Nyheter:

  • Søndag 15. september kl. 23.43

    Oslo: Mann kritisk skadet i knivstikking

    En mann er knivstukket og kritisk skadet på Rodeløkka i Oslo. Han er utenfor livsfare. Mannen er påført flere knivstikk og er frakta til sykehus. Ifølge politiets innsatsleder Anders Rønning kan hendelsen ha skjedd utendørs i nærområdet. Han opplyser at mannen som er knivstukket, trolig har tatt seg selv til leiligheten der han ble funnet. Til NTB opplyser operasjonsleder Bjarne Pedersen at det var et vitne som meldte fra til politiet etter å ha truffet på mannen utendørs. Bevæpnet politi er på stedet med flere enheter, og søker etter gjerningsperson i området. De jobber med å finne ut akkurat hvor knivstikkingen har skjedd, og hva som har skjedd.

  • Søndag 15. september kl. 23.43

    Oslo: Mann alvorlig skadet i knivstikking

    En mann er knvistukket og alvorlig skadet på Rodeløkka. Mannen er påført flere knivstikk og er frakta til sykehus. Til NTB opplyser operasjonsleder Bjarne Pedersen at det var et vitne som meldte fra til politiet etter å ha truffet på mannen utendørs. Bevæpnet politi er på stedet med flere enheter, og søker etter gjerningsperson i området. De jobber med å finne ut akkurat hvor knivstikkingen har skjedd, og hva som har skjedd.

  • Søndag 15. september kl. 23.42

    Knivstikking i Oslo - mann alvorlig skadet

    Politiet søker etter en gjerningsperson i området.

  • Søndag 15. september kl. 23.29

    Kvinne sitter fast i klatrerute i Bremanger

    En utenlandsk turist sitter fast i en klatrerute på Hornelen i Bremanger i Vestland fylke. Et redningshelikopter forsøker å få kvinnen ned. Meldingen kom til inn klokka 20.12. Hornelen, som er den høyeste sjøklippen i Europa, rager 860 meter over havet i Bremanger kommune i Vestland.

  • Søndag 15. september kl. 22.48

    Kvinne satt fast i klatresti

    Kvinnen satt fast på Hornelen i Bremanger kommune i over seks timer. Natt til mandag kom redningsmannskapene endelig fram til kvinnen.

  • Søndag 15. september kl. 22.43

    Fly fra Oslo til Alta forsinket av slagsmål

    Et fly som skulle fra Oslo til Alta ble søndag ettermiddag utsatt som følge av et slagsmål ved gaten på Oslo lufthavn.

  • Søndag 15. september kl. 22.27

    Enorm Sørloth-frustrasjon etter sjansesløseri: – Er nok noe han venter veldig på

    (Atlético Madrid – Valencia 3–0) Alexander Sørloth (28) reagerte slik etter å ha bommet på to enorme sjanser mot tabelljumboen. Så ble han tatt av etter en times spill.

  • Søndag 15. september kl. 22.15

    Person påkjørt av bil i Oslo

    Nødetatene i Oslo har rykket ut til Lindeberg der en person skal ha blitt påkjørt av en bil. – Det ble først meldt om at personen lå fastklemt under bilen. Han er nå frigjort og våken. Ambulanse jobber med den skadede personen på stedet, skriver Oslo-politiet- Ulykken har skjedd ved en McDonalds-restaurant.

  • Søndag 15. september kl. 22.15

    Gutt (17) påkjørt av bil i Oslo

    Nødetatene i Oslo har rykket ut til Lindeberg der en person skal ha blitt påkjørt av en bil. – Det ble først meldt om at personen lå fastklemt under bilen. Han er nå frigjort og våken. Ambulanse jobber med den skadede personen på stedet, skriver Oslo-politiet. Ulykken fant sted utenfor en McDonalds-restaurant. – Fornærmede skal ha blitt påkjørt over beinet og falt og slått hodet, sier operasjonsleder Roy Langengen. Undersøkelser på stedet viser at føreren som er i slutten av tenårene, trolig kjørte i lav fart.

  • Søndag 15. september kl. 22.02

    Person fastklemt under bil

    Nødetatene er på Lindeberg i bydel Alna hvor en person skal være påkjørt av en bil. – Det ble først meldt om at personen lå fastklemt under bilen. Han er nå frigjort og våken, skriver politiet på X. Ambulanse jobber med den skadde personen på stedet.

  • Søndag 15. september kl. 22.01

    Pågrepet for kroppskrenkelse og verbale trusler

    En mann er pågrepet for kroppskrenkelse og verbale trusler mot en annen mann i Tvedestrand, melder politiet. Ingen personer er skadet. Det skal være en relasjon mellom partene.

  • Søndag 15. september kl. 21.58

    Sjeføkonom refser markedet: – Står ikke utfor stupet

    Markedet tror rentekuttet denne uken blir starten på hyppige kutt. – Ikke enig, sier sjeføkonom.

  • Søndag 15. september kl. 21.47

    Elsparkesyklist langs E18

    Politiet har fått melding om en mann på en elsparkesykkel langs E18 ved Sem søndag kveld. Utrykningspolitiet er på stedet og har kontroll på mannen.

  • Søndag 15. september kl. 21.37

    Mann pågrepet for trusselsituasjon med kniv

    Den mistenkte mannen som truet flere personer med kniv i Hægebostad et bestemt pågrepet. Det var ingen personer som ble skadet. – Det har vært en trusselsituasjon og det er fremsatt grove verbale trusler, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt Arve Johan Myklebust.

  • Søndag 15. september kl. 21.28

    Uavgjort for Rosenborg

    Første omgang i kampen mellom Rosenborg og Lillestrøm var preget av flere stopp i spillet på grunn røyk fra bluss og skader. Speaker ga beskjed om at dommeren vurderer å avbryte oppgjøret dersom blussingen fortsetter. Til tross for det holdt spillerne det i gang ute på banen, og sjansene oppsto i begge ender av banen. Resultatet ble uavgjort 1–1.

  • Søndag 15. september kl. 21.22

    Holm om pappa Nielsens protester: – Hersketeknikk!

    (Lillestrøm – Rosenborg 1–1) RBK-spiss Noah Jean Holms scoret, sørget for poengdeling – og brydde seg lite om pappa og Lillestrøm-trener David Nielsens protester.

  • Søndag 15. september kl. 21.08

    Fem personer involvert i trafikkulykke på E6

    Nødetatene rykker ut til trafikkulykke på E6 nord for Oppdal etter en elgpåkjørsel. – Elgen har løpt fra stedet, ukjent om elgen er skadet, melder politiet. Det skal ikke være alvorlig personskade etter ulykken. Trafikken går sakte forbi på stedet.

  • Søndag 15. september kl. 21.05

    Her blir bevegelses­hemmede Winnjar lagt i bakken av politiet

    Politiet i Vest-Lofoten etterforskes for unødvendig bruk av makt.

  • Søndag 15. september kl. 21.02

    Kvinne pågrepet etter voldshendelse

    En kvinne er pågrepet etter en voldshendelse ved Torbjørnsbu i Arendal, melder politiet. En mann er kjørt til legevakten, men er ikke alvorlig skadet.

  • Søndag 15. september kl. 20.57

    MC-ulykke

    En MC skal ha sklidd på grus i Grimstad, melder politiet. Fører er oppegående og blir undersøkt av ambulanse. Ingen andre kjøretøy skal være involvert.

  • Søndag 15. september kl. 20.46

    ØIF Arendal tapte kampen mot Kolstad

    ØIF Arendal tapte kampen 40–32 mot Kolstad på bortebane søndag kveld. Arendalittene hang med en stund, men ble til slutt noen numre for små, skriver Agderposten. Kampen startet jevnt, men etter 20 minutter scoret Kolstad tre mål som Arendalittene ikke klarte å svare. Den ledelsen ga de aldri fra seg resten av kampen.

  • Søndag 15. september kl. 20.43

    Storseier til Kolstad

    Kolstad tok imot ØIF Arendal på hjemmebane, og sikret seg to poeng etter en soleklar seier. Resultatet ble 40–32 til Kolstad. Gudjonsson ble kampens toppscorer. Torsdag neste uke reiser Kolstad til Tyskland for å møte Magdeburg i Champions League.

  • Søndag 15. september kl. 20.36

    Tap for Michelsen og Sarpsborg i første møte med gamleklubben

    Christian Michelsens første kamp som trener mot gamleklubben Kristiansund endte med 0-2-tap for Sarpsborg 08. David Tufekcic sto bak en perlescoring for KBK.

  • Søndag 15. september kl. 20.34

    Mistenkt attentatforsøk mot Trump: – Et nytt forsøk på å ta livet av meg

    Søndag ble det avfyrt skudd i nærheten av Donald Trump på Trump International Golf Course i West Palm Beach i Florida.

  • Søndag 15. september kl. 20.23

    Vant med 14 mål

    I eliteserien i håndball for menn vant Elverum 42-28 over Sandnes søndag kveld.

  • Søndag 15. september kl. 20.20

    Togstans på Vestfoldbanen fra mandag

    Bane Nor jobber på strekningen Larvik-Skien fra mandag 16. september til og med fredag 20. september, mellom klokka 23.45 og 04.15. Vy kjører buss for tog mens arbeidet pågår. Reisende finner informasjon om rutetider og stoppesteder i reisesøket i Vy-appen og på vy.no, skriver de på sine nettsider.

  • Søndag 15. september kl. 20.17

    Alt kunne vært annerledes

    Premier League-drømmen ble knust da Antonio Nusa ikke klarte den medisinske testen i Brentford. VG var med da han skulle gjennom det samme i tyske RB Leipzig.

  • Søndag 15. september kl. 20.07

    Landslagskeeper Dyngeland åpnet opp om fravær – sønn gjennomgikk stor operasjon

    Mathias Dyngeland har vært borte fra fotballen den siste uken før han troppet opp i Branns kamp søndag. Fraværet skyldtes en prekær familiær årsak, sier keeperen til BA.

  • Søndag 15. september kl. 19.54

    Kvinne reddet med helikopter

    Kvinnen som sto fast i fjellet i Jotunheimen er nettopp reddet. Mannskapene på redningshelikopteret fant en lomme i tåka og fikk heist kvinnen opp. Det var en lokal kvinne i 30-åra som mistet stien i tåka og trengte hjelp for å komme seg ned fra fjellet.

  • Søndag 15. september kl. 19.47

    KIF Håndball vant kampen med 14 mål

    KIF Topphåndball vant hjemmekampen mot Fjellhammer søndag kveld. Sluttresultatet ble 35–21 til Kristiansand-klubben. Det var høyreving Tollef Oskar Lindqvist som ble toppscoreren for kveldens kamp. Han tok syv av målene.

  • Søndag 15. september kl. 19.41

    Flere personer truet med kniv

    Flere personer på en privat adresse i Hægebostad skal ha blitt truet med kniv, skriver politiet. Det er ukjent hvor mange som ble truet. Ingen personer skal ha blitt skadet. Politiet skal ha kontroll på mistenkte, som blir undersøkt av helsevesenet. Det skal bli tatt stilling til om det blir pågripelse eller om vedkommende blir overtatt av helse. Politiet holder på med undersøkelser og avhør på adressen.

  • Søndag 15. september kl. 19.32

    Brann i Søppelcontainer

    Det skal brenne i en søppelcontainer i Lillesand, melder 110 Agder på X. Brannvesenet er på vei til stedet.

  • Søndag 15. september kl. 19.19

    Redningsmannskaper på plass

    Redningshelikopteret er nå i området der en kvinne står fast i fjellet i Jotunheimen. Mannskapet vurderer værforholdene og om de kan ta seg ned til kvinnen. Mannskaper fra Røde Kors er på veg inn med Gjendebåten. Det er anslått at det vil ta rundt 90 minutter å gå dit kvinnen er.

  • Søndag 15. september kl. 19.15

    E18 ved Lillesand til Grimstad holdes stengt i natt

    E18 holdes stengt i østgående retning fra Lillesand mot Grimstad på grunn av planlagt veiarbeid natt til mandag, skriver Lillesands-Posten. Det er fra avkjørsel 84 – Gaupemyrkrysset til 81 – Øygardsdalkrysset fra 21 til 06 veien holdes stengt. Det skal være skiltet omkjøring via fylkesvei 420 via Molland.

  • Søndag 15. september kl. 19.10

    Trafikkulykke i Sunnfjord

    Det har vært en trafikkulykke på E39 ved Egge i Sunnfjord, opplyser operasjonsleder i Vest politidistrikt, Morten Rebnord. – Fører er våken og bevisst og er kjørt i ambulanse til lokal legevakt, melder Rebnord. Det var kun en bil involvert i ulykken. Det er manuell dirigering på stedet, og en del kø. Bilberger er bestilt. Klokken 19.18 er ett kjørefelt åpnet for trafikk.

  • Søndag 15. september kl. 18.56

    Donald Trump: - Jeg hater Taylor Swift

    Den tidligere presidenten langer ut mot superstjernen etter at hun ga sin støtte til Kamala Harris.

  • Søndag 15. september kl. 18.55

    Oppkjøpstopp Narve Reiten har solgt «VIP»-helikopter

    Reiten avviser at helikopter-salget har noen kobling til DNBs tvangssalg av hans investeringsselskap Ingerø Reitens Vow-aksjer. – Helikopteret er 15 år, og det var på tide med en fornying, sier Reiten.

  • Søndag 15. september kl. 18.55

    Rasende Isnes utvist da nedrykkstruede Haugesund og Strømsgodet delte poengene

    Jørgen Isnes fikk marsjordre for protester da Strømsgodset spilte 0-0 mot Haugesund og fikk med seg ett poeng i den viktige bunnkampen i Eliteserien søndag.

  • Søndag 15. september kl. 18.52

    Castro-scoring på overtid reddet Brann fra ny blytung smell: – Det var jævlig dårlig

    (Sandefjord – Brann 2–2) Brann hadde stø kurs mot nok et blytungt tap. Men på overtid sendte Niklas Castro bergenserne til himmels.

  • Søndag 15. september kl. 18.52

    Brann reddet av drømmescoring på overtid – forlenger 15 år lang rekke

    Siden 2009 har ikke Brann røket på et eneste tap mot Sandefjord. Søndag så det lenge ut til at den rekka skulle brytes, men på overtid reddet Niklas Castro Brann og sikret 2-2. – Det er viktig at vi får den scoringa. Det var en tung dag, men vi får med oss ett poeng, sier Castro til TV 2. De siste 15 årene har Brann vunnet ni av oppgjørene, mens fem har endte uavgjort. Med en sånn historie ble det raskt tent et håp blant hjemmefansen da Stefán Ingi Sigurdarson sendte vertene i ledelsen etter åtte og et halvt minutt. Jakob Dunsby serverte en perfekt stikker til Sigurdarson som ikke gjorde noen feil foran mål. Etter en halvtime mot Sandefjord meldte Felix Horn Myhre seg til dyst og utlignet for gjestene. Aune Heggebø la til rette for sin Brann-kollega som relativt upresset fikk sikte og satte inn 1-1-målet. Myhre har vært et av norsk fotballs heteste navn den siste tiden. Brann-spilleren fikk sin første landslagsscoring da Norge møtte Østerrike. Etter pause tok Loris Mettler Sandefjord tilbake i ledelsen. Nok en gang stod Dunsby for serveringen. Sandefjord-spilleren headet ballen inn foran mål, der Mettler bare kunne styre den inn. Sandefjord så ut til å få sin første seier mot Brann på 15 år, men halvveis inn i overtiden sørget Niklas Castro for 2-2 med en drømmescoring da han skrudde ballen elegant inn i på innsiden av nettveggen.

  • Søndag 15. september kl. 18.49

    Den britiske kongefamilien gratulerer prins Harry

    Prins Harry fyller 40 år i dag, og sier han er spent.

  • Søndag 15. september kl. 18.43

    Hamar-jente vant NM-gull i functional fitness

    My Norderhaug-Tolfsen tok gull i NM i functional fitness på Gjøvik i helgen i U14 klassen. Med tre seire i fire eventer ble det en overbevisende seier, og kvalifisering videre til VM i Ungarn i desember. Det skriver Hamar Arbeiderblad. My Norderhaug-Tolfsen representerer Storhamar Functional fitness og Atletklubb og trenes av Mirza Hromalic.

  • Søndag 15. september kl. 18.41

    – Dette er en katastrofe av episke proposjoner

    Europa er rammet av storflom.

  • Søndag 15. september kl. 18.31

    Kjørte ut av veien og inn i hage

    Klokka 17.23 fikk politiet melding om en bil som kjørte ut av veien i Holmestrand, på Åsheimveien, og havnet inn i en hage. Dekkene punkterte, men bilen ble kjørt videre fra stedet, opplyser politiet. Ingen personer er skadet, men det er noe skader i hagen. En politipatrulje har vært på stedet og kommet i kontakt med fører. Politiet oppretter sak.

  • Søndag 15. september kl. 18.20

    Ulv slo til i Tovdal

    Ulven som det har blitt gitt fellingstillatelse på har nå vært på Øvre Ramse i Tovdal, skriver Setesdølen. – Ulven slo til på Øvre Ramse i helgen. Det er bekreftet av SNO, sier Kåre Blålid i Aust-Agder Sau og Geit til avisen. Lørdag forsøkte et fellingslag å finne ulven uten å lykkes.

  • Søndag 15. september kl. 18.14

    Lamine Yamal (17) med ny praktkamp – scoret to mot Girona

    (Girona – Barcelona 1–4) Barcelonas vidunderbarn har vært ustoppelig i sesongåpningen.

  • Søndag 15. september kl. 18.12

    Redningsaksjon i Jotunheimen

    Politiet har satt i gang en redningsaksjon etter en kvinne som skulle gå fra Surtningssue og videre til Memurubu i Jotunheimen. Kvinnen mistet stien i tåka og står fast i fjellet. Politiet har vært i kontakt med henne. Hun er våt og kald, men vet nå at letemannskaper er på veg. Kvinnen opplyser til poliktiet at hun er i nærheten av Raudhamran. Frivillige ressurser er varslet og Redningshelikopter er på veg fra Rygge, melder politiet i Innlandet.

  • Søndag 15. september kl. 17.49

    Leteaksjon på Koppang

    Politiet har startet leteaksjon etter en kvinne i 50-årene som sist ble sett i Koppang sentrum. Kvinnen er ca 170 cm høy og har brunt hår med rødskjær. Hun skal ha på seg en blå regnjakke, grå joggebukse og lilla lue. Politiet ønsker tips på telefon 02800 dersom noen kan ha sett den savnede kvinnen.

  • Søndag 15. september kl. 17.44

    Slagsmål i Stavanger

    Politiet rykker ut på melding om slagsmål ved Stavanger Jernbanestasjon. Flere patruljer er på vei til stedet. Klokken 17.53 opplyser politiet at slagsmålet er opphørt. En person som ble slått er igjen på stedet.

  • Søndag 15. september kl. 17.44

    Berit Ås er død

    Norges første kvinnelige partileder og hersketeknikkenes mor har gått bort.

  • Søndag 15. september kl. 17.40

    Redningsaksjon etter savnet jeger

    Politiet har startet søk etter en fuglejeger ved Litltissvatnet i Lierne ble meldt savnet av jaktkamerater. Det melder politiet. Redningsaksjonen benytter alle ressurser. Det har blitt gjort funn av en båt med den savnede personens utstyr i. Pårørende er varslet.

  • Søndag 15. september kl. 17.40

    Jeger funnet omkommet etter søk i Trøndelag

    Mannen ble meldt savnet av noen han var på jakttur med.

  • Søndag 15. september kl. 17.35

    Tap for Storhamar i Romania

    Storhamars håndballkvinner tapte 28-32 for CSM Bucuresti i den andre kampen i årets mesterligasesong. Storhamar lå under med fire mål i 1. omgang, men gikk til pause bare to mål bak - 15-17. Tidlig i 2. omgang økte Bucuresti ledelsen til seks mål. Storhamar greide aldri å komme tilbake i kampen og røk på sitt første nederlag i mesterligaen denne sesongen. Mathilde Rivas-Toft ble Storhamars toppscorer med sju mål. Storhamar spilte 29-29 mot franske Metz i den første kampen i mesterligaen. Hamar-laget skal i neste runde opp mot ungarske FTC Hungaria på hjemmebane førstkommende søndag.

  • Søndag 15. september kl. 17.31

    Storhamar tapte i Romania i Champions League

    Storhamars håndballkvinner havnet tidlig bakpå og røk 28-32 for storklubben CSM Bucuresti.

  • Søndag 15. september kl. 17.29

    Bil kjørt på havet - livreddende arbeid pågår på en person

    Personbil har kjørt ut i havet på Stokmarknes i Nordland. En person er hentet opp av bilen. Livreddende førstehjelp pågår. – Per nå har vi ikke mer informasjon å komme med opplyser politiet. Like før klokken 18:00 jobber helsepersonell fortsatt med vedkommende.

  • Søndag 15. september kl. 17.29

    Bil kjørt på havet – livreddende arbeid pågår på en person

    Personbil har kjørt ut i havet på Stokmarknes i Nordland. En person er hentet opp av bilen. Livreddende førstehjelp pågår. – Per nå har vi ikke mer informasjon å komme med opplyser politiet. En luftambulanse fra Tromsø skal også være på stedet. Like før klokken 18:00 jobber helsepersonell fortsatt med vedkommende.

  • Søndag 15. september kl. 17.29

    Bil kjørt på havet - livreddende arbeid pågår

    Personbil har kjørt ut i havet på Stokmarknes i Nordland. En person er hentet opp av bilen. Livreddende førstehjelp pågår. – Per nå har vi ikke mer informasjon å komme med opplyser politiet.

  • Søndag 15. september kl. 17.28

    Kristoff slått i hektisk spurt – Merlier tok EM-gull i landeveisritt

    Tim Merlier er årets europamester i landeveisritt etter en sterk sluttspurt i søndagens fellesstart i Belgia. Alexander Kristoff endte på 5.-plass.

  • Søndag 15. september kl. 17.27

    Tidligere Glimt-helt er brennhet – herjet i fransk fotball

    Tidligere Bodø/Glimt-spiller Albert Grønbæk debuterte nylig med brask og bram på det danske landslaget. Søndag fulgte han opp med mål og en assist for Rennes i den franske ligaen.

  • Søndag 15. september kl. 17.24

    Front mot front-ulykke i Troms

    Naudetatane er på stedet. Skadeomfanget er ukjent, melder politiet.

  • Søndag 15. september kl. 17.22

    Bevæpnet politi rykker ut – viste seg å ikke være trusselsituasjon

    Bevæpnet politi rykket ut etter melding om en person med kniv og som ropte på noen i en trappeoppgang på Lund i Kristiansand. Det viste seg å ikke være en alvorlig situasjon, forteller operasjonsleder i Agder politidistrikt Arve Johan Myklebust til NRK. Det var Fædrelandsvennen som omtalte saken først. – Vi fikk meldingen fra en som bor i blokken. Vi fikk kontakt med mannen ganske raskt. Han hadde ingen kniv og ropte på noen i telefonen, sier Myklebust. Operasjonsleder sier at de var usikre på om det var en trusselsituasjon så derfor bevæpnet de seg.

  • Søndag 15. september kl. 17.19

    Trafikkuhell i Tysvær

    Nødetatene rykker ut på melding om et trafikkuhell i Tysvær. En MC-fører har kjørt av veien og inn i et autovern. Føreren er våken og har vondt i en fot, skriver politiet

  • Søndag 15. september kl. 17.19

    Legenden Jamie Carragher hyller Haaland – men helt overbevist er han ikke

    Premier League-historiens beste sesongstart til tross: Premier League-legenden Jamie Carragher vil fortsatt ha mer fra Erling Braut Haaland (24).

  • Søndag 15. september kl. 17.15

    Nordland: Livreddende førstehjelp pågår etter personbil har kjørt ut i havet

    En person hentet opp av bilen.

  • Søndag 15. september kl. 17.01

    Dobbeltseier til formsterk Lindvik i Polen – stor norsk dominans

    Marius Lindvik vant begge helgens Sommer Grand Prix-renn i hopp i polske Wisla. Søndag krydde det av norske utøvere i toppen av resultatlisten.

  • Søndag 15. september kl. 16.56

    Ødegaard-sjefen fikk ikke sove etter skadetrøbbel: – Måtte endre alt

    (Tottenham Hotspur - Arsenal 0–1) I seieren mot Tottenham, glimret Martin Ødegaard med sitt fravær.

  • Søndag 15. september kl. 16.53

    Verstappen granskes

    Max Verstappen (26) unngikk å tape altfor mange poeng i søndagens Formel 1-løp. Men nå er han under etterforskning.

  • Søndag 15. september kl. 16.28

    Giske om Tajik: – Uenighet er ikke farlig

    Mange i Ap frykter at partiet står foran et mareritt: Trond Giske (57) og Hadia Tajik (41) tilbake på Stortinget sammen.

  • Søndag 15. september kl. 16.27

    Brenner penger i Sverige: Oda-gründer anklager storeier

    Medgründer Jon Kåre Stene synes det lukter vondt av Mathem-fusjonen.

  • Søndag 15. september kl. 16.24

    Sophie Elise hyret inn artist til sønnens dåp: - Ikonisk

    Gjestene hyller opptredenen i kirken. – Gøy med en dåp litt utenom det vanlige.

  • Søndag 15. september kl. 16.22

    Børven løftet Odd fra jumboplassen – nedrykksstriden i Eliteserien tetner seg til

    (Odd – Tromsø 1–0) Torgeir Børven (32) scoret kampens eneste mål og sikret tre særdeles viktige poeng for Odd.

  • Søndag 15. september kl. 16.21

    Bunnlaget Odd med enormt viktig seier over Tromsø

    På Eliteserie-tabellen er Odd langt nede i nedrykksgjørma, men mot Tromsø denne søndagen så det langt bedre ut for hjemmelaget som tok en viktig 1-0-seier. Torgeir Børven sendte Odd i ledelsen etter 72 minutter. Spissen havnet alene med keeper og dunket inn scoringen fra skrått hold. På overtid av overtiden gikk det et gisp over Skien, da Leo Cornic trodde han hadde utlignet for Tromsø, men han ble raskt vinket av for offside. Tromsø på sin side ligger også på nedre del av tabellen, på en 10.-plass. Odd er fremdeles på nedrykksplass, men á poeng med Sandefjord på kvalikplass. Sandefjord har to kamper mindre spilt, og møter Brann kl. 17 søndag.

  • Søndag 15. september kl. 16.09

    Rana et steg nærmere opprykk

    Rana FK leder avdeling fire i tredjedivisjon etter nok en seier søndag. Denne gangen var det Strømsgodset 2 i Drammen som sto for tur. Det så lenge ut til å bli en komfortabel seier, etter at Brede Frøysa satt inn både 0–1 og 0–2 før pause. Men i andre omgang kom Strømsgodset 2 tilbake. I likhet med Rana FK var det en og samme mann som sto for målene, Henning Myrvang. Det så lenge ut til at det også skulle bli sluttresultatet, men helt på tampen (fem minutter på overtid), satt Mads Fagerli Halsøy ballen i mål. Seieren betyr at Rana leder serien med 47 poeng etter 21 kamper spilt. Bak dem følger Nardo og Trygg/Lade med 44 poeng hver. (Bildet er fra en tidligere kamp mellom Rana FK og Bodø/Glimt).

  • Søndag 15. september kl. 15.58

    Kollisjon i Skien – person tatt med av ambulanse

    En person er tatt med av ambulansen etter en kollisjon mellom to biler ved Brekkeparken i Skien, opplyser politiet. Det fremstår som at det har vært en påkjørsel bakfra og at bakerste bil kan ha hatt høy fart, skriver politiet på X. Det er fører av den bakerste bilen som er tatt med av ambulansen. Politibetjent på stedet, Ole Rolland, sier til Varden at personen er sendt til traumemottaket på sykehuset. Personene i første bil er kjørt til legevakt for sjekk. Ifølge politiet er det også skader på en lysmast i nærheten og en tredje bil, som følge av ulykken. Bilberger har hentet den ene bilen. Den andre bilen står foreløpig utenfor veibanen og blir hentet av bilberger senere, opplyser politiet like før klokka 17.00. Ved ny oppdatering klokka 18.07, opplyser politiet at det er besluttet førerkortbeslag og at det er opprettet sak på ulykken.

  • Søndag 15. september kl. 15.58

    Kollisjon i Skien

    En person er tatt med av ambulansen etter en kollisjon mellom to biler ved Brekkeparken i Skien, opplyser politiet. Det fremstår som at det har vært en påkjørsel bakfra og at bakreste bil kan ha hatt høy fart, skriver politiet på X. Det er fører av den bakerste bilen som er tatt med av ambulansen. Personene i første bil er kjørt til legevakt for sjekk. Ifølge politiet er det også skader på en lysmast i nærheten og en tredje bil, som følge av ulykken.

  • Søndag 15. september kl. 15.51

    Gisler i Gaza ble trolig drept i israelsk luftangrep, ifølge Israels militære ledelse

    Tre israelske gisler som ble funnet drept i Gaza for flere måneder siden, ble etter all sannsynlighet drept i et israelsk luftangrep, ifølge den israelske hæren.

  • Søndag 15. september kl. 15.47

    Fører påvirket av narkotika

    En mann i 40-årene kjørte påvirket av narkotika på Sem i Tønsberg søndag ettermiddag. Mannen ble stoppet av politiet da bilen han kjørte brøt bruksregler. Politiet fant narkotika i bilen. Mannen hadde heller ikke gyldig førerkort.

  • Søndag 15. september kl. 15.36

    Dette er Siems ni skip

    Offshorenestor Kristian Siem lot Christen Sveaas overta selskapet han grunnla i bytte mot ni skip.

  • Søndag 15. september kl. 15.35

    Bil kolliderte med stolpe

    Nødetater rykker ut til ten rafikkulykke ved Botne Kirke i Holmestrand. En bil har kjørt ut av veien og truffet en stolpe, opplyser politiet. Det fremstår som at ingen personer er skadet.

  • Søndag 15. september kl. 15.33

    Brann etter kjøring av sparkesykkel

    Søndag ettermiddag meldte en mann inn til politiet at sparkesykkelen han hadde kjørt på i Figgjo, brant. Det viste seg å være et batteri som begynte å brenne under kjøring av sparkesykkelen. Mannen er avhørt og sak er opprettet, skriver politiet. Han skal ikke være skadet.

  • Søndag 15. september kl. 15.33

    Brann under kjøring av sparkesykkel

    Søndag ettermiddag meldte en mann inn til politiet at sparkesykkelen han hadde kjørt på i Figgjo, brant. Det viste seg å være et batteri som begynte å brenne under kjøring av sparkesykkelen. Mannen er avhørt og sak er opprettet, skriver politiet. Han skal ikke være skadet.

  • Søndag 15. september kl. 15.29

    Redningsaksjon på fjell i Tromsø

    En turgåer skal ha falt og fått hodeskader.

  • Søndag 15. september kl. 15.24

    Bil på taket i Tønsberg

    Nødetater rykker ut til en trafikkulykke i Tønsberg. En bil har kjørt ut av veien og havnet på taket, opplyser politiet. Fører av bilen er våken og fremstår uskadd, men blir kjørt til legevakt for sjekk. Ifølge politiet har bilen, som kom kjørende fra Eik, sklidd ut av veien i en sving. Bilen er fjernet og veien er åpen for normal trafikk, opplyser politiet klokka 16.24.

  • Søndag 15. september kl. 15.24

    Bil på taket

    Nødetater rykker ut til en trafikkulykke i Tønsberg. En bil har kjørt ut av veien og havnet på taket, opplyser politiet. Personen i bilen er våken. Ukjent om vedkommende er skadet.

  • Søndag 15. september kl. 15.16

    Disse private selskapene kan bli fremtidens «Magnificent 7»

    Elon Musks romselskap SpaceX og ChatGPT-skaper OpenAI topper ny liste over de syv sterkeste selskapene utenfor børs.

  • Søndag 15. september kl. 15.15

    Trafikkulykke i Sandefjord

    Det har vært en trafikkulykke mellom en scooter og en bil på Vindalveien i Sandefjord., opplyser politiet.

  • Søndag 15. september kl. 15.15

    Ulykke med elsparkesykkel

    Det har vært en trafikkulykke mellom en elsparkesykkel og en bil på Vindalveien i Sandefjord., opplyser politiet. Elsparkesyklisten, en gutt i tenårene, fremstår lettere skadet. Han er tatt hånd om av en forelder. Fører av bilen oppgir å ha smerter i en arm.

  • Søndag 15. september kl. 15.13

    Moped veltet i Teatergaten

    En moped har veltet i Teatergaten i Bergen sentrum, melder operasjonsleder i Vest politidistrikt, Morten Rebnord. – Fører er sjekket av lege på stedet og er ikke skadet, opplyser han.

  • Søndag 15. september kl. 14.44

    Sauer på riksvei 9 i Valle

    Politiet har fått melding om at det er fire til fem sauer som går delvis på og langs riksvei 9 sør for Besteland i Valle.

  • Søndag 15. september kl. 14.37

    Drama i Baku da Sainz og Sergio Pérez krasjet

    Sergio Pérez (34) og Carlos Sainz (30) krasjet dramatisk på den nest siste runden av Formel 1-løpet i Baku.

  • Søndag 15. september kl. 14.32

    Mann ripet opp 12 biler i Oslo fordi han mente de var feilparkert

    En person har ripet opp flere biler som står parkert ved Idrettshøgskolen i Oslo. – Personen som har utført skadeverk på til sammen 12 biler i dag, innrømmer å ha gjort dette, skriver politiet på X. Han ripet opp bilene fordi han mente de stod feilparkert, opplyser politiet. – Patruljen på stedet vurderer bilene til å stå på et område som kan være ulovlig, men bilene står ikke til hinder. Politiet har snakket med vitner og vil nå avhøre mannen. De oppretter sak på skadeverk.

  • Søndag 15. september kl. 14.32

    Noen har ripet opp biler på Sognsvann

    En person har ripet opp flere biler som står parkert ved Idrettshøgskolen i Oslo. – Vi er fremme på stedet og snakker med vitner, skriver politiet.

  • Søndag 15. september kl. 14.19

    Kjørte i 120 kilometer i timen i 80-sonen

    En bilfører har fått førerkortet sitt beslaglagt og er anmeldt etter for å ha kjørt i påvirket tilstand i 120 kilometer i timen i 80-sonen i Åmli søndag. Det opplyser politiet på X. Ytterligere to andre bilførere fikk bøter for å ha kjørt for fort. Trafikkontrollen var på riksvei 41.

  • Søndag 15. september kl. 14.16

    Død sau i sjøen

    En innbygger i Sauda har ringt til politiet for å melde om at det flyter en død sau i sjøen utenfor kaien i Sauda. Politiet ber saueeier om å hente den inn til land.

  • Søndag 15. september kl. 14.10

    Filip Ingebrigtsen: – Jakob måtte le av seg selv

    Filip Ingebrigtsen (31) tok hånd om lillebror Jakob (23) da han lå utslitt i mål etter en rotete halvmaraton i København.

  • Søndag 15. september kl. 14.09

    MC-førere til sykehus

    To motorsyklister er fraktet til Sykehuset Østfold Kalnes med mulige bruddskader etter ulykken på Tuneveien. Begge de to er kvinner, henholdsvis i 40- og 20-årene. Etter det politiet sier kjørte begge i samme retning, så årsaken til ulykken er ikke åpenbar.

  • Søndag 15. september kl. 14.07

    Vil ikke betale for «Bjørgulv med stuten»

    I kommunestyret førstkommende torsdag, skal politikerne i Bygland bestemme hva som skal skje med skulpturen av Bjørgulv Myhola. Skulpturen ble avduket på Prestneset i Bygland 29. august, men ble kjørt tilbake til kunstner Odd Jørgensen i Marnardal etterpå. Det er ennå ikke klart hvor skulpturen skal stå, eller hvordan den skal finansieres. Kommunedirektør Aslak Brekke innstiller på at Bygland takker ja til statuen, mot at den blir gitt som en gave uten noen kostnader for kommunen. Og at man gjør en ny vurdering for å finne et sted hvor den kan stå.

  • Søndag 15. september kl. 14.05

    Ruset mann tatt i 195 km/t i 80-sonen i Stavanger

    Politiet har søndag gjennomført en laserkontroll i Eiganestunnelen i Stavanger kommune.

  • Søndag 15. september kl. 14.00

    Ekstremt god brettemobil fra Google

    Pixel 9 Pro Fold er veldig annerledes enn erkekonkurrenten.

  • Søndag 15. september kl. 13.51

    Kjørte i 195 kilometer i timen i 80-sonen

    En sivilpatrulje har søndag ettermiddag gjennomført en laserkontroll i Eiganestunnelen i Stavanger. Det ble utdelt åtte bøter. En MC-fører i 30-årene mistet førerkortet. Mannen kjørte i 195 kilometer i timen i 80-sonen på motorsykkel. – Dette er uvanlig høy hastighet. Føreren fremstår i tillegg ruspåvirket. Det, i kombinasjon med den svært høye hastigheten, har vært en betydelig fare for hans liv, men også for andre medtrafikanter, forteller operasjonsleder Victor Fenne-Jensen i Sør-Vest politidistrikt. Mannen er nå siktet for fartsovertredelsen.

  • Søndag 15. september kl. 13.45

    Raser mot Norwegian: – Helt urimelig

    Flyselskapet vil kutte kostnader. Pilotenes fagforening «vurderer alle muligheter» og ber konsernledelsen se på egne bonuser.

  • Søndag 15. september kl. 13.39

    Motorsykler i ulykke i Sarpsborg

    Nødetatene er på vei til Tuneveien i Sarpsborg, etter en melding om en trafikkulykke. To motorsykler skal være involvert, opplyser politiet. Årsak til hendelsen er ukjent, men angivelig kjørte begge motorsyklene i samme retning. Begge førere er fraktet til Kalnes med mulig brudd i ben, ifølge politiet i Øst.

  • Søndag 15. september kl. 13.33

    Nora Haukland anmelder trussel

    Nora Haukland har mottatt en konkret trussel, opplyser hennes bistandsadvokat John Christian Elden.

  • Søndag 15. september kl. 13.25

    Redd for å bli avslørt som inkompetent

    Psykologen har tre råd til de som sliter med «bedragersyndromet», frykten for at andre skal avdekke at du ikke vet hva du driver med.

  • Søndag 15. september kl. 13.20

    Over 30 bilførere tatt i 60-sone

    Utrykningspolitiet i Narvik har både lørdag og søndag hatt fartskontroller på E6 Nygård i 60-sonen. Veien er E6 så lenge Hålogalandsbrua er stengt. Som er stengt frem til onsdag på grunn av vedlikehold. Lørdag ble det utstedt 17 bøter for høy hastighet. I tillegg ble tre førerkort beslaglagt. En for en fart på 88 km/t og to grunnet for høy prikkbelastning. Søndag utstedte politiet 16 fartsbøter på samme sted. Høyeste hastighet var 85 km/t. Hålogalandsbrua forkorter veien mellom Narvik og Bjerkvik med 18 kilometer.

  • Søndag 15. september kl. 13.13

    Nye beredskapsråd: Christer (54) har mat, vann og krisevenn

    Christer Torjussen preppet opp egenberedskapen etter Russlands invasjon av Ukraina. Han har også fått seg en beredskapsvenn.

  • Søndag 15. september kl. 13.13

    Trafikkulykke på E134 i Ullensvang

    Det har vore ei trafikkulykke på Europaveg 134 Jøsendal i Ullensvang. Det er manuell dirigering på staden og trafikken flyt relativt greitt forbi, melder trafikkoperatør Stein Nestås. Totalt åtte personar er involverte, fem i ein bil og tre i den andre. Det er ein personbil med campingvogn og ein personbil som har vore innblanda i ulykka. Alle involverte er vakne og medvitne. – Det er ei skakande oppleving for dei involverte, seier operasjonsleiar Tatjana Knappen i Vest politidistrikt. Politiet er framme på staden cirka klokka 13.15. Nokre minutt seinare er også to ambulansar på staden. Bilbergar har starta å fjerne køyretøya. – Ingen av bilane er køyrbare og det er store materielle skadar på bilane, seier Knappen. Politiet seier at det ikkje per no ser ut til at nokon er alvorleg fysisk skadd. E134 er ein trafikkert veg som bind aust og vest saman over Haukelifjell og blir mykje brukt av mellom anna hyttefolk og dei som reiser aust-vest frå Haugesundsområdet/Haugalandet. Ulykka har skjedd der riksveg 13 og E134 møtast.

  • Søndag 15. september kl. 13.11

    Bil kjørte ut av veien og ut på et jorde

    Nødetatene er på vei til stedet etter at en bil har kjørt ut av veien og ut på et jorde. Fører skal ha vært alene i bilen, skriver politiet. Politiet melder klokken 13.47 at de er ferdige på stedet. Førerkortet er tatt i beslag. – Det er en mann i 80-årene, som trolig har opptredt uoppmerksomt i trafikken, sier operasjonsleder Victor Fenne-Jensen i Sør-Vest politidistrikt.

  • Søndag 15. september kl. 13.10

    Tokagjelstunnelen er stengd grunna røyk/damp

    Tokagjelstunnelen i Samnanger er stengd. Klokka 11.48 kom det melding om at radiatoren på ein bil kokte, noko som førte til ein del kvit damp og/eller røyk. – Ikkje fare for at det skal begynne å brenne, skriv Vegtrafikksentralen på X.

  • Søndag 15. september kl. 12.55

    Oppdaget fiskebåt stappfull av kokain

    Det ble ingen lykkelig tur på vannet i båten «Lily Lola».

  • Søndag 15. september kl. 12.47

    Syklist skada ved Sparbu

    En person er skada etter at noen sykler krasja i hverandre. – En av syklistene skal ha kommet borti bakhjulet til en annen syklist. Den skadde er bevisst og blir tatt hånd om av helse, skriver politiet i loggen sin. Klokka 12:56 opplyser politiet at den skadde syklisten blir frakta til sjukehus. – En annen syklist i følget har blitt sjekka av lege på stedet. Blir kjørt til legevakt for plastring. Ingen biler var involvert i ulykka skjedde på et fortau ved E6 i Sparbu.

  • Søndag 15. september kl. 12.20

    Mann til sykehus etter batterieksplosjon

    En mann er sendt til sykehus med brannskader etter at et bilbatteri skal ha eksplodert på et bilverksted i Arendal. Politiet betegnet først hendelsen som en mulig arbeidsulykke, men presiserte senere at det var snakk om privat arbeid på et privat kjøretøy. – Ikke arbeid i regi av arbeidsgiver, skriver operasjonsleder Eyvind Formo, og legger til at politiet avslutter oppdraget. Det er ukjent hvorfor bilbatteriet eksploderte.

  • Søndag 15. september kl. 12.20

    Ulykke på bilverksted i Arendal

    En person har fått brannskader og fraktes til sykehus etter at et batteri skal ha eksplodert på et bilverksted i Arendal. Det melder politiet på X.

  • Søndag 15. september kl. 12.16

    Jødiske Nia: – Det finnes en annen mulighet enn krig og hat

    «En oase av fred» er slagordet til landsbyen. Men etter 7. oktober har diskusjonen rast mellom jødene og palestinerne som bor der.

  • Søndag 15. september kl. 12.16

    Sjekker korntørker

    Nødetatene rykket ut etter melding om brann i en korntørker i en låve på Degernes nordøst for Sarpsborg. Brannvesenet er på stedet, og ser ingen flammer eller røyk. Men det er fortsatt varmeutvikling i korntørkeren, så brannvesenet har begynt å tømme siloen.

  • Søndag 15. september kl. 12.16

    Korntørker brenner

    Det brenner i en korntørker i en låve på Degernes nordøst for Sarpsborg. Nødetatene er på vei. Det er ingen fare for personer, men fare for store materielle skader, opplyser politiet.

  • Søndag 15. september kl. 12.06

    Anmeldt for ruskjøring

    En kvinne har fått førerkortet beslaglagt og er anmeldt for bilkjøring i alkoholpåvirket tilstand i Vennesla søndag formiddag. Det opplyser politiet på X. Natt til søndag fikk to bilister uavhengig av hverandre beslaglagt førerkortene sine i Kristiansand etter mistanke om kjøring i påvirket tilstand. De ble tatt med til legevakt for nødvendige prøver, og det ble opprettet sak på begge.

  • Søndag 15. september kl. 12.04

    Hva en Trump-seier vil bety for den amerikanske økonomien

    NEW YORK – Det amerikanske presidentvalget i november er avgjørende av mange grunner. Det som står på spill, er ikke bare det amerikanske demokratiets overlevelse, men også forsvarlig forvaltning av økonomien, med vidtrekkende implikasjoner for resten av verden.

  • Søndag 15. september kl. 11.59

    Ga elever på 10. trinn fri i to uker

    Statsforvalteren startet i sommer tilsyn mot Hå kommune som skoleeier, etter tips om at elevene på øverste trinn ved Nærbø ungdomsskole hadde fått fri i en lengre periode. Tilsynet viste at elevene hadde over to uker i avspasering, skriver Stavanger Aftenblad. Dette skal ha blitt opparbeidet av elevene gjennom en rekke aktiviteter som blant annet arbeid i kantina i friminuttene, overnattingsturer, leirskole og teaterbesøk. Denne måten å opparbeide seg avspasering på, er ikke i tråd med reglene, konkluderer Statsforvalteren. Skolesjefen i Hå, Rune Roaldsen, sier til Aftenbladet at: – Vi ønsker å følge lover og regler, og tar på alvor det som kommer fram i rapporten. Vi har ikke klart å koble alle timene til kompetansemål, og det må vi klare å løse.

  • Søndag 15. september kl. 11.57

    Veg opna igjen etter stenging i Norheimsund

    Vegen er no open igjen etter å ha vore stengd. Brannvesen har klarert tunnelen og ikkje funne køyretøy som skulle ha fått stans. Fylkesveg 49 Hansagjelltunnelen mellom Norheimsund og Trengereid var stengd. Årsaka var at eit køyretøy hadde fått stans, melde Vegtrafikksentralen.

  • Søndag 15. september kl. 11.57

    Veg stengd i Norheimsund

    Fylkesveg 49 Hansagjelltunnelen mellom Norheimsund og Trengereid er stengd. Årsaka er at eit køyretøy har fått stans, melder Vegtrafikksentralen.

  • Søndag 15. september kl. 11.55

    Flere ordensforstyrrelser i Seljord

    I Seljord har det vært Dursku'n-festival i helgen, og natt til søndag var det flere ordensforstyrrelser i sentrum: En mann i 40-årene ble anmeldt for å være i besittelse av to kniver. En mann i 20-årene og en kvinne i tenårene ble bortvist fra sentrum på grunn av ugrei oppførsel. Kvinnen valgte å ikke følge pålegget og blir anmeldt. En mann i 20-årene ble bortvist etter å ha forsøkt å ta seg inn på en pub gjentatte ganger. En mann i tenårene ble bortvist for å forsøke å stjele en sykkel.

  • Søndag 15. september kl. 11.51

    Sammenstøt med seilbåt og lasteskip

    Politiet fikk søndag morgen melding om et sammenstøt mellom en seilbåt og et lasteskip utenfor Blekebakken i Porsgrunn. Ifølge politiet er ingen personer skadet, men det er skader på seilbåten. Seilbåten seilte til land for egen maskin. Lasteskipet er 122 meter langt og 14 meter bredt, og var på vei inn mot Frierfjorden, skriver Varden. Føreren av seilbåten opplyser at han verken så eller hørte lasteskipet.

  • Søndag 15. september kl. 11.42

    Mann slått ned i Seljord

    Natt til søndag fikk politipatruljer ved en festival i Seljord melding om at en person var slått ned ved Raulandshytta. En mann i 50-årene ble kjørt til legevakt med ambulanse. Politiet avhørte vitner og opprettet sak.

  • Søndag 15. september kl. 11.38

    Ein person pågripen etter innbrot på Kleppestø senter

    Natt til søndag gjekk innbrotsalarmen på Kleppestø senter på Askøy utanfor Bergen. Politiet melde at to personar hadde vore inne på senteret. – Ukjend kva dei eventuelt har fått med seg, melde operasjonsleiar Knut Dahl-Michelsen. Søndag melder politiet at ein person er pågripen og at dei fann han i området.

  • Søndag 15. september kl. 11.33

    MC har kjørt på elg på Romerike – fremstår uskadd

    Politiet melder at en MC-fører har kjørt på en elg på Nyveien i Aurskog-Høland. Føreren fremstår uskadd, men tas med til Ahus for en sjekk. – Viltnemnda er på vei for å ta hånd om elgen. Trafikken slippes forbi ulykkesstedet, skriver politiet i Øst.

  • Søndag 15. september kl. 11.14

    Grøvdal knuste sin egen rekord: – Dette løpet var viktig for meg

    Målet var å løpe under 67 minutter. Det klarte Karoline Bjerkeli Grøvdal (34) med god margin.

  • Søndag 15. september kl. 11.10

    Drone fløy for høyt ved Kjevik

    Politiet rykket søndag formiddag ut til området rundt Kristiansand lufthavn Kjevik etter meldinger om en drone som fløy for høyt i forhold til bestemmelsene. De fant ikke dronepiloten, og flygningen fikk ikke konsekvenser for flytrafikken på Kjevik, opplyser politiet på X. Meldingene gikk på at dronen fløy for høyt i forhold til bestemmelsene som regulerer innflygningssonen til Kjevik.

  • Søndag 15. september kl. 11.09

    Brann i en låve

    Litt før klokka 11 ble det meldt om brann i en mindre låve på et småbruk i Stange. Flammene sto taket og spredte seg til et uthus som sto inntil låven. Det var ingen dyr i låven, men noen kjøretøyer. Etter kort tid raste låven sammen som følge av brannen. Ingen personer kom til skade.

  • Søndag 15. september kl. 11.09

    Fagforbundet selger giganteiendom

    Eiendommen ved Oslofjorden med strandlinje på 200 meter har ligget brakk siden 2011. Nå selges den – uten prisantydning.

  • Søndag 15. september kl. 11.08

    Brenner i industribygg i Oslo

    Brannvesenet melder at det brenner i et foretningsbygg i stål, på Nedre Furuset i Oslo. Røykdykkere er på vei inn, skriver 110-sentralen i Oslo. – Det er ikke synlige flammer, men mye røyk, sier operasjonsleder Sven Martin Ege i politiet. I en oppdatering kl. 11.20 skriver politiet at det er noen paller som brenner. – Brannvesenet har ikke fått slukket alt enda, men jobber med det, opplyser de.

  • Søndag 15. september kl. 11.08

    Brannen i industribygg i Oslo er slukket

    Brannvesenet melder at det brenner i et forretningsbygg i stål, på Nedre Furuset i Oslo. Røykdykkere er på vei inn. – Vi ber beboere i området om å holde dører og vinduer lukket, grunnet mye røyk, skriver 110-sentralen i Oslo. I en oppdatering kl. 11.20 skriver politiet at det er noen paller som brenner. – Brannvesenet har ikke fått slukket alt enda, men jobber med det, opplyser de. Like før klokken 12.00 melder politiet at de har kontroll på brannen.

  • Søndag 15. september kl. 11.08

    Brenner i industribygg i Oslo – hold vinduene lukket

    Brannvesenet melder at det brenner i et forretningsbygg i stål, på Nedre Furuset i Oslo. Røykdykkere er på vei inn. –Vi ber beboere i området om å holde dører og vinduer lukket, grunnet mye røyk, skriver 110-sentralen i Oslo. I en oppdatering kl. 11.20 skriver politiet at det er noen paller som brenner. – Brannvesenet har ikke fått slukket alt enda, men jobber med det, opplyser de.

  • Søndag 15. september kl. 11.01

    Resultatløs jakt etter ulv

    Lørdag forsøkte et fellingslag på tolv menn å finne ulven som har skadd og drept flere sauer på beite i ulike kommuner i Agder i høst. – Vi var i Åmli, men fant ingen spor eller sportegn etter ulven. Nå avventer vi nye observasjoner og kan rykke ut på kort varsel, sier fellingsleder Olav Seljåsen. – Det er som å lete etter nåla i høystakken på sommerstid, sier Seljåsen. I forrige uke ga Statsforvalteren i Agder tillatelse til skadefelling av en ulv. Denne kan skytes i kommunene Froland, Bygland, Evje og Hornnes, Åmli og Valle. Fellingstillatelsen gjelder til tirsdag 17. september. Det er Agder Bondelag og Aust-Agder Sau og Geit som har søkt om skadefelling av ulven.

  • Søndag 15. september kl. 10.50

    Dennis Hauger straffet i Formel 2-løpet i Baku

    Nok en gang ble det trøbbel for Dennis Hauger (21) i et hovedløp i Formel 2.

  • Søndag 15. september kl. 10.32

    MC-fører sendes til sykehus for sjekk

    En motorsyklist fraktes til Ahus med ambulanse etter å ha kjørt av veien i en venstresving i Tomter i Indre Østfold. Politiet melder at føreren skal sjekkes for høyenergiskader, som oppstår når kroppen brått bremses ned fra høye hastigheter eller treffes av gjenstander med høy hastighet.

  • Søndag 15. september kl. 10.32

    MC-fører kjørte av veien i Indre

    En motorsyklist har kjørt av veien i en venstresving i Tomter i Indre Østfold. Nødetatene er på stedet. Ifølge politiet virker ikke føreren å være alvorlig skadet, men ambulansepersonellet undersøker motorsyklisten nå. Det er også meldt om skader på autovernet på stedet.

  • Søndag 15. september kl. 10.31

    Brann i korntørke i Lillestrøm

    Det har vært brann i en korntørke på Frogner i Lillestrøm kommune. Brannen har trolig startet i tørkens ventilasjonsanlegget, opplyser politiet. Brannvesenet har kontroll på brannen, og gjør etterslukking. Det er ingen spredningsfare. Korntørken rommer 17 kubikk, og er 8 meter høy. Politiet har vært på stedet og snakket med eieren.

  • Søndag 15. september kl. 10.31

    Brann i korntørker i Lillestrøm

    Det har vært brann i en korntørke på Frogner i Lillestrøm kommune. Brannen har trolig startet i tørkens ventilasjonsanlegget, opplyser politiet. Brannvesenet har kontroll på brannen, og gjør etterslukking. Det er ingen spredningsfare. Korntørken rommer 17 kubikk, og er 8 meter høy. Politiet har vært på stedet og snakket med eieren.

  • Søndag 15. september kl. 10.29

    Brufjellhålene får nye varselskilt

    Flekkefjord kommune har fått laget nye varselskilt etter dødsulykkene ved turområdet Brufjellhålene tidligere i år. Det skriver Avisen Agder. En plakat viser et kart med advarsel om at turen er for eksperter, og at folk må holde seg til merket rute. Turgåerne advares også mot fare for glatt fjell og risiko for drukning. Kommunen vurderer også flere andre sikkerhetstiltak i området.

  • Søndag 15. september kl. 10.21

    Innvielse av nytt orgel i slottskirken på Akershus festning

    Søndag innvies det nye kirkeorgelet i Akershus slottskirke med en festgudstjeneste. Det nye orgelet er bygget av tyske Weimbs Orgelbau og feiringen av det er åpen for alle. Gudstjenesten begynner kl. 11.00 med innspill fra kl. 10.30 – kl. 10.45. Arrangørene oppfordrer til å møte tidlig da det er begrenset med plasser i kirken. Det vil også være flere konserter i kirken, frem til 17. oktober, for å feire orgelet.

  • Søndag 15. september kl. 10.19

    Promillekontroll langs E18

    Politiet har gjennomført to kontroller langs veiene i Agder søndag formiddag. På E18 ved Fevikmarka i Grimstad, ble 111 bilister testet i en promillekontroll, men ingen blåste over lovlig verdi. Det opplyser politiet på X. Litt tidligere søndag, ble det gjennomført en trafikkontroll på riksvei 44 i Flekkefjord. Her ble 26 kontrollert, og heller ikke her ble det gitt noen reaksjoner.

  • Søndag 15. september kl. 10.07

    Rekordpåmelding til Sauesjå

    Årets utgave av Sauesjå-festivalen i Liknes i Kvinesdal, blir større enn noen gang, ifølge arrangørene. Rekordmange 85 utstillere har meldt seg på, skriver Avisen Agder. Sauesjå i Kvinesdal finner sted neste helg, og blir i år uten sauekåring på grunn av blåtunge-smitte i Agder.

  • Søndag 15. september kl. 10.00

    Jakob Asserson Ingebrigtsen etter kaosløpet: – Verste turen jeg har hatt

    23-åringen stoppet flere ganger under Køben Halvmaraton, men kom til slutt i mål på 34. plass.

  • Søndag 15. september kl. 10.00

    Jakob Asserson Ingebrigtsen etter kaosløpet: – Verste turen jeg har hatt

    23-åringen stoppet flere ganger under Køben Halvmaraton, men kom til slutt i mål på 34. plass.

  • Søndag 15. september kl. 9.56

    «Tuttas» Europa fortsetter å slite i Solheim Cup – USA i god ledelse

    USA beholdt firepoengsledelsen etter at Suzann «Tutta» Pettersens Europa bare klarte uavgjort i begge lørdagens runder i Solheim Cup.

  • Søndag 15. september kl. 9.48

    Vålerengas oppstandelse

    Ni måneder – kanskje mest forbundet med et svangerskap. Men i Vålerenga handler det om en slags oppstandelse, om ikke fra de døde så i hvert fall fra de dypt deprimerte.

  • Søndag 15. september kl. 9.30

    Nedgang for Trebåtfestivalen

    Trebåtfestivalen i Risør opplevde en nedgang i både antall besøkende og båter under sommerens festival. Det sier styreleder Lars Grønvold til Aust-Agder Blad. Festivalen arrangeres normalt første helga i august, men i år ble arrangementet flyttet til andre helga i august – i et forsøk på å forlenge risørsommeren. Det ga ikke ønskede resultater, og neste år flyttes festivalen tilbake til første helga i august.

  • Søndag 15. september kl. 9.28

    Messi herjet i comebacket – skrev MLS-historie med to mål og én assist

    Lionel Messi ble tomålsscorer etter å ha vært ute i to måneder på grunn av skade. Inter Miami vant hjemmekampen 3-1 over Philadelphia Union i MLS.

  • Søndag 15. september kl. 9.27

    Jakob Ingebrigtsen debuterer i halvmaraton

    Følg løpet her:

  • Søndag 15. september kl. 9.15

    Politiet: Mann forsøkt ranet i Stavanger – skudd avfyrt

    Ingen personer er pågrepet.

  • Søndag 15. september kl. 8.57

    Ble forsøkt ranet

    Politiet fikk 00.46 natt til søndag melding om en person som muligens ble utsatt for vold i Stavanger. Politiet kom i kontakt med fornærmede som var forsøkt ranet. Fornærmede og vitner er avhørt, og politiet oppretter sak på forholdet.

  • Søndag 15. september kl. 8.57

    Ble forsøkt ranet og fikk skudd rettet mot seg

    Politiet fikk 00.46 natt til søndag melding om en person som muligens ble utsatt for vold i Stavanger. Politiet kom i kontakt med fornærmede som var forsøkt ranet. – Det ble rettet og avfyrt skudd mot en person. Den fornærma er ikke skadd, og det fremstår som at våpenet som er brukt kan være en startpistol, men er ikke bekreftet. Det sier Morten Vestbø, etterforskningsleder ved Felles straffeinntak (FSI) hos Sør-Vest politidistrikt til NRK. – Det er viktig å poengtere for beboere i området at det ikke ble brukt skarpt våpen. Ingen er pågrepet i saken, sier Vestbø. Det skal være to gjerningspersoner i 20-årene. – Vi vil nå jobbe videre med etterforskningen for å avdekke hva som har skjedd, og for å mulig identifisere gjerningspersonene. Det er sikret video fra hendelsen. Fornærmede og vitner er avhørt, og politiet oppretter sak på forholdet.

  • Søndag 15. september kl. 8.54

    UiO-ansatt går til sak etter oppsigelse

    En kvinnelig ansatt ved Universitetet i Oslo (UiO) nekter å godta oppsigelse, og tar UiO til retten for å få vedtaket kjent ugyldig og for å få erstatning. Det melder Khrono. Kvinnen var leder for en forskningsgruppe og ble oppsagt i oktober 2023, etter at fire ph.d.-stipendiater varslet mot henne, blant annet om uvennlig og nedlatende kommunikasjon. Ifølge Magnus-Johan Færø hos Regjeringsadvokaten, har oppførselen hennes ført til at flere stipendiater har sagt opp, flere sykemeldinger og at de fire stipendiatene har byttet forskningsgruppe. Kvinnen er sterkt uenig i påstandene fra universitetet. Rapporten som undersøker varslene kaller hun et «bestillingsverk» og «historiefortelling», ifølge avisen. Det er satt av fem dager til rettssaken i Oslo tingrett, som starter 23. september.

  • Søndag 15. september kl. 8.53

    Mange rusa ungdom på russearrangement i Sunnfjord

    Natt til søndag var det mykje rusa ungdommar på eit russearrangement i Sunnfjord. – To stykke var bevisstlause på grunn av rus og blei frakta til sjukehus i natt, seier operasjonsleiar Tatjana Knappen i Vest politidistrikt til NRK. Cirka klokka 00.15 rykte politi og helsevesen til arrangementet, då ein person hadde dotte ned frå ei høgde på om lag fire meter. Vedkommande var våken og medviten og blei frakta til sjukehus. Til NTB melde politiet at det var mellom 200 og 300 deltakarar på arrangementet.

  • Søndag 15. september kl. 8.45

    Kaotisk Ingebrigtsen-debut på halvmaraton

    Spenningen var stor og forventningene høye før Jakob Asserson Ingebrigtsen sitt første halvmaraton, men etter ti kilometer måtte han stoppe.

  • Søndag 15. september kl. 8.42

    Marius Borg Høibys forsvarer om lydopptak: – Vurderer anmeldelse

    Forsvarer Øyvind Bratlien hevder at opptak mellom politiet og Marius Borg Høiby ikke er delt av hans klient.

  • Søndag 15. september kl. 8.36

    Raser mot Nasdaq

    Presidentkandidaten langet ut etter handelsstans i Trump-aksjen.

  • Søndag 15. september kl. 8.30

    Politiet: Vannscooteren hadde ikke lanterner

    Politiet etterforsker fortsatt vannscooterulykken der Gabriel Johan Misiewicz-Myhre (15) og Noah Østerhus Ask (16) mistet livet.

  • Søndag 15. september kl. 8.27

    Anmeldt for vold mot politiet etter spytting i natt

    I forbindelse med håndtering av en ordensforstyrrelse i Oslo sentrum, natt til søndag, ble en politibetjent spyttet på. – Vedkommende er nå innbrakt og blir anmeldt for vold mot politiet, opplyser operasjonsleder Kristian Wergeland Digranes.

  • Søndag 15. september kl. 8.26

    Ufin oppførsel i flere sørlandsbyer

    Det har vært uro og ufin oppførsel i flere sørlandsbyer natt til søndag. Det opplyser opplyser politiet på X. Både i Kristiansand, Farsund, Grimstad, Mandal og Arendal er menn blitt bortvist fra sentrum av byene eller tatt i arresten på grunn av kranglete oppførsel eller urinering på offentlig sted.

  • Søndag 15. september kl. 8.22

    Brøttum-artist fikk gjev pris

    Randi Oline ble 500.000 kroner rikere da hun ble kåret til Årets stjerneskudd på arrangementet Bylarm i Oslo. Hun danket ut elleve andre nominerte. – Juryarbeidet har vært litt ekstra nervepirrende i år, for flertallet av årets ByLarm artister er veldig ferske. Også de tolv nominerte. Årets vinner har allerede funnet mange åpne dører, og siden det faktisk er opp til oss, er juryen sikre på at vinneren har det som skal til for å sette både Norge og Brøttum på kartet, sier juryleder Malin Kulseth i en pressemelding. Randi Oline Mæhlum fra Brøttum i Ringsaker er absolutt best kjent uten etternavnet. Hun skrevet poesi, fortellinger og dagbok fra ung alder. Fortellerevnen gjorde henne raskt bemerket i det norske visemiljøet, og Norsk Viseforum ga henne artiststipend i 2023. Randi Oline er blant annet kjent for sin tolkning av Cezinandos «Kristoffer Robin». Videoen har til nå over 660.000 visninger. To måneder etter at den ble publisert, slapp artisten en full innspilt versjon på Spotify og klatret til 1. plass på den norske hitlisten etter noen dager. Randi Oline deler tittelen Årets Stjerneskudd med tidligere vinnere som Girl In Red, Sassy 009, Metteson, Isah, Jonas Benyoub og Swank Mami. (©NTB)

  • Søndag 15. september kl. 8.22

    Stoppa utendørskonsert på Lånke

    To tenåringer hold et nabolag på Lånke i Stjørdal våkne i natt. Litt før klokka fem i natt ringte noen til politiet og fortalte at de blei holdt våkne av naboens gitarspilling. Politiet sendte ei patrulje til stedet, og de fant fort ut at innringeren hadde rett. – En gitar med tilhørende forsterker og høyttalere var til sjenanse for beboere i området og to personer i slutten av tenårene fikk pålegg om å avslutte utendørskonserten, skriver politiet i loggen sin.

  • Søndag 15. september kl. 8.18

    Avvik på ferjesambandet Halhjem – Sandvikvåg på E39

    Søndag blir eit par avgangar på ferjesambandet Halhjem – Sandvikvåg på E39 kansellert på grunn av bunkring. Det melder Vegtrafikksentralen Vest. Det gjeld avgang frå Halhjem klokka 11.00 og 12.40 og Sandvikvåg klokka 11.50 og 13.30.

  • Søndag 15. september kl. 8.17

    Kuer på E18 for tredje gang samme uke

    07.19 søndag fikk politiet melding om 10-12 kuer på E18 ved Borgekrysset i Sandefjord. Kuene gresset tett på E18 og politiet dro til stedet for å sikre at det ikke skjedde en ulykke. Eier ble varslet og 07.46 var kuene tilbake på inngjerdet område. Dette er tredje gang på få dager at kuer kommer ut på E18 ved Borgekrysset.

  • Søndag 15. september kl. 8.16

    Spyttet og bet etter politiet

    På Andenes rykket politiet ut til en overstadig beruset mann natt til søndag. Mannen forsøkte å slå etter gjester. Da politiet kom til stedet spyttet han mot politiet og prøvde å bite den ene betjenten. Mannen fremsto ute av stand til å ta vare på seg selv og ble kjørt til Sortland i arrest. Også i Bodø ble en overstadig beruset mann i 40-årene tatt i arresten. Mannen gikk midt i veibanen og fremsto ikke i stand til å ta vare på seg selv. I Nordland i natt har politiet også stanset to biler hvor fører ikke hadde førerkort. En i Vefsn og en i Sortland sentrum. Bilen i Vefsn hadde også bruksforbud. Sakene blir anmeldt, skriver politiet i Politiloggen. En person anmeldes for offentlig urinering i Vågan. Personen urinerte rett utenfor et utested hvor det var flere gjester.

  • Søndag 15. september kl. 8.16

    Brann ved Kristiansand-skole

    En bod ved Solholmen skole i Kristiansand ble delvis ødelagt i en brann natt til søndag. Det opplyser politiet på X. Årsaken til brannen er ikke kjent, og politiet oppretter sak på forholdet.

  • Søndag 15. september kl. 8.12

    Ville få kameraten ut av politibilen

    To menn havnet i arresten og anmeldes for ordensforstyrrelse etter uro i Kristiansand sentrum natt til søndag. En av mennene forsøkte å slå til vektere ved et utested. Da vedkommende ble satt i politiets cellebil, prøvde den andre mannen å slippe ham ut. Dermed endte også han med å bli innbrakt, opplyser politiet på X.

  • Søndag 15. september kl. 8.06

    Mistenkt for ruspåvirket kjøring

    En mann i 40-åra er anmeldt for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand i Elverum natt til lørdag. Mannen anmeldes også for å ha kjørt uten gyldig førerkort.

  • Søndag 15. september kl. 8.05

    Kjørt til arresten

    Det gikk åpenbart hardt for seg for enkelte under en konsert på Dokka camping lørdag kveld. Foruten kvinnen som ble bortvist, ble en lokal, beruset mann i 30-årene kjørt til arresten i Hamar etter å ha slått til en vekter på stedet. Mannen er anmeldt for ordensforstyrrelse.

  • Søndag 15. september kl. 8.04

    Bortvist fra campingplass

    Ei kvinne i 20-årene ble bortvist fra Dokka Camping lørdag kveld. Grunnen til at politiet bortviste kvinnen fra konsertområdet på campingen, var baruselse og dårlig oppførsel.

  • Søndag 15. september kl. 7.55

    Tre skadd i villsvinulykke

    En taxi i Sverige hadde et ublidt møte med et villsvin.

  • Søndag 15. september kl. 7.54

    La «Super Mario» redde Europa

    Europa er akterutseilt. Konkurransekraften må opp.

  • Søndag 15. september kl. 7.54

    Linnéa Myhre: Hvordan håndtere en politisk skandale?

    Det finnes ett klart svar, ifølge programleder Linnéa Myhre.

  • Søndag 15. september kl. 7.53

    Større overskudd i norske bedrifter: – Viser at vi ikke har ødelagt noe

    Finanskomiteens leder nekter å røre formuesskatten, men lar gjerne milliardærene spise kake.

  • Søndag 15. september kl. 7.44

    Spilte gitar på natten – fikk politiet på besøk

    Da den fortvilte naboen ikke fikk sove – kontaktet han politiet.

  • Søndag 15. september kl. 7.13

    Ut mot produksjonen: – Uforsvarlig

    Malin Nesvoll (35) angrer på «71 grader nord»-deltakelsen.

  • Søndag 15. september kl. 5.04

    Politiet: Mann utsatt for grov vold i Bergen

    Mannen, som er i 40-årene, er sendt til sykehus med ambulanse.

  • Søndag 15. september kl. 4.44

    Mann utsatt for grov vold i Bergen

    En mann er ifølge politiet utsatt for grov vold i Bergen sentrum. Det har blitt kastet en europall på fornærmede, og han er slått og sparket i hodet. Politiet fikk melding om at volden ble utført av fire personer, men de har foreløpig ingen mistenkte i saken, sier operasjonsleder Tatjana Knappen i Vest politidistrikt. – Vi var raskt på stedet, men da hadde de antatte gjerningspersonene forlatt stedet, sannsynligvis i bil. Tilbake lå en person på bakken, sier Knappen. Operasjonleder kan ikke si noe om foranledningen til episoden. Hun vil heller ikke kommentere relasjonen mellom mannen og de antatte gjerningspersonene, men sier de har avhørt flere vitner i natt. – Det er ikke utrygt for andre i Bergen sentrum, sier hun. Fornærmede var våken og bevisst da han ble fraktet til Haukeland sykehus, og hadde et kutt i hodet.

  • Søndag 15. september kl. 4.36

    Russlands motoffensiv i Kursk: – Ukraina virker forberedt

    Russland har startet sin motoffensiv i det russiske fylket Kursk.

  • Søndag 15. september kl. 3.50

    – De andre blir sykt nervøse når Jakob er her

    Filip Ingebrigtsen (31) tror konkurrentene får en støkk i seg når Jakob (23) plutselig stiller i København Halvmaraton søndag.

  • Søndag 15. september kl. 3.37

    Mann drept på fest i Sverige

    – Har blitt angrepet av flere andre, sier svensk politi.

  • Søndag 15. september kl. 2.49

    Venezuela anklager CIA for drapskomplott mot presidenten

    Tre amerikanere, to spanjoler og en tsjekkier er pågrepet.

  • Søndag 15. september kl. 2.42

    Bilbrann på Stovner i Oslo

    En person er sett løpende bort fra en bilbrann på Stovner i Oslo natt til søndag. Natt til lørdag brant det i en bil på samme sted. – Politiet søker natt til søndag i området med flere ressurser, blant annet hundepatrulje, skriver de i politiloggen. Det er ikke synlige flammer fra bilen, men noe antydning til røyk. Det er ikke spredningsfare. Politiet meldte om brannen like før 2.

  • Søndag 15. september kl. 2.21

    «Beverly Hills»-kollegene hyller Shannen Doherty

    Skuespilleren døde av kreft 13. juli i år, 53 år gammel.

  • Søndag 15. september kl. 2.14

    Bilbrann på Stovner i Oslo

    En person er sett løpende fra bilen, opplyser politiet.

  • Søndag 15. september kl. 2.00

    Ulovlig lift-kjøring i Oslo

    Politiet er ved Høyesteretts plass i Oslo der en lift trolig har kjørt seg fast i et tre. Kurven var 5–6 meter oppe i lufta, men ble senket ned på bakken. Politiet har kontroll på to personer som var i kurven, og de mistenker kjøring i beruset tilstand.

  • Søndag 15. september kl. 2.00

    To anmeldt for ulovlig lift-kjøring i Oslo

    Politiet er ved Høyesteretts plass i Oslo der en lift trolig har kjørt seg fast i et tre. Kurven var 5–6 meter oppe i lufta, men ble senket ned på bakken. Politiet har kontroll på to personer som var i kurven, og de mistenker kjøring i beruset tilstand. De er anmeldt.

  • Søndag 15. september kl. 1.46

    Navalnyjs død skal likevel etterforskes: – Forventer ikke noe

    Aleksej Navalnyjs død skal likevel etterforskes. Men hans støttespillere tror ikke sannheten vil komme fram.

  • Søndag 15. september kl. 0.55

    Ulykke i Sunnfjord – falt ned skråning på fire meter

    Hendelsen har skjedd i forbindelse med et russearrangement.

  • Søndag 15. september kl. 0.48

    Fallulykke i Sunnfjord

    En person har falt fra en høyde på om lag fire meter. – Personen er våken og bevisst. Det ser ut til at det går bra etter forholdene, opplyser Knut Dahl-Michelsen i Vest politidistrikt til NTB like før klokken 1. Brannvesenet må bruke tau for å komme til. Vedkommende skal sendes til sykehus etter hvert for å sjekkes nærmere av helsepersonell. Det var et russearrangement med mellom 200 og 300 ungdommer på stedet.