Nyheter:

 • I dag kl. 12.09

  Dronninga er i Sunnfjord

  Dronning Sonja er komen til Astruptunet i Jølster i Sunnfjord kommune. Dronninga skal nyopne kunstnarheimen Astruptunet, som var heimen til den store kunstnaren Nikolai Astrup. Heimen er restaurert slik at den er nærast mogleg slik det var der han levde der. Arbeidet har teke fire år, og kosta 46 millionar kroner. Sparebankstiftinga DNB og Sunnfjord kommune har bidratt med pengar. Vêret er nydeleg, og det har møtt opp mykje folk for å feire storhendinga langs Jølstravatnet.

 • I dag kl. 12.00

  Trafikkulykke på Kvål i Melhus

  En bil har kjørt ut av veien og truffet et tre på Kvål i Melhus. Fire personer skal være involvert. Det skriver operasjonsleder i politiet, Else Stokkebø, like før kl 12 lørdag formiddag. Nødetatene har rykket ut.

 • I dag kl. 11.53

  Sortlending vant NM-gull i Bodø

  Denne helgen pågår NM i landveissykling i Bodø. Fredag stakk sortlendingen Magalenda Lind av med NM gull i kvinnenes U23-klasse. Under rittet på 66 kilometer var det Lind som kom først i mål, foran Camilla Rånes Bye og Julie Berg Sjøbrend. Hun krysset målstreken på tiden 1:54:22 - to minutter foran Bye. Tidlig i løpet rykket hun fra konkurrentene ifølge VOL. – Det var første gang jeg gikk i et solobrudd. Da jeg rykket fra fikk jeg raskt luke bakover og gikk faktisk 50 km alene i front, forteller NM-vinneren til avisen.

 • I dag kl. 11.51

  Brann i fritidsbåt

  Nødetatene rykker ut til brann i fritidsbåt i Korshavn i Lyngdal. Brannen skal nå være slukket. Båten ligger fortøyd til land.

 • I dag kl. 11.46

  Tekniske problemer på Hvalerferga

  MS Torine på Hvaler har tekniske problemer og er innstilt lørdag formiddag. MS Olava vil gå inn som reservefartøy fra klokken 12:10, skriver Norled på sine nettsider.

 • I dag kl. 11.30

  Nagelsmann vekker oppsikt: «Tidenes mest amorøse landslagstrener»

  Tyskland-trener Julian Nagelsmann (36) og kjæresten Lena Wurzenberger (32) får mye oppmerksomhet.

 • I dag kl. 11.21

  Trøndelag fylkeskommune skal legge ny asfalt

  Fra og med onsdag i neste uke skal vegen fra Jarleveien/Stiklestadveien på Lilleby til krysset Jarleveien/Håkon Magnussons gate freses og asfalteres på nattestid. Det skriver Nidaros. Arbeidet skal pågå fram til fredag samme uke. Fresingen og asfalteringen vil føre til mye støy og noe støv. Det blir manuell dirigering og bruk av ledebil i arbeidsområdet. – Vi ber trafikantene kjøre rolig forbi arbeidsområdet og utvise hensyn til de som jobber på vegen, heter det fra fylkeskommunen.

 • I dag kl. 11.08

  Borge kjemper om topplassering i PGA-mesterskapet

  Celine Borge (25) gikk fredagens runde i majorturneringen i Washington på ett slag over par, men holder en viss kontakt med teten og ligger på delt 18.-plass.

 • I dag kl. 11.05

  Fergesamband kansellert

  Fergesambandet mellom Nesna og Levåg er kansellert lørdag. – «MF Melshorn» har tekniske problemer. Trafikkmelding vil bli oppdatert så snart det blir endringer, melder Reis Nordland på egne nettsider.

 • I dag kl. 11.04

  MC-ulykke i Vinje - naudetatane har rykka ut

  Politiet melder om ei singelulykke med MC i Vinje. Føraren er saman med ei følge. Trafikken går som normalt på staden. Politiet og ambulanse har rykka ut. Føraren er bevist utan alvorlege skader.

 • I dag kl. 11.03

  Turister robbet på stranden – over 100 arrestert

  Nå skal det stoppes.

 • I dag kl. 10.49

  Kredittkortregning: 1,1 milliarder dollar

  Man kan trygt slå fast at Delta Airlines har gullkort.

 • I dag kl. 10.42

  15 tilfeller av kikhoste i Moss hittil i år

  Det pågår et utbrudd av kikhoste i Norge og i Moss er det påvist 15 tilfeller hittil i år. Det er en solid økning, skriver kommunen på sine nettsider. – For å begrense smitten og hegne om de mest sårbare, spesielt spedbarn, så oppfordrer vi til å ta oppfriskningsdose og følge tommelfingerregelen om å unngå nærkontakt med spedbarn ved nyoppståtte luftveissymptomer, sier kommuneoverlege Ingrid Christensen. Spedbarn er spesielt sårbare for kikhoste. Sykdommen er sjelden livstruende og farlig for eldre og voksne. Men den kan være langvarig.

 • I dag kl. 10.40

  Vipps: Svindlerne bytter telefonnummer

  Navnet forblir synlig, men å komme i kontakt med svindlerne kan likevel være svært vanskelig.

 • I dag kl. 10.36

  – Vi skal straffe Joe Biden

  Sist han var president nektet Donald Trump innreise til USA fra flere arabiske land. Nå kan arabiske amerikanere sikre Trump gjenvalg.

 • I dag kl. 10.29

  Skjermpause – også for foreldre!

  Sommerferien står for døren, bruk tiden til samtaler.

 • I dag kl. 10.27

  Mot 1. divisjons rekord

  Viking FK kvinner satte seg et mål om å slå sin egen publikumsrekord på 1323 tilskuere under kampen mot FK Haugesund kvinner lørdag ettermiddag. Men den rekorden er allerede slått, forteller arrangementsjef i Viking FK kvinner, Inger Lise Vikesdal Pettersen. Dagens kamp som foregår på Viking stadion har allerede solgt over 3000 billetter. Publikumsrekorden for 1. divisjon ble tidligere i sesongen satt av AaFK Fortuna der det var over 3600 i publikum. Før det hadde Viking FK kvinner, og FK Haugesund kvinner rekorden, da FKH vant 1–0 på hjemmebane foran 1882 fotballfans i forrige sesong.

 • I dag kl. 10.26

  Utforkjøring i Stange

  Det har vært en mindre trafikkulykke langs fylkesveg 24 ved Harasjøen der en personbil har kjørt utfor veien. Politiet melder av sjåføren fremstår som uskadd. Trafikken flyter fint forbi stedet.

 • I dag kl. 10.10

  Kvardagsruter på laurdagar Lavik-Oppedal

  Ferjesambandet Lavik-Oppedal på E39 vil ha hyppigare avgangar på laurdagar i sommarferien. Tilbodet startar frå og med i dag, melder Statens vegvesen. Det betyr at sambandet over Sognefjorden vil ha kvardagsruter på laurdagar frå 09:50 til 17:20.

 • I dag kl. 10.09

  Etterforsker mistenkelige dødsfall i Skellefteå

  Svensk politi etterforsker tre dødsfall i Skellefteå. Alle tre skal ha jobbet ved batterifabrikken Northvolt og dødd i sitt eget hjem etter at de har vært på jobb. Det skriver lokalavisen Norran. Det var Avisa Nordland som omtalte saken først i Norge. I januar ble den første funnet død hjemme i sin egen bopel. I fabruar døde nok en ansatt, og nylig ble en tredje person funnet død. Politiet etterforsker saken som miljøkriminalitet. Northvolt uttaler til lokalavisen at politiet ikke kan bekrefte at batterifabrikken er årsaken til dødsfallene. – Vi setter pris på at politiet etterforsker for å unngå spekulasjoner, sier Matti Kataja, kommunikasjonssjef i Norden for Northvolt.

 • I dag kl. 9.53

  Warholm skeptisk til legendens «superliga»: – Vanskelig for meg å svelge

  Karsten Warholm (28) tviler på at han blir med i Michael Johnsons nye Grand Slam Track.

 • I dag kl. 9.39

  Flytoget vil til Kristiansand

  Flytoget vil etablere seg på togstrekningen mellom Oslo og Kristiansand, ifølge Fædrelandsvennen. De har meldt inn ønske å operere strekningen på kommersielle vilkår, uten økonomiske bidrag fra staten. – Det er absolutt et marked for persontrafikk mellom Oslo og Kristiansand. Vi ønsker å ha flere bein å stå på, sier Johannes Larsen i Flytoget til avisen. Planlagt oppstartsdato er 12. desember 2027.

 • I dag kl. 9.37

  Snøhetta: Dro inn over 400 mill. fra operahus i Saudi-Arabia

  Litt over 80 prosent av inntektene til Snøhettas Oslo-kontor kom fra Midtøsten. Hovedsakelig fra en opera i Saudi-Arabia.

 • I dag kl. 9.33

  Trafikkulykke i Lillesand

  Nødetatene rykker ut til trafikkulykke i en rundkjøring på fylkesvei 420 i Lillesand. – To personer er nå ute av bilen, fremstår uskadde, men får en sjekk av ambulansepersonell, skriver politiet på X. En bil er involvert i ulykken. – Noe nedsatt fremkommelighet må forventes en liten tid fremover.

 • I dag kl. 9.33

  Slagsmål og trusler på T-banestasjon i Oslo

  Politiet er på Stortinget T-banestasjon i Oslo etter melding om et slagsmål, hvor noen også skal ha kommet med trusler. Politiet har kontroll på en mistenkt person som blir fraktet til arresten. De tar også avhør på stedet.

 • I dag kl. 9.09

  Slagsmål på T-banevogn

  En person fraktes til politistasjonen etter at politiet rykket ut til et slagsmål i Oslo sentrum lørdag morgen.

 • I dag kl. 9.08

  Pågrepet med jernstang

  Politiet fikk mange nødtelefoner fra brygga i Sandefjord i natt der det ble varslet om slagsmål. Politiet pågrep en mann som hadde vært aggressiv med en jernstang. Han ble kjørt til arresten i Tønsberg. Ifølge politiet ble ingen fysisk skadd.

 • I dag kl. 9.03

  Må i fengsel etter nasking over lengre tid

  Ein naskar har blitt dømt til fengsel i åtte månadar, tre av månadane vilkårsbunden, etter å ha stole frå fleire butikkar i Bergen. I alt var verdien av naskinga på over 100.000 kroner. Kvinna i trettiåra har erkjent naskinga. I alt er det snakk om 64 tjuveri, og eitt forsøk på tjuveri, i perioden februar 2022 til mars 2024. Stelinga har gått føre seg frå butikkar i Bergen sentrum. Kvinna vart også i 2021 dømt til samfunnsstraff for tjuveri.

 • I dag kl. 8.54

  Etterforsker MC-ulykke der to 16-åringer ble skadet

  Politiet har startet ulykkesetterforskning etter at to ungdommer krasjet med to lettmotorsykler i Gran kommune sent fredag kveld. Begge guttene er 16 år gamle og ble skadet i ulykken. De ble fraktet til Ullevål sykehus med luftambulanse i natt. Oppdragsleder Ove Stian Ovrum hos politiet i Innlandet sier at de to var ved bevissthet da de ble fløyet til sykehuset, men at skadegraden deres er ukjent. Årsaken til ulykken er ikke kjent. – Siden dette er en trafikkulykke med personskade, så er det startet etterforskning. Vi har vært på stedet i natt og gjort undersøkelser. Vi ønsker også å avhøre de to førerne når det lar seg gjøre, sier han.

 • I dag kl. 8.54

  Etterforsker MC-ulykke der to tenåringer ble skadet

  Politiet har startet ulykkesetterforskning etter at to ungdommer krasjet med to lettmotorsykler i Gran kommune sent fredag kveld. Ifølge politiet er det snakk om to gutter som er 16 år gamle og begge ble skadet i ulykken. De ble fraktet til Ullevål sykehus med luftambulanse. Oppdragsleder Ove Stian Ovrum hos politiet i Innlandet sier at de to ungdommene var ved bevissthet da de ble fløyet til sykehuset, men at skadegraden deres er ukjent. Årsaken til ulykken er ikke kjent. – Siden dette er en trafikkulykke med personskade, så er det startet etterforskning. Vi har vært på stedet i natt og gjort undersøkelser. Vi ønsker også å avhøre de to førerne når det lar seg gjøre, sier han.

 • I dag kl. 8.51

  Ingen alvorlige hendelser på Idyll-festivalen

  Det var ingen alvorlige hendelser på Idyll-festivalen utover kvelden og natten. Det forteller operasjonsleder i Øst politidistrikt, Joakim Ormaasen. Men fredag kveld ble en mann i 20-årene innbragt i arresten for urinering på offentlig sted. Ifølge Ormaasen stakk mannen fra politiet. – Han ble forsøkt bortvist fra idyllfestivalen resten av helgen. Han etterkom ikke pålegget og ble innbrakt til arrest og anmeldt. En kvinne som var overstadig beruset ble tatt med i arrest for å sove av seg rusen. I tillegg skal en mann i 20-årene ha slåss. – Han ble innbrakt av politiet og anmeldt for ordensforstyrrelse, sier Ormaasen.

 • I dag kl. 8.47

  Knivranet av 14-åring

  En mann ble ranet av en ung gutt i Jernbanegata i Skien i natt. Gutten truet til seg mobil og bankkort med en kniv. Politiet pågrep gutten, en 14-åring, ikke lenge etterpå like i nærheten. 14-åringen hadde rømt fra en institusjon. De hentet gutten. Ingen ble fysisk skadet, og mannen som ble ranet har fått tilbake tingene sine.

 • I dag kl. 8.44

  Flere oppdrag for politiet i natt

  Politiet har rykket ut på flere hendelser med ordensforstyrrelser og overstadig beruselse i natt. – Politiet har hatt nok å gjøre opp mot berusede personer og slagsmål, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt Joakim Ormaasen. Han har råd til folk som skal ut og hygge seg lørdag. – Man må hygge seg, ta vare på hverandre og passe på inntaket så man klarer å gjennomføre kvelden på en god måte.

 • I dag kl. 8.42

  Mann oppførte seg truende

  En mann skal ha oppført seg truende og utagerende på et arrangement i Valle i natt. Vedkommende ble kjørt til arresten i Kristiansand og anmeldes for ordensforstyrrelse.

 • I dag kl. 8.35

  13 forenklede forelegg og 2 anmeldelser

  Politiet utførte natt til lørdag en samarbeidskontroll sammen med Statens vegvesen og Trondheim parkering opp i mot Taxinæringen i Trondheim sentrum. Kontrollen resulterte i 13 forenklede forelegg og 2 anmeldelser. Ifølge operasjonsleder Einar Larsen Røstum ble foreleggene utsted i forhold til kjøring i strid med skilting som innkjøring forbudt og kryssing av sperrelinje. – De to anmeldelsene ble skrevet pga. at to av sjåførene ikke vedtok de forenklede foreleggene.

 • I dag kl. 8.33

  Stikkflammer ut fra kontakter

  Det har vært en liten brann i en bolig på Vavika natt til lørdag. Det skal ha kommet små stikkflammer ut fra kontakter. Brannen er slukket med pulverapparat, og situasjonen er under kontroll. Politiet tok avhør på stedet og oppretter sak.

 • I dag kl. 8.19

  Flere båter ble kontrollert i natt

  Politiet har kontrollert flere båter i Kristiansand, Arendal og Mandal i natt. Til sammen tre personer ble anmeldt for kjøring i beruset tilstand. Syv personer fikk forenklede forelegg for ulike forhold, blant annet for mangel på flytevest.

 • I dag kl. 8.15

  Flere ordensforstyrrelser i natt

  Politiet i Innlandet melder om flere ordensforstyrrelser natt til lørdag. En mann i 30-årene ble bortvist fra Elvebrisfestivalen i Elverum etter å ha utagert mot en vekter. I Hamar ble en mann kjørt til legevakt for sjekk etter at han skal ha blitt slått av en ukjent gjerningsperson. To menn i 20-årene ble bortvist fra Gjøvik sentrum etter å ha vært i bråk med en vekter der. Og også på Tynset ble en mann bortvist etter å ha vært ufin og kranglet med en vekter.

 • I dag kl. 8.14

  18 forelegg og 2 beslaglagte førerkort

  Politiet utførte fredag kveld en trafikkontroll på Heia i Grong. Under kontrollen ble det skrevet 18 forenklede forelegg og to personer fikk beslaglagt førerkortet. Høyeste hastighet var 118 kmt i 80 – sonen, opplyser politiet på Twitter.

 • I dag kl. 8.12

  Skal ha fulgt etter to damer i Kristiansand

  Politiet fikk i natt melding om en mann som skal ha fulgt etter to damer på Lund i Kristiansand. – Patrulje fikk kontroll på en mann som er besluttet pågrepet, skriver politiet på X. Mannen ble også anmeldt for bæring av kniv på offentlig sted.

 • I dag kl. 8.08

  Kvinne til sykehus etter promillekjøring i Nord-Odal

  En personbil kjørte i natt av vegen og ble liggende på taket ved Løkkervegen i Nord-Odal kommune. Ei kvinne i 30-årene som var sjåfør i bilen ble kjørt til Kongsvinger sykehus. Hun anmeldes for kjøring i påvirket tilstand. En midlertidig blåseprøve vist at hun hadde 2 i promille. Det melder politiet i Innlandet.

 • I dag kl. 8.08

  Tok strømmen for å avslutte fest

  Rundt kl 01 natt til lørdag rykket politiet til en fest ved Trondheim kretsfengsel. Det skal ha vært flere slåsskamper, amper stemning og mye folk. – De første meldingene var at det var 150 ungdommer samlet, men flere foreldre hentet ungene sine, så antallet hadde nok minket da politiet kom fram, sier operasjonsleder i politiet, Anlaug Oseid til Nidaros. Det var snakk om ungdommer som ikke var mottakelige for beskjeder. Politiet slo av generatorene på stedet for å avslutte festen.

 • I dag kl. 8.07

  Noman Mubashir slutter i NRK

  50-åringen vil ha nye utfordringer etter 27 år i statskanalen.

 • I dag kl. 8.07

  Leter etter kvinne i 50-årene

  Politiet har i samråd med Hovedredningssentralen startet en leteaksjon etter en kvinne i 50-årene. Hun ble sist sett i sin bolig i 21-tida i går kveld. I tillegg til politiet har dem frivillige mannskaper fra Frivillig redningstjeneste. De benytter også en drone i søket. Kvinnen skal ha kort blondt hår og bruker briller. Hun har en normal kroppsbygning, og er cirka 170 cm høy. Hun skal være iført en grå jakke, og trolig sorte joggesko. Hun er savnet fra en sentrumsnær adresse i Bryne. Klokken 08:10 har politiet gjort funn av kvinnen. Hun undersøkes av helsepersonell.

 • I dag kl. 8.05

  «Blir et komplett kaos»

  Hotel Union gjør seg klar til å feire når prinsessen og sjamanen gifter 31.august. VG har besøkt Geiranger – dette vet vi om bryllupet så langt.

 • I dag kl. 8.00

  Filosof, komiker og psykolog om VAR: – Som å vente på et vedtak

  VAR fjerner spontanitet og glede fra fotball, mener psykolog. Filosof sier VAR gjør oss mindre menneskelige.

 • I dag kl. 7.50

  Røykutvikling i leilighet

  En beboer på Lademoen i Trondheim har laget mat natt til lørdag og sovnet fra mat i stekeovnen. Det ble meldt om lukt fra svidd mat på stedet. Nødetetatene har rykket ut etter røykutvikling. – Det var en mann i slutten av 30-årene som har sovnet fra maten sin i stekeovnen, opplyser politiets operasjonsleder Else Stokkebø. Det har ikke vært åpne flammer. Brann har startet utlufting av leilighet. Politiet oppretter anmeldelse.

 • I dag kl. 7.50

  Sovnet med lammestek i ovnen

  En beboer på Lademoen i Trondheim har laget mat natt til lørdag og sovnet fra mat i stekeovnen. Det ble meldt om lukt fra svidd mat på stedet. Nødetetatene har rykket ut etter røykutvikling. Det var en mann i slutten av 30-årene som har sovnet fra maten sin i stekeovnen. Denne gang var det ikke en pizza som hadde ført til røyk slik det vanligvis er. Det var en lammestek som hadde blitt stekt litt for lenge, opplyser Eivind Schjødt, vaktleder ved 110-sentralen til Adresseavisa. Det har ikke vært åpne flammer. Brann har startet utlufting av leilighet. Politiet oppretter anmeldelse.

 • I dag kl. 7.40

  Urytmisk lydsignal – redningshelikopter på staden

  Hovudredningssentralen Sør-Noreg melder på X at dei har fått melding om eit høgt urytmisk lydsignal frå eit mogleg trykklufthorn rundt Mangersfjorden i Alver Kommune. Dei undersøker no området med brannbåt og redningshelikopter. – Per no er det ikkje nokon naudstilte, skriv dei vidare. Like før kl.8 seier dei at dei har ikkje har gjort noko funn i søket og har avslutta aksjonen.

 • I dag kl. 7.39

  Redningshelikopter undersøkte mystisk lyd

  Politiet og hovedredningssentralen søkte lørdag morgen i Mangersfjorden i Alver etter meldinger om et urytmisk lydsignal.

 • I dag kl. 7.18

  Truet dørvakt med kniv

  En person ble i natt pågrepet etter å ha truet en dørvakt på et utested med kniv. Det skriver politiet på X. Hendelsen fant sted i Sandvika i Bærum. Det er ikke meldt om alvorlig personskade.

 • I dag kl. 7.13

  En sommerfestanalyse: en høyere enhet

  Over et byråkratisk rundstykke med gulost og skinke, slo det meg.

 • I dag kl. 7.12

  – Var livredd det første året

  Da Kjersti Haugland (46) første gang gikk inn gulldørene i Norges Bank følte hun på en «ekstremt tyngende ærefrykt». Foreningen DUST ble en overlevelsesstrategi.

 • I dag kl. 7.12

  – Var livredd det første året

  Da Kjersti Haugland (46) første gang gikk inn gulldørene i Norges Bank følte hun på en «ekstremt tyngende ærefrykt». Foreningen DUST ble en overlevelsesstrategi.

 • I dag kl. 7.12

  – Målet er å bli sentralbanksjef

  Da Kjersti Haugland (46) første gang gikk inn gulldørene i Norges Bank følte hun på en «ekstremt tyngende ærefrykt». Foreningen DUST ble en overlevelsesstrategi.

 • I dag kl. 7.10

  Brannen på Holmlia er slukket

  – Vi har nå kontroll på brannen, og driver etterslukningsarbeid, sier Aleksander Olsen, vaktkommandør i Oslo brann og redningsetat. Politiet jobber nå med å etterforske hva det er som har forårsaket brannen. – Vi startet å etterforske dette allerede i natt, ved å sikre det som kunne sikres, men det er så høy varmeutvikling at det er begrenset hvor mye politiet kan gå inn og se i hvert bygg, sier Bjarne Pedersen, operasjonsleder i Oslo politidistrikt. To rekkehus-seksjoner er totalskadet etter den voldsomme brannen i et rekkehus på Holmlia i natt. – En tredje seksjon har også noen skader, men det er uvisst hvor store de er, sier Pedersen. Én person har fått i seg røyk, men utover det er det ikke meldt om personskader. 28 personer er evakuert.

 • I dag kl. 7.09

  Justin Timberlake etter pågripelsen: – Det har vært en tøff uke

  Justin Timberlake spilte fredag sin første konsert – etter at han mandag ble tatt for å ha kjørt beruset.

 • I dag kl. 6.08

  Guvernør: Brann på ukrainsk energianlegg etter angrep

  Russland har natt til lørdag angrepet energianlegg sør og vest i Ukraina, ifølge landets energidepartement.

 • I dag kl. 5.16

  NHL-finalen til kamp syv etter nok en Oilers-seier over Panthers

  Florida Panthers hadde fredag sin tredje sjanse til å sikre sin første Stanley Cup, men tapte 1-5 mot Edmonton. Dermed avgjøres alt i kamp nummer syv.

 • I dag kl. 5.00

  Test av reisekofferter for barn

  Test av sitte på-kofferter for barn.

 • I dag kl. 5.00

  Ferd fyller 175 år: – Sannsynligheten for at du er den beste lederen er veldig nær null

  Milliardær Johan H. Andresen om familieselskapet, hva arvinger må innse og en dag med både begravelse og bryllup.

 • I dag kl. 5.00

  Ferd fyller 175 år: – Sannsynligheten for at du er den beste lederen er veldig nær null

  Milliardær Johan H. Andresen om familieselskapet, hva arvinger må innse og en dag med både begravelse og bryllup.

 • I dag kl. 3.50

  Truet med luftpistol på Oslo S

  Politiet fikk rett før 03.30 melding om at en person ble truet med våpen på Oslo Sentralstasjon. Noen minutter senere fikk politiet kontroll på aktuelle personer. Det ble gjort beslag av en luftpistol på den mistenkte, melder Oslo-politiet.

 • I dag kl. 2.05

  Brannen på Holmlia i Oslo: – En ganske omfattende jobb

  Til sammen er 28 personer evakuert fra det tettbebygde boligområdet.

 • I dag kl. 2.04

  Brann på Holmlia i Oslo – fare for spredning

  Folk skal ikke være i fare, sier operasjonsleder Bjarne Pedersen. – Så vidt vår forståelse, så har de byggene både hvor det brenner og med tilknytning og som det er spredningsfare mot, der har man evakuert seg selv, sier han. Han sier de klokka 01.50 fikk melding om at det var brann i en garasje. Da brannvesenet kom fram, ble det meldt at det brant i en garasje og et tilstøtende boligbygg. Det er òg sagt at det er fare for spredning til tilstøtende bygg i nærheten. Brannvesenet har rykket ut til stedet med sju biler, flere er på vei, ifølge Oslo brann- og redningsetat.

 • I dag kl. 1.59

  17-åring omkom i MC-ulykke i Troms: – Veldig tragisk

  Politiet har jobbet på ulykkesstedet natt til lørdag. Tjeldsund kommune har nå aktivert kriseteamet.

 • I dag kl. 1.55

  Gutt omkom i MC-ulykke i Troms

  En 17 år gammel gutt omkom i en lettmotorsykkel-ulykke i Tjeldsund i Troms natt til fredag. Gutten som omkom, kjørte av veien. Det er uklart hva som forårsaket ulykken på europavei 10. Operasjonsleder Per Arve Aas i Troms politidistrikt bekrefter til NTB at de pårørende er varslet. Politiet fikk melding om ulykken klokken 0.40. Luftambulansen var på plass 20 minutter senere, men livet sto ikke til å redde. (NTB)

 • I dag kl. 1.53

  FN-sjefen sier Russland må følge sanksjoner mot Nord-Korea

  Russland må rette seg etter FN-sanksjonene mot Nord-Korea, sier FNs generalsekretær etter at landene inngikk tettere samarbeid om militær støtte.

 • I dag kl. 1.35

  Russland hevder å ha brukt ny megabombe: – Avgjør ikke krigen

  For første gang skal Russland ha tatt i bruk en bombe som veier 3000 kilo.

 • I dag kl. 1.09

  Fikk person med pistol på døra

  En person har meldt fra til politiet at han har fått tre personer på døra, en av dem skal ha hatt en pistol. Den som meldte fra skal ha kommet seg unna, melder Sør-Vest politidistrikt.

 • I dag kl. 1.09

  Fikk person med pistol på døra i Stavanger

  En person har meldt fra til politiet at han har fått tre personer på døra, en av dem skal ha hatt en pistol. Den som meldte fra skal ha kommet seg unna, melder Sør-Vest politidistrikt. Det er uklart om de tre fortsatt er på stedet.

 • I dag kl. 0.13

  16-åringer i MC-ulykke på Gran i Innlandet

  Begge er fløyet til Ullevål sykehus, opplyser politiet.