Nyheter:

 • Fredag 6. juli kl. 22.44

  Ingen tårer for Brasil

  KAZAN (VG) Helt alene på knærne, med hendene over hodet, sitter Romelu Lukaku ved den belgiske benken og feirer stille for seg selv. Han er verdens sterkeste fotballspiller.

 • Fredag 6. juli kl. 22.28

  Mann ble hentet av redningshelikopter fra samme fjell to dager på rad

  Etter å ha blitt hentet av Sea King-helikopter onsdag kveld, tok mannen like godt en ny tur i fjellet natt til fredag, for å hente gjenglemte ørepropper.

 • Fredag 6. juli kl. 22.28

  Mann ble hentet av redningshelikopter i samme fjell to dager på rad

  Etter å ha blitt hentet av Sea King-helikopter onsdag kveld, tok mannen like godt en ny tur i fjellet natt til fredag, for å hente gjenglemte ørepropper.

 • Fredag 6. juli kl. 22.13

  Auke i lakseeksport

  I første halvår av 2018 vart det eksportert 556 000 tonn laks til ein verdi av 32,6 milliardar kroner, skriv avisa Kyst og Fjord. Det er ei verdiauke på 1,1 milliardar kroner. – Eg trur verdiveksten vi ser i dag vil fortsette, seier Paul Aandahl, analytikar i Norsk sjømatråd, til avisa.

 • Fredag 6. juli kl. 22.13

  Brann i lift slukket

  Brannvesenet melder at de har slukket brannen som oppsto i en lift på Lauvås i Vennesla.

 • Fredag 6. juli kl. 22.08

  Grøftekasser gir ekstra trygghet

  Kristiansand kommune benytter alltid spesiallagde grøftekasser når ansatte går ned i en grøft. Dette for å øke sikkerheten deres. Å grave i Kvadraturen er krevende fordi byen er bygget på sand.

 • Fredag 6. juli kl. 22.00

  Røykutvikling fra bolig i Arendal

  Politiet melder klokka 21.50 om røykutvikling fra en bolig i Kystveien i Arendal. Nødetatene er på vei. Brannvesenet melder at det viser seg å være en komfyrbrann.

 • Fredag 6. juli kl. 21.59

  Kvinne dømt til fengsel for vold

  En kvinne er i Gjøvik tingrett dømt til ett års fengsel for vold mot sine tre barn. Dommen omfatter krenkelser og voldshendelser mot barna over en periode på rundt ti år. Kvinnen ble også dømt til å betale erstatning på 70.000 kroner til hvert av barna.

 • Fredag 6. juli kl. 21.57

  Frykter statens nye kontrakter kan få katastrofale følger for næringslivet

  Statens nye avtalemaler for anskaffelser og konsulenttjenester åpner for at leverandørene kan sitte med skyhøye erstatningskrav. 

 • Fredag 6. juli kl. 21.53

  Belgia slo ut Brasil – møter Frankrike i VM-semifinalen

  (Brasil – Belgia 1–2) Et selvmål av Fernandinho (33), og et herlig «kremmerhus» av Manchester City-kollega Kevin De Bruyne (27) sendte Brasil ut av VM, og sørget for at Belgia møter Frankrike i semifinalen.

 • Fredag 6. juli kl. 21.52

  Frykter spredning av brann

  Nødetatene rykker ut til Lauvås i Vennesla. De har fått melding om brann i en lift som er i ferd med å spre seg til en bygning, skriver politiet på Twitter.

 • Fredag 6. juli kl. 21.49

  Mann dømt for vold mot døtre

  En mann er i Gjøvik tingrett dømt til 365 timers samfunsstraff for vold, trusler og krenkende atferd mot sine to døtre. Døtrene var seks og åtte år gamle da de første gang ble utsatt for vold fra faren, og det pågikk fra 2008 til 2015.

 • Fredag 6. juli kl. 21.39

  Politiet etterlyser hundeeier

  I ettermiddag ble en sort og hvit hund reddet opp fra vannet på Nedenes i Arendal. Den hadde en redningsvest på seg. Hunden blir nå passet på og politiet etterlyser eier. Eier kan ta kontakt på 02800, skriver politiet på Twitter.

 • Fredag 6. juli kl. 21.32

  Macron om Solberg: – Når vi bare er oss to her, kan vi se at resultatene kommer

  PARIS (VG) Norges Oljefond står i bresjen for en internasjonal satsing på klimavennlige investeringer, og Erna Solberg fikk være eksklusiv gjest hos Frankrikes mektige president i Paris.

 • Fredag 6. juli kl. 21.31

  Palmesus-app vekker skepsis

  Palmesus-appen brukes blant annet til å skaffe informasjon om gjestene. Datatilsynet mener brukerne burde få bedre informasjon om at de blir sporet. Festivaldeltakerne bør også få vite nøyaktig hva strandfesten bruker opplysningene til, mener de.

 • Fredag 6. juli kl. 21.27

  Her tester de Norges første romrakett

  I september vil den første helnorske romraketten skytes ut fra Andøya.

 • Fredag 6. juli kl. 21.26

  Butikktyv arrestert

  Politiet melder på Twitter at de tar med seg en butikktyv i 20-årene til arresten. Tyven skal ha forsøkt å stikke fra et kjøpesenter med tyvegods i sekken sin.

 • Fredag 6. juli kl. 21.25

  Krangel med hunder og eiere

  En mann i 30-årene er dømt til fem måneders fengsel for å ha slått en 63 år gammel mann i ansiktet. Krangelen startet etter at hundene til mennene skal ha begynt å krangle. Hun til den yngste mannen skal ha angrepet hunden til den eldste, en vesentlig mindre hund. Mannen i 30-årene skal ha trodd 63-åringen angrep hans hund. Det er Aftenbladet som skriver om saken.

 • Fredag 6. juli kl. 21.13

  Vanner skytebane for å unngå brann

  På skytebanen på Lygna vanner de skytebanen med snøkanoner, slik at skytebanen kan brukes tross den høye brannfaren. – Etter at vi hadde hatt banen stengt i tre uker tidligere i sommer, fant vi ut at dette var løsningen, sier Tore Hoff, leder i Tingelstad skytterlag.

 • Fredag 6. juli kl. 21.12

  Derfor feiret ikke Frankrike-stjernen: – Vanskelig for meg

  NIZJNIJ NOVGOROD (VG) (Uruguay – Frankrike 0–2) Frankrike-stjernen Antoine Griezmann (27) viste ingen tegn til glede etter å ha scoret i VM-kvartfinalen.

 • Fredag 6. juli kl. 21.05

  Toåring tok en vandretur på E39

  Politiet melder om et barn på to år som hadde rømt hjemmefra og gikk langs E39 i Hannevika rett utenfor Kristiansand sentrum. Barnet ble plukket opp av en forbipasserende bilist og tatt vare på. Barnet er nå trygt overbrakt til familien.

 • Fredag 6. juli kl. 21.05

  Vannlekkasje

  Vannlekkasje

 • Fredag 6. juli kl. 20.59

  Ekstra brannhelikoptre

  DSB har nå 12 skogbrannhelikopter i beredskap i Sør-Norge, klare til innsats på kort varsel. – Vi har aldri tidligere hatt så mange helikoptere i beredskap. Den ekstreme skogbrannfaren vil vedvare i hele sommer, sier seksjonsleder Hans Kristian Madsen i DSB.

 • Fredag 6. juli kl. 20.45

  Nå fjernes engangsgrillene

  Skogbrannfaren er nå ekstrem, spesielt i innlandet. Butikksjefen på Spar på Evje valgte i dag og fjerne alle engangsgrillene i butikken som et forebyggende tiltak. Det er nå totalforbud mot all bruk av åpen ild i Agder-fylkene.

 • Fredag 6. juli kl. 20.40

  Dødsulykke i Eidfjord

  En utenlandsk kvinne i midten av 60-årene omkom i en sykkelulykke i Simadalsvegen i Eidfjord i kveld. Politi, ambulanse, lokalt brannvesen samt luftambulansen rykket ut til stedet. Det ble iverksatt livredning, men syklisten ble erklært død av lege på stedet kl. ca. kl. 19.30.

 • Fredag 6. juli kl. 20.38

  Påkjørsel bakfra

  Det har skjedd en trafikkuhell på Klyvevegen i Skien. En bil skal ha kjørt på en annen bakfra. En person er kjørt til legevakta for sjekk.

 • Fredag 6. juli kl. 20.25

  Strømstolpe nedkjørt

  Ved trafikkulykken på fylkesvei 705 ved Tydal skianlegg meldes det at føreren fremstår uskadet. En strømstolpe ble nedkjørt, det melder politiet på Twitter.

 • Fredag 6. juli kl. 20.22

  Markbrann i Bamble

  Det har oppstått en markbrann på Høgenhei ved Rugtvedt. Brannvesen var raskt på stedet og driver nå med å få slukket det lille området som brant.

 • Fredag 6. juli kl. 20.16

  Fire ungdommer fikk motorstans

  Hovedredningsentralen melder at en liten «Sommerfun» har fått motorstans i Søragabet ved Egersund. Redningsskøyte er fremme. Det er fire ungdommer ombord.

 • Fredag 6. juli kl. 20.15

  Alvorlig sykkelulykke i Eidfjord

  Kl. 18.19 fikk Vest politidistrikt inn melding om syklist som hadde veltet i Simadalsvegen i Eidfjord.

 • Fredag 6. juli kl. 20.12

  Se publikum ta av på strandfest

  Palmesus-publikum i ekstase foran scenen fredag ettermiddag. Festivalen er utsolgt. Det ventes opptil 17.500 festdeltakere på Bystranda i Kristiansand hver kveld fredag og lørdag.

 • Fredag 6. juli kl. 20.05

  Mann bortvist fra Palmesus

  En mann er bortvist fra Palmesus etter å ha forsøkt å klatre over gjerdet. Adgangsbåndet til festivalen blir klippet, melder politiet.

 • Fredag 6. juli kl. 20.02

  Fornøyde tillitsvalgte etter Kongsberg-oppkjøp: - Mange føler nok en trygghet

  Det viktigste er at salget skjer samlet, sier de tillitsvalgte etter at Kongsberg Gruppen kjøper Rolls-Royce Marine.

 • Fredag 6. juli kl. 19.57

  Naustdalstunnelen stengt

  Naustdalstunnelen på riksveg 5 er stengt, det melder vegtrafikksentralen. Det har ramla ned stein frå tunneltaket, og difor er vegen stengt inntil vidare.

 • Fredag 6. juli kl. 19.57

  Naustdalstunnelen open att

  Naustdalstunnelen på riksveg 5 er no open att, etter å ha vore stengt ei periode. Det hadde ramla ned eit steinflak frå tunneltaket. Det er no fjerna og tunnelen er undersøkt, melder vegtrafikksentralen.

 • Fredag 6. juli kl. 19.47

  Buss kolliderte

  En buss var for kort tid siden involvert i en ulykke på busstasjonen på Nabbetorp i Fredrikstad. Det skal være snakk om en kollisjon i garasjeanlegget. Nødetatene er på stedet. Så langt er det ikke kjent om bussjåføren er skadet, opplyser politiet.

 • Fredag 6. juli kl. 19.40

  Oppryddingsarbeid på Fv. 611

  Det føregår oppryddingsarbeid på Fv. 611 etter trafikkuhellet i Naustdal. Fire personar har blitt teke hand om av helse etter ulukka. Alarmsentralen opplyser om at det var ei møteulukke mellom to bilar, med to personar i kvar bil. Ifølgje politiet er ein av personane sendt vidare til legevakt og ein til sjukehus.

 • Fredag 6. juli kl. 19.23

  Grottedramaet: Mener å ha funnet mulig fluktvei gjennom fjellet

  MAE SAI (VG) Det kan være mulig å bore seg gjennom fjellet og inn til guttene i grotten, ifølge en av Thailands ledende ingeniører. Men det blir ingen redningsaksjon i dag.

 • Fredag 6. juli kl. 19.23

  Dykker: Redningsaksjon i Thailand begynner i kveld

  MAE SAI(VG) To og to gutter vil bli fulgt ut om gangen, ifølge en dykker ved grotten.

 • Fredag 6. juli kl. 19.13

  Skogbrann ved Femunden

  Det brenner i et 4-5 mål stort område Åsli ved Femunden i Engerdal kommune. Sivilforsvaret bistår i slukkingen sammen med to brannhelikoptre fra Kjeller. Det er ikke hytter i området, ifølge politiet på Twitter.

 • Fredag 6. juli kl. 19.12

  Svingte unna en katt

  Mannen som kjørte av veien ved Leksdalsvatnet hevder han svingte unna en katt. Mannen er uskadd.

 • Fredag 6. juli kl. 19.04

  Har bestilt 11 brannhelikoptre

  Norske beredskapsmyndigheter sier de har bestilt 11 helikoptre til ekstra beredskap fram til 29. juli. Det vil da samlet være 12 helikoptre som kan bistå ved skogbranner i Sør-Norge, plassert på flere steder Østafjells, Midt-Norge og på Vestlandet.

 • Fredag 6. juli kl. 19.04

  Har bestilt 11 brannhelikopter

  Norske beredskapsmyndigheter sier de har bestilt 11 helikoptre til ekstra beredskap fram til 29. juli. Det vil da samlet være 12 helikoptre som kan bistå ved skogbranner i Sør-Norge, plassert på flere steder Østafjells, Midt-Norge og på Vestlandet.

 • Fredag 6. juli kl. 19.01

  Mann lettere skadd i knivstikking

  En mann i 20-årene som ble knivstukket i Christian Kroghs gate i Oslo fredag, er lettere skadd. Han ønsket ikke å dele informasjon om det som skjedde med politiet, ifølge P4. Han skal være kjent av politiet fra tidligere.

 • Fredag 6. juli kl. 19.00

  Trafikkuhell i Naustdal

  Det har skjedd eit trafikkuhell på fylkesveg 611 i Naustdal. Politiet melder at det er store materielle skadar på dei involverte køyretøya, men det er ikkje meldt om personskade. Naudetatane er på veg til staden. Vegen er midlertidig stengt ved Frammarsviktunnelen.

 • Fredag 6. juli kl. 18.59

  Trafikkulykke i Tydal

  Det skal ha vært en trafikkulykke på fylkesvei 705 ved Tydal skianlegg. En bil har kjørt av veien, nødetatene rykker ut.

 • Fredag 6. juli kl. 18.43

  Se nyheter fra NRK Østafjells

  Se nyheter fra NRK Østafjells

 • Fredag 6. juli kl. 18.42

  Prøver å fange undulat

  Prøver å fange undulat

 • Fredag 6. juli kl. 18.42

  Fredagens nyheter snart på lufta

  Lotte Olsen Jessa leder kveldens TV-sending fra NRK Østfold klokken 18:50. Se den direkte her, eller i opptak senere.

 • Fredag 6. juli kl. 18.41

  Se Nyhetssendingen kl. 1850 her

  NRK Sørlandet

 • Fredag 6. juli kl. 18.27

  Anstrengt situasjon for bryggeri

  Ølprodusentene sliter fortsatt med lite CO2. For Arendals Bryggeri er situasjonen anstrengt, men ikke prekær, ifølge Agderposten. – Vi tilpasser oss og bruker så lite CO2 som mulig, sier daglig leder ved bryggeriet, Torstein Paulsen, til avisa.

 • Fredag 6. juli kl. 18.27

  Se kveldens nyhetssending

  Se kveldens nyhetssending

 • Fredag 6. juli kl. 18.25

  Anmeldt for seksuell aktivitet

  Et par ble i ettermiddag anmeldt for ordensforstyrrelse på grunn av seksuell aktivitet ved Badedammen i Lillehammer. De to, en kvinne og en mann, skal ha vært til sjenanse for andre. Politiet fikk melding om hendelsen rett etter kl 17.

 • Fredag 6. juli kl. 18.24

  Bil i fjellveggen

  Nødetatene rykker ut til melding om en trafikkulykke ved Leksdalsvatnet. En bil skal ha kjørt i fjellveggen.

 • Fredag 6. juli kl. 18.20

  Gressbrann på camping

  Kristiansand brannvesen rykker på gressbrann ved Roligheten Camping.

 • Fredag 6. juli kl. 18.18

  Se Midtnytt 1850

  Se siste nytt fra Trøndelag

 • Fredag 6. juli kl. 18.13

  Anmeldt for narkotikabesittelse

  En kvinne er anmeldt for besittelse av hasj på Bystranda i Kristiansand, melder politiet.

 • Fredag 6. juli kl. 18.09

  Bortviste beruset mann

  En mann er bortvist fra Tangen i Kristiansand, etter å ha forstyrret ro og orden i beruset tilstand. Mannen er bortvist til klokken åtte i morgen tidlig, opplyser politiet.

 • Fredag 6. juli kl. 18.06

  To personer redda etter båtvelt

  To personer havna i vannet i Randsfjorden i ettermiddag, ifølge politiet på Twitter. Båten de to satt i gikk rundt, men heldigvis var begge iført redningsvester. Brannvesenet var kort tid etter på stedet og reddet personene på land. Båten sank.

 • Fredag 6. juli kl. 17.55

  Equinor sluker tradingselskap for å lykkes med fornybarsatsingen: – Skulle vi utviklet dette selv ville det tatt mange år

  Equinor ser energihandel og kunnskapen om strømmarkedet som en avgjørende brikke i sin fornybarsatsing. Den norske olje- og gassgiganten mener utviklingen går så fort at de ikke hadde tid til å bygge opp noe lignende selv.

 • Fredag 6. juli kl. 17.52

  Frankrike til semifinale etter gigantisk tabbe

  NIZJNIJ NOVGOROD (VG) (Uruguay – Frankrike 0–2) Frankrikes keeper leverte da det gjaldt. Det gjorde ikke Uruguay sin. Dermed skal «Les Bleus» spille semifinale i VM.

 • Fredag 6. juli kl. 17.52

  Lloris til VG om tabbekeeperen: – Får veldig vondt av ham

  NIZJNIJ NOVGOROD (VG) (Uruguay – Frankrike 0–2) Frankrikes keeper leverte da det gjaldt. Det gjorde ikke Uruguay sin. Dermed skal «Les Bleus» spille semifinale i VM.

 • Fredag 6. juli kl. 17.39

  Motorsyklist av veien

  Politiet melder at en motorsyklist har kjørt av fylkesvei 632 ved Gullingen i Suldal. Føreren skal være lettere skadet. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 16.40.

 • Fredag 6. juli kl. 17.34

  Se Vestlandsrevyen 18.50 her

  Programleder: Marte Rommetveit

 • Fredag 6. juli kl. 17.33

  Luftambulanse på bakken

  Luftambulansen i Førde og fire andre luftambulansar i Norge stod på bakken i fleire timar på same tid, skriv BA. Årsaka var høg aktivitet og lovpålagd kvile. – Dette var ikkje kritisk for Helse Førde. Vi hadde andre basar vi kunne spørje om bistand ved ein kritisk situasjon, seier ambulansesjef i helseføretaket, Stian Sægrov.

 • Fredag 6. juli kl. 17.33

  E6 er åpen etter ulykke

  E6 Dovrefjell er nå åpen for fri ferdsel etter trafikkulykken tidligere i dag.

 • Fredag 6. juli kl. 17.32

  Innfører hastetiltak for bønder

  Situasjonen er kritisk for norske bønder som opplever den verste sommertørken siden 1947. Nå innfører landbruksminister Jon Georg Dale (Frp) flere hastetiltak. Tiltaket vil blant annet bety nulltoll på bøndenes import av høy og halm.

 • Fredag 6. juli kl. 17.22

  E6 åpnet igjen ved Mosseporten

  E6 er åpnet for trafikk etter trafikkulykken i sørgående retning ved Mosseporten. Det er ikke meldt om personskader etter kollisjonen mellom to personbiler og et vogntog. Det dannet seg lange køer etter ulykken og fram til bergingsarbeidet var ferdig.

 • Fredag 6. juli kl. 17.12

  Kjørte utfor veien

  En person er kjørt til legevakt for kontroll, etter at en bil kjørte utfor på E39 ved Mones i Mandal. Førerkort beslaglagt, melder politiet.

 • Fredag 6. juli kl. 17.06

  Køen på E18 øker

  Etter ulykken ved Tangenkrysset like ved Kragerø, og den vanlige helgetrafikken øker køene på E18. Nå er det opp mot en times ekstra kjøretid på strekningen.

 • Fredag 6. juli kl. 17.05

  Slutt på vanning i Hobøl også

  Hobøl har innført vanningsforbud i dag, melder Smaalenenes Avis. Fra før har Askim, Spydeberg og Skiptvet innført vanningsforbud i indre Østfold. Årsaken er at vannstanden er lavere enn normalt i Lyseren og i grunnvannet.

 • Fredag 6. juli kl. 16.58

  Derfor har Coutinho et lite Brasil-problem

  KAZAN (VG) Han har vært like viktig som Neymar i VM, men Philippe Coutinho (26) er ikke i nærheten av å ha samme status i hjemlandet.

 • Fredag 6. juli kl. 16.43

  Trondheim blir Smartby

  Trondheim får status som "smartby", melder Trondheim kommune. Byen skal lede et EU-prosjekt sammen med seks andre europeiske byer. Prosjektet skal lære oss å bli bedre på å utvikle byen for fremtiden, og bidra til å løfte lokalt næringsliv opp og ut.

 • Fredag 6. juli kl. 16.38

  Trondheim blir Smartby

  Trondheim får status som "smartby", melder Trondheim kommune. Byen skal lede et stort EU-prosjekt sammen med seks byer fra andre europeiske land. Prosjektet skal lære oss å bli bedre på å utvikle byen for fremtiden, og bidra til å løfte lokalt næringsliv opp og ut.

 • Fredag 6. juli kl. 16.37

  Brannvesenet har kontroll

  Brannvesenet har ankommet boligen på Vega der det for kort tid siden ble meldt om røykutvikling.Ifølge politiet skal røykuviklinga komme fra en komfyr. En person er sendt til helsesjekk.

 • Fredag 6. juli kl. 16.33

  Redningsaksjon på Bjørnefjell

  Eit par har gått seg vill på Bjørnefjell, melder politiet. Det er tett skodde i området som gjer navigering vanskeleg. Paret har meldt frå referansepunkt frå terrenget og Røde Kors er på veg.

 • Fredag 6. juli kl. 16.27

  Vil ikkje endre kommunegrensa

  Fylkesmannen i Nordland tilrår at grensa mellom Rødøy og Lurøy kommune ikkje vert endra. I høve kommunereforma vart det starta eit innbyggarinitiativ sør i Rødøy, men fylkeskommunen rår altso i mot dette.

 • Fredag 6. juli kl. 16.22

  Østfoldbanen populær

  NSB har offentliggjort sine reisetall for de fire første månedene. De viser en økning på 10 prosent på Østfoldbanen med drøyt 5.6 millioner reiser. I fjor lå tallet på 5.1 millioner reiser. Det vil si at antallet reisende har økt med 500.000.

 • Fredag 6. juli kl. 16.20

  Trafikkulukke i Lærdal

  Ein bil har køyrt i fjellveggen i Fodnestunnelen i Lærdal. To personar blir teke hand om av helsepersonell og tunnelen er førebels stengd.

 • Fredag 6. juli kl. 16.06

  Spansk entreprenør får veikontrakt

  En spansk entreprenør får bygge E6 mellom Ranheim og Værnes. Nye Veier har bestemt at Acciona Construcción skal videre til konkretiseringsfasen for strekningen, som er 23 kilometer lang.

 • Fredag 6. juli kl. 16.06

  Mc og bil kolliderte

  En motorsykkel og en bil har kollidert i Habornveien på Østsiden i Fredrikstad. Et Sea King redningshelikopter har landet på stedet.

 • Fredag 6. juli kl. 16.02

  Trailer ute av tunnelen

  Trailer ute av tunnelen

 • Fredag 6. juli kl. 15.56

  Bømlafjordtunnelen: trailer stanset

  Bømlafjordtunnelen: trailer stanset

 • Fredag 6. juli kl. 15.56

  Trafikkulykke i Fredrikstad

  Fredrikstad brannvesen rykker ut til en trafikkulykke i Habornveien.

 • Fredag 6. juli kl. 15.55

  Hastetiltak for bønder i tørkekrise

  Norske bønder opplever den verste sommertørken siden 1947 og nå innfører landbruksminister Jon Georg Dale (Frp) hastetiltak. Nulltoll for bøndenes import av høy og holm og raskere saksbehandling for erstatningskrav er blant tiltakene.

 • Fredag 6. juli kl. 15.55

  Kjørte for fort, ble fotgjenger

  UP stanset en bil på E6 ved Solli i Sarpsborg etter å ha målt hastigheten til 125 km/t. Det gir tre prikker i førerkortet. Sjåføren, en mann i 50-årene, hadde fem prikker fra før, og ble fratatt førerkortet fordi han hadde for mange prikker, melder politiet på Twitter.

 • Fredag 6. juli kl. 15.53

  Branntilløp i hurtigbåt

  Hovedredningssentralen har fått inn melding om et branntilløp om bord i hurtigbåten MS Rypøy. Båten kom seg inn til kai i Sandnessjøen. 36 passasjerer skal være evakuert, og nødetatene er på stedet. Det er ikke meldt om personskade.

 • Fredag 6. juli kl. 15.53

  Røykutvikling i hurtigbåt

  Hovedredningssentralen har fått inn melding om et branntilløp om bord i hurtigbåten MS Rypøy. Båten kom seg inn til kai i Sandnessjøen. 36 passasjerer er evakuert, og nødetatene er på stedet. Redningsleder Rune Danielsen hos Hovedredningssentralen Nord-Norge sier til NRK at det har vært røykutvikling. – Det skal ikke være snakk om personskade, forteller Danielsen.

 • Fredag 6. juli kl. 15.51

  Styreleder etter venninne-ansettelsen: Har tillit til Traaseth

  Mens Næringsdepartementet har tillit til at styret følger opp ansettelsesrutinene, vil styreleder Gunnar Bovim i Innovasjon Norge vente på internrevisors gjennomgang.

 • Fredag 6. juli kl. 15.39

  Åtte forenklede forelegg

  Det ble utstedt åtte forenklede forelegg etter fartskontroll på Kreklingan i Nærøy. Høyeste hastighet var 84 km/t, melder politiet.

 • Fredag 6. juli kl. 15.39

  Gardermoen kan gå tom for vann om 60 dager

  I en kartlegging utført av Mattilsynet kommer det fram at Gardermoen kan gå tom for vann om 60 dager hvis tørken fortsetter. Ellers i landet ser det bra ut.

 • Fredag 6. juli kl. 15.35

  E6 Helltunnelen åpnet

  E6 Helltunnelen, på strekningen mellom Trondheim og Stjørdal, er åpnet etter fjerning av gjenstand i veibanen.

 • Fredag 6. juli kl. 15.32

  Trafikkulykke på E6

  To personbiler og en trailer er involvert i en trafikkulykke på E6 ved Mosseporten i sørgående retning. Alle nødetater er på plass, melder politiet. Trafikanter må regne med kø i området.

 • Fredag 6. juli kl. 15.31

  Gardermoen kan gå tom for vann

  I en kartlegging utført av Mattilsynet kommer det fram at Gardermoen kan gå tom for vann om 60 dager hvis tørken fortsetter. Mattilsynet sier til NTB at de har satt i gang forebyggende tiltak slik at kommunene har alternative kilder.

 • Fredag 6. juli kl. 15.28

  95 prosent har fått skoleplass

  Etter 2. inntaksrunde har 95 prosent av søkerne fått tilbud om skoleplass ved videregående skoler i Telemark. 92 prosent av søkerne har fått innfridd sitt førsteønske. Det er like mange som i 2017.

 • Fredag 6. juli kl. 15.25

  Alexander Kristoff: – Går nok litt under radaren

  31-åringen nevnes ikke blant de heteste vinnerkandidatene i massespurtene foran Tour de France. Det tror han kan være en fordel.

 • Fredag 6. juli kl. 15.20

  Kvinne funnet død i Otra

  En eldre kvinne er død, etter å ha blitt funnet livløs i Otra ved Heiselbrua i Vennesla. Helsepersonell forsøkte gjenopplivning på stedet, men politiet meldte kort tid etter at hun var bekreftet død av lege på stedet.

 • Fredag 6. juli kl. 15.19

  Kontroll på gressbrann

  Brannvesenet fra Moss har kontroll på brannen i Østre Huggenesvei, litt etterslukking gjenstår, melder Øst 110-sentral.

 • Fredag 6. juli kl. 15.18

  Åpnet bystrand i Sandnes

  Bystranda på Lura i Sandnes åpnet klokka 13 i dag. Kommunen opplyste at bystranden koster 3.5 millioner kroner. Etter elleve års venting stupte ordfører Stanley Wirak ut i Gandsfjorden.

 • Fredag 6. juli kl. 15.14

  Sjekk om du drikker for mye i sommervarmen

  Mange av oss drikker mer alkohol på sommeren enn ellers. Men hvordan vet du når det blir for mye?

 • Fredag 6. juli kl. 15.10

  Båtbrann ved Karmøy

  Det er brann i en fritidsbåt ved Geitungen fyr i Karmøy kommune. Det er ingen personskade, og nødetatene er på stedet sammen med kystvakten, melder politiet.

 • Fredag 6. juli kl. 15.09

  Gjenstand i veibanen

  E6 Helltunnelen på strekningen mellom Trondheim og Stjørdal er midlertidig stengt i nordgående retning på grunn av gjenstand i veibanen.

 • Fredag 6. juli kl. 15.06

  Person funnet i vannet

  En person er funnet i vannet ved Heiselbrua i Vennesla. Helsepersonell har startet hjerte-lungeredning på stedet, opplyser politiet.

 • Fredag 6. juli kl. 15.04

  Kurdisk PKK-soldat uttransportert fra Norge – fengslet i Tyrkia

  ISTANBUL/OSLO (VG) Gülizar Tasdemir (42) søkte om beskyttelse i Norge fordi hun fryktet forfølgelse i Tyrkia. Nå er hun arrestert og terrortiltalt i hjemlandet.

 • Fredag 6. juli kl. 15.04

  Kurdisk PKK-soldat utvist fra Norge – fengslet i Tyrkia

  ISTANBUL/OSLO (VG) Gülizar Tasdemir (42) søkte om beskyttelse i Norge fordi hun fryktet forfølgelse i Tyrkia. Nå er hun arrestert og terrortiltalt i hjemlandet.

 • Fredag 6. juli kl. 15.02

  Uavklart skadeomfang etter ulykke

  Skadeomfanget er uavklart for en kvinne som var involvert i en fotgjengerulykke i Farsund fredag. Det opplyser Sørlandet Sykehus.

 • Fredag 6. juli kl. 15.01

  Lange køer på riksvei 13.

  Det er lange køer på den populære turistveien, riksvei 13. Trafikkdirigenter er på vei.

 • Fredag 6. juli kl. 14.58

  Fv 30 åpna etter ulykke

  Fv 30 i Tylldal i Hedmark er bilene berget og veien er åpen for trafikk.

 • Fredag 6. juli kl. 14.57

  Pristilsynet: Slik velger du rett sekk

  Kjøp sekk som både rygg og lommebok tåler.

 • Fredag 6. juli kl. 14.54

  Vei åpen for trafikk igjen

  Ev 6 Ole Tobias Olsens gate mellom nr 3 og Kv 1103 Vest, forbindelsesveg, i Rana kommune. Gjelder fra 06. juli klokken 14:49, ifølge Statens vegvesen.

 • Fredag 6. juli kl. 14.54

  Enighet om Jøssingfjord vitenmuseum

  Kommunestyret i Sokndal gikk enstemmig inn for en ny reguleringsplan for tomta til Titania. Ordfører Trond Arne Pedersen mener anlegget vil gi investeringer på 70–80 millioner kroner, skriver Dalane Tidene.

 • Fredag 6. juli kl. 14.52

  Ti personer involvert i ulykke

  Ti personer i fire biler er involvert i ulykken ved Tangenkrysset på E18. Personen som var fastklemt er sendt av gårde med luftambulansen. Veien var stengt i begge retninger men er nå åpnet igjen, melder politiet.

 • Fredag 6. juli kl. 14.47

  Person i vannet

  Politiet har fått melding om en person i vannet ved Heiselbrua i Vennesla. Nødetatene er på vei til stedet.

 • Fredag 6. juli kl. 14.42

  Front-mot-front kollisjon i Tylldal

  Det var en mann i slutten av tenårene og et eldre par som kolliderte på fylkesvei 30. En mann i 70-årene er alvorlig skadd og innlagt på Tynset sykehus. De to andre er langt inn til oppservasjon, opplyser sykehuset Innlandet.

 • Fredag 6. juli kl. 14.42

  Frontkollisjon i Tylldal

  Det var en mann i slutten av tenårene og et eldre par som kolliderte på fylkesvei 30. En mann i 70-årene er alvorlig skadd og innlagt på Tynset sykehus. De to andre er langt inn til observasjon, opplyser sykehuset Innlandet.

 • Fredag 6. juli kl. 14.42

  AF Gruppen fikk veikontrakt

  AF gruppen vant kampen om motorveistrekningen på E39 mellom Mandal og Kristiansand. Nye Veier, som har ansvaret for utbyggingen, opplyser at kontrakten venter å bli signert i oktober og at byggestart vil skje umiddelbart etter.

 • Fredag 6. juli kl. 14.39

  Front mot front-ulykke i Bærum

  Front mot front-kollisjon skaper store køer på E16 ved Sollihøgda. Det er store materiell skader på bilene som er innvolvert, skriver politiet på Twitter. Ifølge Aftenposten er det personskader, men de skal ikke være alvorlige.

 • Fredag 6. juli kl. 14.39

  Flytende hytter i Vansjø

  Tre flytende hytter som er lagt ut i Vansjø, har fått Råde kommune til å reagere. De flytende hyttene er lagt ut ved leirstedet Oksenøen. Grunneieren sier han trodde det var lovlig, men rådmann i kommunen, Inger Skarpholt Fjeld, sier det er ulovlig og har bedt om en redegjørelse

 • Fredag 6. juli kl. 14.34

  Gressbrann i Moss

  Brannvesenet i Moss har rykket ut en gressog skogbrann i Østre Huggenesvei i Rygge, melder øst 110-sentral på Twitter.

 • Fredag 6. juli kl. 14.32

  En person ble fastklemt

  En person ble fastklemt etter trafikkulykken ved Tangenkrysset på E18. Politiet opplyser at brannvesenet har fått personen løs. Fire bilder har behov for borttauing etter ulykken.

 • Fredag 6. juli kl. 14.25

  Lager framtidas tannhelsetjeneste

  Fylkesrådet anbefaler en faglig styrking av tannhelsetjenesten. Målet er en bedre og mer framtidsrettet tannhelsebehandling for innbyggerne i Nordland, med flere behandlere på jobb samtidig, og moderne klinikker med det nyeste utstyret. Det skriver Nordland fylkeskommune i en pressemelding.

 • Fredag 6. juli kl. 14.24

  Trafikkulykke på Tysnes

  En 23 år gammel Mc-fører er tatt med til Stord sykehus med skader i skulderen etter trafikkulykke.

 • Fredag 6. juli kl. 14.22

  Åtte nye uker i varetekt

  En 24 år gammel syrisk mann som er siktet for drapsforsøk på to personer i Flekkefjord i mai, er varetektsfengslet i åtte nye uker. Det skriver Avisen Agder. To syriske menn ble alvorlig skadd etter at 24-åringen knivstakk dem med en tapetkniv.

 • Fredag 6. juli kl. 14.21

  E18 ved Tangenkrysset stengt

  E18 Sannidal-Kragerø ved Tangenkrysset i retning mot Porsgrunn er stengt på grunn av en trafikkulykke. Fire biler er involvert i ulykken. Sørover passerer trafikken sakte.

 • Fredag 6. juli kl. 14.20

  Forsinkelser på E18

  E18 ved Tangenkrysset på strekningen Arendal-Porsgrunn er stengt på grunn av et trafikkuhell. Forsinkelser må forventes og det jobbes med å etablere omkjøring via Sannidal på fv 363 og fv 38 fra Tangenkrysset til Gjerdemyra, melder vegvesenet.

 • Fredag 6. juli kl. 14.19

  Toppjobb i NAV

  Knut Steinar Eitungjerde får toppjobb i Nav Vestland og er tilsett som direktør for avdeling for samfunnsutvikling, skriv Sogn Avis. Sogningen er i dag assisterande direktør i Nav Sogn og Fjordane. Toppleiinga vil halde til ved regionkontoret i Bergen.

 • Fredag 6. juli kl. 14.16

  Han ringer mamma. Han skjelte ut Neymar. Han løste krisen.

  KAZAN (VG) I dag ringer telefonen hjemme hos 82 år gamle Ivone Bachi i Rio Grande do Sul, helt sør i Brasil.

 • Fredag 6. juli kl. 14.13

  Trafikkuhell E6

  Politiet melder på Twitter om et trafikkuhell ved påkjøringsfeltet til E6 i sørgående felt på Årvollkrysset i Rygge. Ingen personer skal være skadet,

 • Fredag 6. juli kl. 13.59

  Ølprodusentene sliter fortsatt med lite CO2

  Produksjonen av CO2 på Herøya er snart i gang, men lagrene er små. Både Ringnes og Hansa Borg har måttet ta grep for å takle situasjonen.

 • Fredag 6. juli kl. 13.56

  Faktisk: Ikke sikkert at smugling av alkohol er halvert

  Faktisk.no har faktasjekket NRKs artikkel som påsto at smuglingen av alkohol er halvert, basert på statistikk lagt frem av Tolletaten.

 • Fredag 6. juli kl. 13.53

  Trafikkdirigering etter ulykke

  Trafikken blir dirigert på E6 over Dovrefjell etter trafikkulykken ved Fokstugu. Trafikken går som normalt over Venabygdsfjellet. Her kan man kjøre nord-sør via Folldal, Alvdal og Kvikne på riksvei 3.

 • Fredag 6. juli kl. 13.52

  Rekordmange varme dager

  Aldri før har det vært så mange dager med over 20 grader så tidlig i juli. Notodden er på førsteplass på landsbasis med 57 dager med over 20 grader hittil i år. Gvarv er på tredjeplass med 55 dager.

 • Fredag 6. juli kl. 13.50

  Økonomer tror på eskalering av handelskrigen: – Kina kan bli tvunget til å bruke andre virkemidler

  Allerede før USA fredag morgen innførte toll på kinesiske varer, kom det nye trusler fra USAs president. Beløpene er fortsatt små – foreløpig.

 • Fredag 6. juli kl. 13.50

  Tysk turist tåkefast i Lofoten

  En tysk turist er tåkefast i Lofoten og trenger hjelp for å komme ned fra Hustinden i Vest-Lofoten. Røde kors er på vei ut for å guide han ned fra fjellet, opplyser Hovedredningssentralen. Mannen skal være i god form, men trenger bistand for å komme ned.

 • Fredag 6. juli kl. 13.32

  Åtte fikk fartsbot

  Åtte personer har fått forenklede forelegg, etter at UP gjennomførte fartskontroll i en 80-sone på E18 ved Moland i Risør. En fører ble anmeldt og og fratatt førerkort, etter å ha kjørt 128 km/t.

 • Fredag 6. juli kl. 13.31

  Grottedramaet: Ber for klassekameratene

  MAE SAI (VG) Medelevene til seks av de innestengte guttene i grotten, ber hver morgen for at de skal bli reddet.

 • Fredag 6. juli kl. 13.26

  UDI stanser behandlingen av tyrkiske asylsøknader

  Tyrkiske asylsøkere stått for om lag halvparten av alle asylsøkere i juni. Nå vil UDI gjøre grundig gjennomgang av hvorfor så mange søker seg til Norge akkurat nå.

 • Fredag 6. juli kl. 13.23

  Ung gutt holdt på å bli påkjørt

  En ung gutt måtte kjøre ut av veien med sykkelen sin da han nesten ble påkjørt av en Tesla i ettermiddag. Politiet opplyser at gutten fikk skrubbsår av hendelsen. Det skjedde på Gamle Kragerøvei i Kragerø.

 • Fredag 6. juli kl. 13.17

  En person hardt skadd

  En person skal være hardt skadd etter en front-mot-frontkollisjon i Tylldalen tre mil sør for Tynset. To personbiler og tre personer skal være involvert. De to andre skal trolig ha lettere skader eller være uskadd.

 • Fredag 6. juli kl. 13.17

  Stengt vei i Vestvågøy

  Fv 992 Unstad tunnel blir midlertidig stengt på grunn av vedlikeholdsarbeid i periodene: mandag til fredag og søndag fra 06:00 til 07:00, og fra 19:00 til 22:00. Utrykningskjøretøy kan passere. Åpent lørdag kveld til søndag morgen. Gjelder fra 6. juli kl. 06:00 til 13. juli kl. 22:00, ifølge Statens vegvesen.

 • Fredag 6. juli kl. 13.15

  Kjørte uten gyldig førerkort

  Utrykningspolitiet har stanset en bilfører mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand, samt kjøring uten gyldig førerkort. Sak opprettes, melder politiet på Twitter.

 • Fredag 6. juli kl. 13.12

  Bilstans på E6 Jaktøya

  Det er redusert fremkommelighet på grunn av bilstans på E6 Jaktøya i Melhus kommune. Det melder Vegtrafikksentralen.

 • Fredag 6. juli kl. 13.07

  Drukningsulykke i Seljord

  Det har vært en drukningsulykke i Seljord. Mannen som var utsatt for ulykken er nå oppe av vannet og puster selv. Helsepersonell er på stedet med mannen. Ulykken skjedde på Manheimstrondi i Seljord.

 • Fredag 6. juli kl. 13.05

  Kinesisk veigigant tapte kampen om milliardkontrakt på Sørlandet

  Kinesiske CCCC har tapt alle forsøk på å få bygge vei i Norge. De vant heller ikke milliardkontrakten for firefelts motorvei fra Kristiansand til Mandal.

 • Fredag 6. juli kl. 13.04

  Syklist påkjørt på parkeringsplass

  En syklist har blitt påkjørt av en bil på en parkeringsplass i Porsgrunn. Politiet opplyser at syklisten er våken og bevisst. Ambulansen er på stedet.

 • Fredag 6. juli kl. 12.54

  E6 åpnet igjen

  E6 er åpnet igjen etter en mindre trafikkulykke i sørgående retning i Moss.

 • Fredag 6. juli kl. 12.50

  Forsinkelser over E18

  Statens vegvesen opplyser at bilførere må regne med over 15 minutter forsinkelse om du kjører sørgående retning på E18 over Breviksbrua.

 • Fredag 6. juli kl. 12.40

  Tre bøtelagt i fartskontroll

  Utrykningspolitiet har gjennomført fartskontroll i 70-sonen på E6 i Korgen. Tre førere ble bøtelagt i kontrollen og den høyeste målte hastigheten var 86 kilometer i timen.

 • Fredag 6. juli kl. 12.39

  Røykutvikling i bakgård

  Politiet har fått melding om røykutvikling fra en bygning i Kristian IV's gate i Kristiansand sentrum. Det har vært tilløp til brann i en bakgård, og dette er slukket nå, melder politiet. Nødetatene er på stedet.

 • Fredag 6. juli kl. 12.39

  Beslaglagt førerkort

  En person har fått førerkortet sitt beslaglagt etter å ha kjørt 57 kilometer i timen i ei 30-sone i Mandal.

 • Fredag 6. juli kl. 12.38

  Flere tatt for fart

  UP har hatt en fartskontroll i 60-sone på E39 ved Romskogen i Lyngdal. Åtte førere fikk forenklede forelegg.

 • Fredag 6. juli kl. 12.35

  Mange båtbranner i år

  Redningsskøytene har rykket ut til 44 båtbranner så langt i år. Det er nesten like mange branner som på samme tid i fjor, som var et år med svært mange båtbranner.

 • Fredag 6. juli kl. 12.33

  Svar om skoleplass til videregående

  I dag får 8 770 ungdommer tilbud om skoleplass i videregående skole i Nordland. Dermed får de aller fleste søkerne tilbud. Det er 60 søkere som ikke har fått tilbud om skoleplass. Disse vil få tilbud i 2. inntaket den 27. juli. Det skriver Nordland fylkeskommune i en pressemelding.

 • Fredag 6. juli kl. 12.32

  Uruguays mirakelmann (71) har sjelden sykdom – her er hans Norge-råd

  NIZJNIJ NOVGOROD (VG) Han kan ikke gå selv uten hjelp. Men Óscar Washington Tabárez (71) har båret frem Uruguay i 12 år.

 • Fredag 6. juli kl. 12.31

  Store materielle skader etter krasj

  To biler er påført store skader etter å ha kollidert på Grorud i Oslo, skriver politiet på Twitter. Årsaken til ulykken og skadestatus på involverte personer er foreløpig ukjent. Det skal være en påkjørsel bakfra. Nødetatene er på vei til stedet.

 • Fredag 6. juli kl. 12.31

  Trafikkulykke på E6

  E6 er stengt etter en trafikkulykke i sørgående kjøreretning ved Cirkel K på Storebaug i Moss. Nødetatene er på stedet. Politiet melder på Twitter at en bil skal ha kjørt i en midtdeler. De to personene i kjøretøyet skal være uskadd.

 • Fredag 6. juli kl. 12.30

  Kuer i veien

  Politiet har fått flere meldinger om kuer som går i veien ved Stokke på Lista i Farsund og politiet ber folk som kan kjenne eieren av dyrene om å ta kontakt med dem.

 • Fredag 6. juli kl. 12.30

  Trafikkulykke E6 Dovrefjell

  En person er bekreftet omkommet i en front mot frontkollisjon på E6 på Dovrefjell ved Fokstugu. To personer er involvert i ulykka. Den andre personen er sendt til sjukehuset i Lillehammer og skal ikke være alvorlig skadd. Vegen er stengt.

 • Fredag 6. juli kl. 12.29

  Fortsatt varetekt for drapsdømt

  16-åringen som er dømt for drap og drapsforsøk på Sørlandssenteret, er varetektsfengslet i to ny uker. Onsdag ble det klart at hun anker dommen på 11 års fengsel. Kristiansand tingrett mener hun ikke kan slippes ut i påvente av ny rettssak.

 • Fredag 6. juli kl. 12.28

  Omkom i trafikkulykke på Dovrefjell

  En person omkom i en front-mot-frontkollisjon på E6 ved Fokstugu på Dovrefjell. Politiet skriver på Twitter at personen døde på stedet. Føreren av den andre bilen er kjørt til Lillehammer sykehus. Skadeomfanget er ukjent, men personen er våken.

 • Fredag 6. juli kl. 12.25

  Båt på land ved ammunisjonslager

  Ein 27 år gamal mann er redda opp frå sjøen, etter at ein båt køyrde på land ved Knappen ammunisjonslager ved Haakonsvern. Det vart høyrt smell frå ein båtmotor. Båtføraren vert undersøkt av lege, og skal lettare skadd.

 • Fredag 6. juli kl. 12.23

  Gutt funnet i nærheten

  Politiet har fått inn flere telefoner som har ført til at gutten er funnet i en gate ikke langt fra badeplassen.

 • Fredag 6. juli kl. 12.22

  Antall konkurser øker i Østfold.

  Tall fra Brønnøysundregistrene viser at det er åpnet 146 konkurser i Østfold, det siste halve året. I samme periode i fjor var det 122. Flest konkurser har det vært i bygg og anleggsbransjen i hvor 41 bedrifter har måttet stenge dørene.

 • Fredag 6. juli kl. 12.20

  Kjørte dobbelt så fort i 30-sonen

  En bilfører er anmeldt for å ha kjørt 57 km/t i en 30-sone i Buråsveien i Mandal, melder politiet. Førerkort er beslaglagt.

 • Fredag 6. juli kl. 12.18

  750 nye bysykler i 2019

  I 2019 skal det rulle 750 nye bysykler med dobbelt så mange ladepunkt i flere av kommunene i Rogaland. Kolumbus har sammen med tolv kommuner fått fem millioner kroner i klimasatsmidler for å utvide regionens bysykkelordning, melder Kolumbus.

 • Fredag 6. juli kl. 12.14

  Trafikkulykke på Malm

  Det er meldt om en utforkjøring i Follafossvegen på Malm. Nødetater er på vei til stedet.

 • Fredag 6. juli kl. 12.14

  Trafikkulykke i Follafossvegen

  Det er meldt om en utforkjøring i Follafossvegen. Nødetater er på vei til stedet.

 • Fredag 6. juli kl. 12.13

  Knivstikking i Oslo sentrum

  En mann behandles av ambulansepersonell etter å ha blitt knivstukket i Christian Kroghs gate i Oslo, melder politiet. Mannen er ikke kritisk skadet. Politiet er på stedet, men mannen vil ikke samarbeide med dem, så de etterlyser vitner til hendelsen.

 • Fredag 6. juli kl. 12.13

  Savnet gutt på Vaulen

  En tre år gammel gutt er savnet, etter han kom bort fra sine foreldre på Vaulen badeplass. Nødetatene er på vei, melder politiet.

 • Fredag 6. juli kl. 12.10

  Bål slukket

  Bålet, som var ute av kontroll, på Skage i Namdalen er slukket. Sak opprettes, melder politiet.

 • Fredag 6. juli kl. 12.07

  Rekordlav vannføring i norske elver

  Tørken gir rekordlav vannføring i nesten samtlige elver på Sør- og Østlandet, viser målinger fra Norges vassdrag- og energidirektorat.

 • Fredag 6. juli kl. 12.06

  Ingen pågrepet etter brann

  Ingen er foreløpig pågrepet etter den trolig påsatte brannen i Framohallen i Fyllingsdalen onsdag morgen, opplyser etterforskningsleder Andreas Høyseter Hagenes til NRK fredag. Hagenes vil ikke kommentere hvorvidt politiet har konkrete mistenkte.

 • Fredag 6. juli kl. 12.00

  Dette er de mest solgte elbilene så langt i år

  Nissan Leaf troner alene på toppen.

 • Fredag 6. juli kl. 11.59

  En kritisk skadet

  En person er kritisk skadd i en front mot frontkollisjon på E6 på Dovrefjell ved Fokstugu. To personer er involvert i ulykka. Den andre personen er sendt til sjukehuset i Lillehammer og skal ikke være alvorlig skadd. Vegen er stengt.

 • Fredag 6. juli kl. 11.59

  Mistenker at brannen er påsatt

  En person har fått status som mistenkt etter brannen i en enebolig i Evje og Hornnes i dag tidlig. Politiet avhører nå personen og vil ikke kommentere hva vedkommende er mistenkt for.

 • Fredag 6. juli kl. 11.55

  Ulv drepte reinsdyr

  En ulv jaget og drepte reinsdyr i Rendalen natt til i går. Flere vitner som var i området så angrepet. Svein Erik Bjørke i SNO bekrefter angrepet og sier at et reinsdyr ble drept under angrepet.

 • Fredag 6. juli kl. 11.52

  Falsk alarm på kjøpesenter

  Brannvesenet fikk like før klokken 11.30 melding om brann på kjøpesenteret City Nord i Bodø. Overbrannmester Bent Krister Larsen Osbakk hos 110-sentralen i Bodø opplyser til NRK at det ikke skal være noen brann, og at årsaken var teknisk. Brannvesenet har forlatt stedet.

 • Fredag 6. juli kl. 11.50

  Bombegruppen rykker ut

  Frykt for giftstoffet ricin i en leilighet i Bergen, der en nabo torsdag fant en mann død, gjør at Vest politidistrikt har tilkalt bombegruppen fra Oslo. De vil ankomme i løpet av dagen, skriver politiet i en pressemelding fredag formiddag.

 • Fredag 6. juli kl. 11.44

  Bål ute av kontroll

  Et større bål skal være ute av kontroll på Skage i Namdalen. Politi og brannvesen er på vei til stedet.

 • Fredag 6. juli kl. 11.43

  Eksplosjon i Oslo ufarlig

  Oslo brann- og redningsetat opplyser at eksplosjonen på Lovisenberg ikke var mer enn et «lite smell» fra en trykkoker. Ifølge etaten var smellet ikke farlig. Ingen personer er skadet. Hendelsen skjedde hos Folkehelseinstituttet.

 • Fredag 6. juli kl. 11.38

  Derfor ble ikke den franske stjernen Liverpool-spiller

  NIZJNIJ NOVGOROD (VG) Liverpool hadde så godt som sikret seg den franske stjernen Nabil Fekir (24). Så gikk avtalen i vasken. VG har snakket med de som fulgte overgangssagaen tettest.

 • Fredag 6. juli kl. 11.35

  Eksplosjon på Lovisenberg

  Politiet har rykket ut til en eksplosjon inne i en bygning på Lovisenberg i Oslo, melder politiet. Foreløpig har politiet ikke fått melding om eller funnet noen skadde. Det er heller ikke oppdaget noen brann på stedet.

 • Fredag 6. juli kl. 11.32

  Slipper fengsel etter brann

  Kvinnen som var tiltalt for brannen i Storgata i Lillehammer er funnet skyldig i Gudbrandsdal tingrett, skriver GD. Hun er dømt til 120 dagers fengsel hvor 100 dager gjøres betinget. På grunn av varetekt i 13 dager slipper hun å sitte i fengsel.

 • Fredag 6. juli kl. 11.32

  Tromsø-advokater siktet i tidenes største narkotika-sak i Nord-Norge

  De to Tromsø-advokatene som har sittet varetektsfengslet i Tromsø mistenkt for grov narkotikaforbrytelse, knyttes nå til et beslag på 66 kilo amfetamin.

 • Fredag 6. juli kl. 11.29

  Front mot front

  To biler har frontkollidert på E6 på Dovrefjell. Skadeomfanget er ukjent og nødetatene er på veg.

 • Fredag 6. juli kl. 11.29

  E6 stengt etter front mot front

  E6 er stengt etter at to biler har frontkollidert på E6 på Dovrefjell. To personer er involvert.

 • Fredag 6. juli kl. 11.21

  Lørdagens travtips: Herakles - en V75-vinner

  Odd Herakles virker til å være sitt livs form og skal ha en solid sjanse til å ta seg av Eliteløpet for kaldblodshester.

 • Fredag 6. juli kl. 11.17

  SAS med rekordtrafikk i juni

  Aldri tidligere har SAS fraktet flere passasjerer enn i juni, men innenlands i Norge falt fyllingsgraden.

 • Fredag 6. juli kl. 11.13

  Grottedramaet i Thailand: Vil pumpe oksygen inn til guttene

  MAE SAI (VG) Oksygennivået i grotten der barna oppholder seg, har sunket til 15 prosent. – Det er menneskets smerteterskel, sier grottedykker og brannmann Ronny Arnesen.

 • Fredag 6. juli kl. 11.09

  Traaseth informerte ikke styret: Ga direktørjobb til venninne

  Flere reagerte da Innovasjon Norge-sjef Anita Krohn Traaseths venninne Yvonne Fosser suste forbi 88 søkere på fire dager og fikk HR-direktørjobb med millionlønn.

 • Fredag 6. juli kl. 11.09

  Motorsyklist til sykehus

  Motorsyklisten, er en mann i 40-årene. Han ble fløyet til sykehus med luftambulanse. Skadeomfanget er fortsatt ukjent, melder politiet.

 • Fredag 6. juli kl. 10.53

  Motorsyklist behandles

  Motorsyklisten er våken og tilsnakkende, og behandles av helsepersonell, melder politiet.

 • Fredag 6. juli kl. 10.53

  Forkaster ankesak

  Asylsøkeren som er sikta for å ha startet brannen i Levanger mandag, fikk ikke medhold i lagmannsretten og må sitte i varetekt i fire uker. Det skriver avisa Innherred.

 • Fredag 6. juli kl. 10.47

  Kan bli offshore-streik neste uke

  669 offshorearbeidere kan gå ut i streik neste uke. Ni installasjoner på norsk sokkel kan bli påvirket dersom det ikke blir enighet innen natt til tirsdag, melder Sysla. Forhandlingene skal stå om lønn og pensjon.

 • Fredag 6. juli kl. 10.44

  86 km/t i 50-sone i Lofoten

  Utrykningspolitiet har nylig avsluttet en fartskontroll på E10 på Laupstad. Politiet skriver på Twitter at ti førere er bøtelagt, og at en spansk fører mister førerretten i Norge og anmeldes etter å ha kjørt i 86 kilometer i timen i 50-sonen.

 • Fredag 6. juli kl. 10.40

  Mener appen ikke gir nok info

  Datatilsynet mener appen Palmesus i Kristiansand har laget til sitt publikum, ikke gir brukerne nok informasjon, blant annet om hvorfor de sporer dem. Festivalledelsen sier de vil følge de nye personvernreglene når de trer i kraft i slutten av juli.

 • Fredag 6. juli kl. 10.38

  Tok verstinger i storkontroll

  I forbindelse med arrangementet gatebil på Rudskogen, utførte Statens vegvesen i går en større kontroll i Sarpsborg. Det gjorde at flere måtte ta beina fatt. 80 kjøretøy ble kontrollert, av disse fikk 46 mangellapp. 7 fikk bruksforbud og 6 ble avskilta, melder Statens vegvesen.

 • Fredag 6. juli kl. 10.28

  Trafikkulykke ved Hellvik

  Trosavigveien er stengt etter en trafikkulykke ved Hellvik utenfor Egersund, mellom en lastebil og en motorsyklist. Skadeomfanget er ukjent, og nødetatene er på vei.

 • Fredag 6. juli kl. 10.24

  Nei til fotoforbud på konserter

  Presseorganisasjoner i Norge er bekymret over utviklingen av fotoforbud som hindrer nyhetsformidling fra konserter / arrangementer. De oppfordrer norske arrangører og redaktører til å ikke undertegne slike avtaler, ifølge en uttalelse sendt til NRK.

 • Fredag 6. juli kl. 10.21

  Flere blir pågrepet i trafikken

  256 personer er pågrepet av utrykningspolitiet i Nordland, Troms og Finnmark hittil i år, som tilsvarer en økning på 23 prosent fra i fjor. Hele 543 førerkort er beslaglagt og politiet tilskriver mye av økningen til økte kontroller.