Nyheter:

 • I dag kl. 6.53

  Hjemmehjelp i Bærum tyverisiktet

  En 38 år gammel hjemmehjelp er siktet for omfattende tyverier fra en 87 år gammel mann. Det ble stjålet bankkort, kode og smykker. Politiet mener hjemmehjelpen er en del av et kriminelt nettverk i Oslo, skriver Budstikka. Ialt fem personer er siktet.

 • I dag kl. 6.49

  Vil ha kortreist førarkort

  Telemark Eldreråd ber Statens vegvesen legge til rette for at eldre kan få nye opp att førarkortet ved eit lokalt lensmannskontor. Sakshandsamar Thorstein Trogstad i Statens vegvesen seier at dei no sender spørsmålet vidare til vegdirektoratet.

 • I dag kl. 6.49

  Få hytter til salgs

  Det er overraskande få hytter til sals langs kysten - trass i den rekordfine sommaren. Det seier meklarar som NRK har snakka med i Telemark og Agder-fylka. Meklar i Kristiansand, Gustav Sædberg, trur at dei fine sommarvèret har fått mange som planla å selje på ettersommaren til å ombestemme seg.

 • I dag kl. 6.46

  – Nei til 43 timars veke

  Fagforbundet reagerer på at statsminister Erna Solberg sitt utspel om at nordmenn i framtida må jobbe 43 timar i veka for å unngå at landet må kutte i velferdsordningane. Leiar i Fagforbundet, Mette Nord frå Porsgrunn, kallar utspelet utidig. Statsminister Erna Solberg seier til NRK at utspelet er meint som ein illustrasjon på utfordringane i landet vårt.

 • I dag kl. 6.42

  Foreløpig stengt for tog

  Lastebilen på Ganddal hadde kommet seg løs på egen hånd. Togleder melder at brua foreløpig er stengt for tog mellom Ganddal og Klepp. De sender folk for å sjekke om brua har fått skader.

 • I dag kl. 6.33

  Tyrkia øker tollen på amerikanske varer

  Tyrkia øker tollen på en rekke amerikanske varer, et skritt videre i den diplomatiske striden landene imellom.

 • I dag kl. 6.31

  NHOs sjeføkonom skjelver litt i buksene over Trump

  – Det er lov å skjelve litt i buksene over USAs president Donald Trumps handelskrig, mener NHOs sjeføkonom Øystein Dørum.

 • I dag kl. 6.28

  Får 25 millioner til forskning

  Universitetet i Stavanger har fått 25 millioner kroner av Forskningsrådet til et nytt senter for barnehageforskning. – Målet med forskningen er å øke kvalitet og trivsel i barnehagene, sier Ingunn Størksen, som er leder for senteret. Barnehageforskningen skal pågå i fem år.

 • I dag kl. 6.28

  Bil stjålet i Askim

  En BMW har blitt stjålet fra en bedrift i Askim i løpet av natten. Politiet ønsker tips hvis noen ser bilen med kjennetegn BS49281.

 • I dag kl. 6.25

  Optimisme trass underskot

  Det er framleis optimisme og planar om å utvide hos silisiumplateprodusenten Norsun i Årdal, skriv porten.no. Bedrifta gjekk med store underskot i 2017, og ein gjennomgang av rekneskapstala syner at dei har tapt 1,8 milliardar kroner sidan dei starta opp i 2005. Berre i to av åra sidan den gong har bedrifta tent pengar. Norsun-sjef Svenn Ivar Sunde seier likevel at bedrifta har planar om å utvide fabrikken, og då kan dei vel 200 tilsette som jobbar der i dag få meir enn 200 nye kollegaer.

 • I dag kl. 6.19

  – Må være god nok for Eliteserien

  I dag stenger overgangsvinduet i norsk fotball. Både Haugesund og Viking ser på mulighetene for å hente inn nye spillere. Men Viking-trener Bjarne Berntsen stresser ikke med nye spillerkjøp. – Han skal være god nok for spill i øverste divisjon. Finner vi ikke den typen, føler jeg troppen uansett er sterk nok, sier han til Aftenbladet.

 • I dag kl. 6.17

  Anmeldt 72 ganger for svindel

  Ei kvinne i 20-åra fra Vestoppland er anmeldt 72 ganger for svindel. Privatpersoner har blitt svindlet ved kjøp av billetter og ting på Finn.no og sosiale medier. Kvinnen etterforskes, men folk er utålmodige og advarer mot henne på sosiale medier.

 • I dag kl. 6.13

  Lastebilen har kommet seg løs

  Lastebilen har kommet seg løs

 • I dag kl. 6.01

  Mistet «lappen»

  En lastebilsjåfør fikk beslaglagt førerkortet etter at han kjørte i motgående kjørefelt gjennom hele Operatunnelen i natt. Det er nattarbeid i tunnelen. Sjåføren kjørte likevel forbi omskiltinger og røde lys, og i feil kjørebane.

 • I dag kl. 5.58

  Dieselutslepp i Fusa

  Rundt 200 liter diesel lak ut i fjorden då det skulle fyllast drivstoff på ferja som låg ved kai på Venjaneset i Fusa i natt. Brannvesenet har lagt ut absorberande lenser, og 110-sentralen i Hordaland seier at dei skal få samla opp det meste av drivstoffet.

 • I dag kl. 5.53

  Lastebil har satt seg fast

  En lastebil har nok en gang kjørt seg fast under broen ved Ganddal i Sandnes. En patrulje er på vei til stedet og Vegtrafikksentralen er varslet.

 • I dag kl. 5.53

  Håper på snarlig avgjørelse

  Næringsforeningen i Kristiansandsregionen støtter rådmannens anbefaling om at konteinerhavna flyttes fra Lagmannsholmen til Kongsgård/Vige. Administrerende direktør, Anita S. Dietrichson, mener det er viktig med forutsigbarhet i saken, og håper politikerne vil klare å ta en avgjørelse i høst.

 • I dag kl. 5.52

  Ny bompengedemonstrasjon i Sandnes

  Folkeaksjonen «For vi som er i mot bompenger i Sandnes og Stavanger» får ikke demonstrere på Ruten i Sandnes i dag, på grunn av NM-veka og trialoppvisning. Det skriver Sandnesposten. Dermed skal aksjonsgruppen heller gå tog i sentrum av byen.

 • I dag kl. 5.52

  Born tjuvlånte bil og enda i grøfta

  Eit søskenpar frå Sveio tjuvlånte familiebilen i natt. Medan mor trudde dei sov, enda borna og bilen opp ned i grøfta. Borna er undersøkte av lege, og har mindre kuttskadar. Dei er køyrde heim, fortel operasjonsleiar Helene Strand i Sør-Vest politidistrikt.

 • I dag kl. 5.49

  Må kanskje stenge dørene

  Skattkammeret i Haugesund har lånt ut gratis sports- og fritidsutstyr til barn siden 2005. Nå frykter Kirkens Bymisjon at de må stenge dørene, skriver Haugesunds Avis. – Vi har ikke fått midler til å drive videre. Det er trist, for vi vet at det er et veldig stort behov for tilbudet vårt, sier Gunn Marit Nordmark på Skattkammeret til avisen.

 • I dag kl. 5.46

  Dumpet jord og søppel i alpinbakke

  Noen har dumpet 500 tonn jord- og leirmasser på den asfalterte veien nederst i aplinparken i Skedsmo. Massene inneholder også store mengder søppel, skriver Romerikes Blad. Kommunen er grunneier og kommer til å anmelde dumpingen.

 • I dag kl. 5.39

  Uroa over hjemmesykepleien

  Hjemmesykepleien i Kongsvinger har varslet Fylkesmannen om forhold de mener kan gå ut over pasientsikkerheten, skriver Glåmdalen.Kommunalunalsjef for helse, Marianne Birkeland bekrefter at kommunen er kjent med innholdet og at det jobbes med saken.

 • I dag kl. 5.37

  Funn av beinrester

  Det er funnet beinrester i ei grøft i Bodøsjøen i Bodø, og området er sperra av. Avisa Nordland fikk tips om saka tirsdag ettermiddag, men politiet vil foreløpig ikke kommentere funnet. Geir Davidsen, seksjonsleder for kulturminner i Nordland fylkeskommune, sier de tror det dreier det seg om levninger fra et menneske.

 • I dag kl. 5.34

  Slåsskamp i Porsgrunn

  Politiet måtte skille det de beskriver som to kamphaner i Jernbanegata i Porsgrunn i natt. Begge er fra byen og i 20-årene. De var berusa, og en av dem ble tatt med til arresten.

 • I dag kl. 5.32

  Lege klaget inn for Fylkesmannen

  En lege fra Gudbrandsdalen er klaget inn for Fylkesmannen, etter at han skal ha kjeftet på en helseansatt, etter at denne sendte en bekymringsmelding til barnevernet, skriver GD. Ledgen skal ha sagt at bekymringsmeldinga er " et svik mot foreldrene".

 • I dag kl. 5.30

  Båter kolliderte i havna

  En ung gutt måtte behandles for ansiktsskader etter en kollisjon mellom to båter i Ballstad havn i Lofoten i går. Ulykka skjedde rett innenfor moloen på Ballstad. Stor hastighet kan være en medvirkende årsak, opplyser poltiiet, som har oppretta sak.

 • I dag kl. 5.27

  Transkjønnet vant i Vermont

  62 år gamle Christine Hallquist blir demokratenes guvernørkandidat i Vermont.

 • I dag kl. 5.27

  Transperson vant i Vermont

  62 år gamle Christine Hallquist blir demokratenes guvernørkandidat i Vermont.

 • I dag kl. 5.25

  Østfolding blir marinesjef

  Trond Gimmingsrud fra Mysen har tatt over ledelsen for Marinejegerkommandoen i Forsvaret. Det skriver Smaalenenes Avis. Kommandørkapteinen har nesten 20 års bakgrunn fra marinejegermiljøet.

 • I dag kl. 5.18

  Kjørte for fort - fikk bot

  Ti bilførere fikk bot i en laserkontroll ved Dalselva i Rana sent i går kveld. Høyeste hastighet ble målt til 82 km/t i 60-sonen.

 • I dag kl. 5.14

  Barn kjørte bil i grøfta

  Klokken 04.16 fikk politiet melding om en bil som hadde havnet opp ned i grøften, på E39 ved Førde i Tysvær. Det meldes om store materielle skader på bilen. Fører og passasjer viste seg å være 12 og 16 år gamle. Barna ble sjekket av ambulansepersonell og foreldre ble kontaktet. Ingen ble alvorlig skadet som følge av hendelsen.

 • I dag kl. 5.10

  Containerbrann i Stavanger

  Litt etter klokken 3 i natt rykket nødetatene ut etter melding om en brann i en container utenfor St. Olav videregående skole i Stavanger. Brannvesenet fikk kontroll på brannen, og meldte om mye røyk på stedet. Det var ingen spredningsfare. Politiet observerte ingen personer i nærheten og brannårsaken er ukjent. Det meldes ikke om skade på annet enn containeren.

 • I dag kl. 5.07

  Målt til 144 km/t i 90-sone

  Klokken 01.33 i natt stanset en patrulje en bil som kjørte i 144 kilometer i timen i 90-sonen i Auglendstunnelen i Stavanger. Førerkortet ble beslaglagt.

 • I dag kl. 5.06

  Berusa ville inn på A-HA-konsert

  En overstadig beruset kvinne forsøkte å komme seg inn på A-HA-konserten i går kveld. Hun ble kjørt bort av politiet og senere vist bort fra sentrum.

 • I dag kl. 5.04

  Stanset etter mistenkelig kjøring

  Stanset etter mistenkelig kjøring

 • I dag kl. 5.04

  Morgenoppdatering 15.08.2018

  Dette er noe av det viktigste som skjedde mens du sov.

 • I dag kl. 5.01

  Tjuveri fra fritidsbolig

  Det har vært tjuveri fra en fritidsbolig på Rena. Politiet har vært på stedet. Det skal være stjålet alt av utemøbler og andre ting på verandaen.

 • I dag kl. 4.55

  To barn kjørte bil av veien

  To barn på 12 og 16 år er lettere skadd etter å ha kjørt av veien med bil på E39 ved Førde i Sveio i Hordaland i natt. Bilen gikk rundt havnet på taket. Bilen har fått store materielle skader, opplyser Politiet i Sørvest på Twitter.

 • I dag kl. 4.55

  To barn kjørte bil av veien i Førde

  To barn på 12 og 16 år er lettere skadd etter å ha kjørt bil av E39 i Førde i natt. BIlen gikk rundt havnet på taket. De to forsvant fra bilen etter utforkjøringen, men kom tilbake, opplyser politiet. Bilen har fått store materielle skader.

 • I dag kl. 3.07

  Innvandrere har det best på bygda

  En ny rapport fra forskere ved Oslo Met viser at innvandrere er langt mer utsatt for levekårsproblemer enn resten av befolkningen. De som bor i distriktene, klarer seg jevnt over bedre, viser rapporten Klassekampen har gjengitt.

 • I dag kl. 2.48

  Bilbrannene i Sverige: - Nå skal jeg stemme Sverigedemokraterna

  GÖTEBORG (VG) Vantro, redsel og sinne preger bydelen Frölunda etter at 89 biler ble påtent og vandalisert i Gøteborgs-området.

 • I dag kl. 2.26

  «Moi» håper å være klar til lørdag

  MARCHWOOD (VG) Han rakk ikke å varme opp skikkelig før han ble sendt ut på banen mot Burnley. Nå kjenner Mohamed Elyounoussi (24) litt på baksiden av det ene låret sitt og er usikker til lørdagens oppgjør mot Everton.

 • I dag kl. 1.48

  Dieselutslipp fra båt i Hordaland

  Ved Venjaneset ferjekai i Hordaland har det lekket ut diesel i sjøen fra en båt. Brannvesenet opplyser at de er på stedet og legger ut lenser. Det er ikke klart hvor stort utslippet er.

 • Tirsdag 14. august kl. 23.23

  To kvinner skadet etter knivstikking

  En kvinne ble pågrepet sent tirsdag kveld etter å ha knivstukket to andre kvinner på Nøtterøy i Vestfold.

 • Tirsdag 14. august kl. 23.23

  To kvinner alvorlig skadet etter knivstikking

  En kvinne ble pågrepet sent tirsdag kveld etter å ha knivstukket to andre kvinner på Nøtterøy i Vestfold.

 • Tirsdag 14. august kl. 23.11

  Brotragedien i Italia: – Så veien kollapse foran meg

  Sjåføren (37) av den grønne lastebilen, som på hengende håret klart å stoppe før broen kollapset foran ham, er i sjokk.

 • Tirsdag 14. august kl. 23.07

  Høyt bakterieinnhold i Iddefjorden

  I havnebassenget i Halden er det målt et svært høyt nivå av tarmbakterier, slik at et svømmestevne som skulle vært avholdt lørdag må avlyses. Det skriver HA. Kommunen tror det er den tørre sommeren med lite uskifting av vannet som har bidratt til situasjonen.

 • Tirsdag 14. august kl. 22.59

  VGs dom over debatten: Offensiv Erna bedre enn Jonas

  ARENDAL (VG) Erna Solberg (H) gjorde det bedre i årets store partilederdebatt enn Jonas Gahr Støre (Ap), mener VGs kommentatorer.

 • Tirsdag 14. august kl. 22.48

  Se Vestlandsrevyen 23.00 her

  Programleder: Jan Børge Leirvik

 • Tirsdag 14. august kl. 22.48

  Se nyhetssendingen kl. 23.00 her

  Se nyhetssendingen kl. 23.00 her

 • Tirsdag 14. august kl. 22.45

  Se NRK Østfolds TV-sending 23.00

  Se NRK Østfolds TV-sending 23.00

 • Tirsdag 14. august kl. 22.43

  Førerkortbeslag i Mo i Rana

  En sjåfør i 30 årene fikk førerkortet sitt beslaglagt i Sjona i Mo i Rana etter å ha kjørt i 92 kilometer i timen i en 60-sone.

 • Tirsdag 14. august kl. 22.42

  Midtnytt 23.00

  Nyheter fra Trøndelag ved Jøte Toftaker.

 • Tirsdag 14. august kl. 22.31

  Se kveldens siste TV-sending

  Se kveldens siste TV-sending

 • Tirsdag 14. august kl. 22.13

  Kutter ambulansebåtene

  Universitetssykehuset Nord-Norge mener det er for få akuttoppdrag i året, til at det er forsvarlig å holde en ambulansebåt i døgnkontinuerlig drift. Fra nyttår skiftes ambulansebåten ut med en beredskapsferge på Stornes, skriver Harstad Tidende.

 • Tirsdag 14. august kl. 22.13

  Ikke bekymret over bakterie

  Kommuneoverlege i Kristiansand, Dagfinn Haarr, sier det ikke er grunn til bekymring om vibriobakterien, selv om en mann havnet på sykehuset etter han ble smittet. – Men eldre som har åpne sår og redusert immunforsvar bør være oppmerksomme. Les mer.

 • Tirsdag 14. august kl. 21.59

  Bilfører tatt med narkotika

  Bilfører tatt med narkotika

 • Tirsdag 14. august kl. 21.59

  Mann stjal øl fra butikk

  Mann stjal øl fra butikk

 • Tirsdag 14. august kl. 21.57

  A-ha konsert på Hamar

  A-ha spiller på Stortorget på Hamar i kveld. Det er rundt 10.000 publikummere til stede, 2000 flere enn ved fjorårets konsert med Elton John. A-ha har holdt på siden 1982.

 • Tirsdag 14. august kl. 21.46

  En person skadet i masseslagsmål

  Tre personer er pågrepet for vold og besittelse av narkotika etter masseslagsmålet på Borgen i Asker. Den skadde er på legevakten. – De kom kjørende i biler, sloss, og kjørte av gårde, sier politiet til NRK.

 • Tirsdag 14. august kl. 21.31

  Stiller til valg for ny periode

  Peder Sjo Slettebø melder på sin Facebook-side at Høyre har spurt om han vil stille til valg for en ny periode. Det sier han ja til, skriver han.

 • Tirsdag 14. august kl. 21.24

  Oilers vant treningskamp

  Stavanger Oilers vant sesongens første første treningskamp i kveld. Det ble en solid 2-3-seier over Sparta.

 • Tirsdag 14. august kl. 21.24

  Avslutter søk etter maskert mann

  Nødetatene avslutter søket etter mannen som klatret opp Rombakksbrua. Det ble brukt drone og vannscooter i søket. E6 er nå åpen igjen for ferdsel, melder politiet.

 • Tirsdag 14. august kl. 21.17

  Selger Bloksberg

  Bladet Se og Hør melder i dag at prinsesse Märtha Louise skal selge feristedet Bloksberg på Hankø. Bloksberg har vært i Kongefamiliens eie siden 1947, og ventes å bli solgt for flere titalls millioner kroner.

 • Tirsdag 14. august kl. 21.17

  15 Telenor-topper har forlatt selskapet på tre år - kun Berit Svendsen er igjen av ledergruppen Sigve Brekke «arvet» i 2015

  Flere av dem var Sigve Brekkes nærmeste. Nå har 15 tidligere medlemmer av Telenors konsernledelse forlatt selskapet - og kun Berit Svendsen er igjen i ledergruppen Brekke arvet da han tok over som Telenor-sjef i 2015.

 • Tirsdag 14. august kl. 21.14

  Lillehammer tapte treningskamp

  Lillehammer ishockeyklubb tapte kveldens treningskamp 3-4 mot Manglerud Star. Kampen ble avgjort på straffe. Hockeyserien starter 8. september.

 • Tirsdag 14. august kl. 21.11

  Ferdig som Førde-trenar

  Bjørn Totland blir erstatta av Gisle Isene som trenar for Førde Fotball sitt 3. divisjonslag for herrar. Det melder Firda.no. Spelargruppa vart orientert tysdag. Totland har kontrakt med Førde ut 2018 og skal halde fram som aldersfastlagd trenar. Førde ligg nest sist i divisjonen og har ni poeng til trygg grunn med 11 kampar att.

 • Tirsdag 14. august kl. 21.05

  «NM-veka» starter onsdag

  I morgen går startskuddet for «NM-veka» i Stavanger-regionen. I fem dager kan du følge 24 norgesmesterskap, enten ved å besøke de ulike arenaene eller via NRK. Dette er NRK Sporten sin største produksjon i år, og hovedbasen er på Lassa i Stavanger.

 • Tirsdag 14. august kl. 21.00

  Letnes og Sandberg møter pressen

  Se direktesendingen fra Arendal med Bahareh Letnes og Per Sandberg her.

 • Tirsdag 14. august kl. 20.59

  Førerkortbeslag i Narvik

  Utrykningspolitiet har stoppet en 18 år gammel gutt som kjørte i 140 kilometer i timen i en 80-sone i Narvik. Førerkortet ble beslaglagt.

 • Tirsdag 14. august kl. 20.55

  Sandberg: – Dere har nærmest henrettet denne kvinnen

  ARENDAL (VG) Per Sandberg gikk tirsdag kveld til frontalangrep på pressen for det han mener er en mistenkeliggjøring av kjæresten Bahareh Letnes.

 • Tirsdag 14. august kl. 20.55

  Sandberg til media: – Dere har nærmest henrettet denne kvinnen

  ARENDAL (VG) Per Sandberg gikk tirsdag kveld til frontalangrep på pressen for det han mener er en mistenkeliggjøring av kjæresten Bahareh Letnes.

 • Tirsdag 14. august kl. 20.55

  Sandberg hardt ut mot pressen: – Dere har nærmest henrettet denne kvinnen

  ARENDAL (VG) Per Sandberg gikk tirsdag kveld til frontalangrep på pressen for det han mener er en mistenkeliggjøring av kjæresten Bahareh Letnes.

 • Tirsdag 14. august kl. 20.55

  Sandberg: – Ingen som kunne hindret meg å reise på ferie til Iran

  ARENDAL (VG) Under et arrangement i Arendal tirsdag kveld snakker Per Sandberg (58) og kjæresten Bahareh Letnes om den omstridte Iran-ferien.

 • Tirsdag 14. august kl. 20.55

  Sandberg om norsk presse: – Dere har nærmest henrettet denne kvinnen

  ARENDAL (VG) Per Sandberg gikk tirsdag kveld til frontalangrep på pressen for det han mener er en mistenkeliggjøring av kjæresten Bahareh Letnes.

 • Tirsdag 14. august kl. 20.54

  Se NRK Østfolds TV-sending 20.55

  Se NRK Østfolds TV-sending 20.55

 • Tirsdag 14. august kl. 20.52

  Trailer med dynamitt fekk havari

  Ein trailer lasta med dynamitt har havarert i Amlatunnelen på riksveg 5 i Sogndal. Det er no manuell dirigering på staden, opplyser Vegtrafikksentralen i Bergen. Ein tungbilbergar er på veg. – Det var byrja å bli litt stygge forbikøyringar og med ein lastebil med sprengstoff kan vi ikkje ta sjansar. Vi stengde tunnelen, men når brannvesenet dirigerer trafikken har har vi kontroll på at farten er låg og at det ikkje skjer trafikkuhell, seier trafikkoperatør Ronny Sleire.

 • Tirsdag 14. august kl. 20.52

  Amlatunnelen stengd

  Ein trailer med lasta med farleg gods har fått tekniske problem i Amlatunnelen på riksveg 5 i Sogndal. Vegen er stengd, opplyser politiet. Bilbergar er på veg.

 • Tirsdag 14. august kl. 20.49

  Se nyhetssendingen kl. 20.55 her

  Se nyhetssendingen kl. 20.55 her

 • Tirsdag 14. august kl. 20.46

  Se Vestlandsrevyen 20.55 her

  Programleiar: Jan Børge Leirvik

 • Tirsdag 14. august kl. 20.44

  Kusma etter Trænafestivalen

  Folkehelseinstituttet opplyser at det meldt fem tilfeller av sykdommen kusma blant unge voksne denne sommeren. De syke har deltatt på Trænafestivalen og på Heimfestivalen, eller hatt kontakt med deltakere fra festivalen. De ser ikke bort fra at det kan komme flere tilfeller de neste ukene. Det skriver Rana Blad.

 • Tirsdag 14. august kl. 20.43

  Sjå NRK Østafjells kl. 20.55

  Sjå NRK Østafjells kl. 20.55

 • Tirsdag 14. august kl. 20.38

  Krabbedalen: Mindre trafikkuhell

  Krabbedalen: Mindre trafikkuhell

 • Tirsdag 14. august kl. 20.38

  Solskjær om «drømmesommeren»: – Vi er høyt oppe nå

  Strålende poengfangst i Eliteserien, gode prestasjoner i Europa og millioner inn i klubbkassen: Sportslig har sommeren 2018 vært rosenrød i Molde.

 • Tirsdag 14. august kl. 20.36

  Erna og Jonas i heftig strid om Norges fremtid

  ARENDAL (VG) Statsminister Erna Solberg og Ap-leder Jonas Gahr Støre er rykende uenig i veien videre for Norge - inn i fremtiden.

 • Tirsdag 14. august kl. 20.32

  Midtnytt 20.55

  Kveldens nyheter fra Trøndelag ved Jøte Toftaker.

 • Tirsdag 14. august kl. 20.30

  15 personer i slagsmål ved Borgen

  Tre personer er anholdt på stedet, sier politiet til NRK.

 • Tirsdag 14. august kl. 20.27

  Se 20.55-sendinga her

  Se 20.55-sendinga her

 • Tirsdag 14. august kl. 20.25

  Maskert mann klatret opp på bru

  En ukjent maskert mann har klatret opp langs wirer på Rombakksbrua i Narvik. Nødetetane er på stedet og brua er stengt av politiet, skriver de på Twitter.

 • Tirsdag 14. august kl. 20.13

  Jondal: Brann i container

  Jondal: Brann i container

 • Tirsdag 14. august kl. 20.05

  Dødsdømt fange i USA henrettet med helt ny giftblanding

  Tirsdag ble dødsdømte Carey Dean Moore henrettet i Nebraska i USA. I giftsprøyten ble stoffet fentanyl brukt - for første gang i landets historie.

 • Tirsdag 14. august kl. 19.54

  Brannutrykning i Egersund

  Det har vært et branntilløp i Sandakergaten i Egersund. Det er mindre skader på bygget, opplyser politiet. Det har vært taktekking på bygningen da hendelsen oppstod. Ifølge Dalane Tidende måtte flere naboer evakuere.

 • Tirsdag 14. august kl. 19.54

  TEST: Samsung Galaxy Note 9

  Samsungs råeste byr på mer av alt.

 • Tirsdag 14. august kl. 19.50

  Ikke døgnstenging av E39-tunnelene

  Statens vegvesen har bestemt at de fem tunnelene mellom Øysand og Orkanger skal stenges på kvelds- og nattetid – ikke hele døgnet som de har vurdert. Tunnelene skal holdes stengt i omlag ett år på grunn av oppgradering. Det er ikke avgjort når arbeidet starter.

 • Tirsdag 14. august kl. 19.46

  Jakter fortsatt på ulv

  Det jaktes fortsatt på en ulv det er gitt fellingstillatelse på i Tynset og Tolga. Det ble skutt etter ulven mandag kveld, uten hell. Det skriver Østlendingen. Over 260 sauer er til nå dokumentert skadd eller drept av ulv i Tolga, Tynset og Rendalen.

 • Tirsdag 14. august kl. 19.40

  Får tilsyn etter kollisjon

  En bil begynte å brenne etter at to biler frontkolliderte ved Lerkendal. Brannen slukket. og politiet har kontakt med partene, som får tilsyn av helse.

 • Tirsdag 14. august kl. 19.38

  Økt produksjon av grillmat

  Det er solgt mye grillmat i sommer. Selv om det i perioder har vært innført grillforbud flere steder, er produsentene fornøyd med årets sesong.

 • Tirsdag 14. august kl. 19.37

  Funn av beinrester i Bodø

  Beinrester ble oppdaget i et område i Bodøsjøen i forbindelse med byggingen av Jektefartsmuseet, skriver Avisa Nordland. Politiet bekrefter at området er sperret av, men vil ikke uttale seg om saken før i morgen. I mellomtiden skal geologer bidra med ekspertise.

 • Tirsdag 14. august kl. 19.36

  13-åring truet med kniv

  To gutter på 16 og 17 år pekte en kniv mot 13-åringen og prøvde å rane han. – Det var en voksen som reagerte og fikk guttene til å løpe vekk, sier politiet til NRK. Guttene ble etter kort tid funnet av politiet. 13-åringen har det fysisk bra.

 • Tirsdag 14. august kl. 19.31

  La grunnstein til nytt fengsel

  I formiddag la statsminister Erna Solberg ned grunnsteinen til det nye fengselet som bygges i Froland og Mandal. Fengselsutbyggingen er den største i Norge i moderne tid.

 • Tirsdag 14. august kl. 19.26

  Sandberg på PR-arrangement

  Letnes og Sandberg deltar på et PR-arrangement i Arendalsuka i regi av Gambit Hill + Knowlton. NRK sender direkte nå.

 • Tirsdag 14. august kl. 19.22

  Båtulykke i Ballstad

  En båt har kjørt over en annen båt i havna i Ballstad. En ungdom er fraktet bort av ambulanse for videre behandling.

 • Tirsdag 14. august kl. 19.19

  Beinrester funnet i Bodø

  Et område i Bodøsjøen er sperret av etter funn av beinrester i en grøft, melder Avisa Nordland. Geir Davidsen, seksjonsleder for kulturminner i Nordland fylkeskommune, bekrefter at det er gjort et funn. – Vi og politiet tror at beinet tilhører et menneske i høy alder, sier Davidsen til avisa.

 • Tirsdag 14. august kl. 19.17

  Nå kommer NATO-soldatene

  På mandag kommer de 100 første NATO-soldatene til årets store øvelse, Trident Juncture. Det skriver avisa Vigga. Øvelsen som skal foregå i flere fylker, blant annet Hedmark og Oppland, vil foregå i perioden fra 25. oktober til 7. november.

 • Tirsdag 14. august kl. 19.17

  Sandmæl til Levanger

  Simen Sandmæl er klar for Levanger og forlater dermed Ranheim etter 2,5 år i klubben, opplyser klubben på sine hjemmesider.

 • Tirsdag 14. august kl. 19.09

  Rykker ut til bilbrann på Lerkendal

  Nødetatene har rykket til en brann i et kjøretøy på Lerkendal, opplyser politiet på Twitter.

 • Tirsdag 14. august kl. 19.06

  Trumps eks-rådgiver Manafort nekter å forklare seg i retten

  Donald Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort (69) vil ikke forklare seg, og heller ikke kalle inn vitner til sitt forsvar under den pågående rettssaken der han er tiltalt for en rekke alvorlige lovbrudd.

 • Tirsdag 14. august kl. 19.05

  Redusert kapasitet

  Redusert kapasitet

 • Tirsdag 14. august kl. 19.02

  To unge menn pågrepet etter branner i Göteborg

  Svensk politi forbereder seg på flere bilbranner: – Det kan holde på i dager.

 • Tirsdag 14. august kl. 19.02

  Svensk avis: To unge menn pågrepet etter branner i Göteborg

  Svensk politi forbereder seg på nytt brannkaos: Det kan holde på i dager.

 • Tirsdag 14. august kl. 18.54

  Sandberg: – Dolket i ryggen av partifeller

  I et intervju med Dagbladet sier tidligere fiskeriminister Per Sandberg at han har blitt dolket i ryggen av partifeller, som han mener har systematisk spredd løgn og usanne påstander.

 • Tirsdag 14. august kl. 18.54

  Sandberg: – Dolket i ryggen av partifeller

  I et intervju med Dagbladet sier tidligere fiskeriminister Per Sandberg at han føler seg dolket i ryggen av partifeller, som han mener har spredd løgner og usanne påstander.

 • Tirsdag 14. august kl. 18.50

  Verdens største bitcoin-utvinner starter opp i Norge

  Bitmain, selskapet som bygger verdens mest solgte bitcoin-utvinner, Antminer, har etablert seg i Norge.

 • Tirsdag 14. august kl. 18.45

  Se nyhetssendingen kl. 18.50 her

  Se nyhetssendingen kl. 18.50 her

 • Tirsdag 14. august kl. 18.44

  Sandberg svarer partifeller

  I et intervju med Dagbladet svarer tidligere fiskeriminister Per Sandberg på kritikken. – Det er et paradoks at jeg som fremmer Frp-politikk, får kritikk av nettopp Frp-ere, sier han til avisen.

 • Tirsdag 14. august kl. 18.43

  Se NRK Østfolds TV-sending 18.50

  Se NRK Østfolds TV-sending 18.50

 • Tirsdag 14. august kl. 18.42

  Sjå NRK Østafjells kl. 18.50

  Sjå NRK Østafjells kl. 18.50

 • Tirsdag 14. august kl. 18.40

  Rykkjer ut til trafikkuhell

  Politiet i Sogndal har rykt ut til eit mindre trafikkuhell i Sogndalsfjæra, der ein bilist og syklist har støytt saman. Politiet opplyser at det ikkje skal vere alvorlege skader.

 • Tirsdag 14. august kl. 18.39

  Se TV-sendinga her

  Se TV-sendinga her

 • Tirsdag 14. august kl. 18.35

  Seks bøter i Narvik

  Utrykningspolitiet har gjennomført en fartskontroll på E6 i Vidrek i Narvik kommune. I løpet av kontrollen delte patruljen ut seks bøter hvor den høyeste farten var 84 kilometer i timen i 60-sonen.

 • Tirsdag 14. august kl. 18.34

  Se Vestlandsrevyen 18.50 her

  Programleiar: Jan Børge Leirvik

 • Tirsdag 14. august kl. 18.27

  Sandberg møter pressen 21:30

  I en SMS til Agderposten skriver Per Sandberg at han er klar til å møte pressen ca. klokken 21.30 tirsdag. Tidligere i dag opplyste kjæresten Bahareh Letnes til flere medier at pressekonferansen ville finne sted kl. 18

 • Tirsdag 14. august kl. 18.24

  Poirée: – Har sett barn bli ødelagt av press fra foreldre

  Raphaël Poirée (44) og Susann Goksør Bjerkrheim (48) er verdensmestere i sine idretter, men de innrømmer at det er en utfordring å vite hva som er rett vei til suksessen.

 • Tirsdag 14. august kl. 18.17

  Helikopterberedskap for skogbrann

  Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap utvider beredskapen med fem helikoptre for skogbrann i perioden fra 15. august til og med 30. august.

 • Tirsdag 14. august kl. 18.17

  Midtnytt 18.50

  Nyheter fra Trøndelag ved Jøte Toftaker.

 • Tirsdag 14. august kl. 18.00

  Uklart når Sandberg møter pressen

  Det er foreløpig ikke avklart akkurat når Per Sandberg og Bahareh Letnes møter pressen. Tidligere i dag var det varslet at den begynte klokken 18.

 • Tirsdag 14. august kl. 17.46

  Politiet møter russ om Hellas-bråk

  Første skoledag møter politiet elevene på Eikeli VGS i Bærum for å snakke om slåssingen i Hellas i sommer. Også elever i Oppegård skal ha møte med politiet. En 18-åring fra Bærum ble alvorlig skadd på Ios og fem Oppegård-elever ble pågrepet.

 • Tirsdag 14. august kl. 17.46

  Politiet skal møte russ etter vold

  Politiet skal møte russ i Oppegård og Bærum. Første skoledag møter politiet elevene på Eikeli VGS. Også elever i Oppegård skal ha møte med politiet. Møtet skal handle om hva som skjedde på Ios, og hvordan eleven skal forholde til russetiden.

 • Tirsdag 14. august kl. 17.35

  Märtha Louise kvitter seg med ferieparadiset på Hankø

  Prinsesse Märtha Louise selger Bloksberg, som har vært kongefamiliens feriested i generasjoner. Verdien anslås til 70 millioner.

 • Tirsdag 14. august kl. 17.30

  KrF-Hareide: Er ikke på regjeringsjakt

  ARENDAL (VG) Foran høstens første duell mellom partilederne, og høyt sikkerhets-press på regjeringen, avklarer KrF-leder Knut Arild Hareide at han ikke er på regjeringsjakt denne høsten.

 • Tirsdag 14. august kl. 17.30

  Knallharde angrep på regjeringen - SV antyder mistillit

  ARENDAL (VG) Ap, SV og resten av opposisjonen går til knallharde angrep på Solberg-regjeringen i kveldens partilederdebatt. De mener at terrorsikringen er for dårlig. Om to uker blir det høring i Stortinget.

 • Tirsdag 14. august kl. 17.22

  Framskundar reinskearbeid

  Statens vegvesen framskundar rutinearbeidet med å reinske ut av Fjærlandstunnelen, etter at det ramla ned steinflak i vegbana i tunnelen i går kveld. – Etter planen skal vi gå gjennom og reinske Fjærlandstunnelen i 2019, men på grunn av det som skjedde no så vil vi få gjort det i 2018, seier driftskontakt i Sogn, Leif Henning Øyre.

 • Tirsdag 14. august kl. 17.17

  Tunnelene på E6 er åpnet

  Helltunnelen og Stavsjøfjelltunnelen er åpne for trafikk.

 • Tirsdag 14. august kl. 17.11

  Fraktet med luftambulanse

  Motorsyklisten som veltet ved Knapphus i Haugesund, er fraktet til sykehus med luftambulanse. Politiet opplyser at skadeomfanget og hendelsesforløp foreløpig er ukjent.

 • Tirsdag 14. august kl. 16.56

  Reparert etter steinras

  Strekningen mellom Moi og Heskestad på Sørlandsbanen er nå reparert etter steinraset som gikk på jernbanen mandag. Det vil si at Sørlandsbanen igjen er åpnet mellom Moi og Egersund.

 • Tirsdag 14. august kl. 16.51

  Kraftig lånevekst i norske bedrifter: – Dette er en gledelig utvikling

  Etter først finanskrise og deretter oljenedtur har låneappetitten tatt seg opp hos norske bedrifter. Det betyr økte investeringer og flere jobber, mener sjeføkonom.

 • Tirsdag 14. august kl. 16.50

  Lagesen går for gjenvalg

  May Britt Lagesen har snudd, og blir med videre i fylkespolitikken. Nå ligger det an til at hun blir Aps gruppeleder og partiets nestleder. Det skriver Adresseavisen.

 • Tirsdag 14. august kl. 16.41

  Hardangerveien: Kjedekollisjon

  Hardangerveien: Kjedekollisjon

 • Tirsdag 14. august kl. 16.39

  Bekymret for ungdomsgjenger

  Justisminister Tor Mikkel Wara er bekymret over at kriminelle gjenger vokser i storbyene. Både Kristiansand og Arendal sliter med økende vold blant ungdomsgjenger, og Wara mener det er viktig med tidlig innsats.

 • Tirsdag 14. august kl. 16.39

  Tømrer falt ned fra terrasse

  Tømrer falt ned fra terrasse

 • Tirsdag 14. august kl. 16.38

  Fraktes i ambulanse

  Tre personer er fraktet i ambulanse på vei til Lødingen legekontor, etter en trafikkulykke. Skadeomfanget er ukjent. Sak opprettes, melder politiet.

 • Tirsdag 14. august kl. 16.38

  Fra Odd til Brann

  Thomas Grøgaard er klar for Brann. Grøgaard har signert for Brann frå årsskiftet, men vert henta frå Odd eit halvt år før tida.

 • Tirsdag 14. august kl. 16.35

  Tre personer fraktet i ambulanse

  Tre personer blir fraktet vekk i ambulanse etter trafikkulykken i Lødingen. Skadeomfanget er fortsatt ukjent.

 • Tirsdag 14. august kl. 16.35

  Kraftige reaksjoner på Solbergs jobbadvarsel

  Regninga for skattekutt sendes til arbeidsfolk. Slik reagerer både Ap og LO på statsminister Erna Solbergs (H) trussel om å øke arbeidsuka til 43 timer.

 • Tirsdag 14. august kl. 16.35

  Hevder Trondsen ikke er til salgs: – Han blir i Rosenborg

  Rosenborg-profil Anders Trondsen (23) er sterkt ønsket av italienske Atalanta. Men for sportsdirektør Stig Inge Bjørnebye (48) er det helt uaktuelt å selge.

 • Tirsdag 14. august kl. 16.34

  Klipte skilta på lastebil

  Ein lastebil fekk bruksforbod og vart avskilta under ein kontroll på Håbakken i Lærdal i dag. Verken fartsskriver eller køyretøy hadde vore til periodisk kontroll. Tre bussjåførar vart pålagde å ta vekekvil. To av desse blir melde til politiet for brot på køyre og kviletida.

 • Tirsdag 14. august kl. 16.26

  Kvinne funnet omkommet

  En kvinne er funnet død i Skienselva. Det sier operasjonsleder Jan Kristian Johnsrud til NRK. Kvinnen ble funnet av letemannskaper i 16-tiden. Det var lørdag morgen at en 53 år gammel trebarnsmor falt i vannet, da hun gikk i land fra en båt.

 • Tirsdag 14. august kl. 16.26

  Sprenger eksplosiver i ettermiddag

  Forsvaret vil i samråd med politiet sprenge av eksplosiver i et grustak ved Fylkesvei 714, retning Sandstad på Hitra. Det vil skje i ettermiddag. – Dette til informasjon til de som befinner seg i nærheten av aktuelt område, opplyser politiet på Twitter.

 • Tirsdag 14. august kl. 16.26

  Sprenger ved fylkesvei 714

  Forsvaret vil i samråd med politiet foreta sprengning i et grustak ved Fylkesvei 714, retning Sandstad på Hitra. Det vil skje i ettermiddag. – Dette til informasjon til de som befinner seg i nærheten av aktuelt område, opplyser politiet på Twitter.

 • Tirsdag 14. august kl. 16.24

  Stenbrudd fredet på Kråkerøy

  Stenbruddet på Store Råholmen utenfor Kråkerøy ble fredet i ettermiddag. På Store Råholmen ble det hugget stein både til Hitler og til statue av president Roosvelt. Her møtes verdenshistorien, sa Riksantikvar Jørn Holme under fredningsseremonien i ettermiddag.

 • Tirsdag 14. august kl. 16.22

  Håper å åpne Askimporten i dag

  Statens Vegvesen regner med at Askimporten tunnel på E18 snart kan åpnes for trafikk. Tunnelen har vært stengt helt siden uværet på fredag. De siste delene er på vei til Askim, melder Statens Vegvesen.

 • Tirsdag 14. august kl. 16.22

  Opdal og Grøgaard klare for Brann

  Håkon Opdal og Thomas Grøgaard er klare for Brann. 36 år gamle Opdal signerte i dag kontrakt med gamleklubben, sju år etter at han forlét Bergen og Brann. Thomas Grøgaard hadde alt signert for Brann frå årsskiftet, men vert henta frå Odd eit halvt år før tida.

 • Tirsdag 14. august kl. 16.20

  Likestillingsombudet om råd til kvinnelige soldater: Ikke slik det skal gjøres

  Likestillingsombud Hanne Bjurstrøm er kritisk til at kvinnelige soldater får råd som kan oppfattes som bagatellisering av seksualiserte kommentarer.

 • Tirsdag 14. august kl. 16.20

  Likestillingsombudet om trakasseringsråd til kvinnelige soldater: Ikke slik det skal gjøres

  Likestillingsombud Hanne Bjurstrøm er kritisk til at kvinnelige soldater får råd som kan oppfattes som bagatellisering av seksualiserte kommentarer.

 • Tirsdag 14. august kl. 16.19

  Helltunnelen stengt

  Helltunnelen, på strekningen Værnes - Trondheim er stengt i sørgående felt på grunn av bilberging. Det melder Statens vegvesen.

 • Tirsdag 14. august kl. 16.17

  Motorsykkel veltet

  En motorsykkel har veltet like ved Knapphus i Haugesund. Føreren skal være oppegående, melder Sør-Vest politidistrikt på Twitter. Nødetatene rykker ut.

 • Tirsdag 14. august kl. 16.14

  Datoen for «Farida-rettsak» er klar

  Den nye Farida-rettsaken starter i slutten av november. Den kommer på bakgrunn av at støttegruppa har saksøkt UNE-vedtaket om at Farida ikke fikk komme tilbake til Norge. Støttegruppa og familien til den Afghanske jenta, reagerer på at rettsaken ikke blir satt opp tidligere. De mener jenta som ble tvangsflyttet fra Dokka til Afghanistan for tre år siden ikke har det bra.

 • Tirsdag 14. august kl. 16.07

  Nordgående retning åpnet

  Stavsjøfjelltunnelen, på strekningen Trondheim - Værnes, er nå åpnet, mens sørgående felt fortsatt er stengt. Politiet dirigerer trafikken i nordgående retning, melder Statens vegvesen.

 • Tirsdag 14. august kl. 15.59

  Bjørn Iversen gir seg som ordfører

  Ordfører Bjørn Iversen bekrefter at han kommer til å gi seg etter 14 år som ordfører i Verdal. – Jeg føler det er rett tidspunkt å tre tilbake på, sier Bjørn Iversen på en pressekonferanse tirsdag. Det skriver Trønder-Avisa.

 • Tirsdag 14. august kl. 15.58

  Påkjørt bakfra

  Politiet melder om en trafikkulykke i Lødingen, hvor en bil har blitt påkjørt bakfra. Nødetatene er varslet.

 • Tirsdag 14. august kl. 15.53

  Fellingsløyve på reinsbukkar

  Miljødirektoratet har avgjort at det skal bli gitt fellingsløyve for minst ti reinsbukkar i Raudafjell. Det skriv Sogn Avis. Det har samanheng med kartlegginga av skrantesjuke i sone 2 i Nordfjella. Fellingsløyva blir fordelte på dei sju bygdelaga som høyrer til fjellområdet, og jakta tek til den 20. august.

 • Tirsdag 14. august kl. 15.48

  Neste år kan du bruke strømmeabonnementene dine også i utlandet

  Kulturdepartementet vil ta inn EU-ordning  i norsk lov.

 • Tirsdag 14. august kl. 15.46

  «Maud» til kai i Kristiansand

  Polarskuta «Maud» ankom Kristiansand i ettermiddag på vei mot Oslo. Det er 100 år siden sist skuta var i norske farvann. Da var Roald Amundsen om bord. Det er planen å bygge et museum for «Maud» i Vollen.

 • Tirsdag 14. august kl. 15.41

  Ingen i vannet

  Det er en påhengsmotor som har falt i vannet på Eidangerfjorden, og ikke mennesker, melder politiet.

 • Tirsdag 14. august kl. 15.39

  Båtulykke på Eidangerfjorden

  Flere personer skal ha falt i vannet fra en liten rib på Eidangerfjorden, melder politiet. Hovedredningssentralen er varslet og nødetatene er på vei.

 • Tirsdag 14. august kl. 15.39

  Voldtektstiltalt Molde-spiller hevder kvinnen sa ja til å bli med på soverommet

  ROMSDAL TINGRETT (VG) Eliteseriespilleren hevder han og kvinnen hadde et frivillig samleie på et nachspiel hjemme hos ham selv. Kvinnen hevder hun våknet med mannen oppå seg.

 • Tirsdag 14. august kl. 15.37

  Sandberg og Letnes til Arendal

  Bahareh Letnes bekrefter til NRK at hun og Per Sandberg er på vei til Arendal. Det er ventet at de to skal holde en pressekonferanse klokken 18.

 • Tirsdag 14. august kl. 15.36

  Melding om brann

  Nødetatene har vært på en brann i Søren Jaabæks gate i Oslo. Det var brann i en bod og beboerne ble bedt om å holde seg inne. Brannen er slukket, men det er fortsatt mye røyk som siver ut. Ingen personskader.

 • Tirsdag 14. august kl. 15.33

  Stabæk-Ohi bekrefter Vålerenga-interesse: – Det er ikke så veldig aktuelt

  BEKKESTUA (VG) Angriper Sam Johnson (25) kan misse enda flere kamper med sin skade. Nå har Vålerenga sjekket ut muligheten for å hente Stabæk-spissen Ohi Omoijuanfo (24).

 • Tirsdag 14. august kl. 15.29

  Tre køyretøy måtte stå att

  Tre tunge køyretøy fekk bruksforbod då Statens vegvesen heldt kontroll på E39 ved Marås Nordhordland i dag. Til saman vart 19 køyretøy kontrollerte. To hadde feil med lysa, to hadde ikkje sikra lasta godt nok, og ein førar hadde ikkje god nok sikt.

 • Tirsdag 14. august kl. 15.28

  – Bedre studenter i år

  Nord universitet har bedre studenter enn noen gang. Det sa rektor Bjørn Olsen i forbindelse med åpningen av studieåret. Olsen sier at aldri før har karakterene til studentene som har blitt tatt opp til studier vært bedre enn det de er nå, og sier det lover godt for framtiden.

 • Tirsdag 14. august kl. 15.24

  Siktet etter båtulykken

  En 24 år gammel mann fra Fyresdal er siktet for å ha kjørt båt i beruset tilstand, etter dødsulykken i Fyresdal. Politiadvokat Guro Siljan sier at siktelsen kan bli utvidet. Natt til 15. juli mistet en 21 år gammel mann livet.

 • Tirsdag 14. august kl. 15.23

  Ulvehunden avlives

  Hunden som skadet en 3-åring i en barnehage i Skien i november i fjor skal avlives, melder Varden. Politiadvokat Christian Ytterbø sier til avisen at vedtaket ble fattet fredag. Hunden skal avlives i morgen, da kommer veterinæren til kennelen der hunden er.

 • Tirsdag 14. august kl. 15.23

  Væretunnelen åpnet

  Væretunnelen på E6 Værnes-Trondheim er nå åpen for trafikk, melder Statens vegvesen.

 • Tirsdag 14. august kl. 15.23

  Kan få tilgang til Netflix på ferie

  Kulturdepartementet vil at nordmenn som abonnerer på Netflix, TV 2 Sumo og HBO, også skal kunne se TV på reise i utlandet. Bakgrunnen er at EU har bestemt at abonnenter av slike innholdstjenester skal få tilgang til dem på reise.

 • Tirsdag 14. august kl. 15.18

  Stavsjøfjelltunnelen stengt

  Stavsjøfjelltunnelen, på strekningen Trondheim - Værnes er nå stengt på grunn av bilberging. Som følge av tunnelstengingen er det lange køer på gamle E6 i Hommelvik.

 • Tirsdag 14. august kl. 15.12

  Hjelmeland ute av Robek

  Hjelmeland kommune har fra 9. august vært ute av Robek-registeret. Det er dermed ingen kommuner fra Rogaland med i registeret. Det er kommuner med økonomiske problemer som havner i Robek. Her blir de satt under statlig administrasjon.

 • Tirsdag 14. august kl. 15.04

  Væretunnelen stengt

  Væretunnelen på E6 Værnes-Trondheim er stengt i sørgående retning på grunn av bilstans like etter tunnelen. Omkjøring er skiltet, melder Statens vegvesen.

 • Tirsdag 14. august kl. 14.48

  Bør koke vannet

  Øystre Slidre kommune anbefaler innbyggerne å koke drikkevannet. Det skriver avisa Valdres. Det er fra Ole vassverk det er påvist uønskede bakterier i vannet. Kommunen går gjennom alle installasjoner og venter på nye analysesvar.

 • Tirsdag 14. august kl. 14.45

  Åpnet unik utdanning

  I dag startet den aller første lærerutdanningen i sør- og lulesamisk ved Nord universitet, som skal sørge for å løse den prekære mangelen på lærere i disse to språkene. – Det er en milepæl i arbeidet for å styrke sør- og lulesamisk språk. Derfor er dette en dag for feiring, sa sametingsråd Mikkel Eskil Mikkelsen i åpningstalen. Også statssekretær Daniel Bjarmann-Simonsen og ordfører Ida Pinnerød talte på åpningen.

 • Tirsdag 14. august kl. 14.43

  Ny luftfartsavtale mellom Storbritannia og Brasil: – Åpner nye muligheter for Norwegian

  Ikke lenger begrensninger på antall flyseter eller ruter mellom Brasil og Storbritannia. Nå står Skandinavia for tur for samme avtaler.

 • Tirsdag 14. august kl. 14.43

  Ny luftfartsavtale mellom Storbritannia og Brasil åpner for hyppige Norwegian-ruter

  Nå er det ikke lenger begrensninger på antall flyseter eller ruter mellom Brasil og Storbritannia.

 • Tirsdag 14. august kl. 14.43

  Ny luftfartsavtale mellom Storbritannia og Brasil: – Gode nyheter for Norwegian

  Ikke lenger begrensninger på antall flyseter eller ruter mellom Brasil og Storbritannia. Nå står Skandinavia for tur for samme avtaler.

 • Tirsdag 14. august kl. 14.43

  123 km/t i 60-sone

  Politiet i Trøndelag melder på twitter at de har utført trafikkontroll på Tronesovergangen i Namsskogan. Fire førerkort ble inndratt og ti forenklede forelegg ble utskrevet. Høyeste målte hastighet var 123 km/t i 60-sonen.

 • Tirsdag 14. august kl. 14.41

  Jakter fremdeles forsterkninger

  FKH har ikke gitt opp håpet om å få inn forsterkninger før overgangsvinduet stenger på onsdag, skriver Haugesunds Avis. Lørdag sa sportssjef Jostein Grindhaug til NRK at klubben er fornøyd med troppen, men at de sliter med skader på flere sentrale spillere. Blant annet er Frederik Gytkjær og Bruno Leite ute.

 • Tirsdag 14. august kl. 14.41

  Har ikke gitt opp nye spillere

  FKH har ikke gitt opp håpet om å få inn forsterkninger før overgangsvinduet stenger på onsdag, skriver Haugesunds Avis. Lørdag sa sportssjef Jostein Grindhaug til NRK at klubben er fornøyd med troppen, men at de sliter med skader på flere sentrale spillere. Blant annet er Frederik Gytkjær og Bruno Leite ute.

 • Tirsdag 14. august kl. 14.31

  Pågrepet etter brann

  Politiet har pågrepet en person etter brannen i Solheimslien. – Vi fikk først melding om at noen hadde tatt seg inn i en leilighet og rasert og knust inventar. Kort tid etter kom det melding om røyklukt fra stedet. Det hadde begynt å brenne, men brannen ble raskt slukket, sier operasjonsleder Arve Samsonsen i politiet. En mann i 20-årene ble pågrepet for å ha tent på brannen og det som trolig er et innbrudd.

 • Tirsdag 14. august kl. 14.29

  Båtfører ilagt 1500 kroner i bot

  Båtføreren som stakk fra politiet i Arendal i sommer er ilagt en bot på 1500 kroner, skriver Agderposten. Politiet brukte store ressurser på etterforskningen, og en mann ble kort tid etter hendelsen siktet for hensynsløs kjøring i over 50 knop.

 • Tirsdag 14. august kl. 14.16

  Brannen er slukket

  Brannvesenet melder at brannen i Solheimsgaten i Bergen er slukket. Flere nødetater er på stedet.

 • Tirsdag 14. august kl. 14.12

  Rykker ut til brann i leilighet

  Nødetatene rykker ut til en brann i en leilighet i Solheimsgaten.

 • Tirsdag 14. august kl. 14.06

  Thomas Dahle trekker seg

  Hovedtrener i Trondheims-Ørn, Thomas Dahle trekker seg fra sin stilling. Kortsiktig løser klubben trenerkabalen med interne trenerkrefter. For de nærmeste kampene tar nåværende medtrener Geir Arne Kristiansen over hovedansvaret, med Mads Pettersen som medtrener. Det skriver klubben i en pressemelding.

 • Tirsdag 14. august kl. 14.04

  Her er roboten Posten vil bruke til å levere pakker og brev

 • Tirsdag 14. august kl. 14.00

  Robot skal levere brev og pakker hjem til nordmenn

  Posten har nettopp mottatt sin første brev- og pakkerobot. Senere i høst skal den i sving med å kjøre ut brev og pakker til folk i Kongsberg.

 • Tirsdag 14. august kl. 13.54

  Reddet mann i Jotunheimen

  Luftambulansen har akkurat reddet en mann som hadde gått seg fast i Jotunheimen. Mannen skal være i god behold.

 • Tirsdag 14. august kl. 13.51

  Karsten Warholm: – Ikke alle som driver med idrett skal bli verdens beste

  EM-helten Karsten Warholm (22) kaster seg inn i debatten som splitter Idretts-Norge – og slår et slag for idrettsglede og mestringsfølelse.

 • Tirsdag 14. august kl. 13.51

  Warholm: – Ikke alle som driver med idrett skal bli verdens beste

  EM-helten Karsten Warholm (22) kaster seg inn i debatten som splitter Idretts-Norge – og slår et slag for idrettsglede og mestringsfølelse.

 • Tirsdag 14. august kl. 13.50

  Lanserer Dale som 1. nestleder i Frp

  Landsstyremedlem i Fremsktrittspartiet, Kristoffer Vikan i Trøndelag, peker på Jon Georg Dale fra Volda som ny 1. nestleder i Fremskrittspartiet. Det er ventet at Sylvi Listhaug fra Ørskog blir valgt som midlertidig nestleder i Fremskrittspartiet fram til landsmøtet våren 2019. Der bør hun få kamp fra landbruksminister Jon Georg Dale, sier Vikan som troer Dale har større appell til yngre velgere.

 • Tirsdag 14. august kl. 13.44

  Ministerbesøk til skolestarten

  Forsknings- og høyere utdanningsminister Iselin Nybø, skal holde tale når NTNU Gjøvik og Høgskolen i Innlandet ønsker nye studenter velkommen til nytt studieår onsdag 15. august.

 • Tirsdag 14. august kl. 13.39

  Rygget ned dame på Tjensvoll

  En bil rygget i ettermiddag på en dame ved Tjensvolltorget i Stavanger. Hun ble lettere skadet i uhellet, og kjøres til legevakt for sjekk. Det skriver Sør-Vest politidistrikt på Twitter.

 • Tirsdag 14. august kl. 13.37

  Smell fra parkeringshus

  Politiet har fått melding om smell fra parkeringshuset i Gyldenløvesgate i Kristiansand. Ifølge brannvesenet brant det i kabler i forbindelse med ventilasjonsanlegget. Ingen personer skal være skadd, og brannen er nå slukket.