Dermed er Caroline Graham Hansen & Co. uten tap denne sesongen. De øker også ledelsen på toppen av tabellen til 12 poeng ned til Madrid og det femte strake ligagullet er så godt som sikret. Barcelona har tjue seire og én uavgjort i serien og målforskjellen er på formidable 92–5.

Gjestene fikk en drømmestart på kampen da Fridolina Rolfö sendte Barcelona i ledelsen etter bare ti minutter.

Den ledelsen holdt seg hele veien inn til pause, før Aitana Bonmatí satte inn 2-0-målet ti minutter inn i 2. omgang etter en assist av Graham Hansen.

Med 23 minutter igjen på klokka satte Graham Hansen inn gjestenes tredje mål for kvelden.

Den norske stjernen står dermed med 17 mål og 16 assist i ligaen denne sesongen. Det gjør at hun topper både toppscorer- og assistlisten.

Ingrid Syrstad Engen spilte hele kampen på midtstopperplass for Barcelona. Graham Hansen ble byttet ut etter 76 minutter.

Onsdag vant Barcelona 2-1 borte mot Brann i mesterligaen. Skjærtorsdag spilles returoppgjøret i den katalanske hovedstaden.