Nyheter - Trøndelag:

 • I dag kl. 5.12

  Håndballtap for Kolstad

  I eliteserien i håndball tapte Kolstad 29-25 borte mot Sandefjord torsdag kveld. Gabriel Setterblom ble toppscorer for Kolstad med sju mål.

 • I dag kl. 5.05

  Mistanke om ruskjøring

  I Trondheim er en bilist mistenkt for ruskjøring seint torsdag kveld. Det opplyser politiet.

 • Torsdag 24. september kl. 22.19

  Midtnytt 23.00

  Alf Skille gir deg kveldens siste trønderske TV-nyheter.

 • Torsdag 24. september kl. 20.49

  RBK vant over Alanyaspor

  RBK er videre i Europaliga-kvalifiseringen etter at de i kveld vant 1-0 over tyrkiske Alanyaspor. Det var Anders Konradsen som scoret det eneste målet ca. en time ut i kampen. Neste motstander blir PSV Eindhoven.

 • Torsdag 24. september kl. 20.35

  Sier nei til oppdrettsanlegg

  Leka kommune har i ettermiddag sagt nei til at Midt-Norsk Havbruk og Bjørøya As får etablere oppdrettsanlegg like ved Sklinna naturreservat. Nå sendes saken til fylkeskommunen for endelig avgjørelse. Tidligere i år advarte forskere kommunen mot å si ja til anleggene.

 • Torsdag 24. september kl. 20.31

  RBK i ledelsen

  RBK leder 1-0 over Alanyaspor på Lerkendal. Måscorer Anders Konradsen. Noen minutter etter målet fikk Konradsen sitt andre gule kort, og ble dermed sendt i garderoben. Du kan følge utviklingen her og høre kampen på radiokanalen NRK Sport

 • Torsdag 24. september kl. 19.19

  Se Midtnytt 19.45

  Alf Skille står klar i studio med kveldens første Midtnytt sending.

 • Torsdag 24. september kl. 19.00

  RBK - Alanyaspor

  Rosenborg møter tyrkiske Alanyaspor i en kvalifiseringskamp om spill i Europaligaen. Kampen spilles på Lerkendal og begynte kl 19. Du kan følge utviklingen her og høre kampen på radiokanalen NRK Sport

 • Torsdag 24. september kl. 19.00

  RBK - Alanyaspor er i gang

  Rosenborg møter tyrkiske Alanyaspor i en kvalifiseringskamp om spill i Europaligaen. Kampen spilles på Lerkendal og begynte kl 19. Du kan følge utviklingen her og høre kampen på radiokanalen NRK Sport

 • Torsdag 24. september kl. 17.29

  Leter etter kvinne i 30-årene

  Politi og frivillige leter etter en kvinne i Reppe-området i Trondheim. Et Sea King-redningshelikopter bistår også. I tillegg er personell fra Sivilforsvaret kalt inn. Kvinne det letes etter er i 30-årene. Hun er trolig iført sort bukse, burgunder skjorte med mørk og sid allværsjakke utenpå. Skoene skal være brune.

 • Torsdag 24. september kl. 16.48

  Leteaksjon på Vikåsen

  Politiet er i ferd med å starte opp leting etter ei kvinne som er savna i området rundt Vikåsen og Markaplassen i Trondheim. Hun skal ha forlatt arbeidsplassen sin i dag tidlig og er ikke blitt sett siden. Politiet er i ferd med å få på plass frivillige og har allerede en drone oppe for se etter kvinnen.

 • Torsdag 24. september kl. 16.19

  Høy smittefare i Røros

  Røros kommune sier smittefaren i kommune er høy akkurat nå. Kommunen opplyser nå at de 33 smitta passasjerene ombord på turisitbussen som var innom bergstaden 18. september var innom flere butikker og kafeer de tre timene de var der. De ber alle innbyggerne om å være oppmerksom på symptomer på covid-19.

 • Torsdag 24. september kl. 13.07

  Traktorfører fratatt førerkortet

  Kvinnen som blå påkjørt i Melhus sentrum ble truffet av traktoren da hun gikk over et fotgjengerfelt. Helsepersonell mistenker at dama har bruddskader i tillegg til et sår i hodet. Føreren av traktoren er fratatt førerkortet på stedet.

 • Torsdag 24. september kl. 12.24

  Skadd etter påkjørsel

  Kvinnen som er påkjørt av en traktor i Melhus sentrum er skadd og får behandling av helsepersonell på stedet. Politiet vet foreløpig ikke hva som har skjedd, men vil nå undersøke det.

 • Torsdag 24. september kl. 12.08

  Påkjørt av traktor

  Ei dame er blitt påkjørt av en traktor på Melhus. Nødetatene er på vei til stedet.

 • Torsdag 24. september kl. 11.15

  Bygger for hundetjenesten på Ørland

  En kontrakt verdt 40 millioner kroner er inngått mellom Forsvarsbygg og Rædergård entreprenør om bygging av nytt administrasjonsbygg for hundetjenesten på Ørland flystasjon. Bygget vil ha et bruttoareal på 1.650 kvadratmeter, oppplyser Forsvarsbygg.

 • Torsdag 24. september kl. 11.07

  Utforkjøring på Hitra

  Det har vært ei utforkjøring på Vikstrømvegen ved Melandsjø på Hitra. Nødetatene er på vei til stedet.

 • Torsdag 24. september kl. 10.23

  Voldtektssaker sent etterforsket

  27 av 57 voldtektssaker i Trøndelag blir liggende i over en måned før de blir etterforsket. Det viser en ny undersøkelse fra Riksadvokaten. Også i de andre store politidistriktene, har omtrent halvpartene av sakene en liggetid på fire uker eller mer.

 • Torsdag 24. september kl. 8.19

  "Koronabuss" var innom Røros

  Den mye omtalte bussen med pensjonister på rundtur, hvor 33 ble smittet av korona, hadde også en stopp på Røros den 18. september. Kommunen jobber nå med smittesporing, skriver de på sine nettsider.

 • Torsdag 24. september kl. 5.22

  Mange kjørte for fort i Malvik

  En UP-kontroll i Malvik i går kveld, resulterte i 20 forenklede forelegg. En sjåfør ble fratatt førerkortet på grunn av ruskjøring.

 • Torsdag 24. september kl. 5.20

  120 km/t i 60-sone

  En sjåfør ble målt til 120 km/t i en 60-sone i Bratsbergveien i Trondheim sent i går kveld. Tre andre fikk forelegg for høy fart.

 • Torsdag 24. september kl. 5.18

  Bil på taket i Melhus

  Ved midnatt meldte politiet at en bil hadde kjørt utfor Fv6492 Hovin, ved Kvennabakkan skianlegg, og havnet på taket. Både sjåfør og passasjer ble tatt med til St. Olavs hospital. Sjåføren er mistenkt for ruskjøring.

 • Onsdag 23. september kl. 22.34

  Midtnytt 22.55

  Alf Skille gir deg kveldens siste lokale TV-nyheter.

 • Onsdag 23. september kl. 20.09

  Råkjøring i Orkland

  En 19-åring er dømt til 21 dagers fengsel etter å ha kjørt i 157 km i timen i 80-sonen. Tiltalte nektet straffskyld og mente lasermålinga må ha blitt gjort på en annen bil. Kjøringa skjedde på fylkesveg 65 i Orkland i april. Mannen blir også uten førerkort i nesten to år.

 • Onsdag 23. september kl. 19.54

  Flertall for nytt storkjøkken

  Tidligere Skogn helsetun blir nå ombygd til storkjøkken, det ble klart på kveldens kommunestyremøte på Levanger. Det nye storkjøkkenet har en prislapp på 37 millioner kroner.

 • Onsdag 23. september kl. 19.27

  Midtnytt 19.45

 • Onsdag 23. september kl. 16.47

  Ber om historisk streng straff

  Aktor Kaja Strandjord ber om at en overgrepstiltalt trønder skal dømmes til 14 års fengsel, skriver Adresseavisen. Mannen er tiltalt for overgrep mot sin stedatter og for å ha bestilt flere direktesendte overgrep over nettet.

 • Onsdag 23. september kl. 16.47

  Ber om 14 års fengsel

  Aktor Kaja Strandjord ber om at en overgrepstiltalt trønder skal dømmes til 14 års fengsel, skriver Adresseavisen. Mannen er tiltalt for overgrep mot sin stedatter og for å ha bestilt flere direktesendte overgrep over nettet.

 • Onsdag 23. september kl. 16.42

  Kjørte på syklist

  En bil og en syklist har hatt et sammenstøt på Oppdal. Farten skal ha vært lav og syklisten har bare fått lettere skader. Vedkommende blir tatt med til helsehuset for å bli undersøkt.

 • Onsdag 23. september kl. 16.40

  Åtte poeng til Åsly skole

  Elevene ved Åsly skole fikk i dag åtte poeng i dagens runde i Klassequizen.

 • Onsdag 23. september kl. 15.41

  Pågrepet i dyreovergrepssak

  Enda en person er pågrepet i saken hvor hunder skal ha blitt utsatt for seksuelle overgrep av flere personer. Med dagens pågripelse er ti personer siktet i saken, skriver Tv2. En mann fra Trøndelag og en fra Haugesund mistenkes for å være hovedmennene i nettverket. De skal ha drevet hver sin kennel som har gitt tilgang til flere titalls dyr. De har erkjent straffskyld.

 • Onsdag 23. september kl. 15.28

  Fartskontroll på Sparbu

  En person fikk førerkortet beslaglagt etter en fartskontroll på E6 gjennom Sparbu. Elleve personer fikk forenkla forelegg i den samme kontrollen. Vedkommende som mista førerkortet kjørte i 90 kilometer i timen i 60-sonen.

 • Onsdag 23. september kl. 14.02

  DDE avlyser konsert

  Bandet skulle spille konsert på Rockefeller i Oslo 24. oktober. Den blir avlyst på grunn av koronasituasjonen. Bandet setter istede opp en spesial-konsert for 200 publikummere 23. og 24. oktober. De som hadde billetter til Rockefeller har forkjøpsrett til den konserten.

 • Onsdag 23. september kl. 13.58

  Rykka ut til pipebrann

  Brannvesenet har rykka ut til en pipebrann i Stjørdal. De har fått slukka branntilløpet og er nå i gang med å feie pipa. Det skal ikke ha blitt noen materielle skader som følge av dette.

 • Onsdag 23. september kl. 12.48

  Patrulje skal rydde elsparkesykler

  Voi og Tier inngår samarbeid med Trondheim kommune om å opprette en gatepatrulje som skal rydde bort henslengte elsparkesykler. Ryddegruppa vil bestå av folk med forskjellige funksjonsnedsettelser.

 • Onsdag 23. september kl. 11.48

  34 millioner til eldre

  Regjeringa vil bruke 34 millioner kroner på å gjøre eldre i Trøndelag mindre ensom. Pengene skal blant annet gå til flere aktivitetstilbud og besøksverter ved helse- og omsorgsboligene. I tillegg skal pengene brukes til å gjøre det lettere for familier å komme på besøk mens det er strengt fokus på smittevern ved institusjonene.

 • Onsdag 23. september kl. 9.35

  To nye smittetilfeller i Trondheim

  To personer fikk i går påvist koronasmitte, opplyser Trondheim kommune. De smittede er en mann og ei kvinne, og begge er voksne. De har et midt sykdomsforløp.

 • Onsdag 23. september kl. 9.21

  Lastebil berget

  Lastebilen som hadde problemer ved Ikea i Trondheim er berget. Trafikken går som normalt.

 • Onsdag 23. september kl. 8.37

  Punktering Trondheim

  På E6 sørgående ved Ikea er det en lastebil som har punktert. Den står i høyre felt. Politiet har en patrulje på vei til stedet.

 • Onsdag 23. september kl. 7.56

  Elg på E6

  Mellom Grillstadtunnelen og Væretunnelen er det meldt om flere elger som går svært nær E6.