Nyheter:

 • I dag kl. 4.09

  Stor vannlekkasje i Oslo – flere bygg rammet

  Politiet melder om store skader på flere bygninger etter en større vannlekkasje i Nydalen i Oslo natt til fredag.

 • I dag kl. 3.55

  Politiet: Omfattende skader på bygg

  Oslo vann og avløp melder klokken 03.45 at de har fått stengt av de aktuelle pumpene på stedet hvor det er en større vannlekkasje. Slik det fremstår nå har flere bygg fått omfattende vannskader, opplyser politiet.

 • I dag kl. 3.10

  Større vannlekkasje i Nydalen

  Oslo-politiet melder om en større vannlekkasje i Gjerdrums vei i Nydalen natt til fredag. Det er trolig en hovedvannledning som har røket, og flere bygg er berørt. 110-sentralen melder om mye vann i området. Oslo kommune er varslet.

 • I dag kl. 3.08

  Entreprenør sikrer løse gjenstander

  Flere løse gjenstander ved Idrettens hus i Narvik i Nordland er i ferd med å blåse av gårde som følge av «Ylva», melder politiet i 03.00-tiden natt til fredag. En entreprenør er varslet, og vil sikre de løse gjenstandene.

 • I dag kl. 2.08

  Avis: Mulig samarbeid mellom Flynn og Russland-etterforsker

  Michael Flynns og Donald Trumps advokater har sluttet å utveksle russlandsinformasjon, ifølge New York Times, som mener det kan tyde på at Flynn vurderer samarbeid med granskerne.

 • I dag kl. 2.08

  Avis: Flynn vurderer å samarbeide med Mueller

  Michael Flynns og Donald Trumps advokater har sluttet å utveksle russlandsinformasjon, ifølge New York Times, som mener det kan tyde på at Flynn vurderer samarbeid med granskerne.

 • Torsdag 23. november kl. 23.52

  Satt uskyldig fengslet i 39 år for dobbeltdrap

  I 1978 ble Craig Coley pågrepet for drapet på sin kjæreste og stesønn. 39 år etter viser DNA-analyser at han var feil mann.

 • Torsdag 23. november kl. 22.49

  RBK-keeper André Hansen gir seg på landslaget

  LERKENDAL(VG) Rosenborgs solide målvakt André Hansen har ingen intensjoner om å returnere til landslaget med det første.

 • Torsdag 23. november kl. 22.19

  Skiklubber roser tiltak

  Agder og Rogaland skikrets innfører forbud mot skismøring som inneholder fluor i alle renn for barn under 16 år. Lokale skiklubber roser tiltaket og håper det vil gi mer rettferdige konkurranser.

 • Torsdag 23. november kl. 22.13

  Bildet som viser at Northug var påmeldt Kuusamo

  Landslagstoppene Vidar Løfshus og Tor-Arne Hetland hadde tro på Petter Northug (31) skulle være i slag snaue to uker før verdenscupåpningen i Finland.

 • Torsdag 23. november kl. 22.12

  Dagen har kommet: Her er de mest spennende Black Friday-tilbudene

  Hold godt på VISA-kortet - årets største tilbudsdag har kommet.

 • Torsdag 23. november kl. 22.07

  Ordfører om Røkke-interesse i Norske Skog: – Må være et kjempepluss

  Ordføreren i Norske Skog-kommunen Halden ønsker interessen fra Kjell Inge Røkkes Aker velkommen, og sier at en sterk norsk eier må være et kjempepluss.

 • Torsdag 23. november kl. 22.04

  – Vil komme elevene til gode

  Nestleder i KrF, Kjell Ingolf Ropstad, mener lærernormen partiet har fått gjennomslag for, vil komme elevene til gode. Det sier han etter å ha blitt spurt om hva det er han vet bedre enn forskerne. En forsker i Statistisk sentralbyrå mener elever ikke lærer mer av å ha flere lærere.

 • Torsdag 23. november kl. 21.26

  Svenske butikker jubler over avgiftshopp på snop og brus i Norge

  Svenske kjøpmenn nær norskegrensen jubler over høyere sukkeravgifter i Norge. De håper på en dobling i salget av brus og godteri.

 • Torsdag 23. november kl. 21.18

  Trumps milepæl: 100 dager på sine egne eiendommer som president

  NEW YORK (VG) Minst 20 ganger hetset han Barack Obama offentlig for å spille mye golf som president. Selv slår Donald Trump alle rekorder - på flere måter.

 • Torsdag 23. november kl. 21.16

  Tesla har avslørt prisen på ellastebilene

  Etter forrige ukes lansering avslører Tesla at prisen på de nye ellastebilene vil variere fra litt over 1,2 millioner kroner til nærmere halvannen million.

 • Torsdag 23. november kl. 21.15

  Behandler mange med krystallsyke

  Kronprinsesse Mette-Marit får behandling for krystallsyke, opplyser Slottet. Ved sykehuset i Arendal behandler de mange med krystallsyke i løpet av et år.

 • Torsdag 23. november kl. 21.02

  Lillehammer-Stavanger 5-4

  I 22. serierunde har Lillehammer Ishockeyklubb har slått Stavanger Oilers 5-4 på hjemmebane.

 • Torsdag 23. november kl. 21.00

  Budsjett-kameratene: Vil fjerne særaldersgrenser i flere yrker

  Politifolk, badebetjenter, ambulansepersonell og flere andre yrker kan få endret både lav pensjonsalder og øvre aldersgrense. Regjeringspartiene, KrF og Venstre vil modernisere særaldersgrensene.

 • Torsdag 23. november kl. 20.58

  Stoppet tapsrekke og avgjorde nimålsthriller på overtid: - Stor idrett

  (Lillehammer - Stavanger Oilers 5-4 eeo.) Lillehammer slo tilbake etter fire strake tap. Kanadiske Brendan Ellis avgjorde etter forlengning.

 • Torsdag 23. november kl. 20.56

  Sensasjonslaget Östersund sikret Europa League-avansement

  (Östersund – Zorya 2–0, Lokomotiv Moskva – FC København 2–1) Sist gang en svensk klubb kom til utslangsrundene i Europa, var Östersund på nivå tre i Sverige. Nå er de klare for Europa League-sluttspillet.

 • Torsdag 23. november kl. 20.54

  Sparta tapte i spillerforlengelsen

  Tomas Olsen scoret for Vålerenga halvannet minutt ut i spillerforlengelsen i eliteseriekampen mot Sparta. Dermed vant Oslo-laget 4-3.

 • Torsdag 23. november kl. 20.54

  Rosenborgs Europa-drøm knust på overtid

  LERKENDAL (VG) (Rosenborg – Real Sociedad 0-1) Tjue år etter en av norsk fotball største bragder sto Rosenborg igjen overfor en spansk kjempe. Drømmen ble knust på overtid.

 • Torsdag 23. november kl. 20.54

  Rosenborgs Europa-drøm knust: – J*** kjipt

  LERKENDAL (VG) (Rosenborg – Real Sociedad 0-1) Tjue år etter en av norsk fotball største bragder sto Rosenborg igjen overfor en spansk kjempe. Drømmen ble knust i siste liten.

 • Torsdag 23. november kl. 20.54

  Rosenborgs Europa-drøm knust

  LERKENDAL (VG) (Rosenborg – Real Sociedad 0-1) Tjue år etter en av norsk fotball største bragder sto Rosenborg igjen overfor en spansk kjempe. Drømmen ble knust i siste liten.

 • Torsdag 23. november kl. 20.54

  RBKs Europa-drøm knust etter dommerfeil: – På det nivået her så er det slett håndarbeid

  TRONDHEIM (VG) (Rosenborg – Real Sociedad 0-1) Tjue år etter en av norsk fotball største bragder sto Rosenborg igjen overfor en spansk kjempe. Drømmen ble knust av en overivrig linjedommer.

 • Torsdag 23. november kl. 20.54

  Forsinkelser i flytrafikken

  Det er ekstremværet Ylva og overraskende snøvær i Bergen som gjør at det er forsinkelser og innstilte avganger i flytrafikken til og fra Flesland, melder Avinor. De ber reisende følge med på informasjon fra sitt flyselskap.

 • Torsdag 23. november kl. 20.47

  Kygo skal jobbe med Sigrid

  Kygo har vært i kontakt med Sigrid for å få til et samarbeid, melder bt.no. – Hun har en særegen stemme, og er allerede blitt lagt godt merke til i musikkbransjen, også i Los Angeles, sier Kygo til avisen. Hvor og når dette skal skje er ukjent.

 • Torsdag 23. november kl. 20.44

  Strømbrudd flere steder

  Nordlandsnett melder om strømstans på Rognan mot Fauske, i Gildeskål mellom Asgotsletta og Kjøpstad, Junkerdal fra og med Raudbergvollen og Skjellvik på Sandhornøy. I tillegg meldes det om strømbrudd i Melfjorden, brudd grunnet trefall på Øksengården og brudd mellom Aldra og Pollan.

 • Torsdag 23. november kl. 20.44

  Sparta utliknet like før slutt

  Tommy Kristiansen har utliknet til 3-3 i eliteseriekampen i ishockey mot Vålerenga. Tredje periode er straks over, og mye tyder dermed på at det går mot spilleforlengelse.

 • Torsdag 23. november kl. 20.41

  Fremdeles stengte innfartsårer

  Flere av veiene i nord har åpnet i løpet av kvelden etter å ha vært stengt store deler av dagen. De siste meldingene for hovedfartsårene i Nordland er at E12 Umbukta er åpnet for trafikk. E6 Saltfjellet og E10 Bjørnfjell er stengt og det vurderes kontinuerlig åpning.

 • Torsdag 23. november kl. 20.40

  Bil har trøbbel på Flaktveit

  Bil har trøbbel på Flaktveit

 • Torsdag 23. november kl. 20.40

  Nytt Oilers-tap på bortebane

  Brendan Ellis avgjorde kampen for Lillehammer i spilleforlengelse. Dermed tapte Oilers sin sjette strake kamp på bortebane i serien. Kampen endte 5–4.

 • Torsdag 23. november kl. 20.32

  Spilleforlengelse på Lillehammer

  Lillehammer slo hardt tilbake i siste periode. Christian Fosse og Patrick Ulriksen tegnet seg på scoringslisten for hjemmelaget, mens Eirik Salsten ordnet utlikning mot slutten av perioden. Dermed står det 4–4 i Kristins hall, og kampen må avgjøres i spilleforlengelse.

 • Torsdag 23. november kl. 20.27

  Glatte veger

  I Agderfylkene og Telemark er det nå stedvis glatt på vegene som følge av underkjølt regn, ifølge Statens vegvesen. Spesielt i indre strøk og de mindre vegene er det vanskelige kjøreforhold. Mannskaper er ute og salter og strør.

 • Torsdag 23. november kl. 20.27

  Ingen skadet

  Ingen ble skadet etter en ulykke på fv 37 Tinnsjøvegen i Notodden. Politiet melder om at det er svært glatt på stedet.

 • Torsdag 23. november kl. 20.26

  Har kansellert 95 avganger

  Det siste døgnet har Widerøe måttet kansellere rundt 95 avganger, de fleste er grunnet været. – Vi planlegger med normal trafikk. Rådet til passasjerene er å møte som normalt, men vær forberedt på forsinkelser, sier Silje Brandvoll i Widerøe. De regner med noe etterslep også utover morgendagen.

 • Torsdag 23. november kl. 20.18

  Slik blir været i morgen

  Vi kan vente oss en ny dag med mye vær, snø i høyden og regn langs kysten.

 • Torsdag 23. november kl. 20.00

  Spotify-gründer investerer i parfyme-selskap

  De svenske gründerne i Sniph har hentet inn 5 millioner svenske kroner, blant annet fra Martin Lorentzon.

 • Torsdag 23. november kl. 19.59

  Skjerper meglerkrav for omstridte boligsalg: – Det må reduseres til et minimum

  NEF har innført nye meglerregler som skal strupe salget av boliger «off market».

 • Torsdag 23. november kl. 19.59

  Bil hindrer trafikken på Stavne

  Den parkerte bilen som har trillet ut i Oslovegen, ved Stavne, er til hinder for trafikken, og blir nå fjernet av et bilbergingsselskap.

 • Torsdag 23. november kl. 19.54

  Kineserne får bygge Beitstadbrua

  PNC Norge AS og Skanska Norge AS klaget på Statens vegvesens tildeling av Beitstadsundbrua. Statens vegvesen har behandlet klagene. Konklusjonen er at tildelingen opprettholdes og at Sichuan Road and Bridge Group tildeles oppdraget.

 • Torsdag 23. november kl. 19.50

  Dømt også i lagmannsretten

  Frostating lagmannsrett har dømt en 28 år gammel mann til 11 års fengsel for å ha kvalt kona si til døde i Levanger i mars. Dette er samme straff som tingretten kom fram til i juni. Den drapstiltalte anket fordi han forklarte at han ikke mente å drepe kona. Lagmannsretten mener tiltalte burde ha forstått at halsgrepet var dødelig.

 • Torsdag 23. november kl. 19.50

  Imponerte mot Sør-Korea

  Vipers Kristiansand-spelar Kari Brattset scora seks mål då Norge slo Sør-Korea 39-28 i ein treningskamp. Også Emilie Hegh Arntzen og Katrine Lunde var med på laget. Kampen er ein del av oppkøyringa til handball-VM.

 • Torsdag 23. november kl. 19.43

  Hergeirsson ikke fornøyd tross målras: - En stor jobb å gjøre

  SOTRA (VG) (Norge-Sør-Korea 39-28) Ingen tvil om Heidi Løke (34) er tilbake på landslaget. Etter 460 dager borte fra håndballjentene scoret hun fire ganger på bare 10 minutter i comebacket.

 • Torsdag 23. november kl. 19.43

  Løke scoret syv i comebacket: – Jeg er ikke i toppform

  SOTRA (VG) (Norge-Sør-Korea 39-28) Ingen tvil om at Heidi Løke (34) er tilbake på landslaget. Etter 460 dager borte fra håndballjentene scoret hun fire ganger på bare 10 minutter i comebacket.

 • Torsdag 23. november kl. 19.43

  Løke scoret syv i comebacket: - Fantastisk deilig

  SOTRA (VG) (Norge-Sør-Korea 39-28) Ingen tvil om Heidi Løke (34) er tilbake på landslaget. Etter 460 dager borte fra håndballjentene scoret hun fire ganger på bare 10 minutter i comebacket.

 • Torsdag 23. november kl. 19.43

  Løke-show: Scoret syv mål i comebacket

  SOTRA (VG) (Norge-Sør-Korea 39-28) Ingen tvil om Heidi Løke (34) er tilbake på landslaget. Etter 460 dager borte fra håndballjentene scoret hun fire ganger på bare 10 minutter i comebacket.

 • Torsdag 23. november kl. 19.41

  Bil trillet ut i veien

  I Osloveien, ved Stavne i Trondheim, har en bil trillet ut i veien. Bilen har stått parkert. Politiet sjekker ut saken.

 • Torsdag 23. november kl. 19.37

  NFF tilbyr sluttpakker til alle i administrasjonen på Ullevaal

  Norges Fotballforbund håper opptil fem ansatte tar sluttpakke, men de har ikke noe mål om å spare penger. Isteden skal de hente inn nye folk.

 • Torsdag 23. november kl. 19.35

  Her tok stormen «Ylva» med seg hustaket

  FAUSKE (VG) Det ble en tøff start på dagen da naboen ringte og fortalte Anila Kristine at taket hennes hadde forsvunnet.

 • Torsdag 23. november kl. 19.34

  Vanskelige kjøreforhold

  Det har vært flere uhell i trafikken i ettermiddag og kveld. Men det er ikke meldt om personskader. Blant annet har en buss i Åsane kjørt seg fast på toppen av Flaktveit. – Det er glatt, og har vært en del små uhell, men ingenting alvorlig, sier Frode Kolltveit, operasjonsleder i Vest politidistrikt.

 • Torsdag 23. november kl. 19.34

  Rapuzzi med scoring i debuten

  Oilers leder fortjent borte mot Lillehammer etter to perioder. William Rapuzzi sendte Oilers i ledelsen 2-1, med sitt første mål for klubben. Brett Cameron utlignet for Lillehammer til 2-2, før Lassi Kokkala igjen sendte Oilers i ledelsen.

 • Torsdag 23. november kl. 19.30

  Åpning av julemarked i Haugesund

  Åpning av julemarked i Haugesund

 • Torsdag 23. november kl. 19.29

  På vei til trafikkulykke

  Brannvesenet på Notodden har rykka ut til en trafikkulykke på Busnesgrenda på Notodden.

 • Torsdag 23. november kl. 19.28

  Nordlandsbanen åpnet

  Jernbanestrekningen mellom Rognan og Fauske ble åpnet igjen klokka 18:00 etter uværet. Togene kjører med redusert hastighet.

 • Torsdag 23. november kl. 19.22

  Sakna jeger funne

  Ein jeger som vart meldt sakna i Birkenes er funne i god behald. Det opplyser politiet. Les meir her.

 • Torsdag 23. november kl. 19.18

  Trafikkuhell på E39

  Trafikkuhell på E39

 • Torsdag 23. november kl. 19.15

  Trafikkuhell på E39

  Det har vært et trafikkuhell på E39 ved avkjørselen til Gravdal i Vikeså. Det skal ikke være snakk om personskade. Bilberging er på vei, melder politiet.

 • Torsdag 23. november kl. 19.11

  Fire scoringar for Norge

  Vipers Kristiansand-spelar Kari Brattset har scora fire mål for Norge i ein landskamp mot Sør-Korea. Det står 22-12 til Norge til pause. Kampen er ein del av oppkøyringa til handball-VM. Også Katrine Lunde og Emilie Hegh Arntzen er med.

 • Torsdag 23. november kl. 19.09

  Lenge siden jegeren tok kontakt

  Jegeren i 40-årene som er savnet i Birkenes har ikke tatt kontakt med jaktkameratene siden klokken halv to. Det sier operasjonsleder Per Kristian Klausen i Agder-politiet til NRK. Han sier også at det begynner å bli kaldt i søkeområdet. Les mer.

 • Torsdag 23. november kl. 19.09

  En person til legevakt

  En person er fraktet til legevakt etter trafikkulykken på Lade torsdag ettermiddag. Vedkommende gjennomgår nå nærmere undersøkelser.

 • Torsdag 23. november kl. 18.59

  Thoresen tilbake til Russland

  Ishockeyspiller Patrick Thoresen drar tilbake til Russland for å spille resten av sesongen for sin gamle klubb SKA St. Petersburg. Han har vært tilbake i Storhamar bare et halvt år, men ifølge kontrakten kan han forlate klubben fra 1. desember.

 • Torsdag 23. november kl. 18.58

  Kø ved Carl Berners plass

  Kø ved Carl Berners plass

 • Torsdag 23. november kl. 18.55

  Vestre Toten savner maskinskatten

  Industrikommunene beklager at budsjettforliket nå fører til at maskinskatten forsvinner. For Vestre Toten kommune innebærer det et årlig inntektstap på nær fem millioner kroner. Men - for Nammo-konsernet betyr det lavere utgifter og nyinvesteringer.

 • Torsdag 23. november kl. 18.53

  Svensk EM-vinner i friidrett: Jeg ble voldtatt av annen utøver

  Moa Hjelmer (27) står frem med sin sterke historie i kjølvannet av #metoo-kampanjen.

 • Torsdag 23. november kl. 18.52

  Kolonnekjøring over Hardangervidda

  Kolonnekjøring over Hardangervidda

 • Torsdag 23. november kl. 18.51

  E6 ved Majavatn åpnet igjen

  E6 ved Majavatn er åpnet igjen etter å ha vært store deler av torsdag. Årsaken til stengningen var trafikkulykker og uvær.

 • Torsdag 23. november kl. 18.50

  Begrenser oppussingen av Arneageren

  Med ti mot ni stemmer gikk formannskapet i Stavanger inn for å begrense rehabiliteringen til å ta vare på treet midt på plassen, få vann i fontene, ta opp brostein, glatte ut underlaget og legge brostein ned igjen.

 • Torsdag 23. november kl. 18.45

  Uavgjort etter første periode

  Etter første periode står det 1–1 i Kristins hall. Oilers gikk tidlig opp i ledelsen, da Magnus Hoff satte inn en retur i åpent mål. Kun to minutter senere utlignet Joakim Eidsa Arnestad for vertene.

 • Torsdag 23. november kl. 18.43

  Behov for flere lærere

  Lærernormen som nå blir innført gjør at Hamar får behov for 20 nye lærerårsverk, mens Lillehammer får behov for 17. Normen det ble enighet om i statsbudsjettet innebærer at det ikke skal være mer enn 15 elever per lærer.

 • Torsdag 23. november kl. 18.38

  Se kveldens TV-sending

  Se kveldens TV-sending

 • Torsdag 23. november kl. 18.37

  Mange med på leiteaksjon

  Både politiet, Norske redningshunder og Røde Kors deltek i ein leiteaksjon etter ein jeger i Birkenes. Også luftambulanse er på veg, ifølgje politiet.

 • Torsdag 23. november kl. 18.37

  Påkjørsel bakfra

  En person sjekkes av helsepersonell etter en påkjørsel bakfra, på Lade torsdag ettermiddag.

 • Torsdag 23. november kl. 18.36

  Vestlandsrevyen torsdag

  Ras og unntakstilstand i Odda er den viktigste saken i Vestlandsrevyen i dag. Se direkte her.

 • Torsdag 23. november kl. 18.35

  Robinho dømt til ni års fengsel for voldtekt

  Fotballstjernen Robinho (33) ble i dag idømt fengselsstraff etter å ha blitt funnet skyldig i å være en av gjerningsmennene i en gruppevoldtekt.

 • Torsdag 23. november kl. 18.35

  Se kveldens TV-sending

  Se NRK Sørlandets TV-sending.

 • Torsdag 23. november kl. 18.35

  Ekstremværet går mot slutten

  De siste prognosene for Nordland er at ekstremværet vil minke i sør, og også i nord utover natten. – I morgen tidlig vil man merke stor forskjell, da er det stort sett over, sier vakthavenede meteorolog Ragnhild Nordhagen. I Troms vil det kunne henge igjen til litt utpå fredag formiddag. Les alt om «Ylva» her.

 • Torsdag 23. november kl. 18.34

  Stengning av veger i Ringsaker

  Flere veger på fjellet i Ringsaker er stengt inntil videre på grunn av de vanskelige kjøreforholdene. Dette gjelder vegene i Åstdalen og på Ljøsheim, melder Pihl AS.

 • Torsdag 23. november kl. 18.32

  Tre biler i ulykke på Lade

  Tre biler en involvert i en trafikkulykke i Haakon VII`s gate på Lade. Det er meldt om personskade. Også brannvesenet er på vei til ulykkesstedet.

 • Torsdag 23. november kl. 18.32

  To biler i ulykke på Lade

  To biler en involvert i en trafikkulykke i Haakon VII`s gate på Lade. Det er meldt om personskade. Også brannvesenet er på vei til ulykkesstedet.

 • Torsdag 23. november kl. 18.28

  Se kveldens TV-nyheter på nett

  Se kveldens TV-nyheter på nett

 • Torsdag 23. november kl. 18.26

  Politiutrykning på Lade

  Politi og ambulanse har rykket ut til Lade i Trondheim etter melding om trafikkulykke med personskade.

 • Torsdag 23. november kl. 18.25

  Bil har kjørt ut av vegen

  Bil har kjørt ut av vegen

 • Torsdag 23. november kl. 18.24

  Trafikkproblem i Nordhordland

  Det er ikke meldt om kø og trafikken kan passere.

 • Torsdag 23. november kl. 18.21

  Terje J. Våg nominert som ildsjel

  Terje Johan Våg fra Snåsa er nominert som årets ildsjel. Han er en av fem fra hele landet som er nominert til denne prisen som deles ut under idrettsgallaen som vises på NRK over nyttår.

 • Torsdag 23. november kl. 18.18

  Ingen skadd på Støren

  Ingen ble skadd da tre biler torsdag ettermiddag var involvert i en trafikkulykke på E6 nord for Støren. Vegen er nå åpnet igjen.

 • Torsdag 23. november kl. 18.14

  Derfor er den tyske krisen dårlig nytt for Europa

  BERLIN (VG) Med et Europa som står overfor svært store utfordringer, sender den politiske usikkerheten i Tyskland grøss gjennom hele kontinentet.

 • Torsdag 23. november kl. 18.11

  VM-vinneren: Northug har ikke så mye tid til å kvalifisere seg til OL

  KUUSAMO (VG) Gullvinner på femmila i Lahti Alex Harvey mener Petter Northug har en utfordring etter Kuusamo-vrakingen; han har ikke så mye tid til å kvalifisere seg til OL.

 • Torsdag 23. november kl. 18.05

  Lillehammer – Stavanger Oilers

  Oppgjøret mellom Lillehammer og Stavanger Oilers startet klokken 18.00 i Kristins Hall. Johannes Johannesen gjør comeback for klubben i dag, mens nykommer William Rapuzzi gjør sin debut.

 • Torsdag 23. november kl. 18.05

  Oilers møter Lillehammer borte

  Oppgjøret mellom Lillehammer og Stavanger Oilers startet klokken 18.00 i Kristins hall. Johannes Johannesen gjør comeback, mens nykommer William Rapuzzi debuterer for Oilers.

 • Torsdag 23. november kl. 18.05

  Oilers i tidlig ledelse

  Oppgjøret mellom Lillehammer og Stavanger Oilers startet klokken 18.00 i Kristins Hall. Johannes Johannesen gjør comeback, mens nykommer William Rapuzzi debuterer for Oilers.

 • Torsdag 23. november kl. 18.03

  Skulle selge mat på nett for en halv mrd. – ender på 120 mill.

  Meny-sjef Vegard Kjuus tok muligens noe hardt i da han spådde nettomsetning på en halv milliard i 2017.

 • Torsdag 23. november kl. 18.01

  Naust knust av vinden på E6

  På E6 midt mellom Ballangen og Narvik er to naust blitt knust av vinden ved Vidrek og materialer kan være til fare for trafikken. Statens vegvesen vurderer nå å stenge E6 ved Vidrek.

 • Torsdag 23. november kl. 17.55

  Kolonnekjøring over Haukelifjell

  Det er innført kolonnekjøring på E134 over Haukelifjell som følge av uvær, melder Vegtrafikksentralen.

 • Torsdag 23. november kl. 17.49

  Delvis seier for pleiepengeaktivister

  Med onsdagens budsjettforlik fikk KrF gjennomslag for at pleiepenger ikke skal kuttes til 66 prosent etter et år, slik det ble innført fra 1. oktober i år. Nå får foreldre til alvorlig syke barn beholde 100 prosent pleiepenger i fem år.

 • Torsdag 23. november kl. 17.48

  E6 åpnet ved Fauske

  Etter å ha vært stengt store deler av dagen åpnes nå E6 forbi Finneid på Fauske for fri ferdsel. Tidligere i dag sto et lagerbygg i fare for å rase sammen like ved veien og jernbanen. Politiet oppfordrer gående til å holde seg unna området.

 • Torsdag 23. november kl. 17.45

  Leteaksjon i Birkenes

  Det er satt i gang en leteaksjon etter en jeger på Fidje i Birkenes, melder politiet. Jegeren skal ikke ha kommet tilbake til avtalt sted.

 • Torsdag 23. november kl. 17.42

  Northug-stikk etter kritikken: – Dette ville ikke jeg gjort mot en lagkamerat

  Landslagsmiljøet har uttrykt misnøye med Petter Northugs (31) «spark» i retning lagkamerater på sosiale medier, men kontoen «Langrennsgutta» la selv ut et bilde hvor Chris Jespersen (34) ble sammenlignet med et dødt dyr i 2015.

 • Torsdag 23. november kl. 17.40

  Straff etter eddik-tabbe

  To NTNU-studenter har fått 10 000 kroner hver i bot etter opptaksprøven som gikk galt, skriver Adresseavisen. Hendelsen skjedde 5. september i forbindelse med opptaksprøver til maskinstudentenes linjeforening «Smørekoppen».

 • Torsdag 23. november kl. 17.33

  Som lyn fra klar himmel

  Tinn kommune fikk beskjed fra UDI om at asylmottaket på Mandheimen skal legges ned bare 15 minutter før neste års budsjett skulle behandles. Det forteller ordfører Bjørn Sverre Birkeland. Nedleggelsen får store konsekvenser for kommuneøkonomien og budsjettmøtet ble utsatt i en uke.

 • Torsdag 23. november kl. 17.28

  Aker-sjefen: – Har fulgt Norske Skog i flere år

  Kjell Inge Røkkes Aker er invitert til å delta i auksjonen når Norske Skogs fabrikker etter alle solemerker legges ut på auksjon. De får dermed muligheten til en etterlengtet inngang.

 • Torsdag 23. november kl. 17.28

  Sveaas angrer «absolutt ikke» på at han gikk inn i Norske Skog

  Selv ikke en «seig jævel» kunne redde i land restruktureringen av Norske Skog. Styreleder og storaksjonær Christen Sveaas er imidlertid glad for at nye, pengesterke eiere kommer inn.

 • Torsdag 23. november kl. 17.28

  Refser regjeringens avgiftshopp på godis

  Gjennom budsjettforliket har de fire borglige partiene bestemt at sjokolade- og sukkervareavgiften økes hele 80 prosent til neste år.

 • Torsdag 23. november kl. 17.28

  Oceanwood og Aker trekker ut pluggen i gjeldsforhandlingene: Ser ingen vei utenom auksjon

  Hedgefondet Oceanwood roser styret og konsernsjef Lars Sperre for innsatsen, men ser ingen annen utvei enn å legge Norske Skog-fabrikkene ut på auksjonssalg. Sammen med Aker lukker de nå døren for flere gjeldsforhandlinger.

 • Torsdag 23. november kl. 17.26

  Facebook vil gi brukere mulighet til å spore russisk propaganda

  Facebook vil opprette en funksjon som gjør det mulig for brukere å se om de har fulgt eller likt innlegg fra falske, russiske profiler.

 • Torsdag 23. november kl. 17.26

  YouTube fjerner kanaler med urovekkende barnevideoer

  Google-eide YouTube har fjernet over 50 kanaler på en uke, etter bekymringsmeldinger om at store mengder innhold viser barn i groteske og fæle situasjoner.

 • Torsdag 23. november kl. 17.25

  Kringkastingsrådet om «nazi-fisk»: – Lavpannet og historieløst

  Hele 543 av 678 klager til Kringkastingsrådet omhandlet «nazi-fisk»-utspillet til Johan Golden på Nytt på nytt. Rådet beskriver utsagnet som en skivebom.

 • Torsdag 23. november kl. 17.25

  Bokhandlerprisen til Helga Flatland

  Landets bokhandlere har latt seg begeistre av Helga Flatlands roman om en moderne familie og tildeler henne Bokhandlerprisen for 2017.

 • Torsdag 23. november kl. 17.25

  Senterpartiet vil fryse bensinavgiften

  Sp frir til bilistene ved å fryse bensin- og dieselavgiftene og gi pendlerne et solid løft i sitt budsjett. Samtidig øker partiet skattene med 2,3 milliarder.

 • Torsdag 23. november kl. 17.24

  Røsland varsler ny EU-strategi

  Norge kan ikke være gratispassasjer i europeisk samarbeid, advarer europaminister Marit Berger Røsland (H). Nå vil regjeringen legge fram en ny EU-strategi.

 • Torsdag 23. november kl. 17.24

  Venstre tygger på regjeringsmakt – neppe endringer før neste år

  Budsjettet er nok en gang ryddet av veien, og Venstre snuser på regjeringsmakt. Men endringer i regjeringen blir det neppe før over nyttår.

 • Torsdag 23. november kl. 17.24

  Forbrukerombudet vil la taxikundene vite hva turen koster på forhånd

  Passasjerene må få vite hva drosjeturen koster før de setter seg i bilen, mener Forbrukerombudet.

 • Torsdag 23. november kl. 17.24

  Bashir takker Putin for beskyttelse mot USA

  Sudans president Omar al-Bashir sier han er takknemlig for Russlands beskyttende hånd.

 • Torsdag 23. november kl. 17.23

  SPD-leder: Sikker på at vi finner en god løsning for Tyskland

  – Jeg er sikker på at vi finner en god løsning for landet vårt i løpet av de neste dagene og ukene, sier de tyske sosialdemokratenes leder Martin Schulz.

 • Torsdag 23. november kl. 17.23

  Irakisk offensiv for å drive IS ut fra gjemmesteder i ørkenen

  Irakiske styrker forsøker nå å drive IS ut av skjulestedene deres i ørkenen nær grensen til Syria. Samtidig fortsetter maktkampen om Syrias framtid.

 • Torsdag 23. november kl. 17.21

  Trailere står fast

  Flere trailere står på tvers i vegbanen på E134 mellom Åmot og Høydalsmo. Det er ikke meldt om personskade, men det skal være svært glatt på stedet, melder politiet.

 • Torsdag 23. november kl. 17.16

  Bendtner scorer «alltid» på straffe

  Ikke bli overrasket hvis Rosenborg får straffe, og Nicklas Bendtner (29) scorer, mot Real Sociedad på Lerkendal i kveld. Bare de to siste månedene har dansken scoret på seks av seks straffer.

 • Torsdag 23. november kl. 17.11

  Hoppskiene til Tande får startnekt i OL

  KUUSAMO (VG) Daniel André Tande (23) har byttet skimerke foran sesongen. Nå hopper han med ski fra nye BWT. Men det får han ikke lov til i Pyeongchang-OL.

 • Torsdag 23. november kl. 17.09

  Tilsynssak ved Metallco

  Arbeidstilsynet oppretter tilsynssak ved bedriften Metallco på Eina i Vestre Toten, etter ulykken fredag der to ansatte omkom. Avgjørelsen ble tatt onsdag etter et møte mellom flere statlige etater, skriver Oppland Arbeiderblad.

 • Torsdag 23. november kl. 17.05

  Vanskelige kjøreforhold i Hardanger

  På rv. 13 er det manuell dirigering ved Byrkjenes bru på grunn av jordras, kan bli stengt på kort varsel. Fv 550, ved Eikhammaren er det manuell dirigering på grunn av snøras. Rv 13 ved Lausasteintunnelen er veien stengt, det bli ny vurdering der i morgen kl. 12.

 • Torsdag 23. november kl. 17.01

  Ryddet etter trafikkuhell Støren

  Det har skjedd en trafikkulykke på E6 nord for Støren. Tre biler var involvert. Bilene er nå fjernet og trafikken går som normalt.

 • Torsdag 23. november kl. 17.01

  Trafikkuhell Støren

  Det har skjedd en trafikkulykke på E6 nord for Støren. Tre biler er involvert. Nødetatene er på tur til ulykkesstedet. Ulykken har skjedd rett etter Gaulabrua i retning mot Trondheim, melder politiet.

 • Torsdag 23. november kl. 16.56

  Beste resultat noensinne for fiskeflåten

  Høye fangstverdier ga et historisk godt resultat for fiskeflåten i fjor. Aldri før har norske fartøy oppnådd høyere samlet totalverdi enn i 2016.

 • Torsdag 23. november kl. 16.53

  Ny SSB-direktør vil nullstille endringer

  Alle foreslåtte endringer i forskningsavdelingen i Statistisk sentralbyrå blir satt til side, opplyser byråets konstituerte direktør Birger Vikøren.

 • Torsdag 23. november kl. 16.52

  Enig om revisor

  Telemark kommunerevisjon blir revisor for den nye regionen når Telemark og Vestfold blir slått sammen. Det ble bestemt på et felles fylkestingsmøte i Tønsberg i dag.

 • Torsdag 23. november kl. 16.49

  – Har ikkje bevis

  Politiet har ikkje bevis for at ei drapssikta kvinne i Kristiansand har teke livet av far sin. Det meiner forsvarar Olav Sylte. Den 15 år gamle grava til faren til kvinna skal no gravast opp igjen. Les meir her.

 • Torsdag 23. november kl. 16.49

  Kø på omkjøringsveien i Trondheim

  Det er kø i både nord og sørgående retning på E6 på omkjøringsveien i Trondheim. Trafikken skal stå så godt som stille.

 • Torsdag 23. november kl. 16.48

  Uroligheter i Trondheim sentrum

  Politiet måtte rydde opp etter uroligheter og drikking på offentlig sted i Kongens gate, Trondheim sentrum, torsdag ettermiddag. En mann er innbrakt, andre måtte tømme ut alkoholen og gå fra stedet.

 • Torsdag 23. november kl. 16.39

  Norgescupen ingen lekegrind for Northug

  Kuusamo-vrakede Petter Northug (31) kan bli å se på Gålå i helgen. – Petter kan gå gode renn på Gålå uten å vinne, sier Åge Skinstad.

 • Torsdag 23. november kl. 16.39

  Skinstad: Petter kan gå gode renn på Gålå uten å vinne

  Kuusamo-vrakede Petter Northug (31) kan bli å se på Gålå i helgen. – Petter kan gå gode renn på Gålå uten å vinne, sier Åge Skinstad.

 • Torsdag 23. november kl. 16.25

  Oceanwood og Aker trekker ut pluggen i gjeldsforhandlingene: Ser ingen vei utenom auksjon

  Hedgefondet Oceanwood roser styret og konsernsjef Lars Sperre for innsatsen, men ser ingen annen utvei enn å legge Norske Skog-fabrikkene ut på auksjonssalg. Sammen med Aker lukker de nå døren for flere gjeldsforhandlinger.

 • Torsdag 23. november kl. 16.14

  Kraftig omsetningsfall for Rema 1000

  Rema 1000 har hatt stort omsetningsfall hittil i år, viser ferske tall. De siste ukene har kundene begynt å vende tilbake, ifølge kjeden.

 • Torsdag 23. november kl. 16.12

  Trafikkulykke på Voss

  Trafikkulykke på Voss

 • Torsdag 23. november kl. 16.07

  Fortsatt stopp på E6 ved Fauske

  Politiet melder at tilstanden på lagerbygget på Finneid i Fauske er usikker. – Vi ønsker å åpne veien så snart som mulig, det er fremdeles stengt på stedet. Det har begynt å roet seg nå på henvendelser, så vi håper været løyer, sier operasjonsleder Mats Bernhoft.

 • Torsdag 23. november kl. 16.06

  Ny SSB-sjef vraker Meyers omlegging

  Den midlertidige sjefen i Statistisk sentralbyrå, Birger Vikøren, har bestemt seg for å nullstille den planlagte omleggingen i Forskningsavdelingen til byrået.

 • Torsdag 23. november kl. 16.05

  Politiet åpner 15 år gammel grav

  Politiet i Kristiansand har besluttet å åpne graven til faren til kvinnen som er siktet for å ha drept sin tidligere samboer og far. Les mer her.

 • Torsdag 23. november kl. 16.04

  Framleis utan straum

  Mange bebuarar på Eydehavn i Arendal er framleis utan straum, etter at straumen forsvann natt til torsdag. Ifølgje Agder Energi er over 150 kundar utan straum.

 • Torsdag 23. november kl. 16.03

  Gikk tom for drivstoff

  En bil har gått tom for drivstoff i nordgående felt i Moholtlia. Trafikken går sakte forbi.

 • Torsdag 23. november kl. 16.00

  Glatte veier på Sørlandet

  Det er stedvis svært glatte veier i indre strøk i Aust-Agder. Ifølge Statens vegvesen skal all beredskap være i sving. Trafikkoperatør Leif Christensen ber bilister holde lav fart og sjekke værmeldingen før de kjører.

 • Torsdag 23. november kl. 15.56

  Legger ned Mandheimen

  Mandheimen asylmottak på Rjukan blir lagt ned. Formannskapet i Tinn fikk beskjeden fra UDI rett før sitt budsjettmøte i dag. Det har konsekvenser for skole, barnehage og helse. Formannskapet har derfor utsatt budsjettbehandlingene i en uke.

 • Torsdag 23. november kl. 15.55

  Må betale for mobilbruk

  Seks bilister i Mosjøen har fått forenklet forelegg for bruk av mobiltelefon under kjøring. Det melder politiet på Twitter.

 • Torsdag 23. november kl. 15.55

  Gudrun Thomassen (84) drept på Finnsnes

  FINNSNES (VG/FOLKEBLADET) Det var 84 år gamle Gudrun Myrvang Thomassen som ble drept på Finnsnes i Lenvik i Midt-Troms mandag.

 • Torsdag 23. november kl. 15.52

  Dobbeltdrapssaken i Kristiansand: Skal grave opp siktedes far

  I slutten av september ble politiet rådet av rettsmedisinere til å ikke grave opp liket. Nå har politiet bestemt seg for å gjøre nettopp det.

 • Torsdag 23. november kl. 15.52

  Østli blir værende i Sarpsborg 08

  Midtstopperen Anders Østli har skrevet under på en ny kontrakt med Sarpsborg 08. Det skriver klubben i en pressemelding. 34-åringen blir dermed i klubben ut neste sesong.

 • Torsdag 23. november kl. 15.51

  Uten gyldig førerkort

  En kvinnelig sjåfør i 70-årene, blir anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort på Møllenberg torsdag.

 • Torsdag 23. november kl. 15.49

  Følger ikke skilt om trafikkforbud

  I Steindalsvegen ved Hoeggen skole er det mange som ikke følger skiltinga om trafikkforbud. Politiet vil følge opp saken etter tips fra publikum. Politiet hadde torsdag en patrulje på stedet, og varsler flere kontroller fremover.

 • Torsdag 23. november kl. 15.43

  Vil ha fengsel for jaging av bjørn

  Aktor la ned påstand om fengsel i seks måneder for en mann fra Hedmarken som er tiltalt for å ha latt hundene sine jage ei binne med to unger i Elverum i mars i fjor. Mannen nektet straffskyld da rettssaken startet i Eidsivating lagmannsrett i dag.

 • Torsdag 23. november kl. 15.42

  Slik ville kommunikasjonsbyråene redde Christine Meyer

  Flere kommunikasjonsbyråer sendte i november inn forslag til hvordan Statistisk sentralbyrå (SSB) og Christine Meyer kunne håndtere konflikten med finansminister Siv Jensen.

 • Torsdag 23. november kl. 15.40

  E16 åpner klokken 16

  E16 mellom Bergen og Voss åpner like vest for Evanger kl 16. E16 har vært stengt på grunn av en løs stein i taket i Nakkagjeltunnelen. Det melder Vegtrafikksentralen.

 • Torsdag 23. november kl. 15.35

  Forbrukerombudet vil la taxikundene vite hva turen koster på forhånd

  Passasjerene må få vite hva drosjeturen koster før de setter seg i bilen, mener Forbrukerombudet.

 • Torsdag 23. november kl. 15.31

  Forsinkelser på togene

  Det er forsinkelser på togene ved Arna stasjon på grunn av feil på en sporveksel, melder BaneNor.

 • Torsdag 23. november kl. 15.25

  Anbefaler ja til ny tribune

  Supporterklubben Bataljonen har innvendinger mot utbyggingsplanene på Brann Stadion. Likevel anbefaler de sine medlemmer å stemme ja til planene på det ekstraordinære årsmøte. Leder i klubben Roger Lillebø Hansen sier de må se realistisk på situasjonen. – Brann trenger en ny tribune, og da er det dette som må til for å få det. Planen er ny tribune og studenthybler.

 • Torsdag 23. november kl. 15.19

  Opnar Tyin - Årdal att

  Fv. 53 Årdal - Tyin er open att, etter å ha vore stengt på grunn av uvær.

 • Torsdag 23. november kl. 15.17

  Ny sesong med Flekkefjord-kjendis

  Det blir laget en sesong 3 av TV-serien oppfinneren med familien Tesaker i Gyland i Flekkefjord. Det bekrefter regissør Anita Reinton Utgård.

 • Torsdag 23. november kl. 15.16

  To ferger ute av drift på fjorden

  Det er timelange køer både i Moss og Horten nå, fordi både «Bastø V» og «Bastø VI» er tatt ut av trafikk på grunn av sterk vind i Oslofjorden. Det opplyser Bastø Fosen, som ber reisende beregne ekstra ventetid.

 • Torsdag 23. november kl. 15.16

  Refser regjeringens avgiftshopp på godis

  Gjennom budsjettforliket har de fire borglige partiene bestemt at sjokolade- og sukkervareavgiften økes hele 80 prosent til neste år.

 • Torsdag 23. november kl. 15.05

  Statoil får starte omstridt boring i gytefelt

  Regjeringen gir Statoil tillatelse til å starte oljeboring i et viktig gyteområde for tobisfisker i Nordsjøen, etter at en klagestorm fikk boringen utsatt.

 • Torsdag 23. november kl. 15.02

  Får 10 millioner til Bybygg

  Folkemuseet får penger fra statsbudsjettet til å ferdigstille en utstilling om byenes fremvekst i Norge. Et bygg på 3500 m² har vært stengt siden 1993. I 2013 begynte restaureringen, men museet har manglet penger til å sluttføre prosjektet.

 • Torsdag 23. november kl. 15.00

  Museum får 10 millioner

  Anne Cath Vestly-museet i Lyngdal får en engangsbevilgning i statsbudsjettet på 10 millioner kroner. Det ble klart etter at det i går ble enighet om budsjettet i Stortinget.

 • Torsdag 23. november kl. 14.59

  Pass opp for underkjølt regn

  Statens vegvesen ber bilistar vere merksame på at det kan vere svært glatt på grunn av underkjølt regn. Dette gjeld mellom anna rv. 15 Strynefjellet. Der må større køyretøy bruke kjetting. Rv 15 Strynefjellet har underkjølt regn, og Statens vegvesen opplyser at større køyretøy må bruke kjetting.

 • Torsdag 23. november kl. 14.57

  Intel har avdekket alvorlig sikkerhetshull i sine prosessorer

  Kan gjøre det mulig for hackere å få tilgang.

 • Torsdag 23. november kl. 14.52

  Innstiller Bastøferger

  Bastø V og Bastø VI er innstilt på grunn av værforholdene, opplyser Bastø Fosen. To ferger i drift mellom Moss og Horten. Reisende bes om å regne med ekstra ventetid.

 • Torsdag 23. november kl. 14.51

  Stor bruktbil-oversikt: Nå kan du gjøre dieselkupp

  Veldig mye ligger til rette for den som vil gjøre tidenes bruktbilkupp før julefreden senker seg: På tampen av året kommer ekstra mange nesten nye familiebiler ut i bruktmarkedet. Rundt halvparten er dieselbiler, som allerede har falt en del i pris. VG har funnet 11 kupp for deg.

 • Torsdag 23. november kl. 14.48

  Må levere navneforslag

  Telemark og Vestfold må levere inn et felles navneforslag før jul. Det sa statssekretær Paul Chaffey da han besøkte det felles fylkestinget i dag. Forslaget skal behandles før det levers til Stortinget for endelig vedtak neste år.

 • Torsdag 23. november kl. 14.32

  Hockeyprofiler rister på hodet av banestørrelsen i Nye Jordal Amfi: – Helt håpløst

  Størrelsen på isflaten i Nye Jordal Amfi gjør at hockeylandslaget ikke kan forberede seg til VM eller spille offisielle kamper der.

 • Torsdag 23. november kl. 14.30

  Sveaas angrer «absolutt ikke» på at han gikk inn i Norske Skog

  Selv ikke en «seig jævel» kunne redde i land restruktureringen av Norske Skog. Styreleder og storaksjonær Christen Sveaas er imidlertid glad for at nye, pengesterke eiere kommer inn.

 • Torsdag 23. november kl. 14.26

  Bokhandlerprisen til Flatland

  Landets bokhandlere har latt seg begeistre av Helga Flatlands roman «En moderne familie» og tildeler henne Bokhandlerprisen for 2017. Flatland danket ut forfattere som Lars Saabye Christensen, Tom Egeland, Jan Kjærstad, Frode Tiller, Maja Lunde og Maria Parr.

 • Torsdag 23. november kl. 14.23

  Fv. 92 stengd

  Fylkesveg 92 er stengd både i Stordalen mellom Matre og Bjordal, og på Nese mellom Framfjorden og Vikøyri. Vegen blir ikkje opna att i dag.

 • Torsdag 23. november kl. 14.23

  «Ylva» deler Norge i to

  Ekstremværet har stengt både Nordlandsbanen og E6 flere steder. Den gamle lokomotivstallen på Finneid ved E6 står i fare for velte. Statens vegvesen har stengt veien. Ifølge meteorologene har uværet ennå ikke nådd toppen. I Sømna er det målt vindkast på 45,4 m/s.

 • Torsdag 23. november kl. 14.11

  Stryker FIS på dopingprøven?

  Utestengt på livstid av den ene organisasjonen, startnummer på brystet i den andre organisasjonen. Hjertelig velkommen til internasjonal idrettsledelse.

 • Torsdag 23. november kl. 14.09

  Snøsmelting skaper kaos

  Snøsmelting og store nedbørsmengder gjorde at deler av E39 fra Rogaland til Agder ble oversvømt i formiddag. Både personbiler og vogntog måtte dirigeres manuelt, noe som førte til køer på begge sider av fylkesgrensen.

 • Torsdag 23. november kl. 14.04

  Ny avtale på plass: Skal dopingteste skatere under X Games Norge

  Skatere som vil delta under X Games Norge i 2018, må underlegge seg de internasjonale dopingbestemmelsene under arrangementet.

 • Torsdag 23. november kl. 13.54

  Skandinavisk politi ikke varslet om mulige overgripere etter australsk politiaksjon

  I nærmere ett år sørget australsk politi for at verdens største overgrepsforum, «Childs Play», tiltrakk seg nedlastere og overgripere – også fra Skandinavia. Men to måneder etter at de avsluttet operasjonen, er hverken norsk eller svensk politi varslet om mulige overgripere.

 • Torsdag 23. november kl. 13.52

  Kvinne til sykehus for sjekk

  Ei kvinne er kjørt til sykehus for en sjekk etter en frontkollisjon mellom to biler ved Saupstadringen i Trondheim. Ingen andre var i bilen kvinnen satt i. Personen i den andre bilen er lettere skadd, ifølge politiet.

 • Torsdag 23. november kl. 13.47

  Flere artister til Canal Street

  Kim Larsen, Madcon, Julie Bergan og Violet Road er fire nye artister som deltar på Canal Street i Arendal. Festivalen arrangeres 25.- 28. juli. Festivalleder Mats Aronsen, sier at de i år satser ekstra mye på ungdomskonserten.

 • Torsdag 23. november kl. 13.47

  Ankesaken opp for retten til høsten - jury avgjør Jensens skjebne

  Borgarting lagmannsretts behandling av sakene mot Eirik Jensen og Gjermund Cappelen starter 28. august neste år.

 • Torsdag 23. november kl. 13.47

  Jensen-ankesaken opp for retten til høsten

  Borgarting lagmannsretts behandling av sakene mot Eirik Jensen og Gjermund Cappelen starter 28. august neste år.

 • Torsdag 23. november kl. 13.45

  Holder Nordlandsbanen stengt

  Bane NOR har stengt Nordlandsbanen fordi en lagerbygning står i fare for å velte ved Finneid. Banen vil være stengt til det er trygt å passere. – Både vi og politiet har vært i kontakt med byggeieren. Nå avventer vi situasjonen til vi vet at det er trygt å åpne banen, sier områdedirektør for infrastruktur nord Tor Brekkan i Bane NOR.

 • Torsdag 23. november kl. 13.41

  Varsler liten storm

  I ettermiddag og kveld kommer det til å blåse kraftig på Vestlandet. Se opp for vindkast på mellom 25 og 35 meter per sekund, advarer Meteorologisk institutt.

 • Torsdag 23. november kl. 13.38

  Han leder «VG-profeten»

  Med én serierunde igjen er det mer spennende i toppen av «VG-profeten» enn i toppen av Eliteserien.

 • Torsdag 23. november kl. 13.35

  Illustratøren bak ulvekartongen om reaksjonene: – For hårsårt

  Det har stormet rundt de nye julemelkekartongene fra bondeeide Tine, som blant annet viser en ulv. En storm i vannglass, skal vi tro illustratøren.

 • Torsdag 23. november kl. 13.29

  Inngått millionavtale

  Strand Unikorn på Moelv har inngått avtale med Felleskjøpet Rogaland Agder om handel på norsk korn. Avtalen har en årlig verdi på opptil 100 millioner norske kroner, skriver konsernet i en pressemelding.

 • Torsdag 23. november kl. 13.25

  Frontulykke i Trondheim

  Det har vært ei trafikkulykke ved Saupstadringen/Torplassen i Trondheim. Det skal ha vært en frontkollisjon mellom to biler. Skadeomfanget er ukjent.

 • Torsdag 23. november kl. 13.20

  Båtskyss mellom Odda og Tyssedal

  På grunn av stengte veier på grunn av ras blir det satt inn båtskyss mellom Odda og Tyssedal. Båten går fra Odda kai klokken 14, og returnerer fra Tyssedal klokken 15. Kommunen melder at de kommer tilbake til om det blir satt opp flere avganger senere.

 • Torsdag 23. november kl. 13.18

  Norske Skog begjæres trolig konkurs

  Styret i Norske Skogindustrier kommer trolig til å starte konkursbehandling, etter de varslede planene om å selge datterselskapet Norske Skog. Det melder E24. Aker ASA og Oceanwood varslet tidligere i dag at de sammen vil kjøpe Norske Skog AS. – Styret konstaterer at det nå er lite håp om at styrets forslag til gjeldsordning vil la seg gjøre. Som en konsekvens av det er det sannsynlig at Norske Skogindustrier starter konkursbehandling, skriver de i en børsmelding.

 • Torsdag 23. november kl. 13.17

  Ekstrapenger til Telemarkskanalen

  Telemarkskanalen får to millioner ekstra til vedlikehold, noe som betyr totalt seks mill. neste år. Det er et resultat av forhandlingene mellom støttepartiene og Regjeringen om neste års statsbudsjettet, sier Geir Jørgen Bekkevold i KrF.

 • Torsdag 23. november kl. 13.16

  Capplen/Jensen-saken opp i august

  Ankeforhandling i Jensen/Cappelen-saken er berammet til tirsdag 28. august 2018, og vil gå frem til 1. februar 2019, melder Borgarting lagmannsrett. Saken kommer til å gå som en lagrettesak, og skyldspørsmålet blir dermed avgjort av juryen.

 • Torsdag 23. november kl. 13.16

  Stengt i Måbødalen

  Stengt i Måbødalen

 • Torsdag 23. november kl. 13.15

  Så gode at det blir litt kjedelig

  Lite er morsommere enn Champions League, men de siste rundene av gruppespillet kan bli traurige greier.

 • Torsdag 23. november kl. 13.14

  Norske skog trolig konkurs

  Styret i Norske Skog skriver i en børsmelding at selskapet trolig vil begjæres konkurs, skriver E24.

 • Torsdag 23. november kl. 13.14

  E6 stengt ved Fauske

  I forbindelse med lagerbygg som står i fare for å velte er E6 stengt ved Finneidstraumen bro ifølge Vegtrafikksentralen. Med dette er både Nordlandsbanen og E6 stengt i området.

 • Torsdag 23. november kl. 13.12

  Apple letter endelig på sløret om sine selvkjørende biler

  Deler omsider informasjon om forskningen sin på området.

 • Torsdag 23. november kl. 13.11

  Handelsdag betyr trafikkulykker

  Folk i Agder-fylkene er blant dem som krasjer minst på den store handelsdagen Black Friday. Forsikringsbransjen regner dagen som er av de verste ulykkesdagene, og i fjor var det 1500 bilulykker på samme dag.

 • Torsdag 23. november kl. 13.10

  Skadeverk på NAV i Levanger

  Politiet har fått melding om skadeverk på NAV-kontoret i Levanger. Ei dør er knust og ansatte er blitt verbalt truet av en bruker. Gjerningsmannen er kjent, og blir anmeldt, opplyser politiet.

 • Torsdag 23. november kl. 13.02

  Norske Skog-styret: Begjærer trolig konkurs

  Styret i Norske Skogindustrier svarer Aker og Oceanwood.

 • Torsdag 23. november kl. 12.59

  Lovløse på moped og i bil

  Politiet i Fredrikstad har anmeldt en kvinne i 40-årene, for å ha kjørt moped uten førerkort i Lislebyveien. Litt tidligere ble en kvinnelig bilist i 30-årene anmeldt for å kjøre bil uten førerkort. Bilen skal avskiltes.

 • Torsdag 23. november kl. 12.59

  Lovløs på moped

  Politiet i Fredrikstad har anmeldt en kvinne i 40-årene, for å ha kjørt moped uten førerkort i Lislebyveien.

 • Torsdag 23. november kl. 12.55

  Stenger Vikafjellet ut dagen

  Rv. 13 Vikafjellet er stengt på grunn av snøras og fare for ras. Vegen blir ikkje opna att i dag.

 • Torsdag 23. november kl. 12.53

  Ingen skadd i ulykke

  Ingen skal være skadd i ulykka mellom en personbil og lastebil på E6 sør for Soknedal sentrum. Trafikken dirigeres forbi.