Nyheter:

 • Lørdag 13. april kl. 23.49

  Bergens Tidende vant Skup-prisen for journalistikk om politiskyting

  Bergens Tidende vant Skup-prisen for prosjektet «Når politiet dreper: Tre skudd i Ibsens gate». Avisen vant dermed hovedprisen på Skup for sin undersøkende journalistikk om politiskytingen der Morten Michelsen ble drept og Spesialenhetens arbeid. Bak prosjektet står Rune Christophersen, Philipp Julius Bock, Lasse Lambrechts, Per Lindberg, Anne E. Hovden og Bendik Reed Årvik. – Tusen millioner takk til juryen! Først og først og fremst takk til foreldrene til Morten Michelsen, som ga oss tilgang og tiltro til å fortelle historien hans. Det er en enorm ære, og jeg håper at vi har oppfylt den æren, var sa vinnerne på scenen ifølge Medier24. (NTB)

 • Lørdag 13. april kl. 23.05

  YouTube-fenomen ut mot United-sjefen – får «likes» av Garnacho

  Erik ten Hag blir beskyldt for å kaste Alejandro Garnacho (19) under bussen.

 • Lørdag 13. april kl. 23.01

  E24 vant Skup-diplom for «Aksjeskandalene i norsk politikk»

  Arbeidet med stortingspolitikernes aksjer sikret E24s første Skup-diplom.

 • Lørdag 13. april kl. 22.40

  Dommersjefen legger seg flat: – Burde vært rødt kort

  Terje Hauge innrømmer til VG at VAR burde grepet inn og at Jeppe Andersen burde fått direkte rødt kort etter taklingen på Morten Bjørlo.

 • Lørdag 13. april kl. 22.16

  Iransk angrep mot Israel

 • Lørdag 13. april kl. 22.04

  Iran til angrep mot Israel

  Skal ha skutt over 200 droner og missiler mot Israel i sitt gjengjeldelsesangrep.

 • Lørdag 13. april kl. 22.01

  Måtte forlate «Kompani Lauritzen»: – Helt riktig

  Karin Klouman (34) måtte tre av for aller siste gang – til applaus fra de andre aspirantene.

 • Lørdag 13. april kl. 21.52

  NA: Nemndmedlem var ikke i tvil om Kjerkols oppgave

  Fredag gikk helseminister Ingvild Kjerkol (Ap) av fordi hun ble tatt i fusk på mastergraden sin fra Nord universitet. Det var en enstemmig nemnd som samlet seg om å underkjenne masteroppgaven. – Vi var ikke i tvil om det. Da vi fikk saken på vårt bord, tenkte jeg at her kommer det til å bli diskusjoner, men det ble egentlig ikke det. Det sier nemndmedlem Geir Olav Knappe til Namdalsavisa. Han sitter som fast medlem i Nemnda for studentsaker på Nord universitet. VG har også omtalt saken. Knappe ønsker ikke å si så mye om nemndas arbeid med saken, men sier at det har vært en helt spesiell sak, skriver avisa. – Men vi har jobbet godt og grundig, og vi står fjellstøtt i innstillinga vår, sier Knappe til NA. Han legger også til at det har vært en interessant og lærerik sak. Knappe er også Venstre-politiet i Namsos, men sier at politikerrollen er underordnet og ikke relevant i denne saken. – Men jeg ser at det er utrolig tøft for politikerne som står i dette, og det unner jeg ingen. Kjerkol viste på slutten av pressekonferansen at hun er av kjøtt og blod, at hun har følelser. Det er tøft på toppene, sier Knappe til avisa.

 • Lørdag 13. april kl. 21.50

  Motorsykkelulykke på E18

  Det har skjedd en singelulykke med en lettmotorsykkel, melder politiet.

 • Lørdag 13. april kl. 21.46

  Var med å underkjenne Kjerkol sin masteroppgave: – Var ikke i tvil

  Geir Olav Knappe, medlem i Nemnda for studentsaker på Nord universitet, sier at de står fjellstøtt.

 • Lørdag 13. april kl. 21.41

  Uvedkommende tok seg inn i forsamlingshus

  Noen uvedkommende skal ha tatt seg inn i et forsamlingshus i Åmli. Det er fortsatt usikkert om noe er ødelagt eller tatt. Personene blir anmeldt.

 • Lørdag 13. april kl. 21.34

  Bortviser biler i Bø

  Politiet er i Bø i Midt-Telemark med flere patruljer der flere biler er samlet. Ifølge politiet er det mange berusede personer i området. Politiet opplyser at de bortviser flere biler for å forebygge ordensproblemer.

 • Lørdag 13. april kl. 21.28

  Motorsykkelulykke i Sande

  Brannvesenet rykker ut på en ulykke med en motorsykkel i Sande. Det melder Sør-Øst 110-sentralen. Politiet opplyser at det dreier seg om en lett motorsykkel med to personer. De blir sjekket av helsepersonell. Ulykken har skjedd ved E18. Begge personene er i tenårene. Den ene blir sendt til sykehus for behandling for mulig bruddskade. Den andre må til legevakt for sjekk. Politiet mistenker ikke ruskjøring.

 • Lørdag 13. april kl. 21.26

  Nå kommer vinden til Sørlandet: – Rydd unna løse gjenstander

  Etter at Sørlendingene endelig har fått kjent på litt sol og varme kommer vinden på søndag. – Det blir jo en del vind i vestlig, nordvestlig retning i morgen. På kysten blir det stiv kuling, men det er ikke så unormalt. Det sier vakthavende meteorolog Eldbjørg Moxnes til NRK. Tidligere lørdag kveld la Meteorologisk institutt ut på X, tidligere kjent som Twitter, at det ville bli kraftige vindkast opp mot 15–18 m/s på Sør- og Østlandet. – Rydd unna løse gjenstander og finn deg en lun plass i sola, skrev dem. Det er ventet at vinden vil avta mot kvelden.

 • Lørdag 13. april kl. 21.25

  Ruud slo verdensener Djokovic

  Casper Ruud vant for første gang på seks forsøk mot verdensener Novak Djokovic. I semifinalen i Monte-Carlo Masters vant han 6-4,1-6,6-4. I finalen møter Ruud greske Stefanos Tsitsipas.

 • Lørdag 13. april kl. 21.13

  Fevik ungdomsskole ute av Klassequizen

  Emily Høivold Johnsen, Sienna Gautland Hammer og Nathaniel Fidje Degermann fra 10. klasse på Fevik ungdomsskole i Grimstad røk lørdag kveld ut av Klassequizen. Det var Apalløkka ungdomsskole som gikk videre til finalen som holdes 11. mai.

 • Lørdag 13. april kl. 21.03

  Politiet har rykket ut etter slåssing mellom ungdom

  Fere politipatruljer er på Stevneplassen i Skien etter melding om slåssing og amper stemning mellom ungdommer. Først kom det inn melding om at opp mot 150 ungdommer var på stedet. Ingen personer skal være skadet, ifølge politiet. Nå jobber politiet med å få oversikt over hva som har skjedd. Flere personer blir bortvist for å unngå flere ordensproblemer, opplyser politiet. Operasjonsleder Inge Omli Landsrød sier klokka 21.40 at politiet føler de begynner å få kontroll over situasjonen. – Foreldre er kontaktet, sier Landsrød. Urolighetene skal ha skjedd på utsiden av tivoliet. Hvor mange ungdommer som er involvert, vet han ikke. 21.50 opplyser han at politiet har forlatt stedet og at det ikke er meldt om skadde.

 • Lørdag 13. april kl. 21.03

  «Fenriken»: – Folk ble forbanna på meg

  Geir Aker forteller om egne ledertabber og gir tre råd til unge som skal prøve seg som sjef for første gang.

 • Lørdag 13. april kl. 20.57

  Suki Waterhouse røpet kjønnet på nyfødt baby

  Popartisten (32), som er forlovet med filmstjernen Robert Pattinson (37), liker å røpe nyheter foran store folkemengder.

 • Lørdag 13. april kl. 20.50

  To personar utsett for vald på Trondheim torg

  – To fornærma har blitt utsett for vald, men me har ikkje avhøyrt dei. Det seier operasjonsleiar i Trøndelag politidistrikt, Kirsten Bergstrøm, til Nidaros. – Meldar meinte det var observert kniv. Gjerningspersonen er tatt med til arresten og politiet skal avhøyre begge partar. Ytterlegare ein person gjekk til angrep med spark og slag på ein politibil ved Trondheim torg. Vedkommande blir køyrd til arresten.

 • Lørdag 13. april kl. 20.50

  Væpna politi rykka ut til Trondheim torg

  – To fornærma har blitt utsett for vald, men me har ikkje avhøyrt dei. Det seier operasjonsleiar i Trøndelag politidistrikt, Kirsten Bergstrøm, til Nidaros. – Meldar meinte det var observert kniv. Gjerningspersonen er tatt med til arresten og politiet skal avhøyre begge partar.

 • Lørdag 13. april kl. 20.40

  Varsler kraftige vindkast søndag

  Meteorologisk institutt ber folk på Østlandet og Sørlandet rydde unna gjenstander.

 • Lørdag 13. april kl. 20.39

  Varsler kraftige vindkast på Østlandet og Sørlandet

  Meteorologisk institutt varsler fra søndag morgen til litt utpå ettermiddagen lokalt kraftige vindkast på 15–18 meter per sekund på Østlandet og Sørlandet. Rydd unna løse gjenstander og finn deg en lun plass i sola, er rådet.

 • Lørdag 13. april kl. 20.38

  Savnet utenlandsk student: Fant avdøde under snøen

  Fredag ettermiddag ble det gjort funn av en død person i området hvor en nederlandsk student var savnet. Operasjonsleder i Nordland politidistrikt Ulf Slettan opplyser til Avisa Nordland at de fant avdøde i ett bratt heng ved et elveløp i Åselidalen. Han sier videre at den døde lå under snø. – De har gravd der de regnet med at han var. Det er et ganske begrenset område, sier han. Lørdag er den avdøde fremdeles ikke identifisert, skriver avisa. Det var på onsdag ettermiddag at den nederlandske student kom bort fra resten av turfølget sitt på tre stykk. Vedkommende var student ved Fakultet for biovitenskap og akvakultur ved Nord universitet i Bodø.

 • Lørdag 13. april kl. 20.38

  Mann skal ha blitt slått i sentrum av Kristiansand

  En mann skal ha blitt slått i Kristiansand, sannsynligvis i wergelandsparken. Den fornærmede er kjørt til legevakt. Det skal ha vært flere personer som har angrepet mannen, ifølge opplysninger gitt av vitner til politiet. Tidligere søndag kveld mente politiet at hendelsen skjedde i Markensgate.

 • Lørdag 13. april kl. 20.38

  Mann skal ha blitt slått i gågata i Kristiansand

  En mann skal ha blitt slått i Markensgate i Kristiansand. Politiet er tilstede og i kontakt med fornærmede.

 • Lørdag 13. april kl. 20.34

  Ny Manchester United-nedtur – Champions League-håpet blekner

  (Bournemouth – Manchester United 2–2) Tiden begynner å renne ut for Manchester United i kampen om Champions League-plass.

 • Lørdag 13. april kl. 20.28

  Fyllebråk på Tangvall

  Politiet er tilstede på Tangvall etter melding om at noen personer drikker, røyker og lager støy på stedet. – De involverte hadde forlatt stedet like før politiet ankom, opplyser politiet om på X.

 • Lørdag 13. april kl. 20.28

  To personer pågrepet etter drap i Skärholmen

  To personer er pågrepet i forbindelse med drapet på en 39-åring i Skärholmen sør for Stockholm onsdag, opplyser politiet.

 • Lørdag 13. april kl. 20.07

  Kaski ut mot Finansavisen-redaktør: – Forsøpler samfunnsdebatten

  – Jeg er 100 prosent sikker på at en mann ikke hadde blitt omtalt på denne måten, mener Kari Elisabeth Kaski (SV)

 • Lørdag 13. april kl. 20.05

  Pipebrann i Tvedestrand

  Det skal være en pipebrann i Nævestadbakken i Tvedestrand. Brannvesenet har rykket ut.

 • Lørdag 13. april kl. 19.59

  Bjørlo slått ut etter stygg takling: – Direkte overfall

  (Fredrikstad – Sarpsborg 08 2–2) Flere reagerer etter at det ikke ble delt ut rødt kort i Østfold-derbyet.

 • Lørdag 13. april kl. 19.56

  Storhamars håndballherrer rykket opp

  Etter en spennende siste serierunde er det klart at Storhamars håndballherrer rykker opp til første divisjon. Laget vant sin siste seriekamp mot Lillestrøm, og når også andre resultateter gikk lagets vei er opprykket sikret.

 • Lørdag 13. april kl. 19.41

  Melding om voldsepisode

  Politiet rykket ut til en adresse etter melding om en voldsepiosde i et privat hjem. – Fornærmede fremstår ikke som alvorlig skadet, skriver politiet på X.

 • Lørdag 13. april kl. 19.39

  Israel forbereder seg på angrep fra Iran

  Dusinvis av fly er satt i beredskap og alle skoler i landet er stengt. Lignende tiltak har ikke Israel brukt siden festivalangrepet i fjor, forteller Midtøsten-ekspert.

 • Lørdag 13. april kl. 19.36

  Spilte uavgjort mot Start 2 etter at de slo førstelaget ut av NM

  Mandalskameratene klarte bare å få med seg et 1–1-resultat borte mot Start 2. Det er bare noen dager siden at laget fra Mandal slo førstelaget til Start ut av cupen i 1. runde.

 • Lørdag 13. april kl. 19.07

  Casper Ruud tok karrierens største seier mot verdensener Djokovic

  Casper Ruud (25) overrasket og vant for første gang over verdensener Novak Djokovic (36) på sjette forsøk. Ruud vant kampen 6-4, 1-6, 6-4. Nå er han klar for finale i Monte Carlo.

 • Lørdag 13. april kl. 19.01

  Harry og Meghan feiret med kyss

  Prins Harry (39) og hertuginne Meghan (42) fikk fart på pressefotografene i Miami.

 • Lørdag 13. april kl. 19.01

  Bilbrann i Kvam

  Det brenner i en dieselbil i Kvamskogen i Kvam herad, melder politiet. Ifølge meldingen var det flere i bilen, men alle er ute av den. Det er ikke meldt om personskader. Det kommer mye røyk fra bilen. Bilen står i en busslomme, og trafikken har stanset opp i begge retninger i god avstand til kjøretøyet. Det er ikke fare for spredning. Det er ingen farlig gods i bilen. Nødetatene er på vei.

 • Lørdag 13. april kl. 19.01

  Bilbrann i Kvam: – Full fyr

  Det brenner i en dieselbil på Kvamskogen i Kvam herad, melder politiet. Det var flere personer i bilen, men alle er ute av den. Det er ikke meldt om personskader, og det er ikke sendt ambulanse til stedet. – Det er åpne flammer. Det er full fyr i bilen der, sier vaktkommandør Tore Fanebust i brannvesenet. Det kommer mye røyk fra bilen. Bilen står i en busslomme. Trafikken hadde stanset opp i begge retninger tidligere, men blir nå dirigert forbi stedet, ifølge Fanebust. Det er ikke fare for spredning. Det er ingen farlig gods i bilen. Nødetatene er på vei.

 • Lørdag 13. april kl. 19.01

  Bilbrann i Kvam slukket

  Det har brent i en dieselbil på Kvamskogen i Kvam herad, men brannen er nå slukket. Det melder politiet. Bilen er helt utbrent. Det var flere personer i bilen, men alle er ute av den. Det er ikke meldt om personskader, og det er ikke sendt ambulanse til stedet. – Det er åpne flammer. Det er full fyr i bilen der, sa vaktkommandør Tore Fanebust i brannvesenet til NRK klokken 19.09. Bilen står i en busslomme. Trafikken hadde stanset opp i begge retninger tidligere, men blir nå dirigert forbi stedet, ifølge Fanebust. Det er ingen farlig gods i bilen. Nødetatene har avsluttet på stedet. Ifølge politipatruljen som var på stedet, var det kun bilfører som befant seg i bilen da det begynte å brenne. Bilfører er en mann i 20-årene. Årsaken til brannen er fremdeles ukjent.

 • Lørdag 13. april kl. 18.56

  Innbrudd i bolig

  Det har vært et innbrudd i en bolig i Lillehammer, nærmere bestemt Søre Ål. Det er stjålet diverse smykker. Politiet har vært på stedet, og har foretatt åstedsundersøkelse. Innbruddet har skjedd etter kl 12 i dag.

 • Lørdag 13. april kl. 18.53

  Trafikkulykke på E18

  En bil har i kjørt i autovernet på E18 i vestgående retning ved klatretårnet i Lillesand. Fører var alene i bilen og det er ikke meldt om personskade. Politi og ambulanse er på stedet.

 • Lørdag 13. april kl. 18.41

  En person pågrepet etter væpnet ran på gullsmed i Oslo

  Politiet har pågrepet en person etter ran på gullsmed David-Andersen på Karl Johans gate i Oslo sentrum. – Vi har pågrepet en person som vi mistenker står bak ranet, sier Thomas Pedersen Enger ved krimvakta i Oslo politidistrikt til NTB. – Det er såpass ferskt at vi driver og kontrollerer sporene vi har på åstedet opp mot den vi har pågrepet. Vi må se om vi har rett person eller om vi må sjekke vedkommende ut av saken, sier han videre. Det var i 14.30-tiden at politiet fikk melding om at gullsmeden David-Andersen på Karl Johans gate i Oslo sentrum var ranet. – Personen har tatt med seg smykker til store verdier, legger Enger til.

 • Lørdag 13. april kl. 18.40

  Seier for Brann Kvinner på Stemmemyren

  Brann kvinner vinner 2–1 i toppseriekampen mot Lyn på Stemmemyren i Bergen. Dette blir den siste kampen Branns kvinnelag spiller på Stemmemyren, da Brann-kvinnene skal begynne å spille fast på Brann Stadion. Målscorerne for Brann var Anna Aahjem og Karoline Haugland.

 • Lørdag 13. april kl. 18.40

  En person pågrepet etter ran på gullsmed i Oslo

  Politiet har pågrepet en person etter et væpnet ran på gullsmed David-Andersen på Karl Johans gate i Oslo sentrum.

 • Lørdag 13. april kl. 18.36

  Rogalands beste russebuss skal kåres

  Russebusser fra hele Rogaland var i dag samlet på Vigrestad for å delta på kåringen av årets russebuss. Juryen vektlegger alt fra eksteriør, interiør, musikkanlegg og oppførsel på rulling. Tobias Grøtteland har stor tro på at hans buss «Hjuling» kan vinne årets beste buss. De har blant annet viet den ene siden på bussen til uskyldig «dissing» av de andre russeguttene sine buss-tema. Inkludert pornobussen «Pøbben». Den mye omtalte russebussen «Pøbben» er blant bussene som er med i kåringen. Bussen var i dag på plass på Vigrestad, og russen som tilhører bussen hevder at manglene som satte en stopper for rulling tidligere i uka er fikset. Lørdag kveld ble det klart at prisen for årets eksteriør går til den mye omtalte «Pøbben». Samtidig går årets lyd til «Hjuling», og årets konsept og interiør til russebussen «Matador». Årets buss vil bli annonsert førstkommende fredag.

 • Lørdag 13. april kl. 18.31

  Får ikke tilgang til fond med over 100.000 kroner: – Mister all tiltro til DNB og Sbanken

  Karoline Elgesem har ventet tre måneder på flytting av fondskonto fra Sbanken til Nordnet. Hun aner ikke hva som skjer med de 115.000 kronene som er fryst mellom plattformene.

 • Lørdag 13. april kl. 18.24

  Tiltalt for å stukket hund i hodet

  En mann på Helgeland er tiltalt for å stukket eller slått en hund i 2022. Hunden skal ha fått stikksår i hoderegionen. Dette har påført hunden stor lidelse, står det i tiltalen. Det er Statsadvokatene i Nordland som har tatt ut tiltale mot mannen i 40-årene for brudd på dyrevelferdsloven §37 annet ledd for å ha grovt utøvd vold mot dyr. Dyrevelferdsloven har en strafferamme på fengsel inntil tre år. Det var Isandnessjøen som skrev om tiltalen først. Saken skal gå i Helgeland tingrett 24. april.

 • Lørdag 13. april kl. 18.24

  Tiltalt for å stukket hunden i hodet

  En mann på Helgeland er tiltalt for å stukket eller slått en hund i 2022. Hunden skal ha fått stikksår i hoderegionen. Dette har påført hunden stor lidelse, står det i tiltalen. Det er Statsadvokatene i Nordland som har tatt ut tiltale mot mannen i 40-årene for brudd på dyrevelferdsloven §37 annet ledd for å ha grovt utøvd vold mot dyr. Dyrevelferdsloven har en strafferamme på fengsel inntil tre år. Det var Isandnessjøen som skrev om tiltalen først. Saken skal gå i Helgeland tingrett 24. april.

 • Lørdag 13. april kl. 18.19

  Mann pågrepet etter slåsskamp på buss

  En mann i 20-årene er pågrepet av politiet etter et slagsmål på en buss på Tananger i Sola. Ingen personer kom til skade.

 • Lørdag 13. april kl. 18.13

  Beruset person gikk langs midtrabatten på gamle E18

  En beruset person gikk langs midtrabatten på gamle E18 i Lillesand. Personen er nå tatt hånd om og kjørt til et tryggere sted.

 • Lørdag 13. april kl. 18.11

  Mindreårige leika med flammar på Leos lekeland i Trondheim

  Naudetatane rykker ut til brannalarm på Leos lekeland på Lade. – Brann melder om at nokre mindreårige på staden har leika med flammar, skriv politiet på X. Sprinkelanlegget har blitt utløyst og det er ein del vatn inne. Brannvesenet jobbar på staden for å få ut alt vatn. Det er enno uklart kven som leika med flammar, men politiet har sikra seg video frå overvakingskamera.

 • Lørdag 13. april kl. 18.11

  Brant i søppeldunk

  Det brant i søppeldunk like ved Myren gård i Kristiansand. Brannen skal nå være slukket og det er kun søppeldunken som har tatt skade.

 • Lørdag 13. april kl. 17.58

  Simen Velle gjenvalgt som FpU-leder

  Simen Velle ble lørdag gjenvalgt som leder for Fremskrittspartiets Ungdom (FpU) for de to neste årene.

 • Lørdag 13. april kl. 17.55

  Brann i kjøretøy i Etne slukket

  Det meldes om en brann i et kjøretøy i Skånevik i Etne kommune. Mannskap fra Skånevik rykket ut til hendelsen. – Det var en personbil på en parkeringsplass som sto i full fyr, sier vaktkommandør ved 110 Sør-Vest, Nils Simmerøy. Det var åpne flammer fra bilen. Brannen er slukket og brannvesenet driver med etterslukking og temperaturkontroller på stedet. Det er foreløpig uvisst hvordan brannen oppsto. Politiet foretar åstedsundersøkelse og oppretter sak.

 • Lørdag 13. april kl. 17.54

  Haaland-scoring og lekestue da Manchester City la press på Liverpool og Arsenal

  (Manchester City – Luton 5–1) Erling Braut Haaland (23) bommet på store sjanser, fremprovoserte selvmål og scoret på straffe da Manchester City tok over tabelltoppen.

 • Lørdag 13. april kl. 17.51

  Shakira satte fyr på Coachella

  Shakira (47) dukket opp som overraskelse på den ikoniske festivalen i Indio i California fredag. Og hun hadde en spesiell kunngjøring.

 • Lørdag 13. april kl. 17.46

  Død person funnet etter brann

  Den savnede personen etter brannen i Lillehammer er nå funnet omkommet i brannruinene. Det informerer politiet i Innlandet. De pårørende er varslet. Les hele saken her.

 • Lørdag 13. april kl. 17.41

  Funn av død person etter brann i Lillehammer

  Én person omkom og fire ble sendt til legevakten etter brannen som skjedde natt til lørdag.

 • Lørdag 13. april kl. 17.39

  DNB med betalingsproblemer

  Det skal gjelde betalinger og overføringer, skriver banken på sine sider.

 • Lørdag 13. april kl. 17.35

  Bil kjørt av veien i Hadsel

  Politiet i Nordland skriver at en bil har kjørt av veien og ut på et jorde i Hadsel. Ingen ble skadet. – Føreren av bilen er avhørt, skriver de på X. Politiet oppretter sak.

 • Lørdag 13. april kl. 17.32

  Egen kokk og privat bar: Dette er gjemmestedet til de rikeste turistene i Oslo.

  Turister som ikke vil gi seg til kjenne, har funnet sitt eksklusive gjemmested i hovedstaden. Men fint lite har sivet ut om gjestene på Villa Inkognito.

 • Lørdag 13. april kl. 17.27

  Sofie Vollan sier hun har fått kjæreste

  Modellen (21) forteller i ny podkast at hun har møtt en amerikaner i Brasil.

 • Lørdag 13. april kl. 17.26

  Mistet førerkort etter råkjøring

  En sjåfør mistet førerkortet etter å ha blitt tatt i 143 km/t i 100-sona på E18 ved Molland i Grimstad.

 • Lørdag 13. april kl. 17.14

  Norsk fiskebåt fikk lik i trålen

  – De gikk rett mot land da dette skjedde.

 • Lørdag 13. april kl. 17.06

  Guttegjeng slo etter biler med brøytestikker

  En guttegjeng skal ha slått etter biler med brøytestikker langs Kystveien i Randesund i Kristiansand.

 • Lørdag 13. april kl. 17.01

  Rosenborg vann 1–0 mot Stabæk på heimebane

  Etter 84 minutt sikra Frøya Brennaskog-Dorsin heimelaget sigeren mot Stabæk på Koteng Arena. Kampen var 17-åringen sin debut frå start i Toppserien. Dette var Robin Shroot sin fyrste kamp som hovedtrenar for Rosenborg kvinner. Trønderane ligg på første plass på tabellen i Toppserien og har vunne tre av tre kampar så langt i sesongen. Neste kamp for Rosenborg i Toppserien er laurdag 20. april på bortebane mot Kolbotn.

 • Lørdag 13. april kl. 16.59

  Anker fengsling etter drapet i Nord-Odal: - Stiller seg uforstående til hendelsen

  Elden Advokatfirma opplyser at klienten har begjært seg løslatt.

 • Lørdag 13. april kl. 16.58

  Drømmemål sørget for Vålerenga-seier – Dorsin avgjorde for RBK

  Olaug Tvedten vartet opp med en volley-perle og hjalp Vålerenga til 4-0-seier over Kolbotn i Toppserien lørdag. En sen scoring sørget for RBK-seier mot Stabæk.

 • Lørdag 13. april kl. 16.58

  Ingen bortvist før lokaloppgjøret i Fredrikstad

  Klokken 18.00 lørdag sparkes lokaloppgjøret mellom Fredrikstad og Sarpsborg 08 i eliteserien i gang. – Det har vært høy temperatur, men nå har de begynt å gå inn på stadion, sier operasjonsleder i politiet Håkon Nilsen. En rekke Sarpsborg 08-tilhengere ankom plankebyen med toget og gikk gjennom gatene på vei til Fredrikstad stadion. På et tidspunkt sperret politiet gangbroen fra Fredrikstad sentrum og over til Kråkerøy for å få kontroll på de tilreisende sarpingene. Ingen personer er så langt bortvist eller pågrepet i forkant av kampen, ifølge operasjonslederen.

 • Lørdag 13. april kl. 16.53

  «Pøbben» på veien igjen etter bruksforbudet

  Den omstridte russebussen fra Jæren var på veien igjen lørdag, etter at feilene var utbedret.

 • Lørdag 13. april kl. 16.42

  Anker fengsling etter drapet i Nord-Odal

  Mannen som fredag ble varetektsfengslet i forbindelse med drapet i Nord-Odal anker fengslingsspørsmålet til lagmannsretten. – Min klient har samarbeidet med politiet og avgitt en forklaring.Han stiller seg uforstående til siktelsen, og erkjenner ikke straffskyld. Han har derfor begjært seg løslatt, og fengslingskjennelsen blir anket inn for lagmannsretten, sier advokat Sol Elden i Elden Advokatfirma. En kjennelse fra lagmannsretten ventes tidlig neste uke. Siktede blir sittende i varetekt inntil det foreligger en ny kjennelse.

 • Lørdag 13. april kl. 16.42

  Advokat Elden: Nekter straffskyld

  Mannen i 50-åra som er siktet for drap eller medvirkning til drap i Nord-Odal, ble varetektsfengslet i går. – Han nekter skyld etter siktelsen, forteller forsvarer John Christian Elden til Glåmdalen lørdag. Men han legger til: – Han samarbeider fullt ut på egne vegne, og håper å bli sjekket ut av drapsmistanken. Elden opplyser at siktede sitter i Oslo fengsel.

 • Lørdag 13. april kl. 16.41

  Ulykke på E18 i Indre Østfold

  Det har vært en trafikkulykke på E18 i Indre Østfold vest for Elvestad. – Ukjent skadeomfang per nå, meldte politiet like etter klokken 16.00.

 • Lørdag 13. april kl. 16.33

  Trafikkulykke på E18 i Larvik

  Fire personer ble sent til legevakt for sjekk etter en trafikkulykke mellom to biler på E18 ved Larvikstunnelen, opplyser politiet. Ulykken skal ha skjedd i sørgående løp. Ulykken fremstår ikke som alvorlig, skriver politiet. Et felt ble stengt på stedet og hastigheten ble satt ned til 50 kilometer i timen. Bilberger er bestilt. Politiet kjenner ikke til hvordan ulykken skjedde. Ulykken ble meldt klokka 16.33, opplyser brannvesenet. Klokka 17.43 opplyser operasjonsleder Inge Omli Landsrød i politiet at uhellet har skjedd i forbindelse med en forbikjøring. Nå er hastigheten satt tilbake til det normale på stedet og trafikken går som normalt der.

 • Lørdag 13. april kl. 16.30

  Emily Eline døde i mors liv: – Skulle aldri ha skjedd

  Høygravide Jeanett (35) hadde svangerskapsforgiftning. En hastehenvisning fra fastlegen ble oversett av sykehuset, og tre dager senere døde Emily Eline i mors liv. – Det skulle aldri ha skjedd, sier fastlegen.

 • Lørdag 13. april kl. 16.25

  Bil med stans i rundkjøring i Åsane

  Vest politidistrikt melder at en personbil har fått stans i en rundkjøring ved Åsane senter i Bergen. Det er mulig å passere bilen, og en bilberger er på vei. Politiet er på stedet.

 • Lørdag 13. april kl. 16.25

  Brann i bolighus i Ørland

  Det skal være åpne flammer på adressen.

 • Lørdag 13. april kl. 16.15

  Seier til Fredrik Solberg

  Svømmeren Fredrik Solberg fra Tønsberg svømmeklubb vant i natt norsk tid 50 meter fri i verdenscupserien i parasvømming i Indianapolis i USA. Han fikk tiden 25,44, opplyser Norges Svømmeforbund.

 • Lørdag 13. april kl. 16.08

  Brann i bustad i Ørland i Trøndelag

  Naudetatane rykker ut til brann i bustadhus i Ørland kommune, melder politiet. – Det er opne flammar frå andre etasje. Det seier operasjonsleiar i Trøndelag politidistrikt, Øystein Volden. Dei som bur i huset er gjort greie for og er i tryggleik. Brannvesenet er på staden med tre einingar. – Me jobbar med å få kontroll på brannen. Det seier vaktleiar Eivind Schjødt ved 110-sentralen.

 • Lørdag 13. april kl. 16.08

  Brann i bustad i Ørland, Trøndelag

  – Det er opne flammar frå andre etasje. Det sa operasjonsleiar i Trøndelag politidistrikt, Øystein Volden, om brannen. Dei som bur i huset er gjort greie for og er i tryggleik. Brannvesenet har kontroll på brannen og går over i ein ettersløkkingsfase. Politiet er i gang med etterforsking på staden. – Me har tatt avhøyr av bebuarar og så har me sperra av brannårsaka. Me har ikkje konkludert med brannårsak per no, opplyser operasjonsleiaren.

 • Lørdag 13. april kl. 15.57

  Alfie Haaland svarer Keane: – Har en litt annen agenda

  Alfie Haaland, far til Erling, tar kritikken mot sønnen med knusende ro – og sender et stikk til sjefskritiker Roy Keane.

 • Lørdag 13. april kl. 15.57

  Trafikkulykke i Skien mellom bil og moped

  Nødetater er på stedet etter en trafikkulykke mellom en moped og en bil. Ingen personer er skadet, opplyser politiet. Ulykken har skjedd i lav hastighet i forbindelse med en forbikjøring. Fire personer er innblandet i ulykken. Føreren av bilen fikk beslaglagt førerkortet.

 • Lørdag 13. april kl. 15.45

  «Bamsegutt»-fornærmede om NRK-dokumentaren: – Uvel og provosert

  Lørdag legger NRK frem en evaluering etter «Bamsegutt»-bråket.

 • Lørdag 13. april kl. 15.32

  Mann satt i arresten etter å ha forstyrret ro og orden

  En mann er satt i arresten etter å forstyrret alminnelig ro og orden på offentlig sted. Han skal ha vært sint og aggressiv.

 • Lørdag 13. april kl. 15.26

  Isak-dobbel sørget for stygt Spurs-nederlag – taper terreng i kampen om topp fire

  (Newcastle - Tottenham 4–0) To raske scoringer før hvilen ble avgjørende da Newcastle ydmyket Tottenham. Nå kan det bli tøft å sikre Champions League-spill neste sesong.

 • Lørdag 13. april kl. 15.25

  Hovland trekker seg fra turnering etter marerittrunde

  Fredag gikk Viktor Hovland proffkarrierens dårligste runde under US Masters. Lørdag trekker han seg fra en kommende PGA-turnering i Sør-Carolina.

 • Lørdag 13. april kl. 15.22

  Jølstring imponerte i Finland

  Jørgen Aarøen Taklo frå Jølster imponerte under det finske meisterskapen i alpint denne veka. Laurdag sikra 22-åringen seg både 1. plass i juniormeisterskapen i Super-G og 2. plass i det finske meisterskapen i same øving.

 • Lørdag 13. april kl. 15.22

  Dame slår rundt seg med veske

  En dame skal ha slått rundt seg med en veske i gågaten Markensgate i sentrum av Kristiansand. Politiet er i kontakt med damen nå.

 • Lørdag 13. april kl. 15.01

  Politiet rykket ut etter melding om innbrudd

  Rett før klokken 15:00, lørdag ettermiddag fikk NRK Innlandet opplyst at politiet har rykket ut til en adresse i Lillehammer etter en melding om innbrudd. – Foreløpig vet vi ikke så mye mer enn det, sa operasjonsleder Jul Harviken til NRK Innlandet.

 • Lørdag 13. april kl. 15.01

  Politiet har rykket ut etter melding om innbrudd

  Rett før klokken 15:00, lørdag ettermiddag fikk NRK Innlandet opplyst at politiet har rykket ut til en adresse i Lillehammer etter en melding om innbrudd. – Foreløpig vet vi ikke så mye mer enn det, sa operasjonsleder Jul Harviken til NRK Innlandet.

 • Lørdag 13. april kl. 14.56

  Kvinne bortvist fra sentrum

  En kvinne har blitt bortvist fra sentrum etter å ha forstyrret ro og orden i Kristiansand. Hun er bortvist frem til klokken 8 søndag morgen.

 • Lørdag 13. april kl. 14.46

  Boligflipperens ukjente metode: – Kan tjene mye mer penger

  Jørgen Tennøe (33) sverger til en metode som han estimerer vil gi en gevinst på minst 3 millioner – skattefritt.

 • Lørdag 13. april kl. 14.46

  Høyre og SV sammen i spørsmål om formuesskatt

  Gode vedtak lukter ikke, sier SV-nestlederen, skulder til skulder med Høyre-Helleland. Hun kan selv ikke huske sist partiene fant sammen om skattepolitikk.

 • Lørdag 13. april kl. 14.45

  Frykter lobbykamp om kraftsluk

  Rødt ønsker at Stortinget skal ta stilling til nye, store kraftsluk. – Legger fort opp til vanvittige lobbykampanjer, svarer Marianne Sivertsen Næss (Ap).

 • Lørdag 13. april kl. 14.41

  Gullsmed ranet på Karl Johans gate

  Store politistyrker leter etter en person som ranet gullsmedforretningen David-Andersen på Karl Johan klokken 14.20 i ettermiddag. – Personen kom inn i butikken, viste frem et håndvåpen og forlot butikken med en ring, sier innsatsleder Arve Røtterud i Oslo-politiet. Han forteller politiet har videoopptak av gjerningspersonen. Det var flere kunder i butikken da ranet skjedde. Ifølge politiet skal ingen ha blitt fysisk skadet. Administrerende direktør Inge Nygaard i David-Andersen, forteller at raneren fikk med seg et par ringer. Verdien på disse er foreløpig ikke kjent. Han forteller at det etter forholdene går veldig bra med de ansatte som var på jobb. – De har vært på ranskurs og er ikke helt uforberedt på at dette kan skje. Likevel er veldig skremmende når det først hender, sier Nygaard. Kriminalvakten er lørdag ettermiddag på stedet for å sikre spor, og avhøre de ansatte som var på jobb.

 • Lørdag 13. april kl. 14.41

  Melding om ransforsøk på gullsmed på Karl Johans gate

  Store politistyrker leter nå etter én eller flere personer som forsøkte å rane gullsmed David Andersen på Karl Johan i ettermiddag. Politiet fikk klokken 14.30 melding om at det hadde vært et ran eller ransforsøk. – Vi er på stedet og har sikret åstedet, sier operasjonsleder Eirik Sannes. Politiet antar at gjerningspersonene er bevæpnet. Sannes ønsker ikke å kommentere om gjerningspersonene fikk noe med seg. Ifølge politiet skal ingen personer være fysisk skadet.

 • Lørdag 13. april kl. 14.41

  Politijakt etter gullsmedran på Karl Johan: – Antas å være bevæpnet

  Ingen personer ble fysisk skadet. Politiet jakter minst en gjerningsperson.

 • Lørdag 13. april kl. 14.39

  Følg live: Ruud mot Djokovic

  Casper Ruud (25) møter verdensener Novak Djokovic (36) i semifinalen i Monaco.

 • Lørdag 13. april kl. 14.29

  Kjerkol: Jeg fikk 30 minutter

  I et svar på et innlegg av tidligere Venstre-politiker Mathias Fischer, skriver Ingvild Kjerkol at hun fikk 30 minutter på å skrive talen hun holdt på pressekonferansen. «Jeg fikk 30 min på statsministerens kontor for å skrive noen ord etter nesten 30 år som folkevalgt. Talen ble ærlig, følelsesladd og kanskje mer personlig enn jeg ville valgt om jeg, som du, hadde hatt mulighet til å sove på den. Til alle som leser Mathias Fischer sin status og min kommentar her. Vi kjenner ikke hverandre - kan bare huske hyggelige korte hils i stortingsrestauranten,» skriver Kjerkol. Fischer skrev i kommentaren sin at det ikke er så «ofte at en avtroppende statsråd holder en så lite ydmyk og så provoserende arrogant tale som hun gjorde i går.»

 • Lørdag 13. april kl. 14.26

  Kjerkol om pressekonferanse: – Fikk 30 minutter for å skrive noen ord

  Fredag gikk Ingvild Kjerkol av som helseminister, etter at hun ble felt for juks på masteroppgaven.

 • Lørdag 13. april kl. 14.24

  Brann i Notodden

  Nødetatene rykker ut etter melding om brann i en kjeller i Notodden. – Det skal ikke være noen personer i kjelleren, melder politiet. Nødetatene kom til stedet klokka 14.26 og brannen ble slukket raskt av brannvesenet, opplyser politiet. Det viste seg at det har brent på utsiden av bygningen, og at det bare er tilløp til brann i kledningen.

 • Lørdag 13. april kl. 14.22

  Nadal planlegger comeback i Barcelona

  Den spanske tennislegenden Rafael Nadal skal etter planen endelig tilbake på tennisbanen igjen under ATP500-turneringen i Barcelona til uken.

 • Lørdag 13. april kl. 14.21

  Hilde fra Stathelle vant 1 million kroner

  Hilde Haugen fra Stathelle i Bamble kommune i Telemark vant 1 million kroner i Nabolaget. Hun mottok den overraskende telefonen hjemme med mannen og deres to hunder. Haugen planlegger å kjøpe en ny bil med gevinsten. Itilegg til Haugen, vant fem andre spillere 100 000 kroner.

 • Lørdag 13. april kl. 14.14

  William og Kate: – Vi er sjokkerte

  Lørdag ble seks personer drept i Sydney. Prins William og prinsesse Kate uttrykker sin støtte på Instagram.

 • Lørdag 13. april kl. 14.06

  Naboene møtes endelig igjen på nivå én: – Folk er desperate etter billetter

  Kanskje starter ikke en eneste østfolding lørdagens derby mellom Fredrikstad og Sarpsborg. Det legger ingen demper på supporterne.

 • Lørdag 13. april kl. 14.05

  NRK beklager nazist-vits

  – Hvis Bård Tufte Johansen er en mann med baller, så ringer han meg og sier unnskyld, sier Christian Mikkel Dobloug. Nå har han fått svar.

 • Lørdag 13. april kl. 14.05

  NRK beklager nazist-vits

  – Hvis Bård Tufte Johansen er en mann med baller, så ringer han meg og sier unnskyld, sier Christian Mikkel Dobloug. Nå har han fått svar.

 • Lørdag 13. april kl. 13.56

  Israel advarer Iran etter skipskapring

  Et skip ble lørdag bordet av iranske spesialsoldater i Omanbukta i nærheten av Hormuzstredet. Israel advarer nå Iran.

 • Lørdag 13. april kl. 13.53

  Valdresflya fremdeles stengt

  Fjellovergangen ved Valdresflya blir stengt frem til klokken 07:30 i morgen tidlig. Statens vegvesen skal da gjøre en ny vurdering av om veien kan åpnes. Bildet viser Statens vegvesen sitt webkamera ved fjellovergangen klokken 13:10, lørdag ettermiddag.

 • Lørdag 13. april kl. 13.52

  Gressbrann i Siljan

  Nødetatene er på vei til Siljan etter melding om gressbrann. Brannvesenet fikk etter kort tid kontroll over brannen. Ingen personer ble skadet.

 • Lørdag 13. april kl. 13.34

  Mann fengslet i fire uker

  En mann i 20-årene ble fredag varetektsfengslet i fire uker, siktet for vold og frihetsberøvelse mot en mann i Trondheim. Siktelsene omfatter to ulike voldshendelser mot den samme fornærmede mannen. Den første skal ha skjedd 16. mars, mens den andre skal ha skjedd natt til torsdag denne uka. I fengslingskjennelsen fra Trøndelag tingrett står det at mannen i 20-årene i mars skal ha tatt kvelertak på fornærmede, slik at han mistet bevisstheten. Politiet har også bilder fra hendelsen, skriver Adresseavisen.

 • Lørdag 13. april kl. 13.33

  Trafikale problem på E16

  Eit køyretøy med stans skapar trafikale problem på E16 ved Vågsbotn, like etter rundkøyringa i retning Arna, melder Vegtrafikksentralen vest.

 • Lørdag 13. april kl. 13.32

  Turistknappen tildelt Telemarking

  Tor Suhrke har mottatt Turistknappen 2024 fra DNT Telemark for sin mangeårige innsats for Bamble Turlag og DNT Telemark. Suhrke har hatt viktige roller i prosessindustrien og i DNT Telemark, inkludert som styremedlem og nestleder. Han har spesielt bidratt til modernisering og oppgradering av hytta på Gaustatoppen i 2016. Suhrke har også vært med i styret til Bamble Turlag siden 2013, mesteparten av tiden som kasserer, og var styreleder i turlaget i 2022 og 2023. Han har også bidratt til arbeidet med Kyststiens dag, teatervandringer, dugnader på kyststien og profilering av Bamble Turlag. Turistknappen tildeles personer som har gjort en særlig innsats for DNT Telemark.

 • Lørdag 13. april kl. 13.30

  Trafikkulykke i Bø

  Nødetatene er på vei til Bø etter melding om en trafikkulykke. Skadeomfanget er foreløpig ukjent, saken oppdateres.

 • Lørdag 13. april kl. 13.28

  Syrstad til topps i Janteloppet

  Torleif Syrstad fra Lundamo fikk utbytte av gode ski og vant det 100 kilometer lange Janteloppet i Innlandet foran lagkameraten Runar Skaug Mathisen. Dermed ble det dobbeltseier på hjemmebane til årets vinnere av Vasaloppet (Syrstad) og Marcialonga (Mathisen). I meget tøffe forhold med bløt og løs snø vant 30-åringen med en margin på to minutter og 50 sekunder til Mathisen. – Jeg har hatt ett fall, tre stavbytter og gått feil. Det er fantastisk å ta det likevel, det gikk ikke helt strøkent underveis i dag, sier Syrstad til NRK etter seieren.

 • Lørdag 13. april kl. 13.24

  Kvinne ble bitt av hund i Porsgrunn

  En kvinne er kjørt til legevakt etter hun ble bitt av en hund i Porsgrunn tidligere i dag. Hunden skal ha stukket av da hendelsen skjedde. To andre hunder har også blitt bitt. Nødetatene er på stedet. – En av hundene blir kjørt til veterinær for behandling, skriver politiet. Politiet anmelder saken. Hunden blir tatt vare på av hundeeier.

 • Lørdag 13. april kl. 13.24

  Person bitt av hund i Porsgrunn

  En kvinne er kjørt til legevakt etter hun ble bitt av en hund i Porsgrunn tidligere i dag. Hunden skal ha stukket av da hendelsen skjedde. To andre hunder har også blitt bitt. Nødetatene er på stedet. – En av hundene blir kjørt til veterinær for behandling, skriver politiet.

 • Lørdag 13. april kl. 13.06

  Ulykke på E6 i Ås

  Sydgående løp i Nøstvettunnelen langs E6 i Ås er stengt etter en ulykke hvor minst tre biler er involvert, melder politiet i Øst på X. En person er hardt skadd og annen er kritisk skadd. Begge kjøres til sykehus. Politiet melder at ulykken skyldes en påkjørsel bakfra. Det er også lange køer på stedet i retning Oslo. Omkjøring for de som kjører mot Oslo er på fylkesvei 152 og E18 gjennom Ås.

 • Lørdag 13. april kl. 13.05

  E18 ved Høvik delvis stengt

  På E18 rett etter Høvik i Bærum er høyre og midtre felt stengt i retning Oslo på grunn av en trafikkulykke. Fire personbiler er involvert i ulykken, opplyser Vegtrafikksentralen. Fem personer satt i bilene, og en av dem blir tatt med til legevakten for sjekk, opplyser Oslo-politiet på X. Ulykken førte til lange køer på stedet. Ved 13.30-tiden opplyste politiet at veien var åpnet igjen.

 • Lørdag 13. april kl. 13.04

  Kjedekollisjon på E18 i Bærum

  Fire biler og fem personer var involvert i ulykken. En person ble tatt med til legevakt for en sjekk.

 • Lørdag 13. april kl. 13.00

  Rykker ut til brann i kjøretøy

  Brannvesenet i Rana rykker ut etter melding om brann i et kjøretøy. Utrykningsleder melder om at de har kontroll på stedet. Det melder 100-sentralen på X/tidligere Twitter.

 • Lørdag 13. april kl. 12.55

  Anmeldt for øksebæring

  En mann i Vennesla er anmeldt for å ha båret øks på offentlig sted, skriver politiet. Vedkommende skal ikke ha utgjort noen trussel. – men publikum reagerte på at vedkommende gikk med øks, skriver politiet.

 • Lørdag 13. april kl. 12.54

  Lavere kapasitet på Ofotbanen: – Har tapt 100 millioner om dagen

  Jernmalm til over 600 fullastede tog ligger på vent i Kiruna og Svappavaara. Årsaken er den reduserte kapasiteten på Ofotbanen og Malmbanan, skriver gruveselskapet LKAB i ei pressemelding. Nå må selskapet redusere produksjonen. To avsporinger i desember og februar resulterte i store økonomiske konskevenser, med tap på over 100 millioner i inntekter om dagen. Avsporingen stoppet trafikken i 76 dager. Administrerende direktør i LKAB, Jan Moström, etterlyser høyere kapasitet på jernbanen. – Leveransekapasiteten er lavere enn vår produksjon. Kan vi ikke sammen med Trafikverket og BaneNor for alvor øke kapasiteten, tvinges vi til mer drastiske tiltak. Da må pelletsverk og tilhørende anrikningsverk og gruveproduskjon stenges. Det innebærer tap av personale, opplyser Moström i pressemeldingen.

 • Lørdag 13. april kl. 12.54

  Lavere kapasitet på Ofotbanen: – Har tapt 100 millioner kroner om dagen

  Jernmalm til over 600 fullastede tog ligger på vent i Kiruna og Svappavaara. Årsaken er den reduserte kapasiteten på Ofotbanen og Malmbanan, skriver gruveselskapet LKAB i ei pressemelding. Nå må selskapet redusere produksjonen. To avsporinger i desember og februar resulterte i store økonomiske konskevenser, med tap på over 100 millioner i inntekter om dagen. Avsporingen stoppet trafikken i 76 dager. Administrerende direktør i LKAB, Jan Moström, etterlyser høyere kapasitet på jernbanen. – Leveransekapasiteten er lavere enn vår produksjon. Kan vi ikke sammen med Trafikverket og BaneNor for alvor øke kapasiteten, tvinges vi til mer drastiske tiltak. Da må pelletsverk og tilhørende anrikningsverk og gruveproduksjon stenges. Det innebærer tap av personale, opplyser Moström i pressemeldingen.

 • Lørdag 13. april kl. 12.50

  To fotgjengere påkjørt i Molde

  Ingen er alvorlig skadet.

 • Lørdag 13. april kl. 12.47

  To kritisk skadd etter ulykke på E6 i Ås

  To menn er sendt til Ullevål sykehus etter en ulykke på E6 ved Korsegården i Ås i retning Oslo. Tilstanden skal være kritisk for begge. En tredje person er også involvert i ulykken, men skal ikke være alvorlig skadd. – En bil har kommet i stor hastighet og kjørt inn i en bil bakfra, opplyser operasjonsleder Atle Vesttorp i Øst politidistrikt. Politiet meldte om ulykken klokken 12.29. E6 ble stengt i nordgående felt, men ble åpnet igjen en times tid etter ulykken. Det oppsto lange køer i retning Oslo, men E6 var åpen og trafikken fløt bra igjen i 13.30-tiden. Omtrent samtidig meldte politiet om nok en ulykke på E6 i Follo. I sørgående retning i Nøstvettunnelen, som ligger rundt en mil nord for ulykkesstedet i Ås, var minst tre biler involvert i en påkjørsel bakfra. Ingen personer ble alvorlig skadet i denne ulykken.

 • Lørdag 13. april kl. 12.47

  To skadd etter ulykke i Nøstvettunnelen

  Sydgående løp i Nøstvettunnelen langs E6 i Ås ble lørdag ettermiddag stengt etter en ulykke hvor fire biler var involvert. Ulykken skjedde ved 12.40-tiden. En person ble hardt skadd og annen kritisk skadd. Begge ble kjørt til sykehus. Ifølge politiet skyldtes ulykken en påkjørsel bakfra. Ulykken førte til lange køer på stedet. Ved 14.20-tiden var det ryddet på stedet og Nøstvettunnelen gjenåpnet for trafikk i sydgående retning.

 • Lørdag 13. april kl. 12.47

  Hardt skadd etter ulykke i Nøstvettunnelen

  Sydgående løp i Nøstvettunnelen langs E6 i Ås er stengt etter en ulykke hvor minst tre biler er involvert, melder politiet i Øst på X. En person er hardt skadd og kjøres til sykehus. Politiet melder at ulykken skyldes en påkjørsel bakfra. Det er også lange køer på stedet i retning Oslo.

 • Lørdag 13. april kl. 12.42

  Til topps i Janteloppet etter fall og stavbytte

  Torleif Syrstad som representerer Lundamo IL vant årets utgave av Janteloppet som avsluttes på Pelleståva ved Hafjell. – Vi visste at det ville bli en sliteløp i dag, sa vinneren til NRK etter målgang. Syrstad måtte bytte stav hele tre ganger, og falt en gang underveis i løpet. – Det har vært en litt hektisk dag, oppsummerte han. Syrstad ble etterfulgt av Runar Skaug Mathisen og Max Novak. Løpet var årets siste i Ski Classics sammendraget. Emilie Fleten gikk til topps i kvinneklassen hun vant med over 8 og et halvt minutt ned til Karolina Hedenström. Nadine Fähndrich ble nummer 3. – En fantastisk dag. Jeg må bare takke smørerne, de gjorde en fantastisk jobb, sa hun til NRK. Lørdag klokken 13:30 går 20 kilometeren av stabelen. Bildet er tatt etter at Torleif Syrstad vant Vasaloppet i mars i år.

 • Lørdag 13. april kl. 12.38

  To personer alvorlig skadet etter trafikkulykke ved Ås

  En bil skal ha kommet i høy hastighet og kjørt inn i en annen bil.

 • Lørdag 13. april kl. 12.33

  Skal søke etter antatt omkommet person etter brann

  Personen som ikke er funnet etter en brann på Lillehammer er antatt omkommet, melder politiet i en pressemelding Fire personer kom seg ut av boligen på egen hånd. Politiet opplyser at de vil søke etter personen som ikke er gjort rede for så fort forholdene tillater det.

 • Lørdag 13. april kl. 12.25

  Israel advarer Iran etter skipskapring

  Et skip ble lørdag bordet av iranske spesialsoldater i Omanbukta i nærheten av Hormuzstredet. Israel advarer nå Iran.

 • Lørdag 13. april kl. 12.21

  Syrstad til topps i Janteloppet - Fleten satte tidenes seiersmargin

  Torleif Syrstad fikk utbytte av gode ski og vant det 93 kilometer lange Janteloppet. Emilie Fleten seiret også rekordklart.

 • Lørdag 13. april kl. 12.21

  Gondolulykken: Over 40 sitter fortsatt fast

  Syv helikoptere jobbet i natt for å redde ned de 184 passasjerene som ble sittende fast etter dødsulykken i en taubane utenfor i feriebyen Antalya i Tyrkia i går kveld.

 • Lørdag 13. april kl. 12.20

  Innbrudd i Sandnes

  Det har vært et innbrudd i en konteiner ved Kvadrat. Politiet fikk melding kl. 10.16 melding om hendelsen. Innbruddet skal ha skjedd i løpet av natten. Politiet har vært på stedet og sikret spor. Politiet anslår at det er stjålet verdier for cirka 3000 kroner.

 • Lørdag 13. april kl. 12.16

  MC-ulykke i Larvik: En person skadet

  Ulykken har skjedd i et boligfelt.

 • Lørdag 13. april kl. 12.13

  Trafikkulykke i Larvik

  Nødetatene er i Larvik etter melding om en trafikkulykke. En MC skal ha kjørt i et tre. Føreren, en kvinne i slutten av 50-årene, er ved bevissthet og blir undersøkt, opplyser politiet.

 • Lørdag 13. april kl. 12.11

  Meglertopp advarer om usunt marked: – Liker ikke det jeg ser

  – Det siste året har mange satt seg på gjerdet. Nå ramler de ned i hopetall.

 • Lørdag 13. april kl. 12.04

  Varsler utvidelser av Lågendeltaet

  Statsforvalteren varsler oppstart for to mindre utvidelser av Lågendeltaet naturreservat i Lillehammer. Dette er et tiltak for å kompensere for den negative påvirkningen ny E6 vil ha i området. En eventuell utvidelse av naturreservatet vil i hovedsak innebære ferdselsforbud. I juni 2023 besluttet regjeringen å ta ut areal fra Lågendeltaet Naturreservat for å bygge ut ny E6. Forslaget skal i første omgang ut på høring.

 • Lørdag 13. april kl. 11.54

  Røykutvikling i butikk i Kopervik

  Brannvesenet har rykket ut til en butikk med røykutvikling i Kopervik i Karmøy. De fikk melding om hendelsen kl. 11.38. Nødetatene er på stedet. Brannvesenet opplyser at det har røykt fra et sikringsskap. Det er ingen spredningsfare og ingen fare for kunder og ansatte.

 • Lørdag 13. april kl. 11.45

  Undersøker uventet dødsfall

  Politiet er på en adresse i Verdal i Trøndelag etter et uventet dødsfall. Det skriver de på meldingstjenesten X. Det er så langt ingenting som tyder på at det har skjedd noe straffbart. Pårørende er varslet. Politiet mottok meldingen om dødsfallet kl. 10.21 i formiddag ifølge politiets operasjonssentral.

 • Lørdag 13. april kl. 11.44

  Vannlekkasje i Bamble

  En vannlekkasje ble oppdaget på Feset i Bamble kommune klokken 01:00 i natt. Over 800 kubikk vann har lekket ut, og høydebassenget er tomt, skriver Varden. Flere hundre husstander, butikker og en skole er uten vann. Alle sør for Vest-Bamble aldershjem er berørt. Kommunen har innført et kokepåbud for alle berørte. og jobber med å løse problemet. De håper vannet er tilbake klokken 12.

 • Lørdag 13. april kl. 11.40

  Mann arrestert i Tønsberg

  En mann i 30-årene ble innbrak og satt i arresten tidligere i dag. Det skjer etter mannen var overstadig beruset, støyende, kranglete og forstyrret andre i bygget der han oppholdt seg i Tønsberg, skriver politiet.

 • Lørdag 13. april kl. 11.39

  Største fiskebeslag noensinne i Saltdal

  803 kilo hvitfisk ble beslaglagt av Tollkontrollen 21. mars i år, melder Avisa Nordland. Aldri før har det blitt beslaglagt så store mengder, forteller Ingunn Skogheim, seksjonssjef i Tolletaten for Helgeland - Salten, til avisa. Det var en rumensk Mercedes Sprinter som ble stoppet i kontroll ved Junkerdal tollsted. Beslaget bestod av en fryseboks med fiskefilet, fem isoporkasser med hvit fisk og to kar med sløyd fisk. Utførselskvoten for fisk er 18 kilo, og du må kunne dokumentere at du har fisket fisken selv. Fisket må skje i regi av en registrert turistfiskevirksomhet, ifølge Tolletaten.

 • Lørdag 13. april kl. 11.39

  Innbrot på byggeplass i Bergen

  Det har vore eit innbrot på ein byggeplass på Kleppestø i Bergen. Det er mellom anna stolen 230 meter med kopar-kabel, melder politiet.

 • Lørdag 13. april kl. 11.28

  Syklist påkjørt

  En syklist ble påkjørt i Kristiansand sentrum lørdag formiddag. Syklisten fremstår ikke alvorlig skadet. Vedkommende blir kjørt til sykehus for å bli undersøkt videre, skriver politiet.

 • Lørdag 13. april kl. 11.28

  Melding om påkjørt syklist

  Det er meldt om at en syklist er påkjørt i Kristiansand. Skadeomfang er ukjent men syklist er bevisst, skriver politiet.

 • Lørdag 13. april kl. 11.21

  Nøkkelspillerens ekstreme belastning: – Kan være veldig vanskelig

  Eliteseriens egen «Rodri» har full forståelse for at den originale Rodri kan bli sliten av hardkjøret.

 • Lørdag 13. april kl. 11.08

  Mekling i gang for hotell- og restaurantbransjen

  Meklingen er i gang i lønnsoppgjøret for ansatte i hoteller, restauranter og flycatering. Om partene ikke blir enige, blir det streik mandag.

 • Lørdag 13. april kl. 11.00

  Gaute Berg Næss (27) fornyer «Gauteshow» til sesong to

  Komikeren røper at det ikke bare er lett å booke gjester til den nye sesongen av NRK-serien.

 • Lørdag 13. april kl. 10.44

  Trafikkuhell i Stavanger

  Politiet melder om at det har vært et trafikkuhell ved innkjørsel til Siddishallen i Stavanger. Politiet fikk melding om uhellet kl. 10.25, og er nå på stedet. Det er kun én bil involvert. Bilen har kjørt på en midtrabatt i et lyskryss. Trafikken flyter greit, og det er ikke snakk om personskade. Bilen er ikke kjørbar. Bilberger er på vei.

 • Lørdag 13. april kl. 10.41

  Helgeværet byr på utfordrende forhold for småbåter

  Helgeværet byr på stiv kuling i store deler av Nordland langs kysten, med vindkast opptil 20 meter i sekundet. Yr.no går ut med gult farevarsel, og advarer mot å dra ut med små fritidsbåter. Farevarselet indikerer også fare ved å ferdes i fjellet. Vinden forventes å øke utover lørdagen, og minke søndag morgen.

 • Lørdag 13. april kl. 10.27

  Valdresflye framleis stengt

  Fylkesveg 51 over Valdresflye er framleis stengt grunna uver. Vegtrafikksentralen melder at dei skal gjere ei ny vurdering om vegen klokka 12.00.

 • Lørdag 13. april kl. 10.17

  Tidligere Hamkam-formann er død

  Hamkam-legenden Anders Laastad Greve Løberg døde onsdag 10. april. Han ble 91 år gammel. Greve Løberg var formann i klubben mellom 1973 og 1977. Det skriver HamKam på sine Hjemmesider.

 • Lørdag 13. april kl. 10.15

  Politiet avbrøt utdrikkingslag

  Politiet i Trondheim måtte lørdag formiddag avbryte et utdrikkingslag på Dragvoll. Meldingen de fikk gikk ut på at fire mørkkledde menn med finlandshetter, tok med seg en kvinne med bind for øynene ut i skogen. I tillegg var kvinnen surret med gaffateip rundt armene. Politiet rykket ut og tok en alvorsprat med de involverte, skriver de på X.

 • Lørdag 13. april kl. 10.15

  «Bortførte» kvinne - var utdrikningslag

  Politiet har tatt en alvorsprat med de involverte.

 • Lørdag 13. april kl. 10.12

  Enebolig i Bergen solgt til 1,6 mill. over prisantydning

  – Dette er kanskje noe av det mest karakteristiske jeg har vært borti.

 • Lørdag 13. april kl. 9.53

  Skaper debatt

  Kritikere mener Nikes nye OL-drakter for kvinner er sexistiske.

 • Lørdag 13. april kl. 9.43

  Leter etter savnet gutt i Kopervik

  Det er satt i gang en leteaksjon etter en 15 år gammel gutt i Kopervik i Karmøy. Politiet og frivillige er i området og søker etter gutten. Han er veldig slank, 170 cm, har mørk brunt hår, og skal ha gått med en sort dunjakke med pels rundt hetten. Han har lyse bukser og lys hettegenser. Han bærer trolig på en veske. – Hvis noen har sett gutten, vil vi gjerne ha kontakt med dem, sier politiets operasjonsleder Irene Ragnhildstveit i Sør-Vest politidistrikt. Politiet kan ringes på telefon 02800.

 • Lørdag 13. april kl. 9.43

  Leteaksjon avblåst i Kopervik

  Det ble satt i gang en leteaksjon etter en 15 år gammel gutt i Kopervik i Karmøy. Men kl. 10.09 ble den savna gutten funnet ute i Haugesund sentrum. Han fremstår i forholdsvis god form, men kjøres til legevakten for en sjekk, melder politiet. Politiet og frivillige var i morgentimene ute og lette etter 15-åringen.

 • Lørdag 13. april kl. 9.42

  Veg stengt i Samnanger

  Fv 5128 Kvitingsvegen like før Frøland Kraftverk er stengt grunna eit tre som hat tatt med seg fleire linjer. Eviny er varslar, melder Vegtrafikksentralen vest.

 • Lørdag 13. april kl. 9.34

  To til sykehus etter ulykke i Atlanterhavstunnelen

  To personer er brakt til sykehus etter en ulykke i Atlanterhavstunnelen lørdag morgen. En person har fått førerkortet beslaglagt.

 • Lørdag 13. april kl. 9.25

  Eldhus brent ned på Bulandet

  Eit eldhus er brent på Sandøyna på Bulandet, melder 110 Vest. Brannmannskap er på staden og fortel at det ikkje er fare for spreiing til andre hus. Fem personar har drive sløkkingsarbeid før brannvesenet var på plass. Desse blir tilsett av helse grunna at dei har fått i seg noko røyk. Ifølge politiet skal det ikkje har vore personar i eldhuset då brannen starta.

 • Lørdag 13. april kl. 9.23

  Til topps med lavpris

  Elegante hotellrom sentralt plassert til lavere pris? Hva er galt med det? Ingen verdens ting, mener hotellgründer og eks-politiker Martin Smith-Sivertsen (58).

 • Lørdag 13. april kl. 9.08

  Melding om innbrudd

  Det er meldt om innbrudd i bedrift i Agderparken i Arendal. Det skal være stjålet verktøy fra stedet, skriver politiet, som undersøker stedet.

 • Lørdag 13. april kl. 9.07

  Klart for utsolgt skifest i Hafjell

  Lørdag 13. april går Janteloppet, både 20 kilometer og festen, den såkalte «Janteburn» er utsolgt. 20 kilometeren har start klokken 13:30 i dag. Det er også mulig å delta i en lengre versjon på 100 kilometer. Der går også profesjonelle skiløpere og rennet inngår i Ski Classics. Dette løpet startet klokken 8 lørdag morgen. I fjor ble herreklassen vunnet av Eirik Augdal, mens Ragnhild Haga var raskest av kvinnene. Janteloppet arrangeres i regi av den tidligere storløperen Petter Northug. Rennet ble arrangert for første gang i 2018. Bildet er fra Janteloppet i 2019.

 • Lørdag 13. april kl. 9.03

  Truet gjester med jernstang

  I Sarpsborg skal en mann i 20-årene ha truet andre gjester på et utested med jernstand fredag kveld. Noe inventar ble ødelagt, men ingen ble skadet. Hendelsen løste seg uten dramatikk da patrulje kom frem, melder Øst politidistrikt. Mannen var beruset og ble kjørt til politiets arrest. Han blir anmeldt for skadeverk og ordensforstyrrelse.

 • Lørdag 13. april kl. 8.45

  På tide å bytte ut den gamle vannkokeren?

  De beste modellene gir deg mange temperaturer å velge mellom.

 • Lørdag 13. april kl. 8.41

  Refs etter Besseberg-dom: – Viste ingen vilje til å rydde opp

  Tidligere Wada-topp Linda Hofstad Helleland er ikke overrasket over den knusende dommen mot Anders Besseberg (78). Nå ber hun om et nytt regelverk.

 • Lørdag 13. april kl. 8.36

  Seks drept i knivangrep på kjøpesenter i Sydney

  Åtte mennesker ble sendt til sykehus, blant dem var en ni måneder gammel baby, ifølge lokale medier.

 • Lørdag 13. april kl. 8.36

  Australsk avis: Fire drept i knivstikking på kjøpesenter i Sydney

  Flere personer skal ha blitt knivstukket. Ifølge The Sydney Morning Herald er fire drept.

 • Lørdag 13. april kl. 8.20

  Leteaksjon i Indre Østfold

  Det pågår det en leteaksjon etter en 17 år gammel gutt i Askim og omegn. Han har vært savnet siden fredag kveld. Han forsøker trolig å unngå andre og er ikke vurdert til å være farlig for andre, melder Øst politidistrikt. Politiet oppfordrer beboere i området om å undersøke bakhager, garasjer og andre steder det er mulig å gjemme seg. Lørdag morgen er uniformert, frivillig mannskap satt inn i leteaksjonen. De søker i nærområder og kan ta seg inn i hager og liknende. Fra Røde Kors deltar ca. 20 personer og flere fra Akershus er ventet. Norsk Folkehjelp har med 17 personer i leteaksjonen. I tillegg deltar Norske redningshunder med 14 hundeekvipasjer. Det opplyser operativ leder Petter Dahlgren fra Røde Kors. Den savnede er 189 cm, slank, har lyst krøllete hår. Han hadde på seg beige hettegenser, svart Levis- bukse og hvite Nike Air sko

 • Lørdag 13. april kl. 8.20

  Funnet etter leteaksjon i Askim

  En 17 år gammel gutt som var meldt savnet i Askim siden fredag kveld, er funnet i god behold. Det opplyser Øst politidistrikt. Det ble lett etter gutten hele natt til lørdag. Fra lørdag morgen deltok Røde Kors med ca. 20 personer og flere fra Akershus var ventet. Norsk Folkehjelp hadde med 17 personer i leteaksjonen. I tillegg bisto Norske redningshunder med 14 hundeekvipasjer, ifølge operativ leder Petter Dahlgren fra Røde Kors.

 • Lørdag 13. april kl. 8.19

  Ville slutte med søppelfiske - får fortsette likevel

  Miljødirektoratet vil fortsette med ordningen «Fishing for litter», en ordning hvor fiskere kan levere avfall gratis ved elleve havner langs kysten, melder Lofotposten. Prosjektet hadde en prøveperiode i 2016-2017, og ble forlenget ut 2023 til tross for at Miljødirektoratet ønsket å fase ordningen ut i 2022. Nå skal den fortsette også i 2024. Siden prosjektets oppstart har det blitt samlet over 1300 tonn avfall. Miljødirektoratet bevilger 2,6 millioner kroner for å fortsette ordningen ut 2024.

 • Lørdag 13. april kl. 8.16

  Fleire slagsmål i Bergen sentrum

  Natt til laurdag var det fleire som ikkje klarte å oppføre seg. To gongar måtte politiet rykke til meldingar om slagsmål. Like over midnatt rykka dei til Standgaten der ein person hadde fått ei kutt i panna. To gjerningspersonar forlate staden før politiet var framme. Like før kl. 03 måtte politiet igjen rykke ut til melding om slagsmål, denne gong ved Nedre Ole Bulls plass. Der blei tre personar vist vekk frå sentrum.

 • Lørdag 13. april kl. 8.15

  Rolig natt i Rogaland

  Det har vært en relativt rolig natt i politidistriktet med et titalls ordensoppdrag og noen voldssaker, som skal undersøkes nærmere, melder politiet. Syv saker endte med bortvisninger. Oppdragsmengden har vært jevnt fordelt over hele distriktet med en liten hovedvekt på Stavanger.

 • Lørdag 13. april kl. 8.13

  Bilbrann på Tonstad

  Politi rykket ut etter en melding om en personbil som hadde skader og stod forlatt i vegbanen. Noen minutter senere kom det en ny melding om at bilen stod i brann og at personer hadde forlatt åstedet i en annen bil. Disse ble stoppet av en patrulje og ble kontrollert. Politiet etterforsker saken.

 • Lørdag 13. april kl. 8.09

  Faktisk.no: Dette er ikke Antarktis

  Nei, ingen av disse bildene er fra Antarktis. Verken blomstene eller isbjørnen finnes der.

 • Lørdag 13. april kl. 8.02

  Nattens hendelser

  En bilfører kjørte i grøfta på Langenesveien i Kristiansand i natt. Politiet skriver at vedkommende var påvirket av alkohol, og er mistenkt for å ha kjørt i påvirket tilstand. Personen ble ikke skadet i hendelsen. Det har vært en forholdsvis rolig natt for patruljene på Agder, skriver politiet. – Det har vært en del folk ute på byen, men vi har vært synlig til stede i byene i hele distriktet. To personer ble bedt om å forlate Kristiansand sentrum, og to er anmeldt for urinering på offentlig sted. En beruset mann er satt i politiarresten fordi han skal ha vært kranglete og truet politiet i Kristiansand sentrum. I tillegg er russen er i gang med feiringen, skriver politiet. Det skal ikke ha kommet mange klager inn til politiet, og ifølge dem har russen i stor grad hørt på politiet når de har fått beskjed om å dempe seg.

 • Lørdag 13. april kl. 7.59

  De siste timene

  Tobarnsmoren ble kvalt og brent av ekssamboeren. Nå forteller bestevenninnen og familien om hennes siste timer.

 • Lørdag 13. april kl. 7.58

  Qantas omdirigerer flygninger for å unngå Iran

  Det australske flyselskapet Qantas omdirigerer sine flygninger mellom Perth og London for å unngå iransk luftrom.

 • Lørdag 13. april kl. 7.46

  Leka-ferga er innstilt

  Alle fergeavganger til og fra Leka er innstilt fram til klokka 13.40 lørdag. Årsaken er hviletidsbestemmelsene for mannskapene, melder selskapet Torghatten.

 • Lørdag 13. april kl. 7.43

  Mistanke om ruskjøring

  En mann i 30-årene er mistenkt for ruskjøring etter en kontroll i Nærøysund natt til lørdag. I Trondheim kjørte ni for fort i en fartskontroll på Bjørndalsbrua. Høyeste hastighet ble målt til 80 km/t i en 60-sone, melder politiet.

 • Lørdag 13. april kl. 7.07

  Kjernekraft, halleluja!

  Det er neppe veien til det lovede land, men vi bør allikevel prøve.

 • Lørdag 13. april kl. 7.04

  Krangler om blåfargen i sjokoladepapiret: – Forsøk på etterligning

  Til uken møtes Orkla og Mondelez i retten, for å avgjøre hvem som har rett til å selge luftig sjokolade i blått papir.

 • Lørdag 13. april kl. 7.00

  Ukuelig Langeland! Bokanmeldelse: «Makten og æren»

  Det er gått 21 år siden supersuksessen «Wonderboy». Nå seiler Henrik H. Langeland (51) inn i et krevende farvann med et epos om gamle penger.

 • Lørdag 13. april kl. 5.23

  Familien på tre våknet til brann: – Tenkte bare på at jeg måtte vekke mamma og pappa

  – Hadde det ikke vært for sønnen vår, hadde vi ikke vært her nå.

 • Lørdag 13. april kl. 5.15

  Én person ikke gjort rede for etter brann på Lillehammer – fire sendt til legevakt

  – Én person er ikke gjort rede for etter en brann i en enebolig på Lillehammer. Fire andre er fraktet til legevakt og blir ivaretatt av helsevesenet, forteller operasjonsleder Øyvind Bakken ved Innlandet politidistrikt til NRK. Nødetatene fikk melding om brannen klokken 02.30 natt til lørdag. – Brannvesenet jobber fortsatt med slukking, opplyser operasjonsleder Bakken ved 05:00-tiden lørdag morgen. Kommunalt kriseteam er varslet for å ivareta de involverte. – Det er for tidlig å si noe om årsak til brannen. Det er så langt ikke mistanke om noe straffbart, sier Bakken. Brannen er i et område med flere boliger. – Pr. nå er det ikke spredningsfare til andre boliger, sier han.

 • Lørdag 13. april kl. 5.15

  Boligbrann i Lillehammer

  Fire personer fraktet til legevakt etter brann i enebolig ved Lillehammer natt til lørdag. Brannvesenet jobber fortsatt med slukking av brannen. – En person er ikke gjort rede for, melder politiet Innlandet på X.

 • Lørdag 13. april kl. 5.15

  Én person er ikke gjort rede for etter brann på Lillehammer

  – Én person er ikke gjort rede for etter en brann i en enebolig på Lillehammer. Fire andre er fraktet til legevakt og blir ivaretatt av helsevesenet, forteller operasjonsleder Øyvind Bakken ved Innlandet politidistrikt til NRK. Nødetatene fikk melding om brannen klokken 02.30 natt til lørdag. – Brannvesenet jobber fortsatt med slukking, opplyser operasjonsleder Bakken ved 05:00-tiden lørdag morgen. Kommunalt kriseteam er varslet for å ivareta de involverte. – Det er for tidlig å si noe om årsak til brannen. Det er så langt ikke mistanke om noe straffbart, sier Bakken. Brannen er i et område med flere boliger. – Pr. nå er det ikke spredningsfare til andre boliger, sier han.

 • Lørdag 13. april kl. 5.03

  Én savnet etter brann i Lillehammer

  Fire personer ble sendt til legevakten etter brann i en enebolig natt til lørdag. Én person er antatt omkommet.

 • Lørdag 13. april kl. 4.59

  Hadde 550 kilo fisk for mye – fikk kraftig bot

  Et utenlandsk reisefølge fikk 112.900 kroner i bot da de ble stanset på grensen i Kautokeino med altfor mye fisk i lasten.

 • Lørdag 13. april kl. 4.43

  «Jeg kjente det, noe var galt»

  Leon (2) ble sendt hjem fra legevakten med falsk krupp. To dager senere lå han i kunstig koma.

 • Lørdag 13. april kl. 4.13

  Trump sier han vil vitne i hysjpenge-saken

  USAs ekspresident Donald Trump sier han vil vitne i den såkalte hysjpenge-saken som starter mandag.

 • Lørdag 13. april kl. 4.00

  Russerne dukket opp med en «skilpadde-tank»

  De ukrainske militære sperret øyne opp da de oppdaget denne russiske monster-doningen.

 • Lørdag 13. april kl. 3.57

  Revering til salgs hos Kronofogden – tilhørte gjengtopp

  Ringen er et symbol for Foxtrot-lederen «Den kurdiske reven».

 • Lørdag 13. april kl. 3.18

  14 ordførere på Vestlandet med oppdretts-opprop mot regjeringen

  14 ordførere på Vestlandet har skrevet under på et opprop mot regjeringen for å få utsatt et vedtak om fiskeoppdrett som de mener vil få store konsekvenser. Ti av ordførerne tilhører Arbeiderpartiet og Senterpartiet. De protesterer mot et vedtak om at oppdrettsnæringen av miljøhensyn må redusere produksjonen med 6 prosent de neste to årene, skriver TV 2. Også i forrige toårsperiode måtte oppdrettet i området reduseres. Området går fra Karmøy til Stad. – Vi har farget Sognefjorden rød politisk, men jeg tenker at fanken heller, det spørs hvor lenge det blir værende sånn om vi ikke snart blir lyttet til, sier ordfører Kjell Eide (Ap) i Hyllestad kommune. Ordførerne ber om at vedtaket utsettes, men fiskeri- og havbruksminister Cecilie Myrseth (Ap) sier at det ikke er aktuelt. Hun påpeker imidlertid at oppdrettsselskaper kan få unntak på visse vilkår. (NTB)

 • Lørdag 13. april kl. 3.08

  Funnet død i forlatt kirke – tror kjæresten planla drapet

  22-åringen ble funnet i fosterstilling med en stein bak ryggen.