Siste nytt:

  • I dag kl. 22.05

    Krisemøte i Sarpsborg 08 etter 1–7-tapet

    Flere sentrale skikkelser i Sarpsborg var lørdag samlet i et nær fire timer langt møte for å diskutere hvordan klubben skal snu situasjonen sportslig. Klubben opplyser i egne mediekanaler at trenerteamet, sammen med sportssjef Hampus Andersson og flere fra styret, deltok på møtet. – Vi har vært gjennom mye. Vi har evaluert, snakket og hatt gode samtaler. Vi har vært ærlige med hverandre og snakket gjennom hvordan vi har framstått den siste uken. Slik kan vi ikke ha det, sier daglig leder Raymond Fjeld. Videre skriver klubben at «alt fra treningshverdag til kampledelse og klubbdrift ble diskutert». 16. mai tapte Sarpsborg hele 1–7 hjemme for HamKam. Etter åtte serierunder ligger blåtrøyene helt nede på 15.-plass. Bare Tromsø har startet sesongen svakere. (©NTB)

  • I dag kl. 22.03

    Lørdagens blitsregn i Cannes

    Filmfestivalen er i god gang. Her er ferske glimt av stjernene.

  • I dag kl. 22.01

    Warholm-rival med årsbeste i verden – viser OL-form

    Rai Benjamin (26) viste lørdag at han for alvor skal gi Karsten Warholm kamp om OL-gullet.

  • I dag kl. 22.00

    Bergen: Rusa mann i vegbanen

    Klokka 21.55 melder politiet om ein rusa mann som går i vegbanen, mot køyreretninga ved Puddefjordsbroen i Bergen. Dei har fått mange naudtelefonar frå bilistar, og politiet på veg.

  • I dag kl. 21.56

    Gull til Sigurd Tveit i Malmø

    Friidrettsutøver Sigurd Tveit fra Kristiansand spurtet inn til gull på 1500 meter i det nordiske mesterskapet i Malmø pinseaften. Ifølge Kondis.no kommenterte Tveit til stadionspekeren at det ble et taktisk løp. Han avslørte også at han hadde god tro på spurten sin med sin bakgrunn fra 800 meter. Tveit representerer Kristiansands Idrettsforening (KIF).

  • I dag kl. 21.49

    Skogbrann delvis ute av kontroll

    Helikopter på vei fra Sola til Karmøy hvor en skogbrann er delvis ute av kontroll.

  • I dag kl. 21.48

    Mann bortvist etter truende oppførsel

    En mann i 40-årene er bortvist fra Trondheim sentrum, det skriver politiet på X. Mannen skal ha oppført seg ufint og truende, i tillegg skal han ha nektet å forlate en restaurant i Midtbyen.

  • I dag kl. 21.45

    MC-velt på E39 i Sunnfjord i Førde

    Ein førar av ein lettmotorsykkel har velta på E39 Halbrendslia i Sunnfjord i Førde. Politi og ambulanse er på staden. Førar er vaken og medviten.

  • I dag kl. 21.42

    Søppelbål ute av kontroll

    Brannvesen og politi rykker ut etter melding om et stort bål som er ute av kontroll på Støren, det skriver politiet på X. Det skal være snakk om et søppelbål. – Brannvesenet er på stedet og har starta slukking. Det er snakk om et ganske stort søppelbål, sier Jon Eirik Seierstad i 110-sentralen Midt-Norge.

  • I dag kl. 21.37

    Bil kjørte av veien

    En bil har kjørt ut av veien i Leka, det melder politiet på X. Nødetatene er på veg. Skadeomfanget er foreløpig uavklart.

  • I dag kl. 21.36

    Mer makt til Konkurransetilsynet: – Ville holdt meg unna

    Konkurransetilsynet risikerer å få enda sterkere kritikk dersom regjeringen gir dem større muskler, tror Frode Steen ved NHH.

  • I dag kl. 21.33

    Sykkelulykke i Porsgrunn

    Politi og ambulanse har rykket ut etter melding om at en person har falt av en sykkel i et boligområde i Porsgrunn. – Syklisten er bevisst, men har fått noen skader som blir behandlet av helse, opplyser operasjonsleder Eskil Hagen Olsen ved Sør-Øst politidistrikt. Ved 21.45-tiden opplyser politiet at syklisten ble transportert bort fra ulykkesstedet i ambulanse for videre oppfølging.

  • I dag kl. 21.23

    Bilfører anmeldt av politiet i Kristiansand

    Politiet har lørdag kveld anmeldt en bilfører ved Oddemarka i Kristiansand for å kjøre uten gyldig førerkort. – Fører og bil eskortert hjem på bopel, skriver politiet på X.

  • I dag kl. 21.11

    E39 Valvatnavågen stengt

    E39 Valvatnavågen på Stord er stengt grunna bilberging. Det opplyser trafikkoperatør Remi Lian ved Vegtrafikksentralen til BT. Årsaka er at ein lastebil køyrte av vegen natt til fredag. Vegen vil bli opna i periodar, slik at køyrande kan passere.

  • I dag kl. 21.04

    Blir ny partileder: Et Sneve av rødt

    Påtroppende Rødt-leder Marie Sneve Martinussen sier at hun vil lede et parti som skal fornye og forbedre folkestyret.

  • I dag kl. 20.56

    Graham Hansen og Engen cupmestere med Barcelona

    (Barcelona - Real Sociedad 8–0) To scoringer fra Caroline Graham Hansen bidro til en overlegen seier i den spanske cupfinalen.

  • I dag kl. 20.42

    Brann i grillhytte

    Nødetatene har rykka ut etter melding om brann i en grillhytte på Skatval i Stjørdal. Brannvesenet har kontroll på brannen og det er ikke fare for spredning, det melder politiet på X. Hytta skal være helt nedbrent.

  • I dag kl. 20.37

    Den største ble snytt

    Manchester City taper aldri i ligaen med «Rex Rodri» på banen. Det er ikke til å forstå at spanjolen ble utelatt fra finalefeltet i kåringen av årets spiller.

  • I dag kl. 20.35

    Brann i fraflyttet enebolig på Hauketo i Oslo

    Det er full fyr i en fraflyttet enebolig på Hauketo i Oslo.

  • I dag kl. 20.33

    Problemer med Telenors mobilnett

    Telenor har problemer med mobilnettet. Det påvirker kunder over hele landet. – Vi er ikke nede, men vi opplever ustabilitet i mobilnettet. Det gjør at noen anrop feiler og at mobildata er nede for noen. De som opplever dette, vil jeg oppfordre til å prøve flere ganger og smøre seg med litt tålmodighet, sier pressesjef Anders Krokan i Telenor til VG. Krokan sier at problemene gjelder noe sporadisk, og i ulike deler av landet. Han sier også at det ikke er noen indikasjoner på at Telenor er utsatt for hacking. – Vi er i full gang med å jobbe med å få mobilnettet stabilt igjen. Problemene dukket først opp like etter klokken 20, opplyser han.

  • I dag kl. 20.31

    Solbakken seriemester i Tsjekkia

    (Mlada Boleslav - Sparta Praha 0–5) Markus Solbakken og Sparta Praha lekte seg til serietittelen.

  • I dag kl. 20.23

    Problemer for Telenor: Kunder over hele landet påvirket

    Landets største digitale tjenesteleverandør har problemer med mobilnettet. Det påvirker flere kunder over det ganske land.

  • I dag kl. 20.23

    Problemer for Telenor: Kunder over hele landet påvirket

    Det påvirker privatpersoner og flere offentlige instanser, og Telenor selv har satt krisestab.

  • I dag kl. 20.13

    Krigsministeren i Israel truer med å trekke seg fra regjeringen

    Den tidligere forsvarssjefen og nåværende krigsministeren Benny Gantz, truer med å trekke seg fra regjeringen, med mindre den vedtar en ny krigsplan innen 8. juni.

  • I dag kl. 20.13

    Krigsministeren i Israel truer med å trekke seg fra regjeringen

    Den tidligere forsvarssjefen og nåværende krigsministeren Benny Gantz, truer med å trekke seg fra regjeringen, med mindre den vedtar en ny krigsplan innen 8. juni.

  • I dag kl. 20.13

    Krigsministeren i Israel truer med å trekke seg fra regjeringen

    Den tidligere forsvarssjefen og nåværende krigsministeren Benny Gantz, truer med å trekke seg fra regjeringen, med mindre den vedtar en ny krigsplan innen 8. juni.

  • I dag kl. 20.01

    Fantasy Premier League Gameweek 38: Her er våre beste «differ»

    Disse spillerne kan skille deg fra mengden i siste runde.

  • I dag kl. 19.56

    Vipers møter Storhamar i sluttspillfinalen

    Storhamar slo Sola sammenlagt i semifinalen og blir dermed Vipers finalemotstander i sluttspillet i håndball. Vipers har siden 2017 vunnet 28 strake sluttspillskamper. Den første finalekampen spilles i Kristiansand førstkommende tirsdag.

  • I dag kl. 19.53

    Mann mistenkt for tyveri

    En mann i 30-årene i Stjørdal er stoppa av politiet fordi han er mistenkt for tyveri på en bensinstasjon, det skriver politiet på X. Han skal ha stjålet godteri og energidrikke. Personen er en kjenning av politiet og er blitt anmeldt.

  • I dag kl. 19.50

    Storhamar klar for sluttspillfinale mot Vipers

    Den ferske europaligamesteren Storhamar gjorde jobben og er klar for sluttspillfinale i håndball etter 32–26 og 2-1-seier sammenlagt mot Sola. I finalen venter tre ganger Champions League-mester Vipers, som siden 2017 har vunnet 28 strake sluttspillskamper. Den første finalekampen spilles i Kristiansand førstkommende tirsdag. Storhamar og Sola fulgte hverandre tett i den første omgangen. Tross et lite Storhamar-overtak nektet gjestene å slippe taket, og sekunder før sidebyttet sørget Janne Håvelsrud Eklo for at rogalendingene bare var to mål bak til pause. Etter sidebyttet holdt vertene standhaftig fast på ledelsen. Tross tre tominuttere og utvisning på Mia Solberg Svele nektet gultrøyene Sola lenge å komme helt ajour. Med et kvarter igjen utlignet imidlertid Sola til 23–23. Mot slutten fortsatte lagene å følge hverandre, men noen sterke sluttminutter fra Storhamar sørget for at vertene tok seg til finale. (NTB)

  • I dag kl. 19.37

    40 kollapset og 20 av dem er blitt fraktet til sykehus etter Göteborgsvarvet

    For én person skal situasjonen være alvorlig.

  • I dag kl. 19.37

    Liva Ingebrigtsen kledd for Taylor Swift-konsert: – Min guilty pleasure

    «In my eras tour era», skriver Liva Ingebrigtsen (27) på Instagram lørdag kveld.

  • I dag kl. 19.32

    Fant stjålet sekshjuling

    En sekshjuling som tidligere søndag ble meldt stjålet på Repstad i Søgne, er funnet ved Hortemo. Politiet har undersøkt stedet og varslet eieren.

  • I dag kl. 19.29

    Politiet skal etterforske skogbranner i Våler

    Lørdag ettermiddag brøt det ut flere skogbranner i Våler i Innlandet. Politiet mistenker at de kan ha vært påsatt. – Vi syns det er mistenkelig at det begynner å brenne fire-fem steder samtidig i løpet av så kort tid. Det er mildt sagt mistenkelig, sier operasjonsleder Christan Svarstad i Innlandet politidistrikt til Østlendingen. Politiet vet så langt ikke hva som har forårsaket brannene, men påpeker at det trolig ikke har noe med været å gjøre. – Brannen kan være påsatt med vilje, og det kan være snakk om et uhell. Uansett er det merkelig at det begynner å brenne på fire-fem steder samtidig. Det gjør det hele ekstra mistenkelig, sier Svarstad videre. (NTB)

  • I dag kl. 19.08

    Mann framstillast for varetektsfengsling etter valdshending i Bergen

    Ein mann i 20-åra blei natt til laurdag pågripen og sikta for vald mot to personar i Bergen sentrum. Han skal sundag bli framstilt for varetektsfengsling. – Me meiner det er skjelling grunn til mistanke på at det er ein person som har utøvd vald mot minst to personar, seier Elise Kleiven som er jourhavande jurist i Vest politidistrikt den 18. mai til NRK. Mannen er sikta for kroppsskade og kroppskrenking, men det er aktuelt å utvide siktinga. Det seier politiadvokat Elise Kleiven i Vest politidistrikt til Bergensavisen som først omtalte saka. Mannen skal blant anna ha slått til to personar, deriblant ein mann i 60-åra. Den andre fornærma er ein ung mann med relasjon til den sikta. 60-åringen som skal ha prøvd å stanse eit slagsmål da han blei slått ned av den sikta, blei slått i hovudet og var ifølge vitne ubevisst i rundt ti minutt før han blei frakta til sjukehus. Politiet seier at dei har kjennskap til den sikta frå før. Det er ikkje kjent korleis mannen stiller seg til siktinga.

  • I dag kl. 19.05

    Skadd under trefelling i Nome – luftambulanse på vei

    Nødetatene er på vei til Flåbygd i Nome etter melding om at en person har fått et tre over seg. Uhellet skal ha skjedd i forbindelse med trefelling, opplyser politiet. – To personer har jobbet med å felle et tre. Den ene har blitt truffet av grener på treet og er skadet. Den skadde skal være frigjort, sier operasjonsleder Eskil Hagen Olsen ved Sør-Øst politidistrikt. En luftambulanse er også på vei til ulykkesstedet. – Ambulansepersonell har kommet frem til skadestedet og er i kontakt med pasienten. Vedkommende skal være ved bevissthet, sier operasjonslederen. Han tilføyer at det ikke foreligger mistanke om at det har skjedd noe straffbart. Klokken 19.34 melder politiet at luftambulansen har landet ved ulykkesstedet. Den skadde flys til Sykehuset Telemark i Skien. Skadeomfanget er foreløpig ukjent for politiet. Den skadde er en mann i 50-årene.

  • I dag kl. 19.03

    Person har fått tre over seg i Telemark – luftambulanse på vei

    Luftambulanse og politiet er på vei til en adresse i Telemark etter melding om en person som skal ha fått et tre over seg i forbindelse med trefelling.

  • I dag kl. 19.03

    Person har fått tre over seg i Telemark – luftambulanse på vei

    Luftambulanse og politiet er på vei til en adresse i Telemark etter melding om en person som skal ha fått et tre over seg i forbindelse med trefelling.

  • I dag kl. 19.00

    Ulmebrann ved Sandefjord-skole

    Politi og brannvesen rykket ut til Mosserød skole i Sandefjord lørdag kveld etter melding om røyk. Politiet karakteriserer det som en ulmebrann og opplyser at brannvesenet jobber videre på stedet. Ingen personer kom til skade som følge av brannen. Rett før klokken 20 opplyser politiet at det kan se ut til at brannen ble påtent. Åstedsundersøkelse pågår.

  • I dag kl. 18.56

    Tror euroen vil koste mer enn 12 kroner om ett år

    Mens Danske Bank og DNB forventer en svakere krone, spår Nordea at den vil styrke seg mot euroen.