Nyheter:

  • I dag kl. 5.17

    Fox News: Dødt løp i vippestatene

    WASHINGTON (VG) Natt til lørdag kom den konservative nyhetskanalen Fox News med en måling som viser dødt løp i vippestatene mellom Harris og Trump. Kort fortalt betyr det at Harris kan vinne valget.

  • I dag kl. 4.33

    Isbilsjåførens våte mareritt: – Den verste sommeren

    – Det verste er å bare vente i bilen, mens det regner masse.

  • I dag kl. 3.46

    E18 i østgående retning stengt ved Grimstad etter ulykke

    E18 er stengt i østgående retning ved Vik i Grimstad etter at en bil skal ha kollidert og skal stå i brann. Bilens fører er ute av bilen og blir fraktet til sykehus i Arendal, melder Agder politidistrikt natt til lørdag. Ved 4-tiden opplyser Agder politidistrikt at veien ble åpnet i løpet av kort tid, men at avkjøring til Spedalen ville forbli stengt en tid fremover.

  • I dag kl. 3.26

    Låve overtent i Innlandet – meldt om eksplosjoner og røyk

    Låven er overtent, og brannmannskapene jobber for å hindre spredning til nærliggende bygninger, opplyser politiet.

  • I dag kl. 3.05

    Måneden som rystet verden

    WASHINGTON (VG) For en måned siden i dag møttes Donald Trump og Joe Biden til debatt. Det ble starten på de mest dramatiske dagene, ukene og måneden i amerikansk politikk etter krigen.

  • I dag kl. 3.01

    Guardiola åpen for ny kontrakt: – Utelukker absolutt ikke å forlenge

    – Jeg elsker å være her, sier manageren. Erling Braut Haaland sier han er klar for ny sesong.

  • I dag kl. 1.55

    Anne Frank-maleri i Bergen ødelagt: – Veldig leit

    Kritikken har haglet etter at gatekunstneren Töddel malte Anne Frank med palestinaskjerf. Nå har noen malt over bildet.

  • I dag kl. 1.34

    Moren til drepte Emilia (14): – Har ikke akseptert det ennå

    Emilia var på vei til sitt første pyjamasparty da hun ble drept. Saken ryster Sverige.

  • I dag kl. 0.53

    Båtbrann i Oslo

    Nødetatene rykket ut til en brygge på Frognerstranda i Oslo rundt 0145 natt til lørdag etter melding om brann i en kabincruiser Det ble meldt om stor spredningsfare. – Det var full fyr i båten da vi fikk meldingen, sier operasjonsleder Per-Ivar Iversen ved Oslo politidistrikt til NRK. Brannen spredte seg til nærliggende båter. – Det tok etter hvert fyr i to båter som lå på hver siden av den båten brannen startet i, sier Iversen. Men brannen spredte seg ikke ytterligere. – Båten som brannen startet i er totalskadd, og det er mindre skader på de to andre, sier operasjonslederen. Det er ikke meldt om noen skadde. – Vi har fått bekreftet at det ikke har vært personer om bord i noen av båtene, sier Iversen. ort tid etter hadde brannvesenet kontroll og hadde slukket brannen. Brannvesenet driver med etterslukking, og brannårsak er foreløpig ukjent.

  • I dag kl. 0.53

    Båtbrann i Oslo - stor spredningsfare

    Det brenner i tre båter etter at det begynte å brenne i en cabincruiser ved Frognerstranda i Oslo rundt midnatt natt til lørdag. – Det er stor spredningsfare, opplyser politiet. Like før klokken 1 hadde brannen spredd seg – og det brant i tre båter. – Det er noe avstand til de neste båtene så spredningsfaren er noe begrenset, opplyste politiet i Oslo da. Det skal ikke ha vært noen personer i noen av båtene – og det er ikke meldt om skadede personer. (NTB/NRK)

  • I dag kl. 0.53

    Båtbrann i Oslo – stor spredningsfare

    Siste: Brannen er slukket Det brenner i tre båter etter at det begynte å brenne i en cabincruiser ved Frognerstranda i Oslo rundt midnatt natt til lørdag. – Det er stor spredningsfare, opplyser politiet. Like før klokken 1 hadde brannen spredd seg – og det brant i tre båter. – Det er noe avstand til de neste båtene så spredningsfaren er noe begrenset, opplyste politiet i Oslo da. Det skal ikke ha vært noen personer i noen av båtene – og det er ikke meldt om skadede personer. – Brannvesenet har kontroll på brannen. Det er tre båter som er skadet i brann, melder operasjonsleder Per-Ivar Iversen ved Oslo politidistrikt klokken 01.07 (NTB/NRK)

  • I dag kl. 0.51

    Kraftig brann i flere båter i Oslo

    Tre båter er skadet etter hendelsen.

  • I dag kl. 0.51

    Brann i fortøyd båt i Oslo: – Stor spredningsfare

    Politiet opplyser at nødetatene er på vei.

  • I dag kl. 0.09

    Céline Dion med comeback i spektakulær OL-seremoni

    Kort tid etter OL-ilden var tent dukket superstjernen opp som avslutning på kvelden i Paris.

  • I dag kl. 0.01

    Melding om mulig båtulykke ved Kristiansand

    Nødetatene og redningsressurser er på vei til Tømmerstø i Kristiansand etter melding om en båt som mulig har kjørt på skjær. Skadeomfang er ikke kjent, melder Agder politidistrikt 23.57 fredag kveld. Meldingen oppdateres.

  • I dag kl. 0.01

    Rykket ut etter melding om mulig båt som hadde kjørt på et skjær

    Nødetatene og redningsressurser rykket ut til Tømmerstø i Kristiansand etter melding om en båt som mulig hadde kjørt på skjær. Skadeomfang var da ikke kjent, meldte Agder politidistrikt 23.57 fredag kveld. I en oppdatering klokken 00:15 melder politiet at de har vært i kontakt med flere personer som har sett en båt kjøre på skjær, for deretter å kjøre videre. Personene om bord skal ikke være skadd. Redningsaksjonen avsluttes. Politiet blir i området for å se etter den aktuelle båten.