Nyheter:

  • Søndag 24. mars kl. 23.16

    Kvinne funnet død etter leteaksjon i Suldal

    En kvinne i 60-årene er funnet død etter en leteaksjon i Suldal i Rogaland, opplyser politiet i en pressemelding. – Det var politiets drone som like før kl. 22 gjorde funn av kvinnen i terrenget. Kvinnen ble erklært død av lege på stedet, sier operasjonsleder Irene Ragnhildstveit i Sør-Vest politidistrikt. Kvinnen ble meldt savnet da hun ikke returnerte til avtalt tid etter en gåtur. De pårørende er varslet. Det er ikke mistanke om noen straffbar handling, ifølge politiet.

  • Søndag 24. mars kl. 23.11

    Kvinne funnet død etter leteaksjon i Suldal

    Det sier politiets innsatsleder på Stedet, Hans Kristian Dahl, til Aftenbladet.

  • Søndag 24. mars kl. 22.16

    Brann i Seljord

    Brannvesenet er på vei til Seljord etter melding om brann i en lavspentmast. Saken oppdateres.

  • Søndag 24. mars kl. 22.13

    Katastrofal masse­krasj på tysk motorvei

    To personer mistet livet – mens 31 personer er skadet.

  • Søndag 24. mars kl. 22.08

    Dette skjer denne uken: – Kan hende Riksbanken blir førstemann ut

    Påsken begynner stille, men nyhetstrykket tar seg opp. Stikkord er Sverige, straffeutmåling og den amerikanske sentralbankens favorittmål.

  • Søndag 24. mars kl. 21.57

    Mener det er naturlig at det pekes på Solbakken: – Sånn vil det alltid være

    Etter en mislykket EM-kvalifisering i 2023 og en mislykket start på landslagsåret, innrømmer flere i troppen at det er naturlig med fokus på Ståle Solbakkens jobb.

  • Søndag 24. mars kl. 21.47

    16-åring omkom i trafikkulykke i Kragerø

    I tillegg ble to personer er sendt til sykehus. De blir beskrevet som lettere skadet.

  • Søndag 24. mars kl. 21.44

    Vant «71 grader nord – team»: – Kunne ikke tro det

    Følelsene tok fullstendig overhånd hos vinnerne av årets «71 grader nord – team».

  • Søndag 24. mars kl. 21.36

    Trafikkulykke i Kragerø: Fremstår alvorlig

    Nødetatene er i Kragerø etter melding om en trafikkulykke. Ifølge politiet skal ulykken dreie seg om en firhjuling med tre personer som har kjørt av veien. Legebil er på stedet. – Ulykken fremstår alvorlig, skriver politiet på X. Saken oppdateres.

  • Søndag 24. mars kl. 21.36

    Trafikkulykke i Kragerø

    Nødetatene er på vei til Kragerø etter melding om en trafikkulykke. Tre personer skal være involvert, skriver politiet på X. Saken oppdateres.

  • Søndag 24. mars kl. 21.32

    Vannkraftprodusent er interessert i Rokosjøen

    Damanlegget i Rokosjøen, som ingen vil ha, har vekket interessen til en norsk vannkraftprodusent, skriver Østlendingen. Cadre AS driver over 20 småkraftverk i hele landet. Daglig leder, Carl-Fredrik Lehland, bekrefter overfor avisen at selskapet er i gang med undersøkelser. – Nå er det tidlig i prosessen, men vi lever av å utvikle småkraftanlegg, og i utgangspunktet er alle sånne muligheter interessante for oss, sier han til avisen. Et vannkraftverk i Løten kan gi 300 husstander med strøm, viser den foreløpige vurderingen. Store deler av Rokosjøen i Løten står i fare for å bli tørrlagt, dersom ingen tar på seg ansvaret for å vedlikeholde damanlegget som regulerer innsjøen.

  • Søndag 24. mars kl. 21.29

    Bemannar opp leiteaksjon etter kvinne i Suldal

    Eit Sar Queen-helikopter er sett inn i leiteaksjonen etter kvinna i slutten av 60-åra som har forsvunne ved Jelsaheia i Suldal. Leitemannskapet og innsatsleiinga samlar seg i 21.30-tida på Jelsa brannstasjon søndag kveld, og fleire frivillige er på veg. – Søket pågår med full styrke, melder Sør-vest politidistrikt. Dei tek utgangspunkt i det siste området dei kan spore mobilen til kvinna. Den sakna kvinna blir skildra som funksjonsfrisk, lokalkjent, og skal vere i god form. Ho skal truleg ha gått åleine. Familien varsla politiet rundt klokka 1840.

  • Søndag 24. mars kl. 21.29

    Bemannar opp leiteaksjon etter kvinne i Suldal - opptil 50 personar deltek i søket

    Eit Sar Queen-helikopter er sett inn i leiteaksjonen etter kvinna i slutten av 60-åra som har forsvunne ved Jelsaheia i Suldal. Leitemannskapet og innsatsleiinga samlar seg i 21.30-tida på Jelsa brannstasjon søndag kveld, og fleire frivillige er på veg. – Søket pågår med full styrke. Det er framleis mange områder å søke i. Dei tek utgangspunkt i det siste området dei kan spore mobilen til kvinna. – Vi arbeider ut i frå tekniske spor per no, seier Steinar Knudsen i politiet. Politet har ikkje fått tips i form at obersevasjoner i søket. Politet opplyser at terreneget er bratt. – Opplysningar frå familien sa at kvinna var på tur åleine, seier Knudsen. Den sakna kvinna blir skildra som funksjonsfrisk, lokalkjent, og skal vere i god form. Ho skal truleg ha gått åleine. Familien varsla politiet rundt klokka 1840.

  • Søndag 24. mars kl. 21.27

    Bilbrann i Trondheim

    Politiet melder på X at en bil på Møllenberg er i brann. De meldte først om spredningsfare, men kort tid etter ble det meldt at brannvesenet hadde startet slukking og at det ikke var spredningsfare til andre biler eller hus.

  • Søndag 24. mars kl. 21.27

    Trondheim: Bilbrann på Møllenberg

    Politiet melder på X at en bil på Møllenberg er i brann. De meldte først om spredningsfare, men kort tid etter ble det meldt at brannvesenet hadde startet slukking og at det ikke var spredningsfare til andre biler eller hus.

  • Søndag 24. mars kl. 21.23

    Her føres de mistenkte til retten

    De fire pågrepne etter terroraksjonen i Moskva ble søndag kveld fremstilt for varetektsfengsling.

  • Søndag 24. mars kl. 21.04

    Nord-Norge får årets høyeste strømpris mandag

    Mandag gjør strømprisen i hele landet et byks, fra om lag 45 øre KWh til over 90-tallet. Dermed får Nord-Norge årets høyeste strømpriser så langt i år. Det skriver Europower. I Sør-Norge får de også de høyeste strømprisene på seks uker. Vinden, eller mangel på den, får skylden. – Det er nesten ikke noe vind, sier kraftanalytiker Tor Reier Lilleholt til E24. Tirsdag er det derimot meldt mer vind, og da kan prisene normalisere seg, sier Lilleholt til avisen. Slik blir strømprisen i Norge mandag: Østlandet (NO1): 93,4 øre KWh Sør- og Sørvest (NO2): 93,4 øre KWh Midt-Norge: (NO3): 97,9 øre KWh Nord-Norge (NO4): 89,1 øre KWh Vestlandet (NO5): 93,4 øre KWh

  • Søndag 24. mars kl. 20.54

    Bilbrann i Rana - ingen personskader

    En bil har blitt overtent på Selfors i Mo i Rana. Nødetatene rykket ut til stedet 20.37. Det skriver politiet i Nordland. – Ikke fare for spredning, ingen personer i bilen og ingen personskader, skriver politiet. Like før klokken 21 meldte politiet at brannen var slukket, og at etterforskning var igangsatt.

  • Søndag 24. mars kl. 20.49

    Østfolding dømt for oppvaring av seksualiserte bilder av barn

    En mann fra Østfold er dømt til 24 dagers fengsel for oppbevaring av bilder og video som sekualiserer barn. Det kommer frem i en dom fra Søndre Østfold tingrett. I retten ble det lagt frem bevis for at mannen i 40-årene hadde en video og 12 bilder av seksuelle overgrep av barn eller som seksualiserer barn. Retten mener barna i bildene er langt under 18 år, helt fra 5-årsalderen og opp til 13 år. Han erkjente ikke straffskyld.

  • Søndag 24. mars kl. 20.49

    Østfolding dømt for oppbevaring av seksualiserte bilder av barn

    En mann fra Østfold er dømt til 24 dagers fengsel for oppbevaring av bilder og video som sekualiserer barn. Det kommer frem i en dom fra Søndre Østfold tingrett. I retten ble det lagt frem bevis for at mannen i 40-årene hadde en video og 12 bilder av seksuelle overgrep av barn eller som seksualiserer barn. Retten mener barna i bildene er langt under 18 år, helt fra 5-årsalderen og opp til 13 år. Han erkjente ikke straffskyld.

  • Søndag 24. mars kl. 20.44

    De reddet mange fra døden: – Det var veldig skummelt

    En 15-årig skolegutt og en vever kvinne trekkes fram som helter i Russland etter tragedien fredag kveld.

  • Søndag 24. mars kl. 20.44

    Leiteaksjon etter kvinne i 60-åra i Suldal

    Politiet og hovudredningssentralen leitar med hund, drone, politibåt etter ei kvinne i slutten av 60-åra som ikkje har returnert til avtalt tid etter ein gåtur. Også frivillige er med på leiteaksjonen. Politiet ber publikum om ikkje å bevege seg i området Junkervarden ved Jelsaheia i Suldal, elles vil jobben bli vanskelegare for leitemannskap, hundar og teknisk utstyr. Ifølgje politet er det snakk om ei lokalkjent kvinne som sannsynlegvis har gått på tur åleine.

  • Søndag 24. mars kl. 20.27

    Lokaltoga startar opp mellom Bergen og Arna måndag

    Lokaltoga vil begynne å gå som normalt mellom Bergen og Arna stasjon frå og med måndag morgon, opplyser Vy til NRK. Frå Arna og austover går det buss for tog til Dale, og så går lokaltoget vidare til Voss eller Myrdal. Søndag vart dei skadde vognene til godstoget som spora av, fjerna frå Arna stasjon. Måndag skal lokomotivet hentast ut. Passasjerar som skal ta regiontog mellom Bergen og Oslo må framleis ta buss mellom Bergen og Voss. Bussen går til oppsett rutetid. – Passasjerar med regiontog må ikkje finne på å ta lokaltog mot Arna, då vil dei ikkje rekke toget frå Voss, seier kommunikasjonssjef i VY, Åge-Christoffer Lundeby.

  • Søndag 24. mars kl. 20.16

    Brøt vikeplikt – førte til trafikkulykke

    To personer ble kjørt til sykehus for sjekk etter en trafikkulykke mellom to biler i Løten på riksvei 25 ved 19-tiden. Begge bilene er nå berget. Fører av den ene bilen fikk førerkortet beslaglagt for ikke å ha overholdt vikeplikt, melder politiet.

  • Søndag 24. mars kl. 20.15

    Graham Hansen med mål og assist da Barcelona knuste Real Madrid

    (Real Madrid – Barcelona 0–3) Barcelona-kvinnene fortsatte seiersrekken. Rivalen Real Madrid ble beseiret i El Clásico.

  • Søndag 24. mars kl. 20.08

    Mann i 20-årene mistet førerkortet

    Ti bilførere har fått forenklet forelegg etter en lasterkontroll i 100-sonen ved Kalnes i Sarpsborg. I tillegg har en person mistet førerkortet etter å ha kjørt i 123 km/t. – Førerkortet blir beslaglagt da han fikk for mange prikker på førerkortet, sier oppdragsleder i Øst politidistrikt, Terje Bustad. Mannen er fra Nordre Follo og i 20-årene. Han har erkjent den høye hastigheten.

  • Søndag 24. mars kl. 20.05

    Person i 20-åra er henta opp frå sjøen i Flekkefjord - søker framleis etter ein person

    Politiet stadfesta først til NRK at var eit born som var henta opp frå sjøen i Flekkefjord. Det viser seg å vere to personar i 20-åra som har falle i vatnet. Den eine personen er frakta til Haukeland universitetssjukehus. Politiet søker enda etter den andre.

  • Søndag 24. mars kl. 20.00

    Prinsesse Kate får støtte fra kreftpasient Mila (8)

    Kate støttet Mila Sneddon gjennom hennes kreftbehandling. Nå sender åtteåringen en hilsen tilbake.

  • Søndag 24. mars kl. 19.37

    Barnevernet i Marker: Økt alvorlighetsgrad

    I Marker opplever barnevernet at familier har mer alvorlige problemer enn tidligere. Det skriver Smaalenenes Avis. – Det er mye mer alvorlige og komplekse problemer, det er mye psykiatri, sier barnevernsleder i Marker kommune, Tove Husebråten. I følge en ny rapport opplever ansatte også en krevende arbeidshverdag, økt press på barnevenet og større krav til dokumentasjon og rapportering. – Vi har jo hatt mye ungdommer i barnevernet i det siste, ikke så mye små barn. Ungdommer som sliter, sier saksbehandler i kommunen, Janne Johansen.

  • Søndag 24. mars kl. 19.35

    Rosenborg totalslaktes etter generalprøven: Fire spillere med bunnkarakter

    (Viking – Rosenborg 5–0) Rosenborg ble ydmyket av Viking i den siste kampen før seriestarten neste mandag.

  • Søndag 24. mars kl. 19.33

    Meglertopp til førstegangskjøpere: – Fort deg!

    Eiendomsmeglere forventer full fart i markedet etter Norges Banks signaler om rentekutt og boligprisvekst.

  • Søndag 24. mars kl. 19.12

    To biler i trafikkulykke i Løten

    Det har vært en trafikkulykke på riksvei 25 ved Vangsvegen i Løten. Alle involverte er ute av bilene, og det var en person i hver bil. Nødetatene er på veg til stedet. Politiet melder at bilister må regne med kø.

  • Søndag 24. mars kl. 19.06

    Drosje køyrde opp på autovern i Bergen

    Ein drosje hamna i 18.30-tida delvis oppå autovernet på E39 ved Minde i Berge. Naudetatane er på staden. Sjåføren er ikkje skadd, og det er ikkje mistanke om rus, seier Vest politidistrikt til BA.

  • Søndag 24. mars kl. 18.54

    Buss for T-bane mellom Ryen og Bergkrystallen

    Det kjøres buss 4B for T-banelinje fire på strekningen Ryen til Bergkrystallen på kveldene fra kl. 21.00. Dette vil gjelde fra søndag 24. mars til og med 27. mars. Det opplyser Sporveien på X. – Kun plattform mot sentrum benyttes på Manglerud og Ryen i begge retninger, skriver de.

  • Søndag 24. mars kl. 18.52

    Lillehammer-kvinnene ble norgesmestere i ishockey

    Søndag kveld ble det gull til kvinnene på Lillehammer ishockey sitt lag. Lillehammer vant 2-1 over Stavanger. I år har kvinnene vunnet både serien og NM-gull. Det er 30 år siden Lillehammer sist vant et NM-gull, det var da herrene, skriver avisa GD. – Det er helt ubeskrivelig; helt fantastisk. Det var jo dette jeg ønsket som liten her på Lillehammer – og nå har vi NM-gull, sier Fanny Johanna Riise, som skåret Lillehammers første i finalen, til avisen. Hun er født og oppvokst på Lillehammer. Bildet viser Håkons hall i Lillehammer der kampen ble spilt i dag.

  • Søndag 24. mars kl. 18.49

    Rosenborg rundspilt i generalprøven: Tapte 0-5

    Viking og Rosenborg gjenopptok klubbenes tidligere tradisjon med å spille den siste treningskampen før sesongstart søndag. Det ble en real fest for hjemmepublikumet i Stavanger, som fikk se Viking valse over Rosenbog og til slutt vinne 5-0, etter scoringer fra Sondre Langås, Lars-Jørgen Salvesen, Sander Svendsen, Zlatko Tripic og Sondre Auklend. Rosenborg har hatt en tidvis rufeste oppkjøring til sesongen. Før årets sesong hentet Rosenborg inn 33 år gamle Alfred Johansson som hovedtrener, men svensken har foreløpig ikke fått Rosenborg til å skinne. – De høye forventningene som ble skrudd opp etter ansettelsen av en ung, uredd og offensiv svensk trener, bør skrus kraftig ned, sier NRKs fotballekspert Carl-Erik Torp om Rosenborg. – På sikt og om han får tid, tror jeg det vil bli bra. Men problemene er på ingen måte løst over natten. Spillerstallen er den samme og de er fortsatt på en identitsjakt, mener Torp. Første runde i Eliteserien spilles 1. april. Da spiller Rosenborg hjemme mot Sandefjord, mens Viking åpner hjemme mot Sarpsborg 08.

  • Søndag 24. mars kl. 18.49

    Rosenborg rundspilt i generalprøven: Tapte 0–5

    Viking og Rosenborg gjenopptok klubbenes tidligere tradisjon med å spille den siste treningskampen før sesongstart søndag. Det ble en real fest for hjemmepublikumet i Stavanger, som fikk se Viking valse over Rosenborg og til slutt vinne 5-0, etter scoringer fra Sondre Langås, Lars-Jørgen Salvesen, Sander Svendsen, Zlatko Tripic og Sondre Auklend. Rosenborg har hatt en tidvis rufsete oppkjøring til sesongen. Før årets sesong hentet Rosenborg inn 33 år gamle Alfred Johansson som hovedtrener, men svensken har foreløpig ikke fått Rosenborg til å skinne. – De høye forventningene som ble skrudd opp etter ansettelsen av en ung, uredd og offensiv svensk trener, bør skrus kraftig ned, sier NRKs fotballekspert Carl-Erik Torp om Rosenborg. – På sikt og om han får tid, tror jeg det vil bli bra. Men problemene er på ingen måte løst over natten. Spillerstallen er den samme og de er fortsatt på en identitetsjakt, mener Torp. Første runde i Eliteserien spilles 1. april. Da spiller Rosenborg hjemme mot Sandefjord, mens Viking åpner hjemme mot Sarpsborg 08.

  • Søndag 24. mars kl. 18.47

    Kjørte uten førerkort igjen

    En mann i 20-årene ble stanset av politiet i Gjøvik sentrum i kveld. Mannen hadde ikke stoppet for kontroll før etter en stund, og det viste seg at han ikke hadde førerkort. Han anmeldes for dette og for å ikke ha stanset for politiet. Politiet tok også beslag i bilen, siden han ble anmeldt for det samme tidligere i mars.

  • Søndag 24. mars kl. 18.37

    Skal ta ut ulukkes-lokomotivet av tunnel måndag

    Måndag skal politiet, Bane Nor og havarikommisjonen få ut lokomotivet av tunnelen ved Arna stasjon. – Vi vil ha krimteknikarar til stades. Det er eit stort arbeid, seier påtaleansvarleg Anja Mathiesen i Vest politidistrikt til NRK. Dei to mistenkte etter godstogulukka sat i avhøyr hos politiet laurdag ettermiddag og kveld. – Dei har samarbeidd med politiet og avgitt forklaring. Vi har fått opplysningar vi ser på som viktige for saka, seier Mathiesen.

  • Søndag 24. mars kl. 18.33

    Stor redningsaksjon i Flekkefjord: Kvinne til sykehus – leter i sjøen etter en til

    Én er fremdeles savnet i sjøen.

  • Søndag 24. mars kl. 18.28

    Person hentet opp av sjøen - flys til sykehus

    Det pågår en større redningsaksjon etter melding om at en person ligger i sjøen ved Brufjellhålane i Flekkefjord. Nødetatene og redningshelikopter er på på stedet Personen skal være hentet opp av vannet og blitt fraktet til sykehus. En annen person skal ikke ha blitt gjort rede for.

  • Søndag 24. mars kl. 18.28

    Person observert flytende i sjøen

    Det pågår en større redningsaksjon etter melding om at en person ligger i sjøen ved Brufjellhålane i Flekkefjord. Nødetatene og redningshelikopter er på vei.

  • Søndag 24. mars kl. 18.20

    Venter en halv milliard i Taylor Swift-inntekter

    Stockholmere kan se frem til en økonomisk opptur som følge av superstjernens Sverige-besøk.

  • Søndag 24. mars kl. 18.12

    Trafikkuhell i Skien

    Like før klokken 17.00 fikk politiet melding om et trafikkuhell mellom en bil og mopedist på Luksefjellvegen i Skien. Mopedisten, en ung mann i tenårene, dro på bakhjulet, mistet kontrollen og skled inn i en bil, opplyser politiet på X. Ingen ble skadd i hendelsen, men mopedisten har blitt anmeldt og fått sitt førerkort beslaglagt.

  • Søndag 24. mars kl. 18.12

    Betydelig snøskredfare i Jotunheimen

    Varsom.no har sendt ut varsel om betydelig snøskredfare i Jotunheimen mandag og tirsdag. – Krevende forhold. Et nedsnødd svakt lag kan føre til store skred. Fjernutløsning av snøskred er mulig. I solvendt terreng kan våte skred løsne av seg selv, heter det i varselet. Varsom.no har satt faregraden til 3 på en skala som går til 5. – Regionen har et krevende snødekke som kan føre til store snøskred. Det er spesielt rimkrystaller under fokksnø i øst- og nordvendt terreng som er bekymringsfullt, opplyser skredvarslingstjenesten. (NTB)

  • Søndag 24. mars kl. 18.08

    Taylor Swift-pengene Norge går glipp av

    Popstjernens tre konserter i Stockholm i mai forventes å generere ca. en halv milliard kroner i forbruk fra publikum.

  • Søndag 24. mars kl. 18.06

    Start EU-debatten nå

    Og den kan ikke føres med morkne argumenter og floskler fra en tid som er over.

  • Søndag 24. mars kl. 17.52

    Dødsfallene i Ål: Datter møtte ikke opp til avtale

    Politiet ble varslet da datteren i huset på Torpo ikke møtte opp til en avtale. Fem timer senere ble hele familien funnet døde.

  • Søndag 24. mars kl. 17.47

    Glimt inntok tabelltopp etter ny seier

    Amie Sannes ble matchvinner da Glimt inntok tabelltopp etter 1-0-seier borte mot Avaldsnes. Scoringen kom etter 73 minutter. Flere scoringer ble det ikke og betyr at Glimt står med full pott, 6 poeng på to kamper, i seriestarten.

  • Søndag 24. mars kl. 17.46

    Trafikkuhell i Orkland

    Det har vært et Trafikkuhell i Orkanger sentrum, det melder politiet på X. Den ene bilen skal ha kjørt inn i den andre bakfra. En person skal ha fått nakkesmerter. Ambulanse er på stedet og politiet er på veg.

  • Søndag 24. mars kl. 17.43

    Kom over i motgående kjørefelt

    Bilene i Gjøvik er berget etter møteulykken på riksvei 4 i ettermiddag. En av personbilene kom over i motgående kjørefelt og traff en annen personbil, melder politiet. Føreren av bilen, som kom over i motgående, har fått førerkortet beslaglagt. Det var tre personer involvert i ulykken, og alle følges opp av helsevesenet. Det er ikke mistanke om rus.

  • Søndag 24. mars kl. 17.28

    Riksveg 13 i Suldal åpen igjen

    Klokka 15.45 ble det meldt om steinsprang, og ett felt ble stengt i påvente av entreprenør. Klokka 17.20 melder politiet at veien igjen er åpen for fri ferdsel.

  • Søndag 24. mars kl. 17.23

    Oppryddingsarbeidet ved Arna stasjon vil ta tid

    Bane Nor har starta oppryddingsarbeidet ved Arna stasjon etter godstogulukka fredag. – Det er ein stor jobb å rydda skadestaden på Arna stasjon. Me har drive på med det i natt og i dag tidleg, og i føremiddag har me planlagt og førebudd ryddeoperasjonen, seier Anne Kirkhusmo, pressevakt i Bane Nor. – Akkurat no så er det ei mobil kran som er i ferd med å heisa konteinarane frå dei øydelagde godstogvognene, legg ho til. Bane Nor kan ikkje seia kor lang tid oppryddingsarbeidet vil ta, men seier at dette vil ta tid. – Det er nok snakk om dagar, men kor mange dagar det vil ta, veit me ikkje. Bane Nor opplyser at Vy har sett opp alternativ transport mellom Bergen og Vaksdal der persontogtrafikken er innstilt.

  • Søndag 24. mars kl. 17.17

    Bygda i sorg: – Det er så uvirkelig

    Else-Brith (71) og ektemannen Ola Espegard (77) bor noen hundre meter fra huset der fire ble funnet døde.

  • Søndag 24. mars kl. 17.03

    Brannvesenet visste ikkje om passasjertoget i tunnelen

    Brannvesenet vart overraska då dei fann eit passasjertog inne i Arnanipatunnelen etter godstogulukka fredag. Dei jorda på begge sider av tunnelen for å få av straumen på toglinja, og tok seg inn frå Vaksdal-sida for å redde lokføraren. Først godt inne i tunnelen oppdaga dei regiontoget med 200 passasjerar, som sat i mørket. Det opplyser 110-sentralen til NRK. Brannvesenet snakka med konduktøren før dei tok seg fram til lokføraren og hjelpte han. NRK har spurd Bane Nor om kva kommunikasjon dei hadde med naudetatane om passasjertoget. Dei svarar at dei må undersøke saka vidare. Vest politidistrikt har ingen kommentar, utanom at dei meiner at informasjonsflyten fredag kveld var god.

  • Søndag 24. mars kl. 17.02

    Ekspertenes boligstylingtips

    Selge bolig i år? Her får du boligstylistenes tips til hva du bør gjøre, og hva du absolutt bør unngå.

  • Søndag 24. mars kl. 17.01

    Mener Sverige henger etter Norge: – Har bare latt sentralbanken gjøre jobben

    Dyr strøm, inflasjonshopp og vekstbrems: Norge har håndtert det hele bedre enn Sverige, mener en tidligere svensk finansminister.

  • Søndag 24. mars kl. 16.55

    Trafikkulykke i Bergen

    Politiet melder om en trafikkulykke i Søråstunnelen retning Lagunen i Bergen. Ulykken skal ha skjedd på utsiden av tunnelen, sier operasjonsleder i politiet Helge Blindheim. Han opplyser om én person er involvert i ulykka, og at personen ikke skal være skadd. Trafikken går greit forbi.

  • Søndag 24. mars kl. 16.48

    Kjørt til sykehus for sjekk etter møteulykke

    To biler og tre personer var involvert i en møteulykke på riksvei 4 i Gjøvik. Politiet fikk melding om ulykken klokken 15.51. De involverte er kjørt til sykehus for sjekk og det er ikke meldt om alvorlige personskader. Politiet jobber fortsatt på stedet. Vegtrafikksentralen Øst melder ved 17-tiden at vegen er åpen.

  • Søndag 24. mars kl. 16.48

    Kjørt til sykehus for sjekk etter møteulykke i Gjøvik

    To biler og tre personer var involvert i en møteulykke på riksvei 4 i Gjøvik. Politiet fikk melding om ulykken klokken 15.51. De involverte er kjørt til sykehus for sjekk og det er ikke meldt om alvorlige personskader. Politiet jobber fortsatt på stedet. Vegtrafikksentralen Øst melder ved 17-tiden at vegen er åpen.

  • Søndag 24. mars kl. 16.39

    Ulykke mellom buss og bil

    En buss og en bil krasja i krysset Breidablikkveien og Byåsveien, det skriver politiet på X. Ingen personer ble skadd. Politiet er på stedet.

  • Søndag 24. mars kl. 16.37

    Riksvei 36 stenges for minnemarkering

    Riksvei 36 ved Sannerholttunnellen i Nome vil i dag bli stengt i tidsrommet 18.00 til 19.00. Det skal avholdes en minnemarkering på stedet etter en ung mann mistet livet i en trafikkulykke lørdag morgen. Politiet er på stedet og bistår.

  • Søndag 24. mars kl. 16.31

    Fant døde krykkjer i netting: – Grotesk

    – Det er en dødsfelle, sier fugleforsker.

  • Søndag 24. mars kl. 16.15

    Havarikommisjonen med bilde av lokomotivet

    Havarikommisjonen er søndag etttermiddag ferdig med sine undersøkingar etter godstogulukka ved Arna stasjon i Vestland før helga. Dei har no frigitt eit foto av lokomotivet inne i tunnelen. – No startar arbeidet med å sette saman informasjonen vi har samla for å forstå kvifor dette kunne skje, seier Ida H. Grøndahl, avdelingsdirektør i Statens havarikommisjon, til NRK. Dei skriv på nettsida si at passasjertoget som stansa lenger inne i tunnelen, gjorde det «om lag 1 km frå godstoget», og ikkje 500 meter som tidlegare er blitt opplyst av naudetatar. – Det er ikkje så lite som 500 meter. Vi vil komme med nøyaktig avstand i rapporten vår. Om lag ein kilometer unna er det mest nøyaktige vi vil gå ut med no, seier Grøndahl.

  • Søndag 24. mars kl. 16.10

    Arna-ulykken: Nye bilder viser massive skader

    Et passasjertog fra Oslo kom i motgående retning – og stoppet omtrent én kilometer unna.

  • Søndag 24. mars kl. 16.04

    Haugesund: Ingen av de siktede erkjenner straffskyld

    Natt til søndag ble en mann i 30-årene fraktet til sykehus med stikkskader etter en voldshendelse i Haugesund sentrum. To menn i 20-årene er siktet for drapsforsøk i saken. Etter avhør forteller begge mennenes forsvarere at ingen av deres klienter erkjenner straffskyld.

  • Søndag 24. mars kl. 16.02

    Møteulykke i Gjøvik

    Det er meldt om en trafikkulykke på riksvei 4 i Gjøvik. Det skal være en møteulykke mellom to personbiler og tre personer er involvert. – Ikke opplysninger om noen alvorlig skade per nå, sier operasjonsleder hos politiet i Innlandet Øyvind Bakken til NRK. Det medfører kø på stedet. Nødetatene er på stedet.

  • Søndag 24. mars kl. 15.46

    Fryktar 3000 liter olje og diesel hamnar i sjøen

    Etter godstogulukka i Bergen fredag har det begynt å renne olje gjennom eit dreneringsrøyr nær Arna stasjon og ned i Arnavågen. Søndag var brannvesenet på staden for å legge ut lenser. – Det er potensielt kanskje opp til totalt 3000 liter transformatorolje og diesel som har rent ut frå ulike vogner på togsettet. Vi veit ikkje kor mykje som har rent ut, seier Jostein Steinsland Hauge, vaktleiar i 110-sentralen til NRK. – Det er aldri bra at diesel og olje kjem ut i naturen. Brannvesenet har hjelpt til i akuttfasen.

  • Søndag 24. mars kl. 15.43

    Fire døde da rallybil krasjet inn blant publikum

    Fire mennesker mistet livet og flere andre ble skadet da en bil skled av veien og krasjet inn blant tilskuere under et rallyløp i Ungarn søndag.

  • Søndag 24. mars kl. 15.36

    NVE advarer om snøskred

    Dårlig værmelding skremmer ikke turistene fra fjellet, men NVE advarer om stor snøskredfare. Gustav Pless, vaktleder i snøskredvarslingen til NVE, sier til NRK at Jotunheimen og Indre Sogn har den vanskeligste situasjonen nå. – Der har vi det vi kaller vedvarende svake lag. Lørdag kveld utløste fire turister et stort snøskred i Jotunheimen. Skredet var rundt 300 meter bredt, og alle fire ble tatt av skredet. Les mer:

  • Søndag 24. mars kl. 15.31

    Hyttebrann på Vinterbro

    Follo Brannvesen er på vei til Snekkerveien på Vinterbro. Det er meldt om brann i en hytte, skriver brannvesenet på X.

  • Søndag 24. mars kl. 15.31

    Hyttebrann i Ås kommune

    Nødetatene rykket til Snekkerveien på Vinterbro, i halv fire tiden, etter melding om brann i en hytte. Det var ikke personer til stede i hytta. – Brannen ble raskt slukket av brannvesenet, skriver politiet på X i halv fem tiden. Det er noen skader innvendig, og brann har trolig oppstått ved en varmtvannsbereder. Politiet oppretter anmeldelse.

  • Søndag 24. mars kl. 15.19

    En pågrepet etter voldshendelse i Grimstad

    En person er pågrepet etter en voldshendelse på Fevik i Grimstad, melder politiet. Fornærmede er sjekket av helsepersonell.

  • Søndag 24. mars kl. 15.06

    Wiborg ønsker fire nye år på Stortinget

    Fremskrittspartiets Erlend Wiborg fra Moss har svart nominasjonskomiteen til Østfold Frp at han ønsker fire nye år på Stortinget. Til NRK sier han at han er topp motivert for fire nye år, dersom partiet og velgerne ønsker det. Wiborg har sittet på Stortinget for Østfold Frp siden 2013, og er i dag FrPs innvandrings- og integreringspolitiske talsperson og 1. nestleder i Stortingets kommunalkomité.

  • Søndag 24. mars kl. 15.01

    Strømprishopp i morgen

    Vindstille påskevær bidrar til å presse strømprisene oppover, sier analytiker.

  • Søndag 24. mars kl. 14.56

    Væretunnelen åpnet igjen

    E6 gjennom Væretunnelen er stengt i sørgående retning søndag ettermiddag, skriver Adresseavisen. En bil skal ha fått motorstopp inne i tunnelen. Bilberging er ventet til stedet i løpet av kort tid. Tunnelens nordgående løp er åpent, men har redusert hastighet. Oppdatering: Nå er tunnelen åpnet igjen. Det bekrefter Erlend Karlsen i Vegtrafikksentralen.

  • Søndag 24. mars kl. 14.56

    Væretunnelen delvis stengt

    E6 gjennom Væretunnelen er stengt i sørgående retning søndag ettermiddag, skriver Adresseavisen. En bil skal ha fått motorstopp inne i tunnelen. Bilberging er ventet til stedet i løpet av kort tid. Tunnelens nordgående løp er åpent, men har redusert hastighet.

  • Søndag 24. mars kl. 14.41

    Fire personar i bilulukke i Sveio

    Politiet fekk melding klokka 14.21 om eit trafikkuhell i Tjernagelvegen i Sveio. Ein bil hadde mista veggrepet og skrensa inn i ein fjellvegg, fått snurr og blitt ståande i grøfta. Ein av fire personar har smerter i ryggen. Personane blir tatt med til legevakt for sjekk. Førerkortet til sjåføren er beslaglagt og sak er oppretta. Bilen er ute av vegbana, og trafikken går i begge retningar.

  • Søndag 24. mars kl. 14.38

    Voldshendelse i Grimstad

    Politiet i Agder har kontroll etter at det skal ha vært en voldshendelse på en adresse på Fevik i Grimstad søndag. – Ingen er alvorlig skadet, skriver de på X/Twitter. Politi og ambulanse er på stedet.

  • Søndag 24. mars kl. 14.37

    Krogh oppgitt etter enorm femmilstabbe: – En liten juryskandale

    Tidligere landslagsprofil Finn-Hågen Krogh er lite imponert over rennledelsen, etter at vinneren av NM-femmila fikk lov til å smøre skiene underveis – noe som egentlig er forbudt.

  • Søndag 24. mars kl. 14.29

    7-åring druknet i Mandal: Har sikret overvåkningsbilder

    Ifølge politiet fremstår det som en tragisk ulykke.

  • Søndag 24. mars kl. 14.25

    Trafikkuhell på Klepp

    Politiet rykket søndag ettermiddag ut på melding om et trafikkuhell i Nordsjøvegen i nærheten av Bore. To biler og tre personer er involvert. De blir tilsett av lege på stedet. Personene fremstår som uskadd.

  • Søndag 24. mars kl. 14.25

    Dykkerøvelse ved Operaen

    Brannvesenet skal ha en dykkerøvelse ved Operaen i Oslo søndag ettermiddag. Det skriver de på X. Så hvis du ser folk i sjøen i Bjørvika på det tidspunktet, er det sannsynligvis en øvelse.

  • Søndag 24. mars kl. 14.16

    Stod fast i bratt terreng - no er mannen berga ned

    Mannen som stod fast i bratt terreng ved Vikastøylen i Skei Sunnfjord, er no berga ned att. Det melder Vest politidistrikt. Frivillige rykte ut for å berge ned mannen etter at meldinga kom. Mannen er uskadd.

  • Søndag 24. mars kl. 14.06

    E39 åpen for trafikk etter bilbrann

    E39 Søgnetunnelen er åpen for trafikk etter at en bilbrann førte til at østgående løp ble stengt søndag formiddag. Det melder Veitrafikksentralen Sør. De tre personene som var i bilen fremstod som uskadd etter at brannen oppstod, ifølge politiet.

  • Søndag 24. mars kl. 13.38

    Petter Northug langt unna pallen i Flyktningerennet: Knust av svensk trio

    Petter Northug (38) var ikke i nærheten av pallen etter 44 kilometer søndag.

  • Søndag 24. mars kl. 13.36

    Politiet etterforsker drap og selvdrap i Ål

    Politiet har opprettet drapsetterforskning og foreløpige vurderinger er at man står overfor drap og et selvdrap.

  • Søndag 24. mars kl. 13.34

    Joker-duo kjørte etter tyvene: – Vi fant oss ikke i det

    Politiet var ikke tilgjengelig da flere personer stjal fra butikken til Marit (56) og Gunn Kristin (51).

  • Søndag 24. mars kl. 13.25

    Røykutvikling i bolig i Sandefjord

    Nødetatene rykket søndag ut etter melding om brann i en bolig i Museumsgata i Sandefjord. Det var ingen synlige flammer, men kun røykutvikling da brannvesenet kom til stedet. Det ble også raskt avklart at alle beboerne hadde kommet seg trygt ut. Politiet opplyser at røykutviklingen trolig skyldes matlaging.

  • Søndag 24. mars kl. 13.23

    Norges første havvindpark: Gigantiske møller og en kabel i sikksakk

    Tenk deg 90 bygg som alle er over dobbelt så høye som Oslo Plaza – plassert ut over et område like stort som Oslo kommune. Omtrent slik vil havvindparken Sørlige Nordsjø II se ut.

  • Søndag 24. mars kl. 13.23

    Mann står fast i bratt terreng i Sunnfjord

    Ein mann står fast i bratt terreng ved Vikastøylen, Sunnfjord. Frivillige er kalla ut for å hente ned vedkommande. Det skriv Vest politidistrikt på X. Mannen er ikkje skadd, men kjem seg ikkje ned frå der han står.

  • Søndag 24. mars kl. 13.16

    Sunday Times: Slik utviklet Kate og Charles et nærere forhold

    Kong Charles og prinsesse Kate skal ha fått et nærere forhold etter et felles sykehusopphold, ifølge den britiske avisen The Sunday Times.

  • Søndag 24. mars kl. 13.15

    Northug fikk det tøft – fire minutter bak Flyktningerenn-vinneren

    Petter Northug hang lenge med i tet på Flyktningerennet, men fikk det tøft de siste kilometerne og havnet til slutt på 9. plass – drøye fire minutter bak vinneren Nils Dahlsten fra Sverige. – Det var helt greit. Man kjenner at man er sliten etter torsdagen enda. Det er et sterkt felt på Flyktningerennet og det er mye gode løpere. Da blir stigningene for lange for meg, sier Northug til NRK. Flyktningerennet er 44 kilometer langt og går mellom Lierne i Norge til Gädde i Sverige. – Jeg var med teten inn til stigningene, men derifra og opp så ble det for tøft for meg. Jeg er helt greit fornøyd med dagen, sier Northug. Den tidligere langrennskongen imponerte stort torsdag da han og lillebror Even tok NM-sølv på lagsprinten på Lillehammer. Da leverte han spesielt sterkt på sin siste etappe. Så sterkt leverte han at NRKs eksperter igjen lot seg forbløffe av hva Northug er i stand til å levere i enkelte renn denne vinteren. – Det har vært en vanvittig artig uke. Det var artig å gå en teamsprint med broderen igjen. Han har hatt en bra sesong etter jul. Det å sette han i en posisjon hvor vi kan ta en medalje sammen som brødre på et NM betyr mye. Det var veldig artig, sier Northug.

  • Søndag 24. mars kl. 13.10

    Må berge mann ned frå bratt terreng i Sunnfjord

    Frivillige reiser ut for å berge ein mann som står fast i bratt terreng ved Vikastøylen på Skei i Sunnfjord. Vest politidistrikt fekk melding om hendinga 11.33, melder dei no på X. Mannen er ikkje skadd, men kjem seg ikkje ned frå der han står.

  • Søndag 24. mars kl. 12.55

    Trikk sporet av og krasjet i bysykkel-stativ

    En trikk sporet av ved Stortorget i Oslo og kolliderte med et bysykkelstativ. Nettavisen omtalte saken først. Ingen mennesker er skadet, ifølge politiet. De har rykket ut sammen med brannvesenet. Trikken havnet langt inne på fortauet utenfor butikkene vis-a-vis Domkirken. – Dette kommer til å ta en stund. Det er stengt i begge retninger, sier pressevakt Jan Rustad i Sporveien til NRK. Han sier at trikkene i trafikk kommer til å snu ved Jernbanetorget og Stortorget.

  • Søndag 24. mars kl. 12.54

    Ukens låter uke 12/24: Bjørn Eidsvåg, Aurora, Åge Aleksandersen

    Folk flest er snille. Men det er også gode forsøk på villskudd i låtene for den første påskehelgen.

  • Søndag 24. mars kl. 12.54

    Ukens låter uke 12/24: Bjørn Eidsvåg, Aurora, Åge Aleksandersen

    Folk flest er snille. Men det er også gode forsøk på villskudd i låtene for den første påskehelgen.

  • Søndag 24. mars kl. 12.47

    Utforfinalen i Saalbach avlyst – nok en krystallkule til Odermatt

    De mannlige alpinistenes verdenscupfinale i utfor i østerrikske Saalbach lot seg ikke gjennomføre søndag som følge av værutfordringer og trøbbel med traseen.

  • Søndag 24. mars kl. 12.43

    Flere endringer for T-banen i påsken

    Skal du reise med T-banen i Oslo de nærmeste dagene? Det er noen endringer: Fra 25. til 27. mars er det stengt for T-banen mellom Majorstuen og Stortinget via Nationaltheatret, skriver Ruter, og opplyser at de setter inn flere trikker. Årsaken til endringene er vedlikeholdsarbeid i tunnelen mellom Majorstua og Stortinget, og arbeid med nytt signalanlegg på Lambertseterbanen. (Arkivbilde.)

  • Søndag 24. mars kl. 12.37

    Color Line kansellerer Kiel-tur etter sykdomsutbrudd

    Color Line opplyser i en pressemelding at 1800 passasjerer som skulle reise fra Oslo til Kiel søndag klokken 14, ikke får reise. På grunn av et sykdomsutbrudd som har rammet mer enn 70 passasjerer, har Color Line valgt å kansellere avgangen. Det skal være snakk om en magesyke, opplyser cruiseselskapet. – Vi tar dette på største alvor og kansellerer dagens seiling når det nå viser seg at vi har hatt tilfeller på flere seilinger med Color Fantasy. Vi vil gjennomføre ytterligere smitteverntiltak i samråd med relevante myndigheter og implementerer alle nødvendige tiltak om bord, sier konserndirektør Thomas Gudbjerg.

  • Søndag 24. mars kl. 12.37

    Vegtrafikksentralen fryktar E16 blir stengt: – Eg torer nesten ikkje tenke tanken

    Vegtrafikksentralen fryktar store forseinkingar på E16 mellom Bergen og Voss i dag. I verste fall kan vegen verte stengd. Bakgrunnen er at det kan vere rasfarleg på staden, seier Ronny Sleire, trafikkoperatør i Vegtrafikksentralen. Geolog skal ta ei vurdering av området, men det er uvisst kor tid vedkommande kjem. I går ettermiddag det stengt mellom Langhelletunnelen og Bogetunnelen, og etter kvart manuell dirigering med leiarbil mellom tunnelane. Bakgrunnen var eit ras utanfor Langhelletunnelen. Då brannmannskap kom ut for å rydde dette vekk, oppdaga dei rasmasser i bevegelse og fleire andre ustabile tre i skråninga like ved, forklarar Sleire. I går og i natt har rasmassene blitt rydda vekk og ryddejobben blei avslutta på morgonen. Men framleis er det ein del rasmasse i området. Det er eitt køyrefelt som er stengt. Leiarbil som gjekk mellom tunnelane i går, har gjort dette i dag og vil halde fram utover. – Strekninga innover mot Bogelia og Bogetunnelen er den mest rasutsatte, seier Sleire. Det er mykje trafikk på vegane sidan det er påske. I tillegg er jernbanen stengt, og det er difor meir godstrafikk på vegen. – Det skal lite til for at det blir mykje opphoping av trafikk, som då skjer i eit veldig rasfarleg område, seier Sleire. E16 kan verte stengt på kort varsel. – Eg torer nesten ikkje tenke tanken på det, seier trafikkoperatøren. Han viser til at det i så fall blir omkøyring på fv. 49 og fv. 79 om Hardanger. Dette er vegar der det er smalt og lite eigna for tungtrafikk.

  • Søndag 24. mars kl. 12.35

    Kollisjon i Bamble - to små barn til legevakta

    Ved 12.30-tiden søndag fikk politiet melding om en kollisjon mellom to biler i Sykehjemsveien i Bamble. Politiet opplyser at de fem personene som var involvert i ulykken skal være ute av bilene. I en oppdatering ved 13.30-tiden, melder politiet at to små barn ble kjørt til legevakta for sjekk. Sjåføren i den ene bilen blir anmeldt for brudd på vikeplikten og fikk førerkortet beslaglagt. Veien på ulykkesstedet er nå åpen for trafikk igjen.

  • Søndag 24. mars kl. 12.35

    Kollisjon i Bamble

    Ved 12.30-tiden søndag fikk politiet melding om en kollisjon mellom to biler i Sykehjemsveien i Bamble. Politiet opplyser at de fem personene som var involvert i ulykken skal være ute av bilene.

  • Søndag 24. mars kl. 12.16

    Isras på riksveg 15 i Stryn

    Det har kome eit isras ned i vegbana på riksveg 15 mellom Kjøs og Svarstad utanfor Stryn. - Vegen er open og det er passering, men det er ein del storleik på raset som har kome, seier Ronny Sleire, trafikkoperatør i Vegtrafikksentralen. Mannskap er på veg for å rydde.

  • Søndag 24. mars kl. 12.08

    Tror Trump kan svekke kronen: – Toxic cocktail

    Presidentvalget i USA kan få ringvirkninger hele veien til nordmenns ferieplaner.

  • Søndag 24. mars kl. 12.05

    Brann ved bustadhus i Øygarden

    Brannmannskap og politi har rykka ut etter at det kom leidning om brann i straumleidningar i eit bustadhus i Øygarden. Alle bebuarane er ute av huset og skal ha starta sløkking, melder Vest politidistrikt. 110 Vest melder at det er brann i inntaksleidningen til huset. Dei er framme på staden o.

  • Søndag 24. mars kl. 12.00

    Lettet over å gi bort milliarder

    Regjeringen subsidierer utlendinger for å bygge havvind i Norge.

  • Søndag 24. mars kl. 11.50

    Videoklipp: Terrormistenkt får øret skåret av

    Den uavhengige russiske nyhetsorganisasjonen Meduza har geolokalisert et klipp som skal vise pågripelsen av en av de mistenkte terroristene.

  • Søndag 24. mars kl. 11.48

    Manuell dirigering på E16 etter ras – kan verte kø og forseinkingar

    Det er manuell dirigering og fare for stengt på kort varsel på E16 Langhelletunnelen og Bogatunnelen. Årsaka er eit mindre ras utanfor den eine tunnelen, melder Vegtrafikksentralen. – Vi forventar meir trafikk utover dagen, så forvent kø og forseinkingar på strekningen Bergen-Voss, melder Vegtrafikksentralen.

  • Søndag 24. mars kl. 11.45

    Flere trær lagt i veibanen: – Kunne endt i dødsulykke

    Politiet mener noen kan ha lagt trærne i veibanen med vilje.

  • Søndag 24. mars kl. 11.45

    Holder svømmehall stengt inntil videre

    Svømmehallen i Mandalshallen hvor en 7 år gammel jente omkom i en drukningsulykke lørdag holdes stengt inntil videre. Det opplyser ordfører i Lindesnes Alf Erik Andersen etter et møte i kriseledelsen søndag formiddag. – Dette er en tragisk ulykke. Kommunen ivaretar familien og gir de den støtte og hjelp som de trenger, sier Andersen. Det skal ha vært mange barnefamilier til stede i svømmehallen da ulykken skjedde lørdag ettermiddag. Ordføreren oppfordrer foreldre som var til stede i hallen og som trenger hjelp til å snakke med barna om hendelsen om å ta kontakt med kommunens familiesenter. – Familiesenteret kan gi hjelp til sorgarbeid, sier Andersen.

  • Søndag 24. mars kl. 11.44

    Ville løslate mann i kidnappingssak

    En mann i 20-åra som er siktet for kidnapping i Kongsvinger og Eidskog i romjula, holdes fortsatt varetektsfengslet, til tross for at retten ville løslate han. Påtalemyndigheten ba om mannen skulle varetektsfengsles i fire nye uker. De begrunna det med gjentakelsesfare, men retten mente vilkåret for det ikke var oppfylt, og ville løslate mannen. Mannen er, sammen med flere andre, sikta for blant annet kidnapping etter at tre menn ble utsatt for vold, trusler og frihetsberøvelse i Kongsvinger og Eidskog i romjula. Ni personer ble varetektsfengsla i saken, men flere av dem er sluppet fri. Mannen som retten nå ville løslate, skal ifølge politiet ha hatt en sentral rolle i saken. Påtalemyndigheten anket løslatelsen. På grunn av sakens alvor ga retten anken oppsettende virkning. Det betyr at mannen ikke løslates før anken er behandlet.

  • Søndag 24. mars kl. 11.42

    Slik parerer du spørsmål om babyplaner på jobbintervju

    Er det lov å spørre meg som jobbsøker om jeg planlegger å få barn? Og hvordan unngår jeg å svare uten å virke vanskelig?

  • Søndag 24. mars kl. 11.34

    Til akutten etter trafikkulykke

    En person er fraktet til akuttmottaket for behandling etter å ha vært involvert i en trafikkulykke på fylkesvei 3926 Finslandsvegen i Kristiansand søndag, melder politiet. Skadeomfanget er ukjent. Det er ikke mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand, ifølge politiet.

  • Søndag 24. mars kl. 11.19

    Østerriksk suksess i Planica: Superhopp på 247 meter ga seier

    Østerrikeren Daniel Huber klinket til i første omgang og vant hoppernes verdenscupfinale i skiflygingsbakken i Planica.

  • Søndag 24. mars kl. 11.15

    Klatrer har ramlet i Lofoten

    En klatrer har ramlet i fjellet ved Damvatnet i Vågan, melder politiet. Redningsleder Tommy Edvardsen ved Hovedredningssentralen for Nord-Norge opplyser til Lofotposten at klatreren trengte assistanse, etter å ha falt et stykke i fjellet. Klatreren meldte selv fra om hendelsen. Rundt klokka 13.00 landet redningshelikopteret ved sykehuset i Bodø.

  • Søndag 24. mars kl. 11.10

    Stoppet promillekjører

    Politiet i Trøndelag skriver på X at en mann blåste rødt under en trafikkontroll på Løkken i Orkland kommune. Mannen måtte bli med politiet og det har blitt opprettet sak på forholdet.

  • Søndag 24. mars kl. 11.04

    Ål-saken: Politiet etterforsker drap og selvdrap

    Politiet etterforsker dødsfallene i Ål som drap og selvdrap etter innledende undersøkelser.

  • Søndag 24. mars kl. 10.53

    Melding om brann i enebolig på Strømmen

    Brannvesen og politi har rykket ut etter at de fikk melding om en brann i et hus på Strømmen i Lillestrøm. Brannvesenet skriver på X at beboerne selv fikk slukket brannen med et pulverapparat. Alle beboerne skal ha kommet seg ut på egen hånd. Ifølge politiet blir noen beboere sjekket av helsepersonell utenfor huset.

  • Søndag 24. mars kl. 10.53

    To til sykehus etter brann i enebolig på Strømmen

    Politiet tror brannen i et hus på Strømmen søndag formiddag skyldtes at det tok fyr i en elsparkesykkel. Brannvesen og politi rykket ut etter at de fikk melding om brannen litt før klokken 11 søndag. Beboerne klarte å slukke brannen selv med et pulverapparat, ifølge brannvesenet. Alle beboerne skal ha kommet seg ut på egen hånd. To personer ble sendt til sykehus på grunn av uavklarte røykskader og sju personer sjekkes på legevakta, skriver politiet i en oppdatering. Huset er ubeboelig, tilføyer politiet.

  • Søndag 24. mars kl. 10.52

    Steve Jobs’ visittkort dro inn 1,9 millioner

    Apple-gründerens visittkort fra 1983 gikk under hammeren denne uken, og beskrives som «ekstremt sjeldent».

  • Søndag 24. mars kl. 10.52

    La ut bilde av matpakke – ble anklaget for omsorgssvikt

    Det ble hett i kommentarfeltet da Christina Rosenberg-Slot la ut dette bildet.

  • Søndag 24. mars kl. 10.51

    Voldshendelse i Haugesund: To siktet for drapsforsøk

    Politiet fikk natt til søndag melding om en alvorlig voldshendelse i Haugesund sentrum. Politiet rykket ut og to menn i 20-årene ble pågrepet. Disse er nå siktet for drapsforsøk eller medvirkning til dette, opplyser politiet i en pressemelding. Den fornærmede er sendt til sykehus med stikkskader. Alle de tre involverte er kjent for politiet fra før av.

  • Søndag 24. mars kl. 10.51

    Siktet for drapsforsøk etter voldshendelse i Haugesund

    En mann i 30-årene ble lørdag kveld fraktet til Haugesund sykehus med stikkskader.

  • Søndag 24. mars kl. 10.49

    Trafikkulykke i Kristiansand

    En bil er involvert i en trafikkulykke på fylkesvei 3936 Finslandsvegen i Kristiansand, melder politiet. Personen i bilen beskrives som oppegående og bevisst. Bilen ligger på siden. Nødetatene er på vei til stedet.

  • Søndag 24. mars kl. 10.45

    SAS kansellerte totalt 49 flyvninger fredag og lørdag

    Flyselskapet SAS kansellerte totalt 49 av 1140 flyvninger som skulle gått fredag og lørdag denne helgen. Alle flyvninger til, fra og innenfor Norge og Danmark gjenopptas. Lørdag sa SAS at 18 fly måtte stå på bakken som følge av sikkerhetsrutiner. Dette førte til en rekke innstillinger og kanselleringer i hele Norden. Søndag er 11 av flyene tilbake i normal drift, opplyser flyselskapet til NRK. – Dessverre vil det fortsatt være noen få kanselleringer på søndag. Åtte flyreiser er kansellert søndag 24. mars til og fra Arlanda, sier kommunikasjonsdirektør Tonje Sund i SAS til NRK. Passasjerer som er rammet av kanselleringene, oppfordres til å spare på kvitteringer og søke om kompensasjon. – Vi har full forståelse for frustrasjonen denne situasjonen har forårsaket for våre passasjerer, og vi har gjort alt i vår makt for å løse situasjonen. Vi har jobbet intensivt med å ombooke alle berørte passasjerer til alternative flyvninger, og vi beklager dypt eventuelle ulemper dette måtte ha medført.

  • Søndag 24. mars kl. 10.44

    SAS gjenopptar alle flyvninger i Norge og Danmark

    Etter gårsdagens kanselleringer vil største parten av SAS’ flyprogram gjenopptas søndag.

  • Søndag 24. mars kl. 10.32

    Lokale toppolitikere måtte søke tilflukt under besøk i Ukraina

    Varaorfører Henrik Halleland (Krf), Tormod Losnedal (H) og Dag Mossige (Ap) er i Ukraina for å knytte kontakter og se på forholdene i landet. Stavanger Aftenblad, som også er med på følget, melder at politikerne natt til søndag måtte søke tilflukt i bomberommet da flyalarmen gikk i den Ukrainske hovedstaden Kyiv. Russiske raketter og droner ble natt til søndag sendt mot Kyiv og Lviv-regionen i Ukraina.

  • Søndag 24. mars kl. 10.28

    Får helsehjelp etter brann i Oslo

    En person blir sjekket av ambulansepersonell etter et branntilløp i en leilighet i Waldemar Thranes gate i Oslo søndag formiddag. Branntilløpet skyldes antagelig tørrkokt mat, ifølge politiet. De skriver på X at personen trolig har fått i seg en del matos/røyk. Branntilløpet er slukket.

  • Søndag 24. mars kl. 10.07

    Brann i kjøretøy på E39

    Det er meldt om brann i et kjøretøy i østgående retning på E39 ved Søgne i Kristiansand, melder politiet. Nødetatene er på vei til stedet.

  • Søndag 24. mars kl. 10.07

    Brann i kjøretøy på E39 i Kristiansand - tunnel stengt

    Det brenner kraftig i et kjøretøy i østgående retning på E39 ved Søgne i Kristiansand, melder politiet. Brannvesenet har startet slukningsarbeidet på stedet. – Det var tre personer i bilen. De har kommet seg ut og fremstår som uskadd, sier operasjonsleder Miriam Stausland i Agder politidistrikt. Søgnetunnelen er stengt i østgående retning på grunn av brannen, melder Veitrafikksentralen Sør. Det etableres omkjøring på fylkesvei 439. Kjøretøyet skal stå i en nødlomme utenfor tunnelen.

  • Søndag 24. mars kl. 10.04

    Mikkelsen returnerer til Eliteserien – klar for Bodø/Glimt

    Tidligere Tromsø-spiller August Mikkelsen forlater Hammarby og er tilbake i norsk fotball.

  • Søndag 24. mars kl. 9.37

    Styrtregn i Brasil: Fireåring reddet ut etter 16 timer

    Minst ni mennesker har mistet livet i kraftig regnvær i fjellområdet nord for Rio de Janeiro i Brasil.

  • Søndag 24. mars kl. 9.28

    Fv. 55 opna for fri ferdsel

    Fv. 55 Esebotn i Sogndal er opna for fri ferdsel etter å ha vore stengt grunna rasfare.

  • Søndag 24. mars kl. 9.22

    Sakna i Stryn har kome til rette att

    Mannen i 20- åra som var meldt sakna i Stryn, er komen til rette i god behald. Det melder Vest politidistrikt. Mannen blei meldt sakna av nokre venner i natt. Han blei sist sett klokka 02.00, ifølge Steinar Hausvik, operasjonsleiar i Vest politidistrikt.

  • Søndag 24. mars kl. 9.15

    Eksperter mener IS-påstand om Moskva-angrepet er troverdig

    IS' påstand om at de sto bak massakren på konsertgjengere i Russland, fremstår plausibel og passer inn i ekstremistgruppas angrepsmønster, ifølge eksperter.

  • Søndag 24. mars kl. 9.14

    Savnet i Stryn kommet til rette

    En mann i 20-årene i Stryn som ble meldt savnet klokken 2 natt til søndag, har kommet til rette etter en leteaksjon.

  • Søndag 24. mars kl. 9.11

    Trafikkuhell på E6

    En person er uskadd etter et trafikkuhell på E6 ved Ringebu søndag formiddag. Ifølge politiet er det snakk om en utforkjøring. Sjåføren fremstår uskadd, og oppsøker legevakt for sjekk selv. Bilberger er på veg til stedet.

  • Søndag 24. mars kl. 9.10

    Fyll og bråk i Fredrikstad i natt

    Politiet i Fredrikstad melder om mye fyll og bråk i natt. Flere har blitt bortvist fra sentrum på grunn av truende og utagerende adferd. Ved 00.30-tiden fikk politiet melding om en mann som oppførte seg truende utenfor en adresse i Borge. – Vi får kontakt med en mann i slutten av tenårene, forteller Martin Fjeld, leder for patruljeavsnittet i Fredrikstad. Mannen var beruset og hørte ikke hjemme i området. Mannen ble kjørt til drukkenskapsarresten.

  • Søndag 24. mars kl. 9.09

    Utenfor livsfare etter snøskuterulykke

    Kvinnen i 30-årene som ble fraktet til Ullevål universitetssykehus etter en snøskuterulykke i Bygland lørdag er utenfor livsfare. Det opplyser politiadvokat Hans Olav Røyr til NRK. Kvinnen ble fløyet med luftambulanse til Oslo etter ulykken.

  • Søndag 24. mars kl. 9.07

    VG: Etterforsker Tøyen-skyting som drapsforsøk

    Politiet etterforsker skytingen i Oslo lørdag kveld som drapsforsøk, skriver VG. De jakter fremdeles en gjerningsperson. Det var en mann i 40-årene som ble skutt på Tøyen lørdag kveld. Det ble avfyrt tre eller fire skudd.

  • Søndag 24. mars kl. 8.54

    Bodø-bandet Kaos vant Rock mot rus

    Med kreativitet, god melodiføring, kule trommer og kreativ bruk av gitarer og tre vokalister gikk årets seier til Bodø og bandet Kaos, skriver Rock mot rus i en pressemelding. I år arrangeres Norges eldste rockemønstring for 32. gang. Festivalen der unge får prøve seg på scenen. I år har juryen fokuset på energi, originalitet og egenart. – Et ungt og nystartet band som imponerte med energi og fandenivoldskhet. Vi ser et stort potensial til å bli enda bedre og mer samspilte. Fortsett å være sultne, og dere kan nå langt. Jobb med tekstene, skriver juryen i sin begrunnelse.

  • Søndag 24. mars kl. 8.53

    Ruud satt ut av motstander: – En fenomenal ung spiller

    Casper Ruud har vist gode takter så langt i år. Lørdag avanserte han til 3. runde i Miami Open etter seier mot den franske 19-åringen Luca Van Assche. Ruud fikk hard kamp av den 80-rangerte franskmannen, men avanserte i turneringen med settsifrene 7-6 (7-5), 1-6, 6-1. – Han er en fenomenal ung spiller. Det overrasket meg hvor god han er. Han har alle slagene, og han kommer til å være farlig i mange år, sa Ruud om sin motstander i seiersintervjuet. I neste runde møter han spanske Alejandro Davidovich Fokina, som han har tapt for i deres to siste møter. Fokina slo lørdag kineseren Shang Juncheng i strake sett. (NTB)

  • Søndag 24. mars kl. 8.50

    Familiesenter holder åpent i forbindelse med drukningsulykke

    Familiesenteret i Lindesnes kommune vil holde åpent mandag til onsdag den kommende uken i forbindelse med drukningsulykken hvor en 7 år gammel jente omkom. Det opplyser kommunen. Familiesenteret arbeider med forebygging og oppfølging av barn og unges psykiske helse i tett samarbeid med familie og nettverk. Det skal ha vært mange barnefamilier til stede i svømmehallen da ulykken skjedde lørdag ettermiddag.

  • Søndag 24. mars kl. 8.46

    Minibuss i trafikkulykke

    En minibuss med 9 personer skal være involvert i ei trafikkulykke i krusset mellom Bøveien og Guvågveien i Bø i Vesterålen. Minibussen skal ligge på siden. Alle skal ha kommet seg ut. Nødetatene er på vei, opplyser politiet.

  • Søndag 24. mars kl. 8.34

    Pågrepet for vold mot drosjesjåfør

    En mann ble pågrepet for å ha vært voldelig mot en drosjesjåfør i Vågsbygd i Kristiansand natt til søndag, melder politiet. Mannen skal ha dyttet sjåføren i bakken. Han skal også ha knust et speil og stukket av med betalingsterminalen fra drosjen. Politiet oppretter sak på hendelsen.

  • Søndag 24. mars kl. 8.33

    Buss for T-bane søndag kveld

    Søndag kveld kjøres det buss for T-bane på linje 4 mellom Ryen og Bergkrystallen. Dette gjelder fra klokken 21, skriver Ruter. Bussen stopper på følgende holdeplasser: Ryen (plattform B), Brattlikollen, Karlsrud, Lambertseter senter, Blåfjellet (for Munkelia) og Bergkrystallen. Endringen skyldes arbeider med signalanlegget til T-banen.

  • Søndag 24. mars kl. 8.32

    Til sykehus etter trafikkuhell

    En person er fraktet til sykehus for sjekk etter å ha kjørt ned en skråning ved Bjelland i Lindesnes natt til søndag, melder politiet. Uhellet skal ha skjedd da føreren svingte unna vilt i veibanen.

  • Søndag 24. mars kl. 8.29

    Kontroll på tyverimistenkt

    Politiet i Agder har kontroll på en person som mistenkes for forsøk på tyveri ved Tingsaker i Lillesand. Personen ble oppdaget i en garasje og la på sprang fra stedet, men ble funnet igjen av politiet, melder de på X/Twitter.

  • Søndag 24. mars kl. 8.29

    Flere personer bortvist i løpet av natta

    Både i Eigersund, Sandnes og i Stavanger rapporterer politiet om menn som i løpet av natt til søndag ble bortvist fra sentrum. I Eigersund prøvde en mann i 20-årene å sparke en annen person. I Sandnes ble en mann i 20-årene bortvist på grunn av ordensforstyrrelser. Mannen dukket opp igjen i sentrum kort tid etter og blir anmeldt for å ikke følge pålegget fra politiet. I Haugesund dyttet en beruset mann i 30-årene til en politibetjent. Mannen hadde tidligere blitt bortvist fra sentrum. Han ble innsatt i arrest for beruselse. Under kroppslig undersøkelse gjorde han igjen et forsøk på å skade politiet og ble besluttet pågrepet. Mannen anmeldes for forholdene.

  • Søndag 24. mars kl. 8.28

    Gisele Bündchen ut mot rykter om utroskap

    Mener at kvinner er spesielt utsatt for rykter etter brudd.

  • Søndag 24. mars kl. 8.27

    Storfamilien skulle på påsketur: – Skuffet

    Lavrans Hønneland Giæver (28) og storfamilien hadde bestilt påsketur til Tenerife med SAS. Så fikk de en e-post.

  • Søndag 24. mars kl. 8.26

    SAS-fly måtte mellomlande på grunn av syk passasjer

    Et SAS-fly med flightnummer SK7405 fra Oslo til Funchal på Madeira, måtte mellomlande på Heathrow i London søndag morgen. Årsaken var en syk passasjer ombord. – Passasjeren som er syk blir tatt vare på lokalt, sier kommunikasjonsrådgiver Tonje Sund i SAS. – Flyet vil ta av så fort som mulig igjen, vi tar vare på passasjerene i mellomtiden. Lørdag ble flere SAS-avganger innstilt i hele Norden som følge av at minst 18 fly måtte inspiseres som del av en sikkerhetsrutine. Sund opplyser at dagens mellomlanding i London ikke hadde noen sammenheng med dette.

  • Søndag 24. mars kl. 8.12

    Leiteaksjon etter mann i Stryn

    Det er sett i gang ein leiteaksjon etter ein mann i 20- åra i Stryn sentrum, melder Vest politidistrikt. Mannen blei sist sett 02.00 i natt. Røde Kors og Norsk Redningshunder bidreg i leiteaksjonen. Mannen er om lag 180 cm høg, er tynn og har brunt hår. Han har lyse kle på seg.

  • Søndag 24. mars kl. 8.12

    Knivstakk tenåring i Skien

    En mann i 20-årene ble pågrepet av politiet og er siktet for å har knivstukket en mann i slutten av tenårene. Episoden utspant seg utenfor en leilighet i Skien sent lørdag kveld. Den fornærmede ble sendt til undersøkelser og behandling på sykehuset. Saken er anmeldt og politiet har startet etterforskning.

  • Søndag 24. mars kl. 8.09

    Feststøy og bortvisninger

    Natt til søndag fikk politiet i Innlandet flere meldinger om festbråk og ufine gjester på utesteder. Flere ble bortvist. Like før middag fikk politiet melding om slagsmål på et samfunnshus i Stange. Da politiet kom til stedet var det rolig der. Tre ungdommer var involvert, og det er ikke meldt om personskade. Ungdommene ble kjørt hjem av politiet eller henta av foresatte. Like etter midnatt fikk en person på en privat adresse i Elverum beskjed om å dempe lydnivået etter at politiet hadde fått melding om festbråk. I tillegg ble tre personer bortvist fra et utested i sentrum. Personene nekta å forlate stedet og var ufine mot både gjester og vektere. Det samme gjaldt en person på Lillehammer.

  • Søndag 24. mars kl. 8.01

    Kutter eurosonen først?

    Rentekuttene rykker nærmere. Selv blokken som er vår største handelspartner kan finne på å ta en Sveits – og kutte før amerikanerne.

  • Søndag 24. mars kl. 7.59

    E24s journalister: Makten, jakten og Stein Lier-Hansen

    E24s journalister letter på sløret om arbeidet med en av årets mest omtalte saker.

  • Søndag 24. mars kl. 7.56

    Fant full kvinne på bussholdeplass

    I morgentimene søndag ble en full kvinne funnet på en bussholdeplass på Sandmoen i Trondheim. Kvinnen hadde mistet telefonen sin. En politipatrulje ble tilkalt og hjalp kvinnen hjem, skriver operasjonsleder på X.

  • Søndag 24. mars kl. 7.54

    Slåssing med slagvåpen

    Ifølge politiet måtte en patrulje rykke ut til Saupstad i Trondheim natt til søndag. Der ble det meldt om en slåsskamp hvor slagvåpen skal ha blitt bruk. Politiet fant en person som hadde fått et kutt i hodet. Vedkommende ble fraktet hjem av patruljen. En annen person, en mann i 20-årene, fikk beskjed om å forlate stedet.

  • Søndag 24. mars kl. 7.53

    Finn: Leieprisene i Oslo økte med 30 prosent på tre år

    Tall fra Finn eiendom viser at leieprisene i hovedstaden har vokst enormt bare de tre siste årene. I januar i år måtte du i snitt ut med 17.900 kroner for en leilighet i Oslo. I 2021 var snittprisen 14.400 kroner. På tre år har snittet økt med 3500 kroner i måneden, noe som tilsvarer nesten 30 prosent. Lignende prisvekst ser man i alle de store, norske byene. – Alle skjønner at dette fører til et svært tøft marked for de som er på jakt etter leiebolig, sier Jørgen Hellestveit, leder i Finn eiendom, i en pressemelding. Hellestveit anslår også at vi i dag mangler mellom 10.000 og 15.000 utleieboliger i Norge. Det legges nemlig ut færre utleieboliger nå, sammenlignet med før pandemien. Men etterspørselen har ikke gått tilsvarende ned. – Når det er lavere tilbud som nå, så går leieprisene opp. Dette har man merket spesielt tydelig det siste året - hvor leieprisene har nådd stadig nye høyder, sier han. Trenden følger lignende tall fra Eiendom Norge. I januar viste de til at leieprisene i fjor økte med 7,7 prosent i flere av de størset norske byene.

  • Søndag 24. mars kl. 7.32

    Øksnes: To pågrepet etter knivstikking

    En mann måtte natt til søndag behandles for kuttskader etter en voldsepisode på Myre i Øksnes kommune i Vesterålen. – Han er ikke alvorlig skadd, sier operasjonsleder Ulf Slettan i Nordland politidistrikt til NTB. Politiet fikk melding om hendelsen ved 2-tiden natt til søndag. Han opplyser at to personer er pågrepet og fraktet til arresten i Sortland. Politiet har ikke fått klarhet i hendelsesforløpet. (NTB)

  • Søndag 24. mars kl. 7.07

    Bostyrer: – Vil komme mange konkurser

    Bostyrer og partner i Kvale Tom Hugo Ottesen sier mange selskaper har blitt rammet hardt av renteøkningene de siste årene. Han tror antallet konkurser vil være høyt også inn i neste år.

  • Søndag 24. mars kl. 7.01

    Ingen pågrepet etter skyting på Tøyen i Oslo

    Ingen er søndag morgen pågrepet etter at en mann ble skutt ved Hersleb videregående skole på Tøyen i Oslo lørdag kveld. Det opplyser krimleder Mona Nordby i Oslo politidistrikt til NTB. Hun vil ikke si noe om politiet har konkrete navn på mistenkte. – Vi har etterforsket saken i hele natt, men foreløpig er ingen pågrepet. Andre detaljer kan vi ikke gå ut med nå, sier Nordby.

  • Søndag 24. mars kl. 6.25

    Vrakede Sainz vant i Australia - Verstappen og Hamilton brøt

    For første gang på to år måtte Max Verstappen (26) bryte. Men hadde Carlos Sainz (27) vunnet uansett - bare 16 dager etter blindtarmsoperasjonen?

  • Søndag 24. mars kl. 6.19

    Tre antatt omkommet i boligbrann i Sverige

    Tre mennesker antas å være omkommet i en brann i en bolig i Örebro i Sverige.

  • Søndag 24. mars kl. 5.56

    Øksnes: To pågrepet etter knivstikking

    En person er kuttskadet.

  • Søndag 24. mars kl. 5.17

    Russisk missil kom inn i polsk luftrom: – Grov krenkelse

    Grytidlig søndag morgen kom et russisk kryssermissil inn i polsk luftrom, i det to ukrainske byer ble angrepet.

  • Søndag 24. mars kl. 5.14

    Person i Haugesund påført stikkskader

    Natt til søndag ble en person i slutten av 20-årene påført stikkskader i Haugesund sentrum. – En person fraktet til Haugesund sykehus, ukjent skadeomfang, men ved bevissthet, opplyser politiet i en melding. To personer, begge i starten av 20-årene, er pågrepet i forbindelse med voldshendelsen. De involverte er kjent for politiet fra før. – Foreløpig ikke oversikt over hendelsesforløpet. Politiet jobber videre med tekniske og taktiske undersøkelser. Personen som er påført stikkskadene får behandling ved sykehuset. Søndag morgen forteller jourhavende jurist i Sør-Vest politidistrikt, Erik Engløkk at de ikke har noe mer informasjon om skadeomfanget eller hendelsesforløpet. – Men dette er en prioritert sak som vi skal jobbe med videre i dag. Det har blitt tatt en del vitneavhør, og vi vil avhøre de involverte når det lar seg gjøre, sier Engløkk til NRK.

  • Søndag 24. mars kl. 5.00

    Hvilken luft-rettetang er best: Dyson Airstrait mot GHD Duet styler

    Er dette egentlig et nødvendig redskap? Vi har testet.

  • Søndag 24. mars kl. 4.09

    Flere trær kappet med motorsag og lagt over veien på Vestlandet

    Ukjente personer har kappet ned flere trær med motorsag og lagt trærne over fylkesvei 614 og riksvei 5 ved Florø lørdag kveld og natt til søndag. Flere biler kjørte inn i trærne.

  • Søndag 24. mars kl. 4.05

    Flere trær kappet med motorsag og lagt over veien på Vestlandet

    Flere trær har blitt kappet ned med motorsag og lagt over fylkesvei 614 og riksvei 5 ved Florø lørdag kveld og natt til søndag. – Ingen er kommet til skade, men det er bare flaks, sier operasjonsleder Frode Kolltveit i Vest politidistrikt til NTB. Han sier de ser svært alvorlig på sakene. Politiet vet ikke hvem som har kappet ned trærne. Politiet sier de har lite å gå på i saken, men at de gjerne tar imot tips. Riksvei 5 ble ryddet og åpnet klokken 3.07 natt til søndag.

  • Søndag 24. mars kl. 3.23

    Kjørte mot kjøreretningen på E6

    En mann i 80-årene har fått førerkortet beslaglagt etter å ha kjørt mot kjøreretningen ved Gardermoen.

  • Søndag 24. mars kl. 2.59

    Pågrepet etter vold i Haugesund

    En person er fraktet til sykehus med ukjent skadeomfang.

  • Søndag 24. mars kl. 2.13

    Dennis Hauger krasjet fra mulig seier i Australia

    Dennis Hauger (20) beklaget til teamet etter å ha misset og krasjet ut av hovedløpet i Australia.

  • Søndag 24. mars kl. 0.56

    Tenåring knivstukket i Skien

    Politiet har kontroll på en antatt gjerningsperson etter en voldshendelse i Skien.

  • Søndag 24. mars kl. 0.28

    Casper Ruud fortsetter å vise god form – videre i Miami

    (Casper Ruud – Luca Van Assche 7–6, 1–6, 6–1) Casper Ruud (25) er klar for 3. runde i Miami Open.

  • Søndag 24. mars kl. 0.14

    Mann tatt av snøskred – reddet

    Litt etter midnatt skriver politiet i en melding til pressen at en mann som var tatt av snøskred, nå er reddet av redningshelikopter. – Han er våken, kald og er på vei til Sentralsykehuset i Førde for videre undersøkelse. Opplyst å være i god form, står det i meldingen. Hendelsen skjedde i Rauddalstindane i Luster. Redningshelikopter og frivillige fra Røde Kors og Norsk folkehjelo bidrog. Mannen var sammen med to andre da hendingen skjedde.

  • Søndag 24. mars kl. 0.10

    Mann trolig tatt av snøskred - reddet ut

    En redningsaksjon ble startet i Vest politidistrikt.