Nyheter:

  • Lørdag 7. september kl. 23.11

    Mann tiltalt for voldtektsforsøk i badstue

    En mann i 20-årene er tiltalt for voldtektsforsøk mot en kvinne i en badstue i Oslo. Han er også tiltalt for å ha holdt henne fanget i badstuen gjennom natten.

  • Lørdag 7. september kl. 22.38

    Søker etter mann i 20-årene – sist sett fredag formiddag

    Politiet skal blant annet søke med drone i Klæbu i Trondheim kommune.

  • Lørdag 7. september kl. 22.33

    Mann tiltalt for voldtektsforsøk i badstue i Oslo

    En mann i 20-årene er tiltalt for voldtektsforsøk mot en kvinne i en badstue i Oslo. Han er også tiltalt for å ha holdt henne fanget i badstuen gjennom natten. Hendelsen fant sted natt til tirsdag 30. januar i år. Mannen er tiltalt for å ha forsøkt å få seksuell omgang med kvinnen ved hjelp av vold og trusler. Ifølge tiltalen holdt han kvinnen innesperret i badstuen fra klokken 2 om natten til klokken 7 om morgenen i en badstue i Bjørvika i Oslo. Han er derfor også tiltalt for frihetsberøvelse. Han lyktes ikke med voldtektsforsøket både fordi kvinnen maktet å gjøre motstand, samt at en badstuansatt kom henne til unnsetning, ifølge tiltalen. Saken skal opp i Oslo tingrett torsdag neste uke, og det er satt av tre rettsdager til behandling av saken. (NTB)

  • Lørdag 7. september kl. 22.25

    Maanum sendte Rosenborg ut av Champions League-kvaliken – sikret 1-0-seier og avansement for Arsenal

    Frida Maanum ble matchvinner da Rosenborg tapte 0-1 borte mot Arsenal i finalen av 1. runde i kvalifiseringen til mesterligaen lørdag kveld.

  • Lørdag 7. september kl. 22.01

    Hans Niemann ydmyket for andre dag på rad: – Han er ikke i nærheten

    (Hikaru Nakamura-Hans Niemann 21–9) Hans Niemann (21) fikk gjennomgå enda verre mot Hikaru Nakamura (36).

  • Lørdag 7. september kl. 21.46

    Nektet å betale for seg

    Politiet har rykket ut etter melding fra et serveringssted på brygga i Tønsberg, hvor en gjest var kranglete og nektet å betale for seg, ifølge politiet. En mann i 50-åra var misfornøyd med servicen, og det var uenighet om betaling. Patruljen har meglet og avsluttet på stedet like før klokka ti.

  • Lørdag 7. september kl. 21.46

    Kjørte i grøfta i Spydeberg

    En mann i 30-årene blir anmeldt etter å ha kjørt en bil i grøfta i Spydeberg. Sjåføren, som er fra området, skal ha kjørt i ruspåvirket tilstand og uten gyldig førerkort, melder politiet.

  • Lørdag 7. september kl. 21.40

    MC i fjellveggen i Masfjorden

    Klokka 21.18 var naudetatane på veg ei trafikkulykke i Masfjordvegen, Fylkesveg 571, i Masfjorden i Nordhordland. Ein lettmotorsykkel skal ha køyrt i fjellveggen, og ein person var involvert. Førar var oppegåande og tilsnakkande. Klokka 21.33 var brannvesenet på staden og hadde kontakt med førar. Klokka 21.45 var ambulansen på staden og såg til føraren.

  • Lørdag 7. september kl. 21.33

    Adjø sol – nå kommer regnet: – Må bruke dagen maks

    Meteorologen varsler kraftig nedbør og torden i Sør-Norge etter helgens sommervær.

  • Lørdag 7. september kl. 21.23

    Sykehuset åpner ny avdeling for lindrende behandling

    Mandag åpner Sørlandet sykehus Arendal sin nye avdeling for pasienter med lindrende behandling, skriver Agderposten. Siden i fjor har sykehuset jobbet med å lage en egen fløy til pasientene. Ombyggingen kostet 1,3 millioner kroner. Sykehuset fikk økonomisk støtte fra tre lokale selskap. Arendals Fossekompani, Mira Mare og O. G Ottersland.

  • Lørdag 7. september kl. 21.22

    Fant hund – ble meldt stjålet for syv år siden

    Forhåpentligvis blir hunden gjenforent med eieren om kort tid.

  • Lørdag 7. september kl. 21.08

    Fann hund – var stolen for sju år sidan

    Då ein meldar ringde politiet laurdag, var det etter å ha funne ein tynn og avmagra hund, ein Border Collie, utan halsband, i Jølster i Sunnfjord. – Denne var veldig kontaktsøkande, seier operasjonsleiar Steinar Hausvik til NRK. Politiet kontakta Redgo, som henta hunden. Dei fann ein chip og fann kontaktinfo til eigar. – Det viste seg at hunden blei meldt stolen for sju år sidan. Eigar blei veldig glad for den gode nyheita og vil forhåpentlegvis snart bli attendeført med hunden sin igjen, skreiv politiet på X. – Det er fantastisk å finne ein hund etter sju år? – Ja, utan tvil. Eg hadde blitt overstadig lykkeleg hadde det vore min hund, seier Hausvik. Meldar ringde inn om hunden like før klokka 17.00 laurdag.

  • Lørdag 7. september kl. 21.05

    Røykutvikling fra sikringsskap

    Brannvesenet har kontroll på røykutvikling fraet sikringsskap på Universitetet i Sør-Øst Norge i Vinje, opplyser politiet. Alle er ute og ingen er skadet. Politiet har undersøkt omstendighetene og det opprettes undersøkelsessak.

  • Lørdag 7. september kl. 21.03

    Bygger ut norsk havvind: – Er ingen nykommer

    Jorne Bluekens har ansvaret for Norges første store havvindutbygging. – Ville ikke gitt budet hvis vi ikke trodde på det.

  • Lørdag 7. september kl. 21.02

    Advarer hundeeiere etter ulveangrep: – Hadde griseflaks

    Fellingsleder Håkon Borgen ber fjellfolket om å være obs.

  • Lørdag 7. september kl. 20.55

    Emily Sartz-Lunde vant doublefinalen for junior i US Open

    Mens Nicolai Budkov Kjær (18) tapte juniorfinalen i US Open, vant Emily Sartz-Lunde (18) og hennes makker doublefinalen.

  • Lørdag 7. september kl. 20.53

    Se stjernene i Venezia

  • Lørdag 7. september kl. 20.35

    Trafikkulykke på Mongstad

    Laurdag var det ei trafikkulykke på fylkesveg 565, Austrheimsvegen ved Vadmyra på Mongstad. Klokka 20.16 kom meldinga om at ein bil var involvert, med ein person i bilen. Bilen skal ha køyrt i fjellveggen. Brannvesenet kom på staden, og melde at førar var ute av bilen. Klokka 20.45 var politiet på staden. Førar blei frakta til legevakt for sjekk. Politiet mistenker køyring i ruspåverka tilstand.

  • Lørdag 7. september kl. 20.32

    Skal åpne ett felt etter raset på E18

    Ett felt på E18 i Tvedestrand skal åpnes mandag morgen kl. 6 etter et større ras gikk fredag. – Geologer har vært på stedet har vi bestemt at vi kommer til å åpne for trafikken sørgående retning, sier seniorrådgiver i Statens vegvesen Roy Wivestad til NRK. Trafikken som går nordgående retning må fortsatt kjøre omkjøringsveien. Det skal ryddes videre gjennom natten og søndag. Veien har vært stengt siden fredag.

  • Lørdag 7. september kl. 20.29

    Norsk «Kjærlighet» imponerer i Venezia

    Regissør og manusforfatter Dag Johan Haugerud (59) høster internasjonal anerkjennelse for sin siste film «Kjærlighet» under Filmfestivalen i Venezia.

  • Lørdag 7. september kl. 20.26

    Fossesholm pådro seg skrekkskade på fotballcup: – Jeg skrek

    Bare åtte måneder etter comebacket på langrenn, fortsetter motgangen for Helene Marie Fossesholm (23).

  • Lørdag 7. september kl. 20.19

    NM-sølv til Marie Olaussen

    Marie Olaussen fra Fredrikstad løp inn til sølvmedalje på mellomdistansen i NM i orientering i dag. Olaussen, som løper for FSK, kom i mål på tiden 32.37, 52 sekunder bak vinneren, skriver Fredriksstad Blad.

  • Lørdag 7. september kl. 20.13

    Nicole Kidman mistet moren – kunne ikke ta imot pris

    På det som skulle vært en gledens dag fikk Nicole Kidman (57) beskjed om at moren hennes hadde gått bort.

  • Lørdag 7. september kl. 20.12

    Rv 80 i Bodø stengt to timer lørdag

    Vegstrafikksentralen melder at Riksvei 80 ved Bodø havn i retning mot Stormyra vil bli holdt stengt to timer lørdag kveld mellom kl. 20 og kl. 22. Årsaken er en brann i en bil på fergekaia tidligere på kvelden. – Bilen sto på parkert i ett felt på riksveien og det vrakgodt fra bilen som har smeltet fasts i asfalten i veien fremdeles, sier operasjonsleder June Strand Jenssen i politiet i Nordland. Området er nå merket med kjegler og trafikkoperatør er på vei til stedet. Dette er årsaken til at riksvei 50 har vært stengt mellom kl. 20 og 22.

  • Lørdag 7. september kl. 20.01

    Bilbrann i Moss

    Det endte i flammer for en kvinne og en mann som kom kjørende på E6 ved Moss. Bilen de satt i begynte å krangle litt, og de tok av fra motorveien. Der begynte bilen å brenne, og kort tid etter var det full fyr. – To personer, en mann i 60-årene og en kvinne i 50-årene var i bilen. De kom uskadde fra hendelsen. forteller Atle Vesttorp, operasjonsleder i Øst politidistrikt. En teknisk feil var trolig årsaken til brannen, sier Vesttorp.

  • Lørdag 7. september kl. 19.57

    Senket Irland: – Sett på som et svik

    (Irland-England 0–2) Declan Rice (25) scoret uten å feire. Jack Grealish (28) scoret, ga blaffen og jublet hemningsløst da irene ble felt av «sine egne».

  • Lørdag 7. september kl. 19.56

    Brann i parkert kjøretøy i Bodø

    Det er brann i en bil parkert på Bodø Fergekai. Det melder politiet i politiloggen. Det skal ikke være fare for spredning til andre kjøretøy og det er ikke meldt om personskade. Omkring 20 minutter etter første melding melder politiet at brannen er under kontroll. Politiet tar avhør av fører og gjør undersøkelser på stedet. – Bilen sto på parkert i ett felt og det vrakgodt fra bilen som har smeltet fasts i asfalten i veien fremdeles, sier operasjonsleder June Strand Jenssen i politiet i Nordland. Området er nå merket med kjegler og trafikkoperatør er på vei til stedet. Dette er årsaken til at riksvei 50 har vært stengt mellom kl. 20 og 22.

  • Lørdag 7. september kl. 19.54

    Kevin Costner om ny «Horizon»-film: – Skal lage den

    Skuespilleren blir rørt når han forteller om «kampen» for å lage en tredje film i westernserien.

  • Lørdag 7. september kl. 19.53

    Ble trukket for å ikke bruke gavekort: – Jeg ble forbanna

    Er det ett gavekort du ikke ønsker å få i gave, så er det kanskje dette.

  • Lørdag 7. september kl. 19.36

    Vipers røk for fransk motstand i mesterligaåpningen

    Vipers Kristiansand tapte 27-30 for franske Brest i første kamp i gruppespillet i mesterligaen lørdag. Det norske laget slet med å henge med utover førsteomgangen og var under med tre mål til pause. Sørlendingene spilte seg opp til lik stilling ti minutter før slutt, men det endte likevel med norsk tap. Tuva Ulsaker Høve og Lois Abbingh noterte seks fulltreffere hver, mens Sunniva Næs Andersen scoret fem. Vipers skal senere i gruppespillet møte Esbjerg (Danmark), Budocnost (Montenegro), Odense (Danmark), Ludwigsburg (Tyskland), Rapid Bucuresti (Romania) og Györ (Ungarn). De to beste i gruppen tar seg videre til sluttspillet, mens plass tre til seks må ut i omspill. Det norske laget sto igjen som mester i turneringen i 2021, 2022 og 2023, før det sa stopp mot Györ i finalen forrige sesong. (NTB)

  • Lørdag 7. september kl. 19.34

    Bil på taket i Alver

    Ein bil låg på taket etter ei trafikkulykke i krysset ved Slettevegen og Radøyvegen, i Manger i Alver kommune, laurdag. Ein bil var involvert i ulykka, og i denne var det ein mann og ei kvinne i 20-åra. Meldinga kom klokka 19.20, og klokka 19.44 melde politiet at brannvesenet og ambulanse var på staden. Dei to var ute av bilen, og hevda seg uskadde. Begge blei frakta til sjukehus. Ein i ambulanse, den andre i luftambulanse. Politiet mistenker køyring i rusa tilstand. Klokka 21.27 hadde bilbergar fjerna bilen.

  • Lørdag 7. september kl. 19.33

    Tvangssolgt i sommer - nå slo superstjernen tilbake mot Vipers

    (Brest-Vipers 30–27) Anna Vjakhireva (29) gråt i dagevis over å bli solgt fra Vipers Kristiansand.

  • Lørdag 7. september kl. 19.31

    Fotballklubben Mjølner vant over Sprint-Jeløy

    Narviklaget Mjølner vant 2-0 over Sprint-Jeløy i 20. runde av 3. divisjon for menn i kveld. Theodor Hustad og Deivids Titovs skåret de to målene for Mjølner. Hustad i 36. spillerminutt, Titovs i 56. spillermusikk. Laget fra Oslofjorden klarte aldri å redusere ledelsen.

  • Lørdag 7. september kl. 19.17

    Rana knuste Verdal i 3. divisjon

    Kampen mellom FK Rana og Verdal idrettslag endte 6-1 til Rana. I løpet av de 16 første minuttene hadde Rana to mål med Theo Aksnes Olsen og Shan Beyene som målskårere. Deretter fulgte et baklengsmål av Simon Einarsen Hansen fra Verdal. Men Rana fikk likevel et mål til før pause av Theo Aksnes Olsen. Dermed sto kampen 4-1 til pause. Fem minutter ut i andre omgang økte Brede Frøysa ledelsen til 5-1. Shan Beyene sørget for 6-1 stillingen som sto til slutt i 81. spilleminutt.

  • Lørdag 7. september kl. 19.17

    Mann døde etter drukningsulykke i Kristiansand

    En mann døde etter en drukningsulykke i Søgne i ettermiddag. Politiet rykket først ut til en melding om hjertestans, men ved nærmere undersøkelser viste det seg at mannen hadde falt i sjøen og ikke klart å komme seg opp igjen. Mannen ble erklært død etter HLR var forsøkt. Politiet oppretter sak, men sier ingenting tyder på at det er snakk om noe annet enn en ulykke. De pårørende er varslet.

  • Lørdag 7. september kl. 19.16

    Mann omkom i drukningsulykke

    En 60 år gammel mann døde i drukningsulykke ved småbåthavna ved Ausvigheia i Kristiansand lørdag ettermiddag. – Det var en tragisk ulykke. Vi tror at han har falt i sjøen og ikke kommet seg opp, sier operasjonsleder Tom Einar Gausdal til NRK. Politiet fikk først melding om hjertestans. Da de kom til stedet og gjorde undersøkelser fant de ut at det var snakk om en drukningsulykke. Pårørende er varslet.

  • Lørdag 7. september kl. 19.10

    Motorsyklist havna i ulykke

    En motorsykkel og en bil har kollidert i Stjørdal, det melder politiet. Motorsyklisten er bevisst, men skal være skadet. Nødetatene er på veg til stedet.

  • Lørdag 7. september kl. 19.09

    Mann døde i drukningsulykke i Søgne

    Mannen falt i sjøen og klarte ikke å komme seg opp igjen.

  • Lørdag 7. september kl. 19.08

    Melding om sakna mann etter bading

    Politi og brannvesen og hovudredningssentralen har rykka ut til Blomvåg i Øygarden. Dette etter melding om ein person som ikkje skal ha kome til rette etter å ha bada i sjøen. Naudetatane arbeider på staden, med vitne, for å lokalisere siste stad vedkomande var sett. – Politiet koordinerer arbeidet, men vi er på veg med eit helikopter for å søke etter personen i vatnet, seier Eivind Bø ved Hovedredningssentralen til Vestnytt. Ein luftambulanse er også sendt ut, ifølge Bergens Tidende.

  • Lørdag 7. september kl. 19.04

    MC tok fyr i Brønnøysund sentrum

    Politiet fikk rundt kl. 18.30 melding om brann i MC. Motorsykkelen skal ha tatt fyr under oppstart. Omkring kl. 19 melder politiet at brannen en slukket. Politiet gjør undersøkelser på stedet og tar avhør av sjåfør. Sak blir opprettet.

  • Lørdag 7. september kl. 19.01

    Ingen rekordtider i Knarvikmila

    Laurdag gjekk Knarvikmila av stabelen med halvmaraton, ti kilometer og fem kilometer. 70 personar sprang alle tre distansane, og kan dermed titulere seg som «Fjordviking». – Det var ingen rekordtider i dag, for det var veldig varmt, men me har nok sett rekord i liter drikke ut frå drikkestasjonane våre, seier Ronny Borgen Hansen som er dagleg leiar i Knarvikmila. Topp tre på Fjordviking, menn 1. Marius Sørlie – totaltid 2:06:52.6 2. Erlend Vabø – totaltid 2:26:03.3 3. Alexander Wolff – totaltid 2:29:41.2 Topp tre på Fjordviking, kvinner 1. Rebekka Birkeland – totaltid 2:35:35.3 2. Malene Joensen – totaltid 2:48:48.4 3. Maria Mossestad – totaltid 2:57:55.5 Topp tre halvmaraton, menn 1. Marius Vedvik – Førde IL – 1:10:11.9 2. Marius Garmann Sørli – Ask Friidrett – 1:16:34.5 3. Ivar Stefansson – Gular IL – 1:16:37.0 Topp tre halvmaraton kvinner 1. Rebekka Birkeland – Ask Friidrett – 1:29:11.6 2. Pauline Koniarczyk – Team Bevegt.de – 1:29:38.6 3. Sandra Knudsen – Godvik – 1:33:23.5 Topp tre 10 kilometer menn 1. Senay Fissehatsion – Ullensaker/Kisa IL – 30:19.7 2. Tore Akerlie – Gular IL – 31:21.9 3. Callum Smith – Varegg Fleridrett – 33:04.8 Topp tre 10 kilometer kvinner 1. Adele Norheim Henriksen – Gular IL – 36.21.4 2. Eli Anne Dvergsdal – Fana IL – 36:40.9 3. Ingrid Raa Hauge – Gular IL – 39:07.1 Topp tre på 5 kilometer menn 1. Phillip Morken – Norna-Salhus IL – 15:54.5 2. Daniel Beeder – Gular IL – 15:56.4 3. Marius Garmann Sørli – Ask friidrett – 15:59.2 Topp tre på 5 kilometer kvinner 1. Selma Eldevik – Varegg Fleridrett – 17:38.5 2. Bethine Riise Carlsen – Varegg Fleridrett – 18:01.2 3. Bertine-Helene Færø – Varegg Fleridrett – 19:07.0

  • Lørdag 7. september kl. 18.56

    Sammenstøt mellom motorsykkel og bil

    Nødetatene er på Munkerekkveien i Færder etter melding om sammenstøt mellom motorsykkel og personbil. To personer på lett motorsykkelen, og begge kjøres til akutten i ambulanse for videre oppfølgning. Lett motorsykkelen har truffet bakenden på en bil når bilen bremset før en sving. Sak opprettes av politiet.

  • Lørdag 7. september kl. 18.44

    Politiet ber om tips etter at ungdommer var aggressive

    Politiet ber om tips fra vitner etter at flere ungdommer fremsto aggressive mot politiet og ikke etterkom deres pålegg fredag kveld. Det skjedde etter at politiet ble kalt ut til Gjøvik sentrum på kveldstid, på grunn av bråk fra en stor samling ungdom. Det skal ha vært amper stemning, og politiet skal ha fått flasker og ølbokser kastet mot seg. De anslo at det var mellom 100 og 150 ungdommer i alderen 15 til 20 år som var samlet. Saken blir etterforsket av politiet, og i den forbindelse ønsker de å få tilsendt tips, bilder og video fra vitner. Da kan man kontakte politiet på 02800.

  • Lørdag 7. september kl. 18.43

    Europaligaplassen røk for Elverum

    Elverums håp om europaligaspill denne høsten røk da de tapte 31-36 for tyske MT Melsungen i andre kamp i kvalifiseringen lørdag. Den norske klubben kom til oppgjøret med et vanskelig utgangspunkt etter å ha tapt 23-28 i første kamp. Det endte med norsk nederlag med 54-64 sammenlagt etter to kamper. Lagene fulgte hverandre tett gjennom førsteomgangen, og det sto 16-17 i favør tyskerne til pause. Etter hvilen kontrollerte Melsungen inn til sammenlagtseier. I juni fikk Elverum avslag på søknad om oppgradering til mesterligaen. I fjor ble de utslått i gruppespillet i europaligaen. (NTB)

  • Lørdag 7. september kl. 18.42

    Trafikkulykke på E18 ved Sandvika: – Trafikken står omtrent stille

    Nødetatene har fått melding om kollisjon mellom en varebil og personbil på E18 inngående ved Sandvika. Trolig er det ikke snakk om personskade, men trafikken skal stå helt i ro.

  • Lørdag 7. september kl. 18.40

    Storhamar reddet seier på straffer i mesterligaen

    Storhamar sikret sin første seier i mesterligaen i ishockey da de vant på straffer hjemme mot sveitsiske Fribourg lørdag ettermiddag. Etter full tid og forlegning sto det 0-0 på måltavla, og kampen måtte dermed avgjøres på straffer. Samuel Solem og Jacob Berglund ble kampens store helter da de satte inn Storhamars første og tredje straffe. Fribourg bommet på sin side på alle sine forsøk. Fredag åpnet Storhamar ligaspillet i mesterligaen med 1-4-tap for sveitsiske ZSC Lions, og dermed står de med to poeng etter to kamper. Det gjør også at de ligger på 14.-plass på tabellen. Det er de 16 øverste på tabellen som tar seg videre til utslagsrundene. (NTB)

  • Lørdag 7. september kl. 18.39

    ØIF Arendal vant 32 – 29 mot Sandnes

    ØIF Arendal vant 32–29 på lørdagens kampen mot Sandnes. Dagur Gautason scoret flest mål av spillerne på Arendalslaget. Han stod for syv av målene.

  • Lørdag 7. september kl. 18.39

    Mye kø på E18 etter kollisjon

    Det har vært en kollisjon mellom varebil og personbil på E18, inngående ved Sandvika. Ifølge politiet er det trolig ikke personskade, men mye kø på stedet: -Trafikken står omtrent stille i alle kjørefelt, skriver operasjonsleder Per-Ivar Iversen. Politiet meldte om ulykken klokka 18.38 lørdag kveld.

  • Lørdag 7. september kl. 18.39

    Kollisjon på E18

    Det har vært en kollisjon mellom varebil og personbil på E18, inngående ved Sandvika. Ifølge politiet er det trolig ikke personskade, men fare for mye kø på stedet: -Trafikken står omtrent stille i alle kjørefelt, skriver operasjonsleder Per-Ivar Iversen. Politiet meldte om ulykken klokka 18.38 lørdag kveld. I en oppdatering melder politiet om at det er behov for berging av begge involverte kjøretøy, men at trafikken går i ett kjørefelt. Ingen personer er skadet.

  • Lørdag 7. september kl. 18.36

    Trafikkuhell i Porsgrunn – tunnel var stengt

    Hovengatunnelen, på fylkesvei 32, i Porsgrunn var en kort periode stengt på grunn av trafikkuhell. Det melder Vegtrafikksentralen. Like før klokka sju er tunnelen åpen igjen for trafikk.

  • Lørdag 7. september kl. 18.36

    Trafikkuhell i Porsgrunn – tunnel stengt

    Hovengatunnelen, på fylkesvei 32, i Porsgrunn er stengt på grunn av trafikkuhell. Det melder Vegtrafikksentralen.

  • Lørdag 7. september kl. 18.34

    Mann satt fyr på eget hår

    En mann i 40-åra har vært verbalt truende og satt fyr på eget hår i Skien, melder politiet. Politipatruljen har kontroll på vedkommende, som er bortvist fra sentrum resten av døgnet. Ingen er skadet.

  • Lørdag 7. september kl. 18.33

    Søk etter funn av drivende båt i Haugesund

    En 14/15-fots båt med påhengsmotor kom drivende ved Karmsund bru i Haugesund. Hovedredningssentralen har sendt redningsskøyta og redningshelikopter for å undersøke noen kan ha vært i båten. Båten har drevet inn til en brygge. – Vi antar at båten har drevet av. Så vi er ikke veldig bekymra, men vi gjør et søk, sier Eivind Bø som er redningsleder HRS. Meldingen kom 17.54 og redningsskøyta ble sendt etter få minutter. Klokken 18.55 melder politiet at det ikke noe som tyder på at noen har falt i vannet. Det blir avsluttet på stedet. Politiet ber om at det blir tatt kontakt med politiet på 02800 dersom man vet hvem som eier båten.

  • Lørdag 7. september kl. 18.33

    Drivende båt i Haugesund

    En 14/15-fots båt med påhengsmotor kom drivende ved Karmsund bru i Haugesund. Hovedredningssentralen har sendt redningsskøyta og redningshelikopter for å undersøke noen kan ha vært i båten. Båten har drevet inn til en brygge. – Vi antar at båten har drevet av. Så vi er ikke veldig bekymra, men vi gjør et søk, sier Eivind Bø som er redningsleder HRS. Meldingen kom 17.54 og redningsskøyta ble sendt etter få minutter.

  • Lørdag 7. september kl. 18.27

    Trafikkulykke i Randaberg

    Det har vært en trafikkulykke mellom en motorsykkel og en bil ved på E39 ved avkjøring til Harestad i Mekjarvik i Randaberg. Fører av motorsykkelen ble tatt med i ambulanse, og motorsykkelen er ikke kjørbar. Politiet har tatt avhør på stedet og oppretter sak på forholdet. Det var ingen trafikale problemer, men politiet blir på stedet til motorsykkelen er hentet.

  • Lørdag 7. september kl. 18.19

    Utagerende kvinne på kjøpesenter

    Politiet fikk melding fra vekter om en utagerende kvinne i 30-åra på et kjøpesenter i Skien. Hun hadde også stjålet fra en butikk. Politiet fikk kontroll på kvinnen, som ble bortvist fra området i 24 timer.

  • Lørdag 7. september kl. 18.14

    Bømlafjordtunnelen stengd

    Bømlafjordtunnelen mellom Stord og Førde har vore stengt frå 18:08 laurdag, grunna bil med stans midt i vegbanen. Klokka 18.40 var tunnelen open, med redusert hastigheit. Politi og bilbergar var på veg. Klokka 20.39 var tunnelen opna.

  • Lørdag 7. september kl. 17.52

    Familien om drepte Aysenur (26): – En solstråle

    Familien til amerikansk-tyrkiske Aysenur Ezgi Eygi (26) krever uavhengig etterforskning etter drapet på aktivisten. En professor sier han bønnfalt henne om ikke å dra.

  • Lørdag 7. september kl. 17.51

    Gardermoen: Bil havnet på siden

    Politiet fikk melding om en trafikkulykke inne på parkeringsområdet på Gardermoen. «En bil skal ligge på siden», skriver politiet. – Bilen har sannsynligvis truffet en lyktestolpe, og så havnet på siden, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Atle Vesttorp til NRK. Etter nærmere undersøkelser informerer politiet om at uhellet har skjedd i lav hastighet, og at fører er uskadd. Politiet oppretter sak på forholdet, og sjåføren får førerkortet midlertidig beslaglagt. – Det er ikke mistanke om kjøring i påvirket tilstand. Men fører ble fratatt førerkortet på stedet for uaktsomkjøring, skriver politiet.

  • Lørdag 7. september kl. 17.51

    Gardermoen: Bil havnet på siden etter trafikkulykke

    Politiet har fått melding om en trafikkulykke inne på parkeringsområdet på Gardermoen. «En bil skal skal ligge på siden», skriver politiet. – Bilen har sannsynligvis truffet en lyktestolpe, og så havnet på siden, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Atle Vesttorp til NRK. Fører blir sjekket ut av helse. – Det virker ikke som det er noe alvorlig personskade, opplyser operasjonslederen.

  • Lørdag 7. september kl. 17.46

    Motorsyklist kjørt til Ullevål sykehus med luftambulanse

    En motorsykkelsjåfør har havnet i en singelulykke ved Løken i Akershus, skriver Romerikes Blad. – Det har vært en singelulykke der en motorsyklist har kjørt ut. Vedkommende er fraktet til Ullevål sykehus i luftambulanse, sier operasjonsleder Atle Vesttorp i Øst politidistrikt til avisa. Skadeomfanget er ukjent. Politiet ble varslet klokka 16.00 lørdag ettermiddag.

  • Lørdag 7. september kl. 17.46

    Ulykke i Øyer: Mopedfører alvorlig skadet

    Føreren av en moped er alvorlig skadet etter en trafikkulykke med en traktor i Øyer. Det opplyser politiets operasjonssentral. Føreren av traktoren er uskadd. Politiet fikk først melding om ulykka kl. 16.15. Nødetatene var i kontakt med mopedføreren, som er en tenåring, før vedkommende ble sendt til Lillehammer sykehus. Veien er åpen og politiet er ferdig på stedet. Det blir opprettet en sak hos politiet.

  • Lørdag 7. september kl. 17.37

    Støre til Kina: Disse selskapene blir med

    Statsministeren og en næringslivsdelegasjon reiser til Kina. Støre skal også møte kommunistpartiets toppledelse og ønsker å ta opp menneskerettigheter.

  • Lørdag 7. september kl. 17.36

    Nye sex-regler når «Paradise Hotel» er tilbake i Sverige

    Deltagerne må ha en samtale med produksjonsteamet før de får lov til å ha sex, og rommene får enkeltsenger.

  • Lørdag 7. september kl. 17.30

    Nå er Marit Bjørgen på sokkel

    Tidenes vinterolympier fikk lørdag sin statue i hjembygda Midtre Gauldal.

  • Lørdag 7. september kl. 17.30

    Fengsla etter etterlysing og kollisjonar

    Ein bergensk mann i 40-åra blei natt til fredag arrestert av politiet etter fleire kollisjonar på E16 på veg mot Oslo. Mannen var nasjonalt etterlyst av politiet frå før. – Mannen har blitt forsøkt pådømt tre gonger for ei grov narkotikasak frå 2022, som gjeld oppbevaring av heroin, seier Sylvia Myklebust som er seksjonsleiar påtale på organisert kriminalitet. – Sikta møtte ikkje møtte i retten. No er han pågripen etter ein kollisjon der det var rus involvert, seier ho. Politiet fekk stansa bilen i Bærum, etter at den kolliderte med ein lastebil til ved Brennenga ved Sollihøgda. Det blei skote med elektrosjokkvåpen då mannen prøvde å stikke av, medan passasjeren blei pågripen etter at politiet brukte peparspray. Mannen blei køyrd i arresten i Drammen, og blei framstilt for varetektsfengsling via videolenke til Hordaland tingrett. – I praksis ligg mengda heroin på pluss tre års fengsel, seier Myklebust til NRK. Mannen er fengsla til 4. november, når rettssaka er planlagt å starte, ifølge Bergens Tidende. Forsvarar for mannen var advokatfullmektig Henrik Rynning Sjåmo.

  • Lørdag 7. september kl. 17.22

    Marianne Borgen er ny styreleder i Redd Barna

    Tidligere Oslo-ordfører Marianne Borgen (73) tar over som ny styreleder i Redd Barna. Det opplyser organisasjonen selv i en pressemelding lørdag. – Dette føles som å komme hjem! Jeg er veldig glad for å ha fått denne tilliten, samtidig også veldig ydmyk. Redd Barna er en av de viktigste organisasjonene for barn i Norge og verden. Vi jobber både lokalt, nasjonalt og internasjonalt, har mange frivillige og stort engasjement, som gjør at vi får gjort utrolig mye for og med barn, sier Borgen. 73-åringen har lang fartstid i Redd Barna, hvor hun tidligere har jobbet i 16 år, blant annet som leder for Norgesprogrammet. Hun var som SV-representant ordfører i Oslo fra 2015 fram til i fjor, da det ble maktskifte i hovedstaden etter kommunevalget. (NTB)

  • Lørdag 7. september kl. 17.09

    Høyre scorer høyest på ny meningsmåling

    Høyre scorer 24 prosent og er det største parti i Aust-Agder i dag, viser en meningsmåling på oppdrag av Agderposten og Fædrelandsvennen. Arbeiderpartiet får 20,6 prosent. Senterpartiet ble tredje største parti ved stortingsvalget i 2021, men målingene viser at de har gått ned med 7,9 prosent og ligger på 5,6 prosent i dag. Fremskrittspartiet derimot fikk størst fremgang av alle partiene og fikk 18,7 prosent av stemmene. Det er 5,4 prosent høyere enn i 2021. Vest-Agder viser samme tendens.

  • Lørdag 7. september kl. 16.58

    Mann fengsla og sikta for vald i nære relasjonar

    Ein mann i 20-åra blei pågripen fredag ettermiddag i Bergen. Han er sikta for mishandling i nære relasjonar, mot sambuaren sin. – Det har vore tre meldingar som gjeld vald mot fornærma, og på bakgrunn av det er det tatt ut sikting, seier Elisabeth Morstøl som er jourhavande jurist i Vest politidistrikt. Mannen er frå laurdag fengsla i fire veker. – Han har erkjent straffskuld, seier Morstøl. Forsvarar er Agnieszka Bulat, skriv Bergens Tidende som først melde om saka.

  • Lørdag 7. september kl. 16.55

    Bilulykke ved City Syd

    Tre personer var involvert i en kollisjon i en rundkjøring ved City Syd, det melder politiet. Det er snakk om en påkjørsel bakfra der to biler er involvert. En person er på veg til legevakten, vedkommende er en kvinne i 50-årene.

  • Lørdag 7. september kl. 16.46

    Ulykke i Øyer: Mopedfører alvorlig skadet

    Føreren av en moped er alvorlig skadet etter en trafikkulykke med en traktor i Øyer. Det opplyser politiets operasjonssentral. Føreren av traktoren er uskadd. Politiet fikk først melding om ulykka kl. 16.15. Nødetatene var i kontakt med mopedføreren, som er en tenåring, før vedkommende ble sendt til Lillehammer sykehus. Veien er åpen og politiet er ferdig på stedet. Det blir opprettet en sak hos politiet.

  • Lørdag 7. september kl. 16.46

    Øyer: Moped og traktor i trafikkulykke

    Føreren av en moped er fraktet til sykehus etter en trafikkulykke med en traktor i Øyer i Innlandet. Skadeomfanget er ukjent, men politiet melder at det ikke skal være snakk om livstruende skader. Politiet opplyste om ulykken klokken 16.40 lørdag ettermiddag.

  • Lørdag 7. september kl. 16.45

    Øyer: Traktor og moped i trafikkulykke – tenåring alvorlig skadet

    Mopedføreren fraktes til sykehus.

  • Lørdag 7. september kl. 16.40

    Fv. 24 mellom Skarnes og Stange blir stengd i to veker

    Fylkesveg 24 mellom Skarnes og Stange blir stengd i to veker frå og med førstkomande måndag. Dette skal altså vare frå 9. til 22. september, og omkøyring blir skilta i perioden, opplyser fylkeskommunen. Årsaka er at ei stikkrenne skal skiftast ut, og at masse skal skiftast ut fleire plassar i same område. I stengeperioden vil det vere skilta omkøyring om riksveg 2 og E6/E16. Innlandet fylkeskommune oppfordrar sterkt trafikantane til å følgje skilta omkøyring.

  • Lørdag 7. september kl. 16.33

    Nedslående resultater etter UP-kontroll i Halden

    Totalt 60 reaksjoner ble det fra UP etter en tre timer lang trafikkontroll på fylkesvei 118 i Halden i dag. En dame i 20-årene fra Fredrikstad fikk førerkortet beslaglagt etter å ha blitt målt til 122 km/t i 60-sone. Det samme skjedde med en mann i 30-årene fra Sarpsborg etter at han kjørte i 102 km/t på samme sted. Nok en sarping, en mann i 40-årene, fikk førerkortet beslaglagt etter å ha blitt målt til 88 km/t i 60-sonen. En mann i 30-årene ble anmeldt for å ha kjørt med så utslitte dekk at strien var synlig. I tillegg ble han anmeldt for å ha kjørt i 80 km/t i 60-sonen. Han fikk beholde førerkortet, men måtte la bilen stå til nye dekk er på plass. En mann i 50-årene fra Indre Østfold fikk førerkortet beslaglagt på grunn av for mange prikker. – Dette er nedslående resultater, sier Atle Vesttorp, operasjonsleder i Øst politidistrikt.

  • Lørdag 7. september kl. 16.32

    Jerv tapte 3–0 mot Lysekloster

    Det ble ingen mål på Grimstadlaget Jerv på lørdagens kamp. De tapte 3–0 mot Lysekloster. Det var en tøff start for Jerv. Etter åtte minutter scoret hjemmelaget Lysekloster sitt første mål. Etter 16 minutter fikk de sitt andre, som også ble pauseresultatet. – Vi slet med å komme til de store sjansene og vi fortsatte å være upresise i avleveringene. Utover omgangen fikk vi likevel til fint spill til tider og noen av angrepene resulterte i et par sjanser, skriver Jerv på sin nettside.

  • Lørdag 7. september kl. 16.27

    Meldt mye nedbør mandag: Fare for skred og flom

    Mandag er det ventet mye regn i Innlandet. Derfor er det sendt ut gule farevarsler som gjelder både fare for flom og fare for jord- og flomskred for store deler av fylket. Farevarslene gjelder fra mandag morgen kl. 07 til tirsdag morgen samme tid. Vannføringen vil øke raskt i små og middels store elver, og utover uka vil vannføringen øke i de større elvene, særlig Gudbrandsdalslågen og Glomma. Dette kan føre til oversvømmelser. Siden bakken allerede er ganske vannmettet, øker også faren for jord- og flomskred. Bratte skråninger og bekker og elveløp med stor vannføring er spesielt utsatt. Det er foreløpig stor usikkerhet i hvor nedbøren treffer, og hvor store mengder det er snakk om. Farevarselet kan bli hevet for ulike steder, advares det på varsom.no.

  • Lørdag 7. september kl. 16.09

    Vålerenga slapp med skrekken i Champions League – vendte til seier med ti spillere

    Et rødt kort før pause bidro til at Vålerenga fikk det tøft mot Farul Constanta i kvaliken til Champions League, men det endte med norsk 3-1-seier.

  • Lørdag 7. september kl. 16.03

    Statsministeren tagget på Mortensrud

    Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) svingte sprayboksen og sparket fra seg da han lørdag åpnet den tiende Mortensrudfestivalen i Oslo.

  • Lørdag 7. september kl. 15.59

    Eks-etterforsker forsvarer bruk av undercover-agent: – Aslak ble renvasket

    Tidligere drapsetterforsker Sven Åge Rønning mener Aslak (79) bør være lettet etter undercover-operasjonen mot ham.

  • Lørdag 7. september kl. 15.52

    Melding om paragliderulykke i Bodø – en person skal være skadet

    Frivillige mannskaper og SAR Queen er sendt mot stedet.

  • Lørdag 7. september kl. 15.52

    Garasjebrann i Sola

    Nødetatene har rykket ut på en melding angående røykutvikling i en garasje. Garasjen står tett inntil et boligbygg, men alle i huset har kommet seg trygt ut, opplyser brannvesenet til NRK. Det er ingen synlige om flammer, men de river i kledning for å finne årsaken til røykutviklingen. Brannvesenet river i noen kledning for å finne årsaken til røykutviklingen.

  • Lørdag 7. september kl. 15.46

    Myhra inn i landslagstroppen

    Viljar Myhra fra Skien kommer inn i den norske landslagstroppen foran oppgjøret mot Østerrike i nasjonsligaen mandag. Mathias Dyngeland har meldt forfall etter sist kamp. Solbakken stilte på en pressekonferanse i Oslo dagen etter den skuffende 0-0-kampen i nasjonsligaen mot Kasakhstan. – Mathias Dyngeland har reist hjem på grunn av private årsaker, og så har Viljar Myhra blitt kalt inn, sa Solbakken på pressekonferansen. Den norske landslagssjefen svarte følgende på spørsmål om han har vurdert om han fortsatt er rett mann for jobben etter oppgjøret mot Kasakhstan. – Nei, det har jeg ikke tenkt på, fortalte Solbakken. (NTB)

  • Lørdag 7. september kl. 15.37

    Brann-spiller Dyngeland reiser hjem: – Ting som er viktigere enn fotballen

    Landslagskeeperen forlater samlingen på grunn av familiære årsaker.

  • Lørdag 7. september kl. 15.32

    Kjørte i 90 i 50-sone

    Utrykningspolitiet har hatt fartskontroll i 50-sona på Eidsfossveien i Holmestrand. Resultatet ble 17 forenklede forelegg og fire anmeldelser med førerkortbeslag. Høyeste målte hastighet var 90 km/t.

  • Lørdag 7. september kl. 15.19

    Paragliderulykke ved Mjelle

    En Paragliderfører har vært i en ulykke på Mjelle nord for Bodø, men er ikke alvorlig skadet melder Hovedredningssentralen. - Pragliderføreren meldte inn selv at han trengte hjelp til å komme ned, sier redningsleder Tommy Pedersen hos Hovedredningssentralen Nord-Norge, og legger til at han er våken og bevisst. - Frivillige mannskaper og SAR Queen er sendt mot stedet, sier operasjonsleder ved politiet i Nordland, June Strand Jensen. Til Avisa Nordland sier redningsleder hos HRS, Thor Erik Torkildsen, at de mottok melding om hendelsen rundt klokken kvart på tre lørdag ettermiddag. - En paragliderutøver hadde vært uheldig og måtte foreta en landing ved Mjeldetinden. Han hadde skadet seg og klarte ikke å ta seg ut selv, sier Torkildsen. HRS sendte redningshelikopteret, som har hentet vedkommende ut av fjellet.

  • Lørdag 7. september kl. 15.12

    Refser Anna Sorokin for reality-deltakelse: – Et stort slag i trynet

    Den amerikanske talkshow-verten Whoopi Goldberg (68) er kritisk til at Anna Sorokin «Delvey» skal delta i amerikanske «Skal vi danse».

  • Lørdag 7. september kl. 14.55

    Tok seg inn i traktor på anleggsområde

    Ein rusa mann i 30-åra tok seg inn i ein traktor på eit anleggsområde i Bergen i 11.36 laurdag, og blei tatt hand om av personar på staden. Politiet kom fram klokka 11.44 og fekk kontroll på vedkomande. Mistenkte hadde køyrt litt rundt med traktoren inne på området. Personen blir framstilt for blodprøve på legevakta. Patruljen gjorde også funn av mindre mengde narkotika på mistenkte.

  • Lørdag 7. september kl. 14.51

    Equinor fjernet fornybarmål

    Den norske oljekjempen satser ikke lenger på at fornybar energi skal utgjøre 4 prosent av selskapets totale energiproduksjon innen 2026.

  • Lørdag 7. september kl. 14.50

    Fører blåste over 0,2

    En bilfører i Bryne ble stanset av en patrulje. Føreren måtte ta blåseprøven, men blåste over lovlig verdi. Føreren ble fremstilt for blodprøve hos legevakten. Politiet oppretter sak.

  • Lørdag 7. september kl. 14.47

    Farevarsel for flom- og jordskred

    Det kan bli en fuktig start på uka for Østlandet og sørlig del av Trøndelag.

  • Lørdag 7. september kl. 14.25

    Sølv til Aida Dahlen i Paralympics

    Kinesiske Huang Wenjuan (19) ble en beintøff motstander for Aida Dahlen fra Kristiansand. I sin første finale i Paralympics ble det sølv for den norske 33-åringen.

  • Lørdag 7. september kl. 14.21

    Forbannet Aida Dahlen tapte finalen: – Det er tungt

    Aida Husic Dahlen (33) tapte finalen i Paralympics i tre strake sett.

  • Lørdag 7. september kl. 14.12

    Gult farenivå for flom og jordskred på Østlandet og sør i Trøndelag mandag

    NVE varsler gult farenivå for flom og jordskred i deler av Østlandet og den sørlige delen av Trøndelag mandag. Farevarselet kan fort bli oppjustert. Bakgrunnen for farevarselet er mye regn og nedbør som beveger seg fra sørøst og opp mot Norge. – Det er fremdeles tidlig, og det er derfor stor usikkerhet knyttet til hvordan været vil utvikle seg og treffe Norge mandag ettermiddag, men vi ønsker allerede nå å informere om at det gule farevarselet vi har sendt ut i dag, kan bli oppjustert til høyere farenivå, sier flomvakt Sjur Kolberg i Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) i en pressemelding. Det har vært en våt sommer i Sør-Norge med mye vann som fortsatt ligger i bakken, noe som gjør at været som nå kommer, fort kan utvikle seg til en alvorlig situasjon og føre til ødeleggelser på vei og bebyggelse, advarer NVE. Kolberg oppfordrer alle til å benytte helgen til å gjøre forebyggende tiltak. – Ta en runde i hagen og rydd stikkrenner, kummer og andre vannveier fri for grus, søppel, kvist og løv. Flytt hagemøbler og verdisaker vekk fra områder som kan bli oversvømt. Dette gjelder også eiere av campingvogner, bileiere, og bønder som har rundballer liggende på utsatte områder. (NTB)

  • Lørdag 7. september kl. 13.36

    Bebuar sløkte brann i bustad i Trondheim

    Brannvesen og politi rykka ut til brann i ein bustad på Byåsen i Trondheim. Bebuar har sløkt brannen sjølv og det er ikkje fare for spreiing, melder politiet.

  • Lørdag 7. september kl. 13.31

    Brann i parkert bil

    Det brenner i en bil som står parkert på Alfaset, melder politiet klokka 13.30 lørdag. Det er ingen opplysninger om at noen er eksponert for røyk. 13.44 melder operasjonsleder Line-Merethe Skott at brannen muligens startet i motorrommet, men at den nå er slukket.

  • Lørdag 7. september kl. 13.20

    Mann varetektsfengsla for seksuelt krenkande åtferd mot jente 16 år

    Ein mann i 50-åra er varetektsfengsla i fire veker, sikta for seksuelt krenkande åtferd mot barn under 16 år. Fornærma skal vere under 14 år. Det opplyser politiadvokat Charlotte Aspehaug i Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen. – Det er ein sak der me meiner det er snakk om grooming av ei ung jente, seier ho til avisa. – Politiet har på noverande tidspunkt ikkje oversikt over e-spor i saka eller om det er fleire fornærma. Det er funnet omfattande lister med namn og brukarkontoar heime hos sikta, legg politiadvokaten til. Mannen er også sikta for å avtale møte for å begå seksuelt overgrep. Det kjem fram i avgjerda frå Trøndelag tingrett laurdag. Sikta har også brev- og besøksforbod i to veker. Mannen erkjenner ikkje straffskuld og har anka avgjersla om fengsling til lagmannsretten.

  • Lørdag 7. september kl. 13.20

    Mann varetektsfengsla for seksuelt krenkande åtferd mot barn under 16 år

    Ein mann i 50-åra er varetektsfengsla i fire veker, sikta for seksuelt krenkande åtferd mot barn under 16 år. Mannen er også sikta for å avtale møte for å begå seksuelt overgrep. Det kjem fram i ein kjenning frå Trøndelag tingrett laurdag. Sikta har også brev- og besøksforbod i to veker. Mannen har anka avgjersla om fengsling til lagmannsretten.

  • Lørdag 7. september kl. 13.09

    Aida Dahlen er straks klar for finale

    Aida Husic Dahlen sikret seg plass i finalen etter kampen mot Juliane Wolf fra Tyskland. Dahlen fikk sin revansje fra kampen mot den tyske duoen som slo Dahlen og Merethe Tveiten tidligere i mesterskapet. Den norske spilleren er klar for finalen der hun møter Huang Wenjuan fra Kina. Kampen starter klokken 14.00.

  • Lørdag 7. september kl. 13.07

    Stenger riksvei 9 i perioder neste uke

    Riksvei 9 vil bli stengt ved Hoslemokleiva i Bykle i flere perioder neste uke på grunn av et pågående veiprosjekt, melder kommunen på sine nettsider. Stengingen av veien på stedet vil hovedsakelig skje på kveldstid etter klokken 20. På dagtid kan det bli stengt i korte perioder.

  • Lørdag 7. september kl. 12.48

    Bergen: Ruset mann tok seg inn i traktor

    En mann i 30-årene tok seg en lørdagstur litt utenom det vanlige.

  • Lørdag 7. september kl. 12.35

    Ishockeykeeper kommer ut som trans etter dopingdom

    Etter 10 år som profesjonell ishockeyspiller kommer Kevin Lindskoug (32) ut som transperson.

  • Lørdag 7. september kl. 12.34

    Knivstikking i Lillestrøm: - En del blod

    To menn involvert i en knivstikking - ikke langt unna pågikk en festival for barn.

  • Lørdag 7. september kl. 12.33

    Politiet: Meldt om mann stukket med kniv på Strømmen

    Politiet har fått melding om at en mann er stukket med kniv lørdag. - Nødetater er straks fremme. Vitner skal gi førstehjelp til en skadd, og ha kontroll på gjerningsperson, skriver operasjonsleder Gisle Lindheim Sveen i Øst politidistrik Hendelsen skal ha skjedd ved Strømmen storsenter i Lillestrøm kommune.

  • Lørdag 7. september kl. 12.33

    Strømmen: En mann med knivskader i arm

    Politiet fikk melding om at en mann er stukket med kniv på Strømmen lørdag. I en oppdatering skriver politiet at en person skal ha knivskade i en arm, og at de har kontroll på to menn. – Skadegrad er pr nå uklar, men vedkommende skal ha knivskade i arm. Våken og bevisst, skriver operasjonsleder i Øst politidistrikt Gisle Lindheim Sveen. Vektere brøt inn i situasjonen og fikk lagt gjerningsmannen i jern før politiets ankomst, sier operasjonslederen til Nettavisen. Hendelsen skal ha skjedd ved Strømmen storsenter i Lillestrøm kommune. Operasjonslederen uttaler til medier på stedet at det skal ha vært et arrangement på senteret da knivstikkingen skjedde. – Det er veldig mange ute, så det er nok mange som har vært vitne til hendelsen. Vi hadde en storm av nødtelefoner da dette inntraff, sier han ifølge Dagbladet. Det er en relasjon mellom mennene, ifølge politiet. Politiet meldte om hendelsen klokka 12.32.

  • Lørdag 7. september kl. 12.33

    En mann med knivskader i arm - to pågrepet

    Politiet fikk lørdag melding om at en mann var stukket med kniv ved Strømmen storsenter i Lillestrøm kommune. To menn skal være involvert, og begge har fått status som pågrepne, ifølge politiet. En skal ha knivskade i en arm. Operasjonslederen uttaler til medier på stedet at det skal ha vært et arrangement på senteret da knivstikkingen skjedde. – Det er veldig mange ute, så det er nok mange som har vært vitne til hendelsen. Vi hadde en storm av nødtelefoner da dette inntraff, sier han ifølge Dagbladet. Vektere brøt inn i situasjonen og fikk lagt gjerningsmannen i jern før politiets ankomst, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Gisle Lindheim Sveen, til Nettavisen. Ifølge politiet er det en relasjon mellom mennene. Politiet meldte om hendelsen klokka 12.32.

  • Lørdag 7. september kl. 12.24

    Espen og Christine fant en megasopp: – Den er enorm

    Er dette Tromsøs største sopp noensinne?

  • Lørdag 7. september kl. 12.11

    Gjør nye undersøkelser av rasstedet på E18

    En geolog skal undersøke rasstedet ved E18 i Tvedestrand på nytt lørdag ettermiddag. Det forteller seniorrådgiver i Statens vegvesen Roy Wivestad til NRK. Veien har vært stengt etter at det gikk et større ras natt til fredag. – Det er rensket vegetasjon og løsmasser gjennom natten og formiddagen. Geologen skal vurdere veien videre, sier Wivestad. Vegvesenet håper å kunne åpne ett felt på søndag.

  • Lørdag 7. september kl. 12.09

    Mann falt i vannet i Trondheim sentrum

    En mann falt i vannet ved Solsiden i Trondheim. Mannen har kommet seg opp på land igjen, melder politiet. Vedkommende blir tilsett av helsepersonell på stedet.

  • Lørdag 7. september kl. 12.09

    Mann falt i vannet under vedlikehold av båt i Trondheim

    En mann falt i vannet ved Solsiden i Trondheim. Mannen har kommet seg opp på land igjen, melder politiet. Vedkommende blir tilsett av helsepersonell på stedet.

  • Lørdag 7. september kl. 12.00

    Takk for dansen: Jabras siste ørepropper er også deres beste

    Hodetelefonene og øreproppene fra danske Jabra har stort sett vært et hyggelig bekjentskap, men snart er det altså over. Det fortalte Jabra-eier GN Group i juni.

  • Lørdag 7. september kl. 11.56

    Trafikkulykke i Fredrikstad sentrum

    To biler skal ha kollidert i Riddervoldsgate like ved Domkirken i Fredrikstad. En person skal ha slått hodet og klager over smerter, melder politiet.

  • Lørdag 7. september kl. 11.52

    Håper på politisk månelanding

    1969 var litt av et år. Over en softis deler Venstres ledertrio et hårete mål. Som bringer oss tilbake til det året.

  • Lørdag 7. september kl. 11.46

    Realboligprisene: Så mye har boligen din egentlig steget i verdi

    Trodde du boligprisene hadde økt med 23 prosent siden like før pandemien? Det er det de nominelle tallene sier.

  • Lørdag 7. september kl. 11.43

    Bane NOR: Var stengt mellom Hauerseter og Dal – går som normalt

    Alt er tilbake til normalen, opplyser Bane NOR klokken 12.02 lørdag.

  • Lørdag 7. september kl. 11.35

    Ukraina trenger oss enda mer nå

    Putin trapper opp krigen. Planen er at ukrainerne skal få nok av den. Slik kan han få det som hele tiden har vært målet: Full kontroll over Ukraina.

  • Lørdag 7. september kl. 11.24

    Ble rygget over: Kvinne til sykehus

    En kvinne i 80-årene er kjørt til sykehus etter at hun ble rygget over av en personbil på Tuvenbøygen i Notodden. Ulykken skjedde da kvinnen ramlet bak bilen og sjåføren gikk ut for å hjelpe kvinnen. – I den forbindelse har bilen trillet bakover og truffet kvinnens ben. Kvinnen er kjørt til sykehus for behandling, sier operasjonsleder Lise Bjørnsund i Sør-Øst politidistrikt. Politiet oppretter sak etter hendelsen.

  • Lørdag 7. september kl. 11.23

    Mann i 60 årene i Fredrikstad kjøres i fyllearresten

    En beruset mann i 60 årene i Fredrikstad kjøres i fyllearresten etter å ha sparket etter andre og oppført seg generelt dårlig, melder politiet på X.

  • Lørdag 7. september kl. 11.23

    Mann i 60 årene sparket etter folk i Fredrikstad

    En beruset mann i 60 årene i Fredrikstad kjøres i fyllearresten etter å ha sparket etter andre og oppført seg generelt dårlig, melder politiet på X.

  • Lørdag 7. september kl. 11.10

    Ryfylketunnelen er åpen igjen

    Melder Vegtrafikksentralen vest.

  • Lørdag 7. september kl. 11.06

    Må forklare seg etter hogst på Hoveodden

    Miljøverndirektoratet krever forklaring etter vårens hogst og rydding på Hoveodden i Arendal, skriver Geita.no. Direktoratet mener dette kan ha blitt gjort uten lov. Det avviser nasjonalparkforvalter Jenny Marie Gulbrandsen. Miljøverndirektoratet har bedt styret i nasjonalparken om mer informasjon om saken.

  • Lørdag 7. september kl. 10.58

    Skylder oljeprisfall på Kina-frykt: Aker BP og Equinor dras ned

    Oljeaksjer som Aker BP og Equinor har fulgt oljeprisen nedover. SEB peker på bekymringer for Kinas etterspørsel. – Dype bekymringer vedvarer.

  • Lørdag 7. september kl. 10.39

    Bil rygget over kvinne

    Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke på Tuvenbøygen i Notodden. Ifølge politiet har en kvinne blitt rygget over av en personbil. Kvinnen er bevisst og ivaretas av lege på stedet, skriver Sør-Øst politidistrikt på X.

  • Lørdag 7. september kl. 10.39

    Trafikkulykke i Notodden

    Nødetatene rykker ut til en trafikkulykke på Tuvenbøygen i Notodden.

  • Lørdag 7. september kl. 10.38

    Overfalt av guttegjeng i Råde

    En mann i 20-årene skal fredag kveld ha blitt angrepet av en guttegjeng da han trente i Tufteparken i Råde. Hendelsen fant sted ved 20-tiden, opplyser politiet til Moss Avis. Mannen har forklart at mens han trente skal en guttegjeng ha kommet og stjålet sykkelen hans. De skal også ha lagt ham i bakken og slått ham i ansiktet. Politiet har oppfordret mannen til å anmelde forholdet.

  • Lørdag 7. september kl. 10.32

    Ryfylketunnelen er stengt

    Brannvesenet fikk inn en melding om røykutvikling fra en bil i Ryfylketunnelen. Tunnelen er en lang undersjøisk tunnel, som strekker seg mellom Stavanger og Tau. Tunnelen er stengt i begge retninger, ifølge Veitrafikksentralen. Brannvesenet er på stedet. Det er ikke snakk om flammer fra bilen, opplyser Rogaland brann og redning.

  • Lørdag 7. september kl. 10.32

    Ryfylketunnelen var stengt – nå er den åpen

    Brannvesenet fikk inn en melding om røykutvikling fra en bil i Ryfylketunnelen. Tunnelen er en lang undersjøisk tunnel, som strekker seg mellom Stavanger og Tau. Trafikken går som normalt. Det er ikke snakk om flammer fra bilen, opplyser Rogaland brann og redning.

  • Lørdag 7. september kl. 10.26

    Solbakken fortsetter uansett utfall i Nations League: – Leder VM-kvalifiseringen neste år

    Norges Fotballforbund (NFF) freder landslagssjef Ståle Solbakken.

  • Lørdag 7. september kl. 10.19

    Politiet rykker ut til MC-ulykke i Buskerud – to fraktet til legevakt

    De to førerne er bevisste, men klager over smerter, melder politiet.

  • Lørdag 7. september kl. 10.03

    Førar sendt til sjukehuset etter motorsykkelulukke

    Politi og ambulanse har rykka ut til ei singelulukke med motorsykkel på Øyan i Melhus. Førar er sendt til St. Olavs hospital for ein sjekk, melder politiet. Vegen er opna igjen for trafikk.

  • Lørdag 7. september kl. 10.03

    Singelulukke med motorsykkel i Melhus

    Politi og ambulanse har rykka ut til ei singelulukke med motorsykkel på Øyan i Melhus. Førar er oppegåande og blir tilsett av helsepersonell, melder politiet.

  • Lørdag 7. september kl. 10.01

    MC kjørte ut i Drangedal

    Nødetatene har rykket ut til Strandgata i Drangedal etter melding om en trafikkulykke. En MC-fører i 40-årene har kjørt av veibanen, men blir tatt hånd om av ambulansepersonell. Fører er ved bevissthet og blir kjørt til lege i Skien for tilsyn, opplyser politiet. Veien er åpen for ferdsel.

  • Lørdag 7. september kl. 9.52

    Gateløp påvirker bussruter i Oslo

    Lørdag ettermiddag arrangeres løpet KK-mila i Oslo og det fører til endringer for noen bussruter. Disse rutene berøres: 20, 21, 34, 37 og 54 fra rundt klokken 13 til 18, skriver Ruter. KK-mila går fra Bislett og i områdene St. Hanshaugen, Sagene og Voldsløkka. (Illustrasjonsfoto.)

  • Lørdag 7. september kl. 9.42

    California: Mann siktet for drap på 81 dyr

    I løpet av en tre timer lang skyteepisode skal mannen blant annet ha drept 2 miniatyrhester, 14 geiter, 9 kyllinger, 7 ender og 33 papegøyer.

  • Lørdag 7. september kl. 9.38

    Ungdom var aggressive mot politiet

    Politiet ble tilkalt i forbindelse med bråk med en stor samling av ungdom i Gjøvik sentrum fredag kveld. Politiet anslår at det var mellom 100 og 150 ungdommer i alderen 15 til 20 år som var samlet. Ifølge operasjonsleder i Innlandet politidistrikt, Øyvind Bakken, var det svært amper stemning. Da politiet kom skal det ha blitt kastet ølbokser og flasker mot politiet. Politiet måtte etter hvert bruke megafon for å få ungdommene til å fjerne seg. Ingen ble skadet, men politiet pågrep to ungdommer som er under 18 år. Det er ikke opprettet straffesak mot noen av dem, men vergene ble varslet slik at de ble hentet og tatt med hjem.

  • Lørdag 7. september kl. 9.28

    Verdensener Jannik Sinner til US Open-finale – møter Casper Ruuds overmann

    Italienske Jannik Sinner er klar for finale i US Open mot amerikanske Taylor Fritz etter å ha slått britiske Jack Draper 3–0 i sett.

  • Lørdag 7. september kl. 9.17

    Statsministeren åpner festival på Mortensrud

    I dag arrangeres Mortensrud Festival i Oslo. Statsminister Jonas Gahr Støre åpner festivalen klokken 13. Festivalen skal skape liv og røre, trivsel og samhørighet på Mortensrud, skriver inititativtakerne, og legger til at festivalen feirer tiårsjubileum i år. De lover artister, mat, show og simultansjakk, blant annet. Mortensrud Manifest, som står bak festivalen, har fått 250.000 kroner i støtte av Sparebankstiftelsen til utstyr og aktiviteter.

  • Lørdag 7. september kl. 8.59

    Væpnet aksjon på Danmarks plass i Bergen

    Politiet rykket ut etter melding om krangling i en vaskekjeller. En person er sendt til legevakten.

  • Lørdag 7. september kl. 8.58

    BT: Væpnet aksjon på Danmarks plass i Bergen

    Politiet vet ikke hva som egentlig skjedde på Danmarks plass i Bergen i morgentimene lørdag. En melder som skulle ned og vaske meldte om krangling, skriver Bergens Tidende (BT), og en uoversiktlig situasjon. – Det ble nevnt kniv, men kniv skal ikke ha vært brukt. Vi har kontroll på en mann som har et kutt under venstre øye og ble påtruffet med blod i ansiktet i Ibsens gate. Han skal ha blitt slått, sier operasjonsleder Frode Kolltveit i Vest politidistrikt, til avisen. Tre til fire personer skal ha løpt avgårde. Politiet var bevæpnet.

  • Lørdag 7. september kl. 8.58

    Voldshendelse i Bergen

    Politiet fikk melding om en voldshendelse i Ibsens gate i Bergen klokken 09:13, melder Vest Politidistrikt. En beboer hadde hørt krangling, og politiet bevæpnet seg. Ved ankomst løp flere personer bort fra stedet i retning Danmarks plass. Politiet fikk straks kontakt med en blodig mann i 30-årene, som hadde et kutt under venstre øye, og var påført slag. Han ble kjørt til legevakt i ambulanse. Det ble opprettet sak på kroppskrenkelse. Ingen ble pågrepet ble igangsatt.

  • Lørdag 7. september kl. 8.52

    Elgpåkjørsel i Halden i natt

    En bil med fem personer krasjet ved 02.30-tiden i natt med en elg på Haldenveien. Alle fem var ute av bilen og oppegående da politi og ambulanse ankom stedet. Alle var preget av sammenstøtet, og én av dem hadde smerter og glass i ansiktet. Frontruten og taket på bilen var revet av. Elgen ble avlivet etter påkjørselen.

  • Lørdag 7. september kl. 8.52

    Bil med fem personer krasjet med elg i Halden i natt

    En bil med fem personer krasjet ved 02.30-tiden i natt med en elg på Haldenveien. Alle fem var ute av bilen og oppegående da politi og ambulanse ankom stedet. Alle var preget av sammenstøtet, og én av dem hadde smerter og glass i ansiktet. Frontruten og taket på bilen var revet av. Elgen ble avlivet etter påkjørselen.

  • Lørdag 7. september kl. 8.52

    Slutt å plage Durek og Märtha Louise!

    Jeg er så takknemlig for at denne underholdningen aldri, aldri kommer til å ta slutt.

  • Lørdag 7. september kl. 8.36

    To nye sauer tatt av bjørn

    Statens naturoppsyn (SNO) opplyser til Saltenposten at de har registrert to nye sauer som er tatt av bjørn i Saltdal. Dette er et av flere tilfeller der bjørn har drept sau i regionen denne sommeren og høsten. Øyvind Skogstad i SNO sier til avisen at de to døde sauene mest sansynlig har ligget en stund, og kan ha blitt drept samtidg som to andre sauer de har funnet. SNO har også oppdaget en sau som er drept av gaupe, skriver Saltenposten.

  • Lørdag 7. september kl. 8.35

    Lastebil med hestar fekk bremseproblem i Arna

    Ein lastebil med fem hestar køyrde laurdag ned eit skilt og opp på ein mur ved Trengereid i Arna i Bergen kommune. Årsaka skulle vere bremsesvikt ifølgje politiet. Både føraren og hestane er uskadde, og ein lastebil kom for å hente dyra. Politi og brannvesenet var på staden. Trafikken på E16 gjekk som normalt. Det var ingen mistanke om at førar var påverka.

  • Lørdag 7. september kl. 8.28

    Mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand

    En kvinne i 30-årene fra Rakkestad er mistenkt for å ha kjørt bil i ruspåvirket tilstand i Halden. Politiet forsøkte stanse bilen i en kontroll ved 03-tiden i natt, men kvinnen ville ikke stanse. Det ble også funnet noen narkotiske tabletter i bilen. Kvinnen er anmeldt og fremstilt for prøvetaking.

  • Lørdag 7. september kl. 8.26

    To personer skadet i båtulykke

    To personer ble skadet i en båtulykke i Sirdalsvannet fredag kveld, melder politiet. De to personene skal ha kjørt inn i en båt som lå fortøyd til en brygge. En person ble sendt til Stavanger universitetssykehus med helikopter. Den andre involverte ble sjekket av lege i Tonstad. Politiet har avhørt vitner og undersøker saken.

  • Lørdag 7. september kl. 8.20

    Slåsskamp i Stavanger og sjøulykke

    Klokken 21.31 dro politiet til Vaulen badeplass, i Stavanger. Der hadde ni gutter en slåsskamp. Kampen endte med at en av ungdommene blødde fra leppen, en annen gutt ble anmeldt for bæring av kniv. Klokken 23.15 fikk nødetatene melding om en båt med to personer, som krasjet inn i en tom båt som sto fortøyd til en brygge i Sirdalsvatnet. Begge ble skadet, men den ene ble så hardt skadd at han ble tatt med til Stavanger universitetssykehus med luftambulanse. Den siste ble tatt med til legevakten. Politiet oppretter sak.

  • Lørdag 7. september kl. 8.18

    Stanset bil med spikermatte

    En bil som nektet å stoppe for kontroll på E39 ved Vatlandstunnelen i Kvinesdal natt til lørdag ble stoppet med spikermatte, melder politiet. Bilen ble funnet igjen ved Gjervoldstadveien og etter søk i skogen med hund ble det funnet en person. Personen hadde ikke førerkort og mistenkes for kjøring i ruspåvirket tilstand.

  • Lørdag 7. september kl. 8.15

    Mista førerkortet på motorvegen

    En 20-åring ble fratatt førerkortet da han kjørte på E6 i Ringsaker i natt. Bilen han kjørte ble av UP målt til til 155 km/t i 110 sona. Så da var kjøreturen slutt, og det blir en stund til neste gang.

  • Lørdag 7. september kl. 8.15

    Ingebrigtsen innrømmer: – Vi fryktet at det skulle gå til helvete

    Jakob Asserson Ingebrigtsen (23) føler han har hevet nivået denne sesongen – tross skademarerittet i oppkjøringen.

  • Lørdag 7. september kl. 8.00

    Datingappene har ødelagt romantikken

    Jeg er 28 år, singel, og har aldri brukt en dating-app.

  • Lørdag 7. september kl. 7.52

    Rykket ut til masseslagsmål i Bø

    Politiet rykket ved 02-tiden i natt ut til Bø sentrum etter melding om at 7–8 personer slåss på utsiden av et utested. Da politiet kom til stedet hadde slåssingen opphørt, men en mann 20-årene ble kjørt til legevakten for undersøkelse. – Mannen hadde vært bevisstløs noen minutter etter at han ble slått eller sparket i hodet, sier operasjonsleder Jan Kristian Johnsrud. Politiet har anmeldt både ordensforstyrrelse og kroppskrenkelse. Sakene blir fulgt opp på dagtid.

  • Lørdag 7. september kl. 7.46

    Bil kjørte av veien og landet på taket

    En bil kjørte av veien og landet på taket i Sande i Holmestrand ved 02-tiden i natt. Politiet fikk kontroll på to personer som hadde vært i bilen. Det er mistanke om at fører av bilen var beruset. Det er tatt prøver av begge de mistenkte og førerkortene deres er beslaglagt, opplyser Sør-Øst politidistrikt på X.

  • Lørdag 7. september kl. 7.40

    Verdens beste sommerleir

    Velkommen til den norske modellen.

  • Lørdag 7. september kl. 7.39

    Prøvde å stele lastebil i Trondheim i natt

    To personar skal ha forsøkt å stele ein lastebil som stod ved Nyhavna i Trondheim. Politiet fekk kontroll på ein mann i 40-åra som blei tatt med til arresten. Ein annan person sprang frå staden, melder politiet.

  • Lørdag 7. september kl. 6.21

    T-banen går som normalt

    Etter fredagens brann i en likeretter har passasjerer blitt fraktet i drosje mellom stasjonene Ullevål stadion og Sognsvann. Lørdag morgen melder Sporveien på X/Twitter at T-banen går som normalt på strekningen.

  • Lørdag 7. september kl. 6.15

    Super-tyfon har truffet Vietnam

    Én million mennesker ble evakuert fra hjemmene sine på den kinesiske øya Hainan. Nå rammes Vietnam av den kraftige stormen.

  • Lørdag 7. september kl. 6.00

    Skal du ha laptop på budsjett?

    Vi har testet tre billige, bærbare maskiner.

  • Lørdag 7. september kl. 6.00

    Overraskende stor forbruksgjeldsvekst: – Kan bli en tung høst for veldig mange

    Svak krone i sommervarmen kan ha bidratt til gjeldsveksten. – Jeg er bekymret, sier Hallgeir Kvaldsheim.

  • Lørdag 7. september kl. 4.37

    13 palestinere drept i israelske angrep på Gaza

    Minst åtte av de drepte befant seg i en skole som ble brukt som tilfluktssted.

  • Lørdag 7. september kl. 3.54

    Lady Gagas mor forutså hvem datteren skulle gifte seg med

    Superstjernen Lady Gaga (38) hadde ikke engang møtt Michael Polansky (46) før moren hennes skal ha sagt at de to ville bli et par.

  • Lørdag 7. september kl. 3.30

    Ran og vold flere steder

    En mann i 20-årene ble natt til lørdag ranet og slått i Motzfeldts gate på Grønland. Politiet leter etter flere gjerningspersoner.

  • Lørdag 7. september kl. 3.10

    Mann utsatt for vold og ran i Oslo – en person pågrepet

    En mann har blitt utsatt for vold og blitt ranet på offentlig sted i Oslo sentrum natt til lørdag. – Vi er i søk etter flere gjerningspersoner i området med flere patruljer, opplyser Oslo politidistrikt ved 3-tiden. Fornærmede ble kjørt til legevakt for behandling. – Vi har pågrepet en person som kjøres i arresten. Det ble først meldt om at det var en eldre mann som var blitt utsatt for vold, men det viste seg at fornærmede var en mann i slutten av 20-årene.

  • Lørdag 7. september kl. 3.10

    Eldre mann utsatt for vold og ran i Oslo

    En eldre mann har blitt utsatt for vold og blitt ranet på offentlig sted i Oslo sentrum natt til lørdag. – Vi er i søk etter flere gjerningspersoner i området med flere patruljer, opplyser Oslo politidistrikt ved 3-tiden.

  • Lørdag 7. september kl. 2.29

    Kolliderte med elg

    En bil med fem person har kjørt på en elg i Halden ved 0230-tiden lørdag.

  • Lørdag 7. september kl. 2.12

    Neddopet og voldtatt over 90 ganger: – Det var tortur

    Gisèle (72) sier hun ble «behandlet som en filledukke» av mennene som ektemannen hadde invitert til å voldta henne.

  • Lørdag 7. september kl. 2.07

    500 evakuert etter skogbrann i Tyskland

    Brannen sprer seg i Harz-fjellene.

  • Lørdag 7. september kl. 1.29

    Falt av panser

    En person skal ha falt av et bilpanser i fart og blitt skadet. Vedkommende er fraktet til sykehus.

  • Lørdag 7. september kl. 1.17

    En person utsatt for ran og voldshendelse i Bergen

    En 22 år gammel mann ble natt til lørdag fraranet mobiltelefonen sin og slått i hodet med en flaske ved Nygårdsparken i Bergen. Vitner opplyste til politiet at fire personer stjal mobiltelefon fra en person og ble deretter slått i hode med en flaske. Gjerningspersonene forsvant i bil fra stedet, melder Vest politidistrikt. 22-åringen ble fraktet bort i ambulanse etter hendelsen. – Vi har avhørt flere vitner på stedet, og vil forsøke å avhøre fornærmede etter hvert. Vi vet ikke om det er noen relasjon mellom offeret og gjerningspersonene her. Det vil vi undersøke, sier operasjonsleder Helge Blindheim til NTB.

  • Lørdag 7. september kl. 1.02

    Nektet å velge dødsmetode

    Dødsdømt mann nektet å velge henrettelsesmetode.

  • Lørdag 7. september kl. 0.38

    Dick Cheney gjør som datteren

    Den tidligere visepresidenten kunngjorde fredag at han bryter med eget parti.

  • Lørdag 7. september kl. 0.27

    To personer skadd i båtulykke ved Sirdal

    To personer er skadd etter at båten de var i kjørte inn i en tom båt som lå fortøyd til en brygge ved Sirdalsvatnet fredag kveld, melder Sør-Vest politidistrikt. En av de skadde er fraktet til Stavanger universitetssjukehus med luftambulanse. Den andre blir sjekket av lege på legevakten i Tonstad, melder politiet i en oppdatering klokken 00:45 Politiet fikk meldingen om hendelsen klokken 23.15

  • Lørdag 7. september kl. 0.19

    Båtulykke – en til sykehus

    En båt har kollidert med en annen båt i Sirdal.