Nyheter:

  • Søndag 31. mars kl. 23.36

    Reagerte på Mbappé-spørsmål: – Det er den samme gamle visen

    På spørsmål om Kylian Mbappé var skuffet over å bli byttet ut, tente Luis Enrique til.

  • Søndag 31. mars kl. 23.21

    To tenåringer truet med kniv i Gjøvik

    – Guttene er ikke fysisk skadd, men er selvsagt preget, sier operasjonsleder Atle Bernhoft von Obstfelder til NRK. To gutter i midten av tenårene ble søndag kveld truet med kniv i Gjøvik sentrum. Politiet har pågrepet en mann i 30-årene for forholdet. Det er ikke kjent hvorfor guttene ble truet. Politiet har hatt en innledende samtale med den pågrepne, men det er ikke kommet klarhet i hva som skjedde. Han er kjent av politiet fra før.

  • Søndag 31. mars kl. 23.20

    To tenåringer truet av mann med kniv i Gjøvik

    Mannen ble raskt pågrepet av politiet.

  • Søndag 31. mars kl. 23.13

    Låvebrann i Seljord – ingen skadd

    En låve er overtent i Seljord i Telemark. Sør-Øst politidistrikt skriver at ingen personer eller dyr er i fare. Brannvesenet melder rundt 03.15 at de fortsatt er på stedet, og vil foreta en kontrollert nedbrenning av låven. Politiet skal etterforske brannen.

  • Søndag 31. mars kl. 22.53

    50 døde harer dumpet utenfor butikk

    Lokalsamfunnet er rystet over hendelsene. Nå er en mann i 30-årene pågrepet.

  • Søndag 31. mars kl. 22.51

    Håvard «Rain» Nygaard i internasjonal finale

    E-sportsutøver Håvard «Rain» Nygaard fra Florø spiller søndag kveld finale i den internasjonale CS2-turneringen i dataspillet Counter-Strike. Finalen foregår i København i Danmark. Nygaard spiller på det internasjonale laget Faze Clan, og motstanderen er det ukrainske laget Natus Vincere (Navi). Vinneren av turneringen får 500.000 amerikanske doller. Seksten av verdens beste lag har deltatt i turneringen.

  • Søndag 31. mars kl. 22.25

    Opplysninger til VG: Dette er det siste sikre livstegnet

    Før Sander Slaatten (22) la seg for å sove, skal han ha vært i kontakt med en kamerat via et spill på internett.

  • Søndag 31. mars kl. 22.22

    Forstyrret ro og orden for naboer med uvettig kjøring

    Politiet fikk søndag kveld melding om flere kjøretøy, blant annet mopeder, skutere og ATVer som kjørte uvettig og som forstyrret for naboene i området ved Roligheden skole i Arendal. Da politiet ankom, var det noen som stakk fra stedet. – Politiet måtte videre på annet oppdrag og fikk ikke fulgt opp dette noe mer, skriver de i politiloggen.

  • Søndag 31. mars kl. 22.17

    Erdogan går mot nederlag i lokalvalg i Tyrkia

    AKP ligger an til nederlag i Tyrkias fem største byer i lokalvalget. Partileder og president Recep Tayyip Erdogan vedgår at resultatet ikke var som håpet.

  • Søndag 31. mars kl. 21.47

    Erdogan erkjenner valgnederlag: – Vil se på oss selv med et kritisk blikk

    Tyrkias president Recep Tayyip Erdogans parti AKP har gått på et knusende nederlag i søndagens lokalvalg.

  • Søndag 31. mars kl. 21.46

    Mann prøvde å kome seg inn i fleire bustader på Ranheim

    Ein mann har forsøkt å kome seg inn i buer og bustader på Ranheim i Trondheim. Mannen hadde kome seg inn i ein oppgang og prøvd å lirke opp låsar til leilegheiter. Politiet har tatt med mannen til arresten og følger opp dei som bur der han prøvde å kome seg inn.

  • Søndag 31. mars kl. 21.44

    Måtte betale tilbake bildekrav på nærmere 10.000 kroner

    Bedriften Orkdal Øye skulle sende en påskehilsen til sine kunder i 2022. Ved å søke etter «gratis påskehilsen» på nett kom det opp flere illustrasjonsbilder av fotograf og illustratør Robin Lund fra Narvik. Orkdal Øye brukte bildene i god tro, men mottok senere et krav på 9.700 kroner fra Robin Lund. Det er TV 2 som omtaler saken i forbindelse med programmet «TV 2 Hjelper deg». I bruksrettighetene for bildet Orkdal Øye brukte, står det at det koster rundt 3.000 kroner å kjøpe bildet til engangsbruk. I kravet fra Lund skulle han ha betalt for bruk av bilde. I tillegg er det fast prosedyre for pressefotografer at de kan doble prisen dersom bildet er brukt uten avtale. Robin Lund tredoblet beløpet på grunn av illegal publisering og mangel på navngivelse av illustratør. Dette har Lund gjort tidligere. I 2022 gikk han rettens vei for flere lignende saker. Også i disse sakene hadde Lund tredoblet prisen etter at bildene var brukt uten tillatelse. Bilder som er merket slik at de dukker opp når du søker på for eksempel «gratis påskehilsen» eller «gratis julehilsen». Oslo tingrett endte på at bildene var verdt 100 kroner, men ettersom bildene var brukt uten samtykke og de saksøkte hadde oppført seg grovt uaktsomt, endte det opp med at Lund fikk 225 kroner per bilde. Saken mot Orkdal Øye hadde et enda dårligere utfall for fotografen. Den endte i forliksrådet, som bestemte at Robin Lund må betale tilbake pengene han hadde fått fra Orkdal Øye. TV 2 hjelper deg har kontaktet Robin Lund, som ikke har besvart på henvendelsene.

  • Søndag 31. mars kl. 21.29

    Bil med stans på E18

    En bil har fått stans på E18 ved Nedenessletta i Arendal søndag kveld. Bilen står i retning Arendal og har trolig punktert. Politiet bistår med å få bilen bort fra E18. De opplyser at trafikken glir fint forbi stedet.

  • Søndag 31. mars kl. 21.24

    Mindreårige kastet stein på bil

    Politiet har vært på stedet etter at mindreårige skal ha kastet stein på en bil i Mandal søndag kveld. Bilen skal ha fått noen skader på lakken. De foresatte er orientert og vil følge hendelsen opp, skriver politiet på X.

  • Søndag 31. mars kl. 21.08

    Erkjenner ikke straffskyld etter voldshendelse

    Politiet har søndag avhørt de to siktede etter en voldshendelse på Grim i Kristiansand lørdag kveld, skriver Fædrelandsvennen. Det er en ung kvinne og en ung mann som er siktet for grov kroppsskade etter voldshendelsen. En mann i 50-årene ble sendt til sykehus med skader. Kvinnen erkjenner ikke straffskyld etter siktelsen, opplyser forsvarer Bjørge Usterud Tveito til avisa. Den siktede mannen har ikke tatt stilling til straffskyld. Politiet i Agder ønsker kontakt med personer som var i området rundt Solholmen skole på Grim i Kristiansand i 20-tiden lørdag kveld.

  • Søndag 31. mars kl. 21.08

    Rykket ut til brann i Rana

    Brannvesenet melder at de har rykket ut til en brann i Rana. Like etter klokken 21 opplyser de at brannen er under kontroll.

  • Søndag 31. mars kl. 21.03

    Meldt om slagsmål i Bergen sentrum - kontroll på stedet

    Politiet har rykket ut etter melding om et slagsmål ved Korskirken i Bergen sentrum søndag kveld. Flere personer skal ha vært involvert, og ifølge politiet virker ingen av dem alvorlig skadd. Politiet har kontroll på situasjonen, og melder at det er rolig på stedet.

  • Søndag 31. mars kl. 21.03

    Slagsmål i Bergen sentrum: – Var aggressiv og hissig

    Politiet har rykket ut etter melding om et slagsmål ved Korskirken i Bergen sentrum søndag kveld. – Det ble meldt om fire-fem personer som var involvert. Da vi kom fram var det to menn som lå på bakken, som slåss og holdt tak i hverandre. Han ene forsvant og han andre fikk vi kontroll på. Sistnevnte var aggressiv og hissig, sier operasjonsleder i politiet, Knut Dahl-Michelsen. Ingen virker å være alvorlig skadd, ifølge Dahl-Michelsen. – En av dem har fått et kutt i leppen, men utover det vet vi ikke så mye om andre eventuelle skader. Politiet har kontroll på situasjonen, og melder at det nå er rolig på stedet. Det er foreløpig uvisst hva som var årsaken til slagsmålet. – Nå skal vi snakke med andre personer på stedet, og lete etter han som forsvant. Vi får se om noen av de involverte havner i arresten. Det har vi ikke tatt stilling til enda, sier Dahl-Michelsen.

  • Søndag 31. mars kl. 21.02

    Roy Keane ut mot Haalands grunnspill: – Er så dårlig

    Mener noen av ferdighetene til Erling Braut Haaland (23) ser ut som en spiller på nivå fire i England.

  • Søndag 31. mars kl. 20.59

    Utfordrende alpinsesong på Knaben

    Den store mengden vind- og regnværsdager har ført til at sesongen ikke ble helt som Knaben Alpinsenter hadde håpet på, skriver avisen Agder. Daglig leder Sara Tobiassen Netland sier til avisa at det dårlige været har påvirket besøkstallet negativt. Søndag var anleggets siste dag for sesongen, og de avsluttet derimot med knallvær.

  • Søndag 31. mars kl. 20.54

    Politiet leiter etter ungdommar etter bråk i Stjørdal

    Politiet skal ha fått fleire meldingar om ei gruppe ungdommar som bråka og skapte uro utanfor ein kiosk i Stjørdal sentrum. Det skriv Trønder-Avisa. Ungdommane skal ha ropt etter andre folk utanfor kiosken. – Dei skapte uro i sentrum, og patruljen ønska ein prat med ungdommane for å seie at det ikkje er akseptabel oppførsel. Det seier operasjonsleiar i Trøndelag politidistrikt, Tobias Liaklev Andersen, til Trønder-Avisa. – Foreløpig har me ikkje fått tak i personane, men me leiter vidare i området.

  • Søndag 31. mars kl. 20.31

    E18-tunnel stengt for andre gang

    Kjørholttunnelen på E18 i Porsgrunn er stengt. Årsaken er et stanset kjøretøy. Statens vegvesen melder om skiltet omkjøring over Breviksbrua. Den samme tunnelen var ved 16-tiden stengt i over én time. – Bilberging på E18 er høyt prioritert, sier trafikkoperatør i Vegtrafikksentralen sør, Fabian Østeng. Ved 21.30-tiden meldte Statens vegvesen at tunnelen er åpnet for fri ferdsel igjen.

  • Søndag 31. mars kl. 20.31

    E18-tunnel er stengt for andre gang

    Kjørholttunnelen på E18 i Porsgrunn er stengt. Årsaken er et stanset kjøretøy. Statens vegvesen melder om skiltet omkjøring over Breviksbrua. Den samme tunnelen var ved 16-tiden stengt i over én time. – Bilberging på E18 er høyt prioritert, sier trafikkoperatør i Vegtrafikksentralen sør, Fabian Østeng.

  • Søndag 31. mars kl. 20.27

    Norske Anniken (27) med diskgolf-bragd i USA

    Anniken Kristiansen Steen fra Hamar vant Texas State Disc Golf Championship, en turnering i diskgolf på aller høyeste nivå. Hun er den første nordmannen som vinner en så stor turnering. – Akkurat nå er det surrealistisk. Man har satt seg et mål så langt framme. Plutselig står du midt i det. Det er ubeskrivelig, sier hun til NRK. – Det betyr veldig mye, jeg håper det er inspirasjon til alle damer som ønsker å følge drømmen og bli god, sier diskgolf-spilleren. – Det er helt fantastisk, jeg har nesten ikke ord, sier hennes mann og trener, Tom Erik Kristiansen Steen. Han må innrømme det ble både tårer og full jubel da han skjønte at kona vant hele turneringen. – Det renner inn med meldinger fra fjern og nær nå. Så ja. Det er vel noe av det største vi har vært med på. Steen ble i fjor dobbel norgesmester, og har vunnet den gjeveste konkurransen i Europa. Siden har hun satset i diskgolfens hjemland, USA, en satsing som nå har gitt avkastning. Flere norske gjorde det gjevt i turneringen; Lykke Lorentzen endte på 4. plass i Miami.

  • Søndag 31. mars kl. 20.27

    Anniken Kristiansen Steen vant proffturnering i diskgolf

    Anniken Kristiansen Steen fra Hamar vant Texas State Disc Golf Championship, en eliteturnering i diskgolf på aller høyeste nivå. – Det er helt fantastisk, jeg har nesten ikke ord, sier hennes mann og trener, Tom Erik Kristiansen Steen. Han må innrømme det ble både tårer og full jubel da han skjønte at kona vant hele turneringen. – Det er stort for både meg og hun og ... ja, Hamar og hele Norge, egentlig. Det renner inn med meldinger fra fjern og nær nå. Så ja. Det er vel ... noe av det største vi har vært med på. Han forklarer at turneringen kan sammenlignes med PGA Tour for golf, og at Anniken nå ha slått de aller beste i verden over tre runder. Anniken Kristiansen Steen ble i fjor dobbel norgesmester, og har vunnet den gjeveste konkurransen i Europa. Siden har hun satset i diskgolfens hjemland, USA, en satsing som nå har båret frukter.

  • Søndag 31. mars kl. 20.16

    Seone sørget for tre FKH-poeng på overtid: – Forhåpentligvis scorer jeg mange flere

    Det så ut til å gå mot 1-1 i årets første kamp i Eliteserien, mellom Odd og Haugesund i Skien. Men på overtid dukket 18-åringen Ismael Seone opp med brystkassa og sørget for 2-1 og tre FKH-poeng. – Jeg er veldig glad og fornøyd med å starte på denne måten. Forhåpentligvis blir det mange flere scoringer framover, sa Seone til TV 2 etter kampslutt. Vertene sløste med sjansene, og det fikk konsekvenser da Bruno Leite hamret FKH i ledelsen med drøye fem minutter til pause. – Her bør Odd ha full kontroll, men de roter bort ballen. Utilgivelig i eget felt. Når først Bruno Leite får muligheten, så sier det bare pang, kommenterte TV 2-ekspert Jesper Mathisen. Under fem minutter etter sidebyttet dukket Tony Miettinen opp på bakerste stolpe og ekspederte et Odd-frispark i mål. Dommeren var først oppe med offsideflagget, før VAR grep inn og dømte scoring til vertene. På overtid avgjorde gjestene ved 18 år gamle Seone, og FKH fikk med seg tre poeng fra første kamp denne sesongen. (©NTB)

  • Søndag 31. mars kl. 20.13

    Tjener på brann, flom og uhell: – Vi har ingen uvenner

    Havaristen kjøper inn varer som ellers ville blitt kastet og selger dem billig. I år er salgsmålet på over 200 millioner.

  • Søndag 31. mars kl. 20.03

    Odd tapte mot Haugesund i Eliteserien

    Flere sjanser for Odd. Likevel tapte laget på hjemmebane mot Haugesund. Etter førsteomgang ledet bortelaget med ett mål, men i andreomgang skåret Tony Miettinen og utlignet 1–1. Det sto lenge likt, men i overtiden sikret Haugesund-spiller Ismael Seone vinnermålet. Dermed ble stillingen 1–2 til Haugesund.

  • Søndag 31. mars kl. 19.55

    Haugesund avgjorde på overtid i sesongåpningen: – Tusen takk til Gud

    (Odd – Haugesund 1–2) Innbytter Ismael Seone (18) ble den store helten i Skien.

  • Søndag 31. mars kl. 19.47

    Gunnar mistet bussen i Tromsø – nå må han haike hele veien til Oslo

    Klimaforsker Gunnar Thorsen Liahjell koste seg i påsken – men forsov seg til hjemturen fra Tromsø. Nå kjemper han mot klokka for å rekke forelesning i Oslo.

  • Søndag 31. mars kl. 19.33

    Stavanger Oilers viste muskler i den første NM-semifinalen – slo Vålerenga 4-1 på hjemmeis

    Stavanger Oilers tok en oppskriftsmessig seier da de slo Vålerenga 4-1 i det første semifinaleoppgjøret søndag ettermiddag. Sluttspillsoppgjørene avgjøres i best av sju kamper. Første lag til fire seire avanserer videre til finalen. Etter en målløs første periode sendte Oslo-gutten Ludvig Hoff vertene i ledelsen. Andreas Klavestad doblet ledelsen tre minutter senere, før Hoff gjorde sitt andre mål for kvelden etter en drøy halvtime spilt. Halvannet minutt før pause økte André Bjelland Strandborg Oilers' ledelse ytterligere og punkterte på mange måter kampen før siste periode. Vålerenga mistet likevel ikke håpet og bare tre minutter inn i tredje periode reduserte Mika Partanen for gjestene. Oilers og Vålerenga endte på henholdsvis 2.- og 3.-plass i grunnseieren. Det skilte riktignok 17 poeng opp til den soleklare seriemesteren Storhamar. Oilers er regjerende norgesmestere etter at de slo Storhamar i finalen forrige sesong. (©NTB)

  • Søndag 31. mars kl. 19.28

    Røde Kors trapper ned beredskapen

    Påsken er på hell, og aktivitetene i fjellet er tilsvarende redusert. Norges Røde Kors melder at det har vært langt færre skader på påskefjellet enn vanlig i år. Så langt har Røde Kors bistått med 237 skader rundt omkring i landet. Det er en nedgang på mer enn 40 prosent, skriver de på Twitter/X. Her hjemme har Oppland og Hedmark Røde Kors hjelpekorps hatt relative rolige dager i fjellet. Hedmark melder at noen stasjoner trapper ned og går over i vanlig beredskap hjemmefra, mens de mest traffikerte stasjonene opprettholder bemanningen ut morgendagen.

  • Søndag 31. mars kl. 19.24

    Trafikkulykke på E39 på Stord - store materielle skader

    Nødetater har rykket ut etter melding om en trafikkulykke ved Heiane på E39 på Stord. – En personbil har kommet kjørende i stor hastighet, for deretter å kjøre ut av veien, skriver politiet på X. Det er store materielle skader på bilen. Fører er ved bevissthet og blir ivaretatt av helsepersonell. Det er trafikale utfordringer på stedet som følge av ulykken.

  • Søndag 31. mars kl. 19.24

    Mann til sykehus etter trafikkulykke på Stord

    Søndag kveld rykket alle nødetater ut til Heiane på E39 på Stord, etter melding om en trafikkulykke. En personbil skal ha kommet kjørende i stor hastighet, og deretter kjørt ut av veibanen, ifølge politiet. – Fører, en mann i 60-årene er fraktet til sykehus med ambulanse. Det er ukjent skadeomfang, men han var ved bevissthet da han ble fraktet bort, skriver politiet på X. Det er store materielle skader på bilen. Like før klokken 21.00 melder Vegtrafikksentralen at det er fri ferdsel på stedet.

  • Søndag 31. mars kl. 19.23

    Nøytraliserte Haaland i toppkampen – nå fører Liverpool og Arsenal an i tittelracet

    (Manchester City – Arsenal 0–0) Gigantkampen mellom tittelrivalene ble langt fra den oppturen City og Erling Braut Haaland (23) trengte.

  • Søndag 31. mars kl. 19.13

    Melding om merkelig kjøring i Kragerø

    Søndag ettermiddag fikk politiet flere meldinger om en bil som kjørte merkelig. Bilen skal ha kjørt inn i et skilt, kjørt i motsatt kjørefelt og truffet en annen bil bak. De to personene i bilen, en mann og en kvinne, fremsto begge beruset, ifølge politiet. De blåste til godt over lovlig verdi.

  • Søndag 31. mars kl. 19.13

    Merkelig kjøring i Kragerø

    Søndag ettermiddag fikk politiet flere meldinger om en bil som kjørte merkelig. Bilen skal ha kjørt inn i et skilt, kjørt i motsatt kjørefelt og truffet en annen bil bak. De to personene i bilen, en mann og en kvinne, fremsto beruset, ifølge politiet. De blåste til godt over lovlig verdi. De skal begge ha kjørt bilen i ruspåvirket tilstand og uten gyldig førerkort. Begge anmeldes.

  • Søndag 31. mars kl. 19.12

    Fem turister måtte reddes ned fra fjellet: – De er ikke flinke nok

    Søndag har turist etter turist blitt reddet i Troms.

  • Søndag 31. mars kl. 18.58

    BT: Mann siktet for drapsforsøk etter at mann oppsøkte legevakten med skader

    Fredag oppsøkte en mann i 30-årene legevakten på Nesttun i Bergen. Mannen blødde fra halsen.

  • Søndag 31. mars kl. 18.53

    Haugesund leder etter pausen

    Odd spiller på hjemmebane i Skien mot Haugesund første påskedag. Resultatet i pausen er 0-1 til Haugesund. Det var Bruno Leite som satte årets første Eliteseriemål. Selv om Odd har hatt flere sjanser i førsteomgang, er det ikke ennå blitt mål for hjemmelaget. Følg livedekningen her.

  • Søndag 31. mars kl. 18.46

    Blodig mann oppsøkte Fana legevakt: Siktede vil ikke forklare seg

    Mandag skal mannen i 30-årene som er siktet i forbindelse med at en annen mann møtte opp blodig på Fana legevakt fredag, fremstilles for varetektsfengsling i Hordaland tingrett. – Vi skal be om fire ukers fengsling i isolasjon, med brev- og besøksforbud, sier politiadvokat Arne Fjellstad. Fredag ettermiddag oppsøkte en mann i 30-årene Fana legevakt i Bergen, med skader i halsregionen. Politiet har tidligere uttalt at skadene muligens har kommet som følge av bruk av kniv eller en annen skarp gjenstand. NRK har tidligere fått opplyst av politiet at mannen som er pågrepet, er siktet for grov kroppsskade. Politiadvokat Fjellstad sier søndag kveld at siktelsen gjelder drapsforsøk. – Siktede har ikke ønsket å avgi forklaring til politiet, sier Fjellstad. Politiet har foreløpig ingen opplysninger om helsetilstanden til fornærmede. – Det er grunn til å tro at siktede og fornærmede kjenner hverandre, men hvor godt de kjenner hverandre og hvor lenge de eventuelt har kjent hverandre, er for tidlig å si noe om. Ifølge Fjellstad er begge de to involverte kjent for politiet fra før.

  • Søndag 31. mars kl. 18.45

    Brann i en gravemaskin

    Politiet melder at det har brent i en gravemaskin i Nordre Land. Brannen ble meldt inn klokken 17.49, og slukket 18.20. Politiet er på stedet og gjør undersøkelser, og det opprettes sak.

  • Søndag 31. mars kl. 18.44

    Mann med våpen pågrepet i Narvik

    Politiet har pågrepet en mann i Narvik etter flere meldinger om at en person bar et gevær utenfor Narvik sentrum. Politiet melder på X at de har kontroll på mannen. – Vedkommende bar et luftvåpen godt synlig – naturlig nok skremmende for publikum, skriver de videre. Mannen fremstår som noe forvirret, ifølge politiet. Han får tilsyn av helse.

  • Søndag 31. mars kl. 18.39

    Trafikkulykke i Halden

    En bil har kollidert i en fjellvegg i Halden. Ingen andre skal være involvert. – Fremstår alvorlig. Redningshelikopter fra Rygge er sendt til stedet, melder politiet. Nødetatene er på stedet.

  • Søndag 31. mars kl. 18.37

    Meteorologen: – Det er bare å forlenge påska

    Prognosene tyder på at det er nå påskeværet skal treffe Salten. – Det er bare å forlenge påska med enda en uke, sier meteorologikonsulent Rune Skoglund ved Meteorologisk institutt til Avisa Nordland. Varselet på Yr.no tyder på det samme. Det er fare for sterk vind i form av kuling langs kysten i Salten-området i morgen. Men utover uka ser det ut til å bli fint vær med mye sol resten av uka. Det samme ser det ut til at folk på Helgeland og i Lofoten vil oppleve. Mens Vesterålen vil få litt nedbør i form av snø, i alle fall på onsdag.

  • Søndag 31. mars kl. 18.36

    Alvorlig trafikkulykke i Halden

    Redningshelikopter er på vei til stedet

  • Søndag 31. mars kl. 18.29

    Jaget person med stor kniv gjennom flere gater på Grünerløkka

    Politiet i Oslo jakter en person med kniv som skal ha sprunget etter en annen person på Grünerløkka. Flere vitner skal ha ringt politiet om hendelsen. Den ene personen skal ifølge vitne ha blødd. – Vi fikk ganske mange nødtelefoner inn fra området Sannergata nå i ettermiddag om at én person løp etter en annen. Vedkommende som løp bakerst hadde en stor kniv og de løp gjennom flere kvartaler på Grünerløkka, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli. Politiet sier de har funnet personen de mener er fornærmet i saken. Han er uskadd. – Vi har sendt mange patruljer til stedet, og vi er bevæpnet på grunn av oppdragets art, sier han. De leter nå etter gjerningspersonen, og om det er flere personer som er truet eller skadde.

  • Søndag 31. mars kl. 18.29

    Jaktar person med kniv i Oslo

    Politiet i Oslo jaktar ein person med kniv som skal ha springe etter ein annan person på Grünerløkka. Fleire vitne skal ha ringt politiet om hendinga. Den eine personen skal ifølge vitne ha blødd. Politiet seier dei har funne personen dei meiner er fornærma i saka. Han er uskadd. Dei leiter no etter gjerningspersonen, og om det er fleire personar som er truga eller skadde.

  • Søndag 31. mars kl. 18.26

    Person med kniv på Grünerløkka

    En annen person ble jaget av vedkommende som hadde en stor kniv.

  • Søndag 31. mars kl. 18.08

    Frida Maanum båret av banen med oksygenmaske i ligacupfinalen

    (Arsenal-Chelsea 0–0, 1–0 eeo.) Frida Maanum kollapset på banen under ligacupfinalen, men er bevisst.

  • Søndag 31. mars kl. 18.03

    Evakuerer Torp lufthavn etter røykutvikling

    Nødetater har rykket ut til Torp Sandefjord lufthavn etter melding om at brannalarmen var utløst. Det viser seg å ikke være brann, men røykutvikling på et lager ved taxfree-avdelingen, skriver politiet på X. Alle på flyplassen er evakuert ut. Brannvesenet sjekker hendelsen.

  • Søndag 31. mars kl. 18.03

    Evakuerte Torp lufthavn etter røykutvikling

    Nødetater rykket ut til Torp Sandefjord lufthavn etter melding om at brannalarmen var utløst. Det viser seg å ikke være brann, men røykutvikling på et lager ved taxfree-avdelingen, skriver politiet på X. Alle på flyplassen ble evakuert ut. Klokka 18.30 meldte politiet at flyplassen var åpnet igjen, bortsett fra taxfree ved ankomst. Det er ingen røyk på stedet nå. Røykutviklingen har trolig oppstått i det elektriske inne på lageret.

  • Søndag 31. mars kl. 18.00

    Følg kampen Odd – Haugesund

    Odd møter Haugesund på hjemmebane i Skien søndag klokka 18.00. Livedekningen av oppgjøret mellom Odd og Haugesund kan du følge her.

  • Søndag 31. mars kl. 17.40

    15 fikk bot i trafikkontroll i Setesdal

    14 bilførere har fått fartsbot i en trafikkontroll langs riksvei 9 ved Grendi i Bygland søndag ettermiddag. Den høyeste hastigheten ble målt til 77 kilometer i timen i en 60-sone. En ytterligere person har fått bot for bruk av mobiltelefon, opplyser politiet.

  • Søndag 31. mars kl. 17.32

    Bror skal ha forsøkt å drepe søster tidligere

    Mannen som skjøt og drepte søsteren i Hamar før jul, skal også ha forsøkt å drepe henne tidligere. Det melder Hamar arbeiderblad. Siktelsen ble lørdag utvidet til å gjelde drap, og også drapsforsøk og brudd for våpenloven. Siktede har ifølge kjennelsen samtykket til forlenget fengsling. Politiadvokat Tom E. Wassenaar Berntsen forteller til Hamar arbeiderblad at det tidligere drapsforsøket skal være snakk om forgiftning over tid. Ifølge politiadvokaten erkjenner mannen de faktiske forhold også rundt det nye punktet i siktelsen, men at han ikke har tatt stilling til spørsmålet om straffskyld.

  • Søndag 31. mars kl. 17.27

    HA: Mann som er siktet for å ha drept søsteren i Hamar, siktes nå også for drapsforsøk

    Mannen i 30-årene som er siktet for å ha drept søsteren sin i Hamar i november, er nå også siktet for å ha forsøkt å ha drept henne ved en tidligere anledning.

  • Søndag 31. mars kl. 17.25

    Bjarne Brøndbo: – Blødde noe voldsomt

    D. D. E-vokalisten gikk på en real påskesmell.

  • Søndag 31. mars kl. 17.23

    Regn med forsinkelser

    Påsketrafikken fører til lange køer flere steder i Innlandet. Ved femtiden var forsinkelsene i reisetid cirka 25 minutter mellom Hafjell og Oslo, og 20 minutter mellom Trysil og Oslo, ifølge trafikkoperatør Hans Gustav Møvik-Olsen i Vegtrafikksentralen øst. Fylkesvei 51 over Valdresflye stengte klokka 13 søndag på grunn av uvær.

  • Søndag 31. mars kl. 17.13

    Svømmehall og hotell måtte tømmes for folk

    Svømmehallen Aquarama og Scandic hotell i Kristiansand måtte tømmes for besøkende da to manuelle brannalarmer gikk av søndag ettermiddag. Politiet har vært på stedet og opplyser at én person har satt i gang begge alarmene. På grunn av konsekvensene dette har gitt for gjestene og for brannvesenets unødvendige utrykning, oppretter de sak på forholdet.

  • Søndag 31. mars kl. 17.06

    Valdshending på utestad i Trondheim

    Politiet har rykka ut til ein valdshending på ein utestad på Solsiden i Trondheim. Ein person skal ha skadar i ansiktet. Politiet har kontroll på den fornærma og etterforskar på staden, melder politiet.

  • Søndag 31. mars kl. 17.06

    Politiet ser etter gjerningsperson etter slagsmål på utestad i Trondheim

    Politiet har rykka ut til eit slagsmål på ein utestad på Solsiden i Trondheim. – Me fekk melding om at det har vore eit slagsmål inne på ein utestad på Solsiden klokka 16:44. Det seier operasjonsleiar i Trøndelag politidistrikt, Tobias Liaklev Andersen. Ein person skal vere skadd. – Det ser i alle fall ut som han har fått kraftig juling, legg operasjonsleiaren til. Politiet har kontroll på den fornærma. – Me driv no og etterforskar på staden og snakkar med fornærma for å få ein indikasjon på kven som har gjort dette, seier Liaklev Andersen.

  • Søndag 31. mars kl. 17.06

    Slagsmål på utestad i Trondheim

    Politiet har rykka ut til eit slagsmål på ein utestad på Solsiden i Trondheim. – Me fekk melding om at det har vore eit slagsmål inne på ein utestad på Solsiden klokka 16:44. Det seier operasjonsleiar i Trøndelag politidistrikt, Tobias Liaklev Andersen. Ein person skal vere skadd. – Det ser i alle fall ut som han har fått kraftig juling, legg operasjonsleiaren til. Politiet har kontroll på den fornærma. – Me driv no og etterforskar på staden og snakkar med fornærma for å få ein indikasjon på kven som har gjort dette, seier Liaklev Andersen. Politiet har ikkje kome i kontakt med gjerningspersonen, men har fleire namn å gå etter.

  • Søndag 31. mars kl. 17.04

    Nasjonal båndtvang for hund starter mandag

    Fra og med i morgen må hunden være i bånd når den er ute på spasertur. Den nasjonale båndtvangen varer fra 1. april til og med 20. august. Med mindre du befinner deg i et av landets friområder for hund, må hunden holdes i bånd over alt fra og med mandag 1. april, skriver Norsk Kennel Klub. Flere steder i Oslo og Akershus ble det i vinter innført ekstraordinær båndtvang på grunn av mye og høy snø. I Nordmarka ble den først opphevet 22. mars, som betyr at hunder som ferdes her kun har fått gå uten bånd i en drøy uke før den nasjonale båndtvangen nå innføres.

  • Søndag 31. mars kl. 16.56

    Liverpool snudde til seier etter marerittstart: – Sexy fotball

    (Liverpool - Brighton 2–1) Mohamed Salah (31) ble matchvinner etter at Brighton sjokkerte på Anfield.

  • Søndag 31. mars kl. 16.47

    Ferja over Bømlafjorden i normal drift igjen

    Ferjesambandet Langevåg - Buavåg på fylkesvei 541 over Bømlafjorden er i normal drift igjen fra klokken 18.00 søndag. Sambandet ble innstilt inntil videre klokken 17.00 på grunn av tett tåke.

  • Søndag 31. mars kl. 16.47

    Ferje over Bømlafjorden innstilt på grunn av tåke

    Ferjesambandet Langevåg - Buavåg på fylkesvei 541 over Bømlafjorden er innstilt inntil videre fra klokken 17.00 søndag ettermiddag, på grunn av tett tåke.

  • Søndag 31. mars kl. 16.45

    Trodde politiet jaget dem før dødsulykken: – De fant meg i førersetet

    Minnet er borte. Selv da han kjørte forbi ulykkesstedet, var det helt blankt.

  • Søndag 31. mars kl. 16.44

    Lange køer ved Lavik Ferjekai

    Søndag ettermiddag er det omtrent to kilometer med kø før Lavik Ferjekai på E39. Tidligere søndag ble det satt inn ekstra ferje på sambandet mellom Lavik og Oppedal over Sognefjorden. – Likevel er det ikke tilstrekkelig for å få unna all trafikken. Men de går så ofte de kan, og tar med så mange de kan få med seg av gangen, sier trafikkoperatør Kjetil Gjøn. Det er rundt en halvtimes ventetid på Lavik, og dette vil vare utover dagen, ifølge Vegtrafikksentralen.

  • Søndag 31. mars kl. 16.31

    Innstillinger på ferje over Hardangerfjorden

    Flere avganger på ferjesambandet Gjermundshavn - Varaldsøy - Årsnes er innstilt søndag ettermiddag. Det gjelder avgangen fra Gjermundshavn klokken 16.45, og avgangen fra Årsnes klokken 17.15. Det blir avgang fra Varaldsøy klokken 16.40, ifølge Vegtrafikksentralen. Sambandet vil gå i normal drift igjen klokken 17.45.

  • Søndag 31. mars kl. 16.30

    Påsketrafikken i Trøndelag

    På E6 mellom Soknedal og Trondheim går trafikken sakte i nordgåande retning. – Det er sakte trafikk frå Korporalsbrua til Lundamo. Det seier Tormod Sunde Tangen i NRK Trafikk. I tillegg er det ein del kø ned mot Rørvik ferjeleie på Fosen.

  • Søndag 31. mars kl. 16.29

    To personer bortvist fra hotell

    Et hotell i Flekkefjord måtte søndag tilkalle politiet da to gjester ikke ville forlate rommet etter utsjekk. Gjestene er bortvist fra hotellet, opplyser politiet på X.

  • Søndag 31. mars kl. 16.28

    «Blodregnet» har kommet til Akershus

    Det såkalte blodregnet har i dag også blitt observert i Akershus. Det melder Romerikes Blad. Blant annet på Løken i Romerike og på Bjørkelangen i Aurskog-Høland melder folk om rødt regn. Grunnen til at det er rødt er at regnet bærer med seg sand helt fra Sahara. Når det regner ned i Akershus følger sandkornene fra en av verdens største ørkener med. Flere finner disse sandpartiklene på biltakene sine, hvor de er lette å få øye på.

  • Søndag 31. mars kl. 16.25

    Kvinne pågrepet etter knivstikking

    En mann har blitt knivstukket i Sandefjord søndag ettermiddag. Politiet rykket ut bevæpnet og fikk raskt kontroll på gjerningskvinnen. Mannen har en stikkskade, men fremstår ikke alvorlig skadet, ifølge politiet. Han blir ivaretatt av helsepersonell. Kvinnen er pågrepet.

  • Søndag 31. mars kl. 16.25

    Person knivstukket i Sandefjord

    En mann har blitt knivstukket av en kvinne i Sandefjord søndag ettermiddag. Politiet har rykket ut bevæpnet og har kontroll på gjerningspersonen. Mannen har en stikkskade, men fremstår ikke alvorlig skadet, ifølge politiet. Han blir ivaretatt av helsepersonell. Kvinnen er pågrepet.

  • Søndag 31. mars kl. 16.24

    Knivstikking i Sandefjord: Fremstår ikke alvorlig

    Gjerningspersonen befant seg på stedet, og politiet har kontroll på vedkommende.

  • Søndag 31. mars kl. 16.06

    Oljefondet økte med nær 1.900 milliarder på tre måneder

    Starten på året ligger an til å ha vært en voldsom opptur for Norges pengebinge.

  • Søndag 31. mars kl. 15.59

    Tunnel på E18 er stengt

    Kjørholttunnelen i Porsgrunn er stengt i sørgående retning mot Arendal. Årsaken er en bil med stans. Trafikkoperatør i Vegtrafikksentralen sør, Fabian Østeng, sier at de forsøker å fjerne bilen så fort som mulig. – Bilberging på E18 blir høyt prioritert, så vi håper at det vil gå fort, men det avhenger av hvor bilberger befinner seg, sier han. Det er skiltet omkjøring og trafikken sklir fint på den alternative veien, ifølge Østeng. – Medfører ikke store utfordringer.

  • Søndag 31. mars kl. 15.59

    Stengt tunnel på E18

    Kjørholttunnelen i Porsgrunn er stengt i sørgående retning mot Arendal. Årsaken er en bil med stans. Trafikkoperatør i Vegtrafikksentralen sør, Fabian Østeng, sier at de forsøker å fjerne bilen så fort som mulig. – Bilberging på E18 blir høyt prioritert, så vi håper at det vil gå fort, men det avhenger av hvor bilberger befinner seg, sier han. Det er skiltet omkjøring og trafikken sklir fint på den alternative veien, ifølge Østeng. Like før klokka 17.30 meldte Vegvesenet at tunnelen er åpnet igjen for normal ferdsel.

  • Søndag 31. mars kl. 15.58

    Tunnel stengt på E18

    E18 Kjørholttunnelen i Porsgrunn er åpen for trafikk i retning Kristiansand, opplyser Veitrafikksentralen. Tunnelen var i en periode stengt på grunn av en bil med stans. Omkjøring var skiltet.

  • Søndag 31. mars kl. 15.36

    Ny stor promillekontroll med gode resultater

    Politiet har søndag ettermiddag gjennomført en promillekontroll i Sortland. 55 førere ble stoppet, alle kunne kjøre videre. Dette er den fjerde store promillekontrollen i Nordland på to dager. Totalt er 176 sjåfører kontrollert, ingen har blåst rødt.

  • Søndag 31. mars kl. 15.34

    Ute i flere måneder

    Veton Berisha har operert og blir ute i flere måneder.

  • Søndag 31. mars kl. 15.24

    Brann i personbil

    Brannvesenet kontrollerer et branntilfelle i Langangsvegen i Porsgrunn.

  • Søndag 31. mars kl. 15.24

    Branntilløp i personbil

    Brannvesenet kontrollerer et branntilfelle i Langangsvegen i Porsgrunn.

  • Søndag 31. mars kl. 15.07

    Person sett gående i tunnel på E39

    Politiet har kjørt gjennom Fosselandstunnelen på E39 i Kvinesdal uten å se tegn til en gående person i eller ved tunnelen. Politiet dro til stedet etter å ha fått melding om at en person gikk til fots østover i tunnelen. – Vedkommende kan være vanskelig å se, advarte politiet på X.

  • Søndag 31. mars kl. 15.04

    Tyrkisk flyselskap stenges ute

    Flyselskapet Southwind Airlines kastes ut av finsk luftrom. Nå kansellerer selskapet nye ruter til Tyskland etter meldinger om at EU følger etter.

  • Søndag 31. mars kl. 15.01

    Ekstra ferje på ferjesambandet Oppedal-Lavik på E39

    Det er sett inn ekstra ferje på sambandet Oppedal-Lavik på E39 over Sognefjorden. Like før klokka 15.00 melder Vegtrafikksentralen at det er cirka ein halvtimes ventetid på Lavik, og at dette vil vare ved utover dagen.

  • Søndag 31. mars kl. 15.00

    Journalister angrepet i Gaza

    Minst to palestinere er drept og 15 er såret, blant dem flere journalister, i et israelsk angrep ved al-Aqsa-sykehuset i Deir al-Balah i Gaza.

  • Søndag 31. mars kl. 14.58

    Trafikkulykke i Orkland

    Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke på Svorkmo i Orkland. To kjøretøy som er involvert i ulykken. Begge bilene er berget. Det er ingen personskade og mistanke om vikepliktsbrudd. – Veien er åpen igjen, begge involverte kjøretøy er berget, skriver Politiet i Trøndelag på X.

  • Søndag 31. mars kl. 14.51

    Lange køar på E16 i Bergen - og isblokker i vegen

    Det er lange køar på E16. Ved rundkøyringa på Trengereid, kor fylkesvegen og europavegen møtast, og cirka ein kilometer aust frå Evanger, kor det er ei pågåande lysregulering, er det søndag ettermiddag lange køar. – Lysreguleringa ved Evanger har altfor dårleg intervall, og det gjer at det samlar seg enorme køar på begge sider, seier trafikkoperatør Kjetil Gjøn i Vegtrafikksentralen til NRK like før kl. 15.00. – No har vi bedt om trafikkdirigentar og ventar på å få dei ut. Vi jobbar så fort vi kan for å få ei avklaring på situasjonen og ønsker at alle skal kome seg trygt heim, legg han til. Han ber folk om å ta omsyn og vere tolmodige. Ved Sundve mellom Vinje og Voss har fleire isblokker hamna i vegen. Eitt køyrefelt er sperra og entreprenør er på veg.

  • Søndag 31. mars kl. 14.51

    Lange køar på E16 i Bergen

    Det er lange køar på E16. Ved rundkøyringa på Trengereid, kor fylkesvegen og europavegen møtast, og cirka ein kilometer aust frå Evanger, kor det er ei pågåande lysregulering, er det søndag ettermiddag lange køar. – Lysreguleringa ved Evanger har altfor dårleg intervall, og det gjer at det samlar seg enorme køar på begge sider, seier trafikkoperatør Kjetil Gjøn i Vegtrafikksentralen til NRK like før kl. 15.00. – No har vi bedt om trafikkdirigentar og ventar på å få dei ut. Vi jobbar så fort vi kan for å få ei avklaring på situasjonen og ønsker at alle skal kome seg trygt heim, legg han til. Han ber folk om å ta omsyn og vere tolmodige.

  • Søndag 31. mars kl. 14.46

    Trafikkuhell på E6

    Det har vore eit trafikkuhell på E6 ved Tangen i sørgåande retning. Trafikken kan passere, men det er redusert framkomst, ifølgje Politiet i Innlandet. Det er ikkje meldt om personskadar. Årsaka til uhellet er ukjend.

  • Søndag 31. mars kl. 14.27

    Molde-profil mister serieåpningen: – Tungt å sitte på siden

    Venstreback Kristoffer Haugen går glipp av Moldes serieåpning hjemme mot Strømsgodset.

  • Søndag 31. mars kl. 14.26

    Solberg toer i Kenya – skaffet seg luke i WRC2-sammendraget

    Oliver Solberg avsluttet knallsterkt i Safari Rally Kenya, men kunne ikke hente inn briten Gus Greensmith. Dermed ble det 2.-plass blant WRC2-førerne.

  • Søndag 31. mars kl. 14.24

    Truet med slagredskap og knuste vinduer

    En mann i slutten av 20-årene ble pågrepet ved Kalvskinnet i Trondheim etter å ha knust vinduer på Thora Storm videregående skole. I etterkant av dette skal det ha oppstått en trusselsituasjon, der mannen truet tilfeldige personer med et slagredskap. Det melder Politiet i Trøndelag på X. Politiet fikk raskt kontroll på mistenkte og pågripelsen fremstor udramatisk.

  • Søndag 31. mars kl. 14.14

    Bobil stod fast på Bjerkreim

    En bobil fikk stans på E39 på Bjerkreim i retning Stavanger. Det var en del kø ved Vikesåbakkene i Bjerkreim, men det er nå løst opp.

  • Søndag 31. mars kl. 14.14

    Bobil står fast på Bjerkreim

    En bobil har fått stans på E39 på Bjerkreim i retning Stavanger. Bergingsbil er på vei til stedet . Det er en del kø ved Vikesåbakkene mot Stavanger.

  • Søndag 31. mars kl. 14.12

    Lukrativt fradrag: Så mye sitter du igjen med i pensjon

    Bruttoinntekten din blir kraftig redusert når du blir pensjonist. Men en skattefordel gjør at du likevel sitter igjen med mye mer penger enn mange tror.

  • Søndag 31. mars kl. 14.02

    De siste påskedagene: Høye temperaturer og sol i Rogaland

    I Haugesund har det store deler av dagen vært tåke. I Rogaland har det vært en påske med grått vær, med noen lysglimt innimellom. Men vakthavende meteorolog ved Meteorologisk institutt, Leonidas Tsopouridis, kommer med gode nyheter: – De neste timene blir det perioder med sol i store deler av Rogaland, sier han. Og bedre blir det mandag 2. påskedag. – Det blir perioder med sol, spesielt om ettermiddagen. Det vil også bli en varm dag. Stavanger vil få 14 grader, mens det vil være 12 grader langs kysten, sier meteorologen. Men denne dagen begynner også med lokaltåke nord i fylket. Det vil trolig gå ut over Haugesund igjen. Morgenen vil være nokså kald i hele fylket med minimumstemperaturer på 2 til 3 grader. Tirsdag blir også en dag du kan nyte sola. Det er meldt 10 grader langs kysten og rundt 12 grader i Stavanger. – Det blir fint vær til å gå på tur de siste dagene av påska, sier meteorologen.

  • Søndag 31. mars kl. 13.53

    Garasje brant ned utenfor Lillehammer

    Ingen personer ble skadet, ifølge politiet.

  • Søndag 31. mars kl. 13.49

    Brann i leilighet på Sofienberg i Oslo

    Nødetatene rykket søndag ut til en leilighet etter melding om brann. Brannvesenet fikk raskt kontroll på brannen. – Ikke meldt om personskader, skriver politiet på X. Flere beboere ble evakuert, men har nå fått lov til å komme tilbake til sine boenheter. Politiet har dannet seg et bilde av hva som har skjedd og årsak til brannen. De oppretter sak på forholdet.

  • Søndag 31. mars kl. 13.48

    Brann i garasje på Lillehammer

    Det brenner i en garasje på Søre Ål i Lillehammer. Ifølge politiet er garasjen overtent, og det kan være spredningsfare til et bolighus. Alle beboere er ute av huset. – Ingen skal ha kommet til skade, sier operasjonsleder i Innlandet politidistrikt, Per Solberg. Bygget det brenner i ligger nær vegen, men ifølge politiet påvirker ikke brannen trafikken.

  • Søndag 31. mars kl. 13.38

    Horneland om forholdet til Brann og kona: – En bedre balanse i livet

    I Brann har Eirik Horneland (49) fått lov til å være seg selv. Nå er det Bergen som er hjemme for ham – og kona.

  • Søndag 31. mars kl. 13.10

    Fransk politi har funnet benrester etter Émile (2)

    Gutten forsvant fra hagen til besteforeldrene sine i landsbyen Le Vernet i fjor sommer.

  • Søndag 31. mars kl. 13.10

    Sint og rusa gjest laga bråk i Bergen sentrum

    Ein mann er sett i drukkenskapsarrest i Bergen etter å ha trossa politiet sitt pålegg om å halde seg borte frå eit hotell. Hotellgjesten var sint og rusa og laga bråk på eit hotell i Bergen sentrum. Mellom anna skal mannen ha skjelt ut fleire gjestar. Hotellet kontakta politiet, som gav mannen eit pålegg om å halde seg borte frå hotellet det neste døgnet. Kort tid seinare returnerte han til staden.

  • Søndag 31. mars kl. 12.59

    Påsketrafikken

  • Søndag 31. mars kl. 12.57

    Forsinkelser på T-banen

    En signalfeil på strekningen mellom Økern og Linderud førte til forsinkelser på linjene 4 og 5 tidligere i dag. Feilen er nå rettet, og T-banen kjører som normalt igjen. – Forsinkelser må fortsatt påregnes i en periode fremover, skriver Sporveien på X

  • Søndag 31. mars kl. 12.57

    Vi drukner i energidrikker

    Unge i dag skal mestre alt. Er energidrikken et symptom på vår tidsalder?

  • Søndag 31. mars kl. 12.29

    «Julius» er tilbake på danskebåten

    Treapen ble returnert i nattens mulm og mørke.

  • Søndag 31. mars kl. 12.26

    «Julius» er tilbake på danskeferja

    Den savnede trefiguren av Norges mest kjente sjimpanse, er tilbake på Superspeed. Det opplyser salgs- og markedssjef Nina Moland Andersen. – Jeg har nettopp fått en telefon om at Julius-figuren er kommet tilbake. Vektere oppdaget den i natt utenfor terminalen. Figuren var pakket inn i en svart søppelsekk, sier hun. Den er nettopp blitt trillet inn på Superspeed igjen i en rullestol. Nå er den på plass i restauranten, med et norsk flagg ved siden av, opplyser Moland Andersen. Trefiguren ble stjålet fra danskeferja tirsdag kveld. Den 30 til 40 kilo tunge trefiguren er en gave fra Kristiansand Dyrepark, og har stått på samme sted på ferja siden båten ble døpt for 16 år siden.

  • Søndag 31. mars kl. 12.19

    Avbryter utrykning til Gaustatoppen

    Nødetatene har avbrutt utrykningen til Gaustatoppen, da det er avklart at ingen er tatt av skredet som ble varslet.

  • Søndag 31. mars kl. 12.13

    Rykker ut etter melding om snøskred

    Nødetatene rykker ut mot renne 1 fra Gaustatoppen hvor det har gått et snøskred søndag formiddag. Per nå virker det ikke som noen er tatt i skredet, opplyser politiet.

  • Søndag 31. mars kl. 12.04

    Bjørnar (32) måtte hentes av helikopter: – Fikk hallusinasjoner

    Det var fine forhold da den erfarne fjellmannen først la ut på tur – så snudde det.

  • Søndag 31. mars kl. 12.03

    Fanget opp maskerte tyver utenfor hjemmet: – Utrolig ekkelt

    Ferien til John Magne Johannesen ble avbrutt av ekte påskekrim. På filmen fra hjemme i Tromsø, var det fire øyne som stirret tilbake.

  • Søndag 31. mars kl. 12.01

    Branntilløp i bil på Stord

    Brannvesenet på Stord rykker ut til melding om branntilløp i en bil. – Vi har fått melding om røykutvikling fra en bil. Røyken skal ha avtatt, og føreren av bilen har kommet seg ut. Det skal ikke være noen fare for liv eller helse, sier vaktkommandør på 110-sentralen Stein Arild Egeland.

  • Søndag 31. mars kl. 11.42

    Her er kong Charles: Viser seg offentlig for første gang etter kreftdiagnosen

    Kong Charles (75) gjør sin første offentlige opptreden etter at kreftdiagnosen ble kjent.

  • Søndag 31. mars kl. 11.39

    Tunnelbrannen får ikke konsekvenser for Oslos nye vannforsyning

    Lørdag ettermiddag begynte å brenne i et batteri som sto rundt 100 meter inn i Stubberudtunnelen. Arbeidet inne i tunnelen skjer i forbindelse med Oslos nye vannforsyning. – Det vil være kostnader knyttet til det batteriet som ble ødelagt, men det vil ikke få konsekvenser for verken tid eller kostnaden. Det forteller kommunikasjonsleder i Vann- og avløpsetaten Gro Elden til NRK. Prosjektet har hatt flere store budsjettsprekker, og prisen er nå på over 30 milliarder kroner. Boringen av ny hovedvannledning startet desember i fjor. Elden forteller at selve boremaskinen ikke ble skadet i brannen. – Den befinner seg i et annet område enn hvor brannen oppsto, så den starter opp igjen som normalt etter påske. 24 arbeidere ble evakuert i brannen. Ingen av dem ble skadet. – De som var inne i tunnelen har det etter forholdene bra og blir ivaretatt av sin arbeidsgiver.

  • Søndag 31. mars kl. 11.31

    Ødegaards ekstreme forvandling

    Ett grep kan ha satt fyr på Arsenal og Martin Ødegaards sesong.

  • Søndag 31. mars kl. 11.30

    – Ødelegger for oss selv hver uke

    Cole Palmer scoret to ganger for Chelsea, men var langt nede etter at det bare ble 2-2 hjemme mot Burnley.

  • Søndag 31. mars kl. 11.26

    Stenger Valdresflye på grunn av uvær

    Fylkesveg 51 over Valdresflye stenges kl. 13.00 på grunn av vind og dårlig vær. Det melder vegtrafikksentralen. Det er forventa at vegen kan åpne igjen mandag morgen klokka 08.00. Vegen over Valdresflye åpna forrige helg etter å ha vært vinterstengt.

  • Søndag 31. mars kl. 11.12

    «Blodregn» observert i Sarpsborg

    Værfenomenet «blodregn» har blitt observert i Løkkevika i Skjeberg søndag morgen, skriver Sarpsborg Arbeiderblad. Avisen har fått tilsendt bilder som viser hvordan rødaktig slam fra regnet har lagt seg på både biler og plattinger. Lørdag sa Meteorologisk institutt til NRK at værfenomenet kunne komme til Norge. «Blodregn» inntreffer på grunn av sand fra Sahara-ørkenen. – Når skyer dannes og vann kondenseres trenger de partikler å feste seg til, i dette tilfellet sandpartikler. Det gjør at regnet kan få en rødlig farge og etterlate et rødlig støvlag på bakken, sa vakthavende meteorolog Hanne Beate Skattør.

  • Søndag 31. mars kl. 11.12

    Varmerekord i Tokyo: Nesten 30 grader

    Søndag ble det målt hele 27,7 varmegrader i Tokyo. Det er ny varmerekord for mars i den japanske hovedstaden.

  • Søndag 31. mars kl. 11.10

    Etterlyser vitner etter voldsepisode i Kristiansand

    Politiet i Agder ønsker kontakt med personer som var i området rundt Solholmen skole på Grim i Kristiansand i 20-tiden lørdag kveld. Bakgrunnen er en voldsepisode, der en mann i 50-årene ble sendt til sykehus med skader. Ifølge Fædrelandsvennen er to personer siktet for grov kroppsskade etter voldshendelsen lørdag kveld. Søndag ber politiet personer som har vært i området og som kan ha opplysninger i saken om å ta kontakt.

  • Søndag 31. mars kl. 11.02

    Meteorologen: – Kan stadfeste «blodregn»

    Fra Sahara til Østlandet – her er det «blodregn».

  • Søndag 31. mars kl. 11.01

    Politiet fornøyd med folk i Narvik

    Politiet i Nordland skriver på X at de har gjennomført en promillekontroll i Narvik, nærmere bestemt på E6 ved Håkvik. 48 personer ble kontrollert – og ingen hadde promille. – Tommel opp, melder politiet.

  • Søndag 31. mars kl. 10.58

    Mann i 30-årene pågrepet

    Fredag oppsøkte en hardt skadet mann i 30-årene Fana legevakt. Mannen blødde fra halsregionen, og ble kjørt til Haukeland sykehus. – Mannen hadde blødninger i halsregionen, muligens som følge av bruk av kniv eller annen skarp gjenstand, skrev Vest politidistrikt i en pressemelding. Politiet har betegnet skadene som omfattende, men ikke livstruende. Politiadvokat Eli Valheim opplyser til NRK at en annen mann i 30-årene nå er pågrepet og siktet for grov kroppsskade. – Han vil bil avhørt nå i dag, sier Valheim til NRK. Om den siktede skal varetektsfengsles, vil også avgjøres i løpet av dagen. Mannens forsvarer sier til NRK at han ikke ønsker å kommentere saken på nåværende tidspunkt. Det var BA som omtalte pågripelsen først.

  • Søndag 31. mars kl. 10.52

    Flere promillekontroller søndag

    Politiet har i formiddagstimene søndag gjennomført promillekontroll i både Evje og Hornnes og Kristiansand. Totalt 22 personer er sjekket, og det er ikke gitt noen reaksjoner. Det opplyser politiet i Agder på X.

  • Søndag 31. mars kl. 10.52

    Innbrudd hos bedrift i Trondheim

    Politiet mottok melding om innbrudd i en bedrift på Tunga i Trondheim. Melder er ansatt i bedriften. – Han ringer inn til politiet og opplyser at det i løpet av natta har vært innbrudd på stedet og at det er stjålet nøkler og datautstyr, skriver Politiet i Trøndelag på X. En patrulje undersøker åstedet og oppretter rutinemessig sak på forholdet.

  • Søndag 31. mars kl. 10.52

    Innbrudd på bedrift i Trondheim

    Politiet mottok melding om innbrudd i en bedrift på Tunga i Trondheim. Melder er ansatt i bedriften. – Han ringer inn til politiet og opplyser at det i løpet av natta har vært innbrudd på stedet og at det er stjålet nøkler og datautstyr, skriver Politiet i Trøndelag på X. En patrulje undersøker åstedet og oppretter rutinemessig sak på forholdet.

  • Søndag 31. mars kl. 10.51

    – En prestasjon som leder til at manageren får sparken

    Fotballekspert Jamie Redknapp feller en tøff dom etter Manchester Uniteds skuffende 1–1-kamp mot Brentford på lørdag.

  • Søndag 31. mars kl. 10.40

    Ingen nye spor etter «Julius»

    Ferjeselskapet Color Line har ikke gitt opp håpet om å finne den savnede treskulpturen av Julius som forsvant på mystisk vis fra danskeferja sent tirsdag kveld. Salgs- og markedssjef Nina Moland Andersen har ikke fått flere tips siden lørdag formiddag, men sier det er stor interesse for saken. Vitner har sett tre unge menn frakte den store og tunge trefiguren av ferja i Kristiansand. Moland Andersen og de ansatte på Superspeed håper mennene leverer den tilbake. Den 30 til 40 kilo tunge trefiguren er en gave fra Kristiansand Dyrepark, og har stått på samme sted på ferja siden båten ble døpt for 16 år siden.

  • Søndag 31. mars kl. 10.25

    Prestisjeprosjektet som skal endre norsk industri

    BREVIK/ØYGARDEN (E24): Kontroverser, forsinkelser og milliardsprekker har preget norsk karbonfangst. Nå er storsatsingen i sluttfasen.

  • Søndag 31. mars kl. 10.24

    Vil bygge 7.000 km langt gassrør

    Nigeria vurderer et 7.000 kilometer langt rør rundt hele Vest-Afrika for å selge gass til Europa. – Svært omfattende prosjekt, sier analytiker.

  • Søndag 31. mars kl. 10.18

    Norgesaktuelle The Kid Laroi (20) om suksessen: – Som om jeg har levd 20 forskjellige liv

    – Det har vært svært overveldende, sier The Kid Laroi om den raske og voldsomme suksessen.

  • Søndag 31. mars kl. 10.17

    Trafikkuhell på Rv. 3

    En personbil har kjørt av vegen på riksveg 3 ved Tynset. Ifølge politiet fremstår føreren av personbilen som uskadet. Trafikken kan passere forbi ulykkesstedet.

  • Søndag 31. mars kl. 10.01

    Venter trafikktopp mellom klokka 12 og 16

    I dag starter påske-hjemfarten for mange. Mellom klokka 12 og 16 er det ventet mest trafikk på veiene og størst forsinkelser, opplyser Vegtrafikksentralen sør. Vegtrafikksentralen oppfordrer alle som skal kjøre hjem fra fjellet søndag, til å sjekke webkameraer og planlegge turen på deres hjemmesider eller i appen Vegvesen trafikk.

  • Søndag 31. mars kl. 9.33

    Påskehjemfarten: Verst mellom klokken 12 og 16 i dag

    Søndag 1. påskedag starter hjemfarten for fullt. Mellom klokken 12 og 16 er det ventet mest trafikk på veiene, ifølge Vegvesenet. Vegtrafikksentralen oppfordrer alle som skal kjøre hjem fra fjellet søndag, til å sjekke webkameraer og planlegge turen på deres hjemmesider eller i appen Vegvesen trafikk. Det er særlig på europaveier og riksveier inn mot storbyene man forventer ekstra trykk. Her er strekningene veitrafikksentralene har pekt ut: * E6 fra Lillehammer mot Oslo, E16 fra Hønefoss over Sollihøgda og E18 fra Drammen mot Oslo * Veitrafikksentralen Nord venter ikke noen store kødannelser i sitt distrikt * Hovedinnfartsårene mot Trondheim, pluss E14 mot Stjørdal * E16 fra Voss i retning Trengereid * Fjelloverganger som Haukelifjell (NTB)

  • Søndag 31. mars kl. 9.17

    Fulgte gisseldramaet live fra innsiden

    Politiet hadde dermed full kontroll på hva som skjedde på innsiden av klubben.

  • Søndag 31. mars kl. 9.00

    Kontroll på to personer etter trafikkuhell på Lambertseter i Oslo

    Oslo-politiet skriver på X at de mistenker at sjåføren var påvirket av alkohol. De meldte først om at en bil hadde kollidert på en bro over E6 klokken 05.42 søndag morgen. – To personer er observert løpende fra bilen etter den kolliderte. Politiet har nå kontroll på de to persoenne som de mistenker løp fra stedet.

  • Søndag 31. mars kl. 8.45

    Politiet etterlyser vitner etter voldshendelse i Bergen

    Politiet etterlyser vitner etter en voldshendelse på Ole Bulls plass i Bergen natt til søndag. Klokka 06.13 fikk de melding om en skadet person som blødde fra ansiktet/hodet. Personen opplyste selv om å ha fått juling. Politiet har startet etterforskning, og vil innhente videoovervåking fra området, skriver Bergensavisen.

  • Søndag 31. mars kl. 8.39

    Prisen for et barn

  • Søndag 31. mars kl. 8.39

    Mer politi i gatene i Asker og Bærum

    Enhet Vest i Oslo-politiet vil ha flere politifolk ute blant folk, skriver Budstikka. Avisa har snakket med sjef for Enhet Vest Gry Lene Sem. Hun understreker at de vil styrke patruljerende og forebyggende enhet, i tillegg til etterforskning. Sem ønsker ikke å gå konkret inn på hvor mange nye stillinger det er snakk om. Likevel er politisjefen klar på at dette vil stryke politiet i både Asker og Bærum. – Vår hovedprioritet er ungdomskriminalitet. Vi er glade for å kunne få flere folk ute der folk bor og oppholder seg, sier Sem til Budstikka.

  • Søndag 31. mars kl. 8.37

    Store mengder gjødsel på avveie: Fare for forurensning

    Brannvesenet har fått melding om en sprukket gjødselkum i Time. De rykker fra Bryne brannstasjon. Det er fare for forurensning da gjødsel renner ut av en gjødselkjeller og kan havne i Frøylandsvatnet. Brannvesenet er på stedet og politi er på vei, skriver politiet klokka 08.53. – Det er snakk om 1000 kubikkmeter med gjødsel, men det kan både være mer eller mindre, sier vaktleder i 110 Sør-Vest, Stein Egeland. Én kubikkmeter er 1000 liter. Klokka 09 sier han at gjødselet ikke har kommet ned til vannet enda. – Er det fare for at det kan havne i vannet? – Det kan godt være. Men det er nesten umulig å si, svarer han. Egeland sier bonden har en gravemaskin som han bruker for å lede gjødselen vekk. Han sier gjødselen nå renner mot enden av endommen og ned i en rensepark som ligger der. – Vi håper gjødselet blir liggende der, sier Egeland.

  • Søndag 31. mars kl. 8.37

    Sprukket gjødselkum i Time

    Brannvesenet har fått melding om et sprukket gjødselkum i Time. De rykker fra Bryne brannstasjon.

  • Søndag 31. mars kl. 8.37

    Startet strakstiltak da store mengder gjødsel kom på avveier

    Tidligere søndag fikk brannvesenet melding om en sprukket gjødselkum i Time. De rykket ut fra Bryne brannstasjon. Det var fare for forurensning, ettersom gjødsel rant ut av en gjødselkjeller og kunne havnet i Frøylandsvatnet. Kummen hadde en kapasitet på 1000 kubikkmeter gjødsel. Én kubikkmeter er 1000 liter. Litt før 10 får NRK opplyst at bonden har iverksatt strakstiltak og har klart å stanse lekkasjen. Gjødselen har dermed ikke rent ut i vannet. Bonden har brukt en gravemaskin for å lede gjødselen vekk fra vannet. Politiet er på stedet og tar avhør og gjør undersøkelser. Vaktleder i 110 Sørvest Stein Egeland, sier til NRK at bonden har en gravemaskin han har brukt for å lede gjødselen vekk fra vannet. Han sier gjødselen nå renner mot enden av eiendommen og ned i en rensepark som ligger der. – Vi håper gjødselen blir liggende der, sier Egeland.

  • Søndag 31. mars kl. 8.37

    Startet strakstiltak da store mengder gjødsel kom på avveie

    Tidligere søndag fikk brannvesenet melding om en sprukket gjødselkum i Time. De rykket ut fra Bryne brannstasjon. Det var fare for forurensning, ettersom gjødsel rant ut av en gjødselkjeller og kunne havnet i Frøylandsvatnet. Kummen hadde en kapasitet på 1000 kubikkmeter gjødsel. Én kubikkmeter er 1000 liter. Litt før 10 får NRK opplyst at bonden har iverksatt strakstiltak og har klart å stanse lekkasjen. Gjødselen har dermed ikke rent ut i vannet. Bonden har brukt en gravemaskin for å lede gjødselen vekk fra vannet. Politiet er på stedet og tar avhør og gjør undersøkelser. Vaktleder i 110 Sørvest Stein Egeland, sier til NRK at bonden har en gravemaskin han har brukt for å lede gjødselen vekk fra vannet. Han sier gjødselen nå renner mot enden av eiendommen og ned i en rensepark som ligger der. – Vi håper gjødselen blir liggende der, sier Egeland.

  • Søndag 31. mars kl. 8.37

    1000 kubikkmeter med gjødsel på avveie: Fare for forurensning

    Brannvesenet har fått melding om en sprukket gjødselkum i Time. De rykker fra Bryne brannstasjon. Det er fare for forurensning da gjødsel renner ut av en gjødselkjeller og kan havne i Frøylandsvatnet. Brannvesenet er på stedet og politi er på vei, skriver politiet klokka 08.53. – Det er snakk om tusen kubikkmeter med gjødsel, sier vaktleder i 110 Sør-Vest, Stein Harald Egeland. Klokka 09 sier han at gjødselet ikke har kommet ned til vannet enda. – Er det fare for at det kan havne i vannet? – Det kan godt være. Men det er nesten umulig å si, svarer han. Egeland sier bonden har en gravemaskin som han bruker for å lede gjødselet vekk.

  • Søndag 31. mars kl. 8.32

    Sykkeltyv pågrepet på vei ut av landet

    Sent påskeaften ble en mann i 40-årene pågrepet av politiet etter å ha blitt stoppet i en tollkontroll på Ørje tollstasjon. – Det ble gjort funn av sykler, verktøy og båtmotorer i kjøretøyet. Mannen i 40-årene var på vei ut av landet. Politiet har beslaglagt tyvegodset.

  • Søndag 31. mars kl. 8.30

    Ble stanset med hjemmelagde skilter

    En mann i 30-årene ble stoppet av politiet i Moss fordi han kjørte med falske skilter, skriver Moss Avis. – Det viste seg at bilføreren hadde fått inndratt skiltene tidligere, og så hadde han rett og slett fått lagd seg nye skilter og satt på bilen, sier operasjonsleder i politiet Ronny Samuelsen til avisen.

  • Søndag 31. mars kl. 8.23

    Vegvesenet oppmodar til å køyre forsiktig

    Statens vegvesen ventar at det blir størst forseinkingar og trafikktopp på vegane mellom klokka 12-16 i dag. Vegvesenet oppmodar bilistar til å køyre tidleg eller seint, sjekke webkamera og planlegge turen.

  • Søndag 31. mars kl. 8.23

    Vegvesenet oppmodar folk til å køyre forsiktig

    Statens vegvesen ventar at det blir størst forseinkingar og trafikktopp på vegane mellom klokka 12-16 i dag. Vegvesenet oppmodar bilistar til å køyre tidleg eller seint, sjekke webkamera og planlegge turen.

  • Søndag 31. mars kl. 8.20

    Forventer forsinkelser i trafikken

    Vegtrafikksentralen ber folk vurdere når de skal kjøre hjemover fra påskeferie søndag. Trafikktopp og størst forsinkelser er nemlig forventet i tidsrommet 12-16. De anbefaler derfor å kjøre tidlig eller sent første påskedag, om målet er å unngå kø som en kjedelig avslutning på ferien.

  • Søndag 31. mars kl. 8.19

    Travelt for politiet på Hovden

    Flere personer ble påskeaften og natt til 1. påskedag bortvist fra ulike utesteder på Hovden i Bykle på grunn av dårlig oppførsel. Første meldingen fra politiet kom like før klokka 22. Da ble tre personer bedt om å holde seg borte fra et arrangement ved skisenteret resten av natten. Halvannen time etter ble en 19-åring bedt om å forlate stedet på grunn av ordensforstyrrelse. Etter midnatt ble to menn i 20-årene bortvist fra utested, den ene anmeldes for ordensforstyrrelse. Det opplyser politiet i Agder på X.

  • Søndag 31. mars kl. 8.18

    Brann i russebuss

    Politiet og brannvesenet rykket lørdag kveld ut på et branntilløp i en russebuss på E39 ved Sokn. Det begynte å brenne under brussen, men brannvesenet fikk raskt kontroll. Årsaken til brannen er trolig teknisk. Alle passasjerene kom seg ut av bussen. Det er ingen personskade.

  • Søndag 31. mars kl. 8.18

    City-problemet Arteta ikke har løst: – Han kunne fått sparken

    Arsenal-sjef Mikel Arteta har knekt de fleste koder – bortsett fra sin gamle hjemmebane.

  • Søndag 31. mars kl. 8.16

    Truet med å sparke inn døra på sykehuset

    Søndag morgen truet en mann med å sparke inn døra ved inngangen til Sykehuset Telemark i Skien. Politiet kom rask til stedet. De ransaket vedkommende, og fant en mindre mengde narkotika. Han fikk lov til å gå videre på sin ferd, men fikk påbud om å holde seg borte fra området. Dette pålegget ga han blaffen i, og dermed bar det inn til arresten.

  • Søndag 31. mars kl. 8.13

    Tok biltyv på fersken

    Politiet pågrep i natt en mann i 30-årene, etter at han hadde forsøkt å stjele en bil i Hvittingfoss. Gjerningsmannen ble tatt like etter midnatt. Personen var i tillegg i besittelse av kniv. Resten av natta måtte han tilbringe i arresten.

  • Søndag 31. mars kl. 8.11

    Travel natt for politiet i hele Rogaland

    Natt til første påskedag har vært preget av flere ordensforstyrrelser, bortvisninger og noen slagsmål. Dette har skjedd både i Stavanger, Haugesund, Karmøy, Sandnes, Stord og Sauda. Flere er satt i fengsel i Stavanger og Haugesund, og noen av disse er det også opprettet saker på. I Sandnes brukte politiet pepperspray for å få kontroll på to kvinner i et slagsmål. I Haugesund ble en vekter slått ved et utested. Mannen som slo hadde narkotika på seg.

  • Søndag 31. mars kl. 8.08

    Mindreårige gutter ranet i Trondheim sentrum

    Flere politienheter rykket ut etter melding om trusler mot en person i Trondheim sentrum. Det skriver Politiet i Trøndelag på X. Etterforskning på stedet viser at det har vært et ran. To mindreårige gutter skal ha blitt ranet av en mann i 20-årene. – Det er brukt vold for å tilrane seg eiendeler fra fornærmede. Etter ranet ble det truet med kniv, sier operasjonsleder Wenche Johnsen til Adresseavisen.

  • Søndag 31. mars kl. 8.04

    Dame i vannet i Trondheim

    Politiet mottok melding om en dame i vannet ved Dokkhuset i Trondheim klokken 01.29 natt til søndag. – En annen person har hoppet ned og holder i damen, men har ikke kontroll, skriver Politiet i Trøndelag på X. Brann og ambulanse rykket også ut. – Vi fikk kontroll på henne. Damen var ikke fysisk skadet, sier operasjonsleder Wenche Johnsen i Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

  • Søndag 31. mars kl. 8.02

    Stjal taxi mens sjåføren var på do

    Politiet i Tromsø leter søndag morgen etter biltyven.

  • Søndag 31. mars kl. 7.35

    Bitter strid etter milliardsalg av storklubben AC Milan

    Anklager om ulovlig eierskap, razzia og fare for poengtrekk. Hedgefondet Elliott Management kjemper nå en innbitt kamp mot tidligere medeiere av den italienske giganten.

  • Søndag 31. mars kl. 7.34

    Økt aktivitet i kinesisk industri

    For første gang på et halvt år, viser en offisiell indikator at aktiviteten i Kinas industrisektor er på vei oppover igjen.

  • Søndag 31. mars kl. 7.33

    Sjelden apefødsel

    Sjelden apefødsel i England.

  • Søndag 31. mars kl. 7.32

    Slutt for Widerøe på Røros

    Søndag kveld har Widerøe sin siste flygning mellom Røros og Oslo. Mandag er det danske Danish Air Transport, også kjent som DAT, som overtar flyruta.

  • Søndag 31. mars kl. 7.26

    Amalie (32) sluttet i jobben: – Målet er 700.000 kroner i året

    For fem år siden visste ikke Amalie hva et fond var. Nå har hun som mål å bli økonomisk fri.

  • Søndag 31. mars kl. 7.25

    Fra homofil kjærlighet til eksamensjuks og Ibelin

    Fra mannen som mistet sønnen sin, men så hans historie røre folk over hele verden, til Gaza-debatt og juks på eksamen.

  • Søndag 31. mars kl. 7.09

    Slåssing, fyll og uhygge: – Har jo vært en del

    Natt til 1. påskedag har norsk politi over hele landet stoppet festglade nordmenn for ordensforstyrrelser, slåssing og sjenanse.

  • Søndag 31. mars kl. 6.23

    En person knivstukket i Gjøvik

    En person er knivstukket i hånd i en leilighet i Gjøvik sentrum, ifølge Politiet i Innlandet. En person er pågrepet. Politiet fikk melding om hendelsen klokka 05.16. Operasjonsleder Atle Bernhoft von Obstfelder sier politiet fikk melding om hendelsen av AMK. – Deretter reiste vi til stedet og fikk kontroll på gjerningspersonen. Fornærmede er sendt til Gjøvik sykehus for videre behandling, sier han. Gjerningsmannen og fornærmede er begge menn i 20-årene, opplyser han. Relasjonen mellom de to er foreløpig ukjent. Politiet undersøker videre om hendelsen har sammenheng med en hendelse tidligere på natten, der to personer var blitt forsøkt stukket med en gjenstand i sentrum. Ingen av dem ble skadet, men opplevde situasjonen som truende, skriver politiet. – Vi har startet etterforskning for å få et bilde av hva som har skjedd, sier operasjonslederen til NRK i 06.30-tiden søndag morgen.

  • Søndag 31. mars kl. 6.21

    Person knivstukket i Gjøvik

    En person er knivstukket i hånden i en leilighet i Gjøvik, melder politiet.

  • Søndag 31. mars kl. 5.53

    Vedums påskebeskjed: Bygg flere hytter!

    – Kan ikke sette likhetstegn mellom å bygge flere hytter i Hallingdal og naturkrisen, hevder finansministeren.

  • Søndag 31. mars kl. 5.00

    Kjekt å ha: Vi har testet syv portable SSD-er

    Ethvert hjem med en datamaskin – og dem finnes det jo en del av – burde egentlig ha en portabel SSD tilgjengelig. For en slik kan gjøre nytte for seg på flere måter. Det kan være flytting av store filer fra en PC til en annen, eller ganske enkelt utvide kapasiteten når din bærbare datamaskin nærmer seg full.

  • Søndag 31. mars kl. 5.00

    – En mobil jeg liker bedre for hver dag

    Asus byr på topp brukeropplevelse og batteritid.

  • Søndag 31. mars kl. 4.42

    Slåssing i Sandnes

    Politiet rykka ut til melding om slagsmål mellom flere personer i Sandnes sentrum. De skriver at de brukte pepperspray for å få kontroll på slåssingen som viste seg å være mellom to kvinner, og som flere forsøkte å stanse. Den ene kvinnen er arrestert.

  • Søndag 31. mars kl. 4.39

    Flere personer utsatt for vold i Voss

    En politipatrulje kom over flere personer som var utsatt for vold i Voss. En av dem blødde fra ansiktet. De sa de var overfalt av en gjeng på 4–5 personer, følge Vest politidistrikt. Politiet etterforsker saken.

  • Søndag 31. mars kl. 4.34

    Canadas regjering vil gjøre prevensjon gratis for kvinner

    Som en del av en helsereform i Canada skal staten dekke alle utgifter til prevensjon for kvinner, opplyser regjeringen. Nå må de få provinsene med på laget.

  • Søndag 31. mars kl. 4.24

    Flere personer utsatt for vold i Voss

    Natt til søndag kom en politipatrulje i Voss over flere personer som var blitt utsatt for vold.

  • Søndag 31. mars kl. 4.13

    Spøk med luftvåpen førte til væpnet politiaksjon i Drammen

    Natt til søndag fikk politiet melding om noen som hevdet at de var blitt ranet med pistol i Drammen. Det viste seg å være en spøk, hvor alle var venner.

  • Søndag 31. mars kl. 3.06

    Vekter slått ned i Haugesund

    En vekter ble slått ned ved et utested i Haugesund natt til lørdag. En mann er pågrepet for forholdet.

  • Søndag 31. mars kl. 1.59

    Ekspert før tittelkamp: – Har ikke råd til å tape

    Søndag møtes Erling Braut Haaland og Martin Ødegaard i storkamp. Nils Johan Semb tror matchen kan avgjøre vinneren av Premier League 2023/2024.

  • Søndag 31. mars kl. 1.46

    Enorm vulkan oppdaget på Mars

    Vulkanen kan ha «gjemt seg» i flere tiår, viser ny forskning.

  • Søndag 31. mars kl. 0.36

    Ekspert bekymret for russisk overtak: – Vi har ikke tatt inn over oss hvor galt det er på vei

    Vladimir Putin (71) har nå et mulighetsvindu i krigen – som kan få katastrofale følger.

  • Søndag 31. mars kl. 0.30

    Mann pågrepet etter ran i Trondheim

    En mann i 20-årene er pågrepet etter at han ranet to mindreårige gutter i Trondheim sent lørdag kveld.