Siste nytt:

  • I dag kl. 20.24

    Hyttebrann i Bamble

    Sør-Øst 110 melder at brannvesenet har rykket ut til en hyttebrann i Bamble.

  • I dag kl. 20.20

    Frank Løke: – Kommer til å gå helt til jeg ikke klarer mer

    Onsdag ettermiddag kommer den tidligere håndballspilleren med en ny oppdatering, direkte på Instagram.

  • I dag kl. 20.18

    Badosa etter bruddet med superstjernen: – Det har ikke vært lett

    Paula Badosa (26) forteller hvorfor hun og tennisstjernen Stefanos Tsitsipas (25) gikk fra hverandre.

  • I dag kl. 20.15

    Fem bedrifter går sammen om ny sand til bystranda

    Sandstranda i Steinkjer sentrum er berget etter at fem Steinkjer-bedrifter bestemte seg for å spleise på ny sand. Det melder Steinkjer-avisa. På grunn av økonomien har ikke kommunen tatt seg råd til å prioritere etterfylling av sand i sommer, til tross for at det skal arrangeres Landsskytterstevne. Bedriftene som går sammen for å skaffe de 50.000 kronene som trengs er: Elman Steinkjer, Blikkenslager Tommy Belsaas, Brauten Bil, Steinkjer By- og Bygdeservice og Steinkjer Mekaniske. – Vi er jo stolt av byen vår, og vil vise den fram på en god måte, sier Åsmund Bratberg fra Steinkjer By- og Bygdeservice til avisa.

  • I dag kl. 20.12

    Hvem skal kjøpe denne, Apple?

    Så vakker, så kraftig, men ...

  • I dag kl. 20.10

    Slåsskamp med jernstang på Grünerløkka i Oslo

    Politiet rykket ut etter melding om slagsmål. – En person er skadet i håndleddet etter å ha blitt slått med en jernstang, skriver de på X.

  • I dag kl. 20.08

    Har kontroll på brann

    Brannvesenet har kontroll på brannen i terrenget ved Svindland i Kvinesdal. Brannen er langt fra bebyggelse og tilgangen på vann vanskelig, skriver Lister24. 15 personer fra brannvesenet har ifølge samme avis, jobbet med å slå ned flammene. Det er et område på rundt 10-15 mål som brenner.

  • I dag kl. 20.07

    Overtenning i enebolig i Sandnes

    Det er overtenning i en enebolig på Sandved i Sandnes. Det brenner både i hus, carport og en bil. Det skal ikke være folk i bygget, men en del røyk i området. – Brannvesenet er på stedet og er i gang med slukking. Det er en del flammer utvendig så de må jobbe seg inn til selve brannen. Hvor brannen har startet er uklart enda, sier operasjonsleder i politiet, Sindre Lotsberg.

  • I dag kl. 20.07

    Brann i enebolig i Sandnes

    Nødetatene rykker ut på melding om brann i en enebolig på Sandved i Sandnes.

  • I dag kl. 20.05

    Poengdeling for Brann og Åsane

    Brann spilte 1-1 mot Røa på Brann stadion onsdag kveld. Tomine Svendheim utliknet for rødtrøyene i det 78. minutt, etter at Oslo-laget tok ledelsen på en corner. Åsane tok ett poeng hjemme mot Kolbotn. Også der tok bortelaget ledelsen først, før Katarina Dybvik Sunde utliknet i det 51. minutt. Tabelljumbo Arna-Bjørnar fikk en ny tung dag på jobbem og tapte 0-1 borte mot Lyn. Bergenserne holdt unna til det 76. minutt, da Lyn scoret på et langskudd fra 20 meter.

  • I dag kl. 19.55

    Tor Inge Dahl blir historiens første vinner av Veabuens hederspris

    Tor Inge Dahl blir historiens første vinner av Veabuens hederspris. Prisen blir delt ut på 17.mai. – Vi opprettet en hederspris som han skal få. Han var i bygdebildet, venn med alle og bare god. Det er vondt å vite at han ligger på sykehjemmet nå, sier Anita Didriksen, leder i 17. mai komiteen på Vea i Karmøy. Folketoget skal gå til sykehjemmet hvor Tor Inge Dahl er, og prisen skal deles ut til han personlig. Historien om Tor Inge Dahl på Karmøy, som havnet i koma og ble pleietrengende etter at han i august i fjor ble utsatt for grov vold, har gjort inntrykk på mange. Før den grove hendelsen var Tor Inge en aktiv mann som gledet mange i bygda Vea på Karmøy der han bodde.

  • I dag kl. 19.46

    En person er skadd i slagsmål i Oslo

    Politiet har fått melding om at det er brukt jernstenger.

  • I dag kl. 19.44

    Sjå Vestlandsrevyen 19.45

    Politiet oppmodar tenåringsforeldre til å halde seg mest mogleg edru på 17. mai i år. – Grøftefyll skal vi ikkje ha noko av, seier Trude Drevland. Programleiar er Jan Børge Leirvik.

  • I dag kl. 19.38

    Person til legevakt etter voldshendelse

    En person er kjørt til legevakt etter en voldshendelse ved høgskolen på Hamar. Politiet fikk melding om hendelsen 18.32. Da de ankom stedet sammen med ambulansen tok de hånd om en mann som ble kjørt til legevakten. – Kan du utdype hva slags voldshendelse det er snakk om? – Det ble utført en handling som har medført at en person er blitt lettere skadd. Hva som egentlig har skjedd er for tidlig å si noe om, sier operasjonsleder Per Solberg. Vitnebeskrivelser på stedet bidro til at politiet ikke lenge etter kunne pågripe en mistenkt i Hamar sentrum. Politiet gjennomfører sporsikring på stedet. Ifølge politiet er begge mennene i 20-årene, og kjenninger av politiet.

  • I dag kl. 19.37

    – Kan ha ligget under vann i 10-15 minutter

    En mann er fraktet til sykehus etter en drukningsulykke ved Tyholmen i Arendal. Innsatsleder på stedet, Stig Torbjørnsen, opplyser til NRK at mannen ble hentet opp av sivile. – Det er snakk om en badeulykke. Han kan ha ligget under vann i 10-15 minutter, sier Torbjørnsen. Ifølge politiet kom nødetatene raskt til stedet. Tilstanden til mannen er uavklart.

  • I dag kl. 19.37

    – Kan ha ligget under vann i 10-15 minutter,

    En mann er fraktet til sykehus etter en drukningsulykke ved Tyholmen i Arendal. Innsatsleder på stedet, Stig Torbjørnsen, opplyser til NRK at mannen ble hentet opp av sivile. – Det er snakk om en badeulykke. Han kan ha ligget under vann i 10-15 minutter, sier Torbjørnsen. Ifølge politiet kom nødetatene raskt til stedet. Tilstanden til mannen er uavklart.

  • I dag kl. 19.33

    Se TV-sendinga klokka 19.45

  • I dag kl. 19.31

    Traktor involvert i ulykke

    Nødetatene og luftambulanse rykker ut til en ulykke på Råkvåg i Indre Fosen, hvor en traktor skal være involvert.

  • I dag kl. 19.31

    Luftambulanse har rykket ut til traktorulykke

    Nødetatene og luftambulanse rykker ut til en ulykke på Råkvåg i Indre Fosen, hvor en traktor skal være involvert. Det fremstår som en arbeidsulykke, opplyser politiet.

  • I dag kl. 19.31

    Luftambulanse rykker ut etter traktorulykke

    Nødetatene og luftambulanse rykker ut til en ulykke på Råkvåg i Indre Fosen, hvor en traktor skal være involvert.

  • I dag kl. 19.18

    Biden tok utfordringen fra Trump: Endelig skal de møtes

    Donald Trump har utfordret Joe Biden i månedsvis. I dag svarte presidenten med samme mynt.

  • I dag kl. 19.13

    Årets varmaste dag i Bergen

    Tidlegare i dag melde meteorologane på X at målestasjonen ved Florida i Bergen kunne måle sin høgaste temperatur nokon sinne så tidleg på året, altså 15. mai eller tidlegare. Med 23,6 grader målt allereie før klokka 12 såg det ut til at rekorden på 25,5 grader kunne ryke i løpet av dagen. – Det nådde de nesten, fortel vakthavande meteorolog Marit Berger. Den høgaste temperaturen målt i dag var på 25,4. Men det blei den varmaste dagen i år, og det er godt mogleg at morgondagen blir endå varmare, legg meteorologen til. Ved innbyttarbenkene på Brann Stadion viste gradestokken 28,1 grader då Brann- og Røa-spelarane fekk ein drikkepause i varmen, melde SK Brann Kvinner på X. Men den er ikkje ein del av målestasjonane til meteorologane, så rekorden står enn så lenge, fortel Berger.

  • I dag kl. 19.09

    Bjørnar Moxnes om solbrilletyveriet: – Det var skamfullt

    Moxnes snakker ut i nytt intervju.

  • I dag kl. 19.03

    Drapssiktet 17-åring fengslet

    Ytterligere to personer ble i dag fengslet, siktet for drap eller medvirkning på drap på en 18 år gammel mann i Bergen sentrum i november. Fra før er en 22 år gammel mann siktet og fengslet for det samme. Mannen døde av en overdose, men politiet er overbevist om at han ikke fikk den i seg frivillig. – Den siktede kvinnen ble fengslet for fire uker, mens 17-åringen er fengslet i to uker. Det var også det maksimale vi kunne be om på grunn av hans unge alder, sier politiadvokat Janne Heltne til NRK. Politiet ble varslet om dødsfallet etter at en video av den livløse mannen ble publisert i sosiale medier, på en konto tilhørende en av de tre siktede. Alle de tre skal nekte straffskyld.

  • I dag kl. 19.01

    Stor leteaksjon i Drammensfjorden - eldre mann savnet

    En større fritidsbåt er funnet med motoren i gang, uten at noen er ombord.

  • I dag kl. 19.00

    Anmeldelse Naomi Klein «Dobbeltgjenger»: Pinlig å bli forvekslet

    Sjokket var stort for Naomi Klein da mange begynte å forveksle henne med Naomi Wolf – forfatteren som gikk fra å være feministisk ikon til konspirasjonsteoretiker.

  • I dag kl. 18.56

    Dyttet rullestolbruker i sjøen: Blir begjært varetektsfengslet

    Mannen i 40-årene, som er siktet for å ha dyttet en rullestolbruker i Moss ut i sjøen, vil bli begjært varetektsfengslet. Det sier politiadvokat Linda Tengesdal i Øst politidistrikt. Den siktede er en mann i 50-årene, og han vil bli begjært varetektsfengslet i et rettsmøte morgen tidlig. Han er siktet for grov kroppsskade. Rullestolbrukeren befinner seg på fortsatt på sykehus, og tilstanden hans beskrives som «kritisk, men stabil». Hendelsen skjedde i går, tirsdag kveld i Moss ved Sundstredet.

  • I dag kl. 18.51

    Syklist presset av veien under forbikjøring

    En kvinne i 70-åreme har fått førerkortet midlertidig beslaglagt.

  • I dag kl. 18.46

    En ville ikke betale og to mistet lappen

    Ved en laserkontroll på E6 i Grong ble en fører anmeldt for å ikke vedta boten. To personer mistet også førerkortet, i tillegg til at det ble delt ut to forenklede forelegg. Høyeste hastighet ble målt til 134 km/t i 80-sonen.

  • I dag kl. 18.45

    Til sykehus etter drukingsulykke i Arendal

    Personen er bragt til sykehus, etter at nødetatene drev hjerte- og lungeredning.

  • I dag kl. 18.43

    Brudd i forhandlingene om oljeserviceavtalen

    IE&FLT har onsdag kveld brutt forhandlingene med Offshore Norge på oljeserviceavtalen. Oppgjøret går dermed til mekling.

  • I dag kl. 18.43

    En person hentet opp av vannet i Arendal

    En person får livreddende førstehjelp etter å ha blitt hentet opp av vannet ved Tyholmen i Arendal. Det opplyser operasjonsleder Arve Johan Myklebust til NRK.

  • I dag kl. 18.41

    Værprognose: 65 prosent sannsynlighet for en varmere sommer enn normalt.

    Men gjengen VG møtte i Bjørvika i ettermiddag har helgardert med utenlandsferie.

  • I dag kl. 18.37

    Wolverhampton vil kaste VAR i Premier League

    Nå skal klubbene stemme over om videodømming skal fjernes fra og med neste sesong.

  • I dag kl. 18.35

    Veg i Rindal stengt

    Fylkesveg 65 Mjohølkrysset i Rindal er stengt fra klokka 18.15 på grunn av bilberging.

  • I dag kl. 18.26

    – Har ønsket at kommunene skal kunne si blankt nei

    Sofie Marhaug (R) kjøper ikke vindkraftutbyggernes argumenter om at utredninger kommer lokalsamfunnet til gode.

  • I dag kl. 18.18

    Skogbrann i Kvinesdal

    Det brenner i et belte på ca. 100 meter i et skogholt i nærheten av Svindland i Kvinesdal. Brannmannskaper er fremme på stedet. Meteorologisk institutt sendte nylig sendt ut gult farevarsel på grunn av fare for skogbrann, blant annet i deler av Sørlandet.

  • I dag kl. 18.15

    Samlet i sjokk

    Robert Fico har alltid vært en omstridt politiker. Men i kveld står europeiske ledere samlet i sjokk og fortvilelse over angrepet på Slovakias statsminister.

  • I dag kl. 18.09

    Undersøker spor

    Leitemannskapa i Stryn undersøker no nokre spor i Tungegjølet sør for Staurenibba. – Spora vart observert av ei drone, men vi kan ikkje seie noko om kva som kan avsett spora, seier innsatsleiar Jan Tore Sunde i politiet. Store leitemannskap søker no på tredje dagen etter Christoffer Ordahl. 30-åringen frå Risør la ut på fjelltur fredag føremiddag.

  • I dag kl. 18.08

    Politikere demonstrerer i Moss

    Flere lokale politikere i Moss har i dag samlet seg i et fotgjengerfelt for å demonstrere. Rundt ti politikere fra hele det politiske spekteret har i dag vandret frem og tilbake i feltet som går over riksvei 19 i Moss sentrum. Grunnen til den sivile ulydigheten er at de ønsker å få riksvei 19 inn i Nasjonal transportplan for 2025–2036.