Nyheter - Vest-Agder & Aust-Agder:

 • Søndag 24. september kl. 20.52

  Gabrielsen etter Molde-seier

  Kenneth Gabrielsen sier Vipers kunne gjort det enda bedre, tross storseier.

 • Søndag 24. september kl. 20.47

  Skålevik synes Start spiller feigt

  Skuffet over tapte sjanser

 • Søndag 24. september kl. 20.31

  Steinar Pedersen skuffet etter 1-1

  Steinar Pedersen skuffet etter 1-1

 • Søndag 24. september kl. 18.43

  Målfest for Vipers

  Vipers-jentene tok en solid seier med 31-16, mot mot serietoer Molde på hjemmebane i Aqurama. Kristiansandslaget på tabelltoppen ledet ved pause og økte ledelsen utover i kampen.

 • Søndag 24. september kl. 18.43

  Vipers leder over Molde

  Vipers-jentene leder 25-12 mot Molde etter 49 minutters minutters spill på hjemmebane i Aqurama. Laget ledet ved pause og har økt ledelsen utover i kampen.

 • Søndag 24. september kl. 16.55

  Uavgjort for Start

  Start spilte uavgjort 1-1 mot Levanger, på Sør Arena. Steffen Lie Skålevik satte ballen i mål etter 56 minutter, etter et innlegg fra Conor O'Brien. Levangers Robert Stene svarte like etterpå og det stod uavgjort ved kampslutt.

 • Søndag 24. september kl. 16.51

  Jerv med solid seier i nord

  Jerv storspilte mot Tromsdalen og sikret seg 4-1 seier borte. Babajide David, Andreas Hagen, Martin Hoel Andersen og Ulrik Berglann stod for scoringene til gjestene fra Grimstad.

 • Søndag 24. september kl. 16.50

  Nytt stortap for Arendal

  Arendal tapte 0–5 for Elverum på bortebane søndag. Hjemmelaget scoret allerede i første spilleminutt og satte inn fem mål mot arendalittene på 40 minutter. Dermed er trolig alt håp om videre førstedivisjonspill over for laget.

 • Søndag 24. september kl. 16.29

  Levanger utligner mot Start

  Det står 1-1 på Sør Arena mellom Start og Levanger. Robert Stene scorer for gjestelaget etter 62 minutter.

 • Søndag 24. september kl. 16.15

  Start i ledelsen

  Start tar ledelsen mot Levanger etter 56 minutter på Sør Arena. Det er Steffen Lie Skålevik som setter ballen i målet til gjestelaget etter et innlegg fra O'Brien.

 • Søndag 24. september kl. 15.50

  Likt til pause på Sør Arena

  Det står 0-0 til pause mellom Start og Levanger. Start hadde den største sjansen rett før pause med avslutning av Espen Børufsen. Steffen Lie Skålevik fikk gult kort etter 43 minutter.

 • Søndag 24. september kl. 15.30

  Jerv med målfest i nord

  Jerv har scoret tre mål mot Tromsdalen i første omgang. Babajide David sikret gjestelaget mål etter 26 minutter, Andreas Hagen setter videre ballen i mål i det 37.spilleminutt og Babajide David gjentar suksessen rett før pause.

 • Søndag 24. september kl. 15.30

  Jerv i ledelsen

  Jerv har scoret to mål mot Tromsdalen. Babajide David sikret gjestelaget mål etter 26 minutter i første omgang, og Andreas Hagen setter videre ballen i mål i det 37.spilleminutt.

 • Søndag 24. september kl. 15.19

  Småfly med mulige motorproblemer

  Politiet rykket ut til Kjevik etter melding om motorproblemer på et småfly. Flyet har landet og ingen er skadet. Saken undersøkes videre, skriver politiet på Twitter.

 • Søndag 24. september kl. 15.19

  Småfly med motorproblemer

  Politiet rykket ut til Kjevik etter melding om motorproblemer på et småfly. Flyet med tre personer ombord har landet og ingen skal være skadet. Saken undersøkes videre, skriver politiet på Twitter.

 • Søndag 24. september kl. 15.17

  Arendal under med fire mål

  Elverum scorer allerede i første spilleminutt og sikrer seg videre et andre mål etter åtte minutter i første omgang. Det tredje målet kommer etter 25 minutter og så etter 31. Jonas Enkerud, Silas Songani, Moustapha Ndiaye og Haris Cirak har gitt en elending start for gjestene fra Arendal.

 • Søndag 24. september kl. 15.17

  Arendal under med tre mål

  Elverum scorer allerede i første spilleminutt og sikrer seg videre et andre mål etter åtte minutter i første omgang. Det tredje målet kommer etter 25 minutter. Jonas Enkerud, Silas Songani og Moustapha Ndiaye har gitt en elending start for gjestene fra Arendal.

 • Søndag 24. september kl. 15.17

  Arendal får juling på bortebane

  Arendal har store problemer mot Elverum som leder 5-0 til pause. Hjemmelaget scorer allerede i første spilleminutt og målfesten forsetter i hele første omgang.

 • Søndag 24. september kl. 15.17

  Arendal under med to mål

  Elverum scorer allerede i første spilleminutt og sikrer seg videre et andre mål etter åtte minutter i første omgang. Jonas Enkerud og Silas Songani gir en dårlig mulig start for Arendal.

 • Søndag 24. september kl. 13.48

  Birkeland fikk bronse i NM

  Lars Helge Birkeland fra Birkenes ble nummer tre i NM i skiskyting på rulleski fellesstart i Sirdal. Han var 28,1 sekunder bak vinneren Johannes Thingnes Bø. Marte Olsbu fra Froland ble nummer fire i kvinneklassen. Les mer her.

 • Søndag 24. september kl. 13.15

  Pågrepet etter innbrudd

  En person er pågrepet av politiet mistenkt for å stå bak to innbrudd og tyveri fra en bolig og en bod på Lund i Kristiansand. Gode vitneobservasjoner fra publikum førte til pågripelsen, opplyser politiet.

 • Søndag 24. september kl. 11.56

  Truer med å stoppe havneutbygging

  Fylkesrådmann Tine Sundtoft truer med å stanse planene om ny storhavn på Vige i Kristiansand, hvis ikke det bygges jernbanespor til området, skriver Fædrelandsvennen. Hun ber fylkespolitikerne reise innsigelse i saken når de behandler havneplanen onsdag.

 • Søndag 24. september kl. 11.15

  Påkjørt av bil i Arendal

  En kvinne i 70-årene er kjørt til sykehus etter å ha blitt rygget på av en bil i Mariåsen i Arendal, opplyser politiet. Bilføreren er avhørt og politiet oppretter en sak på forholdet.

 • Søndag 24. september kl. 10.58

  Stjålet bil inn i vegg

  En stjålet bil er kjørt inn i en vegg på et bygg ved Pusnes i Arendal. Det er store skader på bilen og politiet undersøker nå stedet. Det er også meldt om et innbrudd i et lagerbygg i samme område, opplyser politiet.

 • Søndag 24. september kl. 8.37

  Savnet mann funnet i god behold

  En 34 år gammel mann som ble meldt savnet fra et hyttefelt i Birkeland i natt, er funnet i god behold, opplyser politiet. Letemannskaper trappet opp leteaksjonen søndag. Les mer her.

 • Søndag 24. september kl. 6.53

  Trapper opp leteaksjon etter mann

  En 34 år gammel mann er meldt savnet fra et hyttefelt i Birkeland i Aust-Agder. Politiet trapper opp leteaktiviteten søndag morgen. 34-åringen var på en hytte med flere andre ved Toplandsheia hyttefelt i Birkeland før han forsvant, ifølge NTB.

 • Søndag 24. september kl. 3.27

  Båt forliste i Agder

  En båt har gått ned i nærheten av Lista i Vest-Agder. Det melder politiet, som siterer Hovedredningssentralen. Redningsskøyte og redningshelikopter er på vei til stedet.

 • Søndag 24. september kl. 2.38

  Leteaksjon etter savnet mann

  Nødetatene i Agder søker med hunder etter en mann som skal ha forsvunnet fra et hytteområde i Birkeland. Søkemannskap er kalt ut, ifølge politiet.

 • Lørdag 23. september kl. 16.45

  NM-gull til Olsbu

  Marte Olsbu tok gull på lørdagens NM-sprint i rulleskiskyting i Sirdal. Olsbu slo Synnøve Solemdal med 19,9 sekunder. Olsbu forsvarte dermed fjorårets gull i samme konkurranse.

 • Lørdag 23. september kl. 14.30

  Norges beste honning

  Under norgesmesterskapet for birøktere ble honning fra Brekkestø i Lillesand lørdag kåret til landets beste. Det er birøkter Magnus Hegland Ingvaldsen fra Brekkestø som nå kan smykke seg med tittelen «norgemester i honning».

 • Lørdag 23. september kl. 13.38

  Flere innbrudd på Sørlandet

  Politiet har fått melding om flere innbrudd på Sørlandet. I Kristiansand har tyver brutt seg inn i en garasje ved Bråvann og i en bod på Slettheia. I Risør har uvedkommende tatt seg inn i en bil i sentrum.

 • Lørdag 23. september kl. 12.17

  Røykutvikling fra hus

  Brannvesenet har slukket en brann i en kjeller i et hus i Jolleveien i Kristiansand. Det var ingen personer inne i huset og brannårsaken er ukjent, opplyser politiet.

 • Lørdag 23. september kl. 12.17

  Brann i kjeller

  Brannvesenet har slukket en brann i en kjeller i et hus i Jolleveien i Kristiansand. Ingen personer kom til skade og brannårsaken er ukjent, opplyser politiet.

 • Lørdag 23. september kl. 11.24

  Bil ut av veien og ned en skråning

  En bil med to personer har kjørt ut av veien og bilen ligger nede i en skråning på fylkesvei 653 ved Drange i Farsund. Personene er kjørt til legevakten for undersøkelse. Politiet har beslaglagt førerkortet til bilføreren.

 • Lørdag 23. september kl. 11.01

  Trafikkulykke i Farsund

  Det har vært en trafikkulykke på fylkesveg 653 ved Drange i Farsund. En bil skal ha kjørt ut av veien, opplyser politiet.

 • Lørdag 23. september kl. 10.46

  Får skryt av Riksantikvaren

  Kristiansand er blant de 15 beste kommunene i landet som får toppkarakter og skryt av Riksantikvaren for sitt arbeid med kulturminner. Det er fjerde gang Riksantikvaren rangerer norske kommuners kulturminnearbeid.

 • Lørdag 23. september kl. 9.35

  Vil ha direktorat til Rogaland

  Ordførerne i kommunene i Lister-regionen støtter forslaget om å legge Landbruksdirektoratet til Rogaland. Det sier politisk leder av Listerrådet Arnt Abrahamsen. Les mer her.

 • Lørdag 23. september kl. 8.16

  Mobbehenvendelser øker om høsten

  Chattetjenesten Snakkommobbing.no i Kristiansand har en stor økning i antallet henvendelser fra barn og unge om høsten etter skolestart. Nitti prosent av de unge som tar kontakt forteller at mobbingen skjer på skolen, sier leder Andreas Eidem.

 • Lørdag 23. september kl. 7.24

  Vannproblemer etter veibygging

  Beboere på Skomedal i Bygland hevder at overflatevann har gjort stor skade på flere eiendommer under bygging av ny riksvei 9. Både private gårdsplasser og hager er skadet etter at bekkevannet har funnet nye veier på grunn av veibyggingen. Les mer.

 • Lørdag 23. september kl. 7.18

  Arrestert etter slagsmål

  En person er arrestert etter et slagsmål og ordensforstyrrelser i Kristiansand sentrum i natt, opplyser politiet. En annen person ble brakt til legevakt etter hendelsen. Les hele politiloggen her.