Nyheter:

  • Lørdag 10. august kl. 23.47

    Ung mann kritisk skadet etter knivstikking i Skien

    Mannen i 20-årene som ble knivstukket i Skien sentrum lørdag kveld er kritisk skadet, opplyser politiet i Sør-Øst. Den skadde er fløyet til Ullevål sykehus med luftambulanse. To personer er pågrepet og mistenkt for drapsforsøk. – De involverte er alle i 20 årene og fremstår som de kjenner hverandre fra tidligere, opplyser operasjonsleder Espen Reite.

  • Lørdag 10. august kl. 23.28

    To pågrepet for drapsforsøk i Skien

    To personer er pågrepet og mistenkt for drapsforsøk etter at en mann i 20-årene ble knivstukket i Skien lørdag kveld. – Politiet jobber fortsatt teknisk og taktisk med å få oversikt over hendelsesforløp, opplyser operasjonsleder Espen Reite. Mannen i 20-årene som ble knivstukket er fløyet til Ullevål sykehus med luftambulanse. Skadeomfanget er ukjent.

  • Lørdag 10. august kl. 23.24

    Konsertanmeldelse: Gabrielle, Øyafestivalen: Bergenskfest

    Å hosianna. Gabrielle kjører opp Tøyenparken til bergensk dansefest.

  • Lørdag 10. august kl. 23.21

    Det råeste han har gjort

    På den villeste norske OL-dagen leverte Jakob Ingebrigtsen noe som overgår alt han har oppnådd.

  • Lørdag 10. august kl. 22.32

    Forlater Viking til fordel for eliteserierival

    Sondre Auklend forlater Viking med umiddelbar virkning, til fordel for Bodø/Glimt. Det bekrefter Bodø/Glimt på sin hjemmeside. Det var i juli det ble kjent at unggutten kom til å forlate siddisene til fordel for eliteserierivalen, men da først fra 1.1.2025. Nå forlater altså Auklend Viking med umiddelbar virkning. Så sent som lørdag kveld spilte Viking mot Bodø/Glimt. Da gjestene forlot Stavanger var det med 21-åringen som passasjer på flyet. – Nå er ventetiden over og det føles utrolig deilig. Jeg er veldig klar til å bidra for Bodø/Glimt nå, sier Auklend til glimt.no.

  • Lørdag 10. august kl. 22.06

    Sondre Auklend klar for Bodø/Glimt

    Lørdag kveld meldte både VG og Nettavisen at Viking-spiller Sondre Auklend blir Glimt-spiller allerede fra sommeren. Nå bekrefter Bodø/Glimt at Auklend har signert for Glimt og er spilleklar umiddelbart. Unggutten er med på flyet nordover etter 1-1-kampen mellom Viking og Bodø/Glimt lørdag kveld. – Nå er ventetiden over og det føles utrolig deilig. Jeg er veldig klar til å bidra for Bodø/Glimt nå, sier Sondre Auklend til Glimts egen nettside. 21-åringen var allerede klar for spill i helgult fra januar, men slutter seg nå til Glimt umiddelbart. Midtbanespilleren har ikke spilt for Viking siden enigheten mellom han og serielederen ble kjent.

  • Lørdag 10. august kl. 21.44

    Overgangsbråket er over: Auklend blir Glimt-spiller nå

    Glimt og Viking er enig om en overgangssum for Sondre Auklend.

  • Lørdag 10. august kl. 21.40

    Celine Dion med stikk til Trump

    Artisten slår ned på bruk av «My Heart Will Go On».

  • Lørdag 10. august kl. 21.37

    Sørum savnet én på tribunen: – Hun hadde vært stolt

    (Mol/Sørum- Younousse/Tijan 21–13, 21–16) Medaljerushet fortsetter: Anders Mol (27) og Christian Sørum (28) sikret OL-bronse med seier over Qatar lørdag kveld.

  • Lørdag 10. august kl. 21.33

    Politiet skal gjøre flere tiltak under Arendalsuka

    Politiet gjør en rekke forebyggende tiltak for å unngå uønskede hendelser under Arendalsuka, skriver Agderposten. Blant annet skal de ha visitasjonskontroll av enkeltpersoner basert på stikkprøver og informasjon politiet tilegner seg. Det er for å forhindre at folk tar med kniver eller andre farlige gjenstander. Det er også etablert luftrestriksjoner over Arendal, mange av gatene vil bli sperret av og det blir mye synlig og sivilt politi på stedet.

  • Lørdag 10. august kl. 21.30

    Sveits diskuterer arveavgift: – Radikalt forslag

    Arveavgift for å finansiere klimatiltak i Sveits kan føre til at mange rike flytter til andre skatteparadiser.

  • Lørdag 10. august kl. 21.22

    Knivstikking i Skien: To siktet for drapsforsøk

    En mann i 20-årene er kritisk skadet.

  • Lørdag 10. august kl. 21.22

    Politiet: Én knivstukket i Skien – søker etter mistenkt

    Nødetatene er på stedet. En luftambulanse har landet.

  • Lørdag 10. august kl. 21.22

    Avslører operasjon etter fingertrøbbel: – Blir et par hjemme i Norge

    I går var Grace Bullen (27) både sjokkert og skuffet. Lørdag kveld snudde OL-lykken. Nå må hun under kniven.

  • Lørdag 10. august kl. 21.20

    Fv4638 i Strand stengd etter trafikkuhell

    Fylkesvei 4638 i Strand er stengd etter eit trafikkuhell, melder Vegtrafikksentralen. Naudetatar og bergingsbil på veg.

  • Lørdag 10. august kl. 21.19

    En person er knivstukket i Skien sentrum - luftambulanse på vei

    En person er knivstukket i Skien sentrum. Nødetatene er på stedet og søker etter en mistenkt. Personen er bevisst opplyser politiet, men tilstanden er uavklart. Politiet har ikke pågrepet noen, men jobber med å sikre åsted og avhører vitner, opplyser de.

  • Lørdag 10. august kl. 21.19

    En person er knivstukket i Skien sentrum

    En person er knivstukket i Skien sentrum. Nødetatene er på stedet og søker etter en mistenkt. Personen er bevisst opplyser politiet, men tilstanden er uavklart. Politiet har ikke pågrepet noen, men jobber med å sikre åsted og avhører vitner, opplyser de. Vitner NRK har snakket med sier flere personer var involvert i hendelsen. Det er to ambulanser på stedet.

  • Lørdag 10. august kl. 21.00

    Zelenskyj om den ukrainske offensiven: – Presser krigen inn på angriperens territorium

    Den ukrainske presidenten bekrefter for første gang at styrkene hans har gått inn i den russiske Kursk-regionen.

  • Lørdag 10. august kl. 20.52

    Kåret til OLs mest verdifulle spiller

    Håndballkeeper Katrine Lunde er kåret til OLs mest verdifulle spiller. Det kommer frem i en pressemeldingen fra Det internasjonale håndballforbundet (IHF). Samtidig er Stine Bredal Oftedal og Kari Brattset Dale en del av OLs all-star-lag. Hele all-star-laget: Målvakt: Laura Glauser (Frankrike) Høyreving: Alicia Toublanc (Frankrike) Høyreback: Katrin Klujber (Ungarn) Midtback: Stine Bredal Oftedal (Norge) Venstreback: Estelle Nze Minko (Frankrike) Venstreving: Emma Friis (Danmark) Linjespiller: Kari Brattset Dale (Norge) Mest verdifulle spiller: Katrine Lunde (Norge) Toppscorer: Nathalie Hagman (Sverige, 41 mål)

  • Lørdag 10. august kl. 20.46

    Tre OL-gull på fire timer: – 104 år siden vi har gjort noe lignende

    Lørdag 10. august 2024 vil stå igjen med gullskrift i norsk idrettshistorie.

  • Lørdag 10. august kl. 20.45

    Marie-Therese Obst på 11. plass i spydfinalen

    Marie-Therese Obst åpnet med et kast på 61,14 meter, som holdt til sjetteplass etter at alle finalistene hadde kastet én gang hver. 28-åringen fra Moss fulgte opp med 60,57 i neste kast, før det ble 58,78 på kast nummer tre. Det var ikke nok til å avansere i finalen. Obst endte til slutt nest sist i finalen. (NTB)

  • Lørdag 10. august kl. 20.15

    Mann ble nektet adgang til fly

    En beruset mann i 30 årene ble nektet adgang til flyet, da han ikke klarte å oppføre seg. – Mannen fikk pålegg om å forlate lufthavnen, men valgte å returnere for å ta fly igjen. Det skriver politiet på X. Mannen ble tatt med til arresten og blir anmeldt.

  • Lørdag 10. august kl. 20.08

    Bil kjørte ned lyktestolpe – E6 stengt

    En bil har kjørt ned en lyktestople på E6 i Narvik sentrum. Begge kjørefeltene er stengt, men sørgående felt vil snart bli åpnet, melder politiet.

  • Lørdag 10. august kl. 20.08

    Bil kjørte ned lyktestolpe – E6 var stengt

    En bil har kjørt ned en lyktestople på E6 i Narvik sentrum. En person er sendt til legevakta for en sjekk. Begge kjørefeltene var stengt, men er nå åpnet opp for trafikk.

  • Lørdag 10. august kl. 20.05

    Utforkjøring på Andøya

    Politiet har fått melding om en utforkjøring på Bleik på Andøya. Det dreier seg om ett kjøretøy, ifølge politiet. En person fraktes til legevakt for tilsyn.

  • Lørdag 10. august kl. 20.04

    Ingebrigtsen etter OL-revansjen: – Det er en lagseier

    Historiske Jakob Asserson Ingebrigtsen (23) leverte et perfekt bidrag på Norges store festdag i Frankrike. Etterpå takket han sine nærmeste.

  • Lørdag 10. august kl. 19.58

    Viking med straffebom og VAR-annullering – reddet 1-1 hjemme i toppkampen mot Bodø/Glimt

    Viking styrte det meste i første omgang og fikk en rekke muligheter til å ta ledelsen, men kom under. I sluttminuttene reddet de 1-1 hjemme mot Bodø/Glimt. Glimt topper fortsatt tabellen med åtte poeng ned til Viking. Brann, som har én kamp mindre spilt, er likt på poeng med siddisene. Viking har vært i strålende form den siste tiden og står med kun ett tap på sine ti siste ligakamper. Glimt har på sin side vært ustabile og sto med kun to seiere på de fem siste seriekampene. Sander Svendsen trodde først at han hadde sendt Viking i ledelsen i åpningen av kampen, men en VAR-sjekk annullerte scoringen for offside. Så fikk Zlatko Tripic muligheten fra straffemerket, men Nikita Haikin reddet. Håkon Evjen scoret kampens første mål etter 58 minutter og trodde lenge at han ble matchvinner, men i det 89. spilleminutt utlignet Edvin Austbø. (NTB)

  • Lørdag 10. august kl. 19.55

    Tripic tok på seg skylden etter straffebom: – Sitter med en ekkel følelse

    (Viking-Bodø/Glimt 1–1) Glimt hadde et fast grep om serietittelen. Så dukket 19 år gamle Edvin Austbø opp for andre kamp på rad for Viking.

  • Lørdag 10. august kl. 19.26

    To gutter er mistenkt for skadeverk på et hus

    To mindreårige gutter er mistenkt for å utføre skadeverk på et hus under oppføring i Arendal, melder politiet. Det skal være noen knuste ruter og speil.

  • Lørdag 10. august kl. 19.25

    Studentersamfundets nybygg åpnet

    Lørdag kveld innviet Studentersamfundet i Trondhjem sitt nybygg. Bygget har kapasitet til 3600 besøkende og er koblet sammen med det ikoniske runde bygget fra 1929. Nybygget ble påbegynt i 2022 og inneholder blant annet tre nye konsertscener og tre nye serveringslokaler. Studentersamfundets leder, Rami Chumber, kunne lørdag klippe snoren til det nye bygget som har kostet omtrent 250 millioner kroner.

  • Lørdag 10. august kl. 19.23

    Solfrid Koanda fra Larvik Atletklubb tok OL-gull

    Koanda har drevet med vektløfting i fire år, i dag tok hun OL-gull. 25-åringen løftet 117 kg på stanga i lørdagens rykkøvelse.

  • Lørdag 10. august kl. 19.20

    Her gikk det galt!

    Lørdagen tok en dramatisk vending for en bilfører da han havnet på togsporet.

  • Lørdag 10. august kl. 19.09

    Gult farevarsel langs kysten

    Meteorologene har sendt ut gult farevarsel på kysten fra Svenskegrensa til Stavern. Varselet forteller at sjøen bygger seg opp. Det kan være grov sjø og hvitt skum fra bølgetopper som brekker. – Det kan være farlig å være i småbåt, vurder å la båten ligge, skriver Yr. Meteorologene skriver i farevarselet at faren vil være over 22:00 i kveld.

  • Lørdag 10. august kl. 19.05

    Hotellbransjen tilbake på nivået før pandemien

    Hotellene solgte 3,8 prosent flere rom i juli sammenlignet med fjoråret, ifølge NHO Reiseliv.

  • Lørdag 10. august kl. 19.00

    Vil ha kronekommisjon: – Vi alle blir fattigere

    Høyre-leder Erna Solberg støtter forslag om en «kronekommisjon».

  • Lørdag 10. august kl. 19.00

    Vil ha kronekommisjon: – Vi blir fattigere

    Høyre-leder Erna Solberg støtter forslag om en «kronekommisjon».

  • Lørdag 10. august kl. 18.59

    Siktet for drap på ektemannen i Spania: – Han ville bestille en torpedo

    Kvinnen har forklart at hun drepte ektemannen sin fordi han sa han ville bestille en torpedo for å ta hennes eldste sønn.

  • Lørdag 10. august kl. 18.36

    title

  • Lørdag 10. august kl. 18.20

    Her synger hundrevis av «Swifties» i gatene

    Fans samles i gatene i Wien for å støtte hverandre etter terrortrusselen.

  • Lørdag 10. august kl. 18.16

    Bråk og skadeverk ved dagsturhytta på Dale

    Politiet er ved dagsturhytta på Dale i Sandnes etter meldinger om bråk og skadeverk. Byggdrift i Sandnes kommune er varslet.

  • Lørdag 10. august kl. 18.10

    Sogndal spelte uavgjort mot Levanger

    Levanger gjekk opp i leiinga etter berre fem minutt då dei vitja Sogndal på Fosshaugane laurdag kveld. Sju minutt ut i andre omgang fekk Oliver Hintsa lurt ballen i mål, og kampen enda 1-1. Dermed ligg Sogndal på fjerdeplass på tabbelen – to poeng bak Moss.

  • Lørdag 10. august kl. 18.10

    Solfrid Koanda med tårefylt jubel etter OL-gull: – Trengte en liten gudinne

    For første gang på 20 år har en norsk kvinne tatt individuelt gull i sommer-OL. Solfrid Koanda (25) var suveren i vektløfting.

  • Lørdag 10. august kl. 18.09

    Bobb hylles etter ny oppvisning – men Guardiola vil ha mer

    (Manchester City - Manchester United 1–1, 7–6 etter straffespark) Oscar Bobb (21) ble kåret til banens beste i Community Shield-seieren – og fikk en klar beskjed fra sjefen.

  • Lørdag 10. august kl. 18.08

    Trafikkulykke på E6 i Råde

    Fire biler er involvert i en trafikkulykke på E6 ved avkjøringen til Råde, skriver Moss Avis. Ingen skal være skadet som følge av ulykken. Ifølge avisen er politiet på stedet og jobber med å rydde veien. Politiet fikk melding om ulykken klokken 17:05.

  • Lørdag 10. august kl. 18.06

    Tap for Ranheim, ett poeng til Levanger

    Begge de trønderske lagene i OBOS-ligaen var i aksjon lørdag ettermiddag. Ranheim må reise hjem fra Bærum med null poeng og et 3–0 tap i sekken. Allerede til pause ledet Stabæk 3–0 og dette ble også sluttresultatet. Levanger tok ledelsen etter bare fire minutter borte mot Sogndal da Herman Stakset satte ballen i mål. Hjemmelaget utlignet etter 54 minutter og kampen endte 1–1.

  • Lørdag 10. august kl. 18.01

    Nora Mørk tar pause fra landslaget: – Ikke mange mesterskap igjen

    Nora Mørk fikk endelig OL-gullet rundt halsen. Det fikk også bestevenninnen Stine Bredal Oftedal – som avslutter karrieren. Nå svarer Mørk på sin egen fremtid.

  • Lørdag 10. august kl. 17.58

    To personer savnet i Trondheim

    Politiet opplyser at to personer med demens er savnet i Trondheim lørdag kveld. I begge tilfellene ønsker politet tips fra publikum. I Midtbyen var en eldre franskmann savnet. 20:38 skriver politiet at mannen har kommet til rette igjen. Samtidig var en dame i 80-årene savnet fra Øya helsehus. Like før klokken seks opplyser politiet at damen har kommet til rette igjen.

  • Lørdag 10. august kl. 17.58

    To demente personer savnet i Trondheim

    Politiet opplyser at to demente personer er savnet i Trondheim lørdag kveld. I begge tilfellene ønsker politet tips fra publikum. I Midtbyen er en eldre franskmann savnet. Vedkommende er omtrent 165 høy, skallet og er ikledd svart jakke, lilla skjorte og briller. Samtidig var en dame i 80-årene savnet fra Øya helsehus. Like før klokken seks opplyser politiet at damen har kommet til rette igjen.

  • Lørdag 10. august kl. 17.57

    Travis Scott løslatt etter å ha blitt pågrepet i Paris

    Rapperen ble arrestert etter en krangel med sin egen bodyguard.

  • Lørdag 10. august kl. 17.54

    Soknedalstunnelen stengt

    Soknedalstunnelen på E6 er stengt i retning mot Trondheim på grunn av bilberging. Det opplyser Vegtrafikksentralen på X.

  • Lørdag 10. august kl. 17.53

    Bil rulla rundt i Gjøvik

    Ein bil med personar i køyrde av vegen og rulla rundt i Gjøvik. Det melder politiet. Dei er snart på staden og seier det ikkje er meldt om personskade foreløpig.

  • Lørdag 10. august kl. 17.52

    Brann i varebil i Bremanger

    Det melder 110 vest. – Me fekk melding klokka 17.56 om røykutvikling frå ein varebil, seier Jostein Steinsland Hauge ved 110 Vest. – Litt seinare fekk me video frå staden, då hadde bilen begynt å brenne og det var kraftig røyk. Bilen skal befinne seg nær eit forlete bygg, opplysar Hauge. Brannvesenet er framme på staden og har starta sløkkingsarbeidetet. Det er ikkje fare for spreiing til bygg. Brannvesenet har fått slått ned brannen, og held fram med vidare kjøling.

  • Lørdag 10. august kl. 17.47

    Rykka ut til kajakkpadlarar

    To kajakkpadlarar fekk problem på Mjøsa utanfor Kapp i Østre Toten. Politiet melder at dei hadde møtt på bølger og vind og den eine kom seg ikkje opp i kajakken etter å ha rulla. Redningsselskapet plukka dei opp og dei blir følgt opp på Gjøvik sjukehus.

  • Lørdag 10. august kl. 17.43

    Bråk og amper stemning utfor butikk på Kvadrat

    Politiet dro til kjøpesenteret Kvadrat i Sandnes etter melding om bråk og amper stemning utfor en butikk. Vektere på stedet ba om bistand. Politiet har nå kontroll på en person som skal ha truet en annen med kniv.

  • Lørdag 10. august kl. 17.43

    Personer med våpen – Viste seg å være filminnspilling

    Politiet fikk melding om to personer med våpen ved Hunsfoss Næringspark i Vennesla. Det viste seg å være en filminnspilling, melder politiet.

  • Lørdag 10. august kl. 17.39

    Celine Borge avsluttet OL-turneringen ett slag under par

    Golferen fra Tønsberg, Celine Borge avsluttet OL-turneringen med ett slag under par. 27-åringen gikk de to første rundene henholdsvis to og seks slag under par, og fredag satte hun seg selv i en god posisjon i medaljekampen med ett slag under par. Hun åpnet golfturneringen med en solid runde onsdag, ett slag under par. Det ble fulgt av henholdsvis ett og tre slag over par på den andre og tredje runden. Lørdag innledet hun med ett par, én birdie og en bogey på de tre første hullene, før det ble tre strake par. Borge leverte ytterligere fire birdier på runden, men tre bogeyer spolerte den helt store klatringen på listene. Den norske kvinnen endte til slutt to slag over par totalt. For Madelene Stavnar ble det en dag på tre slag over par, og 23-åringen fra Tønsberg måtte tåle én dobbel bogey og fem bogeyer. I løpet av runden ble det likevel to birdier, før hun på det aller siste hullet vartet opp med en eagle. Dermed endte runden turneringen tolv slag over par. (©NTB)

  • Lørdag 10. august kl. 17.39

    Rykket ut etter melding om våpen – var filminnspilling

    Lørdag ettermiddag fikk politiet melding om at to personer bar våpen i området Vennesla.

  • Lørdag 10. august kl. 17.29

    Seilerne Næss og Rønningen fra Tønsberg legger opp

    – I løpet av høsten kommer vi til å legge opp. Det sier Helene Næss og Marie Rønningen til NRK. Duoen var medaljehåp for Norge i 49er FX-klassen, men måtte ta til takke med å bli nummer fire. Nå har de altså bestemt seg for at dette ble deres siste OL. – Legger dere opp som seilere nå som OL er ferdig? – Ja, i hvert fall olympisk seiling. Det er jo mye annet det går an å gjøre. Andre muligheter å holde sammen på.

  • Lørdag 10. august kl. 17.18

    Beboere fått i seg røyk etter brann

    Det har vært et mindre branntilløp på en adresse på Hvalstrand i Asker. Brannen er slukket, og beboerne har fått i seg litt røyk, skriver politiet på X. De blir tilsett av helsepersonell.

  • Lørdag 10. august kl. 17.12

    Bil har kjørt i grøfta

    En bil skal ha kjørt ut i grøfta på fylkesvei 41 i Åmli, opplyser politiet. Det er ikke meldt om personskade per nå.

  • Lørdag 10. august kl. 17.06

    Sjefen over alle sjefer

    Den siste seierstangoen kunne ikke vært vakrere dirigert.

  • Lørdag 10. august kl. 17.04

    Motorsyklist køyrde av vegen i Luster

    Ein motorsyklist har køyrd av vegen i Luster kommune, melder Vest politidistrikt. Motorsyklisten hadde låg fart då han køyrde av vegen, og er send til Lærdal sjukehus med mogleg brot i kragebeinet. Det er inga mistanke om køyring i påverka tilstand. Ingen trafikale problem på staden.

  • Lørdag 10. august kl. 17.04

    Gjør flere endringer på laget mot Viking

    Lørdag kveld er det klart for toppkamp mellom Viking og Bodø/Glimt i Stavanger. Allerede er klart at verken Brede Moe eller Urlik Satlnes er med til oljebyen grunnet skader. Det betyr at Glimt-trener Kjetil Knutsen gjør flere endringer på laget som starter toppkampen: Haikin; Sjøvold, Bjørtuft, Gundersen, Sørensen; Fet, Berg, Evjen; Sørli, Kapskarmo, Mikkelsen. På benken sitter spillere som Bjørkan, Hauge og Høgh. Bodø/Glimt leder Eliteserien med 40 poeng på 18 kamper. Viking er på tredjeplass med 32 poeng, men har en kamp mindre spilt enn serielederen.

  • Lørdag 10. august kl. 17.02

    Norsk duo legger opp

    Helene Næss og Marie Rønningen var medaljehåp for Norge i 49er FX, men måtte ta til takke med å bli nummer fire. Dette ble deres siste OL. – Legger dere opp som seilere nå som OL er ferdig? – Ja, i hvert fall olympisk seiling.

  • Lørdag 10. august kl. 16.59

    MC ulykke

    En MC skal ha kjørt ut av Løddesølveien i Arendal, melder politiet. Det er ikke meldt om alvorlig personskade.

  • Lørdag 10. august kl. 16.50

    Ulykke mellom mc og bil i Larvik

    Nødetatene rykket ut 16:47 til melding om en ulykke mellom en motorsyklist og bil. Motorsyklisten skal ha kjørt inn i en bil bakfra. Føreren av motorsykkelen er bevisst og kjørt til legevakten. Politiet meldte først at det var bilen som hadde kjørt på motorsyklisten og kjørt videre.

  • Lørdag 10. august kl. 16.50

    Motorsyklist er påkjørt i Larvik

    Nødetatene rykker ut til Larvik hvor en motorsyklist er påkjørt av en bilist. Motorsyklisten er bevisst og våken, og kjørt til legevakten, opplyser politiet på X. Sjåføren av bilen har kjørt videre, politiet forsøker å finne føreren.

  • Lørdag 10. august kl. 16.46

    Keepergigant Lunde ble historisk: – For en dronning!

    Katrine Lunde kunne krone et enormt mesterskap med sitt tredje gull i sommer-OL.

  • Lørdag 10. august kl. 16.36

    Blir sjekka av helse etter ulukke

    Det var to personar i bilen som køyrde av vegen på E6 i Øyer. Politiet melder at bilen hadde køyrd i grøfta og det er ukjent korleis dette skjedde. Dei to personane blir sjekka av legar på Lillehammer sjukehus.

  • Lørdag 10. august kl. 16.34

    E18 er stengt

    Det har vært en bilbrann utenfor Hemtunnelen i Tønsberg. Brannen i personbilen er slukket og ingen personer er skadet. E18 er stengt i begge retninger, opplyser politiet på X.

  • Lørdag 10. august kl. 16.34

    E18 er åpnet igjen etter bilbrann

    E18 er åpnet igjen etter en bilbrann utenfor Hemtunnelen i Tønsberg. – Vegen kan være stengt en kort periode på et senere tidspunkt, for å fjerne bilen det brant i, opplyser Statens vegvesen. Ingen personer ble skadet som følge av brannen. 16:30 opplyste politiet at E18 er stengt i begge retninger. Et kvarter senere meldte de at trafikken i sydgående løp går som normalt. Kort tid etter opplyste politiet at E18 er åpnet igjen, men ett felt i nordgående retning mot Drammen er fortsatt stengt. Rett før 17:00 er alle felt åpnet igjen, og trafikken kan gå som normalt.

  • Lørdag 10. august kl. 16.34

    Ett felt er stengt på E18 i nordgående løp

    E18 er åpnet igjen etter en bilbrann utenfor Hemtunnelen i Tønsberg. Brannen i personbilen er slukket og ingen personer er skadet. 16:30 opplyste politiet at E18 er stengt i begge retninger. Et kvarter senere meldte de at trafikken i sydgående løp går som normalt. 16:50 opplyser politiet at E18 er åpnet igjen, men ett felt i nordgående retning mot Drammen er fortsatt stengt.

  • Lørdag 10. august kl. 16.33

    Død person funnet i sjøen i Tvedestrand

    Antatt pårørende er varslet.

  • Lørdag 10. august kl. 16.26

    EL-sparkesykkel ulykke

    En ulykke med EL-sparkesykkel skal ha skjedd ved Bjørnebærsvingen i Arendal, skriver politiet. En person er involvert. Vedkommende skal være oppegående og sjekkes av ambulansen på stedet.

  • Lørdag 10. august kl. 16.23

    En person funnet død

    En person skal ha blitt funnet død i Gjeving i Tvedestrand. Det melder politiet like før klokken 15 lørdag. Per nå er det ikke noe som tyder på noe straffbart. Det blir ikke startet livreddende førstehjelp på stedet. Politiet har en mistanke om hvem avdøde er og antatt pårørende er varslet.

  • Lørdag 10. august kl. 16.23

    OL-gullet klart: «Merci» Stine Bredal Oftedal!

    (Norge – Frankrike 29–21) Hun styrte Norge til OL-gull i sin aller siste kamp.

  • Lørdag 10. august kl. 16.20

    «Sjefen over alle sjefer» er gift

    Asgeir Borgemoen (53) og Heidi Ottesen Sandmo ga hverandre sine «ja» i Immanuelskirken i Halden lørdag.

  • Lørdag 10. august kl. 16.20

    Hedvig Doksråd ble verdensmester

    Hedvig Doksrød fra Sandefjord tok gull under konkurransen Waszp Games. Det er verdensmesterskapet for flyvende (foilende) enmannsjoller. Konkurransen har vært i Sandefjord, hvor 180 konkurransebåter har deltatt. Marie Butler Wang fra Tønsberg Seilforening tok sølv og Nora Doksrød fra Sandefjord Seilforening tok bronse.

  • Lørdag 10. august kl. 16.13

    Mastrafjordtunnelen åpen

    E39 Mastrafjordtunnelen i Stavanger er åpen, men med nedsatt hastighet i deler av tunnelen. Bilberger er på vei for å bistå kjøretøy med stans.

  • Lørdag 10. august kl. 16.13

    Mastrafjordtunnelen stengt

    E39 Mastrafjordtunnelen i Stavanger er stengt på grunn av et kjøretøy med stans i kjørebanen.

  • Lørdag 10. august kl. 16.00

    Opplysninger til VG: Politiet undersøker flere tilfeller av skadeverk

    – Viktig at media respekterer min klients behov for privatliv og ro, svarer Marius Borg Høibys forsvarer.

  • Lørdag 10. august kl. 15.56

    Trafikkulukke på E6 i Øyer

    Ein person og ein bil er involvert i ei ulukke på E6 i Øyer. Politiet er på staden og meldar om at det er redusert framkjømd. Ukjent skadeomfang.

  • Lørdag 10. august kl. 15.48

    Over 800 mista straumen i Masfjorden kommune

    Det melder avisa Strilen. 864 abonnentar mista straumen rundt kl. 15.30, seier BKK til avisa. Klokka 15.48 melde BKK at straumen var tilbake for alle råka abonnentar.

  • Lørdag 10. august kl. 15.47

    Vil løse statens pengeknipe uten skattehopp

    – Fullt løsbart, sier finansminister Trygve Slagsvold Vedum om statens kraftige utgiftsvekst.

  • Lørdag 10. august kl. 15.31

    Større leteaksjon i Lom – begge barna funnet

    En gutt og en jente på fem og seks år var savnet i omtrent fire timer.

  • Lørdag 10. august kl. 15.23

    Leteaksjon etter to barn i Lom

    Politiet leitar etter to barn som ikkje har kome til rette etter tur i Lom. Luftambulanse og frivillige er varsla, melder politiet.

  • Lørdag 10. august kl. 15.23

    To barn kommet til rette etter leteaksjon i Vågå

    De to barna som var savnet etter en tur i Finndalen i Vågå er nå gjort rede for, melder politiet. Barna i god form, og kom selv gående tilbake til utgangspunktet, ifølge politiet. De var savnet i omtrent 4 timer.

  • Lørdag 10. august kl. 15.23

    To barn kommet til rette etter leteaksjon i Lom

    De to barna som var savnet etter en tur i Finndalen i Vågå er nå gjort rede for, melder politiet. De er i god form, og kom selv gående tilbake til utgangspunktet, ifølge politiet. De var savnet i omtrent 4 timer.

  • Lørdag 10. august kl. 15.21

    Tre personer kjørt til legevakten etter trafikkulykke

    Det har vært en trafikkulykke på E18 ved Blommenholm i Bærum. – Tre personer er lettere skadet, og kjørt til legevakten for en sjekk, opplyser operasjonsleder Vidar Pedersen. Det har vært en påkjørsel bakfra.

  • Lørdag 10. august kl. 15.09

    Siktet for frihetsberøvelse og narkotika: Alle tre løslatt

    Tre menn i 20- og 30-årene ble pågrepet på en privatadresse på Jessheim på torsdag, siktet for frihetsberøvelse og narkotikaoppbevaring. Alle ble løslatt etter vurdering fra politiet, som ikke fant grunnlag for varetektsfengsling, skriver Romerikes Blad. Politiet rykket ut med flere patruljer, inkludert bevæpnet politi og hundepatrulje. En person er fornærmet i saken og ble tatt hånd om av helsepersonell, men ble ikke skadet. Politiet har ifølge avisen gjort flere beslag under aksjonen, men ikke kommentert hva som ble beslaglagt.

  • Lørdag 10. august kl. 14.55

    Tapte på Flekkerøy

    Fløy tapte 2–3 mot Vard Haugesund i en 2. divisjonskamp i fotball lørdag. Laget fra Kristiansand ligger nest sist på tabellen etter 16 kamper.

  • Lørdag 10. august kl. 14.51

    Passasje er jordras i Naustedalen i Sunnfjord

    Det er no passasje ved jordraset som vart utløyst i Naustedalen tidlegare i dag. Entreprenør er på staden og vil snart starte opprydding.

  • Lørdag 10. august kl. 14.45

    Fekk utdelt Øivind Berghs minnepris

    Bjørg Pas er årets vinnar av Øivind Berghs minnepris. Prisen går til unge og lovande fiolinistar og er på 25.000 kroner. Den er eit samarbeid mellom FolkOrg, Kork, Peer Gynt AS, etterkommarane etter Øivind Bergh og Sparebank 1 Gudbrandsdal. Ho fekk utdelt prisen under ein høgfjellskonsert i Rondane i dag og spelte deretter ein solokonsert.

  • Lørdag 10. august kl. 14.37

    Måling: Harris leder over Trump i viktige vippestater

    Ifølge målinger gjort av New York Times har Kamala Harris foreløpig et forsprang i tre vippestater.

  • Lørdag 10. august kl. 14.34

    Karmøytunnelen i Tysvær er åpen igjen

    Fv 553 Karmøytunnelen i Tysvær er åpen igjen etter tunnelen var stengt i en periode. Det var stengt på grunn av et stanset kjøretøy med røykutvikling.

  • Lørdag 10. august kl. 14.34

    Karmøytunnelen i Tysvær er stengt

    Fv 553 Karmøytunnelen i Tysvær er stengt inntil videre på grunn av et stanset kjøretøy med røykutvikling. Situasjonen er uavklart, og det er usikkert når tunnelen vil åpne igjen.

  • Lørdag 10. august kl. 14.22

    Fem år siden moskeangrepet i Bærum: – De sier at tiden leger alle sår, men det stemmer ikke

    Lørdag er det fem år siden Philip Manshaus drepte sin stesøster Johanne Zhangjia Ihle-Hansen (17) og gikk til angrep på moskeen Al-Noor Islamic Centre i Bærum. – De sier at tiden leger alle sår, men det stemmer ikke. Ikke etter ti år. Ikke så lenge vi lever, sa arbeids- og inkluderingsminister Tonje Brenna (Ap) i talen sin på minnemarkeringen i moskeen, og la til: – For vi som har blitt rammet av terror, har forstått det uforståelige. Hendene våre som stryker barnet over håret, vet at det er mulig å miste ham eller henne. Forebygging av ekstremisme finner sted på skolen, arbeidsplassen og ved middagsbordet hjemme, fortsatte hun. Brenna opplevde selv terroren og massedrapene på Utøya 22. juli 2011, da hun var generalsekretær i AUF. (NTB)

  • Lørdag 10. august kl. 14.16

    Rykker ut til MC-ulykke

    Nødetatene rykker ut til ei trafikkulykke i Sandnessjøen. Ifølge politiet er det snakk om en motorsykkel med to personer som har kjørt av veien. – Begge involverte er våkne og bevisste, skriver operasjonsleder Tommy Bech på politiloggen. De involverte sjekkes av ambulansepersonell på stedet.

  • Lørdag 10. august kl. 14.08

    Hun fikk Norges sterkeste mann til å gråte

    25 år gamle Solfrid Koanda er kanskje Norges største gullhåp i Paris. Det var ikke gitt at det skulle ende sånn.

  • Lørdag 10. august kl. 14.08

    Ukraina-offensiven: Russlands spesialstyrker deltar i kampene

    Samtidig ser Ukraina ut til å utvide invasjonen av Russland til å gjelde enda en region.

  • Lørdag 10. august kl. 14.07

    Laveste strømpris noensinne søndag

    Strømkunder i deler av landet får betalt rekordmye for å bruke strøm i en time i morgen.

  • Lørdag 10. august kl. 13.56

    Fagdirektør ved SUS slutter

    Lege og fagdirektør Erna Harbo slutter ved Stavanger universitetssjukehus og går til en privat HMS-aktør, melder Stavanger Aftenblad. Erna Harbo begynner i bedriftshelsetjenesten hos Medco 1. desember. – Jeg gleder meg masse til å ta med meg alt jeg har av erfaring inn i den nye jobben. Jeg gleder meg til å jobbe med arbeidsmedisin, som jeg synes er veldig spennende. Og jeg gleder meg til å jobbe mer med forebygging, sier Harboe til avisen.

  • Lørdag 10. august kl. 13.51

    Øya-festivalen: – Billettkøen går fra Tøyen til Carl Berner

    Det meldes om lange køer til inngangen av Øyafestivalen lørdag ettermiddag. Køen dirigeres for øyeblikket ned mot utgangen av festivalområdet, skriver Avisa Oslo. – Billettkøen går fra Tøyen til Carl Berner, skriver en tipser som står i køen til NRK klokken halv to. Arrangøren har nå omdirigert personell for at køene skal gå raskere. – Vi prøver å løse det så fort som mulig, sier PR-sjef Jonas Prangerød. Han forteller at det er lang kø for de som ikke har byttet billetten til armbånd, slik festivalen har anbefalt å gjøre på forhånd. – De har kommet samtidig og på kort tid, sier PR-sjefen. Politiet er på plass på festivalområdet, og opplyser at det ikke har vært noe utfordringer så langt. – Vi har ikke vært nødt til å bruke særlig med ressurser på festivalen så langt, heller ikke i dag, sier operasjonsleder Vidar Pedersen.

  • Lørdag 10. august kl. 13.48

    Hjemmelaget leder

    Fløy leder 1–0 til pause mot Vard Haugesund i en 2. divisjonskamp i fotball i Kristiansand lørdag ettermiddag.

  • Lørdag 10. august kl. 13.48

    Bevæpnet politi etter voldshendelse i Trondheim

    Én person er pågrepet.

  • Lørdag 10. august kl. 13.47

    Bevæpna politiaksjon på Lademoen i Trondheim

    En person har fått skader i hodet etter en voldshendelse på Lademoen i Trondheim. Vedkommende er bevisst og får hjelp av helsepersonell. Bevæpna politi er i området og leter etter gjerningspersonen.

  • Lørdag 10. august kl. 13.43

    Mener Brækhus er «tidenes beste»: – Hun var nesten utilnærmelig

    Uansett hvordan det går mot amerikanske Maricela Cornejo (37) i Las Vegas natt, mener en av Ring Magazines rangeringseksperter at Cecilia Brækhus (42) er tidenes beste kvinnebokser.

  • Lørdag 10. august kl. 13.42

    To til legevakt etter trafikkulukke i Svandalsflonatunnelen i Ullensvang

    Ein bil har køyrt i fjellveggen inne i Svandalsflonatunnelen på E134 i Ullensvang kommune. Det melder politiet. Det var to personar i bilen. Dei melde seg uskadd då brannvesenet kom til staden, men er sende til legevakt ved Odda sjukehus. Det er inga mistanke om køyring i påverka tilstand, melder politiet. Vegen er no rydda og tunnelen opna for fri ferdsel.

  • Lørdag 10. august kl. 13.42

    Ulukke i Svandalsflonatunnelen

    Ein bil har køyrt i fjellveggen inne inne i Svandalsflonatunnelen på E134 i Ullensvang kommune. Det melder politiet. Det var to personar i bilen og begge skal vere uskadd. Samtlege naudetatar er på veg mot staden. Vegtrafikksentralen melder at tunnelen er førebels stengt.

  • Lørdag 10. august kl. 13.42

    E134: Manuell dirigering i Svandalsflonatunnelen etter trafikkulukke

    Ein bil har køyrt i fjellveggen inne inne i Svandalsflonatunnelen på E134 i Ullensvang kommune. Det melder politiet. Det var to personar i bilen og begge skal vere uskadd. Brannvesenet dirigerar trafikken på staden, og det er lite trafikk, melder Vegtrafikksentralen.

  • Lørdag 10. august kl. 13.40

    22-fot båt gått ned

    Ein båt som låg til kai i Øygarden i Straumssundet har gått ned. Brannvesenet er på veg for kontroll og avgrensing av utslepp frå båten.

  • Lørdag 10. august kl. 13.31

    Jordras i Naustedalen

    Eit mindre jordras sperrer fylkesveg 5691 ved Styggelia i Naustedalen. Det er ikkje mistanke om personskade knytt til raset.

  • Lørdag 10. august kl. 13.31

    Køkaos på Øyafestivalen: – Helt sinnssykt!

    Det hopet seg virkelig opp i køen utenfor Øyafestivalen.

  • Lørdag 10. august kl. 13.31

    Effektiv på jobb: Slik rydder du unna tidstyvene

    Ekspertene deler sine råd om hvordan du skal finne tid til de viktigste arbeidsoppgavene i høst.

  • Lørdag 10. august kl. 13.31

    Billig strømsøndag

    Strømmen på Sørlandet vil i gjennomsnitt koste 31,3 øre per kilowattime søndag. Billigst blir strømmen mellom klokka 13 og 14 med -70.9 øre.

  • Lørdag 10. august kl. 13.26

    Bil falt ned på togspor i Halden

    Østfoldbanen er åpen igjen mellom Halden og Kornsjø. En bil falt ned på jernbanesporet i Tistedal i Halden lørdag ettermiddag. Bilen er fjernet fra sporet. Togtrafikken ble stanset i noen timer, men er nå i gang igjen. Føreren av bilen ble sjekket av helsepersonell. Det er ikke mistanke om rus, opplyser politiet. Det er uvisst hva som er årsaken til at bilen havnet i sporet.

  • Lørdag 10. august kl. 13.25

    Katrine Lundes super-OL: Håndskreven suksessoppskrift

    Den 44-årige OL-målvakten blir aldri digital.

  • Lørdag 10. august kl. 13.25

    Vet vi valgvinneren i september?

    USA-valget kan være avgjort i september. Og ikke av politikerne.

  • Lørdag 10. august kl. 13.19

    Innbrot på privat adresse i Bergen

    Politiet har fått melding om innbrot i ei leilegheit i Bergen. Innbrotet skal ha skjedd medan eigar var bortreist på ferie. Inngangsdøra var brote opp og ei rekkje verdigjenstandar har blitt stole frå leilegheita. Politiet gjer undersøkingar på åstaden.

  • Lørdag 10. august kl. 13.18

    Ørn i nød fikk hjelp av brannvesenet

    En ørn som satt fast i en møkkakjeller i Espelandsveien i Sandnes er nå hjulpet løs av mannskap fra Stangeland stasjon. – Viltnemda har kommet og tar hånd om ørnen videre, sier vaktleder Joakim Stangeland i Rogaland brann og redning IKS.

  • Lørdag 10. august kl. 13.18

    Ørn i nød i Sandnes

    En ørn sitter fast i en møkkakjeller i Espelandsveien i Sandnes. Mannskap fra Stangeland stasjon kjører ut for å se om de kan bistå med å hjelpe ørnen løs.

  • Lørdag 10. august kl. 13.15

    Farevarsel om mye regn

    Det forventes mye regn i Trøndelag og helt sør på Helgeland søndag. Enkelte steder kan det komme mellom 60-80 millimeter med regn i løpet asv 24 timer. Det er usikkert hvor bygene vil treffe. Det er derfor sendt ut et farevarsel om mye nedbør. Det er også venta en del vind. På kysten blir det vestlig sterk kuling.

  • Lørdag 10. august kl. 13.05

    Brann på Stord

    Klokka 12.50 får brannvesenet melding om brann i ein modul på eit industriområde på Eldøyane på Stord. Mannskap frå Leirvik stasjon rykte ut. Dei har stadfesta at det brenn og starta med evakuering, røykdykking og sløkking. Klokka 13.11 melder brannvesenet at dei har kontroll på brannen. Klokka 13.24 er brannen sløkt.

  • Lørdag 10. august kl. 13.04

    Tre biler i trafikkulykke - en sendt til legevakt

    Tre biler har vært involvert i en trafikkulykke ved Lierelva i Aurskog-Høland rett før klokken 13. Det er foreløpig ukjent hvor mange som har vært i bilene. Ambulanse har sjekket alle involverte, opplyser Finn Håvard Aas, operasjonsleder i Øst politidistrikt. – En person blir tatt med til legevakt for en sjekk, men det fremstår ikke alvorlig, sier Aas. Det er mindre materiale skader på bilene.

  • Lørdag 10. august kl. 13.04

    Tre biler i trafikkulykke

    Tre biler har vært involvert i en trafikkulykke i Aurskog-Høland rett før klokken 13. Det er foreløpig ukjent hvor mange som har vært involvert i ulykken. – Personene som har vært involvert blir sjekket av helse, opplyser vaktleder i Øst 110-sentralen Espen Stabell. Det er store materiale skader på bilene, og trafikale problemer på stedet. Det jobbes med å berge bilene, ifølge Stabell.

  • Lørdag 10. august kl. 12.57

    Arbeider falt fra tak i Vang

    En arbeider skal ha falt ned fra et tak i forbindelse med arbeid i Vang på Hedmarken. Adressen tilsier at det er snakk om arbeid ved datasenteret. Personen er bevisst og kjøres med ambulanse til Elverum. Politiet gjennomfører åstedsundersøkelser, forteller Atle Bernhoft Von Obstfelder i Politiet Innlandet.

  • Lørdag 10. august kl. 12.44

    Artisten Adele har forlovet seg

    Den britiske sangeren bekreftet forlovelsen under en konsert i München.

  • Lørdag 10. august kl. 12.38

    Går ut mot OL: – Må nok heve kvaliteten

    De aller fleste skulle vel sagt seg fornøyd med OL-bronse rundt halsen - noe Nyjah Huston trolig også er, men ikke med medaljens holdbarhet.

  • Lørdag 10. august kl. 12.37

    Bilstans på europaveien

    To biler har stanset på E39 ved Trysfjordbrua i Kristiansand, melder politiet. Trafikken går som normalt, men farten er redusert.

  • Lørdag 10. august kl. 12.30

    Å kjøpe bil har blitt risikosport

    «Disrupsjon» bør reguleres.

  • Lørdag 10. august kl. 12.29

    Mer KI-juks på eksamen

    Antall studenter som blir tatt for juks med kunstig intelligens øker, ifølge avisa Khrono. Professor og KI-ekspert Morten Goodwin ved Universitetet i Agder snakket om temaet i Helgemorgen lørdag.

  • Lørdag 10. august kl. 12.07

    Ingen interesse

    Ingen firmaer har meldt sin interesse for å leie ut elsparkesykler i Lillesand, skriver Lillesands-Posten. To anbudskonkurranser har vært gjennomført etter at saken var oppe i bystyret i vinter.

  • Lørdag 10. august kl. 12.06

    Har sendt ut farevarsel for regn

    Meteorologene har sendt ut gult farevarsel for regn i deler av Trøndelag og helt sør på Helgeland søndag. – Søndag ventes lokalt mye nedbør, 60–80 millimeter på 24 timer. Det kan også komme 30–40 millimeter på 6 timer, melder Meteorologene på X. Det er usikkert hvor de største mengdene vil komme, men nedbøren ventes først i sørlige området, står det i farevarselet. (©NTB)

  • Lørdag 10. august kl. 11.56

    Påkjørt bakfra på Rosten

    En bil er blitt påkjørt bakfra på Østre Rosten i Trondheim. De som var involvert i kollisjonen skal klage på smerter etterpå. Politiet og ambulanse er på vei.

  • Lørdag 10. august kl. 11.55

    Brann i dekk og søppel i Sandefjord

    Sør-Øst 110 melder at brannvesenet har rykket ut etter melding om brann i noen dekk og søppel i Vardeveien i Sandefjord.

  • Lørdag 10. august kl. 11.42

    MC-ulykke i Kviteseid

    Politiet opplyser at tre motorsykler er involvert i en ulykke ved Vrådal i Kviteseid kommune. Ifølge politiet har ulykken trolig skjedd i forbindelse med en kortesje som pågår der. – En politimotorsykkel som ledsager kortesjen er på stedet og andre nødetater på vei. En person har noe smerter, sier operasjonsleder Marianne Stabell Mørch ved Sør-Øst politidistrikt. Ved 12.30-tiden opplyser politiet at en motorsykkel kjørte inn i en annen bakfra og deretter veltet. Den ene MC-føreren er brakt til sykehus med ambulanse. – Trafikken er nå i gang igjen, men det er lange køer på stedet, sier operasjonslederen. Klokken 13.15 melder politiet at trafikken på stedet går som normalt igjen.

  • Lørdag 10. august kl. 11.39

    Mastrafjordtunnelen åpen igjen

    Mastrafjordtunnelen og Byfjordtunnelen i Stavanger er åpen igjen. I forbindelse med at Mastrafjordtunnelen var stengt ble også Byfjordtunnelen stengt for å hindre køoppbygging inne i tunnelen.

  • Lørdag 10. august kl. 11.39

    Mastrafjordtunnelen stengt på grunn av bilberging

    E39 Mastrafjordtunnelen i Stavanger er stengt på grunn av bilberging. Det er usikkert når tunnelen vil åpne igjen, melder vegtrafikksentralen. I forbindelse med at Mastrafjordtunnelen er stengt så har også Byfjordtunnelen blitt stengt for å hindre køoppbygging inne i tunnelen. Bilberger er på plass i Mastrafjordtunnelen.

  • Lørdag 10. august kl. 11.38

    Krever måke-tiltak: – Begynner å bli hatet

    Sp-politiker Fredrick Bjerke mener at man blant annet bør vurdere å skyte måker. Det er motpartene langt fra enige i.

  • Lørdag 10. august kl. 11.20

    MC-ulykke på E18 i Porsgrunn – en person til sykehus

    Nødetatene har rykket ut etter melding om en trafikkulykke ved Kjørholttunnelen på E18 i Porsgrunn. Politiet opplyser at en motorsykkel har kjørt inn i en bil bakfra. Ulykken har skjedd i sørgående retning rett før tunnelen. – Det virker ikke som om noen er alvorlig skadet, opplyser operasjonsleder Marianne Stabell Mørch ved Sør-Øst politidistrikt. Like etter klokken 12 opplyser politiet at MC-føreren er kjørt til sykehus med lettere skader. – Personene i bilen fremstår uskadet, men tar selv en tur til legevakta, sier Stabell Mørch.

  • Lørdag 10. august kl. 11.20

    MC-ulykke på E18 i Porsgrunn

    Nødetatene har rykket ut etter melding om en trafikkulykke ved Kjørholttunnelen på E18 i Porsgrunn. Politiet opplyser at en motorsykkel har kjørt inn i en bil bakfra. Ulykken har skjedd i sørgående retning rett før tunnelen. – Det virker ikke som om noen er alvorlig skadet, opplyser operasjonsleder Marianne Stabell Mørch ved Sør-Øst politidistrikt.

  • Lørdag 10. august kl. 11.19

    Fra tog til vei

    Vannprodusenten Voss i Iveland har ikke lenger råd til å frakte vannet med tog, skriver Fædrelandsvennen. Dermed kan det bli lastebiler som fra nyttår sørger for frakten. Grunnen skal være en varslet prisøkning hos CargoNet, som står for togtransporten.

  • Lørdag 10. august kl. 11.13

    Trafikkuhell på riksvei 44 ved Braut

    Nødetatene er på stedet etter et trafikkuhell på riksvei 44 ved Braut i Klepp kommune. Det er et kjøretøy involvert som har fått materielle skader, men det skal ikke være personskade. Trafikken blir dirigert i et kjørefelt. Føreren har kjørt inn i et tre. Det blir opprettet sak på kjøring uten gyldig førerkort og uaktsom kjøring.

  • Lørdag 10. august kl. 11.05

    Kvinne overmannet på brygge – forsøkte seg på båtinnbrudd

    Politiet er på vei til Nordre Jarlsberg brygge i Holmestrand etter melding om en kvinne som forsøkte å bryte seg inn i båter ved brygga. – En person forsøkte å stoppe henne, men ble da slått etter med en jernstang eller lignende, sier operasjonsleder Marianne Stabell Mørch ved Sør-Øst politidistrikt. Ifølge politiet kom andre personer til og fikk lagt kvinnen i bakken og har kontroll på henne. Klokken 11.13 opplyser politiet at de har kommet frem til stedet og har kontroll på kvinnen.

  • Lørdag 10. august kl. 11.05

    Kvinne overmannet på brygge – slo mann med jernstang

    Politiet er på vei til Nordre Jarlsberg brygge i Holmestrand etter melding om en kvinne som forsøkte å bryte seg inn i båter ved brygga. – En person forsøkte å stoppe henne, men ble da slått etter med en jernstang eller lignende, sier operasjonsleder Marianne Stabell Mørch ved Sør-Øst politidistrikt. Ifølge politiet kom andre personer til og fikk lagt kvinnen i bakken og har kontroll på henne. Klokken 11.13 opplyser politiet at de har kommet frem til stedet og har kontroll på kvinnen. – Hun hadde ødelagt en luke på en båt og kastet to sykler i vannet. I tillegg hadde hun slått en mann i armen med en jernstang og sparket han, sier Stabell Mørch. Operasjonslederen tilføyer at kvinnen ble tatt hånd om av helsepersonell. Politiet oppretter sak og avhører personer på stedet. – Det er mulig kvinnen har tatt gjenstander fra flere steder og kastet disse rundt, sier Stabell Mørch, som en oppfordring til folk om å melde fra til politiet dersom noen savner noe.

  • Lørdag 10. august kl. 11.04

    Steinras på fylkesvei 715

    Det har gått et lite steinras på fylkesveien like ved Flakk fargekai. Det skal være steiner i begge kjørefelta, men det skal være mulig å passere. Statens vegvesen forteller at de har folk på vei for å rydde opp.

  • Lørdag 10. august kl. 11.02

    Signalfeil på T-banen: Vil føre til forsinkelser

    Sporveien melder lørdag formiddag om at det er en signalfeil på T-banen ved Holmenkollen i Oslo. Det vil føre til forsinkelser på T-bane linje 1, opplyser de. De er i gang med å løse problemet.

  • Lørdag 10. august kl. 11.02

    Kongeparet følger OL fra hytta

    Ikke et øyeblikk forbigått! skriver Det norske kongehuset på Instagram.

  • Lørdag 10. august kl. 10.56

    Shippingtopp hardt ut mot eget land: – Uansvarlige klimaprofitører

    Lasse Kristoffersen i Wallenius Wilhelmsen mener nordmenn er uansvarlige og må gjøre mer for å avverge klimakrisen. – Vi tar ikke jobben selv.

  • Lørdag 10. august kl. 10.56

    Tid for norsk selverkjennelse

    Det er på tide at vi nordmenn tar inn over oss at vi har opptrådt som ansvarsløse karbonprofitører. Vi har bygget en enorm rikdom på å selge global oppvarming gjennom olje og gass, men har ikke vært villige til å ta jobben med å redusere egne utslipp.

  • Lørdag 10. august kl. 10.50

    Glimt må klare seg uten nøkkelduo i storkampen mot Viking

    Verken Ulrik Saltnes eller Brede Moe er med når serieleder Bodø/Glimt gjester tabelltreer Viking i Stavanger lørdag kveld. Både Saltnes og Moe måtte forlate banen underveis i 1-0-seieren mot Jagiellonia Bialystok i mesterligakvalifiseringen onsdag. Duoen reiste ikke med resten av troppen videre til Stavanger. Hjemme i Bodø skal de i stedet gjennom MR-undersøkelser. Dermed føyer de seg inn på en allerede lang skadeliste. Den inneholder fra før navn som Brice Wembangomo, Omar Elabdellaoui og Daniel Bassi. – Vi får se hvor godt vi klarer å bygge oss opp i et så tøft kampprogram som er. Det er utfordrende, men det er en spennende utfordring, sier Kjetil Knutsen til Avisa Nordland før oppgjøret mot Viking. Siddisene ligger åtte poeng bak Glimt med én kamp mindre spilt. Knutsen vil likevel ikke kalle det en «gullkamp». – Det prøvde de på i fjor. Der bommet de vel. Jeg tipper at alle rundt klubben ønsker en gullkamp, mens de i klubben vil snakke minst mulig om det. Vi er i den siste kategorien. Vi er opptatt av at vi skal gjøre gode prestasjoner, og vi vet hvilke redskaper og virkemidler vi skal bruke inn mot neste kamp, sier han. (©NTB)

  • Lørdag 10. august kl. 10.49

    RBK-midtstopper lånes ut til svensk fotball

    Den 19 år gamle midtstopperen Håkon Røsten lånes ut fra Rosenborg til svenske Oddevold ut inneværende sesong. Det opplyser RBK i egne mediekanaler. Røsten var på banen i 15 seriekamper forrige sesong, men 19-åringen har ikke fått tillit av Alfred Johansson denne sesongen. Trønderne er nummer åtte i Eliteserien etter 16 spilte kamper. Oddevold er nummer 13 på nivå to i svensk fotball. (NTB)

  • Lørdag 10. august kl. 10.45

    Nora Baller om akne: – Rett og slett helt grusomt

    Nora Anette Slåttland Baller droppet å bli med på stranden på grunn av akne. Nå deler hun sin historie for at andre skal bli tryggere på huden sin.

  • Lørdag 10. august kl. 10.44

    Medaljehåpet Richard (30) har gått opp åtte kilo på et halvt år

    – Det tøffeste har vært å trykke i meg mat hele tiden, sier Richard Ordemann (30).

  • Lørdag 10. august kl. 10.40

    Fra politistasjonssjef til kryptobørs

    Mange kolleger er overrasket, men lensmann Lasse Kalvø (48) er ikke i tvil om at det føles rett. Nå skal han «etterforske» for Firi.

  • Lørdag 10. august kl. 10.36

    Trafikkulykke i Drangedal

    Politiet melder at nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke i Drangedal. – En bil har kjørt ut og havnet flere meter ut på et jorde. Det var to personer i bilen, men begge har kommet seg ut, opplyser operasjonsleder Marianne Stabell Mørch ved Sør-Øst politidistrikt. De involverte skal ha blitt påført mindre skader i utforkjøringen, ifølge politiet. Ved 12-tiden opplyser politiet at de to personene har blitt kjørt til sykehus med ambulanse for sjekk. – Ingen av dem er alvorlig skadet, sier Stabell Mørch. Det er foreløpig uklart hvorfor bilen har kjørt ut. Bilberging er rekvirert.

  • Lørdag 10. august kl. 10.14

    Fylkesvei rydda etter jordskred

    Fylkesvei 704 i Klæbu er nå rydda etter at det gikk et jordskred over deler av veien lørdag formiddag.

  • Lørdag 10. august kl. 10.06

    Vet vi valgvinneren i september?

    USA-valget kan være avgjort i september. Og ikke av politikerne.

  • Lørdag 10. august kl. 10.03

    Innbrudd på Sandmoen

    Uvedkommende har brutt seg inn i et bygg på Sandmoen i Trondheim. Det er stjålet kontanter fra en bedrift og en del gjenstander fra en annen bedrift. Da politiet kom til stedet var det ingen tyver på stedet. Det var også stjålet en bil fra stedet. Denne var det sporing på og er funnet ikke så langt fra stedet. Politiet jobber med å sikre spor.

  • Lørdag 10. august kl. 10.00

    Tre i køyrefelt fjerna

    Treet som blokkerte eit køyrefelt på E39 mellom Halhjem ferjekai og Liafjellstunnelen er no fjerna.

  • Lørdag 10. august kl. 9.56

    Fem år etter

    Som Johanne selv sa tre år før hun ble drept: «forutfattede meninger kan også føre til handlinger, og det kan være farlig».

  • Lørdag 10. august kl. 9.48

    Folkemøter om havvindplaner

    Det blir folkemøter i Farsund og Kvinesdal om havvind i neste uke, skriver Lister24. Bakgrunnen er høringen rundt havvind-prosjektet Sørlige Nordsjø 2. Det er Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) som inviterer til møtene.

  • Lørdag 10. august kl. 9.46

    Guardiola bekrefter: Stjernekvartett uteblir fra Community Shield

    EM-finalistene Rodri, Phil Foden, Kyle Walker og John Stones glimrer alle med sitt fravær når Manchester City møter Manchester United i Community Shield lørdag.

  • Lørdag 10. august kl. 9.42

    Rusla langs E6 i Steinkjer

    Politiet har tatt med seg ei dame som gikk langs E6 i Sørlia i Steinkjer. Hun forklarte til politiet at hun skulle til Inderøy. Hun fikk rusle videre, men fikk beskjed av politiet om å ikke gå langs E6.

  • Lørdag 10. august kl. 9.33

    Blir det OL-gull til Sørlandet?

    To sørlendinger kjemper lørdag om medaljer på den nest siste OL-dagen i Paris. Solfrid Koanda fra Grimstad er blant favorittene i vektløfting fra klokka 16, mens Katrine Lunde fra Kristiansand spiller håndballfinale for Norge klokka 15. Begge deler kan følges på NRK Sport på radio.

  • Lørdag 10. august kl. 9.32

    Tre i køyrefelt

    Eit køyrefelt på E39 mellom Halhjem fergekai og Liafjellstunnelen er blokkert av eit tre. Entreprenør er på veg.

  • Lørdag 10. august kl. 9.31

    Jordskred i Klæbu

    Det har gått et jordskred ved fylkesvei 704 i Svebakken i Klæbu. Skredet dekker halve veien, ifølge Veitrafikksentralen. En entreprenør er på vei for å sjekke hvor mye som har rast.

  • Lørdag 10. august kl. 9.23

    Utbrudd av kikhoste på barneskole i Bærum

    På Skui skole i Bærum har det blitt påvist et utbrudd av kikhoste på SFO. Det skriver skolen på sine hjemmesider. – Det anbefales at barn med forkjølelsesymptomer går og får testet seg. Folkehelseinstituttet skriver i et informasjonsbrev at kikhoste er mest alvorlig for de aller yngste. I tillegg viser de til egne råd for hva man skal gjøre dersom man er nærkontakter til noen med kikhoste.

  • Lørdag 10. august kl. 9.10

    Brann på kaien på Karmøy

    Nødetatene er på vei til Husøyvegen på Karmøy etter melding om brann ved kaien. Det er mye røyk på stedet, men ikke fare for spredning. Det er ikke sikkert hva som brenner, så publikum bes holde seg unna stedet inntil videre. Det er et industriområde på kaien.

  • Lørdag 10. august kl. 9.10

    Brann på kaien på Karmøy er slukket

    En brann i Husøyvegen på Karmøy ved kaien er nå slukket. Det var mye røyk på stedet, men ikke fare for spredning. Det var ikke sikkert hva som brant, og publikum ble bedt om å holde seg unna stedet inntil videre. Det er et industriområde på kaien, og brannvesenet tok i bruk røykdykkere for å slukke brannen. Det er ikke meldt om personskade. Politiet oppretter en undersøkelsesak og avhører vitner på stedet.

  • Lørdag 10. august kl. 9.01

    Pizzaovn førte til brannutrykning i Brumunddal

    Like før kl. 8 lørdag morgen rykker nødetatene ut til røykutvikling i Parkgården i Brumunddal sentrum. – Ingen åpne flammer, men det har oppstått en teknisk feil på en pizzaovn som medførte mye røyk, melder Atle Bernhoft Von Obstfelder i Politiet Innlandet. Brannvesenet har kontroll på stedet, som det når foretas en utluftning på.

  • Lørdag 10. august kl. 9.00

    El-moped tok fyr innendørs

    Politiet opplyser at nødetatene har rykket ut etter melding om brann i et rekkehus i Tønsberg. Meldingen går ut på at det er observert svart røyk på stedet og evakuering er iverksatt. Klokken 09.06 opplyser politiet at brannvesenet har kontroll på brannen. – Det er kun røyk nå og det har brent i en el-sparkesykkel som sto inne. Den er tatt ut, sier operasjonsleder Marianne Stabell Mørch. ved Sør-Øst politidistrikt. Alle beboere ble evakuert ut og ifølge politiet virker det ikke å være noen personer som har blitt skadet. – Det er også kontroll på en liten hund som var inne, sier operasjonslederen. Klokken 10.10 konkluderer politiet med at det er en el-moped som brant. – Den hadde stått inne i gangen og en beboer er sjekket av ambulansepersonell på stedet. Vedkommende trengte ikke ytterligere helsehjelp, sier operasjonslederen. Naboleilighetene ble reddet av sprinkleranlegg og ble ikke skadet, opplyser politiet som oppretter sak på hendelsen.

  • Lørdag 10. august kl. 9.00

    El-sparkesykkel tok fyr innendørs

    Politiet opplyser at nødetatene har rykket ut etter melding om brann i et rekkehus i Tønsberg. Meldingen går ut på at det er observert svart røyk på stedet og evakuering er iverksatt. Klokken 09.06 opplyser politiet at brannvesenet har kontroll på brannen. – Det er kun røyk nå og det har brent i en el-sparkesykkel som sto inne. Den er tatt ut, sier operasjonsleder Marianne Stabell Mørch. ved Sør-Øst politidistrikt. Alle beboere ble evakuert ut og ifølge politiet virker det ikke å være noen personer som har blitt skadet. – Det er også kontroll på en liten hund som var inne, sier operasjonslederen.

  • Lørdag 10. august kl. 8.59

    Melding om brann i rekkehus i Tønsberg - evakueres

    Brannvesenet har kontroll på brannen.

  • Lørdag 10. august kl. 8.51

    Grått i vest, blått i øst

    Det er ventet best lørdagsvær øst i Agder, ifølge Meteorologisk institutt. I Østlige strøk blir det perioder med sol, mens det vestover i fylket er ventet regnbyger. Det er ventet sørvestlig til vestlig bris, og liten kuling på kysten.

  • Lørdag 10. august kl. 8.51

    Travel natt for politiet

    Politiet i Vestfold og Telemark fikk varierte arbeidsoppgaver natt til lørdag. Les om det her:

  • Lørdag 10. august kl. 8.47

    Fire personar i arresten etter festivalnatt

    Fire personar er innsett i arrest i natt under Sus og Dus-festivalen i Odda. Tre personar for ordensforstyrring, éin for vald, melder politiet. Trass nokre hendingar med uro, har det generelt vore god stemning.

  • Lørdag 10. august kl. 8.43

    Warholm tom etter OL-sølvet: – Det svir

    Karsten Warholm (28) føler han skuffet trener Leif Olav Alnes (67) etter OL-sølvet.

  • Lørdag 10. august kl. 8.34

    Redusert fremkommelighet i Oslo sentrum lørdag

    Vegtrafikksentralen advarer om at det vil være mange mennesker i sentrum på lørdag. Det skal være et årlig stupearrangement på Operataket, hvor deltakerne skal hoppe fra høyder på 27 meter. – Det vil da være redusert fremkommelighet i området, advarer Vegtrafikksentralen på X. Området vil åpnes for publikum klokken 13 og vil vare til klokken 17.

  • Lørdag 10. august kl. 8.29

    Ble verden ført bak lyset om covid-19?

    I dag tror noen av Norges fremste eksperter at covid-19 kan ha lekket fra et laboratorium i Wuhan. – Saken kan bli tidenes største skandale, sier Sigrid Bratlie, som har en doktorgrad i molekylærbiologi. I Folkehelseinstituttet angrer professor Preben Aavitsland (FHI) angrer på at han avviste teorien og stolte på verdensledende forskere.

  • Lørdag 10. august kl. 8.10

    To fikk sjøstraff

    To personer fikk straff i en båtkontroll i Mandal fredag kveld, melder politiet. En kjørte for fort og en båtfører manglet lanterne på båten sin.

  • Lørdag 10. august kl. 8.03

    Person i vannet i Tønsberg

    Sør-Øst 110 opplyser at brannvesenet har rykket ut etter melding om en person som har havnet i vannet ved brygga i Tønsberg. Rett før klokken ni opplyser brannvesenet at personen er brakt i land og er i god behold. Det viste seg at politiet var på pletten før brannvesenet kom til stedet. Politipatruljen sørget for å bistå vedkommende som hadde falt i vannet.

  • Lørdag 10. august kl. 8.02

    Slagsmål i Sandnes

    I natt rykket politiet ut på melding om slagsmål blant flere personer i Langgata i Sandnes sentrum. Det var snakk om litt knuffing, men ingen ble skadet.

  • Lørdag 10. august kl. 8.00

    Gutt i tenårene blåste langt over lovlig verdi

    På Vestre karmøyveg i Haugesund ble en fører i natt stoppet i en rutinekontroll. Gutten i slutten av tenårene blåste langt over lovlig verdi og fikk førerkort beslaglagt.

  • Lørdag 10. august kl. 7.55

    Rykket ut på melding om truet person

    I natt rykket politiet ut til en adresse på Ualand i Eigersund kommune etter melding om en person som skal ha blitt truet. Da de ankom fant de ingen skadde, og ingen gjerningsperson.

  • Lørdag 10. august kl. 7.44

    Bærum golfklubb rammet av larveinvasjon

    Titusenvis av larver kryper på gresset til Bærum golfklubb, ifølge Budstikka. Daglig leder, Marius Thorp, sier til avisa at larvene spiser opp gresset og gjør kvaliteten på det dårligere. En av årsakene til at det kryr av larven, kan være den store nedbøren som kom i 2023. I tillegg har sommeren i år vært ganske våt. Larven er nemlig glad i fuktighet. Når skaden allerede har skjedd, er det lite man kan gjøre for å få ned forekomsten av larvene. Til tross for det gir banesjefen i Bærum Golfklubb, Guttorm Ray Tuxen, det et forsøk. Han har kjøpt 1500 mål med presenning som brukes for å dekke over gresset, og det skal han gjøre i minst to uker.

  • Lørdag 10. august kl. 7.38

    Slo etter folk på bussen

    Politiet har kontroll på en person som har trua og slått etter folk på en buss på Ranheim i Trondheim. Ingen ble skadd, men det var en ubehagelig opplevelse for de som satt på bussen. Den aggressive mannen ble kjørt til legevakta på grunn av smerter i en fot.

  • Lørdag 10. august kl. 7.37

    Ruskjørte på Tiller

    Politiet stoppa en bil på E6 forbi Tillerbyen. De mistenker at sjåføren, en mann i 40-åra, kjørte i berusa tilstand. Han ble tatt med til politihuset i Trondheim for å sikre bevis.

  • Lørdag 10. august kl. 7.37

    Tidligere Youtube-sjef er død

    Den tidligere amerikanske toppsjefen Susan Wojcicki ble 56 år gammel.

  • Lørdag 10. august kl. 7.36

    Ufin på Kolvereiddagene

    En mann i 20-åra oppførte seg ufint og bråktete på Kolvereiddagene i Nærøysund. Politiet på stedet kjørte mannen hjem og gav han et pålegg om å holde seg borte fra Kolvereid sentrum fram til klokka 10 lørdag. Men mannen kom likevel tilbake til sentrum. Dermed kan mannen vente seg ei anmeldelse for å ikke etterkomme et pålegg fra politiet.

  • Lørdag 10. august kl. 7.34

    Bråkte utenfor bolig

    En mann i 40-åra fikk beskjed av politiet i natt om å holde seg borte fra Skolegata i Steinkjer fram til lørdag morgen. I natt skal han, ifølge politiet, ha ringt på døra og bråket utenfor ett av husa der. Han var meget berusa da dette skjedde.

  • Lørdag 10. august kl. 7.32

    Knuste rute i Tegelverkstunet

    En mann i 30-åra blir anmeldt for å ha knust ei rute i Tegelverkstunet i Trondheim. Politiet gav også mannen beskjed om å holde seg borte fra stedet i tolv timer.

  • Lørdag 10. august kl. 7.05

    MC-fører til sykehus etter ulykke

    En MC-fører er fraktet til sykehuset med luftambulanse, etter en utforkjøring på E6 I Innlandet natt til lørdag. Motorsykkelen hadde kjørt av veien ved Springarbekksætre, omtrent to kilometer sørvest for Vålåsjøen på Dovrefjell. – Forholdet ble oppdaget ved en tilfeldighet av forbipasserende på E6. Fører av MC var noe nedkjølt. Han fremstår som moderat/alvorlig skadet, skriver politiet i Innlandet i en melding til pressen.

  • Lørdag 10. august kl. 7.00

    Mann drept av to isbjørner i Canada

    En mann ansatt på et radaranlegg er drept av to isbjørner på ei øy i Canada, opplyser arbeidsgiveren hans.

  • Lørdag 10. august kl. 6.39

    Ser tre grunner til nye bitcoin-rekorder i høst

    Markedsuro vil påvirke, men Bull Jenssen er likevel optimist. Han tror Trump vil spille en sentral rolle for kursutviklingen fremover.

  • Lørdag 10. august kl. 6.38

    Hvem er redd for Donald J. Trump?

    Todelt helsevesen og kritiske hvithetsstudier til side ...

  • Lørdag 10. august kl. 6.18

    MC-ulykke: Med luftambulanse til sykehus

    En MC-fører er moderat til alvorlig skadet etter å ha kjørt av veien på E6 i Innlandet.

  • Lørdag 10. august kl. 5.54

    Venezuelas president avviser tilbud om trygg utreise til et tredjeland

    Venezuelas president Nicolás Maduro avviser et tilbud fra Panama om tilretteleggelse av trygg utreise til et tredjeland.

  • Lørdag 10. august kl. 5.53

    USA har angrepet houthi-mål i Jemen

    Amerikanske styrker har ødelagt en rakettutskytingsrampe og en sjødrone i houthi-kontrollerte områder i Jemen det siste døgnet.

  • Lørdag 10. august kl. 5.03

    Norges veteraner blir med videre: – Jeg nyter å spille

    Norge har OLs eldste lag. Men ikke mange følger Stine Bredal Oftedal ut av landslaget etter lørdagens finale.