Nyheter fra NRK:

 • I dag kl. 18.38

  Lunde stod som en bauta mot FTC

  Katrine Lunde er fornøyd med egen innsats i kveldens Champions League-kamp mot FTC. Hun reddet tre straffer og gleder seg til mellomrunden. I desember skal hun til EM i Frankrike og deretter er det cupfinale mot Storhamar. Et tøft program, men det skremmer ikke veterankeeperen.

 • I dag kl. 18.38

  Trafikkulykke i Bjørndalen

  Det har vært en trafikkulykke i Bjørndalen i Trondheim med sammenstøt mellom fotgjenger og bil, opplyser politiet. Nødetater er på stedet.

 • I dag kl. 18.36

  Trolig udramatisk på Bøler

  Trolig udramatisk på Bøler

 • I dag kl. 18.30

  Oilers vant på bortebane

  Stavanger Oilers tok viktige poeng i toppen da de vant 3–2 i det som ble en jevn kamp borte i eliteserien ishockey mot Stjernen lørdag.

 • I dag kl. 18.29

  Kraftig røykutvikling fra garasje

  Det er meldt om kraftig røykutvikling fra en garasje på Bøler i Oslo, skriver politiet på Twitter. De ber folk om å holde seg unna området.

 • I dag kl. 18.29

  Solbakken til U21-landslag

  HamKam-spiller Marcus Solbakken er kalt inn som ny spiller til Norges U21-landslag i fotball, som møter Tyrkia til privatlandskamp 20. november. Solbakkens lagkamerat Nico Michelson og Elverums Kjetil Haug er også med i den norske troppen.

 • I dag kl. 18.23

  Gjekstad storfornøyd med innsatsen

  Etter seieren i kveld mot det ungarske laget FTC, tar Vipers med seg fire poeng inn til hovedrunden i Champions League. Trener Gjekstad mener dette var en lagseier og har tro på at alt er mulig videre.

 • I dag kl. 18.18

  Stjernen tapte mot Stavanger

  Stjernen tapte i kveld 2-3 på hjemmebane i Fredrikstad mot Stavanger Oilers. Albin Lindgren scoret i den siste perioden for hjemmelaget til ingen nytte.

 • I dag kl. 18.17

  Medaljedryss i NM

  Vektløftarane frå Breimsbygda og Tambarskjelvar kunne jubla for fleire medaljar under lag-NM i Trondheim i dag. Totalt vart det tre sølvmedaljar til Breimsbygda og ein bronsen til Tambarskjelvar. Fleire av utøvarane sette også personlege rekordar.

 • I dag kl. 18.11

  Ikke kontroll på gjerningspersonen

  Personen som ifølge politiet har slått en bussjåfør er fortsatt på frifot, skriver politiet på Twitter. Politiet har sikret seg opptak fra overvåkingskamera og vil se etter gjerningspersonen utover kvelden og natta.

 • I dag kl. 17.58

  Trafikkulykke i Sarpsborg

  Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke i Roald Amundsens gate i Sarpsborg sentrum. Politiet melder på Twitter at det er to biler involvert og at en person klager over smerter etter ulykken.

 • I dag kl. 17.54

  Nedtur for Lionel

  Norges mestvinnende travhest gjennom tidene, Lionel, gikk på en nedtur på Bjerke i Oslo i dag, melder NTB. Lionel og kusk Gøran Antonsen fra Eidsberg klarte ikke å hente inn den svenske hesten Global Trustworthy og endte på andre plass.

 • I dag kl. 17.47

  Flytrafikken hindres av tett tåke

  Fly sliter med å lette og lande på grunn av den tette tåken ved Stavanger lufthavn på Sola, skriver Stavanger Aftenblad. Et fly måtte lande i Bergen i stedet, og flere fly har fått ny avgangstid og tid for landing.

 • I dag kl. 17.25

  Stjernen ligger under på hjemmebane

  Stjernen spiller i ettermiddag mot Stavanger Oilers i Stjernehallen. Etter første periode ledet gjestene fra Rogaland 0-1, før de scoret ytterligere ett i midtperioden. Også Stjernens Peter Lindblad scoret i andre periode. Stillingen er 1-2 før tredje periode.

 • I dag kl. 17.22

  Fikk villrein-støtte

  Norges jeger- og fiskeforening Hedmark er bekymret for framtida til villreinen. Lørdag fikk de støtte av landsmøtet, som er enige i at det er behov for å se på nye tiltak og innfallsvinkler for å sikre en bærekraftig forvaltning av reinstammen.

 • I dag kl. 17.15

  Vipers vant i Aquarama

  Vipers slo ungarske Ferencvaros Torna Club (FTC), 35–27 i sin siste kamp i gruppespillet i Champions League, lørdag. Spillet var i starten jevnt, men hjemmelaget tok over styringa utover i kampen i Aquarama.

 • I dag kl. 17.13

  NM i taekwondo i Trondheim

  200 utøvere fra 28 klubber er samlet til norgesmesterskap i taekwondo ved Kolstad arena i dag. Arrangørklubb er Tong-Ir som hører til på Rosten. Klubben fikk i fjor fire norgesmestere.

 • I dag kl. 17.08

  Redusert framkomst

  I forbinding med Nattevandringen blir det redusert framkomst for bilar og andre trafikantar i området rundt Skansen, Øvregaten og Korskirken. Nattevandringa skjer mellom kl. 18:00 og 21:00.

 • I dag kl. 17.06

  Bussjåfør slått av passasjer

  En bussjåfør ble slått av en passasjer ved Furuset i Oslo. Sjåføren skal ikke være fysisk skadd. Gjerningspersonen har forlatt bussen, ifølge politiet, som gjør undersøkelser på stedet.

 • I dag kl. 17.01

  Sterkt bekymret for villreinen

  Norges Jeger- og Fiskerforbund vil skjerpe innsatsen som villreinens forsvarer. Forbundet skriver i en pressemelding at villreinen i Norge sliter. – Presset på arealer i fjellet er stort, og reinsdyra er blant de arter som påvirkes negativt av denne utviklingen, skriver NJFF i meldingen. (illustrasjonsfoto)

 • I dag kl. 17.00

  Røykutvikling før nominasjonsmøte

  Det var røykutvikling i forbindelse med vedfyring før nominsjonsmøte i Arbeiderpartiet i Orkdal, som førte til brannutrykninga til Gjølme, skriver adresseavsien. Man hadde fyrt opp i to vedovner før møtet, og det ble stor varme og røykutvikling i mellom innertaket og pipa på Folkets hus.

 • I dag kl. 16.52

  For harde på gasspedalen

  Tre bilførarar fekk bøter for å ha køyrd for fort under ein kontroll ved Bjørnset i på riksveg 5 i Flora kommune. Høgste fart vart målt til 94 km/t i 80-sona.

 • I dag kl. 16.46

  Johansson disket

  Robert Johansson hoppet 126,5 meter i sitt hopp i lagkonkurransen under verdenscupåpningen i Polen. Så kom beskjeden om at Johansson var disket på grunn av ureglementær hoppdress. Dermed er Norge sjanseløse i årets første konkurranse.

 • I dag kl. 16.44

  Trafikkulykke i Trondheim

  Det har vært en trafikkulykke i Elgeseter gate i Trodheim. Flere biler involvert er involvert, men det er ikke alvorlige personskader, opplyser politiet. Nødetater er på stedet.

 • I dag kl. 16.24

  -Vil bedre informasjonen

  Visepolitimester i Agder politidistrikt, Arne Sundvoll tar selvkritikk og sier politiet vil gjøre noe med den manglende informasjonen overfor media i distriktet. Ifølge en undersøkelse er Agder politidistrikt dårligst blant politidistriktene på å være behjelpelig for media.

 • I dag kl. 16.21

  Oljesøl i vegbana

  Politiet meldar om oljesøl i vegbana mellom Loddefjord og Olsvik. Vegtrafikksentralen er varsla og sender entreprenør. Politiet oppmodar folk om å køyre forsiktig.

 • I dag kl. 16.20

  Slagsmål mellom ungdommar

  Politiet måtte laurdag ettermiddag rykke ut til nærleiken av Rådalslien skule i Bergen etter meldingar om fleire ungdommar som slåst. Ingen personar er skadd, og politiet undersøker no kva som har skjedd.

 • I dag kl. 16.17

  Vipers leder ved pause

  Vipers leder 18–14 ved pause mot ungarske Ferencvaros Torna Club (FTC), i sin siste kamp i gruppespillet i Champions League, lørdag. Kampen spilles i Aquarama, og hjemmelaget er allerede videre i Champions League.

 • I dag kl. 16.05

  Ransforsøk mot kiosk i Narvik

  Det har vært et ransforsøk mot en kiosk i Narvik sentrum, skriver politiet i en Twitter-melding. Ingen personskader, gjerningsmannen er pågrepet. Politiet har startet etterforskning.

 • I dag kl. 15.55

  Ber bilister være oppmerksomme

  Politiet ber bilister som har hatt bilene sine parkert i området Oscarsborg i Narvik i natt om å sjekke bilene, etter at flere biler har fått byttet og frastjålet registreringsskilter i løpet av natten.

 • I dag kl. 15.46

  Kontroll på påstått ustabil sjåfør

  Politiet har fått kontroll på ein påstått ustabil lastebilsjåfør som prøvde å torpedere politibilar på Vinterbro i Akershus. Det melder Øst politidistrikt på Twitter. Politiet fyrte av skot mot dekka til køyretøyet for å stanse det.

 • I dag kl. 15.45

  Markeringer mot endring i abortlov

  Hundrevis møtte opp til markeringer i både Trondheim, Stjørdal, Namsos og Levanger i dag for å markere misnøye mot forslag om å endre abortloven. I Tordenskioldsparken i Trondheim var Ingvild Kjerkol (Ap) blant de som holdt appell.

 • I dag kl. 15.40

  Vestland KrF vil ha Brosvik

  Trude Brosvik frå Gulen er valt til fylkesordførarkandidat for KrF i nye Vestland fylke. Tidlegare denne veka annonserte Beate Husa at trakk seg frå fylkestingslista. Tor André Ljosland frå Bergen er innstilt på andreplass.

 • I dag kl. 15.33

  23 forenklede forelegg i Hegra

  23 fikk forenklede forelegg og én person mistet førerkortet etter en fartskontroll i 60 sone på Hegra. Høyeste hastighet målt var 86km/t, melder utrykningspolitiet.

 • I dag kl. 15.33

  Inntil 500 demonstrerte i Mo i Rana

  På 33 steder over hele landet, deriblant Bodø og Mo i Rana i Nordland, demonstrerte tusenvis i en landsdekkende aksjon mot endringer i abortloven. Mellom 300 og 500 personer gikk i demonstrasjonstog mot endringer i Mo i Rana, skriver Rana Blad.

 • I dag kl. 15.31

  Bedre vær søndag

  Bedre vær søndag

 • I dag kl. 15.29

  Evakuert etter brann i Orkdal

  En beboer i en leilighet i folkets hus på Gjølme i Orkdal er evakuert etter melding om brann. Det skal være snakk om røykskader på leiligheta og ikke åpne flammer, opplyser politiet. Nødetatene har kontroll.

 • I dag kl. 15.16

  Huseklepp sikra siger

  Tidlegare Brann-profil Eirik Huseklepp sikra det siste målet Åsane trengde for å slå KFUM laurdag. Åsane vann til slutt 2–1 over KFUM i nedrykksdramaet.

 • I dag kl. 14.33

  Skuffende andreomgang av Skjøld

  Maren Skjøld fra Gjøvik lå på 18. plass etter førsteomgang i verdenscuprennet i slalåm i finske Levi. I andreomgang kjørte ikke Gjøvik-jenta like bra og tapte mye tid til mange av konkurrentene. Skjøld endte til slutt på 24. plass.

 • I dag kl. 14.30

  500 i abortdemonstrasjon

  Nærmere 500 personer deltok i abortdemonstrasjonen i Kristiansand lørdag ettermiddag. Erna Solberg har varslet mulige innstramminger i abortloven for å få KrF med i regjeringen. Sol Råbu i Sosialistisk Ungdom sa fra talerstolen – Vi la fra oss strikkepinnene for 40 år siden og ingen regjering skal få oss til å ta dem frem igjen.