Nyheter:

 • Lørdag 15. juni kl. 22.54

  Italia snudde til seier etter EM-historiens raskeste kalddusj

  (Italia – Albania 2–1) 23 sekunder tok det før Albania sjokkerte alle – men så våknet de regjerende mesterne.

 • Lørdag 15. juni kl. 22.41

  Gordon Ramsay i stygg ulykke: - Heldig som lever

  Kjendis-kokk og seksbarnsfar Gordon Ramsay (57) sier hjelmen på hodet reddet livet hans i en alvorlig sykkelulykke.

 • Lørdag 15. juni kl. 22.37

  En person til sykehus etter trafikkulykke ved Steigen

  Et redningshelikopter er på vei etter at en bil kjørte av veien i Steigen i Nordland. Sjåføren sitter fastklemt. Politiet opplyste først om ulykken klokken 22.03 – Ambulanse og første politienhet er på stedet. Bilen står opp ned. Fører er fastklemt. Sar Queen rekvireres, skriver politiet i en melding til mediene. I en oppdatering klokken 23.18 melder politiet at bilfører var våken på stedet og fraktes til sykehuset i Bodø av redningshelikopter. (NTB)

 • Lørdag 15. juni kl. 22.37

  Person fastklemt etter trafikkulykke i Steigen

  Et redningshelikopter er på vei etter at en bil kjørte av veien i Steigen i Nordland. Sjåføren sitter fastklemt. Politiet opplyste først om ulykken klokken 22.03 – Ambulanse og første politienhet er på stedet. Bilen står opp ned. Fører er fastklemt. Sar Queen rekvireres, skriver politiet i en melding til mediene. (NTB)

 • Lørdag 15. juni kl. 22.16

  Salten: Én var fastklemt etter utforkjøring

  Ambulansehelikopter frakter personen til sykehus.

 • Lørdag 15. juni kl. 22.03

  Tre har falt ned i Skien

  Som følge av mye nedbør og vind lørdag kveld har et tre falt ned i Oscars gate ved Odeon kino i Skien. Treet ligger over veien. Ifølge Varden er det umulig å komme forbi med bil.

 • Lørdag 15. juni kl. 21.39

  15-åring til legevakt etter sparkesykkel-kollisjon

  Ein 15 år gamal gut blei frakta til legevakta i Florø laurdag kveld etter eit samanstøyt med ein personbil. Ifølge politiet skal kollisjonen, som skjedde i Markegata, ha skjedd i låg fart. Politiet har kontakt med dei involverte og følger opp, melder operasjonssentralen i Vest politidistrikt.

 • Lørdag 15. juni kl. 21.38

  Voldshendelse på Karmøy

  Det har vært en voldshendelse på Karmøy, skriver politiet i en melding til pressen. De er på stedet med flere patruljer. – Politiet forsøker å få en oversikt over hva som faktisk har skjedd, skriver operasjonsleder John Laurits Ask i meldingen. Politiet har per nå ikke anledning til å komme med mer informasjon. – Mer informasjon kommer når vi har bedre kontroll på hendelsen og bedre kapasitet. Meldingen oppdateres.

 • Lørdag 15. juni kl. 21.33

  Mann i 20-årene siktet for drap på Karmøy

  En mann i 20-årene er drept.

 • Lørdag 15. juni kl. 20.55

  Forsvarar til sikta tenåring: Han knytter seg til hendinga

  Den andre tenåringen som er sikta etter knivangrepet i Gaupne knyter seg til hendinga. Det opplyser hans forsvarar Ivar Blikra til NRK laurdag kveld. Guten er under 15 år. – Eg kan stadfesta at eg har vore i avhøyr med min klient i dag. Han har knytt seg til hendinga i si forklaring. Han er under den kriminell lågalder, og vil difor rutinemessig bli fulgt opp gjennom kontakt med barnevertenesta. Blikra har ikkje svart på om tenåringen erkjenner straffskuld etter siktinga.

 • Lørdag 15. juni kl. 20.53

  Venter EM-oppsving i Tyskland: – En midlertidig effekt

  Tyskland har lenge slitt i økonomisk motbakke. Sjeføkonom mener at fotball-EM bare vil gi et kortvarig løft.

 • Lørdag 15. juni kl. 20.52

  Jente ble bitt av hund - hundeeieren forlot stedet

  En jente i Hønefoss ble bitt av hund som ikke gikk i bånd.

 • Lørdag 15. juni kl. 20.42

  Knivstikking i Oslo sentrum - to pågrepet

  Politipatruljer er til stede i Oslo sentrum, hvor to personer i 20-årene er pågrepet etter knivstikking.

 • Lørdag 15. juni kl. 20.41

  To personer pågrepet etter knivstikking i Oslo sentrum

  En person er knivstukket ved Sentrum Scene i Oslo sentrum, skriver politiet i en melding på X. Det var en vekter på jobb ved konsertlokalet som varslet politiet. To menn i 20-årene er pågrepet i forbindelse med hendelsen, sier politiet til NRK. – Vi fikk raskt informasjon og gode beskrivelser fra vitner og har pågrepet to personer vi mener har en rolle i forbindelse med hendelsen, sier operasjonsleder Øyvind Schalla-Aasen. Fornærmede, en mann i 40-årene, er kjørt til sykehus av ambulanse. Skadeomfanget er foreløpig ukjent, opplyser politiet. Politiet har foreløpig ingen informasjon om hva som har skjedd i forkant av knivstikkingen. – Dette er noe vi nå jobber for å finne ut av, sier Schalla-Aasen.

 • Lørdag 15. juni kl. 20.39

  MC-velt i Førde

  Like over klokka 20 kom ein politpatrulje over ei trafikkulukke i Halbrendslia i Førde. Ein MC-førar hadde velta, og fått seg nokre skrubbsår. Ifølge politiet passerte trafikken utan store vanskar.

 • Lørdag 15. juni kl. 20.35

  Norge jobber for å frigjøre bortførte ukrainske barn

  – Et veldig vanskelig tema, sier statsminister Jonas Gahr Støre om arbeidet Norge leder sammen med Canada og Qatar.

 • Lørdag 15. juni kl. 20.28

  Prinsesse Kate hylles: – Vakker og elegant

  Prinsessen av Wales (42) strålte iført en kongelig motefavoritt under sin første offentlige opptreden etter kreftbeskjeden.

 • Lørdag 15. juni kl. 20.18

  Forsvarar: 15-åring erkjenner ikkje straffskuld

  – Klienten min erkjenner å ha vore i området, men han forklarar at han ikkje har noko med hendinga å gjera. Han erkjenner ikkje straffskuld, seier forsvarar Ivar Hauge laurdag kveld. 15-åringen er blant dei sikta etter at ein mann i 50-åra fredag blei angripen av fleire maskerte tenåringar og utsett for fleire knivstikk i Gaupne i Luster. 15-åringen har site i avhøyr i lag med foreldra sine i over fem timar. Der har han ifølge Hauge forklart seg om kva han gjorde fredag. Bakgrunnen for siktinga er ifølge forsvaren at politiet tok beslag i mobiltelefonen hans. I tillegg tok politiet beslag i kleda og skoa hans. Hauge vil av omsyn til etteforskinga, og at fleire skal forklara seg, ikkje gå i detalj på kva tenåringen har sagt om det han har gjort og sett. – Foreldra tar dette veldig på alvor, og guten er sjølvsagt prega av dette. Han har forklart seg så godt som han kunne om det han har kjennskap til. Han meiner han ikkje har gjort noko straffbart.

 • Lørdag 15. juni kl. 19.58

  OL-billetten glapp for Berntsen og Mol

  Norge tapte kvartfinalen mot Portugal i kontinentalcupsluttspillet i sandvolleyball. Dermed blir det ingen OL-billett på Hendrik Mol og Mathias Berntsen. Vinneren av sluttspillet i Latvia får en kvoteplass til OL, men etter å ha slått Polen og Sveits i gruppespillet torsdag og fredag, begge med seier i «golden set» etter en seier og et tap i de ordinære kampene, ble det stopp mot Portugal. Markus Mol og Jo Sunde ga Norge overtaket med seier 2-0 (21-11, 21-11) over Goncalo og Tomas Sousa, men Mol og Berntsen måtte se seg slått 1-2 (19-21, 21-18, 13-15) i en uhyre jevn kamp mot Portugals førstepar João Pedrosa og Hugo Campos. I golden set vant Pedrosa og Campos 15-11 over Mol og Berntsen, og dermed tok Portugal seg til semifinale mot Frankrike. (NTB)

 • Lørdag 15. juni kl. 19.56

  Yamal herjet da Spania knuste Kroatia: – Ikke fått eksamenssvaret sitt engang

  (Spania – Kroatia 3–0) Lamine Yamal (16) markerte seg i sin første EM-kamp. En straffesituasjon skapte kontroverser. Flere mener Spania og Rodri slapp billig unna.

 • Lørdag 15. juni kl. 19.31

  Oda-nedbemanningen: – De fleste føler seg usikre

  270 ansatte skal bli til 120. Odas massive nedbemanning er et konstant samtaleemne blant de ansatte, forteller programvareingeniør Thor Høgås.

 • Lørdag 15. juni kl. 19.31

  Eriksen klør seg i hodet over Norge-stunt: – En liten joke

  Manchester United-stjernen Rasmus Højlund (20) dukket nylig opp i en norsk landslagsdrakt. Christian Eriksen (32) hyller lagkameraten – og avslører sitt eget kallenavn.

 • Lørdag 15. juni kl. 19.21

  Stoppet moped med to personer i Halden

  En politipatrulje stoppet lørdag kveld en moped med to personer på. Personen som kjørte mopeden hadde ikke gyldig førerkort, og vil bli anmeldt, melder politiet. Person nummer to får en bot for ikke å ha brukt hjelm.

 • Lørdag 15. juni kl. 19.08

  Sløkte brann i storballpresse

  På Hegra i Stjørdal skal det ha oppstått brann i ei storballpresse, ein type landbruksmaskin. Innmeldar skal ha sløkt brannen sjølv. Naudetatane er på veg.

 • Lørdag 15. juni kl. 19.04

  Mista førarkortet etter fyllekøyring

  Ein mann i 60-åra blei laurdag ettermiddag stoppa for kontroll på Raglamyr i Haugesund. Mannen framstod som påverka, og blei teken med til legevakten for å ta blodprøve. Politiet i Sør-Vest melder at dei tok beslag i mannen sitt førarkort og oppretta sak på forholdet.

 • Lørdag 15. juni kl. 19.00

  Astrid (36) reagerer på barnehageopptak: Taper over 200.000 kroner

  Alfred (1) sine foreldre må være hjemme uten lønn i seks måneder på grunn av barnehageopptaket.

 • Lørdag 15. juni kl. 18.53

  Trafikkulykke i Arendal

  Det har vært en trafikkulykke på Rykene i Arendal. En bil skal ha kjørt av veien. Føreren er tatt med til legevakten for sjekk. Bilberger er bestilt.

 • Lørdag 15. juni kl. 18.41

  Trafikken som normalt i Sarpsborg

  Kirkegata i Sarpsborg sentrum ble stengt en periode lørdag ettermiddag etter at to biler kolliderte. Rent trafikkmessig er ulykken nå historie, og bilene er hentet av bilbergere. Trafikken går som normalt, melder politiet.

 • Lørdag 15. juni kl. 18.15

  Tysk 31-åring ansatt som ny Brighton-sjef – blir tidenes yngste hovedtrener i Premier League

  Premier League-klubben Brighton har ansatt tyske Fabian Hürzeler som ny hovedtrener. 31-åringen følger i fotsporene til Roberto De Zerbi.

 • Lørdag 15. juni kl. 18.15

  Moped har køyrt inn i bil

  Ein moped har køyrd inn i sida på ein bil i Samnanger. Ulukka skjedde på Haukanesvegen og skal ha skjedd i høvesvis låg fart. Politiet melder at det er eit ukjent tal involverte, men alle er oppegåande. Ein peron melder om smerter i ei hand. Det er førebels stengd på vegen, men politet opplyser at stenginga er kortvarig.

 • Lørdag 15. juni kl. 18.13

  Turfølge måtte hjelpes ned fra fjell

  Et turfølge måtte lørdag ettermiddag ha hjelp til å komme seg ned fra et fjell i Svolvær. Det skriver Lofotposten. Det var tidlig lørdag ettermiddag at Alpin redningsgruppe og Røde Kors måtte ut for å bistå turgåerne. De hadde strandet mellom Svolværgeita og Fløya etter å ha gått utenfor stien. Ingen i turfølget hadde skadet seg, og det var godt vært i området.

 • Lørdag 15. juni kl. 17.50

  Eiendom på Eidsvoll får hagepris

  Wergelandshaugen på Eidsvoll har mottatt årets Hagekulturpris. Det er eieren av eiendommen, Annicken Thrane-Steen, som tok imot prisen. Wergelandshaugen er et hageanlegg med kafé, kunstsenter, mikrohus og lokaler til utleie. I begrunnelsen for prisen står det blant annet at «hagen ivaretar lokal hagehistorie og fungerer som et rekreasjonsområde for allmennheten». Hagen som inneholder en skulpturpark, er åpen og tilgjengelig året rundt for besøkende. Prisen deles ut av Det norsk hageselskap. Ordføreren i Eidsvoll, Nina Kristengård var også til stede under prisutdelingen.

 • Lørdag 15. juni kl. 17.43

  Bil køyrde i grøfta i Sogn

  Ein personbil med tre personar ombord køyrde laurdag ettermiddag i grøfta på Vikadalsvegen i Årdal. Singelukukka skjedde på vestsida av Kolnostunnelen. Det er manuell dirigering på staden, men trafikken passerer ifølge politiet greitt forbi. Ambulanse og politi er på veg.

 • Lørdag 15. juni kl. 17.28

  Mann bortvist fra Sandefjord

  En mann i 60-årene har blitt bortvist fra Sandefjord sentrum etter han skal ha oppført seg utagerende på torget. Vi er på stedet og har kontroll på vedkommende, melder politiet.

 • Lørdag 15. juni kl. 17.26

  Norsk VM-fører i stygg ulykke – tilstanden fortsatt alvorlig

  Mia Rusthen (22) ble lørdag operert for en blødning i hodet etter å ha blitt alvorlig skadd da hun krasjet under en VM-runde i roadracing i Italia.

 • Lørdag 15. juni kl. 17.17

  Person skadet etter ulykke i Sarpsborg

  Politiet melder om at det har vært en trafikkulykke i Sarpsborg sentrum. Nærmere bestemt ved St. Marie plass. To biler er involvert i saken. Og politiet mistenker brudd på vikeplikten. Én person er kjørt til legevekten for sjekk. Det ventes på en bilberger. Ifølge Sarpsborg Arbeiderblad, så er Kirkegata nå stengt som følge av hendelsen.

 • Lørdag 15. juni kl. 17.14

  Ruset mann kjørte av sted på MC etter tur på polet

  En melder observerte en beruset person kjøre fra stedet på MC etter en tur på Vinmonopolet i Lillestrøm, skriver politiet. Personen som meldte fra fulgte på til politiet fikk kontroll på motorsyklisten. – MC-fører blåste til langt over lovlig verdi og fremstilles nå for utåndingsprøve, skriver politiet. Den siktede er en mann i slutten av 50-årene.

 • Lørdag 15. juni kl. 17.12

  Kritikkverdige forhold på eldrehjem i Ullensaker

  En ny tilsynsrapport har avdekket kritikkverdige forhold ved et eldrehjem i Ullensaker kommune. Det ble også avdekket ett konkret lovbrudd under tilsynet, skriver Mitt Jessheim. Til lokalavisen sier lederen ved eldrehjemmet at de tar lovbruddet og merknadene på alvor og at de skal rettes. Om manglene ikke rettes innen fristen kan eldrehjemmet få tvangsmulkt på 500 kroner dagen eller 3500 kroner per uke.

 • Lørdag 15. juni kl. 17.05

  Knivstikkingen i Luster: – Han var rett og slett livredd

  Fem mindreårige gutter i tenårene er siktet for grov kroppsskade eller medvirkning til dette.

 • Lørdag 15. juni kl. 17.01

  Arendal vant

  Arendal vant 2–1 over Viking 2 i 2. divisjonskampen i fotball for menn i dag. Arendal spilte på hjemmebane.

 • Lørdag 15. juni kl. 16.58

  Trosser sjokkvarme i Hellas: – Det er noe nytt

  En tidlig hetebølge har lagt seg klamt over Kreta. Onsdag viste gradestokken 46 grader.

 • Lørdag 15. juni kl. 16.58

  Mye kø på E18 inn mot Oslo

  Det er lange køer på motorveien mellom Oslo og Drammen etter tidligere sammenstøt.

 • Lørdag 15. juni kl. 16.55

  Fikk bot etter å ha prøvd å ta med for mye fisk

  En tysk statsborger har fått bot for å ha forsøkt å ta med for mye fisk ut av landet. Det er lov å ta med 18 kilo, men mannen hadde 28 kilo. Mannen ble stoppet av Tollvesenet i Kristiansand. Han er nå anmeldt og hele fangsten er inndratt.

 • Lørdag 15. juni kl. 16.54

  «De ukjente» ga Sveits en perfekt start på EM

  (Sveits - Ungarn 3–1) De hadde aldri scoret for landslaget - men Kwadwo Duah (27) og Michel Aebischer (27) sørget for sveitsisk jubel i Köln.

 • Lørdag 15. juni kl. 16.49

  Vitner skal ha sett mann med pistol i Oslo

  Politiet har hatt flere patruljer i søk rundt Carl Berner etter at forbipasserende observerte en mann som muligens hadde pistol i hånda. – Det er ikke meldt om skadde personer eller andre hendelser knyttet til dette. Aktivt søk trappes nå ned, skriver politiet i en melding til pressen.

 • Lørdag 15. juni kl. 16.47

  Temu-kunder slipper toll: – Subsidiering av fast fashion

  Norske butikker betaler, mens utenlandske aktører går fri.

 • Lørdag 15. juni kl. 16.40

  Person falt i sjøen i Sandnes

  En person blir kjørt til sykehus med ambulanse etter å ha havnet i vannet i Sandnes. Folk på stedet forsøkte å få personen opp, og etter hvert kom personen seg på land. Personen var bevisst.

 • Lørdag 15. juni kl. 16.39

  Støtter privat krematorium

  Formannskapet i Stange støtter kommunedirektøren sitt forslag om at eit privat firma kan etablere eit krematorium i kommunen. Forslaget gjekk ut på å plassere krematoriet på ei kommunal tomt like ved Ottestad kyrkje og gravplass. Men formannskapet ber kommunedirektøren greie ut ei alternativ lokalisering Samtidig foreslår dei at kommunen inngår ei treårig intensjonsavtale med kremasjonsfirmaet Sjond AS. Tida skal brukast til å greie ut om det er mogleg å bygge og drive krematorium ved det føreslåtte området, eller på ei alternativ tomt. Felleskyrkjeleg råd i Stange har protestert mot å legge krematoriet ved Ottestad kyrkje. Det er frå før ein namna minnelund like ved der krematoriet er meint å ligge.

 • Lørdag 15. juni kl. 16.30

  Branntilløp i Sandefjord: To personer kjørt til legevakten

  Nødetatene er i Sandefjord for kontroll etter et branntilløp på et kjøkken. – Det var mistanke om at brannen kunne ha spredd seg til ventilasjonsvifta, men det er kontroll på brannen nå, melder politiet. Brannen oppstod inne i et rekkehus. To personer har fått mindre brannskader og er kjørt til legevakten.

 • Lørdag 15. juni kl. 16.30

  Branntilløp i Sandefjord

  Brannvesenet er på vei til Sandefjord for kontroll etter et branntilløp på et kjøkken.

 • Lørdag 15. juni kl. 16.13

  Stort politioppbud i Notodden

  Det er et stort politioppbud på torget i Notodden som følge av en SIAN-markering. Ifølge Varden er det 16–17 politibetjenter i området. De har også med seg drone og flere kjøretøy. – Vi har ingen indikasjoner på uregelmenter, men vi må ruste oss for ulike scenarioer, forteller Seksjonsleder i politiet, Knut Aas til avisa.

 • Lørdag 15. juni kl. 15.57

  Trafikkuhell i Trondheim

  Politiet melder at det har vore ein samanstøyt mellom motorsykkel og bobil ved Festningen i Trondheim. Motorsyklisten skal ha køyrt frå staden.

 • Lørdag 15. juni kl. 15.57

  Uavgjort for Jerv

  Det ble uavgjort mellom Jerv og Vard Haugesund i dagens kamp i 2. divisjon. Sluttresultatet ble 1–1.

 • Lørdag 15. juni kl. 15.56

  Utelukker ikke flere pågripelser etter knivstikking ved Oslo S

  En person er pågrepet etter en knivstikking ved Oslo S sent fredag kveld. Det opplyser Frode Gunnar Larsen, leder for enhet sentrum i oslopolitiet til NRK. – Det kan nok bli aktuelt å sikte flere når vi får gjennomført alle vitneavhør og videomateriale, sier Larsen. Han sier politiet er svært bekymret for økningen i grov vold i ungdomsmiljøer, og sier politiet prioriterer disse sakene. – Både på Tøyen og Grønland har vi et voldsomt fokus på å være synlige og til stede, og så håper vi det vil bidra til å få ned konfliktnivået, sier Larsen. Han sier de foreløpig har satt av 38 ansatte til å kun jobbe med dette framover. En 16 år gammel gutt er kritisk skadd etter knivstikkinga.

 • Lørdag 15. juni kl. 15.56

  Innstilt alle avganger mellom Husøy og Husvik

  Passasjerferja Ole III, som går mellom Husøy og Husvik, har innstilt alle avganger resten av dagen på grunn av sterk vind. Skipper Øistein Johansen sier at de ikke tør å kjøre av hensyn til passasjerenes sikkerhet, skriver TB. Ferja vil gjenoppta avgangene så snart vinden løyer.

 • Lørdag 15. juni kl. 15.53

  Melder om grasbrann i Masfjorden

  110-sentralen Vest melder om ein gras- og lyngbrann i Austfjordvegen i Masfjorden kommune. Ifølge politiet skal det brenna berre 30 meter frå eit hus, men vindretninga går bort frå huset. Politiet og brannvesenet er på veg.

 • Lørdag 15. juni kl. 15.53

  Driv med ettersløkking av grasbrann i Masfjorden

  110-sentralen Vest melda tidlegare laurdag om ein gras- og lyngbrann i Austfjordvegen i Masfjorden kommune. Det brann berre 30 meter frå eit hus, men ifølge politiet gjekk vindretninga bort frå huset. Litt etter klokka 17 skriv Vest politidistrikt på X at det er kring 200 kvadratmeter mark som er utbrend. Brannvesenet driv no med ettersløkking.

 • Lørdag 15. juni kl. 15.41

  Norsk motorsyklist krasjet under VM-runde – lagt i kunstig koma

  Mia Rusthen (22) ble sendt til sykehus med alvorlige skader etter å ha krasjet under VM-runden i roadracing i Italia lørdag. Hun er lagt i kunstig koma. Kåre Løvstakken, som uttaler seg på vegne av familien, sier til NTB at tilstanden er alvorlig, men stabil. Løvstakken, som er lege, sier at mer informasjon om 22-åringens tilstand vil komme etter en CT-undersøkelse søndag. Rusthen pådro seg flere skader, men det er en hodeskade som gir størst grunn til bekymring. – Familien er hos henne på sykehuset, og det er smellen i hodet som bekymrer. Derfor ble hun lagt i narkose på banen, og hun vil bli holdt sovende til i morgen. Vi kommer til å vite mer etter CT-undersøkelsen som skal gjøres da, sier Løvstakken til NTB. Ulykken skjedde under den aller første VM-runden for kvinner, som ble avviklet på Misano-banen. Rusthen var på 12.-plass da ulykken skjedde sju runder før slutt. Løpet ble stoppet øyeblikkelig. Nettstedet gpone skriver at løpsledelsen i en uttalelse melder at Rusthen ble fløyet til sykehus i helikopter og at hun behandles på et sykehus i Cesena. Rusthen er en del av Team Trasimeno i roadracing. (NTB)

 • Lørdag 15. juni kl. 15.40

  Kong Harald på privat 80-årsfering i Sverige

  Lørdag er det duket for en privat bursdagsfeiring for dronning Silvia (80). Med på feiringen er det norske kongeparet.

 • Lørdag 15. juni kl. 15.35

  Norsk motorsykkelprofil i stygg ulykke

  Den norske roadracingprofilen Mia Rusthen (22) har vært i en stygg krasj under tidenes første VM-runde for kvinner.

 • Lørdag 15. juni kl. 15.24

  Brann tapte toppkampen i Oslo – tap også for Åsane og Arna-Bjørnar

  Nora Eide Lie (biletet) og Brann fekk det tungt i Oslo laurdag. To mål av Karina Sævik og Elise Thorsnes var nok til å sikra heimelaget sigeren mot tabellnabo Brann. Med sigeren på heimebane toppar Vålerenga no tabellen, medan Brann ligg åtte poeng bak på ein 3.-plass. I Bergen blei det også tap for Arna-Bjørnar. Arnalaget ligg sist på tabellen med berre 2 poeng, og gjekk på sitt fjerde strake heimetap då dei tapte 0–1 for Røa. Det siste bergenslaget gjekk også på tap, då Kolbotn slo Åsane 1–0 på heimebane. Etter laurdagens kamp er Kolbotn nummer åtte på tabellen med elleve poeng, medan Åsane er på 9.-plass med fire poeng.

 • Lørdag 15. juni kl. 14.59

  Rosenborg tapte for LSK Kvinner – Vålerenga ny serieleder

  LSK Kvinner tok en knallsterk 3-1-seier over Rosenborg på eget gress i Toppserien lørdag. Vålerenga slo Brann 2-0 og overtok tabelltoppen.

 • Lørdag 15. juni kl. 14.48

  Rå scampi trekkes fra butikker etter funn av kolera-bakterie

  Sjøfrisk Norge tilbakekaller produktet «Rå scampi med skall» fra Rema 1000-butikker etter funn av en kolerabakterie. Forbrukere som har kjøpt produktet, anbefales å kaste dette. Vær også oppmerksom på at man kaster alt som har vært i posen hvis man har blandet flere varianter i samme pose, skriver selskapet i en pressemelding. Sjøfrisk Norge påpeker at frosne scampi alltid skal varmebehandles før de spises, og at god varmebehandling vil ta livet av bakterien. Saken er varslet til Mattilsynet og til butikker. – Partiet det gjelder, er fjernet fra butikkene. Forbrukere som tror de har blitt syke etter å ha spist produktene, bes kontakte lege for råd og oppfølging, står det i pressemeldingen. Personer som har kjøpt produktet, kan få pengene tilbake ved å kontakte butikken. (©NTB)

 • Lørdag 15. juni kl. 14.48

  Varetektsfengslet i fire uker

  Mannen som er siktet for å ha knivstukket en annen mann på Tasta fredag blir varetektsfengslet i fire uker, melder Stavanger Aftenblad. Fengslingsmøtet ble avholdt lørdag formiddag. – Jeg har ikke noe kommentar utover at han ikke er avhørt og ikke har tatt stilling til skyldspørsmålet, sier mannens forsvarer Sigurd Rønningen til NRK. Siktede blir foreløpig ivaretatt av helsevesenet og fornærmede ble skrevet ut fra SUS fredag kveld og er lørdag i avhør hos politiet. – Han har et bredt kutt og har sydd flere sting. Han er sterkt preget av hendelsen, sier bistandsadvokat Anne Kroken til NRK.

 • Lørdag 15. juni kl. 14.46

  Marthe (20), Linnea (21) og Filippa (20) har jaktet leilighet siden januar: – Pulsen stiger

  De har sendt nærmere 90 meldinger, men fremdeles står trioen uten et sted å bo til høsten.

 • Lørdag 15. juni kl. 14.44

  Rå scampi tilbakekalles fra Rema 1000-butikker etter bakteriefunn

  Sjøfrisk Norge tilbakekaller produktet rå scampi med skall fra plukk og miks-frysedisken i Rema 1000-butikker etter funn av en kolerabakterie.

 • Lørdag 15. juni kl. 14.20

  Syv eksperter om kronen: Slik ser det ut om tre år

  Kronen kommer neppe tilbake til «gamle høyder», ifølge syv eksperter E24 har snakket med. Bare én av dem tror den kan dykke under 10-tallet mot euro.

 • Lørdag 15. juni kl. 14.04

  Fikk bot for vannskuterkjøring

  Politiet har kontrollert flere båtfører ved utløpet av Nidelva i Trondheim. Seks personer ble sjekka. En av dem fikk et forenkla forelegg på 500 kroner for å mangle høyhastighetsbevis for vannskuter.

 • Lørdag 15. juni kl. 13.55

  Jerv møter Vard Haugesund klokken 14.00

  2. divisjonsklubben FK Jerv fra Grimstad møter Vard Haugesund på bortebane i dag. Kampen sparkes i gang klokken 14.00. Jerv ligger på en foreløpig 4. plass på tabellen. Grimstadklubben er ikke det eneste 2. divisjonslaget som skal i ilden i denne lørdagen. Klokken 15.00 skal FK Arendal møte Viking FK 2 i Arendal.

 • Lørdag 15. juni kl. 13.47

  Matlaging førte til brannutrykning

  Politiet rykka ut til en bolig i Steinkjer etter at de fikk melding om at det brant der. Det gjorde det ikke. Det viste seg å være laging av mat.

 • Lørdag 15. juni kl. 13.47

  Enebolig på Bygland er overtent

  Nødetatene rykker ut til melding om røykutvikling i en enebolig på Bygland. – Alle skal være ute og det er ingen fare for spredning til andre hus, opplyser politiet på X. Brannvesenet melder klokken 14.07 om at huset er overtent. De er i gang med slukkingsarbeid.

 • Lørdag 15. juni kl. 13.47

  Røykutvikling i enebolig

  Nødetatene rykker ut til melding om røykutvikling i en enebolig på Bygland. – Alle skal være ute og det er ingen fare for spredning til andre hus, opplyser politiet på X.

 • Lørdag 15. juni kl. 13.44

  Grønt lys for sankthansbål

  Larvik brannvesen gir tillatelse til å tenne sankthansbål i år. Men de minner om at det kun er rent trevirke som kan brennes lovlig. Kvister, ubehandlede paller og trevirke er innafor, men materialer som dekk, impregnert og behandlet treverk, plastmøbler og tekstiler kan ikke brukes til bål. Sankthansaften markeres i helgen 22. og 23. juni.

 • Lørdag 15. juni kl. 13.40

  Spionanklaget svenske hjem etter fangeutveksling

  Den svenske diplomaten Johan Floderus er på vei hjem etter at han ble pågrepet i Iran, anklaget for spionasje.

 • Lørdag 15. juni kl. 13.32

  To personbiler og buss i trafikkulykke på E18

  Politiet melder at det har vært en trafikkulykke i Asker på E18 inngående. Det er snakk om et sammenstøt mellom to personbiler og en passasjerbuss, men ingen om bord i bussen skal være skadet. – To personer får tilsyn av ambulanse. Det fremstår ikke alvorlig, skriver politiet på X. Det er store trafikkproblemer og saktegående kø fram mot stedet. Bergingsbil er på vei og venstre felt er åpent for øvrig trafikk. Klokken 14.38 melder politiet at kjøretøyene er berget og veibanen er åpen i alle felt.

 • Lørdag 15. juni kl. 13.31

  Kjørte stjålet bil i Haugesund

  En mann i 40-årene ble tatt av politiet i en stjålet bil i Haugesund like før klokken elleve. Han ble tatt med til legevakten grunnet mistanke om rus. Han hadde ikke gyldig førerkort og det ble funnet tyvegods i bilen.

 • Lørdag 15. juni kl. 13.31

  Lange bilkøer over grensa

  Det er lange bilkøer inn til Sverige over Svinesund. Halden Arbeiderblad har fått inn tips fra personer som står i kø. De sier at køen er svært stillestående,

 • Lørdag 15. juni kl. 13.19

  Na zdorovje! (skål)

  Velkommen til Norges nye champagnehovedstad.

 • Lørdag 15. juni kl. 13.19

  Russere hamstret luksuschampagne i Kirkenes

  Ingen steder i landet har det blitt solgt flere flasker av Dom Perignon og Cristal i år enn i Kirkenes.

 • Lørdag 15. juni kl. 13.12

  Mener Grønbæk viser forskjellen mellom Norge og Danmark

  Bodø/Glimt-stjernen Albert Grønbæk (23) er best i Eliteserien, men uaktuell for Danmark.

 • Lørdag 15. juni kl. 13.10

  Brann møter Vålerenga i Toppserien – følg kampen her

  Med ein kamp mindre spelt og berre fem poeng mindre kan Brann tette luka opp til Vålerenga på sølvplass med seier i dag. Følg kampen her.

 • Lørdag 15. juni kl. 13.05

  Falt 500 meter ned snørenne

  Luftambulansen er i ferd med å hente ut en person etter en ulykke ved Kårdalstindene på Sunnmøre.

 • Lørdag 15. juni kl. 12.50

  Rygga inn i politibil

  Ein tilsett ved ein butikk i Nyborg i Bergen varsla politiet om to rusa menn som sette seg inn i ein bil. Då politiet kom til staden rygga bilføraren inn i politibilen. Ingen personskadar, relativt små skadar på politibilen. Føraren er teken med til politistasjon for å testast for rusmiddel, melder Vest politidistrikt.

 • Lørdag 15. juni kl. 12.46

  Mann gikk rundt med kubein i Bryne sentrum

  Politiet fikk melding om en mann som gikk rundt med et kubein i Bryne sentrum. Politiet rykket ut og fikk kontroll på mannen, som blir tatt med inn til stasjonen for avhør.

 • Lørdag 15. juni kl. 12.38

  Kvinne oppfører seg utagerende på buss

  Politiet har fått melding om en kvinne som opptrer utagerende på en buss i Randesund i Kristiansand. – Det skal kun dreie seg om verbal utagering og ikke fysisk, skriver politiet på X.

 • Lørdag 15. juni kl. 12.34

  MC og bil i trafikkulykke på Bryn

  Politiet melder at det har vært en trafikkulykke mellom MC og bil på Ring 3 i østgående kjøreretning. MC-føreren er bevisst og får videre behandling på legevakt. Høyre felt på Ring 3 var stengt i en periode som følge av trafikkulykken. I 13-tiden ble kjøretøyet fjernet. Politiet oppretter sak.

 • Lørdag 15. juni kl. 12.33

  Militærhelikopter over Bergen – del av øving

  Laurdag vil militærhelikopter av typen Bell 421 vere synleg over Bergen Sentrum. Det er del av ei øving, opplyser Major Stian Roen ved Luftforsvaret. – For at Forsvaret skal være i stand til å forsvare landet vårt, må avdelingene våre øve og trene jevnlig, skriv Roen til NRK. Han kan ikkje opplyse nærmare kva øvinga går ut på.

 • Lørdag 15. juni kl. 12.28

  Dagens brrrradetemperaturer

  Å si at det er «god badetemperatur» nå, er antakelig å ta litt i. I hvert fall for de fleste av oss, som ikke er isbadere. Varmest er det i Moss, hvor badetemperaturen ligger på pluss/minus 17 grader i Singelbukta, Sjøbadet og på Sjøhaug naturistsenter. På Tangen badeplass i Marker har de målt rundt 13 grader i dag. Det generelt Østlandet som har de høyeste sjøtemperaturene. I Balsfjord i Troms, viste gradestokken 8 grader i dag.

 • Lørdag 15. juni kl. 12.17

  Dette må du vite om den nye sesongen av «House of the Dragon»

  Det blir flere svik, mer blod og en god dose drama.

 • Lørdag 15. juni kl. 12.11

  Stjal båtmotorer

  En båteier ble i løpet av natten frastjålet båten sin med en påhengsmotor på 125 hestekrefter, ved Buvollen i Bamble. Båteieren fant selv igjen båten, men ingen motor. Like etterpå fikk politiet melding om en annen båteier i samme område som også hadde blitt frastjålet båtmotoren.

 • Lørdag 15. juni kl. 12.01

  Motorsykkelulykke på Åsen

  Det har vært ei trafikkulykke på E6 i Åsen hvor en motorsyklist er involvert. Vedkommende kan muligens ha knekt en fot. Ulykka har trolig skjedd i forbindelse med ei forbikjøring. Politiet opplyser at det kan bli en del kø på stedet som følge av ulykka. Motorsyklisten er en sveitsisk turist.

 • Lørdag 15. juni kl. 11.55

  Skal slippe ut kjemikalier fjord: Anbefaler at klagene avslås

  Miljødirektoratet anbefaler regjeringen å avslå klagene på Equinors utslipp av kjemikalier og avløpsvann fra Johan Castberg-skipet til Klosterfjorden.

 • Lørdag 15. juni kl. 11.55

  Skal slippe ut kjemikalier i fjord: Anbefaler at klagene avslås

  Miljødirektoratet anbefaler regjeringen å avslå klagene på Equinors utslipp av kjemikalier og avløpsvann fra Johan Castberg-skipet til Klosterfjorden.

 • Lørdag 15. juni kl. 11.47

  Tidligere Arsenal-spiss Kevin Campbell (54) er død

  Arsenal melder lørdag at Kevin Campbell (54) er død etter kort tids sykdom.

 • Lørdag 15. juni kl. 11.45

  Har vært der siden 2001: Vil ta ny periode på Stortinget

  Ine Marie Eriksen Søreide (48) takket nei til et tilbud fra Støre, men sier ja til eget parti.

 • Lørdag 15. juni kl. 11.36

  Alle grener hundekjøring til Røros

  For første gang samles alle vintergrenene i hundekjøring til en felles VM. Det skjer under Femundløpet på Røros i februar. Femundløpet AS har signert en avtale om å arrangere med Norges Hundekjørerforbund, opplyses det i ei pressemelding. Femundløpet går gjennom sju kommuner og start og målgang er på Røros.

 • Lørdag 15. juni kl. 11.31

  Ber innbyggerne ta mer ansvar for helsa

  Larvik kommune står overfor store utfordringer i helse- og omsorgssektoren og oppfordrer innbyggerne til å mer ansvar for egen helse. Det skriver kommunen på sin egen hjemmeside. – Vi har krav om innsparing på 10 millioner kroner i 2024, og fra 2025 øker det til 35 millioner kroner, sier kommunalsjef Guro Winsvold. Alle innbyggere, pasienter og pårørende må forvente å ta et større ansvar for eget liv, helse og alderdom enn det vi har vært vant til, skriver kommunen.

 • Lørdag 15. juni kl. 11.30

  Kvinner krever likelønn i gruppesøksmål mot Apple

  Søksmålet kan omfatte opptil 12.000 kvinner som får mindre lønn enn sine mannlige kollegaer. Flere tekgiganter har betalt ut millioner i lignende saker.

 • Lørdag 15. juni kl. 11.21

  Prinsesse Kate ute i offentligheten

  For første gang siden «Kate-gate» er Storbritannias prinsesse ute på offentlig oppdrag.

 • Lørdag 15. juni kl. 11.10

  Tyveri fra byggeplass i Kristiansand

  Politiet har gjort undersøkelser etter melding om tyveri på en byggeplass i Kvadraturen i Kristiansand. Det skal ha blitt stjålet verktøy opplyser de på X.

 • Lørdag 15. juni kl. 11.02

  Politiet om knivstikkingen i Luster: - Ikke tilfeldig offer

  Fem tenåringer skal ha overfalt en mann i 50-årene.

 • Lørdag 15. juni kl. 11.00

  Tennisstjernen Iga Swaitek gråt av brev fra Taylor Swift

  Det ble for mye for verdenseneren da det kom et håndskrevet brev fra verdensstjernen.

 • Lørdag 15. juni kl. 10.57

  Gutt i tenåra sikta for køyring utan førarkort i rusa tilstand

  I samanheng med ei trafikkulykke på FV7244 ved Nausthågjen i natt har politiet og ambulanse vore på Vega. Det opplyser politiet i Nordland klokka 09:12 laurdag morgon. Ein gut i tenåra er sikta for køyring utan førarkort og i rusa tilstand. Bilen som er totalskadd har kollidert med ein lyktestolpe og gått rundt fleire gongar. Føraren av bilen framstår ikkje som alvorleg skadd, ifølge politiet. Han er sett til av helsepersonell på Vega. Førar er framstilt for lege for å sikre bevist. Politiet har gjort nødvendige avhøyr og oppretta sak.

 • Lørdag 15. juni kl. 10.52

  Høyres nye energitopp: – Jeg må bare jobbe beinhardt

  Høyres nye energitopp mener at skillet mellom miljøpartier og andre partier er utdatert.

 • Lørdag 15. juni kl. 10.46

  Lørdagsværet: Knallvær i Nord-Norge, uvær i sør.

  – De kan le av oss østlendinger helt frem til mandag. Nord-Norge er absolutt stedet å være denne lørdagen og resten av helgen, sier meteorologen.

 • Lørdag 15. juni kl. 10.45

  Flere tilfeller av brann i elsparkesykler

  Brannvesenet Sør har hatt en økning i branner i elsparkesykler den siste tiden, det opplyser de i en pressemelding. Forrige helg brant det i en garasje i Lyngdal, hvor politiet mistenker at brannen startet i forbindelse med lading av elsparkesykkel. I slutten av april brant det også i en elsparkesykkel i en bolig i Lyngdal, etter at batteripakken eksploderte. Tre av fire lader elsparkesykkel om natten. Det er en dårlig idé ifølge brannvesenet. – Du bør faktisk være våken og i nærheten når du lader. Da har du muligheten raskt å oppdage et branntilløp. De ber også folk sjekke at batteriet ikke er skadet før de lader og være oppmerksom på unormal lyd, lukt eller varme under lading. Det oppfordres også til å bruke originalt ladeutstyr. Dersom det er mulig bør du lade utendørs.

 • Lørdag 15. juni kl. 10.37

  Fredstoppmøte i Sveits: – Moskva har virkelig overinvestert i sabotasje

  Russland forsøker å torpedere fredstoppmøte i Sveits ved å spre falske nyheter, forteller vertskapet.

 • Lørdag 15. juni kl. 10.36

  Russisk fly krenket svensk luftrom

  Det russiske flyet ble avskåret av to svenske JAS-jagerfly øst for Gotland. Nå kalles landets ambassadør i Sverige inn på teppet.

 • Lørdag 15. juni kl. 10.35

  Politiet om knivstikkinga i Luster: Virkar ikkje som eit tilfeldig offer

  Mannen som blei knivstukken i Gaupne i Sogn fredag ettermiddag framstår ikkje som eit tilfeldig offer. Det opplyser politiadvokat Bernt Dahlsveen. Fem ungdommar i tidleg tenåra er sikta for kroppsskade og medverknad til kroppsskade. Ingen av ungdommane har straffehistorikk frå før. Dahlsveen vil ikkje seie noko om motivet bak hendinga. – Vi har berre gjort innleiande avhøyr. Planane i dag er å ta avhøyr av fornærma. Då kan vi ha større meining om kva som er bakteppet og motiv, seier Dahlsveen. Den fornærma mannen er framleis på sjukehus. – Det er snakk om alvorlege skader. Utover det vil eg ikkje gå inn på meir detaljar.

 • Lørdag 15. juni kl. 10.35

  Politet om knivstikkinga i Luster: Virkar ikkje som eit tilfeldig offer

  Mannen som blei knivstukken i Gaupne i Sogn fredag ettermiddag framstår ikkje som eit tilfeldig offer. Det opplyser politiadvokat Bernt Dahlsveen. Fem ungdommar i tidleg tenåra er sikta for kroppsskade og medverknad til kroppsskade. Ingen av ungdommane har straffehistorikk frå før. Dahlsveen vil ikkje seie noko om motivet bak hendinga. – Vi har berre gjort innleiande avhøyr. Planane i dag er å ta avhøyr av fornærma. Då kan vi ha større meining om kva som er bakteppet og motiv, seier Dahlsveen. Den fornærma mannen er framleis på sjukehus. – Det er snakk om alvorlege skader. Utover det vil eg ikkje gå inn på meir detaljar.

 • Lørdag 15. juni kl. 10.31

  Ronaldo kjøper seg opp i 200 år gammelt selskap

  Den portugisiske superstjernen gjør storinvestering i portugisisk porselen i opptakten til den europeiske fotballfesten.

 • Lørdag 15. juni kl. 10.19

  Millwall i sorg: Keeper Matija Sarkic (26) er død

  Championship-klubben opplyser at de er knust etter at deres keeper Matija Sarkic døde lørdag.

 • Lørdag 15. juni kl. 10.15

  Forsinkelser på Gardermobanen

  Reisende må regne med noen forsinkelser etter at det var en signalfeil på Gardermobanen mellom Lillestrøm og Oslo lufthavn lørdag formiddag, melder Bane Nor.

 • Lørdag 15. juni kl. 9.58

  Den beste gaven Erna og Jonas kan gi etterfølgerne, er en tung start

  20 år med Erna Solberg. 10 år med Jonas Gahr Støre. Seige maktmennesker gir seg ikke.

 • Lørdag 15. juni kl. 9.34

  Vy snur på «pride-stemning» i app

 • Lørdag 15. juni kl. 9.28

  Mann siktet for drapsforsøk varetektsfengsles i dag

  Politiet fikk inn melding om at en mann var blitt kuttet i halsen med kniv i går like før elleve på Tasta i Stavanger. En mann i 20-årene ble pågrepet og siktet for drapsforsøk mot en annen mann i 20-årene. Den siktede mannen vil bli begjært varetektsfengslet i dag klokken 10:30 i Sør-Rogaland tingrett i Sandnes, skriver politiet i en pressemelding.

 • Lørdag 15. juni kl. 9.25

  Fløyet til sykehus etter front-mot-front

  En av de to involverte måtte på sykehus etter bilulykken ved Mefjordbotn på Senja lørdag morgen.

 • Lørdag 15. juni kl. 9.18

  En halv milliard er borte – advokat anklages for fiktiv lånevirksomhet

  En advokat fra Sandnes beskyldes for å ha drevet privat og fiktiv lånevirksomhet gjennom firmaet han var partner i. Minst 500 millioner kroner er borte.

 • Lørdag 15. juni kl. 9.12

  Roy Keane ut mot Skottland-kapteinen: – Det er bare tullprat

  TV-ekspert Roy Keane kjøper ikke forklaringen til Skottland-kaptein Andy Robertson (30) etter fiaskoen i EM-åpningen.

 • Lørdag 15. juni kl. 9.02

  E39 Masfjordtunnelen stengd

  E39 Masfjordtunnelen er stengd på grunn av ein traktor med havari, melder Vegtrafikksentralen.

 • Lørdag 15. juni kl. 9.02

  E39 Masfjordtunnelen open igjen

  E39 Masfjordtunnelen er opna for fri ferdsel igjen etter berging av havarert traktor, melder Vegtrafikksentralen.

 • Lørdag 15. juni kl. 8.59

  Få hendelser på Sommerbris

  Til tross for en travel natt for politiet, har det gått rolig for seg på Sommerbris i Kristiansand. – Det har vært få hendelser inne på festivalområdet, skiver politiet på X. Det skal ha kommet et par meldinger om slåssing. Noen personer har også blitt bortvist på grunn av dårlig oppførsel. – Våre patruljer melder om god stemning, få ordensforstyrrelser og et godt gjennomført arrangement, skriver politiet videre på X.

 • Lørdag 15. juni kl. 8.58

  Vi skulle vært i Tyskland nå!

  Hvis vi ikke snur, kan vi risikere at Erling Braut Haaland og Martin Ødegaards landslagskarrierer blir mesterskapsløse.

 • Lørdag 15. juni kl. 8.58

  Oppbevarte våpen og narkotika – tok imot tjuvegods frå Lofoten

  Politimeisteren i Nordland har tatt ut tiltale mot ein mann som no er busett i Vesterålen. Han er tiltalt for grovt narkotikalovbrot, innbrot, tjuveri, ulovleg oppbevaring av skytevåpen og heleri. Det skriv Lofotposten. Alle lovbrota har skjedd i Lofoten og Vesterålen. I fjor haust fann politiet 1.6 kilo amfetamin som låg gøymt i ein koffert i ei bålpanne i Vesterålen der mannen budde. Dei fann også fire våpen og tilhøyrande ammunisjon på ulike plassar i huset. – Tre av våpena og ei mengde ammunisjon låg usikra på soverommet. Ei hagle med tilhøyrande ammunisjon låg i takkonstruksjon ute ved inngangspartiet, heiter det i tiltalen. Saka skal bli behandla i Midtre Hålogaland tingrett i august og det er sett av tre dagar til forhandlingane.

 • Lørdag 15. juni kl. 8.40

  Fleire slagsmål i natt – ein med fiskestong

  Politiet hadde nok å gjere i Bodø natt til laurdag. Klokka 01:15 natt til laurdag meldte politiet i Nordland at ein mann i 20-åra blei bortvist frå ein eteplass i sentrum etter å ha vore utagerande. Det var krangling mellom to personar og dei blei bortvist frå sentrum fram til klokka 08:00 laurdag morgon. Klokka 01:21 meldte politiet at to personar skal ha slost inne på ein buss i Rønvik. Den eine personen skal ha påstått å ha blitt slått med ein fiskestong. Mannen blei sett til av ambulanse på staden. Politiet opprettar sak. Ved ein utestad i Bodø sentrum var to menn i 30-åra involvert i eit slagsmål. Politiet meldte om hendinga klokka 02:51. Ein person fekk pålegg om å forlate sentrum til laurdag klokka 08:00. Politiet opprettar sak.

 • Lørdag 15. juni kl. 8.40

  Fleire slagsmål inatt – ein med fiskestang

  Politiet hadde nok å gjere i Bodø natt til laurdag. Klokka 01:15 natt til laurdag meldte politiet i Nordland at ein mann i 20-åra blei bortvist frå ein eteplass i sentrum etter å ha vore utagerande. Det var krangling mellom to personar og dei blei bortvist frå sentrum fram til klokka 08:00 laurdag morgon. Klokka 01:21 meldte politiet at to personar skal ha sloss inne på ein buss i Rønvik. Den eine personen skal ha påstått å ha blitt slått med ein fiskestang. Mannen blei sett til av ambulanse på staden. Politiet opprettar sak. Ved ein utestad i Bodø sentrum var to menn i 30-åra involvert i eit slagsmål. Politiet meldte om hendinga klokka 02:51. Ein person fekk pålegg om å forlate sentrum til laurdag klokka 08:00. Politiet opprettar sak.

 • Lørdag 15. juni kl. 8.35

  Hardt skadet etter MC-ulykke på Furuset

  Føreren av motorsykkelen , etter at sykkelen kjørte av veien lørdag morgen. Ved ni-tiden var mannen fraktet til sykehuset.

 • Lørdag 15. juni kl. 8.31

  Menn i 70-åra havnet i vannet

  Politi og ambulanse rykket i natt ut etter melding om at to menn i 70-åra hadde falt i vannet ved Stathelle i Bamble. Ifølge politiet var begge berusa, men ble ikke alvorlig skadd. Mennene falt i vannet da de forsøkte å gå fra båten og i land, melder Sør-Øst politidistrikt.

 • Lørdag 15. juni kl. 8.30

  Slåssing i Grimstad

  Politiet fikk i natt melding om slåssing utenfor Galleri i Grimstad. – Det er rolig når politiet kommer til stedet, men basert på partenes forklaringer oppretter patruljen anmeldelse for ordensforstyrrelse, skriver politiet på X. Tre personer var involvert.

 • Lørdag 15. juni kl. 8.28

  Motorsykkelulykke på Furuset i Oslo

  En motorsykkel har kjørt av veien på Furuset i Oslo, melder politiet. Føreren, en mann i femtiårene, var bevisstløs etter ulykken, ifølge politiet. Ved 9-tiden opplyser politiet til NTB at mannen er fraktet til sykehus. Årsaken til ulykken er ikke kjent. Det skal ikke ha vært andre kjøretøy involvert. Ulykkesanalysegruppa i Statens vegvesen skal undersøke ulykkesstedet sammen med politiet.

 • Lørdag 15. juni kl. 8.28

  Motorsykkelulykke ved Furuset i Oslo

  En motorsykkel har kjørt av veien ved E6-avkjøringen til Furuset i Oslo, melder politiet. Føreren er bevisstløs og blir tatt hånd om av helsepersonell, ifølge politiet. Årsaken til ulykken er ikke kjent. Det skal ikke ha vært andre kjøretøy involvert.

 • Lørdag 15. juni kl. 8.24

  Mye bråk og fyll

  Flere menn ble i natt bedt om å dra hjem på grunn av fyll og bråk på byen i både Sandefjord, Larvik, Porsgrunn og Skien. En mann i 20-åra ble også anmeldt for kroppskrenkelse i Larvik.

 • Lørdag 15. juni kl. 8.23

  Tre menn i arrest etter ordensforstyrring og vald

  Natt til laurdag vart til saman tre menn køyrd i arrest som følgje av vald og ordensforstyrringar i Bergen. Kvart på eitt i natt vart ein mann køyrd i arrest etter eit slagsmål mellom fire personar på Oasen. Det vart ikkje meld om skadde personar, og mannen er meld for ordensforstyrring. Kvart over to fekk politiet melding frå vektarar i Håkonsgata om tre utagerande personar. Ein vektar skal ha blitt sparka til i situasjonen. Ein mistenkt mann i 20-åra vart køyrd i arrest og blir meld for ordensforstyrring, kroppskrenking, forulemping av tenesteperson samt å ha hindra politiet i å utføre tenesta. Etter eit slagsmål i Vaskerelven vart dei involverte partane bortvist frå staden. Då den fornærma parten nekta å etterkome pålegg frå politiet vart han køyrd i arrest. Mannen blir meld for vald mot offentleg tenesteperson etter å ha sparka til ein politimann.

 • Lørdag 15. juni kl. 8.19

  Tok seg inn i kjeller for å sove

  Klokken 5.30 i dag morges fikk politiet melding om en mann som tok seg inn i en ulåst kjeller på Bryne hvor han la seg til å sove. Politiet fikk kontakt med mannen som hevdet å bo der, men det gjorde han altså ikke. Mannen var meget beruset og må i arrest. Han er i slutten av 20 årene.

 • Lørdag 15. juni kl. 8.16

  Kastet stein gjennom vindu på sjukehus

  Klokken 4 i natt kastet en mann stein inn et vindu på Haugesund sjukehus og stjal en datamaskin og noen telefoner. Politiet lette etter mannen i området, men fant han ikke. De oppretter sak på forholdet.

 • Lørdag 15. juni kl. 8.14

  Mistet førerkort etter å ha kjørt inn i annen bil

  En mann i 30-årene ble tatt med til legevakten for blodprøvetakning etter at han kjørte inn i en annen bil på Klepp. Politiet fant først bilen, og deretter føreren sovende i en brakk i nærheten. Han fremsto beruset og fikk førerkortet beslaglagt på grunn av kjøringen.

 • Lørdag 15. juni kl. 8.11

  Kritisk skadd etter trafikkulykke på Klepp

  Like før klokken 22 i går fikk politiet melding om en bil som hadde kjørt ut av veien og havnet på taket i Orrevegen på Klepp. Det var to gutter på 18 år i bilen som kom seg ut av kjøretøyet. En av personene var kitisk skadd og kjørt med ambulanse til sykehsuet. Den andre var lettere skadd og kjørt til sykehuset for en sjekk. Politiet mistenker at guttene holdt høy fart ved ulykken.

 • Lørdag 15. juni kl. 8.09

  Arrestert etter trusler

  En mann i 20-årene ble natt til søndag pågrepet på Dokka etter at han skal ha truet en annen person. Politiet oppretter sak. I Kongsvinger skal også en mann ha truet andre personer på en bensinstasjon natt til søndag. Mannen ble ifølge politiet bortvist.

 • Lørdag 15. juni kl. 7.45

  Skyte, kysse eller gifte seg?

  Det gjelder å skille snørr og barter. Særlig om barten er liten, firkantet og svart.

 • Lørdag 15. juni kl. 7.39

  Innbrudd i Hegra

  Noen har knust et vindu ved inngangsdøra ved Spar-butikken i Hegra. Det er også knust et vindu lengre inn i butikken. Politiet har vært på stedet og sikra spor.

 • Lørdag 15. juni kl. 7.38

  Slo vekter i magen

  En mann var aggressiv mot ansatte og en vekter på et utested i Rørvik i Nærøysund i natt. Mannen slo en vekter i magen også. Han forlot stedet etterpå. Vekteren fikk tilsyn av folk fra ambulansen etter slaget.

 • Lørdag 15. juni kl. 7.36

  Måtte svinge unna for elg

  En mann i 40-åra kom uskadd fra ei utforkjøring ved Stormoen på fylkesvei 72 i Verdal. Bilen endte i grøfta. Sjåføren forklarte at han måtte svinge unna for en elg som kom over veien.

 • Lørdag 15. juni kl. 7.35

  Slåssing i Namsos

  To personer anmeldes av politiet etter at slagsmål ved Shell Østre i Namsos i natt.

 • Lørdag 15. juni kl. 7.34

  Prøvde på salto – skadde armen

  Politiet dro til Stokkanhaugen i Trondheim i natt hvor det hadde samla seg mange ungdommer i skogen der. Politiet oppdaga en ungdom som hadde vondt i armen sin. Vedkommende hadde forsøkt å ta baklengs salto som endte med brudd i armen, eller at albuen var ute av ledd. En ambulanse kom til stedet og tok seg av personen. Festen ble avslutta.

 • Lørdag 15. juni kl. 7.34

  Prøvde på salto – skadde arma

  Politiet dro til Stokkanhaugen i Trondheim i natt hvor det hadde samla seg mange ungdommer i skogen der. Politiet oppdaga en ungdom som hadde vondt i arma si. Vedkommende hadde forsøkt å ta baklengs salto som endte med brudd i arma, eller at albuen var ute av ledd. En ambulanse kom til stedet og tok seg av personen. Festen ble avslutta.

 • Lørdag 15. juni kl. 7.31

  Berusa mann slo i dør på Tyholt

  En veldig berusa mann i 30-åra sto og slo på hoveddøra til noen leiligheter på Tyholt i Trondheim. Han slo såpass hardt i døra at den fikk skader. Da politiet kom var han vanskelig å snakke med. Det gikk stort sett i «hold kjæft» til patruljen. Han ble kjørt til legevakta for en sjekk før politiet ville vurdere videre skyss til fyllearresten.

 • Lørdag 15. juni kl. 7.27

  Innbrudd ved skole i Trondheim

  Det har vært et innbrudd ved Åsheim ungdomsskole i natt. Politiet har vært på stedet og sikra spor i løpet av natta. Det er ikke kjent om noe er stjålet fra skolen. Men politiet vil etterforske videre.

 • Lørdag 15. juni kl. 7.26

  Tror lynet drepte 25 sauer: – Voldsomt

  Sauebonden Arild Riise Falksete fant fredag dyrene døde etter tordenværet i Trøndelag. Nå står 41 lam igjen uten mødre.

 • Lørdag 15. juni kl. 7.26

  Bet dame i hånda i Namsos

  To damer i 50-åra havna i krangel i Namsos sentrum i natt. Den ene hadde et tydelig bitemerke i hånda si etterpå. Hun som hadde det vil anmelde dette. Det er ikke kjent hvorfor de to krangla.

 • Lørdag 15. juni kl. 7.19

  35 tonn kokain beslaglagt i Hamburg

  Tysk politi har beslaglagt 35 tonn kokain, den største mengden i landet noensinne, under en aksjon i Hamburg. Noe av stoffet var skjult i kasser med ananas.

 • Lørdag 15. juni kl. 5.36

  Mann slått ned i Oslo

  En mann i 40-årene ble slått ned og kjørt til legevakt i ambulanse ved Nybrua i Oslo natt til lørdag. Vitneopplysninger tilsier at hendelser fremstår helt uprovosert. – Ett vitne hadde observasjon på mistenkte frem til vi kom til stedet, som førte til at en person er pågrepet og kjørt i arresten, melder politiet i Oslo.

 • Lørdag 15. juni kl. 5.36

  Mann slått ned ved Nybrua i Oslo

  En mann i 40-årene ble slått ned ved Nybrua i Oslo natt til lørdag. Han er kjørt til legevakta, ifølge politiet. Vitneopplysninger tilsier at hendelser fremstår helt uprovosert. – Et vitne hadde observasjon på mistenkte frem til vi kom til stedet, noe som førte til at en person er pågrepet og kjørt i arresten, melder politiet i Oslo.

 • Lørdag 15. juni kl. 5.36

  Mann slått ned ved Nybrua i Oslo - trolig uprovosert

  En mann i 40-årene ble slått ned ved Nybrua i Oslo natt til lørdag. Fornærmede, mann i 40 årene, er kjørt legevakten med ambulanse. Han hadde flere utslåtte tenner. Patruljen fant flere tenner på bakken Vitneopplysninger tilsier at hendelser fremstår helt uprovosert. – Et vitne hadde observasjon på mistenkte frem til vi kom til stedet, noe som førte til at en person ier pågrepet og kjørt i arresten, melder politiet.. Den pågrepne er rumensk borger i midten av 30-årene

 • Lørdag 15. juni kl. 5.36

  Mann slått ned ved Nybrua i Oslo - fremstår uprovosert

  En mann i 40-årene ble slått ned ved Nybrua i Oslo natt til lørdag. Fornærmede, mann i 40 årene, er kjørt legevakten med ambulanse. Han hadde flere utslåtte tenner. Patruljen fant flere tenner på bakken Vitneopplysninger tilsier at hendelser fremstår helt uprovosert. – Et vitne hadde observasjon på mistenkte frem til vi kom til stedet, noe som førte til at en person ier pågrepet og kjørt i arresten, melder politiet i Oslo. Den pågrepne er rumensk borger i midten av 30-årene.

 • Lørdag 15. juni kl. 5.34

  Slått ned i Oslo- trolig uprovosert

  En person er slått ned og kjørt legevakten i ambulanse i Oslo.

 • Lørdag 15. juni kl. 5.06

  28 dinglet opp ned i en halvtime i amerikansk fornøyelsespark

  Det var ingen fornøyelse å spore blant de 28 personene som ble sittende opp ned i en halvtime da en attraksjon fikk stans i en fornøyelsespark i USA.

 • Lørdag 15. juni kl. 5.00

  Derfor synes vi iPad Air er et godt kjøp i år

  ... Men ikke for alle.

 • Lørdag 15. juni kl. 5.00

  Prisene på feriereiser skyter i været

  Svak norsk krone og høyere fly- og hotellpriser driver opp kostnadene. Det er mye å spare på å bli hjemme, sier toppsjef i OBOS-banken.

 • Lørdag 15. juni kl. 4.30

  Russland: Seks drept i ukrainske angrep

  Seks personer er drept i ukrainske angrep i Belgorod-regionen i Russland, ifølge opplysninger fra russiske myndigheter.

 • Lørdag 15. juni kl. 4.29

  USA har ødelagt Houthi-radaranlegg i Jemen

  Amerikanske styrker har ødelagt syv Houthi-radaranlegg, en drone og to sjøgående dronefartøy i Jemen, ifølge USAs militærledelse.

 • Lørdag 15. juni kl. 3.34

  Fra krise til håp om EM-gull: Brutale avgjørelser endret alt for Tyskland

  En nådeløs trenersparking og en basketball-inspirert genistrek er hovedingrediensene i Tysklands snuoperasjon. Nå tør de å drømme stort.

 • Lørdag 15. juni kl. 2.20

  Trafikkulykke ved Kristiansand

  Nødetatene har rykket ut etter melding om en trafikkulykke ved Kristiansand natt til lørdag. En bil har kjørt utfor, melder politiet i Agder på X. Meldingen oppdateres.

 • Lørdag 15. juni kl. 2.20

  Fire mindreårige gutter til sykehus etter utforkjøring

  Nødetatene har rykket ut etter melding om en trafikkulykke ved Kristiansand natt til lørdag. En bil har kjørt utfor, melder politiet i Agder på X. Nødetatene rykket ut til en trafikkulykke ved Kristiansand natt til lørdag. En bil har kjørt utfor. Det var fire personer i bilen. Alle de involverte, som er mindreårige, har blitt kjørt til sykehus for oppfølging, opplyser politiet.

 • Lørdag 15. juni kl. 2.08

  Kristiansand: Var bevisstløs etter utforkjøring

  Nødetatene rykket til en utforkjøring i Kristiansand.

 • Lørdag 15. juni kl. 1.49

  Støtten til væpnet kamp øker blant palestinerne

  Stadig flere palestinere støtter væpnet kamp for å få slutt på israelsk okkupasjon, viser en meningsmåling.

 • Lørdag 15. juni kl. 1.17

  Kina drar ikke til Ukraina-toppmøtet: – En seier for Putin

  Vesten ser det som en seier for president Vladimir Putin at Kina ikke er med i helgens fredstoppmøte om Ukraina.

 • Lørdag 15. juni kl. 0.22

  MC-fører sklei på grusvei

  En MC-fører har vondt i en skulder og et kne etter å ha sklidd på en grusvei på Ranheim i Trondheim. Vedkommende blir undersøkt av ambulansen.

 • Lørdag 15. juni kl. 0.05

  Knivstikking på Oslo S - livstruende skadet

  En mindreårig gutt er kritisk og livstruende skadet. En er pågrepet.