Nyheter:

 • I dag kl. 6.17

  Mann knivstukken i halsen

  Politiet fekk søndag klokka 05.10 melding om at ein mann hadde blitt frakta til sjukehuset i Stavanger etter å ha blitt knivstukken i halsen. Skadeomfanget til mannen er ukjent. Det er uvisst om han var medviten då han kom til sjukehuset.

 • I dag kl. 5.58

  Norge på 54. plass på likestillingsliste: – Virker litt sprøtt

  Norge er ikke best i likestillingsklassen når Council on Foreign Relations lister opp landene med mest likestilt arbeidsliv. Flere eksperter er kritiske til måten det er regnet ut på.

 • I dag kl. 4.48

  Høyaktuell Brækhus-motstander herjet i New York

  Irske Katie Taylor (32) fortsetter å herje i lettvekt, og tok en overlegen poengseier mot finske Eva Wahlström (38) i New York i natt. Etter kampen trakk hun frem en spesiell ønskemotstander.

 • I dag kl. 4.27

  UFC-Hermansson herjet med motstanderen: – Fikk det til å se enkelt ut

  Den svensk-norske MMA-utøveren Jack Hermansson (30) leverte en ny imponerende prestasjon da han knuste solide Gerald Meerschaert (30) i Milwaukee i natt.

 • I dag kl. 4.15

  Mourinho snakker ned Liverpool før hatkampen: - Har ikke vunnet noen ting

  José Mourinho kom med et velplassert spark i siden til Jürgen Klopps troféløse Liverpool-lag. Den tyske manageren sier selv at det ikke har vært spesielt hyggelig å møte Manchester United de siste sesongene.

 • I dag kl. 4.14

  Putin vil kontrollere rapmusikk: Til kamp mot «sex, dop og protester»

  President Vladimir Putin mener rap er basert på «sex, dop og protester» og vil kontrollere bruken av rapmusikk blant russere.

 • I dag kl. 3.42

  Mann død etter brann i Arendal

  Mannen som vart alvorleg skadd i ein brann i Arendal, er no erklært død, opplyser Agder politidistrikt. Politiet etterforskar saka vidare med taktisk og teknisk etterforsking. Mannen er ikkje identifisert.

 • I dag kl. 3.26

  Brann på toppen av Amfi-kjøpesenter

  Mannen som er alvorleg skadd etter ein brann i Arendal, oppheldt seg i ei leileighet øvst i kjøpesenteret Amfi Arendal. Brannårsaka er førebels ukjent. Sprinkleranlegget er utløyst på Amfi og har ført til ein del vannskadar på kontor og butikkar.

 • I dag kl. 1.50

  Blandede reaksjoner etter klimaenighet: – Vanvittig provoserende

  Norske miljøorganisasjoner er glade for at det ble enighet på klimatoppmøtet i Polen lørdag kveld, men er skuffet over at løfter om klimakutt ikke ble inngått.

 • I dag kl. 1.50

  Blandede reaksjoner etter klimaenighet: Fra «gledelig» til «vanvittig provoserende»

  Norske miljøorganisasjoner er glade for at det ble enighet på klimatoppmøtet i Polen lørdag kveld, men er skuffet over at løfter om klimakutt ikke ble inngått.

 • I dag kl. 1.11

  Ein henta ut av røykdykkarar

  Ein person blei henta ut av røykdykkarar då det brann i ei leilegheit i Arendal i Aust-Agder, skriv brannvesenet på Twitter. Personen er køyrd til sjukehus. Skadeomfanget er førebels ukjent, skriv politiet på Twitter.

 • I dag kl. 1.11

  Ein mann henta ut av røykdykkarar

  Ein mann blei henta ut av røykdykkarar då det brann i ei leilegheit på toppen av eit kjøpesenter i Arendal i Aust-Agder, skriv brannvesenet på Twitter. Han er køyrd til sjukehus med svært alvorleg skadar, skriv politiet på Twitter.

 • I dag kl. 0.10

  Fikk drømmedag med Messi – nå lever Murtaza (7) i skjul for Taliban

  Den da fem år gamle Murtaza Ahmadi gikk viralt med sin hjemmelagede Messi-drakt laget av en plastpose. Nå har han og familien gått under jorden av frykt for represalier fra terrorregimet.

 • Lørdag 15. desember kl. 23.06

  Overlegen poengseier for MMA-Hamlet: – Tviler på at dere ser meg i Norden neste år

  Polske Lukasz Parobiec holdt tiden ut mot Marthin Hamlet (26), men tapte klart på poeng mot det norske MMA-håpet i Frederikshavn lørdag kveld.

 • Lørdag 15. desember kl. 22.37

  Roser Ødegaard: – Hans beste omgang for Vitesse

  ARNHEM/OSLO (VG) (Vitesse – VVV-Venlo 2–1) Martin Ødegaard (19) dominerte stort før pause, veggspilte hit og dit, spilte fri medspillere, skjøt fra over 25 meter og banket inn 1-0-scoringen da Vitesse vant 2–1 over VVV-Venlo lørdag kveld.

 • Lørdag 15. desember kl. 22.31

  Mistanke om narkotika

  Politiet har tatt med tre unge menn til Heimdal politistasjon etter mistanke om bruk av narkotika. Foreldre ringes opp, og politiet følger opp videre.

 • Lørdag 15. desember kl. 21.28

  Fekk gladmeldinga i selskap

  – Fy flate. Det går ikkje an, ropte kvinna i 40-åra frå Brekke då Norsk Tipping ringde laurdag kveld. Kvinna var i eit selskap då ho fekk beskjed om at ho saman med tre rogalendingar var blitt 3,9 millionar kroner rikare på Lotto.

 • Lørdag 15. desember kl. 21.28

  Ellen Arnstad ut mot Erna: – Dere må ikke røre abortloven!

  Abortdebatten denne høsten opprører Ellen Arnstad så sterkt at hun for første gang deler hele sin personlige historie om eldstesønnens skjebne.

 • Lørdag 15. desember kl. 21.09

  Etter et år med negative oppslag, kan Elon Musk trolig le sist

  Det har vært et ellevilt år for Tesla – som ifølge Elon Musk var på randen av konkurs – og et enda villere et for toppsjefen.

 • Lørdag 15. desember kl. 21.02

  Fort og gale på Karmøy

  Utrykningspolitiet har tatt førarkortet frå ein mann i tenåra på Karmøy. Mannen køyrde både for fort og på ein måte som gjorde at politiet hadde grunn til å stoppa han, skriv politiet i ei twittermelding.

 • Lørdag 15. desember kl. 20.58

  Polen vil redde klimaet med skog

  TENCZYNSKI-SKOGEN / KATOWICE (VG) Polen satser på karbonfangst i skogene sine, men miljøvernere frykter at landet vil bruke dette som en unnskyldning for å fortsette å brenne kull i stor stil.

 • Lørdag 15. desember kl. 20.49

  Trumps nye stabssjef i 2016: – Trump er et forferdelig menneske

  Mick Mulvaney omtalte sjefen sin som «et forferdelig menneske».

 • Lørdag 15. desember kl. 20.47

  Faren til Stuttgart-kapteinen døde under Bundesliga-kamp

  (Stuttgart – Hertha Berlin 2–1) Han gikk fra full jubel til fullstendig sjokk. Stuttgart-kaptein Christian Gentner (33) mistet sin far rett etter Bundesliga-matchen mot Hertha Berlin.

 • Lørdag 15. desember kl. 20.26

  Skårdal om Gisins skrekkelige fall: – Forferdelig å se på

  Sveitseren Marc Gisin (30) ramlet stygt og satte en støkk i alpinverden under utforen i Val Gardena. FIS-direktør Atle Skårdal (52) vet hvordan det er å falle på samme sted.

 • Lørdag 15. desember kl. 19.45

  Elverum vant suverent

  Elverum vant 27–15 mot Falk Horten i en eliteseriekamp i håndball for menn lørdag kveld. Elverum ligger på tredjeplass i eliteserien.

 • Lørdag 15. desember kl. 19.45

  Elverum vant

  Elverum vant 27–15 mot Falk Horten i en eliteseriekamp i håndball for menn lørdag kveld. Elverum ligger på tredjeplass i eliteserien.

 • Lørdag 15. desember kl. 19.40

  Bil havnet i vannet

  En bil kjørte tidligere lørdag ut i vannet ved Breistrand i Dønna, melder politiet. Det oppstod ingen personskader og bileier tok seg av berging av bilen selv.

 • Lørdag 15. desember kl. 19.31

  Kjørte ut i rundkjøring

  To personer kom fra det uten skader da en bilfører mistet kontrollen og kjørte rett fram i en rundkjøring på E16 i Kongsvinger sentrum lørdag kveld. Politiet opplyser at det er svært glatt i området.

 • Lørdag 15. desember kl. 19.30

  Stenger fjellovergang

  Fylkesveg 520 mellom Breiborg i Sauda og Røldal er stengt på grunn av bilberging. Stenginga skjedde i 18-tida laurdag ettermiddag.

 • Lørdag 15. desember kl. 19.22

  Sykkel-VM-generalen har økonomirolle i det internasjonale forbundet: – Utrolig

  Med Harald Tiedemann Hansen (62) som øverste sjef, endte sykkel-VM i Bergen i økonomisk havari. I dag er nordmannen ett av fire medlemmer i finans- og kontrollkommisjonen i Det internasjonale sykkelforbundet (UCI).

 • Lørdag 15. desember kl. 19.19

  DNB bommet på nordmenns julekalender-kjøp med 290 millioner

  DNBs tall på nordmenns julekalender-innkjøp i høst viste seg å inneholde en feilberegning til hundrevis av millioner. 

 • Lørdag 15. desember kl. 19.17

  To menn tatt i parkeringskjeller

  To menn er tatt av politiet på Lade i Trondheim etter mistenkelig oppførsel rundt bilene i en parkeringskjeller. Mennene, henholdsvis i 30- og 40-årene, hadde i utgangspunktet ikke adgang til kjelleren. De måtte bli med til politistasjonen.

 • Lørdag 15. desember kl. 19.15

  Åpner E134

  Vegtrafikksentralen melder at E134 nå er åpnet for normal trafikk etter ulykken ved Høydalsmo tidligere i kveld. Det advares om vanskelige kjøreforhold.

 • Lørdag 15. desember kl. 19.08

  ATV stjålet i Lindesnes

  Politiet har fått melding om et innbrudd i en låve i Lindesnes. Det har blant annet blitt stjålet en ATV og en motorsag. Innbruddet skal ha skjedd for noen dager siden. Politiet gjør åstedsundersøkelse og oppretter sak.

 • Lørdag 15. desember kl. 19.01

  Fannemel på 24. plass

  Skihopparen Anders Fannemel (Hornindal) la på to meter i andre omgang, men 125,5 meter heldt til slutt berre til ein 24. plass i dag. Tyske Karl Geiger vann. Johann Andre Forfang vart beste norske på 4. plass. I morgon er det nytt renn i sveitsiske Engelberg.

 • Lørdag 15. desember kl. 18.59

  Trafikkulykke i Moss

  To biler var involvert i en trafikkulykke på E6 ved Årvoll i nordgående retning i ettermiddag. Ingen alvorlige personskader, men passasjerene er sendt til legevakt for kontroll. Trafikken går i et felt inntil bergingsbil er på plass.

 • Lørdag 15. desember kl. 18.48

  Til legevakt etter utforkjøring

  En person er kjørt til legevakt for sjekk etter utforkjøringen på riksvei 9 ved Langevatn i Vennesla tidligere i kveld. Bilberger er rekvirert for inntauing av bilen, melder politiet.

 • Lørdag 15. desember kl. 18.43

  Båt med motorhavari i Hjeltefjorden

  Brannvesenet rykket lørdag kveld ut med to båter for å hjelpe en båt som hadde fått motorhavari i Hjeltefjorden, like vest for Toska på Radøy. Fem personer var om bord i fartøyet. De fikk hjelp av andre båter, og har det bra, melder 110-sentralen like etter klokken 19.

 • Lørdag 15. desember kl. 18.42

  Stenger veien etter ulykke

  E134 er stengt ved Mostøylkrysset, i påvente av at det ryddes etter ulykken tidligere i kveld. Politiet opplyser at det er store trafikale problemer på stedet. Det meldes om såpeglatt veibane.

 • Lørdag 15. desember kl. 18.41

  Vanskelige kjøreforhold

  Vegtrafikksentralen varsler om utfordrende kjøreforhold over Haukeli. Det er snø- og isdekke, med stedvis redusert sikt. Kolonnekjøring kan innføres på kort varsel.

 • Lørdag 15. desember kl. 18.37

  Forfangs tøffe kjør før Hoppuka: – Trener hele julen

  15 dager før Hoppuka har Johann André Forfang (23) bestemt at det skal trenes hver eneste dag før åpningsrennet i Oberstdorf. Julekosen får komme i annen rekke.

 • Lørdag 15. desember kl. 18.36

  Skrapte for dårlig – ble anmeldt

  En 18 år gammel mann har fått førerkortet beslaglagt fordi han ikke hadde skrapt frotruta for is. Politiet har anmeldt ham.

 • Lørdag 15. desember kl. 18.36

  Selger eiendom for 42 millioner

  Bystyret i Lillesand har vedtatt å selge kommunale eiendommer til en verdi av 42 millioner kroner. Stykkene, Skalleodden og den tidligere brannstasjonen er blant disse. Det skriver Agderposten. Også Sjømannshjemmet og Sjømannshaven skal selges.

 • Lørdag 15. desember kl. 18.34

  Trafikkulykke på E134

  To biler har kollidert front mot front på E134 ved Kvålsgrend, Høydalsmo. Personene som har sittet i bilene klager på smerter, og kjøres til legevakt. Begge bilene har fått store skader. Det er trafikale problemer i området.

 • Lørdag 15. desember kl. 18.25

  3000 mistet strømmen

  3000 kunder i områdene Hellen og Eidsvågneset var uten strøm lørdag kveld etter brann i en trafostasjon. – Vi har koblet om til en annen stasjon, så nå har alle fått strømmen tilbake, sier kommunikasjonsrådgiver Jarle Hodne i BKK like etter klokken 18. Strømbruddet varte i underkant av en halvtime.

 • Lørdag 15. desember kl. 18.25

  Fikk strømmen tilbake

  3000 kunder i områdene Hellen og Eidsvågneset var uten strøm lørdag kveld etter brann i en trafostasjon. – Vi har koblet om til en annen stasjon, så nå har alle fått strømmen tilbake, sier kommunikasjonsrådgiver Jarle Hodne i BKK like etter klokken 18. Strømbruddet varte i underkant av en halvtime.

 • Lørdag 15. desember kl. 18.22

  Frp-nei til flyktninger

  Frps ferske ordførerkandidat Stian Storbukås signaliserer at partiet vil si kategorisk nei til mottak av flyktninger i kommunen neste valgperiode. De utfordrer nå samarbeidspartiene Høyre og KrF på dette. Det skriver Fædrelandsvennen.

 • Lørdag 15. desember kl. 18.18

  Lorentzen utenfor pallen på 500 m

  Håvard Holmefjord Lorentzen gikk raskt og fikk tiden 34.76 under verdenscuprennet i Heerenveen lørdag. Likevel holdt det bare til en niendeplass i det som var et utrolig sterkt felt. Vinneren ble russiske Pavel Kulizhnikov, som fikk tiden 34.49.

 • Lørdag 15. desember kl. 18.07

  Fratatt førerkortet etter krasj

  Bilføreren som brøt vikeplikten i Henningvegen i Steinkjer har fått førerkortet beslaglagt. Han blir anmeldt av politiet. Bilene er tatt hånd om av bilberger.

 • Lørdag 15. desember kl. 18.05

  Pipebrann i Halden

  Halden brannvesen rykker i ettermiddag ut til en pipebrann i Enningdals åsen.

 • Lørdag 15. desember kl. 18.02

  Comeback-Thoresen sikret hockeygutta turneringsseier: - En klassespiller

  LØRENSKOG (VG) (Norge - Frankrike 4–3) Med Patrick Thoresen (35) tilbake på landslaget snudde Norge 0–2 til 4–3 og vant firenasjonersturneringen på hjemmebane denne langhelgen.

 • Lørdag 15. desember kl. 18.02

  Comeback-Thoresen sikret hockeygutta turneringsseier

  LØRENSKOG (VG) (Norge - Frankrike 4–3) Med Patrick Thoresen (35) tilbake på landslaget snudde Norge 0–2 til 4–3 og vant firenasjonersturneringen på hjemmebane denne langhelgen.

 • Lørdag 15. desember kl. 17.59

  Sognefjellet er stengt

  Fylkesveg 55 over Sognefjellet er mellombels stengd. Det er venta kraftig vind og vanskelege køyreforhold i fjella i Sør-Noreg. Statens vegvesen opplyser at fjellovergangen blir stengd til måndag klokka 09.

 • Lørdag 15. desember kl. 17.55

  1792 rammet av strømbrudd

  Det har oppstått et større strømbrudd i området Hellen og Eidsvågsneset lørdag ettermiddag. Ifølge BKK sine nettsider er 1792 kunder rammet av strømbruddet. Årsaken er en brann i en trafostasjon i Jordalsveien i Eidsvåg.

 • Lørdag 15. desember kl. 17.55

  Strømbrudd etter brann

  Det oppstod et større strømbrudd i området Hellen og Eidsvågsneset lørdag ettermiddag. Ifølge BKK ble 3000 kunder rammet av strømbruddet. Årsaken var en brann i en trafostasjon i Jordalsveien i Eidsvåg.

 • Lørdag 15. desember kl. 17.55

  1792 uten strøm etter brann

  Det har oppstått et større strømbrudd i området Hellen og Eidsvågsneset lørdag ettermiddag. Ifølge BKK er 1792 kunder rammet av strømbruddet. Årsaken er en brann i en trafostasjon i Jordalsveien i Eidsvåg.

 • Lørdag 15. desember kl. 17.53

  Stjernen endte på 30.plass

  Andreas Stjernen havnet på 30. plass i Sveits.

 • Lørdag 15. desember kl. 17.52

  Utforkjøring på E16

  En bilfører kjørte av vegen på E16 ved Masterud utenfor Kongsvinger lørdag ettermiddag. Politiet mottok flere meldinger om vinglete kjøring før utforkjøringen, men ifølge politiet er det ikke mistanke om kjøring i ruset tilstand. Ambulansepersonell sjekker bilføreren på stedet.

 • Lørdag 15. desember kl. 17.51

  Christian Eriksen sikret Tottenham-seier på overtid

  (Tottenham - Burnley 1–0) Akkurat da Tottenham så ut til å gå på et pinlig poengtap hjemme mot bunnlaget Burnley, dukket innbytteren Christian Eriksen (26) opp på akkurat rett sted.

 • Lørdag 15. desember kl. 17.47

  Førde-herrane følgde opp

  Som damelaget vann Førde-herrane 3-0 over cupfinalemotstandar Randaberg. Volleyballherrane vann med settsiffera 25-22, 25-15 og 25-22. Cupfinalen er laurdag 12. januar.

 • Lørdag 15. desember kl. 17.45

  Geiger vinner

  Jevgenij Klimov hopper 134 meter, og ender på 5. plass. Karl Geiger vinner, foran Piotr Zyla og Daniel Huber. Johann André Forfang blir nr. fire. Halvor Egner Granerud ender på 16. plass, Robert Johansson blir nr. 17, Anders Fannemel blir nr. 24 og Andreas Stjernen ender på 30. plass.

 • Lørdag 15. desember kl. 17.39

  Utforkjøring i Vennesla

  En bil skal ha kjørt av veien på riksvei 9 ved Langevatn. Det skal ikke være personskade opplyser politiet. Nødetatene er på vei til stedet.

 • Lørdag 15. desember kl. 17.38

  Meldt for truslar mot politiet

  Ein mann i slutten av 20-åra trua politiet då dei snakka til mannen på Karmøy, laurdag ettermiddag. Politiet oppretta sak mot mannen i etterkant av hendinga.

 • Lørdag 15. desember kl. 17.35

  Lite vellukka juletjuveri

  Tre rusa menn i 20 til 40 års alderen blei stansa av vektarar på eit kjøpesenter i Haugesund, etter at overvakingskamera avslørte at dei stal varer i ein butikk. Politiet kom og arresterte mennene og leverte varene tilbake til butikkeigaren.

 • Lørdag 15. desember kl. 17.18

  Stjernen slår av 6,5 meter

  Får det ikke til å stemme. Lander på 120,5 meter og er nest sist.

 • Lørdag 15. desember kl. 17.15

  Tusenvis viste støtte

  Lørdag ble det arrangert fakkeltog til støtte for sykehuset i Sandnessjøen. Tusenvis hadde møtt opp til markeringen. NRK kommer tilbake med mer.

 • Lørdag 15. desember kl. 17.13

  Trafikkuhell i Hommelvik

  To biler har hatt et sammenstøt som følge av brudd på vikeplikten i Hommelvik. Bilene har fått betydelige skader, men ingen personskade. Politiet oppretter sak.

 • Lørdag 15. desember kl. 17.12

  Elvestuen: – Vi nærmer oss enighet på klimatoppmøtet i Polen

  Kun de siste bitene gjenstår før landene på klimatoppmøtet i Polen blir enige om felles utslippsregler, opplyser klima- og miljøminister Ola Elvestuen (V).

 • Lørdag 15. desember kl. 17.06

  Ingen personskader

  Politiet melder at ingen personer var til stede i boligen som brant i Rakkestad i ettermiddag. Brannvesenet driver slokkingsarbeid på stedet. Det er mye røyk i området.

 • Lørdag 15. desember kl. 17.04

  NHO frykter uryddig brexit: – Det er kaotiske tilstander

  Risikoen for en kaotisk britisk utgang fra EU har økt, og bedriftene må være forberedt, sier NHO. Men det er usikkert hva en «hard brexit» vil koste Norge.

 • Lørdag 15. desember kl. 17.01

  Trafikkulykke i Steinkjer

  To kjøretøy er involvert i en trafikkulykke på fylkesvei 759 i Henningvegen i Steinkjer. Politiet har rykket ut. De sier det trolig kun er snakk om materielle skader.

 • Lørdag 15. desember kl. 16.55

  Sterk kuling på Jæren

  Frå natt til søndag bles det opp til liten storm i fjellet i Rogaland. På kysten sør for Boknafjorden, vert det søraust sterk kuling. Vinden kjem til å minka noko ut på søndag, til liten kuling. Kan hende litt sludd eller snø i indre strok i fylket.

 • Lørdag 15. desember kl. 16.54

  Akvarium åpent hele året

  Risør Akvarium satser på fastboende. Fra januar har de åpent hver helg og alle ferier. Det skriver Aust-Agder Blad. Daglig leder Wieger van Brunschot sier til avisa at det lenge har vært et ønske å ikke bare være et sted for turister og besøkende.

 • Lørdag 15. desember kl. 16.51

  Klæbo ordknapp om bilulykken: – Skal ikke bruke mer energi på det

  DAVOS (VG) Johannes Høsflot Klæbo (22) var raskest i Davos tre dager etter at førerkortet ble midlertidig beslaglagt. Selv vil han ikke si mer om ulykken, men innrømmer at situasjonen er kjip.

 • Lørdag 15. desember kl. 16.34

  Boligbrann i Rakkestad

  Nødetatene er på vei til en bolig i Ytre vei i Rakkestad. Det skal brenne i en enebolig og det kommer flammer opp fra taket, melder politiet på Twitter.

 • Lørdag 15. desember kl. 16.29

  Beboere pustet inn røyk

  Tre beboere blir sett til av helsepersonell etter å ha pustet inn røyk i brannen i Saksarrinden på Sandsli. Brannen skal ha startet i en bod i bygget. Det nærmeste nabohuset ble også evakuert. Klokken 16.47 melder brannvesenet at brannen er slukket.

 • Lørdag 15. desember kl. 16.25

  Sykehuset opererte feil fot

  Margarita Jeanett Johansen ble operert i feil fot ved Sørlandet sykehus Arendal. – De ansatte beklaget seg og sa at det var en menneskelig feil, sier Johansen som selv er sykepleier til VG. Hun forteller at hun nå må trene opp to bein i stedet for ett etter leddbåndsoperasjonen.

 • Lørdag 15. desember kl. 16.08

  Godt hopp av Stjernen

  Stjernen lander på 127 meter. Det er dagens lengste hopp, og trønderen går inn på en foreløpig 2. plass, fem poeng bak Michael Hayböck, som leder rennet.

 • Lørdag 15. desember kl. 16.05

  Rykker ut til brann i enebolig

  Nødetatene har rykket ut til en melding brann i en enebolig i Saksarrinden på Sandsli. Det er meldt om kraftig røykutvikling. Alle beboerne har kommet seg ut. Klokken 16.15 melder 110-sentralen at det er snakk om branntilløp i en bod tilknyttet boligen.

 • Lørdag 15. desember kl. 16.05

  Knuste finalemotstandaren

  Damelaget til Førde volleyballklubb tok laurdag sin åttande strake siger i eliteserien med 3-0 (25-17, 25-19, 25-16) over Randaberg. Laurdag 12. november møtes dei to laga att. Då for å kjempe om Kongepokalen.

 • Lørdag 15. desember kl. 16.01

  Hedret med pris

  Lørdag ble Espen Gjelstad Gundersen fra Skien tildelt Telemark fylkeskommunes fylkeskulturpris 2018, melder TA. 44-åringen har vært en sentral musiker, komponist, arrangør og kapellmester i utallige oppsetninger gjennom mange år.

 • Lørdag 15. desember kl. 16.00

  To uskadd etter utforkjøring

  To personer som satt i en bil som kjørte utfor veien i Mandal, er uskadde. De kom seg selv ut av bilen, melder politiet.

 • Lørdag 15. desember kl. 15.54

  Blir kirkeverge i ny storkommune

  Øystein Ramstad blir kirkeverge i nye Lindesnes. – Det er hyggelig og en lettelse å få lagt dette bak seg og lagt saken død, for det har vært mye støy rundt det og en krevende periode, sier han til avisen Lindesnes.

 • Lørdag 15. desember kl. 15.53

  Mistanke om fyllekjøring

  En mann i 50-årene ble i ettermiddag stoppet av politiet ved Nordbergveien i Sarpsborg. Mannen fra Borgenhaugen er anmeldt for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand og for ikke å ha gyldig førerkort. Eier av bilen er også anmeldt for å ha lånt bort bilen.

 • Lørdag 15. desember kl. 15.48

  Trafikkuhell i Mandal

  Politiet har fått melding om et trafikkuhell i Daleveien i Mandal. De opplyser på Twitter at nødetatene er på vei til stedet. Skadeomfanget er foreløpig ukjent.

 • Lørdag 15. desember kl. 15.45

  SNIKTITT: LG V40 ThinQ Toppmodellen vi ikke får kjøpt i Norge

  Vi har kikket på den.

 • Lørdag 15. desember kl. 15.30

  Mann til sykehus etter bilulykke

  En mann er sendt til sykehus etter bilulykken i Os kommune. Skadeomfanget er ukjent. Det var to biler involvert i ulykken, en personbil og en varebil. Det er sjåføren av personbilen som er skadet. Veien er åpen for trafikk ved ulykkesstedet.

 • Lørdag 15. desember kl. 15.29

  Operert i feil fot: – Det er totalt uforsvarlig

  Da Margarita Jeanett Johansen (30) våknet opp fra narkosen, oppdaget hun at legene hadde operert feil fot. Sykehuset unnskyldte seg med at det var fredag, sier hun.

 • Lørdag 15. desember kl. 15.26

  Stjal smultringmaskin til 175.000

  Ukjente gjerningspersoner brøt seg natt til lørdag inn i en smultringvogn utenfor Vestby storsenter og stakk av med en smultringmaskin til hele 175.000 kroner. Øst politidistrikt sjekker overvåkningsvideo fra området, men ber også publikum om tips.

 • Lørdag 15. desember kl. 15.23

  Truet apotekansatte

  Politiet har pågrepet en person for trusler mot ansatte ved et apotek i sentrum. Politiet oppretter sak på forholdet.

 • Lørdag 15. desember kl. 15.21

  Manchester City brøt mini-forbannelsen mot Everton

  (Manchester City - Everton 3–1) Manchester City hadde ikke slått Everton hjemme i ligaen siden 2014. Men så løsnet det, for laget generelt og Gabriel Jesus spesielt.

 • Lørdag 15. desember kl. 15.18

  Thingnes Bø skjøt seg bort: Fourcade brøt seiersrekken

  Johannes Thingnes Bø (25) bommet seks ganger og var sjanseløs til å ta sin fjerde strake verdenscupseier. Da klinte Vetle Sjåstad Christiansen (26) til med karrierens første individuelle pallplass.

 • Lørdag 15. desember kl. 15.16

  Sidestiller norsk og samisk

  Kommunestyret i Lødingen vedtok torsdag å sidestille norsk og samisk, og samtidig hvilke stedsnavn som skal få skilt på samisk, i tillegg til norsk. Det skriver Bladet Vesterålen.

 • Lørdag 15. desember kl. 15.12

  Syv fikk bot

  I Sortland har politiet utstedt syv gebyrer for ulovlig parkering i Strandgata og Kjøpmannsgata.

 • Lørdag 15. desember kl. 15.00

  Johannes Høsflot Klæbo tangerte Petter Northug i Davos

  DAVOS/OSLO (VG) Johannes Høsflot Klæbo (22) tok sin første verdenscupseier for sesongen i Davos-sprinten. Det er hans niende verdenscupseier i sprint. Det er like mange som Petter Northug (32) klarte i løpet av karrieren.

 • Lørdag 15. desember kl. 15.00

  Johannes Høsflot Klæbo tangerte Petter Northug i Davos

  DAVOS/OSLO (VG) Johannes Høsflot Klæbo (22) tok sin første verdenscupseier for sesongen i Davos-sprinten. Det er hans niende verdenscupseier i sprint. Det er like mange som Petter Northug (32) klarte i løpet av karrieren.

 • Lørdag 15. desember kl. 14.50

  En uke gammelt barn overlevde ebola: – Et mirakel

  Det kongolesiske barnet Benedicte fikk eboladiagnose da hun var seks dager gammel. Mot alle odds overlevde hun.

 • Lørdag 15. desember kl. 14.48

  Trafikkuhell i Narvik

  Politiet melder at det har vært et trafikkuhell i Narvik sentrum. En personbil har blitt påkjørt bakfra av en annen personbil. Føreren av den ene bilen har ryggsmerter ifølge politiet. Nødetatene er på stedet.

 • Lørdag 15. desember kl. 14.48

  Turvoll Fossli freste mot Pellegrino: – Et lite rasshøl

  DAVOS/OSLO (VG) Sondre Turvoll Fossli (25) ble «taklet» av Federico Pellegrino på oppløpet i sprint-semifinalen. Etterpå var Fossli rasende på italieneren.

 • Lørdag 15. desember kl. 14.37

  Strømprisen blir den høyeste på årevis i vinter: Dette er årsakene

  Strøm har kostet nordmenn dyrt i 2018, med en økning i snittprisen på 55 prosent over fjoråret – og det blir ikke billigere til vinteren. 

 • Lørdag 15. desember kl. 14.36

  E14 åpnet

  E14 ved Flornes på strekningen Stjørdal – Storlien er igjen åpen for trafikk. Bilberger ferdig på stedet.

 • Lørdag 15. desember kl. 14.32

  Ranet butikk i Fredrikstad

  En mann iført blå boblejakke tok seg i formiddag inn på lageret til Fredrikstad-butikken Normal. En høyttaler skal bl.a. være stjålet. Kl. 15 melder politiet at mannen er pågrepet.

 • Lørdag 15. desember kl. 14.24

  Må i fengsel for promillekjøring

  En 20 år gammel kvinne er av Aust-Agder tingrett dømt til 14 dagers fengsel for promillekjøring. Det skriver Lillesandsposten. Hun må også betale en bot på 10.000 kroner. Førerkortet er også inndratt i 14 måneder.

 • Lørdag 15. desember kl. 14.21

  Lundby ble nummer ni

  Maren Lundby fra Bøverbru i Vestre Toten ble nummer ni i Premanon i Frankrike lørdag. Formen er ikke så bra som hun håpet på. – Jeg får ikke teknikken helt til å stemme, sier Lundby.

 • Lørdag 15. desember kl. 14.17

  Husk å melde ut fiskebruket

  Kystvakten kommer med en oppfordring til alle fiskere langs kysten nå før jul. – Husk å melde ut bruket før dere tar juleferie. Kystvaktsentralen takker for i år, og vi gleder oss til blanke ark i 2019, skriver de på Twitter.

 • Lørdag 15. desember kl. 14.09

  Mann bortvist fra kjøpesenter

  En mann i 30-årene ble bortvist av politiet fra et kjøpesenter i Kongsvinger. Mannen forstyrret ro og orden på senteret.

 • Lørdag 15. desember kl. 14.08

  EU-penger til Ulvik og Eidfjord

  Ulvik og Eidfjord får penger fra EU for gi innbyggerne god og gratis nett-tilgang på offentlige steder. Målet er at det skal være raskt tråløst nett i parker, bibliotek, turistområder og offentlige bygninger. Driften må Ulvik og Eidfjord selv stå for.

 • Lørdag 15. desember kl. 14.06

  Trafikken flyter igjen på E6 Snåsa

  Det utenlandske vogntoget som sperret veien har kommet seg inn i ei veilomme. Politiet opplyser at sjåføren er i gang med å legge kjetting på dekkene.

 • Lørdag 15. desember kl. 14.05

  To biler kolliderte i Os

  To biler har kollidert i Bjånesvegen i Os kommune. Ingen personer fastklemt etter ulykken, men 110-sentralen opplyser at det skal være personskader. De to bilene skal ha fått store skader.

 • Lørdag 15. desember kl. 14.02

  Ingen promille i Sveio

  Politiet stoppet bilist med usikret last.

 • Lørdag 15. desember kl. 13.58

  «Berserk» på Oslo lufthavn

  En beruset mann er anholdt av politiet etter at han gikk «berserk» ved en gate på Oslo lufthavn, ifølge politiet. Mannen fikk behandling av helsepersonell for skader etter et fall da han ble voldelig mot sine behandlere. Nå anmeldes han for vold.

 • Lørdag 15. desember kl. 13.46

  Redusert framkommelighet på Ev 14

  Europavei 14 Flornes, på strekningen Stjørdal - Storlien har redusert framkommelighet på grunn av bilberging. Bilberger er på stedet, opplyser vegtrafikksentralen.

 • Lørdag 15. desember kl. 13.46

  Redusert framkommelighet på E14

  E14 Flornes, på strekningen Stjørdal – Storlien har redusert framkommelighet på grunn av bilberging. Bilberger er på stedet, opplyser vegtrafikksentralen.

 • Lørdag 15. desember kl. 13.45

  Ingen norske i finalen: Udnes Weng mistet skien

  DAVOS/OSLO (VG) Sprintfinalen i Davos går uten norske kvinner. Tiril Udnes Weng hadde los på finaleplass, før skien gikk av i semifinalen. Maiken Caspersen Falla røyk ut allerede i kvartfinalen.

 • Lørdag 15. desember kl. 13.45

  Udnes Weng mistet skien - Stina Nilsson vant

  DAVOS/OSLO (VG) Tiril Udnes Weng hadde los på finaleplass, før skien gikk av i semifinalen. Maiken Caspersen Falla røyk ut allerede i kvartfinalen. Svenske Stina Nilsson vant overlegent.

 • Lørdag 15. desember kl. 13.45

  Sjokk-exit for Caspersen Falla: Slått ut i kvartfinalen

  DAVOS/OSLO (VG) Den regjerende sprint-verdensmesteren Maiken Caspersen Falla (28) røyk ut allerede i kvartfinalen i Davos.

 • Lørdag 15. desember kl. 13.39

  Redusert framkommelighet på E6

  Det er redusert framkommelighet på E6 Vegset, på strekningen Steinkjer – Grong. Det foregår bilberging på stedet, opplyser vegtrafikksentralen. Politiet er på vei.

 • Lørdag 15. desember kl. 13.39

  Redusert framkommelighet på Ev 6

  Det er redusert framkommelighet på Europavei 6 Vegset, på strekningen Steinkjer – Grong. Det foregår bilberging på stedet, opplyser vegtrafikksentralen. Politiet er på vei.

 • Lørdag 15. desember kl. 13.35

  – Det er fryktelig frustrerende

  Det sa Kjetil Jansrud etter dagens utfor i Val Gardena i Italia. Det stemmer ikke helt i utforløypa for alpinisten fra Vinstra for tiden. Han kom i mål hele 2.28 bak Aleksander Aamodt Kilde, som vant rennet overlegent.

 • Lørdag 15. desember kl. 13.24

  Rv 70 åpnet

  Riksveg 70 Lønset, på strekningen Sunndalsøra - Oppdal er nå ryddet etter bilberging.

 • Lørdag 15. desember kl. 13.23

  Vogntog sperrer E6

  Et utenlandsk vogntog sperrer nordgående felt på E6 i Vegsetbakken i Snåsa. Vogntoget spinner og kommer seg ikke opp bakken, opplyser politiet. Vegtrafikksentralen er varslet.

 • Lørdag 15. desember kl. 13.00

  Storbukås topper

  Stian Storbukås blir Kristiansand Frps toppkandidat ved valget neste høst. Christian Eikeland ble valgt til andreplassen på nominasjonsmøtet lørdag.

 • Lørdag 15. desember kl. 12.51

  Store materielle skader

  Bilen som kjørte utfor på fylkesvei 755 i Inderøy har rullet rundt og det er store materielle skader på kjøretøyet. Ambulansepersonell undersøker de to som satt i bilen.

 • Lørdag 15. desember kl. 12.45

  Bjarkøyforbindelsene er åpnet

  Fylkesråd for samferdsel i Troms, Ivar B. Prestbakmo sto for den offisielle åpningen. Vegforbindelsen koster 1,15 milliarder kroner og binder Grytøy, Sandsøy og Bjarkøy sammen med bru og tunnel. Det bor 800 innbyggere i øysamfunnet i Harstad, der antall ferger i dag blir redusert fra tre til en. – Dette er den største økonomiske samferdselsinvesteringen for Troms fylkeskommune noensinne, og jeg har tro på at vegforbindelsen vil skape utvikling i øysamfunnet, sier Prestbakmo.

 • Lørdag 15. desember kl. 12.43

  Aleksander Aamodt Kildes første seier på nesten tre år

  Aleksander Aamodt Kilde (26) utklasset konkurrentene i Val Gardena og vant med nesten ett sekund. Men det ble lenge overskygget av skrekkfallet til Marc Gisin (30).

 • Lørdag 15. desember kl. 12.43

  Aleksander Aamodt Kilde mot første seier på nesten tre år - skrekkfall setter Lund Svindal på vent

  Aleksander Aamodt Kilde går mot utklassing av konkurrentene i utforløypen i Val Gardena. 26-åringen ser ut til å vinne for første gang siden februar 2016. Et skrekkfall har foreløpig satt løpet på vent.

 • Lørdag 15. desember kl. 12.43

  Aleksander Aamodt Kildes første seier på nesten tre år – skrekkfall for sveitser

  Aleksander Aamodt Kilde (26) utklasset konkurrentene i Val Gardena, og vant med nesten ett sekund. Men det ble lenge overskygget av skrekkfallet til Marc Gisin (30).

 • Lørdag 15. desember kl. 12.43

  Aleksander Aamodt Kilde mot første seier på nesten tre år – skrekkfall for sveitser

  Aleksander Aamodt Kilde (26) går mot utklassing av konkurrentene i Val Gardena. Utforrennet ble lenge satt på vent etter at sveitseren Marc Gisin (30) ramlet stygt.

 • Lørdag 15. desember kl. 12.38

  Mistenkjeleg røyk i Bø

  Brannvesenet rykker ut etter ei melding om mistenkjeleg røyk i Gvarvvegen i Bø.

 • Lørdag 15. desember kl. 12.36

  Sponplater i vegen

  Det ligg fleire sponplater i vegen ved Grov i Flora på riksveg 5, rett ved avkjørselen mot Svelgen. Vegtrafikksentralen har fått beskjed, og ein entreprenør er på veg for å rydde opp.

 • Lørdag 15. desember kl. 12.32

  Bil kjørt av veien

  Det har skjedd et trafikkuhell på fylkesvei 755 i Inderøy der en bil skal ha kjørt av veien og havnet på en åker. Nødetatene er på vei til stedet.

 • Lørdag 15. desember kl. 12.27

  Begravelser skaper reaksjoner

  Flere reagerer på at begravelser i Vegårshei kun skjer én gang daglig vinterstid, skriver Tvedestrandsposten. Nabokommunene har to daglige begravelser, og gir ifølge begravelsesbyråer mer fleksibilitet.

 • Lørdag 15. desember kl. 12.24

  Knalltøft første heat!

  Det blir full fart fra 13.57. Bolsjunov har ikke noe valg som siste kvalifiserende, så han må inn i en relativt stjernetung gjeng i heat 1. Der venter en Johannes Høsflot Klæbo i storform, Erik Brandsdal og svenske Calle Halfvarsson. Moro!

 • Lørdag 15. desember kl. 12.13

  To personer lettere skadet

  En 48 år gammel kvinne og en 40 år gammel mann er lettere skadet etter hendelsen i Dag Hammarskjöldsvei i Fyllingsdalen. De blir begge fulgt opp av helsepersonell på stedet. Kvinnen hevder hun skal ha blitt stukket med kniv. De to skal kjenne hverandre.

 • Lørdag 15. desember kl. 12.05

  Gikk seg opp

  Marte Olsbu Røiseland fra Froland ble nummer 30 på jaktstarten i verdenscupen i skiskyting i Østerrike. Hun gikk seg opp 17 plasser etter sprinten fredag.

 • Lørdag 15. desember kl. 12.03

  Nye spillere klare for Amazon

  Amazon Grimstad melder på sine facebooksider at finske Johanna Salmijärvi (24) er klar for klubben. Hun kommer fra Ylves, som spiller i den finske toppserien. I tillegg er keeper Inger Vadder (19) klar for klubben.

 • Lørdag 15. desember kl. 12.01

  Havnet i sjøen

  En mann er reddet på land etter å ha havnet i sjøen ved Fiskemottaket i Risør. Ifølge politiet er mannen fraktet til sykehus i Arendal.

 • Lørdag 15. desember kl. 11.59

  Var Celina Midelfarts luksushjem: Kutter prisen med 13 millioner

  Nå ligger den gigantiske Frogner-leiligheten ute til «bare» 55 millioner kroner.

 • Lørdag 15. desember kl. 11.55

  Ventar vanskelege køyreforhold

  Frå laurdag kveld til søndag kveld er det venta vanskelege køyreforhold i Langfjella sør for Finse. Årsaka er kraftig vind og snøfokk.

 • Lørdag 15. desember kl. 11.51

  Stadig sterkere signaler om kuldeperiode i januar

  Juleværet er fortsatt ikke avklart, men signalene blir stadig sterkere for at vi får en god gammeldags kald vinterperiode i januar.

 • Lørdag 15. desember kl. 11.48

  Klæbo i suveren ledelse

  Italienske Federico Pellegrino slo til med en sedvanlig god prolog, men to startnumre bak knuste Klæbo tiden hans med nesten to sekunder. Det var et svar på hvordan Klæbos inngang til helgen har vært?

 • Lørdag 15. desember kl. 11.44

  Tuteaksjon i Fredrikstad

  Det foregår nå en tuteaksjon mot bomring i Fredrikstad. Ved flere kommende bomstasjoner står aksjonister og oppfordrer de kjørende til å tute hvis de støtter aksjonen.

 • Lørdag 15. desember kl. 11.43

  Mulig knivstikking i Fyllingsdalen

  Politiet har rykket ut til en bolig i Dag Hammarskjöldsvei i Fyllingsdalen. Det er meldt om knivstikking.

 • Lørdag 15. desember kl. 11.43

  Knivstikking i Fyllingsdalen

  Politiet har rykket ut til en bolig i Dag Hammarskjöldsvei i Fyllingsdalen. Det er meldt om knivstikking.

 • Lørdag 15. desember kl. 11.41

  Bilbrann ved Ottestad

  Det brenner i en bil ved Ottestad i Stange kommune. Det skal ikke være fare for spredning, og brannvesenet og politiet er på veg.

 • Lørdag 15. desember kl. 11.37

  Hærverk ved skianlegg i Rana

  Politiet melder at det i løpet av natten har blitt utført hærverk ved at noen har ødelagt klargjorte skispor ved Skillevollen alpinsenter i Rana. Politiet har vært på stedet og sikret spor, og informerer om at planlagte arrangementer går som normalt, takket være iherdig innsats fra idrettslag og frivillige.

 • Lørdag 15. desember kl. 11.26

  Forsvarer for knivdrapsiktet: – Samarbeider med politiet

  Mannen som skal ha drept en person med kniv i Oslo i natt er en kjenning av politiet. Hans forsvarer John Christian Elden forteller at den siktede samarbeider med politiet etter beste evne.

 • Lørdag 15. desember kl. 11.26

  Flere til stede da knivdrap fant sted

  Mannen som skal ha drept en person med kniv i Oslo i natt er en kjenning av politiet.

 • Lørdag 15. desember kl. 11.26

  Forsvarer for knivdrapsiktet: – Krangel forut for drapet

  Mannen som skal ha drept en person med kniv i Oslo i natt er en kjenning av politiet. Hans forsvarer John Christian Elden forteller at en krangel er bakgrunnen for knivstikkingen.

 • Lørdag 15. desember kl. 11.22

  Skrap ruten eller mist førerkortet

  Utrykningspolitiet ber folk skrape rutene på bilen skikkelig. Dersom du blir stoppet av politiet og sikten gjennom frontruten er på størrelse med et A4-ark, mister du førerkortet. – Også mindre alvorlige tilfeller blir straffet, sier sjef for utrykningspolitiet på Vestlandet, Terje Oksnes.

 • Lørdag 15. desember kl. 11.22

  Bil sperrer felt på Fv 70

  En personbil har kjørt utfor og sperrer et felt på riksveg 70 Sunndalsøra - Oppdal. Bilberger vil være på stedet ganske snart, opplyser vegtrafikksentralen. Det er ikke meldt om personskade.

 • Lørdag 15. desember kl. 11.19

  Silje Øyre Slind slått ut

  Både Mari Eide og Silje Øyre Slind er slått ut, sistnevnte av en løper fra startnummer 70. Litt uventet, men fem andre norske jenter er klare for utslagsrundene i sveitsiske Davos. De går fra 13.30.

 • Lørdag 15. desember kl. 11.18

  Slutt på influensavaksine-resept

  Eit fleirtal på Stortinget vil ha reseptfri influensavaksine. Det betyr at ein kan få vaksinen på apoteket utan å gå til lege. Ei stor forenkling, seier helsepolitisk talsperson i Høgre, Sveinung Stensland. Apoteka har sett rundt 10.000 dosar i år.

 • Lørdag 15. desember kl. 11.17

  Mari Eide tilbake etter søsterens bortgang: – Jeg er veldig stolt

  DAVOS/OSLO (VG) I sitt første verdenscuprenn siden 7. mars – og i sitt første renn for sesongen – ble Mari Eide (29) slått ut i prologen. Men for henne var comebacket en seier.

 • Lørdag 15. desember kl. 11.17

  Stolt Mari Eide tross prolog-exit i comebacket: – Dette er en seier

  DAVOS/OSLO (VG) I sitt første verdenscuprenn siden 7. mars - og i sitt første renn for sesongen - gikk det galt for Mari Eide (29). Hun klarte ikke å bli blant de 30 beste på prologen, og er dermed ute av dobbeldansen i Sveits. Det bryr hun seg imidlertid lite om.

 • Lørdag 15. desember kl. 11.17

  Mari Eide slått ut i prologen

  DAVOS/OSLO (VG) I sitt første verdenscuprenn siden 7. mars - og i sitt første renn for sesongen - gikk det galt for Mari Eide (29). Hun klarte ikke å bli blant de 30 beste på prologen, og er dermed ute av dobbeldansen i Sveits.

 • Lørdag 15. desember kl. 11.16

  Tar opp jakten

  Marte Olsbu Røiseland fra Froland går ut som nummer 47 i jaktstarten i verdenscupen i skiskyting i Østerrike. Følg rennet her fra klokka 11.30.

 • Lørdag 15. desember kl. 11.16

  Jakter

  Marte Olsbu Røiseland fra Froland går ut som nummer 47 i jaktstarten i verdenscupen i skiskyting i Østerrike. Følg rennet her fra klokka 11.30.

 • Lørdag 15. desember kl. 11.05

  Avis: Ministre vil ha ny folkeavstemning om brexit

  Flertallet av ministrene i den britiske regjeringen mener brexitavtalen er «død» og ønsker å diskutere mulighetene for en ny folkeavstemning, ifølge The Times.

 • Lørdag 15. desember kl. 10.54

  Ville etablere feriekoloni i Italia

  Helt siden isen forsvant fra nordområdene, og mennesket bosatte seg i nord, har mangelen på sol vært et stort problem. I 1966 mente noen at de hadde funnet løsningen. Dermed dro syv mektige menn til Italia for å kjøpe feriekoloni for finnmarkinger.

 • Lørdag 15. desember kl. 10.47

  Tek sikte på ny forskingspark

  Universitetet i Sørøst-Norge vil ha ein ny forskingspark i Midt-Telemark. USN har signert ein samarbeidsavtale med Midt-Telemark næringsutvikling, der lokale naturnæringar og berekraft skal vera eit utgangspunkt for forskinga ved studiestaden i Bø.

 • Lørdag 15. desember kl. 10.46

  85 arrestert i nye Paris-demonstrasjoner

  Opprørspoliti bruker tåregass mot demonstranter i Paris idag. I følge den franske avisen Le Monde skal 85 personer demonstranter ha blitt arrestert av politiet i forkant av de varslede demonstrasjonene.

 • Lørdag 15. desember kl. 10.46

  21 arrestert i nye Paris-demonstrasjoner

  Opprørspoliti bruker tåregass mot demonstranter i Paris idag. I følge AP skal 21 demonstranter ha blitt arrestert av politiet i forkant av de varslede demonstrasjonene i dag.

 • Lørdag 15. desember kl. 10.46

  Paris ruster seg for ny uro

  Frankrike ruster seg for ny uro og 8000 politifolk er satt i beredskap i Paris etter at det er varslet nye demonstrasjoner i dag.

 • Lørdag 15. desember kl. 10.37

  Trumps teknologitoll koster amerikanske selskaper 8,6 milliarder kroner i måneden

  Amerikanske bedrifter har fått merke handelskrigen på kroppen, viser ferske tall.

 • Lørdag 15. desember kl. 10.36

  Klimaforhandlingene på overtid i Polen

  KATOWICE (VG) Avstanden mellom partene var for stor da klimamøtet i Polen skulle avsluttes. Verdens miljø- og klimaministre har forhandlet hele natten, men har fortsatt ikke kommet til enighet lørdag formiddag.

 • Lørdag 15. desember kl. 10.30

  Mann falt ned fra juletre – døde

  En mann er bekreftet død etter at han falt ned fra et juletre i den skotske byen Kirkcaldy. Politiet har startet etterforskning for å få klarhet i hva som har skjedd.

 • Lørdag 15. desember kl. 10.30

  Ingen blåste rødt

  Ingen hadde alkohol i blodet da politiet sjekket sjåfører i Flekkefjord lørdag.

 • Lørdag 15. desember kl. 10.29

  Brann i kjøretøy

  Indre Østfold brann og redning skriver på Twitter at de rykker ut etter melding om brann i et kjøretøy i Mosebyvegen i Hærland.

 • Lørdag 15. desember kl. 10.28

  Får miljøkritikk

  Selskapet Transport og Anlegg i Mandal bryter flere forskrifter som skal sikre at det tas miljøhensyn, hevder Fylkesmannen i en tilsynsrapport. Daglig leder Tor Inge Bjørnstad avviser kritikken.

 • Lørdag 15. desember kl. 10.19

  Glatte veier i Bodø

  Politiet melder om glatt føre ved fjellovergangen Kvikstadheia i Bodø kommune. Vegtrafikksentralen er varslet, og skal sende strøbil.

 • Lørdag 15. desember kl. 10.16

  Brannvesenet har kontroll

  Det er ikkje fare for at brannen i ei leilegheit ved Rauland Høgfjellshotell skal spreie seg. Årsaka til brannen er foreløpig ukjent. Politiet etterforskar saka vidare.

 • Lørdag 15. desember kl. 10.15

  Latifu kåra til årets spelar

  Akeem Latifu er årets Sogndal-spelar. Kåringa er det Sogn Avis som står for. Latifu takkar familien for at det har fungert godt på banen. Mathias Dyngeland og Sigurd Haugen kom på plassane bak på spelarbørsen til avisa.

 • Lørdag 15. desember kl. 10.13

  Innbrudd i bil

  En hundepatrulje gjør søk rundt et kjøretøy på Lade i Trondheim som det har vært innbrudd i, opplyser politiet.

 • Lørdag 15. desember kl. 10.13

  Frankrike: Tagget ned jødisk gravlund med hakekors

  Et Holocaust-monument og 37 graver på en jødisk gravlund i Frankrike er tagget ned med hakekors og andre antisemittiske symboler.

 • Lørdag 15. desember kl. 10.13

  Frankrike: Tagget ned jødisk kirkegård med hakekors

  Et Holocaust-monument og 37 graver på en jødisk kirkegård i Frankrike er tagget ned med hakekors og andre antisemittiske symboler.

 • Lørdag 15. desember kl. 10.10

  Banket opp fordi han var homofil

  En 26 år gammel mann må mandag møte i Oslo tingrett, tiltalt for grov kropps-krenkelse og hatefulle ytringer. Ifølge tiltalen skal 26 åringen ha slått en annen mann gjentatte ganger, fordi han var homofil. Tiltalte skal ha kalt mannen «jævla ekle homse».

 • Lørdag 15. desember kl. 9.56

  Færre mistar lappen for fart

  I Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane blir det færre bilistar som mistar førarkortet på grunn av fart, ifølgje tal frå Utrykkingspolitiet. 12 prosent færre samanlikna med fjoråret har så langt i år blitt fråteke sertifikatet.

 • Lørdag 15. desember kl. 9.51

  Norske kommuner rømmer fra Kartselskapet

  Det norske kartselskapet fakturerte i en årrekke norske kommuner for millioner. En kartlegging av samtlige norske kommuner nå viser at de kun fakturerer tusenlapper.

 • Lørdag 15. desember kl. 9.50

  Ukrainsk fører forfalsket førerkort

  En ukrainsk fører av et vogntog ble stanset i går etter å ha unnlatt å kjøre inn til kontroll på Berkåk. Han hadde forfalsket og ugyldig førerkort, fører ble overlatt til politiet for videre oppfølging.

 • Lørdag 15. desember kl. 9.50

  Kritikk for kontrollar i 60-sone

  Politiet og Vegvesenet får ny kritikk for de mange kontrollane i 60-sona på Fosen i Karmøy, skriv Haugesunds Avis. Vegvesenet forklarer 60-sona med ei avkøyring like utanfor tunnelen, og politiet seier dei enno får mange meldingar om råkøyring der.

 • Lørdag 15. desember kl. 9.41

  Brann i hjullaster

  Brannvesenet har nå slukket brannen som startet i en hjullaster i Fåvang i Oppland i dag. Anleggsmaskinen sto under et tak, noe som førte til fare for at brannen skulle spre seg.

 • Lørdag 15. desember kl. 9.35

  Saksøkarar kan få bondelagspengar

  Norges Bondelag vurderer å støtte pelsdyrbøndene sitt søksmål mot staten økonomisk, skriv Nationen. Fem pelsdyrbønder har saksøkt staten fordi regjeringa vil avvikle næringa. Ei viktig sak for alle næringsdrivande, seier leiar Lars Petter Bartnes.

 • Lørdag 15. desember kl. 9.27

  Advarer mot sterk vind i helgen

  Meteorologisk institutt har sendt ut farevarsel på gult nivå om kraftige vindkast i Hordaland og Rogaland. Vindstyrken i kastene kan komme opp i 25 til 30 meter i sekundet. I fjellet blir det vanskelige kjøreforhold.

 • Lørdag 15. desember kl. 9.24

  Kutter skatten

  Det blir lavere eiendomsskatt i Birkenes neste år. Det har kommunestyret avgjort, melder Lillesands-Posten. Den nye skatten blir på 2,9 promille for hus og fritidsboliger.

 • Lørdag 15. desember kl. 9.24

  Kutt i skatt

  Det blir lavere eiendomsskatt i Birkenes. Det har kommunestyret avgjort, melder Lillesands-Posten. Den nye skatten blir på 2,9 promille for hus og fritidsboliger.

 • Lørdag 15. desember kl. 9.09

  Brann i ei leilegheit

  Det har vore opne flammar i ei leilegheit ved Rauland Høgfjellshotell i Vinje. Bebuarar i området er evakuerte. Ingen er skadde. Brannvesenet er i gang med sløkking.

 • Lørdag 15. desember kl. 9.09

  -Feil med forbud mot fritidsfiske

  Østfold fylkeslag av Norges jeger- og fiskerforbund mener det blir helt feil å innføre forbud mot fritidsfiske i deler av året for å redde torskebestanden i Oslofjorden. Fylkessekretær Ole-Håkon Heier mener det er viktig at folk og spesielt ungdom har fiskemuligheter i sitt nærområde. Fiskeridirektoratet har foreslått et forbud på store deler av østfoldkysten fra januar og ut april.

 • Lørdag 15. desember kl. 9.08

  Sier ja til bompenger

  Fylkestinget i Troms sier ja til en delvis bompengefinansering av den planlagte Hålogalandsveien i Nordre Nordland og Sør-Troms. Hele strekninga vil koste 8,6 milliarder kroner, og andelen bompenger er beregnet til 1,1 milliarder kroner. Resten av kostnadene skal Staten betale. Fremskrittspartiet og Rødt stemte mot bompenger i Troms fylkesting.

 • Lørdag 15. desember kl. 9.08

  Vind rev ned stillas i Åsane

  Vinden har revet ned et stillas i Øvre Ervik i Åsane. Stillaset skal ha truffet et hus, men ingen personer er skadet. Det er også meldt om at en lagringshall i plast er tatt av vinden. Meteorologisk institutt har sendt ut farevarsel på gult nivå om kraftige vindkast i Hordaland og Rogaland.

 • Lørdag 15. desember kl. 9.08

  Sterk vind i Bergen

  Vinden har tatt med seg en mindre plasthall ved Kalvatræet i Åsane. Denne skal ha truffet et hus. Ingen personer er skadet. Meteorologisk institutt har sendt ut farevarsel på gult nivå om kraftige vindkast i Hordaland og Rogaland.

 • Lørdag 15. desember kl. 9.07

  Flere tilbud

  Vest-Agders fylkesordfører Terje Damman har fått flere tilbud om å stå på andre politiske lister foran neste valg. Han meldte seg ut av Høyre denne uka.

 • Lørdag 15. desember kl. 9.01

  Revansjelysten Filip Ingebrigtsen: – Har en djevel inni meg

  TOPPIDRETTSSENTERET (VG) Filip Ingebrigtsen (25) avsluttet konkurranseåret 2018 med gull i terreng-EM, men sier til VG at han kjenner en enorm revansjelyst foran kommende VM-sesong.

 • Lørdag 15. desember kl. 8.56

  Rykker ut til røykutvikling

  Naudetatane er på veg til Rauland Høgfjellshotell etter melding om røykutvikling.

 • Lørdag 15. desember kl. 8.46

  Vurderer flere undersøkelser

  Politiet har tatt avhør av huseier og brannmannskap angående boligen som brann i Midtre Gauldal i går kveld. Åstedet er nå sperret av. Politiet vil gjøre en vurdering i løpet av helga om kriminalteknikere skal til boligen for videre undersøkelser.

 • Lørdag 15. desember kl. 8.46

  Skal vurdere flere undersøkelser

  Politiet har tatt avhør av huseier og brannmannskap angående boligen som brann i Midtre Gauldal i går kveld. Åstedet er nå sperret av. Politiet vil gjøre en vurdering i løpet av helga om kriminalteknikere skal til boligen for videre undersøkelser.

 • Lørdag 15. desember kl. 8.40

  Proust-bok solgt til rekordsum i Paris

  En kopi av boken «Swann's Way», skrevet av den kjente franske forfatteren Marcel Proust, ble fredag solgt på auksjon til 1,5 millioner euro.

 • Lørdag 15. desember kl. 8.24

  Lørdagens lokale nyheter

 • Lørdag 15. desember kl. 8.15

  Røyklukt var matlaging

  Røyklukta i ein firemannsbustad på Vallermyrene i Porsgrunn viser seg å koma frå matlaging. Naudetatane luftar og avsluttar på staden.

 • Lørdag 15. desember kl. 8.15

  Private idrettsanlegg får penger

  Byrådet i Oslo gir 60 millioner kroner til private idrettsanlegg. Det kommer fotball, ishockey, tennis og golf til gode. Blant annet får Bygdøy tennisklubb og Oslo tennisklubb penger til tennishaller. I Groruddalen får Sportsforeningen Grei støtte til fotballhall.