Nyheter:

  • Søndag 13. oktober kl. 23.54

    Kaptein-Haaland nektet å snakke med pressen

    (Østerrike - Norge 5–1) Landslagskaptein Erling Braut Haaland spaserte rett forbi pressen etter ydmykelsen mot Østerrike. Det er ikke en kaptein verdig, mener NRK-ekspert Kristoffer Løkberg.

  • Søndag 13. oktober kl. 23.47

    Solbakken fredes av ekspertene: – Blir for enkelt

    Norge kollapset i andre omgang mot Østerrike og det største tapet på syv år er et faktum, men ekspertene vil ikke ha en debatt om Ståle Solbakkens fremtid.

  • Søndag 13. oktober kl. 23.33

    Tar selfie i uværet

    Hold fast! Her er nyhetsbilder som fascinerer og forundrer fra uken som har vært.

  • Søndag 13. oktober kl. 22.49

    Pinlig, bare pinlig

    LINZ (VG) De 22 minuttene da Østerrike gikk fra 1–1 til 5–1 mot Norge er blant de pinligste i min 40 år lange karriere som fotball-journalist.

  • Søndag 13. oktober kl. 22.36

    Mann pågrepet med våpen nær Trump-valgmøte

    Pågripelsen skjedde lørdag i forbindelse med at Donald Trump talte for velgere i California.

  • Søndag 13. oktober kl. 22.11

    Giganedtur for Norge: Ydmyket i Østerrike

    (Østerrike – Norge 5–1) Norge kollapset fullstendig i Linz og gikk på sitt styggeste tap på mange år.

  • Søndag 13. oktober kl. 22.09

    Utsolgt etter Nobelprisen

    Sør-koreanske bokhandlere melder om rekordsalg etter at forfatter Han Kang (53) fikk Nobelprisen i litteratur.

  • Søndag 13. oktober kl. 21.54

    Renteutsiktene: – Må komme noen overraskelser

    Alt ligger til rette for nok et rentekutt i eurosonen. Men det vil neppe påvirke Norges Bank.

  • Søndag 13. oktober kl. 21.47

    Selvmordssensorer har utløst flere hundre falske alarmer i norske fengsler

    – Vi installerer et system for å hjelpe oss å passe på de innsatte. Men systemet funker ikke etter hensikten, sier fengselsleder Runar Jenserud.

  • Søndag 13. oktober kl. 21.37

    Kjørt i en grøft

    Politiet har rykket ut til Siljanvegen i Skien, etter melding om en bil som hadde kjørt nedi en grøft. Patruljen har kontroll på en mann i 30-årene. Han er uskadd, men mistenkes for kjøring i påvirket tilstand, melder politiet. Han vil bli fremstilt for nødvendig prøvetaking og anmeldt for kjøring i påvirket tilstand samt uten førerkort. Mannen blir også anmeldt for spytting, trusler og seksuell trakassering ovenfor patruljen. Han blir tatt med til arresten.

  • Søndag 13. oktober kl. 21.20

    Over 5000 fikk ikke varene de bestilte – nå er rettssaken utsatt

    Rettssaken mot to trøndere som er tiltalt for grovt bedrageri på 27 millioner kroner, hvitvasking av utbyttet og tyveri må utsettes. Saken skulle startet i Trøndelag tingrett mandag, men ingen av de to tiltalte har kommet tilbake fra Spania og Argentina der de befinner seg. Det opplyser aktor, statsadvokat Kaia Strandjord til NRK søndag kveld. Over 5000 kunder fikk aldri varene de hadde bestilt og betalt for. Nettbutikkene der man kunne kjøpe elsparkesykler, robotstøvsugere, kjøkken- og sportsvarer til lave priser viste seg å ikke være ekte.

  • Søndag 13. oktober kl. 21.06

    Mistet førerkortet på E18

    En bilfører mistet førerkortet etter å ha kjørt i 134 kilometer i timen i 100-sonen. Bilføreren ble stanset i en trafikkontroll ved Steinsåstunnelen på E18 i Lillesand, og ble fratatt førerkortet på grunn av for mange prikker.

  • Søndag 13. oktober kl. 21.05

    Tre personer pågrepet etter Drøbak-skytingen i juli

    Tre personer er pågrepet og siktet for drapsforsøk eller medvirkning til drapsforsøk etter skytingen i Drøbak i juli år, der det ble avfyrt skudd mot en bil i et parkeringshus. – Vi ønsker ikke å gi ytterligere opplysninger om personene per nå, skriver politiadvokat Sigrid Fagerli i en tekstmelding til NRK. Fredag de siktede varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud. De må også sitte isolert de to første ukene. Akershus Amtstidende omtalte pågripelsen først.

  • Søndag 13. oktober kl. 21.02

    Nærums julenisje: Et juleshow for folk som ikke liker juleshow

    – Problemet med julen, sier Knut Nærum og trekker pusten, – er at det er for mange tradisjoner.

  • Søndag 13. oktober kl. 20.56

    Tesla tok fyr i Frankrike – fire døde

    Fire personer mistet livet utenfor den franske byen Niort da bilen de satt i, plutselig tok fyr lørdag kveld.

  • Søndag 13. oktober kl. 20.35

    Sluker gjeldstynget selskap: – Om vi skal tjene penger? Det skal jeg love deg!

    Frode Røste Solvang og forretningspartneren tar over kriserammede Eplehagen Eiendom, som har hatt tomteeiere og kreditorer etter seg i lang tid.

  • Søndag 13. oktober kl. 20.33

    Rykker ut etter melding om utforkjøring

    Politiet rykker ut etter melding om en utforkjøring på Akkerhaugen i Midt-Telemark kl. 20.31. Det er ikke meldt om personskade, ifølge politiet. Det har vært to personer i bilen. De er oppegående, men blir undersøkt av helsevesenet, opplyser operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt, Victoria Hillveg kl. 20.39. En kvinne i slutten av tenårene er blitt fratatt førerkortet midlertidig etter hendelsen og vil bli anmeldt, melder operasjonslederen. Kl. 21.38 melder politiet at de er ferdig på stedet, og bilen er hentet av bergingsbil.

  • Søndag 13. oktober kl. 20.15

    Indre Fosen: Melding om at personbil har kjørt i sjøen - dykkere på vei

    Klokken 19.57 mottok politiet i Trøndelag melding om at en personbil hadde kjørt i sjøen.

  • Søndag 13. oktober kl. 20.13

    Personbil i sjøen i Indre Fosen

    En personbil har havnet i sjøen i Rissa i Indre Fosen. Ifølge politiet har dykkere funnet en person i bilen. Tilstanden til vedkommende er ikke kjent.

  • Søndag 13. oktober kl. 20.13

    Minst 60 såret i droneangrep i Nord-Israel - Hizbollah tar på seg skylden

    Flere av dem skal være kritisk skadet.

  • Søndag 13. oktober kl. 20.10

    Scott Molvær Maurstad skal bli pappa

    Han og konen Pernille Molvær Maurstad venter barn sammen.

  • Søndag 13. oktober kl. 20.02

    Stenger bygg for undervisning etter asbestfunn

    Kompetansebyggeren stenger sine lokaler i Nordbyen 40 i Tønsberg for undervisning mandag 14. oktober etter asbestfunn. Asbesten er funnet i forbindelse med rehabilitering av skolebygget. Det melder Vestfold fylkeskommune i en pressemelding søndag kveld. Fylkeskommunen har hatt et større rehabiliteringsarbeid i bygget i nesten to år, og asbesten ble oppdaget før helgen da rør i det gamle sentralvarmeanlegget skulle kuttes og fjernes. Asbest er et helseskadelig stoff, men er ufarlig når det ligger i ro, opplyser rektor ved Kompetansebyggeren, Jan Magnar Antonsen. – For å være helt sikre på at flytting og demontering ikke har ført til spredning av asbeststøv, er lokalene stengt mandag, sier rektoren. Dersom stengningen må utvides, vil skolen forberede digital undervisning for elevene.

  • Søndag 13. oktober kl. 19.57

    Bjørnar Moxnes krever at Tor Mikkel Wara viser kundelistene fra First House

    Bjørnar Moxnes reagerer på Tor Mikkel Waras skytteltrafikk mellom lobbybransjen og politikken. Wara fnyser, og mener flere stortingspolitikere burde skaffe seg erfaring fra det virkelige liv.

  • Søndag 13. oktober kl. 19.54

    Vant veddemål med frisparkperle i England-seier

    (Finland-England 1–3) England hevdet seg etter tapet mot Hellas og ga Finland sitt fjerde strake tap i Nations League.

  • Søndag 13. oktober kl. 19.48

    Elgpåkjørsel på riksvei 9

    En bil har kjørt på en elg på riksvei 9 i Bygland. Ulykken har skjedd cirka 1,5 km nord for Ose. Personen i bilen er ved bevissthet og ute av bilen, men klager på smerter. Bilen står i veibanen og er ikke kjørbar. Trafikken skal gå greit forbi, opplyser politiet. Elgen har løpt videre og Viltnemnda er rutinemessig varslet.

  • Søndag 13. oktober kl. 19.48

    Rådyrpåkjørsel på riksvei 9

    En bil har kjørt på et rådyr på riksvei 9 i Bygland. Ulykken har skjedd cirka 1,5 km nord for Ose. Personen i bilen klaget på smerter og er kjørt til sykehus i ambulanse. Bilen står i veibanen og er ikke kjørbar, men trafikken skal gå greit forbi, opplyser politiet. Rådyret løp først videre men ble senere funnet i nærheten og avlivet av Viltnemda.

  • Søndag 13. oktober kl. 19.48

    Hjortpåkjørsel på riksvei 9

    En bil har kjørt på en hjort på riksvei 9 i Bygland. Ulykken har skjedd cirka 1,5 km nord for Ose. Personen i bilen klaget på smerter og er kjørt til sykehus i ambulanse. Bilen står i veibanen og er ikke kjørbar, men trafikken skal gå greit forbi, opplyser politiet. Det ble først opplyst at det var en elg som var påkjørt. Dette ble rettet til å være en hjort da det skadde dyret ble funnet. Hjorten ble funnet i nærheten og avlivet av Viltnemda. Bil berger er på stedet, og veien forventes å være ryddet i løpet av kort tid.

  • Søndag 13. oktober kl. 19.41

    Norske Kristine Frøseth vant prestisjepris på filmfestival

    29-åringen ble hedret for sin rolle i thrilleren «Desert Road».

  • Søndag 13. oktober kl. 19.35

    176 km/t på E18

    UP har beslaglagt førerkortet til en mann tidlig i 20-årene, etter høy fart på E18 ved Homstvedtkrysset. Bilen ble målt til 176 kilometer i timen.

  • Søndag 13. oktober kl. 19.34

    To fulle menn lager bråk i Levanger

    Ansatte på et spisested i Levanger har bedt om hjelp fra politiet på grunn av to fulle menn som lager bråk. Den ene mannen blir tatt med til arresten. Personen blir anmeldt og får et forelegg. Den andre ble bortvist.

  • Søndag 13. oktober kl. 19.33

    Tatt i 176 km/t i 80-sonen

    Mannen i 20-årene i Indre Østfold fikk førerkortet sitt beslaglagt.

  • Søndag 13. oktober kl. 19.30

    Branntilløp i bod

    Politiet rykker ut til melding om branntilløp i en bod i Holmestrand. Vestfold interkommunale brannvesen melder like før kl. 20 at en beboer hadde slokket brannen. – Han har vært flink og brukt brannslokkingsapparat med skum og en bøtte med vann, sier brannmester Petter Olsen. Brannen startet ved et elektrisk produkt som sto tilkoblet strøm i boden i leiligheten, opplyser brannvesenet. – Leiligheten var røykfylt, og to detektorer på brannvarslingsanlegget løste ut. Vi kjører vifte for å få ut brannrøyken, avslutter brannmesteren.

  • Søndag 13. oktober kl. 19.30

    Kollisjon mellom bil og hjort i Bygland - en person til sykehus

    Føreren av bilen klager på smerter, opplyser politiet.

  • Søndag 13. oktober kl. 19.29

    Gjenåpning av biblioteket kan bli utsatt

    Gjenåpningen av biblioteket i Tønsberg og Færder kan bli ytterligere utsatt, melder Tønsbergs Blad. Åpningen er allerede utsatt til midten av november, men kan i ytterste konsekvens ikke bli åpnet før på nyåret, ifølge avisa. Årsaken er at problemer med gulvet. Biblioteksjefen sier til avisa at hun håper å få vite mer mandag, og at det foreløpig er midten av november som er gjeldende åpningstidspunkt.

  • Søndag 13. oktober kl. 19.22

    Ringsaker-mann siktet for voldtekt

    En mann fra Ringsaker ble fredag pågrepet og siktet for voldtekt, melder Ringsaker Blad. Påtalemyndigheten ønsket opprinnelig to ukers varetekt, men Østre Innlandet tingrett mener at det bør gjøres en ny vurdering etter en uke. Hele uka er det brev- og besøksforbud. Politiet mener at voldtekten skjedde natt til fredag. Forsvarer Frode Aabak sier at mannen stiller seg uforstående til siktelsen.

  • Søndag 13. oktober kl. 19.19

    Videre til semifinale etter ekstraomganger

    ØIF Arendal slo Halden 33-32 i NM-kvartfinalen søndag kveld. ØIF ledet med tre mål kort tid før full tid, men rotet bort ledelsen og kampen gikk til ekstraomganger. Der vant arendalittene knepent. Magnus Langeland ble sørlendingenes toppscorer med ni mål. Drammen, Elverum og ØIF Arendal er nå klare for semifinaler. I morgen spiller Kolstad og Nærbø om den siste semifinaleplassen.

  • Søndag 13. oktober kl. 18.42

    Kvartfinale til ekstraomganger

    ØIF Arendal rotet bort en tremåls-ledelse rett før slutt. Ved fulltid stod det 28-28. Dermed går kvarfinalen i NM mot Halden til ekstraomganger.

  • Søndag 13. oktober kl. 18.37

    127 km/t i 80-sonen i Elverum

    En mann i 20-årene mistet førerkortet etter å ha kjørt 127 km/t i 80-sonen på riksveg 2 i Elverum i dag. UP hadde trafikkontroll der tre personer fikk forenklede forelegg for fartsovertredelser.

  • Søndag 13. oktober kl. 18.09

    Bil kjørt inn i en mur

    Politiet melder at de søndag kveld kom over et kjøretøy som hadde kjørt inn i en mur i Storgata i Porsgrunn. Det er ikke skader på noen personer, men det er noe trafikale problemer, opplyser Sør-Øst politidistrikt. – Vi dirigerer trafikken mens vi venter på bilberging, skriver operasjonsleder Victoria Hillveg på X/Twitter kl. 18.06. Kl. 19.14 melder politiet at veien er åpen igjen. En kvinne i 50-årene har fått sitt førerkort midlertidig beslaglagt etter hendelsen, opplyser politiet.

  • Søndag 13. oktober kl. 17.56

    Innbrudd i bedrift

    Politiet gjennomfører åstedsundersøkelse i en bedrift på Hunsøya i Vennesla etter melding om innbrudd. En safe og kontanter skal være stjålet. Safen skal ikke ha inneholdt noe verdifullt.

  • Søndag 13. oktober kl. 17.55

    Temu-shopping: – Klarer ikke å stoppe

    Fire av ti norske Temu-kunder får dårlig samvittighet av å handle på den kinesiske shoppingplattformen, viser fersk undersøkelse. Én av dem er Lena Berge.

  • Søndag 13. oktober kl. 17.54

    Islands regjering går av – trolig nyvalg i november

    Bakgrunnen skal være uenigheter i flere politiske saker.

  • Søndag 13. oktober kl. 17.52

    Søk ved Hvaler er avsluttet

    Politiet meldte klokken 18:14 at de avslutter søket ved øya Ribba i Hvaler. Både redningsskøyte og helikopter ble tatt i bruk, etter at det kom melding om at en person kanskje hadde falt i vannet tidligere i ettermiddag. Politiet melder nå at det ikke er funnet noen, og at det heller ikke er meldt noen savnet i området.

  • Søndag 13. oktober kl. 17.52

    Person kan ha falt i vannet ved Hvaler

    Det er startet søk etter en person som kan ha falt i vannet fra en båt ved Hvaler. Dette skal ha skjedd i området mellom Ribba og Risholmene. Ifølge politiet er det snakk om en gul og oransje liten åpen båt eller jolle med påhengsmotor. Redningsskøyte og helikopter er i området, Hovedredningssentralen koordinerer søket. Samtidig ber politiet om at hummerfiskere eller andre som har vært i området ca. klokka 16:45 kontakter dem på telefon 02800.

  • Søndag 13. oktober kl. 17.49

    Østfold: Redningsaksjon avsluttet uten funn

    Klokken 16.45 fikk nødetatene melding om at en person muligens hadde ramlet ut av en båt.

  • Søndag 13. oktober kl. 17.47

    Uoppdagede Hendrix-låter selges på auksjon

    Fire nyoppdagede låter av rockelegenden Jimi Hendrix legges ut på auksjon 15. november, i tillegg til en rekke personlige eiendeler.

  • Søndag 13. oktober kl. 17.36

    Amanda Seyfried: Hunden holdt meg unna Hollywood-trøbbel

    Skuespilleren roser sin 15 år gamle følgesvenn Finn.

  • Søndag 13. oktober kl. 17.25

    Palestinsk nyhetsbyrå: Fem barn drept i israelsk droneangrep

    Ifølge lokale kilder virker det som om barna lekte ved en kafé da de ble drept, skriver WAFA.

  • Søndag 13. oktober kl. 17.19

    Brann i leilighet i Oslo

    Nødetatene har rykket ut til en brann i fjerde etasje i en leilighet i Alna i Oslo. Da politiet kom til stedet var det åpne flammer, men brannen skal være begrenset til et rom i leiligheten, og brannvesenet har startet slukking. Klokken 17.36 melder politiet at brannen er slukket. – Beboere i leiligheten skal ha evakuert seg selv. De øvrige beboerne i blokka blir også evakuert, sier operasjonsleder Sven Christian Lie. En person blir kjørt til legevakta for ytterligere sjekk etter å ha pustet inn røyk. Det er for tidlig å si noe om brannårsak og spredningsfare per nå, ifølge politiet, men de oppretter sak på brannen.

  • Søndag 13. oktober kl. 17.18

    Seier til Bodø/Glimt

    I dagens kamp mot Viking er det Bodø/Glimt Kvinner som tar seieren på SR-Bank Arena i Stavanger. Glimts Claudia Cagnina setter 1–0 etter 61 minutter, og bare to minutter senere blir det 2–0. Vikings Ina Kristoffersen reduserer til 2-1, men Glimt tar med seg tre poeng.

  • Søndag 13. oktober kl. 16.57

    Levanger: Mann funnet død av jeger

    En eldre mann har vært savnet i området i over en måned. Politiet har ikke mistanke om at det har skjedd noe kriminelt.

  • Søndag 13. oktober kl. 16.55

    Slovenia slo tilbake – hekter seg på Norge

    (Kasakhstan - Slovenia 0–1) Slovenia reiste seg fra 0–3-tapet for Norge på Ullevaal torsdag.

  • Søndag 13. oktober kl. 16.50

    Mann funnet død i Levanger

    Søndag formiddag ble en død mann funnet i Okkenhaug i Levanger. – Politiet har vært på stedet, og det er åpenbart at mannen har ligget der over tid, sier innsatsleder i politiet Torstein Hansen til avisa Innherred.

  • Søndag 13. oktober kl. 16.44

    Satte sensasjonell verdensrekord på maraton i Chicago

    Ruth Chepngetich (30) smadret den tidligere verdensrekorden på maraton for kvinner med nesten to minutter.

  • Søndag 13. oktober kl. 16.40

    Nettavisen: Banestormer utestengt i ett år fra Norges landskamper

    En supporter som prøvde å ta seg inn på banen etter Norge 3-0-seier over Slovenia har fått ett års utestengelse fra landskamper.

  • Søndag 13. oktober kl. 16.25

    Chris Brown-konsert skaper debatt om vold mot kvinner

    Aktivister mener artistens kommende opptreden i Sør-Afrika sender feil signal i et land med høye voldstall.

  • Søndag 13. oktober kl. 16.24

    Nettapotek vurderer å anke til Høyesterett

    Nettapoteket Farmasiet vurderer å anke til Høyesterett, etter at de nylig tapte rettssaken mot staten i Gulating lagmannsrett. Dommen innebærer at nettapoteket ikke kan sende reseptfrie legemidler i posten. Administrerende direktør i Farmasiet, Elisabeth Haug, viser til at én av tre dommere tok dissens i saken og ga Farmasiet medhold på samtlige punkter. – Vi merker oss at den ene dommeren er helt uenig med de to andre. Dette viser hvor usikker statens tolkning av regelverket faktisk er. Derfor vurderer vi nå en anke til Høyesterett, sier Haug.

  • Søndag 13. oktober kl. 16.19

    Bergensbanen er open att

    – Feilen er utbetra og strekninga opna att, seier pressevakt Olav Nordli i Bane Nor til NRK i 16.15-tida. Bergensbanen var stengt mellom Hønefoss og Flå fleire timar søndag etter ein straumfeil. Rundt 900 passasjerar blei råka og måtte bussast for tog for å komme fram, men med store forseinkingar.

  • Søndag 13. oktober kl. 16.15

    Mann ropte om bombe i Trondheim

    En mann ropte til forbigående i Ilaparken i Trondheim at de måtte ringe til politiet på grunn av en bombe, skriver avisa Nidaros like før 16. Politiet fikk raskt avklart at det ikke var snakk om en bombe. Mannen er en kjenning for politiet. – Det virker mest som dette ble gjort for oppmerksomhet, sier operasjonsleder Håvard Høyem til avisa.

  • Søndag 13. oktober kl. 16.08

    FN: Israelske stridsvogner tok seg inn på deres stilling

    FN-stryken sier at de har spurt som en forklaring fra det israelske militæret.

  • Søndag 13. oktober kl. 16.04

    Arbeidsbåt begynte å ta inn vann – én person måtte reddes

    En arbeidsbåt begynte søndag å ta inn vann i Sortlandssundet i Vesterålen. Én person om bord måtte hoppe over i en redningsflåte da båten sank. Det var Bladet Vesterålen som først meldte om forliset. – Vi fikk melding om dette fra Kystradioen som hørte at båten som tok inn vann kalte på andre båter da den tok inn vann. Det sier Jakob Carlsen ved Hovedredningssentralen Nord-Norge. Mannen hadde kalt opp en båt i nærheten, som ganske raskt kom til stedet og fikk plukket opp mannen før arbeidsbåten sank. – Båten han var i gikk ned. Kystvaktskipet Heimdal satte en lettbåt på vannet, men da de ankom stedet var båten gått ned. Operasjonsleder Ina Kristin Selfors sier at det blir opprettet en undersøkelsessak etter hendelsen. – Mannen ble plukket opp av andre båter i området og er ivaretatt av Kystvakten, sier hun og legger til: – Vi har opprettet en undersøkelsessak og sendt en rapport til Sjøfartsdirektoratet.

  • Søndag 13. oktober kl. 16.03

    Mads Gilbert i Sør-Libanon: – Angrepene på helsearbeidere er ekstremt systematiske

    Motstandsviljen er sterkere, brutaliteten verre.

  • Søndag 13. oktober kl. 15.53

    Listhaug vil stoppe milliardlån til Morrow

    Frp-leder Sylvi Listhaug kaller det gambling med skattebetalernes penger å gi milliardlån til Morrow batteries. Det skriver Fædrelandsvennen. Morrow i Arendal er avhengig av et statlig lån på 1,5 milliarder for videre drift. Listhaug er ikke i tvil om hva hun mener om det. – Hvis noen ønsker å satse på batterier, så må de gjerne gjøre det for egen regning og risiko. Regjeringen må komme med en klar beskjed om at det ikke skal betales ut flere statlige kroner til batteriprosjektet.

  • Søndag 13. oktober kl. 15.50

    Elisabeth Terland åpnet målkontoen for Manchester United med drømmetreff – herjet med Tottenham

    Elisabeth Terland satte inn sine to første scoringer for Manchester United i 3-0-seieren over Tottenham. Det bør glede landslagssjefen foran Norges skjebnekamper.

  • Søndag 13. oktober kl. 15.43

    Kjendisinvestorens inkassogjeld økt til 5,1 millioner

    Magnus Rønningens Vågå-prosjekt har 64 ubetalte inkassokrav. Nå vurderer han å skyte mer penger inn i selskapet for å betjene gjelden.

  • Søndag 13. oktober kl. 15.38

    Vipers tapte knepent i Danmark

    Vipers tapte 29-30 for Esbjerg søndag ettermiddag. Dette er sørlendingenes tredje tap i årets Mesterliga. Laget har kun tatt tre poeng på de første fem kampene. Tidligere Vipersspiller Henny Ella Reistad, ble toppscorer for Esbjerg med 11 mål.

  • Søndag 13. oktober kl. 15.30

    Reistad herjet med Vipers

    Vipers Kristiansand leverte en god bortekamp i Esbjerg, men måtte se seg slått 30-29 i mesterligaen. En Henny Reistad i scoringshumør sto bak tolv mål.

  • Søndag 13. oktober kl. 15.29

    Mindreårig gutt fengslet for drapsforsøk

    En mindreårig gutt ble søndag varetektsfengslet fram til 18. oktober etter en voldshendelse i Oslo i lørdag. Han er siktet for drapsforsøk på en annen mindreårig gutt. Fornærmede fremstod ikke kritisk skadd. Hendelsen skjedde i en leilighet, og det var ikke fare for andre. Det er en relasjon mellom de to involverte, opplyser politiadvokat Andreas Myrseth Kolstad til NRK.

  • Søndag 13. oktober kl. 15.25

    Sykkelulykke i Trondheim

    Klokka 15.10 fikk politiet inn melding om en alvorlig sykkelulykke i Trondheim, skriver avisa Nidaros. – Det ble meldt at han var bevisstløs når ulykken først skjedde, det er uvisst om han er det fremdeles, sier operasjonsleder Håvard Høyem til avisa. Klokka 15:40 sier Høyem at det hadde gått bedre enn de hadde antatt. – Han blir tatt med til St. Olavs for en helsesjekk, sier Høyem til NRK.

  • Søndag 13. oktober kl. 15.25

    Nidaros: Alvorlig sykkelulykke i Trondheim

    Klokka 15.10 fikk politiet inn melding om en alvorlig sykkelulykke i Trondheim, skriver avisa Nidaros. Politiet sier at de har lite opplysninger om hva som har skjedd. – Det ble meldt at han var bevisstløs når ulykken først skjedde, det er uvisst om han er det fremdeles, sier operasjonsleder Håvard Høyem til avisa.

  • Søndag 13. oktober kl. 15.04

    Mann kasta boss på bilar i Bjørnafjorden

    Politiet har fått fleire meldingar om ein mann som kastar boss på forbipasserande bilar i Bjørnafjorden. – Me er på staden og i dialog med rett mann, melder Vest politidistrikt.

  • Søndag 13. oktober kl. 14.49

    SpaceX gjennomførte vellykket test av romfartøy: – Dette er helt sykt!

    Bare noen få timer etter å ha fått godkjenning fra luftfartsmyndighetene, gjennomførte SpaceX en vellykket test av romfartøyet Starship 5.

  • Søndag 13. oktober kl. 14.30

    Skal vurdere krimtekniske undersøkelser mandag

    Politiet opplyser at de har utsatt avgjørelsen om hvorvidt det skal gjøres kriminaltekniske undersøkelser i Kvinesdal hvor fire personer i 20-årene ble påkjørt. Avgjørelsen om dette tas mandag. Sjåføren som kjørte på personene er sikta for overtredelse av veitrafikklovens paragraf 3 for uaktsom kjøring.

  • Søndag 13. oktober kl. 14.23

    Spesialenheten har snart etterforsket ferdig saken om narkohund på festival i Lofoten

    I sommer ble festivalen Midnight Sun Festival arrangert på Værøy i Lofoten, men fokuset i etterkant av arrangementet handlet om alt annet enn musikken. Politiet hevdet arrangementet var preget av utstrakt bruk av narkotika blant deltakerne, og hadde med seg en narkohund på festivalområdet. Totalt ble det opprettet to straffesaker på selve festivalen, men flere ble opprettet på reise til og fra øya. Arrangøren likte dårlig politiets opptreden på festivalen og sendte en formell klage til politiet med bakgrunn i om ransakingen og narkohunden var lovlig. Saken ble oversendt Spesialenheten for politisaker. Til Lofot-Tidene sier påtalefaglig etterforskningsleder Halvor Hjelm-Hansen at saken snart er ferdig etterforsket. – Jeg kan ikke sikkert si når vi er ferdig. Det blir ikke fattet vedtak før sjefen har fått behandlet dette deretter. Det vil kunne gå noe tid før slikt vedtak foreligger, sier han til avisen.

  • Søndag 13. oktober kl. 14.20

    Hvordan kombinere jobb og kronisk sykt barn?

    Det er krevende med så mye fravær og jeg har lite energi og overskudd når jeg endelig kommer meg på jobb, skriver innsenderen.

  • Søndag 13. oktober kl. 14.08

    Store protester i Tyrkia etter brutale kvinnedrap

    I tyrkiske byer tar folk til gatene i protest mot volden mange kvinner opplever i hjemmet.

  • Søndag 13. oktober kl. 14.03

    Tysk mann i 60-årene druknet i Flekkefjord

    En tysk mann i 60 årene druknet i Abelnes i Flekkefjord natt til søndag. De pårørende i hjemlandet er varslet. Politiet har rutinemessig opprettet en etterforskning. Politiet meldte først om hendelsen klokka 00.30 natt til søndag. Det ble søkt både på land og i vannet med båt etter personen. Dykkere fant etter hvert mannen og drev livreddende førstehjelp på stedet.

  • Søndag 13. oktober kl. 13.57

    Bilbrann i Skien – kontroll på brannen

    Det brenner i en fossilbil som står på en gårdsplass i Skien. Politiet opplyste først at det var spredningsfare til bygning, da bilen står tre-fire meter unna. Tjue minutter senere har brannvesenet kontroll på brannen. Beboere har forsøkt å slukke med vannslange. Noen personer har pustet inn noe røyk, men ingen er skadet. Politiet oppretter sak.

  • Søndag 13. oktober kl. 13.57

    Bilbrann i Skien – spredningsfare til bygg

    Det brenner i en fossilbil som står på en gårdsplass i Skien. Politiet opplyser at det er spredningsfare til bygning, da bilen står tre-fire meter unna. Beboere har forsøkt å slukke med vannslange. Noen personer har pustet inn noe røyk. Brannvesenet er på stedet og starter slukking.

  • Søndag 13. oktober kl. 13.52

    To sølv til Innlandet i NM i terrengløp

    Under årets NM i terrengløp i Ekebergparken i Oslo, ble det to sølvmedaljer til løpere fra Innlandet. I herreklassen tok Magnus Tuv Myhre fra Brandbu 2.-plassen. I kvinneklassen var det Selma Løchen Engdahl, som representerer friidrettsklubben Orion i Elverum, som fikk sølvmedalje.

  • Søndag 13. oktober kl. 13.46

    Bilulykke på Stodvegen i Steinkjer

    Det har vært en trafikkulykke på Stodvegen. Bil har kjørt ut av veien, og langt ut i grøfta, skriver politiet. Fører er bevisst.

  • Søndag 13. oktober kl. 13.41

    Sørloth og Haaland omtales som «verdens beste spisspar»

    Alexander Sørloth (28) har kommet enda tettere på Erling Braut Haaland (24) i sin nye rolle. Finnes det en bedre spissduo i verden?

  • Søndag 13. oktober kl. 13.33

    Raser mot Mbappé: – Ta fra ham kapteinsbindet!

    Tidligere landslagsspiller Jérôme Rothen reagerer kraftig på Kylian Mbappés tur til Sverige.

  • Søndag 13. oktober kl. 13.26

    Engesæth tok gullet i NM terrengløp: – Jeg er nesten litt rørt

    Andrea Modin Engesæth avgjorde gullkampen mot slutten og ble norgesmester i terrengløp lang løype i Ekebergparken i Oslo søndag.

  • Søndag 13. oktober kl. 13.23

    – Noe av det vi er stoltest over

    Oljefondssjefen påpeker at flere kvinner er blitt værende i hans periode, uten at en eneste mann føler seg forbigått. Fondstopp mener Tangens etterfølger kan bli en kvinne.

  • Søndag 13. oktober kl. 13.22

    Lege innrømmer drapsforsøk med falsk covid-vaksine

    Thomas Kwan (53) tok på seg parykk, limte på ansiktshår og skiftet briller. Så oppsøkte han morens samboer.

  • Søndag 13. oktober kl. 13.18

    Kontroll på tyv med kniv

    Politiet i Trondheim har fått tak i en person som har vært truende med kniv. Personen skal ha stjålet en gjenstand. Og flere personer som så det, forsøkte å løpe etter tyven. Da skal tyven ha dratt fram en kniv for å skremme. Vedkommende er nå kjørt i arretsen. Politiet fortsetter etterforskningen.

  • Søndag 13. oktober kl. 13.18

    Truende med kniv i Trondheim

    Vi har sendt flere patruljer for å få fatt i en tyv som har vært truende med en kniv. Personen skal akkurat ha stjålet en gjenstand. Og flere personer som så det her, forsøkte å løpe etter tyven. Da skal tyven ha dratt fram en kniv for å skremme. De har foreløpig ikke kontroll på vedkommende.

  • Søndag 13. oktober kl. 13.09

    Vil fengsle menn som siktet for blind vold

    To menn i 30-årene fremstilles søndag for varetektsfengsling siktet for grov vold mot en kvinne i Horten lørdag. Den ene mannen skal ha gått løs på en kvinnelig sjåfør som satt i en bil som ventet på å kjøre ut på Borreveien ved Tveiten. Mannen skal blant annet ha sparket henne i brystet. Politiet ble varslet av en drosjesjåfør som var i nærheten. Ifølge politiet fremstår kvinnen som et tilfeldig offer for blind vold. Da politiet kom til stedet, satte begge mennene seg kraftig til motverge da de skulle pågripes. Begge de to polititjenestemennene ble skadd og måtte til legebehandling. Den ene av de siktede samtykker til fire ukers varetektsfengsling, opplyser politiadvokat Siv Elise Kvamsdal. Hun sier til NRK at mannen har flere oppgjorte trusselsaker fra tidligere. Den andre siktede ber om å bli løslatt, men påtalemyndigheten ber retten varetektsfengsle han i fire uker. Kvamsdal begrunner begge fengslingene med at det foreligger gjentakelsesfare. Mannens forsvarer sier til NRK at hans klient erkjenner delvis straffskyld for trusler mot politiet. Han godtar imidlertid ikke å bli varetektsfengslet.

  • Søndag 13. oktober kl. 13.03

    Mistenkt for ruskjøring

    En mann i 40-årene er mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand etter at politiet fikk melding om en bil som stod fast på et jorde ved Forusbeen på Bærheim i Sandnes. Politiet kjørte til stedet og er i kontakt med fører av bilen.

  • Søndag 13. oktober kl. 13.02

    De høye kostnadene ved å ekskludere kinesisk teknologi

    MILANO – Kina sørger for at landet er klar for overgangen til en bærekraftig økonomi.

  • Søndag 13. oktober kl. 12.52

    Arbeidsulykke i Sørlandsparken

    En person er lettere skadet etter en arbeidsulykke i Sørlandsparken. Politi og ambulanse er på stedet. Personen tas hånd om av ambulanse. Det skal være snakk om en fallulykke med mulig skader i arm.

  • Søndag 13. oktober kl. 12.52

    Skadet seg i Sørlandsparken

    En person er lettere skadet etter en ulykke i Sørlandsparken. Politi og ambulanse er på stedet. Personen tas hånd om av ambulanse. Det skal være snakk om en fallulykke med mulig skader i arm. Politiet oppretter ikke sak da det ikke er snakk om en arbeidsulykke slik de innledningsvis trodde.

  • Søndag 13. oktober kl. 12.40

    Sinner forhindret Djokovic i å nå milepæl – vant enkelt i Shanghai

    Jannik Sinner viste hvorfor han i øyeblikket er verdens beste tennisspiller da han beseiret Novak Djokovic i finalen i Shanghai Masters søndag.

  • Søndag 13. oktober kl. 12.37

    Helsemyndighetene i Gaza: Minst 52 drept det siste døgnet, inkludert familie på åtte

    Minst 52 mennesker er drept i israelske angrep mot Gaza de siste 24 timene. Det inkluderer en hel familie på åtte som ble drept i Sentral-Gaza.

  • Søndag 13. oktober kl. 12.22

    Tor Mikkel Wara og Simen Velle får topplassene på stortingslista til Oslo Frp

    Tor Mikkel Wara og Simen Velle er valgt på de to øverste plassene på Oslo Frps stortingsvalgliste for neste år.

  • Søndag 13. oktober kl. 12.14

    Wara og Velle på topp for Oslo Frp

    Tor Mikkel Wara og Simen Velle er valgt på de to øverste plassene på Oslo Frps stortingsvalgliste for neste år. Wara vant kampvotering mot Hans Otto Watne fra Sagene Frp som utfordret han på 1. plassen med 50 mot 3 stemmer. Aina Stenersen følger på 3. plass mens Angelika Bjørnerud står på 4. plass. Ved forrige valg fikk Oslo Frp en representant på stortinget. Wara sier til NRK at han tror 30 år i næringslivet gjør at han har mye å tilføre i politikken. – Jeg har sittet på Stortinget for Oslo Frp for mange år siden, så har jeg hentet annen erfaring utenfor. Det tror jeg er sunt. Velle, som er 23 år gammel, sier han på sin side først og fremst kan tilføre et ungdommelig perspektiv. – Jeg har ledet Fpu i 2,5 år, og tror jeg har god kontroll på hva norsk ungdom bryr seg om. Jeg kan ta med de yngre stemmene inn på Stortinget, sier Velle.

  • Søndag 13. oktober kl. 11.59

    Skien: To personer i vannet etter kantring

    En tredjeperson kom dem til unnsetning, og hentet dem opp fra vannet.

  • Søndag 13. oktober kl. 11.59

    Båt gått rundt – to personer havnet i vannet

    Nødetatene rykket ut på melding om to personer i innsjøen Børsesjø i Skien. En båt har gått rundt, og de to mennene holdt seg fast i båten og klarte å holde hodet over vannet, opplyser operasjonsleder Tom Richard Skuggedal i politiet. De var rundt femti meter fra land. En privatperson kom seg ut i båt til de to personene, og fikk de opp av vannet rundt klokka 12.07. Brannbåten bisto for å få de trygt inn til land. Mennene har blitt sett til av ambulansepersonell på stedet, og kjøres videre til sykehus for ytterligere sjekk. Begge er oppegående, melder politiet. De har trolig vært ute og fisket, og det fremstår som et rent uhell, ifølge politiet.

  • Søndag 13. oktober kl. 11.58

    Tunnelen er åpen igjen

    Byfjordtunnelen er åpen igjen etter at et kjøretøy stanset inni tunnelen søndag formiddag.

  • Søndag 13. oktober kl. 11.53

    Eks-forsvarssjef om Trump: – En fascist tvers igjennom

    Den tidligere øverstkommanderende for det amerikanske militæret, Mark Milley, omtaler Trump som «den farligste personen for dette landet».

  • Søndag 13. oktober kl. 11.42

    Togstans

    Toget fra Oslo til Bergen står fast på Hønefoss. Togstansen skyldes signalproblemer, skriver Vy på sine hjemmesider. Toget skal ha stått stille siden klokken 10.00. Vy er i gang med å bestille busser til de som sitter fast på toget, opplyser VG. Bane Nor jobber med å rette feilen. Det kommer en ny oppdatering kl. 13.30.

  • Søndag 13. oktober kl. 11.40

    Far og sønn fengslet for vold i Holmestrand

    En 50 år gammel mann og sønnen hans er i Vestfold tingrett varetektsfengslet i to uker i forbindelse med en grov voldssak. Mennene er siktet for å ha banket opp en annen mann utenfor en pizzarestaurant i Holmestrand torsdag kveld. Ifølge politiet skal mennene ha oppsøkt den fornærmede sammen med en annen mann. Politiet vil ikke si hva de tror er motivet eller om det dreier seg om et oppgjør i et kriminelt miljø. Den tredje mannen som er siktet for å ha deltatt i volden, ble pågrepet lørdag kveld. Han sitter foreløpig i arresten på politihuset i Tønsberg. Politiet vurderer å be om varetektsfengsling av mannen mandag.

  • Søndag 13. oktober kl. 11.40

    Fengslet for vold i Holmestrand

    En 50 år gammel mann og sønnen hans er i Vestfold tingrett varetektsfengslet i to uker i forbindelse med en grov voldssak. Mennene er siktet for å ha banket opp en annen mann utenfor en pizzarestaurant i Holmestrand torsdag kveld. Ifølge politiet skal mennene ha oppsøkt den fornærmede sammen med en annen mann. Politiet vil ikke si hva de tror er motivet eller om det dreier seg om et oppgjør i et kriminelt miljø. Den tredje mannen som er siktet for å ha deltatt i volden, ble pågrepet lørdag kveld. Han sitter foreløpig i arresten på politihuset i Tønsberg. Politiet vurderer å be om varetektsfengsling av mannen mandag.

  • Søndag 13. oktober kl. 11.15

    Full stans på Bergensbanen

    Togstrekningen vil ikke være i gang igjen før klokken 17:00, melder Bane Nor. Det blir buss for tog mellom Hønefoss og Flå.

  • Søndag 13. oktober kl. 11.12

    Kommunen har stilt kriseteamet til rådighet

    Ordfører i Kvinesdal Per Sverre Kvinlaug (KrF) sier de stiller det psykososiale teamet til rådighet for de som måtte trenge det etter påkjørselen i Kvinesdal lørdag kveld hvor flere personer ble alvorlig skadet. – Det en rystende opplevelse og nyhet for mange med en slik ulykke. Vi vil følge utviklinga videre. Vi er der med vårt kriseteam hvis det skulle være behov. Det har vi god dialog med både politiet og helse om, sier Kvinlaug til NRK.

  • Søndag 13. oktober kl. 11.08

    Byfjordtunnelen er stengt

    Byfjordtunnelen er stengt etter at eit kjøretøy har stansa inni tunnelen, melder Vegtrafikksentralen på X. Politiet melder klokka 11.15 at bilbergar er på veg.

  • Søndag 13. oktober kl. 11.03

    Rooths stjernestatus: – Jeg tror mamma merker det mer

    Mirakelet i Paris endret livet til Markus Rooth (22). Nå har han fått sin første store sponsor.

  • Søndag 13. oktober kl. 11.00

    Par plukket fleinsopp i natt: Ble avslørt av hodelykter

    Etter tips fra naboer kom politiet over de to fleinsopp-plukkerne: - Fremsto som veldig ruset.

  • Søndag 13. oktober kl. 10.55

    Aftonbladet: Elverums tidligere suksesstrener erstatter Solberg som landslagssjef

    Michael Apelgren skal være klar som Glenn Solbergs arvtager som sjef for det svenske herrelandslaget i håndball.

  • Søndag 13. oktober kl. 10.35

    Brann slukket

    Bilbrannen i en garasje i Sarpsborg er slukket. Bilen kjøles ned for transport vekk fra stedet, melder politiet.

  • Søndag 13. oktober kl. 10.35

    Zalando: Returnerer halvparten av ordrene

    E24s spørreundersøkelse viser at svenske nettbutikker er blant dem som får mest i retur.

  • Søndag 13. oktober kl. 10.22

    Bilfører sikta for uaktsom kjøring etter påkjørsel

    Bilføreren som kjørte på fire personer i 20-åra i Kvinesdal lørdag kveld er sikta for overtredelse av veitrafikklovens paragraf 3 for uaktsom kjøring. Det opplyser politiadvokat politiadvokat Ingrid Margrethe Tjaum til NRK søndag formiddag. – Vi tar forbehold om en utvidelse av siktelsen når vi får mer informasjon om de fornærmedes skadeomfang og etter at ytterligere etterforskningsskritt er gjort, sier Tjaum. Hun opplyser at sjåførens førerkortet er beslaglagt. Politiet kan søndag formiddag ikke si noe mer om de involvertes helsetilstand.

  • Søndag 13. oktober kl. 10.21

    En rekke promillekontroller søndag morgen

    Politiet i Nordland har søndag morgen gjennomført en rekke promillekontroller. I Narvik ble 20 personer kontrollert, i Vefsn 58 førere, i Sandnessjøen var tallet 41 og i Sortland ble 80 sjekket. Ingen av de stoppede fikk utslag på testene.

  • Søndag 13. oktober kl. 10.16

    Brann i Sarpsborg

    Nødetatene har rykket ut til en adresse i Sarpsborg i forbindelse med brann i en garasje. – Det skal være en bil som brenner inne i garasjen. Det er ingen spredningsfare, sier Finn Håvard Aas, operasjonsleder i Øst politidistrikt.

  • Søndag 13. oktober kl. 10.14

    Aktiv natt for politiet i Halden

    Lørdag kveld og natt til søndag har politiet i Halden hatt nok å gjøre. Kvelden startet med at noen unge gutter stjal fra en Rema 1000-butikk klokken 19.00. Deretter gikk det slag i slag. 20.00: Bil i grøfta i Rokkeveien. Singelulykke uten personskader. 21.30: En kvinne sprang i en vei og skrek og prøvde å stanse biler. Hun ble tatt hånd om politi og helse. 22.45: En mann uten bukse gikk langs en vei. Han ble borte før politiet kom til stedet. 00.10: Tre menn var i slåsskamp. De var bekjente, og ville ikke anmelde hverandre. 00.30: To menn var i ferd med å gå ut på E6. På vei dit møtte politiet tre andre menn langs veien. De kranglet litt med hverandre, men ble enige og fikk gå videre. Mennene på E6 ble trolig plukket opp av en bil. 00.45: To 14 år gamle gutter var kranglete mot voksne personer i sentrum. Den ene gutten stakk av, mens den andre ble kjørt hjem. 01.50: En kvinne knuste en flaske i sentrum. Hun ble tatt hånd om av politiet og helse. 01.50: Kranglete og amper stemning utenfor og inne på et utested. Ingen ble anmeldt eller bortvist. 02.10: En mann i slutten av 30 årene ble bortvist fra et utested.

  • Søndag 13. oktober kl. 9.59

    Byfjordtunnelen stengd

    Byfjordtunnelen er stengd på grunn av eit stansa køyretøy. Det melder vegtrafikksentralen.

  • Søndag 13. oktober kl. 9.50

    Dag Inge Ulstein: Hva skal vi egentlig med et kristelig parti?

    KrFs fungerende leder om konfliktene, tilgivelse og veien videre for et kriserammet parti.

  • Søndag 13. oktober kl. 9.47

    Brannvesenet kontrollerer framleis etter brannen på Trengereid

    Brannvesenet kontrollerer framleis leilegheitsbygget på Trengereid som begynte å brenne fredag ettermiddag. I morgontimane søndag begynte brannen å blusse opp igjen. – Vi brukte litt vant frå ein bil og kjølte ned brannen. Det var ikkje noko kraftig, seier Håkon Myking i 110-Vest. Ifølge han sjekkar brannvesenet framleis leilegheitsbygget jamleg. – Det er ein del hotspottar inni branntomta og god varme. Vi er der jamleg og kontrollerer. Han veit ikkje kor lang tid det tar før bygget er heilt nedkjølt. – Ting tar tid.

  • Søndag 13. oktober kl. 9.47

    Brutalt møte med ATP-touren for supertalentet Budkov Kjær

    Tennistalentet Nicolai Budkov Kjær (18) røk i strake sett for spanjolen Alejandro Moro Canas i kvalifiseringen til ATP250-turneringen i Kasakhstan søndag.

  • Søndag 13. oktober kl. 9.25

    Gjenopptar fergerute etter dårlig vær

    Torghatten Nord AS informerer om at sambandet Bognes-Lødingen gjenopptar rutene sine fra og med 06:45 fra Bognes og 08:00 fra Lødingen. Dårlig vær gjorde at avgangene fra lørdag kveld klokken 20.20 ble innstilt.

  • Søndag 13. oktober kl. 9.23

    Ingen tid for å ta av

    LINZ (VG) Det er interessant å se hvordan spørsmål og svar - spørsmålene spesielt - endrer seg i takt med resultater i fotballkamper.

  • Søndag 13. oktober kl. 9.21

    LO varsler knallhard tariffkamp om sykelønna kuttes

    LO advarer dem som lefler med tanken på å kutte i sykelønna. Reduserte ytelser vil bli møtt med knallharde krav i første mulige tariffoppgjør.

  • Søndag 13. oktober kl. 8.41

    Kontroll på brann i Halden og Moss

    Brannen i garasjeanlegget i Halden er nå slukket. Det var åpne flammer, men brannvesenet fikk raskt kontroll på stedet. Brannårsaken er ukjent, og det blir opprettet sak, melder politiets operasjonssentral. Varmgang i støvsuger skal ha vært årsaken til røykutvikling i et industribygg i Moss. Det skal ikke ha vært åpne flammer på stedet i henhold til operasjonssentralen. Fire som arbeidet på stedet ble sendt til legevakten for sjekk.

  • Søndag 13. oktober kl. 8.22

    Bortvist fra sentrum – endte i arresten

    En mann i 20 årene endte i sentralarresten på Hamar etter ikke ha fulgt et pålegg fra politiet om å forlate et utested i Raufoss sentrum. Han ble først bortvist fra sentrum etter å ha skapt uro på ett utested, men i stedet for å høre på politiet løp mannen inn på et annet- Mannen er nå anmeldt.

  • Søndag 13. oktober kl. 8.19

    Fleire ordensforstyrringar natt til søndag

    Det har vore fleire oppdrag for politiet i Bergen natt til søndag. Fleire patruljar rykte ut til melding om slagsmål der fire personar var involverte. Alle blei vist bort, men ingen blei skadde. Også på eit utestad var det slagsmål .Der slo ein gjest til ein annan. Ein person blei vist bort frå sentrum. I løpet av natta blei også ein person blei vist bort frå sentrum etter å ha trua vekter og gjort skadeverk, to viste bort etter ordensforstyrringar. Også i Sogndal blei ein person vist bort etter ordensforstyrring på ein utestad.

  • Søndag 13. oktober kl. 8.19

    Fleire slagsmål i Bergen natt til søndag

    Særleg i Bergen sentrum har det vore ei travel natt for politiet. – Det har vore ein del rusa menneske, nokon er sinte og del slagsmål, seier operasjonsleiar Dan-Erik Johannessen i politiet. Fleire patruljar rykte ut til melding om slagsmål der fire personar var involverte. – Det var ein som hadde fått eit slag i ansiktet og blødde, seier Johannessen. Politiet rykte etterpå ut til eit person som blødde litt frå panna etter å ha blitt slått med ein paraply. Politiet veit ikkje kven som gjorde det. Deretter måtte politiet av garde igjen til eit masseslagsmål på bybanen der ti-tolv personar var involverte. Ingen var skadde, og dei involverte vel sjølv om dei vil melde saka. Politiet fekk og sikra ei video av hendinga. Også på eit utestad var det slagsmål. Der slo ein gjest til ein annan. Ein person blei vist bort frå sentrum. Og utanfor Bergen har det vore tilløp til slåsting natt til søndag. I Førde sentrum følte ein person seg angripen av to andre. Heller ikkje han er skadd. – Patruljen køyrde han heim, seier Johannessen. På Høyanger hotell var det og ilter stemning. Der var det tilløp til slåsting mellom tre rusa gjestar. Ei vakt skulle gripe inn, og blei også angripen. – Vakta kjem mest truleg til å melde saka. Ingen er skadde. I Bjørnafjorden var det ein privatfest som blei amper. – Då politiet var framme viste det seg å vere to ulike slåstkampar. Heller ikkje her blei nokon skadde.

  • Søndag 13. oktober kl. 8.18

    Zuccarello rundet 200 NHL-mål da Wild tapte på straffer

    Mats Zuccarello satte inn det første målet da Minnesota Wild møtte Seattle Kraken lørdag – nordmannens 200. scoring i NHL. Kampen endte 5-4 til Kraken etter straffeslagkonkurranse.

  • Søndag 13. oktober kl. 8.18

    Fleire valdshendingar i Rogaland

    Politiet i Rogaland har rykka ut til fleire valdshendingar i fylket laurdag kveld og natt til søndag. Seint laurdag kveld fekk politiet melding om slåstkamp på ein privat fest på Ræge i Sola. To personar blei køyrt til Stavanger universitetssjukehus, SUS, for oppfølging etter å ha blitt slått. Ein bilførar på same fest blir meldt for køyring med for mange passasjerar. Litt seinare hadde ein gjest på ein utestad i Stavanger får ei flaske kasta på seg frå etasjen over. Gjesten oppsøkte legevakt og politiet opprettar sak. I Kopervik på Karmøy blei politiet tilkalla etter ei valdshending på ein privat fest. Ein person hadde blitt nekta å få komme inn og det enda i slåstkamp. Fleire personar blei køyrt til legevakt, og ein person blei køyrt til Haugesund sjukehus med moglege brotskadar i ansiktet. To personar er arresterte.

  • Søndag 13. oktober kl. 8.16

    Bevisstløs etter voldsepisode

    Like før midnatt kom det melding til politiet om en voldsepisode hvor en person var bevisstløs i Bø sentrum. Politiet fikk kontroll på gjerningspersonen, og mannen, som er i 40-årene, ble bortvist fra sentrum ut natta. Fornærmede ble tatt hånd om av helsepersonell. Det opprettes en anmeldelse, opplyser politiet.

  • Søndag 13. oktober kl. 8.13

    Brann i Halden

    Det brenner i et garasjeanlegg med kontorer i Halden. Det skal ikke være synlige flammer, men det er en del røykutvikling, melder 110-sentralen. Brannvesenet er på stedet og har startet slukking.

  • Søndag 13. oktober kl. 8.11

    Brann i Moss

    Nødetatene er på vei til en brann i et industribygg i Moss. Det skal være en del røykutvikling på stedet, melder politiet.

  • Søndag 13. oktober kl. 8.10

    Bil og MC kolliderte i Trondheim

    Det har vært et sammenstøt mellom en bil og en motorsykkel i krysset Holtermanns veg og Strindvegen på Byåsen. MC-fører er bevisst, men er bragt til sykehus for en nærmere sjekk.

  • Søndag 13. oktober kl. 8.06

    Bråk på byen i natt

    Politiet i Nordland melder om flere ordensforstyrrelser i sentrum av Rana natt til søndag. – Spesielt i sentrum og ved diverse utesteder, sier operasjonsleder Kai Henrik Eriksen. – De fleste har etterkommet pålegg, men noen vil bli anmeldt for slåssing. Ved Kongsveien videregående skole ble tre personer i begynnelsen av 20 årene tilsett av helse etter en voldshendelse. En 17 åring er mistenkt. Sak er opprettet.

  • Søndag 13. oktober kl. 8.00

    Mange uten strøm i Trondheim

    Det er abonnenter i området sør for Kyvannet og Bymarka, som nå er uten strøm. Årsaken skal være en feil i det elektriske nettet som har ført til avbrudd i strømforsyningen. Tensio jobber med saken. Strømbruddet ble meldt klokken 07.37.

  • Søndag 13. oktober kl. 7.57

    Mopedulykke ved utested

    En moped skal ha kjørt på to personer ved et utested i Verdal i natt. Det er trolig lettere skader på alle involverte, skriver politiet på X. De etterforsker det som har hendt.

  • Søndag 13. oktober kl. 7.42

    Opplyste ikke om eier-info: Meglerkjeder tar grep

    Enkeltmeglere og meglerselskapene som eier annonseplattformen Hjem, må opplyse skriftlig om eierskapet til boligselger, ifølge Finanstilsynet. Det har flere av dem ikke gjort før nå.

  • Søndag 13. oktober kl. 7.00

    Kan markedet ha avslørt valgvinneren?

    Hvor investorene putter pengene sine, kan også gi et hint om hvem som vinner USAs presidentvalg.

  • Søndag 13. oktober kl. 6.40

    Indisk politiker skutt og drept i Mumbai

    En fremtredende politiker i den indiske storbyen Mumbai ble skutt og drept lørdag, bare noen uker før et viktig delstatsvalg.

  • Søndag 13. oktober kl. 6.00

    Vi har satt steketermometrene på prøve – hvilket tåler varmen?

    Vi har samlet en rekke billige steketermometre i prisklassen 99 - 300 kroner for deg som vil imponere litt mer på matfronten, uten å måtte rane kjøkkenet til Gordon Ramsey.

  • Søndag 13. oktober kl. 5.59

    Voldshendelse i Oppdal - til sykehus med alvorlig hodeskade

    Personen er kjørt med ambulanse til St. Olavs hospital i Trondheim.

  • Søndag 13. oktober kl. 4.53

    Østerrike lader opp i luksus - Norge må kjøre til Lillestrøm

    Norge kan bruke enda mer penger på landslaget, har NFF-toppene sagt. Ralf Rangnick og Østerrike lader opp til søndagens møte med Norge på spahotell.

  • Søndag 13. oktober kl. 3.45

    Alvorlig skadet i vold i Oppdal

    En person er slått ned og er bevissløs i Oppdal. Vedkommende er kjørt til St. Olavs Hospital med en alvorlig hodeskade. Politiet gjør undersøkelser på stedet. – Mannen som er mistenkt for volden på Oppdal er i 20-årene. Vi har kontroll på gjerningsmannen og vi har avhørt flere vitner og har et greit bilde av hendelsen. Det sier operasjonsleder Ole Petter Hollingen til Adresseavisen.

  • Søndag 13. oktober kl. 3.14

    Bjørne-besøk hos guvernør

    Bjørner gjør mer enn å bare klatre i trær og spise honning i staten Connecticut i USA.

  • Søndag 13. oktober kl. 3.00

    Skyting mot jødisk skole i Toronto

    Det er andre gang i år at det skytes mot skolen i den canadiske storbyen.

  • Søndag 13. oktober kl. 2.49

    Skotsk DJ (38) døde på Ibiza

    Ifølge familien døde DJ-en Jackmaster etter å ha skadet hodet.

  • Søndag 13. oktober kl. 2.02

    Skjøt på folk med softgun

    Tre tilfeldige personer i Drammen ble natt til lørdag truffet av skudd fra softgun.

  • Søndag 13. oktober kl. 1.39

    Person død etter å ha blitt hentet opp av vannet i Flekkefjord

    Det ble søkt med båt og langs land etter melding om at en person var observert i vannet.

  • Søndag 13. oktober kl. 1.31

    Person kritisk skadet etter påkjørsel i Kvinesdal

    En person er kritisk skadet etter en påkjørsel i Kvinesdal i Agder lørdag kveld. Det opplyser politiets innsatsleder på stedet til Lister 24. Totalt fire personer ble påkjørt. En person er fraktet til Stavanger universitetssykehus, mens to andre er sendt til sykehuset i Kristiansand. Den siste personen kom uskadet fra det. Veien var stengt, men ble åpnet igjen ved 23.30-tiden, ifølge Vegtrafikksentralen.

  • Søndag 13. oktober kl. 1.19

    Virginia (37) drepte sine egne foreldre: – En intelligent manipulator

    Til naboene fortalte datteren at foreldrene hadde flyttet til kysten. Men i rekkehuset skjulte hun en mørk hemmelighet i fire år.

  • Søndag 13. oktober kl. 0.43

    Person får livreddende førstehjelp etter å ha falt i vannet

    En person får livreddende førstehjelp etter å ha blitt hentet opp av vannet i Flekkefjord i Agder. – Dykkere har hentet opp en person fra vannet. Det drives HLR på stedet, opplyser operasjonsleder Linn Andresen. Politiet meldte om saken rundt klokka 00.30. Det ble søkt både på land og i vannet med båt etter personen.

  • Søndag 13. oktober kl. 0.43

    Melding om person i vannet i Flekkefjord

    Nødetatene rykker ut etter melding om en person i vannet i Flekkefjord i Agder. Politiet meldte om hendelsen rundt klokka 00.30 natt til søndag.