Nyheter - Trøndelag:

 • Tirsdag 17. november kl. 18.22

  Slagsmål på torget

  Politiet er på plass på torget i midtbyen i Trondheim etter å ha fått melding om slagsmål på stedet. Det er uklart om noen er skada.

 • Tirsdag 17. november kl. 16.42

  Fem poeng til Namsskogan

  Laget fra Namsskogan ungdomsskole fikk fem poeng i dagens Klassequiz. Laget besto av Aina Sööfe, Dina Berntsen og Eirik Dahl

 • Tirsdag 17. november kl. 16.19

  Trond Lykke er død

  Grunnleggeren av Bunnpris-kjeden, Trond Lykke, er død. Han ble 74 år gammel. Han døde av kreft, ifølge Adresseavisen. Lykke var femte generasjon av Lykke-familien som drev med dagligvarebutikk, men var den som gjorde Bunnpris til en kjede.

 • Tirsdag 17. november kl. 16.00

  Elev har testa positivt

  En elev på 8. trinn ved Rosenborg skole i Trondheim har fått koronaviruset. Det gjør at alle de 180 elevene og 15 lærerne på trinnet må i karantene. Elevene vil få digital undervising mens de er i karantene, skriver Adresseavisen.

 • Tirsdag 17. november kl. 15.05

  Nå kommer snøen

  Meterologisk institutt har sendt ut varsel om mye snø i Trøndelag og Møre og Romsdal. I høyereliggende strøk er det sendt ut gult farevarsel. Der kan det komme 20-40 centimeter snø.

 • Tirsdag 17. november kl. 14.43

  Brann i fryser

  Brannen i en bolig i Rissa er slukka. Det var en fryser som sto i en kjeller som hadde tatt fyr. Brannvesenet er på stedet og lufter ut i boligen nå. Ingen ble skadd i brannen.

 • Tirsdag 17. november kl. 14.38

  Arbeidsledigheten stiger

  Arbeidsledigheten stiger ganske mye i Trøndelag. Den sista uka er 260 personer blitt helt uten arbeid i fylket vårt. 34 er blitt delvis ledig. Arbeidsledigheten stiger i de fleste yrkesgruppene, men det er innen reiseliv og transportnæringa at den stiger raskest.

 • Tirsdag 17. november kl. 14.00

  Mulig brann i Rissa

  Nødetatene er på vei til Rissa da det er kommet melding om brann i en bolig der.

 • Tirsdag 17. november kl. 13.55

  Fratatt førerkortet

  En person ble frattatt førerkortet under en fartskontroll i Stadsbygd. I 60-sonen der ble vedkommende målt til 93km/t. Seks andre fikk forenkla forelegg under kontrollen.

 • Tirsdag 17. november kl. 12.35

  Seilbåt i fjæra

  En 10 meter lang seilbåt har drevet i land i Grandefjæra i Ørland. Båten skal fjernes så fort som mulig.

 • Tirsdag 17. november kl. 12.33

  Kjørte ned lyktestolper

  En lastebil skal ha kjørt ned to lyktestolper på Fjellværøya. En strømkabel og den ene lyktestolpen skal ligge på veien. Veitrafikksentralen er varsla og sender noen til å rydde veien. Politiet vet ikke hvem som har kjørt ned stolpene.

 • Tirsdag 17. november kl. 11.55

  Åtte bøtelagt

  Politiet har hatt kontroller både på Frosta og i Steinkjer i formiddag. Åtte personer fikk forenkla forelegg for bruk av mobil under kontrollene.

 • Tirsdag 17. november kl. 11.47

  Ni skoler har hatt smitte

  Ni av fylkets videregående skoler har i løpet av høsten hatt koronasmitte. Det viser en oversikt fylkeskommunen har laga. Akkurat nå er det Heimdal videregående som har flest smitta med sine seks. Der er 137 elever og 20 ansatte i karantene. Ole Vig på Stjørdal er den eneste som er i rødt smittevernnivå, men vil fra onsdag av gå over til gult.

 • Tirsdag 17. november kl. 10.53

  Koronapasient utskrevet

  Den siste pasienten som har vært innlagt på Sykehuset Levanger er nå utskrevet fra sykehuset. De siste ansatte som var i karantene er også ferdig med den. Det betyr sykehuset igjen er i normal drift.

 • Tirsdag 17. november kl. 10.47

  Bål førte til utrykning

  Det viste seg å være et stort bål som brant på Byneset i Trondheim. Vedkommende som fyra hadde kontroll på bålet og alt ser ut til å være greit, skriver politiet på Twitter.

 • Tirsdag 17. november kl. 10.30

  Brann på Byneset

  Brannvesenet har rykka ut til Byneset etter at de har fått melding om at det brenner i terrenget/skogen ikke så langt fra Rye skole.

 • Tirsdag 17. november kl. 10.04

  Munnbindvedtak i Trondheim

  Formannskapet i Trondheim har vedtatt påbud om bruk av munnbind ved buss, herunder regionbuss og flybuss, samt trikk og båt. Påbudet gjelder hverdager mellom kl. 07.00 og 09.00 samt mellom kl. 14.00 og 17.00, og ellers når passasjerer ikke kan overholde 1 meters avstand til hverandre. Det blir også påbud om munnbindbruk for sjåfører og passasjerer i drosje.

 • Tirsdag 17. november kl. 9.33

  Tre nye smitta i Trondheim

  Tre personer ble mandag bekrefta koronasmitta i Trondheim. To av dem har kjent smittekilde. 1647 tester ble gjennomført - det er ny dagsrekord, melder kommunen.

 • Tirsdag 17. november kl. 9.21

  RBK-kamp flytta

  Eliteseriekampen mellom Rosenborg og Brann blir flytta fra 22. nov til 24.nov, melder Norges Fotballforbund.

 • Tirsdag 17. november kl. 9.16

  Innfører munnbindpåbud

  Trondheim kommune innfører obligatorisk bruk av munnbind i kollektivtrafikken i rushtida. Kommunen har i dag tidlig bestemt dette i samråd med AtB. Kommunedirektør Morten Wolden informerer nå formannskapet om påbudet.

 • Tirsdag 17. november kl. 5.21

  Kjøpte falskt førerkort i Polen

  Under vegvesenets kontroll i Verdal i natt, ble en sjåfør av en norsk varebil tatt med falskt førerkort. Det viste seg at han hadde kjøpt det falske beviset i Polen for 2.500 kroner. Sjåføren hadde i realiteten ikke rett til å kjøre bil i noe europeisk land.

 • Mandag 16. november kl. 22.39

  Se Midtnytt 22.55

  Grete Thobroe med kveldens siste Midtnytt

 • Mandag 16. november kl. 20.43

  180 elever i karantene

  Alle elever ved 1. og 4. trinn på Charlottenlund barneskole i Trondheim må gå i karantene. Skolen sendte mandag kveld ut melding om at en foresatt til barn på begge disse trinnene har fått påvist covid-19. 180 elever må sitte i karantene fram til man får svar på koronatesten til den foresattes barn.

 • Mandag 16. november kl. 19.17

  Se Midtnytt 19.45

 • Mandag 16. november kl. 18.22

  Stenger idrettshall

  Klæbu idrettshall er stengt og blir tirsdag vasket ned og desinfisert. Årsaken er at håndballspillere med påvist Covid 19-smitte har trent i idrettshallen. Trondheim kommune har satt i gang smittesporing.

 • Mandag 16. november kl. 17.59

  Innbrudd på Brattørkaia

  Politiet har rykka ut til Brattørkaia i Trondheim etter å ha fått melding om innbrudd på stedet.

 • Mandag 16. november kl. 17.48

  Tre pågrepet av politiet

  Tre menn ble i ettermiddag pågrepet av politiet i en stjålet bil. Mennene var på veg mot Orkanger på E39 da de ble stoppa.

 • Mandag 16. november kl. 16.27

  Ønsker påbud om munnbind

  Kommunedirektøren i Trondheim ber politikerne gjøre det påbudt med munnbind på bussen, trikken og drosjene i rushtida. I forslaget står det at påbudet skal gjelde mellom 7 og 9 på morgenen og mellom klokka 14 og 17 på ettermiddagen, skriver Adresseavisen.

 • Mandag 16. november kl. 15.02

  Stjørdal åpner opp

  Kommunen har fått såpass kontroll på smitteutbruddet at de igjen tillater at barne- og ungdomsidretten trener igjen fra onsdag. I tillegg vil kommunens idrettshaller og svømmehall åpne da. Fra fredag blir det også åpna opp for besøk ved kommunens bosenter og omsorgsboliger

 • Mandag 16. november kl. 13.22

  Dalgård ishall fortsatt stengt

  Ishallen på Dalgård blir stengt fram til søndag 22. november. Kommunen stenger hallen fram til da fordi man fortsatt har et utbrudd med flere smitta som de ikke har full oversikt over smitteveiene i. Begge ishallene i byen er stengt på grunn av smitte.

 • Mandag 16. november kl. 13.13

  – Synd for Spektrum og utelivet

  Kommunedirektør i Trondheim, Morten Wolden, sier det er synd, men nødvendig, at det ikke blir arrangert håndball-EM for kvinner i byen i desember. – Vi går glipp av internasjonal markedsføring av byen. Vi lover å komme sterkt tilbake, og skal være på tilbudssida for kommende mesterskap, sier Morten Wolden.

 • Mandag 16. november kl. 12.22

  Mistanke om ruskjøring

  UP har stanset en bilfører i 60-åra som er mistenkt for ruskjøring i Verdal. Mannen blir tatt med inn for bevisopptak, melder politiet. Førerkortet er beslaglagt og mannen anmeldt.

 • Mandag 16. november kl. 12.21

  Melhus: Brenner fortsatt

  Det brenner fortsatt i taket på et hus på Hovin i Melhus. Mye vind på stedet gjør slukkearbeidet vanskelig, men det er ikke fare for videre spredning. Alle beboere er ute av huset, uskadd.

 • Mandag 16. november kl. 12.11

  Anker ikke fotballdom

  Mannen som er dømt for å ha slått ned en motspiller under en fotballkamp på Steinkjer anker ikke dommen mot han. Han ble dømt til fengsel i 30 dager for volden.

 • Mandag 16. november kl. 11.49

  Tyv stakk av på Nidelva

  Politiet har pågrepet en mann i 30-åra etter tyveri av en båt og noe verktøy. Mannen forsøkte å stikke av på Nidelva, men ble innhentet av politiet med bistand fra brannvesenets båt. Forholdet blir etterforsket.

 • Mandag 16. november kl. 11.25

  Brann blussa opp

  Det brenner igjen på et gårdsbruk på Hovin i Melhus. Det ble først meldt at brannen var slukka, men nå har den blussa opp igjen. Det er fare for at brannen sprer seg til taket på boligen på gården.

 • Mandag 16. november kl. 11.21

  Branntilløp på Melhus

  Nødetatene er på vei til et gårdsbruk på Hovin hvor det har vært en brann. Den skal være slukka, men brannvesenet tar turen for å kontrollere det.

 • Mandag 16. november kl. 9.44

  Fortsatt forvaring for drapsmann

  Mannen som voldtok og drepte sin elleve år gamle stedatter i Steinkjer i 2002 må fortsatt sitte på forvaring. Retten mener det fortsatt er en fare for at han kan drepe igjen. Han ble i 1987 dømt for drapet på sin samboer. Forsvarer Kolbjørn Lium sier til NRK at dommen blir anket.

 • Mandag 16. november kl. 9.34

  18 smitta i Trondheim i helga

  Alle er smittet av kjent nærkontakt, så nær som en - hvor smittekilden ikke er identifisert. Flere er satt i karantene ved Heimdal vgs., Trovo og i ishockeymiljøet.

 • Søndag 15. november kl. 22.51

  E6 stenges fra Grong til Steinkjer

  Mandag stenges E6 mellom Grong og Steinkjer i tre uker. Årsaken er utbedringer av vegen etter et ras som gikk i vinter. Omkjøring blir om fylkesveg 17 og 760, via Overhalla og Namsos.