Nyheter fra NRK:

 • I dag kl. 6.17

  Mann knivstukken i halsen

  Politiet fekk søndag klokka 05.10 melding om at ein mann hadde blitt frakta til sjukehuset i Stavanger etter å ha blitt knivstukken i halsen. Skadeomfanget til mannen er ukjent. Det er uvisst om han var medviten då han kom til sjukehuset.

 • I dag kl. 3.42

  Mann død etter brann i Arendal

  Mannen som vart alvorleg skadd i ein brann i Arendal, er no erklært død, opplyser Agder politidistrikt. Politiet etterforskar saka vidare med taktisk og teknisk etterforsking. Mannen er ikkje identifisert.

 • I dag kl. 3.26

  Brann på toppen av Amfi-kjøpesenter

  Mannen som er alvorleg skadd etter ein brann i Arendal, oppheldt seg i ei leileighet øvst i kjøpesenteret Amfi Arendal. Brannårsaka er førebels ukjent. Sprinkleranlegget er utløyst på Amfi og har ført til ein del vannskadar på kontor og butikkar.

 • I dag kl. 1.11

  Ein henta ut av røykdykkarar

  Ein person blei henta ut av røykdykkarar då det brann i ei leilegheit i Arendal i Aust-Agder, skriv brannvesenet på Twitter. Personen er køyrd til sjukehus. Skadeomfanget er førebels ukjent, skriv politiet på Twitter.

 • I dag kl. 1.11

  Ein mann henta ut av røykdykkarar

  Ein mann blei henta ut av røykdykkarar då det brann i ei leilegheit på toppen av eit kjøpesenter i Arendal i Aust-Agder, skriv brannvesenet på Twitter. Han er køyrd til sjukehus med svært alvorleg skadar, skriv politiet på Twitter.

 • Lørdag 15. desember kl. 22.31

  Mistanke om narkotika

  Politiet har tatt med tre unge menn til Heimdal politistasjon etter mistanke om bruk av narkotika. Foreldre ringes opp, og politiet følger opp videre.

 • Lørdag 15. desember kl. 21.28

  Fekk gladmeldinga i selskap

  – Fy flate. Det går ikkje an, ropte kvinna i 40-åra frå Brekke då Norsk Tipping ringde laurdag kveld. Kvinna var i eit selskap då ho fekk beskjed om at ho saman med tre rogalendingar var blitt 3,9 millionar kroner rikare på Lotto.

 • Lørdag 15. desember kl. 21.02

  Fort og gale på Karmøy

  Utrykningspolitiet har tatt førarkortet frå ein mann i tenåra på Karmøy. Mannen køyrde både for fort og på ein måte som gjorde at politiet hadde grunn til å stoppa han, skriv politiet i ei twittermelding.

 • Lørdag 15. desember kl. 19.45

  Elverum vant suverent

  Elverum vant 27–15 mot Falk Horten i en eliteseriekamp i håndball for menn lørdag kveld. Elverum ligger på tredjeplass i eliteserien.

 • Lørdag 15. desember kl. 19.45

  Elverum vant

  Elverum vant 27–15 mot Falk Horten i en eliteseriekamp i håndball for menn lørdag kveld. Elverum ligger på tredjeplass i eliteserien.

 • Lørdag 15. desember kl. 19.40

  Bil havnet i vannet

  En bil kjørte tidligere lørdag ut i vannet ved Breistrand i Dønna, melder politiet. Det oppstod ingen personskader og bileier tok seg av berging av bilen selv.

 • Lørdag 15. desember kl. 19.31

  Kjørte ut i rundkjøring

  To personer kom fra det uten skader da en bilfører mistet kontrollen og kjørte rett fram i en rundkjøring på E16 i Kongsvinger sentrum lørdag kveld. Politiet opplyser at det er svært glatt i området.

 • Lørdag 15. desember kl. 19.30

  Stenger fjellovergang

  Fylkesveg 520 mellom Breiborg i Sauda og Røldal er stengt på grunn av bilberging. Stenginga skjedde i 18-tida laurdag ettermiddag.

 • Lørdag 15. desember kl. 19.17

  To menn tatt i parkeringskjeller

  To menn er tatt av politiet på Lade i Trondheim etter mistenkelig oppførsel rundt bilene i en parkeringskjeller. Mennene, henholdsvis i 30- og 40-årene, hadde i utgangspunktet ikke adgang til kjelleren. De måtte bli med til politistasjonen.

 • Lørdag 15. desember kl. 19.15

  Åpner E134

  Vegtrafikksentralen melder at E134 nå er åpnet for normal trafikk etter ulykken ved Høydalsmo tidligere i kveld. Det advares om vanskelige kjøreforhold.

 • Lørdag 15. desember kl. 19.08

  ATV stjålet i Lindesnes

  Politiet har fått melding om et innbrudd i en låve i Lindesnes. Det har blant annet blitt stjålet en ATV og en motorsag. Innbruddet skal ha skjedd for noen dager siden. Politiet gjør åstedsundersøkelse og oppretter sak.

 • Lørdag 15. desember kl. 19.01

  Fannemel på 24. plass

  Skihopparen Anders Fannemel (Hornindal) la på to meter i andre omgang, men 125,5 meter heldt til slutt berre til ein 24. plass i dag. Tyske Karl Geiger vann. Johann Andre Forfang vart beste norske på 4. plass. I morgon er det nytt renn i sveitsiske Engelberg.

 • Lørdag 15. desember kl. 18.59

  Trafikkulykke i Moss

  To biler var involvert i en trafikkulykke på E6 ved Årvoll i nordgående retning i ettermiddag. Ingen alvorlige personskader, men passasjerene er sendt til legevakt for kontroll. Trafikken går i et felt inntil bergingsbil er på plass.

 • Lørdag 15. desember kl. 18.48

  Til legevakt etter utforkjøring

  En person er kjørt til legevakt for sjekk etter utforkjøringen på riksvei 9 ved Langevatn i Vennesla tidligere i kveld. Bilberger er rekvirert for inntauing av bilen, melder politiet.

 • Lørdag 15. desember kl. 18.43

  Båt med motorhavari i Hjeltefjorden

  Brannvesenet rykket lørdag kveld ut med to båter for å hjelpe en båt som hadde fått motorhavari i Hjeltefjorden, like vest for Toska på Radøy. Fem personer var om bord i fartøyet. De fikk hjelp av andre båter, og har det bra, melder 110-sentralen like etter klokken 19.

 • Lørdag 15. desember kl. 18.42

  Stenger veien etter ulykke

  E134 er stengt ved Mostøylkrysset, i påvente av at det ryddes etter ulykken tidligere i kveld. Politiet opplyser at det er store trafikale problemer på stedet. Det meldes om såpeglatt veibane.

 • Lørdag 15. desember kl. 18.41

  Vanskelige kjøreforhold

  Vegtrafikksentralen varsler om utfordrende kjøreforhold over Haukeli. Det er snø- og isdekke, med stedvis redusert sikt. Kolonnekjøring kan innføres på kort varsel.

 • Lørdag 15. desember kl. 18.36

  Skrapte for dårlig – ble anmeldt

  En 18 år gammel mann har fått førerkortet beslaglagt fordi han ikke hadde skrapt frotruta for is. Politiet har anmeldt ham.

 • Lørdag 15. desember kl. 18.36

  Selger eiendom for 42 millioner

  Bystyret i Lillesand har vedtatt å selge kommunale eiendommer til en verdi av 42 millioner kroner. Stykkene, Skalleodden og den tidligere brannstasjonen er blant disse. Det skriver Agderposten. Også Sjømannshjemmet og Sjømannshaven skal selges.

 • Lørdag 15. desember kl. 18.34

  Trafikkulykke på E134

  To biler har kollidert front mot front på E134 ved Kvålsgrend, Høydalsmo. Personene som har sittet i bilene klager på smerter, og kjøres til legevakt. Begge bilene har fått store skader. Det er trafikale problemer i området.

 • Lørdag 15. desember kl. 18.25

  3000 mistet strømmen

  3000 kunder i områdene Hellen og Eidsvågneset var uten strøm lørdag kveld etter brann i en trafostasjon. – Vi har koblet om til en annen stasjon, så nå har alle fått strømmen tilbake, sier kommunikasjonsrådgiver Jarle Hodne i BKK like etter klokken 18. Strømbruddet varte i underkant av en halvtime.

 • Lørdag 15. desember kl. 18.25

  Fikk strømmen tilbake

  3000 kunder i områdene Hellen og Eidsvågneset var uten strøm lørdag kveld etter brann i en trafostasjon. – Vi har koblet om til en annen stasjon, så nå har alle fått strømmen tilbake, sier kommunikasjonsrådgiver Jarle Hodne i BKK like etter klokken 18. Strømbruddet varte i underkant av en halvtime.

 • Lørdag 15. desember kl. 18.22

  Frp-nei til flyktninger

  Frps ferske ordførerkandidat Stian Storbukås signaliserer at partiet vil si kategorisk nei til mottak av flyktninger i kommunen neste valgperiode. De utfordrer nå samarbeidspartiene Høyre og KrF på dette. Det skriver Fædrelandsvennen.

 • Lørdag 15. desember kl. 18.18

  Lorentzen utenfor pallen på 500 m

  Håvard Holmefjord Lorentzen gikk raskt og fikk tiden 34.76 under verdenscuprennet i Heerenveen lørdag. Likevel holdt det bare til en niendeplass i det som var et utrolig sterkt felt. Vinneren ble russiske Pavel Kulizhnikov, som fikk tiden 34.49.

 • Lørdag 15. desember kl. 18.07

  Fratatt førerkortet etter krasj

  Bilføreren som brøt vikeplikten i Henningvegen i Steinkjer har fått førerkortet beslaglagt. Han blir anmeldt av politiet. Bilene er tatt hånd om av bilberger.

 • Lørdag 15. desember kl. 18.05

  Pipebrann i Halden

  Halden brannvesen rykker i ettermiddag ut til en pipebrann i Enningdals åsen.

 • Lørdag 15. desember kl. 17.59

  Sognefjellet er stengt

  Fylkesveg 55 over Sognefjellet er mellombels stengd. Det er venta kraftig vind og vanskelege køyreforhold i fjella i Sør-Noreg. Statens vegvesen opplyser at fjellovergangen blir stengd til måndag klokka 09.

 • Lørdag 15. desember kl. 17.55

  1792 rammet av strømbrudd

  Det har oppstått et større strømbrudd i området Hellen og Eidsvågsneset lørdag ettermiddag. Ifølge BKK sine nettsider er 1792 kunder rammet av strømbruddet. Årsaken er en brann i en trafostasjon i Jordalsveien i Eidsvåg.

 • Lørdag 15. desember kl. 17.55

  Strømbrudd etter brann

  Det oppstod et større strømbrudd i området Hellen og Eidsvågsneset lørdag ettermiddag. Ifølge BKK ble 3000 kunder rammet av strømbruddet. Årsaken var en brann i en trafostasjon i Jordalsveien i Eidsvåg.

 • Lørdag 15. desember kl. 17.55

  1792 uten strøm etter brann

  Det har oppstått et større strømbrudd i området Hellen og Eidsvågsneset lørdag ettermiddag. Ifølge BKK er 1792 kunder rammet av strømbruddet. Årsaken er en brann i en trafostasjon i Jordalsveien i Eidsvåg.

 • Lørdag 15. desember kl. 17.53

  Stjernen endte på 30.plass

  Andreas Stjernen havnet på 30. plass i Sveits.

 • Lørdag 15. desember kl. 17.52

  Utforkjøring på E16

  En bilfører kjørte av vegen på E16 ved Masterud utenfor Kongsvinger lørdag ettermiddag. Politiet mottok flere meldinger om vinglete kjøring før utforkjøringen, men ifølge politiet er det ikke mistanke om kjøring i ruset tilstand. Ambulansepersonell sjekker bilføreren på stedet.

 • Lørdag 15. desember kl. 17.47

  Førde-herrane følgde opp

  Som damelaget vann Førde-herrane 3-0 over cupfinalemotstandar Randaberg. Volleyballherrane vann med settsiffera 25-22, 25-15 og 25-22. Cupfinalen er laurdag 12. januar.

 • Lørdag 15. desember kl. 17.45

  Geiger vinner

  Jevgenij Klimov hopper 134 meter, og ender på 5. plass. Karl Geiger vinner, foran Piotr Zyla og Daniel Huber. Johann André Forfang blir nr. fire. Halvor Egner Granerud ender på 16. plass, Robert Johansson blir nr. 17, Anders Fannemel blir nr. 24 og Andreas Stjernen ender på 30. plass.

 • Lørdag 15. desember kl. 17.39

  Utforkjøring i Vennesla

  En bil skal ha kjørt av veien på riksvei 9 ved Langevatn. Det skal ikke være personskade opplyser politiet. Nødetatene er på vei til stedet.