Nyheter:

 • I dag kl. 7.17

  Kjørte inn i lyktestolpe på Fiane

  En bil kjørte av veien og inn i en lyktestolpe ved Fiane i Gjerstad i natt. Det er ikke mistanke om kjøring i påvirket tilstand, men fører mistenkes for å ha sovnet under kjøring. Førerkortet ble beslaglagt og personen er kjørt til sykehus for sjekk.

 • I dag kl. 7.14

  Stjal diesel

  En lastebil som sto parkert på Krabyskogen i Østre Toten ble frastjålet diesel. Politiet fikk melding om tyveriet på morgenen i dag og forholdet blir anmeldt.

 • I dag kl. 7.01

  Kjørte fra politikontroll

  En bil stoppet ikke for kontroll fra politiet og kjørte fra Tønsberg via Undrumsdal til Nykirke. Her stanset bilen og føreren ble pågrepet. Det var mistanke om at føreren var påvirket av rusmidler, det ble tatt blodprøve og mannen er innbrakt til arresten.

 • I dag kl. 6.51

  Kasta flaske etter vekter

  Ei dame ble satt i arresten etter at hun kasta ei flaske etter en vekter som hadde en billettkontroll på bussen i Trondheim. Hun hadde heller ikke gyldig billett.

 • I dag kl. 6.49

  Smugla alkohol og litt narkotika

  En tyskregistrert bil ble stansa på Ådalsvollen i Verdal med alt for mye alkohol i bilen. I tillegg ble det også funnet en liten mengde narkotika. Den mistenkte var uenig i de norske tollreglene for alkohol, men ble neppe mer fornøyd da han fikk vite norske bøtesatser for sånt også. Han fikk ei bot på 60.000 kroner som ble vedtatt på stedet.

 • I dag kl. 6.46

  Fire sloss i Trondheim

  To personer gikk til angrep på to andre i Trondheim i natt. De to som angrep hadde dratt fra stedet da politiet kom. En av de som var igjen hadde fått et kutt over øyet og tok selv kontakt med legevakta etterpå. De fornærmede vurderer å anmelde hendelsen.

 • I dag kl. 6.44

  123 km/t i 60-sone

  Under en laserkontroll ved Straumsvika på Hitra tok politiet førerkortet til to sjåfører for å ha kjørt for fort. Den ene ble målt til 123 km/t i 60-sonen på stedet, men den andre kjørte i 120 km/t. I tillegg fikk fem personer forenkla forelegg.

 • I dag kl. 6.30

  Cruiseskip dropper Kirkenes - for nært Russland

  To cruiseskip med til sammen rundt 1.000 passasjerer skulle anløpe Kirkenes i sommer. Nå tør ikke rederiene å komme.

 • I dag kl. 6.00

  Rusinstitusjon mistet godkjenning etter flere bekymringsmeldinger

  Våren 2018 får brødrene Rune og Jørn Hellevik rett til å tilby rusbehandling innenfor fritt behandlingsvalg (FBV) av Helfo. Det vil si at de kan fakturere det offentlige for en døgnpris per pasient. Brødrene får godkjenning gjennom selskapet Care Service hvor de er eneste eiere.

 • I dag kl. 6.00

  Stjernesmellen

  Hun vil ha 900 millioner kroner, han krever 450 millioner kroner. Rettsaken mellom Johnny Depp (58) og Amber Heard (36) overgår alle realityshow. Kunne det samme skjedd i Norge?

 • I dag kl. 5.29

  Graham Hansens stjernestatus i Barcelona: – Fantastisk å spille med

  TORINO (VG) Superstjernen Alexia Putellas mener det er en fryd å spille med Caroline Graham Hansen i Barcelona.

 • I dag kl. 5.16

  Rebel Wilson om jobbopplevelse: – Kvalmende

  Filmstjernen Rebel Wilson (42) letter på sløret om en vond episode tidligere i karrieren.

 • I dag kl. 5.15

  Drag-smell for TV 2: – Hadde håpet på flere seere

  Mens Discovery kan skilte med 190.000 seere i snitt på «Drag me out» er det bare 20.000 i snitt som så langt har sett TV 2-serien «Drags».

 • I dag kl. 4.20

  En skadet, en arrestert på Jessheim

  Politiet på Romerike har arrestert en mann som de mistenker for å ha skadet en annen i hodet. Politiet kom over begge mennene ved tretida i Jessheim sentrum. Den skadde er kjørt i ambulanse til sykehus. Det er uklart hvor alvorlig hodeskaden er, opplyser politiet. Litt tidligere på natta måtte politiet gripe inn i en slåsskamp på Jessheim. En mann ble kjørt til sykehus med skader i ansiktet, og en annen til legevakt med skader på hånden.

 • I dag kl. 1.51

  Ekskommunister styrer Russlands krig: – Mer og mer Sovjetnostalgi

  Samtlige av de mest fremtredende russiske profilene i Ukraina-krigen er født i Sovjetunionen. Nesten alle gjorde karriere i kommunistpartiet, og flere også i det fryktede sikkerhetspolitiet KGB – som president Vladimir Putin selv.

 • I dag kl. 0.55

  Fire drosjer kolliderte i Trondheim

  Fire drosjer kjørte sent fredag kveld inn i hverandre på Solsiden i Trondheim, opplyser politiet. Ambulansepersonell har sett til føreren i en av bilene som ble påkjørt, men vedkommende er ikke alvorlig skadet. Drosjen som kjørte inn i de andre tre, blir tatt med til teknisk kontroll.

 • I dag kl. 0.46

  To skadet da tak raste på utested

  To personer ble skadet da det raste stein og gips ned fra taket på et utested i Møllergata i Oslo natt til lørdag. Murstein raste blant annet ned på dansegulvet. De to skadde er fraktet til legevakt med lettere skader, melder politiet på Twitter. Alle gjester er evakuert. Politi og brannvesenet er i kontakt med eieren av utestedet, som har bestemt at stedet må stenges. Gjestene som har vært inne, vil få hjelp til å hente ut sine eiendeler. Politiet etterforsker saken.

 • I dag kl. 0.33

  Murstein raste fra tak på utested - én skadet

  Et utested i Møllergata i Oslo er evakuert etter at murstein og gips raste fra taket. En person er meldt skadet.

 • I dag kl. 0.33

  Murstein raste fra tak på utested - to lettere skadet

  Et utested i Møllergata i Oslo er evakuert etter at murstein og gips raste fra taket. To personer fikk lettere skader

 • I dag kl. 0.25

  Ras fra tak på utested i Oslo

  Nødetatene er på et utested i Møllergata i Oslo hvor det har rast ned gips og murstein inne på dansegulvet. En person har fått en murstein i hodet. Utestedet er evakuert, melder politiet.