  Trafikkulykke Rakkestad

  En kassebil har kjørt av veien om lag 1 km sør for Krosbykrysset i Rakkestad. Nødetatene er på stedet, men det var ingen personer i bilen, melder politiet på Twitter.

 • Onsdag 22. november kl. 7.09

  Nytt mottak for utrangerer båter

  Bedriften Stena recycling i Moss søker om å få utvide virksomheten for å ta imot utdaterte båter og campingvogner som skal saneres. Firmaet tar i dag imot og sanerer biler som skal vrakes.

 • Onsdag 22. november kl. 7.09

  Nytt mottak for utrangerte båter

  Bedriften Stena recycling i Moss søker om å få utvide virksomheten for å ta imot utdaterte båter og campingvogner som skal saneres. Firmaet tar i dag imot og sanerer biler som skal vrakes.

 • Onsdag 22. november kl. 6.54

  Bondelaget tror ulvestammen vil øke

  Avgjørelsen i Oslo tingrett om midlertidig stans i ulvejakta utenfor ulvesonen, kan føre til at det ikke blir jakt denne vinteren, sier leder i Østfold Bondelag Svend Arild Uvaag. Han er redd for at det igjen vil føre til at det blir flere ulv i Østfold. Nå håper han at staten anker avgjørelsen i tingretten.

 • Onsdag 22. november kl. 6.51

  Skuffet over KrF

  Det er skuffende at Kristelig Folkeparti ikke stopper sammenslåingen av Østfold, Akershus og Buskerud, sier stortingsrepresentant Stein Erik Lauvås fra Arbeiderpartiet. Han har kommet med forslag om å stanse sammenslåingen til Viken, men mener at nå er slaget tapt.

 • Onsdag 22. november kl. 0.49

  Savnet gutt funnet død i Askim

  Den sju år gamle gutten som ble meldt savnet etter at han ikke kom hjem fra skolen mandag, er funnet død, bekrefter politiet. Gutten ble funnet i en dam i Askim folkepark av dykkere fra Fredrikstad brannvesen. Guttens familie er varslet.

 • Onsdag 22. november kl. 0.46

  7-åring funnet omkommet

  Den sju år gamle gutten som ble meldt savnet i Askim i Østfold tirsdag ettermiddag, ble funnet død like etter midnatt. Pårørende er varslet, opplyser politiet. Gutten ble funnet i en dam i Askim folkepark av dykkere.

 • Onsdag 22. november kl. 0.05

  Akershus Røde Kors bistår i søket

  Røde Kors Hjelpekorps fra både Østfold og Akershus er kalt ut for å bistå politiet i søket etter 7-åringen i Askim. Akershus Røde Kors Hjelpekorps melder at de er på vei med nærmere 30 mannskap.

 • Tirsdag 21. november kl. 23.45

  Har satt inn dykkere i søket

  Dykkere fra Fredrikstad brannvesen er satt inn i søket etter den savnede 7-åringen i Askim, skriver Smaalenenes Avis. Dykkerne gjennomsøker dammen i Folkeparken. Ifølge politiet gjennomføres søket for å utelukke at gutten har falt i vannet.

 • Tirsdag 21. november kl. 23.02

  Søker utover fra skolen

  Politiet opplyser til NTB at de søker i Askim sentrum der den sju år gamle gutten ble meldt savnet fra, og jobber seg utover. Mannskaper fra Norske Redningshunder har tatt utgangspunkt i nabolaget til gutten. Hundeførerne vil lete etter gutten helt til han er funnet.

 • Tirsdag 21. november kl. 21.56

  Frivillige bistår i leteaksjonen

  Flere frivillige bidrar i letingen etter den savnede gutten i Askim.

 • Tirsdag 21. november kl. 21.44

  Politihelikopteret settes inn

  Politiet skriver på Twitter at politihelikopteret nå settes inn i letingen. De varsler at helikopteret kan komme til å kjøre relativt lavt og dermed også lage en del støy.

 • Tirsdag 21. november kl. 21.39

  Syv år gammel gutt savna i Askim

  Politiet vurderer å sette inn flere ressurser i en leteaksjon etter en syv år gammel gutt som er meldt savna. Han gikk fra skolen i Askim i 16-tiden, men har ikke kommet hjem. Politiet mistenker ikke noe straffbart.

 • Tirsdag 21. november kl. 21.35

  – Kledd for å gå litt ute

  Politiet skriver på Twitter at gutten er av somalisk opprinnelse, kledd i blå vinterjakke, jeans, at han har svarte hansker og blå vintersko, samt at han muligens har på en grå lue. – Han er kledd for å gå litt ute. Men det er heller ikke sikkert han befinner seg ute, sier Aas i politiet til NRK.

 • Tirsdag 21. november kl. 21.31

  Vurderer å sette inn mer ressurser

  Politiet vurderer å få inn bistand fra flere i letingen etter syvåringen som er savnet i Askim. Selv om politiets egne hunder allerede er på saken, er det aktuelt også å få hjelp av Norske redningshunder. – Det er uvisst når dette blir, sier operasjonsleder Finn Håvard Aas.