Nyheter fra NRK:

 • Tirsdag 11. august kl. 22.45

  Røykutvikling fra bil på Os

  Det er røykutvikling fra en bil på Mobergsbroen i Bjørnefjorden kommune.

 • Tirsdag 11. august kl. 22.31

  Bil kjørte utfor vei i Kvinnherad

  En bil har kjørt utfor og ligger på siden i Uskedalsvegen i Kvinnherad. – Det var en person i bilen. Sjåføren har kommet seg ut av bilen og er oppegående, opplyser vaktkommandør Helge Lund i 110 Hordaland.

 • Tirsdag 11. august kl. 22.03

  Båtbrann i Vinjefjorden

  Hovedredningssentralen i Sør-Norge har fått melding om en båtbrann i Vinjefjorden. Én person var om bord. Vedkommende kom seg over i en annen båt og er i god behold. RS Erik Bye bisto oppdraget, ifølge HRS.

 • Tirsdag 11. august kl. 22.00

  Båttyver pågrepet på Brattholmen

  To personer er pågrepet etter at de ble observert kjørende i en frastjålet båt i Damsgårdssundet i Bergen. Båten ble meldt stjålet fra Florvåg på Askøy og observert kjørende inn mot byen. Politiet fulgte båten fra land, og pågrep de to personene på Brattholmen. De siktede er brakt til arresten.

 • Tirsdag 11. august kl. 21.59

  Bil utfor veien i Orkdal

  En personbil har kjørt utfor veien på vei opp til Ulvåsen i Orkdal. Personene i bilen skal være uskadd. Bilberging er på stedet, opplyser politiet.

 • Tirsdag 11. august kl. 21.53

  Biler skadd – kvinne pågrepet

  En kvinne er pågrepet etter at hun skal ha gjort skade på og kastet stein etter biler i Damsgårdsveien i Bergen. Hun blir kjørt i arrest, opplyser Vest politidistrikt.

 • Tirsdag 11. august kl. 21.44

  Anmeldt for bæring av kniv

  To menn er anmeldt for bæring av kniv på offentlig sted, etter at en politipatrulje kontrollerte dem ved Ollebukta i Tønsberg tirsdag kveld.

 • Tirsdag 11. august kl. 21.39

  Uenig om Hålogalandsveien

  Vesterålen næringslivssamarbeid (VNS) fastslo tidligere i dag at prosjektet Hålogalandsveien må gå som planlagt som ett prosjekt. Frode Nilsen i Leonard Nilsen & Sønner AS (LNS) har hele tiden vært krystallklar på at prosjektet bør deles opp i mindre delprosjekter. Nå har LNS meldt seg ut av VNS, skriver VOL. – Et dolkestikk mot norsk anleggsbransje, sier han.

 • Tirsdag 11. august kl. 21.15

  Politiet rykket ut til skole

  Politiet har i kveld vært innom Solbakken skole ved Jonsvannet, hvor flere ungdommer i kjøretøy er samlet. Det er tidligere gjort hærverk på området, opplyser politiet på Twitter.

 • Tirsdag 11. august kl. 21.06

  Ny dagleg leiar for skisenter

  Jarle Mundal er tilsett som dagleg leiar ved Jølster Skisenter i Sunnfjord kommune. Det melder bedrifta på i ein post på Facebook tysdag kveld. Han startar i jobben 1. september.

 • Tirsdag 11. august kl. 20.56

  Røykutvikling ved Gamlehaugen

  Brannvesenet har kontroll etter at det kom melding om røykutvikling fra søppelcontainere ved badeplassen ved Gamlehaugen i Bergen. Brannvesenet fikk melding like før klokken 21. – Det er ikke fare for spredning, sier vaktkommandør Helge Lund ved 110 Hordaland.

 • Tirsdag 11. august kl. 20.44

  Jakter jerv ved Høvringen

  Fellingslaget i Sel er ute med kadaverhund i et skadefellingsforsøk på Jerv. Fylkesmannen ga 5. august fellingstillatelse på en Jerv i Dovre, Sel og Folldal etter funn av fem lammekadavre. Fellingstillatelsen gjelder til 12. august, melder Norddalen.

 • Tirsdag 11. august kl. 20.39

  Mange elsparkesyklister fikk bot

  11 elsparkesyklister og 14 syklister og elsyklister fikk forelegg for kjøring på rødt lys da politiet i Oslo avholdt trafikkontroll ved Langkaia/Rådhusgata tirsdag. Politiet hadde kontroll også mandag, da delte de til sammen ut 80 bøter, skriver VG.

 • Tirsdag 11. august kl. 20.38

  Brannen er sløkt

  Brannvesenet er framme ved brannen i rundballpressa i Bjordal i Høyanger, og har fått sløkt den. Politiet avbraut utrykkinga tysdag kveld. – Vi følgjer opp brannen onsdag, seier operasjonsleiar i Vest politidistrikt, Steinar Hausvik.

 • Tirsdag 11. august kl. 20.22

  Drikking i flere parker i Oslo

  Byrådet i Oslo har bedt politiet slå hardt ned på drikking på offentlig sted på grunn av smittefare. Flere studenter har likevel samlet seg og drikker alkohol i parker i Oslo tirsdag kveld. Politiet har ikke hatt kapasitet til å følge det opp.

 • Tirsdag 11. august kl. 20.20

  Fire nye smittet i Indre Østfold

  Indre Østfold kommune melder i kveld at de har avdekket fire nye smittetilfeller i kommunen, og smittesporing pågår for fullt utover kvelden. – Vi er glade for å se en nedgang i de daglige smittetallene, sier kommunikasjonssjef Mimmi Kopperud Slevigen.

 • Tirsdag 11. august kl. 20.19

  Dropp reise til Oslo

  Ordfører i Farsund, Arnt Abrahamsen, ber innbyggerne droppe Oslo-reiser. Han vil også ha karantene for dem som nylig har vært i hovedstaden. Bakgrunnen er at det er påvist en covid-19-andel i Oslo som tilsvarer såkalte «røde» land.

 • Tirsdag 11. august kl. 20.17

  Sæten med ny personlig rekord

  Amalie Sæten fra Kristiansand satte ny personlig rekord på 1500 meter med tiden 4:09.78. Dermed var friidrettskometen under kravet til avlyste EM i Paris på 4:11.00, melder friidrett1. Sæten er den tiende norske kvinnen med under 4:10 på 1500 meter noensinne.

 • Tirsdag 11. august kl. 20.17

  Slår alarm om Oslo-bydel

  Nav-sjefen og bydelsdirektøren i Alna i Oslo slår alarm om konsekvensene av høy ledighet og økt pågang av person som trenger sosialhjelp, på grunn av koronasituasjonen. I august hadde bydelen 343 registrerte koronatilfeller, skriver VG.

 • Tirsdag 11. august kl. 20.16

  Sju kommuner sammen om ny legevakt

  Denne uken startet byggingen av ny interkommunal legevakt ved sykehuset på Gjøvik. Gjøvik er vertskommune, men legevakten er et spleiselag mellom Gran, Lunner, Søndre Land, Nordre Land, Vestre Toten, Østre Toten og Gjøvik.

 • Tirsdag 11. august kl. 20.15

  Frykter kaos

  Fastleger i Arendal frykter kaos de neste dagene hvis mange vil benytte muligheten til å teste seg for koronasmitte. Fra og med onsdag er det mulig for alle å teste seg for covid 19 uten forhåndsavtale. Men mange kommuner i Agder har ikke testkapasitet.

 • Tirsdag 11. august kl. 20.12

  Kyststien på Tromøy

  Langs kyststien på Hoveodden på Tromøy er det funnet masse glasskår. Nasjonalparkforvalteren i Raet mener noen bevisst har strødd glasskår i 150 meters lengde på stien og har politianmeldt saken. I går ble det plukket mellom 5 og 10 liter med tynne glasskår langs den populære turstien.

 • Tirsdag 11. august kl. 20.07

  Bedøv krabben før koking

  Det kan være dyreplageri å koke krabber levende. Det mener Mattilsynet. Hobbyfiskere oppfordres nå til ikke å koke krabber før de er bedøvet.

 • Tirsdag 11. august kl. 19.53

  Sjå Vestlandsrevyen tysdag

  Programleiar er Jan Børge Leirvik

 • Tirsdag 11. august kl. 19.43

  – Forventer at studenter tar ansvar

  Byrådsleder Roger Valhammer i Bergen kommune forventer at studentene tar ansvar for smittevern i fadderuken. I dag har byrådet hatt møter med alle utdanningsinstitusjonene. – Hvis vi ikke ser en vesentlig forbedring i hvordan dette gjennomføres i kveld, har vi ikke noe annet valg enn å revurdere om resten av fadderuken kan gjennomføres, sier han.

 • Tirsdag 11. august kl. 19.41

  Opne flammar frå rundballpresse

  Klokka 19:25 fekk politiet melding om brann i ein rundballpresse ved Bjordal i Høyanger. Politi og brannvesen er på veg til staden. – Det er opne flammar. Skal ikkje vere spreiingsfare, seier operasjonsleiar ved Vest politidistrikt. Har du tips? Send sms til 03030.

 • Tirsdag 11. august kl. 19.30

  Korona i studentbarnehage på Moholt

  En ansatt ved Moholt barnehage har fått påvist koronasmitte. Barnehagen er stengt inntil videre, skriver Adresseavisen. Det er 49 ansatte i barnehagen og 126 plasser. Smittevernkontoret er i gang med smittesporing og kartlegging av kontaktene den smittede har hatt.

 • Tirsdag 11. august kl. 19.29

  Skrev ut tjue forelegg

  Politiet gjennomførte fartskontroll like utenfor Skien sentrum tirsdag kveld. Totalt ble det skrevet ut tjue forenklede forelegg. Høyeste hastighet ble målt til 70 kilometer i timen i 50-sone.

 • Tirsdag 11. august kl. 19.26

  Frykter karantenekrøll for Vipers

  Vipers må i karantene dersom Champions League spilles i såkalte «røde» land. Og det er ingen garanti for at norske seriekamper flyttes av den grunn, skriver fvn.no. Trener Ole Gustav Gjekstad etterlyser tydelige regler for hvordan lagene skal forholde seg til reisereglene.

 • Tirsdag 11. august kl. 19.18

  Satt i arresten etter slåssing

  Politiet forsøkte å bortvise to menn fra Drammen jernbanestasjon i kveld etter tilløp til slåssing. Begge mennene ble i stedet tatt med og satt i politiets arrest fordi de var for beruset til å forstå bortvisningen, skriver politiet på Twitter.

 • Tirsdag 11. august kl. 19.17

  NRK Sørlandet 19:30

 • Tirsdag 11. august kl. 19.16

  Se TV-sendingen 19.30

 • Tirsdag 11. august kl. 19.14

  Siste nytt fra ditt distrikt

 • Tirsdag 11. august kl. 19.10

  Sjå TV-nyheitene her:

 • Tirsdag 11. august kl. 19.09

  Se Nordlandssendingen 19.30

 • Tirsdag 11. august kl. 19.04

  Barnehagesvindel oppklart

  Snømyra Barnehage i Vennesla ble i forrige uke svindlet for over 40.000 kroner. I avhør har en mann i 20-årene erkjent å ha handlet med barnehagens Coop-kort på Sørlandssentereret, skriver Vennesla tidende. Kort og kode ble knabbet fra barnehagens postkasse.

 • Tirsdag 11. august kl. 18.59

  Midtnytt 19.30

  TV-nyheter fra Trøndelag er ved Alf Skille.

 • Tirsdag 11. august kl. 18.54

  Høie: Trolig munnbind-råd fredag

  Ifølge helseminister Bent Høie kommer det fredag sannsynligvis råd på om å bruke munnbind på kollektivtransport i rushtida. Årsaken er økningen i smitte. – Alle må være forberedt på at et slikt råd kommer på fredag, sier Høie i Dagsnytt 18 tirsdag.

 • Tirsdag 11. august kl. 18.53

  Tunnel stenges midlertidig

  Porsgrunnstunnelen er midlertidig stengt på grunn av bilberging og fjerning av oljesøl.

 • Tirsdag 11. august kl. 18.52

  Oslo gir krisepakke til kunstnerne

  Byrådet i Oslo kommer med en en krisepakke på 6,2 millioner kroner i form av kulturstipend for Oslo-baserte kunstnere. Pengene er ment å hjelpe hardt pressede kunstnere som har slitt i koronakrisen. Stipendene tildeles i deler på maks 70.000.