Siste nytt:

  • I dag kl. 19.54

    Hjemmelaget reduserte på Aspmyra

    Nå står det 1-1 mellom Bodø/Glimt og Sandefjord på Aspmyra. Bodø/Gimt fikk straffespark rett før pause, og Albert Grønbæk banket straffesparket kontant i mål.

  • I dag kl. 19.53

    Ola Braanaas går inn igjen i politikken

    Lakseoppdrettar Ola Braanaas ønsker å stå på stortingslista til Høgre i Sogn og Fjordane til Stortingsvalet 2025. Han har vore 3. vararepresentant til Stortinget for Sogn og Fjordane Høgre mellom 2009 og 2013. No jobbar han som styreleiar i Firda Seafood Group As, og er busett i Bø i Vesterålen.

  • I dag kl. 19.44

    Sjå Vestlandsrevyen 19.45

    Politiet kallar bybaneulykka ved Kronstad i dag alvorleg. Programleiar er Jan Børge Leirvik.

  • I dag kl. 19.42

    Saksøkt for ærekrenkelser

    Mandag skal tidligere partileder og grunnlegger av Industri- og næringspartiet, Owe Ingemann Waltherzøe forsvare seg mot påstandene om ærekrenkelse, skriver TA. Waltherzøe er saksøkt av John Ole Hasund som holder til i Bergen, som krever økonomisk erstatning samt erstatning for tort og svie. Hele 24 vitner er kalt inn til Telemark tingrett, som har satt av fire dager til rettsforhandlingene.

  • I dag kl. 19.37

    Sier nei til ti etasjers høyhus på Kjøita

    Bystyret i Kristiansand sier nei til forslaget om et ti etasjers høyhus på Kjøita. Utbygger hadde senket kontorbygget Varden fra 16 til ti etasjer, men forslaget falt likevel med 30 mot 27 stemmer.

  • I dag kl. 19.36

    Sandefjord i ledelsen i Bodø

    Sandefjord har tatt ledelsen 1-0 over hjemmelaget i en kamp på Aspmyra i eliteserien i kveld. Eman Markovic satte ballen i mål for blåtrøyene.

  • I dag kl. 19.28

    Israel vurderer å stemple FN-organisasjon som terrorgruppe

    UNRWA kaller forslaget «fullstendig opprørende». – Skal ikke utelukke at det vedtas, sier ekspert.

  • I dag kl. 19.25

    Se TV-sendingen direkte fra 19.45

    Det var stor folkefest i Randaberg da kongeparet kom på besøk til kommunen. Mer om dette i TV-sendinga fra 19.45.

  • I dag kl. 19.22

    Voldssiktelsen mot verdensener Scottie Scheffler lagt bort

    Det blir ingen strafferettslige konsekvenser for golfeneren Scottie Scheffler etter dramaet som oppsto under PGA-mesterskapet.

  • I dag kl. 19.15

    Røykutvikling på Fagerborg i Oslo

    Nødetatene har rykket ut etter melding om røykutvikling. Klokken 19.19 melder politiet at det var udramatisk. – Røyk fra pipe.

  • I dag kl. 19.12

    Flere bortvist fra Sandefjord sentrum

    Politiet fikk onsdag kveld melding om flere personer i Badeparken som fremsto som ruset, og som forstyrret ro og orden. Politiet kom til stedet, og bortviste to personer fra sentrum.

  • I dag kl. 19.10

    Høyre-profil i sjokk over partiets gassplaner utenfor Lofoten: – Dette holder ikke

    Den kjente Høyre-ordføreren Sture Pedersen kunne ikke tro sine egne øyne da han så hva Erna Solbergs folk på Stortinget hadde funnet på.

  • I dag kl. 19.07

    Brann tek imot Kristiansund på Stadion

    Følg kampen her.

  • I dag kl. 18.57

    Sjeldent vikingsverd funnet i Suldal: – Hva er oddsen

    Et sjeldent sverd fra vikingtiden er funnet i Suldal kommune i Rogaland. Trolig er sverdet det første av sitt slag som er funnet i fylket.

  • I dag kl. 18.48

    Nektet å forlate Hvaltorget

    En vekter meldte fra til politiet at en ruset person på Hvaltorget nektet å forlate kjøpesenteret. Vedkommende hadde knust en flaske inne på apoteket. Politiet har bortvist vedkommende fra sentrum.

  • I dag kl. 18.34

    Girl In Red: –? Løp gråtende av scenen

    Det ble emosjonelt for popstjernen da hun spilte for sitt største publikum under sin pågående USA-turné, skriver VG. Marie Ulven Ringheim (25) fra Horten er i gang med sin verdensomspennende turné, i kjølvannet av sitt andre album som Girl In Red. Den største konserten så langt fant sted på Red Rocks Amphitheatre, som ligger utenfor Denver i Colorado. Det er et av USAs mest ikoniske utendørs-konsertsteder, med plass til litt over 9000 tilskuere. Etter bildene derfra å dømme var det godt oppmøte. Og en stemning så god at Girl In Red ble beveget av det hele: – I går løp jeg av scenen, ustanselig gråtende etter å ha headlinet Red Rocks, skriver hun på Instagram.

  • I dag kl. 18.30

    Kjørte utfor vegen

    En bil har havna utfor vegen i Verdal. To personer, en voksen og et barn klager over smerter i kroppen. Nødetatene er på stedet.

  • I dag kl. 18.29

    Lagoppstillingen klar

    Hans Erik Ødegaard og Andreas Tegström gjør tre endringer på lagoppstillingen som startet i 2-1-tapet for Haugesund søndag kveld. Sandefjord møter Bodø/Glimt borte i eliteserien klokken 19 i kveld. Sandefjords lagoppstilling fra høyre (4-3-3): Keto - Pedersen, Berglie, Kristiansen, Cheng - Risan Mørk, Ottosson, Mettler - Markovic, Ruud Tveter, Al-Saed.

  • I dag kl. 18.27

    Flere må koke drikkevannet i Moss

    Rundt 8000 husstander i Moss kommune må belage seg på å koke drikkevannet sitt. Onsdag ettermiddag ble det sendt ut en SMS til flere boende i Rygge om at vannet de har i springen bør kokes før drikking. Det skriver Moss Avis. Grunnen til at vannet bør varmebehandles godt er fordi det «inneholder bakterier». Det jobbes med å fikse problemene. Innbyggerne som er rammet vil bli varslet så fort det ikke lenger skal være nødvendig med koking, ifølge kommunens nettside.

  • I dag kl. 18.25

    Vedtok leiekontrakt for Palmesus

    Bystyret i Kristiansand vedtok ny leiekontrakt for musikkfestivalen Palmesus for 2025–2028. Leieprisen blir 100.000 kroner per dag. Leieavtalen er tidsbegrenset til å gjelde for inntil ti døgn fra første oppriggsdag til siste nedriggsdag.

  • I dag kl. 18.22

    Høygravid Elisabeth Asserson Ingebrigtsen: — Veldig koselig å se ham igjen

    Jakob Asserson Ingebrigtsens kone var langt fra sikker på å rekke Bislett Games.

  • I dag kl. 18.21

    Disse stiller til start for Glimt i kampen mot Sandefjord

    Håkon Evjen skulle egentlig starte, men Nino Zugelj starter i Evjens sted, ifølge Avisa Nordland. Det betyr at følgende elleve er med fra start i kveld: Nikita Haikin – Fredrik Sjøvold, Brede Moe, Jostein Gundersen, Adam Sørensen – Ulrik Saltnes, Patrick Berg, Albert Grønbæk – Nino Zugelj, Kasper Høgh, August Mikkelsen. Disse starter på benken: Kjetil Haug, Brice Wembangomo, Odin Bjørtuft, Villads Nielsen, Håkon Evjen, Jens Petter Hauge, Oscar Kapskarmo. Kampstart er 19.00. Kampen kan du følge direkte her, eller høre på radio på nrk sport.

  • I dag kl. 18.18

    Girl In Red: – Løp gråtende av scenen

    Det ble emosjonelt for popstjernen da hun spilte for sitt største publikum under sin pågående USA-turné.

  • I dag kl. 18.16

    Varsler opptrapping av streiken

    Unio sier onsdag ettermiddag at de kommer til å ta ut enda flere streikende fra mandag. Totalt er det snakk om 1736 personer. Til sammen med de som allerede er tatt ut vil det da være over 3300 Unio-medlemmer i streik. Denne gangen er det særlig grensekontroller og passkontorer som blir rammet. For Østfolds del er det snakk om 120 personer i Øst politidistrikt og 187 ved Høgskolen i Østfold som vil bli tatt ut fra mandag av. Også Akademikerne sier streiken vil trappes opp fra mandag av.

  • I dag kl. 18.11

    Nederland: Person havnet i flymotor og døde

    En person er død etter hendelsen på Schiphol lufthavn i Amsterdam.

  • I dag kl. 18.05

    Unio trapper opp streiken

    Unio mer enn dobler sitt streikeuttak fra mandag morgen. Særlig grensekontroller og passkontorer blir rammet. Grensekontrollene på Gardermoen og Flesland og passkontorer i Bergen og Trøndelag er blant det som rammes. – Med dette omfattende uttaket understreker vi hvor alvorlig situasjonen er, sier leder Ørjan Hjortland i Unio stats streikekomité.(NTB)

  • I dag kl. 18.05

    Streiken trappes opp

    Unio varsler kraftig opptrapping av streiken mandag – rammer grensekontroller og passkontorer. (NTB)

  • I dag kl. 18.02

    Unio og Akademikerne trapper opp streiken i staten

    Unio tar ut dobbelt så mange medlemmer som tidligere fra mandag. Det rammer grensekontroller og passkontorer.

  • I dag kl. 18.02

    Unio og Akademikerne trapper opp streiken

    Unio tar ut dobbelt så mange medlemmer som tidligere fra mandag. Det rammer grensekontroller og passkontorer.

  • I dag kl. 18.02

    Unio dobler streikeuttak fra mandag morgen

    Fra og med neste uke tas over 3300 Unio-medlemmer ut i streik. Dette vil kunne ramme grensekontroller og passkontorer.

  • I dag kl. 18.02

    Satellittbilder viser omfanget av teltbrannen

    Satellittbilder viser at et område på cirka 500 kvadratmeter brant 26. mai, etter at Israel angrep en teltleir nord for Rafah.

  • I dag kl. 17.57

    Må kutte 37 millioner

    Tvedestrand kommune må kutte utgiftene med 15 millioner kroner i år, og spare mellom opptil 23 millioner neste år, skriver Tvedestrandsposten. Nå jobber fem grupper med å se på ulike tiltak for å tilpasse kommunen sitt forbruk til den økonomiske situasjonen. Ett av tiltakene som vurderes er å innføre eiendomsskatt på næringsbygg.

  • I dag kl. 17.55

    Statsforvalteren om barneverninstitusjon i Bærum: – Uforsvarlig

    Uforsvarlig bemanning, konkluderte Statsforvalteren etter tilsyn på barneverninstitusjonen Jong ungdoms- og familiesenter i Bærum. Institusjonen retter seg mot barn med rusproblemer. Men på grunn av lav bemanning har blant annet behandlingsmøter blitt avlyst, melder Budstikka. Institusjonen sier til avisa at de har slitt med rekruttering, men at situasjonen har bedra seg etter tilsynet.

  • I dag kl. 17.50

    Etappevinner i Tour de France utestengt i fire år for doping

    Miguel Ángel López (30) får ikke konkurrere som syklist de neste årene. Colombianeren straffes for brudd på dopingbestemmelsene.

  • I dag kl. 17.45

    Bømlafjordtunnelen: Bubil havarert, mogleg røykutvikling

    Bømlafjordtunnelen er stengt på grunn av ein bubil med havari. Meld om mogleg røykutvikling, ifølgje Vegtrafikksentralen Vest. Naudetatar er på veg.

  • I dag kl. 17.42

    Bømlafjordtunnelen opna

    Bømlafjordtunnelen på E39 er opna igjen, melder Sør-vest politidistrikt. Tunnelen vart stengd på grunn av ein havarert bubil. Bilbergar har henta bubilen. Det vart først meld om mogleg røykutvikling frå bilen, men det stemde ikkje, seier Rune Tallaksen ved Sørvest politidistrikt

  • I dag kl. 17.42

    Bømlafjordtunnelen stengd

    Bømlafjordtunnelen på E39 er stengd på grunn av ein bubil som har havarert. Det kan og ha komme røyk frå bilen. Naudetatane er på veg.

  • I dag kl. 17.28

    Politiet forlenger etterforskningen av Jonas-saken

    Politiet skulle være ferdige med å etterforske drapet på Jonas Aarseth Henriksen i mai. Nå er avgjørelsen utsatt i påvente av nye rettspsykiatriske undersøkelser.

  • I dag kl. 17.22

    Demonstrerte mot privatisering

    Fagforbundet og Sykepleierforbundet i Oslo troppet opp i Borggården på Oslo rådhus onsdag ettermiddag for å protestere mot konkurranseutsetting av sykehjem. Dette var første gang Oslo bystyre var samlet etter at byrådet pekte ut hvilke fire sykehjem de ønsker å konkurranseutsette. Kantarellenhjemmet, Abildsøhjemmet, Bjølsenhjemmet og Uranienborghjemmet skal settes ut på anbud. Leder for Fagforbundet Pleie og omsorg i Oslo, Siri Follerås (bildet), holdt appell. – Ansatte på disse sykehjemmene vil miste pensjonsrettigheter, de vil få dårligere lønnsutvikling, og de vil oppleve usikkerhet rundt arbeidssituasjonen sin, sa Follerås.

  • I dag kl. 17.19

    Trafikkuhell på Karmøy

    Politiet er på plass i Vestre Karmøyveg på Karmøy, etter melding om et trafikkuhell mellom en bil og en sykkel. Syklisten, en 14-åring, er lettere skadet og vil oppsøke legevakt. Ingen trafikale utfordringer på stedet. Politiet oppretter sak.