Siste nytt:

  • I dag kl. 5.39

    Begrenser elsparkesykler på nasjonaldagen

    El-sparkesykler fra utleieselskap skal fjernes fra Sarpsborg og Fredrikstad til 17 mai, melder Sarpsborg kommune. Utleieselskapene må fjerne de små kjøretøyene fra sentrum i løpet av torsdag kveld, slik at de ikke blir til hinder under feiring av nasjonaldagen. I Sarpsborg sentrum blir det forbud med sparkesykler i bykjernen fra seks om morgenen til seks om kvelden på nasjonaldagen.

  • I dag kl. 5.28

    Ung mann mistenkt for promillekøyring

    Ein mann i 20-åra er mistenkt for promillekøyring etter eit trafikkuhell i Sogndal i natt. Like før klokka 02 fekk politiet melding om ein bil som hadde køyrt i ein stolpe. Føraren var ikkje skadd, men alkometeret indikerte derimot at mannen var overstadig rusa, melder politiet.

  • I dag kl. 5.24

    Brann i feiebil

    Det brenner i en feiebil i Hellemyrdalen i Kristiansand. Det er Ikke meldt om personskade. Brann og politiet er på vei til stedet.

  • I dag kl. 5.23

    Trafikkulykke i Hamar: En person fastklemt

    En varebil har kjørt i grøfta og inn i et tre.

  • I dag kl. 5.22

    Fartskontroll i Grimstad

    Utrykningspolitiet har hatt trafikkontroll på Fylkesvei 420 Arendalsveien ved Biesletta. 13 bilførere har fått forenklet forelegg for fart. Høyeste hastighet ble målt til 64 km/t i 50 sonen.

  • I dag kl. 5.21

    Bråk fra russ

    Politiet har fått inn flere meldinger om russebråk natt til torsdag. I Lillesand holdt russen yrkessjåfører våkne da de samlet seg ved Brønningsmyr. Ved Vesterled i Grimstad ringte naboer politiet fordi russen spilte høy musikk. Også på Hamresanden i Kristiansand forstyrret russen natteroen. Ved alle tilfeller fjernet russen seg fra stedet da politiet kom.

  • I dag kl. 5.20

    Varebil kjørte inn i et tre

    En varebil kjørte i grøfta og inn i et tre på Vangsvegen i Ridabu like før klokka fem i morges. En person er skadet, og ifølge politiet framstår skaden som alvorlig. Vegen er inntil videre sperret.

  • I dag kl. 5.18

    Anmeldt for promillekjøring

    En mann i 40-årene er mistenkt for promillekjøring etter at han ble stoppet av politiet i Sandefjord i natt. Det er tatt prøver som skal gi svar på om mannen var påvirket av alkohol, opplyser Sør-Øst politidistrikt.

  • I dag kl. 5.17

    Støy fra russen i Trondheim

    Mange ringte politiet i Trondheim i natt og klaga på bråk fra russebusser som sto på Sluppen. Politiet dro til stedet og bad russen avslutte festen. Det var russ fra Stjørdal og Steinkjer som var på stedet. De lovte politiet at de skulle kjøre hjem.

  • I dag kl. 5.15

    Støy fra russen i Namsos

    Politiet fikk i går kveld klager på mye bråk fra en russebuss i Kleppa i Namsos. Da politiet kom var det høy musikk og folk som dansa på taket. Russen fikk pålegg om å dempe seg og forlot stedet.

  • I dag kl. 5.13

    Storhamar sikret avgjørende semifinalekamp

    Storhamar topphåndball vant den andre kampen i sluttspillets semifinale borte mot Sola i går kveld. Kampen endte med seier 27–23. Storhamar tapte den første kampen, og det blir dermed en avgjørende tredje semifinalekamp i Hamar lørdag. Vinneren av den kampen møter Vipers Kristiansand i finalen.

  • I dag kl. 5.13

    Tok bilen til ruskjører

    Politiet beslagla bilen til en mann i 30-åra i Namsos onsdag kveld. Mannen ble stoppa av politiet og han framsto da som rusa. Han er flere ganger tidligere dømt for ruskjøring og det var årsaken til at de tok bilen. Det ble også funnet en kniv i nilen.

  • I dag kl. 5.11

    Mistenker ruskjøring på Byåsen

    Politiet stoppa sjåføren av en bil på Byåsen. De mistenker at vedkommende var rusa. Det ble tatt blodprøver av vedkommende. Politiet fant også litt narkotika på mannen i 20-åra. Førerkortet ble beslaglagt på stedet.

  • I dag kl. 5.09

    Kasta stein i Midtbyen

    Politiet kjørte en mann i 40-åra til arresten etter at han rev opp planter og kasta stein i Trondheim sentrum. Ingen skal ha blitt truffet av steinene.

  • I dag kl. 5.08

    Kjørte ut med stjålet bil

    En bil kjørte ut ved Bratsberg i Trondheim sent onsdag kveld. Da politiet kom til stedet var det ingen i bilen. Det var en del skader på kjøretøyet. Det viste seg at bilen var stjålet. Politiet har lett etter sjåføren uten å finne noen. De vil undersøke saken videre.

  • I dag kl. 4.43

    Lier: Røykutvikling i russebuss

    Nødnettene er på vei til E18 i Lier. Det skal befinne seg mange russ på veien.

  • I dag kl. 4.28

    Märtha Louises byggeplaner settes på vent

    Prinsesse Märtha Louises utbyggingsplaner på Stabekk er inntil videre stanset.

  • I dag kl. 2.46

    Henning Bergs AIK slaktes i Sverige: – Udugelig

    Kritikken hagler fra svenske fotballkommentatorer etter nytt braktap.

  • I dag kl. 2.14

    Putin-kritiker vinner prestisjepris fra fangeleir i Sibir: – Jeg frykter for hans liv

    Vladimir Kara-Murza (41) er den Putin-kritikeren som har fått aller strengest straff: 25 år. Russland-ekspert frykter at han skal lide samme skjebne som Aleksej Navalnyj.

  • I dag kl. 1.59

    Leter med drone etter savnet mann

    Politiet i Innlandet leter natt til torsdag etter mann i 60- årene som er forsvunnet.

  • I dag kl. 1.57

    Meklingen fortsetter på overtid for grossistoverenskomsten

    Fellesforbundet og Virke er enige om å fortsette meklingen for grossistoverenskomsten på overtid. Dermed er det fortsatt fare for streik fra torsdag morgen.

  • I dag kl. 1.42

    Discovery: Hovland bytter trener

    Discovery erfarer at Viktor Hovland har gått tilbake til å jobbe med svingtrener Joe Mayo, som han hadde stor suksess med i 2023.

  • I dag kl. 1.33

    – Blør en del

    Mann skallet ned ved utested i Trondheim.

  • Onsdag 15. mai kl. 23.41

    Se kaoset i de kongelige kulissene

    VG-fotograf Gabriel Aas Skålevik tok bilder av de kongelige – og av alt oppstyret rundt.

  • Onsdag 15. mai kl. 23.13

    Chelsea har grepet om sjetteplassen etter seier borte mot Brighton

    (Brighton - Chelsea 1–2) Chelseas unge lag slo til med seier borte mot Brighton i hengekampen og har grepet om sjetteplassen med en runde igjen.

  • Onsdag 15. mai kl. 22.56

    Ten Hag talte til fansen etter etterlengtet opptur: – Det har ikke vært en lett sesong

    (Manchester United – Newcastle 3–2) Manchester United har fortsatt muligheten til å unngå en historisk bunnotering i Premier League. Tenk det!

  • Onsdag 15. mai kl. 22.54

    Sjå Vestlandsrevyen 22.55

    Bedrifta Leirvik AS på Stord lagar gangbru i aluminium. Materialet dei brukar har levd eit tidlegare liv som oljeplattform. Programleiar er Jan Børge Leirvik.

  • Onsdag 15. mai kl. 22.48

    Savnet mann funnet i god behold

    Mannen i 60-årene, som tidligere onsdag kveld ble meldt savnet i Horten, er funnet i god behold, melder politiet i Sør-Øst.

  • Onsdag 15. mai kl. 22.41

    Klatrere viste Palestina-støtte på Svolværgeita

    – Det er en ganske tøff markering. Men jeg håper selvfølgelig at de ikke ødelegger noen steinmarkeringer. Det sier Thomas Fugleseth fra Bergen som er på vei fra Trondheim til Tromsø med hurtigruten. – Det tok litt tid før jeg så at det var noe der, selv med teleobjektiv. Men jeg så det da jeg zoomet inn på bildet så jeg at det var både palestinsk flagg og tre klatrere der oppe. 15. mai er dagen Nakba blir markert. Nakba er betegnelsen på den etniske rensingen av palestinere ifra Palestinamandatet under den arabisk-israelske krigen i 1948. Omtrent 750 000 palestinere, rundt 80 % av befolkningen i området som senere ville bli Israel, ble utvist eller flyktet fra sine hjem.

  • Onsdag 15. mai kl. 22.31

    Norse-gründeren: – Har ingen planer om å investere mer

    Bjørn Tore Larsen har gått inn med rundt 375 millioner kroner siden oppstart.

  • Onsdag 15. mai kl. 22.28

    Se kveldens siste TV-sending 22.55

  • Onsdag 15. mai kl. 22.22

    Hus ubeboelig etter brann

    Eneboligen på Sandved i Sandnes som brant onsdag kveld, har fått store skader, og er ubeboelig, melder politiet. Brannen ble slukket ved 21.30-tiden. Politiet oppretter sak på husbrannen, og har avsluttet på stedet for kvelden.

  • Onsdag 15. mai kl. 22.15

    Bevæpnet politi ser etter syklist med kniv

    Politiet er på Ranheim og leter etter en syklist som skal sykle rundt med en kniv i den ene hånden. Personen har ikke vært truende, men politiet er bevæpnet. Vedkommende sykler rundt på en svart og hvit sykkel og er iført en brun genser.

  • Onsdag 15. mai kl. 22.13

    Høyesterett opphever dom for sovevoldtekt

    I høst dømte lagmannsretten en mann til 2 år og 10 måneder i fengsel for en sovevoldtekt. Onsdag opphevet Høyesterett dommen med fire mot én stemme.

  • Onsdag 15. mai kl. 22.10

    Sjekk det solskille!

    En bikkjekald vinter har satt sine spor på hundekroppen. Men nå er Ronja (3) klar for hot dog-sesongen.

  • Onsdag 15. mai kl. 22.10

    Ingen alvorlig skadet etter trafikkulykke

    Ingen personer ble alvorlig skadet da to kjøretøy var involvert i en trafikkulykke på Kuliaveien i Kristiansand onsdag kveld, melder politiet. De to involverte personene beskrives som bevisste. Politiet gjør undersøkelser på stedet.

  • Onsdag 15. mai kl. 21.55

    Framleis utan funn i Stryn

    Det framleis ikkje gjort funn i søket etter Christoffer Ordahl (30) som sist gav livsteikn frå seg i Stryn fredag førre veke. Det blei oppdaga spor kring Tungegjølet ved Hoven, men dette er ikkje spor etter menneske. – Spora er undersøkt av Norske alpine redningsgrupper og det var ein stein som har laga spora, seier innsatsleiar Jan Tore Sunde. 18 personar frå Røde Kors er framleis ute og søkjer seint onsdag kveld. Åtte personar frå sivilforsvaret vil sette opp lyttepost gjennom natta, før aktivt søk startar opp igjen torsdag morgon.

  • Onsdag 15. mai kl. 21.54

    Leter etter savnet mann i Horten

    Politiet har startet søk etter en savnet mann i Horten sentrum. Operasjonsleder Inge Omlid Landsrød ved Sør-Øst politidistrikt opplyser at mannen sist ble sett rundt klokken 20 i nærheten av legevakten. – Det dreier seg om en mann i 60-årene. Han har på seg en grå genser, blå bukser og bærer muligens på to blå Ikea-poser, sier Landsrød. Operasjonslederen ber personer som eventuelt har sett en mann som svarer til beskrivelsen om å kontakte politiet. Politiet søker med flere patruljer og vurderer løpende å trappe opp søket med frivillige mannskaper.

  • Onsdag 15. mai kl. 21.40

    Trafikkulykke i Kristiansand

    En bil og en motorsykkel er involvert i en trafikkulykke på Kuliaveien i Kristiansand, melder politiet. Nødetatene er på vei til stedet.

  • Onsdag 15. mai kl. 21.38

    Norsk storvinner i Vikinglotto: – Kribler i kroppen

    En nordmann vant 62 081 955 kroner.