Nyheter:

  • Lørdag 3. august kl. 23.37

    Mann savnet i Østmarka

    Politiet forteller til VG at siste tegn fra mannen var rundt klokken 19.00 over telefon.

  • Lørdag 3. august kl. 23.36

    Råere blir det ikke: Drømmemannen 10

    Mer kjente navn får unnskylde, men denne norske OL-opplevelsen er det neppe mulig å toppe.

  • Lørdag 3. august kl. 23.34

    Skotheim og Rooth la gullplanen sammen – nå hylles de for samarbeidet

    Da Sander Skotheim (22) selv var sjanseløs på medalje, ga han beskjed til Markus Rooth (22): Si ifra hvis du vil ha hjelp.

  • Lørdag 3. august kl. 22.53

    Opptøyer i flere byer i Storbritannia

    Demonstranter har støtt sammen med politiet i flere britiske byer. Politiet melder om «alvorlig uorden» i Liverpool, der flere politifolk er blitt skadet.

  • Lørdag 3. august kl. 22.24

    Rooth hylles for historisk gull: – Jeg er sjokkert

    Tidligere friidrettshelter jubler nesten like mye som Markus Rooth (22) selv etter den sensasjonelle gullmedaljen i Paris lørdag kveld.

  • Lørdag 3. august kl. 22.21

    Fører tatt i beruset tilstand

    Politiet fikk klokken 21.14 lørdag kveld, tips fra publikum en person som skal ha kjørt i beruset tilstand. – Politiet fikk stoppet aktuell bil og fører framstår beruset. Han samarbeider ikke med politiet, som sikrer bevis i saken, opplyser operasjonsleder Else Helen Stokkebø. Fører blir med ta med inn til politiarresten for videre sjekk i saken.

  • Lørdag 3. august kl. 22.15

    Markus Rooth tok sensasjonelt gull i tikamp

    Markus Rooth hadde full kontroll på konkurrentene på den avsluttende 1500-meteren, og vant OL-gullet i tikamp. Rooth vant foran tyske Leo Neugebauer og Lindon Victor fra Grenada. Sander Skotheim endte på en 18. plass.

  • Lørdag 3. august kl. 22.08

    TMZ: Zac Efron til sykehus i Spania

    Skuespilleren skal ha blitt sendt til sykehus etter en hendelse i et svømmebasseng.

  • Lørdag 3. august kl. 22.03

    Politiet ber foreldre hente ungdommer

    Politiet melder lørdag kveld om mye fyll blant mindreårige personer på DDE og BEIST konsert i Melhus. – Det bes om at foresatte som vet at de har sine ungdommer på fest drar til stedet og henter dem, skriver operasjonsleder Else Helen Stokkebø på X. Det meldes om også mye fyll av voksne personer. Klokken 02.40 opplyser politiet at det fortsatt er svært mye beruselse blant unge mennesker, vold og ordensforstyrrelser. – En rekke personer er bortvist fra området på grunn av ordensforstyrrelser og i alt fem personer er innbrakt til arrest for brudd på pålegg. Disse vil bli anmeldt, melder politiet.

  • Lørdag 3. august kl. 21.54

    Markus Rooth tok Norges første OL-gull i Paris – sensasjonell seier i tikamp

    Markus Rooth (22) er friidrettens mest komplette utøver.

  • Lørdag 3. august kl. 21.43

    Alvorlig el-sparkesykkelulykke i Trondheim

    Klokken 21.30 lørdag kveld meldte politiet at en politipatrulje kom over en alvorlig el-sparkesykkelulykke i Trondheim. – Fører blødde kraftig fra hodet, opplyser operasjonsleder Else Helen Stokkebø. Det var to stykker på elsparkesykkelen. Fører av sparkesykkelen blødde kraftig fra hodet og er fraktet til akutten. Skadegraden er ukjent. – De har trolig truffet en kantstein og mistet kontrollen på sparkesykkelen og falt i bakken, opplyser Stokkebø. Fører var beruset og politiet oppretter anmeldelse på hendelsen.

  • Lørdag 3. august kl. 21.42

    Båter kolliderte under båtrace

    To båter kolliderte under lørdagens båtrace i Tønsberg. Det skriver Tønsbergs Blad. Sammenstøtet mellom båtene har skjedd i en fart på 120 km/t, sier båtgeneral Frode Sundsdal til avisa. Den ene føreren ble tatt med på rutinemessig sjekk på sykehuset. – Han satt fastspent, og vi kontrollerer båtene slik at de skal sitte trygt, sier Sundsdal til avisa.

  • Lørdag 3. august kl. 21.38

    Alvorlig elsparkesykkelulykke i Trondheim

    Fører blødde kraftig fra hodet.

  • Lørdag 3. august kl. 21.36

    Torghatten Nord innstiller ferger på søndag

    I sommer har MF Tranøy, som går mellom Bodø og Moskenes, vært innstilt flere ganger, som følge av mannskapsmangel eller tekniske problemer. Søndag er avgangen fra Moskenes klokken 18:00 og fra Bodø klokken 22:30 innstilt. Torghatten Nord AS informerer om at innstillingene skyldes forflytning av fartøy. MF Landegode, MF Værøy og MF Bodø går som normalt på ferjesambandet, skriver selskapet på sine nettsider.

  • Lørdag 3. august kl. 21.29

    Person tatt for kjøring i beruset tilstand

    Politiet melder like før 21.30 lørdag kveld at de har fått tips om en person som har kjørt bil i beruset tilstand. – Politiet rykket ut til Frosta og fikk kontroll på fører av motorvogn, opplyser operasjonsleder Else Helen Stokkebø. Politiet sikrer spor i saken og oppretter anmeldelse.

  • Lørdag 3. august kl. 21.20

    Trafikkulukke i Dalavegen på Jørpeland

    Kl. 21.14 fekk brannvesenet melding om ei trafikkulukke i Dalavegen på Jørpeland. Ein bil og eit mindre terrengkøyretøy (UTV) er involverte i ulukka, melder politiet. Personen i UTVen står fram som lettare skadd, men alle involverte er oppegåande og ute av køyretøya. Politi, ambulanse og brannmannskap er på veg ut til staden.

  • Lørdag 3. august kl. 21.03

    Full fart hos hotellnæringen i Nord-Norge: – Det er hinsides

    Hotelldirektør tror at det kraftige oppsvinget for regionen bare så vidt har begynt.

  • Lørdag 3. august kl. 20.58

    Elleve bøter etter trafikkontroll på Forusbeen

    Laurdag hadde utrykkingspolitiet trafikkontroll på Forusbeen på Sola i Stavanger. Kontrollen var avslutta kl. 20.45 og elleve sjåførar fekk bøter. Den høgast målte farta var 77 km/t i 60-sona.

  • Lørdag 3. august kl. 20.53

    Marcus Thomsen på niande plass i OL i kulestøyt

    Vossingen Marcus Thomsen endar på niande plass i kulestøyt i OL, og er med dette ute av OL-finalen. – Det er det beste eg har gjort i eit internasjonalt meisterskap, og det lengste eg har gjort i ei finale, seier Thomsen til NRK. Hans siste støyt var på 20,67 meter. Thomsen er ikkje direkte fornøgd med prestasjonen, men ser på det positive i deltakinga. – Eg er litt misfornøgd, men det er jo første OL. Også var eg så nærme topp åtte. Det er ei bra kjensle å ta med seg vidare, seier han.

  • Lørdag 3. august kl. 20.53

    Ung gutt ranet i Ålesund

    En ung gutt i Ålesund ble lørdag kveld ranet av en tenåring. Han ble fratatt personlige verdisaker.

  • Lørdag 3. august kl. 20.38

    Seks bøter etter trafikkontroll på Stord

    Laurdag hadde utrykkingspolitiet trafikkontroll på E39 ved Mehammer på Stord. Kontrollen var avslutta kl. 20.00 og seks sjåførar fekk bøter. Den høgast målte farta var 102 km/t i 80-sona.

  • Lørdag 3. august kl. 20.36

    Markus Rooth ligger an til sensasjonelt OL-gull: – Han er favoritt

    Markus Rooth (22) leder tikampen i OL i Paris før den avsluttende 1500-meteren. Klokken 21.45 skal det avgjøres foran 75.000 tilskuere.

  • Lørdag 3. august kl. 20.27

    Vilde Ingstad skrek ut av smerte etter skrekkskade – tårevåt Nora Mørk langer ut

    (Norge-Tyskland 30–18) Hele hallen stilnet da Vilde Ingstad skrek ut i smerte.

  • Lørdag 3. august kl. 20.25

    Siktet for å ha ført båt påvirket

    Politiets båtpatrulje kontrollerte lørdag kveld en båtfører i 50-årene etter et sammenstøt i havna ved Tjuvholmen på Hamar. Det informerer operasjonsleder, Bård Einar Hoft, i Innlandet politidistrikt. Mannen er nå siktet for å ha ført båt i påvirket tilstand.

  • Lørdag 3. august kl. 20.25

    Arendalsmann vant i Lotto

    To heldige personer hadde sju rette i Lotto lørdag kveld. En av dem var en mann i 60-årene fra Arendal. Den andre var fra Bergen. Førstepremien var på 7 119 855 kroner.

  • Lørdag 3. august kl. 20.14

    Mann løslatt etter fredagens trusselsituasjonen på Gjøvik

    Bevæpnet politi pågrep fredag en mann etter en trusselsituasjon i Gjøvik. Operasjonsleder Bård Einar Hoft, fortale NRK i går at de rykket ut etter å ha mottatt en melding om en skadet person som selv meldte ifra til nødetatene. – Denne personer er skadet som følge av flukt i forbindelse med den trusselsituasjonen som oppstod, sa Hoft på fredag. Mannen ble satt i varetekt etter hendelsen. Lørdag opplyser politiet at mannen som tilbrakte natten i arrest nå har blitt løslatt. Det var OA som meldte dette først. Politiet ønsker for øyeblikket ikke å gå ut med mer informasjon.

  • Lørdag 3. august kl. 20.14

    Båt med ungdommer tar inn vann

    Nødetatene har rykket ut etter melding om fire ungdommer i en liten båt som trenger hjelp, da båten tar inn vann. Ungdommene er på Heddalsvatnet i Notodden. To båter har kjørt ut og hjelper de inn til land.

  • Lørdag 3. august kl. 20.04

    Bodø/Glimt med 4-2-siger mot FK Haugesund

    Eliteseriekampen mellom Bodø/Glimt og FK Haugesund endar 4–2 til Bodø/Glimt på Aspmyra stadion. Haugesund sin Mikkel Hope står for det første målet i kampen, men Bodø/Glimt utliknar til 1–1 før pause. Andre omgang startar også bra for Haugesund, når Sebastian Tounekti scorar og sørgar for ei 2-1-leiing. Men utover andre omgang scorar Bodø/Glimt heile tre mål, og sørgar for siger på heimebane. Kampen fekk ikkje gå uforstyrra. I ellevte minutt blei den stansa då Bodø/Glimt-supporterane protesterte mot VAR ved å kaste fiskebollar og gjenstandar på bana. FK Haugesund ligg no på 14. plass på tabellen, med 17 poeng.

  • Lørdag 3. august kl. 19.59

    Sandvolleyball: Lag, Kvinner

    Sommer-OL 2024: 05. august kl 07:00

  • Lørdag 3. august kl. 19.58

    Kvinne knivstukken i Oslo

    Ei kvinne er sendt til sjukehus etter ei knivstikking i Oslo sentrum laurdag kveld. Politiet brukte elektrosjokkvåpen for å få kontroll på det dei meiner er gjerningsmannen. Innsatsleiar Kristoffer Bang seier til NRK at det er lite som tyder på at dette er ei tilfeldig handling. – Vi veit ikkje kva relasjonen var mellom offer og gjerningsmann, men avhøyr av vitne tyder på at dei kjende kvarandre, og at det ikkje er tilfeldig det som har skjedd. Politiet har også funne ein kniv som dei meiner blei brukt som våpen.

  • Lørdag 3. august kl. 19.28

    Trafikkuhell i Sarpsborg

    Det har vært et mindre trafikkuhell mellom to biler i Olav Haraldssons gate og Hans Nielsen Hauges gate i Sarpsborg. Politet opplyser at ingen personer er skadet. Fører av den ene bilen fikk bot for kjøring på rødt lys.

  • Lørdag 3. august kl. 19.26

    Glimt-topp raste mot egne supportere etter VAR-protest: – Handler ikke om fotball

    Daglig leder i Bodø/Glimt Frode Thomassen var alt annet enn imponert over egen supportere etter at de hadde kastet fiskeboller inn på banen i lørdagens oppgjør. Det står 1–1 til pause mellom Glimt og Haugesund etter at Sebastian Tounekti sendte gjestene i ledelsen, før Andreas Helmersen utlignet ett minutt på overtid. – Å holde på med sånne barnestreker på de to-tre nederste radene, er å drepe fotball. Det handler ikke om fotball, ikke VAR, sa Thomassen til TV 2 i pausen. Lørdagens eliteserieoppgjør ble preget av VAR-protester fra supporterne. På Aspmyra valgte tilskuerne denne gangen å kaste fiskeboller inn på banen. Kampen måtte dermed pauses for å rydde kunstgresset, og speakeren på stadion informerte om at kampen ville bli avbrutt om supporterne fortsatte å kaste gjenstander inn på banen. – Jeg synes det er utrolig trist og kjedelig. Dette handler om noe helt annet. Dette er i ferd med å bli en egen sak, sa Thomassen og fortsatte: – Jeg antar at det er folk på J-feltet som er ganske forbanna på de få supporterne. Det som skjer etterpå er jo at resten av tribunen roper at de må hives ut. I motsetning til under oppgjøret mellom Rosenborg og Lillestrøm, ble det ikke kastet noe mer ut på banen, og kampen fortsatte som planlagt. (©NTB)

  • Lørdag 3. august kl. 19.18

    Vant frem i Høyesterett – nå saksøker hun for nye menneskeretts­brudd

    Sheena Eileen Sanden måtte kle seg naken over 300 ganger i fengselet – i strid med hennes menneskerettigheter. Nå saksøker hun staten på ny.

  • Lørdag 3. august kl. 19.11

    Glimt-topp raste mot egne supportere etter VAR-protest: – Handler ikke om fotball

    Daglig leder i Bodø/Glimt Frode Thomassen var alt annet enn imponert over egen supportere etter at de hadde kastet fiskeboller inn på banen i lørdagens oppgjør. Det står 1–1 til pause mellom Glimt og Haugesund etter at Sebastian Tounekti sendte gjestene i ledelsen, før Andreas Helmersen utlignet ett minutt på overtid. – Å holde på med sånne barnestreker på de to-tre nederste radene, er å drepe fotball. Det handler ikke om fotball, ikke VAR, sa Thomassen til TV 2 i pausen. Lørdagens eliteserieoppgjør ble preget av VAR-protester fra supporterne. På Aspmyra valgte tilskuerne denne gangen å kaste fiskeboller inn på banen. Kampen måtte dermed pauses for å rydde kunstgresset, og speakeren på stadion informerte om at kampen ville bli avbrutt om supporterne fortsatte å kaste gjenstander inn på banen. – Jeg synes det er utrolig trist og kjedelig. Dette handler om noe helt annet. Dette er i ferd med å bli en egen sak, sa Thomassen og fortsatte: – Jeg antar at det er folk på J-feltet som er ganske forbanna på de få supporterne. Det som skjer etterpå er jo at resten av tribunen roper at de må hives ut. I motsetning til under oppgjøret mellom Rosenborg og Lillestrøm, ble det ikke kastet noe mer ut på banen, og kampen fortsatte som planlagt. (©NTB)

  • Lørdag 3. august kl. 19.01

    Bodø/Glimts daglige leder skjelte ut egne supportere: – Ødelegger for alle

    (Bodø/Glimt – Haugesund 4–2) Kampen ble avbrutt etter nok en VAR-protest. I pausen kom en tirade av de sjeldne.

  • Lørdag 3. august kl. 19.01

    Bodø/Glimts daglige leder skjelte ut egne supportere: – Mye oppmerksomhetsbehov

    (Bodø/Glimt – Haugesund 1–1, kampen pågår) Kampen ble avbrutt etter nok en VAR-protest. I pausen kom en tirade av de sjeldne.

  • Lørdag 3. august kl. 18.58

    Vant Norway Cup

    Lørdag var det finale i klassen gutter-17 på Norway Cup, mellom Lillehammer FK og Førde IL. I det siste minutt før pause fikk Førde tredd ballen gjennom forsvaret til Lillehammer, og Førdes spiss, Vegard Lorgen, satte ballen kontant i nettet. I det femtiende minutt fikk Lillehammer et innkast høyt oppe i banen. Et langt innkast, signert Sigve Rastad, fant pannebrasken til Sebastian Nylund som stusset ballen i mål. Stillingen var dermed 1–1 med ti minutter igjen av kampen. Ingen av langene maktet å score et avgjørende mål i løpet av ordinær tid, dermed måtte det straffespark til for å avgjøre en vinner. Lillehammer tok den første straffen, som gikk over mål, mens Førde satte sitt første straffespark i nettet. Men resten av straffesparkene satte Lillehammer-spillerne i nettet. Det gjorde ikke Førde, som bommet på straffespark to og tre. Stillingen ble til slutt 3–5 etter straffer. Dermed vant Lillehammer FK Norway Cup i klassen gutter 17. Kaptein på Lillehammer FK, Sigve Rustad, beskriver følelsen av å vinne turneringen som uvirkelig. Videre forteller kapteinen at laget er en gjeng med 19 gode kompiser. – Vi er jo en gjeng hvor alle går i klasse sammen på Lillehammer sør videregående sin fotball-linje. Vi har derfor et veldig godt og tett samhold. Vi er 19 veldig gode kompiser, og at vi da klarer å ro den inn i land, er så ekstremt herlig, sier en tydelig fornøyd Rustad etter kampen. Hovedtrener, Henrik Wangberg, var en lykkelig mann etter kampen. Wangberg opplyste at de har oppnådd noe andre lag fra Gudbrandsdalen ikke har klart tidligere. – Vi er det første laget fra Gudbrandsdalen som vinner turneringen, og den gjengen som vant nå, slo laget som vant Norway Cup-gutter 16 i fjor, i kvartfinalen. Det betyr jo at vi har møtt bra motstand på veien. Vi sto imot og kontrollerte kampene på vår måte, sier han avslutningsvis. Sjekk hvordan gutta ble tatt imot på togstasjonen i Lillehammer lørdag kveld!

  • Lørdag 3. august kl. 18.52

    Flere og flere land ber borgerne sine forlate Libanon

    USA, Storbritannia og Frankrike ber sine borgere i Libanon om å forlate landet umiddelbart. Det er frykt for storkrig mellom Israel og Hizbollah og regional konflikt.

  • Lørdag 3. august kl. 18.43

    Mulig knivstikking i Oslo

    Politiet skriver på X at en person fremstår som knivstukket. Flere har ringt nødnummeret og varslet om en person med kniv. Politiet tror det bare er en person som er skadet, men søker i området med mye ressurser for å avklare dette. Politiet sier de brukte elektrosjokkvåpen for å få kontroll på en person som kan være gjerningsmann. Offeret er en kvinne. Politiet tror det er en relasjon mellom offeret og den antatte gjerningsmannen, og at det ikke er noen indikasjon om at det er fare for andre.

  • Lørdag 3. august kl. 18.40

    En kvinne knivstukket i Oslo

    En kvinne er knivstukket ved Nationaltheatret i Oslo.

  • Lørdag 3. august kl. 18.33

    Urfolk saksøker norske lakseoppdrettere

    Canada har etter årelang kamp forbudt åpen oppdrett på vestkysten, men ikke før om fem år. Urfolk frykter at det er for lenge for den truede villaksen.

  • Lørdag 3. august kl. 18.31

    Person trua med kniv på Kronstad i Bergen

    Politiet rykka ut til ei melding om ein person som har blitt trua med kniv utanfor ein matbutikk på Kronstad i Bergen. Det meldte politiet kl. 18.05. – Ingen er komne fysisk til skade, seier Eirik Loftesnes, operasjonsleiar i politiet. Det skal ha oppstått usemje mellom ei gruppe på tre unge menn og ei gruppe på fire unge menn. Gruppa på fire skal deretter ha trua ein eller fleire i den andre gruppa med kniv. Dei mistenkte køyrde frå staden på elsparkesyklar. Politiet er på staden og er i dialog med dei tre som har blitt trua. – No søker vi etter dei fire mistenkte. Der har vi fått gode skildringar frå vitne som vi kan arbeide vidare med, seier Loftesnes. Dei tre fornærma blir varetekne av politiet.

  • Lørdag 3. august kl. 18.31

    Person trua med kniv på Kronstad

    Politiet rykka ut til ei melding om ein person som har blitt trua med kniv utanfor ein matbutikk på Kronstad. Det melder politiet kl. 18.05. Ingen er komne fysisk til skade, skriv Eirik Loftesnes, operasjonsleiar i politiet. Fire mistenkte personar køyrde frå staden på elsparkesyklar. Politiet har kontakt med den fornærma og søker etter dei mistenkte.

  • Lørdag 3. august kl. 18.29

    Tre gutter ble truet med kniv i Bergen

    Tre 15–16 år gamle gutter ble lørdag truet med kniv av fire gutter eller unge voksne som kjørte fra stedet på elsparkesykler.

  • Lørdag 3. august kl. 18.19

    Sløverfjordtunnelen er stengt

    Sløverfjordtunnelen på E10 i Hadsel kommune er stengt, melder Vegtrafikksentralen nord på X klokken 18:14. Tunnelen er stengt på grunn av en bobil som har fått motorhavari, sier Synnøve Lukkassen, trafikkoperatør i Statens vegvesen. Ifølge Lukkassen er det mye trafikk på stedet. Det er bestilt bilberging, som vil være der rundt klokken 19:40. – Det blir kaos i tunnelen når folk skal begynne å kjøre forbi og det kommer møtende trafikk. Det er lik så greit å stenge for å unngå flere uhell. Det er stillestående kø på stedet og ingen omkjøringsmuligheter, forteller Lukkassen til NRK.

  • Lørdag 3. august kl. 18.18

    Sørloth klar for spansk gigant

    Alexander Sørloth har signert for den spanske klubben Atlético Madrid. – Alexander Sørloth er nå rød og hvit, skriver klubben på X. Klubben bekrefter på sine sider at trønderen har signert en kontrakt for de neste fire sesongene. Atlético Madrid endte på en fjerdeplass forrige sesong. Det betyr at Sørloth skal spille i Mesterligaen kommende sesong. Sørloth forlater den spanske klubben Villarreal. Der spilte han i en sesong. I nest siste seriekamp for klubben mot Real Madrid scoret trønderen fire mål og endte med det på 23 scoringer i 23/24-sesongen. Dette blir den niende klubben for 28-åringen siden han forlot Rosenborg tilbake i 2016. Atlético Madrid bekreftet også signeringen av den nylige europamesteren med Spania, Robin Le Normand, fra Real Sociedad tidligere i dag.

  • Lørdag 3. august kl. 18.18

    Foss klarte ikke å prege landeveisrittet

    Lørdag ettermiddag var det herrenes landeveisritt i OL i Paris. Her var Tobias Foss, fra Lillehammer og Søren Wærenskjold Norges representanter. Hverken Foss eller Wærenskjold klarte å sette sitt preg på rittet, og passerte målstreken i Paris mange minutter etter Remco Evenepoel, som sikret seg sitt andre OL-gull på en uke. Foss kom i mål 21 minutter og 43 sekunder bak den belgiske vinneren, og endte på en 74. plass. Wærenskjold, som måtte bytte sykkel som følge av en brukket forgaffel på sykkelen, kom i mål 19 minutter og 53 sekunder bak vinneren. Han ble dermed nummer 63 i øvelsen.

  • Lørdag 3. august kl. 18.04

    Märtha og Durek: Cruiset rundt i Oslo med kamerateam

    Kort tid før bryllupet er de forlovede på luftetur i Oslofjorden.

  • Lørdag 3. august kl. 18.02

    Moss tapte toppkampen mot Vålerenga

    På hjemmebane fikk Moss sitt første tap på tre kamper etter 2-0-tap mot Vålerenga i førstedivisjon i fotball for menn. Etter lørdagens kamp ligger Moss nå på andreplass på tabellen med 32 poeng. Vålerenga er på førsteplass med 36 poeng. Moss spiller neste kamp mot Aalesund 10. august.

  • Lørdag 3. august kl. 18.01

    Sogndal vann 0–2 over Egersund

    Fotballkampen i 1. divisjon mellom Egersund og Sogndal enda 0–2 til bortelaget Sogndal. Erik Flataker sende ballen i mål i 32. minutt, og Martin Høyland sikra ein solid siger med mål åtte minutt på overtid. Sogndal ligg no på fjerde plass med 29 poeng, to poeng bak Bryne FK på tabellen.

  • Lørdag 3. august kl. 18.00

    Tap for Levanger

    Levanger møtte Bryne på Tobb Arena Levanger lørdag ettermiddag. Det så positivt ut for Levanger ved start, som har hatt en stabil poengplukking så langt denne sesongen. De siste seks kampene har endt med to seire og like mange uavgjort og tap. Sist ble det 3–3 borte mot Kongsvinger. Det var lenge uavgjort mellom lagene, før det hele endte med 1–0 til Bryne.

  • Lørdag 3. august kl. 17.59

    Åsane vann 0–3 over Sandnes Ulf

    Fotballkampen i 1. divisjon mellom Sandnes Ulf og Åsane enda 0–3 til bortelaget Åsane. Alle tre måla kom på løpande band i andre omgang. Målscorarar var Sebastian Heimvik Haugland, Sander Eng Strand og Steffen Skalevik. Åsane ligg no på tolvte plass med 17 poeng, to poeng bak Levanger på tabellen.

  • Lørdag 3. august kl. 17.58

    Start vant viktige poeng

    Start-kaptein Eirik Schulze scoret kampens eneste mål helt mot slutten av kampen da laget hans vant 1-0 mot Mjøndalen. Start tok dermed ekstremt viktige poeng i bunnstriden i 1. divisjon.

  • Lørdag 3. august kl. 17.58

    Serieleder Vålerenga vant toppkampen mot Moss – keepertabbe og absurd bom på Melløs

    (Moss – Vålerenga 0–2) Jones El-Abdellaoui feiret ny langtidskontrakt da han med et prakttreff scoret Vålerengas første mål i seieren mot Moss.

  • Lørdag 3. august kl. 17.57

    Uavgjort i kveldens kamp mellom Ranheim - Kongsvinger

    Det endte 2-2 mellom Ranheim og Kongsvinger på Extra Arena i 1. divisjon lørdag. Dennis Gaustad sendte Ranheim i ledelsen allerede etter ti minutter. Ranheims Nikolai Skuseth scoret selvmål etter 37 minutters spill. Lagene gikk i garderoben på stillingen 1-1. Noen minutter ut i andreomgangen tok Kongsvinger ledelsen ved Adem Güven. Kongsvinger scoret selvmål ved Emil Arendrup Nielsen da det var spilt et kvarter av andre omgang. Ingen av lagene maktet å få ballen i mål etter dette. Dermed ble sluttresultatet 2-2. Ranheims Erik Tønne og John Hou Sæter fikk gult kort. For Kongsvinger fikk Eric Taylor og Emil Arendrup Nielsen gult kort. Det stanset tapsrekken til Kongsvinger, som var poengløse på de siste tre kampene. Etter lørdagens kamp er Ranheim nummer ni på tabellen med 21 poeng, mens Kongsvinger er på sjetteplass med 27 poeng. Anders Bodding var dommer. I neste runde er det mye å se fram til. Da skal Ranheim måle krefter med Stabæk, mens Kongsvinger møter Lyn. (©NTB)

  • Lørdag 3. august kl. 17.53

    Store deler av Hvaler uten vanntilførsel

    Store deler av Hvaler kommune var uten vanntilførsel lørdag ettermiddag klokken 17. Ifølge Fredriksstad Blad hadde en båt ødelagt én av to ledninger som forsyner vann utenfor Myrvold Camping på Spjærøy. Det var ankeret på båten som skal ha ødelagt ledningen. Det var uklart hvor mange beboere som var rammet. Rundt klokken 18.30 melder kommunen at vannledningen som fortsatt er like hel vil forsyne de berørte med vann fram til den kuttede ledningen repareres mandag.

  • Lørdag 3. august kl. 17.46

    Kvinne vareteksfengslet for drapsforsøk på ekskjæresten etter knivstikking i Ulefoss

    En kvinne i 30-årene er varetektsfengslet for drapsforsøk på ekskjæresten sin etter en knivstikking fredag ettermiddag i Ulefoss i Nome.

  • Lørdag 3. august kl. 17.46

    Alexander Sørloth klar for storklubben Atlético Madrid

    Landslagstrener Ståle Solbakken tror dette er kronen på verket i en usedvanlig innholdsrik karriere.

  • Lørdag 3. august kl. 17.33

    Siktet for drapsforsøk – varetektsfengslet i fire uker

    Kvinnen i 30-årene som er siktet for drapsforsøk på en mann på Ulefoss, er varetektsfengslet i fire uker. Siktede har oppsøkt fornærmede i hans bolig med en medbrakt kniv, og knivstukket han uten forvarsel, står det i kjennelsen. Hun har selv forklart at det har tidligere vært en konflikt. Påtalemyndigheten begrunner fengsling med gjentakelsesfare.

  • Lørdag 3. august kl. 17.17

    Passasjerbåt på ferjesambandet Rysjedalsvika – Rutledal – Krakhella

    Det blir sett inn passasjerbåt på ferjesambandet Rysjedalsvika – Rutledal – Krakhella, med avgang frå Krakhella kl. 17.30, melder Statens vegvesen. Passasjerbåten vil deretter gå i tråd med gjeldande rutetabell. Kl. 15.04 melde Vegvesenet at sambandet vart innstilt grunna driftsproblem.

  • Lørdag 3. august kl. 17.15

    Etterforsker skytingen på Ammerud som drapsforsøk

    Det siste døgnet har politiet gjennomført en rekke vitneavhør og åstedsundersøkelser på Ammerud etter fredagens skyting. – Det har også vært gjennomført rundspørring på stedet for å komme i kontakt med potensielle andre vitner, sier Håkon Johannessen, krimleder ved Oslo politidistrikt til NRK. Utenfor boligblokken hvor skytingen skjedde var det lagt igjen en revolver. – Basert på funn på stedet og opplysninger fra vitner, så etterforsker vi saken som et forsøk på drap med skytevåpen. Det var Aftenposten som først meldte at skytingen etterforskes som et drapsforsøk. Oslopolitiet mener skuddene som falt på Ammerud fredag kveld var en målrettet skyting. Og minst to personer skal være involvert. – Hvor langt har man kommet i søket etter både fornærmet og gjerningsperson? – Ingen har tatt kontakt med oss. Vi har ikke fått informasjon om at noen skal være skadet, sier Johannesen. Vitner beskrev lyden av fem til seks skudd like før kl. 20.

  • Lørdag 3. august kl. 17.13

    Paragliderulykke i Kongsberg

    Luftambulanse på vei.

  • Lørdag 3. august kl. 17.07

    Forsvarer om drapet i Spania: Slik endte det i drap

    Mannen skal ha kommet med en alvorlig trussel før han gikk fysisk til angrep på kona, sier forsvarer Juan Sánchez Otharán. Parets barn skal ha sett deler av det som skjedde.

  • Lørdag 3. august kl. 17.06

    Ti drept i israelsk angrep på skole, ifølge sivilforsvaret i Gaza

    Sivilforsvaret i Gaza sier at et israelsk angrep rammet en skole i Gaza by lørdag og drepte minst ti personer.

  • Lørdag 3. august kl. 17.05

    Brooklyn Beckham (25) på sykehus

    Hyller kona for støtten.

  • Lørdag 3. august kl. 17.00

    Wærenskjold ute av medaljekampen

    Søren Wærenskjold fra Mandal er ute av medaljekampen i Ol i Paris. Syklisten lå i en nokså god posisjon 25 kilometer før mål, men måtte bytte sykkel etter en ulykke. Dermed har han mistet helt kontakten med teten. Med 25 kilometer igjen viste TV-bildene at Søren Wærenskjold stod med en sykkel med brukket forgaffel. -OL-fadesen er komplett for det norske landslaget i dag, sier Eurosport-kommentator Theis Magelsen i det kameraet viser Wærenskjold med sykkelen i hendene i gatene i Paris. Wærenskjold hadde sett sterk ut på landeveisrittet. Men med dette uhellet er definitivt sjansen for toppresultat over. Landeveisrittet pågår fortsatt.

  • Lørdag 3. august kl. 16.58

    Trafikkulykke på Melsomvikveien

    Nødetatene rykker ut på trafikkulykke på Melsomvikveien, som ligger mellom Sandefjord og Tønsberg. En bil har kjørt av veien og inn i en stolpe. Ingen personer skal være skadet.

  • Lørdag 3. august kl. 16.55

    Aftenposten: Ammerud-skytingen blir etterforsket som forsøk på drap

    Fredag ble det avfyrt skudd på Ammerud. Nå etterforskes det som drapsforsøk.

  • Lørdag 3. august kl. 16.51

    Jæger ble så god at moren sa opp jobben: – Det har vært heseblesende

    Mamma og trener Unn Merete Lie Jæger sluttet i sin vanlige jobb 1. august for å kunne følge opp kometen Henriette (21) bedre.

  • Lørdag 3. august kl. 16.50

    Bil av veien i Grimstad

    Politiet forteller at en skal ha kjørt av veien ved Beisland i Grimstad. Fører skal være ute av bilen og oppegående.

  • Lørdag 3. august kl. 16.46

    AN: Glimt vurderer å politianmelde hendelse

    I ettermiddag spiller Bodø/Glimt mot Haugesund på Aspmyra. Lørdag morgen oppdaget Glimt-ansatte at store deler av utsiden til Aspmyra nedtagget, melder Avisa Nordland. Ifølge AN skal det blant annet ha vært tagging av et hakekors. Taggingen skal ha blitt fjernet raskt. Informasjons- og medieansvarlig i Bodø/Glimt, Simen Pedersen, sier at de vurderer om saken skal tas videre til politiet, skriver avisa.

  • Lørdag 3. august kl. 16.37

    Nasa-data viser store branner på russisk flyplass etter ukrainsk angrep

    Overvåkingsdata fra Nasa viser voldsomme branner på den russiske militære Morozovsk-flyplassen etter et ukrainsk droneangrep natt til lørdag.

  • Lørdag 3. august kl. 16.34

    Bil på taket

    Politiet melder om en trafikkulykke på Heiveien på Vegårshei. Føreren av bilen skal være ute av bilen og oppegående.

  • Lørdag 3. august kl. 16.31

    Rykka ut til falsk alarm ved Osterøy politistasjon

    Laurdag kl. 14.10 vart ein alarm utløyst ved Osterøy politistasjon, fortel operasjonsleiar i politiet. Væpna politi rykka difor ut til staden, men oppdaga at alarmer var utløyst ved ein feil.

  • Lørdag 3. august kl. 16.27

    Rv. 52 ved Borlaug i Lærdal opna igjen

    Riksveg 52 ved Borlaug i Lærdal kommune er no open igjen, melder Statens vegvesen. Litt etter kl. 16.00 meldte vegvesenet om ein vegbom som gjekk ned ved Borlaug. Vegen var difor stengt i retning Hemsedal. Elektrikar har vore på staden og reparert bommen, og vegen er no open igjen.

  • Lørdag 3. august kl. 16.27

    Rv. 52 ved Borlaug i Lærdal stengt i retning Hemsedal

    Ein vegbom har gått ned på riksveg 52 ved Borlaug i Lærdal kommune, melder Statens vegvesen. Vegen er difor stengt i retning Hemsedal. Elektrikar er på veg for å fikse feilen, og skal vere på staden rundt kl. 17.00.

  • Lørdag 3. august kl. 16.24

    Gudvangatunnelen på E16 er opna igjen

    Gudvangatunnelen mellom Aurland og Vinje er no open igjen. Tunnelen var stengt grunna ein bil med motorstopp og ein gåande i tunnelen. Den gåande er no komen seg ut, og tunnelen er open, melder Statens vegvesen.

  • Lørdag 3. august kl. 16.24

    Gudvangatunnelen på E16 stengt

    Gudvangatunnelen mellom Aurland og Vinje er stengt grunna ein bil med motorstopp og ein gåande i tunnelen. Tunnelen er stengt inntil den gåande er komen seg ut, melder politiet.

  • Lørdag 3. august kl. 16.21

    Væpnet politi rykket til en adresse i Trondheim

    Politiet rykket lørdag ettermiddag til en adresse i Trondheim etter melding om en mann med kniv. – Det var melding om kniv, men ingen trussel med kniv. Politiet ble bevæpnet for å håndtere oppdraget på en sikker måte, opplyser operasjonsleder i politiet, Else Helen Stokkebø. Situasjonen var rolig da politiet ankom stedet. Mannen er pågrepet og blir tatt hånd om, skriver Stokkebø videre. Mannen er en kjenning av politiet.

  • Lørdag 3. august kl. 16.19

    Strømbrudd i Vang

    Flere er uten strøm i Vang lørdag ettermiddag, skriver avisa Valdres. Vebjørn Karlsen, i Vang Energiverk, opplyser til avisen at det antakeligvis skyldes lynnedslag. Videre forklarer Karlsen at de forsøker å rette opp i feilen. – Vi driver og seksjonerer og forsøker å finne feilen nå. det er vanskelig å si noe mer foreløpig, men vi er i gang, sier Karlsen til avisa Valdres.

  • Lørdag 3. august kl. 16.08

    Sandvolleyball: Lag, Menn

    Sommer-OL 2024: 04. august kl 08:00

  • Lørdag 3. august kl. 16.05

    Treningskampen mellom SK Brann – Häcken enda 1–1

    Kvinnene i SK Brann spelte i dag treningskamp mot svenske Häcken på Sarpsborg stadion. I 45. minutt scora Anna Aahjem det første målet i kampen, og sørga for at Brann leia til pause. Men allereie tre minutt ut i andre omgang utlikna svenskane til 1–1. Häcken får straffespark i 63. minutt, men Sandra Stavenes reddar. Kampen endar uavgjort med 1–1.

  • Lørdag 3. august kl. 15.57

    Nordmenn driver «ellevill» trading i Trump-aksjen

    Nordnet-kunder omsatte Trump Media-aksjer for 25 millioner dagen etter attentatforsøket. – Mange som satt klare på kjøpsknappen.

  • Lørdag 3. august kl. 15.48

    Evakuerte solsiden kjøpesenter

    Solsiden kjøpesenter ble evakuert på grunn av brannalarm i 15.30-tiden, bekrefter 110-sentralen til Adresseavisen. Det skal dreie seg om en automatisk brannalarm.

  • Lørdag 3. august kl. 15.48

    Evakuerer solsiden kjøpesenter

    Solsiden kjøpesenter evakueres på grunn av brannalarm, bekrefter 110-sentralen til Adresseavisen. Det skal dreie seg om en automatisk brannalarm.

  • Lørdag 3. august kl. 15.38

    Mann slått ned i Sandefjord

    En mann har blitt slått ned i Badeparken i Sandefjord. Han blir kjørt til sykehus for undersøkelser og behandling. Ifølge et vitne har mannen vært bevisstløs i noen minutter, opplyser politiet. Den mistenkte mannen blir pågrepet og kjørt til arresten. Det ble først meldt at det skjedde på Fjordfesten i Badeparken, men voldshendelsen har ikke skjedd inne på arrangementet. Saken er anmeldt.

  • Lørdag 3. august kl. 15.27

    Vålerenga-supportere stormet inn på Melløs stadion

    Flere Vålerenga-supportere stormet billettbua på Melløs stadion i Moss før den åpnet. Det skriver Moss Avis. Ifølge avisen dro supporterne med seg gjerder og en vekter på veien. Kampen mellom Moss FK og Vålerenga startet klokken 16. Det er kampen om tabelltoppen i førstedivisjon som står på spill. Ifølge Moss Avis ble ingen av supporterne fjernet fra stadion.

  • Lørdag 3. august kl. 15.26

    Fare for styrtregn søndag

    Yr.no har sendt ut gult farevarsel for styrtregn søndag. Områdene som kan rammes er østlige deler av Agder. Yr anbefaler folk om å følge med på værradar og å rense dreneringsveier og stikkrenner, slik at vannet kan renne unna. Det kan bli lokalt vanskelige kjøreforhold grunnet overvann og fare for vannplaning.

  • Lørdag 3. august kl. 15.15

    AN: Glimt skal ha fått inn klausul om tilbakekjøp

    Aleksander van der Spa og Glimt skal vere einige med Sandefjord om ein avtale på fire år med klubben, skriv Avisa Nordland. Etter det avisa erfarer skal Glimt og Sandefjord også vere einige om ein avtale om tilbakekjøp. I går erfarte Nettavisen at spelaren er på plass i Sandefjord og er einige med klubben om ein kontrakt. Dersom dei siste detaljane fell på plass i løpet av helga, forlet han Bodø/Glimt. 19-åringen har vore utlånt til 2. divisjonsklubben Junkeren sidan i fjor haust og i vår. No avbryt han lånet som eigentleg skulle vare ut året.

  • Lørdag 3. august kl. 15.14

    Fergesamband innstilt – anbefaler omkjøring om E6

    Fergestrekningen Levang – Nesna er innstilt ut dagen, melder Statens vegvesen. Innstillingen skyldes tekniske problemer med MF Melshorn, skriver Torghatten Nord på sine nettsider. Fergeselskapet anbefaler omkjøring via E6, Mo i Rana.

  • Lørdag 3. august kl. 15.12

    Stenger Fjordveien i Moss før kamp

    Lørdag klokken 16.00 spiller Vålerenga mot Moss på Melløs stadion. Det er foventet mange supportere, inkludert en gruppe som ankommer med båt til kanalområdet. Derfor stenger politiet Fjordveien for biltrafikk i perioden supporterte går fra kanalområdet til stadioen, skrive Moss kommune på sine nettsider. Det må derfor påregnes noe venetid for bilister. Kommunen oppfordrer folk til å planlegge alternative ruter, samt vise hensyn.

  • Lørdag 3. august kl. 15.09

    Ulykke mellom bil og syklist i Tønsberg

    Det har vært et trafikkuhell mellom en bil og syklist på Kilen i Tønsberg. Syklisten, gutt i tenårene, blir kjørt til akuttmottaket for undersøkelser og behandler. Trolig brudd i det ene beinet, opplyser politiet. Gutten har syklet over gangfeltet og ble påkjørt av bilen. Fører er en kvinne i 70-årene. Politiet har anmeldt saken.

  • Lørdag 3. august kl. 15.04

    Warren Buffett dumper halvparten av Apple-aksjene

    Samtidig stiger kontantbeholdningen til Buffetts investeringsselskap Berkshire Hathaway til rekordnivåer i andre kvartal.

  • Lørdag 3. august kl. 14.48

    Bli med på innsiden av russens tur til Hellas

    Russejentene bestilte billettene allerede i september i fjor.

  • Lørdag 3. august kl. 14.48

    Trafikkulykke på E6 i Rana: Fire personer involvert

    Det har vært en trafikkulykke på E6 i Rana, melder politiet i Nordland.

  • Lørdag 3. august kl. 14.47

    E6 stengt etter frontkollisjon i Rana

    Politiet melder om et trafikkuhell på Lavollen i Rana kommune i Nordland. To personbiler med fire personer skal være involvert. Ifølge politiet skal det være snakk om en front mot front-kollisjon. Ifølge politiet skal det ene kjøretøyet ha kommet over i motsatt kjørefelt. To av de involverte blir tatt med til legevakten. Veien er stengt som følge av ulykken. Politiet gjør videre undersøkelser på stedet.

  • Lørdag 3. august kl. 14.47

    E6 åpen igjen etter frontkollisjon i Rana

    Veien ble stengt som følge av en frontkollisjon på Lavollen i Rana kommune i Nordland. Veien er nå åpen igjen, melder politiet. Det var klokken 14:45 at politiet meldte om et trafikkuhell på Lavollen. To personbiler med fire personer var involvert. Ifølge politiet skal det ha skjedd en front mot front-kollisjon. Ifølge politiet skal det ene kjøretøyet ha kommet over i motsatt kjørefelt. To av de involverte blir tatt med til legevakten. Sjåføren av det ene kjøretøyet har fått førerkortet beslaglagt. Politiet har avsluttet undersøkelser på stedet.

  • Lørdag 3. august kl. 14.47

    Frontkollisjon i Rana

    Politiet melder om et trafikkuhell på Lavollen i Rana kommune. To personbiler med 4 personer involvert. Ifølge politiet skal det være snakk om front mot front. Vegen er stengt for øyeblikket.

  • Lørdag 3. august kl. 14.44

    Ti førere tatt i Nord-Aurdal

    Utrykningspolitiet holdt fartskontroll ved 80-sonen langs Golsvegen i Nord-Aurdal lørdag. Her ble ti forenklede forelegg skrevet ut. Høyeste hastighet ble målt til 96 kilometer i timen, melder politiet.

  • Lørdag 3. august kl. 14.38

    Stanset rullestol på vei mot E6

    Politiet melder at en person i en elektrisk rullestol ble stanset av vitner på stedet. Rullestolbrukeren var på vei ut på E6 på Furuset i Oslo retning sentrum. – Dette skaper noen trafikale utfordringer. Vi er snart på stedet, skrev politiet på X klokken 14.29. Ti minutter senere var politiet på plass og rullestolen hindrer ikke trafikken lenger.

  • Lørdag 3. august kl. 14.28

    Pepret med spørsmål om boksebråket: IOC måtte trekke sitat

    IOC-president Thomas Bach holdt en flammende forsvarstale for de to kontroversielle OL-bokserne. Så måtte IOC korrigere sin egen toppsjef.

  • Lørdag 3. august kl. 14.27

    Warholm om favorittstempelet: – Bra at de andre får kjenne på det

    Karsten Warholm har tapt duellene mot Alison dos Santos og Rai Benjamin i årets sesong. Men nordmannen mener fortsatt at han er favoritten.

  • Lørdag 3. august kl. 14.26

    Tromsø sender spiller på utlån

    Dadi Dodou Gaye lånes ut av Tromsø til KFUM Oslo ut sesongen. Han har tidligere spilt nærmere 200 kamper for klubben. KFUM melder om overgangen på sine nettsider. – Det er utrolig hyggelig å være tilbake her. Nå når lånekontrakten gikk ut hos Godset, og KFUM trengte folk, så var dette en perfekt match, sier han. Gaye kom til Tromsø fra KFUM i høst, men slet med spilletiden og ble videre lånt ut til Strømsgodset i april. Etter ti kamper for Drammens-laget er han tilbake i hovedstaden. Holmlia-gutten har tidligere notert sju mål og elleve målgivende på 184 kamper for Oslo-klubben. – Det er en fantastisk gjeng jeg kommer inn i, og som jeg kjenner godt. Jeg håper å bidra med energi, profesjonalitet og vinnermentalitet. (©NTB)

  • Lørdag 3. august kl. 14.25

    Utrykning til Trøgstad etter mistanke om drukning

    Samtlige nødetater rykket ut etter melding om en drukningsulykke i Trøgstad i ettermiddag. Det skriver Smaalenenes Avis. Det var et vitne som hadde observert at to personer hadde falt ut av en båt. Men det viste seg at begge klarte å redde seg selv: Den ene kom seg opp i båten igjen og den andre svømte i land, ifølge avisa.

  • Lørdag 3. august kl. 14.22

    Fjærlandstunnelen opna for trafikk

    Riksveg 5 Fjærlandstunnelen har opna for trafikk etter å ha vore stengt grunna at eit køyretøy fekk havariproblem. Det melder Vegtrafikksentralen.

  • Lørdag 3. august kl. 14.14

    20-åring hadde snittfart på 183 kilometer i timen på E6

    Politiet målte snittfarten på en svart BMW på E6 til 183 kilometer i timen på Melhus i Trøndelag lørdag ettermiddag. Føreren av bilen var 20 år gammel.

  • Lørdag 3. august kl. 13.59

    Fjærlandstunnelen rv. 5 stengt

    Riksveg 5 Fjærlandstunnelen er stengt på grunn av at eit køyretøy har fått havari, melder Vegtrafikksentralen. Bilbergar er på veg.

  • Lørdag 3. august kl. 13.40

    To kajakkpadlarar i trøbbel -politi rykkjer ut

    To personar har fått problem under kajakkpadling i elva Vosso, som går langs E16. Dei to er uskadde, men kajakken har sett seg fast i nokre steinar og dei kjem seg ikkje laus. Politi og brannvesen er på veg til stad

  • Lørdag 3. august kl. 13.40

    To kajakkpadlarar i trøbbel – politi rykkjer ut

    To personar har fått problem under kajakkpadling i elva Vosso mellom Vangsvatnet og Seimsvatnet. Elva går langs E16, melder Vest politidistrikt. Dei to er uskadde, men kajakken har sett seg fast i nokre steinar og dei kjem seg ikkje laus. Politi og brannvesen er framme ved staden og prøver å hjelpe dei to. Klokka 13.50 melder 110 Vest at brannvesenet har fått begge personane oppi ein gummibåt og fraktar dei til land. Dei to er oppegåande, men litt kalde.

  • Lørdag 3. august kl. 13.40

    Barn påkjørt i Sauda

    Oppdatert 16.43: Politiet har avhørt fører av bil og vitne. Føreren har fått beslaglagt førerkortet sitt. I en melding skrev politiet klokken 13.37 lørdag om et trafikkuhell i Brugata i Sauda. Et barn skal ha blitt påkjørt i et gangfelt. Kjøretøyet skal ha holdt lav hastighet. Brudd i legg, meldte politiet fra stedet. Barnet ble ivaretatt av en lege og tatt med til legevakt sammen med et familiemedlem. Den aktuelle bilen ble fjernet fra vegbanen og trafikken fløt som normalt på stedet kort tid etterpå.

  • Lørdag 3. august kl. 13.37

    Bil stjålet fra p-hus i Kristiansand

    En svart VW Passat med gule kjennemerker 86TLN5 fra Nederland, er meldt stjålet fra et parkeringshus i sentrum av Kristiansand. Det opplyser politiet i Agder på X. De er på stedet og gjør undersøkelser lørdag formiddag.

  • Lørdag 3. august kl. 13.36

    Branntilløp i båt ved Ørland

    To personer har tatt seg over i en gummibåt etter at det var et branntilløp i båten de kjørte ved Ørland. Redningsskøyta er på veg til stedet for å bistå. Hovedredningssentralen varslet politiet om hendelsen. Politiet er på veg for å undersøke saken. Det skal ikke være noen personskader, og personene var ikke i fare, opplyser politiet. Klokken 15.30 sier styrmann på redningsskøyta, Tommy Sætervik, til Adresseavisa at situasjonen er avklart og båten tatt inn til land. Politiet følger opp de to involverte.

  • Lørdag 3. august kl. 13.26

    Terrorangrep på strand i Somalia – minst 32 drept

    En selvmordsbomber angrep et hotell før skytingen startet på den populære Lido-stranden i hovedstaden Mogadishu, melder lokalt politi.

  • Lørdag 3. august kl. 13.10

    Kommune har tatt for mye eiendomsskatt – vil ikke betale tilbake

    Tvedestrand kan ha krevd inn 20 millioner kroner for mye i eiendomsskatt siden 2021. Hytteeier Øyvind Ekeberg vil ha penger tilbake og mener kommunen «ser helt bort fra etikk og moral».

  • Lørdag 3. august kl. 13.06

    Vannskuter innenfor bøyene i Trondheim

    Politiet har mottatt melding om en vannskuter som kjører innenfor bøyene og kommer tett på de badende i Hansbakkfjæra i Trondheim. Politiet rykker ut kl. 13.03 for å se om vannscooteren fortsatt er i området. – Politiet observerte scooteren og da var den godt ute i sjøen. Det blir ikke gjort mer fra politiet nå, opplyste operasjonsleder Bjørnar Gaasvik like før klokken 14.

  • Lørdag 3. august kl. 13.05

    Vil Trump få oppfylt sitt ønske om en svakere dollar?

    CAMBRIDGE – Hvis USAs tidligere president Donald Trump vender tilbake til Det hvite hus i 2025, vil han da oppnå den svake dollaren som både han og hans visepresidentkandidat, senator J.D. Vance, så gjerne ønsker?

  • Lørdag 3. august kl. 12.54

    Rykkjer ut etter melding om flammar ved einebustad

    Brannvesenet er på veg til Åstveitskogen i Bergen for ein kontroll etter at det kom melding om flammar/varme i inntakskabel til ein einebustad. Det skal ikkje vere flammar no. BKK er varsla og på veg, melder 110 Vest på X.

  • Lørdag 3. august kl. 12.52

    Christiansen har blitt et OL-fenomen: – Aldri sett for meg at det skulle bli sånn

    Henrik «Muffin Man» Christiansen (27) er blitt en av OLs mest populære utøvere etter å ha vist seg frem med en søtsak i sosiale medier.

  • Lørdag 3. august kl. 12.40

    Dommer skeptisk til Musks gigantiske lønnspakke

    Tesla har gått til retten for å gjeninnføre Elon Musks lønnspakke, men møter ny motstand fra dommeren som stoppet den i januar.

  • Lørdag 3. august kl. 12.33

    Kjedekollisjon i Porsgrunn

    To biler er ikke kjørbare og måtte berges etter en kjedekollisjon på Porsgrunnsbrua lørdag. Ingen personer skal være skadet. Fører av den bakerste bilen blir anmeldt for uaktsom kjøring, opplyser politiet.

  • Lørdag 3. august kl. 12.26

    Trafikkuhell i Høylandet

    Politiet har mottatt melding om trafikkuhell med ett involvert kjøretøy ved Øyvatnet. Nødetatene rykker ut. – Det er personskade, opplyser Politiet kl. 12.21. Bilen står utenfor vegbanen og trafikken går forbi skadestedet. – Pasienten er våken og orientert. Bilen har kjørt utenfor asfaltkanten og endt opp i terrenget, oppdaterer politiet kl. 12.41.

  • Lørdag 3. august kl. 12.24

    Klokken tikker for Norge

    Den første norske medaljen lar vente på seg. Rekker vi å telle til åtte til slutt?

  • Lørdag 3. august kl. 12.14

    Tiltalt etter Furuset-knivstikkingen i 2022

    To menn skal ha stukket hverandre med kniv i en alvorlig voldsepisode på Furuset i Oslo 5. september 2022. En mann på 20 år er nå tiltalt for drapsforsøk på en mann på 24 år etter knivstikkingen. Mannen på 24 er på sin side tiltalt for grov kroppsskade. Det skriver Avisa Oslo. Til høsten starter rettssaken der begge både står som tiltalt og fornærmet. De tiltalte hevder å ha handlet i nødverge.

  • Lørdag 3. august kl. 12.13

    Bil kjørte inn i hage i Sandnes

    Klokken 12.09: Politiet rykket ut på melding om en bil som hadde kjørt inn i en hage på Hommersåk lørdag. En mann i 30-årene har status som mistenkt for kjøring i ruset tilstand. Vedkommende fremstilles for lege og sak opprettes. Politiet opplyser om at det var få materialle skader fra den ryggende bilen. Ingen personer har kommet til skade.

  • Lørdag 3. august kl. 12.11

    Stakk hverandre - begge tiltalt

    En mann på 20 år er tiltalt for drapsforsøk på en mann på 24 år etter knivstikkingen på Furuset i 2022. Mannen på 24 er på sin side tiltalt for grov kroppsskade.

  • Lørdag 3. august kl. 12.11

    Ingen tatt i promillekontroll

    Ingen sjåfører blåste over lovlig verdi da politiet gjennomførte en promillekontroll i Trolldalen i Flekkefjord lørdag formiddag. Totalt 45 førere ble kontrollert, opplyser politiet i Agder på X.

  • Lørdag 3. august kl. 12.10

    Biler skadet av stålrør – setter ned fart på E18

    Tre biler har kjørt på og blitt skadet av et stålrør, som lå på E18 ved Islandskrysset i Holmestrand, melder politiet. Bilberger er på stedet for å bistå. Farten er midlertidig satt ned.

  • Lørdag 3. august kl. 12.09

    Forventer kø: Bilulykke med tre biler i Lillestrøm

    Tre biler har kjørt inn i hverandre på Fetsundbruen i Lillestrøm. Det er materielle skader og én bil må tausen vekk av brannvesenet. Politiet forventer derfor at det vil bli en del kø. Nødetatene er på stedet, men det ser ikke ut til at noen er alvorlig skadet, ifølge politiet. – Alle involverte er oppegående og er under tilsyn av ambulanse på stedet.

  • Lørdag 3. august kl. 12.08

    Må kansellere konsert etter flytrøbbel

    En av favorittene til årets bluesfestival på Notodden, Florida-bandet JJ Grey & Mofro rekker ikke fram i tide til sin konsert lørdag kveld. Årsaken skal være at flyet deres ble satt på bakken og kansellert i USA. – Vi og bandet er veldig lei oss for det, skriver daglig leder I Notodden Blues Festival Halvor Sælebakke i en pressemelding. Festivalen setter dermed inn Notodden-bandet Spoonful of Blues til å fylle plassen i Hovigs hangar lørdag kveld.

  • Lørdag 3. august kl. 12.01

    Utvider farevarsel: Nå skal det styrtregne på Østlandet

    Det skal bøtte ned både i Trøndelag og på deler av Østlandet. Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel.

  • Lørdag 3. august kl. 12.00

    Søndag er det fare for styrtregn

    Meteorologisk institutt har sendt ut farevarsel om styrtregn for deler av Østlandet. Varselet gjelder for i morgen ettermiddag og kveld. Hvor nedbøren treffer er usikkert og det er lokale variasjoner i intensitet og mengde.

  • Lørdag 3. august kl. 12.00

    Nokias nye drakt er reparasjonsvennlig

    HMD Pulse Pro gjør noe riktig – og mye feil.

  • Lørdag 3. august kl. 11.46

    Stappfulle ferger i nord: – Det er en del som blir ufine

    Landbillettørene Henning Krogh og Tobias Waage ser daglig biler som må stå igjen på kaia når fergen kjører fra Moskenes i Lofoten.

  • Lørdag 3. august kl. 11.39

    Ukraina angriper russiske oljelagre og flyplasser

    Ukrainas militære sa lørdag at de i løpet av natten angrep Morozovsk-flyplassen og en rekke oljelagre i tre russiske regioner.

  • Lørdag 3. august kl. 11.37

    Nome: Kvinne siktet for drapsforsøk på ekskjæresten

    En kvinne i 30-årene er siktet for drapsforsøk etter en mann i samme alder ble knivstukket fredag ettermiddag i Nome i Telemark. De to har tidligere vært kjærester.

  • Lørdag 3. august kl. 11.27

    Farevarsel om styrtregn i Trøndelag og deler av Østlandet

    Meteorologisk institutt sender ut gult farevarsel om styrtregn for Trøndelag og deler av Østlandet søndag ettermiddag og kveld. Nedbøren er ventet å passere 20 millimeter i timen lokalt i de aktuelle områdene. Lørdag er det allerede sendt ut gult farevarsel for nordlige deler av Sør-Norge. Det er sendt ut farevarsel for dsse områdene på Østlandet søndag:

  • Lørdag 3. august kl. 11.27

    Trafikkuhell på riksveg 7 i Eidfjord

    Politiet er på plass ved Vøringsfoss i Eidfjord på riksveg 7. Her har det skjedd eit trafikkuhell mellom to bilar. Dei tre personane som er involverte er uskadde. Det skal ikkje vera personskade. Bilane står utanfor vegbana, så trafikken skal gå forbi, melder politiet. Det er ikkje mistanke om rus og det blir ikkje oppretta sak.

  • Lørdag 3. august kl. 11.13

    Vestvågøy-ordførar vil ha regjeringa på bana: – Slitasjen nådd uhaldbare høgder

    Jonny Finstad (H), ordførar i Vestvågøy, etterlyser tiltak frå regjeringa etter turistsesongen i sommar, melder Lofotposten. – Turistveksten går utover sikkerheit og beredskapen og er ikkje tatt høgde for i planane for beredskap. Dimensjonering og organisering av infrastruktur, blant anna innanfor helse, samferdsel, beredskap, samt basale tilbod som parkering, toalett og naturforvalting, er ikkje på plass, seier Finstad til avisa. Finstad har følgd diskusjonen rundt tilrettelegging og regulering av turismen. No vil han ha eit møte med regjeringa for å få ei tydelegare fordeling av ansvar. Han meiner at turistpågangen har blitt for stor til at Lofoten åleine kan handtere veksten, utan hjelp frå staten. – Slitasjen på natur og lokalbefolking har nådd uhaldbare høgder. Det er eit sterkt behov for regulering, særleg innanfor den uorganiserte turismen.

  • Lørdag 3. august kl. 11.09

    Kvinne i 30-årene siktet for drapsforsøk

    En kvinne i 30-årene er fremstilt for varetektsfengsling, siktet for drapsforsøk etter en knivstikking på en privatadresse på Ulefoss i Nome fredag ettermiddag. Avisa Varden meldte om siktelsen først. En mann i 30-årene ble kjørt til sykehus med stikkskader etter voldshendelsen. Mannen ble skrevet ut fra sykehus fredag, opplyser politiadvokat Ann Iren Svane Mathiassen. Voldsofferet er avhørt, men politiet ønsker ikke å gå inn på hva mannen har forklart. – Han har forklart seg langt på vei i tråd med det siktede har forklart da hun innledningsvis ble avhørt kort i går, sier Svane Mathiassen til NRK. Partene kjenner hverandre fra før. Politiadvokaten vil heller ikke utdype hva kvinnen har forklart, annet enn at hun har erkjent de faktiske forholdene.

  • Lørdag 3. august kl. 10.58

    Shahzeb (18) er født blind: – Dette er en slags vennskapsport

    På sommerleieren i Hurdal bygges både selvtillit og vennskap for livet.

  • Lørdag 3. august kl. 10.49

    Støre: Folk vil få bedre råd i år

    Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) mener folk kommer til å se en bedring i økonomien allerede i år. – Vendepunktet skjer nå, sier han.

  • Lørdag 3. august kl. 10.39

    Knivstikking på Tjuvholmen: de siktede er kjenninger av politiet

    – De fire siktede er alle kjenninger av politiet, bekrefter krimleder i Oslopolitiet, Ole Magnus Danielsen. De to fornærmede er ikke kjente for politiet fra før av. – Per nå har vi ingen indikasjoner på at de fornærmede og de siktede kjente hverandre fra før av. Politiet vet foreløpig ikke hva årsaken til knivangrepet var. – Foranledningen fremstår noe uklar. Vi har flere hypoteser, blant annet er det mulig at det kan være uprovosert, eller motivert av en hatefull handling, sier Danielsen. To av de siktede blir fremstilt for varetektsfengsling i to uker i dag, lørdag. De er begge i slutten av tenårene. Den tredje er også i tenårene, mens den siste er under kriminell lavalder og dermed kan han ikke straffes. Barnevernet er koblet på saken. Ingen av de fire er foreløpig avhørt, men de har fått oppnevnt forsvarer. De to fornærmede er begge menn i midten av 20-årene. – Vi har ikke fått en oppdatert skadegrad på dem. Det siste vi hørte var at de er alvorlig, men ikke livstruende skadet. Begge er kjørt til Ullevål sykehus. Vi kommer til å sende noen etterforskere dit som skal forsøke å avhøre dem, sier Danielsen.

  • Lørdag 3. august kl. 10.36

    Derfor får du ikke følge Vegard Harm i Norseman

    Lørdag deltar Vegard Harm i det som omtales som verdens tøffeste triatlon, likevel blir han ikke å se under VGTVs direktesending.

  • Lørdag 3. august kl. 10.33

    Støre: Unge blir en hovedprioritet for Ap i valget

    Statsminister Jonas Gahr Støre kommer med sitt kanskje første valgløfte før stortingsvalget neste år: Arbeiderpartiet skal satse på de unge.

  • Lørdag 3. august kl. 10.29

    Normal drift på ferjesambandet Jondal – Tørvikbygd frå kl. 17.50

    Ferjesambandet på fv. 49 mellom Jondal og Tørvikbygd vil vere i normal drift frå kl. 17.50, melder Statens vegvesen. Laurdag føremiddag var det driftsproblem og ferje 2 var innstilt.

  • Lørdag 3. august kl. 10.29

    Ferjetrøbbel i Jondal – Tørvikbygd

    På fv. 49 ferjesambandet Jondal – Tørvikbygd er det driftsproblem og ferje 2 blir innstilt, melde Vegtrafikksentralen.

  • Lørdag 3. august kl. 10.27

    Drapstruet naboer og var voldelig mot politiet

    En 18 år gammel mann fra Porsgrunn fremstilles for varetektsfengsling i Vestfold tingrett lørdag formiddag. Politiet ønsker å fengsle mannen i fire uker for vold mot politiet, drapstrusler mot naboer, skadeverk og bæring av kniv. 18-åringen skal også ha stått bak en rekke ran. Mannen var også varetektsfengslet i mars-april for lignende forhold og ble domfelt i februar. – Det er gjentakelsesfaren som gjør at vi vil fengsle han, sier politiadvokat Stein Anders Gule.

  • Lørdag 3. august kl. 10.24

    Truet 8 år gammel gutt med kniv

    En voksen mann truet fredag kveld en ung gutt på Ørmen transittmottak i Fredrikstad med kniv. Politiet rykket ut med bevæpnede mannskaper for å få kontroll på situasjonen. – Politiet fikk kontroll på mannen, som forholdt seg rolig, opplyser operasjonsleder Melissa Krag. Gutten på 8 år er ikke fysisk skadet. Ifølge politiet skal det ha vært en konflikt i forkant av at knivtruslene. – Det har vært en konflikt i forkant, hvor mannen påstår å ha blitt provosert av barnet i form av barnets handling tidligere samme dag, sier Melissa Krag. Mannen er ikke pågrepet, men er fratatt kniven.

  • Lørdag 3. august kl. 10.22

    Løslatt etter knivstikking i Tønsberg

    En mann i 30-årene siktet for knivstikking i Tønsberg natt til fredag er løslatt. Årsaken til det skal være at politiet ikke har vurdert at det er noen fare for bevisforspillelse. En mann i 20-årene ble kjørt til sykehus med stikkskader. Politipatruljen satte i gang livreddende førstehjelp før ambulansen kom til stedet. Mannen i 20-årene har latt seg avhøre av politiet, men politiet kan foreløpig ikke si noe om hva mannen har forklart eller hvordan det går med voldsofferet nå.

  • Lørdag 3. august kl. 10.21

    Bilbrann blussa opp att – må stenge vegbana på ny

    Bilbrannen ved Helgheim i Jølster har blussa opp att og vegen er no stengt i sørgåande felt, melder Vegtrafikksentralen. Brannvesenet rykte i dag tidleg ut til ein bil som stod i brann, men melde like før 09.00 at dei hadde fått kontroll. Det var fleire personar i bilen, men dei greidde å køyre ut i ei busslomme og kom uskadde frå hendinga.

  • Lørdag 3. august kl. 10.21

    Bilbrann blussa opp att – måtte stenge vegbana på ny

    Bilbrannen ved Helgheim i Jølster har blussa opp att og vegen er no stengt i sørgåande felt, melder Vegtrafikksentralen. Brannvesenet rykte i dag tidleg ut til ein bil som stod i brann, men melde like før 09.00 at dei hadde fått kontroll. Det var fleire personar i bilen, men dei greidde å køyre ut i ei busslomme og kom uskadde frå hendinga.

  • Lørdag 3. august kl. 10.17

    Hærverk på padelsenter i Kristiansand

    I løpet av natten har noen gjort hærverk på padelsenteret på Hånes i Kristiansand. Det opplyser politiet i Agder, som er på stedet og gjør undersøkelser lørdag formiddag. Det er i løpet av natten også knust ruter på to parkerte biler i samme bydel i Kristiansand.

  • Lørdag 3. august kl. 10.16

    Anna Rasmussen bekrefter brudd

    Det forteller «Mamma til Michelle»-stjernen på Snapchat.

  • Lørdag 3. august kl. 10.09

    Massepågripelser i Iran etter drapet på Hamas-lederen

    Minst et tyvetall mennesker er pågrepet, mistenkt for medvirkning i drapet på Ismail Haniyeh i Teheran, melder New York Times.

  • Lørdag 3. august kl. 9.54

    Varsler mer kjønnsbråk: – Kvinnehelse står på spill

    Forfatter og friidrettstrener Frode Saugestad (50) har advart om kjønn og toppidrett i flere år.

  • Lørdag 3. august kl. 9.54

    Norway Cup: De siste finalene spilles lørdag

    De siste finalene i Norway Cup spilles i dag, lørdag. Norway Cup forventer 10.000 tilskuere i løpet av dagen. De fleste av kampene spilles på Ekebergsletta i Oslo. – Den kampen det kanskje knyttes mest spenning til i dag er kampen mellom Better Future Pakistan og KFUM Kameratene Oslo kl. 10.30, sier pressekontakt i Norway Cup, Kristian Brustad. Better Future Pakistan kom også i fjor til finalen og trakk tusenvis av tilskuere til kampen. I løpet av dagen deles medaljene og pokalene ut til vinnerlagene.

  • Lørdag 3. august kl. 9.48

    Nye funn av giftig plante i Setesdal

    Det er gjort flere funn av den giftige planten landøyde i Setesdal. Planten er giftig for både mennesker og dyr. I fjor ble det gjort funn av planten på Evje, og for noen dager siden fant bonde Jørund Kvaale Hansen landøyde på Skjevrak på vestsiden av fjorden på Bygland. Det skriver Setesdølen. Han oppfordrer bønder og andre til å følge med og fjerne planten om de ser den. Spesielt er beitedyr som hest og storfe utsatt om de spiser landøyde. Selv små mengder kan gi et dødelig utfall. Den sprer seg lett hvis den får sette frø, og har lenge vært et problem langs kysten. Planten er giftig også etter tørking, og kan skape store problemer for landbruket.

  • Lørdag 3. august kl. 9.29

    Knuste ruter på to biler

    Politiet gjør lørdag formiddag undersøkelser i forbindelse med skadeverk på to parkerte biler på Hånes i Kristiansand. Ruter på bilene er knust, men det er foreløpig ukjent om det er tatt noe fra bilene. Det opplyser politiet i Agder på X,

  • Lørdag 3. august kl. 9.28

    Norges største privatbolig fortsatt ikke solgt: – Det beste ville være om staten kjøpte

    Treschow-familiens 7000 kvadratmeter store Larvik-bolig har vært til salgs i et år. Michael Stang Treschow mener staten hadde vært den ideelle kjøper.

  • Lørdag 3. august kl. 9.13

    To menn pågrepet for voldtekt

    De ble pågrepet lørdag morgen i Kristiansund.

  • Lørdag 3. august kl. 9.12

    «Verdens tøffeste triatlon» er i gang – ender på Gaustatoppen

    Triatlonet Norseman, også kalt «verdens tøffeste triatlon», er i gang. Klokken 05.00 lørdag morgen hoppet deltakerne ut i vannet og la på svøm fra Eidfjord i Vestland. Utøverne skal videre ta seg til Austebygde i Telemark på sykkel. Derfra skal de løpe 42 kilometer og avslutte triatlonet på Gaustatoppen.

  • Lørdag 3. august kl. 9.12

    «Verdens tøffeste triatlon» – bilister må forvente forsinkelser

    Triatlonet Norseman, også kalt «verdens tøffeste triatlon», er i gang. Klokken 05.00 lørdag morgen hoppet deltakerne ut i vannet og la på svøm fra Eidfjord i Vestland. Utøverne skal videre ta seg til Austebygde i Telemark på sykkel. Bilister må forvente noe forsinkelser på riksveg 7 fra Eidfjord til Geilo, fylkesveg 40 fra Geilo til Bjørkeflåta og fylkesveg 2814 fra Bjørkeflåta til Austbygde i Tinn, melder Vegtrafikksentralen. – Vis hensyn til utøverne, oppfordrer Vegvesenet på X. Fra Austbygde skal utøverne løpe 42 kilometer og avslutte triatlonet på Gaustatoppen ved 17-tiden lørdag ettermiddag.

  • Lørdag 3. august kl. 9.11

    Donald Trump: Enig med Fox News om debatt mot Harris 4. september

    Donald Trump hevder han er enig med Fox News om å debattere Kamala Harris 4. september.

  • Lørdag 3. august kl. 8.59

    Dette er de yngste utøverne i OL

    Hva gjorde du da du var elleve år? Zheng Haohao kjemper om medalje i Paris.

  • Lørdag 3. august kl. 8.56

    Pågrep mann med to kniver i Stavanger

    Politiet pågrep lørdage en mann som ropte og hadde to kniver på en adresse på Vestre Platå i Stavanger. Mannen hadde selvpåførte skader på armene, og politiet fikk kontroll på ham. Ingen andre skal ha vært involvert. Politiet skriver i en meldinga at de gjør undersøkelser rundt omstendighetene.

  • Lørdag 3. august kl. 8.48

    Flere vil ha penger tilbake etter Øya-avlysning

    Forbrukerrådet har tatt steget inn i Reddit, hvor flere publikummere fra Øya-festivalen diskuterer hvordan de kan få pengene tilbake. To av hovedartistene på årets festival har nemlig avlyst, og flere vil nå ha billettene refundert. Det skriver Avisa Oslo. Juridisk seniorrådgiver i Forbrukerrådet, Thomas Iversen, sier at Øyafestivalen – via billettsystemet Ticketmaster – benytter urimelige avtalevilkår. Vilkårene gir festivalen rett til å levere en dårligere ytelse enn avtalt, uten å kompensere kundene for det, mener Iversen. Når man kjøper billettene via ticketmaster.no, står det: «Øyafestivalen tar forbehold om endringer i programmet. Kjøpte billetter vil kun refunderes dersom arrangementet i sin helhet avlyses av andre grunner enn force majeure, ikke dersom kun en eller flere av artistene avlyser sin opptreden.» Men PR-sjef på Øya-festivalen, Jonas Prangerød, mener ordningen de har ikke er uvanlig fordi artister av og til må avlyse. – Vi er uenige med Forbrukerrådet, de kommer med bastante meninger som ikke er definert, sier han. Det er artistene The Smile og Queens of the Stone Age som har avlyst. Reddit er en nettside hvor brukerne kan diskutere forskjellige temaer. Temaet om de avlyste artistene på Øya-festivalen får god oppmerksomhet på nettsiden.

  • Lørdag 3. august kl. 8.45

    Amira (16) går ut mot mobilforbudet: – Avhengig av å ha mobilen

    Ikke alle er glade for mobilforbudet.

  • Lørdag 3. august kl. 8.39

    Til sykehus etter slagsmål i Porsgrunn

    En mann ble kjørt til sykehus i Skien etter et slagsmål på et utested i Porsgrunn ved midnatt. Politiet melder at de fikk kontroll på de involverte partene. Den ene mannen har blant annet mistet to tenner etter slåsskampen.

  • Lørdag 3. august kl. 8.39

    I arresten etter flere slagsmål i Arendal

    En mann er satt i arresten etter å ha vært involvert i to slagsmål i Arendal natt til lørdag, og er anmeldt for ikke å fulgt politiets pålegg om å holde seg unna sentrum. Det første slagsmålet kom politiet over rett etter midnatt. De fikk kontroll på to personer, som begge fikk beskjed om å holde seg unna sentrum fram til lørdag morgen. Litt senere utpå natta, fikk politiet melding om et nytt slagsmål – ved en kiosk i sentrum. En av mennene de hadde bortvist tidligere samme natt, var involvert også her. Han ble da satt i arrest og anmeldt for ikke å ha fulgt politiets pålegg. Ingen har blitt skadet i slåsskampene. . Politiet fikk først melding om slåssing ved en kiosk i sentrum. Ingen har blitt skadet. En person ble innbrakt for brudd på politiets pålegg.

  • Lørdag 3. august kl. 8.32

    Mann slått og sparket i hodet i Larvik

    En mann i 30-årene er sendt til sykehus for undersøkelse, etter å ha blitt slått og sparket i hodet bakfra. Hendelsen skjedde i Gamle Kongevei i Larvik like før klokken 02.30 natt til lørdag. Politiet jobber med å finne riktig mistenkte, skriver de på X.

  • Lørdag 3. august kl. 8.29

    Redda seg ut av brennande bil i Jølster

    110 Vest rykkjer ut til brann i ein personbil på E39 ved Helgheim i Jølster. – Det sat nokre personar i bilen då den begynte å brenne. Dei fekk svinga ut i ei lomme og prøvde å sløkkje brannen, seier Håkon Myking i 110 Vest. Personane er uskadde. Det skal ikkje vere fare for at brannen kan spreie seg. Bilen er heller ikkje til hindre for trafikken. Brannmannskap melder like før klokka 09.00 at dei har fått kontroll på brannen. Bilbergar er bestilt. Eit køyrefelt er stengt og trafikken blir dirigert forbi i det andre køyrefeltet, melder Vegtrafikksentralen.

  • Lørdag 3. august kl. 8.29

    Bilbrann i Hjartdal – står delvis i veien

    En bil står delvis i veibanen langs Tuddalsvegen i Hjartdal, etter en bilbrann i natt. Brannvesenet rykket til stedet og fikk kontroll på flammene, som kom fra motorrommet i bilen, opplyser politiet. Det er usikkert hva som er årsaken til brannen.

  • Lørdag 3. august kl. 8.29

    To båtførere anmeldt for ruskjøring

    I Arendal ble fire båtførere bøtelagt for fart, en båtfører for manglende lanterne og to båtførere ble anmeldt for kjøring i påvirket tilstand. Det opplyser politiet på X. Totalt ble 17 båtførere kontrollert av politibåten i Arendal fredag kveld.

  • Lørdag 3. august kl. 8.23

    Køyrte gjennom sentrum i rusa tilstand

    Politiet i Nordland melder at ein person mista førarkortet natt til laurdag. Vedkomande kom køyrande til utestad gjennom Fauske sentrum og var ikkje edru. Personen er tatt hand om av politiet. Ein annan person blei fjerna av politiet frå utestad i Vefsn, og blei vist vekk frå sentrum til klokka 08, men høyrde ikkje på pålegget, og returnerte til utestaden. Vedkommande blir meld til politiet for brot på oplitiet sitt pålegg. Seinare var personen tilbake på ein annan utestad, og blei køyrt til arresten. I Vestvågøy skal ein person ha blitt slått og sparka i natt, av to moglege gjerningspersonar. Dei mistenkte hadde reist frå staden då politiet var på plass. Personen som blei slått og sparka blei køyrt til legevakt av politiet.

  • Lørdag 3. august kl. 8.21

    Fratatt førerkortet etter promillekjøring

    En person er anmeldt og har fått førerkortet beslaglagt etter å ha blåst til over lovlig verdi i Lyngdal natt til lørdag. Politiet rykket ut og promilletestet føreren etter melding fra publikum om at bilen vinglet veldig. Det opplyser politiet i Agder på X.

  • Lørdag 3. august kl. 8.19

    Jentenes siste dans

    Det fantes bare en som Elsie. Mandag ble syvåringen brutalt stukket i hjel på danseskolen.

  • Lørdag 3. august kl. 8.18

    Mann gjekk til angrep på fleire kvinner

    Like før klokka 02 i natt fekk politiet melding om ein mann som gjekk til angrep på fleire kvinner og slo dei utanfor Matbørsen i Bergen. Politiet fekk kontroll på mannen, som då hadde på seg ei veske og ein mobil som han skal ha stole frå ei kvinne på ein utestad. Mannen i 30- åra er sett i arresten og blir meld for tjuveri og kroppskrenking, opplyser operasjonsleiar Knut Dahl- Michelsen i Vest politidistrikt. Han seier ingen av kvinnene skal vere skadde.

  • Lørdag 3. august kl. 8.17

    Mistenkt for ruteknusing i Risør

    En person er mistenkt for å ha knust ruter på en bil i Risør natt til lørdag. Vedkommende er også mistenkt for å ha kjørt båt med promille, og ble fraktet til legevakten for blodprøve. Det opplyser politiet i Agder på X.

  • Lørdag 3. august kl. 8.12

    Klagde på høy musikk – ble dyttet på sjøen

    Politiet måtte natt til lørdag rykke ut til gjestehavna i Arendal etter meldinger om høy musikk fra en båt. Personer som prøvde å få dempet musikken, skal ha blitt dyttet på sjøen, melder politiet i Agder på X. Etter litt megling fra politiets side, ble det rolig i gjestehavna igjen.

  • Lørdag 3. august kl. 8.02

    Brann i leilighet i Fredrikstad sentrum

    Beboere i et leilighetskompleks i Farmannsgate i Fredrikstad sentrum ble tidlig i morges evakuert. Det brant i en leilighet og alle fire leiligheter i bygget er nå ubeboelig, melder politiet. Beboer av leiligheten som brant har fått i seg noe røyk og han ble ivaretatt av helsevesenet. Det er ikke meldt om andre skadde i brannen. Beboere i tilknyttet bygg ble også evakuert, men de har nå kunnet dra tilbake til sine leiligheter.

  • Lørdag 3. august kl. 7.58

    Israelsk luftangrep: Hamas-offiser skal være drept

    Det melder Hamas’ egne medier, ifølge nyhetsbyrået Reuters.

  • Lørdag 3. august kl. 7.35

    Skal ha sovnet fra matlagingen - ble vekket av naboer

    I sekstiden i morges rykket nødetatene ut til røykutvikling i et bygg i Raufoss. Naboer til leiligheten der røyken kom fra ble vekket av alarmen, og reagerte på at ingen kom ut fra leiligheten røyken kom ut fra, ifølge OA. De fikk derfor personen som skal ha sovnet fra matlagingen ut før nødetatene ankom stedet. Ifølge politiet ble det ingen skader i leiligheten, og alle kunne vende tilbake etter kort tid.

  • Lørdag 3. august kl. 7.35

    Vekket av røykvarslere - skyldes matlaging

    I sekstiden i morges utløste matlaging brannalarmen i et bygg i Raufoss. Nødetatene rykket ut, og alle i bygget var alt vekket og kom seg ut. Det ble ingen skader, og alle kunne gå inn i leilighetene sine etter kort tid, melder politiet.

  • Lørdag 3. august kl. 7.35

    Skal ha sovnet fra matlagingen - vekket av naboer

    I sekstiden i morges rykket nødetatene ut til røykutvikling i et bygg i Raufoss. Naboer til leiligheten der røyken kom fra ble vekket av alarmen, og reagerte på at ingen kom ut fra leiligheten røyken kom ut fra, ifølge OA. De fikk derfor personen som skal ha sovnet fra matlagingen ut før nødetatene ankom stedet. Ifølge politiet ble det ingen skader i leiligheten, og alle kunne vende tilbake etter kort tid.

  • Lørdag 3. august kl. 7.30

    To menn knivstukket på Aker Brygge: – Hypotese om at det var uprovosert

    Fire gutter er siktet etter knivstikking på Aker Brygge. To av dem fremstilles for varetektsfengsling lørdag.

  • Lørdag 3. august kl. 7.17

    Over 15.000 studenter i boligkø: – Jeg er redd for å gå glipp av det sosiale

    En NTNU-professor foreslår at studenter i byer burde få økt støtte på grunn av ekstreme leiepriser: – Politikerne sitter med hendene i lommene.

  • Lørdag 3. august kl. 6.58

    Ammerud-skytingen: Kontakter sykehus for å finne fornærmede

    Politiet har fortsatt ikke funnet eller identifisert verken mistenkte eller fornærmede etter skytingen på Ammerud i går. – Vi har sendt ut følere dit hvor det er naturlig at en skadet fornærmet vil dukke opp, som for eksempel sykehus. Vi har ikke fått tilbakemelding fra noen av disse stedene, så det kan hende vi er heldige og at han ikke er alvorlig skadet, sier krimleder Thomas Enger. Ifølge politiet er det to menn som har vært involvert i hendelsen. Politiet ble varslet av vitner som hørte skuddene. De har også vitner som har sett selve episoden. – Det er vitner som har vært ganske tett på hendelsen og gjort gode, viktige observasjoner, sier krimleder Thomas Enger. Politiet sier de håper de klarer å identifisere de to mennene snart.

  • Lørdag 3. august kl. 6.32

    Ny brann i kjøretøy

    Det har i natt brent i to lastebiler og en varebil på Prinsdal i Oslo. – Vi kan ikke utelukke at brannen er påtent, skriver politiet på X. Da politiet kom til stedet var det full fyr i lastebilene og en del røyk på stedet. Lastebilene er utbrente, mens varebilen har fått brannskader. Alle de tre kjøretøyene taues nå inn for videre undersøkelser. En tipser NRK har snakket med sier at han hørte lyden av det som fremstod som en eksplosjon, og at det raskt ble mye flammer og røyk i området.

  • Lørdag 3. august kl. 6.07

    Har sagt ja til å møte Harris

    Trump sier at debatten skal finne sted den fjerde september.

  • Lørdag 3. august kl. 5.43

    Den harde linjen er ikke nok

    Guttegjenger raner andre gutter for mobiler og klær. Men også for følelsen av trygghet.

  • Lørdag 3. august kl. 5.00

    Mest for pengene: Dette er de beste øreproppene i alle prisklasser

    Ørepropper finnes i alle mulige formfaktorer og prisklasser, så hva i all verden skal du velge? Det skal vi forsøke å hjelpe deg med, i form av våre favoritter fra noen få hundrelapper til det tidobbelte.

  • Lørdag 3. august kl. 4.57

    Brannofre får milliarderstatning

    Delstaten Hawaii har inngått et forlik på 4,037 milliarder dollar med ofrene for skogbrannene på Maui i august i fjor, melder ABC News.

  • Lørdag 3. august kl. 4.05

    O du store agurk!

    Trodde du agurksommeren var over? Tro om igjen.

  • Lørdag 3. august kl. 3.43

    Brann i leilighet i Fredrikstad

    Det er full fyr i en leilighet i sentrum av Fredrikstad, melder Øst politidistrikt. 14 personer er evakuert.

  • Lørdag 3. august kl. 3.09

    Nytt ungdomsran i Oslo-området

    Rett før midnatt fikk politiet melding om et ran av en tenåring like ved Ski stasjon. Tre gutter skal ha truet ham med kniv. Kl. 23:54 fikk politiet melding om et ran som hadde funnet sted like ved Ski stasjon. Tre gutter i tenårene hadde vist fram kniv og truet til seg offerets eiendeler. Han kom ikke til skade, skriver operasjonsleder Joakim Ormaasen i Øst politidistrikt i en melding til pressen. Politiet fikk etter hvert kontroll på to av de tre guttene som mistenkes å stå bak ranet. De hadde noe av tyvgodset på seg og er anmeldt av politiet. Politiet ser svært alvorlig på hendelsen, og følger opp de involverte i saken, melder Øst politidistrikt. (NTB)

  • Lørdag 3. august kl. 3.08

    Sander Sagosen slakter egen OL-innsats: – Frustrert

    (Norge-Egypt 25–26) Norges største stjerne har truffet dårlig i tre kamper på rad.

  • Lørdag 3. august kl. 2.34

    Aerosmith avbryter avskjedsturné

    Det ikoniske rockebandet Aerosmith avbryter turneen «Peace Out», som skulle være bandets siste, og legger nå offisielt opp fra turnélivet.

  • Lørdag 3. august kl. 2.32

    Trekker avtale med 9/11-tiltalte

    USAs forsvarsminister ser seg ikke enig i beslutningen og tilbakekaller den nylig inngåtte avtalen.

  • Lørdag 3. august kl. 2.21

    To lastebiler og en varebil i brann på Holmlia i Oslo

    To lastebiler og en varebil har sto i fyr ved et garasjeanlegg på Toppåsen på Holmlia i Oslo natt til lørdag. Brannvesenet har slukket brannene Politiet utelukker ikke at brannene kan ha blitt påtent. Det har vært en rekke bilbranner i Oslo den siste tiden. Det skal ikke ha vært spredningsfare, men det var synlige flammer og en del røyk. En tipser NRK har snakket med sier at han hørte lyden av det som fremsto dom en eksplosjon, og at det raskt ble mye flammer og røyk i området.

  • Lørdag 3. august kl. 2.21

    Bilbranner i Oslo – kan være påtent

    Det brant i noen kjøretøy ved et garasjeanlegg på Toppåsen, Prinsdal natt til lørdag.