Nyheter:

 • I dag kl. 21.31

  Helsedirektoratet om coronaspørsmål: – Ikke ring 113

  Utbrudd i Oslo og mye omtale i media gjør at mange ringer coronatelefonen. Nå er Helsedirektoratet bekymret for at overbelastning av linjene kan føre til at flere ringer 113 med spørsmål om viruset.

 • I dag kl. 21.17

  Tunnel open igjen

  Songstadtunnelen på E16 mellom Bergen og Voss er open igjen.

 • I dag kl. 21.00

  I kveld stenger øl-kranene ved midnatt

  Ved midnatt stenges ølkranene på utestedene. Bransjen mener det vil føre gjestene ut til uoversiktelige hjemmefester og større smittefare.

 • I dag kl. 20.45

  Songstadtunnelen stengd

  Songstadtunnelen på E16 mellom Bergen og Voss er stengd ei kort periode grunna sjekk av tunneltak etter at steinnedfall.

 • I dag kl. 20.42

  Kolliderte med elsparkesykkel

  Ei kvinne kolliderte i kveld med ein bil medan ho køyrde elsparkesykkel i Selje i Nordfjord. Det var låge hastigheiter, og kvinna fekk skrubbsår. Ho var sjokkprega etter hendinga.

 • I dag kl. 20.40

  Gravemaskin velta

  Ei gravemaskin velta ved Sjukehusvegen i Lærdal i ettermiddag. Gravemaskina var utanfor vegskuldra. Føraren var ein mann i tjueåra. Han fekk eit kutt i hovudet og vart teken med til sjukehus. Årsaka til kvifor den velta er ukjend.

 • I dag kl. 20.14

  Andrea Pirlo ny Juventus-trener

  Andrea Pirlo (41) er bekreftet som ny trener for Juventus - etter at Maurizio Sarri fikk sparken tidligere lørdag.

 • I dag kl. 20.14

  Pirlo ny Juventus-trener

  Andrea Pirlo (41) er bekreftet som ny trener for Juventus - etter at Maurizio Sarri fikk sparken tidligere lørdag.

 • I dag kl. 20.13

  Badegjest Zara: – Det er helt stappfullt

  Badende ved Oslofjorden er sjokkerte over at folk ligger for tett på strendene. – Dra hjem igjen om folk ligger for tett, mener byrådsleder Raymond Johansen.

 • I dag kl. 19.59

  Motorsyklist sendt til St. Olavs

  Det har vært en kollisjon mellom en bil og motorsykkel i Osloveien i Trondheim. Motorsyklisten er lettere skadd og har antakeligvis sklidd over i motgående retning. Føreren er sendt med ambulanse til St. Olavs hospital for nærmere helsesjekk.

 • I dag kl. 19.55

  Rundt 100 personer bidrar i søk

  Søket etter savnede John Olav Moi i Lund kommune fortsetter for full styrke, opplyser operasjonsleder, Toralv Skårland, i politiet til NRK lørdag kveld. Det er foreløpig ikke gjort noe funn. Rundt 100 personer bidrar i søket, som foregår på vestsiden av E39.

 • I dag kl. 19.52

  Store dommerkontroverser da Vålerenga berget uavgjort mot Bodø/Glimt

  VALLE (VG) (Vålerenga - Bodø/Glimt 2–2) Vålerenga påførte Bodø/Glimt serieledernes andre poengtap denne sesongen. Glimt-trener Kjetil Knutsen mener de ble snytt for det han kaller «den mest opplagte straffe jeg har sett».

 • I dag kl. 19.45

  Smittetall øker i Indre Østfold

  Lørdag kveld melder Indre Østfold kommune at de har registrert 22 nye smittede siden i går. Det er sju flere enn tidligere opplyst, og basert på flere testsvar i ettermiddag. Kommuneledelsen varsler nye tiltak fra i morgen, og ber alle innbyggere om å droppe sosiale aktiviteter.

 • I dag kl. 19.42

  Nytt smittetilfelle i Haugesund

  En person er bekreftet smittet av koronaviruset i Haugesund i helgen, bekrefter smittevernlege i kommunen, Teis Qvale, til H-avis. Det skal ikke være noen sammenheng med det tidligere smitteutbruddet i området.

 • I dag kl. 19.07

  Norske konsertarrangører: Frykter også for neste sommer

  Med nye innstramninger i smittevernreglene vokser også bekymringen blant norske konsertarrangører for sommeren 2021.

 • I dag kl. 18.55

  Kåre Ingebrigtsen ny Brann-trener

  Under en pressekonferanse på Brann stadion ble den tidligere Rosenborg-treneren bekreftet som ny hovedtrener for bergenserne. Han leder ikke rødtrøyene mot Molde på mandag.

 • I dag kl. 18.50

  Savnet funnet i god behold

  Den savnende er funnet i god behold, melder politiet.

 • I dag kl. 18.44

  Kåre Ingebrigtsen presentert som Brann-trener: – Min ambisjon er å vinne troféer

  BERGEN (VG) Kåre Ingebrigtsen (54) er tilbake i norsk fotball - to år etter at han ble sparket i Rosenborg. Han har signert en avtale med Brann ut 2022, og gikk offensivt ut i sitt første møte med pressen.

 • I dag kl. 18.44

  Kåre Ingebrigtsen presentert som Brann-trener

  BERGEN (VG) Kåre Ingebrigtsen (54) er tilbake i norsk fotball - to år etter at han ble sparket i Rosenborg. Han har signert en avtale med Brann ut 2022.

 • I dag kl. 18.31

  Skudd avfyrt ved demonstrasjon – stormer departement

  En stor gruppe demonstranter har lørdag tatt seg inn i det libanesiske utenriksdepartementet. Det skal ha blitt avfyrt skudd ved demonstrasjonene.

 • I dag kl. 18.31

  Demonstranter stormer departement – blir støttet av USA

  Den amerikanske ambassaden i Beirut erklærer sin støtte til demonstrasjonene etter at en stor gruppe demonstranter lørdag har tatt seg inn i det libanesiske utenriksdepartementet

 • I dag kl. 18.17

  Leter etter savnet fra sykehjem

  Politiet melder om en 77 år gammel mann som er savnet fra et sykehjem på Nyrud i Vefsn. Mannen, som er dement, beskrives slik: Norsk utseende, over 180 cm høy, og har trolig på seg en grå genser med glidelås og hvite Adidas joggesko. Dersom mannen observeres, kan politiet kontaktes på 02800.

 • I dag kl. 18.08

  Døde etter ulykke på Husnes

  Den tre år gamle jenta som falt i sjøen ved Husnes båthavn døde på Haukeland sykehus lørdag. Det opplyser Vest politidistrikt i en pressemelding. Jenta var syrisk statsborger bosatt i Tyskland og var på besøk i Kvinnherad med familien.

 • I dag kl. 18.07

  Wolt tredoblet omsetningen – fremdeles langt bak Foodora

  Wolt økte omsetningen med rundt 350 prosent i fjor.

 • I dag kl. 17.58

  Bryne seiret i lokaloppgjør

  Bryne slo naborival EIK 2–1 hjemme på Jæren i ettermiddag. Thierry Dabove og Andreas Dybevik scoret for hjemmelaget. Mathias Perttamo satte inn reduseringen for EIK. Etter oppgjøret topper Bryne 2. divisjon avd. 2 med 13 av 15 mulige poeng. EIK ligger på 7. plass med seks poeng.

 • I dag kl. 17.57

  Riksvei 3 ved Koppang åpnet igjen

  Riksvei 3 ved Gardbekken nord for Koppang er åpen igjen. Kjøretøyene involvert i ulykken er nå fjernet fra veien. Tre personer er kjørt til legevakt for sjekk.

 • I dag kl. 17.56

  Fire havnet i vannet i Grane

  På Øvre Fiplingvatnet i Grane havnet fire personer på båttur i vannet da de ble overrasket av dårlig vær. De involverte kom seg selv i land og fikk bistand av en annen båtfører. Det er ikke meldt om personskade, opplyser politiet, som ber folk være oppmerksom på væromslag.

 • I dag kl. 17.52

  Therese Johaug sensasjonelt slått på distanserenn

  Juniorløper Helene Marie Fossesholm (19) viste styrke på det ti kilometer lange rulleskirennet under Blink-festivalen i Sandnes. Det gjorde også Tiril Udnes Weng (23), og begge slo langdistanse-dronningen Therese Johaug (32).

 • I dag kl. 17.52

  Johaug sensasjonelt slått: – Dette kommer svenske jenter til å få med seg

  Juniorløper Helene Marie Fossesholm (19) viste styrke på det ti kilometer lange rulleskirennet under Blink-festivalen i Sandnes. Det gjorde også Tiril Udnes Weng (23), og begge slo langdistanse-dronningen Therese Johaug (32).

 • I dag kl. 17.52

  Therese Johaug ble slått av to lagkamerater i Sandnes

  Juniorløper Helene Marie Fossesholm (19) viste styrke på det ti kilometer lange rulleskirennet under Blink-festivalen i Sandnes. Det gjorde også Tiril Udnes Weng, og begge slo Therese Johaug.

 • I dag kl. 17.52

  Therese Johaug ble slått av to lagvenninner i Sandnes

  Juniorløper Helene Marie Fossesholm (19) viste styrke på det ti kilometer lange rulleskirennet under Blink-festivalen i Sandnes. Det gjorde også Tiril Udnes Weng (23), og begge slo Therese Johaug (32).

 • I dag kl. 17.51

  Tre skadet i ulykke

  Tre personer ble skadet i en trafikkulykke på E18 ved Grimstad lørdag ettermiddag. Sørlandet sykehus opplyser at en er kritisk skadd, to alvorlig De tre ble fraktet til sykehus i Arendal. Ulykken skjedde i tunnelen Grimstadporten. E18 ble stengt.

 • I dag kl. 17.26

  Oljelekkasje i Nidelva

  Det er oppdaget drivstoff i Nidelva i nærheten av St. Olavs hospital. – Trøndelag brann- og redningstjeneste har lagt ut lenser og vi har bestilt pumping, og vi gjør nå det vi kan for å rydde opp og begrense utslipp. Det er sannsynlig at lekkasjen stammer fra tankanlegget på St. Olav. Lekkasjen påvirker ikke driften ved sykehuset, sier sjef for Driftsservice ved St. Olavs hospital, Tove Ofstad Holan. Lekkasjen innebærer at helikoptre ikke kan tanke ved St. Olav, og tanking er midlertidig stoppet.

 • I dag kl. 17.21

  RBK leder serien

  Rosenborg vant 3-1 over Sandviken i Toppserien lørdag og innehar dermed tabelltopp etter seks serierunder. Målene ble scoret av Marit Clausen, Julie Blakstad og det tredje av Sara Kanutte Fornes.

 • I dag kl. 17.17

  Presenterer den nye Brann-treneren

  SK Brann har varslet en pressekonferanse klokken 18.45 i kveld der den nye hovedtreneren for klubben vil bli presentert. Etter det NRK erfarer er klubben enige med tidligere RBK-trener Kåre Ingebrigtsen om å overta treneransvaret.

 • I dag kl. 17.17

  Brann presenterer ny hovedtrener

  Bergensklubben skal presentere sin nye hovedtrener klokken 18:45 i kveld. Det bekrefter Brann på sine nettsider. Alt tyder på at Kåre Ingebrigtsen tar over sjefsrollen etter at Lars Arne Nilsen fikk sparken.

 • I dag kl. 16.52

  Innbrot i fleire båtar i Bergen

  Ein båt i Damsgårdssundet i Bergen har blitt utsett for innbrot, tjuveri og skadeverk. Ein hengelås skal ha bli broten opp, og utstyr om bord skal ha blitt øydelagt. Om lag ti båtar i området har hatt uvedkommande om bord. Skadeomfanget på desse er ulikt.

 • I dag kl. 16.40

  Fire førere tatt i trafikkontroll

  Lørdag formiddag holdt politiet trafikkontroll på Brandbu i Gran kommune. Tre førere fikk forenklet forelegg for å ha brutt fartsgrensen. Den høyeste hastigheten målt var 86 km/t i 60-sone. En bilist fikk forenklet forlegg for mobilbruk.

 • I dag kl. 16.39

  Det er lov å bruke hodet!

  Mange av utbruddene vi har sett i Norge den siste tiden, kommer av at folk bryter eller tøyer reglene. Det viser seg stadig å koste mer enn det smaker.

 • I dag kl. 16.34

  Disse kommunene har økende smittetrend

  Nå er det seks kommuner som har økende smittetrend i Norge.

 • I dag kl. 16.30

  Død etter drukningsulykke

  Mannen i 70-åra som ble funnet livløs i vannet i Glomma i Indre Østfold kommune er død, melder politiet. Ulykken ble meldt klokka 14 i ettermiddag, og mannen fikk lenge livreddende førstehjelp.

 • I dag kl. 16.26

  Riksvei 3 stengt ved Gardbekken

  To personbiler og et vogntog har kollidert ved Gardbekken nord for Koppang. Politiet opplyser om at det ikke har vært en frontkollisjon og ingen personer er alvorlig skadet. Riksvei 3 mellom Stor-Elgen og Tiuren kro er stengt. Omkjøring via E6. Kjøretøy under 19,5 meter kan velge fylkesvei 30

 • I dag kl. 16.26

  Riksvei 3 stengt nord for Koppang

  To personbiler og et vogntog har kollidert ved Gardbekken. Ingen personer er alvorlig skadet. Riksvei 3 mellom Stor-Elgen og Tiuren kro er stengt. Det er kø i begge retninger og omkjøring via E6. Kjøretøy under 19,5 meter kan velge fylkesvei 30.

 • I dag kl. 16.21

  Fikk førerkortet beslaglagt

  Politiet melder om en laserkontroll ved Åenget i Rana. Det resulterte i 12 forenklede forelegg, der høyeste hastighet er 81 km/t i 60-sona. Et førerkort er i tillegg midlertidig beslaglagt etter kjøring i 88 km/t, melder operasjonssentralen.

 • I dag kl. 16.20

  Fløyfjellstunnelen opna

  Fløyfjellstunnelen er opna igjen etter bilberging, melder Vegtrafikksentralen.

 • I dag kl. 16.16

  Hardt skadd i ulykke

  Fører og passasjer på en motorsykkel er hardt skadd i ulykken på E18 ved Grimstad lørdag ettermiddag. De blir fraktet til Arendal sykehus for videre behandling, opplyser politiet. Ulykken skjedde inne i tunnelen Grimstadporten, som er stengt.

 • I dag kl. 16.12

  Klepp-seier på hjemmebane

  Klepp vant oppgjøret 1–0 mot Lyn i Toppserien. Det var kun Marthine Østenstad som klarte å finne nettmaskene i oppgjøret på Jæren. Dermed tar Klepp sin andre seier for sesongen, og klatrer til 6. plass på tabellen.

 • I dag kl. 16.08

  De vil revolusjonere lånemarkedet: Gikk mer enn 30 millioner i underskudd

  Selskapene innen lånebasert folkefinansiering økte både inntektene og det totale underskuddet i fjor. – Det er viktig for oss med lønnsomhet, men akkurat nå fokuserer vi på vekst, sier Kameo-sjef Sebastian M. Harung.

 • I dag kl. 16.07

  E18 stengt

  E18 Grimstadporten er stengt etter en ulykke med en motorsykkel og to biler. Politiet melder om store trafikale problemer. Det er omkjøring over Nedenes og gamle E18.

 • I dag kl. 16.01

  Kollisjon mellom moped og bil

  En moped og en bil har kollidert på Brunlanesveien i Larvik. Ingen personer er skadet, ifølge politiet.

 • I dag kl. 16.01

  Elabdellaoui forlater Olympiakos: – Har tilbud på bordet

  Omar Elabdellaoui (28) er ferdig i Olympiakos etter seks år i den greske storklubben. Landslagsbackens agent sier en avgjørelse om ny klubb vil bli tatt i neste uke.

 • I dag kl. 15.58

  15 nye smittet i Indre Østfold

  Det er registrert 15 nye tilfeller av koronasmitte i Indre Østfold kommune, varsler kommunen lørdag ettermiddag. Det totale smittetallet de siste fire dagene er oppe i 36 i kommunen.

 • I dag kl. 15.58

  Fløyfjellstunnelen stengd

  Høgre felt i sone to i Fløyfjellstunnelen retning sentrum er stengd grunna bilberging.

 • I dag kl. 15.34

  Gutt i tenårene skadd

  En gutt i tenårene er skadet etter et trafikkuhell inne på et motocrossenter i Haltdalen. Politiet har vært på stedet og gjort undersøkelser og oppretter undersøkelsessak, skriver de på Twitter. Gutten blir tatt hånd om av helsepersonell.

 • I dag kl. 15.29

  Har sløkt brannen

  Brannen i bustadhuset på Straume på Sotra er no sløkt. Det føregår no ettersløkking og kontroll.

 • I dag kl. 15.13

  Drukningsulykke i Eidsberg

  Nødetatene driver livreddende førstehjelp på en mann i 60-åra som er hentet opp av vannet fra Glomma i Indre Østfold kommune. Det melder Smaalenene på nett. En luftambulanse er på stedet. Ulykken ble meldt i 14-tiden.

 • I dag kl. 15.13

  Kollisjon i Nygårdstunnelen

  Ein MC har kollidert med ein personbil bakfrå. Dei køyrde vestover, og det er 60-sone på staden. Dei involverte skal vere bevisst, MC-føraren blir sjekka for smerte i kne. Felta i midten og til venstre er no opna med redusert hastigheit.

 • I dag kl. 15.12

  E6 åpnet

  Helltunnelen mellom Trondheim og Stjørdal er åpnet igjen etter bilberging.

 • I dag kl. 15.09

  Ikkje fare for spreiing

  Det skal ikkje vere fare for at brannen på Straume spreier seg til andre bygg eller terreng, ifølgje politiet. Dei to som var i bustaden kom seg ut og blir no sett til av helsepersonell på staden etter at dei pusta inn røyk. Årsaka til brannen er ukjend.

 • I dag kl. 15.00

  E6 stengt

  Helltunnelen mellom Trondheim og Stjørdal er stengt i nordgående retning på grunn av bilbering. Bilberger er straks på stedet.

 • I dag kl. 14.55

  Beyoncé-produsent arrestert

  Produsenten Detail, som vant Grammy for Beyoncés «Drunk In Love» fra 2013, ble før helgen arrestert, mistenkt for hele fem voldtekter.

 • I dag kl. 14.43

  Brann i hus på Sotra

  Det er meldt om brann i øverste etasje i et hus på Straume på Stora, melder Vest polidisitrikt. Alle personer i huset har kommet seg ut og ingen er savnet. – Det er begynt å rase fra taket, så det virker som det er god fyr, sier operasjonsleder Knut Dahl-Michelsen.

 • I dag kl. 14.39

  Han får lov til å gå - om Liverpool betaler

  Om Liverpool er klar til å betale nok, er Bayern-sjefen villig til å la Thiago Alcântara (29) gå.

 • I dag kl. 14.33

  Politiet har funnet stjålet BMV

  Politiet har funnet en stjålet og uregistrert BMW i Elverum kommune. Bilen var satt igjen langs Sørskogbygdvegen ved Øvre Skurubergsveg. Politiet opplyser på Twitter at bilen skal ha blitt stjålet etter torsdag.

 • I dag kl. 14.33

  Politiet etterlyser stjålet BMV

  Politiet leter etter en uregistrert gul BMW M3 1994 modell. Bilen var satt igjen langs Sørskogbygdvegen i Elverum kommune, og har vært borte siden torsdag.

 • I dag kl. 14.33

  Klepp leder 1–0

  Klepp leder 1–0 over Lyn i Toppserien. Målet ble satt inn av Marthine Østenstad etter tolv minutter. Du kan følge kampen via tekst her.

 • I dag kl. 14.25

  Kansellerte fergeavganger

  Statens vegvesen melder om noen midlertidige endringer på fergestrekningen Festvåg - Misten. Avgangen fra Festvåg klokken 16.15 er kansellert, og vil heller gå klokken 16.45. Dette skyldes teknisk vedlikehold. Også avgangen fra Misten klokken 16.30 er kansellert.

 • I dag kl. 14.21

  Bil kjørte av veien – havnet i busk

  En bil har kjørt av fylkesvei 44, Jærveien, i Sandnes. Vegtrafikksentralen melder at det er manuell dirigering på stedet. Bilen har kjørt gjennom gjerde, og landet i en busk ved en undergang. Føreren, en mann i 30-årene, fremstår som uskadd.

 • I dag kl. 14.15

  Trafikkulykke i Flekkefjord

  En mopedist har kjørt inn i et autovern ved Drangeid i Flekkefjord. Føreren skal ha noe smerter og blir behandlet på stedet av helsepersonell, opplyser politiet.

 • I dag kl. 14.13

  Hevder Ropstad bryter loven

  Jan F. Bernt, professor emeritus i jus, er skeptisk til måten Kjell I. Ropstads meningsmotstandere blir moderert og blokkert av sin statssekretær på hans offentlige Facebook-side. Bernt mener tilfellene bryter offentlighetsloven, skriver Vårt Land.

 • I dag kl. 14.03

  Kamp om små leiligheter i Oslo: – Kommunen gjør unges boligdrøm vanskeligere enn nødvendig

  Leilighetsnormen i Oslo, som legger et tak på hvor mange små leiligheter som kan bygges i byen, bidrar til det voldsomme presset på boligmarkedet, mener eiendomsmeglertopp Carl Geving.

 • I dag kl. 14.01

  Smakebit av Vinjerock

  Festivalen på Jotunheimen arrangeres i dag. Konserter med 9 grader nord og Ingeborg Bratland klokken 14 og 19. Hele dagen streames på nett. – Det er liten smak av det Vinjerokk pleier å være med god mat, konserter og fjellturer, sier festivalsjef Sigrid Skjerdal.

 • I dag kl. 13.56

  Personskade etter trafikkuhell

  Det har vært et trafikkuhell inne på et motocrossenter i Haltdalen, og det er meldt om personskade. Ambulanse og politi er på vei til stedet.

 • I dag kl. 13.53

  Innbrot i kommunalt bygg

  Politiet melder om innbrot i eit kommunalt bygg i Hellebrekke på Notodden. Tjuvane har tatt seg inn ved å knuse eit kjellarvindauge. Det er stole skiutstyr og ein radio. Politiet har undersøkt på staden og opprettar sak.

 • I dag kl. 13.45

  Har tatt beslag i førerkort

  Politiet har beslaglagt førerkortet til sjåføren etter trafikkuhellet på E6 i Svenningdalen i Grane. Undersøkelser så langt tyder på at årsaken til uhellet er uaktsom kjøring, opplyser politiet til NRK.

 • I dag kl. 13.43

  I arresten etter å ha snoka

  Ein person sit i arresten etter å ha snoka i ein hage og vore inne i ein bustad i Åsane. Politiet fekk melding klokka 12.39. I tillegg til arrest blir mannen politimeld for ordensforstyrring.

 • I dag kl. 13.36

  Avduka Elvis-måleri

  Elvis-måleriet i Måløy som i natt vart utsett for skadeverk, blei i ettermiddag avduka under Elvisfestivalen. Til dei frammøtte sa Helge Hjelle at kunstverket framleis hadde nokre skadar, men at dei hadde fått fiksa ein del.

 • I dag kl. 13.21

  Utested nekter alle over 45 år adgang: – Etter min vurdering ekstra sårbare, skriver eier

  Utestedet Catch-22 i Alta setter en øvre aldersgrense og påberoper smittevernhensyn.

 • I dag kl. 13.20

  Bil med henger kjørte av veien

  Politiet har startet etterforskning av hendelsen der en bil personbil med henger kjørte av veien på E6 i Svenningdalen. Skadeomfanget er ukjent, men føreren er kjørt til legevakt for en kontroll. Veien er ryddet og det er mulig å passere.

 • I dag kl. 13.18

  Kan få teststasjon på flyplass

  Det kan koma ein teststasjon på Stavanger lufthavn Sola, der dei som har vore ute på reise må testa seg for koronavirus. Ifølgje Sola-ordførar Tom Henning Sletthei er dei i dialog med helsestyresmaktene og Stavanger kommune om ein slik stasjon.

 • I dag kl. 13.17

  Barnehageansatt koronasmittet

  En ansatt i Veraåsen barnehage i Sandefjord har testet positivt for koronavirus, skriver kommunen i en pressemelding. 20 barn og noen voksne er satt i karantene. Barnehagen jobber med å gi mer informasjon til foreldre og ansatte. Det er ikke kjent hvor den ansatte ble smittet.

 • I dag kl. 13.13

  Gjøvik-mann tatt med 139 km/t

  Torsdag havnet UP bak en bilfører på E18 ved Hanekleiva i Holmestrand. De målte ham i 139 kilometer i timen i 100-sonen. Det skriver Sande avis. Føreren, en Gjøvik-mann i 20-årene, hadde seks prikker fra før og måtte parkere bilen på stedet.

 • I dag kl. 13.01

  Stor pågang blant unge fiskere

  Nærmere 650 unge, hvorav 38 av dem er fra Agder, har meldt seg på ordningen hvor barn og unge kan fiske for 50.000 kroner og videreselge fangsten.

 • I dag kl. 13.00

  Økt smitte i Halden

  Tre haldensere er smittet av koronaviruset, opplyser kommunen. Til sammen er fire personer i Halden registrert smittet denne uken. Flere lokale arbeidsplasser og et treningssenter i byen er berørt. To av de nye smittetilfellene er nærstående av den første personen som ble rapport smittet denne uken. Den tredje personen er trolig smittet i Askim der et omfattende smitteutbrudd ble kjent på onsdag.

 • I dag kl. 12.58

  Feil i stikkontakt på Moelv stasjon

  Årsaken til at det begynte å brenne på Moelv stasjon tirsdag morgen, skal være en teknisk feil i en stikkontakt på kjøkkenet, opplyser fungerende lensmann Trond Blikstad til Ringsaker Blad.

 • I dag kl. 12.58

  Jente påkjørt

  En jente på sykkel er påkjørt av en bil ved Heggtoppen i Lier. Jenta i tenårene har smerter i hodet, men hun skal ikke være alvorlig skadd, melder politiet.

 • I dag kl. 12.56

  Smittede jobber ved kreftklinikk

  Den koronasmittede OUS-ansatte jobber ved sykehusets kreftklinikk. Det bekrefter klinikkens leder Sigbjørn Smeland overfor NRK. Tre kreftpasienter er satt i isolasjon, og tre ansatte er satt i karantene.

 • I dag kl. 12.54

  Fellingstillatelse gitt på ulv

  I går ble det gitt fellingstillatelse på en ulv i Engerdal, etter at den hadde blitt observert jagende etter tamrein i området samme dag. Det er ingen dokumentere skader etter ulven, skriver Østlendingen.

 • I dag kl. 12.49

  To skadet etter slagsmål

  To personer er kjørt til legevakten med mindre kuttsskader etter en slåsskamp med fem personer ved kirka i Raufoss, kvart over elleve i dag. Forholdet anmeldes.

 • I dag kl. 12.41

  Eidsvolltunnelen åpen for trafikk

  Eidsvolltunnelen retning Hamar er igjen åpen for normal trafikk, etter at bilen som stanset i veibanen nå er blitt berget.

 • I dag kl. 12.39

  Høyre felt stengt i Espatunnelen

  Høyre felt retning Hamar i Espatunnelen på E6 er stengt, på grunn av bilstans rett utenfor tunnelen på nordsiden.

 • I dag kl. 12.31

  Dobling av smittetilfelle i fylket

  Vestfold og Telemark er blant fylka i landet som hadde størst prosentvis auke i smittetilfelle for koronaviruset, melder Folkehelseinstituttet. Påviste smittetilfelle har meir enn dobla seg den siste veka. Rundt 400 fleire er også testa.

 • I dag kl. 12.29

  MC-treff i Nord-Salten avlyst

  Som følge av oppblussingen av koronapandemien har Nord-Salten treffet 2020 blitt avlyst. Det melder arrangøren på Facebook. Det nest største treffet i Nord-Norge har over 250 sykler besøkende hvert år, og skulle egentlig blitt arrangert 14. til 16. august.

 • I dag kl. 12.28

  Folk i 20-årene er på smittetoppen for både juli og august

  27 prosent av de nye smittetilfellene i juli var folk i 20-årene. I flere land ser de det samme: Smitten er stor blant de unge.

 • I dag kl. 12.27

  Stor pågang på koronatelefonen

  Pågangen på koronatelefonen til Oslo kommune er lørdag så stor at man tidvis ikke kommer gjennom. Kommunen arbeider med å bedre kapasiteten.

 • I dag kl. 12.22

  Vil teste fleire for koronasmitte

  Tønsberg kommune jobbar med å auka telefonkapasiteten ved klinikken for koronasmitte i Tønsberg. Fleire har opplevd at dei ikkje får svar når dei ringer for å bestilla time for testing. Kommunen beklagar og set inn ekstra bemanning.

 • I dag kl. 12.15

  Tok seg inn i tomt lagerbygg

  Politiet har fått melding om person som knuste ei rute og tok seg inn i eit tomt lagerbygg på bruene i Skien. Politiet kom til staden og trefte mann i 20-åra. Ingenting er stole. Ingen pågriping, men forholdet er meldt.

 • I dag kl. 12.11

  Vil unngå smitte ved studiestart

  For å forebygge smitte, blir det ikke fysisk opprop på campus slik som normalt, men et digalt opprop for UiA-studentene som begynner på mandag. Det sier fungerende kommunikasjonsdirektør ved Universitetet i Agder, Øyvind Eskedal.

 • I dag kl. 12.02

  Innbrot i Stokke kyrkje

  Politiet melder om innbrot i Stokke kyrkje i Sandefjord. Truleg har innbrotet skjedd i natt, og det er knust ei rute. Politiet undersøker staden.

 • I dag kl. 12.00

  Nytt rekordår for havvind i 2019: Venter ny rekord i år – tross corona

  Aldri har det blitt installert mer ny havvind-kapasitet enn i fjor. Vindbransjen spår ny rekord i år, og en åttedobling innen 2030.

 • I dag kl. 12.00

  Cadillac Lyriq skal få et batteri på 100 kWh og gigantskjerm i dashbordet

  Cadillac er vel neppe det første man tenker på når man tenker elbil, men Cadillac er også en del av General Motors, som…

 • I dag kl. 11.58

  Nå blir det bryllup på skikongen

  Vinneren av verdenscupen sist vinter, Aleksandr Bolsjunov (23), skal gifte seg med sin ski-kjæreste, Anna Zjerebjatjeva (23).

 • I dag kl. 11.50

  Patrick Berg følger i fotsporene til far og bestefar: – Kan ikke være tilfeldig

  BODØ (VG) Harald «Dutte» Berg (78) regnes blant norgeshistoriens beste. Det samme gjør Ørjan Berg (51). Nå er det ikke vits for dem å «skjerme» Patrick (22) lenger.

 • I dag kl. 11.48

  Flytter SIAN-demonstrasjon

  Den planlagte SIAN-demonstrasjonen på Torvet i Farsund i dag er flyttet av sikkerhetsmessige årsaker, skriver Lister24. Den islamfiendtlige organisasjonen har de siste dagene vært i flere sørlandsbyer og møtt mye motstand fra motdemonstranter.

 • I dag kl. 11.42

  Tre pasienter isolert etter kontakt med smittet ansatt ved OUS

  Tre pasienter ved Kreftklinikken ved Oslo universitetssykehus er i isolasjon etter kontakt med en coronasmittet ansatt. Den ansatte var på jobb i to dager med potensiell smitte.

 • I dag kl. 11.36

  Har tatt beslag i pengar

  To polske menn som tidlegare i veka vart arrestert i Larvik med 260.000 kroner i kontantar som tollarane fann i bilen, er sett fri. Politiet har sikta den eine mannen for valutasmugling og skattesvik. Politiet har tatt beslag i pengane.

 • I dag kl. 11.25

  Sykehusansatt smittet – tre isolert

  Tre pasienter er isolert etter kontakt med en koronasmittet ansatt ved Oslo universitetssykehus, opplyser sykehuset. Den ansatte var på jobb i to dager med potensiell smitte. Sykehuset sier at alle prosedyrer ble fulgt etter at de mistenkte smitte.

 • I dag kl. 11.23

  Skadeverk på Elvis-måleri

  På Twitter skriv politiet at det i løpet av natta er gjort skadeverk på eit veggmåleri av Elvis i Måløy i Nordfjord. Veggmåleriet skulle eigentleg avdukast i dag under den årlege Elvisfestivalen. Politiet ønsker tips frå publikum om saka.

 • I dag kl. 11.17

  Vaktordning i fare

  Vaktordningen som skal sikre at det er veterinærer på jobb på kveldstid og i helger står i fare flere steder i landet. Fra 1. september vil det eksempelvis kun være en veterinær på vakt én av fire helger og én natt i hverdager på Hadeland.

 • I dag kl. 11.09

  Hærverk på bilar i Tønsberg

  I løpet av natta har nokon drive hærverk på ei rekke bilar inne på Furustrand camping. Det er utøvd skadeverk i form av riping av over 20 køyretøy, skriv Politiet i Sør-Øst på Twitter. Politiet har vore på staden og sikra seg spor.

 • I dag kl. 11.05

  Ingebrigtsen kan bli Brann-trener

  Kåre Ingebrigtsen kan bli Branns nye trener. Sportssjef i Brann, Rune Soltvedt, er imidlertid ordknapp: – Vi begynner å lande på noe. Vi er midt inne i en prosess. Jeg kan hverken avkrefte eller bekrefte at Kåre Ingebrigtsen er aktuell. Etter hva NRK erfarer kan en ny Brann-trener bli presentert i løpet av lørdag.

 • I dag kl. 11.02

  Stans i Eidsvolltunnelen

  I Eidsvolltunnelen på E6 er det toveis trafikk på grunn av et kjøretøy som har stanset i veibanen retning Hamar, melder vegtrafikksentralen.

 • I dag kl. 11.02

  Fleire blir drepne i trafikken

  15 personar er drepne i trafikken i området til Politiet Sør-Øst, hittil i år. Det er 8 fleire enn på same tid i fjor, viser den siste oversikta frå politiet. I Vestfold er tre personar drepne, i Telemark åtte og i Buskerud fire personar.

 • I dag kl. 11.00

  Åpne grenser og polkø i Hemavan

  8. august åpnet landegrensen mot Västerbottens län i Nord-Sverige, og på systembolaget i Hemavan er det allerede lange køer lørdag morgen. – Vi er forberedt og glade for å få tilbake kundene våre, sier butikksjef Maria Olofsdotter.

 • I dag kl. 10.52

  Helsedirektoratet: Smittevernplanene til Hurtigruten var ikke gode nok

  I en detaljert smittevernplan beskriver Hurtigruten over 50 sider hvordan de skal ivareta smittevernet om bord, men karanteneplikten nevnes ikke med ett ord.

 • I dag kl. 10.46

  Etterspør svar fra Jan Tore Sanner

  Finansminister Jan Tore Sanner (H) må svare på om han vil redusere avgiftene på alkohol, tobakk og sukkerholdige varer for å redusere handling i Sverige. Stortingsrepresentant Tor André Johnsen (Frp) stilte dette spørsmålet til ministeren denne uken.

 • I dag kl. 10.42

  Audunbakken med 200 publikummere

  Lørdag er det klart for Audunbakkenfestivalen for 18 gang, men for siste gang i grustaket på Disenå. Festivalen som startet med 30 publikummere har de siste årene samlet 1200 mennesker. I år kan de bare ta imot 200.

 • I dag kl. 10.35

  Steig meir enn resten av landet

  Bustadprisane i Skien og Porsgrunn steig meir enn landsgjennomsnittet i juli med 0,8 prosent. På landsbasis steig bustadprisane med 0,4 prosent. Henrik Tangen i Krogsveen seier at bustadprisane er i ferd med å ta igjen noko på resten av landet.

 • I dag kl. 10.25

  Promillekjøring i Stjørdal

  I Stjørdal er en bilist stanset av politiet på E6, og kontrollert for promille. Fører blåste til over lovlig verdi på alkometer, og føreren blir anmeldt.

 • I dag kl. 10.23

  Promillekjøring i Kolvereid

  Ved Bjørkneset i Kolvereid ble to mannlige polske statsborgere ved 08-tida tatt hånd om av politiet. De hadde kjørt en bil i grøfta, men kom fra det uten fysiske skader. Promilletesten viste utslag på begge, og de ble innbrakt for videre sjekk.

 • I dag kl. 10.23

  Utforkjøring i Kolvereid

  I Kolvereid er politiet i kontakt med to personer etter ei utforkjøring. Forløp og eventuelt skadeomfang er foreløpig ukjent.

 • I dag kl. 10.21

  Flyet landet på slaget midnatt – men passasjerene fra Nice må i karantene

  Et SAS-fly fra Nice kuttet flytiden med ti minutter, men rakk ikke karantenefristen. Dermed må 158 passasjer i karantene.

 • I dag kl. 10.19

  Aldri igjen...

  Ord betyr mye, men handlinger betyr mer.

 • I dag kl. 10.13

  Dårlig start for Go-Ahead

  Go-Ahead Norge har hatt en tøff start etter at de overtok driften av Jærbanen og Sørlandsbanen i fjor. Sørlandsbanen har skiftet navn til Sørtoget og selskapet har kjent på konsekvensene av pandemien, sier kommunikasjonssjef i Go Ahead, Dag Brekkan.

 • I dag kl. 10.11

  Skuffa over båtrace i Tønsberg

  Ordførar Anne Rygh Pedersen var ikkje imponert då Tønsberg Båtrace og Vikingfestivalen gjekk av stabelen i Tønsberg. – Her er det ikkje alle som har tatt ferdsels- og opphaldsforbodet alvorleg, seier ordførar Anne Rygh Pedersen til Tønsbergs Blad.

 • I dag kl. 10.00

  Tilbakegang for Swix-eier: – Fluorsaken tok mye kapasitet

  Brav vokste marginalt på topplinjen, men gikk tilbake i Norge. Administrerende direktør Espen Engelstad sier utviklingen i Skandinavia var skuffende.

 • I dag kl. 9.53

  Ingebrigtsen til Bergen for forhandlinger

  Etter det VG erfarer skal Kåre Ingebrigtsen til Bergen lørdag for å sluttforhandle detaljene om en kontrakt for trenerjobben i Brann.

 • I dag kl. 9.53

  VG erfarer: Ingebrigtsen til Bergen for forhandlinger

  Etter det VG erfarer skal Kåre Ingebrigtsen til Bergen lørdag for å sluttforhandle detaljene om en kontrakt for trenerjobben i Brann.

 • I dag kl. 9.53

  Opplysninger til VG: Ingebrigtsen til Bergen for forhandlinger

  Etter det VG erfarer skal Kåre Ingebrigtsen til Bergen lørdag for å sluttforhandle detaljene om en kontrakt for trenerjobben i Brann.

 • I dag kl. 9.44

  VIF-trener imponert over Glimt

  I dag møter Bodø/Glimt Vålerenga på bortbane. Glimt ligger 12 poeng foran VIF, og VIF-trener Dag-Eilev Fagermo sier han ikke så Glimt-showet komme. – Fantastisk. Imponerende. Det er ikke noe mer å si om Glimt denne sesongen, sier han til NTB. VIF slo Glimt 6-0 i tilsvarende kamp i fjor. – Det er på tide at vi slår dem igjen, sier han.

 • I dag kl. 9.43

  Stans i t-banetrafikken på Oslo S

  T-banetrafikken er stengt i alle retninger og stasjonsområdet på Oslo sentralstasjon er tømt for folk etter en hendelse på t-banen, opplyser politiet.

 • I dag kl. 9.37

  Øystein Olsen i trøbbel

  Sentralbanksjef Øystein Olsen har skapt problemer både for seg selv og for Norges Bank med ansettelsen av Nicolai Tangen som ny oljefondsjef. Mandag må Olsen svare for seg i Stortinget.

 • I dag kl. 9.32

  Antistoffstudie kan ha ført smitte videre

  En svensk antistoffstudie kan ha vært ulovlig og ført coronasmitte videre.

 • I dag kl. 9.29

  Fjord Line med kanselleringer

  Fjord Line har kansellert sine avganger fra Kristiansand til Hirtshals klokken 06:45 og 13:30 grunnet tekniske problemer, opplyser selskapet på sine hjemmesider. Det betyr at også avgangene fra Hirtshals til Kristiansand blir berørt av dette.

 • I dag kl. 9.26

  SAS-passasjerer må i karantene

  Passasjerene på SAS-flyet som kom fra Frankrike natt til lørdag må i karantene. Det opplyser Helsedepartementet til NRK. De viser til at karantenekravet gjaldt «fra og med midnatt».

 • I dag kl. 9.16

  Har avdekket flere fester med mulig smitte

  Til sammen 35 deltagere på vestkanfestene er bekreftet smittet. Nå kobles de til andre selskaper i og utenfor Oslo.

 • I dag kl. 9.13

  Slo 44 år gammel rekord

  Med et fantastisk løp på Kristiansand Stadion fredag kveld, ble Sondre Nordstad Moen første europeer i historien som klarte å løpe over 21 km på en time. Nordstad Moen er fra Trondheim, og representerer i dag sportsklubben Vidar.

 • I dag kl. 9.10

  Testa positivt i Sandefjord

  For andre gong denne veka testa ein sandefjording positivt på korona. – Personen har ikkje hatt behov for innlegging på sjukehus, opplyser kommunikasjonsrådgivar i Sandefjord kommune, Eivinn Ueland til Sandefjords Blad.

 • I dag kl. 9.09

  35 festdeltakere i Oslo smittet

  Til sammen 35 festdeltakere er bekreftet smittet etter de fire festene i Oslo vest, sier bydelsdirektør i Vestre Aker, Elisabeth Vennevold til VG. Samtidig sier hun at de har avdekket flere fester i Oslo og på Nesodden hvor folk kan ha blitt smittet.

 • I dag kl. 9.08

  Fullt på campingplassane

  Campingplassane i Noreg har hatt ein ekstrem auke av besøkande i sommar. Frå fellesferien byrja har Stolpestad camping mottatt omtrent 140 telefonar kvar dag, seier leiar for Larvik campingplassforeining og Stolpestad camping, Jørn Anvik.

 • I dag kl. 9.08

  Bekymret for smitte ved sykehjem

  Kristiansand kommune er bekymret for at smitte fra utlandet skal finne veien til sykehjemmene. Det er grunnen til at pårørende denne uka fikk besøksforbud i 10 dager etter utenlandstur, sier kommunedirektør Camilla Dunsæd.

 • I dag kl. 9.07

  Nesten alle får skuleplass

  I Vestfold og Telemark har 97 prosent av søkarane til dei vidaregåande skulane fått tilbod om skuleplass. I alt kom det inn 14.515 søknader. 90 prosent av søkarane har fått oppfylt sitt første ønske. Fristen for å svare er 12. august.

 • I dag kl. 8.44

  Etterspørsel av munnbind

  Apotekene merker stor etterspørsel etter at Helsedirektoratet varslet nye retningslinjer for munnbind. Apotek 1 på Leira ser en enorm økning i salget av munnbind. De fikk inn 1000 munnbind tirsdag, allerede torsdag var halvparten solgt ut.

 • I dag kl. 8.44

  Etterspørsel etter munnbind

  Apotekene merker stor etterspørsel etter at Helsedirektoratet varslet nye retningslinjer for munnbind. Apotek 1 på Leira ser en enorm økning i salget av munnbind. De fikk inn 1000 munnbind tirsdag, allerede torsdag var halvparten solgt ut.

 • I dag kl. 8.38

  – Vi vil ikke at Stina Nilsson skal komme og slå oss

  KVITÅVATN (VG) Ingrid Landmark Tandrevold (23) mener at Stina Nilsson (27) har mange av kvalitetene som trengs for å bli en god skiskytter.

 • I dag kl. 8.35

  Har blokkert for utrykningskjøretøy

  Elsparkesykler har flere ganger blokkert veier og gangfelt for politiet og ambulansene, ifølge politiet i Oslo. Det viser en e-post fra politiet til Oslo kommune, som Dagsavisen har fått innsyn i.

 • I dag kl. 8.34

  2.-plass for Tefre

  Gjøran Tefre frå Førde kom på 2.-plass i langrenn sprint under Blinkfestivalen i går. Førdianaren kom inn 1,5 sekund bak Johannes Klæbo som vann sprintfinalen. I dag deltar Tefre i 15 kilometer langrenn kl. 17.15. Sjå løpet her.

 • I dag kl. 8.24

  Politiet: Elsparkesykler har blokkert for utrykningskjøretøyer

  Elsparkesykler har flere ganger blokkert veier og gangfelt for politiet og ambulansene, ifølge politiet i Oslo.

 • I dag kl. 8.23

  USA: Forhandlinger om koronakrisepakke kollapset

  Forhandlingene om en ny koronakrisepakke i USA har brutt sammen. Nå vurderer president Donald Trump å forlenge støtten til arbeidsløse på egen hånd.

 • I dag kl. 8.14

  Skjøt opp fyrverkeri

  Politiet i Fredrikstad fikk like før 01 i natt melding om en "partybuss" som skjøt fyrverkeri og folk som vaset rundt i veien på Begby. Politiet kom over rundt 20 18-åringer som hadde leid en buss for å feste. - Ikke det smarteste å gjøre under koronapandemien, sier politiførstebetjent Martin Fjeld. Ungdommen ble pålagt å kjøre tilbake til Halden og avslutte festen.

 • I dag kl. 8.07

  Innfører trivselsvakter på UiA

  Universitetet i Agder skal bruke trivselsvakter i to uker etter studiestart for å forebygge koronasmitte. Det sier fungerende kommunikasjonsdirektør ved Universitetet i Agder, Øyvind Eskedal. På mandag er det studiestart for studentene.

 • I dag kl. 8.03

  Frykter Hurtigruten-saken skal skremme turister fra å dra til Svalbard

  Hurtigruten-saken kan gjøre det enda vanskeligere for turistnæringen på Svalbard. Men tysk reisebyrå tror ikke omdømmet til Svalbard står i fare.

 • I dag kl. 7.53

  Stigende smitte i Bodø

  Det er registrert 9551 tilfeller av koronasmitte i Norge ved midnatt, viser tall fra Folkehelseinstituttet. Økningen på 83 tilfeller siste døgnet, er den største økningen på ett enkelt døgn siden 20. april, viser VGs oversikt. Bodø er en av seks kommuner med stigende smitte de siste 14 dagene.

 • I dag kl. 7.45

  Trusselbrev-gåte: Ikke fingeravtrykk på konvolutten

  Tom Hagen forklarte at han fant trusselbrevet i en hvit konvolutt, men politiet fant ikke fingeravtrykkene hans på den.

 • I dag kl. 7.39

  Fekk tilbod om hasj i Larvik

  Politiet opplyser at ein 15 år gamal gut fekk tilbod om hasj i Larvik sentrum. Patruljen trefte seljarane, som blei vist bort frå sentrum. Det blei ikkje funne narkotika på dei to mennene i 40-åra.

 • I dag kl. 7.37

  Mista førarkortet ved Tolvsrød

  Ein mann i tenåra har mista førarkortet ved Tolvsrød i Tønsberg. Han blei stoppa av politipatrulje som meiner han er ruspåverka. Mannen samtykka ikkje i beslaget.

 • I dag kl. 7.35

  Båt gjekk på skjær i natt

  Ein båt har gått på eit skjær ved Oddane i natt, og har tatt seg inn til Nevlunghavn. Ein person har kuttskade som blei sydd. To personar har mindre skader, og to er uskadd. Båten ligg ved kai, men tar inn vatn. Redningsskøyta hjelper til.

 • I dag kl. 7.32

  Nytt smittetilfelle i Sola kommune

  I går kveld blei det påvist eit nytt tilfelle av koronasmitte i Sola kommune. Ifølgje kommune er personen isolert heime og smittesporing er sett i verk. Det skal mest truleg vera snakk om importsmitte, då han nyleg kom heim frå ferie i utlandet.

 • I dag kl. 7.32

  Nye smittetilfelle i Rogaland

  I går kveld testa to personar i Sandnes positivt for korona, ifølgje Sandnesposten. I tillegg testa ein person i Sola positivt, melder Sola kommune. Alle desse tre skal ha vore i nærkontakt med kvarandre, og dei har vore på reise i utlandet.

 • I dag kl. 7.30

  Kjørte i 111 km/t i 60-sona

  En person mistet førerkortet i går kveld, etter å ha blitt stoppet i en fartskontroll, der farten ble målt til 111 km/t i en 60-sone på Emmenes i Narvik. Tidligere samme kveld mistet også tre andre lappen i Narvik. I løpet av natten mistet tre førere lappen i Bodø, der høyeste hastighet var 96 km/t i en 60-sone på Hunstad.

 • I dag kl. 7.27

  Truet politiet

  To personer ble satt i arrest og anmeldt etter at politiet fikk melding om høylytt krangling og roping fra en leilighet i hamar fredag kveld. De to personene skal ha vært påvirket av narkotika og kom med trusler til politiet.

 • I dag kl. 7.24

  Slåssing og bråk i sentrum

  En ungdom ble bortvist fra sentrum og politiet anmelder forholdet, etter at de fikk melding om ordensforstyrrelse og slåssing i Elverum sentrum natt til i dag.

 • I dag kl. 7.21

  Prøvde å stikke fra politiet

  En mann i 30-årene anmeldes for å ha kjørt i påvirket tilstand og for ikke å ha stanset for politiet i Søndre Land, fredag kveld. Mannen prøvde å kjøre fra politiet. Passasjeren, en kvinne i 20-årene anmeldes for bruk og besittelse av narkotika.

 • I dag kl. 7.17

  Fem promilleførere anmeldt

  Totalt fem promilleførere i båt ble stoppet og anmeldt av politibåtene i Mandal og Arendal i løpet av natten, mens ti andre båtførere fikk bøter for blant annet høy fart, manglende lanterne og vest. Totalt 69 båter ble kontrollert, ifølge politiet.

 • I dag kl. 7.17

  Fem promilleførere tatt anmeldt

  Totalt fem promilleførere i båt ble stoppet og anmeldt av politibåtene i Mandal og Arendal i løpet av natten, mens ti andre båtførere fikk bøter for blant annet høy fart, manglende lanternebruk og vest. Totalt 69 båter ble kontrollert.

 • I dag kl. 7.01

  Leitinga held fram ved Moi

  Nå i morgontimane startar politi og frivillig leitemannskap opp igjen søket etter ein 63 år gamal mann i området rundt Moi i Lund. Mannen blei sist sett torsdag ettermiddag. Politiet har gått ut med bilde, i håp om å få inn tips i saka.

 • I dag kl. 7.00

  Stengte pukkverk

  Franzefoss Pukk på Steinskogen på Bærums verk har valgt å stenge på grunn av et koronautbrudd. Det var en innleid vikar som fikk påvist koronasmitte. I alt er ni ansatte satt i karantene, skriver Budstikka.

 • I dag kl. 6.51

  Slåssing, kniv og narkotika

  I Trondheim er en ung mann på 18 år innbragt til arresten etter melding om slagsmål mellom flere personer ved Rosendal. Politiet gjorde funn av narkotika og kniv på vedkommende, noe han blir anmeldt for.

 • I dag kl. 6.51

  Kniv, narkotika og slåssing

  I Trondheim er en ung mann på 18 år innbragt til arresten etter melding om slagsmål mellom flere personer ved Rosendal. Politiet gjorde funn av narkotika og kniv på vedkommende, noe han blir anmeldt for.

 • I dag kl. 6.47

  Kvinne funnet i god behold

  Steinkjer: Den savnede kvinnen i 70-åra ble ved 05-tida lørdag morgen funnet i god behold av mannskaper fra Sivilforsvaret. Politiet og kvinnens familie takker alle frivillige og profesjonelle som var med i leteaksjonen, som foregikk i et område ved Henning.

 • I dag kl. 6.47

  Savnet kvinne funnet

  Steinkjer: Den savnede kvinnen i 70-åra ble tidlig lørdag morgen funnet i god behold av mannskaper fra Sivilforsvaret. Pårørende er varslet, og kvinnen får en helsesjekk. Politiet takker alle frivillige og profesjonelle aktører som har deltatt i søket - med godt resultat.

 • I dag kl. 6.30

  Brudefølge blokkerte tunnel

  Et brudefølge på i alt 16 biler blokkerte natt til lørdag alle felt i Bjørvikatunnelen i Oslo, melder politiet. De skal blant annet ha stoppet og danset i veibanen. Flere av bilistene blir anmeldt for ordensforstyrrelse og brudd på vegtrafikkloven.

 • I dag kl. 6.00

  VW ID.3 prøvekjørt: Det mest spektakulære er støydempingen

  Wolfsburg/Tek.no: At det har vært mye blest om ID.3 er en sannhet med veldig få modifikasjoner.

 • I dag kl. 5.13

  Uvisst om SAS-passasjerer fra Frankrike rakk karantenefristen

  Et SAS-fly fra Nice som skulle ha landet i Norge 0.10, klarte å kutte flytiden med rundt ti minutter, men det er uklart om passasjerene må i karantene. Til NRK sier Helsedepartementet at passasjerene må i karantene.

 • I dag kl. 3.16

  Tre av naboene er tvangsflyttet: – Jeg orker ikke å være her

  SKOPPUM (VG) Familien Pedersen plages av støy fra utbygningen av den nye jernbanestasjonen i Horten, og fortviler over situasjonen.

 • I dag kl. 3.15

  Leting etter savnet mann ved Moi

  Frivillige mannskaper, politi med hund og et redningshelikopter leter etter en 63-årig mann ved Moi i Rogaland. Han er ikke sett siden torsdag ettermiddag og politiet ønsker observasjoner som er gjort. Folk kan ta kontakt på 02800.

 • I dag kl. 2.35

  Stor leteaksjon etter kvinne

  Store mannskaper leter fortsatt etter en kvinne i 70-årene som sist ble sett i Henning-området i Steinkjer. Mange frivillige deltar i arbeidet. – Vi leter fortsatt. Hun skulle i utgangspunktet gå en liten tur, sier operasjonsleder Ebbe Kimo til NTB.

 • I dag kl. 0.18

  SAS-fly rakk karantenefrist

  Et SAS-fly fra Nice til Oslo landet ved midnatt på Oslo lufthavn og passasjerene unngår dermed å måtte gå i karantene. Flyet knappet inn på flytiden med 10 minutter, og landet akkurat klokka 00. Frankrike er nå merket rødt av Folkehelseinstituttet.

 • Fredag 7. august kl. 23.02

  Tok tre førerkort på 40 minutter

  Utrykningspolitiet har inndratt tre førerkort i løpet av kun 40 minutter etter en laserkontroll i en 80-sonen på Snubba i Narvik. To av dem hadde kjørt i 118 km/t og den tredje i 121 km/t.

 • Fredag 7. august kl. 23.01

  Les dagens VG her!

  Anne-Elisabeth Hagen har vært forsvunnet siden 31. oktober 2018. Ektemannen Tom Hagen har forklart at han fant et trusselbrev i en hvit konvolutt. Men politiet fant ikke fingeravtrykkene hans på denne.

 • Fredag 7. august kl. 22.58

  Nye skjenkeregler skaper forvirring: – Politiet kom på døren

  Per Sandberg og Bahareh Letnes forteller at de fikk beskjed om å stenge dørene til puben ved midnatt i kveld. Flere har tolket regjeringens skjenkebeskjed ulikt.

 • Fredag 7. august kl. 22.58

  Nye skjenkeregler skaper forvirring: – Politiet kom på døren

  Per Sandberg og Bahareh Letnes forteller at de fikk beskjed om å stenge dørene til puben ved midnatt i kveld. Flere har tolket regjeringens skjenkebeskjed ulikt.

 • Fredag 7. august kl. 22.57

  Juventus-nedtur tross historisk Cristiano Ronaldo-bragd – Lyon til kvartfinale

  (Juventus - Lyon 2–1, 2–2 sammenlagt) Etter to mål fra Cristiano Ronaldo har ingen spillere scoret flere mål i én sesong for Juventus, men Lyon gikk likevel videre på bortemål. Det skjedde ikke uten kontroverser.

 • Fredag 7. august kl. 22.53

  Marerittkveld for Varane: Manchester City videre etter to kjempetabber

  (Manchester City – Real Madrid 2–1, 4–2 sammenlagt) Raphaël Varane hadde en bekmørk kveld på jobb. Han forærte Manchester City to scoringer – og sørget for at Real Madrid for andre gang på rad elimineres i åttedelsfinalen.

 • Fredag 7. august kl. 22.13

  Wall Street-indekser hentet seg inn rett før stengetid

  Økte spenninger mellom USA og Kina og mangel på ny krisepakke bidro til en svak børsdag for Wall Street. Det på tross av overraskende gode jobbtall.

 • Fredag 7. august kl. 22.08

  Ytterligere én smittet etter fester

  Ytterligere én person er smittet etter fester i Vestre Aker bydel i Oslo. Det bekrefter Bydelsdirektør Elisabeth Vennevold til VG. Til sammen er nå 29 festdeltagere smittet, og over 150 personer må kartlegges.

 • Fredag 7. august kl. 22.00

  Kvinne arrestert

  En kvinne i 40-årene oppførte seg ufint i Notodden sentrum. Politiet har tatt henne med til arresten.

 • Fredag 7. august kl. 21.58

  Kjørte i 118 km/t - mistet lappen

  På Sømna i Brønnøysund har politiet gjennomført fartkontroll og gitt to bøter og beslaglagt ett førerkort. Sistnevnte kjørte i 118 km/t i en 80-sone.

 • Fredag 7. august kl. 21.50

  Oslo Frp gir ultimatum

  Oslo Frp vil låse stortingsgruppen til to ufravikelige krav i høstens budsjett: Null kvoteflyktninger i 2021 og ingen underregulering av pensjonene. De sender et resolusjonsforslag inn til partiets landsstyremøte på tirsdag, skriver Dagbladet

 • Fredag 7. august kl. 21.47

  Naken mann jager villsvin med PC

  Villsvinet var trolig på jakt etter mat, men rappet i stedet en bærepose som inneholdt en bærbar PC. Det utløste en ellevill jakt på en badeplass i Berlin tidligere denne uken.

 • Fredag 7. august kl. 21.46

  Nye skjenkeregler: - En rasering

  Utelivsgründer i Oslo, Runar Skjerven Eggesvik, mener de nye skjenkereglene som blir innført lørdag kveld er en rasering av en hel bransje.

 • Fredag 7. august kl. 21.43

  To mistet lappen

  Det ble holdt fartskontroll ved Bentsrudkrysset på E18 i Holmestrand fredag kveld. Ti bilførere fikk bøter, to av dem fikk også førerkortet beslaglagt. Høyeste hastighet var 151 kilometer i timen i 100- sonen.

 • Fredag 7. august kl. 21.39

  Tauet inn full båtfører

  Etter samarbeid med ambulansebåt har politiet klart å komme seg til den berusede båtføreren i Meløy. Føreren var overstadig beruset, og båten måtte taues, skriver politiet på Twitter. Han er pågrepet og siktet for kjøring av båt i beruset tilstand.

 • Fredag 7. august kl. 21.38

  Nytt koronatilfelle på Voss

  En mann fra Voss som har vært på besøk i hjemlandet sitt i sommer har fått påvist koronasmitte, skriver BT. Mannen har vært i karantene etter å ha vært i et rødt land. Han har trolig ikke hatt nærkontakt med andre personer.

 • Fredag 7. august kl. 21.32

  Oljesøl truer paradisøy

  Det lekker olje fra et frakteskip som gikk på grunn utenfor øya Mauritius i slutten av juli.

 • Fredag 7. august kl. 21.31

  Iversen slakter seg selv: – Er her for å bli ydmyket

  Emil Iversen (28) røk ut allerede i åttedelsfinalen av den spesielle sprinten under Blink-festivalen - og slaktet egne ferdigheter.

 • Fredag 7. august kl. 21.31

  Mistet lappen etter fartskontroll

  Utrykningspolitiet kontrollerte 11 biler på Bispeveien ved Svinevoll i Tønsberg. To personer fikk bøter etter å ha kjørt for fort og en fører ble fratatt førerkortet sitt. Sistnevnte ble målt til 104 kilometer i timen i 60- sonen.

 • Fredag 7. august kl. 21.24

  Eksperter om munnbindråd: – Ingen grunn til å vente

  Eksperter vil heller ha påbud om bruk av munnbind enn råd. De mener det er umulig å holde avstand i de store byene.

 • Fredag 7. august kl. 21.23

  Ansatt i Ila fengsel coronasmittet: – Vi er forberedt

  En ansatt ved Ila fengsel i Bærum har testet positivt på covid-19. Ytterligere tre ansatte er sendt hjem og elleve innsatte isoleres fra andre innsatte.

 • Fredag 7. august kl. 21.21

  Sendt til Ullevål etter ulykke

  En personbil kjørte i grøfta på Overåsvegen ved Årbogen i Sør-Odal like før klokka åtte fredag kveld. Fører og passasjer er sendt til Ullevål sykehus med luftambulanse. Begge var bevisste.