Siste nytt:

  • I dag kl. 20.23

    Eksplosjon ved militærakademi i St. Petersburg

    Åtte personer skadet, to alvorlig, ifølge Astra.

  • I dag kl. 20.10

    Røykutvikling i Årdal

    Det er meldt om røykutvikling frå ein industrihall på Hydro sitt industriområde i Årdal. Brannvesenet er framme og byrjar å få kontroll på brannen. Ei maskin er godt oppbrent. Ingen personskade meldt, skriv 110 vest på X.

  • I dag kl. 20.10

    Røykutvikling på Hydro i Årdal

    Det er meldt om røykutvikling frå ein industrihall på Hydro sitt industriområde på Årdalstangen i Årdal. Brannvesenet er framme og byrjar å få kontroll på brannen. Ei maskin er godt oppbrent. Ingen personskade meldt, skriv 110 vest på X.

  • I dag kl. 20.03

    Pelosi-angriper dømt til 30 års fengsel

    Mannen som er dømt for å ha angrepet ektemannen til kongressleder Nancy Pelosi er dømt til 30 års fengsel.

  • I dag kl. 20.03

    Pelosi-angriper dømt til 30 års fengsel

    David DePape er dømt til 30 års fengsel etter å ha tatt seg inn i hjemmet til Paul Pelosi (84), ektemannen til tidligere kongressleder Nancy Pelosi.

  • I dag kl. 20.01

    Nasjonaldagen bydde på tidenes vær, men nå snur det

    NRK meldte tidligere i dag om varmerekorder over hele fylket. Mosjøen med sine 26 grader var nest varmest i landet, like bak Steinkjer med sine 26,1 grader. Resten av pinsehelga ser ut til å by på kaldere temperaturer, nedbør, og tåke langs kysten. – De stedene som hadde rundt tjue grader i dag ender nok på rundt 15 grader i morgen. For Bodø sin del kommer det nok under ti. Det forteller vakthavende meteorolog Rune Skoglund. – Det kommer nok til å regne ganske jevnt fram til søndagen, og deretter blir det mer bygepreg. Det er ikke voldsomme mengder som kommer, men det gjør at temperaturen faller ytterligere. Og har du planer om å kjøre over Saltfjellet i helga kan det være lurt å være føre var. – Saltfjellet får nok minusgrader allerede fra søndagen, der nok nedbøren som snø, sier meteorologen. – Sør for Saltfjellet blir det 15-16 grader. Nord for Saltfjellet så er det midt på dagen i morgen rundt ti grader. Langs hele nordlandskysten vil det være utrygt for lokal tåke. – Når kan vi forvente oss å passere 20 grader igjen? – Det er helt håpløst å si. Det ser ikke ut som det passerer det i løpet av denne måneden. I så fall så må det kanskje være torsdagen til uka. Det ser ut som det blir nordnorsk temperatur og vær ut måneden, avslutter Skoglund.

  • I dag kl. 19.59

    Knivstikking i Stavanger: Hypotese om vold mellom to personer

    Politi og ambulanse er på vei til stedet etter en knivstikking i Stavanger. Begge er sendt til Stavanger universitetssykehus for behandling.

  • I dag kl. 19.59

    Knivstikking i Stavanger

    To personer er utsatt for vold i Stavanger sentrum. En av personene skal være knivstukket ved et hotell, mens en annen person skal være utsatt for vold ved et apotek. Politiet jobber utifra en hypotese om at de to har utøvd vold mot hverandre. Hotellet og apoteket ligger i nærheten av hverandre.

  • I dag kl. 19.45

    Statsministeren feiret nasjonaldagen i Arendal

    Statsminister Jonas Gahr Støre feiret 17. mai på Flosta utenfor Arendal, hvor han hyllet eidsvollmannen Even Thorsen.

  • I dag kl. 19.39

    Cole Palmer slo Haaland i kåring – ble årets unge spiller i Premier League

    Chelsea-stjernen Cole Palmer er kåret til årets unge spiller i Premier League. 22-åringen har levert en kjempesesong og står med 22 mål.

  • I dag kl. 19.39

    Cole Palmer slo Haaland i kåring – ble årets unge spiller i Premier League

    Chelsea-stjernen Cole Palmer er kåret til årets unge spiller i Premier League. 22-åringen har levert en kjempesesong og står med 22 mål.

  • I dag kl. 19.38

    Steinkjer varmest i landet

    En rekke byer har satt ny varmerekord på 17. mai. I Steinkjer ble det målt hele 26,1 grader, som er den høyeste temperaturen målt i landet. I Namsos ble det målt 25,7 grader, som er ny rekord. I Trondheim endte temperaturen på 24,1 grader, ifølge Meteorologisk institutt.

  • I dag kl. 19.30

    Dropper 17. mai for Taylor Swift

    Hun lokker nordmenn til söta bror på selveste 17. mai: – Det er den beste måten man kan feire nasjonaldagen på.

  • I dag kl. 19.27

    Kroppan bru åpen igjen

    Kroppan bru i Trondheim er åpen for trafikk igjen etter bilberging, opplyser Statens vegvesen.

  • I dag kl. 19.14

    Snøsmelting i høyfjellet: Her er det fare for flom

    Det er knapt skyer på himmelen, men likevel fare for flom i det varme mai-været.

  • I dag kl. 19.12

    På elsparkesykkel gjennom Operatunnelen

    Politiet mottok fredag kveld melding om person som kjørte på elsparkesykkel gjennom Operatunnelen i Oslo. – Dette er jo ikke lovlig. Risikovurderingen er absolutt at dette er farlig. Det er en grunn til at dette er forbudt, for å si det slik, sier Øyvind Hammervold, operasjonsleder i Oslo politidistrikt. Politiet jobber nå med å kartlegge hva som har skjedd og å finne ut om det er rus i bildet.

  • I dag kl. 19.11

    Ny vending: Dommer vurderer Baldwins skjebne på nytt

    Kan skuespiller Alec Baldwin (66) likevel slippe unna tiltalen for uaktsomt drap?

  • I dag kl. 19.08

    Tottenham-manager Postecoglou: – Den verste opplevelsen jeg har hatt

    Ange Postecoglou hadde en mentalt tøff tid før Tottenhams 0-2-tap mot Manchester City i midtuken.

  • I dag kl. 19.04

    Sølvprisen på høyeste nivå siden 2013

    Prisen på det edle metallet har steget 28 prosent i år.

  • I dag kl. 18.56

    Frontkolliderte med 1,85 i promille

    To bilar med fleire personar var involvert i ein frontkollisjon på Tanangerveien i Sola i ettermiddag, opplyser Sør-Vest politidistrikt i loggen sin. Ein bil skal ha kome over i feil køyrebane, og kollidert med ein møtande bil. To personar fekk tilsyn av helsepersonell etter kollisjonen. Ein av dei er frakta til Stavanger universitetssjukehus. Politiet melder elles om store materielle skadar. Føraren av den eine bilen blei oppfatta som rusa, og har tatt ein førebels blåseprøve som syner 1,85 i promille. Politiet dirigerer trafikken manuelt etter kollisjonen. Politiet blei varsla om kollisjonen i 17.50-tida.

  • I dag kl. 18.52

    Kroppan bru delvi stengt

    Kroppan bru i Trondheim er delvis stengt fredag kveld. Brua er stengt i nordgående retning på grunn av bilberging, melder Statens vegvesen.

  • I dag kl. 18.44

    Slagsmål i Strandgaten i Bergen

    Klokka 18.35 blei det meldt om slagsmål i Strandgaten i Bergen. Politiet har fleire einheitar på veg. Det skal vere mange involverte.

  • I dag kl. 18.40

    Skogbrann i Førde

    Fredag kveld byrja det å brenne i eit skogsområde like ved Førde sentrum. Klokka 19.25 melder politiet at brannen er sløkt. – Circa 100 kvadratmeter er brent eller svidd, og det er førebels ikkje meldt inn noko som indikerer årsak, seier Bjarte Rebnord i politiet til NRK. Det blei sendt inn brannmannskap i området som starta sløkking med piskar medan dei jobba fram vatn. Skogsområdet ligg mellom to bustadområde. – Brannvesenet vil vere der i forbindelse med ettersløkking, men har i utgangspunktet kontroll på at det ikkje spreier seg meir, seier Rebnord.

  • I dag kl. 18.35

    Mange berusede mindreårige i Drøbak

    Politiet måtte fredag rykke ut til Drøbak etter meldinger om beruset ungdom. – Det er en hel del mindreårige ungdommer som er meget berusede, melder politiet. Ungdommene hadde med seg bæreposer med alkoholholdig drikke, og befant seg i området rundt havna og sentrum. – Det blir trolig flere straffesaker som følge av dette, sier politiet. De ber foreldre ta ansvar og følge med på barna.

  • I dag kl. 18.29

    Taylor Swift på plass i Stockholm

    Popdronningen Taylor Swift har ankommet Sverige, der titusenvis av fans er klare til å gå på de tre konsertene superstjernen skal ha i Stockholm.

  • I dag kl. 18.22

    Taylor Swift krever «Mac & Cheese» på backstage

    Taylor Swift har en omfattende kravliste over godsaker og drikke som må være på plass før konsertene.

  • I dag kl. 18.15

    Løke med oppdatering på nasjonaldagen: – Dagen har vært knallhard

    Samtidig hilser «Action-Frank» gratulerer med dagen til alle nordmenn som feirer nasjonaldagen.

  • I dag kl. 18.13

    Rykkjer ut til slagsmål i Bergen

    Det var meldt om slagsmål i Vågsallmenningen i Bergen rundt klokka 18.00 på nasjonaldagen. Politiet rykka ut med fleire einheitar. Fleire personar var involvert. Det var meldt om kasting av bord og stolar. Ein mann i 20-åra blei sett i drukkenskapsarrest og blei meld for vald etter hendinga. Ein mann i 30-åra fekk eit kutt over eit auge.

  • I dag kl. 18.04

    Hva feirer vi på 17. mai?

    Det er fint at folk tar med seg sin kultur inn i vår felles feiring.

  • I dag kl. 17.55

    Pågrepet etter å ha viftet med kniv i Halden

    En kvinne er pågrepet av politiet etter å ha viftet med en kniv i Halden sentrum. Det skriver Halden Arbeiderblad. – Hun ble tatt med i arresten, og vil bli anmeldt for forholdet, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt Trond Lorentzen til avisen.

  • I dag kl. 17.43

    Person skal være stukket med spiss gjenstand i Bærum

    En person er skadet og kjørt til legevakten, melder politiet

  • I dag kl. 17.39

    Allegri ferdig i Juventus

  • I dag kl. 17.39

    Allegri sparket i Juventus etter raseriutbrudd og trusler

    Massimiliano Allegri (56) er ferdig som Juventus-trener. Det er på grunn av oppførselen under og etter den italienske cupfinalen.

  • I dag kl. 17.19

    Zelenskyj: Russerne har rykket én mil inn i Kharkiv

    Samtidig venter den ukrainske forsvarssjefen at kampene blir mer intense fremover.

  • I dag kl. 17.15

    Nå er Paul McCartney historisk rik

    Eks-Beatle og musikklegende Paul McCartney er den første britiske artisten som bikker en milliard pund i formue, ifølge en fersk rikingliste.

  • I dag kl. 17.10

    Redningsaksjon formelt avslutta

    Politiet og hovudredningssentralen har formelt avslutta redningsaksjonen i Stryn der det har blitt søkt etter ein mann i 30-åra. Dette melder politiet 17. mai. Dei skriv det har blitt søkt med mykje ressursar, over fleire dagar, i dei områda politiet har vurdert som aktuelle, utan funn. Ifølge politiet blir saka vidare etterforska som sak som gjeld sakna person.

  • I dag kl. 17.03

    Arne Slot bekrefter: Tar over Liverpool neste sesong

    Nederlandske Arne Slot (45) bekrefter selv at han er arvtageren til Jürgen Klopp.

  • I dag kl. 17.03

    Arne Slot bekrefter: Tar over Liverpool neste sesong

    Nederlandske Arne Slot bekrefter selv at han er arvtageren til Jürgen Klopp.

  • I dag kl. 17.01

    Beruset mann ville ikke gå hjem – ble kjørt av politiet

    Fredag ettermiddag ved 16-tiden på 17. mai fikk politiet i Innlandet en melding om en overstadig beruset mann i Hamar sentrum. Mannen var svært trøtt og ønsket ikke å gå hjem. Det resulterte i at Hamar-politiet kjørte ham hjem.

  • I dag kl. 16.53

    Slått i ansiktet på Solsiden

    En mann i 20-årene blir kjørt til legevakta etter å ha blitt slått i ansiktet på Solsiden i Trondheim. Politiet vet foreløpig ikke hvem som har gjort det, og årsaken til det. De etterforsker saken videre.