Nyheter:

 • Søndag 13. januar kl. 23.47

  Livstruende skadd etter ulykke

  En mann er livstruende skadd etter at en lastebil havnet utfor en skråning på et anleggsområde i Trondheim. Det bekrefter operasjonsleder Arnt-Harald Aaslund til NTB klokken 23.25. Lastebilen skal ha tippet rundt da den havnet utfor skråningen.

 • Søndag 13. januar kl. 23.45

  Aftonbladet: Vänsterpartiet i Sverige har bestemt seg

  Ifølge Aftonbladet har Vänsterpartiet i Sverige tatt en beslutning om hvorvidt de vil støtte en regjering som også støttes av de borgerlige partiene.

 • Søndag 13. januar kl. 23.45

  Vänsterpartiet i Sverige har bestemt seg

  Sverige kan nærme seg slutten av fire lange måneder med forsøk på å danne et regjeringsflertall. Ifølge Aftonbladet har Vänsterpartiet bestemt seg for om de vil la en regjering med borgerlige støttepartier gå igjennom i Sverige.

 • Søndag 13. januar kl. 23.38

  Thiago Holm til Vålerenga

  Stortalentet og G15-landslagskaptein Odin Thiago Holm melder overgang fra Ranheim til Vålerenga.Trønderen er regnet som et av landets største fotballtalenter og har vært i søkelyset til blant andre Manchester United. Søndag ble det klart at 15-åringen er klar for Vålerenga på en treårskontrakt.

 • Søndag 13. januar kl. 22.52

  Gutt (2) falt ned i 100 meter dyp brønn i Spania

  En stor redningsaksjon pågår i Spania for å redde en to år gammel gutt som ramlet ned i en over 100 meter dyp brønn. Det er uklart om gutten lever.

 • Søndag 13. januar kl. 22.17

  Fant narkotika i bil

  Politiet har stanset en bil, hvor de mistenkter at føreren kjørte i påvirket tilstand, på Ryggeveien ved Dilling i Rygge. Sjåføren, en mann i 50-årene, er fremstilt legevakta for blodprøve. Politiet fant også narkotika i bilen.

 • Søndag 13. januar kl. 22.15

  Forsinkelser i flytrafikken

  Det er forsinkelser i flytrafikken til og fra Værnes. Pressetalsmann i Avinor, Lasse Vangstein, sier det har vært utfordringer i forhold til nedbør og vind, og brøyting av rullebanen. Folk bes møte som normalt til flyene sine.

 • Søndag 13. januar kl. 22.14

  Kjørte i 136 km/t i en 90-sone

  Politiet har stanset en bilist som kjørte i 136 km/t i en 90-sone på E18 i Eidsberg. Sjåføren er anmeldt og har fått førerkortet sitt beslaglagt.

 • Søndag 13. januar kl. 22.10

  Slik jakter politiet de mystiske mennene

  Politiet jager identiteten på «Luemannen» og «Telefonmannen», de to mennene som var utenfor milliardæren Tom Hagens arbeidsplass samme dag kona hans forsvant.

 • Søndag 13. januar kl. 22.09

  Butikkran i Bergen

 • Søndag 13. januar kl. 22.09

  Førde tapte for Volda

  Førde sine handballdamer heldt følgje lenge, men måtte til slutt sjå seg slått med 14 mål av Volda. Sunnmøringane leia 13-11 til pause, men vann til slutt 32-18. Jeanette Øksenberg vart mestscorande for heimelaget med sju mål.

 • Søndag 13. januar kl. 22.05

  «Boknafjord» har mistet livbøye

  Ferja «Boknafjord» har mistet en livbøye med hvitt lys mellom Mortavika og Arsvågen. Bøyen driver sørover og kan havne i Byfjorden, melder Kystverket.

 • Søndag 13. januar kl. 22.03

  Traktor stjålet på Vinstra

  I løpet av helga er det blitt stjålet en traktor fra Fron Traktorservice på Vinstra. Traktoren er grønn og av merket Deutz-Fahr. Registreringsnummer er BZ 6797, opplyser politiet.

 • Søndag 13. januar kl. 22.02

  Lastebil har veltet i Trondheim

  Det har vært en trafikkulykke på Utleira i Trondheim hvor en lastebil har kjørt utfor veien og veltet. Det er meldt om personskade, opplyser politiet.

 • Søndag 13. januar kl. 21.50

  Ingen personer ble skadet

  Ingen personer ble skadet i trafikkuhellet i Ølen. Politiet mistenker heller ingen kjøring i rus.

 • Søndag 13. januar kl. 21.42

  Flere unge pågrepet for ransforsøk

  Fem gutter i alderen 14–16 år er pågrepet for ransforsøket ved Trasop skole tidligere i kveld. Politiet leter etter en siste person i samme alder.

 • Søndag 13. januar kl. 21.42

  Mann tatt i fartskontroll

  I Øksnes er en mann i slutten av 30-årene stanset av utrykningspolitiet i 76 kilometer i timen i 60-sonen. Politiet oppretter sak og har samtidig mistanke om promillekjøring.

 • Søndag 13. januar kl. 21.37

  La bilen stå i Stjørdal

  Patruljene på Stjørdal anbefaler alle som ikke er helt nødt til å ut med bilen om å la den stå. Mye snø gjør at veiene fyker igjen. Det er i tillegg veldig dårlig sikt, melder politiet.

 • Søndag 13. januar kl. 21.33

  Trafikkuhell i Ølen

  Det har vært et trafikkuhell ved Knapphus bensinstasjon i Ølen. To biler var involvert. Det er en del skader på bilene, men det er uvisst om noen personer er skadet. Nødetatene er på vei til stedet.

 • Søndag 13. januar kl. 21.30

  Arresterte etterlyst mann i Oslo

  Politiet i Oslo arresterte i dag en mann som har vært etterlyst i to år. Mannen ble pågrepet på Oslo S og skal nå sone en fengselsstraff han ble dømt til for et par år siden.

 • Søndag 13. januar kl. 21.21

  Sarpsborg vant på bandybanen

  Sarpsborg Bandyklubb vant i kveld sin eliteseriekamp borte mot Konnerud. Sarpingene vant 6-5 mot tabelljumboen. Sarpsborg ligger på syvendeplass på tabellen.

 • Søndag 13. januar kl. 21.14

  Svensk barnefamilie la ut luksusklokke til salgs – ble ranet

  Minst tre væpnede menn trengte seg inn i huset til familien fra Stockholm. Politiet påpeker at de hadde lagt ut luksusklokke til 80.000 kroner til salgs på nett.

 • Søndag 13. januar kl. 20.59

  Advarer alle mot å kjøpe Tesla-funksjon: – Helt ubrukelig

  SKEDSMOKORSET (VG) Azim Entezary var en flittig bruker av selvparkering på sin Tesla Model X. Helt til bilen kjørte inn i garasjeveggen.

 • Søndag 13. januar kl. 20.55

  Økokrim etterforsker Tidal etter anklager om manipulasjon av avspillinger.

  Strømmetjenesten Tidal, eid av superstjernen Jay-Z, etterforskes av Økokrim etter anklager om manipulasjon av avspillinger.

 • Søndag 13. januar kl. 20.55

  DN: Økokrim etterforsker mulig databedrageri i Tidal

  Økokrim etterforsker mulige falske avspillinger i strømmetjenesten Tidal, som er eid av superstjernen Jay-Z.

 • Søndag 13. januar kl. 20.53

  Ingen alvorlig skadd på Hitra

  Fire personer er sendt til sykehus for observasjon etter trafikkulykka på Hitra. Ingen er meldt alvorlig skadet, opplyser politiet. Fv 714 er åpnet for normal ferdsel igjen.

 • Søndag 13. januar kl. 20.52

  Paul Pogba til VG: – En sann fryd å jobbe med Ole igjen

  LONDON (VG) (Tottenham – Manchester United 0–1) Paul Pogba (25) gliser når VG ber ham om å vurdere jobben Ole Gunnar Solskjær (45) hittil har gjort som midlertidig manager for Manchester United.

 • Søndag 13. januar kl. 20.48

  08-spiller på vei til Tyrkia

  Sarpsborg 08s angrepsspiller Rashad Muhammed skal være på vei til Erzurumspor. Den tyrkiske klubben skriver på sin Instagram-profil at 25-åringen skal ha medisinsk sjekk og signere kontrakten i morgen.

 • Søndag 13. januar kl. 20.45

  To lavtrykk over Trøndelag

  To polare lavtrykk er på vei mot Trøndelag, melder yr.no. Vær forberedt på kraftige vindkast og snøbyger i natt og første del av mandagen.

 • Søndag 13. januar kl. 20.41

  SAS-piloter frykter at bonus vil bli brukt som pressmiddel i forhandlinger

  Flyselskapet har annonsert at de vil utbetale en bonus på 100 millioner svenske kroner. Men det kommer med noen betingelser.

 • Søndag 13. januar kl. 20.37

  Greåker knuste motstanderen

  To sarpsborglag har i kveld vært i aksjon på innebandybanen. Greåker vant overbevisende 8-1 på bortebane mot Nor-92 i Mjøndalen. Det ble en mye tyngre kveld for Sarpsborg som tapte hele 7-14 hjemme mot Gjelleråsen. Greåker topper eliteserietabellen med sine 45 poeng.

 • Søndag 13. januar kl. 20.35

  Trafikkuhell på Voss

  En bil har sklidd av veien på E16 i Vinjadalen, ifølge politiet. Ingen skal være skadet i ulykken.

 • Søndag 13. januar kl. 20.27

  Politiet jaktet steinkaster på Sola

  Politiet har gitt opp jakten på en mann de tror står bak to ugjerninger på Sola i kveld. Først skal mannen ha kastet en stein gjennom vinduet i et bygg. 25 minutter etter skal han ha forsøkt å bryte seg inn i det samme bygget. Politiet oppretter sak.

 • Søndag 13. januar kl. 20.25

  Fant replikkpistol

  Politiet fant en replikapistol på en av de pågrepne etter ransforsøket på en 16 år gammel gutt ved Trasopp skole. De pågrepne er begge i 16-årsalderen, og det samme gjelder de tre personene politiet leter etter. Barnevernet er informert.

 • Søndag 13. januar kl. 20.25

  Fant replikapistol etter ransforsøk

  Politiet fant en replikapistol på en av de pågrepne etter ransforsøket på en 16 år gammel gutt ved Trasop skole. De pågrepne er begge i 16-årsalderen, og det samme gjelder de tre personene politiet leter etter. Barnevernet er informert.

 • Søndag 13. januar kl. 20.25

  Fant replikapistol

  Politiet fant en replikapistol på en av de pågrepne etter ransforsøket på en 16 år gammel gutt ved Trasopp skole. De pågrepne er begge i 16-årsalderen, og det samme gjelder de tre personene politiet leter etter. Barnevernet er informert.

 • Søndag 13. januar kl. 20.24

  Gammelt gårdshus brenner

  Det brenner i et gammelt gårdshus i Åseral. Det blåser en del på stedet og brannvesenet jobber for å hindre at det sprer seg til bygningene rundt, melder politiet.

 • Søndag 13. januar kl. 20.21

  Trafikkuhell i Fløyfjellstunnelen

  Fløyfjellstunnelen retning sentrum er stengt etter et trafikkuhell, melder Vegtrafikksentralen. Ifølge politiet er uhellet skjedd rett før utgangen av tunnelen. Føreren av bilen er bevisst, og ambulanse er på stedet.

 • Søndag 13. januar kl. 20.12

  Patrick Thoresen med nytt hattrick i storseier

  (Storhamar-Ringerike 9–1) Patrick Thoresen gjorde hattrick for annen søndag på rad da Storhamar knuste tabelljumbo Ringerike 9-1 og tettet luken til Vålerenga i eliteserien ishockey.

 • Søndag 13. januar kl. 20.12

  Dette var vakker galskap, Solskjær

  LONDON (VG) (Tottenham – Manchester United 0–1) En liten mann fra Nordmøre går rundt på enorme Wembley, klemmer spillerne sine, rusler ned til United-svingen og vet vel knapt hva han skal tro.

 • Søndag 13. januar kl. 20.12

  Dette var vakker galskap

  LONDON (VG) (Tottenham – Manchester United 0–1) En liten mann fra Nordmøre går rundt på enorme Wembley, klemmer spillerne sine, går ned til United-svingen og vet vel knapt hva han skal tro.

 • Søndag 13. januar kl. 20.07

  Guttegjeng truet med skytevåpen

  Fem gutter forsøkte å rane en 16-årig gutt ved Trasop skole i Oslo. Han har forklart at det ble truet med både kniv og et skytevåpen. To av ranerne er pågrepet av politiet. De leter fortsatt etter de tre andre. Personen er ikke fysisk skadet.

 • Søndag 13. januar kl. 20.03

  Bilfører pågrepet på Rena

  Politiet aksjonerte mot en bilfører på Rena i Hedmark etter å ha mottatt meldinger fra flere bilister som hadde måttet svinge unna et kjøretøy i høy hastighet. Sjåføren fremstod som ruset, og i bilen hans ble det funnet mindre mengder narkotika.

 • Søndag 13. januar kl. 19.56

  Aksjonen er avslutta

  Politiet melder at redningsaksjonen på Rjukan er avslutta. Klatraren som falt 30 meter er henta med helikopter og blir frakta til Sjukehuset Telemark

 • Søndag 13. januar kl. 19.55

  Skadet ungdom funnet

  Politiet har i kveld søkt etter en skadet gutt i området rundt Sunnaas. Han er nå funnet i god behold og blir ivaretatt av helse, opplyser politiet.

 • Søndag 13. januar kl. 19.50

  Avis: EU er forberedt på å utsette brexit

  EU forbereder seg på å utsette brexit til minst juli etter å ha konkludert med at Theresa May ikke kommer til å få sin skilsmisseavtale godkjent i underhuset.

 • Søndag 13. januar kl. 19.49

  Trafikkuhell i Malvik

  Det har vært et trafikkuhell på E6 ved vektstasjon på Sveberg. Det er ikke meldt om personskade. E6 vil bli sperret etterhvert pga berging. Politiet er på stedet. Gjelder sørgående felt.

 • Søndag 13. januar kl. 19.47

  Trafikkulykke på Hitra

  Fv 714 er helt sperret som følge av trafikkulykke ved Barmfjorden på Hitra. Nødetatene er på stedet. Totalt fire personer er involvert i ulykke mellom to biler. Det er ukjent skadeomfang.

 • Søndag 13. januar kl. 19.47

  Ber bilister være oppmerksomme

  Politiet melder at en bil står i veibanen på E6 i nordgående retning ved Svinesund. Bilen kommer brått på og politiet ber bilister i området om å være varsomme. Politiet er på vei.

 • Søndag 13. januar kl. 19.47

  David de Gea hylles etter oppvisningen mot Tottenham: – Sensasjonell

  LONDON/OSLO (VG) (Tottenham – Manchester United 0-1) David de Gea (28) gjorde elleve redninger i Manchester United og Ole Gunnar Solskjærs borteseier mot Tottenham.

 • Søndag 13. januar kl. 19.42

  Flere trafikkhendelser søndag

  Politiet melder om flere mindre hendelser i løpet av søndag ettermiddag. Det dreier seg om trafikale utfordringer og flere elgpåkjørsler. – Vi oppfordrer folk til å tilpasse farten og ha god avstand til forankjørende, sier operasjonsleder Kai Eriksen.

 • Søndag 13. januar kl. 19.41

  Kristin Halvorsen: Abort-endringer kan snart være utgått på dato

  Mens regjeringspartiene og KrF forhandler så svetten siler om å gjøre politisk uhyre kontroversielle endringer i abortlovens paragraf 2c, sier lederen for Bioteknologirådet, Kristin Halvorsen, at hele diskusjonen om kort tid vil være avleggs.

 • Søndag 13. januar kl. 19.36

  Vipers tapte på bortebane

  Vipers Kristiansand tapte hele 19-25 på bortebane mot Molde. Vipers er fortsatt øverst på tabellen. Molde er på 9. plass.

 • Søndag 13. januar kl. 19.32

  Letter etter en skadet ungdom

  Politiet har fått flere tips om en gutt, trolig mellom 16–18 år, i området rundt Sunnaas på Nesodden. Ifølge vitner skal han ha kuttskader både i den ene hånda og i hodet. Flere politipatruljer og politihelikopteret leter etter personen.

 • Søndag 13. januar kl. 19.32

  Leter etter en skadet ungdom

  Politiet har fått flere tips om en gutt, trolig mellom 16–18 år, i området rundt Sunnaas på Nesodden. Ifølge vitner skal han ha kuttskader både i den ene hånda og i hodet. Flere politipatruljer og politihelikopteret leter etter personen.

 • Søndag 13. januar kl. 19.24

  Lillehammer slo Sparta

  Lillehammer ishockey vant 4–2 mot Sparta hjemme i Kristins Hall søndag. Det betyr at Lillehammer beholder sin fjerdeplass på tabellen og at avstanden til neste lag, som er nettopp Sparta, nå er på ti poeng.

 • Søndag 13. januar kl. 19.23

  Brann i skorstein ved Skjold

  Brannvesenet er på vei til Dyrhaugen på Skjold i Bergen etter melding om pipebrann.

 • Søndag 13. januar kl. 19.22

  Solskjær-bragd på Wembley – United slo Tottenham

  LONDON (VG) (Tottenham – Manchester United 0–1) Seiersrekken til Ole Gunnar Solskjær (45) i Manchester United er intakt etter seks kamper. Det kan han takke keeperen David de Gea (28) for.

 • Søndag 13. januar kl. 19.22

  Solskjær-bragd på Wembley: – Dette er det ekte Manchester United

  LONDON (VG) (Tottenham – Manchester United 0–1) Seiersrekken til Ole Gunnar Solskjær (45) i Manchester United er intakt etter seks kamper. Det kan han takke keeperen David de Gea (28) for.

 • Søndag 13. januar kl. 19.21

  Sparta tapte mot Lillehammer

  Sparta scoret to mål i den tredje perioden i kampen mot Lillehammer til ingen nytte. Lillehammer vant 4-2 i Kristins Hall. Spartas målscorere var Håkon Imset Stormli og Scott Allen.

 • Søndag 13. januar kl. 19.18

  Storhamar utklasset Ringerike

  Det ble sluttc hele 9–1 til Storhamar Hockey mot Ringerike Panthers søndag. Dermed ligger Storhamar på 2. plass på tabellen på samme poengsum som serieleder Vålerenga.

 • Søndag 13. januar kl. 19.18

  Morten Tandberg er ferdig i Start

  Assistenttrener Morten Tandberg er ferdig i Start, det skriver klubben på sine hjemmesider. Hovedtrener Kjetil Rekdal mister en trener han har jobbet tett med både i Vålerenga og i Start.

 • Søndag 13. januar kl. 19.14

  Poengdeling for Stjernen

  Stillingen i kampen mellom Manglerud Star og Stjernen ble 2-2 ved slutten av ordinær spilletid. Dermed måtte hockeygutta fra Fredrikstad ut i spilleforlengelse. Den endte med mål til Manglerud, og Stjernen får bare med seg ett poeng hjem til Fredrikstad.

 • Søndag 13. januar kl. 18.59

  En bolig i Åseral brenner

  Politiet har fått en melding om kraftig røykutvikling fra en bolig i Åseral i Vest-Agder. Det skal ikke være personer i bygget. Brannvesenet er på stedet.

 • Søndag 13. januar kl. 18.53

  Fjerdeplass til Robert Johansson

  Lillehammer-hopper Robert Johansson ble beste norske på en fjerdeplass under søndagens verdenscup i hopp i italienske Val di Fiemme. Seieren gikk til polske Dawid Kubacki.

 • Søndag 13. januar kl. 18.47

  Molde leder over Vipers

  Vipers spiller mot Molde i den 10. serierunden av Eliteserien. Molde leder 15-10 til pause.

 • Søndag 13. januar kl. 18.40

  Rapport: Ti farer for 2019 som kan snu verden på hodet

  Et klønete trekk fra en av verdens ledere kan skape kaos i verden, konkluderer en ny rapport med. Den lister opp ti risikomomenter som kan snu verden på hodet. 

 • Søndag 13. januar kl. 18.32

  «Eksplosjon» i peisovn i Halden

  Nødetatene er i Knardalsåsen i Halden hvor det har vært en form for eksplosjon i en peisovn. En mann er kjørt til Sykehuset Østfold på Kalnes med kuttskader.

 • Søndag 13. januar kl. 18.28

  Sparta i trøbbel

  Andreperiode i Kristins Hall og kampen mellom Lillehammer og Sparta ble målløs. Stillingen er 2-0 til Lillehammer før siste periode.

 • Søndag 13. januar kl. 18.23

  Tiltalt for å importere narkotika

  Ei kvinne i 60-årene er tiltalt for å ha prøvd å importere nærmere 1500 narkotiske piller via posten, melder Hamar Arbeiderblad. Ifølge avisen er det blitt stanset tre pakker med narkotiske piller som kvinnen fikk tilsendt fra Sveits og India.

 • Søndag 13. januar kl. 18.19

  Stjernen har tatt ledelsen

  Stjernen har tatt ledelsen i kampen mot Manglerud Star i Oslo. Jonathan Hermansson scoret sitt andre mål for kvelden i den andre perioden. Stillingen er 1-2 før siste periode.

 • Søndag 13. januar kl. 18.19

  Innovasjonspris til Ølsprøtt

  Bedriften Attåtnæring med produktet Ølsprøtt er utropt til vinner av innovasjonsprisen under finalen i Det Norske Måltid. I premie får Trondheimsfirmaet tjenester fra Nofima til en verdi av 100.000 kroner.

 • Søndag 13. januar kl. 18.10

  Skarstein på andreplass

  Både Birgit Skarstein og Vilde Nilsen gikk inn på hver sin sterke 2. plass på langdistanse i Østersund i dag. Begge fortsetter dermed å lede paraverdenscupen i hver sin klasse, henholdsvis sittende og stående.

 • Søndag 13. januar kl. 18.08

  De risikerer livet på togskinnene

  I den filippinske hovedstaden Manila lever såkalte «jernbane-gutter» av å frakte pendlere fra A til B på togskinnene. Jobben er både beinhard og risikabel. I betaling får de 20 amerikanske cent for en tur.

 • Søndag 13. januar kl. 18.05

  Hyllet Bleken 90 år

  Mange deltok i dag på hyllesten av Håkon Bleken og hans 90 års dag ved Trondheim kunstmuseum. Museet spanderte kaffe og kake, og publikum sang bursdagsangen for byens store kunstner.

 • Søndag 13. januar kl. 18.02

  Landslagsspiller klar for 08

  Den 24 år gamle midtbanespilleren Wilmer Azofeifa er klar for Sarpsborg 08. Azofeifa kommer fra Costa Rica og har fått prøve seg på landslaget. 24-åringen har signert en treåskontrakt med sarpingene.

 • Søndag 13. januar kl. 18.00

  GUIDE: Bli kvitt blendende undertekster på Netflix

  Teksten skinner som sola på nye TV-er.

 • Søndag 13. januar kl. 17.53

  Beboerne er tilbake i leilighetene

  Beboerne i blokka på Hinna, hvor det var mye røyk etter en brann, er tilbake i leilighetene sine. Leiligheten hvor brannen oppstod er imidlertid fortsatt ubeboelig.

 • Søndag 13. januar kl. 17.49

  Brannen i Arendal er slukket

  Brannen i Heidalen i Arendal er slukket, melder politiet. Det var matlaging som var årsaken til brannen.

 • Søndag 13. januar kl. 17.49

  Bodøværing presentert i Charlton

  21-åringen Sara Eggesvik fra Bodø har offisielt fullført overgangen fra Grand Bodø til Charlton Athletic. I dag satt hun på benken mot Manchester United. U23-landslagsspilleren har vært aktuell for flere klubber siden Grands nedrykk fra toppserien.

 • Søndag 13. januar kl. 17.48

  Fløyfjellstunnelen gjenåpnet

 • Søndag 13. januar kl. 17.45

  Rykker ut til klatreulykke

  Ein person skal ha ramla 30 meter etter ei klatreulykke på Rjukan. Naudetatane er på veg.

 • Søndag 13. januar kl. 17.43

  Kvinne sendt til Ullevål sykehus

  En kvinne ble hentet ut av leiligheten. Hun er sendt til sykehus for oppfølging. Det var ikke andre personer inne i leiligheten da brannen startet.

 • Søndag 13. januar kl. 17.41

  15 personer evakuert

  Det er et lavt leilighetsbygg som brenner i Gustav Heibergs vei på Blindern. Brannvesenet frykter brannen skal spre seg til andre leiligheter, og har derfor evakuert 15 personer.

 • Søndag 13. januar kl. 17.39

  Brenner i et hus i Arendal

  Politiet har fått melding om røykutvikling fra en enebolig i Heidalen i Arendal. Nødetatene er på vei til stedet.

 • Søndag 13. januar kl. 17.39

  Et hus brenner i Arendal

  Politiet har fått melding om røykutvikling fra en enebolig i Heidalen i Arendal. Nødetatene er på vei til stedet.

 • Søndag 13. januar kl. 17.38

  Ber folk holde vinduer lukket

  Nødetatene er i Gustav Heibergs vei på Blindern, der det brenner i en leilighet. Politiet ber naboer holde vinduer igjen fordi det er mye røyk fra brannen.

 • Søndag 13. januar kl. 17.36

  Innbrudd og skader på båt

  Noen har brutt seg inn i en båt som ligger ved Avaldsnes båtforening. Det er stjålet en del gods fra båten. Natt til lørdag ble en annen båt stjålet fra samme sted.

 • Søndag 13. januar kl. 17.36

  Friskmelder ikkje Fannemel

  Anders Fannemel strekte seg til 113 meter under verdscuprennet i Val di Fiemme. Med 92,9 poeng vart det ingen finaleomgang på honndølen. – Vi kan ikkje friskmelde Fannemel etter dette, seier NRK sin hoppekspert Johan Remmen Evensen. Fannemel kvalifiserte seg heller ikkje til rennet laurdag.

 • Søndag 13. januar kl. 17.32

  Sparta to mål bak på Lillehammer

  Sparta ligger under 2-0 mot Lillehammer i Kristins Hall etter første periode. Lillehammers mål kom på straffe og i overtallsspill fem mot fire.

 • Søndag 13. januar kl. 17.29

  Uavgjort for Stjernen etter første

  Stjernen spiller i kveld på borteis mot Manglerud Star. Etter første periode er stillingen 1-1. Stjernens mål kom ved Jonathan Hermansson.

 • Søndag 13. januar kl. 17.25

  Danskebåten forsinket av vind

  MS «Stavangerfjord» som seiler mellom Bergen, Stavanger og Hirtshals ble forsinket med to timer ut fra Bergen søndag på grunn av vind. Det skriver BT. Til slutt fikk båten hjelp av slepebåt.

 • Søndag 13. januar kl. 17.24

  Ny pågripelse i Marokko

  Enda en person skal være pågrepet i forbindelse med dobbeltdrapet i Marokko i desember. Den mistenkte har sveitsisk og britisk statsborgerskap og ble pågrepet i den marokkanske byen Témara på torsdag, skriver VG som siterer Swissinfo.

 • Søndag 13. januar kl. 17.20

  Etterforsker sykkelulykke

  Det var en voksen mann som ble påkjørt på Sundbrua i Levanger. Han er ved bevissthet og får hjelp av helsepersonell. Politiet vil etterforske ulykken.

 • Søndag 13. januar kl. 17.11

  Trafikkulykke i Trondheim

  Det har vært en trafikkulykke på Ranheim i Trondheim i rundkjøringa mot Reppe. Det skal være snakk om en påkjørsel bakfra, men med små materielle skader, melder politiet.

 • Søndag 13. januar kl. 17.11

  Over og ut for Nasjonalgalleriet

  I dag stengte dørene til Nasjonalgalleriet for godt. Nå skal 100.000 kunstverk flyttes fra den ærverdige Nasjonalgalleri-bygningen i Oslo til nye Nasjonalmuseet som åpner i 2020. På trappa har folk lagt ned roser til ære for bygningen.

 • Søndag 13. januar kl. 17.10

  Syklist påkjørt i Levanger

  En syklist er påkjørt på Sundbrua i Levanger. Nødetatene er på vei til stedet, opplyser politiet.

 • Søndag 13. januar kl. 17.02

  Politiet ferdig med undersøkelser

  Politiet er ferdige med undersøkelsene på fylkesvei 117 Storveien på Gressvik, og veien er åpnet for trafikk. Veien ble stengt etter at en eldre mann ble påkjørt av en traktor. Mannen omkom på stedet.

 • Søndag 13. januar kl. 17.02

  Fløyfjelltunnelen stengt

  E39 Fløyfjelltunnelen er stengt i retning Åsane på grunn av opprydningsarbeid.

 • Søndag 13. januar kl. 16.57

  Ingen båt til Heng

  På grunn av det dårlige været vil det ikke gå noen båt til Heng i ettermiddag og kveld, melder Norled.

 • Søndag 13. januar kl. 16.52

  Oljemyggen Norge knuses av gigantene - Saudi-Arabia sitter på 260 milliarder fat av det sorte gullet

  Venezuela, Saudi-Arabia og Canada troner listen over landene i verden med størst oljereserver. Oljenasjonen Norge faller utenfor topp-20-listen over land med størst utnyttbare oljeressurser. 

 • Søndag 13. januar kl. 16.50

  Inga ny avis i Egersund

  Planane om å etablera ei ny avis i Egersund er skrinlagde. Det skriv initiativtakarane Kjetil Bentsen og Johan Aakre i ei pressemelding. Dei fekk ikkje fatt i folk med rett kompetanse til å stabla ein redaksjon på føtene.

 • Søndag 13. januar kl. 16.50

  Naboer slukket hekkebrann i Halden

  Nødetatene rykket i ettermiddag ut til det politiet trodde var en brann i enebolig Halden. Når de kom til stedet viste det seg at brannen var i noen tujabusker like ved huset. Brannen ble slukket av naboer.

 • Søndag 13. januar kl. 16.50

  Brann i enebolig i Halden

  Nødetatene er på vei til en brann i enebolig i Augustaborgveien i Halden, melder politiet på Twitter.

 • Søndag 13. januar kl. 16.44

  Fotgjenger påkjørt av sykkel

  Det har vært et trafikkuhell i Hinnasvingene i Stavanger. En fotgjenger er påkjørt av sykkel. Syklisten skadet foten sin.

 • Søndag 13. januar kl. 16.42

  Utestengt i fire kamper

  Stjernen-spiller Peter Lindblad har blitt ilagt en karantene på fire kamper etter en takling mot hodet til Spartas Sander Thoresen. Taklingen skjedde i lokaloppgjøret i Sparta Amfi på torsdag.

 • Søndag 13. januar kl. 16.42

  Innbrudd i tre garasjer på Stord

  En lett motorsykkel er stjålet fra en garasje i Ytre Leirvik på Stord. Minst tre garasjer har hatt innbrudd, ifølge politiet.

 • Søndag 13. januar kl. 16.37

  Arbeidsulykke

  Arbeidsulykken i Farsund skjedde ombord i en båt i Lundevågen. En mann ble skadet i hofta og et ben da han kom i klem. Arbeidstilsynet blir varslet, melder politiet.

 • Søndag 13. januar kl. 16.32

  Uavgjort for Storhamar håndball

  Storhamars håndballdamer imponerte i søndagens europacupkamp og spilte uavgjort 28–28 mot danske Esbjerg. Kampen ble spilt hjemme på Hamar, og Heidi Løke ble kåret til Storhamars beste spiller.

 • Søndag 13. januar kl. 16.31

  Publikumstelefonen er nede

  Vegtrafikksentralen melder at deira publikumsnummer, 175, er nede. Problemet er landsomfattande. – Vi får inn alt av naudmeldingar og har kontakt med naudetatane, men vi får ikkje inn publikumstips. Det blir jobba med å finne og løyse problemet, opplyser Morten Hansen ved Vegtrafikksentralen i Bergen.

 • Søndag 13. januar kl. 16.27

  Brannen er nå slukket

 • Søndag 13. januar kl. 16.21

  Redusert kapasitet

  På E39 er det redusert kapasitet på ferjestrekningen mellom Halhjem og Sandvikvåg. Årsaken er mye vind. Avgangene med «Bastø 2» og «Bastø 3» er innstilt. Det betyr at bare en ferge trafikkerer strekningen. Det fører til lang ventetid. Se mer om rutetidene her.

 • Søndag 13. januar kl. 16.18

  Langevåg-Buavåg stengt

  På fylkesvei 541 er fergestrekningen Buavåg–Langevåg stengt på grunn av uvær.

 • Søndag 13. januar kl. 16.17

  Skal leie Vestland Unge Venstre

  Ole Martini (19) frå Eid blir den første leiaren av Vestland Unge Venstre. Dina Bovim (16) frå Florø blir andre nestleiar. Det er klart etter skipingsmøtet laurdag. Laget vedtok også å jobbe for fritt skuleval og å få fjerna sukkeravgifta.

 • Søndag 13. januar kl. 16.17

  Statsadvokat henla Tanja-saken etter egen utspørring av henne: – Helt utenkelig praksis

  Statsadvokaten i Nordland henla voldtektssaken etter et møte med Tanja Arntsen (46) på sitt kontor - en praksis ingen av de andre statsadvokatene i landet kjenner seg igjen i. Nå vil Riksadvokaten ta opp problemstillingen.

 • Søndag 13. januar kl. 16.11

  Brenner i rekkehus

  Det brenner i en underetasje i en boenhet i et rekkehus ved Nydalen i Oslo. Alle beboerne har kommet seg ut av rekkehuset, og brannvesenet har startet slukningsarbeidet. Spredningsfare er ikke utelukket.

 • Søndag 13. januar kl. 15.56

  Bekymret før VM-stafetten: – Det er aldeles for dårlig

  Det ble tøft for de norske skiskytterne i fraværet av brødrene Bø. Hallvard Hanevold synes det Norge viser er urovekkende.

 • Søndag 13. januar kl. 15.56

  Norge skjøt seg vekk på stafetten: – Aldeles for dårlig

  Det ble tøft for de norske skiskytterne i fraværet av brødrene Bø. Halvard Hanevold synes det Norge viser er urovekkende.

 • Søndag 13. januar kl. 15.51

  Bevisst etter arbeidsulykke

  Den skadde som havnet i en arbeidsulykke i Farsund, skal være bevisst, melder politiet.

 • Søndag 13. januar kl. 15.40

  Tre biler i kollisjon på Singsås

  Tre biler var involvert i kjedekollisjonen på fv 30 på Singsås. To barn som var i bilene blir fulgt opp av helsepersonell på stedet. Ellers ingen personskader, ifølge politiet. Bilene har holdt lav hastighet på grunn av vanskelige kjøreforhold. Det er manuell dirigering på stedet. Politiet melder at trafikken går omtrent som normalt.

 • Søndag 13. januar kl. 15.40

  Tre biler involvert på Singsås

  Singsås fv 30: Tre biler har vært involvert i kollisjonen. To barn som var i bilene blir fulgt opp av helsepersonell på stedet. Ellers ingen personskader. Bilene har holdt lav hastighet på grunn av vanskelige kjøreforhold.

 • Søndag 13. januar kl. 15.40

  Vellykket rakettoppskytning i dag

  Søndag formiddag ble årets andre rakett skutt opp fra Andøya Space Center, melder VOL.no. Raketten er en del av forskningsprosjektet Grand Challenge Initiative hvor forskere blant annet skal finne ut hvorfor atmosfæren lekker ut i rommet.

 • Søndag 13. januar kl. 15.39

  Gigantisk flodhest stjålet i England

  Flodhest-statuen er nesten to meter høy og veier bortimot 700 kilo.

 • Søndag 13. januar kl. 15.38

  Vil markere cupmeistrane

  Førde kommune inviterer til markering i Førdehuset når cupmeistrane i volleyball kjem tilbake frå Oslo. I utgangspunktet er det venta at bussane med dame- og herrelaget til Førde volleyballklubb kjem klokka 1830.

 • Søndag 13. januar kl. 15.33

  Overgrep anmeldt etter russetreff

  En person er pågrepet av politiet, etter anmeldelse av seksuelt overgrep på Oppdal i dag tidlig. Politiadvokat ved Trøndelag politidistrikt, Silje Noem, sier at politiet har avhørt flere i saken. Overgrepet skal ha skjedd etter et russetreff med flere hundre deltakere fra Møre og Romsdal.

 • Søndag 13. januar kl. 15.27

  Bilberginga er i gang

  Riksveg 5 i Kjøsnesfjorden er stengd. Vogntoget som tidlegare i dag køyrde av vegen skal bergast, men Vegtrafikksentralen håpar at vegen ikkje blir stengd alt for lenge.

 • Søndag 13. januar kl. 15.24

  Kjedekollisjon på Singsås

  På fv 30 på Singsås er det meldt om en kjedekollisjon ved Hovstadsvingen. Foreløpig ukjent skadeomfang og uklare omstendigheter, melder politiet. Nødetatene er på vei til stedet. Også andre trafikkuhell er meldt langs fv 30, på grunn av glatte veier.

 • Søndag 13. januar kl. 15.14

  Liten brann på et kjøkken

  En beboer har brent seg litt på en hånd etter at det brøt ut en liten brann i et kjøkken i Kvernevik i Stavanger. Beboeren, som slukket brannen selv, har blitt kjørt til lege for sjekk.

 • Søndag 13. januar kl. 15.14

  Hundorp-tunnelen åpnet igjen

  Det er nå mulig å kjøre E6 gjennom Hundorp-tunnelen i Oppland igjen, melder Vegtrafikksentralen. Tunnelen ble stengt natt til søndag etter en påkjørsel, der høydemåler og elektriske installasjoner ble skadet.

 • Søndag 13. januar kl. 15.12

  Mye røyk i blokk på Hinna

  En blokk på Hinna må evakueres på grunn av en brann i en leilighet i tredje etasje. Den opprinnelige brannen er slukket, men røyken har spredt seg til ventilasjonsanlegget.

 • Søndag 13. januar kl. 15.04

  Vekstkjedene som tjener godt på konkursbølgen

  For enkelte norske butikkjeder i kraftig vekst har butikkdøden vært gode nyheter for videre ekspansjon.

 • Søndag 13. januar kl. 15.00

  Arbeidsulykke i Farsund

  Nødetater er på vei til Grønnodden i Farsund etter å ha mottatt melding om en arbeidsulykke. Ulykken skal dreie seg om klemskader.

 • Søndag 13. januar kl. 14.57

  Grimstad på tredjeplass

  Johan Edvard Grimstad fra Råde endte på tredjeplass og dermed øverst av østfoldingene, på Viken Senterpartis liste til fylkestingsvalget. Anne Beathe Tvinnreim fra Enebakk topper lista.

 • Søndag 13. januar kl. 14.54

  Venter gepardkull

  Dyreparken venter på at et kull med nye geparder skal bli født når geparden Kimani bli mor for andre gang, skriver Fædrelandsvennen. Gepardene går drektig i 90 til 95 dager og Kimani nærmer seg termin.

 • Søndag 13. januar kl. 14.53

  Østfoldinger på 3. og 4. plass

  Viken Arbeiderparti satte Tonje Brenna fra Ullensaker på topp av lista til høstens fylkestingsvalg. Siv Henriette Jacobsen (bildet) fra Moss kom på tredjeplass, mens Andreas Lervik fra Sarpsborg endte på fjerdeplass på lista.

 • Søndag 13. januar kl. 14.53

  Rent bord for Hallgeir Engebråten

  Hallgeir Engebråten fra Nord-Odal tok fire gull av fire mulige under helgas junior-NM på skøyter i Vikingskipet. Engebråten satte også nye mesterskapsrekorder på både 1.500 meter, 3.000 meter og sammenlagt.

 • Søndag 13. januar kl. 14.53

  Fortsatt kolonne på riksvei 7

  Det er fortsatt kolonnekjøring på riksvei 7 over Hardangervidda. Det er tre timer ventetid vestover fra Haugastøl.

 • Søndag 13. januar kl. 14.51

  Lunde Pedersen nummer tre

  Sverre Lunde Pedersen ble slått av to nederlendere på 1500-meter i allround-EM på skøyter, men har fortsatt seiersmuligheter før siste distanse. Sven Kramer leder før 10.000 meter. Han har 2,36 sekunder å gå på til landsmannen Patrick Roest, mens han har et forsprang på 5,40 til Pedersen.

 • Søndag 13. januar kl. 14.50

  Caruana får sjansen til revansj på Carlsen i Norway Chess

  Samtidig som Magnus Carlsen (28) i dag spiller sitt andre parti i Wijk aan Zee-turneringen, er feltet til Norway Chess klart. Det forteller at Fabiano Caruana (26) får muligheten til revansj etter VM-tapet mot nordmannen.

 • Søndag 13. januar kl. 14.50

  Caruana får sjansen til revansj mot Carlsen i Norway Chess

  Samtidig som Magnus Carlsen (28) i dag spiller sitt andre parti i Wijk aan Zee-turneringen, er feltet til Norway Chess klart. Det forteller at Fabiano Caruana (26) får muligheten til revansj etter VM-tapet mot nordmannen.

 • Søndag 13. januar kl. 14.33

  Birkeland går andre etappe

  Lars Helge Birkeland går andre etappe under dagens stafett i Oberhof i Tyskland. Birkeland kom på 28.plass under lørdagens jaktstart. De andre på stafettlaget er Vetle Sjåstad Christiansen, Erlend Bjøntegaard og Henrik L'Abée-Lund.

 • Søndag 13. januar kl. 14.30

  Fylkesveg 92 open att

  Fylkesveg 92 mellom Nese og Vikøyri er no open att, etter at eit jordras stengde vegen ved Eitreneset.

 • Søndag 13. januar kl. 14.26

  Livløs person funnet i vannet

  Et luftambulanse helikopter er på vei til Larvik etter at en person ble funnet livløs i vannet.

 • Søndag 13. januar kl. 14.25

  VG vurderer Pochettino vs. Solskjær: Hvem er best for United?

  MANCHESTER/LONDON (VG) Ole Gunnar Solskjær (45) har en lang vei å gå hvis han skal bygge et like sterkt kandidatur til Manchester United-jobben som Mauricio Pochettino (46).

 • Søndag 13. januar kl. 14.15

  Kristoffersen fra nesten-fall til pall – Hirscher vant igjen

  Henrik Kristoffersen var nære å falle og tapte mye tid. Likevel ble det pallen for nordmannen.

 • Søndag 13. januar kl. 14.15

  Kristoffersen fra nesten-fall til pall – Hirscher vant igjen

  Henrik Kristoffersen var nære å falle og tapte mye tid. Likevel ble det pallen for nordmannen.

 • Søndag 13. januar kl. 14.05

  Pipebrann i Meland

 • Søndag 13. januar kl. 14.04

  Innbrudd ved Stord ungdomsskule

  Det er meldt om innbrudd ved Stord ungdomsskule i løpet av helgen. Flere dører er brutt opp, men det er uklart om noe er stjålet. Politiet foretar undersøkelser på stedet.

 • Søndag 13. januar kl. 14.02

  Andreplass på Olsrud

  Parautøver Håkon Olsrud fra Løten tok andreplass under dagens verdenscuprenn i langrenn. I går ble det tredjeplass på 10 kilometer klassisk. På 15 kilometer skøyting gikk det altså enda bedre for Olsrud.

 • Søndag 13. januar kl. 14.02

  Kolonnekjøring Aurland – Hol

  Det er innført kolonnekjøring på riksvei 50 mellom Aurland og Hol på grunn av uvær. Kolonnen går mellom Øyestøl og Geiteryggen.

 • Søndag 13. januar kl. 14.00

  Advarer mot bruk av WhatsApp i Kina

  Studenter ved University of California advares mot å benytte populære apper som WhatsApp i Kina, da det kan føre til spionmistanker.

 • Søndag 13. januar kl. 13.42

  Hurtigbåten til Røvær innstilles

  Hurtigbåten mellom Røvær/Feøy og Haugesund innstilles fra klokken 14.05, på grunn av dårlig vær. Ny vurdering blir tatt mandag i morgen klokken 0545, melder Norled. Det blir ekstratur fra Feøy klokken 16.00 til Kveiteviken og retur 16.15 til Feøy.

 • Søndag 13. januar kl. 13.42

  Utforkjøring på Namdalseid

  En bil har kjørt i grøfta langs fv 17, ved Namdalseid skole. Føreren har kommet seg ut av bilen, og virker uskadet, melder politiet på Twitter. Nødetatene er på stedet.

 • Søndag 13. januar kl. 13.40

  Skar lekte seg til seier - igjen

  Sindre Bjørnestad Skar rykket fra konkurrentene før oppløpet og kontrollerte lekent inn til norsk seier på lagsprinten i Dresden. Eirik Brandsdal sørget for dobbelt norsk.

 • Søndag 13. januar kl. 13.30

  Deloittes teknologisjef: Risiko for at smarthøyttalere selges for billig

  Smarthøyttalere lå under mange norske juletrær, men mangler fremdeles tjenester som faktisk er nyttige. I tillegg selges høyttalerne til priser som muligens ikke er bærekraftige, ifølge ekspert.

 • Søndag 13. januar kl. 13.19

  Fylkesveg 92 stengd

  Fylkesveg 92 mellom Nese og Vikøyri er stengd, fordi det har gått eit jordras ved Eitreneset, det melder Statens vegvesen. Det er ikkje kjent kor tid vegen vil opne opp att.

 • Søndag 13. januar kl. 13.11

  Falla spurtslått av svenskene - norsk 3. plass

  Lørdag var sprintpallen tapetsert av tre svensker. På søndagens lagsprint er det fire svensker foran Maiken Caspersen Falla og Mari Eide, som endte som nummer tre.

 • Søndag 13. januar kl. 13.11

  Falla spurtslått av svenskene - Mari Eide rørt etter pallplass

  Lørdag var sprintpallen tapetsert av tre svensker. På søndagens lagsprint er det fire svensker på pallplass over Maiken Caspersen Falla og Mari Eide. Det norske laget endte som nummer tre.

 • Søndag 13. januar kl. 13.11

  Falla parkert på oppløpet - slått av to svensker

  Lørdag var sprintpallen tapetsert av tre svensker. På søndagens lagsprint er det fire svensker på pallplass over Maiken Caspersen Falla og Mari Eide. Det norske laget endte som nummer tre.

 • Søndag 13. januar kl. 13.08

  Klønete fall ødela for Norge – pallen glapp på stafetten

  Norge hadde pallen i sikte på kvinnenes stafett, og var på skuddhold etter andre veksling. Så gikk Karoline Knotten (24) i bakken.

 • Søndag 13. januar kl. 13.06

  Fjerdeplass på Knotten og Norge

  Det norske stafettlaget endte på fjerdeplass under søndagens stafett i tyske Oberhof. Karoline Knotten fra Vingrom var uheldig og falt på tredje etappe. Hun klarte seg likevel med fire ekstraskudd og ingen strafferunder.

 • Søndag 13. januar kl. 13.04

  Trøbbel ved Trolla, fv 715

  På fv 715 ved Trolla i Trondheim har vært problemer med lyssignal og påfølgende kødannelse. Entreprenør har nå reparert lyssignalet og trafikken løser seg opp. Til den som ønsker å unngå kø, anbefaler Vegtrafikksentralen omkjøring via fv 707.

 • Søndag 13. januar kl. 12.54

  Falsk brannalarm ved Hordamuseet

  Brannvesenet rykket til Hordamuseet i Bergen i ettermiddag. En brannmelder hadde løst seg ut. Det viste seg at det hele skyldtes en feil med en detektor.

 • Søndag 13. januar kl. 12.51

  Merket for alltid: Rafik startet livet i en brennende seng

  BEIRUT (VG) Mens krigen i Syria i manges øyne går mot slutten, vil landets yngste generasjon bære med seg psykiske og fysiske arr for resten av livet. Nå forsøker et nettverk av hjelpere å redde flere hundre barns fremtid.

 • Søndag 13. januar kl. 12.50

  Steinras ved Åkre

  Fylkesveg 8 på sørsida av Høyanger kommune er stengd ved Åkre, på grunn av eit stort steinras. – Det er på ein plass der det har gått ras før, og det vil kome ein geolog til staden for å undersøkje klokka 10 måndag, seier Arve Samsonsen ved politiet sin operasjonssentral i Bergen.

 • Søndag 13. januar kl. 12.42

  Fall på Knotten

  Karoline Knotten fra Vingrom falt på tredje etappe under lørdagens skiskytterstafett i tyske Oberhof. Likevel bommet Knotten bare en gang på stående skyting. Norge ligger foreløpig på femteplass før siste etappe.

 • Søndag 13. januar kl. 12.40

  Flertall mot vindkraft på Frøya

  Ei helt ny spørreundersøkelse Norfakta har gjort for Frøya.no, viser at 68 prosent av frøyværingene i dag ville stemt mot bygging av vindpark i kommunen.

 • Søndag 13. januar kl. 12.32

  Andy Murray får psykologhjelp: – Jeg trenger tid

  Det er ikke uvanlig at idrettsstjerner sliter med å tilpasse seg livet etter en lang karriere som idrettsutøver. Det gjelder også Andy Murray (31), som har oppsøkt psykologer for å forberede seg på den tennisfrie delen av livet.

 • Søndag 13. januar kl. 12.31

  Renate kjøpte hus i Sande, fikk åtte tonn tung statue med på kjøpet

  Sfinksen er to meter høy og fire meter lang. Å selge den viste seg ikke å være så lett.

 • Søndag 13. januar kl. 12.26

  Oppløftende kontroll av promille

  Poliiet har hatt promillekontroll på Leland i Leifjord og i Svortdalen i Rana. Nøyaktig 200 bilførere eer kontrollert, og alle var ifølge politiet edru.

 • Søndag 13. januar kl. 12.19

  Fotgjenger omkom i traktorpåkjørsel

  En fotgjenger døde etter å ha blitt påkjørt av en traktor i Gressvik i Fredrikstad.

 • Søndag 13. januar kl. 12.16

  Dødsulykke i Fredrikstad

 • Søndag 13. januar kl. 12.06

  Følge EM på skøyter direkte

  Med tredjeplass både på 500 og 5000 meter er Sverre Lunde Pedersen på bronseplass i allround-EM skøyter i Collalbo i Italia før dagens 1.500 og 10.000 meter.

 • Søndag 13. januar kl. 12.01

  Selja kloster får pengar

  Selje kommune har fått 1,56 millionar kroner frå Riksantikvaren for å arbeide med Selja kloster, det skriv Fjordabladet. Avisa skriv at pengane skal gå til å skifte ut sementmørtel med mørtel laga av kalkstein.

 • Søndag 13. januar kl. 12.00

  Seagate har lansert en NAS-optimalisert SSD

 • Søndag 13. januar kl. 11.52

  Røiseland står over stafetten

  Marte Olsbu Røiseland går ikke dagens stafett i Oberhof. Skiskytteren står over etter at hun kom på 12.plass under gårsdagens sprint.

 • Søndag 13. januar kl. 11.51

  Beskylder kurdiske styrker for tortur av barn

  Irakiske gutter mellom 14–17 år skal ha blitt mishandlet og truet for å tvinge frem tilståelser om at de var tilknyttet IS, hevder Human Rights Watch (HRW).

 • Søndag 13. januar kl. 11.51

  Netanyahu bekrefter angrep mot Damaskus

  Statsminister Benjamin Netanyahu bekrefter at israelske kampfly sto bak fredagens angrep mot mål ved den internasjonale flyplassen i Syrias hovedstad Damaskus.

 • Søndag 13. januar kl. 11.48

  Flere søksmål i kø hvis omsorgsarbeidere vinner rettssak mot Aleris

  Dersom 24 omsorgsarbeidere får medhold i at de burde vært ansatt og ikke innleid som konsulenter hos Aleris, kan det få betydning for tusenvis av arbeidstagere.

 • Søndag 13. januar kl. 11.46

  Sikrer rasområdet

  Politiet vil sikre skredområdet, slik at det til uka kan bli mulig å sende inn bakkemannskaper i Tamokdalen i Troms der fire skikjørere er savna. De vurderer å bruke daisybell fra helikopter til å utløse skred, eller det kan bli utført sprengning.

 • Søndag 13. januar kl. 11.40

  Regjeringspartiene og KrF utsetter landsstyremøtene

  De fire borgerlige partiene hadde som ambisjon å bli enige om en ny regjeringsplattform mandag. Det klarer de neppe.

 • Søndag 13. januar kl. 11.35

  Lønner seg å ha med førerkortet

  Fire bilførere fikk gebyr for ikke å ha hatt med seg førerkortet da de ble stoppa i en promillekontroll på E6 ved Fagernestunnelen i Narvik. 83 bilførere ble kontrollert, alle var ok, ifølge politiet.

 • Søndag 13. januar kl. 11.35

  Koster å glemme førerkortet

  Fire bilførere fikk gebyr for ikke å ha hatt med seg førerkortet da de ble stoppa i en promillekontroll på E6 ved Fagernestunnelen i Narvik. 83 bilførere ble kontrollert, alle var ok, ifølge politiet.

 • Søndag 13. januar kl. 11.32

  Rekordår for fiskeri

  omsetnaden av fisk som vart fanga i 2018 var rekordhøg, det skriv Fjordenes Tidende. Fangst av torsk og hyse hadde ein kraftig nedgang i 2018, medan fangst av sei hadde ei auke på 13 prosent. Ei prisauke på både torsk og hyse gjer at totalverdien av torskefisket likevel er stabil frå 2017 til 2018, skriv avisa.

 • Søndag 13. januar kl. 11.10

  Pipebrann på Røa

 • Søndag 13. januar kl. 10.57

  Gøran Johannessen om Flensburg-bråket: – Vanskelig når du skal sitte i begge leirer

  HERNING/OSLO (VG) Gøran Johannessen (24) snakket med Flensburg-Handewitt-treneren både før og etter Norges VM-åpning mot Tunisia. Han innrømmer at det er litt vanskelig å stå mellom barken og veden – men er ikke i tvil om at han er spilleklar.

 • Søndag 13. januar kl. 10.52

  Huseierne rydder opp etter rettstvist der distriktsleder saksøkte to medlemmer av organisasjonen

  Generalsekretæren i Huseiernes Landsforbund varsler opprydding etter at en av distriktslederne saksøkte to medlemmer av interesseorganisasjonen. – Vi skal alltid være på medlemmenes side, sier Morten Andreas Meyer.

 • Søndag 13. januar kl. 10.45

  Snøkaoset i Europa: Tre menn omkommet i snøskred

  Tre menn er omkommet, og èn person er fortsatt savnet som følger av et snøskred i Alpene.

 • Søndag 13. januar kl. 10.43

  Vinduer knust på skole i Fana

  Det er meldt om skadeverk ved Kirkevoll skole i Fana. Opp mot 10 vinduer er knust i 2. og 3. etasje ved skolen. Politiet og ledelsen er ved skolen for åstedsundersøkelse.

 • Søndag 13. januar kl. 10.39

  Trongare på Vangsnes ferjekai

  Arbeid på ferjekaia på Vangsnes i Vik gjer at det i tida framover vil verte trongare for bilistar som skal om bord i ferja, det skriv Sogn Avis. Busshaldeplassane på ferjekaia lyt også flyttast vekk frå kaia, skriv avisa.

 • Søndag 13. januar kl. 10.36

  Utforkjøring på E6

 • Søndag 13. januar kl. 10.22

  Helikopter gjør nytt forsøk på lokalisering av skredtatte i Tamokdalen

  Værforholdene i Tamokdalen i Troms er så gode at et helikopter søndag på nytt skal forsøke å lokalisere de fire skiløperne som antas omkommet i snøskredet.

 • Søndag 13. januar kl. 10.14

  Kolonnekjøring på Hardangervidda

  På riksvei 7 over Hardangervidda det kolonnekjøring. Årsaken er dårlig vær. Bildet er tatt ved bommen på Leiro, 840 meter over havet.

 • Søndag 13. januar kl. 10.13

  Innbrudd i varebiler

  Det er meldt om innbrudd i to varebiler på Bradbenken i Bergen. Det er stjålet arbeidsklær og en del verktøy. Bilene har også fått skader. Politiet er på stedet for å sikre seg spor.

 • Søndag 13. januar kl. 10.12

  Biluhell i Fredrikstad

  To biler er innblandet i et trafikkuhell i St. Croixgate i Fredrikstad. Den ene bilen har kjørt inn i den andre bakfra. Det er glatt på stedet, melder politiet.

 • Søndag 13. januar kl. 10.04

  Politiet vil ha kontakt med vitner

  Politiet ønsker å komme i kontakt med vitner etter at en mann ble pågrepet i sentrum av Bergen med en pistollignende gjenstand i 17-tiden fredag. De ønsker spesielt å komme i kontakt med folk som har fått gjenstanden rettet mot seg, blant annet på Bybanen. Disse kan kontakte politiet på telefon 02800.

 • Søndag 13. januar kl. 10.02

  Gullhåpet tror «drittvær» gir norsk fordel: – Det kan bli interessant

  COLLALBO (VG) Sverre Lunde Pedersen (26) tror han vil ha en liten fordel i kampen om allroundgullet hvis værgudene viser seg fra den varslede siden under EM-avslutningen på utendørsbanen 1100 meter over havet søndag.

 • Søndag 13. januar kl. 10.00

  Alvorlig brudd på dyrevelferd

  En Agder-bonde har fått 54 000 kroner i bot etter at han ikke slapp ut dyrene sine på beite over en treårsperiode, skriver Fædrelandsvennen. Bonden har nærmere 60 melkekyr som skal få minst åtte uker mosjon i beitesesongen.

 • Søndag 13. januar kl. 9.55

  Rettelse fra politiet

  Det er to storfe og en hest som har brent inne. Først ble det sagt at det var tre storfe og en hest. Det er ikke riktig, skriver politiet på Twitter. Brannvesenet driver etterslukking på stedet, og det er for tidlig å si noe om brannårsaken.

 • Søndag 13. januar kl. 9.37

  Ingen personskade - elgen avlives

  Det var ti personer i de to bilene som var involvert i trafikkulykka på Strand i Sortland like før klokka 09 i dag. Alle er sjekka av ambulanse, og det er ingen personskader. Elgen avlives av viltnemnda, opplyser politiet.