Nyheter:

 • I dag kl. 16.13

  Gikk 376 kilometer i ellevilt stunt - slet med å se

  En utslitt Eirik Asdøl (27) sovnet i bilen etter å ha gått 376 kilometer på ski gjennom natten.

 • I dag kl. 16.13

  Mistanke om at sjåfør sovnet

  To personer ble kjørt til legevakta for kontroll etter en frontkollisjon i Numedalsvegen ved Lindbojordet i Kongsberg. Det er mistanke om at sjåføren i den ene bilen har sovnet bak rattet og kommet over i motgående retning.

 • I dag kl. 16.11

  Trafikkulykke på rv. 5 i Sunnfjord

  En bil er involvert i en trafikkulykke på riksvei 5 Florøvegen i Sunnfjord. Det skal ha vært én person i bilen, som blir behandlet av ambulansepersonell på stedet, ifølge Vest politidsitrikt. Det er glatt veibane og manuell dirigering på stedet.

 • I dag kl. 16.08

  Kraftig røykutvikling fra bolig

  Ved 15.30-tiden ble det meldt til politiet om en kraftig røykutvikling fra en bolig i Svei. Etter at nødetatene rykket ut, ble brannen slukket. Ingen personer er skadet, skriver Sør-Vest politidistrikt på Twitter.

 • I dag kl. 16.08

  Sveeas og Sundt på eiersiden: Slik skal Magnora satse grønt

  – Vi tror vi er en unik aksje på Oslo Børs, sier konsernsjef Erik Sneve om Magnoras vindkraftplaner. Selskapet har blant annet Christen Sveeas’ Kistefos og Sundt-familien på aksjonærlisten.

 • I dag kl. 16.08

  Hvorfor skal staten redde Petter Stordalen? 

  UKESLUTT: Svaret er egentlig ganske enkelt. Det er arbeidsplassene vi må redde. Alternativet vil koste samfunnet, staten, du og jeg så vanvittig mye mer.

 • I dag kl. 16.08

  Brannen slukket

  Brannen i Sveio er slukket, og utlufting av boligen er startet, melder politiet. Det er ingen opplysninger om at noen er skadet i brannen.

 • I dag kl. 16.00

  Rådyr luksus, men lyden er nesten magisk god

  Bang & Olufsen kunne vel knapt ha valgt et verre tidspunkt å slippe sin Beosound Balance på.

 • I dag kl. 15.59

  Kraftig røykutvikling Sveio

  Brannvesenet rykket ut til Ålfjordveien i Sveio etter melding om mulig brann i bygning. Ved fremkomst meldes det om kraftig røykutvikling. Røykdykkere går inn i bygningen.

 • I dag kl. 15.53

  Bil traff mann

  En bil fikk sleng og traff mann som gikk tur med hunden på gangfeltet ved en bensinstasjon i Mosjøen. Mannen skal ikke være skadet, men sjekkes av helse. Hunden blir sjekket av veterinær. Førerkortet til sjåfør i 20årene er beslaglagt. Det er ikke mistanke om rus, melder poltiet.

 • I dag kl. 15.43

  Norske studenter på vei hjem

  Sara Hermansen (20) fra Kristiansand og flere andre norske studenter er på vei hjem til Norge fra Peru. Det har Utenriksdepartementet opplyst til foreldrene til 20-åringen. Studentene har vært koronafaste i landet i over én uke.

 • I dag kl. 15.30

  Flere hester skadet ved rideklubb

  Søndag morgen fikk Åsane rideklubb mistanker om at noen har åpnet dørene til stallen og elleve hestebokser i løpet av natten. Flere hester skal ha herjet fritt i stallen. Noen av hestene hadde kuttskader etter herjingen, men ingen hadde stukket av. – Det kunne gått skikkelig galt. Hestene kunne løpt ned folk og biler kunne blitt skadet. Her har noen ikke tenkt gjennom konsekvensene, sier nestleder i styret, Nina Dale Seime, som nå ønsker å installere overvåkingskameraer. Klubben vurderer å anmelde forholdet.

 • I dag kl. 15.19

  Stortalent signerer for Glimt: – Et stort valg

  Bodø/Glimt er i ferd med å hente stortalentet Sebastian Tounekti (17) etter en nordnorsk drakamp.

 • I dag kl. 15.17

  Løvstakkentunnelen i Bergen stengt

  Tunnelen er stengt på grunn av en gjenstand i veibanen, melder Vegtrafikksentralen på Twitter. En lastebil har tatt opp i høydebegrenseren på Fyllingsdalsiden. Entreprenør er på vei.

 • I dag kl. 14.58

  Dobbelt så mange unge vil prate

  Blå Kors sin chatte-tjeneste i Kristiansand, har hatt 50 prosent flere telefoner de siste to ukene. – Mange har det mer krevende hjemme nå, sier virksomhetsleder Anette Gausdal til Fædrelandsvennen.

 • I dag kl. 14.56

  E6 åpen igjen ved Skogn

  E6 ved Skogn er åpen i begge felt etter bilberging, melder politiet.

 • I dag kl. 14.54

  Tyvgods funnet i Kvadraturen

  Politiet har pågrepet to personer og gjort funn av tyvgods i Kvadraturen. Dette kan settes i forbindelse med innbrudd i bod og garasje i samme område i natt. Saken etterforskes videre.

 • I dag kl. 14.38

  Utforkjøring i Drangedal

  En bil har kjørt ut av veibanen i Krokenveien i Drangedal. Bilen skal ha truffet et tre. Fører var en kvinne i 20-årene som var alene i bilen. Kvinnen skal ikke være livstruende skadet. Hun blir kjørt til Skien sykehus. Politiet mistenker henne for ruskjøring.

 • I dag kl. 14.38

  Bil i grøften i Bjørnafjorden

  En bil har kjørt i grøften ved Holmefjord i Bjørnafjorden kommune. Ingen personer er skadet. Det er glatt på veien, melder Vest politdistrikt på Twitter. Det er også glatt på fylkesvei 49 ved Gullbotn i Bergen, der en trailer stod fast. Saltebiler er ute på veiene.

 • I dag kl. 14.34

  Gressbrann ved kraftverk

  Politi og brannvesen rykket ut til en gressbrann på Brødbølfoss kraftverk i Kongsvinger i ettermiddag. Brannen ble raskt slokket. Politiet tror brannen oppsto da en teknisk installasjon slo gnister.

 • I dag kl. 14.33

  E6 stengt ved Skogn

  E6 ved Skogn er nå stengt i nordgående kjørefelt grunnet bilberging. Det opplyser Statens vegvesen.

 • I dag kl. 14.33

  42 pasienter innlagt i Helse Vest

  Av de 42 pasientene som er innlagt med koronasmitte på sykehus i Helse Vest, ligger 14 pasienter på intensivavdeling. Alle de 14 får behandling i respirator. Totalt er 317 personer innlagt med viruset i Norge.

 • I dag kl. 14.33

  Brannen ved jernbanen er slukket

  Brannen ved sporet mellom Fredrikstad og Sarpsborg er slukket. Bane Nor melder at reisende må regne med forsinkelser og innstillinger en stund framover.

 • I dag kl. 14.31

  Pressekonferanse utsatt

  Regjeringen skulle legge frem råd om lokale karanteneregler kl. 14, men har nå utsatt pressekonferansen på ubestemt tid. Ifølge VG er årsaken en endring i beskjeden om karantenereglene.

 • I dag kl. 14.20

  Har påvist smitte hos 445 personer

  Søndag har 445 personer fått påvist koronaviruset i Vestland, ifølge Folkehelseinstituttet. Det er ni flere tilfeller enn for et døgn siden. Totalt har 4102 personer fått påvist viruset.

 • I dag kl. 14.14

  Pressekonferanse utsatt

  Regjeringen skulle legge frem råd om karanteneregler kl. 14, men har utsatt pressekonferansen på ubestemt tid. – Maskinentreprenørenes landsforbund stiller seg 100 prosent bak NHO i at lokale karanteneregler ikke kan godtas, sier Julie Brodtkorb i MEF.

 • I dag kl. 14.13

  «Koronakontrollører» oppsøker folk

  Politiet har fått inn en melding om at noen utgir seg for å være fra «koronakontrollen». De ringer på dører i området på Bogerud i Oslo. Politiet er på stedet, men har ingen beskrivelse å gå etter foreløpig.

 • I dag kl. 14.13

  Regjeringen utsatte i siste sekund

  Regjeringens annonserte pressekonferanse klokken 14, ble utsatt i siste liten. Ifølge VG ba ble det uenighet om de lokale karantenereglene. Nå er pressekonferansen utsatt.

 • I dag kl. 14.12

  Advarer mot glatte veibaner

  Vest politidsitrikt melder på Twitter om «nullføre» flere steder i Bergen og omegn. Politiet fraråder å kjøre med sommerdekk på veiene.

 • I dag kl. 14.11

  Påtroppende Oljefond-sjef beklager uttalelse om arv

  Nyutnevnte Oljefond-sjef Nicolai Tangen beklager utsagnet om at arveavgiften burde være på 100 prosent, slik at alle startet fra bunn. Den var myntet på hans egne barn.

 • I dag kl. 14.11

  Påtroppende Oljefond-sjef beklager uttalelse: – Var knyttet til egne barns arv

  Nyutnevnte Oljefond-sjef Nicolai Tangen beklager utsagnet om at arveavgiften burde være på 100 prosent, slik at alle startet fra bunn. Den var myntet på hans egne barn.

 • I dag kl. 14.01

  Folkets spørretime klokken 16

  Ministrene Kjell Ingolf Ropstad og Monica Mæland skal svare på spørsmål om koronasituasjonen live på Facebook klokken 16 i dag. Sendingen varer i én time.

 • I dag kl. 14.00

  Drama før pressekonferanse: Endret beskjed om karanteneregler i siste liten

  Regjeringen skulle be kommunene droppe egne karanteneregler, men på oppløpssiden ble det lagt til at rådene ikke er rettslig bindende. Nå er pressekonferansen utsatt og partene i krisemøte.

 • I dag kl. 13.57

  Regjeringen med pressekonferanse

  Regjeringen skal holde pressekonferanse klokken 14, søndag. Da vil det komme mer informasjon om lokale tiltak.

 • I dag kl. 13.56

  Har kontroll på brann ved jernbanen

  Brannvesenet er i gang med etterslukkingsarbeid ved jernbanesporet mellom Skjeberg og Greåker, opplyser Alarmsentral Øst. Men det er ifølge Bane Nor ikke klart når togtrafikken kan gå som normalt.

 • I dag kl. 13.49

  Koronasmittet på sykehus

  Helse Nord-Trøndelag opplyser at en pasient med koronasmitte ble lagt inn på Sykehuset Levanger i helga. Sykehuset behandler nå to pasienter med smitte. En koronapsient ble utskrevet fra sykehuset lørdag.

 • I dag kl. 13.49

  Koronasmittede på sykehus

  Helse Nord-Trøndelag opplyser at en pasient med koronasmitte ble lagt inn på Sykehuset Levanger i helga. Sykehuset behandler nå to pasienter med smitte. En koronapsient ble utskrevet fra sykehuset lørdag. Ved St. Olavs Hospital i Trondheim er to pasienter er innlagt siden fredag, og til sammen 12 er nå innlagt, melder sykehuset i en pressemelding.

 • I dag kl. 13.43

  «Zucca»s New York-sjef smittet

  James Dolan (64) er den første eieren i de største idrettene i USA som er smittet av coronaviruset og har fått påvist sykdommen covid-19. Mangemilliardæren var i mange år Mats Zuccarellos sjef i New York Rangers.

 • I dag kl. 13.38

  Færre korona-innlagde i Haugesund

  Sundag ligg seks personar inne med koronasmitte på Haugesund sjukehus. Det er to færre enn laurdag. To av dei innlagde får intensivbehandling, opplyser Helse Fonna.

 • I dag kl. 13.35

  Ber om lik hjelp som bedrifter som pålegges stenging

  Alle niseterne til Bislet Bilutleie var booket hver helg fram til uti juli, men på tre dager ble alle avbestilt. – Vi er en del av en kjede der vi ikke er førsteleddet, men blir rammet like hardt, sier Lasse Dahl (52).

 • I dag kl. 13.34

  E6 ryddet i Vuddudalen

  I Vuddudalen er E6 åpen for trafikk igjen etter bilberging, opplyser Statens vegvesen.

 • I dag kl. 13.34

  Slik kan smitten spre seg på kontoret

  – Det man ønsker å unngå er kontorer hvor man er tett i tett, sier overlege.

 • I dag kl. 13.32

  Leder søndag: Global krise uten lederskap

  Verden er blitt mindre med globalismen og den oppleves som ytterligere krympet når økonomier over hele kloden stenges ned, folk må isolere seg og kapasiteten til helsevesen i alle land møter de samme utfordringene. Vi er alle sårbare nå, og sårbarheten er jevnere fordelt enn noensinne. Det vakuumet som oppstår gir muligheter for maktspillere. Og slik det ser ut nå er den oppadstigende økonomiske supermakten Kina på vei til å manøvrere seg inn i en globalsituasjon hvor landet vil kunne tilta seg mer makt og innflytelse enn noensinne.

 • I dag kl. 13.29

  Hol hardest rammet

  Hol er nå kommunen i Norge hvor det er påvist flest koronasmittede per 1000 innbyggere. 42 personer er registrert smittet. Kommunen har sendt av gårde mange prøver denne uka, og lørdag kveld hadde alle svarene kommet, skriver Hallingdølen.

 • I dag kl. 13.25

  Slukker brann langs Østfoldbanen

  Brannvesenet er ute og slukker lyngbrann langs Østfoldbanen mellom Greåker og Skjeberg. Branntilløpet skyldes et godstog med feil på bremsene, skriver 110-sentralen Øst på Twitter. Togtrafikken er stanset mellom Fredrikstad og Sarpsborg.

 • I dag kl. 13.23

  Brøytebil kjørte av vegen

  På E6 ved Skogn har en brøytebil har kjørt ut i vegrøfta. Ikke snakk om personskade, og trafikken dirigeres forbi stedet, opplyser politiet.

 • I dag kl. 13.23

  Brøytebil skled av vegen

  På E6 ved Skogn har en brøytebil har sklidd ut i vegrøfta. Ikke snakk om personskade, og trafikken dirigeres forbi stedet, opplyser politiet.

 • I dag kl. 13.15

  Stor vasslekkasje på Karmøy

  Det lekker store mengder vann etter brot på ein vassleidning i Vormedalsveien på Karmøy. Politiet og brannvesenet er på plass.

 • I dag kl. 13.07

  Utforkjøring i Vuddudalen

  På E6 i Vuddudalen har en personbil kjørt av vegen, og står til hinder i sørgående kjørefelt. Statens vegvesen advarer andre bilister om at den kan komme brått på.

 • I dag kl. 13.00

  Innbrudd i privatbolig

  I løpet av helgen har det vært innbrudd i et hus i utkanten av sentrum av Kristiansand. Det er stjålet diverse løsøre. Politiet har foretatt åstedsundersøkelse.

 • I dag kl. 12.56

  Båttyveri i Søgne

  I løpet av natten er det stjålet en 16 fots Buster med 15 hk Yamaha. Stjålet fra Solta båthavn i Søgne. Politiet ber om tips.

 • I dag kl. 12.51

  Glemte brexit, bommet med 500 millioner

  Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen la fram kostnadsanslag for Stortinget som ikke tok høyde for effekten av Storbritannias uttreden av EU.

 • I dag kl. 12.45

  Nytt koronatilfelle i Kinn

  Ein person i Kinn kommune har fått påvist koronasmitte, skriv Firdaposten. Kommuneoverlege Jan Helge Dale seier det ikkje er grunn til å tru at personen er smitta lokalt. Til saman tre personar har fått påvist smitte av viruset i kommunen.

 • I dag kl. 12.45

  NHO oppfordrer myndighetene til å fortsette å kjøpe tjenester fra private

  NHO Service og Handel ber myndighetene om å bidra til å holde tjenestenæringen i gang, og oppfordrer de til å fortsette å kjøpe tjenester fra private.

 • I dag kl. 12.45

  NHO og IKT-Norge ber myndighetene til å videreføre kjøp av tjenester fra private

  NHO og IKT-Norge ber myndighetene om fortsatt å kjøpe tjenester hos private. Dette vil bidra til å holde den private tjenestenæringen i gang.

 • I dag kl. 12.37

  Stengd fjellovergang

  På grunn av uvêr er fjellovergangen mellom Aurland og Hol på fv. 50 stengd, melder Statens vegvesen.

 • I dag kl. 12.36

  Regntunge dager i New York

  Det er lett å se ham for oss: Hamrende på sin bærbare og utgamle Olympia-skrivemaskin, mens viruskatastrofen utspiller seg på sykehusene og i gatene i hans kjære, kjære hjemby.

 • I dag kl. 12.32

  Trafikkulykke i Trondheim

  En person ble lettere skadd i en trafikkulykke med to biler involvert ved Trøndelag Teater i Trondheim sentrum søndag formiddag. Det opplyser politiet.

 • I dag kl. 12.31

  Vil ikke forby lokale regler

  Regjeringen kommer til å legge flere føringer for hvordan lokale karanteneregler skal gjennomføres, men vil ikke forby kommunene å ha egne karanteneregler. Det melder TV 2, som har lest rundskrivet som sendes ut senere søndag.

 • I dag kl. 12.30

  Rumenere har reist hjem

  13 rumenere som har bodd i Kristiansand, melder at de har kommet hjem igjen. De reiste i egne biler forrige mandag, og fikk 2400 kroner per person av kommunen til mat og andre reiseutgifter.

 • I dag kl. 12.26

  Enklere Liv skyldte på coronaviruset, men butikksjefer mener det var en planlagt konkurs

  Enklere Livs konkurs var planlagt allerede på starten av året, hevder butikksjefer i kjeden. Ledelsen og eieren avviser påstanden om at de har brukt viruskrisen til å begrunne en planlagt konkurs.

 • I dag kl. 12.24

  Formel 1-stopp: Lager smittevernutstyr

  Italienske Ferrari og en rekke britiske lag i formel 1-sirkuset har etter corona-bremsen gått over til å «mekke» smittevernutstyr.

 • I dag kl. 12.15

  Utsetter piggdekk-fristen

  Statens vegvesen utsetter fristen for å bytte fra piggdekk til sommerdekk. Dette på grunn av koronasituasjonen. Ny frist for å bytte til sommerdekk er 1. mai for hele landet.

 • I dag kl. 12.14

  Selger mer med stengt svenskegrense

  Salget av dagligvarer på norsk side av svenskegrensa øker betraktelig. Etter at grensetiltakene ble satt i verk selger butikker nesten tre ganger så mye av enkelte dagligvarer som brus, tobakk og alkoholvarer, skriver Halden Arbeiderblad.

 • I dag kl. 12.12

  Mange kommuner uten smitte

  Nordland er fylket med færrest kommuner med påvist smitte av korona, skriver Dagbladet. I 26 av 44 kommuner er det ikke påvist smitte, ifølge avisens oversikt. Vefsn er den største kommunen som fremdeles ikke har fått påvist smitte.

 • I dag kl. 12.09

  Brann i Nissedal

  Brannvesenet i Nissedal har rykket ut etter melding om brann i et kratt eller en gresslette i Treungen.

 • I dag kl. 12.09

  Funnet død i sitt eget hjem – var coronasmittet

  En eldre mann døde i Ullensaker kommune fredag. Dødsfallet var knyttet til coronaviruset, opplyser kommunen.

 • I dag kl. 12.09

  Funn død i sitt eget hjem – var coronasmittet

  En eldre mann døde i Ullensaker kommune fredag. Dødsfallet var knyttet til coronaviruset, opplyser kommunen

 • I dag kl. 12.05

  Brann slukket på Brandbu

  En brann brøt ut i en husvegg på et bolighus på Brandbu søndag formiddag. Ingen personer kom til skade. Politiet opplyser til NRK at brannen ble slukket før nødetatene kom til stedet, men brannvesenet jobber nå med å sjekke brannstedet.

 • I dag kl. 11.59

  Koronadødsfall i Ullensaker

  En eldre mann i Ullensaker døde i sitt eget hjem fredag. Kommunen opplyser at dødsfallet er knyttet til koronaviruset. I en pressemelding opplyser kommunen at han ble testet etter sin død, skriver Romerikes Blad.

 • I dag kl. 11.57

  Rusavhengige får restaurant-mat

 • I dag kl. 11.56

  Viken har mest smitte

  I Viken fylke har 48 av 51 kommuner fått påvist koronasmitte. Det er mest i landet, skriver Dagbladet. På landsbasis har 131 av 356 kommuner i Norge ennå ikke fått påvist koronasmitte. I Nordland fylke er det påvist smitte kun i 18 av 44 kommuner.

 • I dag kl. 11.55

  Hold avstand når du går tur

  Søndag er turdag, og nå for tiden er det nok ekstra mange som velger å tilbringe dagene utendørs. Det kan føre til folkssomme skogsstier.

 • I dag kl. 11.55

  16 innlagt i Helse Bergen

  Søndag er 15 pasienter innlagt på Haukeland med Covid-19. Det er det samme antallet som lørdag. Fem stykker får intensivbehandling, som også er like mange pasienter som i går. I tillegg er en person innlagt på Voss sjukehus.

 • I dag kl. 11.53

  Mann sluppet fri etter innbrudd

  Mannen som knuste inngangsdøra og brøt seg inn på Sykehuset Levanger lørdag morgen, er løslatt. Mannen i 20-årene truet med at han var smittet av koronaviruset, men det var han ikke. Politiet opplyser til Trønder-Avisa at han fortsatt er siktet i saken.

 • I dag kl. 11.50

  Savnet kvinne funnet

  Kvinnen som har vært savnet i morgentimene søndag er funnet. Hun ble oppdaget av en person som meldte ifra til politiet. Kvinnen ble funnet kald etter å ha vært utendørs i mange timer uten varme klær.

 • I dag kl. 11.42

  Flere ber om mat og omsorg

  Organisasjonene som gir gratis mat, melder om økt pågang. Både enslige forsørgere, permitterte, utenlandske arbeidere og rusavhengige er blant dem som ber om hjelp. Frelsearmeen sier at mange er ensomme og sårbare.

 • I dag kl. 11.30

  Søker etter savnet kvinne

  Politiet sammen med frivillige søker etter en blond kvinne i 20-årene i Stabekk og Lysaker-området. Søket etter den savnede kvinnen startet klokken 07:30 søndag morgen. Folk bes sjekke sine hager, garasjer og andre steder det er mulig å ta tilhold.

 • I dag kl. 11.29

  Stabilt korona-tal på SUS

  Sundag er 11 pasientar innlagde på Stavanger universitetssjukehus med covid-19-smitte. Det er like mange som larudag. Seks pasientar får respiratorhjelp.

 • I dag kl. 11.26

  Kommunenes coronatiltak: Øy i Lofoten har isolert seg

  Kommuner over hele landet har innført egne coronaregler. Regjeringen varsler klarere nasjonale føringer, men søndag ble tiltakene utsatt.

 • I dag kl. 11.26

  I dag kan «søringkarantenen» i Lofoten ryke

  Kommuner over hele landet har innført egne coronaregler. Nå varsler regjeringen klarere nasjonale føringer.

 • I dag kl. 11.19

  Copperhill stenger dørene

  Luksushotellet Copperhill i Åre stenger dørene fra og med påske på grunn av koronaepidemien. Det skjer etter at den svenske regjeringen nå forbyr ansamlinger på over 50 personer, skriver Trønder-Avisa.

 • I dag kl. 11.13

  Seks nye koronatilfeller i Bergen

  Totalt har nå 272 personer i Bergen kommune fått påvist Korona-viruset. Det siste døgnet er det påvist seks nye smittetilfeller, ifølge BA.

 • I dag kl. 11.08

  Piggdekk-frist utsatt til 1. mai

  Fristen for å ta av piggdekkene utsettes til 1. mai som følge av koronakrisa. Vegvesenet ser at det er flere praktiske utfordringer ved at flere verksteder og dekkhotell har måttet stenge, eller har ansatte i karantene.

 • I dag kl. 11.07

  Tyskland: Politiet anholder personer som bryter coronareglene

  Tysk politi skrur til i kampen mot coronasmitten. – Selv om jeg satt ti meter fra nærmeste person, kom politiet bort til meg og sa at dette ikke er lov lenger, forteller nordmann i Berlin.

 • I dag kl. 11.07

  Studenter i opprør: – Jeg har aldri følt meg så urettferdig behandlet

  Krisepakken for studenter får det glatte lag. Enja Kjeldsen (25) er permittert fra deltidsjobben på Lindex, men har ikke som kollegene rett på dagpenger. Men Frp kan komme til å sikre regjeringen flertall.

 • I dag kl. 11.06

  Fylkesveg ryddet i Bindal

  Fylkesveg 7200 ved Terråk i Bindal kommune er ryddet etter frontkollisjonen søndag morgen, opplyser Statens vegvesen.

 • I dag kl. 11.05

  E6 åpnet i Vuddudalen

  I Vuddudalen er E6 åpnet igjen etter at et vogntog kjørte seg fast søndag formiddag. Det melder Statens vegvesen.

 • I dag kl. 11.04

  Truer med massesøksmål etter corona-smittebombe

  Ischgl i Tirol i Østerrike har blitt sett på som en av hovedkildene i pandemiens spredning til Norge. Nå truer skiturister med massesøksmål.

 • I dag kl. 10.59

  Tok mistenkte verktøytyver

  Jakten på verktøytyver i Svinndal lørdag kveld endte med pågripelse av to menn noen timer senere, opplyser Øst politidistrikt. Mennene ble pågrepet etter søk med politihunder og helikopter, godt hjulpet av gode vitneobservasjoner.

 • I dag kl. 10.51

  Ni nye smittet i Trondheim

  Lørdag ble ni personer konstatert smittet av koronavirus i Trondheim. Det dreier seg om sju kvinner og to menn. De fleste har lette symptomer, og ingen av dem er innlagt på sykehus, opplyser Trondheim kommune.

 • I dag kl. 10.50

  Ber folk holde avstand

  I turområdet Baneheia i Kristiansand har kommunen hengt opp plakater der turgåere advares mot å gå for tett inntil andre. Det skal være minst to meters avstand til de du passerer, skriver kommunen.

 • I dag kl. 10.37

  Golfstjernene får ca$h-nødhjelp

  Golfstjernene lider ingen nød. Skulle man tro. Nå i disse krisetider får de likevel tilbud om corona-hjelp i form av ca$h.

 • I dag kl. 10.33

  Besteforeldre i coronaens tid

  Mange besteforeldre savner nå barnebarna. Vi slutter jo ikke å være interessert i dem selv om vi ikke kan ses. Her er noen tips jeg har fått fra diverse besteforeldre om hvordan de dyrker fjernkontakt med barnebarn.

 • I dag kl. 10.31

  Trafikkuhell i Kristiansand sentrum

  En buss og personbil er involvert i et trafikkuhell. Det er ikke meldt om noen fastklemte. Trafikken går greit forbi. Sjåfør av personbil sjekkes av ambulanse. Fremstår ikke alvorlig.

 • I dag kl. 10.20

  Selger bolig: «Virologisk, bakterielt og radioaktivt sikret»

  Mens Norge herjes av smittefrykt, har Christoffer Braathen (40) lagt ut sin supersikre bolig for salg.

 • I dag kl. 10.19

  Skatteetaten: Har trukket om lag 100 konkursbegjæringer

  Egentlig skal Skatteetaten kreve inn forfalte skatte- og avgiftskrav også i vanskelige tider. Nå er det gjort unntak.

 • I dag kl. 10.07

  Brøytebil på tvers

  Vegen ved Mannseidet i Stad kommune er stengt på grunn av bilberging. Statens vegvesen opplyser at ein brøytebil står på tvers. Det er venta at fv. 618 vert stengt ein time.

 • I dag kl. 10.05

  Sanna Sarromaa: – Vår tid har kommet!

  Vi lever i en støyende, ekstrovert verden som hemmer en betydelig del av oss, slo Susan Cain fast for noen år siden med sin bestselgende bok «Quiet». Så kom coronaen og endret gamet. Verden tilhører oss introverte nå.

 • I dag kl. 9.55

  Flere ber om mathjelp

  Organisasjonene som deler ut gratis mat, melder om økt pågang. Både enslige forsørgere og permitterte, utenlandske arbeidere er blant dem som ber om hjelp. Frelsearmeen sier de får samme antall nye mennesker hver dag som de vanligvis får på en måned.

 • I dag kl. 9.53

  Ber folk om å droppe klatring

  – Med bakgrunn i den tragiske hendelsen i går og myndighetenes anbefalinger om bevegelsesrestriksjoner, oppfordrer jeg også ekstremsportutøvere som besøker Tinn til å «holde seg i ro» i disse koronatider, uttaler brannsjefen i Tinn til TA.

 • I dag kl. 9.53

  Flere ber om mathjelp

  Organisasjonene som deler ut gratis mat, melder om økt pågang. Både enslige forsørgere og permitterte, utenlandske arbeidere er blant dem som nå ber om hjelp.

 • I dag kl. 9.53

  Stengd for personbilar

  Rv. 7 over Hardangervidda er stengd for personbilar, melder Statens vegvesen. Det er kolonnekøyring for køyretøy over 7,5 tonn.

 • I dag kl. 9.53

  Stengt for personbilar

  Rv. 7 over Hardangervidda er stengd for personbilar, melder Statens vegvesen. Det er kolonnekøyring for køyretøy over 7,5 tonn.

 • I dag kl. 9.52

  Mimir Kristjansson om lengselen etter datteren: – Redd for at hun skulle glemme meg

  «Farmen kjendis»-deltagerens samboer fikk advarsel av TV 2-psykologen. – Jeg fikk beskjed om at jeg måtte ha lave forventninger, sier hun. Heldigvis hadde de ingenting å frykte.

 • I dag kl. 9.49

  Selger bolig: «Virologisk, bakterielt og radioaktivt sikret»

  Mens Norge herjes av smittefrykt, har Christoffer Braathen (40) lagt ut sin supersikre bolig for salg.

 • I dag kl. 9.48

  Stor skogbrannfare

  Meteorologisk institutt har de siste dagene utstedt gult farevarsel om skogbrannfare for Agder grunnet tørre forhold. Det presiseres at faren vil fortsette til det kommer nedbør av betydning.

 • I dag kl. 9.47

  Belgia: Første katt smittet av coronaviruset

  Belgiske myndigheter bekrefter at en katt har blitt smittet av coronaviruset. Dette er det første rapporterte tilfellet hvor et dyr har vist symptomer på sykdommen. Det finnes ingen bevis for at dyr kan smitte mennesker med viruset.

 • I dag kl. 9.44

  Regner med å gjenoppta søk mandag

  Av hensyn til redningsmannskapenes sikkerhet vil videre søk etter klatreren som ble tatt av et ras lørdag, sannsynligvis utsettes til mandag. – Sikkerheten er viktigst når vi antar at vedkommende er omkommet, sier operasjonsleder Erik Gunnerød.

 • I dag kl. 9.37

  Åpning av Valdresflye er i rute

  Vegtrafikksentralen melder at oppfresinga av fylkesveg 51, Valdresflye går som planlagt. De forventer at vegen er klar til åpning onsdag 1. april klokka 10:00.

 • I dag kl. 9.37

  Vogntog kjørte seg fast

  På E6 i Vuddudalen i Levanger kommune sperrer et vogntog deler av vegbanen. Trafikken dirigeres på stedet, slik at bilene kommer seg forbi i ett felt, melder politiet.

 • I dag kl. 9.34

  Pågrepet etter bilbrann

  En person er pågrepet i Bodø mistenkt for biltyveri og ruspåvirket kjøring, melder politiet. Bilen ble funnet etter melding om bilbrann og brannvesenet rykket ut for å slokke brannen. Bilen er helt utbrent.

 • I dag kl. 9.30

  Uvanlig stille for politiet

  Politiet i Sørøst politidistrikt melder om en usedvanlig rolig natt. – Denne perioden har vært som natt og dag for oss. Når utestedene holder stengt er det minimalt med oppdrag, sier operasjonsleder Erik Gunnerød til NRK.

 • I dag kl. 9.27

  Mistenker ruskjøring

  En mann i 30-årene er mistenkt for promillekjøring etter at han kjørte en bil fast i en snøskavl i Sortland kommune i natt. Mannen er tatt med til legevakt for bevissikring, melder politiet.

 • I dag kl. 9.20

  Norge skal teste friske personer

  På rekordtid har Island blitt landet som tester flest personer for korona per million innbygger. Nå skal Norge gjøre det samme, opplyser Folkehelseinstituttet til NRK. Formålet er å finne mørketallet over hvor mange som er smittet.

 • I dag kl. 9.20

  Skifte til sommerdekk

  Statens Vegvesen kommer med ny frist for å skifte til sommerdekk. Det blir 1. mai for hele landet:

 • I dag kl. 9.14

  Dyrhaug vraket fra landslaget

  Niklas Dyrhaug fra Tydal er ikke med i planene til Norges skilandslag fremover, bekrefter trønderen til VG. Han gir likevel ikke opp satsingen mot VM i Oberstdorf i februar neste år. 32-åringen gikk kun ett verdenscuprenn forrige sesong. Da ble han nummer 16.

 • I dag kl. 9.10

  Kolonne over Hardangervidda

  Det er kolonnekøyring på rv. 7 over Hardangervidda. Årsaka er uvêr, melder Statens vegvesen. Første kolonne går kl. 10.30 frå begge sider av fjellovergangen.

 • I dag kl. 9.09

  Uten førerkort

  Lørdag kveld ble en mann i starten av 50-åra stoppet av politiet. Det viste seg at han ikke hadde gyldig førerkort, og han er nå anmeldt for forholdet.

 • I dag kl. 9.08

  Tre flere smitta i Lillehammer

  Lillehammer kommune meldte lørdag at ytterligere tre personer er registrert smitta i kommunen. Det totale antall smitta i Lillehammer er nå 26.

 • I dag kl. 8.53

  Over 20.500 studenter og ansatte klare til å hjelpe helsevesenet

  Landets universiteter og høgskoler har meldt inn over 20.500 navn på studenter og ansatte som er i beredskap for helsevesenet i coronaepidemien.

 • I dag kl. 8.51

  Fløyet til sykehus etter kollisjon

  En person er fløyet til St. Olavs Hospital i Trondheim for behandling etter frontkollisjonen i Bindal kommune søndag morgen. Det var to personbiler som kolliderte ved Terråk, og det satt en person i hver sin bil. Den andre personen er kjørt til Sykehuset Namsos. Begge skal være stabile, melder politiet.

 • I dag kl. 8.51

  Hjelmeland-ruta som normalt

  På strekninga Hjelmeland - Nesvik - Skipavik går ferja som normalt igjen frå 08.45.

 • I dag kl. 8.50

  NHO og LO vil la arbeidsledige studere

  300.000 personer er registrert som arbeidsledige eller permitterte. Nå vil NHO og LO endre reglene slik at de kan studere og heve kompetansen.

 • I dag kl. 8.48

  Frontkollisjon i Bindal

  To personbiler har frontkollidert i Bindal kommune i Nordland, melder politiet på Twitter. En person satt fastklemt i bilen etter kollisjonen, og er fraktet med Luftambulansen til St. Olavs sykehus. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent.

 • I dag kl. 8.45

  Politiet måtte ut til hytte

  Politiet rykte ut til ei hytte i Sogndal etter melding om brot på hytteforbodet. Det er forbod mot å opphalde seg på ei hytte som ikkje er i heimkommunen. – Personen skulle reise heim igjen i dag, seier operasjonsleiar Eivind Hellesund i Vest politidistrikt. Politiet har fått fleire meldingar om brot på hytteforbodet i natt, mellom anna frå Sunnfjord, Sotra og Kvamskogen.

 • I dag kl. 8.45

  Rykte ut til hytte

  Politiet rykte ut til ei hytte i Sogndal etter melding om brot på hytteforbodet. Det er forbod mot å opphalde seg på ei hytte som ikkje er i heimkommunen. – Personen skulle reise heim igjen i dag, seier operasjonsleiar Eivind Hellesund i Vest politidistrikt. Politiet har fått fleire meldingar om brot på hytteforbodet i natt, mellom anna frå Sunnfjord, Sotra og Kvamskogen.

 • I dag kl. 8.40

  Trump setter ikke New York i karantene

  President Donald Trump har bestemt at New York og områdene rundt ikke skal settes i karantene. Innbyggere bes avstå fra alle unødvendige reiser.

 • I dag kl. 8.30

  Slik har coronaviruset rammet kommuner med hjørnesteins-bedrifter

  Sykkylven på Sunnmøre rammes hardt når største arbeidsgiver Ekornes varsler at det kan bli permitteringer for alle ansatte. I Sogndal er Lerum avhengig av at de ansatte holder seg friske for å holde produksjonen i gang.

 • I dag kl. 8.30

  Slik har coronaviruset rammet kommuner med hjørnesteinsbedrifter: – Det skaper usikkerhet

  Sykkylven på Sunnmøre rammes hardt når største arbeidsgiver Ekornes varsler at det kan bli permitteringer for alle ansatte. I Sogndal er Lerum avhengig av at de ansatte holder seg friske for å holde produksjonen i gang.

 • I dag kl. 8.27

  LO og NHO: La permitterte studere

  NHO og LO vil endre reglene slik at permitterte ansatte kan etterutdanne seg og fortsatt få dagpenger, skriver Aftenposten. 300.000 arbeidstakere er permitterte så langt under korona-krisen. – Reglene må tilpasses behovet for å kunne motta dagpenger som arbeidsledig eller permittert samtidig som man tar utdanning eller får opplæring, sier LO-leder Hans Christian Gabrielsen.

 • I dag kl. 8.25

  Den maritime næringen tror ikke krisepakke vil hjelpe

  Norsk Industri og offshorerederiet DOF mener krisepakkene fra regjeringen ikke er nok til å redde den kriserammede maritime næringen.

 • I dag kl. 8.25

  Vil la arbeidsledige studere

  300.000 personer er registrert som arbeidsledige eller permitterte. Nå vil NHO og LO endre reglene slik at de kan studere og heve kompetansen. I dag risikerer arbeidssøkende å miste dagpengene dersom de melder seg på studier, skriver Aftenposten.

 • I dag kl. 8.22

  SiO permitterer 350 ansatte

  Det er ansatte ved Studentsamskipnaden i Oslos treningssentre, serveringssteder, tannhelsetjeneste og administrasjon som blir permittert, skriver Universitas. Totalt blir 350 permittert og det er også frykt for et betydelig underskudd i 2020.

 • I dag kl. 8.18

  Satt fastklemt etter frontkollisjon

  Søndag morgen frontkolliderte to personbiler ved Terråk i Bindal kommune. En person satt fastklemt i bilen etter kollisjonen, og Luftambulansen er sendt for å hente skadde, melder politiet. Det satt en person i hver sin bil, og skadeomfanget er foreløpig ukjent.

 • I dag kl. 8.18

  Frontkollisjon i Bindal

  Søndag morgen frontkolliderte to personbiler ved Terråk i Bindal kommune. En person satt fastklemt i bilen etter kollisjonen, og uftambulansen er sendt for å hente skadde, melder politiet. Skadeomfanget er foreløpig ukjent.

 • I dag kl. 8.16

  Tatt for vold på Heimdal

  Natt til søndag pågrep politiet en mann i 30-årene som er mistenkt for å ha utøvd vold mot en kvinne i 50-årene. Voldshendelsen skal ha skjedd i en bolig på Heimdal i Trondheim. Politiet oppretter sak mot mannen.

 • I dag kl. 8.13

  Høy fart i Marienborgtunnelen

  Seks bilister kjørte for fort da politiet hadde kontroll i Marienborgtunnelen i Trondheim lørdag kveld. Én fører anmeldes og førerkortet beslaglegges etter å ha kjørt i 86 km/t i 60-sonen, melder politiet.

 • I dag kl. 8.12

  Fraktet til legevakt

  En person ble utsatt for vold på privat sted, natt til søndag. Politiet har vært på stedet og snakket med partene. En person blir tatt med til legevakt for undersøkelse. Den ene parten er bortvist fra stedet. Politiet oppretter sak.

 • I dag kl. 8.10

  Politiet måtte løpe etter tyv

  To personer ble tatt på fersk gjerning i forbindelse med et innbrudd i Skistua i Trondheim natt til søndag. Den ene ble tatt etter en lengre løpetur i skogen, og ifølge politiet hadde de to pågrepne med seg en stjålet bil.

 • I dag kl. 8.09

  Skadet i slåsskamp

  En person er skadet i en slåsskamp natt til søndag, i Vester gate i Arendal. Politiet har vært i kontakt med flere personer. Foreløpig uklart hendelsesforløp.

 • I dag kl. 8.08

  Ferjesamband innstilt i Ryfylke

  Ferja på strekninga mellom Hjelmeland, Nesvik og Skipavik er innstilt (rute 1) på grunn av tekniske problem.

 • I dag kl. 8.07

  Coronakampen koster dyrt: – Rammer yngre generasjoner

  300.000 arbeidsledige og et børsfall på mer enn 25 prosent: Økonomiprofessor påpeker at kampen for å redde liv under coronaepidemien har en høy pris for samfunnet.

 • I dag kl. 8.05

  Måtte avslutte fleire festar

  Vest politidistrikt måtte avslutte fleire festar i natt. Det er naboar eller forbipasserande som har meldt frå til politiet. Fem personar måtte i arresten.

 • I dag kl. 8.05

  Avslutta fleire festar

  Vest politidistrikt måtte avslutte fleire festar i natt. Det er naboar eller forbipasserande som har meldt frå til politiet. Fem personar måtte i arresten.

 • I dag kl. 8.05

  Ser du hvor fylkesgrensen på denne stranden går?

  Disse to fylkene i Florida hadde en periode forskjellige smittevernregler for å unngå spredningen av coronaviruset.

 • I dag kl. 8.01

  Råkøyrde på motorvegen

  Ein mann i 50-åra køyrde i 173 km/t i 90-sonen på E39 i Stavanger laurdag kveld. Politiet stoppa han, og tok frå han førarkortet.

 • I dag kl. 8.01

  Krasjet med et tre

  En mann i slutten av tenårene kjørte ut av veibanen og kolliderte med et tre i Borregaten i Tønsberg natt til søndag. Føreren ble kontrollert av ambulanse på stedet, men kunne reise fysisk uskadd hjem. Førerkortet er beslaglagt.

 • I dag kl. 8.01

  Krasjet i tre

  En mann i slutten av tenårene kjørte ut av veibanen og kolliderte med et tre i Borregaten i Tønsberg natt til søndag. Føreren ble kontrollert av ambulanse på stedet, men kunne reise fysisk uskadd hjem. Førerkortet er beslaglagt.

 • I dag kl. 6.48

  Hellandsbygd fortsatt isolert

  Fylkesvei 520 mellom Sauda og Hellandsbygd i Rogaland er fortsatt stengt etter et stort steinras fredag kveld. Opprydnings- og sikringsarbeidet fortsetter søndag, opplyser Vegtrafikksentralen vest til NTB.

 • I dag kl. 6.00

  Sennheiser imponerer med fabelaktig lyd og støydemping

  Sennheisers Momentum True Wireless var av mange – og deriblant oss – ansett som de best-låtende «true wireless»-pluggene…

 • I dag kl. 5.43

  Helsepersonell uten beskyttelse: – Jeg ble helt rystet

  – Leger og sykepleiere bruker hverken munnbind eller hansker, sier Lily Bandehy (71), som hadde et medisinsk inngrep ved Ullevål sykehus denne uken.

 • I dag kl. 3.52

  Tufte i familie-knipe: – Jeg må se at vi overlever

  Olaf Tufte (43) mener utsiktene til å redde livsgrunnlaget som bonde og forretningsdrivende sammen med kona Aina og parets to barn er «kjipe» – men håper å få svar rundt 17. mai på om han kan satse mot OL neste år.

 • I dag kl. 3.39

  Antar at klatrer har omkommet

  Leteaksjonen etter en isklatrer på Rjukan i Telemark er avsluttet. Klatreren ble meldt savnet etter et ras lørdag. Politiet antar at klatreren har omkommet, men han er ikke funnet. – Savnede er en mann i 40-årene fra Oslo, melder politiet i Sør-Øst.

 • I dag kl. 3.26

  Innstiller miljøvernlover: – En åpen invitasjon til å forurense

  Trump-administrasjonen tillater brudd på miljøvernlover på ubestemt tid på grunn av coronaviruset. Dette setter sinnene i kok hos miljøvernorganisasjonene.

 • I dag kl. 1.29

  Kommer du deg ikke på butikken i dag? Les VGs papiravis her!

  I dagens e-avis kan du lese om da VG var med ambulanseflyet som fraktet pasienter som hadde reist fra corona-nedstengt Spania hjem. Du kan også lese et stort intervju med TV-kjendis Tore Strømøy, som synes det er smått skummelt å ha passert 60 år.

 • I dag kl. 0.51

  Spedbarn med coronavirus død i USA

  Et spedbarn under ett år med coronavirus døde i USA fredag. Nå jobber myndighetene på spreng for å finne dødsårsaken.

 • Lørdag 28. mars kl. 22.36

  Få nye påviste smitta

  Helse Førde opplyser at det er to nye påviste smittetilfelle i deira område i dag. I alt er det 40 tilfelle i Sogn og Fjordane av påvist koronavirus. To pasientar er innlagde med Covid-19 smitte.

 • Lørdag 28. mars kl. 22.12

  «Udødelig» bestemor (102) frisk av coronaviruset

  Italica Grondona (102) har god grunn til å ferie. Ikke bare er hun 102 år, hun har også overlevd coronaviruset!

 • Lørdag 28. mars kl. 22.12

  «Udødelige» Italica (102) frisk av coronaviruset

  Italica Grondona (102) har god grunn til å feire. Ikke bare er hun 102 år, hun har også overlevd coronaviruset!

 • Lørdag 28. mars kl. 21.31

  Hentes hjem til Norge med ambulansefly fra overfylte sykehus i Spania

  I LUFTROMMET OVER NORGE (VG) To eldre pasienter hjelpes hjem på et ambulansefly. De har blitt fløyet fra Spania, et av de hardest rammede landene i corona-krisen i Europa.

 • Lørdag 28. mars kl. 21.19

  VG-quiz: Hvor mye kan du om sport?

  Hvor mange OL-gull har Marit Bjørgen og hvor mange barn har egentlig Gjert Ingebrigtsen?

 • Lørdag 28. mars kl. 21.03

  Brannen skal skyldes bålbrenning

  Polititet melder at brannen i Paradisskaret mest sannsynlig startet i et gammelt steinhus. De har vært i kontakt med en gutt i slutten av tenårene, som prøvde å tenne et bål i eller ved steinhuset. Dette gikk ikke helt etter planen. Et areal på cirka ett mål er svidd av. Gutten blir anmeldt for ulovlig bålbrenning.

 • Lørdag 28. mars kl. 21.01

  Svarer Per Arne Flod: – Det handler ikke om hyttepåsken!

  Kjære Per Arne Flod, tror du virkelig vi bryr oss mest om påskeferien?

 • Lørdag 28. mars kl. 20.21

  Vegen åpen igjen på Heimdal

  Fylkesveg 6654 på Heimdal er ryddet etter trafikkuhell, opplyser Vegtrafikksentralen.

 • Lørdag 28. mars kl. 20.21

  Vegen igjen åpen på Heimdal

  Fylkesveg 6654 på Heimdal er ryddet etter trafikkuhell, opplyser Vegtrafikksentralen.

 • Lørdag 28. mars kl. 20.11

  Første korona-dødsfall

  Kristiansand fikk lørdag morgen sitt første dødsfall av en person med koronasmitte, melder kommunen. Det var en eldre beboer ved Ternevig omsorgssenter som døde.

 • Lørdag 28. mars kl. 20.08

  Har rykket ut til flere fester

  Den siste tiden har politiet i Agder rykket ut til flere hjemmefester i distriktet. – Smittevernstiltakene gjelder i hjemmet også. Man bør ikke ha store ansamlinger av mennesker, sier operasjonsleder Vidar Arnesen.

 • Lørdag 28. mars kl. 20.00

  E6 åpen igjen på Kvål

  E6 på Kvål er igjen åpen etter bilberging, melder Vegtrafikksentralen.

 • Lørdag 28. mars kl. 19.51

  Oslo kommune ber sykepleiere jobbe kun ett sted

  Fagforeningsledere frykter helsearbeidere vil miste deler av lønnen fordi mange veksler mellom deltidsstillinger flere steder.

 • Lørdag 28. mars kl. 19.39

  Åpner dørene for letemannskapene

  Industriarbeidermuseet på Vemork har åpnet dørene for nødetater og frivillige letemannskaper lørdag kveld, etter at en isklatrer ble tatt av et skred. Lokalene vil bli brukt som base i koordineringen av leteaksjonen utover kvelden.

 • Lørdag 28. mars kl. 19.30

  Unntakstilstand på Karl Johan: – Det er en spøkelsesby

  KARL JOHAN (VG) Oslos paradegate ligger stille som i påskeuken. Yngve Gauslå trekker – som en av ytterst få – vårluften inn via en ansiktsmaske. Det er «unntakstilstand» på Karl Johan.

 • Lørdag 28. mars kl. 19.22

  Fire nye koronatilfeller i Levanger

  Fire nye personer er bekreftet smittet av koronavirus i Levanger, tre unge voksne og ett barn i skolealder. Alle er isolert i hjemmet og ingen har alvorlige symptomer, melder Levanger kommune. Det er totalt 15 smittede i kommunen.

 • Lørdag 28. mars kl. 19.19

  Dyrhaug bekrefter: Vraket fra landslaget

  Niklas Dyrhaug har fått beskjed om at han er ferdig på landslaget, men han satser videre mot VM i Oberstdorf neste år.

 • Lørdag 28. mars kl. 19.18

  Innbrudd i Kvinesdal

  I Kvinesdal er politiet på vei til en fritidsbolig etter melding om innbrudd. Flere gjenstander skal være stjålet.

 • Lørdag 28. mars kl. 19.17

  Gresssbrann ved Paradisskaret

  Brannvesenet og politiet rykket ut etter melding om gressbrann ved Paradisskaret i Sandnes. Brannvesenet opplyser at brannen strakk seg over et område på 90-100 kvadratmeter. Brannen er nå slukket, og brannvesenet driver etterslukking på stedet.

 • Lørdag 28. mars kl. 19.15

  Lege snudde etter VG-sak: Da fikk corona-smittet hjelp

  Tirsdag skrev VG at en overlege ved Akerhus Universitetssykehus mener flere coronapasienter blir innlagt for sent. Samme dag ble en 38 år gammel mann fra Viken oppringt av legevakten.

 • Lørdag 28. mars kl. 19.09

  Åtvarar dei som har mista smakssans

  Endå eit nytt koronatilfelle er oppdaga i Voss herad. Det totale talet er no 25 smitta. Ein av fire som har testa positivt i Voss herad har forbigåande tap av smak og luktesans. Kommunen vil at alle innbyggjarar som har ein form for luftvegsinfeksjon, og i tillegg mister smak- og luktesans, om å ta forholdsreglar som om dei er smitta av korona.

 • Lørdag 28. mars kl. 19.05

  Jakter på verktøytyverier

  Politiet jakter på to menn som løp avgårde fra et verktøytyveri i Svinndal. Politiet skriver på Twitter at den ene var kledt i mørke klær, mens den andre hadde rød overdel. Politiet er interessert i tips.

 • Lørdag 28. mars kl. 19.05

  I natt stilles klokkene én time fram

  Klokken 2 i natt går vi over til sommertid. Da stilles klokka mot nærmeste sommer, altså én time fram.

 • Lørdag 28. mars kl. 18.52

  MC-ulykke i Askim

  En person er fraktet til sykehuset på Kalnes etter en MC-ulykke i Askim. MC-føreren var ifølge politiet ved bevissthet, og de skriver på Twitter at de mistenker ruskjøring. Ingen andre var involvert i ulykken.

 • Lørdag 28. mars kl. 18.51

  Støttespillere holder fast ved Trump: – Han har gjort alle de rette tingene

  Selv om USA nå har flest corona-smittede i hele verden, er det veldig mange amerikanere som fortsatt holder fast ved støtten til Donald Trump.

 • Lørdag 28. mars kl. 18.50

  Kollisjon i Trondheim

  Det har vært en trafikkulykke på Ringvålveien på Heimdal. To biler har kollidert og det er store materielle skader, melder politiet. Det skal være to involverte personer som begge har kommet seg ut av bilene. Kun snakk om lettere personskade. Det meldes om glatte veier.

 • Lørdag 28. mars kl. 18.37

  Varebil utfor veien i Kvål

  En varebil med henger har kjørt utfor vegen på E6 i Kvål, melder politiet. Det skal ikke være personskade, men det er trafikale problemer.

 • Lørdag 28. mars kl. 18.32

  Møteulykke i Bø

  En kvinne ble trolig lettere skadd da to personbiler delvis frontkolliderte på fylkesvei 7698 ved Bø-Storraet. Veien er for tiden stengt, opplyser politiet.

 • Lørdag 28. mars kl. 18.26

  Vurderer tiltak overfor hyttefolk

  Indre Fosen kommune vurderer å sette inn tiltak overfor folk som bryter forbudet mot å være på hytta, skriver Fosna Folket. Kommunen har 2000 fritidsboliger, og det er kommet tips om at folk bryter forbudet.

 • Lørdag 28. mars kl. 18.16

  Her spilles det fortsatt foran publikum: – De kan vaske hendene

  Enkelte ikler seg munnbind, andre tør ikke å gå på kamp – men fotballen ruller for fullt i Hviterussland.

 • Lørdag 28. mars kl. 18.16

  Penger til Innovasjon Norge

  Innovasjon Norge får tilført 4,5 milliarder kroner ekstra i krisepakken regjeringen la frem i dag. Pengene skal gå til utviklingsprosjekter. – Vi er i daglig, kontakt med virksomhetene, sier direktør Stein Ivar Strøm i Trøndelag i en pressemelding.

 • Lørdag 28. mars kl. 18.12

  Stanset ruset bilfører på Tiller

  UP har stanset en bil på Tiller i Trondheim hvor fører er ruset. Sjåføren blir avhørt, melder politiet.

 • Lørdag 28. mars kl. 18.11

  Fant mynt fra 1800-tallet

  Alma Finnøy-Fossnes (6) fra Rykene i Arendal fant en mynt fra 1891 da hun var ute på sykkeltur nylig. Toøringen ble funnet ved gamle Øiestad kirke. – Hun syntes det var veldig gøy, sier mamma Marielle Finnøy. Agderposten omtalte saken først.

 • Lørdag 28. mars kl. 17.59

  Nytt rekordår for Pizzabakeren: «I 17 år har jeg ventet på en smell, men den kommer aldri»

  Pizzabakeren fortsetter å sette rekorder. Med en omsetning på 1,2 milliarder og et resultat på 83 millioner ble fjoråret det beste noensinne. Nå har kjeden over 200 utsalgssteder i seks land.

 • Lørdag 28. mars kl. 17.59

  Bitcoin-ekspert etter brutalt prisras: – En knivsegg

  Kryptomarkedet følger aksjemarkedet i de volatile corona-tidene. Torbjørn Bull Jenssen sier det er to scenarioer i markedet nå: – Enten faller det sammen med økt pessimisme, eller så smeller det rett opp.

 • Lørdag 28. mars kl. 17.53

  Flere tog blir innstilt

  Innstillingene fortsetter for Sørtoget og Arendalsbanen, skriver Go-Ahead i en pressemelding. I første omgang vil dette vare fram til over påske. Det blir satt opp egne ruter i påskeferien.

 • Lørdag 28. mars kl. 17.48

  Rasveien blir ikke åpna i dag

  Vegtrafikksentralen melder at veien ikke vil bli åpna i dag, etter raset som gikk over fylkesvei 520 mellom Sauda og Hellandsbygda fredag kveld.

 • Lørdag 28. mars kl. 17.42

  Aurora med digitalkonsert: Vil gi ro og lys

  Aurora Aksnes skal spille for en tom sal på søndag. Det tror hun blir både godt og sørgelig.

 • Lørdag 28. mars kl. 17.29

  Brannen sløkt

  Brannen ved Koigen i Hamar er sløkt, skriv politiet i ei melding på Twitter. Berre små skader på brygga.

 • Lørdag 28. mars kl. 17.23

  Kan miste sju millioner i inntekter

  Det var ventet mer enn 70 cruisebåter til Kristiansand denne sesongen, men avbestillingene kommer på løpende bånd, ifølge havnedirektør Halvard Aglen. – Vi kan gå glipp av sju millioner dersom dette ikke endrer seg, sier han om koronakrisen.

 • Lørdag 28. mars kl. 17.19

  Patruljerer skjærgården i påsken

  – I møte med turister på hyttebesøk i påsken kommer vi til å råde alle til å følge bestemmelsene som er gjeldene for øyeblikket. Dette bør løse seg med god kommunikasjon, sier politistasjonssjef Øystein Skottmyr ved Kragerø politistasjon til KV.

 • Lørdag 28. mars kl. 17.15

  Brann i Hamar

  Politiet har fått melding om brann i ei brygge ved Koigen i Hamar. Brannvesen og politi er på veg til staden.

 • Lørdag 28. mars kl. 17.05

  Mann i Levanger var ikke smittet

  Mannen som tidlig lørdag morgen brøt seg inn på Sykehuset Levanger, hadde ikke koronasmitte. Det melder Helse Nord-Trøndelag. På bakgrunn av dette er ingen av sykehusets ansatte tatt ut av arbeid eller i karantene. Mannen er pågrepet av politiet.