Nyheter fra NRK:

 • I dag kl. 9.21

  Inviterte til masseslagsmål

  Det har vært flere tilfeller der lokale ungdommer blir invitert til lokale masseslagsmål i Gausdal de siste ukene. Det skriver GD. Politiet og ungdomsklubben har tatt tak i det og slagsmålene har ikke blitt realisert.

 • I dag kl. 9.18

  Mann slått og sparket

  En beruset mann i 30-årene ble slått to ganger i ansiktet, og deretter sparket av en person han ikke kjente. Gjerningspersonen skal deretter ha løpt fra stedet. Mannen var lettere skadet og ble kjørt til legevakt i ambulanse. Politiet lette etter gjerningspersonen i Fredrikstad sentrum uten resultat.

 • I dag kl. 9.16

  Travel natt for politiet

  Natt til søndag har vore prega av fleire oppdrag, fortel operasjonsleiar Per Algrøy i Vest Politidistrikt til NRK. Rundt kl. 03.00 var tre bilar og seks personar involvert i ei trafikkulukke i Damsgårdstunellen. Samtlege blei sendt til legevakta for ein sjekk. I Sætrevegen blei ein person stoppa kl. 04.00 mistenkt for køyring i alkoholpåverka tilstand.

 • I dag kl. 9.15

  Bråk i leilighet på Kråkerøy

  En mann og kvinne en kvinne i 20-årene som var beruset forstyrret naboer i en leilighet med rop og skrik. Kvinnen hadde en mindre mengde narkotika på seg. De to ble tatt med til politiets arrest. Mannen ble senere overlatt til helsevesenet.

 • I dag kl. 9.15

  Kjørte inn i lyktestolpe

  En person ble sendt til sykehus etter at en bil kjørte inn i en lyktestolpe i Mosjøen natt til søndag. Det var tre personer i bilen. Føreren er siktet for ruspåvirket kjøring, melder politiet.

 • I dag kl. 9.12

  Bortvist fra sentrum

  En beruset mann ble natt til søndag bortvist fra Leknes sentrum etter å ha oppført seg aggressivt overfor vakter ved et serveringssted. Politiet melder om flere ordensforstyrrelser i sentrum med amper stemning og slåssing.

 • I dag kl. 9.10

  Kjørte i et tre

  I Hobøl kjørte en personbil i et tre i går kveld. Begge airbagene var utløst da politiet kom, men ingen var på stedet. Så dukket to berusede utenlandske borgere opp ved bilen. Den ene hadde et kutt i panna og bilnøklene på seg. Begge nektet for å ha kjørt, så politiet sørget for at det ble tatt prøver av begge to

 • I dag kl. 9.08

  Vold mot dørvakt

  En mann er pågrepet for vold mot en dørvakt på et utested i Bodø. Dørvakten fikk et kutt i leppa og ble sendt til legevakt for sjekk, opplyser politiet.

 • I dag kl. 9.06

  Kolonnekøyring på Hardangervidda

  Grunna store snømengder er det i morgontimane søndag kolonnekøyring på Hardangervidda. – Det er uvisst kor lang tid det kjem til å vare, det avheng av kor lang tid brøytinga vil ta, opplyser Vegtrafikksentralen til NRK.

 • I dag kl. 9.06

  Kolonnekjøring over Haukelifjell

  Kolonnekjøring på E 134 over Haukelifjell på grunn av uvær.

 • I dag kl. 8.59

  Zuccarello-mål til ingen nytte

  Mats Zuccarello scoret sitt syvende mål i sesongen da Minnesota Wild tapte 2-6 for Carolina Hurricanes i natt. Zuccarello står nå med 17 poeng (syv mål og ti assister) på 26 kamper denne sesongen.

 • I dag kl. 8.37

  Sendt til sykehus etter bilulykke

  En mann ble i natt fraktet til sykehus etter en bilulykke ved Sømsveien i Grimstad. Bilen havnet på taket etter at mannen kjørte av veien og kolliderte med en annen bil som stod parkert. Mannen er mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand.

 • I dag kl. 8.30

  Bortvist fra sentrum to ganger

  To menn ble bortvist fra Stavanger sentrum etter bråk på en restaurant. Den ene hadde fått en mindre skade. Senere på kvelden ble de oppdaget i sentrum på ny, og ble anmeldt for bruddet og bortvist for andre gang.

 • I dag kl. 8.24

  Båtulykke i Farsund

  Flere redningsmannskaper har i natt jobbet med å redde en mann og en kvinne opp fra sjøen. Båten kjørte på et skjær utenfor Farsund i Vest-Agder, og mannen og kvinnen havnet i sjøen. De ble fraktet til sykehus etter å ha blitt reddet av mannskaper fra en brannbåt.

 • I dag kl. 8.22

  Slått av guttegjeng

  En mann i 20-åra ble påført slag da han og en annen kranglet med en guttegjeng på 8-10 personer i Elverum i natt. Ingen ble skadd og fornærmede ønsket ikke å anmelde forholdet.

 • I dag kl. 8.21

  Tyvlånte bilen til mora

  En 16-åring tyvlånte bilen til mora i Elverum i natt. Et familiemedlem ringte politiet som var hjemme hos familien da gutten kom tilbake med bilen. I tillegg til å ha kjørt uten førerkort har politiet mistanke om promillekjøring.

 • I dag kl. 8.20

  Mann slått på Lillehammer

  En mann i 20-årene ble slått i ansiktet utenfor et utested i Lillehammer i natt. Mannen ble kjørt til legevakt med lettere skader. Politiet har ingen opplysninger om gjerningsmannen.

 • I dag kl. 8.19

  Slo til tre personar i Sogndal

  Rundt midnatt natt slo ein mann til tre andre gjester ved ein utestad i Sogndal. Ingen vart skadde i tumultane. Mannen vart vist bort frå staden. Politiet opplyser at dei vil opprette sak på episoden.

 • I dag kl. 8.16

  Slagsmål i Førde

  Fleire personar var involverte i eit slagsmål ved ein utestad i Førde i halv totida natt til søndag. Politiet opplyser at ein har fått ei liten flenge i bakhovudet. Han var vaken og medviten då han vart køyrd til legevakta. I tillegg fekk ei kvinne slått laus deler av ei tann. Hendingsgangen er uklar, og politiet opplyser at ingen er arresterte.

 • I dag kl. 8.15

  Kolonnekjøring på E134

  Det er nå kolonnekjøring på E134 mellom Liamyrane bom og Haukelitunnelen på grunn av uvær.

 • I dag kl. 8.13

  Kolonnekøyring på Vikafjellet

  På grunn av uver er det kolonnekøyring for alle på riksveg 13 over Vikafjellet, opplyser Statens vegvesen.

 • I dag kl. 8.12

  Gaularfjellet stengt

  Fylkesveg 13 over Gaularfjellet er stengt på grunn av uver. Vegvesenet opplyser at det vil verte gjort ei ny vurdering klokka 09 måndag.

 • I dag kl. 8.07

  Ble ranet i Trondheim

  En person meldte i går kveld fra om et ran ved Trondheim Torg. Fornærmede skal ha blitt fratatt eiendeler og hadde et kutt ved det ene øyet. Vedkommende ble kjørt til sykehuset for en sjekk.

 • I dag kl. 8.07

  Bil kjørte i autovern

  En personbil kjørte i rekkverket på Langangenbrua søndag morgen. Ingen personer ble skadd i hendelsen. Veien ble kjapt ryddet, og trafikken går som normalt på stedet.

 • I dag kl. 8.05

  Ble slått av samboer

  Ei kvinne tok kontakt med politiet i natt, etter å ha blitt slått av sin samboer. Politiet melder at kvinnen var blodig da de kom til stedet. En person ble pågrepet.

 • I dag kl. 8.03

  Stakk av fra stedet

  Etter et trafikkuhell på Værnes stakk en person fra stedet. Politiet søkte etter vedkommende med hund, og pågrep ham.

 • I dag kl. 7.28

  To bilbranner i Oslo

  En personbil og en varebil brant ved Sinsen skole i Oslo natt til søndag. Bilene er helt utbrent, og en tredje bil skal ha fått smelteskader, skriver TV 2.

 • I dag kl. 4.43

  Redningshelikopter skal berge to

  Et redningshelikopter fra Sola og Hovedredningssentralen i Sør-Norge ble sendt til en båt som har gått på land utenfor Farsund. De to personene som var i båten ble til slutt reddet av en brannbåt på stedet.

 • I dag kl. 4.19

  Frykter for sikkerheten på Flesland

  Bergen Lufthavn Flesland har manglet tilstrekkelig brannmenn på jobb flere ganger på én måned. Nå mener både piloter og ansatte at det går utover sikkerheten. Det skriver Bergens Tidende. Bemanningsmangelen skal skyldes en langtidssykmelding.

 • I dag kl. 0.35

  Polfarerne er ombord på «Lance»

  Polfarerne Børge Ousland og Mike Horn har nådd skipet «Lance». Det melder VG. I nesten 90 dager har de to vært ute i isødet, og målet har vært å krysse Polhavet fra Alaska til Svalbard via Nordpolen.

 • Lørdag 7. desember kl. 22.26

  Glatt på Østlandet

  Vegtrafikksentralen melder om glatte veier både på Romerike, i Follo og i deler av Østfold lørdag kveld. De ber trafikanter ta hensyn til kjøreforholdene og beregne ekstra god tid før de legger ut på tur.

 • Lørdag 7. desember kl. 20.58

  Magnus Carlsen reddet remis

  Magnus Carlsen var ille ute, men klarte remis mot Levon Aronian i det andre langsjakkpartiet i kampen om tredjeplassen i Grand Chess Tour-sluttspillet i London. Dermed leder han duellen mot Aronian 9-3 etter de to innledende partiene.

 • Lørdag 7. desember kl. 20.44

  Ordføraropprør mot skattereform

  237 ordførere over heile landet har underteikna eit opprop mot regjeringa sin plan om å gjere skatteoppkreving til ei oppgåve for staten. Det melder NTB. I dag har kommunane dette ansvaret. – Forslaget frå regjeringa er ei stor, risikabel og irreversibel reform, skriv ordførarane.

 • Lørdag 7. desember kl. 20.30

  Skulda Ramsland for filming

  Lillestrøm-trenar Tom Nordlie gjekk hardt ut mot Start-spelar Martin Ramsland etter 1-2 tapet mot Start laurdag kveld. Han meiner spissen filma då han fekk straffesparket, som gav Start 1-1. – Det er dummaste eg har sett, sa han.

 • Lørdag 7. desember kl. 20.23

  Flere involvert i slåsskamp

  Flere fotballsupportere var involvert i en slåsskamp i sentrum av Kristiansand lørdag ettermiddag. Slåssingen skjedde i forkant av kvalifiseringskampen mellom Start og Lillestrøm SK.

 • Lørdag 7. desember kl. 20.23

  Supportere sloss i Kristiansand

  Flere fotballsupportere var involvert i en slåsskamp i Kristiansand sentrum i dag. Slåssingen skjedde i forkant av kvalifiseringskampen til eliteserien mellom Start og LSK (2-1). Returkampen i Lillestrøm spilles onsdag.

 • Lørdag 7. desember kl. 20.20

  Nesten for de norske alpinherrene

  Kun tre hundredeler skiller Adrian Smiseth Sejersted fra pallen på dagens utfor i Beaver Creek. Nordmannen blir beste nordmann med tiden 1.13.42, kun 41 hundredeler bak den sveitsiske vinneren Beat Feuz. Sejersted blir til slutt nummer fem. – Plasseringsmessig er dette «by far» det beste jeg har gjort, sier Sejersted til NRK. Aleksander Aamodt Kilde blir til slutt nummer sju, like foran Kjetil Jansrud på åttende plass. – Nå er jeg på skuddhold og det har jeg ikke vært på to år, sier Jansrud.

 • Lørdag 7. desember kl. 20.15

  Hus brenner ned

  Bolighus på Namdalseid er overtent, og vil brenne ned melder politiet. Brannvesenet konsentrerer seg om å redde andre bygg på gården. Ingen personskader er meldt.

 • Lørdag 7. desember kl. 20.10

  Løfta til gull i benkpress

  Fredrik Eskil Myrvang frå Naustdal tok i dag NM-gull i benkpress. Myrvang hadde to godkjende løft på 150 kg og 152,5kg. Sisteløftet på 155.5kg vart for tungt for naustedølen i dag, og vart ikkje godkjent. Det heldt likevel til gull i 59-kilos klassen og bestemannspremie på poeng i seniorklassen.

 • Lørdag 7. desember kl. 20.09

  Bare marginer unna pallen

  Adrian Smiseth Sejersted kjører raskest av samtlige på toppen, men taper litt i midtparttiet og ryker på noen fattige hundredeler på slutten. Sejersted kjører inn til tiden 1.13.42 og er knappe tre hundredeler unna pallen. Nordmannen blir beste nordmann på femteplass. – Det er ikke et vindpust engang, sier NRKs kommentator Carl Andreas Wold.