Nyheter:

 • Lørdag 22. juni kl. 23.50

  Mindreårig gutt siktet etter et knivran av 14-åring

  En 14 år gammel gutt ble lørdag kveld ranet på et tog på vei mot Ski fra Oslo. Politiet har avhørt og siktet en mindreårig gutt, de mistenker flere personer. Politiet opplyser til NTB at det skal stå fysisk bra til med det unge ransofferet. – Gjerningspersonene er beskrevet som seks unge gutter. Disse guttene skal ha gått av toget på Greverud stasjon, opplyser Øst politidistrikt.

 • Lørdag 22. juni kl. 23.27

  Strømbrudd i Finnmark: Rundt 16.000 rammet

  Rundt 16.000 personer er rammet av et pågående strømbrudd i Finnmark, ifølge Varanger Kraft.

 • Lørdag 22. juni kl. 22.50

  Stjernene slo tilbake – men marerittet fortsetter for en av dem: – Hviler en forbannelse

  (Belgia - Romania 2–0) Belgia vant etter en drømmeåpning mot Romania. Men for Romelu Lukaku ble det nok en frustrerende aften.

 • Lørdag 22. juni kl. 22.35

  Tre drept i russisk angrep mot boligblokk i Kharkiv

  Minst tre ble drept i et russisk angrep mot Ukrainas nest største by Kharkiv lørdag, sier landets president Volodymyr Zelenskyj.

 • Lørdag 22. juni kl. 22.12

  Magnus (17) omkom i MC-ulykken: – En flott ungdom

  Det var Magnus Sverre Gundersen (17) som natt til lørdag mistet livet i utforkjøringsulykken i Tjeldsund kommune.

 • Lørdag 22. juni kl. 22.04

  Ungdommer stjal sigaretter for over 10.000 kroner

  Flere ungdommer stjal sigaretter fra en butikk i Askim lørdag kveld, skriver lokalavisen Smaalenenes Avis. – De har stjålet sigaretter til en verdi av over 10.000 kroner, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt Ronny Samuelsen til avisen. Forholdet blir anmeldt.

 • Lørdag 22. juni kl. 22.00

  Ein skadd i trafikkulukke på Voss

  Ein sjåfør er skadd etter å ha køyrd av Kytesvegen i Voss kommune. Vedkomande er medviten og oppgåande, ifølgje Vest politidistrikt. Billettar er på veg. Det skal ikkje vere trafikale problem.

 • Lørdag 22. juni kl. 21.58

  Trafikkuhell på E18 i Porsgrunn

  En bil er involvert i en trafikkulykke på E18 i sydgående retning, opplyser politiet. Ingen personer skal være skadet.

 • Lørdag 22. juni kl. 21.55

  Meldt om brannalarm i Bergen sentrum

  Naudetatane rykker til brannalarm i Kirkegaten i Bergen. Det er meldt om røyklukt frå eit leilegheitsbygg, men ingen opne flammar eller skade på personar, melder Vest politidistrikt. Etter ein sjekk, melder politiet om at det ikkje er nokon brann på staden.

 • Lørdag 22. juni kl. 21.43

  Rykket ut til Sparbu i Trøndelag

  Politiet har fått melding om brann på kjøkkenet i en bolig i Sparbu. De tre som var inne i huset har kommet seg ut. Brannen skal være slukket. En kvinne blir behandlet for brannskader på stedet. Brannen starta i en stekepanne og utviklet seg videre til vifta.

 • Lørdag 22. juni kl. 21.40

  Nødrakett i Bamble

  Det er gjort observasjoner av mulig nødrakett på Valle i Bamble, opplyser Hovedredningssentralen (HRS). Redningsskøyta Uni Kragerø er i området og undersøker. HRS koordinerer. Nødraketten skal være skutt opp fra et hyttefelt i området ved Valle, får HRS opplyst om. Videre undersøkelser avsluttes.

 • Lørdag 22. juni kl. 21.40

  Mulig nødrakett i Bamble

  Det er gjort observasjoner av mulig nødrakett på Valle i Bamble, opplyser Hovedredningssentralen (HRS). Redningsskøyta Uni Kragerø er i området og undersøker. HRS koordinerer.

 • Lørdag 22. juni kl. 21.35

  Truet politiet på musikkfestival

  En mann i 40-årene er pågrepet og satt i arrest etter oppførselen sin på musikkfestivalen Elvebris i Elverum i kveld. Politiet ble tilkalt på grunn av ordensforstyrrelser. Det likte mannen dårlig som skal ha truet og utøvd vold mot en av polititjenestepersonene. Mannen er nå satt i arresten Hamar.

 • Lørdag 22. juni kl. 21.20

  Trafikkulykke i Trondheim

  Politiet rykker ut til en trafikkulykke på riksvei 706 i Nydalen i Trondheim. En bil har rullet rundt og ligger opp ned. To personer har kommet seg ut av bilen. De begge er uskadd. Nødetatene er på vei. Føreren av bilen får førerkortet beslaglagt. Vitne sier at vedkommende ble forbikjørt av bilen i høy fart like før utforkjøringen.

 • Lørdag 22. juni kl. 21.12

  Brann i Drangedal

  Nødetatene rykker ut til brann i en enebolig i Drangedal, melder Sør-Øst 110-sentralen. Ifølge eier av huset er det ingen folk i boligen, opplyser politiet. Brannvesenet er på stedet og har sendt inn røykdykkere. Klokka 21.53 melder brannvesenet at de har kontroll.

 • Lørdag 22. juni kl. 20.56

  Nicolai Østeby får plass i ledergruppen i Unge Høyre

  Sørlending Nicolai Østeby er valgt som andre nestleder i Unge Høyre. Østeby ble valgt under Unge Høyres landsmøte lørdag. 21-åringen fra Flekkerøy i Kristiansand er svært fornøyd med innstillingen: – Jeg er ydmyk og takknemlig for den tilliten landsmøtet har vist meg. Jeg er topp motivert for å brette opp ermene og jobbe for et regjeringsskifte i 2025, sier Østeby. De to siste årene har han sittet i Unge Høyres sentralstyre, og var fylkesleder i Agder Unge Høyre før det.

 • Lørdag 22. juni kl. 20.55

  Bekymret for nye priser på fjernvarme: – En slags bingolotto

  NBBL er kritisk til nye fjernvarmepriser. – Hjelper jo bare selskapene og ikke forbrukerne, sier NBBL-sjef Bård Folke Fredriksen.

 • Lørdag 22. juni kl. 20.54

  Hovland misfornøyd til tross for sterk runde: – Føles ukomfortabelt

  Viktor Hovland viste oppløftende takter på tredje dag av PGA-turneringen Travelers Championship i Connecticut.

 • Lørdag 22. juni kl. 20.50

  Skulle synge i Finland – hamna på Askøy

  Bergen domkirkes jentekor fekk ein lenge planlagt tur til Finland øydelagd denne helga. Dei 26 jentene mellom 5 og 18 år skulle ha halde to store konsertar i Turku og besøke Mummidalen. Men slik gjekk det ikkje. På flyplassen fekk dei høyre at flyet var kansellert grunna lynnedslag, og koret fekk ikkje booka om reisa før til slutten av helga. Som eit plaster på såret vart korjentene inviterte til å halde to konsertar på midtsommarfesten på Askøy laurdag i staden. – Tusen takk til alle som har stått på og trekt i trådane, skriv koret på Facebooksida si.

 • Lørdag 22. juni kl. 20.49

  Bil kjørte i bergvegg

  En bil har kjørt i en bergvegg i Lurøy, nærmere bestemt på Aldersundveien. Det melder politiet i Nordland. Fire personer var i bilen da den skal ha kjørt av veien, og inn i bergveggen. Alle de involverte er bevisste og har kommet seg ut av kjøretøyet.

 • Lørdag 22. juni kl. 20.45

  Fem Lotto-millionærer i Østfold

  32 personer ble Lotto-millionærer i supertrekning lørdag, skriver norsk tipping i en pressemelding. Tre personer fra Halden og to fra Moss fikk telefon fra Hamar lørdag kveld.

 • Lørdag 22. juni kl. 20.44

  Personran på tog sør for Oslo

  En gutt ble lørdag kveld ranet på et tog på vei mot Ski fra Oslo. Politiet leter etter flere unge gjerningspersoner som skal ha gått av på Greverud. Gjerningspersonene er beskrevet som seks unge gutter. Klokka 22.49 opplyser politiet at de er i kontakt med en mindreårig som er mistenkt i saken. Politiet opplyser til NTB at det skal stå fysisk bra til med det unge ransofferet. – Han ble truet med kniv og fraranet en personlig eiendel. Politiet søker etter gjerningspersonene, opplyser operasjonsleder Ronny Hellerud Samuelsen i Øst politidistrikt.

 • Lørdag 22. juni kl. 20.39

  Knivran på tog – seks unge gutter skal stå bak

  Politiet søker etter gjerningspersonene ved Greverud sør for Oslo.

 • Lørdag 22. juni kl. 20.33

  Får fritak fra kommunestyret

  Den tidligere ordføreren i Hadsel, Aina Nilsen (Sp) har fått midlertidig fritak fra Hadsel kommunestyre. Det skriver Bladet Vesterålen. For tiden er hun i foreldrepermisjon, men fra 1. august skal hun jobbe i Nordland fylkeskommune, som fylkesråd for finans og organisasjon. Kommunestyret vedtok fritaket fra politikken torsdag, og nå går Troy Shields inn som fast medlem i kommunestyret. Lars Rask går inn i formannskapet.

 • Lørdag 22. juni kl. 20.19

  Mann ruller ned E6 på kontorstol

  Politiet har fått flere meldinger om at en mann ruller nedover E6 på en kontorstol. Han ble sist observert ved vektstasjonen i Malvik. Da politiet kom fram til vektstasjonen fant de kun en enslig kontorstol. Mannen var borte vekk.

 • Lørdag 22. juni kl. 20.17

  Husbrann i Narvik: Politiet har ikke fått kontakt med huseier

  Brannvesenet har jobbet med brannslukking siden klokken 17.

 • Lørdag 22. juni kl. 20.16

  Alvorlig skadet etter utforkjøring

  En person er alvorlig skadet etter en utforkjøring på Notodden.

 • Lørdag 22. juni kl. 20.13

  Voldshendelse i Steinkjer

  Politiet har rykka ut til en privat adresse i Steinkjer. En mann i 60-åra har blitt slått av en mann i slutten av tenåra. Mannen i 60-åra blødde fra ansiktet og er skadet i hoderegionen. Han tas med lit legevakta med ukjent skadegrad. Den mistenkte tenåringen er svært beruset. Han er pågrepet og fraktet inn til stasjonen. Politiet sier at det så langt framstår som at tenåringen har tatt seg inn i en tilfeldig bolig.

 • Lørdag 22. juni kl. 20.04

  Beruset mann skadet glassdør

  Politiet har fått melding fra en vekter i Tønsberg om en mann som utførte skadeverk på en glassdør. Gjerningsmannen i 30-årene er svært beruset, opplyser politiet. De har kontroll på han. Mannen anmeldes for skadeverk.

 • Lørdag 22. juni kl. 20.01

  UTV-ulykke i Notodden – en person alvorlig skadet

  En person fraktes til Ullevål sykehus med luftambulanse etter en UTV-ulykke i Notodden kommune. Politiet opplyser om at personen er alvorlig skadet. UTV-en skal ha kjørt av veien og havnet i grøfta. Politiet er på vei.

 • Lørdag 22. juni kl. 20.01

  En person alvorlig skadet etter ulykke med firehjuling

  En person fraktes til Ullevål sykehus med luftambulanse etter en UTV-ulykke i Notodden kommune. Politiet opplyser om at personen er alvorlig skadet. – Vedkommende ble først fraktet til legevakt på Notodden og deretter har helsepersonell vurdert personen som alvorlig skadet, sier operasjonsleder Roger Aaser i Sør-Øst politidistrikt. UTV er en firehjuling, gjerne med tak. Den skal ha kjørt av veien og havnet i grøfta. Firehjulingen var forlatt da politiet kom til stedet. De knytter den skadde personen til uforkjøringen.

 • Lørdag 22. juni kl. 20.01

  En person alvorlig skadet etter UTV-ulykke

  En person er kjørt til legevakten på Notodden etter en ulykke med UTV, opplyser politiet.

 • Lørdag 22. juni kl. 19.58

  Banestormere jaktet Ronaldo-selfie: – En enorm skandale

  (Tyrkia – Portugal 0–3) Hele seks ganger måtte vaktene løpe etter banestormere som ville ha en bit av Cristiano Ronaldo. Sikkerheten i fotball-EM får slakt.

 • Lørdag 22. juni kl. 19.56

  Trafikkulykke i Svinndal

  Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke i Svinndal. En bil er involvert og det skal ikke være snakk om alvorlig personskade.

 • Lørdag 22. juni kl. 19.53

  Uselvisk Ronaldo sendte Portugal videre: – Ikke sett tidligere

  (Tyrkia - Portugal 0-3) Ronaldo-assist, Silva-scoring og et komisk selvmål ble fasit da Portugal vant gruppen i EM.

 • Lørdag 22. juni kl. 19.53

  Sjekk det sommerværet!

  Glem det grå regnværet lørdag. Allerede søndag driver lavtrykket vekk og fin-finværet feier inn over hele Sør-Norge!

 • Lørdag 22. juni kl. 19.40

  Forbud mot laksefisket: – Må gjøre noe

  Miljødirektoratet stanser laksefisket i 33 elver på grunn av rapporter om lite laks hittil i år. Laksefisket stenger klokken 24 natt til søndag. I Østfold er Glomma og Aagardselva berørt. – Jeg forstår reaksjonene. Det har vært lite tilgang på laks i år, så man må gjøre noe, sier Trond Pettersen leder for Nedre Glomma og Omland fiskeadministrasjon. Forbudet skal ifølge Pettersen evalueres på nytt 15. juli. – Vi lever i håpet om at det skal komme fisk, vi gjør det.

 • Lørdag 22. juni kl. 19.28

  Brann i gapahuk

  Politi og brannvesten har rykket ut til Groos i Grimstad etter melding om brann i en gapahuk. Det skal ikke være spredningsfare.

 • Lørdag 22. juni kl. 19.28

  Slukket brann i gapahuk

  Brannen i en gapahuk i Groos i Grimstad er slukket, men gapahuken er utbrent. Politi og brannvesten rykket ut brannen litt over kl. 19 lørdag. Det var ikke spredningsfare. Politiet har gjort undersøkelser på stedet og oppretter sak.

 • Lørdag 22. juni kl. 19.28

  Frp forlet politisk koalisjon på Bømlo

  Etter å ha samarbeidd med KrF og Høgre sidan valet i haust, gjekk Frp fredag ut av koalisjonen i Bømlo kommune. Det skjer etter eit vedtak om å legge ned sjukeheimsplassane på Bømlo omsorgstun, skriv Bømlo-nytt. – Dette er uheldig når me veit kva utfordringar me vil få litt fram i tid, seier Frode Urangsæter (Frp i ei pressemelding. Han meiner nedlegginga av åtte plassar vil gjere det vanskelegare for alle som treng god eldreomsorg. Etter ein kjensleladd debatt danna KrF og Høgre fleirtal for vedtaket saman med Ap og SV, ifølgje avisa. Kommunestyret står no utan ein fleirtalskonstellasjon. – Få saker har vore så godt utgreidd som denne saka, påpeika både Jørgen Søvold (H) og ordførar, Morten Helland, i debatten, ifølgje Bømlo-nytt.

 • Lørdag 22. juni kl. 19.15

  Bystyrerepresentant melder seg ut av Unge Høyre

  18 år gamle Arina Aamir har i dag meldt seg ut av Unge Høyre. Det bekrefter hun overfor NRK. Årsaken er et vedtak ungdomspartiet gjorde på sitt landsmøte lørdag. Der gikk de blant annet inn for full stopp i å ta imot kvoteflyktninger inntil videre. Aamir vil fortsatt være medlem i moderpartiet Høyre. Også Jenny Helene Syse, en annen av Høyres bystyrerepresentanter i Oslo, har meldt seg ut.

 • Lørdag 22. juni kl. 19.12

  Dei er rikast i landet

  Dersom du flytter hit får du mellom 400.000 og 600.000 kroner av kommunen for å bygge hus. I tillegg får du til liks med Johannes og Bjørn 261 000 kroner i frie midlar kvart einaste år.

 • Lørdag 22. juni kl. 19.06

  Sogndals tenåring herjet igjen: – For en juvel

  (Sogndal – Kongsvinger 2–0) Edmund Baidoo (18) viste nok en gang at han kan bli en verdifull spiller for Sogndal. Lørdag var han der da det gjaldt i 2-0-seieren mot Kongsvinger.

 • Lørdag 22. juni kl. 19.05

  Truende mann i Tønsberg sentrum

  Politiet har kontroll på en mann i 50-årene etter at han opptrådte truende på et serveringssted i Tønsberg sentrum. Ingen har blitt skadet av den truende mannen. Han er bortvist fra sentrum resten av kvelden og natta.

 • Lørdag 22. juni kl. 18.45

  Norsk statsborger pågrepet i Somaliland

  En norsk statsborger med somalisk bakgrunn er pågrepet i Somaliland, melder NRK. Han skal ha kritisert myndighetene i landet.

 • Lørdag 22. juni kl. 18.40

  Vil frede Victoria Terrasse

  Riksantikvaren vil frede Victoria Terrasse i Oslo. – Fredning av disse fantastiske byggene har ligget i kortene i flere år, sier riksantikvar Hanna Geiran i en pressemelding. De sender nå fredning av bygget på høring fram til 1. september. Henrik Ibsen er blant personene som har bodd i bygget da det var boliger der. Staten tok over i 1905, og bygget brukes i dag av Utenriksdepartementet. For nordmenn og oslofolk er bygget mest kjent som Gestapos hovedkvarter i Norge under krigen. I praksis har staten allerede behandla byggene som om de var freda i årevis, skriver antikvaren. Dermed vil de nå formalisere fredninga.

 • Lørdag 22. juni kl. 18.35

  Trafikkulykke i Lærdal

  Politiet og ambulanse rykkjer ut til trafikkulykke i Lærdal. To motorsyklar køyrde ifølgje. Ein av motorsyklane køyrd av vegen. Førar medvite og oppegåande. Lite trafikert veg, ikkje meldt om trafikale utfordringar.

 • Lørdag 22. juni kl. 18.31

  Trafikkuhell i Sør-Odal

  En bil kjørte av vegen i Sør-Odal i kveld. En mann ble sjekket av ambulansepersonalet og er tilsynelatende uskadd. Han anmeldes for kjøring uten gyldig førerkort.

 • Lørdag 22. juni kl. 18.21

  Laksefiskere får pengene tilbake

  Laksefiskere som har kjøpt kort hos Statskog, får pengene tilbake etter at fisket er stengt i 33 elver. I Agder er det elvene Tovdalselva, Otra, Mandalselva, Lygna som ble stenges tidligere denne uka. I år var det så lite lakseinnsig at miljødirektoratet har bestemt å stenge laksefisket. I begynnelsen av juli skal situasjonen vurderes på nytt, og da kan det bli aktuelt å åpne for fiske igjen, ifølge direktoratet.

 • Lørdag 22. juni kl. 18.12

  Reagerer etter laksefiske-stansen: – Oppdrettslaks er den verste synderen

  – Det er bare trist. Vi har ropt varsku for villaksbestanden i mange år, sier Pål Mugaas i Norske Lakseelver.

 • Lørdag 22. juni kl. 18.11

  Unge Høyre med nytt innvandringsvedtak: – Et menneskerettighetsbrudd

  Nå vil Arina Aamir (18) melde seg ut av ungdomspartiet.

 • Lørdag 22. juni kl. 18.09

  Seieren glapp for Arendal Fotball

  Det ble uavgjort 1–1 mellom Arendal Fotball og Eik Tønsberg i bortekampen lørdag. Arendal tok ledelsen i første omgang etter scoring fra Sander Lille-Løvø. Men seieren glapp på overtid da serieleder Eik scorer med ett minutt igjen av overtiden.

 • Lørdag 22. juni kl. 18.06

  «Harry Potter»-forfatter hudfletter Labour

  Forfatter J.K. Rowling raser mot det britiske arbeiderpartiets behandling av kvinner.

 • Lørdag 22. juni kl. 17.56

  Anmeldes for kjøring uten gyldig førerkort

  Politipatruljen i Tønsberg har stanset en uregistrert bil for kontroll på Banebakken. Fører, en mann i 20-årene, hadde ikke gyldig førerkort. Mannen anmeldes, opplyser politiet. Bilen blir tauet inn.

 • Lørdag 22. juni kl. 17.52

  Røykutvikling i søppelkasse

  Brannvesenet rykker ut til Storgata på Notodden etter røykutvikling i en søppelkasse.

 • Lørdag 22. juni kl. 17.46

  Unge Høyre uenig med moderpartiet om Lofoten

  På sitt landsøte vedtok Unge Høyre å opprettholde sitt standpunkt om vern av Lofoten, Vesterålen og Senja. – Jeg er veldig glad for at landsmøtet valgte å opprettholde vernet av LoVeSe. Unge Høyre har god tradisjon for å føre en kunnskapsbasert politikk og lytte til faglige råd. Jeg er stolt over at landsmøtet videreførte den tradisjonen i dag, sier forslagsstiller og leder Mikkel Lindøe i Bærum Unge Høyre i en pressemelding. I mai kunngjorde Unge Høyre at de åpnet for å snu i saken om utvinning av olje og gass utenfor Lofoten og Vesterålen i Nordland og Senja i Troms. Utfallet av ungdomspartiets landsmøte ble det samme som sist gang saken ble behandlet. Også da ble det vedtatt at vernet skal opprettholdes. I forkant av landsmøtet sa første nestleder Håkon Snortheim i Unge Høyre til Nettavisen at ungdomspartiet fremdeles var for vern og at de mange ganger har tatt den kampen i moderpartiet Høyre. – Vi erkjenner at den sikkerhetspolitiske situasjonen gjør at vern av LoVeSe ser annerledes ut, og det vil landsmøtet diskutere. Vi er konstruktive nok til å innse at samfunnet vi lever i er et annet etter Russlands angrepskrig, sa han. (©NTB)

 • Lørdag 22. juni kl. 17.42

  Demonterte sykler i Trondheim

  Politiet fikk melding om en mann i 30-åra som demonterte sykler i et sykkelhotell for ansatte på kjøpesenteret Sirkus shopping i Trondheim. Mannen har klipt over en sykkellås. Han er en kjenning av politiet og ble bortvist fra stedet. Han blir anmeldt.

 • Lørdag 22. juni kl. 17.38

  Taylor Swift tar selfie med prins William og barna George og Charlotte

  Prins William takker Taylor Swift for en flott konsert.

 • Lørdag 22. juni kl. 17.22

  Statskog: Laksefiskere får pengene tilbake

  Laksefiskere som har kjøpt kort hos Statskog, får pengene tilbake etter at fisket er stengt i 33 elver. Forbudet gjelder fra natt til søndag.

 • Lørdag 22. juni kl. 17.17

  Skipet mista kontrollen før det krasja ved Måløy

  Lastebåten «Silver Pearl» mista styringa før den dundra inn i kaien i Måløy laurdag. – Då skipet gjekk frå kai og skulle dra sørover, ser det ut til at det mista alt av motorkraft og styring, ein såkalla «blackout», seier Morten Andreas Hagen, innsatsleiar Vest politidistrikt, Måløy, til NRK. Han fortel at skipet gjekk automatisk over i full revers. – Den gjekk rett i kaien på intercomterminalen på to plassar. Det er kort tidsramme, så dei har ikkje rukke å gjere så mykje med det. Det står att å finne ut om det var menneskeleg eller teknisk svikt som førte til blackouten. Sjøfartsdirektoratet er varsla, og Veritas skal truleg undersøke kva som har skjedd. Skipet skal no bli liggande til direktoratet har vore innom, ifølgje politiet. Politiet opprettar sak og har tatt beslag i diverse utstyr på båten. Dei gjer også avhøyr av aktuelle personar. Det er ingen personskadar eller fare for lekkasjar. Politiet vi også undersøke om det kan vere andre årsaker til krasjen i kaien.

 • Lørdag 22. juni kl. 17.11

  SAS-kanselleringer skaper kaos for reisende: – Triste og oppgitte

  SAS-trøbbel fører til flere kanselleringer for hundrevis av passasjerer.

 • Lørdag 22. juni kl. 17.11

  Åsane sleit mot Lyn i 1. divisjon

  Lyn slo Åsane 1-0 i 1. divisjonskampen laurdag. Bergenslaget ligg for tida langt nede på tabellen og hadde trengt poeng i dag.

 • Lørdag 22. juni kl. 17.03

  Stopp i trafikken på E6 sør for Kvål i Trøndelag

  Det er stopp i trafikken på E6 like sør for Kvål i retning mot Oppdal. Det pågår bilberging der etter at en bil kjørte inn i et tre tidligere i dag.

 • Lørdag 22. juni kl. 17.02

  Lando Norris med sjokk-kvalik

  Lando Norris (24) vant kvalifiseringen i Barcelona lørdag. Det er bare andre gang i karrieren at han står i beste startspor.

 • Lørdag 22. juni kl. 16.57

  Historisk EM-poeng for lille Georgia

  (Georgia – Tsjekkia 1–1) Tsjekkia fikk sjanse etter sjanse, men måtte nøye seg med ett poeng mot Georgia.

 • Lørdag 22. juni kl. 16.56

  Motorsyklist kjørte av veien ved Ofaret i Indre Fosen

  En motorsyklist har kjørt av veien på fylkesveien 718 ved Ofaret i Indre Fosen. Han var alene på sykkelen og innringer sier til politiet at han framstår som uskadd. Ulykken skjedde i lav fart. Motorsyklisten skulle svinge unna en stein. Motorsykkelen er ødelagt og det er en del olje i veibanen.

 • Lørdag 22. juni kl. 16.55

  Flere uhell i ferie-trafikken

  Lørdag er det mange på veiene, i forbindelse med første helg i fellesferien. Samtidig har det regna og veiene er glatte. Det har ført til flere uhell og småulykker på veiene i Stor-Oslo. I 16:30-tida meldte politiet at en motorsykkel hadde velta på påkjøringsfeltet til E18 i Nygårdskrysset i Ski. Politiet beskriver uhellet som udramatisk, og sier det kun er materielle skader. Ifølge Østlandets Blad var det en kjørelærer som mista veigrepet på rampa. På E18 ved Bygdøy snurra en bil, ifølge politiet. Veien ble sperra en stund og trafikken dirigert, men i 17.15-tida er veien åpna igjen. Samtidig kjørte en bil på en lyktestolpe på avkjøringsrampa fra Østre Aker vei mot Brobekkveien i Oslo. Også der var det kun materielle skader.

 • Lørdag 22. juni kl. 16.55

  Flere ulykker på E18

  Lørdag er det mange på veiene, i forbindelse med første helg i fellesferien. Det har også ført til flere uhell og småulykker på veiene i Stor-Oslo. I 16:30-tida meldte politiet at en motorsykkel hadde velta på påkjøringsfeltet til E18 i Nygårdskrysset i Ski. Politiet beskriver uhellet som udramatisk, og sier det kun er materielle skader. På E18 ved Bygdøy snurra en bil, ifølge politiet. Veien ble sperra en stund og trafikken dirigert, men i 17.15-tida er veien åpna igjen. Samtidig kjørte en bil på en lyktestolpe på avkjøringsrampa fra Østre Aker vei mot Brobekkveien i Oslo. Også der var det kun materielle skader.

 • Lørdag 22. juni kl. 16.55

  MC har velta ved E18

  En motorsykkel har velta på påkjøringsfeltet til E18 i Nygårdskrysset i Ski, ifølge politiet. De sier det ikke er meldt om alvorlige personskader. Nødetatene er på vei til stedet.

 • Lørdag 22. juni kl. 16.39

  EUs utenrikssjef krever gransking av angrepet som rammet Røde Kors-kontor i Gaza

  Den internasjonale Røde Kors-komiteen (ICRC) sier deres kontor sør i Gaza har fått skader i et artilleriangrep. EUs utenrikssjef Josep Borrell krever gransking.

 • Lørdag 22. juni kl. 16.20

  Habeck advarer Kina mot konsekvenser av Russland-støtte

  Tysklands visestatsminister Robert Habeck advarte lørdag den kinesiske regjeringen mot de økonomiske konsekvensene av støtte til Russland.

 • Lørdag 22. juni kl. 16.19

  Person kjørte inn i flere biler – politiet mistenker tenåring

  Politiet har fått meldinger fra flere om at en person har kjørt inn i andre biler på Vallermyrvegen i Porsgrunn. Bilen er trolig stjålet, opplyser politiet. Det skal nå ha stanset. Ingen personer skal være skadet. Politiet er på stedet i 16.00-tiden og har kontroll på mistenkt sjåfør, en gutt i tenårene. Politiet hører forklaringer fra vitner og undersøker hendelsesforløpet,

 • Lørdag 22. juni kl. 16.19

  Kjørte inn i flere biler – politiet mistenker tenåring

  Politiet har fått meldinger fra flere om at en person har kjørt inn i andre biler på Vallermyrvegen i Porsgrunn. Bilen er trolig stjålet, opplyser politiet. Den skal nå ha stanset. Ingen personer skal være skadet. Politiet er på stedet i 16.00-tiden og har kontroll på mistenkt sjåfør, en gutt i tenårene. Politiet hører forklaringer fra vitner og undersøker hendelsesforløpet.

 • Lørdag 22. juni kl. 16.18

  EUs utenrikssjef krever gransking av angrepet som rammet Røde Kors-kontor i Gaza

  Josep Borrell fordømmer angrepet fredag og krever uavhengig etterforskning.

 • Lørdag 22. juni kl. 16.00

  Prideparade i Vennesla

  «Stolt på bygda», som er Venneslas pride-arrangement, arrangeres lørdag. Det er første gang Vennesla har arrangementet i selve pridemåneden.

 • Lørdag 22. juni kl. 16.00

  Habeck advarer Kina mot konsekvenser av Russland-støtte

  Tysklands visestatsminister Robert Habeck advarte lørdag den kinesiske regjeringen mot de økonomiske konsekvensene av støtte til Russland.

 • Lørdag 22. juni kl. 15.53

  Rykker ut til trafikkulykke i Steinkjer

  Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke i Steinkjer, ved Henning skole. En bil har kjørt av veien og rullet rundt. Politiet sier at det kun var fører i bilen. Føreren, en mann i 30-åra, har kommet seg ut av bilen. Han er ikke skadet. Mannen mistenkes for å ha kjørt i påvirket tilstand. Han blir tatt med av politiet for videre undersøkelser. Bilbergeren er på vei til stedet for å hente bilen.

 • Lørdag 22. juni kl. 15.53

  Kjørte inn i flere biler

  Politiet har mottatt flere meldinger om en bil som har kjørt inn i andre biler på Vallermyrvegen i Porsgrunn. Bilen er trolig stjålet, opplyser politiet. Den skal nå ha stanset. Ingen personer skal være skadet. Politiet er på vei.

 • Lørdag 22. juni kl. 15.51

  Stjerne mister NM i Bodø

  Uno-X-profilen Alexander Kristoff blir ikke å finne på startstreken til søndagens NM-fellesstart i Bodø, melder TV 2. Forfallet skyldes at Kristoff har vært dårlig i magen de siste dagene. Lørdag ble avgjørelsen om å droppe NM-rittet tatt i samråd med lege. – Han har hatt litt utfordringer med magen og diaré de siste dagene. Han er mye bedre. Vi vurderte det til i dag, for å se om han ble ordentlig bra, sier sportsdirektør og trener Arne Gunnar Ensrud i Uno-X til TV 2. Han forteller videre at man ikke ønsket å ta noen sjanser, og at Kristoff er skuffet over å gå glipp av NM. – Ja. Jeg tror han var veldig motivert for å komme oppover og kjempe om trøya. Tour de France, som starter i Firenze neste lørdag, er ikke i fare for Kristoff. – Det er ikke store greier. Bare en litt dårlig mage, sier Ensrud. (©NTB)

 • Lørdag 22. juni kl. 15.51

  Tøyen-ildsjel fikk fortjenstmedalje

  Fredag ble taekwondo-ilsjel Shah Iran tildelt Kongens fortjenstmedalje, på en overraskelsesseremoni i klubbens lokaler. Det skriver VårtOslo. – Da jeg fikk beskjeden fant jeg ingen ord, og jeg fikk lyst til å gråte. Det er veldig stort for meg, sier Iran til avisa. Iran er hovedtrener for Tøyen Taekwondoklubb. Han fikk medaljen for sin innsats for barn og unge i klubben gjennom 40 år, ifølge begrunnelsen avisa gjengir. Iran stifta selv klubben i 1983. Helt fra start har han vært opptatt av å gi barn og unge et trygt sted å være og sunn aktivitet. Til VårtOslo sier han blant annet at flere får være med gratis, fordi foreldrene har dårlig råd. Klubben har også flere gratis treninger. Klubben har vunnet kongepokalen 8 ganger og flere ganger blitt kåra til årets klubb under NM, skriver de på sine nettsider.

 • Lørdag 22. juni kl. 15.50

  Brann slo Arna-Bjørnar 5-1 i Toppserien

  Brann dominerte heile vegen då dei måtte Arna-Bjørnar på Brann stadion laurdag. Det stod 3-0 til pause, før det uti andreomgang kom fleire Brann-mål, og til slutt eitt mål til gjestane i det 90. minuttet. Kampen enda 5-1 til vertane. Tidlegare i vår vart stillinga 10-0 til Brann på bortebane mot Arna-Bjørnar. Laurdagens resultat hjelper ikkje på sistnemndes listeplassering i Toppserien. Laget ligg godt an til å rykke ned med stil.

 • Lørdag 22. juni kl. 15.44

  Guvernør: To drept i russiske angrep mot Kharkiv i Ukraina

  To er drept og 15 såret i russiske angrep mot byen Kharkiv nordøst i Ukraina lørdag, opplyser regionens guvernør Oleh Synegubov.

 • Lørdag 22. juni kl. 15.44

  Politiaksjonen i Levanger: Fant mengder med narkotika i kjøretøy

  Politiet i Trondheim mener tre menn i 20-årene står bak grove narkotikaforbrytelser. En av dem er tidligere dømt i amfetaminsak.

 • Lørdag 22. juni kl. 15.39

  Farage får krass kritikk etter Putin-uttalelse

  Nigel Farage høres ut som et ekko av «Putins nedrige rettferdiggjøring» av invasjonen av Ukraina, sier Storbritannias innenriksminister.

 • Lørdag 22. juni kl. 15.37

  Meglertopper venter svakere boligprisvekst i andre halvår

  Boligprisene har steget mer enn ventet så langt i år, men nå tror boligeksperter at oppgangen skal roe seg.

 • Lørdag 22. juni kl. 15.33

  Vi har råd til å bruke mye på alt. Akkurat nå.

  Politikerne burde gjøre mer som ektepar flest – krangle mer om at den andre bruker for mye penger.

 • Lørdag 22. juni kl. 15.31

  Internett jakter på «hawk tuah»-jenta

  Millioner har sett den amerikanske jenta. Men hvem er hun?

 • Lørdag 22. juni kl. 15.18

  Trafikkulykke i Birkenes

  Det har vært en trafikkulykke mellom en motorsykkel og en bil på fylkesvei 405 syd Engesland i Birkenes kommune, melder politiet i Agder. Ambulanse tar med fører av motorsykkelen til legevakten for sjekk. Politiet innhenter opplysninger om hendelsen på stedet.

 • Lørdag 22. juni kl. 15.15

  Brann i bolighus

  Politiet i Nordland melder om brann i et hus i Ballangen i Narvik kommune. Nødetater på vei til stedet.

 • Lørdag 22. juni kl. 15.11

  Buss kolliderte med stolpe

  En buss har kollidert med en stolpe i Kirkeveien i Oslo. Det er snakk om en turbuss, ikke en rutebuss. Trolig har det skjedd på grunn av noe helserelatert med føreren, som førte til kollisjonen. Sjåføren får behandling av helsepersonell på stedet. Det er uvisst om han ble skadd i sammenstøtet. Det ryker litt av bussen, melder politiet. I 15:20-tiden er bussen flytta og veien åpen igjen.

 • Lørdag 22. juni kl. 14.58

  Dennis Hauger med teknisk trøbbel: – Rattet var veldig løst

  Dennis Hauger (21) ble førstemann utenfor poengplass i Formel 2-løpet i Barcelona lørdag.

 • Lørdag 22. juni kl. 14.54

  VIF-kvinnene på tabelltoppen

  Vålerengas kvinnelag slo Rosenborg 2-1 lørdag. Oslo-laget drar dermed fra RBK på tabelltoppen i Toppserien. Før kampen hadde begge lag like mange poeng, og det var dermed en viktig kamp for begge. VIF tok ledelsen rett før pause. Ca. 80 minutter inn kampen utligna RBK. Like før ordinær tid ble VIF-spiss Ylinn Tennebø felt innenfor 16-meteren, og ble tildelt straffe. Den ble tatt av Elise Thorsnes, som satte ballen i mål. Kampen endte derfor 2-1.

 • Lørdag 22. juni kl. 14.52

  Malingsspann falt ut fra bil

  Mellom 50 og 60 liter maling rant ut og ned i en bekk etter at flere malingsspann ramla ut fra en bil i Elverum lørdag ettermiddag. Brannvesenet har jobbet med å rydde området for maling. Malingsspannene falt ut sammen med noe verktøy fra sidedøra på bilen. Fører av bilen har erkjent straffskyld for uforsiktig sikring av last og politiet oppretter sak, opplyser de.

 • Lørdag 22. juni kl. 14.47

  Thorsnes senket Rosenborg og feiret «som en bestemor»

  Elise Thorsnes (35) scoret på straffe like før slutt og sikret Vålerenga 2-1-seier mot Rosenborg i Toppserien. Samtidig ga hun svar på tiltale til RBKs keeper.

 • Lørdag 22. juni kl. 14.44

  Declan Rice: – Vi legger for mye press på oss selv

  Arsenal-stjernen mener forventningene hemmer Englands prestasjoner i EM.

 • Lørdag 22. juni kl. 14.37

  Trafikkuhell i Gloppen

  Politi og brannvesen rykka ut etter eit trafikkuhell ved Byrkjelo i Gloppen kommune. Ein bubil med to personar har køyrt av vegen. Eit autovern er køyrt ned. Det er ikkje meldt om personskade. Det er ein del oljesøl på staden, men vegen skal vere rydda og trafikken går greitt forbi staden, melder politiet.

 • Lørdag 22. juni kl. 14.37

  Båt gikk rundt – to personer havnet i elva

  Samtlige nødetater rykket ut til melding om en båt som hadde gått rundt i elven Vefsna i Mosjøen. – To personer var i båten og havnet i vannet. Begge klarte heldigvis å komme seg til land for egen maskin, sier operasjonsleder May Wenche Hansen til NRK. Nødetatene rykket ut for full maskin og var klare for å hjelpe personene om de ikke kom seg til land. Politiet har kontroll på situasjonen og fortsetter med undersøkelser på stedet.

 • Lørdag 22. juni kl. 14.28

  Toppserien 2024: Rosenborg-Vålerenga

  Rosenborg får sitt første mål mot slutten av 2.omgang etter en turbulent kamp. Det var Frøya Dorsin som var målscorer. Foreløpig 1-1 mellom Rosenborg-Vålerenga på Lerkendal.

 • Lørdag 22. juni kl. 14.28

  Rosenborg tapte 1-2 til Vålerenga

  Første omgang endte med en scoring til bortelaget. Etter 80 minutter fikk Rosenborg sin første scoring. Frøya Brennskag-Dorsin sto for scoringa. I det 90. minuttet scorte Elise Thorsnes stillinga til 1-2 i Vålerengas favør. Dermed er det gjestene fra hovedstaden som tar med seg tre poeng hjem.

 • Lørdag 22. juni kl. 14.19

  MC-ulykke i Skien

  En motorsyklist er involvert i en singelulykke på Håvundvegen i Skien. Lettmotorsykkelen har sklidd på glatt føre. Føreren, en person i tenårene, har fått noen skrubbsår, opplyser politiet. Vedkommende fremstår som lettere skadet, så ambulanse har tatt føreren med seg til legevakt. Politiet undersøker hendelsesforløpet.

 • Lørdag 22. juni kl. 14.08

  Mann truet med kniv i Porsgrunn

  En person har vært aggressiv mot en ansatt på en Elkjøp-butikk i Porsgrunn lørdag ettermiddag. Ifølge politiet gikk en kunde mellom den aggressive mannen og den ansatte, noe som førte til at den mannen tok frem en kniv og truet kunden med denne på utsiden av butikken. Flere andre på stedet fikk kontroll på mannen med kniv, og ingen skal være skadet som følge av knivbruk, opplyser politiet. En dame ble observert sammen med gjerningspersonen. Politiet skriver på X at de ikke har kontroll på henne, men at det skal være gode bilder fra overvåkningskameraer på stedet. Politiet søker etter kvinnen i området. De har kontroll på mannen som truet med kniv.

 • Lørdag 22. juni kl. 14.08

  Mann pågrepet etter å ha truet med kniv

  En mann i 40-årene har vært aggressiv mot en ansatt på en Elkjøp-butikk i Porsgrunn lørdag ettermiddag. Ifølge politiet gikk en kunde mellom den aggressive mannen og den ansatte, noe som førte til at den mannen tok frem en kniv og truet kunden med denne på utsiden av butikken. Flere andre på stedet fikk kontroll på mannen med kniv, og ingen skal være skadet som følge av knivbruk, opplyser politiet. En dame ble observert sammen med gjerningspersonen. Politiet skriver på X at de ikke har kontroll på henne, men at det skal være gode bilder fra overvåkningskameraer på stedet. Politiet søker etter kvinnen i området. De har kontroll på mannen som truet med kniv.

 • Lørdag 22. juni kl. 13.57

  Trafikale problemer etter ulykke på E6 ved Otta

  Det har vært en trafikkulykke mellom en personbil og en motorsykkel på E6 like ved avkjøringen til Otta. Samtlige involverte skal være ved bevissthet og oppegående, skriver politiet i Innlandet. Det er trafikale utfordringer på stedet og manuell dirigering.

 • Lørdag 22. juni kl. 13.56

  Trafikkulykke i Vennesla

  To biler er involvert i en trafikkulykke ved Kvarsteinbroa i Vennesla. Skadeomfanget er ukjent. De involverte blir sjekket av ambulansepersonell. – Trafikken skal flyte greit forbi på ulykkesstedet, opplyser politiet på X.

 • Lørdag 22. juni kl. 13.51

  Nå er det kun resultatene som teller for Norse-aksjen

  Norse Atlantic må inntil videre klare seg på egne ben.

 • Lørdag 22. juni kl. 13.43

  Color Line setter opp nye rundturer

  Color Line har planlagt to rundturer fra Larvik til Strømstad søndag og mandag, 23. og 24. juni. Det opplyser salgs- og markedssjef Nina Moland Andersen til NRK. – Våre nettsider er oppdatert og våre kunder blir kontaktet, sier Andersen. Første avgang fra Larvik vil Strømstad er klokka 10.00 med ankomst klokka 13.00. Andre avgang er klokka 18.45 med ankomst klokka 21.15. Fra Strømstad er ny avgang klokka 15.00 med ankomst i Larvik klokka 17.45. Andre avgang fra Strømstad er klokka 22.00 med ankomst klokka 00.30.

 • Lørdag 22. juni kl. 13.35

  Over 220 mrd. dollar forduftet på to dager

  – Det er bare de vanlige svingningene i aksjemarkedet, sier investeringsdirektør om børsfallet for Nvidia.

 • Lørdag 22. juni kl. 13.34

  Stor lastebåt dundra i kaia i Måløy

  Laurdag klokka 13 dundra ein stor lastebåt i kaia i Måløy. Det 95 meter lange fraktskipet «Silver Pearl» har dundra inn i kaia med hekken. Det er synlege skader både på båten og på kaia i Måløy sentrum. Ifylgje politiet på X har ingen personar kome til skade. Båten som krasja i kaia er 95 meter lang. Politiet på staden seier til NRK at dei har avhøyrt kapteinen, men vil ikkje seie kva han har forklart. Det er anten teknisk eller menneskeleg svikt som er årsaka til kollisjonen. Det er store materielle skadar på båten, og den må truleg i dokk for reparasjon.

 • Lørdag 22. juni kl. 13.33

  Historisk klimadom: – Øker sjansene for å vinne

  Britisk Høyesterett slår fast at klimagassutslipp fra bruk av olje og gass må vurderes når nye prosjekter skal godkjennes.

 • Lørdag 22. juni kl. 13.26

  To personer har fått i seg røyk og fraktes til sykehus

  Brannvesenet har kontroll på brannen i en bygning Moss sentrum. To personer har fått i seg røyk og blir fraktet til sykehus. Det fremstår ikke som alvorlige skader, forteller operasjonsleder Joakim Ormaasen. – Det er flere personer som har kommet seg ut. Samtlige er evakuert fra adressen, sier han. Det var klokken 12:51 at politiet ble varslet om brannen. Ormaasen sier det er for tidlig å si noe om årsaken til brannen og skadeomfanget forøvrig. Ifølge innsatsleder på stedet, Ole Julsen er 15 personer evakuert. Det er fortsatt mye røyk, men brannen er slukket.

 • Lørdag 22. juni kl. 13.26

  To personer fraktet til sykehus etter boligbrann

  Brannvesenet har kontroll på brannen i en bolig i Moss sentrum. To personer har fått i seg røyk og blir fraktet til sykehus. Det fremstår ikke som alvorlige skader, forteller operasjonsleder Joakim Ormaasen. – Det er flere personer som har kommet seg ut. Samtlige er evakuert fra adressen, sier han. Det var klokken 12:51 at politiet ble varslet om brannen. Ormaasen sier det er for tidlig å si noe om årsaken til brannen og skadeomfanget forøvrig. Ifølge innsatsleder på stedet, Ole Julsen, er 15 personer evakuert. Det er fortsatt mye røyk, men brannen er slukket.

 • Lørdag 22. juni kl. 13.06

  Brann i bygning i Moss

  Det brenner i en bygning i Moss. Alle nødetater er på stedet. Da NRK snakket med brannvesenet var det kort tid siden nødetatene ankom stedet. – Det kommer røyk ut fra to etasjer - andre og tredje etasje. Situasjonen er ganske uavklart, sier vaktleder i Øst 110, Leif Høyland.

 • Lørdag 22. juni kl. 13.05

  Forsøkte å bryte seg inn i flere hus

  Politiet har mottatt flere meldinger om en person som skal ha forsøkt å bryte seg inn i flere hus i et boligfelt i Kristiansand. – Personen er nå besluttet pågrepet og vil bli kjørt til arrest, skriver politiet på X.

 • Lørdag 22. juni kl. 12.59

  Italiensk øy uten vann – stenges for turister

  Ferietur til Capri? – Nei, sier ordføreren.

 • Lørdag 22. juni kl. 12.59

  Vannforsyningen på Capri i orden igjen

  Vanntilførselen til ferieøya Capri er reparert, melder italienske medier. Lørdag ble turister nektet å gå i land fordi øya holdt på å gå tom for vann.

 • Lørdag 22. juni kl. 12.58

  Rasmus Wold har blitt pappa: – Beste dagen i mitt liv

  Komikeren og hans samboer har blitt foreldre.

 • Lørdag 22. juni kl. 12.56

  Trafikkulykke i Porsgrunn – havnet oppå rundkjøring

  En bil har kjørt oppå en rundkjøring ved Vadbakktunnelen i Porsgrunn, opplyser politiet. To voksne og ett barn er involvert. De skal alle være våkne og ute av bilen. Ifølge politiet har bilen truffet kantasteiner og dermed havnet oppå rundkjøringen.

 • Lørdag 22. juni kl. 12.56

  Trafikkulykke i Porsgrunn

  Brannvesenet rykket ut på en ulykke i Porsgrunn.

 • Lørdag 22. juni kl. 12.52

  Singelulykke i Tokke – bil står i grøfta

  Politiet melder om en singelulykke med bil ved 12.30-tiden lørdag ettermiddag. Tre personer i bilen. Alle skal være i god behold og uten skader, opplyser politiet. Bilen har kjørt med høyre hjulsett i grøfta og fulgt grøfta en stund. Nå står bilen fast. Bilen har små materielle skader. Fører hevder overfor politiet at han ble presset ut av veien av en stasjonsvogn. Bilen står ikke trafikkfarlig til og trafikken går forbi som normalt. Bilberger er bestilt.

 • Lørdag 22. juni kl. 12.48

  Evakuerte kjøpesenter etter brannalarm

  Kjøpesenteret Alti i Svolvær ble i 12.15-tiden evakuert på grunn av en brannalarm, skriver Lofotposten. Evakueringen gikk rolig for seg og alarmen ble slått av 12.30. Senterleder Trine Waldahl understreker overfor avisen at det ikke er snakk om brann. – Det kan være at noen har utløst en alarm, sier hun.

 • Lørdag 22. juni kl. 12.40

  Flere mister jobben ved Hadeland Glassverk

  Et ukjent antall medarbeidere ved Hadeland Glassverk på Jevnaker mister jobben. Det skriver Avisa Hadeland og FriFagbevegelse. Alt i april ble det kjent at sju medarbeidere ved glassverket ville miste jobben. Noen av de sju valgte å slutte frivillig, andre ble sagt opp. Men nå vil flere bli sagt opp. Tidligere i juni ble det sendt ut varsel om nye oppsigelser. Hvor mange som må gå i denne runden, er uklart. Det vil avklares i løpet av juni, ifølge FriFagbevegelse. Årsaken til nedbemanninga er at deler av produksjonen på glassverket flyttes til Polen.

 • Lørdag 22. juni kl. 12.35

  Palmesus og Øyafestivalen kjøpes av amerikansk selskap

  Palmesus og Øyafestivalen kjøpes av det amerikanske selskapet KKR, ifølge Finansavisen. Det er et av verdens største investeringsselskaper. Ifølge avisen blar selskapet opp 15 milliarder for 80 festivaler og eventer i Europa og Australia, hvor Palmesus og Øyafestivalen er to av dem.

 • Lørdag 22. juni kl. 12.30

  Antageligvis de beste proppene til under tusenlappen

  Nothings nye CMF-merke overbeviser på alle de viktigste tingene.

 • Lørdag 22. juni kl. 12.24

  Kollisjon mellom traktor og bil

  Nødetatene rykket ut til trafikkulykke på Berkåk i Rennebu. Det skal være kollisjon mellom traktor og bil, melder politiet i Trøndelag. – Alle fire personer skal være ute av bilen, skriver operasjonsleder Tobias Liaklev Andersen. Dette skjedde på en bakketopp. Det skal ha vært uoversiktlig for fører av traktor på grunn av rundballen som han hadde på frontgaffelen. Det skal være mindre personskade på en person, dimittert av helse på stedet. Skader på kjøretøy. Politiet oppretter anmeldelse, skriver operasjonsleder Else Helen Stokkebø.

 • Lørdag 22. juni kl. 12.23

  Color Line om akutt havnebytte: En stor oppgave

  Fredag ble det kjent at Color Line må midlertidig flytte seilingene til Strömstad fra Sandefjord til Larvik. Rundt 4000 reisende ble rammet av endringen lørdag.

 • Lørdag 22. juni kl. 12.21

  Tvil rundt England-stjernen Shaw – gikk glipp av nok en trening

  Britisk presse sår tvil om hvorvidt venstreback Luke Shaw kommer på banen i EM i det hele tatt etter at han heller ikke lørdag kunne trene med England-troppen.

 • Lørdag 22. juni kl. 12.20

  Stenshorne kjørte seg opp til 4.-plass i Barcelona-sprintløp

  Martinius Stenshorne kjørte et godt sprintløp i Formel 3 i Barcelona og endte på 4.-plass.

 • Lørdag 22. juni kl. 12.19

  Color Hybrid forsinket fra Larvik

  Color Hybrid som vanligvis trafikkerer Sandefjord - Strømstad la fra kai i Larvik klokka 1025, altså 25 minutter forsinket i formiddag. Sandefjord Havn er ikke godkjent som internasjonal havn fra midnatt, dermed må Color Line seile til og fra Larvik istedenfor Sandefjord. – Vi var litt spent på hvordan dette skulle gå, men det har gått veldig bra. Det har vært hektisk etter at vi fikk beskjed om at kaia i Sandefjord ble stengt, sier teamleder for innsjekk i Larvik Janne Andreassen.

 • Lørdag 22. juni kl. 12.18

  MC-ulykke i Rana

  Politiet i Nordland melder om en singelulykke med MC ved Bustneslia i Rana. Nødetatene er på vei til stedet. Den involverte sjåføren er våken og bevisst, ifølge politiet. Personen kjøres til legevakt for en sjekk. – Ikke meldt om alvorlig personskade, snakk om smerter i en fot, skriver operasjonsleder May Wenche Hansen i en melding til pressen. Veien på stedet er stengt som følge av ulykken. Det er ikke mistanke om promillekjøring.

 • Lørdag 22. juni kl. 12.17

  Drept 16-årings familie får hjelp fra kriseteam

  Kommunens kriseteam er kobla på for å følge opp familien til 16-åringen som torsdag døde av skadene etter å ha blitt knivstukket. Det skriver Østlandets Blad. Den drepte 16-åringen er fra Nordre Follo. En jevnaldrende gutt fra Oslo er sikta for drapet, og ble fredag varetektsfengsla fram til 30. juni.

 • Lørdag 22. juni kl. 12.13

  Strawberry avslutter Freia-boikott

  Stordalens hoteller vil igjen ta inn Melkesjokolade og Firkløver. Konsernsjefen skulle ønske at flere selskaper hadde stått lenger i boikotten.

 • Lørdag 22. juni kl. 12.09

  Dronninga er i Sunnfjord

  Dronning Sonja er komen til Astruptunet i Jølster i Sunnfjord kommune. Dronninga skal nyopne kunstnarheimen Astruptunet, som var heimen til den store kunstnaren Nikolai Astrup. Heimen er restaurert slik at den er nærast mogleg slik det var der då han levde der. Arbeidet har teke fire år, og kosta 46 millionar kroner. Sparebankstiftinga DNB og Sunnfjord kommune har bidratt med pengar. Vêret er nydeleg, og det har møtt opp mykje folk for å feire storhendinga langs Jølstravatnet.

 • Lørdag 22. juni kl. 12.03

  Aps nybakte baby daddies vil gi fedre mer fri

  – To uker til far etter fødsel er ikke nok, sier Aps nye pappa-profiler.

 • Lørdag 22. juni kl. 12.00

  Bil kjørt inn i et tre på E6 i Melhus

  Nødetatene har rykket ut til en ulykke på E6 på Kvål i Melhus. En bil med henger har kjørt ut av veien og truffet et tre. Fire personer skal være involvert. Det skriver operasjonsleder i politiet, Else Stokkebø, like før kl. 12 lørdag formiddag. Det er ikke meldt om alvorlige skader på noen av de involverte, som undersøkes av ambulanse på stedet. Politiet opplyser om at ett kjørefelt er stengt grunnet uhellet. – Veien er ikke sperret, men politiet dirigerer trafikken på stedet. Det er litt kø i retning sør, opplyser Hans Petter Riddervold Hårsvær ved Vegtrafikksentralen til Adresseavisa. De fire involverte er tyske statsborgere, og er turister i Norge. Politiet oppretter en anmeldelse og føreren mister førerretten i Norge, opplyser Stokkebø. Fører av bilen, en mann i 60-årene, er tatt med i ambulanse for videre undersøkelser. Vegen er åpen for fri ferdsel på stedet, ikke mistanke for ruskjøring.

 • Lørdag 22. juni kl. 12.00

  Bil med henger kjørt av veien på E6 i Melhus

  Nødetatene har rykket ut til en ulykke på E6 på Kvål i Melhus. En bil med henger har kjørt ut av veien og truffet et tre. Fire personer skal være involvert. Det skriver operasjonsleder i politiet, Else Stokkebø, like før kl. 12 lørdag formiddag. Det er ikke meldt om alvorlige skader på noen av de involverte, som undersøkes av ambulanse på stedet.

 • Lørdag 22. juni kl. 12.00

  Trafikkulykke på Kvål i Melhus

  En bil har kjørt ut av veien og truffet et tre på Kvål i Melhus. Fire personer skal være involvert. Det skriver operasjonsleder i politiet, Else Stokkebø, like før kl 12 lørdag formiddag. Nødetatene har rykket ut.

 • Lørdag 22. juni kl. 11.53

  Sortlending vant NM-gull i Bodø

  Denne helgen pågår NM i landveissykling i Bodø. Fredag stakk sortlendingen Magalenda Lind av med NM gull i kvinnenes U23-klasse. Under rittet på 66 kilometer var det Lind som kom først i mål, foran Camilla Rånes Bye og Julie Berg Sjøbrend. Hun krysset målstreken på tiden 1:54:22 - to minutter foran Bye. Tidlig i løpet rykket hun fra konkurrentene ifølge VOL. – Det var første gang jeg gikk i et solobrudd. Da jeg rykket fra fikk jeg raskt luke bakover og gikk faktisk 50 km alene i front, forteller NM-vinneren til avisen.

 • Lørdag 22. juni kl. 11.51

  Brann i fritidsbåt

  Nødetatene rykker ut til brann i fritidsbåt i Korshavn i Lyngdal. Brannen skal nå være slukket. Båten ligger fortøyd til land.

 • Lørdag 22. juni kl. 11.46

  Tekniske problemer på Hvalerferga

  MS Torine på Hvaler har tekniske problemer og er innstilt lørdag formiddag. MS Olava vil gå inn som reservefartøy fra klokken 12:10, skriver Norled på sine nettsider.

 • Lørdag 22. juni kl. 11.30

  Nagelsmann vekker oppsikt: «Tidenes mest amorøse landslagstrener»

  Tyskland-trener Julian Nagelsmann (36) og kjæresten Lena Wurzenberger (32) får mye oppmerksomhet.

 • Lørdag 22. juni kl. 11.21

  Trøndelag fylkeskommune skal legge ny asfalt

  Fra og med onsdag i neste uke skal vegen fra Jarleveien/Stiklestadveien på Lilleby til krysset Jarleveien/Håkon Magnussons gate freses og asfalteres på nattestid. Det skriver Nidaros. Arbeidet skal pågå fram til fredag samme uke. Fresingen og asfalteringen vil føre til mye støy og noe støv. Det blir manuell dirigering og bruk av ledebil i arbeidsområdet. – Vi ber trafikantene kjøre rolig forbi arbeidsområdet og utvise hensyn til de som jobber på vegen, heter det fra fylkeskommunen.

 • Lørdag 22. juni kl. 11.08

  Borge kjemper om topplassering i PGA-mesterskapet

  Celine Borge (25) gikk fredagens runde i majorturneringen i Washington på ett slag over par, men holder en viss kontakt med teten og ligger på delt 18.-plass.

 • Lørdag 22. juni kl. 11.05

  Fergesamband kansellert

  Fergesambandet mellom Nesna og Levåg er kansellert lørdag. – «MF Melshorn» har tekniske problemer. Trafikkmelding vil bli oppdatert så snart det blir endringer, melder Reis Nordland på egne nettsider.

 • Lørdag 22. juni kl. 11.04

  MC-ulykke i Vinje - naudetatane har rykka ut

  Politiet melder om ei singelulykke med MC i Vinje. Føraren er saman med ei følge. Trafikken går som normalt på staden. Politiet og ambulanse har rykka ut. Føraren er bevist utan alvorlege skader.

 • Lørdag 22. juni kl. 11.03

  Turister robbet på stranden – over 100 arrestert

  Nå skal det stoppes.

 • Lørdag 22. juni kl. 10.49

  Kredittkortregning: 1,1 milliarder dollar

  Man kan trygt slå fast at Delta Airlines har gullkort.

 • Lørdag 22. juni kl. 10.42

  15 tilfeller av kikhoste i Moss hittil i år

  Det pågår et utbrudd av kikhoste i Norge og i Moss er det påvist 15 tilfeller hittil i år. Det er en solid økning, skriver kommunen på sine nettsider. – For å begrense smitten og hegne om de mest sårbare, spesielt spedbarn, så oppfordrer vi til å ta oppfriskningsdose og følge tommelfingerregelen om å unngå nærkontakt med spedbarn ved nyoppståtte luftveissymptomer, sier kommuneoverlege Ingrid Christensen. Spedbarn er spesielt sårbare for kikhoste. Sykdommen er sjelden livstruende og farlig for eldre og voksne. Men den kan være langvarig.

 • Lørdag 22. juni kl. 10.40

  Vipps: Svindlerne bytter telefonnummer

  Navnet forblir synlig, men å komme i kontakt med svindlerne kan likevel være svært vanskelig.

 • Lørdag 22. juni kl. 10.36

  – Vi skal straffe Joe Biden

  Sist han var president nektet Donald Trump innreise til USA fra flere arabiske land. Nå kan arabiske amerikanere sikre Trump gjenvalg.

 • Lørdag 22. juni kl. 10.29

  Skjermpause – også for foreldre!

  Sommerferien står for døren, bruk tiden til samtaler.

 • Lørdag 22. juni kl. 10.27

  Slo egen rekord

  Viking FK kvinner satte seg et mål om å slå sin egen publikumsrekord på 1323 tilskuere under kampen mot FK Haugesund kvinner lørdag ettermiddag. Men den rekorden er allerede slått, forteller arrangementsjef i Viking FK kvinner, Inger Lise Vikesdal Pettersen. Dagens kamp som foregår på Viking stadion har allerede solgt over 3000 billetter. Publikumsrekorden for 1. divisjon ble tidligere i sesongen satt av AaFK Fortuna der det var over 3600 i publikum. Før det hadde Viking FK kvinner, og FK Haugesund kvinner rekorden, da FKH vant 1–0 på hjemmebane foran 1882 fotballfans i forrige sesong. Det var 2623 stykker som møtte opp til kampen som endte 1-2 til Haugesund FK Kvinner.

 • Lørdag 22. juni kl. 10.27

  Mot 1. divisjons rekord

  Viking FK kvinner satte seg et mål om å slå sin egen publikumsrekord på 1323 tilskuere under kampen mot FK Haugesund kvinner lørdag ettermiddag. Men den rekorden er allerede slått, forteller arrangementsjef i Viking FK kvinner, Inger Lise Vikesdal Pettersen. Dagens kamp som foregår på Viking stadion har allerede solgt over 3000 billetter. Publikumsrekorden for 1. divisjon ble tidligere i sesongen satt av AaFK Fortuna der det var over 3600 i publikum. Før det hadde Viking FK kvinner, og FK Haugesund kvinner rekorden, da FKH vant 1–0 på hjemmebane foran 1882 fotballfans i forrige sesong. Det var 2623 stykker som møtte opp til kampen som endte 1-2 til Haugesund FK Kvinner.

 • Lørdag 22. juni kl. 10.26

  Utforkjøring i Stange

  Det har vært en mindre trafikkulykke langs fylkesveg 24 ved Harasjøen der en personbil har kjørt utfor veien. Politiet melder av sjåføren fremstår som uskadd. Trafikken flyter fint forbi stedet.

 • Lørdag 22. juni kl. 10.10

  Kvardagsruter på laurdagar Lavik-Oppedal

  Ferjesambandet Lavik-Oppedal på E39 vil ha hyppigare avgangar på laurdagar i sommarferien. Tilbodet startar frå og med i dag, melder Statens vegvesen. Det betyr at sambandet over Sognefjorden vil ha kvardagsruter på laurdagar frå 09:50 til 17:20.

 • Lørdag 22. juni kl. 10.09

  Etterforsker mistenkelige dødsfall i Skellefteå

  Svensk politi etterforsker tre dødsfall i Skellefteå. Alle tre skal ha jobbet ved batterifabrikken Northvolt og dødd i sitt eget hjem etter at de har vært på jobb. Det skriver lokalavisen Norran. Det var Avisa Nordland som omtalte saken først i Norge. I januar ble den første funnet død hjemme i sin egen bopel. I fabruar døde nok en ansatt, og nylig ble en tredje person funnet død. Politiet etterforsker saken som miljøkriminalitet. Northvolt uttaler til lokalavisen at politiet ikke kan bekrefte at batterifabrikken er årsaken til dødsfallene. – Vi setter pris på at politiet etterforsker for å unngå spekulasjoner, sier Matti Kataja, kommunikasjonssjef i Norden for Northvolt.

 • Lørdag 22. juni kl. 9.53

  Warholm skeptisk til legendens «superliga»: – Vanskelig for meg å svelge

  Karsten Warholm (28) tviler på at han blir med i Michael Johnsons nye Grand Slam Track.

 • Lørdag 22. juni kl. 9.39

  Flytoget vil til Kristiansand

  Flytoget vil etablere seg på togstrekningen mellom Oslo og Kristiansand, ifølge Fædrelandsvennen. De har meldt inn ønske å operere strekningen på kommersielle vilkår, uten økonomiske bidrag fra staten. – Det er absolutt et marked for persontrafikk mellom Oslo og Kristiansand. Vi ønsker å ha flere bein å stå på, sier Johannes Larsen i Flytoget til avisen. Planlagt oppstartsdato er 12. desember 2027.

 • Lørdag 22. juni kl. 9.37

  Snøhetta: Dro inn over 400 mill. fra operahus i Saudi-Arabia

  Litt over 80 prosent av inntektene til Snøhettas Oslo-kontor kom fra Midtøsten. Hovedsakelig fra en opera i Saudi-Arabia.

 • Lørdag 22. juni kl. 9.33

  Trafikkulykke i Lillesand

  Nødetatene rykker ut til trafikkulykke i en rundkjøring på fylkesvei 420 i Lillesand. – To personer er nå ute av bilen, fremstår uskadde, men får en sjekk av ambulansepersonell, skriver politiet på X. En bil er involvert i ulykken. – Noe nedsatt fremkommelighet må forventes en liten tid fremover.

 • Lørdag 22. juni kl. 9.33

  Slagsmål og trusler på T-banestasjon i Oslo

  Politiet er på Stortinget T-banestasjon i Oslo etter melding om et slagsmål, hvor noen også skal ha kommet med trusler. Politiet har kontroll på en mistenkt person som blir fraktet til arresten. De tar også avhør på stedet.

 • Lørdag 22. juni kl. 9.09

  Slagsmål på T-banevogn

  En person fraktes til politistasjonen etter at politiet rykket ut til et slagsmål i Oslo sentrum lørdag morgen.

 • Lørdag 22. juni kl. 9.08

  Pågrepet med jernstang

  Politiet fikk mange nødtelefoner fra brygga i Sandefjord i natt der det ble varslet om slagsmål. Politiet pågrep en mann som hadde vært aggressiv med en jernstang. Han ble kjørt til arresten i Tønsberg. Ifølge politiet ble ingen fysisk skadd.

 • Lørdag 22. juni kl. 9.03

  Må i fengsel etter nasking over lengre tid

  Ein naskar har blitt dømt til fengsel i åtte månadar, tre av månadane vilkårsbunden, etter å ha stole frå fleire butikkar i Bergen. I alt var verdien av naskinga på over 100.000 kroner. Kvinna i trettiåra har erkjent naskinga. I alt er det snakk om 64 tjuveri, og eitt forsøk på tjuveri, i perioden februar 2022 til mars 2024. Stelinga har gått føre seg frå butikkar i Bergen sentrum. Kvinna vart også i 2021 dømt til samfunnsstraff for tjuveri.

 • Lørdag 22. juni kl. 8.54

  Etterforsker MC-ulykke der to 16-åringer ble skadet

  Politiet har startet ulykkesetterforskning etter at to ungdommer krasjet med to lettmotorsykler i Gran kommune sent fredag kveld. Begge guttene er 16 år gamle og ble skadet i ulykken. De ble fraktet til Ullevål sykehus med luftambulanse i natt. Oppdragsleder Ove Stian Ovrum hos politiet i Innlandet sier at de to var ved bevissthet da de ble fløyet til sykehuset, men at skadegraden deres er ukjent. Årsaken til ulykken er ikke kjent. – Siden dette er en trafikkulykke med personskade, så er det startet etterforskning. Vi har vært på stedet i natt og gjort undersøkelser. Vi ønsker også å avhøre de to førerne når det lar seg gjøre, sier han.

 • Lørdag 22. juni kl. 8.54

  Etterforsker MC-ulykke der to tenåringer ble skadet

  Politiet har startet ulykkesetterforskning etter at to ungdommer krasjet med to lettmotorsykler i Gran kommune sent fredag kveld. Ifølge politiet er det snakk om to gutter som er 16 år gamle og begge ble skadet i ulykken. De ble fraktet til Ullevål sykehus med luftambulanse. Oppdragsleder Ove Stian Ovrum hos politiet i Innlandet sier at de to ungdommene var ved bevissthet da de ble fløyet til sykehuset, men at skadegraden deres er ukjent. Årsaken til ulykken er ikke kjent. – Siden dette er en trafikkulykke med personskade, så er det startet etterforskning. Vi har vært på stedet i natt og gjort undersøkelser. Vi ønsker også å avhøre de to førerne når det lar seg gjøre, sier han.

 • Lørdag 22. juni kl. 8.51

  Ingen alvorlige hendelser på Idyll-festivalen

  Det var ingen alvorlige hendelser på Idyll-festivalen utover kvelden og natten. Det forteller operasjonsleder i Øst politidistrikt, Joakim Ormaasen. Men fredag kveld ble en mann i 20-årene innbragt i arresten for urinering på offentlig sted. Ifølge Ormaasen stakk mannen fra politiet. – Han ble forsøkt bortvist fra idyllfestivalen resten av helgen. Han etterkom ikke pålegget og ble innbrakt til arrest og anmeldt. En kvinne som var overstadig beruset ble tatt med i arrest for å sove av seg rusen. I tillegg skal en mann i 20-årene ha slåss. – Han ble innbrakt av politiet og anmeldt for ordensforstyrrelse, sier Ormaasen.

 • Lørdag 22. juni kl. 8.47

  Knivranet av 14-åring

  En mann ble ranet av en ung gutt i Jernbanegata i Skien i natt. Gutten truet til seg mobil og bankkort med en kniv. Politiet pågrep gutten, en 14-åring, ikke lenge etterpå like i nærheten. 14-åringen hadde rømt fra en institusjon. De hentet gutten. Ingen ble fysisk skadet, og mannen som ble ranet har fått tilbake tingene sine.

 • Lørdag 22. juni kl. 8.44

  Flere oppdrag for politiet i natt

  Politiet har rykket ut på flere hendelser med ordensforstyrrelser og overstadig beruselse i natt. – Politiet har hatt nok å gjøre opp mot berusede personer og slagsmål, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt Joakim Ormaasen. Han har råd til folk som skal ut og hygge seg lørdag. – Man må hygge seg, ta vare på hverandre og passe på inntaket så man klarer å gjennomføre kvelden på en god måte.

 • Lørdag 22. juni kl. 8.42

  Mann oppførte seg truende

  En mann skal ha oppført seg truende og utagerende på et arrangement i Valle i natt. Vedkommende ble kjørt til arresten i Kristiansand og anmeldes for ordensforstyrrelse.

 • Lørdag 22. juni kl. 8.35

  13 forenklede forelegg og 2 anmeldelser

  Politiet utførte natt til lørdag en samarbeidskontroll sammen med Statens vegvesen og Trondheim parkering opp i mot Taxinæringen i Trondheim sentrum. Kontrollen resulterte i 13 forenklede forelegg og 2 anmeldelser. Ifølge operasjonsleder Einar Larsen Røstum ble foreleggene utsted i forhold til kjøring i strid med skilting som innkjøring forbudt og kryssing av sperrelinje. – De to anmeldelsene ble skrevet pga. at to av sjåførene ikke vedtok de forenklede foreleggene.

 • Lørdag 22. juni kl. 8.33

  Stikkflammer ut fra kontakter

  Det har vært en liten brann i en bolig på Vavika natt til lørdag. Det skal ha kommet små stikkflammer ut fra kontakter. Brannen er slukket med pulverapparat, og situasjonen er under kontroll. Politiet tok avhør på stedet og oppretter sak.

 • Lørdag 22. juni kl. 8.19

  Flere båter ble kontrollert i natt

  Politiet har kontrollert flere båter i Kristiansand, Arendal og Mandal i natt. Til sammen tre personer ble anmeldt for kjøring i beruset tilstand. Syv personer fikk forenklede forelegg for ulike forhold, blant annet for mangel på flytevest.

 • Lørdag 22. juni kl. 8.15

  Flere ordensforstyrrelser i natt

  Politiet i Innlandet melder om flere ordensforstyrrelser natt til lørdag. En mann i 30-årene ble bortvist fra Elvebrisfestivalen i Elverum etter å ha utagert mot en vekter. I Hamar ble en mann kjørt til legevakt for sjekk etter at han skal ha blitt slått av en ukjent gjerningsperson. To menn i 20-årene ble bortvist fra Gjøvik sentrum etter å ha vært i bråk med en vekter der. Og også på Tynset ble en mann bortvist etter å ha vært ufin og kranglet med en vekter.

 • Lørdag 22. juni kl. 8.14

  18 forelegg og 2 beslaglagte førerkort

  Politiet utførte fredag kveld en trafikkontroll på Heia i Grong. Under kontrollen ble det skrevet 18 forenklede forelegg og to personer fikk beslaglagt førerkortet. Høyeste hastighet var 118 kmt i 80 – sonen, opplyser politiet på Twitter.

 • Lørdag 22. juni kl. 8.12

  Skal ha fulgt etter to damer i Kristiansand

  Politiet fikk i natt melding om en mann som skal ha fulgt etter to damer på Lund i Kristiansand. – Patrulje fikk kontroll på en mann som er besluttet pågrepet, skriver politiet på X. Mannen ble også anmeldt for bæring av kniv på offentlig sted.

 • Lørdag 22. juni kl. 8.08

  Kvinne til sykehus etter promillekjøring i Nord-Odal

  En personbil kjørte i natt av vegen og ble liggende på taket ved Løkkervegen i Nord-Odal kommune. Ei kvinne i 30-årene som var sjåfør i bilen ble kjørt til Kongsvinger sykehus. Hun anmeldes for kjøring i påvirket tilstand. En midlertidig blåseprøve vist at hun hadde 2 i promille. Det melder politiet i Innlandet.

 • Lørdag 22. juni kl. 8.08

  Tok strømmen for å avslutte fest

  Rundt kl 01 natt til lørdag rykket politiet til en fest ved Trondheim kretsfengsel. Det skal ha vært flere slåsskamper, amper stemning og mye folk. – De første meldingene var at det var 150 ungdommer samlet, men flere foreldre hentet ungene sine, så antallet hadde nok minket da politiet kom fram, sier operasjonsleder i politiet, Anlaug Oseid til Nidaros. Det var snakk om ungdommer som ikke var mottakelige for beskjeder. Politiet slo av generatorene på stedet for å avslutte festen.

 • Lørdag 22. juni kl. 8.07

  Noman Mubashir slutter i NRK

  50-åringen vil ha nye utfordringer etter 27 år i statskanalen.

 • Lørdag 22. juni kl. 8.07

  Leter etter kvinne i 50-årene

  Politiet har i samråd med Hovedredningssentralen startet en leteaksjon etter en kvinne i 50-årene. Hun ble sist sett i sin bolig i 21-tida i går kveld. I tillegg til politiet har dem frivillige mannskaper fra Frivillig redningstjeneste. De benytter også en drone i søket. Kvinnen skal ha kort blondt hår og bruker briller. Hun har en normal kroppsbygning, og er cirka 170 cm høy. Hun skal være iført en grå jakke, og trolig sorte joggesko. Hun er savnet fra en sentrumsnær adresse i Bryne. Klokken 08:10 har politiet gjort funn av kvinnen. Hun undersøkes av helsepersonell.

 • Lørdag 22. juni kl. 8.05

  «Blir et komplett kaos»

  Hotel Union gjør seg klar til å feire når prinsessen og sjamanen gifter 31.august. VG har besøkt Geiranger – dette vet vi om bryllupet så langt.

 • Lørdag 22. juni kl. 8.00

  Filosof, komiker og psykolog om VAR: – Som å vente på et vedtak

  VAR fjerner spontanitet og glede fra fotball, mener psykolog. Filosof sier VAR gjør oss mindre menneskelige.

 • Lørdag 22. juni kl. 7.50

  Røykutvikling i leilighet

  En beboer på Lademoen i Trondheim har laget mat natt til lørdag og sovnet fra mat i stekeovnen. Det ble meldt om lukt fra svidd mat på stedet. Nødetetatene har rykket ut etter røykutvikling. – Det var en mann i slutten av 30-årene som har sovnet fra maten sin i stekeovnen, opplyser politiets operasjonsleder Else Stokkebø. Det har ikke vært åpne flammer. Brann har startet utlufting av leilighet. Politiet oppretter anmeldelse.

 • Lørdag 22. juni kl. 7.50

  Sovnet med lammestek i ovnen

  En beboer på Lademoen i Trondheim har laget mat natt til lørdag og sovnet fra mat i stekeovnen. Det ble meldt om lukt fra svidd mat på stedet. Nødetetatene har rykket ut etter røykutvikling. Det var en mann i slutten av 30-årene som har sovnet fra maten sin i stekeovnen. Denne gang var det ikke en pizza som hadde ført til røyk slik det vanligvis er. Det var en lammestek som hadde blitt stekt litt for lenge, opplyser Eivind Schjødt, vaktleder ved 110-sentralen til Adresseavisa. Det har ikke vært åpne flammer. Brann har startet utlufting av leilighet. Politiet oppretter anmeldelse.

 • Lørdag 22. juni kl. 7.40

  Urytmisk lydsignal – redningshelikopter på staden

  Hovudredningssentralen Sør-Noreg melder på X at dei har fått melding om eit høgt urytmisk lydsignal frå eit mogleg trykklufthorn rundt Mangersfjorden i Alver Kommune. Dei undersøker no området med brannbåt og redningshelikopter. – Per no er det ikkje nokon naudstilte, skriv dei vidare. Like før kl.8 seier dei at dei har ikkje har gjort noko funn i søket og har avslutta aksjonen.

 • Lørdag 22. juni kl. 7.39

  Redningshelikopter undersøkte mystisk lyd

  Politiet og hovedredningssentralen søkte lørdag morgen i Mangersfjorden i Alver etter meldinger om et urytmisk lydsignal.

 • Lørdag 22. juni kl. 7.18

  Truet dørvakt med kniv

  En person ble i natt pågrepet etter å ha truet en dørvakt på et utested med kniv. Det skriver politiet på X. Hendelsen fant sted i Sandvika i Bærum. Det er ikke meldt om alvorlig personskade.

 • Lørdag 22. juni kl. 7.13

  En sommerfestanalyse: en høyere enhet

  Over et byråkratisk rundstykke med gulost og skinke, slo det meg.

 • Lørdag 22. juni kl. 7.12

  – Var livredd det første året

  Da Kjersti Haugland (46) første gang gikk inn gulldørene i Norges Bank følte hun på en «ekstremt tyngende ærefrykt». Foreningen DUST ble en overlevelsesstrategi.

 • Lørdag 22. juni kl. 7.12

  – Var livredd det første året

  Da Kjersti Haugland (46) første gang gikk inn gulldørene i Norges Bank følte hun på en «ekstremt tyngende ærefrykt». Foreningen DUST ble en overlevelsesstrategi.

 • Lørdag 22. juni kl. 7.12

  – Målet er å bli sentralbanksjef

  Da Kjersti Haugland (46) første gang gikk inn gulldørene i Norges Bank følte hun på en «ekstremt tyngende ærefrykt». Foreningen DUST ble en overlevelsesstrategi.

 • Lørdag 22. juni kl. 7.10

  Brannen på Holmlia er slukket

  – Vi har nå kontroll på brannen, og driver etterslukningsarbeid, sier Aleksander Olsen, vaktkommandør i Oslo brann og redningsetat. Politiet jobber nå med å etterforske hva det er som har forårsaket brannen. – Vi startet å etterforske dette allerede i natt, ved å sikre det som kunne sikres, men det er så høy varmeutvikling at det er begrenset hvor mye politiet kan gå inn og se i hvert bygg, sier Bjarne Pedersen, operasjonsleder i Oslo politidistrikt. To rekkehus-seksjoner er totalskadet etter den voldsomme brannen i et rekkehus på Holmlia i natt. – En tredje seksjon har også noen skader, men det er uvisst hvor store de er, sier Pedersen. Én person har fått i seg røyk, men utover det er det ikke meldt om personskader. 28 personer er evakuert.

 • Lørdag 22. juni kl. 7.09

  Justin Timberlake etter pågripelsen: – Det har vært en tøff uke

  Justin Timberlake spilte fredag sin første konsert – etter at han mandag ble tatt for å ha kjørt beruset.

 • Lørdag 22. juni kl. 6.08

  Guvernør: Brann på ukrainsk energianlegg etter angrep

  Russland har natt til lørdag angrepet energianlegg sør og vest i Ukraina, ifølge landets energidepartement.

 • Lørdag 22. juni kl. 5.16

  NHL-finalen til kamp syv etter nok en Oilers-seier over Panthers

  Florida Panthers hadde fredag sin tredje sjanse til å sikre sin første Stanley Cup, men tapte 1-5 mot Edmonton. Dermed avgjøres alt i kamp nummer syv.

 • Lørdag 22. juni kl. 5.00

  Test av reisekofferter for barn

  Test av sitte på-kofferter for barn.

 • Lørdag 22. juni kl. 5.00

  Ferd fyller 175 år: – Sannsynligheten for at du er den beste lederen er veldig nær null

  Milliardær Johan H. Andresen om familieselskapet, hva arvinger må innse og en dag med både begravelse og bryllup.

 • Lørdag 22. juni kl. 5.00

  Ferd fyller 175 år: – Sannsynligheten for at du er den beste lederen er veldig nær null

  Milliardær Johan H. Andresen om familieselskapet, hva arvinger må innse og en dag med både begravelse og bryllup.

 • Lørdag 22. juni kl. 3.50

  Truet med luftpistol på Oslo S

  Politiet fikk rett før 03.30 melding om at en person ble truet med våpen på Oslo Sentralstasjon. Noen minutter senere fikk politiet kontroll på aktuelle personer. Det ble gjort beslag av en luftpistol på den mistenkte, melder Oslo-politiet.

 • Lørdag 22. juni kl. 2.05

  Brannen på Holmlia i Oslo: – En ganske omfattende jobb

  Til sammen er 28 personer evakuert fra det tettbebygde boligområdet.

 • Lørdag 22. juni kl. 2.04

  Brann på Holmlia i Oslo – fare for spredning

  Folk skal ikke være i fare, sier operasjonsleder Bjarne Pedersen. – Så vidt vår forståelse, så har de byggene både hvor det brenner og med tilknytning og som det er spredningsfare mot, der har man evakuert seg selv, sier han. Han sier de klokka 01.50 fikk melding om at det var brann i en garasje. Da brannvesenet kom fram, ble det meldt at det brant i en garasje og et tilstøtende boligbygg. Det er òg sagt at det er fare for spredning til tilstøtende bygg i nærheten. Brannvesenet har rykket ut til stedet med sju biler, flere er på vei, ifølge Oslo brann- og redningsetat.