Nyheter - Østfold:

 • I dag kl. 19.51

  Seier til Sarpsborg 08

  Til tross for en liten sluttspurt klarte ikke gjestene fra Odd å true Sarpsborg 08s ledelse. Det endte til slutt 2-0 til hjemmelaget på Sarpsborg stadion. Jørgen Strand Larsen skåret begge målene.

 • I dag kl. 19.43

  Fornøyd med 8. plass i 24-timersløp

  Dennis Olsen fra Våler ble nummer åtte i GTPRO-klassen i det klassiske 24-timersløpet på Le Mans. 24-åringen er profesjonell fabrikkfører for Porsche.

 • I dag kl. 18.49

  1-0-ledelse til pause

  I det 21. minutt smalt Jørgen Strand Larsen ballen i mål fra 16-17 meter. Det betyr at Sarpsborg 08 leder til pause.

 • I dag kl. 18.42

  Advarer mot å krype under bommen

  På grunn av en teknisk feil er bommene nede på gangbrua mellom Fredrikstad sentrum og Kråkerøy. Politiet skriver på Twitter at både voksne og barn ignorerer bommene, og at dette kan være farlig.

 • I dag kl. 18.32

  Helga Guren vant Hedda-prisen

  Helga Guren fra Rygge vant i dag Hedda-prisen for beste kvinnelige hovedrolle. Hun var nominert for sin rolle i stykket «Dritt//La Merda» – et stykke der hun spiller rollen naken på scenen.

 • I dag kl. 18.26

  Fakket mulig ruspåvirket kjenning

  Politiet har fått tak i føreren av bilen som krasjet i en lyktestolpe i Sommeroveien i Halden. Mannen i 20-årene er en kjenning av politiet. Politiet mistenker at han var ruset da han kjørte.

 • I dag kl. 17.54

  Etterlyser to menn etter bilkrasj

  En bil har kjørt i en lyktestolpe i Sommeroveien i Halden. Politiet etterlyser to menn som løp fra stedet i retning Harekas barnehage. Den ene er kledd i svart hettegenser med noe rødt i og en blå olabukse.

 • I dag kl. 17.12

  Moss vant 2-1 uten å skåre mål

  Brattvåg skåret alle målene, men Moss FK vant kampen 2-1 i Postnord-ligaen i dag. Brattvåg skåret selvmål etter 4 og 16 minutter og fikk et mål riktig vei etter 72 minutter.

 • I dag kl. 16.32

  Tenåringsgutter i motorsykkelulykke

  To gutter i tenårene var involvert i en ulykke på Iddefjordsveien i Halden i 16-tiden. Passasjeren på lettmotorsykkelen ble kjørt til Sykehuset Østfold med moderate skader, mens føreren ble kjørt til legevakten for sjekk.

 • I dag kl. 11.58

  Trafikkuhell på riksvei 22

  Politiet er på vei til et trafikkuhell på riksvei 22 på Ise i Sarpsborg. To biler er involvert, men det skal ikke være personskade, melder politiet på Twitter.

 • I dag kl. 9.44

  Hviterussere mistenkes for tyverier

  Politiet mistenker at to menn fra Hviterussland har stått bak flere tyverier. De to ble pågrepet for tyveri på Svinesundparken i går. I lastebilene deres ble det gjort beslag av flere gjenstander som kan stamme fra tyverier fra flere butikker. Politiet vurdere om de to skal utvises fra Norge.

 • I dag kl. 9.35

  Mann til sykehus etter støyklage

  En mann i 60 årene skal ha blitt utsatt for vold i forbindelse med uoverensstemmelse i forbindelse med støy fra en fest Han skal ha blitt slått i ansiktet og mulig fått hjernerystelse. Han ble derfor kjørt av ambulanse til Kalnes.

 • I dag kl. 9.32

  Ti fikk forenklede forelegg i Våler

  Totalt 10 førere fikk forenklet forelegg for å ha kjørt for fort i Svinndalveien i Våler i natt. Høyeste hastighet ble målt til 115 km/t i 80-sonen.

 • I dag kl. 9.28

  To fratatt førerkortet

  To personer ble fratatt førerkortet etter at de hadde kjørt for fort på fylkesvei 109 i Fredrikstad i går kveld. En gutt på 17 år på lett Mc ble målt i 95 km/t i 60-sonen, mens en mann i 20-årene som kjørte bil ble målt til 106 samme sted.

 • I dag kl. 9.23

  Anmeldt etter trafikkuhell

  En mann i 20-årene fikk førerkortet beslaglagt og ble anmeldt etter et mindre trafikkuhell i Veumveien i Fredrikstad i natt. Ingen personer ble skadet i uhellet som skjedde da han forsøkte seg på en forbikjøring i 50-sonen.

 • I dag kl. 9.20

  17-åring tatt for ulovlig kjøring

  I Mysen stanset politiet i natt en bil med tre ungdommer. . Føreren var 17 år og blåste til over lovlig grense på alkometer. Politiet kontaktet foreldrene.

 • Lørdag 15. juni kl. 18.52

  Til legevakt etter vikeplikt-brudd

  Brudd på vikeplikten var årsaken til trafikkuhellet på Kråkerøy i 18-tiden. Tre personer er kjørt til legevakten for sjekk, men det er ikke mistanke om personskader. Førerkortet til den ene bilisten er beslaglagt.

 • Lørdag 15. juni kl. 18.30

  To biler har kollidert på Kråkerøy

  To biler er involvert i et trafikkuhell i krysset mellom Ilebakken og Fjellveien på Kråkerøy i Fredrikstad. Airbagene skal være utløst, men det er uvisst om det er personskader.

 • Lørdag 15. juni kl. 18.08

  2-0-seier for FFK

  Fredrikstad tok med seg alle tre poengene på bortebane mot Levanger. Målskårere var Tim Nilsen og Joona Eemil Petteri Veteli.

 • Lørdag 15. juni kl. 17.59

  Forsøkte å bryte seg inn i posten

  To personer løp fra stedet da politiet ankom postens lokaler i Trykkeriveien på Sellebak i Fredrikstad. En 25 år gammel mann ble pågrepet. Den andre skal være en kjenning av politiet og vil bli pågrepet senere. Det er uvisst om noe er stjålet.

 • Lørdag 15. juni kl. 17.46

  Tatt for butikktyveri

  Politiet har fått melding at to menn har stjålet fra en butikk på Svinesundparken i Halden. Tollvesenet passer på mennene til politiet er på stedet.

 • Lørdag 15. juni kl. 16.14

  Vant storstafett etter kjempeløp

  Fredrikstads damelag vant orienteringsløpet Jukola i Finland foran IFK Göteborg. Kamilla Olaussen løp en svært god ankeretappe. Dermed slo fredrikstadkvinnene verdens beste klubblag i de finske skogene rundt Kangasala.

 • Lørdag 15. juni kl. 16.02

  Ikke greit med geit i kryss

  En geit har tatt seg en luftetur på egenhånd i Panco-krysset i Fredrikstad. Politiet er i basketak med geita for å få den inn på en naboeiendom.

 • Lørdag 15. juni kl. 15.18

  Skulle til Halden – syklet E6

  Tre kinesiske menn ble stoppet av politiet i 14-tiden da de syklet sørover på E6. Mennene skulle til Halden, men måtte finne seg et annet sted å sykle enn en motorvei.

 • Lørdag 15. juni kl. 11.50

  Trafikkulykke i Rygge

  Rygge brannvesen har rykket ut i forbindelse med melding om trafikkulykke ved Rygge kirke. Det er redusert framkommelighet på stedet, melder veitrafikksentralen. Ifølge Moss avis skal det ikke være snakk om personskader.

 • Lørdag 15. juni kl. 11.19

  Syke eldre kjøres hjem om natten

  Mange syke eldre kjøres hjem fra norske sykehus og institusjoner midt på natten, skriver VG. Ved AMK-sentralen for Oslo, Østfold og Akershus var nattransporten av eldre i 2018 mer enn dobbelt så høy som i 2012, da samhandlingsreformen trådte i kraft.

 • Lørdag 15. juni kl. 11.18

  Brann i container

  Halden brannvesen har rykket ut på melding om brann i en nedgravd container.

 • Lørdag 15. juni kl. 9.18

  Bilbrann i Rakkestad

  Ingen personer kom til skade da det begynte å brenne i en bil på rv. 22 ved Knatterudfjellet i Rakkestad. Det pågår manuell dirigering på stedet.

 • Lørdag 15. juni kl. 9.16

  Mannen bedro kvinne, hun må betale

  En kvinne fra indre Østfold må betale 300 000 kroner i erstatning til en bank. Hennes tidligere ektefelle har innrømmet misbrukte av hennes bankbrikke til å låne 500 000 kroner. Kvinnen oppbevart bakbrikke og kode i en konvolutt i en ulåst skuff. Heggen og Frøland tingrett mener det ikke var tilstrekkelig sikring mot misbruk.

 • Lørdag 15. juni kl. 8.11

  Sykehusstreiken rammer pasienter

  Pasienter ved sykehuset Østfold kan nå oppleve at det er større ventetid på å få timer, gjort avbestillinger eller få ny time som følge av streiken. Det opplyser direktør for fag og utvikling i Sykehuset Østfold, Helge Stene-Johansen. Streiken har vart i to uker og 100 ansatte streiker nå.

 • Lørdag 15. juni kl. 7.43

  Rekefelt stengt for fiske

  Fiskeridirektoratet har stengt et rekefelt i Oslofjorden for fiske. Fra Mølen til Tofte i Hurum er det fram til slutten av juni neste år forbudt å tråle. Båter som har mulighet til å sortere ut små reker under minstemålet kan likevel få tillatelse

 • Lørdag 15. juni kl. 7.34

  Laget bråk i byen

  En mann i 20-årene er anmeldt etter å ha kastet glass og slått til en kvinne på et utested i Fredrikstad fredag kveld. En annen ung mann er anmeldt for å ha slått en dørvakt.

 • Lørdag 15. juni kl. 7.32

  Fulle fikk hjelp av politiet

  I Askim fikk en overstadig beruset mann med mulig illebefinnende førstehjelp av politiet. Ambulansen kom etter kort tid. I Halden var en dame i 60-årene utagerende. Politiet fikk henne til legevakten og deretter kjørte de kvinnen hjem.

 • Lørdag 15. juni kl. 7.25

  Skjøt med startpistol

  Tre menn i 30- 40 årene ble innbrakt til politiet i Moss i natt. Politiet rykket ut til et leilighetskompleks etter melding om en mann som skal ha avfyrt skudd utenfor boligen. Politiet fikk raskt kontroll på tre menn i en av leilighetene. en mindre mengde narkotika og en startpistol som er benyttet ble funnet.

 • Lørdag 15. juni kl. 7.20

  Ulovlig kjøring i Råde

  En bil med fire ungdommer ble stanset i Råde fredag kveld. Fører var en gutt på 17 år, den eneste som var over 18 var bileier. Begge blir anmeldt.

 • Lørdag 15. juni kl. 7.11

  Bil i autovern på E-6

  En yngre mann er kjørt til sykehuset på Kalnes for sjekk etter en trafikkulykke på E6 i Halden. Bilen fikk store materielle skader etter å ha havnet i autovernet på E6 i sørgående retning lørdag morgen. Veien er ryddet og åpen.

 • Fredag 14. juni kl. 18.36

  Se nyhetene fra Østfold

 • Fredag 14. juni kl. 18.22

  Oppretter sak etter trafikkulykke

  Politiet oppretter sak etter trafikkulykken på Lande i Sarpsborg. Ifølge politiet skal scooteren ha truffet høyre side på en bil. De mistenker at scooterføreren, en kvinne i 40-årene, ikke har overholdt vikeplikten.

 • Fredag 14. juni kl. 18.05

  Brann i nedgravd container

  Brannvesenet i Halden har rykket ut etter melding om brann i en nedgravd søppelcontainer.

 • Fredag 14. juni kl. 17.24

  Mopedfører skadet etter ulykke

  Føreren av scooteren som var involvert i en ulykke med en bil på Lande i Sarpsborg er til dels alvorlig skadd, melder politiet på Twitter. Vedkommende er kjørt til Sykehuset Østfold på Kalnes for behandling.