Siste nytt:

  • I dag kl. 19.56

    Tap for HamKam

    HamKam tapte 3–0 mot Viking i en eliteseriekamp i fotball søndag kveld. Kampen ble spilt i Stavanger.

  • I dag kl. 19.52

    Nytt hjemmetap for Sarpsborg 08

    Kampen mellom Sarpsborg 08 og Strømsgodset ente 1-3. Dette blir fjerde gangen på rad Sarpsborg taper mot klubben fra Drammen.

  • I dag kl. 19.50

    Forventer å åpne Sørlandsbanen om en uke

    Bane Nor forventer å åpne strekningen mellom Vegårshei og Gjerstad søndag 2. juni. Etter at et godstog sporet av mandag denne uken har strekningen vært stengt. Skadene er store og det er derfor vanskelig å gi en helt sikker prognose for gjenåpning av Sørlandsbanen, skriver Bane Nor i en pressemelding.

  • I dag kl. 19.37

    Lydnedslag skaper problemer for togene

    Det oppsto brann ved togsporet på Tangen i Stange søndag kveld. Det skaper problemer for togtrafikken. Innsatsleder i brannvesenet, Jan Petter Breilid sier til Hamar Arbeiderblad at det trolig er lynet som har slått ned og forårsaket brannen. Brannen er nå slokket, men lydnedslaget førte til signalfeil på strekningen. Arbeidet med å rette feilen vil trolig ta litt tid fordi tordenværet gjør arbeidet med elektronikken vanskelig.

  • I dag kl. 19.36

    Hyttebrann i Trondheim: Fare for spredning

    Det er flere hytter i området, og svært tørt i bakken.

  • I dag kl. 19.36

    Hyttebrann i Trondheim: Fare for spredning

    Det er flere hytter i området, og svært tørt i bakken.

  • I dag kl. 19.35

    Brann i bygning

    Det er meldt om brann i en bygning ved Kjøpmannskjær i Færder. Brannvesenet er på vei. Det skal brenne i en kjeller, opplyser politiet.

  • I dag kl. 19.35

    Lynnedslag førte til brann i kjeller

    Nødetatene rykket søndag kveld ut til et hus ved Kjøpmannskjær i Færder kommune. Det brant i en kjeller på stedet. Huseier kunne opplyse om at et lynnedslag sannsynligvis var årsaken til brannen. Brannvesenet jobber fortsatt på stedet. Det har ikke kommet melding om personskade. Det er bestilt kontroll av strømledningene i området.

  • I dag kl. 19.23

    Brann i Trondheim

    Nødetatene rykker ut til melding om brann ved Jonsvannet i Trondheim. Det er usikkert hva det er som står i brann.

  • I dag kl. 19.23

    Hyttebrann i Trondheim har spredt seg til terrenget rundt

    Nødetatene rykker ut til melding om en hyttebrann ved Jonsvatnet i Trondheim. – Det er full fyr i en hytte, opplyser operasjonsleder Bjørnar Gaasvik. Det skal være snakk om en gammel hytte, og politiet undersøker om det befinner folk seg inne i den. Brannen har spredt seg til terrenget rundt. – Det er veldig tørt i bakken, sier operasjonslederen.

  • I dag kl. 19.23

    Hytte brenner i Trondheim – store flammer og sprednignsfare

    Nødetatene rykker ut til melding om en hyttebrann ved Jonsvatnet i Trondheim. – Det er full fyr i en hytte, opplyser operasjonsleder Bjørnar Gaasvik. Det skal være snakk om en gammel hytte, og politiet undersøker om det befinner folk seg inne i den. Brannen har spredt seg til terrenget rundt. – Det er flere hytter i området og store flammer. Det er fare for spredning, sier operasjonslederen.

  • I dag kl. 19.12

    Ola Brynhildsen scoret og vant seriegull med Midtjylland etter drama

    Brøndby snublet mot AGF i den siste serierunden. Det gjorde også Ola Brynhildsens Midtjylland, men reiste seg i tide og tok et avgjørende poeng mot Silkeborg.

  • I dag kl. 19.08

    Ukrainsk eks-president til VG om mulige Putin-samtaler: – Ingen forhandlet med Hitler

    Ukrainas tidligere president Viktor Jusjtsjenko (70) mener det «ville være en skam» å sette seg ned og forhandle med Vladimir Putin (71).

  • I dag kl. 19.06

    E18 åpnet etter kollisjon

    E18 er nå åpnet for normal trafikk etter kollisjonen i Stenbjørnrødtunnelen i Vestfold tidligere i kveld. En 20 år gammel kvinne er kjørt til legevakt for sjekk. De tre bilene som var innvolvert i ulykken er fraktet bort.

  • I dag kl. 19.02

    Utforkjøring på riksveg 4

    En bil med to personer kjørte ut på et jorde på riksvei 4 ved Reinsvoll i Vestre Toten. Ifølge politiet skal ingen være skadet i ulykken. Bilen er berget og veien er åpen.

  • I dag kl. 19.01

    Ungguttene herjet for Viking: - Skal få litt juling

    (Viking - HamKam 3–0) Sondre Auklend (20) og Simen Kvia-Egeskog (21) viste seg virkelig frem i storseieren mot HamKam.

  • I dag kl. 19.00

    Streiken trappes kraftig opp mandag – politiet varsler feriebemanning

    Over 3500 statsansatte er ute i streik fra mandag. En rekke etater og virksomheter omfattes, men særlig politiet og justissektoren rammes.

  • I dag kl. 18.58

    Odd stoppet marerittrekken: – Viktig å slippe å høre at vi ikke har vunnet

    Odd kunne endelig juble for seier da de vant 2-1 hjemme over Lillestrøm i Eliteserien søndag ettermiddag.

  • I dag kl. 18.57

    Beethovens mystiske sykdom: Forgiftet av blyholdig vin

    Svaret lå i hårlokkene: Et av historiens største musikkgenier ble trolig både døv og døde på grunn av giftig vin.

  • I dag kl. 18.53

    Skremte Rosenborg: Men 19-åring sørget for etterlengtet seier

    (Rosenborg–Kristiansund 2–1) Midtbanespiller Marius Broholm (19) måtte spille spiss. Han svarte med å bli matchvinner for Rosenborg.

  • I dag kl. 18.53

    Rosenborg brøt marerittrekke – vant første på syv kamper

    Etter en svært mager mai for Rosenborg, var Alfred Johanssons menn sulteforet på en seier – og endelig satt den. Etter mye om og men klarte trønderne å overliste nyopprykkede Kristiansund, etter to omganger med sjansebonanza fra hjemmelagets side. Det var imidlertid Kristiansund som var mest effektive foran mål i den første omgangen. Etter et godt slått frispark fra Mikkel Rakneberg, viste Jesper Isaksen muskler i boksen – og stanget inn ledelse til de mørkeblå fra Nordmøre. – Det er rett og slett et veldig godt slått frispark, men igjen slipper Rosenborg inn på dødball. Det står til stryk, sa TV2s fotballekspert Jesper Mathisen. Pausepraten så imidlertid ut til å hjelpe RBK-laget, for fire minutter etterpå utlignet vertene. Til slutt satte trønderne spikeren i kista etter en iskald avslutning fra Marius Broholm på tampen av ordinær tid. Kampen endte 2–1. – Det føles dritdigg. Det var på tide. Vi jobbet som faen, det er dritdeilig, sier matchvinner Marius Broholm til TV 2. Før søndagens oppgjør hadde ikke de hvitkledde vunnet på seks kamper, etter den nylige fadesen mot Tromsø – og tapet mot nyopprykkede KFUM 16. mai.

  • I dag kl. 18.51

    Nesten 900 uten strøm

    856 husstander er uten strøm på Kvikneskogen i Tynset og Innset i Rennebu i Nord-Østerdal. I flere timer har mannskaper hos Tensio, strømleverandør i Trøndelag jobbet for å finne en feilen, skriver Arbeidets Rett. Det er uvisst når abonnentene får strømmen tilbake.

  • I dag kl. 18.44

    Trafikkulykke i Kvinesdal

    To biler har kollidert ved Rahommen i Kvinesdal, melder politiet. Trafikken kan passere. Det skal ha vært en person i hver bil. Begge er ute av bilene og oppegående.

  • I dag kl. 18.41

    Skogbrann i Kviteseid

    Brannvesenet rykker ut til Røyrhelle Kviteseid, der det er meldt om brann i skog.

  • I dag kl. 18.40

    Brann i tre

    Brannvesenet rykker ut til Bjørntvedtvegen i Skien, etter melding om brann i tre.

  • I dag kl. 18.10

    Mistenker at bilbrann på Jessheim var påtent

    Romerikes Blad skriver at politiet har startet etterforskning etter en bilbrann søndag ettermiddag. – Bilen har stått parkert og vi mistenker at bilen er påtent, sier oppdragsleder Helge Jørstad i Øst politidistrikt til avisa. Brannvesenet fikk melding om brannen litt før klokken halv fire. Kort tid etter var den slukket, men biler en utbrent ifølge brannvesenet. Bilen blir nå tauet inn av politiet fir videre undersøkelser.

  • I dag kl. 18.08

    100 ansatte i streik på USN Bakkenteigen

    Fra mandag tas flere hundre ansatte i høyere utdanning ut i streik. 110 av dem er ansatt ved Universitetet i Sørøst-Norge, og brorparten ved avdelingen på Bakkenteigen i Vestfold. Det bekrefter Reidun Mangrud, kommunikasjons- og markedsdirektør ved USN til NRK. – Det er tre som ble tatt ut fredag. I tillegg skal 104 ut i streik fra mandag, opplyser hun. Hun sier de foreløpig har kontroll på eksamen den kommende uka. – For den kommende uka blir det en del arbeidsoppgaver som ikke blir gjort, men vi har enda ikke utsatt noen eksamener. Vi tror vi klarer å håndtere kommende uke uten utsettelser. Videre avhenger det av hvor stor streiken blir og om den trappes opp. De streikende fordeler seg slik: Fakultet for teknologi, naturvitskap og maritime fag: 7 Fakultet for helse- og sosialvitenskap: 13 Fakultet for humaniora, idretts- og utdanningsvitenskap: 40 USN handelshøyskolen: 24 Administrasjon: 21

  • I dag kl. 18.03

    Southampton rykket opp til Premier League

    (Leeds United – Southampton 0–1) Adam Armstrongs mål sikret opprykk for Southampton i playoff-finalen mot Leeds på Wembley.

  • I dag kl. 18.00

    Tunnel på E18 stengt

    E18 Stenbjørnrødtunnelen i Horten/Tønsberg er delvis stengt i retning Drammen på grunn av en kjedekollisjon. Alle fire personene i bilene er på beina. – Tre biler involvert, materielle skader. Vi sikrer skadested, sier brannmester Henrik Oseberg. Samtlige nødetater er på stedet, opplyser politiet. Ett løp er åpnet i retning Oslo. – Vi jobber på skadestedet. En person involvert må sjekkes av ambulansepersonell, men øvrige er ok. En elbil er gjort strømløs, sier Oseberg.

  • I dag kl. 17.50

    Mulig oljesøl i Holmestrand

    Brannvesenet har sjekket melding om oljesøl ved Nordre Jarlsberg brygge søndag kveld. Mens mannskapene jobbet på stedet tok en båteier kontakt med 110-sentralen. Vedkommende opplyste at han hadde hatt båten på service og deretter pumpet ut vann fra kjølsvinet mens båten i lå i havna. Det kan være kilden til forurensningen, melder brannvesenet. – Vi har lagt ut absorberende lense ved utløpet Selvikelva, slik at det ikke presses inn mer forurensning i elva. Det er oljefilm ca. 150 meter oppover elva, sier utrykningsleder Per Magne Sæther.

  • I dag kl. 17.44

    Dobbel Elvis-feiring: Stoppet tvangssalget av Graceland

    Lørdag feiret ex-kona til Elvis, Priscilla Presley, sin 79 -årsdag med barnebarnet Riley Keough. Ikke bare det: Keough har nå også klart å stoppe tvangssalget av Graceland.

  • I dag kl. 17.35

    Voldsomt uvær i USA: Minst elleve personer har omkommet

    Tornadoer som i helgen har herjet i Texas, Oklahoma og Arkansas i det sørlige USA, har tatt livet at minst elleve personer. Flere av dem er barn. Uværet har også forårsaket store materielle ødeleggelser.

  • I dag kl. 17.35

    Foreldrene om golfstjernen Grayson Murray (30): Tok sitt eget liv

    Foreldrene til golfstjernen opplyser søndag ettermiddag at sønnen valgte å avslutte livet.

  • I dag kl. 17.19

    Konfliktene som kan gi reisekaos

    Ved midnatt søndag er det «overhengende fare» for streik blant flyteknikerne. Men flere lønnsoppgjør i luftfarten venter Riksmekleren.

  • I dag kl. 17.09

    EM-håpet glapp for Filip Ingebrigtsen - brøt det avgjørende løpet

    Filip Ingebrigtsen (31) brøt løpet på 1500 meter i friidrettsstevnet i Brussel. Det betyr at EM i Roma går uten Ingebrigtsen.

  • I dag kl. 17.02

    Tre skadet i knivstikking på metroen i Lyon – mistenkt pågrepet

    Tre personer er skadet i et knivangrep på metroen i den franske byen Lyon.

  • I dag kl. 16.58

    Gressbrann i Orkland

    Et lynnedslag har forårsaket brann i terrenget Ved Breidskardåsen i Orkland.

  • I dag kl. 16.58

    Brann etter lynnedslag i Orkland

    Et lynnedslag har forårsaket brann i terrenget ved Breidskardåsen i Orkland. – Det ble meldt fra mange kanter om at det var en god del svart røyk, sier vaktleder ved 110-sentralen, Roger Gjersvold. Det skal være omtrent 200 kvadratmeter terreng som står i brann. Det er langt til bebyggelse. – Vi har sendt ressurser både fra Lensvik og Orkanger. Det er ulendt terreng opp til den toppen der det slo ned, sier Gjersvold.

  • I dag kl. 16.52

    Kongeparet skal sove i kongeskipet til tross for dårlig vær

    Kong Harald og dronning Sonja skal sove i kongeskipet til tross for dårlig vær, forteller Dag Ole Teigen rådgiver for Statsforvalteren i Agder. – Jeg er ikke kjent med noen endringer. Kongeparet er i kongeskipet nå og skal overnatte der. Kong Harald og dronninge Sonja er på offisielt besøk Froland kommune. I morgen skal de videre på besøk til Farsund.

  • I dag kl. 16.49

    Tidligere fiskeriminister fant naken og ukjent mann i senga

    Tidligere fiskeriminister og stortingsrepresentant for Nordland, Lisbeth Berg-Hansen, fikk sjokk da hun kom inn på hotellrommet sitt i Liverpool natt til søndag. Det skriver TV 2. Da hun og kjæresten skulle legge seg på hotellrommet fungerte ikke nøkkelkortet. De gikk ned i resepsjonen og fikk nytt. Men da de kom inn var ikke alt som det skulle. – Det første jeg så var en naken, fremmed mann som lå i senga mi. Da ble jeg ganske så hysterisk, sier 61-åringen til TV 2. De fikk en beklagelse fra hotellet og nytt rom, men etter opplevelsen hadde ikke Berg-Hansen sjans til å få sove. – Jeg lå fullt påkledd oppå senga, mens jeg så for meg scenarioet dersom jeg hadde lagt meg og var alene da denne mannen hadde kommet inn. Da hadde jeg nok fått hjertestans, sier hun.