Nyheter:

 • I dag kl. 8.22

  18 grader og sol

  Meteorologisk institutt melder om godt vær denne lørdagen, 18 grader og sol, og rolige vindforhold.

 • I dag kl. 8.20

  Fremstilles for varetekt i dag

  Klokka 11 i dag fremstilles mannen som er siktet for å ha knivstukket sin kone i Nore i Nore og Uvdal i går. Mannen er siktet for grov kroppsskade. Kvinnen er utenfor livsfare. Siktede og en som overmannet ham, fikk også lettere skader.

 • I dag kl. 8.20

  Utested stengt etter ras fra tak

  Et utested i Møllergata i Oslo er midlertidig stengt etter at stein og gips raste ned fra taket natt til lørdag. Det skriver utestedet på sine egne nettsider. Politiet vet ikke enda hva som er årsaken til at deler av taket raste ned. Det skal være snakk om et lite område av taket, og to gjester ble kjørt til legevakt med lettere skader.

 • I dag kl. 8.00

  Jennie-Sofie og Tarjei om hvordan de ble kjærester: – Sykt å tenke tilbake på

  Forholdet startet med null fysisk kontakt og kontraktsbrudd med «Skal vi danse». Nå har influencer Jennie-Sofie Lie Pickl og proffdanser Tarjei Svalastog blitt samboere.

 • I dag kl. 7.57

  De lever utenfor strømnettet

 • I dag kl. 7.56

  Slo jente i ansiktet

  En mann i slutten av tenårene ble i natt bortvist fra sentrum etter at han slo ei jente i ansiktet. Det skjedde utenfor et utested. Politiet har ikke opplysninger om personskade.

 • I dag kl. 7.53

  Krise for fastleger

  Det haster med å redde fastlegeordningen. I 100 kommuner finnes det ikke en eneste fastlege med ledig kapasitet. Rekrutteringen av nye fastleger svikter over hele landet. Mange av dagens fastleger slutter.

 • I dag kl. 7.45

  To utvist frå sentrum

  I natt rundt 0035 vart ei dame i 30-åra utvist frå Sandnes sentrum grunna kranglete oppførsel og ruspåverknad, melder politiet. Omtrent på same tid i Stavanger, vart ein mann i 20-åra utvist frå sentrum som følgje av ordensforstyrring på offentleg stad og ruspåverknad.

 • I dag kl. 7.44

  Rusinstitusjon mistet godkjenning etter flere bekymringsmeldinger

  Våren 2018 får brødrene Rune og Jørn Hellevik rett til å tilby rusbehandling innenfor fritt behandlingsvalg (FBV) av Helfo. Det vil si at de kan fakturere det offentlige for en døgnpris per pasient. Brødrene får godkjenning gjennom selskapet Care Service hvor de er eneste eiere.

 • I dag kl. 7.35

  Ingen alvorlige hendelser i natt

  Politiet melder om en rolig natt på Agder. Det har vært enkelte oppdrag i forhold til ordensforstyrrelser og sentrumsproblematikk, men som forventet natt til lørdag.

 • I dag kl. 7.35

  Hissig mann i Sandefjord arrestert

  En mann i 20-årene ble forsøkt bortvist av en politipatrulje i Sandefjord i 2-tiden i natt. Mannen var ruset og svært hissig, og slo blant annet i patruljebilen. Mannen er nå i arresten og blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

 • I dag kl. 7.31

  Kan få bot for ikke å ha rydda opp

  Statsforvalteren i Innlandet gir grunneiere på industriområdet til tidligere Toten Cellulose pålegg om å rydde opp i det tidligere industriområdet. Fem av sju grunneiere har ikke etterlevd pålegg som ble gitt i 2015. Miljøtekniske undersøkelser har avdekket omfattende forurensning i grunnen av Hunnselva. I noen prøver er det funnet så høye nivåer av helse og miljøfarlige stoffer at massene er å regne som farlig avfall. Det vil koste mellom 300 000 og 500 000 kroner å etterleve påleggene. Hvis ikke det blir gjort innen september i år varsler Statsforvalteren tvangsmulkt på mellom 300 000 og 350 000 kroner.

 • I dag kl. 7.24

  Måtte rykke ut til slagsmål

  Politiet måtte ved eitt-tida i natt rykke ut til melding om slagsmål på Bybanen. Ein person fekk tilsyn av ambulanse på staden. Gjerningspersonen klarte å stikke av.

 • I dag kl. 7.22

  For mye tillit, for lite kontroll

  Når brukerne er ruspasienter og pengesekken offentlig må vi stille ekstra strenge krav. E24 avdekker at det offentlige ikke har gjort nok.

 • I dag kl. 7.17

  Kjørte inn i lyktestolpe ved Fiane

  En bil kjørte av veien og inn i en lyktestolpe ved Fiane i Gjerstad i natt. Det er ikke mistanke om kjøring i påvirket tilstand, men fører mistenkes for å ha sovnet under kjøring. Førerkortet ble beslaglagt og personen er kjørt til sykehus for sjekk.

 • I dag kl. 7.17

  Kjørte inn i lyktestolpe på Fiane

  En bil kjørte av veien og inn i en lyktestolpe ved Fiane i Gjerstad i natt. Det er ikke mistanke om kjøring i påvirket tilstand, men fører mistenkes for å ha sovnet under kjøring. Førerkortet ble beslaglagt og personen er kjørt til sykehus for sjekk.

 • I dag kl. 7.14

  Stjal diesel

  En lastebil som sto parkert på Krabyskogen i Østre Toten ble frastjålet diesel. Politiet fikk melding om tyveriet på morgenen i dag og forholdet blir anmeldt.

 • I dag kl. 7.01

  Kjørte fra politikontroll i Tønsberg

  En bil stoppet ikke for kontroll fra politiet og kjørte fra Tønsberg via Undrumsdal til Nykirke. Her stanset bilen og føreren ble pågrepet. Det var mistanke om at føreren var påvirket av rusmidler, det ble tatt blodprøve og mannen er innbrakt til arresten.

 • I dag kl. 7.01

  Kjørte fra politikontroll

  En bil stoppet ikke for kontroll fra politiet og kjørte fra Tønsberg via Undrumsdal til Nykirke. Her stanset bilen og føreren ble pågrepet. Det var mistanke om at føreren var påvirket av rusmidler, det ble tatt blodprøve og mannen er innbrakt til arresten.

 • I dag kl. 6.51

  Kasta flaske etter vekter

  Ei dame ble satt i arresten etter at hun kasta ei flaske etter en vekter som hadde en billettkontroll på bussen i Trondheim. Hun hadde heller ikke gyldig billett.

 • I dag kl. 6.49

  Smugla alkohol og litt narkotika

  En tyskregistrert bil ble stansa på Ådalsvollen i Verdal med alt for mye alkohol i bilen. I tillegg ble det også funnet en liten mengde narkotika. Den mistenkte var uenig i de norske tollreglene for alkohol, men ble neppe mer fornøyd da han fikk vite norske bøtesatser for sånt også. Han fikk ei bot på 60.000 kroner som ble vedtatt på stedet.

 • I dag kl. 6.46

  Fire sloss i Trondheim

  To personer gikk til angrep på to andre i Trondheim i natt. De to som angrep hadde dratt fra stedet da politiet kom. En av de som var igjen hadde fått et kutt over øyet og tok selv kontakt med legevakta etterpå. De fornærmede vurderer å anmelde hendelsen.

 • I dag kl. 6.44

  123 km/t i 60-sone

  Under en laserkontroll ved Straumsvika på Hitra tok politiet førerkortet til to sjåfører for å ha kjørt for fort. Den ene ble målt til 123 km/t i 60-sonen på stedet, men den andre kjørte i 120 km/t. I tillegg fikk fem personer forenkla forelegg.

 • I dag kl. 6.30

  Cruiseskip dropper Kirkenes - for nært Russland

  To cruiseskip med til sammen rundt 1.000 passasjerer skulle anløpe Kirkenes i sommer. Nå tør ikke rederiene å komme.

 • I dag kl. 6.00

  Stjernesmellen

  Hun vil ha 900 millioner kroner, han krever 450 millioner kroner. Rettsaken mellom Johnny Depp (58) og Amber Heard (36) overgår alle realityshow. Kunne det samme skjedd i Norge?

 • I dag kl. 5.29

  Graham Hansens stjernestatus i Barcelona: – Fantastisk å spille med

  TORINO (VG) Superstjernen Alexia Putellas mener det er en fryd å spille med Caroline Graham Hansen i Barcelona.

 • I dag kl. 5.22

  Løsning i elektrikeroppgjøret

  Streik blant elektrikerne er avverget. EL og IT Forbundet og NHO-foreningen Nelfo ble enig i meklingen ved 5-tiden lørdag morgen. Dermed blir det ikke streik blant over 3000 elektrikere fra mandag. Enigheten gjelder lønns- og arbeidsvilkårene for over 13.000 elektrikere. Meklingsresultatet har en totalramme på 3,7 prosent, noe som er på linje med frontfaget. Det er enighet om et generelt lønnstillegg på 8,99 kroner i timen. – Dette har vært en lang og vanskelig forhandlingsprosess, men vi har kommet fram til et resultat som vi kan anbefale for medlemmene våre. Vi har bedret betingelsene for arbeidsreiser i bransjen, sørget for et godt lønnstillegg for våre medlemmer og styrket viktige ordninger for likestilling i bransjen, sier forhandlingsleder og leder i EL og IT Forbundet, Jan Olav Andersen.

 • I dag kl. 5.16

  Rebel Wilson om jobbopplevelse: – Kvalmende

  Filmstjernen Rebel Wilson (42) letter på sløret om en vond episode tidligere i karrieren.

 • I dag kl. 5.15

  Drag-smell for TV 2: – Hadde håpet på flere seere

  Mens Discovery kan skilte med 190.000 seere i snitt på «Drag me out» er det bare 20.000 i snitt som så langt har sett TV 2-serien «Drags».

 • I dag kl. 4.20

  En skadet, en arrestert på Jessheim

  Politiet på Romerike har arrestert en mann som de mistenker for å ha skadet en annen i hodet. Politiet kom over begge mennene ved tretida i Jessheim sentrum. Den skadde er kjørt i ambulanse til sykehus. Det er uklart hvor alvorlig hodeskaden er, opplyser politiet. Litt tidligere på natta måtte politiet gripe inn i en slåsskamp på Jessheim. En mann ble kjørt til sykehus med skader i ansiktet, og en annen til legevakt med skader på hånden.

 • I dag kl. 1.51

  Ekskommunister styrer Russlands krig: – Mer og mer Sovjetnostalgi

  Samtlige av de mest fremtredende russiske profilene i Ukraina-krigen er født i Sovjetunionen. Nesten alle gjorde karriere i kommunistpartiet, og flere også i det fryktede sikkerhetspolitiet KGB – som president Vladimir Putin selv.

 • I dag kl. 0.55

  Fire drosjer kolliderte i Trondheim

  Fire drosjer kjørte sent fredag kveld inn i hverandre på Solsiden i Trondheim, opplyser politiet. Ambulansepersonell har sett til føreren i en av bilene som ble påkjørt, men vedkommende er ikke alvorlig skadet. Drosjen som kjørte inn i de andre tre, blir tatt med til teknisk kontroll.

 • I dag kl. 0.46

  To skadet da tak raste på utested

  To personer ble skadet da det raste stein og gips ned fra taket på et utested i Møllergata i Oslo natt til lørdag. Murstein raste blant annet ned på dansegulvet. De to skadde er fraktet til legevakt med lettere skader, melder politiet på Twitter. Alle gjester er evakuert. Politi og brannvesenet er i kontakt med eieren av utestedet, som har bestemt at stedet må stenges. Gjestene som har vært inne, vil få hjelp til å hente ut sine eiendeler. Politiet etterforsker saken.

 • I dag kl. 0.33

  Murstein raste fra tak på utested - én skadet

  Et utested i Møllergata i Oslo er evakuert etter at murstein og gips raste fra taket. En person er meldt skadet.

 • I dag kl. 0.33

  Murstein raste fra tak på utested - to lettere skadet

  Et utested i Møllergata i Oslo er evakuert etter at murstein og gips raste fra taket. To personer fikk lettere skader

 • I dag kl. 0.25

  Ras fra tak på utested i Oslo

  Nødetatene er på et utested i Møllergata i Oslo hvor det har rast ned gips og murstein inne på dansegulvet. En person har fått en murstein i hodet. Utestedet er evakuert, melder politiet.