Nyheter:

  • Søndag 6. oktober kl. 23.23

    Flere angrep i Libanon og i Israel

    BEIRUT (VG) Ti personer skal være skadet etter et angrep mot Haifa i Israel.

  • Søndag 6. oktober kl. 22.55

    Vil presse Støre til kraftig «trippel-løft» for barn og unge

    Han ligger an til å bli leder i Arbeiderpartiets ungdomsorganisasjon, AUF. Nå vil han jobbe for gratis barnehage, SFO - og ett fritidstilbud.

  • Søndag 6. oktober kl. 22.54

    Hvit elg oppdaget i Nordland

    En hvit elgkalv har blitt oppdaget i Steigen kommune i Nordland, og det lokale jaktlaget har bestemt seg for å frede elgen, skriver VG. Det er uvanlig med hvit elg så langt nord. Og årsaken til fargen er trolig en sykdom som fører til at den mister fargen gradvis, og ikke at den var født hvit, ifølge elgforsker Erling Johan Solberg ved NINA.

  • Søndag 6. oktober kl. 22.36

    FFK-helten feiret med blåveis: – Han slår meg jo i ansiktet

    Morten Bjørlo hadde et tydelig bevis på en knallhard kamp mot Vålerenga.

  • Søndag 6. oktober kl. 22.17

    Michael Brandsegg-Nygård lånes ut til svensk storklubb

    Det norske stortalentet skal spille i den svenske toppserien SHL denne sesongen.

  • Søndag 6. oktober kl. 22.11

    Vil ha digital plattform for fullmakter: – Skal bli enklere

    Eylem Budak må ha ny fullmakt fra sønnen hver gang hun besøker et nytt apotek. Nå vil regjeringen gjøre hverdagen lettere for familien.

  • Søndag 6. oktober kl. 21.46

    Søkjer med hundepatrulje etter ungdomsgjeng i Olsvik

    Politiet leiter etter ein ungdomsgjeng i Olsvik, etter meldingar om at dei skal ha skote målingskuler mot eit hus. Dei skal vera i alderen 13 til 15 år, ifølgje operasjonsleiar Knut Dahl-Michelsen i Vest politidistrikt. Hendinga vart meldt klokka 20.25 søndag kveld.

  • Søndag 6. oktober kl. 21.46

    Sjelden elgkalv i nord: – Som å finne en skatt

    Jaktsesongen har så vidt begynt, men én elg har allerede rukket å gjøre seg fredet blant lokalbefolkningen.

  • Søndag 6. oktober kl. 21.40

    Opne flammer frå elektroforretning i Bergen - sløkt etter ti minutt

    Det vart meldt om røykutvikling på Elkjøp i Fana i 21.30-tida søndag kveld. Både politi og brannvesen er på veg til staden. Det skal både vera opne flammar og røyk, ifølgje både politiet og 110-sentralen Vest. Klokka 21.39 er brannen meldt sløkt, og det er kontroll på staden. Det skal ha brunne i noko datautstyr og papp.

  • Søndag 6. oktober kl. 21.40

    Opne flammar frå elektroforretning i Bergen – sløkt etter ti minutt

    Det vart meldt om røykutvikling på Elkjøp i Fana i 21.30-tida søndag kveld. Både politi og brannvesen vart sendt til staden. Det var både vera opne flammar og røyk, ifølgje både politiet og 110-sentralen Vest. Klokka 21.39 er brannen meldt sløkt, og det er kontroll på staden. Det skal ha brunne i noko datautstyr og papp.

  • Søndag 6. oktober kl. 21.37

    Mista lappen i Byfjordtunnelen

    Ein bilførar i 30-åra mista førarkortet etter ei gjennomsnittsmåling på E39 gjennom Byfjordtunnelen i Stavanger søndag. Bilføraren vart målt til 142 km/t i snitt, og må no klara seg utan førarkortet.

  • Søndag 6. oktober kl. 21.27

    Tallet som kan dempe rentekuttene: – Blir ganske viktig

    Sjeføkonom Kjetil Olsen sår tvil om hvor fort rentene vil bli kuttet, både i USA og Norge. Denne uken blir inflasjonstall fra begge land viktige for renteutsiktene.

  • Søndag 6. oktober kl. 21.25

    Skal selge kommunale eiendommer

    Flere kommunale eiendommer i Tvedestrand skal selges for å gi penger til kommunen, skriver Tvedestrandsposten. Blant disse er Middelskolen midt i Tvedestrand sentrum. Den skal snart være klar til å bli lagt ut for salg. Kommunen har fått en verditakst på 7,2 millioner kroner for eiendommen.

  • Søndag 6. oktober kl. 21.20

    Meldt om brann i bygning i Kvinnherad – opne flammar frå taket

    Brannvesenet har rykt ut etter melding om brann i ei bygning på Husnes i Kvinnherad. Det melder 110 Vest. Det er sendt store ressursar til staden, opplyser Helge Lund, vaktkommandør ved sentralen til NRK. Ifølgje politiet er det observert flammar. Det er eit bygg med fleire leilegheiter.

  • Søndag 6. oktober kl. 21.20

    Meldt om brann i bygning i Kvinnherad – observert opne flammar

    Sundag kveld rykte brannvesenet ut etter melding om brann i eit leilegheitsbygg på Husnes i Kvinnherad. Bygget hadde fleire leilegheiter og fleire etasjar. Det vart observert opne flammar, og store ressursar vart sendt til staden. Etter kort tid vart det klart at bygget var under oppføring, og at ingen budde der. Ifølgje 110-sentralen er det brann i ei heissjakt. Det er ikkje meldt om skadde personar. – Det er ikkje fare for spreiing, opplyser politiet.

  • Søndag 6. oktober kl. 21.19

    Jakter biltyver med politihelikopter i Heggedal

    Patruljer og politihelikopter søker etter en bil i Heggedal i Asker som ble meldt stjålet søndag kveld. Den skal ha kollidert i to andre biler og forlatt stedet. –Vi har nå funnet bilen, men det var ingen personer i eller ved den. Vi starter derfor et søk. Politihelikopteret bistår oss fortsatt, skriver politiet i en melding til pressen kl. 21.16. Bilen har kollisjonsskader etter å ha kollidert med to andre biler. Den kjørte deretter fra stedet og videre i høy hastighet. Ingen personer skal være skadet. Politiet vet ikke hvem som kjører bilen eller hvor den er, opplyser de søndag kokken 21.05.

  • Søndag 6. oktober kl. 21.19

    Stjålet bil funnet i Heggedal – søker fortsatt etter føreren

    Politiet har funnet en bil i Heggedal i Asker som ble meldt stjålet søndag kveld, men de har ikke funnet noen personer i nærheten av bilen. –Det var ingen personer i eller ved den. Vi starter derfor et søk. Politihelikopteret bistår oss fortsatt, skriver politiet kl. 21.16. Bilen har kollisjonsskader etter å ha kollidert med to andre biler. Den kjørte deretter fra stedet og videre i høy hastighet. Ingen personer skal være skadet. Politiet vet ikke hvem bilføreren er eller hvor mange som befant seg i bilen. Mandag morgen sier politiet at føreren fortsatt ikke er funnet, men at de har sikret videobevis. Det aktive søket ble avsluttet sent søndag kveld.

  • Søndag 6. oktober kl. 21.13

    Politiet rykkjer ut etter melding om bråk i fleire nabolag i Bergen

    Politiet har rykt ut til Fana i Bergen, etter meldingar om fleire unge som leiker «ring på spring». Bebuarar i området vert kraftig forstyrra, og har mellom anna store problem med å leggja små ungar. Dette er eit gjentakande problem, melder politiet. Ei politipatrulje er no i området og ser etter dei som skal stå bak. Hendinga i Fana vart meldt klokka 20.19 søndag kveld. Klokka 20.38 melder politiet om ungdommar i Fyllingsdalen som kastar stein mot dører i nabolaget og plagar folk.Også her er politiet på leit etter gjerningspersonane.

  • Søndag 6. oktober kl. 21.07

    Tau frå hummarteine stansa rutebåt

    Rutebåten mellom Haugesund og Feøy søndag ettermiddag klokka 16.50 vart innstilt. Årsaka var at tau frå ei hummarteine hadde gått i propellen, skriv Haugesunds Avis. Jan Kristian Svendsen, kaptein på «Feøy Express» seier til avisa at folk bør tenkja seg før dei sett ut teinene.

  • Søndag 6. oktober kl. 21.01

    Bil køyrde på hjort

    Kollisjonsputa på ein bil vart utløyst, då ein bil trefte ein hjort på Vikavegen ved Haugland i Kinn kommune søndag kveld. Ifølgje politiet skal førar vera uskadd og bilen står utanfor vegen. Politiet er på veg til staden.

  • Søndag 6. oktober kl. 20.48

    Store forventninger til Vedums milliarddryss

    Dyrtid, høy rente og kommuner under press: Mange har store forventninger til morgendagens statsbudsjett. Dette må du vite før finansministeren legger frem planen.

  • Søndag 6. oktober kl. 20.44

    Til legevakt etter trafikkulykke

    En person er kjørt til legevakt for oppfølging etter en trafikkulykke på Dvergsnesveien i Kristiansand. To biler var involvert. Bilene er berget og veien åpen.

  • Søndag 6. oktober kl. 20.43

    Nyhetsbyrå: Iransk toppgeneral savnet etter angrep i Beirut

    To iranske tjenestemenn hevder Quds-styrkens leder, Esmail Qaani, ikke har gitt livstegn siden forrige uke.

  • Søndag 6. oktober kl. 20.43

    Kjøretøy stansa i Larvikstunnelen på E18

    Politiet melder om at et kjøretøy har fått stans i Larvikstunnelen i nordgående løp på E18. Veitrafikksentralen er varsla og hastigheten vil bli satt ned. Bilberger er på vei til stedet.

  • Søndag 6. oktober kl. 20.41

    Brekstad-Valset innstilt

    Fergesambandet Brekstad-Valset er innstilt på grunn av driftsproblemer. Det er uvisst hvor lang tid det vil ta å rette det opp. Hold deg oppdatert her.

  • Søndag 6. oktober kl. 20.10

    Nå skriver Mia Rusthen selv: – Jeg fikk livet i gave på nytt

    Mia Rusthen (22) skriver selv i en ny oppdatering at hun går for egen maskin og husker mer og mer.

  • Søndag 6. oktober kl. 20.04

    Kjørte i 122 km/t i 60-sone

    To sjåfører mistet sertifikatet på grunn av høy fart under en kontroll på E6 i Steinkjer. En av dem kjørte i 122 km/t i 60-sonen. I tillegg til førerkortbeslagene fikk 16 personer bot.

  • Søndag 6. oktober kl. 19.51

    Dømt for overgrep mot psykisk utviklingshemmet kvinne

    En mann i Steinkjer er dømt til to års fengsel etter å ha fått en psykisk utviklingshemmet kvinne til å foreta seksuelle handlinger med seg selv. Overgrepene via Snapchat skjedde mens han var prøveløslatt fra fengsel for en annen overgrepsdom. Han er også dømt til å betale kvinnen 120.000 kroner i oppreisningserstatning, og har fått kontaktforbud i fem år. Han nektet straffskyld i rettssaken og mente kvinnen var i stand til å forstå hva hun gjorde.

  • Søndag 6. oktober kl. 19.50

    Sju bilførarar på Stord mista førarkortet på to dagar

    Heile sju bilistar mista førarkortet i to kontrollar på FV. 545 i 60-sona ved Valvatne på Stord fredag og laurdag, skriv Sunnhordland. Fredag kveld mista tre bilførarar førarkortet etter å ha vore målt i høvesvis 92, 77 og 76 og km/t. Laurdag kveld var resultatet endå meir nedslåande, ifølgje avisa. Då vart fire bilførarar utan førarkort for hastigheitar på 109 km/t, 108, 97 og 89.

  • Søndag 6. oktober kl. 19.43

    Trafikkulykke i Kristiansand

    Det har vært en trafikkulykke på Dvergsnesveien i Kristiansand. To biler med til sammen fire personer skal være involvert. Det er ikke meldt om personskader. Nødetater er på vei til stedet.

  • Søndag 6. oktober kl. 19.38

    For snau bemanning: Kutter åpningstiden i barnehager

    45 minutter kuttes i åpningstiden i Nittedals kommunale barnehager grunnet lav bemanning. Tiltaket støttes av lederen i Utdanningsforbundet.

  • Søndag 6. oktober kl. 19.37

    14 kilometer med saktegående kø nord for Oslo

    Folk vender hjem fra høstferie, og det merkes i trafikken. Litt før klokken 19 var det nesten 14 kilometer med saktegående kø i retning mot Oslo, ifølge Aftenposten. Kortesjekjøring i forbindelse med et offisielt besøk bidro til trafikkorken. – Hvordan køen blir utover kvelden er vanskelig å si. Det blir ren tipping. Men det har vært tett trafikk i to timer allerede, sa trafikkoperatør Trude Lindstad i 17-tiden. I 18.30-tiden skrev Vegtrafikksentralen sør i en trafikkmelding at det var tett trafikk med cirka 20 minutter forsinkelse på R7/E16 Hønefoss mot Sandvika.

  • Søndag 6. oktober kl. 19.37

    Hertuginne Meghan overrasket på sykehusgalla

    Hertuginnen (43) strålte på festen til Children's Hospital i Los Angeles' lørdag.

  • Søndag 6. oktober kl. 19.32

    Prøvde å ta klær fra gjenvinningskonteiner

    Politiet fikk litt etter 18.30 melding om at to personer forsøkte å fiske ut klær fra en gjenvinningkonteiner i Lystlunden i Horten. Patruljen kom i kontakt med en mann i 50-åra og ei kvinne i 40-åra. De blei bortvist fra stedet.

  • Søndag 6. oktober kl. 19.30

    Brann i båt i Fredrikstad: – Propan ombord

    – Det meldes at hele båten brenner og at det kommer smell fra stedet, sier operasjonsleder i politiet, Ronny Samuelsen. På grunn av propan ombord har det blitt satt en sikkerhetsavstand på 100 meter. Det er snakk om en 30 fots fritidsbåt som ligger fortøyd til en brygge ved Nylende. – Ingen personer skal være i båten. Nødetatene er på vei. Vaktleder i Øst 110-sentralen, Kjell Nesset, forteller at meldingen om brannen kom klokken 19:19. – Det er ingen spredningsfare til hus, legger Nesset til. Klokken 20:09 melder politiet at brannen er slukket.

  • Søndag 6. oktober kl. 19.26

    Tottenham-kollaps – tapte etter tomålsledelse

    Tottenham ledet komfortabelt til pause borte mot Brighton. Så satte hjemmelaget i gang snuoperasjonen.

  • Søndag 6. oktober kl. 19.16

    Norge kan løse de store utfordringene – hvis regjeringen vil

    Mens helsekøene, kriminalitet og utfordringene i økonomien har vokst, har Støre-regjeringen brukt tre år på å reversere og se bakover. I budsjettet på mandag må vi rette kursen fremover.

  • Søndag 6. oktober kl. 19.16

    Bil av veien i Bodø

    Politiet melder om en bil som har kjørt av veien på Fv 80 ved Åseli i Bodø. Det var kun fører i bil. Personen er ute av bilen, våken og klar. Bilen er ikke kjørbar, men ligger ikke i veibanen. Det er ikke trafikale problemer. Politiet er på vei til stedet.

  • Søndag 6. oktober kl. 19.16

    Bil av veien i Bodø - Anmeldes for å ha kjørt med sommerdekk

    En bil kjørte i 19-tida i kveld av veien på Fv 80 ved Åseli i Bodø. Forholdet anmeldes da bilen kjørte på sommerdekk, og krysset motgående kjørefelt før den havnet i grøfta. Politiet skriver at det åpenbart var glatt i området. Bilfører, en mann i slutten av tenårene, drar selv til legevakt for en nærmere sjekk da hendelsen skjedde i en 80-sone. Det var kun fører i bilen som ikke lenger er kjørbar. Det oppsto ikke trafikale utfordringer. Patruljen er nå ferdig på stedet, melder politiet.

  • Søndag 6. oktober kl. 19.12

    Dæhli-gest skapte rabalder – Erling Moe slår tilbake mot Lillestrøm

    Mats Møller Dæhlis hysjing opp mot hjemmetribunen på Åråsen fikk det til å koke over. Molde-trener Erling Moe mener reaksjonene er typisk Lillestrøm.

  • Søndag 6. oktober kl. 19.05

    Tatt i 118 kilometer i timen i 50-sona

    En mann i 20-åra er anmeldt og mista førerkortet på stedet etter å ha kjørt i 118 kilometer i timen i ei 50-sone. Dette skjedde under en trafikkontroll på Eidanger i Porsgrunn i kveld. Ni andre fikk forenkla forelegg for å ha kjørt for fort.

  • Søndag 6. oktober kl. 19.00

    Porsgrunn: Mann i 20-årene tatt i 118 km/t i 50-sone

    Søndag ettermiddag holdt politiet i Porsgrunn en trafikkontroll.

  • Søndag 6. oktober kl. 19.00

    Stjålet båt funnet i Bamble etter sporing

    Politiet stansa rett før klokka 18 en bil med tilhenger og båt ved E18 rett nord for Langrønningen i Bamble. I bilen var det tre personer. Bilen blei stoppa etter melding om at en båt var stjålet i Agder, og den fornærmede hadde sporing på båten. De involverte personene er pågrepet av Agder politidistrikt.

  • Søndag 6. oktober kl. 18.59

    Blotter i Kristiansand

    Politiet har fått melding om at en mann skal ha blottet seg ved Ravnedalen i Kristiansand. Politiet var på vei, men måtte dra på et annet oppdrag.

  • Søndag 6. oktober kl. 18.54

    Datter og ni slektninger drept i israelsk luftangrep: – Jeg har ikke mer å miste

    Han virker nummen av sorg.

  • Søndag 6. oktober kl. 18.54

    Gasslekkasjen på Mongstad er stoppet

    Søndag ettermiddag og kveld lakk det butangass fra et rør i industrianlegget på Mongstad. Klokken 20.24 melder politiet at lekkasjen er stoppet.

  • Søndag 6. oktober kl. 18.54

    Gasslekkasjen på Mongstad: Skal ha skjedd i forbindelse med arbeid

    Søndag ettermiddag og kveld lakk det butangass fra et rør i industrianlegget på Mongstad. Åsraken til at det begynte å lekke skal ha vært arbeid på et rør.

  • Søndag 6. oktober kl. 18.54

    Gasslekkasje på Mongstad – flere ansatte er evakuert

    Det lekker butangass fra et rør på Mongstad, melder politiet. Ingen skal være skadet, og ansatte som ikke har kritiske funksjoner er evakuert.

  • Søndag 6. oktober kl. 18.54

    Gasslekkasjen på Mongstad er fremdeles ikke stanset

    Det lekker butangass fra et rør i industrianlegget på Mongstad, melder politiet. Ingen er skadet, og ansatte som ikke har kritiske funksjoner er evakuert.

  • Søndag 6. oktober kl. 18.11

    Hattrick på 25 minutter – forbi Haaland

    Robert Lewandowski i storform scoret sitt første hattrick i år.

  • Søndag 6. oktober kl. 18.05

    Tap for Egersund

    Egersund tapte 1-0 mot Kongsvinger på hjemmebane. Hjemmelaget lykkes ikke i å forandre på resultattavlen, til tross for stolpeskudd og store sjanser.

  • Søndag 6. oktober kl. 18.03

    Åmot: Trafikkuhell på Rv. 3

    Politiet melder om trafikkuhell på Rv. 3 sør for Åsta i Åmot søndag kveld. To personbiler skal være involvert i det som betegnes som en forbikjøring som ikke gikk som planlagt. Bilen som kjørte forbi bremset ned, da føreren forsto at det ikke ville gå. Det ble derfor en påkjørsel bakfra på bilen ved siden av og ikke en frontkollisjon. Det er ikke meldt om personskader og trafikken går fint på stedet, ifølge politiet, som er på plass.

  • Søndag 6. oktober kl. 17.51

    Fleire evakuerte etter gasslekkasje på Mongstad

    Klokka 17.35 søndag vart det meldt om gasslekkasje på Mongstad. Ifølge Vest politidistrikt er industrivernet på staden og prøver å stengja lekkasjen. Tilsette på anlegget vert evakuerte, men førebels er ingen andre evakuert. Ifølgje politiet er det butan-gass som lek ut. Ingen er skadd, men naudetatar er på veg til staden.

  • Søndag 6. oktober kl. 17.44

    Kasper Kvello har giftet seg: – Ut av en annen verden

    Kasper Kvello (28), aka Styrketreneren, er overlykkelig over å være en gift mann og ha fått sin Hanne.

  • Søndag 6. oktober kl. 17.44

    Kontroll på gasslekkasje på Mongstad

    Politiet i Vest fikk søndag melding om en gasslekkasje på Mongstad. Det er ikke meldt om personskade.

  • Søndag 6. oktober kl. 17.41

    Slagsmål i Oslo sentrum – én person hadde kniv

    Politiet fikk i 17-tiden melding om slagsmål med flere involverte i Storgata. – Patruljer var raskt på stedet og det ble funnet kniv på én person. Ingen er alvorlig skadet, sier operasjonsleder Christer Martinsen.

  • Søndag 6. oktober kl. 17.41

    Slagsmål i Oslo sentrum – fant kniv

    Politiet fikk i 17-tiden melding om slagsmål med flere involverte i Storgata. – Patruljer var raskt på stedet og det ble funnet kniv på en person. Ingen er alvorlig skadet, sier operasjonsleder Christer Martinsen.

  • Søndag 6. oktober kl. 17.40

    Tror fritidsbåt ble forsøkt senket med vilje

    Politiet tror fritidsbåten som utløste en stor redningsaksjon lørdag, ble forsøkt senket med vilje, skriver Fædrelandsvennen. Politiet sier til avisen at det var boret tre store hull i baugen. Fritidsbåten ble funnet drivende i sjøen mellom Søgne og Mandal, og dette førte til at både brannbåter redningsskøyte og redningshelikopter ble sendt ut. Aksjonen ble avblåst etter at dykkere hadde sjekket båten innvendig.

  • Søndag 6. oktober kl. 17.31

    Novo Nordisk-fall: Er det på tide å kjøpe slankedippen?

    Den danske vinner-aksjen har falt etter en cocktail av negative nyheter. – Jeg ser fortsatt sterkt vekstfundament, sier en dansk analytiker.

  • Søndag 6. oktober kl. 17.29

    The Quartz Corp måtte stanse driften i North Carolina

    Orkanen Helene sine oversvømmelser i North Carolina førte til at blant annet The Quartz Corp har måttet stanse driften i området. En uke etter at orkanen slo inn over Florida er fortsatt 700.000 boliger og bedrifter i sørøst USA uten strøm. I den lille byen Spruce Pine med rundt 2200 innbyggere ble to selskaper tvunget til å stanse driften: Sibelco og The Quartz Corp (TQC). Begge produserer kvarts av spesielt høy kvalitet. The Quartz Corp har hovedkontor på Lysaker og foredler kvartsen på Drag i Nordland. Etter orkanen er alle ansatte i Spruce Pine gjort rede for og i sikkerhet. Gruvene i Spruce Pine står for leveransen av opp mot 90 prosent av ultraren kvarts på verdensmarkedet, ifølge eksperter Financial Times har snakket med. TQC skriver likevel at de er trygge på at de kan klare å unngå problemer med leveransene til sine kunder.

  • Søndag 6. oktober kl. 17.15

    Reuters: Iran kansellerer alle fly til mandag morgen

    Ifølge nyhetsbyrået gjorde Iran det samme før tirsdagens missilangrep mot Israel.

  • Søndag 6. oktober kl. 17.13

    Politibil involvert i kollisjon med buss

    Ein politibil var sundag ettermiddag involvert i eit trafikkuhell med ein buss ved Lægdene på Landås i Bergen. Politibilen var under utrykking for å hjelpa ambulansepersonell. Ingen personar kom til skade, opplyser Knut Dahl-Michelsen i Vest politidistrikt. Bussen var ikkje i rute, og hadde ingen passasjerar ombord. Dette vert handtert som ei forsikringssak mellom Tide og politiet. Politiet stansa etter uhellet og hadde ein prat med sjåføren.

  • Søndag 6. oktober kl. 17.10

    Kaski om milliardær-flørting: – Kleint

    Om regjeringen flørter mer med Sveits-milliardærene, er det ikke sikkert SV vil stemme for mandagens statsbudsjett. Næringsminister Cecilie Myrseth (Ap) ber SV om å slappe av.

  • Søndag 6. oktober kl. 17.08

    Mann funnet omkommet etter kanoulykke i Våler

    Torsdag rykket nødetatene til Moss etter melding om en drukningsulykke. En kano med to personer hadde veltet, og en mann i 40-årene var savnet og antatt omkommet.

  • Søndag 6. oktober kl. 17.06

    Funn av død person i Vansjø

    Det er i dag gjort funn av en død person i Vansjø i Østfold. En mann har vært savnet siden en kanovelt i innsjøen torsdag. De pårørende er varslet. – Personen er hentet opp av dykkere. Det er med stor sannsynlighet den savnede, forteller Ronny Samuelsen, operasjonsleder i politiet. To menn var ombord i kanoen da den kantret. Ifølge politiet hadde én av dem svømt inn til land for å tilkalle hjelp. Siden har det blitt gjennomført store søk etter den andre mannen, både i vannet og på land langs innsjøen.

  • Søndag 6. oktober kl. 17.05

    Carlsen om fremtiden: – Kommer ikke til å bo i Norge på fulltid

    Magnus Carlsen (33) vil skåne en fremtidig familie fra den samme oppmerksomheten han selv får.

  • Søndag 6. oktober kl. 16.58

    United med åtte poeng på syv kamper – verste på 35 år

    Kriserammede Manchester United spilte uavgjort mot formsterke Aston Villa.

  • Søndag 6. oktober kl. 16.53

    Madonna mistet broren

    Christopher Ciccone døde som følge av kreft fredag.

  • Søndag 6. oktober kl. 16.53

    Madonna mistet broren

    Det skriver Daily Mail.

  • Søndag 6. oktober kl. 16.45

    Veien er åpnet etter trafikkulykke på E6 i Vestby

    Kjørefeltet i retning Oslo på E6 ble stengt ved Hølen i Vestby i Akershus etter en trafikkulykke mellom to biler. Klokken 17.31 melder politiet at begge kjørefelt er åpnet. – Tre biler er involvert. Det fremstår ikke alvorlig, skriver politiet i en oppdatering kl. 17. Bergingsbil er på vei. Vegtrafikksentralen Øst meldte om ulykken på X klokken 16.29 søndag.

  • Søndag 6. oktober kl. 16.45

    Trafikkulykke på E6 i Vestby – ett kjørefelt stengt

    Kjørefeltet i retning Oslo på E6 er stengt ved Hølen i Vestby i Akershus grunnet en trafikkulykke mellom to biler. Nødetatene er på vei. – Tre biler er involvert. Det fremstår ikke alvorlig, skriver politiet i en oppdatering kl. 17. Bergingsbil er på vei. Vegtrafikksentralen Øst meldte om ulykken på X klokken 16.29 søndag.

  • Søndag 6. oktober kl. 16.45

    Trafikkulykke på E6 i Vestby

    Politiet melder om en trafikkulykke på E6 nordgående. – Venstre kjørefelt er stengt. Nødetatene er på vei, skriver de. Skadeomfanget er ukjent.

  • Søndag 6. oktober kl. 16.41

    Brattås barnehage åpner opp i morra

    Brattås barnehage As og Færder kommune har inngått en avtale, og barna i barnehagen kan dermed komme tilbake til barnehagen. Avtalen gjelder fra mandag 7. oktober klokka 07 og til 3. november. Barna er velkomne i barnehagen fra klokka 09. Brattås barnehage As stiller bygg og eiendom til disposisjon og ansvarsforholdene er avklart. Kommunen er nå i dialog med medarbeidere og foresatte i barnehagen. – Jeg er veldig glad og letta. Nå kan barna ønskes velkommen til barnehagen allerede i morra. Det har også vært en ryddig og god dialog i prosessen rundt avtalen, sier kommunedirektør Kristin J. Kirsebom. Brattås barnehage blei brått stengt forrige onsdag, og 119 barn har siden da ikke hatt noe barnehagetilbud.

  • Søndag 6. oktober kl. 16.36

    Meteorologisk institutt ber folk være forsiktig på veien

    I Nord-Norge må bilister regne med at regn kan fryse på bakken om natten i dagene fremover, opplyser Meteorologisk institutt. Der det har regnet kan det være vanskelig å se at veien er glatt, og det kan fortsatt være iseter i skyggepartier og i høyden utover formiddagen. Du kan holde deg oppdatert på yr.no og på Statens vegvesen sine nettsider.

  • Søndag 6. oktober kl. 16.33

    Mann til sykehus etter voldshendelse i Trondheim

    En mann i 30-årene skal ha blitt utsatt for vold i en leilighet på Øya i Trondheim. Mannen meldte selv fra om volden på en butikk i nærheten. Ansatte på butikken ivaretok fornærmede inntil politi og helsepersonell kom til stedet. Vedkommende er ved bevissthet og er tatt med til St. Olavs hospital. Han virker ikke å være alvorlig skadet, ifølge politiet. Bevæpnet politi rykket ut til stedet, og søker nå etter en navngitt gjerningsperson. Det skal ikke fare for andre personer i Trondheim, opplyser politiet til NRK.

  • Søndag 6. oktober kl. 16.23

    Historisk cupsemifinale for KFUM Oslo: – Håper på Vålerenga

    (Stabæk-KFUM Oslo 2–3) Alle gode ting er tre for KFUM Oslo – som sikret seg plass i cupens semifinale i sin tredje kvartfinale noensinne.

  • Søndag 6. oktober kl. 16.23

    Fotball: Innbytterhelt for Kongsvinger sikrer seier i Egersund

    Kongsvinger vant 1–0 borte mot Egersund i herrenes 1. divisjonsfotball søndag ettermiddag. Kongsvinger var lenge det angripende laget og hadde flest skudd totalt og på mål den første timen. Det tok 74 minutter før det første målet kom. Da hadde Adem Güven nettopp kommet på fra benken for Kongsvinger, og brukte fire minutter på å sende Kongsvinger i føringen. Egersund får mer giv i angrep etter målet mot, men det blir ikke nok for å berge poeng. Dermed får Kongsvinger en etterlengtet seier 1–0 over Egersund. Med dette klatrer Kongsvinger opp til 6. plass og opprykkskvalifiseringsplass med fire kamper igjen å spille.

  • Søndag 6. oktober kl. 16.20

    Mann fikk foten påkjørt i Steinkjer

    En bil kjørte over foten til en mann i 40-årene, som var ute og gikk tur i Steinkjer. Bilen kom i veldig lav hastighet og stanset ikke etter hendelsen. Mannen bli kjørt til legevakten.

  • Søndag 6. oktober kl. 16.00

    Person skutt på kjøpesenter: - Folk står og gråter

    Kungsmässan kjøpesenter i Kungsbacka utenfor Göteborg er evakuert.

  • Søndag 6. oktober kl. 15.58

    Tenåring til sykehus etter trafikkulykke i Akershus

    Alle nødetater har vært på Bjørkelangen etter melding om en påkjørt sparkesyklist. –Ulykken har skjedd i forbindelse med et fotgjengerfelt og fornærmede er en gutt i tidlig tenårene, skriver politiet. Pårørende er varslet. Gutten blir betegnet som stabil og er kjørt til sykehus for videre oppfølging. Mistenkt bilfører er avhørt og anmeldes for forholdet.

  • Søndag 6. oktober kl. 15.53

    Trafikkulykke i Aurskog-Høland: Gutt på sparkesykkel skal ha blitt kastet 15 meter

    Guttens tilstand ble betegnet som stabil og han er kjørt til sykehus.

  • Søndag 6. oktober kl. 15.50

    Trafikkulykke i Birkenes

    Det har vært en trafikkulykke på riksvei 41 sør for Åbål i Birkenes. En bil skal ha kjørt i grøfta. Det er ikke meldt om alvorlig personskade. Nødetater er på vei. Trafikken går forbi stedet.

  • Søndag 6. oktober kl. 15.38

    Fritidsbåt går til kai for egen maskin

    Personen i fritidsbåten som fikk motorstans utenfor Gjessøya i Arendal, har nå fått start på båten igjen, som dermed kan gå til kai for egen maskin. Det ble tidligere meldt at RS Inge Stensland ble sendt mot havaristedet.

  • Søndag 6. oktober kl. 15.35

    Bendtner på Ranheim-benken: – Lærer fra Arteta, Klopp og Kåre

    I hjemmekampen mot Lyn i Obos-ligaen dukket Nicklas Bendtner opp på Ranheim-benken. Det er ett ledd i danskens vei mot treneryrket.

  • Søndag 6. oktober kl. 15.25

    Synkende båt i Singlefjorden - tre personer berget

    En fritidsbåt er i ferd med å synke i Singlefjorden. Det melder HRS Sør-Norge. Det var tre personer ombord i båten, som ble reddet opp av vannet og evakuert til et annet fartøy. – Ingen ble skadet i hendelsen. De er nå fraktet trygt i land. Det gikk fint for seg, sier redningsleder Ståle Jamtli til NRK.

  • Søndag 6. oktober kl. 15.25

    Fritidsbåt har fått motorstans

    En fritidsbåt har fått motorstans og er i ferd med å gå på grunn ved Gjessøya i Arendal. Det er en person om bord. Redningsskøyta Inge Stensland er sendt mot stedet.

  • Søndag 6. oktober kl. 15.10

    Ti fikk bot under fartskontroll i Notodden

    Ti sjåfører fikk forenklet forelegg for å ha kjørt for fort langs E134 i Notodden i ettermiddag. Høyeste hastighet var 90 km/t på en vei som har fartsgrense på 70 km/t.

  • Søndag 6. oktober kl. 15.04

    Kronprins kommer til Norge – regn med mye kø

    Søndag ettermiddag kommer kronprinsen av Abu Dhabi på offisielt besøk til Norge. I denne forbindelse blir det kortesjekjøring fra Gardermoen til Oslo sentrum mellom klokken 16 og 17. Bilister må regne med mye kø, skriver politiet på X. Politiet ber bilister vise hensyn, følge politiets anvisninger og kjøre forsiktig. – Da er vi ferdig med kortesjekjøringen på E6, skriver politiet kl. 17.23.

  • Søndag 6. oktober kl. 15.04

    Statsbesøk i Oslo-området - regn med mye kø

    Søndag ettermiddag kommer kronprinsen av Abu Dhabi på offisielt besøk til Norge. I denne forbindelse blir det kortesjekjøring fra Gardermoen til Oslo sentrum mellom klokken 16 og 17. Bilister må regne med mye kø, skriver politiet på X. Politiet ber bilister vise hensyn, følge politiets anvisninger og kjøre forsiktig.

  • Søndag 6. oktober kl. 15.04

    Kronprins kommer til Norge - regn med mye kø

    Søndag ettermiddag kommer kronprinsen av Abu Dhabi på offisielt besøk til Norge. I denne forbindelse blir det kortesjekjøring fra Gardermoen til Oslo sentrum mellom klokken 16 og 17. Bilister må regne med mye kø, skriver politiet på X. Politiet ber bilister vise hensyn, følge politiets anvisninger og kjøre forsiktig.

  • Søndag 6. oktober kl. 15.00

    - Burde ikke vært skutt

    Dyrevernere reagerer på at den ene ulven som rømte fra en dyrepark i Troms sist uke ble felt i natt.

  • Søndag 6. oktober kl. 14.59

    Truffet av henger i 80-sonen

    En bil ble truffet av tilhenger på avveie i 80-sone i Trysil. I følge operasjonssentralen hadde hengeren løsnet fra en møtende bil. Ingen personer kom til skade under hendelsen – En del materielle skader og stort skadepotensiale, forteller politiet. Vi avhører de involverte, samt anmelder fører som mistet hengeren. Han mister i tillegg førerkortet sitt midlertidig.

  • Søndag 6. oktober kl. 14.54

    Start sikret historisk opprykk: Vant 5–1

    Start-kvinnene trengte bare ett poeng, men leverte festfotball og vant hele 5–1 over Klepp. Dermed er opprykket til 1. divisjon sikret før siste serierunde.

  • Søndag 6. oktober kl. 14.27

    Publikumsrekord på Sør-Arena

    Start-damene har satt ny publikumsrekord på Sør-Arena med dagens hjemmekamp mot Klepp. Ifølge Fædrelandsvennen er antall tilskuere 2150. Det er rekord på hjemmebane for Start i seriesammenheng. Den tidligere rekorden var 2081 hjemme mot Bryne. Seier mot Klepp vil gi opprykk til 1. divisjon for Starts damelag.

  • Søndag 6. oktober kl. 14.26

    Ingen tro på statsbudsjettet: – Det kommer bare til å bli surr

    Forhåpningene til mandagens statsbudsjett er labre blant noen av landets rikeste: – Det måtte være at de går av!

  • Søndag 6. oktober kl. 14.10

    Får sette opp skilt

    Den Lille Dyrehage på Brokelandsheia har fått grønt lys fra Statens vegvesen til å gjøre grep som skal gjøre det enda lettere å finne veien til dyrehagen. Det skriver Aust Agder Blad. På sin søknad om å få sette opp to nye skilt, i de to rundkjøringene ved henholdsvis Circle K/Heimat og Uno X/Rema 1000, har dyrehagen fått ja fra vegvesenet. Skiltene får, ifølge avisen, hvit bunnfarge med teksten «Dyrepark/Zoo», og plasseres på eksisterende stolper i begge rundkjøringene.

  • Søndag 6. oktober kl. 14.05

    Mann utsatt for alvorlig vold i Haugesund - ingen pågrepet

    Politiet har foreløpig ingen mistenkte i saken og ber vitner ta kontakt.

  • Søndag 6. oktober kl. 14.05

    Mann alvorlig skadd etter voldshendelse i Haugesund

    Rett over halv 3 natt til i dag ble en politipatrulje kontaktet av et vitne etter at en mann hadde blitt utsatt for vold i Haraldsgata i Haugesund sentrum. Han er alvorlig skadd og fraktet til Haukeland sykehus for videre behandling. Politiet ønsker at vitner til hendelsen eller mennesker med opplysninger tar kontakt med politiet. – Vi er særlig interessert i å komme i kontakt med en kvinne politiet snakket med på stedet. Vi har ikke navnet hennes, og ønsker å snakke mer med henne, sier politiadvokat Mads Lerum. I tillegg til vitneavhør og undersøkelser på åstedet har politiet innhentet videoovervåking fra området. Det er for tidlig å si om overvåkningsmaterialet viser hendelsen. – Foreløpig vet ikke politiet hva som er foranledningen eller motivet for voldshendelsen. Vi vet heller ikke om, og i så fall hvilken, relasjon det er mellom partene, supplerer Lerum.

  • Søndag 6. oktober kl. 14.02

    Væpnet angrep i Israel - én drept og ti skadet

    Israelske nødetater kaller hendelsen for et terrorangrep.

  • Søndag 6. oktober kl. 14.02

    Phil Jones åpner opp om karrieren: – Jeg var skamfull

    Skadene sørget for at Phil Jones (32) bare fikk syv kamper de siste tre sesongene i Manchester United. Nå forteller han om skammen, angst og fremtidsplanene.

  • Søndag 6. oktober kl. 13.50

    3-1 til pause

    Starts kvinnelag leder 3-1 over Klepp til pause. Gjestene fra Rogaland scoret like etter kampstart men Start svarte raskt og utliknet til 1-1. Karoline Fredriksen fra Lyngdal scorte det første målet for Start. Maya Henriksen og Rebekka Ausland scoret de to neste for Start. Om Start sikrer minst uavgjort rykker de opp til 1. divisjon.

  • Søndag 6. oktober kl. 13.47

    Influencer Angelica Blick: - Snart blir vi tre

    I et innlegg på Instagram røper svensken at hun er gravid.

  • Søndag 6. oktober kl. 13.38

    Kan være nødt til å bryte loven i Stavanger: – Hun er i en «catch 22»

    Stadig færre vil at Sissel Knutsen Hegdal skal fortsette som ordfører, inkludert henne selv. Likevel kan hun ende opp med å måtte fortsette.

  • Søndag 6. oktober kl. 13.29

    Hærverket i Bergen: – Det ble gjort en stor ryddejobb

    Rektor Margareth Jensen ble både opprørt og lei seg da hun så ugjerningene som var blitt utført på Vadmyra skole. Hun anslår at skadene vil koste titusenvis av kroner.

  • Søndag 6. oktober kl. 13.28

    Vil gi over en halv million til i hotell-støtte

    Kommunedirektøren i Bykle anbefaler å gi 583 000 kroner i støtte til Bykle hotell sin satsing på setesdalstun, det skriver avisa Setesdølen. Hotellet har kjøpt flere setesdalshus, som de ønsker å sette opp ved hotellet. Prosjektet heter Bykletunet, og vil utvide satsinga på kurs og formidling. Lederen for prosjektet har etterspurt kommunale penger. – Kommunedirektøren vurderer tiltaket som et særlig positivt grep som en venter kan være med å styrke bedriften fremover, står det i anbefalingen.

  • Søndag 6. oktober kl. 13.26

    FFK til hovedstaden for kvartfinale

    En semifinaleplass ligger i potten når Fredrikstad Fotballklubb møter eliteserieklare Vålerenga i kveldens kvartfinalekamp. Det er solgt nærmere 12000 billetter totalt til kampen og rundt 4000 av dem er bortebilletter, skriver FFK på sin nettside. Kampen spilles på Intility Arena og starter klokken 20.

  • Søndag 6. oktober kl. 13.14

    Mann siktet for ruspåvirket kjøring

    En mann er siktet for kjøring i ruspåvirket tilstand etter en trafikkontroll litt sør for Elverum lørdag formiddag. Ifølge politiet har vedkommende erkjent forholdet, og samtykket i førerkortbeslag. Siktede er en mann i 50-årene, ikke lokalt tilhørende, opplyser operasjonssentralen.

  • Søndag 6. oktober kl. 13.02

    Lynvingen Doku forsvarer Haaland: – Tror ikke folk ser det

    Mener det er én ting ved Erling Braut Haalands (24) spill som folk lett kan glemme.

  • Søndag 6. oktober kl. 12.53

    Start-kvinnene kan sikre opprykk

    Start Kvinner møter Klepp hjemme i Kristiansand søndag ettermiddag. Får de minst ett poeng sikrer de opprykk til 1. divisjon. Kampstart er kl. 13.00.

  • Søndag 6. oktober kl. 12.44

    Tre pågrepet etter tyveri av bil og elsykler

    Politiet har pågrepet tre personer som knyttes til tyveriet av én bil i Stavanger på lørdag. Bilen ble funnet på en parkeringsplass på søndag. Der fant politiet også flere elsykler som var meldt stjålet fra samme sted. En motorsykkel som ble stjålet fra samme adresse er fortsatt ikke funnet.

  • Søndag 6. oktober kl. 12.39

    Brann i el-bil

    Det brenner i el el-bil utenfor en hytte på Bortelid, det skriver politiet. Ingen personer er skadd, og det er ikke fare for spredning til andre biler eller bygninger. Brannvesenet er på stedet og har kontroll på brannen. Politipatrulje fra Evje er også på vei.

  • Søndag 6. oktober kl. 12.29

    United-profil tar bladet fra munnen: – Ta deg sammen

    Erik ten Hag er igjen presset som Manchester United-manager, men ifølge Harry Maguire er det på tide at spillerne går i seg selv og tar ansvar.

  • Søndag 6. oktober kl. 12.22

    Bør jeg gi opp bedriften min?

    Hvordan tar jeg valget mellom å satse på egen bedrift med usikker økonomi og en mulighet som har dukket opp for en jobb med stabil inntekt?

  • Søndag 6. oktober kl. 12.20

    På med vinterdekkene - snart blir det kjøligere

    – Jo lenger ut i uken vi kommer, jo kjøligere blir det.

  • Søndag 6. oktober kl. 12.17

    LSK-profil preget av «surrealistisk» krise: – Jeg skal ikke lyve

    LILLESTRØM (VG) LSK-spiller Vebjørn Hoff (28) håper det åttende trenerbyttet på 14 måneder kan gjøre slutt på karrierens verste periode. Søndag venter Molde i kvartfinalen i cupen.

  • Søndag 6. oktober kl. 12.08

    Rykker ut til bilbrann

    Brannvesenet i Åseral har fått melding om at det brenner i en bil på Løyningsknodden på Bortelid.

  • Søndag 6. oktober kl. 12.00

    Over 500 kilometer i skog og mark

    I månedsvis syklet jeg overalt med denne fulldemperen.

  • Søndag 6. oktober kl. 11.50

    Bil kjørt av veien i Leirfjord

    En bil kjørt av veien, krysset motsatt kjørebane, truffet en voll og tippet over på siden på fylkesveg 17 ved Holmvika, melder politiet i Nordland. Det meldes om glatt veibane og bilen hadde sommerdekk. Det er manuell dirigering på stedet. Bilberger er på vei. Fører, alene i bil, tas med til legevakt for en sjekk og politiet oppretter sak. Politiet minner om årstiden vi er i, og at det kan være glatt i skyggepartier, selv om det andre steder er gode føreforhold.

  • Søndag 6. oktober kl. 11.37

    KrF tar kokain-oppgjør med Høyre: – Nå må fornuften snart renne inn

    KrF lover en krig mot kokain hvis de får regjeringsmakt.

  • Søndag 6. oktober kl. 11.34

    Frankrike: 15-åring knivstukket 50 ganger og brent levende

    Tenåringen ble trolig drept som følge av narkotikarelatert kriminalitet.

  • Søndag 6. oktober kl. 11.28

    Båt havarerte utenfor Nevlunghavn

    En båt drev ut på havet med tre personer om bord utenfor Nevlunghavn i Larvik like før klokka 11.30. Årsaken var at det satt tau fast i propellen. Havaristen fikk både hjelp av en sivil båt og redningsskøyta. Motoren er i gang og aksjonen er derfor over. Ingen ble skadet.

  • Søndag 6. oktober kl. 11.28

    En båt driver ut på havet utenfor Nevlunghavn

    En båt driver ut på havet med tre personer om bord utenfor Nevlunghavn i Larvik. Det skal sitte tau fast i propellen på båten. Nødetatene og en redningsskøyte er på vei til stedet.

  • Søndag 6. oktober kl. 11.27

    Red Bull-Marko om Schumacher-nei: – Ubegripelig

    Hvor ender det siste ledige setet i Formel 1 for 2025? Får Mick Schumacher (25) en siste sjanse?

  • Søndag 6. oktober kl. 11.21

    Skal ha skutt med luftvåpen

    Politiet har fått melding om at det ble skutt med luftvåpen mot et vindu i sentrum Kristiansand. Politiet har vært på stedet for å gjøre undersøkelser. Det er ingen som er skadet, melder politiet.

  • Søndag 6. oktober kl. 11.16

    Spiller om opprykk

    Starts kvinnelag tar imot Klepp på Søra Arena i dag. Vinner kristiansandslaget kampen betyr det opprykk til 1. divisjon. Kampen starter klokken 13. Mia Leinan har tro på opprykk. – Det ville betydd veldig mye for meg å vinne, men kampen kan avgjøres på veldig små marginer. Vi må være skikkelig fokusert og ha is i magen.

  • Søndag 6. oktober kl. 11.12

    Stjal sykkelen til turist

    Noen har stjålet sykkelen til en fortvila tysk turist på Lademoen i Trondheim. Utstyret, passet og resten av eiendomene til kvinnen var også på sykkelen. Sykkelen er gul og av merke Specialized. Politiet ønsker tips dersom noen ser denne.

  • Søndag 6. oktober kl. 11.09

    Guardiola ut mot Premier League: – Kommer ikke til å skje

    Pep Guardiola mener Manchester City kan glemme alle forhåpninger om å få en forlenget sommerpause etter neste års klubb-VM.

  • Søndag 6. oktober kl. 11.02

    Blar opp 58 mrd. for havvind – kunne vært gratis

    Staten vil gi titalls milliarder for kraft som den kunne fått gratis. Bakteppet er striden om vindkraft på land og håpet om et industrieventyr til havs.

  • Søndag 6. oktober kl. 10.52

    Lunde mister flere Vipers-kamper: – Har gjort et lite inngrep

    Katrine Lunde (44) har vært gjennom en mindre operasjon og må stå over Vipers Kristiansands kommende oppgjør.

  • Søndag 6. oktober kl. 10.25

    18-åring krasjet i et tre i Larvik

    En bil kjørte ut av veien og traff et tre rett før klokka 07 langs Hedrumveien i Larvik. Føreren, en 18 år gammel mann, hevder å ha svinget unna et rådyr. Han har mindre personskader, men bilen har store materielle skader. Veien er åpen for trafikk.

  • Søndag 6. oktober kl. 10.20

    Den trygghetssøkende ungdommen

    De unge blir stadig mer konservative og bidrar til at ytre høyre-partiene vinner valg.

  • Søndag 6. oktober kl. 10.13

    Marineskip sank i Stillehavet

    Alle de 75 om bord ble nødt til å evakuere.

  • Søndag 6. oktober kl. 10.08

    Må stå over flere kamper

    Vipers keeper Kathrine Lunde må stå over flere kamper på grunn av skade. Det skriver Fædrelandsvennen. Lunde var ikke på banen i går da Vipers slo Odense 26-24. Til avisen sier hun at hun regner med å være tilbake innen 2 uker. – Jeg har bare hatt litt helseutfordringer, og har gjort et lite inngrep. Men nå er det overstått. Nå må jeg bare ha litt tid på å komme tilbake, sier Lunde til Fædrelandsvennen etter Odense-kampen. Hun ønsker ikke å si noe mer om skaden eller operasjonen, men understreker at hun har det fint. – Ja, det går bra. Jeg håper å være tilbake så fort som mulig.

  • Søndag 6. oktober kl. 10.05

    Rømt ulv felt i natt

    En av de to savnede ulvene som rømte fra en dyrepark i Bardu i Troms sist uke ble felt i natt.

  • Søndag 6. oktober kl. 10.04

    Mann i 80-årene tiltalt etter trafikkulykke

    En mann i 80-årene er tiltalt etter en frontkollisjon på E16 ved Gardermoen for to år siden. Ifølge tiltalen var mannen ikke «tilstrekkelig oppmerksom» da han la seg over i motgående kjørefelt og kolliderte med den møtende bilen, skriver Romerikes Blad. En kvinne som satt i denne bilen, ble alvorlig skadet. Saken kommer opp for retten i april neste år.

  • Søndag 6. oktober kl. 9.54

    Real Madrid-stjernen bekrefter alvorlig kneskade

    Lørdag kveld måtte Dani Carvajal fraktes av banen med båre i oppgjøret mellom Real Madrid og Villareal. Søndag la han selv ut den nedslående beskjeden.

  • Søndag 6. oktober kl. 9.49

    Bil stanset på grensa – mistanke om menneskesmugling

    Politiet ble kontaktet av tollvesenet på Svinesund natt til søndag etter mistanke om menneskesmugling. Saken blir etterforsket, forteller jourhavende jurist, Johanna Lundstrøm i Øst politidistrikt. Tollvesenet stanset en bil for kontroll. I bilen satt to menn. Fornærmede i saken, passasjeren, har søkt asyl. Politiet oppretter sak på føreren.

  • Søndag 6. oktober kl. 9.36

    Turbuss med 55 passasjerer kjørt at veien

    Politiet i Nordland har fått melding om at en turbuss med rundt 55 personer har kjørt av veien i Vestvågøy. Bussen ligger på siden. Nødetatene er på vei. Politiet melder at det er usikkert om det er personer som er skadet.

  • Søndag 6. oktober kl. 9.36

    Turbuss med 55 passasjerer har kjørt av veien

    Politiet i Nordland har fått melding om at en turbuss med 57 personer har kjørt av veien i Vestvågøy. 55 var passasjerer, i tillegg til en sjåfør og en guide. Bussen ligger på siden. Nødetatene er på vei. Politiet melder at det er usikkert om det er personer som er skadet. Utforkjøringen skal ha skjedd på vei mot Haukland. Klokken 09.49 melder politiet at alle passasjerer er ute. Per nå er det kun meldt om lettere personskade på noen få personer. Politiet opplyser at fører så at det var glatt på veien, og hadde krabbefart da bussen skled av veien. De opplyser at ulykken heldigvis har gått bra, mye på grunn av at passasjerer brukte bilbelte. Tre personer blir fraktet til legevakt for sjekk. Passasjerene blir fraktet videre i en annen buss.

  • Søndag 6. oktober kl. 9.36

    Turbuss med 55 passasjerer har kjørt av veien i Lofoten

    Søndagsturen endte i grøfta.

  • Søndag 6. oktober kl. 9.18

    Birgit Skarstein bekrefter kjæreste: - Har det skikkelig fint!

    Pararoeren Birgit Skarstein beskriver kjæresten sin som klok og reflektert.

  • Søndag 6. oktober kl. 9.09

    Kan bli ten Hags skjebnekamp: – Blir det et stort tap, tror jeg at han vil få sparken

    Manchester United-manager Erik ten Hag (54) er nok en gang under et enormt press. TV 2s mangeårige kommentator mener det vil være unikt om nederlenderen beholder jobben.

  • Søndag 6. oktober kl. 9.03

    Skal streame politiske møter

    Både Bygland og Evje og Hornnes vil snart strime kommunestyremøta på TV-overføring, det skriver avisa Setesdølen. Kommunene har til nå kun overført møtene på direktesendt radio. – Planen er at kommunestyremøta frå 2025 blir video-strima. Det er lagt inn 70.000 til innkjøp av utstyr til dette. Lisensen ligg på like under 60.000 kroner, og det blir lagt inn i budsjetthandsaminga, står det i protokollen etter forrige formannskaspmøte. Endringene skal gjøre de politiske møtene mer tilgjengelig både for publikum og politikere.

  • Søndag 6. oktober kl. 9.01

    Til legevakt etter slåssing

    Det ble slåsskamp under en tilstedning i Orkland i natt. Der måtte en person til legevakta etterpå. Det var menn i 30-årene som var involvert i dette. Politiet prøver å finne ut hva som skjedde.

  • Søndag 6. oktober kl. 9.00

    Tar oppgjør med Gaute Grøtta Grav: – Du er ikke sterkere enn laget

    Kjendisenes krangling i «71 grader nord» er blitt heftig diskutert denne uken. I søndagens episode koker det over for Carina Olset (42).

  • Søndag 6. oktober kl. 8.59

    Slåssing på utested i Namsos

    En mann i 40-åra ble bortvist fra Namsos sentrum etter slåssing på et utested der.

  • Søndag 6. oktober kl. 8.59

    Rånete oppførsel i Stjørdal

    En mann i starten av 20-åra har fått førerkortet beslaglagt etter kjøring i Stjørdal sentrum. Han skal ha sladda i ei rundkjøring. I tillegg var bakdekkene så slitte at de ikke var lovlige å kjøre med.

  • Søndag 6. oktober kl. 8.57

    Ødela bygg i Kolvereid

    En mann i 20-åra gjorde skadeverk på en bygning i Kolvereid sentrum i natt. Han var meget berusa da politiet fikk kontroll på han. Han blir anmeldt for skadeverket.

  • Søndag 6. oktober kl. 8.53

    Ønsker nye møter om Lista-plan

    Farsund kommune mener at Statsforvalteren har oversendt brev med en rekke feil og mangler til departementet vedrørende områdeplanen for Lista Renewable Energy Park (LREP), og ber derfor om et møte, det skriver Lister24. Et av hovedpunktene til Statsforvalteren og Miljødirektoratet har vært hensynet til fuglelivet ved Lista fly- og næringspark, og alle de rødlistede artene som befinner seg på Lista. Kommunen er enig i at det er viktig å ta hensyn til, men mener at Statsforvalter ikke har hele bildet. Statsforvalter Gina Lund svarer på kritikken. – Kommunen står selvsagt fritt til å kommentere og supplere med saksopplysninger til Kommunal- og distriktsdepartementet. Saken er fra vår side overlevert til KDD ved skriftlig oversendelse før befaring og vårt fremlegg på befaringen, sier hun til avisen.

  • Søndag 6. oktober kl. 8.51

    Sliter økonomisk etter By the pond

    Artyfy Event sliter med store økonomiske utfordringer etter at festivalene i Bugårdsparken i Sandefjord og Halden gikk i minus i 2024. Selskapet har allerede et underskudd på 12.196 millioner kroner, ifølge Proff.no (2022). Nå er de fleste ansatte permittert, skriver Sandefjord blad. Daglig leder Ole Christian Mørk fortsetter driften og vil utvikle festivalen i Sandefjord.

  • Søndag 6. oktober kl. 8.50

    Byrådet skylder milliardsprekk på Klemetsrud, på inflasjon og svak krone

    Oslo kommune senker målet for hvor mye CO? som årlig skal fanges på Klemetsrud. Slik håper de å unngå at kostnadssprekken på 5 milliarder kroner blir enda større.

  • Søndag 6. oktober kl. 8.38

    En person skadet etter slåsskamp

    Politiet kom over en skadet person i Lillehammer som trengte helsehjelp etter en slåsskamp. Personen ble fraktet til legevakt med ambulanse, skadegraden er uviss, melder politiet. Det skal ha vært flere involverte, men årsaken er uklar. En mann i 20-årene ble bortvist etter å ha forstyrret politets arbid på stedet. Hendelsen etterforskes videre av politiet, melder de.

  • Søndag 6. oktober kl. 8.37

    Livet ett år etter terror-angrepet på Israel

    Ett år etter 7. oktober-massakren i Israel ser de tilbake på den svarte lørdagen i oktober i fjor: Den maltrakterte fotballproffen Ben, enkemannen og trebarnsfaren Nati – og de skadde i storfamilien i kibbutzen Holit.

  • Søndag 6. oktober kl. 8.37

    Fleire tekne til arrest etter bråk

    Politiet fekk melding om ein aggressiv gjest på ein utestad i Bergen sentrum, natt til søndag. Han vart sett i arresten etter at han ikkje roa seg i møte med politiet. Vektarar på ein utestad hadde problem med to personar som ikkje var velkomne på utestaden. Ein person blanda seg inn i arbeidet til politiet og nekta å oppgi ID. Han vart sett inn i arresten, ein annan person vart bortvist frå staden. I Sogndal fekk politiet melding om ein person som gjekk laust på fleire festdeltakarar på ei privat adresse. Politiet fekk kontroll på den mistenkte, som vart sett i arrest.

  • Søndag 6. oktober kl. 8.36

    Eva Sannum: Går pressen over streken?

    Det er blitt publisert tusenvis av saker om Marius Borg Høiby.

  • Søndag 6. oktober kl. 8.30

    Innbrudd på hytter – helikoptersøk etter mistenkt kvinne

    Det har vært innbrudd på en hytte i Fjæluhøgda på Skreia, melder politiet. Det var hytteeieren selv som meldte i fra til politiet, etter å ha observert en ukjent kvinne på et overvåkningskamera ved hytta. Eieren reiste selv til hytta, og fikk sperret inne bilen som ble brukt av gjerningspersonen. En kvinne stakk fra stedet til fots, og politiet har søkt etter den mistenkte utover morgentimene. Politihelikopter har også bistått i søket. De ber eventuelle observasjoner av en kvinne i nærheten av Fjælutjernet gis på 02800. Operasjonsleder Frode Øvreås sier til NRK at de vet hvem bileieren er, men at kan ikke utelukke at det har vært flere personer involvert. Kl. 19.15 opplyser politiet om at de avslutter arbeidet på stedet. – Åstedsarbeidet er utført og vi oppretter sak.

  • Søndag 6. oktober kl. 8.30

    Innbrudd på hytte – gjerningsperson rømt til fots

    Det har vært et innbrudd på en hytte i Fjæluhøgda på Skreia. Gjerningspersonen forlot åstedet til fots. Politiet melder at de søker etter gjerningspersonen i området. De ber eventuelle observasjoner av en kvinne i nærheten av Fjælutjernet gis på 02800.

  • Søndag 6. oktober kl. 8.26

    Varsel frå land førte til redningsaksjon

    Natt til søndag vart det sett i verk redningsaksjon, etter at ein melder frå land på Frekhaug høyrde eit stort smell og observerte ein båt som var mykje nærare land enn normalt. Det vart etter kvart utført ein redningsaksjon, som Hovedredningssentralen koordinerte. Båten gjekk for eiga maskin mot Bergen, med støtte frå ei redningsskøyte.

  • Søndag 6. oktober kl. 8.23

    Voldshendelser og utestengt fra sentrum: Hadde blitt slått flere ganger

    En mann i 30 årene fikk pålegg om å forlate Stavanger sentrum like før 12 i natt, men valgte å ikke forlate sentrum. Han ble innbrakt i arresten og anmeldt. Like før 3 i Haugesund ble en mann slått ned og ble sendt til sykehuset. Politiet avhørte et vitne og opprettet sak. Klokken 4 På Bryne i Time kommune gikk en mann i 20-årene inn i feil hus og havnet på soverommet til et ektepar. Han stjal ingenting, og ble sendt vekk av politiet. Halv fire i natt tok en mann i 20-årene kontakt med politiet og fortalte at han hadde blitt slått flere ganger i ansiktet tidligere på natten. Han dro selv på legevakten og behandlet skadene. En politipatrulje mottok en anmeldelse fra mannen. En berusa mann i 20-årene ble kasta ut fra et utested i Haugesund sentrum og nektet og oppgi personalia til politiet. Han ble innbrakt i arresten og anmeldt.

  • Søndag 6. oktober kl. 8.15

    Børsrekorder + resesjon = sant

    Europeiske land har knapt vekst. Samtidig setter flere av børsene i regionen stadig nye rekorder. Festen kan til og med fortsette.

  • Søndag 6. oktober kl. 8.15

    Kjære barnehageansatt, tusen takk!

    Jeg tenker tilbake til da sønnen min var ett år, og jeg følte at jeg «forlot» ham i barnehagen.

  • Søndag 6. oktober kl. 8.14

    Flere fyllekjøringer i natt: Gutt i tenårene innrømmet hasjrøyking

    Like før halv 2 i natt stoppet politiet et kjøretøy med en mann i 40-årene som fremsto ruspåvirket. Han måtte på legevakten for å ta prøver, og politiet oppretter sak. Rett over 2 i natt på E134 ved Elleflåt i Vindafjord stoppet politiet en mann i 30-årene som blåste over lovlig verdi på alkometeret. Han måtte også på legevakten for nødvendige prøver, og fikk førerkort beslaglagt. Politiet opprettet sak. Politiet fikk melding like over 2 om en bil som vinglet på E39 ved Auglend i Stavanger. Mannen i tenårene ble stoppet, og blåste 1,52 i promille i alkometeret og innrømmet å ha røykt hasj. Han måtte på legevakten, og fikk førerkort beslaglagt. Politiet opprettet sak. Ved Kvadrat i Sandnes rett før klokken 4 stoppet politiet en gutt i tenårene i mopedbil som blåste 1,34 i promille. Han ble også sendt på legevakten for prøver, og politiet opprettet sak.

  • Søndag 6. oktober kl. 8.10

    Slagsmål og utagering i natt

    Politiet tok hånd om en mann i 20-årene som utagerte mot vaktene ved et serveringssted ved Kvivåvatn i Tinn i halv ett-tida i natt. Mannen ble kjørt hjem med et pålegg om å ikke returnere til serveringsstedet. En halvtime senere bortviste politiet to menn i 20-årene fra sentrum i Sandefjord etter at de var involvert i et slagsmål. På Langbrygga i Skien var det også et slagsmål med flere personer involvert. Tre personer er innbrakt til politiarresten, og fem personer ble bortvist fra sentrum. Politiet oppretter sak og etterforsker hendelsen.

  • Søndag 6. oktober kl. 8.08

    Spytta mot konduktører

    Ansatte på et nordgående tog måtte ringe politiet om en utrivelig passasjer. Vedkommende hadde vært ekkel og oppført seg dårlig overfor de andre passasjerene og konduktøren på toget. Det endte med at personen gikk av frivillig på Levanger.

  • Søndag 6. oktober kl. 8.06

    Rusla på E6

    En meget berusa kar i 30-årene gikk langs E6 ved Klett i natt. Politiet dro til stedet og fikk plukka han med seg i bilen. Han ble kjørt hjem av patruljen.

  • Søndag 6. oktober kl. 8.05

    Ampert mellom ungdom

    Det var dårlig stemning mellom flere ungdommer i Trondheim sentrum i natt. Det skal ha vært en del knuffing mellom partene. Noen meldte at de hadde sett en kniv. Da politiet kom sprang ungdommene i alle retninger. Politiet har anmeldt saken og vil undersøke mer hva som skjedde.

  • Søndag 6. oktober kl. 8.05

    Kjørte stjålet bil i Kragerø

    Litt over halv fire i natt stanset politiet en mann i 30-årene langs Kjølebrøndsveien i Kragerø. Mannen var fører av en stjålet personbil. Han blåste i alkometer til langt over tillatt verdi, og han hadde ikke gyldig førerkort. Han er pågrepet for forholdene og innsatt i arresten. Bilen er berget av bilberger og vil utleveres til eier.

  • Søndag 6. oktober kl. 8.03

    Brann i bolig på Heimdal

    Brannvesenet rykka i kveld ut til en bolig på Heimdal i Trondheim etter at de fikk melding om røykutvikling i boligen. De fikk etter kort tid slukka brannen og starta med å lufte ut huset for røyk. De som bor i huset måtte finne seg et annet sted å sove i natt.

  • Søndag 6. oktober kl. 6.50

    Bilbrann i Bærum

    En bil kolliderte med et tre i Lommedalen i Bærum ved 06-tiden søndag morgen. Bilen ble totalskadd og begynte å brenne, og fire personer som satt i bilen, kom seg uskadd ut. To personer ble likevel kjørt til legevakten for sjekk, opplyser politiet. – Det er mistanke om kjøring i alkoholpåvirket tilstand, sier operasjonsleder Marita Aune i Oslo politidistrikt.

  • Søndag 6. oktober kl. 5.26

    Tre til legevakt etter brann i Farsund

    Tre personer er kjørt til legevakt for undersøkelser etter at de muligens har pustet inn røyk i forbindelse med en brann i Farsund. Natt til søndag fikk en leilighet i et boligkompleks store skader. Totalt åtte personer ble evakuert.

  • Søndag 6. oktober kl. 5.10

    Tre døde i bilulykke i Sverige

    Tre personer døde i en kraftig kollisjon mellom to biler i Dalarna i Sverige.

  • Søndag 6. oktober kl. 5.00

    Boses gode støydemping til en litt mer rimelig pris

    Boses nye propper treffer på de fleste områder.

  • Søndag 6. oktober kl. 5.00

    Budsjettlekkasje: Kutter i inntektsskatten

    Folk med inntekt på under 200.000 slipper inntektsskatten helt i forslaget til neste års statsbudsjett. Men også «folk flest» kan vente noe skattelette, melder finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp).

  • Søndag 6. oktober kl. 4.17

    Sminkefri Pamela Anderson på festival – fikk hederspris

    – Jeg er ydmyk over at den røde badedrakten er inngravert i populærkulturen, sa «Baywatch»-ikonet (57) i takketalen.

  • Søndag 6. oktober kl. 4.01

    Kvinne påkjørt – fører stakk av

    En kvinne ble påkjørt av en varebil i høy hastighet ved Solli plass i Oslo ved 04-tiden.

  • Søndag 6. oktober kl. 3.49

    Miljøaktivister risikerer millionerstatning - sprayet maling på departementsdør

    To demonstranter risikerer å måtte betale mer enn 2 millioner kroner i erstatning etter at de sprayet maling på veggene og inngangspartiet til Klima- og miljødepartementet i Oslo i fjor. Saken skal opp for Oslo tingrett mandag, og retten har satt av to dager til behandlingen. En av aktivistene er også tiltalt for å ha løpt ut på banen under en landskamp på Ullevål stadion 12. november i fjor.

  • Søndag 6. oktober kl. 3.48

    Påkjørsel i Oslo sentrum - bilfører stakk

    Politi og ambulanse er ved Solli plass hvor en bil har kjørt inn i et tre for så å kjøre på en kvinne på fortauet. Bilen har stukket fra stedet i retning Bygdøy alle. Kvinnen er uskadd. Bilen er nå funnet i Vestheimgata på Frogner. – To personer ble sett gående fra bilen. Det er en leiebil, så vi finner jo ut hvem som har leid den, sier operasjonslederen, som oppfordrer bilføreren til å melde seg, sier operasjonsleder Roy Langangen i Oslo politidistrikt til NTB. En drøy halvtime senere fant politiet det de mener er føreren av bilen. Han er anmeldt for kjøring i ruspåvirket tilstand.

  • Søndag 6. oktober kl. 3.03

    Trump tilbake på åsted for attentatforsøk i Pennsylvania

    Donald Trump vendte lørdag tilbake til stedet i Butler, Pennsylvania, der han i juli ble utsatt for et attentatforsøk. 

  • Søndag 6. oktober kl. 2.48

    Gigafunn i Peru

    303 nye oppdagelser i ørkenen, og dette ved hjelp av kunstig intelligens!

  • Søndag 6. oktober kl. 1.40

    Minst 24 drept i moskéangrep på Gaza – kraftige angrep mot Beirut

    Natt til søndag har Israel angrepet en moské på Gaza – og bombet flere bydeler i Beirut.

  • Søndag 6. oktober kl. 0.57

    Redningsaksjon i Vaksdal

    De to som var savnet etter en jakttur i fjellet i Vaksdal har kommet seg ned igjen. Et redningshelikopter lokaliserte dem etter at de ble meldt savnet. De er i god behold, og har søkt ly under en fjellhylle. Det var ikke mulig for helikopteret å ta seg til dem, så bakkemannskap bistod. Vest politidistrikt meldte om aksjonen klokka 00.43.

  • Søndag 6. oktober kl. 0.57

    To personer savnet etter jakttur i Vaksdal

    Det er satt i gang en redningsaksjon i fjellet ved Vaksdal etter at to personer ikke har kommet tilbake fra jakt. Politiet, frivillige og redningshelikopter er i gang. De to skal ikke ha med seg utstyr for å overnatte i fjellet. Vest politidistrikt meldte om aksjonen klokka 00.43.

  • Søndag 6. oktober kl. 0.48

    Redningsaksjon i fjellet

    Natt til søndag ble det iverksatt en redningsaksjon i fjellet i Vaksdal kommune. En far og sønn som var på jakt ble meldt savnet, men er nå reddet ned.