Siste nytt:

  • Søndag 26. mai kl. 23.56

    Flyplassmeklingen ikke i mål – fortsetter på overtid

    NHO Luftfart og Fellesforbundet kom ikke til enighet innen fristen i meklingen i Flyoverenskomsten.

  • Søndag 26. mai kl. 23.35

    Mystisk eksplosjon i Porsgrunn: – Det er et lite krater

    Et høyt smell førte til politiutrykning til et industriområde i Porsgrunn søndag kveld.

  • Søndag 26. mai kl. 23.17

    Tidligere Start-spiller ute av sykehus

    HamKams forsvarsspiller, John Olav Norheim, ble søndag kveld skrevet ut fra Stavanger Universitetssykehus. Kristiansanderen er ventet hjem til Hamar i morgen, skriver klubben. Norheim følte seg dårlig med magesmerter etter kampslutt - en kamp de tapte 0-3 for Viking. Han ble sendt til sykehus, og undersøkelser viste at det var en kombinasjon av dehydrering og magevirus som plaget ham. Ifølge klubben er formen til Norheim nå bra.

  • Søndag 26. mai kl. 23.15

    Luftangrep i Rafah rammet teltleir for internt fordrevne

    Minst 35 mennesker er drept, ifølge Hamas. Israel bekrefter at de står bak et luftangrep i området.

  • Søndag 26. mai kl. 23.07

    Tidligere Start-spiller innlagt på sykehus

    Først ble HamKam-forsvareren John Olav Norheim (29) fra Kristiansand kjørt bort i ambulanse etter 0-3-tapet for Viking. Nå skriver klubben at han er innlagt på sykehus. – Vår midtstopperbauta, John Olav Norheim, er innlagt ved Stavanger Universitetssjukehus for utredning, etter at han følte seg dårlig med magesmerter etter kampslutt søndag kveld, skriver klubben. Mens han mottok behandling rett ved innbytterbenken, holdt Røde Kors opp tepper for å hindre innsyn. – Norheim er våken og bevisst og videre utredning vil avgjøre hvor lenge John Olav blir på sykehuset, skriver klubben. 29-åringen har tidligere spilt for KFUM Oslo, Jerv, Start og Strømmen.

  • Søndag 26. mai kl. 22.50

    Vertsnasjon Tsjekkia vant ishockey-VM

    NHL-stjernen David Pastrnak sendte hjemmepublikumet til himmels midtveis i siste periode. Tsjekkia vant VM-finalen i ishockey 2-0 over Sveits.

  • Søndag 26. mai kl. 22.20

    Frederik 10. feiret første bursdag som konge

    Danskenes konge fylte 56 år kort tid etter sitt norgesbesøk.

  • Søndag 26. mai kl. 22.20

    Holdt 163 km/t i 80-sone

    Politiet har beslaglagt to førerkort under en kontroll på fylkesvei 15 i Rissa. Høyeste hastighet ble målt til 163km/t i en 80-sone.

  • Søndag 26. mai kl. 22.20

    Flyplassmegling nærmer seg fristen: – Langt fram til vi er i mål

    Flyplassene i Oslo og Bergen kan bli rammet av streik fra mandag. Midnatt går fristen ut for partene i flyoverenskomsten, og megleren sier det er langt igjen.

  • Søndag 26. mai kl. 22.14

    Tilbake etter livstruende sykdom: – En utrolig jobb av en mann vi trodde var døden nær

    I februar svevde den svenske landslagsspilleren mellom liv og død da han ble rammet av flere blodpropper i hjernen. Søndag ble Kristoffer Olsson (28) hyllet.

  • Søndag 26. mai kl. 22.13

    City-reporter: Guardiola ventet å gi seg i 2025

    Pep Guardiola (53) forlater trolig Manchester City etter neste sesong, ifølge den engelske journalisten Jack Gaughan.

  • Søndag 26. mai kl. 22.00

    Riksveg 4 over Lygna er nattestengt

    Riksveg 4 over Lygna vil være nattestengt fra søndag 26. til fredag 31. mai. Veien er helt stengt fra 21.00 til 05.30. Trafikanter må beregne ekstra tid. Veien nattestenges på grunn av sprengningsarbeid. Det er ikke mulig å passere. Det blir lang omvei mens veien er stengt. – Hvor mye ekstra reisetid man må beregne avhenger av hvor man skal. Skal du reise mellom Gjøvik og Hadeland må du i utgangspunktet regne med rundt en halvtime ekstra reisetid. Trafikk og kjøreforhold kan påvirke den ekstra reisetiden, opplyser Pål Steinar Karlsen, prosjektleder i Statens vegvesen. Statens vegvesen har dialog med nødetatene dersom de har behov for å passere mens veien er nattestengt.

  • Søndag 26. mai kl. 21.58

    Dette skjer denne uken: – Det mest spennende nå er kronen

    Uken byr på streik i både offentlig sektor og flybransjen, samt inflasjonstall fra USA og eurosonen. Ukens tall blir ikke av den mest oppsiktsvekkende sorten, mener sjeføkonom - men kronekursen kan bli interessant.

  • Søndag 26. mai kl. 21.49

    Flere strømbrudd i Innlandet

    Nesten 5.000 husstander har vært uten strøm i området Øyer til Ringebu søndag kveld. Alle har nå fått strømmen tilbake. Flere abonnenter i Engerdal og Trysil mistet også strømmen i forbindelse med lynnedslag.

  • Søndag 26. mai kl. 21.45

    Flere lynnedslag i Ytre Namdal – over 2800 uten strøm

    Over 2800 husstander har mistet strømmen i Ytre Namdal. Strømleverandøren Tensio har registrert at det har skjedd et avbrudd i strømforsyningen i området. – Vi beklager avbruddet og våre montører er utsendt for å gjenopprette strømforsyningen så raskt som mulig, skriver de på sine nettsider. Pressekontakt Ingvild Asp sier til Namdalsavisa at lynnedslag er årsaken til strømbruddet. De ber folk ta høyde for at det kan ta lengre tid en vanlig.

  • Søndag 26. mai kl. 21.45

    Hundrevis av lynnedslag i Ytre Namdal – over 2800 uten strøm

    Over 2800 husstander har mistet strømmen i Ytre Namdal. Strømleverandøren Tensio har registrert at det har skjedd et avbrudd i strømforsyningen i området. – Vi beklager avbruddet og våre montører er utsendt for å gjenopprette strømforsyningen så raskt som mulig, skriver de på sine nettsider. Pressekontakt Ingvild Asp sier til Namdalsavisa at lynnedslag er årsaken til strømbruddet. De ber folk ta høyde for at det kan ta lengre tid en vanlig. Lynoversikten til Meteorologisk institutt viser at det i løpet av en halvtime søndag kveld var registrert rundt 500 lynnedslag i Ytre Namdal.

  • Søndag 26. mai kl. 21.45

    Hundrevis av lynnedslag i Ytre Namdal – over 2800 mistet strømmen

    Over 2800 husstander mistet strømmen i Ytre Namdal søndag kveld. – Vi beklager avbruddet og våre montører er utsendt for å gjenopprette strømforsyningen så raskt som mulig, opplyser strømleverandør Tensio. Pressekontakt Ingvild Asp sier til Namdalsavisa at lynnedslag er årsaken til strømbruddet. De ber folk ta høyde for at det kan ta lengre tid en vanlig. Lynoversikten til Meteorologisk institutt viser at det i løpet av en halvtime søndag kveld var registrert rundt 500 lynnedslag i Ytre Namdal.

  • Søndag 26. mai kl. 21.44

    Ledebil i Byfjordtunnelen

    Statens vegvesen varsler om at det vil bli døgnkontinuerlig ledebilkjøring gjennom Byfjordtunnelen på E39. Dette gjelder fra og med midnatt og frem til fredag morgen klokken 06.00. Dette skyldes asfaltarbeid.

  • Søndag 26. mai kl. 21.38

    Flere steder har slått mairekorden: Over 30 grader!

    Hva har Trøndelag og Spanias innland til felles?

  • Søndag 26. mai kl. 21.34

    Skogbrann i Rendalen

    Det brenner i et skogsområde i Rendalen. Vaktleder på 110-sentralen, Hans Christian Nøkleholm, opplyser til Østlendingen at det brenner i nærheten av Nordre Ælingåtjønna. Brannvesenet har hatt brannfly i lufta og trolig er det ikke snakk om en stor brann. Det er ikke bebyggelse i området og ligger langt fra kjørbar vei.

  • Søndag 26. mai kl. 21.21

    Blandet seg inn i pågripelse - kastet stein på politiet

    I Horten ble en mann pågrepet for vold mot kjæresten søndag kveld. Kvinnen ble kjørt til legevakt for undersøkelser og behandling. I forbindelse med pågripelsen ble en 20 år gammel mann sint på politiet, og kastet en stor stein på politibilen. Da ble også han pågrepet, og anmeldes for skadeverk. Ingen tjenestemenn ble skadet.

  • Søndag 26. mai kl. 21.21

    Pågrepet for vold

    I Horten ble en mann pågrepet for vold mot kjæresten søndag kveld. Kvinnen ble kjørt til legevakt for undersøkelser og behandling. Politiet har anmeldt saken. I forbindelse med pågripelsen ble en 20 år gammel mann sint på politiet og han kastet en stor stein på politibilen. Mannen ble da pågrepet han også og anmeldes for skadeverk. Ingen tjenestemenn ble skadet.

  • Søndag 26. mai kl. 21.21

    15-åring drept i Finland – tenåring pågrepet

    Jenta ble lørdag funnet voldtatt og drept i en skog i Valkeakoski.

  • Søndag 26. mai kl. 21.13

    Brann raknet på 25 sekunder mot Molde: - Føler på en bitterhet

    (Brann – Molde 1–3) Brann hadde muligheten til å ta tabelltoppen med seier, men i annenomgang raknet de mot Molde.

  • Søndag 26. mai kl. 21.08

    MC-fører tatt i 143 km/t i 60-sonen: – De fleste i den alderen roer seg litt ned

    Mannen i 60-årene ble tatt litt over fartsgrensen søndag.

  • Søndag 26. mai kl. 20.56

    Værskifte på Østlandet: – Det er veldig viktig

    Mai har vært blant de varmeste noensinne. Nå må det bli kaldere, for jordbærenes skyld.

  • Søndag 26. mai kl. 20.49

    Veien ved Skjebergkilen Marina stenges midlertidig

    Politet medlte om en brann ved Skjebergkilen Marina. Brannen er slukket, men en mann blir kjørt til kalnes. Det er ikke snakk om alvorlige brannskader. Veien blir stengt en periode.

  • Søndag 26. mai kl. 20.48

    Brann i hus på grunn av lyn

    Brannvesenet måtte rykke ut til en brann i en enebolig på Fagernes i Nord-Aurdal. Trolig ble brannen forårsaket av et lynnedslag. Det to personene som var i huset kom uskadet fra det. Det ryker inn mot et boligfelt på stedet. Politiet ber beboere som blir påvirket av røyken om å lukke vinduene. Brannvesenet har nå kontroll på brannen.

  • Søndag 26. mai kl. 20.45

    Har kontroll på bråtebrann i Troms: – Det er alltid en fare for oppbluss

    Søndag rykket samtlige nødetater, sivilforsvaret inkludert, ut til den store brannen i Lakselvdalen.

  • Søndag 26. mai kl. 20.40

    Espen Barth Eide om krisen i Midtøsten: - Huset står i brann

    Norge og Saudi-Arabia har søndag kveld ledet et møte i Brussel med 38 land for å få i gang en fredsprosess i Midtøsten.

  • Søndag 26. mai kl. 20.29

    Fullt kaos da Vetlesen og Nusa ble seriemestere

    (Club Brugge-Cercle Brugge 0–0) Club Brugge-fansen gikk helt av skaftet etter at seriegullet var i boks.

  • Søndag 26. mai kl. 20.19

    HamKam-spiller kjørt bort i ambulanse: Innlagt på sykehus

    HamKam kommer med oppdatering etter at John Olav Norheim (29) ble lagt på båre og kjørt med ambulanse til sykehus etter kampen mot Viking.

  • Søndag 26. mai kl. 20.15

    Utskrevet fra sykehus etter å ha blitt fraktet bort i ambulanse

    HamKam-forsvareren John Olav Norheim (29) ble kjørt bort i ambulanse etter 0-3-tapet mot Viking. Rett etter klokken 23 opplyser klubben at Norheim er utskrevet fra sykehus. – Undersøkelser viste at det var en kombinasjon av dehydrering og magevirus som plaget vår solide forsvarsspiller, skriver HamKam. I en pressemelding tidligere søndag skrev klubben at 29-åringen hadde hatt magesmerter etter kampslutt. Mens han mottok behandling rett ved innbytterbenken, holdt Røde Kors opp tepper for å hindre innsyn. – Norheim er våken og bevisst og videre utredning vil avgjøre hvor lenge John Olav blir på sykehuset, skriver klubben. Norheim fikk også hjelp av det medisinske teamet til Viking. Spilleren gikk av banen etter en times spill. – Han var ved bevissthet og kontaktbar. Man kunne snakke med ham. Han kunne ikke fortsette turen med lagkameratene, men legen har beordret ambulanse og lagt ham inn på sykehus, sier medisinsk koordinator i Viking, Halvard Øen Grova til Hamar Arbeiderblad. HamKam-treneren Jakob Michelsen sto i intervjusonen da Norheim ble fraktet bort i ambulansen. – Jeg vet veldig lite akkurat nå. Han ligger på bakken. Han ba selv om å bli byttet ut fordi han hadde vondt i magen, sier Michelsen. 29-åringen har tidligere spilt for KFUM Oslo, Jerv, Start og Strømmen.

  • Søndag 26. mai kl. 20.10

    Tollefsen avviser å ha spandert luksusopphold på Alecta-ansatte

    Ivar Tollefsen avviser at Alecta-ansatte skal ha fått betalt reiser og opphold ved Heimstadens eiendommer i utlandet.

  • Søndag 26. mai kl. 20.04

    VG: Drapssiktet 20-åring erkjenner ikke straffskyld

    20-åringens forsvarer, Per Ove Marthinsen til VG at hans klient ikke erkjenner straffskyld. – Han har fortalt sin historie om hva som skjedde i natt. Han erkjenner de faktiske forhold, sier Marthinsen.

  • Søndag 26. mai kl. 20.04

    VG: Drapssiktet mann i 20-årene erkjenner ikke straffskyld

    Mannens forsvarer, Per Ove Marthinsen til VG at hans klient ikke erkjenner straffskyld. Han er siktet for å ha drept en mann i 30-årene på Romerike, natt til søndag. – Han har fortalt sin historie om hva som skjedde i natt. Han erkjenner de faktiske forhold, sier Marthinsen til avisen. Videre forteller han at klienten hans også har erkjent at han var på stedet og begikk handlingen som er beskrevet i siktelsen. – Siktede har selv ringt politiet. Det har vært en hendelse i huset nattetid som gjorde at det ble som det ble, forteller forsvareren til VG. Drapsvåpnet skal ifølge politiet være en kniv, og det er en familiær relasjon mellom offeret og mannen som er siktet i saken.

  • Søndag 26. mai kl. 19.56

    E14 stengt – stor stein har rast ut i veibanen

    E14 er stengt mellom Stjørdal og Meråker etter at en stein på ett tonn raste ut i veien. – Veien stenges med tanke på fare for ytterligere ras, opplyser politiet. En geolog vil undersøke stedet klokken 22.30. Da vil det bli tatt en vurdering på om veien kan åpne. Omkjøring er via Verdal og Duved i Sverige.

  • Søndag 26. mai kl. 19.56

    Tap for HamKam

    HamKam tapte 3–0 mot Viking i en eliteseriekamp i fotball søndag kveld. Kampen ble spilt i Stavanger.

  • Søndag 26. mai kl. 19.55

    Lynnedslag har trolig ført til flere boligbranner

    Søndagens lyn- og tordenvær skaper trøbbel flere steder i Sør-Norge.

  • Søndag 26. mai kl. 19.52

    Nytt hjemmetap for Sarpsborg 08

    – Sarpsborg 08 fikk det tøft hjemme mot Strømsgodset, det melder klubben på sin egen hjemmeside. Kampen ente 3-1 til herrene fra Drammen. Dette blir fjerde gangen på rad Sarpsborg taper mot Strømsgodset. Etter 10 spilte kamper står laget igjen med 6 tap, 4 seier og 1 uavgjort.