Nyheter:

  • Søndag 28. juli kl. 23.15

    MC-fører fremstår hardt skadd etter ulykke

    En motorsyklist har kjørt ut av veien og truffet autovern og en garasjeport ved Lillestrøm søndag kveld. Vedkommende blir kjørt til Ullevål sykehus med det som beskrives som alvorlige skader, melder Øst politidistrikt.

  • Søndag 28. juli kl. 23.05

    Refser Svela etter frontalangrep: – Ekstremt distraherende

    Igjen stormer det rundt norsk friidrett under et stort mesterskap. Den skylden må Per Svela og idrettsledelsen dele, mener kommentatorer.

  • Søndag 28. juli kl. 21.57

    Skrev ut 21 forelegg

    Politiet hadde kontroll i en 60-sone på Høyjordveien nesten midt i Vestfold søndag kveld. Resultatet ble 21 forenklede forelegg, der høyeste hastighet ble målt til 80 km/t.

  • Søndag 28. juli kl. 21.44

    Trapper ned søk etter mulig gjerningsperson

    Politiet i Oslo har vært i området rundt Operastranda og lett etter en mulig gjerningsperson som skal ha truet andre med kniv. – Det er ikke funnet noen fornærmede i området og politiet trapper ned søket, opplyser operasjonsleder Tor Grøttum.

  • Søndag 28. juli kl. 21.44

    Trapper ned søk på mulig gjerningsperson

    Politiet i Oslo har vært i området rundt Operastranda og lett etter en mulig gjerningsperson som skal ha truet andre med kniv. – Det er ikke funnet noen fornærmede i området og politiet trapper ned søket, opplyser operasjonsleder Tor Grøttum.

  • Søndag 28. juli kl. 21.41

    Gjøvikbanen stengt fra mandag

    Togstrekningen mellom Gjøvik og Oslo S er stengt fra mandag og frem til 4. august. Dette skyldes arbeider på sporene på Gjøvikbanen, ifølge Bane Nor. Strekningen er stengt for trafikk og Vy kjører buss for tog.

  • Søndag 28. juli kl. 21.40

    Drømmestart for Mol og Sørum på ikonisk arena: – Er helt unikt

    PARIS (VG) (Mol/Sørum-M. Grimalt/E.Grimalt 21–14, 21–16) Sandvolleyballduoen Christian Sørum (28) og Anders Mol (27) er én seier nærmere å forsvare OL-gullet fra Tokyo.

  • Søndag 28. juli kl. 21.37

    Amper stemning utenfor Burger King i Trondheim

    Politiet er utenfor Burger King i Tondheim etter melding om amper stemning på stedet. Situasjonen er under kontroll og politiet undersøker hva som har skjedd.

  • Søndag 28. juli kl. 21.23

    Sjeføkonom om rentemøtet i USA: – Vil holde kortene tett til brystet

    Markedet står overfor en tettpakket uke av makrotall og rentebeslutninger. Sjeføkonom Harald Magnus Andreassen tror USAs sentralbank vil unngå å nevne septemberkutt, og mener jobbtall blir det viktigste

  • Søndag 28. juli kl. 21.18

    Normal drift i ferjesamband over Sognefjorden

    Ferjesambandet Rysjedalsvika - Rutledal - Krakhella vart tidleg søndag kveld innstilt grunna driftsproblem. Klokka 21.05 er det normal drift i sambandet att, med avgang frå Rysjedalsvika, melder Fjord1 og Vegtrafikksentralen.

  • Søndag 28. juli kl. 21.11

    Viking slo Molde etter vilt drama: Er for alvor med i gullkampen

    (Viking – Molde 1–0) Det ser ut til å bli gullkamp i Stavanger etter sterk seier mot Molde. Men seieren satt langt inne.

  • Søndag 28. juli kl. 21.07

    Vogntog sperret veien på E6 ved Rennebu

    Utforkjørselen skapte problemer for trafikken.

  • Søndag 28. juli kl. 21.03

    – Barna våre synes det er veldig kleint at vi gjør dette

    Strobelys, glitter og øredøvende tekno: Her samles akademikere, finansfolk, studenter og pensjonister for å rave mens resten av Oslo fortsatt sover.

  • Søndag 28. juli kl. 20.53

    Stygg rallykrasj for Mads Østberg – fryktet for kartleserens liv

    Rallyfører Mads Østberg (36) krasjet stygt under EM-runden Rally Roma i helgen. Han fryktet først for kartleser Patrik Barths liv.

  • Søndag 28. juli kl. 20.53

    Stygg rallykrasj for Mads Østberg – fryktet for kartleserens liv

    Rallyfører Mads Østberg krasjet stygt under EM-runden Rally Roma i helgen, melder Parc Fermé. Han fryktet først for kartleser Patrik Barths liv.

  • Søndag 28. juli kl. 20.35

    OL-elven skaper usikkerhet: – Litt tragisk

    Høyt bakterienivå, sterke strømmer og avlyste treninger. Gullhåpet Kristian Blummenfelt og treneren er usikre på om det er riktig å ha OL-konkurranser i elven Seinen.

  • Søndag 28. juli kl. 20.17

    Trailer sperrer E6

    Nødetatene rykker ut til E6 i Rennebu etter melding om en trailer som har kjørt av veien og sperrer veien. Utforkjøringen skal ha skjedd like nord for Fagerhaug. Personbiler dirigeres forbi.

  • Søndag 28. juli kl. 20.10

    Veiskade på E45 i Sverige – flere biler satt fast

    Store nedbørsmengder skaper problemer i Sverige.

  • Søndag 28. juli kl. 20.10

    Jordskred har gått over E45 - flere biler sitter fast

    Store nedbørsmengder skaper problemer i Sverige.

  • Søndag 28. juli kl. 20.06

    Brannvesenet jobber fortsatt med låvebrann i Våler

    Brannvesenet er på en tomt i Våler kommune, ifølge avisa Østlendingen. Dette skal være det samme stedet der en låve brant ned natt til lørdag. Låven var da overtent og det ble meldt om eksplosjoner og røyk. Søndag kveld er brannvesenet tilbake for å slukke ytterligere, melder Østlendingen. Tilskuere bes holde seg unna.

  • Søndag 28. juli kl. 19.57

    Politiet beslagla både motocrossar og elektrisk sparkesykkel hos to unge gutar

    To unge gutar, som var langt under den kriminelle lågalderen, fekk søndag i 15-tida besøk av politiet. Dei var observert køyrande på ein motocrossar nord i Stavanger kommune tidlegare på dagen. Då politiet kom til staden fann dei både gutane, motorcrossaren og ein elektrisk sparkesykkel. Politiet meiner sparkesykkelen var trimma. Begge delane vart difor beslaglagt av politiet. – Me har ingen nøyaktig måling, men me antar at sparkesykkelen kan oppnå ei fart på mellom 70 til 80 kilometer i timen, seier jourhavande i Sør-Vest Politidistrikt, politiadvokat Anne-Mette Dale til NRK. Sykkelen vert no teke med for teknisk kontroll. Operasjonsleiar Helene Strand i Sør-Vest politidistrikt opplyser at foreldra til gutane er informert om saka.

  • Søndag 28. juli kl. 19.36

    Oslofjordtunnelen åpnet i retning Drammen

    Feltet i retning Drammen i Oslofjordtunnelen er åpen for trafikk etter at en henger løsnet fra et vogntog tidligere i ettermiddag.

  • Søndag 28. juli kl. 19.27

    Veronica Kristiansen best på banen: – Betyr ekstremt mye

    Hun har neppe spilt en bedre kamp siden hun ble mor.

  • Søndag 28. juli kl. 19.26

    Politiet mistenker ruskjøring

    En mann i 50-årene blir tatt med av politiet for blodprøvetaking ettersom de mistenker ruskjøring. Mannen ble stoppet etter at politiet mottok melding om en bil som vinglet og kjørte over et gangfelt i Ila i Trondheim. Vedkommende har heller ikke førerkort. Politiet oppretter sak.

  • Søndag 28. juli kl. 19.19

    Ferjesamband over Sognefjorden innstilt

    Ferjesambandet Rysjedalsvika-Rutledal-Krakhella er innstilt inntil vidare. Det melder Vegtrafikksentralen Vest. Årsaka er driftsproblem. Det er førebels uvisst når trafikken kan vera i gang igjen.

  • Søndag 28. juli kl. 19.19

    Ferjesamband over Sognefjorden innstilt - set inn passasjerbåt

    Ferjesambandet Rysjedalsvika-Rutledal-Krakhella er innstilt inntil vidare. Det melder Vegtrafikksentralen Vest. Årsaka er driftsproblem. Det er førebels uvisst når trafikken kan vera i gang igjen. Men frå og med klokka 20 søndag vert det sett inn passasjerbåt frå Krakhella. MS «Solund» vil følgja oppsett ruteplan for sambandet, opplyser Vegtrafikksentralen.

  • Søndag 28. juli kl. 19.12

    Krasjet inn i hage

    En bil skal ha krasjet inn i en privat hage i Lyngdal søndag kveld, melder politiet. De er på stedet for å gjøre undersøkelser. Ulykken skal ha ført til noen mindre materielle skader.

  • Søndag 28. juli kl. 19.06

    Kjempeår for Alfie Haaland – overskudd på 159 millioner

    Investeringsselskapet til pappa Haaland tredoblet resultatet i 2023.

  • Søndag 28. juli kl. 19.06

    På bristepunktet: – En veldig eksplosiv situasjon

    11 år gamle Vinees ble drept i et rakettangrep som kan bringe Israel og Libanon på randen av storkrig.

  • Søndag 28. juli kl. 19.02

    Passasjerer togfaste i flere timer: – Jobber med å tømme doene

    Passasjerer har sittet fast i fem timer mellom Oslo og Göteborg. Vy sier passasjerene må belage seg på at det kan ta tid.

  • Søndag 28. juli kl. 19.00

    Odd seiret over tannløst Stromsgodset – Samuel Skjeldal måtte ut med båre

    (Odd - Strømsgodset 2–0) Odd tok innpå i nedrykkskampen med 2-0-seier over Strømsgodset. Men det ble dramatisk da Samuel Skjeldal måtte ut med båre i sluttminuttene.

  • Søndag 28. juli kl. 18.59

    Odd vant mot Godset

    2–0 endte kampen mellom Odd og Strømsgodset søndag ettermiddag. En sluttspurt av Odd i andre omgang gjorde at laget scoret to mål før pause. Odd ligger nest nederst på tabellen, men har ett poeng opp til sikker plass og en eventuell ny sesong i Eliteserien neste år.

  • Søndag 28. juli kl. 18.57

    Lundemo-frispark reddet poeng i første kamp uten Georgson – nye Meister-mål for Sarpsborg

    (Lillestrøm – Sarpsborg 08 2–2) Lillestrøm avsluttet en svært turbulent og krevende uke med å redde ett poeng hjemme mot Sarpsborg.

  • Søndag 28. juli kl. 18.56

    Sandefjord vant nervepirrende kamp

    Sandefjord vant til slutt 4–3 over Haugesund. Hjemmelaget ledet 3–1 til pause. Men etter hvilen scoret Haugesund to mål. På overtid fikk Sandefjord straffe og klarte med det å vinne den viktige kampen. Sandefjord ligger fortsatt nederst på tabellen og risikerer direkte nedrykk, men det er bare ett poeng opp til sikker plass på tabellen.

  • Søndag 28. juli kl. 18.56

    Straffebom og hårfin VAR-annullering ødela for Tromsø: – Vakker fotball blir straffet

    (Tromsø - Kristiansund 0–0) Tromsø var det ledende laget hjemme mot Kristiansund i Eliteserien søndag, men etter to annullerte scoringer endte det 0-0.

  • Søndag 28. juli kl. 18.56

    Straffebom og hårfin VAR-annullering ødela for Tromsø – spilte uavgjort mot KBK

    (Tromsø - Kristiansund 0–0) Tromsø var det ledende laget hjemme mot Kristiansund i Eliteserien søndag, men etter to annullerte scoringer endte det 0-0.

  • Søndag 28. juli kl. 18.55

    Bil i autovernet på E39 - store skader

    110 Vest melder på X at ein bil har køyrt i autovernet på E39 Fanavegen i Bergen. Det skal vera store materielle skader, men førar har komme seg ut av bilen. Dei rykkjer ut til staden.

  • Søndag 28. juli kl. 18.55

    Bil i autovernet i Bergen

    110 Vest melder på X at ein bil har køyrt i autovernet i Fanavegen i Bergen. Uhellet skal ha skjedd ved innkøyringa til Skjoldlia på Fv. 582. Det skal vera materielle skader, men førar har komme seg ut av bilen. Ifølgje brannvesenet skal det vera snakk om eit mindre uhell. Det er ikkje meldt om røyk eller lekkasjar.

  • Søndag 28. juli kl. 18.54

    Målfest mellom sjansesløsende lag – Sandefjord avgjorde etter overtidsdrama

    (Sandefjord – Haugesund 4–3) Sandefjord sikret seieren fra straffemerket på overtid.

  • Søndag 28. juli kl. 18.28

    Livsvarig skadd etter trefelling – mann må møta i retten

    Ein mann i 30-åra er tiltalt for aktlaus skade på ein annan person etter ei ulukke under trefelling i Meland i Alver kommune i september 2022. Han må møta i retten i november. Det var BT som først omtalte tiltalen. Statsadvokaten skriv i tiltalen at dei meiner tiltalte ikkje følgde forholdsreglane for sikker trefelling, mellom anna med tanke på avstand til andre, og fallsone for treet. Han tok heller ikkje nok omsyn til vêr og vindforhold. Ein annan person, som var i området, fekk difor eit tre over seg. Resultatet vart alvorlege skader, mellom anna i rygg og nakke, som gjer at han sit i rullestol. Han er delvis lam i føtene, og vil vera avhengig av hjelp framover. Mannen sin forsvarar, advokat Carl-Christian Grythe Hoff, seier til BT at han ikkje ynskjer å kommentera tiltalen.

  • Søndag 28. juli kl. 18.28

    Oslofjordtunnelen stengt i retning Drammen

    En henger har løsnet fra et vogntog inne i Oslofjordtunnelen på E134 i retning Drammen. Vogntoget venter på bergingsbil, opplyser Vegtrafikksentralen. Det er uklart når tunnelen åpner i den retningen.

  • Søndag 28. juli kl. 18.21

    Rallyfører Østberg krasjet: – Redd det verste hadde skjedd

    Rallyfører Mads Østberg krasjet søndag med et tre under rallykonkurransen i Rally Roma som er en del av Europamesterskapet. Bilen til Østberg mistet kontrollen i en venstresving og krasjet med treet på kartleser Patrik Barths side. – Jeg var redd det verste hadde skjedd, skriver Østberg om den svenske kartleseren på Instagram. Han skriver videre at de begge er på sykehus i god behold og uten alvorlige skader.

  • Søndag 28. juli kl. 18.10

    Kebab-gründere fikk milliongevinst etter salg til oppkjøpsfond

    Aziz-brødrene solgte i fjor 73 prosent av Bislett Kebab House til oppkjøpsfondet Driv Kapital. Regnskapstall for 2023 viser at brødrene fikk milliongevinst. Ingen av partene ville si noe om transaksjonssummen da salget ble gjennomført i fjor sommer. Nå viser ferske regnskapstall for 2023 at Aziz Invest fikk bokført gevinster på til sammen 366 millioner kroner, skriver Dagens Næringsliv. (NTB)

  • Søndag 28. juli kl. 18.02

    Trump frir til kryptoentusiaster: Vil fjerne SEC-sjef og stanse «forfølgelse»

    – Reglene vil bli skrevet av folk som elsker bransjen, sa republikanernes presidentkandidat til bitcoin-konferanse.

  • Søndag 28. juli kl. 17.59

    Brann i leilighet slokket

    Nødetatene rykket ut til en leilighet på Rødtvet i Oslo etter melding om brann. Brannen skal ha vært i 11. etasje. Det skal ha startet å brenne i en kjele med matolje, opplyser politiet. – Vi sendte ut sju biler, men nå får jeg beskjed om at brannen er slokket og vi lufter ut, opplyser vaktkommandør ved 110-sentralen Eirik Fredriksen. Fem personer var inne i leiligheten da det begynte å brenne. – Disse har vært utsatt for noe røyk. Alle er sjekket ut av ambulansen, opplyser politiet.

  • Søndag 28. juli kl. 17.50

    E6 gjenåpnet for normal trafikk etter ulykke

    Det er normal trafikk igjen etter at fire biler var involvert i en trafikkulykke på E6 i nordgående retning i Vestby. Det var kun lettere personskader i ulykken, opplyste operasjonssentralen tidligere. Noen av de involverte er kjørt til Kalnes for ytterligere sjekk.

  • Søndag 28. juli kl. 17.31

    Trafikkproblemer etter ulykke

    Det er kø i begge retninger langs riksvei 9 ved Hægeland i Vennesla etter en trafikkulykke. En bil skal ha kjørt inn i autovernet. Personen i bilen skal ikke være hardt skadd, melder politiet som er på vei til stedet.

  • Søndag 28. juli kl. 17.27

    Marvel brøt magisk grense – 30 milliarder dollar i kinosalg

    Milepælen ble nådd etter bidraget fra den nyeste filmen «Deadpool og Wolverine» dro inn stort på premieredagen i Nord-Amerika.

  • Søndag 28. juli kl. 17.26

    Gjorde «hakkebøff» av Danmark: – Lekestue

    (Danmark-Norge 18–27) Snakk om å gi svar på tiltale.

  • Søndag 28. juli kl. 17.20

    Grovt tyveri fra bil-bedrift i Lillehammer

    Politiet melder om grovt tyveri fra bilkonsernet Sulland Bilskade i løpet av helgen. Dekk og felger tilhørende bedriften er stjålet, ifølge politiet som har gjort undersøkelser på stedet. Politiet ønsker tips på telefon 02800 om noen har opplysninger eller har gjort observasjoner.

  • Søndag 28. juli kl. 17.17

    Campingvogn blokkerer E39

    Ein bil med campingvogn skal ha fått sleng og sperrer veien ved Helleland. Politiet har ikkje fått informasjon om personskadar på noverande tidspunkt. Naudetatane er på veg.

  • Søndag 28. juli kl. 17.17

    Campingvogn blokkerte E39

    Ein bil med campingvogn skal ha fått sleng og sperrer vegen ved Helleland. Vegen er no opna att etter å ha vore stengt ein liten periode, og bil og campingvogn flytta ut av vegen. Ein person er involvert og framstår uskadd forutan litt vondt i sida, melder politiet. Førar er ein mann i midten av 20-åra. Klokka 18.49 er politiet ferdige på staden, og dei ser på dette som eit reint uhell. Dei opprettar ikkje sak.

  • Søndag 28. juli kl. 17.12

    Bilulykke skaper trafikkproblemer

    En trafikkulykke med fire biler på E6 sør fra, skaper lange køer i retning Oslo. Politiet melder om at ingen av de 12 personene som var i bilene er alvorlig skadet. – Noen av dem er sendt til Kalnes for ytterligere sjekk, andre er blitt oppfordret til å gå til legen, opplyser operasjonsleder ved Øst politi, Finn Håvard Brække Aas. Det ventes fortsatt på bergingsbil for å fjerne bilene involvert i ulykken. – Det er saktegående kø i området, sier Aas.

  • Søndag 28. juli kl. 17.09

    Årets juli var den våteste på 11 år

    Moss Avis melder at årets juli måned har vært den våteste på 11 år. – Det har kommet 171 millimeter på værstasjonen på Hyggenes så langt i juli, og det er betydelig mer enn det som pleier å komme, sier meteorolog Per Egil Haga til Moss Avis. Ifølge avisen var 26. juli den våteste dagen.

  • Søndag 28. juli kl. 17.05

    Takkar for all hjelp og støtte etter dramatisk forlis

    I eit innlegg på Facebook takkar reiarlaget Ervik Havfiske for all hjelp og støtte etter at deira fiskebåt, «Argos Georgia» gjekk ned utanfor Falklandsøyene måndag kveld. Ni personar er stadfesta omkomne, medan fire framleis er sakna, etter forliset. 14 personar overlevde. På Facebook skriv dei: «Ervik Havfiske vil takke alle dei som har vore involvert i redningsaksjonen etter forliset av Argos Georgia. Vi er uendeleg takksame for alle som har bistått mannskap og selskap i denne tragiske hendinga. Vi deler sorga med alle som mista eit kjært familiemedlem, ein kollega og ein ven. MV Argos Helena vil vere framme i området for forliset om kort tid, og vil bistå i søket etter dei 4 som framleis er sakna, under koordinering av myndigheiter på Falklandsøyane. Vi takkar Argos Froyanes Ltd. for gjennomføringa av koordinering, beredskap, informasjon, mottak, omsorg og organisering av heimreise for det forliste mannskapet etter at dei kom tilbake til Stanley, ».

  • Søndag 28. juli kl. 17.03

    Ville kostet Norway Cup 2,5 millioner ekstra: Barna må sove med lysene på

    – Det blir dessverre for dyrt å flytte spillerne til nye skoler, sier styreleder Øystein Sundelin i Norway Cup.

  • Søndag 28. juli kl. 16.59

    Saktegående trafikk på E6 mot Oslo

    Veien er åpnet for normal trafikk.

  • Søndag 28. juli kl. 16.30

    Fare for styrtregn: Kan bli opp mot 35 mm på én time!

    Frem med sydvesten: Søndag skal det bøtte ned i Troms og Finnmark.

  • Søndag 28. juli kl. 16.24

    George Russell mister seieren i Belgia - bilen for lett

    George Russell (26) vant Formel 1-løpet på Spa, men mister nå seieren - som går til Lewis Hamilton (39).

  • Søndag 28. juli kl. 15.58

    Trafikkulykke i Trondheim

    To biler er involvert i en trafikkulykke på Byåsen i Trondheim. Politiet er på stedet og i kontakt med partene. Det skal ikke ha ført til trafikale problemer.

  • Søndag 28. juli kl. 15.51

    Fly måtte lande i Hammerfest etter sprekk i frontruten

    Flyet skulle opprinnelig fra Tromsø til Honningsvåg.

  • Søndag 28. juli kl. 15.34

    Brann i lekehytte

    Nødetatene rykker ut etter melding om brann i en lekehytte i Skjetnemarka i Trondheim. Det skal være snakk om åpne flammer, men det er ikke fare for spredning. klokka 15.38 melder politiet at brannvesenet er på stedet og jobber med slukking. Lekehytta er nedbrent.

  • Søndag 28. juli kl. 15.30

    Skisenteret på Folgefonna fekk ny kort sesong

    I helga stengde skisenteret på Folgefonna anlegget for turistar. Årsaka var for lite snø, og for stor risiko for skikøyrarar. – Det har komme fram for mykje blåis og sprekker, og det var ikkje forsvarleg å halda opent, seier Stig Otto Mjelde i Visitfonna AS. Berre profesjonelle lag får trena framover. Også i fjor måtte dei stengja dørene før det vart august. – Me vil tilbake til normalen som er sesong til september/oktober, seier Mjelde. Dei skal no installera snøkanonar i anlegget.

  • Søndag 28. juli kl. 15.22

    Sovnet bak rattet

    En kvinne og en mann i 60-åra er sendt til sjukehus for sjekk etter utforkjøringen på riksvei 3 ved Kvikneskogen i Tynset. Årsaken til ulykken var at sjåføren sovnet bak rattet, opplyser politiet. Hunhar fått førerkortet sitt beslaglagt.

  • Søndag 28. juli kl. 15.13

    Fant gammel håndgranat

    Politiet har ved 17-tiden i ettermiddag uskadeliggjort en eldre håndgranat i en steinfylling på et gårdsbruk på Ørvik i Kragerø. Brannvesen og ambulanse var på stedet for å ivareta sikkerheten i forbindelse med dette. Ørvikveien, FV351, ble stengt på stedet forbindelse med hendelsen.

  • Søndag 28. juli kl. 15.07

    – Narve har blitt systematisk motarbeidet, mobbet og diskriminert

    Per Svela steiler over Olympiatoppen og Friidrettsforbundets behandling av treningspartner Narve Gilje Nordås før OL.

  • Søndag 28. juli kl. 15.03

    Trafikkuhell mellom bil og traktor

    Politiet rykkjer ut etter melding om trafikkuhell på Klepp mellom ein personbil og traktor. Det er ikkje meldt om personskade på noverande tidspunkt. Politiet kan nå bekrefta at det ikkje er personskadar. Bilen køyrde i gaffelen framme på traktoren idet den køyrde ut frå eit gardsrom. Fører av traktoren, ein mann i slutten av 20-åra, blir anmeldt, melder politiet.

  • Søndag 28. juli kl. 14.59

    – Vurder været og bruk redningsvest

    Hovedredningssentralen ber folk vurdere både strøm og vind før de legger ut med mindre farkoster, deriblant SUP-brett. Denne helgen har det vært to utrykninger på grunn av folk som bruker SUP-brett, der de involverte ikke klarer å komme seg til land på egen hånd. Husk i tillegg redningsvest, skriver Hovedredningssentralen i en melding.

  • Søndag 28. juli kl. 14.57

    Ruud slo tilbake etter tøff start

    Grusspesialist Casper Ruud måtte grave dypt i åpningssettet mot Taro Daniel, men nordmannen tok seg likevel greit videre til annen runde i OL i Paris. Det gjorde han med settsifrene 7-5, 6-1. Neste hinder for Ruud er enten Andrea Vavasorri (Italia) eller Pedro Martinez (Portugal). Sistnevnte stanset Ruud på titteljakt i Estoril tilbake i april. Ruud deltar i år i sitt første OL. Han sto over lekene i Tokyo i 2021 for heller å sanke poeng på ATP-rankingen. Ruud er sjetteseedet i Paris.

  • Søndag 28. juli kl. 14.56

    Advarer om sterk vind og strøm

    Hovedredningssentralen i Sør-Norge ber alle vurdere både strøm og vind før de legger ut med mindre farkoster, deriblant SUP brett. Bakgrunnen er at det i løpet av helga har vært flere hendelser hvor personer ikke kommer seg til land ved egen hjelp. Husk også redningsvest.

  • Søndag 28. juli kl. 14.54

    Ruud fikk publikum mot seg i OL-premieren – svarte på utrolig vis

    (Casper Ruud – Taro Daniel 7–5, 6–1) Casper Ruud (25) er videre til 2. runde etter å ha lekt med både japanske Taro Daniel (31) og tilskuerne i OL-debuten.

  • Søndag 28. juli kl. 14.54

    Guttegjeng skal ha rana 13-åring på busstopp i Eidsvåg

    Ein guttegjeng på 5-6 personar skal søndag ha rana ein 13 år gammal gut på eit busstopp i Eidsvåg i Bergen. Ifølgje operasjonsleiar Jørgen Ommedal i Vest politidistrikt skal guten ha vorte tvungen til å gje frå seg pengar. Han meldte sjølv frå til politiet. Ranet vart meldt klokka 14.44, og politipatruljar er no i området og leiter etter mistenkte. Det er førebels ingen opplysningar om at det er nytta våpen eller andre gjenstandar i samband med ranet, ifølgje politiet.

  • Søndag 28. juli kl. 14.42

    Årets billigste strøm: – Litt å tjene

    Sol og vind på kontinentet gir en gunstig strømpris i sør i landet.

  • Søndag 28. juli kl. 14.34

    Mann og barn på SUP-brett ble meldt savnet - startet redningsaksjon i Larvik

    Både mann og barn er funnet i god behold.

  • Søndag 28. juli kl. 14.33

    Leiter etter ulven i Egersund

    Ulven har truleg blitt observert i Egersund: – Me fekk melding om at nokre hadde sett det dei meinte var ein ulv i natt klokka tre, seier skadefellingsleiar for rovdyr i Rogaland, Arve Aarhus. Det er gitt skadefellingsløyve på ulven, så eit skadefellingsteam har vore ute og sjekka staden og områda rundt. Aarhus fortel det vil bli krevjande å finne ulven då den beveg seg mykje og raskt, og at dei er avhengige av observasjonar frå publikum.

  • Søndag 28. juli kl. 14.31

    Redningsaksjon i Larvik

    Det ble iverksatt en redningsaksjon etter melding om at en voksen mann og et barn har blitt borte på et sup-brett i nærheten av en strand i Larvik, opplyser Sør-Øst politidistrikt. Begge er observert og utenfor fare, opplyser Hovedredningssentralen. – De savnede er observert sittende på et skjær. Redningsskøyte og nødetater er på vei frem til stedet, skriver operasjonsleder i politiet, Espen Reite i politiloggen kl. 14.39. Nødetatene fikk melding om hendelsen kl. 14.25. Redningsskøyta er kommet fram, og begge personene fremstår som uskadd, opplyser politiet.

  • Søndag 28. juli kl. 14.27

    Trafikkuhell på E18

    Nødetater er på vei til E18 nordgående kjørefelt nord i Bamble etter melding om trafikkuhell mellom to biler i samme kjøreretning. Det skal være fire personer involvert. Bilberger på vei til stedet, og bilene står på vegskulder. Det er tett trafikk på stedet, opplyser politiet. Politiet melder kl. 14.52 at bilene er kjørbare og flyttes uten behov for bilberger. Forholdet løses med skademelding.

  • Søndag 28. juli kl. 14.22

    Kronen på sitt svakeste på over 40 år

    Hvor skal det ende? 14 kroner for pundet, 12 kroner for euroen og 11 for dollaren. Og 160 for 100 danske!

  • Søndag 28. juli kl. 14.20

    Utforkjøring på Rv.3 i Tynset

    En bil har kjørt av vegen på riksvei 3 på Kvikneskogen i Tynset. Det var to personer i bilen. Nødetatene var på stedet kl. 14.35. Begge ble kjørt til sykehus for en sjekk. – Årsaken til ulykken var at fører hadde sovnet, melder politiet. Det er ikke meldt om alvorlige personskader, og fører av bilen fikk sitt førerkort beslaglagt.

  • Søndag 28. juli kl. 14.16

    Omkom etter fall fra båt

    En person er funnet omkommet etter å ha falt i vannet fra en båt på Osensjøen i Åmot i Innlandet søndag formiddag. Store styrker søkte etter personen. Det var mannskaper i luftambulansen som observerte personen i vannet. Vedkommende ble hentet opp og erklært død etter kort tid, opplyser operasjonsleder i Innlandet politidistrikt, Øyvind Bakken. Pårørende er varslet.

  • Søndag 28. juli kl. 14.05

    Skader på flere biler

    Politiet melder om at det er utført skadeverk på flere biler ved et bilverksted i Froland. Politiet har vært på stedet og det kan se ut som om at det er sprøytet noe inn i dørlåsene. Politiet oppretter sak på forholdet.

  • Søndag 28. juli kl. 14.04

    Trafikkulykke i Kristiansand

    Tre personer skal være involvert i en trafikkulykke på Torridalsveien i Kristiansand, ved Skråstad. Alle skal være ute av bilene. Nødetatene rykker ut. Bilen sperrer veien på stedet.

  • Søndag 28. juli kl. 13.53

    Kan vinne vippestat med abortkamp

    Skal Kamala Harris vinne vippestaten Virginia fra Trump, er det med stemmer fra folk som Anna Maria og datteren Carmen. – Hele dette området kan svinge begge veier, sier Carmen til VG.

  • Søndag 28. juli kl. 13.49

    Operatunnelen i Oslo åpnet igjen

    Operatunnelen på E18 i Oslo er åpnet igjen etter at det var et trafikkuhell der, melder Vegtrafikksentralen.

  • Søndag 28. juli kl. 13.48

    Hjelper turgåar i fjellet i Sunnfjord

    Politiet melder at dei og hovudredningssentralen hjelper ein turgåar i fjellet mellom Høyanger og Lånefjorden. Frivillige frå Røde Kors og redningshelikopter frå Florø er på veg. – Vi har fått beskjed om at det er ein eldre mann som har gått seg vill i området og som ikkje føler seg i form, seier redningsleiar Torgeir Espedal i Hovudredningssentralen. Politiets operasjonssentral har løpande dialog med mannen over telefon. – Redningshelikopteret er snart framme, og vi håpar på å få lokalisert han ganske raskt. Vi er ikkje hundre prosent sikker på nøyaktig kvar i fjellet han er, men med redningshelikopter håpar og trur vi at vi får lokalisert og henta han ut fort. Om det skulle vere ting som gjer at det vanskeleg å fly, har vi mannskap til fots, seier Jørgen Ommedal, operasjonsleiar i Vest politidistrikt til Firda. Kl 14.17 er redningshelikopteret på staden, og byrjar søket for å lokalisere turgåaren.

  • Søndag 28. juli kl. 13.48

    Hjelper turgåar i fjellet i Høyanger

    Politiet melder at dei og hovudredningssentralen hjelper ein turgåar i fjellet mellom Høyanger og Lånefjorden. Frivillige frå Røde Kors og redningshelikopter frå Florø er på veg. – Vi har fått beskjed om at det er ein eldre mann som har gått seg vill i området og som ikkje føler seg i form, seier redningsleiar Torgeir Espedal i Hovudredningssentralen. Politiets operasjonssentral har løpande dialog med mannen over telefon. – Redningshelikopteret er snart framme, og vi håpar på å få lokalisert han ganske raskt. Vi er ikkje hundre prosent sikker på nøyaktig kvar i fjellet han er, men med redningshelikopter håpar og trur vi at vi får lokalisert og henta han ut fort. Om det skulle vere ting som gjer at det vanskeleg å fly, har vi mannskap til fots, seier Jørgen Ommedal, operasjonsleiar i Vest politidistrikt til Firda. Kl. 14.25 har redningshelikopteret lokalisert turgåaren. Han verkar å vere i god form og blir flydd ned frå fjellet.

  • Søndag 28. juli kl. 13.37

    Skader på flere båter

    En båt skal ha vært borti flere andre båter i natt ved Biestø Båthavn i Arendal. Forholdet ble meldt i natt, men politiet har ikke funnet eieren av båten. Det er nå meldt om skader på flere båter. Politiet undersøker forholdet.

  • Søndag 28. juli kl. 13.34

    Bøtelegger bilister som parkerer ved motorveien

    Politiet er på plass ved rasteplassen langs motorveien mot Oslo lufthavn. Mange parkerer der for å slippe å betale for parkering ved flyplassen, når de skal hente reisende. Rasteplassen ble stengt av Statens vegvesen på fredag, men politiet har vært der flere ganger etterpå fordi bilister parkerer langs motorveien. Nå melder politiet at de bøtelegger alle på stedet. Det er kameraovervåking der og politiet sier de blir varslet når noen parkerer. – Det her helt hinsides all fornuft å parkere på en høyhastighetsvei der andre bilister kommer i 100 km/t. Prisen på gebyret er 900 kr. Den andre prisen ved et uhell/påkjørsel kan ikke måles i penger, liv kan stå i fare, skriver politiet i en oppdatering på nettet. Bildet er tatt på fredag.

  • Søndag 28. juli kl. 13.30

    Ingen tatt i trafikkontroll i Seljord

    Politiet har i løpet av formiddagen avholdt trafikkontroll med fokus på kjøring i ruspåvirket tilstand i Seljord sentrum. Av 94 som ble kontrollert, var det ingen reaksjoner, opplyser politiet.

  • Søndag 28. juli kl. 13.23

    Mobiltjuveri i Stavanger

    Politiet rykka ut etter melding om at ein tilsett på ein butikk i Pedersgata hadde fått mobilen fråstole då han hjalp ein kunde. Gjerningsmannen vart gjenkjend av politiet på overvåkningskamera og dei oppsøkte mannen. Han erkjente forholdet, og telefonen vart funne og tilbakelevert til eigar.

  • Søndag 28. juli kl. 13.23

    Dønna: Bilfører tatt for ruskjøring

    Politiet har stansa en bilfører på Dønna som viste seg å være alkoholpåvirka. – Mannen som er i 20 årene framstilles på legevakta for bevissikring. Fører fratas førerkortet og sak opprettes, skriver politiet på X.

  • Søndag 28. juli kl. 13.21

    16 sauer trolig skremt til døde: – Eitrende forbanna

    16 sauer er funnet døde i et naturreservat i Fetsund i Lillestrøm kommune i Akershus. Alt tyder på at de er skremt til døde, mener veterinær.

  • Søndag 28. juli kl. 13.16

    Overstadig berusa mann med kniv putta i fyllearresten

    Politiet har tatt hånd om en overstadig berusa mann i 50- årene i Bodø sentrum. Mannen satt og sov i det han ble kontakta av politiet. – Mannen var i besittelse av kniv og anmeldes for ulovlig bæring av kniv på offentlig sted, skriver politiet på X. Mannen er sjekka av lege og er brakt til drukkenskapsarrest, der han får sovet av seg rusen, melder politiet.

  • Søndag 28. juli kl. 13.16

    Synnøve (25) skammet seg i fem år: – Skjulte det så mye jeg kunne

    – Det jeg vil si nå er både flaut, vondt og kjempetrist.

  • Søndag 28. juli kl. 13.14

    Trafikkulykke med enslig moped

    Nødetater er på vei til stedet etter melding om trafikkulykke i Sandefjord. Det er en enslig moped som skal ha veltet. Mopedfører er oppegående, opplyser Sør-Øst politidistrikt. Etter at nødetater har kommet til stedet, viser det seg etter at mopeden har vært tilnærmet stillestående ved velt, og føreren fremstår uskadd, opplyser politiet.

  • Søndag 28. juli kl. 13.10

    Båt tar inn vatn

    Brannvesenet hjelper til med lensing av ein båt som tar inn vatn ved Norheimsund i Kvam, skriv 110 Vest. Båten ligg fortøydd til land.

  • Søndag 28. juli kl. 13.10

    Trafikkulykke mellom MC og bil

    En MC-fører er kjørt til sykehus for en sjekk etter trafikkulykke mellom MC og bil på FV355 i Fyresdal. MC fører skal være oppegående, opplyser Sør-Øst politidistrikt. Ambulanse er på stedet og undersøker de involverte. Øvrig trafikk passerer på stedet. Politiet fikk melding om hendelsen kl. 12.27.

  • Søndag 28. juli kl. 12.57

    Operatunnelen i Oslo stengt

    I Oslo er Operatunnelen på E18 under Festningen stengt i retning Alnabru etter en ulykke, melder Vegtrafikksentralen. Bilister som skal østover anbefales å kjøre Ring 3. Det er en personbil med campingvogn som har kjørt i tunnelveggen, ifølge Vegtrafikksentralen. Politiet skriver at det er fire biler og en campingvogn involvert. De har ikke fått melding om at noen personer er skadet.

  • Søndag 28. juli kl. 12.57

    Operatunnelen stengt

    I Oslo er Operatunnelen på E18 under Festningen stengt i retning Alnabru etter en ulykke, melder Vegtrafikksentralen. Bilister som skal østover anbefales å kjøre Ring 3. Det er en personbil med campingvogn som har kjørt i tunnelveggen, ifølge Vegtrafikksentralen. Politiet skriver at det er fire biler og en campingvogn involvert. De har ikke fått melding om at noen personer er skadet.

  • Søndag 28. juli kl. 12.53

    Ask Tjøm til semifinale

    Ask Jarl Tjøm (28) fra Tønsberg og Lars Martin Benske (24) tok seg direkte til semifinalen i lettvekt dobbeltsculler roing i det som var en sterk OL-debut for duoen. De kom på andreplass i sitt heat. Førsteplassen tok de irske favorittene Paul O'Donovan og Fintan McCarthy, som har tatt tre strake VM-gull, er regjerende olympiske mestere, og holder verdensrekorden på 6:05.33. Det blir både første og siste gang i OL for de norske gutta, da lettvekt-klassen forsvinner fra sommerlekene etter dette mesterskapet. Ask Jarl Tjøm har dessuten annonsert at han vil legge opp senere i år. Semifinalen finner sted onsdag 31. juli, og nordmennenes heat vil starte kl. 11.14.

  • Søndag 28. juli kl. 12.44

    Samme bedrift - høyere sykefravær i Norge enn i Sverige

    Ansatte som jobber i samme bedrift, men på hver sin side av svenskegrensa har ulikt sykefravær.

  • Søndag 28. juli kl. 12.41

    Varsler markering mot VAR under fotballkamp

    Supporterklubbene til Odd og Strømsgodset varsler markering mot VAR under søndagens fotballkamp på Skagerak arena i Skien, skriver TA. Oddrane supporterklubb skriver på sin X-konto at de sammen med GodsetUnionen vil gjennomføre en stilleaksjon under kveldens kamp. – Vi oppfordrer alle på Nordre Falkum til å være stille under hele kampen, inkludert ved eventuelle mål, står det i oppfordringen fra Oddrane.

  • Søndag 28. juli kl. 12.39

    Motorsykkelulykke i Aurskog-Høland

    En mann på motorsykkel har kjørt i et autovern på Setskogveien i Aurskog-Høland, melder politiet. Føreren skal være oppe og gå og blir fraktet til sykehus for en sjekk, ifølge politiet. Det skal ikke ha vært andre kjøretøyer innblandet.

  • Søndag 28. juli kl. 12.18

    Økende sommertrafikk på E18

    Vegtrafikksentralen sør melder at det er tett trafikk på E18 Rugtvedt - Langangen i Telemark. Det er foreløpig tett trafikk uten forsinkelse, men trafikken er økende, opplyser Vegtrafikksentralen.

  • Søndag 28. juli kl. 12.07

    Markert oljeprisfall: – Kina tynger markedet

    Tegn til svakere kinesisk etterspørsel sender oljeprisen nok en gang under 80 dollar fatet. Det kan gjøre neste Opec-møte til en liten kalddusj, advarer sjefanalytiker.

  • Søndag 28. juli kl. 12.02

    123km/t i 80-sonen

    Politiet hadde fartskontroll i 80-sonen på Sola i dag. Der fekk ein person inndratt førarkortet då han vart målt til 123km/t. 12 forenkla førelegg vart også delt ut.

  • Søndag 28. juli kl. 12.00

    Raff smartklokke til under tusen kroner

    CMF Watch Pro 2 er perfekt som «din første smartklokke».

  • Søndag 28. juli kl. 11.42

    Trafikkulykke mellom syklist og fotgjenger

    Politi og ambulanse har rykket ut etter melding om trafikkulykke mellom syklist og en fotgjenger i Revetal i Tønsberg. Begge involverte er bevisste. Politiet fikk melding om hendelsen kl. 11.33. Politiet melder kl. 11.48 at de er fremme på stedet og ivaretar de involverte frem til ambulanse ankommer. Patruljen undersøker hendelsesforløpet. Ambulanse kjører fotgjenger til legevakt, mann i 50 årene for sjekk. Det fremstår som det har blitt en misforståelse mellom fotgjenger og syklist på sykkel/gangsti. Nødetater avslutter på stedet.

  • Søndag 28. juli kl. 11.40

    Steinras på Fjordavegen

    Politiet rykka ut etter ein melding om steinras på Fjordavegen mellom Framfjord og Indrefjord i området Åsberget. Det er usikkert om raset har nådd vegen. Vegtrafikksentralen sender ein entreprenør til staden. Det skal vere eit kjent rasområde. Politiet har vore på staden med entreprenør. Raset har gått 100 meter oppe i fjellsida, det er har ikkje nådd ned til vegen. Geolog blir sendt til staden for ytterlegare vurdering.

  • Søndag 28. juli kl. 11.39

    Historisk låge straumprisar

    I dag får du betalt for å bruke straum Det er historisk låge straumprisar i både Rogaland, Sørlandet og på Austlandet i dag. Frå klokka 10 er straumen gratis, mens frå klokka 14–15 får du betalt for å bruke straum. Då er prisen minus 72,76 øre. – Du får betalt for å bruke straum mellom klokka to og tre i dag, seier kommunikasjonssjef i Lyse, Atle Simonsen. Den har berre vore lågare ein gong, 16. juli i fjor.

  • Søndag 28. juli kl. 11.25

    Ferga Tranøy går inn i ruta på to turer i dag

    På fergesambandet Bodø – Lofoten går MF Tranøy går inn i ruta kl. 13.30 i dag, søndag, fra Bodø. Med retur fra Moskenes kl. 18.00. Det melder Torghatten Nord. Øvrige avganger er innstilt (0900 fra Moskenes og 2230 fra Bodø. Det har vært flere innstillinger med MF Tranøy den siste tida på grunn av tekiske problemer.

  • Søndag 28. juli kl. 11.18

    Veronica Kristiansen fikk Olivia (1) mellom to OL: – Et lite mirakelbarn

    Noe av det siste Veronica Kristiansen (34) gjorde før avreisen til Paris-OL var å feire datterens ettårsdag.

  • Søndag 28. juli kl. 11.17

    UD har sendt ut advarsel til nordmenn i Libanon og Israel

    Utenriksminister Espen Barth Eide er dypt bekymret over utviklingen i regionen.

  • Søndag 28. juli kl. 11.13

    En bilfører anmeldes for promillekjøring

    En person anmeldes for kjøring med bil i påvirket tilstand i Vanse i Farsund. Politiet har hatt promillekontroll på FV43. Der ble 60 bilister kontrollerte.

  • Søndag 28. juli kl. 11.11

    Mann med kniv skapte frykt i Askøy

    Politiet rykka ut etter at nokon meldte om ein mann utanfor eit hus som kanskje hadde ein kniv. Meldaren blei skremt av situasjonen. Politiet har no kontroll på mistenkte, og ingen er skadde. Per no er det ukjent kva relasjon det er mellom mistenkte og meldar. Mistenkte forklarte til politiet at han hadde oppsøkt feil adresse, og at han hadde kniven for å beskytte seg sjølv.

  • Søndag 28. juli kl. 11.02

    Hauger bommet med gambling: – Et forferdelig løp - jeg må bare le

    Dennis Hauger (21) ble knust med drøyt 40 sekunder og endte på 12. plass i hovedløpet på Spa-banen søndag.

  • Søndag 28. juli kl. 11.02

    Putin advarer USA om missiler i Tyskland

    USAs våpenavtale med Tyskland får Russlands president til å reagere.

  • Søndag 28. juli kl. 10.41

    I dag får du betalt for å bruke strøm

    Det er historisk lave strømpriser på Sørlandet i dag. Fra klokka 10 er strømmen gratis, mens fra klokka 14–15 får du betalt for å bruke strøm. Da er prisen minus 72,76 øre. Dette gjelder for Rogaland og Østlandet også.

  • Søndag 28. juli kl. 10.36

    Bil havarert i Byfjordtunnelen

    Byfjordtunellen på E39 er stengt grunna eit stansa køyretøy, melder Vegtrafikksentralen Vest. – Tunnelen er nå opna att men trafikken går med redusert hastigheit, seier Rune Tallaksen, operasjonsleiar ved Sør-Vest politidistrikt. Bilen skal ha fått motorstans. Dei ventar nå på redningsbil. Vegen vil bli stengt att ein kort periode når bergingsbilen kjem til staden opplyser politiet. Bilen er nå tatt bort og tunnelen opna att.

  • Søndag 28. juli kl. 10.36

    Byfjordtunnelen stengt

    Byfjordtunellen på E39 er stengt grunna eit stansa køyretøy, melder Vegtrafikksentralen Vest.

  • Søndag 28. juli kl. 10.32

    Prisene på hurtiglading skal fram i lyset – regelendring på vei

    Mange elbilister har problemer med å skjønne hva hurtigladingen på ladestasjonene koster. Nå er nye krav rett rundt hjørnet, lover regjeringen.

  • Søndag 28. juli kl. 10.32

    I dag får du betalt for å bruke straum

    Det er historisk låge straumprisar i både Rogaland, Sørlandet og på Austlandet i dag. Frå klokka 10 er straumen gratis, mens frå klokka 14–15 får du betalt for å bruke straum. Då er prisen minus 72,76 øre. – Du får betalt for å bruke straum mellom klokka to og tre i dag, seier kommunikasjonssjef i Lyse, Atle Simonsen. Den har berre vore lågare ein gong, 16. juli i fjor.

  • Søndag 28. juli kl. 10.18

    Søk etter person i vannet i Osensjøen

    Politiet har fått melding om at en person har falt i vannet fra en båt på Osensjøen i Åmot. Det blir iverksatt søk så snart nødetatene er på stedet. To luftambulanser og helikopter er på veg til stedet.

  • Søndag 28. juli kl. 10.17

    Person i vannet i Innlandet: En person bekreftet død

    Store ressurser deltok i redningsaksjonen etter at en person falt i et vann i Innlandet.

  • Søndag 28. juli kl. 9.57

    Stein-Erik Mattsson: Mannen som fjernet pornosladden

    I 2005 forviste en pornoredaktør en liten, svart firkant til historiebøkene.

  • Søndag 28. juli kl. 9.55

    Ingen sjåfører var ruset

    Politiet har hatt ruskontroll på fylkesveg 34, Røykenviklinna, på Jaren i Gran i dag. 34 biler ble kontrollert og ingen av sjåførene var ruspåvirket.

  • Søndag 28. juli kl. 9.52

    Innbrudd i Trondheim – tok tyvene på fersken

    Lørdag kveld rykka politiet ut etter et innbrudd i et hus på Lade i Trondheim. Personen som bodde der tok de tre innbruddstyvene på fersken. Tyvene, to kvinner og en mann, stakk av fra stedet. Politiet har ikke funnet personene, men fant noe av det tyvene hadde fått med seg. Dette ble levert tilbake til boligeieren. Politiet fant også en lommebok og et kort som tilhører en kvinne. Hun er en av de mistenkte og er også en kjenning av politiet.

  • Søndag 28. juli kl. 9.50

    Rolig natt for Østfold-politiet

    Det har vært en rolig natt i Østfold. I Sarpsborg barket to sarpinger sammen på en bensinstasjon. – Mannen som startet det hele forlot stedet i bil men ble stanset av patruljen i nærheten, skriver operasjonsleder i Øst politidistrikt, Jon Erik Nygaard. Ingen skal være skadet i hendelsen. I samme by har det i løpet av natten vært et innbrudd i en bolig. Politiet har ikke fått tak i huseier.

  • Søndag 28. juli kl. 9.46

    Liva (8) fikk kjempekveite på kroken: – Større enn meg

    Familien skal ha nok fiskemiddager i tiden fremover.

  • Søndag 28. juli kl. 9.46

    Rask avklaring etter ammoniakklekkasje i Trondheim

    Sent lørdag kveld rykket nødetatene ut etter melding om en ammoniakklekkasje i Trondheim. Lekkasjen skjedde på Pir II og i Trondheim Havn sine lokaler. Sikkerhetsavstanden ble satt til 50 meter, så ingen måtte evakueres. Brannvesenet fikk raskt kontroll på lekkasjen som kom fra en kompressor. Det er ikke fare for folk.

  • Søndag 28. juli kl. 9.40

    Johansson med tirade mot tomme tribuner-avgjørelse: – Bedrøvelig

    Alfred Johansson (33) fyrte løs da han fikk spørsmål om NFFs Rosenborg-dom.

  • Søndag 28. juli kl. 9.35

    Løs hest i Lindesnes

    En hest går på FV4232 Dyrstadveien ved Stemyrsvingen i Lindesnes. Politiet ber eier se til hesten sin.

  • Søndag 28. juli kl. 9.29

    Innbrudd i bowlinghallen i Stjørdal

    Søndag morgen fikk politiet melding om innbrudd i bowlinghallen i Stjørdal. To personer har blitt sett inne i bygget. Kasseapparatet har blitt brutt opp. Politiet var på stedet for å gjøre undersøkelser og avhør. Det skjedde også en rekke andre hendelser politiet måtte hanskes med natt til søndag.

  • Søndag 28. juli kl. 9.18

    Robert Downey Jr. returnerer til Marvel-universet

    Men ikke som Iron Man.

  • Søndag 28. juli kl. 9.12

    Melding om høglydt krangling

    Politiet i Bergen drog ut til ein privatadresse ved Møhlenpris etter å fått melding om høglydt krangling. Dei har kontroll på to personar som kan ha vore involvert i eit slagsmål. Kl.09.21 melder politiet at det er to menn involvert. Begge skal vere vaken og medviten. Skadane er ikkje alvorlege. Det er mistanke om bruk av skarp gjenstand, ifølgje politiet. Ein person er frakta til legevakt med ambulanse.

  • Søndag 28. juli kl. 9.07

    Helikopter landet i boligområde

    Politiet bisto kl. 22.15 lørdag kveld med å ta ned et SAR Queen helikopter i Porsgrunn i forbindelse med et helseoppdrag. – I forbindelse med at redningshelikopteret landet på stedet, kan det ha blitt veltet noen søppeldunker og sprutet noe sand og stein, opplyser operasjonsleder Lise Bjørnsund i politiloggen.

  • Søndag 28. juli kl. 8.53

    Bil i autovernet på Biristrand

    En bil har kjørt i autovernet på E6 på Biristrand i Gjøvik. Det var fire personer i bilen, ingen av dem ble skadet. Sjåføren, en kvinne i slutten av tenåren, har fått førerkortet sitt beslaglagt. Ulykken skjedde klokka åtte i dag. Bilen er berget og trafikken flyter greit forbi, melder politiet.

  • Søndag 28. juli kl. 8.48

    Bil har kjørt av veien – nødetatene er på vei

    Politiet melder om ei trafikkulykke ved i Bø i Vesterålen med en bil involvert. Bilen har kjørt ut av veien. Det ser ikke ut som det er store skader på bilen og det er heller ikke meldt om alvorlig personskade. Nødetatene er på tur til stedet.

  • Søndag 28. juli kl. 8.48

    Bil har kjørt av veien – ikke mistanke om rus

    Siste: Politiet er i kontakt med føreren av bilen, en mann i 60 årene. – Ikke mistanke om ruspåvirka kjøring. Mannen skal ikke være skadd. Politiet gjør undersøkelser på stedet. Politiet melder om ei trafikkulykke ved i Bø i Vesterålen med en bil involvert. Bilen har kjørt ut av veien. Det ser ikke ut som det er store skader på bilen og det er heller ikke meldt om alvorlig personskade. Nødetatene er på tur til stedet.

  • Søndag 28. juli kl. 8.46

    Bråk på festival

    I løpet av kveldenog natta er det innbrakt to menn i 20-årene fra countryfestivalen i Seljord, opplyser politiet. – De har vært et ordensproblem på stedet. I tillegg har politiet brukt mye tid på en gutt under 18 år, som har vært full og krakilsk, skriver operasjonsleder Marianne Stabell Mørch i politiloggen.

  • Søndag 28. juli kl. 8.45

    Slått ned

    Politi og ambulanse rykket kl. 03.15 ut til melding om at mann hadde blitt slått ned på brygga i Tønsberg. Fornærmede, en mann i 20-årene, ønsket ikke å samarbeide med politiet. Fornærmede ble kjørt legevakta for sjekk. To andre menn i 20 årene er mistenkt. Politiet oppretter en sak på ordensforstyrrelse. Uvisst om fornærmede ønsker å anmelde noe, opplyser politiet.

  • Søndag 28. juli kl. 8.44

    Slagsmål og bråk – slo etter en polititjenestemann

    Politiet melder om flere episoder med bråk rundt omkring i Nordland i natt. I sentrum i Mo i Rana laga en person bråk og trøbbel med vakter på utested. Da politipatruljen skulle bortvise personen, en mann i 20-årene, slo han etter og traff en polititjenesteperson. Slaget medførte ikke skader, men personen ble pågrepet og anmeldes for forholdet. I Narvik sentrum skal en person ha sparka og slått personer i drosjekø. Ingen er blitt skada. Politiet har vært i kontakt med involverte parter, og en person bortvist fra sentrum. Politiet etterforsker hendelsen. Også i Mosjøen var flere personer involvert i slagsmål. – Roa seg ned ved patruljens ankomst. Ingen personskader, melder politiet på X Tre personer ble bortvist fra Mosjøen sentrum resten av natta. Også i Brønnøysund har det vært bråk i natt. – Patruljen til stede etter at berusa person nekta å forlate utested. Har trolig ødelagt noe inventar. Bortvises fra stedet, utestedet vurderer anmeldelse av forholdet, skriver politiet på X.

  • Søndag 28. juli kl. 8.43

    Ferjesamband mellombels innstilt

    Ferjesambandet Gjermundshamn - Varaldsøy - Årsnes er innstilt på grunn av transport av utrykkingskøyretøy og kviletid for mannskap, opplyser Vegtrafikksentralen vest. Første avgang vert i dag, søndag frå Årsnes kl. 09.30.

  • Søndag 28. juli kl. 8.43

    Knuste drivhus

    En mann i 30-årene blir anmeldt for bæring av kniver og skadeverk på et drivhus i Færder natt til søndag. Politiet fikk kl. 02.50 melding om mannen som plutselig kom inn i en hage og knuste et drivhus. Flere personer på stedet fikk kontroll på mannen. Politiet har vært på stedet, og mannen var i besittelse av to kniver, som han anmeldes for. Eier av drivhuset anmelder skadeverk.

  • Søndag 28. juli kl. 8.40

    Måtte kjøre beruset kvinne hjem

    Politiet fikk kl. 01.45 melding fra en person som hadde fått besøk av en beruset, hissig og utagerende kvinne som nektet å dra fra stedet. Kvinnen begynte å klatre opp noen berg, og det var fare for at hun skulle falle ned og skade seg. – Politiet til stedet. Kvinnen i 40 årene var ganske full og ble etter mye om og men, kjørt hjem og ivaretatt der, skriver operasjonsleder Marianne Stabell Mørch i politiloggen.

  • Søndag 28. juli kl. 8.37

    Tjuveri på treningssenter i Haugesund

    Ei kvinne vart i går kveld i 21-tida fråstjålet klede og anna mens ho trente på treningssenter i Haugesund. Politiet søkte i sentrum og fann den kvinnelege tjuven i nærleiken med tjuvegodset. Tjuven er ei kvinne i 30-åra som erkjente forholdet. Ho vart avhøyrt og det er oppretta sak. Den fornærma fekk eigedelane sine tilbake.

  • Søndag 28. juli kl. 8.36

    Skadeverk på eiendom

    Politiet rykket kl. 00.20 ut til melding om ungdommer som gjorde skadeverk på en eiendom i Holmestrand. – Det hadde vært mye bråk fra en fest i et nabohus og de hadde blitt tilsnakket av nabo. Deretter hadde flere ungdommer fulgt etter nabo og gjort skadeverk på en port, skriver operasjonsleder Marianne Stabell Mørch i politiloggen. En 18 år gammel gutt har blitt bortvist i 24 timer og festansvarlig fikk pålegg om å holde natteroen.

  • Søndag 28. juli kl. 8.36

    Mistanke om ruskjøring flere steder

    I Sandnessjøen stansa politiet en bil etter påfallende kjøring. – Fører mistenkes for kjøring i ruspåvirka tilstand og anmeldes for forholdet, skriver politiet på X: I Neverdal i Meløy stansa patruljen en voksen mann som kjørte moped. – Mistanke om ruspåvirka kjøring. Anmeldes for forholdet, skriver politiet.

  • Søndag 28. juli kl. 8.35

    Stanset båt med beruset kvinne

    Politibåten stanset like før midnatt natt til søndag en båt hvor føreren, en kvinne i 50-årene var beruset. Hun fikk båtførerbevis midlertidig belaglagt og nødvendige prøver er sikret.

  • Søndag 28. juli kl. 8.33

    – De har ikke behandlet meg som et menneske

    Ninas kommunale bolig var full av veggedyr. Kommunen sa det var hennes skyld. Så kom regningene.

  • Søndag 28. juli kl. 8.32

    Anmeldt for kroppskrenkelse

    En ung kvinne blir anmeldt for kroppskrenkelse, etter at hun skal ha dratt en annen kvinne i håret og tatt mobilen hennes i Sandefjord natt til søndag. Politiet fikk kl. 01.05 melding om et slagsmål med flere involverte og rykket raskt ut. Mobilen ble levert tilbake, og den unge kvinnen som er mistenkt, ble bortvist fra stedet.

  • Søndag 28. juli kl. 8.31

    Dame slo vektere - innbrudd på utested - rolig på Trollrock

    En dame var beruset og utagerende på Nellie Pub i Hamar i natt. Hun slo blant annet to vektere i ansiktet. Politiet tok henne med til arresten og hun blir anmeldt for ordensforstyrrelse. Litt før klokka sju søndag morgen ble en mann i 20-åra pågrepet etter et innbrudd på et utested i Hamar sentrum. Politiet fant noe av tyvegodset, som var gjemt et stykke unna. Mannen erkjenner ikke innbruddet. På Trollrock på Beitostølen var det generelt god stemning og god oppførsel, melder politiet. Men noen ble bortvist fra festivalen på grunn av beruselse og ordensforstyrrelser. I Gjøvik ble politiet tilkalt til en fest på grunn av bråk. En person var beruset og kranglete og ble bortvist.

  • Søndag 28. juli kl. 8.28

    Sikta for køyring i ruspåverka tilstand

    Like før kl. 02 i natt stansa politiet ein bilførar i Bergen sentrum for kontroll, etter at fleire personar skal ha reagert på dårleg og vinglete køyring. Ein mann i 20-åra blei sikta for å ha køyrt i narkotikapåverka tilstand. Passasjeren blei anmeldt for overlatingsmedverknad, sidan han hadde overlate køyretøyet til ein ruspåverka førar.

  • Søndag 28. juli kl. 8.28

    Tre personer til sykehus etter trafikkulykke

    Tre personer ble frakta til sykehus lørdag kveld etter ei trafikkulykke på E10 i Fiskefjorden i Lødingen. Politiet har ikke opplysninger om at andre kjøretøy har vært involvert. Politiet har satt i gang etterforskning og en person er mistenkt for å ha kjørt bilen i alkoholpåvirka tilstand.

  • Søndag 28. juli kl. 8.27

    Målt til 158 km/t i 100-sone

    En mann i 30-årene fikk førerkortet beslaglagt etter at UP hadde laserkontroll i Holmestrand natt til søndag. Mannen kjørte i 158 km/t i en 100-sone.

  • Søndag 28. juli kl. 8.24

    Klappet til taxisjåfør

    Politiet fikk kl. 03.30 melding om to personer, en kvinne og en mann, som var sinna og uenige med en taxisjåfør i Langesund i Bamble. En av personene hadde også klappet til taxisjåføren.Da politiet kom til stedet, fikk pålegg om å fjerne seg fra stedet.

  • Søndag 28. juli kl. 8.20

    Anmeldt for vold mot politiet

    En mann blir anmeldt for vold mot politiet, etter at han slo en polititjenesteperson i hodet i Tønsberg sentrum natt til søndag. Hendelsen skjedde kl. 04.15 da en politipatrulje kom over et slagsmål i sentrum. De fikk raskt kontroll på to personer og pågrep den ene mannen i 20-årene som hadde slått politibetjenten. Den andre mannen forsøkte å frigjøre den pågrepne. Han blir anmeldt for hindring av offentlig tjenestemann.

  • Søndag 28. juli kl. 8.16

    Mann med kniv på bussen

    Politiet rykka ut i går kveld i 23-tida etter melding om ein svært rusa mann ombord på ein buss i Stavanger. – Mannen var også i besittelse av ein kniv, men denne vart tatt frå ham av bussjåføren, melder operasjonsleiar Victor Fenne-Jensen i Sør-Vest politidistrikt. Kniven skal ikkje ha blitt brukt til å trua. Mannen blir anmeldt for bæring av kniv på offentleg stad.

  • Søndag 28. juli kl. 8.15

    Kjære foreldre, legg bort mobilen!

    Til alle dere flotte foreldre der ute: Legg bort mobilen, ta ut øreproppene og vend oppmerksomheten mot barnet i vognen når du triller.

  • Søndag 28. juli kl. 8.12

    Manglende lanternebruk og høy fart

    Politibåten har kontrollert 24 båter i Mandalsfjorden i løpet av lørdag kveld og natt til søndag. Det ble gitt tre forelegg for manglende lanternebruk og fire forelegg for høy hastighet.

  • Søndag 28. juli kl. 8.10

    Slagsmål i Flekkefjord sentrum

    To personer var involvert i et slagsmål i sentrum av Flekkefjord i natt. Ingen ble alvorlig skadet. Politiet kom til stedet og bortviste en av dem for resten av natten.

  • Søndag 28. juli kl. 8.10

    Stolen bil krasja i lyktestolpe

    Politiet fekk i går kveld 23:04 melding om ein bil som hadde køyrd i ein lyktestolpe i Eigersund. – To personar sprang frå bilen, melder operasjonsleiar Victor Fenne-Jensen i Sør-Vest politidistrikt. Begge vart kort tid etter arrestert av politiet. Bilen var stolen.

  • Søndag 28. juli kl. 7.29

    Brann i båt ved Ulvøya i Oslo

    To personer ble fraktet til sykehus etter at det begynte å brenne i en fritidsbåt ved Ulvøya i Oslo. De to personene har fått brannskader, ifølge Oslo-politiet. To båter er totalskadet av brannen, i tillegg er det smelteskader på en tredje båt. Brannårsaken er ukjent. Brannen ble meldt ved 7-tiden søndag morgen og er nå slukket.

  • Søndag 28. juli kl. 7.11

    Milo (4) rømte over 400 kilometer: – Et stort sjokk!

    Papegøyen ville være fri som fuglen.

  • Søndag 28. juli kl. 7.04

    Full fyr i fritidsbåt i Oslo: To personer sendt til sykehus

    To personer oppholdt seg i båten da den begynte å brenne, og er sendt til sykehus med brannskader.

  • Søndag 28. juli kl. 6.21

    Søndag 28. juli: Dette har skjedd i natt

  • Søndag 28. juli kl. 6.00

    Ti ørepropp-alternativer til deg med vanskelige ører

    «Jeg vil så gjerne kunne bruke ørepropper, men de faller bare ut av øret».

  • Søndag 28. juli kl. 5.31

    «Dexter»-oppfølger kommer i 2025

    Til stor jubel på Comic-Con kunngjorde skaperne av «Dexter» at det kommer en oppfølger. Og igjen skal Michael C. Hall spille tittelrollen.

  • Søndag 28. juli kl. 5.02

    Flommen i Hvitsten: – Mistet alt i kjelleren

    Innbyggerne trodde aldri de skulle oppleve slikt ekstremvær.

  • Søndag 28. juli kl. 5.00

    Svakeste krone siden pandemien: – En krisesvak krone bør føre til krisetenkning

    Om trenden ikke snur kan både renteheving og «dirty peg» bli aktuelt, mener økonomer E24 har snakket med.

  • Søndag 28. juli kl. 4.51

    Arsenals Martinelli senket Manchester United i Los Angeles

    Gabriel Martinelli ble matchvinner for Arsenal da London-laget vant 2–1 i en treningskamp mot Manchester United lørdag.

  • Søndag 28. juli kl. 4.36

    Narkobaron skal ha blitt lurt inn i pågripelse

    Ismael «El Mayo» Zambada trodde han skulle til Nord-Mexico for å se på eiendommer, men landet til sin store overraskelse i Texas, skriver amerikanske medier.

  • Søndag 28. juli kl. 4.06

    MC traff rådyr i Larvik – fører fraktet til sykehus

    En MC-fører ble natt til søndag fraktet til sykehus etter å ha kjørt på et rådyr i Larvik. Dyret døde i sammenstøtet. Nødetatene rykket klokken 2.14 ut til Trollåsveien i Larvik etter at en motorsykkel hadde kjørt av veien. Føreren, som var våken da politiet kom til stedet, har forklart at han forsøkte å svinge unna et rådyr. Rådyret døde i sammenstøtet. MC-føreren er fraktet til traumemottaket, opplyser Sørøst politidistrikt. (NTB)

  • Søndag 28. juli kl. 3.17

    Prinsesse Leias gullbikini solgt for millionbeløp

    På en auksjon i USA gikk prinsesse Leias berømte gullbikini fra den tredje Star Wars-filmen i 1983 til 175.000 dollar.

  • Søndag 28. juli kl. 2.36

    Bobb storspilte og Haaland scoret da Manchester City tapte mot AC Milan

    Erling Braut Haaland scoret ett mål, men det holdt ikke da Manchester City tapte 2-3 mot AC Milan i en treningskamp i USA.

  • Søndag 28. juli kl. 2.08

    Søk etter mulig savnet person i Gulen avsluttes

    Søk etter mulig savnet person i sjøen i Gulen avsluttes, melder Vest politidistrikt klokken 02:01 natt til søndag. Det ble satt i gang søk etter en mulig person i vannet skjerjeham i Gulen rundt klokken 23.30 lørdag kveld, etter at en person ble sett svømmende i havneområdet. Flere ressurser ble kalt ut til å delta i søket. Det er ikke gjort funn av person i vann, og det er ikke noe som styrker innledende bekymring. Det er ikke meldt om noen savnede i området, opplyser politiet. Som legger til at det vil fremdeles være sjøressurser i havneområdet utover natten.

  • Søndag 28. juli kl. 1.59

    Vil Trump dumpe Vance?

    WASHINGTON (VG) Spekulasjonene går høyt i Washington om at Trump vil kunne dumpe sin visepresidentkandidat J.D. Vance.

  • Søndag 28. juli kl. 1.46

    MC-ulykke i Bergen

    To personer er fraktet til Haukeland sykehus ut etter en motorsykkel kjørte inn i en fjellvegg og ut i grøften ved Bergen natt til søndag. Skadeomfanget er ikke kjent. Det er manuell trafikkdirigering forbi ulykkesstedet. (NTB/NRK)

  • Søndag 28. juli kl. 1.06

    Politiet: Billførere setter seg selv og andre i fare ved E6

    Nok en natt har politiet i Øst rykket ut til rasteplassen ved E16 i nærheten av Oslo lufthavn der flere bilførere stanser ulovlig før de skal hente folk på flyplassen. Noen hadde til og med slått av lysene på bilen og sto mørklagt langs veien. Man utsetter ikke bare seg selv for fare, men også andre for fare når man står langs veien på denne måten, opplyser operasjonsleder Andreas Paulsen ved Øst politidistrikt. Som legger til at det er mange andre fornuftige steder man kan vente, om man ikke vil kjøre helt inn til terminalen.

  • Søndag 28. juli kl. 1.06

    Politiet: Bilførere som stanser langs E16 ved Oslo lufthavn setter seg selv og andre i fare

    Natt til søndag rykket politiet i Øst flere ganger til rasteplassen ved E16 i nærheten av Oslo lufthavn, der flere bilførere stanser ulovlig før de skal hente folk på flyplassen. Samme hendelser som natt til lørdag. – Noen hadde til og med slått av lysene på bilen og sto mørklagt langs veien. Så man utsetter både seg selv og andre for fare, når man står langs en veg med høy fart på denne måten, sier operasjonsleder Tom Sandberg ved Øst politidistrikt til NRK. Det er fare for at det kan komme andre biler i høy hastighet som kan smelle inn i disse bilene kan få store konsekvenser, legger han til. Politiet har i det siste skrevet ut en god del gebyrer til bilførere som stanser der. – Det er ikke penger å spare når vi må skrive gebyrer på 900 kroner, sier Sandberg. Kl 01.55 natt til søndag stod det 14 biler langs veiskulderen. Samtlige er fotografert av politipatrulje og kan vente seg gebyr i etterkant. Sandberg oppfordrer bilførere til å finne andre steder å stå. – Det er mange andre steder man kan vente om man ikke vil kjøre helt inn til terminalen, og med mindre risiko opplyser politiet.

  • Søndag 28. juli kl. 0.36

    Søk etter mulig savnet person i sjøen i Gulen

    Det søkes natt til søndag etter en mulig person i vannet i Skjerjehamn i Gulen i Vestland. Politiet har sperret av deler av havneområdet. Redningsaksjonen startet like før klokken 23.30 etter at en person ble sett svømmende i havneområdet. – Personen er ikke gjort rede for og er per nå savnet, opplyser Vest politidistrikt. Men det er ingen som er meldt noen savnet i området, melder politiet i en oppdatering klokken 01.00. – Vi har alle tilgjengelige ressurser der ute for å lete, sier operasjonsleder Tatjana Knappen til Bergensavisen, som meldte om saken først. Politiet opplyser at helsevesen, brannvesen og politi er i søk i området, og at dykkere er i søk i sjøen. I tillegg er luftambulanse på vei fra Bergen. Politiet har konstatert at en svært beruset mann i en båt, som muligens kunne være den savnede, ikke hadde vært i sjøen. (NTB/NRK)

  • Søndag 28. juli kl. 0.33

    Massiv skogbrann i California: Tusenvis evakuert

    Over 100 branner herjer gjennom store deler av det vestlige USA. En 42-åring er mistenkt for å ha startet den verste i California.

  • Søndag 28. juli kl. 0.25

    Søk avsluttet etter mulig savnet person i Gulen

    En person ble sett svømmende og er siden ikke blitt gjort rede for.