Siste nytt:

  • I dag kl. 17.55

    Målfest i Sandnes– Odd røyk ut av cupen

    Det ble en ellevill målfest i den tredje runden av cupen i Sandnes onsdag ettermiddag. Det ble scoret hele ni mål, men i favør for hjemmelaget. Sandnes Ulf vant 5-4, og dermed er Odd ute av årets fotballeventyr, cupen.

  • I dag kl. 17.53

    Politiet har kontroll på mann med to kniver

  • I dag kl. 17.53

    Løp etter personer med kniv i Oslo sentrum

    Politiet har kontroll på en mann som løp etter folk med to kniver ved Nasjonaltheateret T-banestasjon i Oslo sentrum. Ifølge politiet er det ikke funnet noen som er skadet.

  • I dag kl. 17.52

    Bryne er vidare til fjerde runde

    Bryne vann 1-0 mot Arendal på bortebane. Jærbuane er dermed vidare til fjerde runde i NM i fotball for menn.

  • I dag kl. 17.50

    Viking vidare i cupen

    Viking tok seg komfortabelt vidare til fjerde runde i NM i fotball for menn. Dei vann heile 4-0 mot Tromsdalen på bortebane.

  • I dag kl. 17.40

    Odd utligner nok en gang

    Odd utligner til 4-5 mot Sandnes Ulf på straffe etter 81 minutter. Faniel Tewelde setter ballen kontant i hjemmelagets mål.

  • I dag kl. 17.30

    Sandes Ulf gir seg ikke

    Her går det unna i svingene. Nå har Sandnes Ulf tatt over ledelsen med to mål over Odd. De leder nå 5-3 etter 71 minutter. Vajebah Sakor var målscorer.

  • I dag kl. 17.27

    Odd tar innpå

    Mihajlo Ivancevic sørger for utligning for Odd etter 68 minutter. Nå er stillingen 4-3 til Sandnes Ulf i en forrykende cupkamp i Sandnes.

  • I dag kl. 17.24

    Utenlandsk dronepilot pågrepet i Oslo sentrum

    En tysk mann i 60-årene er pågrepet etter å ulovlig flydd en drone i Oslo sentrum. Det var vakter på Akershus festning som meldte det inn til politiet.

  • I dag kl. 17.23

    Se skrekkbildene: – Sparer arbeidsgiverne for penger

    Ansatte utsettes stadig for farlige situasjoner på jobb. – Farlig arbeid og kriminalitet må sees i sammenheng, mener organisasjon.

  • I dag kl. 17.23

    Leder med to

    Sandnes Ulf går opp i tomåls-ledelse over Odd etter 64 spilte minutter i cupkampen i Sandnes. Nok en gang var det Jarmund Kvernstuen som scorte for hjemmelaget.

  • I dag kl. 17.20

    MC-fører hardt skadet etter ulykke i Vestby

    En MC-fører er hardt skadet i forbindelse med en møteulykke mellom bil og MC.

  • I dag kl. 17.19

    Politiet i London: Daniel Anjorin (14) ble drept i sverdangrepet

    Politiet i London har offentliggjort bildet og navnet til tenåringen som ble drept i den engelske hovedstaden tirsdag morgen.

  • I dag kl. 17.17

    Finnmarksfiskere sperret Kystruten inne

    Det er misnøye langs finnmarkskysten etter at Stortinget vedtok kvotemeldingen i går. I Øksfjord sperret fiskere Kystruten inne.

  • I dag kl. 17.08

    Tre personer fengslet etter voldshendelse i Oslo

    Tre menn i 20-årene er fengslet i fire uker etter en voldshendelse på Furuset i Oslo i forrige uke. Hendelsen skjedde fredag i forrige uke, skriver Avisa Oslo. Søndag ble de tre mennene, som er henholdsvis 22, 25 og 26 år gamle, fengslet i Oslo tingrett. Den skadde er skrevet ut fra sykehus, opplyser politiet til avisen. De tre er siktet for medvirkning til kroppsskade og forsøk på frihetsberøvelse. 25-åringen har erkjent straffskyld for kroppskrenkelse, men ikke kroppsskade. 22-åringen har ikke ønsket å forklare seg til politiet, og han har ikke tatt stilling til straffskyld. Det samme gjelder 26-åringen. Voldshendelsen skal ha blitt fanget på video, men politiet er sparsomme med å opplyse om hendelsesforløpet. – En rekke dokumenter er klausulert for de siktede i saken, og det kan ikke gis en nærmere beskrivelse av hva det jobbes med, sier politiadvokat Christina Kvarekvål Mack.

  • I dag kl. 17.07

    Trafikkulykke mellom motorsykkel og bil i Vestby

    En motorsykkel og en bil har kollidert vest for Vestby sentrum. Ifølge politiet får en person behandling på stedet, men skadegraden er foreløpig ukjent.

  • I dag kl. 17.07

    Motorsykkelfører hardt skadet etter trafikkulykke i Vestby

    En motorsykkel og en bil har kollidert vest for Vestby sentrum. Ifølge politiet dreier det seg om en møteulykke. Motorsykkelføreren skal være hardt skadet og luftambulanse er på vei, skriver politiet videre. To personer i bilen er i tillegg lettere skadet. Veien ulykken har skjedd på er stengt i begge retninger.

  • I dag kl. 17.04

    Høyre lover å reversere regjeringens exit-skatt

    Hvis Høyre vinner valget neste år blir endringene i utflyttingsskatten som regjeringen har foreslått, skrotet, lover partiet.

  • I dag kl. 17.00

    Rundt 30 skadet i tilhengervelt i Tyskland

    30 personer ble skadet, 10 av dem alvorlig, i et trafikkuhell nære Freiburg i den tyske delstaten Baden-Würtennberg onsdag, ifølge lokale medier.

  • I dag kl. 16.56

    Skottlands regjering overlevde mistillitsvotering

    Den skotske regjeringen overlevde onsdagens mistillitsvotering. Dermed får Det skotske nasjonalistpartiet (SNP) muligheten til å utpeke en ny førsteminister.

  • I dag kl. 16.53

    Brann i gassgrill på Frekhaug

    Nødetatene rykker ut til en privat adresse på Frekhaug i Alver kommune etter melding om brann i gassgrill. Det er foreløpig ikke meldt om fare for spredning.

  • I dag kl. 16.53

    Kontroll på brann i gassgrill på Frekhaug

    Det er kontroll på brannen på Frekhaug, melder politiet. Nødetatene rykker tidligere ut til en brann i en gassgrill på en privat adresse. Det er ikke meldt om personskade.

  • I dag kl. 16.48

    Tok ledelsen rett før pause

    Rett før pause tar Sandnes Ulf Ledelsen 3-2 over Odd i ettermiddagens cupkamp. Andreas Nyhagen scorte for hjemmelaget.

  • I dag kl. 16.37

    Rundt 100 turister flomfaste i kenyansk reservat

    Rundt 100 turister er strandet på grunn av flom i det kjente naturreservatet Masai Mara i Kenya etter tunge regnbyger, ifølge lokale myndigheter.

  • I dag kl. 16.37

    Sandnes Ulf utlignet nok en gang

    Etter 35 minutter spilt i cupkampen i Sandnes utligner Sandnes Ulf nok en gang til 2-2 mot Odd. Jarmund Kvernstuen sto for målet til Sandnes Ulf

  • I dag kl. 16.36

    Mageplask for Brann: Slått ut av cupen

    Minnene til Brann fra Levanger er ikke spesielt gode. I 2015 tapte de 1-4 i Levanger, i det som ble Rikard Norlings siste kamp som Brann-trener. Onsdag ble det en ny nedtur for Brann i Levanger, Arne Gunnes sendte Levanger i ledelsen etter syv minutter og det ble også kampens eneste mål. Brann hadde flere store sjanser i løpet av kampen, men scoringen kom aldri og dermed er Brann slått ut. – Du må se på hva Brann selv kommer med. De topper laget sitt inn mot denne kampen. Vi gjør noen justeringer. Det er en kjempestor skalp for meg, sier spillende assistenttrener i Levanger, Jo Sondre Aas til NRK. Branns midtstopper Fredrik Pallesen Knudsen var skuffet etter kampen. – Vi håndterer rett og slett ikke kampbildet godt nok. Vi skaper for lite sjanser. Vi har for lite tempo i ballen. I tillegg slipper vi inn et mål ut av nesten ingenting. Da blir det vanskelig, sier Knudsen. Knut Høibraaten, kjent fra Ballspark i Bergens Tidende, var klar i talen på Branns vegne etter kampslutt. – Det er det verste resultatet de har hatt på to-tre år. Det er en slags skandale, vil jeg si, sier han til NRK.

  • I dag kl. 16.32

    Seier til HamKam

    I tredje runde av NM-cupen i fotball for menn møtte HamKam Egersund. Hamarkameratene ble for sterke for hjemmelaget. Kampen endte til slutt 1–3 til HamKam.

  • I dag kl. 16.30

    EIK er ute av cupen

    Egersund, som har hatt en strålende start i OBOS-ligaen og som har vært uten tap på hjemmebane siden september 2022, måtte se seg slått i dag av kameratene fra Hamar, i den tredje runden av cupen. Kampen startet jevnt og det var ikke før Anders Klemensson ble altfor dristig med ballen, at det første målet skulle komme. Moses Mawa snappet den fra beina til EIK-keeperen og spilte den videre til Niklas Ødegård, som satte den sikkert i mål. Utligningen kom på corner da Henrik Elvevold satte den i mål etter en god corner fra Oskar Opsahl. HamKam fikk straffespark etter at Moses Mawa ble felt og Luc Mares satte den sikkert i mål for bortelaget. Vondt skulle bli til verre for hjemmelaget rett før pause da Madiodio Dia fikk direkte rødt kort etter å ha satt knottene rett i ankelen på Niklas Ødegård. Andre omgang ble nærmest en transportetappe for bortelaget. Henrik Udahl satte en tidlig scoring og etter dette hadde HamKam full kontroll. Cupeventyret er dermed over for EIK.

  • I dag kl. 16.29

    Rosenborg slått ut på overtid av egen spiller

    Rosenborg tapte mot Fredrikstad i tredje runde av cupen, og er dermed ute av norgesmesterskapet. Oscar Aga er på utlån fra nettopp Rosenborg og på overtid scoret han med en herlig halvvolley inne i feltet for Fredrikstad. RBK presset på for utligning de siste minuttene, men de fikk ikke ballen i mål. Helt på tampen headet Ole Sæter i tverrliggeren for trønderne. Dermed er Fredrikstad videre til fjerde runde, mens den tunge starten på Rosenborg-sesongen fortsetter. Rosenborg har sammen med Odd flest cuptitler med tolv. Trønderne ble sist mester i 2018.

  • I dag kl. 16.28

    RBK sendt ut av cupen på overtid av sin egen spiller

    (Fredrikstad-Rosenborg 1–0) RBK-utlånte Oscar Aga sendte Fredrikstad til himmels.

  • I dag kl. 16.26

    Levanger sendte Brann ut av cupen

    Levanger FK vant 1-0 mot SK Brann på hjemmebane, og sendte bergenserne ut av cupen. Arne Gunnes sendte Levanger i ledelsen etter syv minutter og det ble også kampens eneste mål. Brann hadde flere store sjanser i løpet av kampen, men scoringen kom aldri og dermed er Brann slått ut. – Du må se på hva Brann selv kommer med. De topper laget sitt inn mot denne kampen. Vi gjør noen justeringer. Det er en kjempestor skalp for meg, sier spillende assistenttrener i Levanger, Jo Sondre Aas til NRK. Rosenborg tapte sin kamp mot Fredrikstad, og er ute av kampen om norgesmestertittel.

  • I dag kl. 16.26

    Frankrike: Flere arrestert under demonstrasjon

    Det er amper stemning under arbeidernes dag i Frankrike. Over 120.000 franskmenn demonstrerer, ifølge Le Parisien.

  • I dag kl. 16.26

    Cupbomben smalt i Levanger: – Jeg er forbannet

    (Levanger – Brann 1–0) Marerittet fra 2015 gjentok seg. Brann er ute av cupen etter bare tre runder.

  • I dag kl. 16.25

    Odd slo tilbake

    Kort tid etter at Sandnes Ulf utlignet slo Odd tilbake i cupkampen i Sandnes. Det står nå 2-1 til Odd. Faniel Tewelde scorte Odds mål.

  • I dag kl. 16.24

    Gressbrann i Nord-Odal

    Cirka 1,5 mål med gress brant i Nord-Odal onsdag ettermiddag. Brannen er nå slukket, og politiet er på stedet og tar avhør av involverte. Det er ikke kjent hvordan brannen startet.

  • I dag kl. 16.23

    Bodø/Glimt ute av cupen – slapp inn fire mål mot LSK

    Gjermund Åsen slo til som tomålsscorer i Lillestrøms 4-2-seier over Bodø/Glimt. Det ble stopp for fjorårets finalist allerede i cupens 3. runde. Smellen kom under tre uker etter at Glimt banket LSK 5-0 på bortebane i Eliteserien, men hjemme på Aspmyra gikk det ikke veien. Åsen tok gjestene foran tidlig da en markkryper gikk inn via stolpen. Et distanseskudd fra Håkon Evjen ga 1-1 før omgangen var halvspilt. Ballen sneiet innom en LSK-spiller og endret retning. Åtte minutter senere var Lillestrøm tilbake i føringen etter et strålende angrep. Félix Vá sørget for det da han ble spilt fram av en uselvisk Eric Kitolano. Tidligere i uken ble Vá utestengt i tre seriekamper for det røde kortet han fikk mot HamKam. Glimt fikk med seg 2-2 til pause takket være Jens Petter Hauge, men problemene stoppet ikke der. Fire minutter ut i 2.-omgangen traff LSK-kaptein Åsen godt igjen, og et snaut kvarter senere la Ruben Gabrielsen på til 4-2 med pannen. Bodø/Glimt har vært i to av de tre siste cupfinalene. Begge ble tapt 0-1 for Molde. (©NTB)

  • I dag kl. 16.23

    Sandnes Ulf utlignet

    Sandnes Ulf utlignet mot Odd i cupkampen. Nå står det 1-1 mellom lagene. Målscorer for Sandnes Ulf var Daniel Braut.

  • I dag kl. 16.22

    Lillestrøm sjokkerte Bodø/Glimt på Aspmyra

    (Bodø/Glimt – Lillestrøm 2–4) På 17 dager gikk Lillestrøm fra 0–5 til 4–2 over Norges beste lag – som nå er sendt ut av cupen.

  • I dag kl. 16.12

    Odd leder cupkampen

    Odd leder cupkampen mot Sandnes Ulf 1-0. Målscorer var Mihajlo Ivancevic.

  • I dag kl. 16.07

    Røykutvikling i rekkehus

    Rundt klokka 16 i ettermiddag rykka naudetatane ut til Klepp etter melding om røykutvikling i eit rekkehus. Politiet fekk alt då melding om at bebuarane i bustaden skulle vera ute. Det blei også sett i gang evakuering av nabohusa før naudetatane var på plass. Då brannvesenet kom fram tok dei seg inn i bustaden. Det var ikkje opne flammar, men røyk. Brannvesenet har nå kontroll og det er ikkje fare for at brannen kan spreia seg. Politiet sperra av eit større område i ein periode, fordi det var mykje folk på staden. Politiet har snakka med vitne. Dei er nå ferdige på staden og bebuarane i nabohusa har fått lov til å gå inn igjen.