Nyheter fra NRK:

 • I dag kl. 0.31

  Ulv felt i Løten lørdag

  Lørdag morgen ble det felt en hannulv i Løten i Innlandet. Det skriver Østlendingen. Ulven er sendt til Rovdata. Fellingstillatelse på ulv ble sist uke utvidet til to individer i deler av Åmot, Løten, Ringsaker, Hamar og Elverum, skriver Nationen.

 • Søndag 5. juli kl. 22.01

  Forbikøyring enda i ulukke

  Politiet melder at to bilar har kollidert i samband med ei forbikøyring ved Heggestadura i Olden. Det skal ikkje vere snakk om personskadar. Bilbergar er bestilt og brannvesenet er på staden.

 • Søndag 5. juli kl. 21.52

  Ber båtfolket holde seg i havn

  Redningsselskapet oppfordrer båtfolket til å holde seg i havn på grunn av uvær. – Fritidsbåter har ingenting på sjøen å gjøre i dette været, skriver de på Twitter. Bildet er fra et oppdrag redningsskøyta «Inge Steensland» hadde i Skagerak i ettermiddag.

 • Søndag 5. juli kl. 21.19

  23 år gammel mann savnet i Oslo

  Politiet skriver på Twitter at de og frivillige leter etter en mann som har vært savnet siden lørdag formiddag. Mannen er ca. 182 cm høy, halvt asiatisk utseende, har blå jakke og sort bukse. Han antas å være rundt Sognsvann/Ullevålseter.

 • Søndag 5. juli kl. 21.06

  23 bøtelagt i fartskontroll

  Utrykningspolitiet har i kveld gjennomført fartskontroll i 80-sonen på Holdøya i Vesterålen. 23 førere har fått forenklede forelegg for høy hastighet. En person har fått førerkortet beslaglagt og anmeldes for å ha kjørt i 123 kilometer i timen.

 • Søndag 5. juli kl. 20.46

  Må redde opp person fra vannet

  Brannbåt og politibåt er i Oslofjorden ved Bygdøy for å redde opp en person av vannet. Meldingen var om en kiter som ikke kom seg opp på brettet. Politiet skriver på Twitter at brannbåten har observasjon av vedkommende.

 • Søndag 5. juli kl. 20.26

  Seier for Sarpsborg 08

  Sarpsborg 08 tok sesongens første seier, etter 3-0 borte mot Sandefjord i kveld. Ismaila Coulibaly, Jørgen Strand Larsen og Joachim Soltvedt scoret målene. Seieren kom etter fem strake tap.

 • Søndag 5. juli kl. 20.16

  Knuste det han nettopp hadde stole

  Ein mann stal fleire flasker med alkohol bak disken på ein restaurant i Strandgata i Haugesund, søndag ettermiddag. Deretter sette mannen seg utanfor og byrja å knuse flaskene. Politiet kom på plassen og fekk kontroll på mannen etter kort tid.

 • Søndag 5. juli kl. 19.56

  To mistet lappen

  To personer mistet lappen og ble anmeldt av politiet, etter en trafikkontroll på E16 i Valdres i kveld. Høyeste hastighet var 100 km/t og 92 km/t i en 60-sone.

 • Søndag 5. juli kl. 19.54

  Tap

  Sandefjord fotball fikk juling på hjemmebane av Sarpsborg 08. Kampen endte 0–3. SF står med kun fire poeng på seks kamper i årets eliteserie.

 • Søndag 5. juli kl. 19.54

  FK Haugesund tok nok eitt poeng

  FK Haugesund spela 0-0 mot Odd på bortebane. FKH har nå åtte poeng på seks kampar og ligg på niande plass på tabellen. Det er berre to poeng opp til Kristiansund på tredje plass.

 • Søndag 5. juli kl. 19.52

  Uavgjort

  Eliteseriekampen mellom Odd og Haugesund endte 0–0 søndag kveld. Telemarkingene står nå med sju poeng på seks kamper.

 • Søndag 5. juli kl. 19.40

  Tatt for å ha oppbevart narko

  Det blei funne narkotika heime hos to personar i Årkrahamn i Karmøy, søndag. Politiet fekk mistanke då dei stansa ein mann i 40 åra og ei kvinne i 20 åra i ein trafikk-kontroll. I etterkant undersøkte politiet heimane til dei to.

 • Søndag 5. juli kl. 19.18

  5-0

  Bodø/Glimt leder 5-0 mot gjestene fra Bergen på Aspmyra søndag kveld. Kasper Junker har sikret i alt 3 mål mot Brann, med god hjelp fra Philip Zinckernagel og Ulrik Saltnes som i tillegg har levert hvert sitt mål.

 • Søndag 5. juli kl. 19.15

  – Uakseptabelt angrep

  Ordfører Bjørn Ole Gleditsch (H) i Sandefjord sier den påtente brannen ved huset hans er et uakseptabelt angrep på demokratiet. Politiet etterforsker brannen som et forsøk på mordbrann. Se intervjuet fra Dagsrevyen her.

 • Søndag 5. juli kl. 18.41

  Måtte mekle om parkering

  To hissigpropper måtte få politiets hjelp til å roe seg ned da det brøt ut full krangel om en parkeringsplass i Bergen sentrum søndag kveld.

 • Søndag 5. juli kl. 18.36

  Glimt har scoret fire!

  Vondt blir til verre for Brann på Aspmyra. Ulrik Saltnes har nettopp lagt på til 4-0 for Bodø/Glimt. Det gjenstår nesten en time av kampen...

 • Søndag 5. juli kl. 18.35

  Scoret tredje på straffe

  Det er danskenes kveld på Aspmyra. Nå har Philip Zinckernagel lagt på til 3-0 over Brann etter at han selv ble lagt i bakken av Ruben Kristiansen. Fra før har Kasper Junker scoret to. Serielederne har full kontroll på gjestene fra Bergen.

 • Søndag 5. juli kl. 18.29

  Bil av vegen i Bjerkreim

  Ein bil køyrde av vegen i Skjævelandsvegen i Bjerkreim, søndag ettermiddag. Ingen personar blei skadde, melder politiet, som har oppretta sak mot føraren.

 • Søndag 5. juli kl. 18.26

  Smittetrøbbel i leikeland

  Politiet viste vekk tre personar frå eit leikeland i Forusparken i Stavanger, søndag ettermiddag. Ifølge politiet var det ein krangel mellom fleire personar om reglane for smittebegrensning, som førte til den oppheta krangelen.

 • Søndag 5. juli kl. 18.16

  Mange strømløse i Viken

  Nesten 4000 husstander i Viken har mistet strømmen. Områdene som er hardest rammet er Fredrikstad, Halden, Sarpsborg og Rælingen, skriver VG.

 • Søndag 5. juli kl. 18.14

  Bodø/Glimt i ledelsen på Apmyra

  Kasper Junker banker ballen i mål 7 minutter ute i kampen mot Brann. De helgule har 5 av 5 mulige seire bak seg. Da Bodø/Glimt møtte Brann sist i oktober i fjor endte det med uavgjort og 1-1 på bortebane. Kampen følger du direkte her.

 • Søndag 5. juli kl. 18.14

  Bodø/Glimt – Brann: 1–0

  Kasper Junker banker ballen i mål 7 minutter ute i kampen mot Brann. De helgule har 5 av 5 mulige seire bak seg. Da Bodø/Glimt møtte Brann sist i oktober i fjor endte det med uavgjort og 1-1 på bortebane. Kampen følger du direkte her.

 • Søndag 5. juli kl. 18.14

  Bodø/Glimt i ledelsen på Aspmyra

  Kasper Junker banker ballen i mål 7 minutter ute i kampen mot Brann. De helgule har 5 av 5 mulige seire bak seg. Da Bodø/Glimt møtte Brann sist i oktober i fjor endte det med uavgjort og 1-1 på bortebane. Kampen følger du direkte her.

 • Søndag 5. juli kl. 18.14

  Brann ligger under

  Bodø/Glimts Kasper Junker har scoret to mål mot Brann. Serielederne leder dermed 2-0 over de røde fra Bergen. Scoringene kom i det 7. og 12. minutt.

 • Søndag 5. juli kl. 18.13

  Ingen personskade i Namsos

  Partene skriver skademelding etter trafikkuhellet med tre biler involvert ved Namsos kino.

 • Søndag 5. juli kl. 18.04

  Brannen etterforskes

  Politiet har gjort undersøkelser i gym-lokalene på Kilde skole i Ringsaker. Skolen brant lørdag formiddag, men ble slukket etter et par timer. Det er nå for tidlig å si hvorfor det begynte å brenne, opplyser politiet. Saken etterforskes videre.

 • Søndag 5. juli kl. 18.02

  Redningsoppdrag utenfor Arendal

  Redningsskøyta Inge Steensland og kystvaktskipet Nornen er på vei ut for å bistå en en person i en seilbåt utenfor Tromøya i Arendal som trenger assistanse for å komme seg i land. – det er 5-6 meter høye bølger, og stiv til sterk kuling i området.

 • Søndag 5. juli kl. 18.00

  Jakter poeng

  Både Sandefjord fotball og Odd er på poengjakt søndag kveld når de tar imot henholdsvis Sarpsborg 08 og Haugesund. Kampene begynner klokken 18.00. Følg dem her!

 • Søndag 5. juli kl. 17.48

  Mastrafjordtunnelen opna igjen

  Om lag klokka 17.10 opna Mastrafjordtunnelen i Rennfast igjen. Politiet er på plassen og dirigerer trafikken.

 • Søndag 5. juli kl. 17.40

  Kollisjon med tre biler i Namsos

  Politiet har fått melding om et trafikkuhell ved Namsos kirke, tre biler er involvert. Nødetater er på vei.

 • Søndag 5. juli kl. 17.36

  Brann i røykhus

  Politiet har fått melding om at det brenner i et røykhus ved Brekkvasselv i Namsskogan. Nødetater er på vei.

 • Søndag 5. juli kl. 17.28

  Etterforskes som mordbrann

  Brannen ved huset til ordfører Bjørn Ole Gleditsch (H) i Sandefjord natt til søndag, etterforskes som forsøk på mordbrann. Politiet mener huset kunne blitt overtent. Vi har ingen konkrete mistenkte, sier etterforskningsleder Kari Synnøve Andersen til NTB.

 • Søndag 5. juli kl. 17.15

  Klepp spelte uavgjort

  Kvinnelaget til Klepp i toppserien makta ikkje å skåra, då dei tok i mot Kolbotn på heimebane, søndag. Resultatet frå den første kampen i serien i år blei 0–0. For heimelaget fekk Mille Aune, Nicole Santon og Aleksandra Sikora sine debutar frå start.

 • Søndag 5. juli kl. 17.03

  Mastrafjordtunnelen er stengt

  Tunnelen blir stengt til bilbergar har fjerna ein havarert bil med campingvogn. Bilbergar er på veg. Den havarerte bilen står i sørgåande retning. Uhellet har ført til mykje kø i området.

 • Søndag 5. juli kl. 17.01

  Én endring mot Glimt

  Gilbert Koomson og Brann spiller mot serieleder Bodø/Glimt på Aspmyra kl. 18.00 i kveld. Trener Lars Arne Nilsen gjør én endring på laget som slo Sarpsborg 08 sist: Kaptein Daniel Pedersen er tilbake og går rett inn i elleveren, mens Kristoffer Barmen er igjen i Bergen på grunn av en lyskeskade.

 • Søndag 5. juli kl. 16.55

  Røyk i Mastrafjordtunnelen

  Turbohavari i ein bil som trekte ei campingvogn, var årsaka til at det kom mykje røyk i Mastrafjordtunnelen i Rennfast. Hendinga blei meldt om lag klokka 1645, søndag. Tunnelen er stengt.

 • Søndag 5. juli kl. 16.44

  Stengt av politiet

  Tre massasjevirksomheter i Innlandet har blitt stengt av politiet det siste året, etter at det ble avdekket salg av seksuelle tjenester. Det skriver Oppland Arbeiderblad.

 • Søndag 5. juli kl. 16.35

  Mann smittet av korona

  En mann på Toten har fått påvist koronavirus. Mannen ble smittet i utlandet og har vært i karantene siden han kom hjem igjen til Norge. Allmenntilstanden er god.

 • Søndag 5. juli kl. 16.34

   – Et forkastelig angrep

  Opposisjonsleder Hilde Hoff Håkonsen (Ap) i Sandefjord sier den påsatte brannen på ordførerens bolig er en trussel mot demokratiet, skriver Sandefjords Blad. – Dette er et forkastelig angrep og jeg håper de som har gjort det blir tatt, sier hun til avisa.