Nyheter:

  • Søndag 20. oktober kl. 23.46

    – Stygg ripe i lakken

    – Dette er en stor og stygg ripe i lakken for norsk klubbhåndball, sier NRKs håndballekspert Håvard Tvedten om at Vipers Kristiansand går konkurs. Han tror dette blir den største skandalen i håndball-Europa dette året. – Å løfte så mye kapital på så kort tid var det jo få av oss som levnet en stor sjanse. Men når man ikke klarer å skape butikk av et lag som vinner Mesterligaen tre år på rad, så er det jo ikke liv laga, sier han. Søndag kveld kom beskjeden om at håndballeventyret Vipers er over. Klubben kommer til å slå seg konkurs etter at styret mente det ikke var forsvarlig med videre drift.

  • Søndag 20. oktober kl. 23.23

    Dolket resten i ryggen

    Det tristeste er ikke at et luftslott er historie, men at en håndballklubb svek og snek seg til sportslig suksess på falske forutsetninger.

  • Søndag 20. oktober kl. 23.23

    Den kommende landslagssjefen om Vipers-konkurs: – Forferdelig trist

    Den kommende landslagssjefen Ole Gustav Gjekstad mener gamleklubben Vipers har hatt «en merkelig strategi over lang tid».

  • Søndag 20. oktober kl. 23.17

    Mol og Sørum slet seg til ny tittel på verdenstouren

    Anders Mol og Christian Sørum var i kjempetrøbbel, men fant en vei til sin tredje strake turneringsseier på verdenstouren i sandvolleyball.

  • Søndag 20. oktober kl. 23.05

    Gjekstad om gamleklubbens fall: – Veldig trist og tragisk

    Ole Gustav Gjekstad tok Vipers Kristiansand til tre strake titler i Champions League. Han synes det er rart å se hvor raskt klubben har raknet. Søndag kveld kom beskjeden om at håndballeventyret Vipers er over. Klubben kommer til å slå seg konkurs etter at styret mente det ikke var forsvarlig med videre drift. – Veldig trist, og tragisk for alle de som nå mister jobben. Spesielt å se utviklingen av en klubb som har gått fra markedsbasert virksomhet, til å bli en tiggervirksomhet på kort tid, skriver Gjekstad i en tekstmelding til NTB. Han var hovedtrener i Vipers fra 2018 til 2023. I denne perioden vant klubben alt av hjemlige titler, og etter hvert ble det også stor suksess i Europa. Gjekstad ga seg i jobben etter finaleseieren i mesterligaen i fjor sommer. I dag leder han danske Odense, men fra 1. januar tar han over som norsk landslagssjef på kvinnesiden. (NTB)

  • Søndag 20. oktober kl. 22.41

    Formel 1-drama mellom Norris og Verstappen: – Dette kommer til å bli diskutert

    Ferrari’ene var i en klasse for seg i USA Grand Prix. Men det var kampen om 3. plassen alle fulgte med argusøyne.

  • Søndag 20. oktober kl. 22.21

    Trump jobbet på McDonald's i valgkampstunt

    Donald Trump byttet ut dressjakken med forkle da han søndag tok på seg en svært midlertidig rolle som McDonald's-ansatt på et valgkamp-stunt i Philadelphia.

  • Søndag 20. oktober kl. 22.02

    Ventes kraftige vindkast også i Trøndelag

    Det er sendt ut farevarsel og ventes vindkast også i Trøndelag døgnet som kommer. I utsatte steder i fjellet varsles lokalt kraftige vindkast på 30-35 meter i sekundet ifølge yr.no. Dette gjelder sørlige deler av Trøndelag og fra ca klokka 04.00 i natt. Mandag ettermiddag er det varslet at det kan bli kraftige vindkast på 27-33 m/s fra sørvest som vil treffe ytre strøk av Trøndelag. Vinden vil gradvis avta natt til tirsdag, først i sør.

  • Søndag 20. oktober kl. 22.02

    Innlandet leder TV-innsamlingen

    Så langt leder Innlandet innsamlinga til TV-aksjonen. Én av ti kroner kommer nemlig fra Innlandet, viser den foreløpige oversikten. Innlandet fylkeskommune har gitt mest, med 377.000 kroner for alle innbyggerne i fylket. Næringslivet har bidratt med i snitt 3264 kroner. Og så langt har innbyggerne i Engerdal kommune gitt mest med nesten 140 kroner per innbygger.

  • Søndag 20. oktober kl. 21.58

    Måtte ta tog for fly

    38 flypassasjerer måtte ta tog fra Bodø til Mo i Rana søndag kveld, forteller Widerøe i en e-post til NRK. Flyet som egentlig skulle fra Bodø til Trondheim, via Mo i Rana, fikk tekniske utfordringer og måtte returnere til Bodø, der Widerøe har teknisk mannskap. Passasjerene som skulle til Mo i Rana fikk altså plass på et tog, mens de som skulle til Trondheim blir plassert på nye flygninger.

  • Søndag 20. oktober kl. 21.27

    Stenger Frodeåstunnelen om natten

    I neste uke blir Frodeåstunnelen i Tønsberg stengt om natten, skriver Tønsbergs Blad. Tunnelen blir stengt fra klokken 21.00 på kvelden til 06.00 på morgenen, mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. I forrige uke ble det klart at det må gjøres omfattende veiarbeid på strekket mellom rundkjøringen på Kilen og tunnelinngangen.

  • Søndag 20. oktober kl. 21.13

    Slåssing på Trondheim Torg

    Det har vært slåssing på stedet og politiet har kontroll på flere ungdommer som løp, melder politiet. Politiet oppdaterer like etter klokka 22.00 at en fornærmet mann er fraktet til St. Olavs hospital. Flere tenåringer har vært med på volden. Politiet anmelder forholdet og en person er satt i arrest.

  • Søndag 20. oktober kl. 21.10

    LSK-krisen fortsetter - Fagermo må fortsatt vente på første seier

    Innbytter Jeppe Kjær avgjorde kampen med en nydelig scoring i andre omgang. Dansken dro seg fri og hamret ballen i mål. Fredrikstad vant 2-1 over Lillestrøm som befinner seg i en dyp sportslig krise og er sist på tabellen. I Dag-Eilev Fagermos andre kamp som LSK-trener ble det nok et tap, denne gangen i Eliteserien. Det første kom i cupen mot Molde. Lillestrøm hadde ikke vunnet på elleve seriekamper før møtet mot Fredrikstad. Kanarifuglene lå sist på tabellen og kun seier var godt nok på bortebane. Fredrikstad lå på en sjetteplass før kveldens møte og kunne med seier for alvor melde seg på i medaljekampen og kjempe om europacupspill neste sesong. Like etter pause fikk Fredrikstad straffespark. Midtstopper Sigurd Kvile var på tur framover og ble felt av Ruben Gabrielsen. Morten Bjørlo var sikker fra elleve meter og dermed 1-0 til Fredrikstad, Like etter fikk Lillestrøm en kjempesjanse på hjørnespark. Men Fredrikstad-keeper Jonathan Fischer vartet opp med en feberredning på headingen til Thomas Lehne Olsen. Og bare minutter senere kom utlikningen. Ruben Gabrielsen fikk kranglet inn ballen etter en corner, og dermed stod det 1-1 i plankebyen. Men så kom altså Jeppe Kjær og ødela kvelden for Lillestrøm, som altså fortsatt ligger sist i Eliteserien. Med fem seriekamper igjen ligger laget to poeng bak Odd. Det er tre poeng opp til Haugesund på kvalifiseringsplassen. Fredrikstad er oppe på en femteplass, bare ett poeng bak Molde på bronseplassen. Topp fire gir Europa-spill neste sesong.

  • Søndag 20. oktober kl. 21.10

    LSK-nedturen fortsetter – kontroversiell straffe og tap i Fagermos første seriekamp

    (Fredrikstad – Lillestrøm 2–1) Dag-Eilev Fagermo har fått ansvaret for å redde LSK, men fikk seg en kalddusj i Fredrikstad.

  • Søndag 20. oktober kl. 21.07

    Matoma om skolesaken: – Hadde ikke levd i dag hvis det hadde rammet meg

    Tom Stræte Lagergren (33) – kjent som Matoma – mener skolenedleggelsene handler om liv og død. Han bruker seg selv som eksempel.

  • Søndag 20. oktober kl. 21.05

    Bilbrann i Midtre Gauldal

    Det har vært en bilbrann i Midtre Gauldal, melder politiet. Brannvesenet har slukket brannen. Det var flammer fra panser da brannvesenet kom frem. Det skal være to involverte personer som sier de ikke har inhalert røyk ifølge politiet.

  • Søndag 20. oktober kl. 21.00

    Hamas-lederens død: - Bidrar åpenbart til en svekkelse

    Drapet på Yahya Sinwar skaper reaksjoner på begge sider, sier ekspertene.

  • Søndag 20. oktober kl. 20.42

    Trump på «Mækkern»

    Donald Trump bak disken hos McDonald's, værkaos og store muskler. Dette er ukens bilder.

  • Søndag 20. oktober kl. 20.40

    Resultatrush på Børsen: – Spent på om DNB har nådd toppen

    Børsgiganter som DNB, Equinor, Hydro og Kongsberg står på menyen denne uken. Boligmarkedet kommer også i søkelyset.

  • Søndag 20. oktober kl. 20.18

    Potetgullpose og politikermiddag – gigabud under TV-aksjonen

    100.000 kroner for Frank Løkes potetgullpose? Ja, takk!

  • Søndag 20. oktober kl. 20.12

    Gjerpen og Larvik tapte

    Både Gjerpen Skien og Larvik håndballklubb tapte sine kamper i eliteserien i håndball for kvinner søndag kveld. Gjerpen tapte 26–25 mot Fana, mens Larvik spilte mot Tertnes og tapte 28–29.

  • Søndag 20. oktober kl. 20.08

    Vipers Kristiansand slår seg konkurs

    Det bekrefter styreleder i klubben Peter Gitmark, etter at søndagens styremøte er avholdt.

  • Søndag 20. oktober kl. 20.04

    Haiket til Nordkapp: – Utrolig slitsomt

    På et tidspunkt var Oliver Bergset (24) sikker på at hele prosjektet gikk i grus.

  • Søndag 20. oktober kl. 19.58

    «Hjalmar» beste norske tegneserie

    Tegneserieskaper Nils Axle Kanten fra Brumunddal ble lørdag tildelt Sproing-prisen for beste norske tegneserie i 2023. Prisen fikk han for stripeserien Hjalmar som biserie i Billy- og Pondus-bladene. I tillegg står Hjalmar daglig i drøyt 30 aviser og blader i Norge og utlandet. Sproingprisen er en nasjonal pris som har blitt delt ut av Norsk Tegneserieforum siden 1987.

  • Søndag 20. oktober kl. 19.48

    Stenger fylkesveg grunnet stor skredfare

    Fylkesveg 609 mellom Heilevang og Hestvika stenges grunnet stor skredfare. Det melder Vegtrafikksentralen Vest. Omkjøring skjer via fylkesvei 57. Ny vurdering er ventet mandag klokken 15.

  • Søndag 20. oktober kl. 19.46

    Gitmark: – Tror det blir uenighet

    Styret i Vipers Kristiansand skal nå i et styremøte for gjøre en vurdering om det er grunnlag for å drive håndballaget videre eller ikke. – Det kommer sannsynligvis til å bli uenighet, og det må vi diskutere nå, sier styreleder Peter Gitmark i forkant av møtet. Han forteller at det har kommet inn to substansielle pengegaver i dag. – Om de ulike gavene og sponsormulighetene er tilstrekkelig må styret ta stilling til.

  • Søndag 20. oktober kl. 19.43

    Titalls kalver sto igjen på land og ropte på moren: – Det verste vi har opplevd

    Reineier Isak Mathis Triumf mistet over hundre dyr da de gikk gjennom isen.

  • Søndag 20. oktober kl. 19.42

    Trafikkuhell i Bjørnafjorden

    En person er sendt til legevakt, etter et trafikkuhell med en motorsykkel. Gamle E39 ved Nygård nord for Tøsdalkrysset i Bjørnafjorden var tidligere stengt grunnet ulykken, men skal være åpen for trafikk igjen 19.45.

  • Søndag 20. oktober kl. 19.39

    Innlandet foreløpig på 5. plass i TV-aksjonen

    Før opptellingen av de innsamlede pengene fra bøssebærere over hele landet, viste tallene at det var kommet inn nærmere 75 millioner kroner til aksjonen, ifølge NTB. I halv åtte-tiden sto Innlandet på 5. plass nasjonalt med litt over seks millioner kroner innsamlet. Basert på innbyggertall, sto Vang og Engerdal på topplista med over 88 kroner per innbygger. Årets TV-aksjon, som er den 50. i rekken, går inntektene til Barnekreftforeningen og etablering av familiehus. Det skal etableres familiehus ved universitetssykehusene i Tromsø, Trondheim, Bergen og Oslo – hvor barn med alvorlig sykdom og deres familie kan bo sammen mens barnet får behandling.

  • Søndag 20. oktober kl. 19.39

    KRS med tap

    Kristiansand topphåndball tapte mot Follo 35–36 i eliteserien. Kampen ble spilt på Aquarama i Kristiansand.

  • Søndag 20. oktober kl. 19.33

    Curtis Jones ble helten – Liverpool vant storkampen mot Chelsea

    (Liverpool - Chelsea 2–1) Han skaffet straffespark, fikk en straffe fratatt av VAR, og så sikret han seieren. Curtis Jones (23) var involvert i det meste på Anfield.

  • Søndag 20. oktober kl. 19.30

    Tapte mot Sarpsborg

    Sarpsborg tok en svært viktig 2-0-seier mot HamKam i jakten på overlevelse i Eliteserien. Triumfen gjør at Sarpsborg klatrer opp på 29 poeng, der også HamKam ligger med fem kamper igjen. (©NTB)

  • Søndag 20. oktober kl. 19.29

    Tsjekker har ført 100 millioner gjennom et norsk telefonsalgfirma

    Omfanget av mistenkelige pengeoverføringer gjennom telefonsalgfirmaet Windmill på Jessheim vokser.

  • Søndag 20. oktober kl. 19.15

    Ellevill sum for Franks potetgullpose

    Frank Løkes bidrag til TV-aksjonen, en potetgullpose fra Mount Everest, er nå oppe i 75. 000 kroner, skriver Dagbladet. – Pengene går til en god sak, og det er veldig hyggelig å kunne bidra litt, sier han. At potetgullposen skulle bli såpass populær, var ikke Løke forberedt på. – Nei, det hadde jeg ikke sett for meg. Jeg så for meg et par tusenlapper, maks.

  • Søndag 20. oktober kl. 19.15

    Ellevill sum for Frank sin potetgullpose

    Frank Løkes bidrag til TV-aksjonen, en potetgullpose fra Mount Everest, er nå oppe i 75. 000 kroner, skriver Dagbladet. – Pengene går til en god sak, og det er veldig hyggelig å kunne bidra litt, sier han. At potetgullposen skulle bli såpass populær, var ikke Løke forberedt på. – Nei, det hadde jeg ikke sett for meg. Jeg så for meg et par tusenlapper, maks.

  • Søndag 20. oktober kl. 19.07

    Tajik får støtte til annenplass fra Oslo

    Et stort flertall i nominasjonskomiteen i Oslo Ap vil ha Hadia Tajik (41) på annenplass til stortingsvalget.

  • Søndag 20. oktober kl. 19.03

    Odd med livsviktig poeng i bunnstriden – Viking-smell i medaljejakten

    Odd sjokkerte medaljejagende Viking, men Stavanger-laget sikret poeng i 3-3-kampen med et svært sent utligningsmål.

  • Søndag 20. oktober kl. 19.00

    Odd med livsviktig poeng i bunnstriden

    Odd sjokkerte medaljejagende Viking, men Stavanger-laget sikret poeng i 3-3-kampen med et svært sent utligningsmål, skriver NTB. Bilal Njie trodde han hadde sikret Odd-seier med sin scoring i siste ordinære spilleminutt, men fem minutter på overtid reddet Nick D'Agostino Viking-poeng. Sheriff Sinyan og Ree (selvmål) sørget for tomålsledelse til Odd etter 19 minutter. Henrik Heggheim reduserte etter 35, før Lars-Jørgen Salvesen utlignet til 2–2 ti mutter før slutt. Odd snudde en vond trend søndag og tok et viktig poeng. Skien-laget har igjen kamper mot nedrykksrival Lillestrøm (b), Brann (h), Sandefjord (b), Bodø/Glimt (h) og Haugesund (b). Odd har vunnet bare én av sine siste åtte kamper.

  • Søndag 20. oktober kl. 18.59

    Brann i hytte i Alver

    Brannvesenet meldte søndag kveld om brann i en gammel hytte i Alver. Det skal ikke befinne seg personer i hytta, som skal ha vært overtent. – Brannen virker å være slått ned. Sak opprettes, skriver operasjonsleder i politiet Frode Kolltveit i en oppdatering 19.34.

  • Søndag 20. oktober kl. 18.54

    Viking utliknet på overtid

    Nå står det 3-3 mellom Viking og Odd i Stavanger. Nick D'Agostino scorte for hjemmelaget.

  • Søndag 20. oktober kl. 18.54

    Sarpsborg 08 vant over HamKam

    I Eliteserien har Sarpsborg 08 vunnet 2-0 over HamKam på bortebane. Dermed sikrer sarpingene seg tre viktige poeng i kampen for å unngå nedrykksplass.

  • Søndag 20. oktober kl. 18.52

    Runar vant stort i europacupen

    Runar Sandefjord knuste CSM Bucuresti 37–25 i europacupen i håndball søndag, skriver NTB. Det var tydelig klasseforskjell på lagene i Sandefjord. Runar ledet 16–9 til pause og fikk en enda større luke i 2.-omgangen. Magnus Aasvestad og Robin Wulvik hamret begge inn sju mål for laget som ledes av Bjarte Myrhol. På papiret var rumenske CSM Bucuresti hjemmelag i søndagens kamp, men den ble spilt i Runars arena. Returoppgjøret spilles allerede mandag kveld.

  • Søndag 20. oktober kl. 18.49

    Odd i ledelsen helt i sluttminuttene

    Bilal Njie setter i ballen i mål for Odd rett før kampslutt, og Odd leder nå 3–2 over Viking.

  • Søndag 20. oktober kl. 18.45

    ØIF vant i Europacupen

    Håndballaget ØIF Arendal vant 37–35 over Bianco Monte Drama søndag kveld i Europacupen. Det avgjørende returoppgjøret spilles neste helg, skriver Agderposten. Europacupen er på nivå tre i EHFs turneringssystem, rangert bak mesterligaen og europaligaen. Den er ikke åpen for lag fra de høyest rangerte nasjonene, skriver NTB.

  • Søndag 20. oktober kl. 18.39

    Obaidli-show sikret viktig seier for Storhamar i Champions League

    Anniken Obaidli var kampens store spiller da Storhamar vant 25-23 hjemme over rumenske Gloria Bistrita i mesterligaen søndag ettermiddag. Dermed tok Storhamar sin andre seier i mesterligaen denne sesongen. Hamar-klubben står totalt med fem poeng og ligger på 5.-plass i gruppe A. Det er de to beste fra hver gruppe som tar seg direkte videre til sluttspillet, mens 3.- til 6.-plassen må ut i en kvalifisering. Etter en jevn første omgang kunne Storhamar gå til pause med 13-11 ledelse på Hamar. Anniken Obaidli var omgangens toppscorer med fire fulltreffere. Vertene fikk også en frisk start på andre omgang da de raskt gikk opp i 18-13-ledelse. Rumenerne kneppet innpå utover omgangen, men Storhamar kunne likevel slippe jubelen løs da kampen ble avblåst til 25-23-seier. Obaidli fortsatte målshowet i andre omgang og avsluttet kampen som toppscorer med åtte nettkjenninger. Danila So Delgado ble Gloria Bistritas mestscorende med sine seks mål. Storhamar tok også nylig en knallsterk 27-25-seier over kriserammede Vipers. (©NTB)

  • Søndag 20. oktober kl. 18.38

    Viking utlignet til 2–2

    Lars-Jørgen Salvesen setter ballen bak Odds keeper, og det står nå uavgjort 2–2 i Stavanger.

  • Søndag 20. oktober kl. 18.33

    Trafikkulykke i Alver

    To personer sendes til sykehus i luftambulanse, etter at en motorsykkel havnet i grøften i Alver. Begge skal være våkne og bevisste, men skadeomfanget utover dette er ukjent. I en oppdatering 19.31 skriver operasjonsleder i politiet Frode Kolltveit at nødetatene i ferd med å avslutte på stedet, og at sak opprettes. Vegen er åpen, men kan bli stengt i perioder.

  • Søndag 20. oktober kl. 18.33

    Trafikkulykke i Alver – luftambulanse på veg

    Brannvesenet melder om en motorsykkel som har havnet i grøften i Alver. To personer er involvert i ulykken, men begge er våken og bevisst. Alle nødetater er på stedet, og en luftambulanse er på veg. Trafikken går forbi ulykkesstedet.

  • Søndag 20. oktober kl. 18.31

    Jennifer Lawrence venter sitt andre barn

    Skuespilleren og ektemannen Cooke Maroney utvider familien.

  • Søndag 20. oktober kl. 18.28

    Avviser påstand om økt dødelighet

    Fagrådet for hjertemedisin i Helse Nord avviser påstandene om økt dødelighet ved Nordlandssykehuset etter at de fikk et eget PCI-senter. Etableringen av et eget såkalt PCI-senter i Bodø, for behandling av pasienter med hjerteinfarkt, har vært omstridt i mange år. I april antydet et ekspertutvalg at dødeligheten for denne gruppen pasienter hadde økt ved Nordlandssykehuset etter at de fikk sitt eget PCI-tilbud. I rapporten understreket ekspertgruppa imidlertid at tallene var såpass usikre at de burde undersøkes nærmere. Helse Nord satte så ned et eget utvalg som skulle se på om dette stemte. Nå har rapporten deres kommet, og ifølge Dagens Medisin viser det seg at det ikke har vært økt dødelighet ved Nordlandssykehuset. Usikkerheten skyldes blant annet at Nordlandssykehuset har registrert dødsfallene annerledes enn UNN, skriver Avisa Nordland. Og at flere pasienter har dødd av andre ting enn hjerteinfarkt.

  • Søndag 20. oktober kl. 18.18

    To mål av Alexander Sørloth

    (Atlético Madrid-CD Leganes 3–1) Endelig kom Alexander Sørloth (28) i målprotokollen. Attpåtil to ganger.

  • Søndag 20. oktober kl. 18.04

    Branntilløp i Trondheim

    Det har vært et branntilløp sentralt i Trondheim. Politiet melder at det har skjedd i forbindelse med matlaging og at brannvesenet er på stedet.

  • Søndag 20. oktober kl. 18.01

    Trafikkuhell i Tonstadkrysset

    Politiet rykker ut til et trafikkuhell i Tonstadkrysset i Trondheim. Det er ingen personskade. Politiet og bilberging er på stedet.

  • Søndag 20. oktober kl. 18.00

    Sammenstøt i Grillstadtunnelen

    Det har vært et sammenstøt mellom to biler på sørsiden av Grillstadtunnelen i Trondheim, melder politet. Tunnelen er stengt. Patrulje er på vei. De involverte er oppegående. Politet oppdaterer med at det har vært et sammenstøt i lav fart. Det er ikke personskade. Bilene er ute av tunnelen og den kan nå åpnes.

  • Søndag 20. oktober kl. 18.00

    Voldshendelse i Sandefjord

    Politiet er på Burger King på Pindsle i forbindelse med melding om en voldshendelse. En voksen mann skal ha vært voldelig og kjeftet på to unge gutter. Politiet har snakket med guttene og sett på video av hendelsen. En voksen person har brutt inn i guttenes lekeslåssing og avbrutt dette. Det har ikke skjedd noe straffbart, men guttene har blitt redde. Foresatte er varslet.

  • Søndag 20. oktober kl. 17.59

    Skandalescener i Allsvenskan - Stockholm-derby avlyst

    Med et kvarter igjen av Stockholm-derbyet mellom Hammarby og Djurgården i Allsvenskan ble kampen avbrutt på grunn av pyrobruk. Kampen blir ikke spilt ferdig i kveld.

  • Søndag 20. oktober kl. 17.56

    Opplysninger til VG: Moxnes-ledelse i stortingsplass-kampen

    Vinden har snudd for tidligere Rødt-leder Bjørnar Moxnes i striden om å få den gjeve annenplassen på Oslo-partiets stortingsliste kommende valg.

  • Søndag 20. oktober kl. 17.49

    Lager «Smash!»-kopi: – En ren og skjær takk for sist

    Sjokolade-topp svarer med samme mynt. Ser du likheten?

  • Søndag 20. oktober kl. 17.46

    Fallulykke i Trondheim

    Legevaktslege, ambulanse og politiet har rykket ut i forbindelse med en fallulykke fra lift i Trondheim. Den skadde er våken og blir undersøkt av helsepersonell. – Personen har skader i skulder og arm, sier operasjonsleder hos politiet, Kirsten Bergstrøm. Politiet oppdaterer klokka 18.20 med at det ikke har vært en arbeidsulykke, men fall fra stige. Den skadde er kjørt videre med ambulanse til St. Olavs hospital.

  • Søndag 20. oktober kl. 17.37

    Viking reduserte mot Odd

    Henrik Heggheim reduserer for hjemmelaget Viking i kampen mot Odd. Målgivende fra Sander Svendsen. Nå står det 1-2 til Odd i Stavanger.

  • Søndag 20. oktober kl. 17.35

    Bilbrann i Hordvik

    110-sentralen Vest meldte søndag ettermiddag om en brann i en dieselbil i Hordvik. Det var først fare for spredning til et hus like i nærheten, men i en oppdatering 17.46 skriver operasjonsleder i politiet Frode Kolltveit at det er kontroll på brannen. Det er ikke meldt om personskader. Politiet oppretter sak på brannen, og bilberger er rekvirert.

  • Søndag 20. oktober kl. 17.35

    Bilbrann i Hordvik – fare for spredning til hus

    110-sentralen Vest melder om en brann i en dieselbil i Hordvik. – Fare for spredning til hus, skriver brannvesenet. Nødetatene er på veg til stedet. Det er så langt ikke meldt om personskader.

  • Søndag 20. oktober kl. 17.33

    Hyttenavn skapte reaksjoner - kommunen snur

    Sauda kommune ga en ny dagsturhytte navnet «Ørneredet», men koblingen til Adolf Hitlers sommersted falt ikke i god jord hos mange.

  • Søndag 20. oktober kl. 17.20

    Odd scorte nok en gang

    Sheriff Sinyan setter nok en ball i nettet for bortelaget Odd. Dermed leder skienslaget 2-0 på SR-Bank Arena i Stavanger. Midtstopperen setter pannebrasken på ballen og styrer den i mål helt nede til venstre etter 19 minutter.

  • Søndag 20. oktober kl. 17.15

    Odd i ledelsen mot hjemmelaget Viking

    Odd leder 1-0 i kampen mot Viking i eliteserien i fotball for herrer. Målscorer for Odd var Etzaz Hussain. Han satte et hjørnespark rett i mål etter 15 minutter.

  • Søndag 20. oktober kl. 17.13

    Tre kilometer med gang- og sykkelveger

    I løpet av oktober åpner Innlandet fylkeskommune tilsammen nesten tre kilometer med gang- og sykkelveger i Ringsaker. Vegene er oppgradert i anledning utskiftning av vann- og avløpsledninger. Prosjektene ser så langt ut til å holde seg innenfor kostnadsrammen på 76 millioner kroner, ifølge fylkeskommunen. – Vi håper trafikantene ser på dette som en investering som vil bedre fremkommeligheten og trafikksikkerheten for gående og syklende, sier enhetsleder Tommy Skjærbekk i Innlandet fylkeskommune i en pressemelding.

  • Søndag 20. oktober kl. 17.12

    Strømbrudd i Lillestrøm

    Rundt 3500 abonnenter er uten strøm i Lillestrøm- og Kjeller-området, ifølge Elvia. De har folk ute for å forsøke å rette feilen. Det er foreløpig uklart hva årsaken er, skriver Romerikes Blad. – Vi prøver å finne ut av det akkurat nå. Nå skal strømmen kobles inn bit for bit for å se hva feilen kan skyldes. Vi håper på å få tilbake strømmen på kort tid, sier sier Morten Schau, kommunikasjonssjef i Elvia, til avisen.

  • Søndag 20. oktober kl. 17.12

    Strømmen tilbake i Lillestrøm

    Rundt 3500 abonnenter var uten strøm i Lillestrøm- og Kjeller-området søndag ettermiddag, ifølge Elvia. Kundene var strømløse i en drøy time. Ved 17.40-tiden er strømmen tilbake. Det er foreløpig uklart hva årsaken var, skriver Romerikes Blad.

  • Søndag 20. oktober kl. 16.56

    John Stones ble City-helt i siste sekund etter dramatisk VAR-sjekk

    Wolverhampton raste etter den kontroversielle avgjørelsen.

  • Søndag 20. oktober kl. 16.55

    Bil i autovernet i Vindafjord

    Politiet fikk i 16-tiden melding om et trafikkuhell på E134, Haukelivegen. Et kjøretøy med fire personer har kjørt i autovernet. Alle fremstår som uskadde. Trafikken ble dirigert på stedet, og bergingsbil ble rekvirert. Like før klokken 17 melder politiet at trafikken går som normalt igjen.

  • Søndag 20. oktober kl. 16.43

    Gitmark: – Ikke i mål

    Tre og en halv time før Vipers holder styremøte søndag kveld sier styreleder Peter Gitmark til NRK at de fremdeles ikke er i mål. – Vi er helt avhengig av å få flere gaver inn for å nå målet, sier Gitmark. Han bekrefter at de har fått inn en ny gave i dag, men at de fortsatt trenger at nye melder seg på. Klubben er avhengig av å lykkes med å samle inn opp mot 25 millioner kroner i løpet av denne uken. Fremtiden skal avgjøres på et styremøte søndag kveld.

  • Søndag 20. oktober kl. 16.35

    Bortviste mann i Tønsberg

    Politiet har bortvist en mann fra Kaldnes i Tønsberg fordi han var til sjenanse for folk i området. Mannen var i 50-årene.

  • Søndag 20. oktober kl. 16.28

    Kronprinsen til Tønsberg

    Kronprins Haakon kommer til SIKT-konferansen i Tønsberg, skriver Tønsbergs Blad. Konferansen samler rundt 200 deltakere fra hele landet, inkludert representanter fra næringslivet, gründermiljøet, offentlig sektor, organisasjoner, kultur, idrett, media og akademia. Åpningen av SIKT-konferansen skjer tirsdag 29. oktober

  • Søndag 20. oktober kl. 16.27

    Brann vant fotballklassikeren på Lerkendal

    Brann holdt unna det massive presset til Rosenborg i andre omgang og tok tre viktige poeng i medaljekampen. Bergenserne vant 1-2 foran et fullsatt Lerkendal. Brann tok ledelsen allerede etter sju minutter. Emil Kornvig raget høyest inne i feltet etter frispark. Headingen ble reddet, men dansken banket inn returen til 0-1. Like etter pause fikk bortelaget straffespark. RBK-keeper Sander Tangvik reddet først forsøket fra Aune Heggebø, men Heggebø satte inn returen og dermed 0-2, og ellevill jubel i Brann-leiren. Sverre Nypan tente håpet i Trøndelag med sin redusering. Men Rosenborg kom aldri nærmere Brann i Trondheim. Med dagens triumf er Brann oppe på 49 poeng på en andreplass på tabellen, bare fem poeng bak Bodø/Glimt. Rosenborg blir stående på 40 poeng på en femteplass. – Dette var helt konge, det satt langt inne i dag, men det var deilig, sier matchvinner Aune Heggebø til TV 2. – Utrolig gøy i en vanskelig fotballkamp. Når vi går opp til 2-0 i andre omgang vet vi at det blir trøkk fra Rosenborg, men gutta gjør en fantastisk innsats, sier Brann-trener Eirik Horneland til TV 2. – Det er to ulike omganger. Brann er det beste laget i i første omgang og får igjen for det intensive presset sitt. Vi responderer bra etter straffesparket og dermed er det kjedelig at vi sitter igjen med ingenting, sier Rosenborg-spiller Markus Henriksen. – Vår målsetting har vært tydelig, at nå skal vi gjøre alt for å oppnå en europacupplass. Det er fem kamper igjen og vi skal gjøre alt vi kan for å klare det, sier Rosenborg-trener Alfred Johansson.

  • Søndag 20. oktober kl. 16.27

    Nytt bluss-stopp og straffedrama da Brann tok skalpen på RBK

    Nå fester bergenserne grepet om en mulig plass i Champions League.

  • Søndag 20. oktober kl. 16.20

    Farevarsel: Venter vindkast på 19-22 m/s

    Mandag morgen fra firetiden er det satt gult farevarsel for kraftige vindkast i deler av Vestland, Innland, Møre og Romsdal og Sør-Trøndelag. Ved ytre strøk og utsatte steder i fjellet lokalt kan det komme kraftige vindkast på 30-35 m/s, mens det i indre strøk er ventet lokalt kraftige vindkast på 27-30m/s og i Innlandet på 19-22 m/s. Vinden vil gradvis avta mandag ettermiddag.

  • Søndag 20. oktober kl. 16.17

    Gult farevarsel for mye vind

    Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for mye vind for deler av Vestfold. Fra klokken 21 i kveld ventes det vindkast opp mot 20 meter i sekundet blant annet i Sandefjord og Larvik. Natt til mandag dreier vinden til sørvest stiv kuling 15 meter i sekundet.

  • Søndag 20. oktober kl. 16.12

    Utforkjøring i Follafoss

    Det har vært en utforkjøring i Follafoss i Steinkjer. Ambulanse er på stedet, melder politiet. En fører er involvert og fremstår uskadet. Øvrige nødetater er på vei. Bilen står til hinder for trafikk. Politiet oppdaterer med at det er lite skader på kjøretøyet, det har punktert. Bilberging er bestilt av eier selv.

  • Søndag 20. oktober kl. 16.12

    Liv (36) frykter for nærskolen: – Ordentlig alvor

    Hun måtte selv pendle nesten tre timer hver dag. Nå kjemper Liv Turtum for at barna skal slippe det samme.

  • Søndag 20. oktober kl. 16.10

    Meteorologene advarer: Fare for orkanvind

    Blå(s)mandag i vente i Ytre Sogn og på Sunnmøre!

  • Søndag 20. oktober kl. 16.08

    Oppjusterer farevarsel

    Det er sendt ut oransje farevarsel for svært kraftige vindkast i Ytre Sogn og på Sunnmøre fra mandag morgen. På kysten kan det bli orkan. Ifølge varselet vil vinden øke fra klokken 04 mandag morgen. I indre strøk er det snakk om kraftige vindkast på mellom 27 og 30 meter per sekund, og i Innlandet mellom 19 og 22 meter per sekund. Utover ettermiddagen er det ventet at vinden avtar, først fra sør. Farevarselet kan føre til kansellerte avganger for ferge, fly eller annen transport, advarer meteorologene.

  • Søndag 20. oktober kl. 15.53

    Fortsetter med krimtekniske undersøkelser

    Politiet fortsetter søndag med krimtekniske undersøkelser på stedet i Drangedal der en kvinne i 50-årene ble funnet død lørdag ettermiddag. – Vi vet ikke hvor lenge vi kommer til å være der for å gjøre undersøkelser, sier Øystein Skottmyr i politiet. Kvinnen ble funnet utendørs av forbipasserende, og er sendt til obduksjon.

  • Søndag 20. oktober kl. 15.53

    Brann i bil i Bjørnafjorden

    110-sentralen melder om at det har vært brann i en bil som står parkert i garasje i Bjørnafjorden. – Brannen opplyst å være slukket. En person skal ha pustet inn røyk, skriver operasjonsleder i politiet Frode Kolltveit. Brannmannskap er på stedet. Politi og ambulanse er også på veg.

  • Søndag 20. oktober kl. 15.52

    Vålerenga med ny bragd: Forsvarte ligatittelen

    (Vålerenga-Kolbotn 3–0) VIF er seriemestere etter en ny maktdemonstrasjon. Nå venter gullfest i hovedstaden.

  • Søndag 20. oktober kl. 15.52

    Vålerenga sikret seriegullet tre kamper før slutt

    Vålerenga trengte en seier mot Kolbotn for å sikre seg seriegullet i Toppserien. Den sjansen lot de ikke gå fra seg. Målene fra Karina Sævik og en Olaug Tvedten-dobbel sørget for voldsom Vålerenga-jubel. – Dette er jeg veldig stolt og glad for. Det har vært sesongens store mål, sier Vålerengas trener Nils Lexerød til NRK. Dette er klubbens tredje seriegull, de to forrige kom i henholdsvis 2020 og 2023. Pokalen ble derimot ikke hevet etter kamp – det ble ei heller noe sjampanjesprut. Seriegullet skal feires i siste hjemmekamp 16. november når Vålerenga møter LSK Kvinner. – Det er å spille cupfinale og inspirerende å spille i Mesterligaen, men det å vinne serien to år på rad, har vært det store målet. – Vi har samlet en gjeng som har fått jobbet over tid, med en klar retning og idé om hva vi vil gjøre. Og som har jobbet utrolig godt sammen. Nå er vi på et høyere nivå enn noen gang, sier Lexerød. Vålerenga er hele elleve poeng foran serietoer Brann. Kolbotn er tredje sist i Toppserien, men styrer etter alt å dømme unna nedrykk.

  • Søndag 20. oktober kl. 15.41

    Sparkesykkel og bil har støtt sammen på Romerike

    Det har vært et trafikkuhell i Lillestrøm der en sparkesykkel og en bil har støtt sammen. Politiet opplyser at det var to ungdommer på sparkesykkelen. I en oppdatering skriver politiet at det kan se ut som om sparkesykkelen har brutt vikeplikten i et veikryss. – Foreldrene til guttene er nå på stedet og det blir tatt en alvorsprat med guttene. Saken løses ved skademelding, ifølge operasjonsleder Ronny Mangseth. Det er ambulanse på stedet, og det skal være snakk om mindre skader i form av skrubbsår, ifølge politiet. De to på sparkesykkelen blir trolig fraktet til legevakta for en sjekk.

  • Søndag 20. oktober kl. 15.40

    Starter etterforskning etter voldshendelse

    En tipsvideo fra natt til søndag viser at en person blir sparket i ansiktet mens vedkommende ligger på bakken. Videoen viser slåssing mellom fotballsupportere i Trondheim sentrum. Nå starter politiet etterforskning, melder Adresseavisen.

  • Søndag 20. oktober kl. 15.40

    Starter etterforskning etter supporterbråk

    En tipsvideo fra natt til søndag viser at en person blir sparket i ansiktet mens vedkommende ligger på bakken. Videoen viser slåssing mellom fotballsupportere i Trondheim sentrum. Nå starter politiet etterforskning, melder Adresseavisen. – Uten at jeg kjenner foranledningen, så er det vi ser på videoen stygg vold mot en forsvarsløs person på bakken. Vi oppretter en sak og starter en etterforskning på saken, sier etterforskningsleder Eivind Frengen til avisa søndag ettermiddag.

  • Søndag 20. oktober kl. 15.38

    Angrer på jobben jeg tok

    Jeg trives ikke på den nye arbeidsplassen min. Men sier jeg opp selv, har jeg ikke rett på dagpenger til jeg finner en ny, skriver innsenderen.

  • Søndag 20. oktober kl. 15.32

    Håndball: Storhamar-damene gruset gjestene på hjemmebane

    Søndag møtte håndballspillerne fra Storhamar Elite bunnlaget Haslum Damer. Første omgang endte med 14-10, andre med 16-9. Med det gikk Storhamar Elite seirende ut av søndagens kamp med 30-19. Storhamar Elite ligger på tredje plass i eliteserien med ni poeng etter fem spilte kamper.

  • Søndag 20. oktober kl. 15.17

    Bjerksæter-dobbel sikret hjemmeseier

    Amalie Hoftun Bjerksæter og resten av KIL/Hemne hadde full kontroll i søndagens 1. divisjonskamp mot TIL 2020. Like etter timen spilt satte Bjerksæter inn kampens første scoring, før hun bare ti minutter senere satte ballen i mål igjen, og sørget for 2–0 til hjemmelaget på Hemne Sparebank Arena. Trønderne klatrer med det opp til 5. plass på tabellen, mens gjestene fra Nord-Norge blir liggende nest sist i serien, og står i reell fare for nedrykk.

  • Søndag 20. oktober kl. 15.15

    Glimt på kvalikplass

    Bodø/Glimt kvinner vant 1-0 over AaFK Fortuna søndag, og går med det forbi AafK og inntar kvalikplass i førstedivisjon. Tre kamper gjenstår av sesongen, hvor førsteplass rykker direkte opp til Toppserien, mens andreplass spiller kvalifisering mot sisteplass i Toppserien.

  • Søndag 20. oktober kl. 15.12

    Nytt grep: Derfor kan Norges Bank snart kjøpe kroner

    Rentestrateg ser Norges Banks kommende pengegrep som en del av innsatsen for å unngå at rentesjokket i markedet høsten 2022 gjentar seg.

  • Søndag 20. oktober kl. 15.05

    Trafikkuhell på E18

    Nødetatene er ved Brattåstunellen på E18 i forbindelse med en trafikkulykke. En personbil har snurret i vegbanen og truffet tunnelveggen. To personer fremstår uskadd, men er kjørt til legevakt for sjekk. Det er mindre materielle skader, og bilen er berget ut av vegbanen. Veien er åpen for trafikk.

  • Søndag 20. oktober kl. 15.01

    Anders Mol og Christian Sørum til finale i Brasil – tuktet svenske OL-vinnere

    Anders Mol og Christian Sørum fant fram toppspillet i møtet med OL-mesterne David Åhman og Jonatan Hellvig.

  • Søndag 20. oktober kl. 14.58

    Drevland Lund på topp for Rødt

    Tobias Drevland Lund (28) fra Kragerø troner på topp på Rødt sin nominasjonsliste til stortingsvalget neste år. På plassen under finner vi Charlotte Terkelsen (43) også fra Kragerø. – Tobias har gjort en veldig god innsats på stortinget i denne perioden. Vi er glade for at han har sagt ja til å ta en ny periode på toppen av lista, sier leder av nominasjonskomiteen, Hans Ødegård.

  • Søndag 20. oktober kl. 14.57

    Seier for Rana FK - nærmer seg opprykk

    Rana FK tok sesongens 19. seier, da de slo Tiller 3-2 borte søndag. Ranværingene ledet 2-0 etter 21 minutter, men trønderne spiste opp forspranget med to tette mål rett før pause. En gavepakke ble til slutt avgjørende, da Tiller skulle spille seg ut fra egen sekstenmeter. Rana FKs toppscorer Brede Frøysa klarerte utspillet rett i mål og sørget for klubbens 13. strake seier. Nå trenger Rana FK bare å unngå tap hjemme mot Byåsen 27. oktober, så er klubben klar for 2. divisjon.

  • Søndag 20. oktober kl. 14.49

    Savnet mann hentet ut i Skien

    Søndag formiddag lette politiet etter en mann i 30-årene som var savnet fra Meierkollen i Skien. Like før klokken 13 ble det gjort funn av den savnede ved hjelp av en drone. Savnede er nå hentet ut ved hjelp av stigebil fra brannvesenet. Han fremstår som fysisk uskadd, men følges opp av helsevesenet.

  • Søndag 20. oktober kl. 14.37

    Vestfold fylkeskommune gir over 250 000 til TV-aksjonen

    Vestfold fylkeskommune bidrar med litt over 250 000 kroner til årets TV-aksjon. TV-aksjonen 2024 er tildelt Barnekreftforeningen, som skal bruke pengene til å etablere familiehus ved universitetssykehusene i Tromsø, Bergen, Trondheim og Oslo. Et enstemmig Vestfold fylkesting har vedtatt å støtte årets TV-aksjon med 256 432 kroner. – Det å være med å støtte den saken, det er vi veldig glad for, sier fylkesordfører Anne Strømøy.

  • Søndag 20. oktober kl. 14.32

    Den nye rikmannsalderen

    BOSTON – Teknologimilliardærer, som Bill Gates, Mark Zuckerberg og Elon Musk, er ikke bare blant de rikeste menneskene i historien. De er også eksepsjonelt mektige – sosialt, kulturelt og politisk.

  • Søndag 20. oktober kl. 14.22

    Tre tenåringer døde i trafikkulykke i Luleå i Sverige

    I tillegg er en ung kvinne alvorlig skadet.

  • Søndag 20. oktober kl. 14.01

    Mann kritisk skadet etter fallulykke i Nittedal

    Det ble utført livreddende førstehjelp på stedet.

  • Søndag 20. oktober kl. 14.00

    Politiet: Person har falt ned stup på Romerike

    Det har vært en fallulykke på Romerike søndag. – En person skal ha falt ned et stup. Nødetatene er på stedet og redningshelikopter er på vei, melder politiets operasjonsleder Atle Vestorp. Det er ikke kjent hvor langt pasienten har falt, men det fremstår som alvorlig, ifølge politiet. – Det jobbes med livreddende førstehjelp på stedet.

  • Søndag 20. oktober kl. 14.00

    Person falt ned stup i Nittedal. Politiet: – Kritisk skadd

    Det har vært en fallulykke i Nittedal på Romerike søndag. – En person skal ha falt ned et stup. Nødetatene er på stedet, meldte politiets operasjonsleder Atle Vestorp like før klokka 14 søndag. Det ble lenge utført livreddende førstehjelp. – Samtlige nødetater er ferdig på stedet. Pasienten er nå flydd til Ullevål sykehus, og betegnes som kritisk skadd. Det sier Melissa Krag i Øst politidistrikt til NRK. Personen har falt fire til fem meter, tror politiet. Pårørende er ikke varslet. Det var vitner til ulykken som meldte fra. – De meldte fra til nødetatene og startet umiddelbart med hjerte- og lungeredning, sier operasjonsleder Krag til NRK. Det blir ikke opprettet sak fra politiets side.

  • Søndag 20. oktober kl. 14.00

    Politiet: Person har falt ned stup i Nittedal

    Det har vært en fallulykke i Nittedal på Romerike søndag. – En person skal ha falt ned et stup. Nødetatene er på stedet, melder politiets operasjonsleder Atle Vestorp. Et redningshelikopter ble sendt til stedet, men måtte snu fordi været var for dårlig, opplyser Hovedredningssentralen Sør-Norge til Nordre Aker Budstikke. Det er ikke kjent hvor langt pasienten har falt, men det fremstår som alvorlig, ifølge politiet. – Det jobbes med livreddende førstehjelp på stedet.

  • Søndag 20. oktober kl. 13.58

    Innbrudd i DNT-hytte

    Tyver har brutt seg inn i en redskapsbod på Østtorphytta i Sarpsborg som eies av Den Norske Turistforening. Både en ATV og verktøy er stjålet, melder politiet. Det er stjålet en uregistrert militærgrønn Polaris 6-hjuling, en del verktøy som motorsag, bajonettsag og ryddesag. Politiet har gjennomført en åstedsundersøkelse og sikret spor. De ber de som har tips i saken om å ta kontakt. Innbruddet skal ha skjedd mellom torsdag kveld og lørdag ca. kl. 13.30

  • Søndag 20. oktober kl. 13.54

    Hopp-NM: Favorittseier til Akershus i lagkonkurransen

    Akershus skikrets tok en knusende seier i lagkonkurransen for kretslag under hopp-NM i Midtstubakken søndag formiddag. Kvartetten som sikret seieren besto av landslagshopperne Halvor Egner Granerud og Fredrik Villumstad, i tillegg til Adrian Thon Gundersrud og Sindre Ulven Jørgensen. Seiersmarginen endte på 124,5 poeng ned til Sør-Trøndelag skikrets på sølvplass. Granerud ble vraket på 1. laget til Akershus i lørdagens mikskonkurranse, men søndag kom revansjen med NM-gull. – Det var fair ut ifra resultatlista lørdag å plassere meg på andrelaget, men jeg skulle helst vært på førstelaget selvfølgelig. Jeg vil jo helst være på førstelaget til Norge, og når jeg ikke kommer på førstelaget til kretsen en gang, så sier det kanskje litt om bredden og styrken til Akershus. Dette er nok grunnen til at det i dag blir såpas parademarsj, selv om vi mangler verdens beste skihopper om dagen (Marius Lindvik), sier Granerud til NTB. Gundersrud åpnet ballet for NM-vinnerne med et hopp på 93,5 meter, før Jørgensen fulgte opp med et svev på 98,5 meter. Den store ledelsen kom imidlertid ikke før Villumstad leverte rennets lengste hopp på 103 meter. Granerud fullførte første omgang med et hopp på 95 meter. Det sikret dem en ledelse på 60,3 poeng ned til Sør-Trøndelag skikrets, som besto av Isak Andreas Langmo, Jo Rømme Mellingsæter, Alvin Lie og Bendik Jakobsen Heggli. Gundersrud fulgte opp med 94,5 meter i andre omgang, før Jørgensen hoppet ned til 93,5 meter. Villumstad klarte ikke følge opp kjempesvevet fra første omgang, men landet solid på 98 meter. Dermed trengte Granerud nesten bare å lande på beina for å sikre gullet, men landslagsstjernen klemte likevel til med et kjempehopp på 102,5 meter. Oslo skikrets tok bronse. Hovedstadslaget besto av Nicolai Eriksen Sundal, Leonard Fageraas, Oscar Petersen Westerheim og Kristoffer Eriksen Sundal. (NTB)

  • Søndag 20. oktober kl. 13.54

    Trafikkulykke på Herøy

    Politiet i Nordland har fått melding om en trafikkulykke på Herøy i området Sandvika. Et kjøretøy har kjørt av veien og politiet er på vei til stedet. Det fremstår ikke som det er store personskader, opplyser politiet. Det skal være tre personer involvert, som er kommet seg ut av kjøretøyet.

  • Søndag 20. oktober kl. 13.50

    Full trøkk foran toppmøte på Lerkendal

    Supportere fra Bergen er i full gang med oppkjøret foran kampen mot Rosenbrog på Lerkendal 14:30 i dag. Politiet har mønstret store styrker i byen i frykt for bråk. Natt til søndag var flere supportere fra begge leire i klinsj i sentrum av Trondheim, der politiet måtte bruke gass for å roe ned gemyttene.

  • Søndag 20. oktober kl. 13.49

    Mange har ikke sikret boligen mot ekstremvær: – Kan få store skader

    Har du sikret boligen din mot styrtregn, flom eller storm?

  • Søndag 20. oktober kl. 13.49

    Brann ved Sartor Storsenter

    Det er meldt om brann i ein brakkerigg på utsida av Sartor Storsenter i Øygarden. Brannen skal ha starta i nokre bosspann og spreidd seg til eit tomt lokale. Det var på eit tidspunkt fare for spreiing til sjølve senteret. Brannen er sløkt og det er ikkje lenger fare for spreiing, og det har ikkje brent på sjølve Sartor Storsenter. Fem personar blir sjekka av helsepersonell etter å ha pusta inn røyk i samband med sløkking av brannen. Politiet snakkar med vitne på staden.

  • Søndag 20. oktober kl. 13.49

    DNB øker fastrenten på boliglån: – Uvanlig

    De faste boliglånsrentene til DNB har både gått opp og ned den siste tiden. De hyppige endringene blir omtalt som uvanlig av banken selv.

  • Søndag 20. oktober kl. 13.48

    Kulingvarsel for kysten

    Fra i kveld varsler YR.no om sørlig stiv og periodevis sterk kuling 20 m/s. Natt til mandag dreier vinden til sørvest stiv kuling 15 m/s. Det er anbefalt å ikke dra ut på sjøen i småbåt, da bølgene kan bli høye.

  • Søndag 20. oktober kl. 13.39

    Brann i Askøy

    Brannvesenet rykker ut til Askøy etter melding om flammar og røyk på ei adresse, melder 110 Vest.

  • Søndag 20. oktober kl. 13.39

    Brann på Askøy

    Brannvesenet rykker ut til Askøy etter melding om flammar og røyk i nærleiken av ei fotballbane. Brannen skal ha blitt tipsa inn frå nokon på avstand, melder politiet til NRK. I dei innleiande meldingane skal det ikkje vere fare for liv og helse.

  • Søndag 20. oktober kl. 13.12

    Start-profil ute i et halvt år

    Sander Sjøkvist er ute i seks måneder etter at han pådro seg en vridning i kneet på trening. Han har forsøkt å trene slik at skaden skulle lege seg selv, uten hell. Nå må han operere et leddbånd i kneet. Den 25 år gamle kristiansanderen mister dermed resten av sesongen. – Jeg blir ute i seks måneder, sier Sjøkvist til Fædrelandsvennen.

  • Søndag 20. oktober kl. 13.08

    – Marerittet blir mer intenst

    Israels angrep i Nord-Gaza trappes opp og rettes både mot sykehus og boligblokker, ifølge øyenvitner. Lørdag skal nær 90 mennesker ha blitt drept i ett luftangrep.

  • Søndag 20. oktober kl. 13.08

    Boniface i alvorlig bilulykke – skal ha unngått store skader

    Den tidligere Bodø/Glimt-spilleren Victor Boniface skal ha vært involvert i en alvorlig kollisjon med bil, men sluppet unna uten noen store skader.

  • Søndag 20. oktober kl. 12.46

    Kranglet og fant narkotika

    To personer er trolig anmeldt for besittelse av mindre mengder narkotika. Det ble funnet da politiet rykket ut til Høllen i Søgne der to personer kranglet i en bolig. En person er bortvist fra stedet i 48 timer.

  • Søndag 20. oktober kl. 12.33

    Brann-stjerne forlenget kontrakten - mister storkampen mot RBK

    Brann må klare seg uten brennhete Niklas Castro (28) mot Rosenborg på et utsolgt Lerkendal. Det kan bli skjebnesvangert.

  • Søndag 20. oktober kl. 12.33

    Surfestjernen i sorg etter drukningsulykke

    Bare 13 år gammel mistet surfer Bethany Hamilton (34) venstrearmen i et haiangrep. Nå har Stillehavet frarøvet henne nevøen Andrew (3).

  • Søndag 20. oktober kl. 12.21

    Vil ha klar Avinor-beskjed: – Kutt

    Høyre vil kutte kostnader og øke taxfree-kvoten for å hjelpe Avinor ut av krisen.

  • Søndag 20. oktober kl. 12.19

    Julian (17) tok EM-gull i hundekøyring

    17 år gamle Julian Vinkler-Hansen frå Bergen tok gull under EM i hundekøyring barmark i Finland. Vinkler-Hansen vant juniorklassen suverent med tida 22 minutt og 12 sekund på distansen 7,6 kilometer.

  • Søndag 20. oktober kl. 12.00

    En har bedre innmat enn de andre

    Se etter denne systembrikken i din neste laptop.

  • Søndag 20. oktober kl. 11.49

    Prøvde å stele bil i Bergen sentrum

    Politiet søkjer etter ein mann som har prøvd å stele ein bil tilhøyrande eit Foodora-bod i Bergen sentrum. Mannen skal ha forsvunne til fots etter at han forsøkte å stele bilen. Politiet er på staden og snakkar med vitne.

  • Søndag 20. oktober kl. 11.46

    SGP-vinneren lærer samisk gjennom musikk

    Loga sámegillii Med låten «Mannem åajaldahteme» vant ByCecilia eller Cecilia Dyrøy sangdelen i Sámi Grand Prix 2024 (SGP 2024), skriver Samisk språkuke på sin nettside. Før deltakelsen i sangkonkurransen ble et faktum, hadde hun ikke turt å skrive eller synge på samisk på grunn av manglende språkkunnskaper. – Uansett hvor mye eller lite man kan, så er det viktig å bruke det man har. Etter å ha kjent på «språkskam» tidligere, ble Sámi Grand Prix et vendepunkt, opplyser Dyrøy. – Å synge på samisk betyr utrolig mye. Følelsen jeg satt med da min aller første låt på sørsamisk var ferdig er ubeskrivelig. En blanding av stolthet, frykt, mestring og «dette er meg!», forklarer hun.

  • Søndag 20. oktober kl. 11.42

    Jobber på spreng for å hente inn midler

    Styreleder i Vipers Kristiansand Peter Gitmark sier at de har jobbet gjennom natten for å prøve å hente inn penger. – Vi er ikke i mål. Det er behov for mer penger. Vi er helt avhengig av at det er noen som i løpet av dagen i dag melder sine interesser. Eventuelt at vi klarer å lande avtaler med en eller flere av de vi snakker med for øyeblikket, sier han. Ifølge Gitmark fikk klubben et løfte om en pengegave lørdag kveld, men det ble trukket. Årsaken var at giverens styre ikke var enige om å gi støtte.

  • Søndag 20. oktober kl. 11.15

    Tokyos T-bane børsnoteres – lokker med golf og tempura

    Børsnoteringen blir Japans største siden 2018, med stor interesse fra investorer i inn- og utland.

  • Søndag 20. oktober kl. 11.08

    På vekkelsesmøte for Trump

    En politisk vekkelse i kristne miljøer skal hjelpe Donald Trump tilbake til Det hvite hus.

  • Søndag 20. oktober kl. 11.00

    Funn av død person

    Politiet opplyser at det er funnet en død person i kanalen i Trondheim. – Nødetatene er på stedet og gjør undersøkelser, skriver operasjonsleder Ellen Maria Brende i Trøndelag politidistrikt i politiloggen.

  • Søndag 20. oktober kl. 10.57

    Brann i elsparkesykkel

    Politiet rykket ut søndag morgen da de fikk melding om en brann i en elsparkesykkel som stod like utenfor et inngangsparti på Ranheim. Brannvesenet fikk slukket brannen og ingen andre skader er registrert.

  • Søndag 20. oktober kl. 10.56

    Mindreårig utsatt for Vipps-ran

    Politiet vil gjøre flere avhør, etter at en mindreårig skal ha blitt truet til å gi fra seg penger til en annen person i Kristiansand lørdag ettermiddag. Fornærmede skal ha kjennskap til hvem den siktede er. Politiet sier til Fædrelandsvennen at de har en klar formening om hvem den siktede er.

  • Søndag 20. oktober kl. 10.55

    Funn av død mann i kanalen i Trondheim

    Ifølge politiet dreier det seg trolig om en ulykke.

  • Søndag 20. oktober kl. 10.52

    Fengselsbetjent om selvmordssensorer: «Reinspikka løgn eller dødelig uvitenhet»

    Flere ansatte i norske fengsler måtte lese VG for å få vite om begrensningene til sensorene som skal redde liv i fengsel, forteller tillitsvalgt.

  • Søndag 20. oktober kl. 10.43

    Sykkellegende har fått uhelbredelig kreft: – Jeg er ganske positiv

    Det britiske sykkelikonet Sir Chris Hoy (48) har avslørt at han har fått uhelbredelig kreft.

  • Søndag 20. oktober kl. 10.30

    Advarer mot falsk hjemmesykepleier

    Både politiet og Råde kommune advarer alle som får tjenester fra hjemmesykepleien, etter at en falsk sykepleier skal ha vært hjemme hos en pasient i Råde. Den falske hjemmesykepleieren skal ha tatt seg inn til en eldre kvinne fredag kveld og forsynt seg av smykker som lå på et nattbord på soverommet. Operasjonsleder i Øst politidistrikt Atle Vesttorp sier de ikke har fått en beskrivelse av den falske hjemmesykepleieren, men ber folk på generelt grunnlag om å være skeptiske. - Vær litt skeptiske til folk som møter opp på døra og utgir seg for å være fra offentlige etater. Be gjerne om legitimasjon før man slipper disse inn i huset, sier Vesttorp.

  • Søndag 20. oktober kl. 10.23

    Bil kjørt inn i hagegjerde

    En bil skal ha kjørt inn i et hagegjerde i Rønvika i Bodø, melder politiet i Nordland. Det er ikke meldt om personskade og politiet er på stedet og gjør undersøkselser.

  • Søndag 20. oktober kl. 10.09

    Brann i fritidsbåt

    Naudetatar rykker ut etter melding om brann i fritidsbåt i Raunefjorden i Øygarden. To personar er om bord i båten. – Det er ikkje meldt om at nokon er skada, opplyser politiet. Politiet får meldingar om at brannen er avgrensa til motorrommet, og at det er kome andre båtar til som jobbar med å få personane av båten som brenn. Kl. 10.34 er personane i tryggleik.

  • Søndag 20. oktober kl. 10.03

    «Arkitekten» bak Guardiolas suksess gir seg: – Som å miste en del av meg selv

    Hjernen bak Pep Guardiolas historiske lag i Barcelona og Manchester City skal pensjonere seg.

  • Søndag 20. oktober kl. 9.52

    Ferjerute i Askvoll innstilt

    Grunna sjukdom og krav til kviletid vert ruta Askvoll – Gjervik – Fure innstilt frå kl. 10.00 til 14.00, opplyser Fjord1. Det vil vere normal drift frå kl. 14.

  • Søndag 20. oktober kl. 9.44

    USA etterforsker lekkasje: Skal vise Israels angrepsplaner mot Iran

    Lekkasjen kan skade tilliten mellom USA og Israel, sier ekspert.

  • Søndag 20. oktober kl. 9.33

    TV-profil Jeremy Clarkson hjerteoperert

    Den tidligere «Top Gear»-stjernen fikk en helsestøkk da legene fastslo et urovekkende høyt blodtrykk.

  • Søndag 20. oktober kl. 9.13

    Sinner vant kampen om 65 millioner Saudi-kroner – snudde til seier over Alcaraz i finalen

    Jannik Sinner slo Carlos Alcaraz i finalen og vant den svært lukrative showturneringen «Six Kings Slam» i Saudi-Arabia

  • Søndag 20. oktober kl. 9.08

    Brann på Grefsen – beboere evakuert

    Det brenner i et næringsbygg på Grefsen i Oslo. Fire leiligheter i bygget er evakuert.

  • Søndag 20. oktober kl. 9.06

    Leilighet ubeboelig etter brann

    – Vi har kontroll på brannen. Den er nå helt slukket, og vi er i en etterslukkingsfase, sier Tor Audunhus, vaktkommandør i 110-sentralen til NRK klokka 09.50. Brannen har trolig startet i en kjøkkenvifte, ifølge politiet. Nødetatene rykket ut til Grefsenveien i Oslo etter brann i en leilighet søndag formiddag. Oslo 110-sentral meldte om flammer ut av takvinduet. – Det brenner i en leilighet i andre etasje. Vi har kontroll på beboerne i leiligheten, sa Tor Audunhus, vaktkommandør i Oslo 110-sentral til NRK. Brannvesenet hadde en stund ikke kontroll på brannen, og var usikker på en eventuell spredningsfare. Alle beboere ble evakuert. Grefsenveien ble sperret for gjennomkjøring ved brannstedet. Dette påvirket også trikken. Politiet meldte om brannen like etter klokka 09.00 søndag. Det var en næringsdrivende i bygget ved siden av som meldte inn om brannen. – Han kjente at det luktet brent, sier vaktkommandør i 110-sentralen, Tor Audunhus. Klokka 10.15 meleder politiet at de evakuerte kan flytte inn i sine leiligheter igjen, og at Grefsenveien er åpnet for normal ferdsel. Leiligheten brannen startet i er ikke beboelig, ifølge politiet.

  • Søndag 20. oktober kl. 9.06

    Brann i Grefsenveien slukket: – Trolig startet i en kjøkkenvifte

    – Vi har kontroll på brannen. Den er nå helt slukket, og vi er i en etterslukkingsfase, sier Tor Audunhus, vaktkommandør i 110-sentralen til NRK klokka 09.50. Brannen har trolig startet i en kjøkkenvifte, ifølge politiet. Nødetatene rykket ut til Grefsenveien i Oslo etter brann i en leilighet søndag formiddag. Oslo 110-sentral meldte om flammer ut av takvinduet. – Det brenner i en leilighet i andre etasje. Vi har kontroll på beboerne i leiligheten, sa Tor Audunhus, vaktkommandør i Oslo 110-sentral til NRK. Brannvesenet hadde en stund ikke kontroll på brannen, og var usikker på en eventuell spredningsfare. Alle beboere ble evakuert. Grefsenveien er sperret for gjennomkjøring ved brannstedet. Dette påvirker også trikken. – Slik vil det være frem til det er kontroll på brannen, forteller operasjonsleder i politiet, Sven Christian Lie til NRK. «Trafikken dirigeres manuelt i ett løp, frem til brannvesenet har gjort seg ferdig med sine undersøkelser», melder politiet i en oppdatering. Politiet meldte om brannen like etter klokka 09.00 søndag. Det var en næringsdrivende i bygget ved siden av som meldte inn om brannen. – Han kjente at det luktet brent, sier vaktkommandør i 110-sentralen, Tor Audunhus.

  • Søndag 20. oktober kl. 9.06

    Brann i Grefsenveien: – Kommer flammer ut av takvindu

    Nødetatene er i Grefsenveien i Oslo etter brann i en leilighet. Det er ikke meldt om personskade, og alle beboere er evakuert, ifølge politiet. Oslo 110-sentral melder om at det kommer flammer ut av takvindu. – Det brenner i en leilighet i andre etasje. Vi har kontroll på beboerne i leiligheten, sier Tor Audunhus, vaktkommandør i Oslo 110-sentral til NRK. Men brannvesenet har ikke kontroll på brannen, og vaktkommandøren er usikker på eventuell spredningsfare. Grefsenveien er sperret for gjennomkjøring ved brannstedet. Dette påvirker også trikken. – Slik vil det være frem til det er kontroll på brannen, forteller operasjonsleder i politiet, Sven Christian Lie til NRK. Politiet meldte om brannen like etter klokka 09.00 søndag. NRK oppdaterer.

  • Søndag 20. oktober kl. 9.05

    Jan Arild Snoen: Hva skjer hvis Trump vinner valget?

    Det er under tre uker igjen til «det viktigste valget i vår tid».

  • Søndag 20. oktober kl. 8.55

    Medier: Boligblokk truffet i israelsk angrep i Beirut

    To israelske luftangrep rammet søndag morgen forstedene sør for Beirut, melder libanesiske medier. Ett av dem skal ha truffet en boligblokk

  • Søndag 20. oktober kl. 8.34

    Mannen bak fengseleksperiment er død

    Philip G. Zimbardo, psykologen som ble kjent for det omstridte Stanford Prison Experiment, er død, 91 år gammel.

  • Søndag 20. oktober kl. 8.30

    Gikk til angrep på politiet

    Politiet i Indre Østfold pågrep lørdag kveld en mann i slutten av 20-årene som skal ha angrepet en mann på samme alder på et offentlig sted i Mysen. Under pågripelsen utøvde den mistenkte vold mot politiet og en tjenesteperson ble lettere skadet, melder politiet. Han er nå anmeldt for kroppskrenkelse og vold mot offentlig tjenesteperson, og ble lørdag kveld tatt hånd om av helsevesenet.

  • Søndag 20. oktober kl. 8.30

    Victoria’s Secret trenger ikke være for alle

    Å tvinge frem en mangfoldsstandard på absolutt alle plattformer og i alle bransjer er verken realistisk eller nødvendig.

  • Søndag 20. oktober kl. 8.29

    Tok kvelertak på gjest og skallet til vakt

    En mann i 20-årene ble natt til søndag pågrepet etter å ha tatt kvelertak på en gjest og skallet til en vakt på et utested i Gjøvik sentrum. Mannen er kjørt til arresten og sak opprettes, opplyser politiet. Til NRK sier politiet at det ikke skal være snakk om alvorlige personskader etter hendelsen.

  • Søndag 20. oktober kl. 8.20

    Vekter utsatt for vold

    En vekter i Moss skal i natt ha blitt utsatt for vold fra to gjester. Ifølge politiet skal to unge menn ha utsatt vekteren for slag og kvelertak. Vekteren skal ikke ha blitt skadet i voldshendelsen. De to unge mennene ble bortvist fra sentrum, men kom tilbake og oppførte seg dårlig. De ble derfor satt i arrest.

  • Søndag 20. oktober kl. 8.19

    Bil opp ned på Osterøy

    Kl. 08 sundag morgon blei det meldt om ei trafikkulukke ved Valestrandsfossen i Osterøy. Ein bil har hamna utanfor vegen og ligg opp ned. Bilen har fått store materielle skader, men det er ingen personar i eller ved bilen, bekreftar brannvesenet på staden. – Bilen verkar forlaten, melder politiet som no prøver å kome i kontakt med bileigar.

  • Søndag 20. oktober kl. 8.16

    Brann i bålhus i Stryn

    Like før kl. 06 sundag morgon rykka politi og brannvesen til Stryn etter melding om brann i eit bålhus. Ti minutt etter meldinga starta brannvesenet sløkking på staden. Brannvesenet fekk kl. 06.32 kontroll på brannen. Ingen personar er meldt skadd etter brannen.

  • Søndag 20. oktober kl. 8.14

    Slagsmål i Bergen og på Voss

    Politiet måtte fleire gongar sende patruljar til Voss etter melding om slagsmål natt til sundag. Kl. 00.29 barka fleire ungdommar saman. Politiet fekk kontroll på situasjonen, og to personar vart sendt til legevakt for nærare sjekk. To timar seinare var politiet tilbake etter melding om eit nytt slagsmål. Fleire personar var involvert, men desse var vekke då politiet kom fram. I Bergen blei ein 19 år gammal mann arrestert for å ha slått ned ein mann på Zachariasbryggen like før kl. 03 i natt. Den fornærma var ein mann i 30-åra, som fekk tilsyn av helse etter eit slag i ansiktet.

  • Søndag 20. oktober kl. 8.13

    Kjørt til sykehus etter slåsskamp

    Politiet i Fredrikstad rykket i natt ut etter melding om to menn som slåss. De involverte var menn i 60-åra, som skal ha vært ute på byen sammen. Den ene mannen hadde synlig skade i ansiktet og besvimte mens politipatruljen var på stedet. Han er kjørt til Kalnes med mistanke om hodeskade. Den andre mannen ble pågrepet er og er siktet for mulig kroppsskade, opplyser politiet.

  • Søndag 20. oktober kl. 8.13

    Brann i kontainer

    En kontainer tok fyr i Birkenes tidlig søndag morgen. Det melder brannvesenet og politiet.

  • Søndag 20. oktober kl. 8.12

    Forsøk på innbrudd i Tananger

    Fire personer ble observert da de forsøkte å bryte seg inn i en bolig i Havnealléen i Tananger ved å knuse vinduer. Personene forsvant da en nabo gjorde seg til kjenne. Politiet kom til stedet og søkte med hund, men patruljen lyktes ikke med å finne noen.

  • Søndag 20. oktober kl. 8.12

    Palestinske kilder: Over 70 drept i israelsk angrep i Gaza

    Minst 73 mennesker er drept i et israelsk angrep på byen Beit Lahiya nord på Gazastripen lørdag, melder Hamas' pressekontor. Israel mener tallet er overdrevet.

  • Søndag 20. oktober kl. 8.11

    Anmeldt for bæring av kniv

    I forbindelse med en ordensforstyrrelse i Narvik sentrum i natt, var en av de involverte besittelse av en kniv. Det opplyser politiet i Nordland. Det er ikke blitt truet med kniven. Vedkommende blir anmeldt for bæring av kniv på offentlig sted.

  • Søndag 20. oktober kl. 8.10

    Pågrep mann etter innbrudd

    En mann i 30-årene er pågrepet i Arendal i natt, etter at et alarmselskap meldte fra om innbrudd på en privatadresse.

  • Søndag 20. oktober kl. 8.09

    Gikk seg værfast på Preikestolen

    Politi og mannskaper fra Norsk Folkehjelp i Strand hjalp i natt ned en mann fra Malaysia som satt værfast på platået. Han tok selv kontakt med politiet da han ikke klarte å forflytte seg. Mannen ble hjulpet ned på egne ben, og tatt med til SUS av ambulanse for en sjekk av helsetilstand.

  • Søndag 20. oktober kl. 8.07

    Fant bil som lå på taket

    En bil ble funnet på taket like utenfor veibanen i Kvinesdal ved 03-tiden natt til søndag. Politiet melder at det ikke er personer i bilen. Bilen har store materielle skader. Politiet har ikke kommet i kontakt med eier av bilen.

  • Søndag 20. oktober kl. 8.07

    Brann slukket i enebolig på Nesodden

    Politiet fikk tidlig søndag melding om brann i yttervegg i en enebolig på Nesodden. – Brannen er slukket og ingen personer skal være skadd, skriver politiet. Brannen i ytterveggen spredte seg oppover bygget og opp mot taket, ifølge politiet. – Brannen har trolig startet i en lykt som sto inntil vegg. Ikke skader innvendig i boligen. Beboere fått slukket brannen før nødetatene var på plass og ingen beboere fått i seg røyk eller skadet, skriver operasjonsleder Silje Rebekka Kierulf i politiloggen. Politiet oppretter sak.

  • Søndag 20. oktober kl. 7.58

    Belarusere får ikke hjelp: - Gjør meg regelrett forbanna!

    Studenter på flukt fra Belarus frykter for livet hvis de tvinges tilbake, men Norge vil ikke hjelpe. Politikere i Rødt, MDG og Venstre raser.

  • Søndag 20. oktober kl. 7.28

    Slik skal mesteren parkere rivalene

    VG-fulgte OL-vinner Markus Roth gjennom høstens første treningsuke. Hele familien hjelper til for at 22-åringen skal bli enda bedre i mangekamp.

  • Søndag 20. oktober kl. 7.13

    Boeing tilbyr lønnsøkning på 35 prosent

    Streikende Boeng-arbeidere skal neste uke stemme over et tilbud fra flyprodusentens ledelse på en lønnsøkning på 35 prosent over fire år.

  • Søndag 20. oktober kl. 7.08

    President Trump kan true flere norske aksjer

    Det er sannsynlig at Trump vinner presidentvalget. Da er en rekke norske aksjer utsatt.

  • Søndag 20. oktober kl. 5.11

    Slåsskamp i Fredrikstad – mann i 60-årene til sykehus med uavklart skadeomfang

    En mann i 60-årene er fraktet til sykehus med uavklart skadeomfang etter en slåsskamp i Fredrikstad natt til søndag. En jevnaldrende mann er pågrepet.

  • Søndag 20. oktober kl. 5.01

    Elon Musk lover å gi bort én million dollar hver dag frem til valget

    Verdens rikeste mann delte ut første million under arrangement i Pennsylvania.

  • Søndag 20. oktober kl. 5.00

    Powerbanken som fyller «alle» behovene

    Når du har behov for skikkelig kraftige saker.

  • Søndag 20. oktober kl. 5.00

    På innsiden av Harris' valgmaskineri: – Overrasket

    Kamala Harris har mistet viktig støtte på hjemmebane. Nå mobiliserer hennes allierte alt for seier. E24 har fått et sjeldent innblikk i kampen.

  • Søndag 20. oktober kl. 3.52

    «Bjørneangrep» var mystisk drap

    Kameraten fortalte politiet at Dustin Kjersem (35) døde etter bjørneangrep. Nå etterforsker politiet i Montana det som drap.

  • Søndag 20. oktober kl. 3.30

    Stjernespekket innlemmelse i Rock & Roll Hall of Fame

    Cher, Foreigner og Dionne Warwick blant årets nye medlemmer.

  • Søndag 20. oktober kl. 2.44

    Nye prognoser: Nå er Trump på topp

    Nettsiden Fivethyrtyeight har lenge vist en knapp ledelse til Kamala Harris. Nå har prognosene snudd.

  • Søndag 20. oktober kl. 2.39

    ATV har kjørt i elv

    Nødetater er på vei ut etter melding om en ATV-ulykke i Oppdal lørdag kveld. Tre personer har kjørt ut i en sving og havnet i en elv. Minst en person skal være alvorlig skadd, melder Trøndelag politidistrikt klokken 02:31 natt til søndag.

  • Søndag 20. oktober kl. 2.39

    ATV havnet i elv i Oppdal – minst én person alvorlig skadet

    Nødetater er på vei ut etter melding om en ATV-ulykke i Oppdal lørdag kveld. Tre personer har kjørt ut i en sving og havnet i en elv. Minst en personer skal være alvorlig skadd, melder Trøndelag politidistrikt klokken 02:31 natt til søndag.

  • Søndag 20. oktober kl. 2.34

    ATV kjørt i elv – én gutt alvorlig skadet

    En ATV med tre tenåringsgutter skal natt til søndag ha kjørt av veien i Oppdal kommune og havnet i en elv. Minst én av guttene skal være alvorlig skadet.

  • Søndag 20. oktober kl. 1.02

    Lewis Hamilton med marerittaktig kvalifisering: – Ikke et selskap du vil bli nevnt i

    Lewis Hamilton (39) på nest sisteplass.

  • Søndag 20. oktober kl. 0.54

    Mannen som lørdag ble knivstukket i Oslo sentrum, er død – etterforskes som drap

    Mannen som ble knivstukket i Oslo sentrum lørdag kveld , er død melder Oslo politidistrikt. – Vi etterforsker saken som drap, sier krimleder ved Oslo politidistrikt Håkon Johannessen til NRK. Så langt er ingen pågrepet for hendelsen. Politiet ble varslet om hendelsen klokken rundt 18.30 lørdag kveld. Meldingen oppdateres.

  • Søndag 20. oktober kl. 0.28

    Tre menn skal ha truet mann med pistol i Skien

    Tre menn ble lørdag kveld pågrepet etter at de skal ha truet en mann med pistol på et utested i Skien sentrum

  • Søndag 20. oktober kl. 0.03

    Truet mann med pistol inne på utested

    I Skien har politiet har pågrepet tre unge menn som er siktet for å ha truet en mann med pistol inne på et utested i ca. 1 time før pågripelsen. Politiet har anmeldt saken og startet etterforskning, melder Sør-Øst politidistrikt.