Nyheter fra NRK:

 • I dag kl. 17.27

  E6 ryddet på Oppdal

  E6 på Oppdal er ryddet og åpnet igjen. To personer er kjørt til legevakt for sjekk, melder politiet.

 • I dag kl. 17.17

  Flyttet 92 beboere i karantene

  Beboerne i en blokk på Teisen i Oslo er flyttet til et hotell fordi en beboer har fått påvist koronasmitte. Beboerne er satt i karantene, opplyser bydel Alna til NRK.

 • I dag kl. 17.17

  Veg stengt i Tydal

  Fylkesvei 705 i Tydal er stengt på strekningen Stuggudal - Brekken på grunn av sterk vind. Det blir ny oppdatering kl 07.00 i morgen tidlig, melder Vegtrafikksentralen.

 • I dag kl. 17.12

  Beskyttelse på matbutikken

  Hos flere dagligvarebutikker på Sørlandet er det nå montert pleksiglass ved kassen. Glasset skal skjerme de ansatte fra koronasmitte.

 • I dag kl. 17.06

  20 innlagt med covid-smitte totalt

  Det er tilsammen 20 personer om er innlagt på sykehus med covid-19-virus i hele Helse Midt-Norge sitt område. Sju er til intensivbehandling, og fem ligger på respirator.

 • I dag kl. 17.05

  Sikret seg stortalent

  G18-landslagsspiller Sebastian Tounekti forlater Tromsdalen til fordel for Bodø/Glimt.Tounekti har vært aktuell for både Bodø/Glimt og Tromsø, men valget falt til slutt på forrige sesongs sølvvinnere. – Jeg tenkte litt. Hjertet velger TIL, og hjernen velger Glimt. Jeg valgte å høre på hjernen. TIL vil være høyt i 1. divisjon og kanskje rykke opp, men jeg tror for min del at det beste er Glimt, sier Tounekti til Eurosport. 17-åringen fikk elleve kamper for Tromsdalen i 1. divisjon forrige sesong. Han har 12 aldersbestemte landskamper for Norge. (NTB)

 • I dag kl. 17.05

  Glimt sikret seg stortalent

  G18-landslagsspiller Sebastian Tounekti forlater Tromsdalen til fordel for Bodø/Glimt.Tounekti har vært aktuell for både Bodø/Glimt og Tromsø, men valget falt til slutt på forrige sesongs sølvvinnere. – Jeg tenkte litt. Hjertet velger TIL, og hjernen velger Glimt. Jeg valgte å høre på hjernen. TIL vil være høyt i 1. divisjon og kanskje rykke opp, men jeg tror for min del at det beste er Glimt, sier Tounekti til Eurosport. 17-åringen fikk 11 kamper for Tromsdalen i 1. divisjon forrige sesong. Han har 12 aldersbestemte landskamper for Norge. (NTB)

 • I dag kl. 17.02

  Kaos igjen i Bymarka

  Det skal være trafikkaos i Fjellsæterveien i Bymarka i Trondheim. Entreprenør og politi er på vei, opplyser Vegtrafikksentralen.

 • I dag kl. 16.59

  Trafikkulukke i Olden i Nordfjord

  Ein bil har køyrt utfor vegen i Olden i Nordfjord. Naudetatane fekk beskjed like før 17. Naudetatane er på veg til staden. Det er veldig glatt i området.

 • I dag kl. 16.54

  Noen studenter i Peru får fly hjem

  Fire av de 14 koronafaste studententene i Peru har fått bekreftet hjemreise søndag. Studentene ble stengt inne landet etter at grensene stengte. Mandag har ytterligere fem fått bekreftet hjemreise. De siste seks i gruppen venter fortsatt skolen endelig avklaring på når de får fly hjem igjen. – Det er fremdeles noe usikkerhet rundt flyvningene til Lima, men vi håper det beste, sier prorektor for utdanning Svenning Bjørke i en pressemelding.

 • I dag kl. 16.50

  Gressbrann i Krokstadelva

  Brannvesenet har rykket ut til Krokstadelva etter melding om brann i lyng og gress i krysset Merkurveien – Nordlysveien.

 • I dag kl. 16.44

  E6 delvis åpen på Oppdal

  E6 på Oppdal er delvis åpen etter trafikkulykke. Ett felt er fortsatt stengt på grunn av ulykken. Det skal være noe kø i området, opplyser Vegtrafikksentralen.

 • I dag kl. 16.43

  - La båten ligge

  Redningsselskapet ber folk om å la båten ligge. Men ikke alle blant båtfolket er enige.

 • I dag kl. 16.43

  – La båten ligge

  Redningsselskapet ber folk om å la båten ligge for å spare på beredskapen. Selv om de færreste har tilbragt helga på sjøen, er det ikke alle båteiere som er fornøyd med anmodningen.

 • I dag kl. 16.31

  Beklager uttalelse om arveavgift

  Påtroppende Oljefond-sjef Nicolai Tangen fra Kristiansand beklager uttalelsen om at arveavgiften burde være på 100 prosent, skriver E24. – En leder for oljefondet skal helt klart ikke komme med uttalelser som kan tolkes politisk, sier han.

 • I dag kl. 16.26

  Håper på normal sommersesong

  Administrerende direktør Per Arnstein Aamot i Dyreparken kan foreløpig ikke love at 1200 sesongansatte har en jobb å gå til i sommer. Han håper på en normal sommersesong. I dag er det rundt 500 besøkende i parken, om lag 2500 færre enn normalt.

 • I dag kl. 16.15

  Trafikkulykke på E6 på Oppdal

  Det har vært en trafikkulykke på E6 ved Halsettløkka Camping på Oppdal. To biler en involvert. Alle berørte er på beina, men en av partene er noe skadet, melder politiet. Trafikken står i begge retninger.

 • I dag kl. 16.13

  Mistanke om at sjåfør sovnet

  To personer ble kjørt til legevakta for kontroll etter en frontkollisjon i Numedalsvegen ved Lindbojordet i Kongsberg. Det er mistanke om at sjåføren i den ene bilen har sovnet bak rattet og kommet over i motgående retning.

 • I dag kl. 16.11

  Trafikkulykke på rv. 5 i Sunnfjord

  En bil er involvert i en trafikkulykke på riksvei 5 Florøvegen i Sunnfjord. Det skal ha vært én person i bilen, som blir behandlet av ambulansepersonell på stedet, ifølge Vest politidsitrikt. Det er glatt veibane og manuell dirigering på stedet.

 • I dag kl. 16.08

  Kraftig røykutvikling fra bolig

  Ved 15.30-tiden ble det meldt til politiet om en kraftig røykutvikling fra en bolig i Svei. Etter at nødetatene rykket ut, ble brannen slukket. Ingen personer er skadet, skriver Sør-Vest politidistrikt på Twitter.

 • I dag kl. 16.08

  Brannen slukket

  Brannen i Sveio er slukket, og utlufting av boligen er startet, melder politiet. Det er ingen opplysninger om at noen er skadet i brannen.

 • I dag kl. 15.59

  Kraftig røykutvikling Sveio

  Brannvesenet rykket ut til Ålfjordveien i Sveio etter melding om mulig brann i bygning. Ved fremkomst meldes det om kraftig røykutvikling. Røykdykkere går inn i bygningen.

 • I dag kl. 15.53

  Bil traff mann

  En bil fikk sleng og traff mann som gikk tur med hunden på gangfeltet ved en bensinstasjon i Mosjøen. Mannen skal ikke være skadet, men sjekkes av helse. Hunden blir sjekket av veterinær. Førerkortet til sjåfør i 20årene er beslaglagt. Det er ikke mistanke om rus, melder poltiet.

 • I dag kl. 15.43

  Norske studenter på vei hjem

  Sara Hermansen (20) fra Kristiansand og flere andre norske studenter er på vei hjem til Norge fra Peru. Det har Utenriksdepartementet opplyst til foreldrene til 20-åringen. Studentene har vært koronafaste i landet i over én uke.

 • I dag kl. 15.30

  Flere hester skadet ved rideklubb

  Søndag morgen fikk Åsane rideklubb mistanker om at noen har åpnet dørene til stallen og elleve hestebokser i løpet av natten. Flere hester skal ha herjet fritt i stallen. Noen av hestene hadde kuttskader etter herjingen, men ingen hadde stukket av. – Det kunne gått skikkelig galt. Hestene kunne løpt ned folk og biler kunne blitt skadet. Her har noen ikke tenkt gjennom konsekvensene, sier nestleder i styret, Nina Dale Seime, som nå ønsker å installere overvåkingskameraer. Klubben vurderer å anmelde forholdet.

 • I dag kl. 15.17

  Løvstakkentunnelen i Bergen stengt

  Tunnelen er stengt på grunn av en gjenstand i veibanen, melder Vegtrafikksentralen på Twitter. En lastebil har tatt opp i høydebegrenseren på Fyllingsdalsiden. Entreprenør er på vei.

 • I dag kl. 14.58

  Dobbelt så mange unge vil prate

  Blå Kors sin chatte-tjeneste i Kristiansand, har hatt 50 prosent flere telefoner de siste to ukene. – Mange har det mer krevende hjemme nå, sier virksomhetsleder Anette Gausdal til Fædrelandsvennen.

 • I dag kl. 14.56

  E6 åpen igjen ved Skogn

  E6 ved Skogn er åpen i begge felt etter bilberging, melder politiet.

 • I dag kl. 14.54

  Tyvgods funnet i Kvadraturen

  Politiet har pågrepet to personer og gjort funn av tyvgods i Kvadraturen. Dette kan settes i forbindelse med innbrudd i bod og garasje i samme område i natt. Saken etterforskes videre.

 • I dag kl. 14.38

  Utforkjøring i Drangedal

  En bil har kjørt ut av veibanen i Krokenveien i Drangedal. Bilen skal ha truffet et tre. Fører var en kvinne i 20-årene som var alene i bilen. Kvinnen skal ikke være livstruende skadet. Hun blir kjørt til Skien sykehus. Politiet mistenker henne for ruskjøring.

 • I dag kl. 14.38

  Bil i grøften i Bjørnafjorden

  En bil har kjørt i grøften ved Holmefjord i Bjørnafjorden kommune. Ingen personer er skadet. Det er glatt på veien, melder Vest politdistrikt på Twitter. Det er også glatt på fylkesvei 49 ved Gullbotn i Bergen, der en trailer stod fast. Saltebiler er ute på veiene.

 • I dag kl. 14.34

  Gressbrann ved kraftverk

  Politi og brannvesen rykket ut til en gressbrann på Brødbølfoss kraftverk i Kongsvinger i ettermiddag. Brannen ble raskt slokket. Politiet tror brannen oppsto da en teknisk installasjon slo gnister.

 • I dag kl. 14.33

  E6 stengt ved Skogn

  E6 ved Skogn er nå stengt i nordgående kjørefelt grunnet bilberging. Det opplyser Statens vegvesen.

 • I dag kl. 14.33

  42 pasienter innlagt i Helse Vest

  Av de 42 pasientene som er innlagt med koronasmitte på sykehus i Helse Vest, ligger 14 pasienter på intensivavdeling. Alle de 14 får behandling i respirator. Totalt er 317 personer innlagt med viruset i Norge.

 • I dag kl. 14.33

  Brannen ved jernbanen er slukket

  Brannen ved sporet mellom Fredrikstad og Sarpsborg er slukket. Bane Nor melder at reisende må regne med forsinkelser og innstillinger en stund framover.

 • I dag kl. 14.31

  Pressekonferanse utsatt

  Regjeringen skulle legge frem råd om lokale karanteneregler kl. 14, men har nå utsatt pressekonferansen på ubestemt tid. Ifølge VG er årsaken en endring i beskjeden om karantenereglene.

 • I dag kl. 14.20

  Har påvist smitte hos 445 personer

  Søndag har 445 personer fått påvist koronaviruset i Vestland, ifølge Folkehelseinstituttet. Det er ni flere tilfeller enn for et døgn siden. Totalt har 4102 personer fått påvist viruset.

 • I dag kl. 14.14

  Pressekonferanse utsatt

  Regjeringen skulle legge frem råd om karanteneregler kl. 14, men har utsatt pressekonferansen på ubestemt tid. – Maskinentreprenørenes landsforbund stiller seg 100 prosent bak NHO i at lokale karanteneregler ikke kan godtas, sier Julie Brodtkorb i MEF.

 • I dag kl. 14.13

  «Koronakontrollører» oppsøker folk

  Politiet har fått inn en melding om at noen utgir seg for å være fra «koronakontrollen». De ringer på dører i området på Bogerud i Oslo. Politiet er på stedet, men har ingen beskrivelse å gå etter foreløpig.

 • I dag kl. 14.13

  Regjeringen utsatte i siste sekund

  Regjeringens annonserte pressekonferanse klokken 14, ble utsatt i siste liten. Ifølge VG ba ble det uenighet om de lokale karantenereglene. Nå er pressekonferansen utsatt.