En russ har fått knekt nesa etter et slagsmål på Åros i Asker natt til søndag. Ifølge politiet var det meldt om flere slagsmål på stedet. Rundt 50 russebusser var samlet på Follestad Næringspark, men er nå sendt videre

Politiet har pågrepet en person for vold på Aker brygge i Oslo natt til søndag. De fikk rett før klokka 03 melding fra en fornærma, deretter kom de i kontakt med flere som har blitt slått av vedkommende. Politiet oppretter sak.

Mann skal ha løpt etter kvinne med kniv

En mann i 30-årene er pågrepet etter at han skal ha løpt etter en kvinne med kniv på Grønland i Oslo sentrum natt til søndag.

• I dag kl. 1.08

Israel var en av favorittene – kom på femteplass

Etter en kaotisk opptakt til kveldens finale i Malmö, endte Eden Golan (20) til slutt på en femteplass.

• I dag kl. 1.05

• I dag kl. 0.46

Sveits er vinneren av Eurovision 2024

Nå er det klart hvem som vant Eurovision 2024.

• I dag kl. 0.44

Norge på sisteplass i Eurovision-finalen: – Sjokkert

Gåte fikk 16 poeng i Malmö.

• I dag kl. 0.06

Ullensaker: Anmeldt for bæring av øks

En person er anmeldt for bæring av øks på et hotell i Ullensaker i Akershus. Inge personer ble skadet, ifølge politiet.

• Lørdag 11. mai kl. 23.28

Takket fansen tross buing under finaleopptreden: – Jeg elsker dere!

Israels Eden Golan ble møtt av blandede reaksjoner i salen under Eurovision-finalen.

• Lørdag 11. mai kl. 22.55

Joost-fans kupper kongehusets Instagram

Fans av Joost Klein bombarderer den svenske kongefamiliens Instagram-konto med støttende kommentarer til den diskvalifiserte Eurovision-artisten.

• Lørdag 11. mai kl. 22.50

Russisk guvernør: Ukrainsk angrep mot Belgorod

Guvernøren i russiske Belgorod, som ligger nær grensen til Ukraina, sier en person er drept i et ukrainsk angrep mot byen.

• Lørdag 11. mai kl. 22.42

Norge sjokkerte Tsjekkia – så slo vertsnasjonen knallhardt tilbake

(Norge – Tsjekkia 3–6) Norge la inn en heroisk prestasjon mot Tsjekkia, men måtte til slutt gi etter for et voldsomt trøkk.

• Lørdag 11. mai kl. 22.28

Slik nytes sommervarmen!

Det er sommer, det er sol – og det er lørdag!

• Lørdag 11. mai kl. 21.58

Hovland slo i vannet to ganger – langt bak teten

Viktor Hovland gikk nok en ujevn runde i PGA-turneringen i Charlotte. Dagen besto blant annet av to slag i vannet.

• Lørdag 11. mai kl. 21.56

Skauen kristelige skole fra Skien vant Klassequizen

Elever fra Skauen kristelige skole i Skien gikk av med seieren i Klassequizen 2024. Klassequizen er en årlig landsomfattende kunnskapskonkurranse som arrangeres av NRK for ungdomsskoleelever i 10. klasse. Johannes Bråten, Helene Grossmann og Markus Gunnerød fra Skauen sørget for at de tok seieren hjem til Skien. – Det har vært helt fantastisk å være med på hele produksjonen, og hvert fall når vi vinner, sier Johannes.

• Lørdag 11. mai kl. 21.21

Ingebrigtsen og Svela sjanseløse på EM-kravet

Det ble ingen stor dag verken for Filip Ingebrigtsen (31) eller Per Svela (32) under lørdagens 1500-meter.

• Lørdag 11. mai kl. 21.14

Nei til oljeskatt i dollar: – Kan gjøre at kronen mister sin betydning

Finansministeren vil ikke la oljebransjen betale skatt i dollar for å styrke kronen.

• Lørdag 11. mai kl. 20.53

Chelsea snudde til seier mot Nottingham Forest – syltynt Luton-håp lever videre

(Nottingham Forest – Chelsea 2–3) Nottingham Forest så ut til å sikre Premier League-spill for neste sesong, men så raknet det i sluttminuttene.

• Lørdag 11. mai kl. 20.51

Store demonstrasjoner mot kontroversiell lov i Tbilisi

Tusenvis demonstrerer lørdag mot den omstridte «utenlandsk agent»-loven i Georgias hovedstad.

• Lørdag 11. mai kl. 20.46

Brannen i Bygstad er under kontroll

Bustadhuset på garden er redda. Brannvesen driv ettersløkking på fjøset og uthuset. Fire personar fekk røyk i seg då dei redda kyr og geiter ut frå fjøset. Men fire-fem av dyra brann inne.

• Lørdag 11. mai kl. 20.41

Fikk sju lam i løpet av åtte timer

En søye i Øystre Slidre i Valdres har født sju velskapte lam, melder avisa Valdres. Fødselen tok åtte timer. Sauebonden sier at fire av lammene kommer til å få melk fra flaske. Det er uvanlig med så mange som sju lam, og at alle er friske, sier Lisbeth Hektoen, som er veterinær ved NMBU veterinærhøgskole. Antall lam har vært et diskusjonstema i næringen i lang tid, og i det siste har det foregått et avlsarbeid for å redusere antall lam. Lammene i søskenflokken på sju i Øystre Slidre har lavere vekt enn i de andre lammene på gården, men er i fin form.

• Lørdag 11. mai kl. 20.40

MC har kjørt av veien – fremstår alvorlig

Ulykken skal ha skjedd ved Enebakk. Nødetater er på vei, skriver politiet.

• Lørdag 11. mai kl. 20.39

Motorsyklist av veien - virker alvorlig

En motorsyklist har kjørt av veien i Enebakk. Hendelsen fremstår alvorlig, skriver politiet på Twitter. Pasienten er kjørt med ambulanse til Ullevål sykehus, og veien er åpen.

• Lørdag 11. mai kl. 20.29

Mann angrepet av ungdomsgjeng i Kristiansand

En mann skal ha blitt angrepet av en ungdomsgjeng på et serveringssted i Kristiansand lørdag kveld, melder politiet. Gjerningspersonene løp fra stedet før politiet kom til stedet. – Fornærmede fremstår som tilnærmet uskadd, skriver politiet på X/Twitter.

Slagsmål i Kristiansand sentrum

Det har vært et slagsmål mellom flere personer inne på et serveringssted i Kristiansand sentrum lørdag kveld. Det melder politiet som er på stedet og gjør undersøkelser. Det er foreløpig ikke meldt om personskade.

• Lørdag 11. mai kl. 20.24

Mann knivstukket i Fredrikstad

Bevæpnet politi har pågrepet mistenkt knivmann.

Person knivstukket i Fredrikstad

En person er ifølge politiet knivstukket i Fredrikstad. Vedkommende skal være kritisk skadd og er frakta til sykehus. Politiet har kontroll på det som trolig er gjerningspersonen.

• Lørdag 11. mai kl. 20.21

Storhamar til finale i European League

Storhamar Håndball har vunnet 28-27 mot Nantes i dag, og er dermed klare for finalen i Final4 i Østerrike. Storhamar lå under 12-16 ved pause mot franske Nantes, men leverte en kjempeomgang etter pause. Dermed er Storhamar klar for klubbens første finale i European League. Norge har ikke hatt en finalist i europaligaen siden Vipers Kristiansand var der i 2018.

• Lørdag 11. mai kl. 20.14

Australia forbyr eksport av levende sau til sjøs

Den omstridte praksisen skal fases ut over en periode på fire år.

• Lørdag 11. mai kl. 20.08

Sverre (17) scoret da RBK spilte uavgjort mot Molde

Det meldes om en underholdende og god kamp mellom Molde og Rosenborg. Halldor Stenevik fra Molde sikret uavgjort mot Rosenborg på hjemmebane. – Skuffa, sa Molde-spiller Fredrik Guldbransen til TV 2. Molde ledet 1–0 til pause. Men så svarte Sverre Nypan på tiltale da han reduserte for bortelaget RBK i andre omgang etter 59 minutter. For da Nypan plasserte ballen bak Molde-keeperen sørget unggutten for at Rosenborg virkelig fikk blod på tann. Ole Sæter sørget for ledelse 2–1 til Rosenborg etter 76 minutter. En utligning var derfor noe Molde trengte, noe de også fikk bare tre minutter etterpå, da Stenevik sørget for å holde liv i thrilleren. Ballen gikk i krysset og i mål. To ganger fikk RBK annullert mål for offside i denne kampen. Dermed ble det 2-2 på Aker stadion.