Nyheter:

 • I dag kl. 12.32

  920 koronasmittede i Oslo

  Det er registrert 920 nye koronasmittede personer i Oslo det siste døgnet. Det er 291 flere enn samme dag i forrige uke. Onsdag var det smitterekord i hovedstaden med 1.075 nye koronasmittede. Lørdag formiddag ble det klart at over 90 personer er bekreftet smittet i forbindelse med julebordet til Scatec på utestedet Louise på Aker Brygge. 13 av dem har fått bekreftet omikronsmitte, og det er mistanke om at det gjelder flere.

 • I dag kl. 12.30

  Trafikken går i Haugesund

  Trafikken går nå som normalt i Haugesund. Bilberger er ferdig med å hjelpe leddbussen som satt fast i krysset ved Skjoldavegen og Solvangvegen.

 • I dag kl. 12.21

  Ber blodgivere melde seg

  Sykehuset Østfold frykter å gå tomme for livsviktig blod, og oppfordrer blodgivere om å melde seg. Det er mye sykdom nå, både korona og annen sykdom, så mange kan ikke komme til oppsatt time, sier Solveig Myhre, fagansvarlig bioingeniør ved sykehuset. Er du frisk og registrert blodgiver, ta kontakt med din lokale blodbank, sier Myhre. Sykehuset Østfold har blodbanker i Moss, Sarpsborg, Fredrikstad, Halden og Indre Østfold (Askim)

 • I dag kl. 12.15

  Røykutvikling fra et kjøretøy

  Politiet fikk melding om røykutvikling fra et kjøretøy i Solastrandvegen i Sola klokken 11.21. Ingen skal være skadet. Brannvesenet og politiet er på stedet.

 • I dag kl. 12.10

  Advarer mot dårlig oppførsel

  Politiet skriver på twitter at de vil minne publikum om at det kan bli dyrt å oppføre seg dårlig ute på byen. Natt til lørdag ble åtte personer anmeldt for ulike ordensforstyrrelser og gitt forelegg på mellom 8000 og 14000 kroner.

 • I dag kl. 12.07

  Nå blir det sprengkaldt

  Sibirkulde fra øst gjør at det blir iskaldt i store deler av landet helt fram til onsdag.

 • I dag kl. 11.57

  Jonas og Erna i coronastrid

  Akkurat nå, når en ny coronavariant truer landet, braker Erna Solberg sammen med Jonas Gahr Støre om Corona-strategien. Borgerfreden er brutt. Ryker det nå?

 • I dag kl. 11.56

  Skadet i bilulykke i Bykle

  En bil har kjørt av veien ved Hoslemokleiva i Bykle, melder politiet. Fire personer var i bilen og to personer er lettere skadet og blir undersøkt av ambulanse på stedet. Det er glatte veier på stedet.

 • I dag kl. 11.54

  Nye smitta i Vestfold og Telemark

  Det er registrert 336 nye tilfeller av koronasmitte i Vestfold og Telemark det siste døgnet. Tønsberg har flest nye smitta med 55, Sandefjord 39, Porsgrunn 37 og Skien 36 nye smitta viser tall fra Folkehelseinstituttet.

 • I dag kl. 11.51

  Fylkesveg stengd i to timar

  Fylkesveg 610 mellom Sande og Viksdalen i Sunnfjord vert stengd i to timar på grunn av bilberging, opplyser Statens vegvesen. Det er skilta omkøyring for mindre køyretøy.

 • I dag kl. 11.50

  Trafikkulykke på Austevoll

  En pick-up med brøyteskjær har veltet utenfor Birkelandsvegen på Austevoll. Forbipasserende har tatt med føreren, en mann i 40-årene, til legevakt for sjekk. Han skal ikke være skadd. Politiet er på vei. Bilen ligger 2-3 meter nedenfor veien.

 • I dag kl. 11.37

  Ytre høyre mobiliserer

  Ledere for nasjonalkonservative og høyrepopulistiske partier møtes i dag i Warszawa i et forsøk på å danne en felles europeisk front. Ytre høyre øyner en mulighet for å komme på offensiven.

 • I dag kl. 11.35

  Narvikfjellet åpner i dag

  I dag åpner Narvikfjellet alpintanlegg for vintersesongen. Gondolen ble utsatt på grunn av sterk vind. Søndag er det åpningsfest med gratis heiskort. Hverken Glomfjord alpintanlegg, Skarmoen i Bodø, Skillevollen i Rana, Kongstind i Svolvær eller Vestvatn i Misvær har foreløpig åpnet (men de jobber på spreng, skriver de alle på Facebook).

 • I dag kl. 11.35

  Utenlandsadopsjon er et kollektivt ansvar

  Som adoptant, altså en mor som har adoptert barn fra utlandet, er rapporten om utenlandsadoptertes erfaringer med rasisme hjerteskjærende lesning. Men funnene er dessverre ikke overraskende.

 • I dag kl. 11.31

  Opptur for Tønseth

  Didrik Tønseth gikk inn til en 6. plass under dagens 15 kilometer på Lillehammer. Trønderen er ikke lenger på landslaget og er avhengig av gode resultat om han skal ha sjanse til å bli tatt ut til flere verdenscuprenn og et eventuelt OL.

 • I dag kl. 11.25

  Leddbuss har satt seg fast

  En leddbuss har satt seg fast i Haugesund i kysset mellom Skjoldavegen og Solvangvegen. Ingen skal være skadet. Politiet er på stedet for å dirigere trafikken.

 • I dag kl. 11.17

  - På tirsdag tapte jeg ni millioner dollar

  For noen år siden samlet Bruce Burnworth (72) rabattkuponger og hadde mistet troen på fremtiden. Så gjorde han et risikabelt aksje-veddemål. Det glohete markedet kan skape store fristelser, advarer eksperter.

 • I dag kl. 11.11

  Traktor havnet i grøfta

  Like før klokken 10 rykket nødetatene ut til en traktorvelt i Lillehammer. Én person er involvert i ulykken. Det er ikke meldt om personskade.

 • I dag kl. 11.09

  Ringte politiet 54 ganger

  En Larvik-mann i begynnelsen av femtiårene må neste uke møte i Vestfold tingrett, tiltalt for å ha ringt politiet 54 ganger i løpet av et døgn. Mannen var ikke i nød ved noen av tilfellene, som skjedde i februar i fjor.

 • I dag kl. 11.09

  Stjal verktøy fra garasje

  Politiet har opprettet sak og foretatt åstedsundersøkelse i en garasje i Eidskog etter at det i løpet av natten har blitt stjålet verktøy.

 • I dag kl. 11.05

  Vinden stopper ferje

  Ferjesambandet mellom Skei og Gutvik på Namdalskysten er innstilt på grunn av kraftig vind.

 • I dag kl. 10.59

  Stor snøskredfare

  Det er betydeleg snøskredfare i indre deler av Sogn og Fjordane i helga. Årsaka er eit nedføyka svakt snølag som kan føre til at skiløparar kan utløyse store skred, opplyser varsom.no. I Voss og Hardanger er snøskredfaren moderat.

 • I dag kl. 10.58

  Krüger mot seier etter sekundstrid

  LILLEHAMMER (VG) Simen Hegstad Krüger leder med 1,6 sekund til Hans Christer Holund i mål, og kommer til å vinne 15 kilometeren i fri.

 • I dag kl. 10.58

  Trippel norsk: Krüger slo tilbake etter 74. plassen

  LILLEHAMMER (VG) Simen Hegstad Krüger vant 15 kilometeren med 1,6 sekund til Hans Christer Holund. Martin Løwstrøm Nyenget sørget for helnorsk pall.

 • I dag kl. 10.58

  Krüger fra 74. plass til seier: – Må være verdensrekord

  LILLEHAMMER (VG) Simen Hegstad Krüger vant 15 kilometeren med 1,6 sekund til Hans Christer Holund. Martin Løwstrøm Nyenget sørget for helnorsk pall.

 • I dag kl. 10.55

  Omikron-tilfelle på Lillehammer

  En gjest som deltok på et privat selskap på Lillehammer mandag, er bekreftet smittet med den nye koronavirus-mutanten omikron, bekrefter kommuneoverlege Morten Bergkåsa overfor GD. Personen var tilreisende og oppholder seg ikke i kommunen. Smittesporing viste tilknytning til kjent omikronsmitte et annet sted i landet.

 • I dag kl. 10.47

  Trafikkuhell på Voss

  To biler er involvert trafikkuhell i Tjukkebygdvegen på Voss. En av bilene skal ha sklidd inn i den andre bilen, som kom i motgående kjørefelt. Ingen personer skal være skadd. Det er glatt vei, og noen materielle skader på bilene. Ulykken skjedde rundt klokken 10.40 lørdag.

 • I dag kl. 10.47

  Trafikkulykke på Voss

  To biler er involvert i en trafikkulykke i Tjukkebygdvegen på Voss. En av bilene skal ha sklidd inn i den andre. Ingen personer skal være skadd. Ulykken skjedde rundt klokken 10.40 lørdag.

 • I dag kl. 10.46

  Elbil i fjellvegg i Kvinnherad

  En elbil har kjørt i en fjellvegg i Herøysundvegen i Kvinnherad. Det er én person i bilen, som melder seg uskadd. Nødetatene er på vei til ulykkesstedet. Det er passasje forbi stedet.

 • I dag kl. 10.44

  To tatt med promille

  To personer blåste til over lovlig verdi under en promillekontroll i Tempekrysset i Trondheim. Rundt 100 sjåfører ble sjekka i kontrollen.

 • I dag kl. 10.39

  Koronasmitte etter Abelia-konferanse

  Vestre Aker bydel i Oslo har påvist koronasmitte knyttet til en konferanse i regi av Abelia, med mistanke om omikron. – Vi har grunn til å tro at det kan være snakk om omikron og har derfor iverksatt tiltak knyttet til testing, smittekarantene og isolasjon med utgangspunkt i nasjonale regler for mulig omikronsmitte, sier bydelsoverlege i Vestre Aker og medisinsk ansvarlig for smittesporingsteamet i Oslo vest, Jorunn Thaulow. To smittede er ansatte i Abelia, mens tre andre smittetilfeller kan knyttes til en HR-konferanse Abelia arrangerte på Lysebu i Oslo 29. og 30. november. Det var omtrent 100 deltakere på konferansen, hovedsakelig HR-ledere fra ulike bedrifter. Alle deltakerne har blitt satt i karantene. Ansatte i Abelia som har hatt nærkontakt med de to smittede ansatte, er også blitt satt i smittekarantene. – Vi er veldig fornøyd med samarbeidet med helsemyndighetene og informasjonen og rådene vi har fått løpende i denne saken, sier kommunikasjonsdirektør Marius Meltvedt i Abelia. (NTB)

 • I dag kl. 10.33

  Avhør av mistenkte ranere i dag

  De fem mennene i tjueåra som er mistenkt for væpna ran i Porsgrunn i natt skal avhøres i dag. Det sier jourhavende jurist Ann Iren Mathiassen. Det var en 19 år gammel mann som ble rana med kniv, og fratatt blant annet en mobiltelefon.

 • I dag kl. 10.25

  Årets første skiløyper

  I Lier er de første skiløypene klare. På Martinsløkka har det blitt produsert nok snø til at løypemannskapene og frivillige har kunnet kjøre opp en runde på en og en halv kilometer, ifølge Lier kommune. Også på Konnerud har det vært produsert snø.

 • I dag kl. 10.21

  90-100 bekreftet smittet

  Assisterende bydelsoverlege Tine Ravlo i bydel Frogner sier til NRK lørdag at det er litt over 60 smittede etter julebordet på Louise bar, og litt over 30 øvrige gjester som er smittet. – Det vil si at det totalt er 90-100 gjester som er bekreftet smittet, sier hun. Screening av prøvene så langt viser at rundt halvparten de smittede har sannsynlig omikorn. – Resten venter vi en avklaring på. 13 av disse er endelig bekreftet med omikron etter sekvensering, sier Ravlo.

 • I dag kl. 10.08

  Joker nord

  Han fikk sparken i klubb etter klubb og ville gi opp hele treneryrket. Så ble Kjetil Knutsen (52) fotballens Messias – og den som får millionene til å rulle inn hos en liten klubb fra Nord-Norge.

 • I dag kl. 10.00

  Flyselskapene kan få samme skjebnen som offshoreselskapene

  Denne vinteren blir knalltøff for Flyr, Norwegian og SAS. Spørsmålet er hvor mange tøffe vintre de får.

 • I dag kl. 9.55

  Straumprisar blir tema i jordbruksforhandlingane

  Høge straumprisar rammar delar av norsk jordbruk hardt. Landbruksministeren tar det med seg i forhandlingane til våren.

 • I dag kl. 9.45

  Glatte veier på E18

  Politiet og vegtrafikksentralen advarer mot snø og glatte veier i Sør-Norge. Mange biler har skildd av veien på E18. Politiet ber bilister kjøre forsiktig.

 • I dag kl. 9.45

  Mye snø og glatte veier

  Politiet og vegtrafikksentralen advarer mot snø og glatte veier i Sør-Norge. Mange biler har skildd av veien på E18. Politiet ber bilister kjøre forsiktig.

 • I dag kl. 9.37

  Glatt føre på ulykkesstedet

  Vanskelig kjøreforhold med svært glatt veg kan ha vært medvirkende årsak til den alvorlige trafikkulykka på Tinnsjøveien i går kveld. Det var to biler og i alt ti personer involvert i front mot front ulykka. Fire av personene fikk alvorlige skader.

 • I dag kl. 9.35

  Omikron-smittede Elad Maor (45) møtte hundrevis – smittet bare en

  Den israelske legen Elad Maor fryktet han hadde smittet både familie og hjertepasienter med omikron. Heldigvis hadde han boosterdose.

 • I dag kl. 9.31

  Strømprissjokk for bønder og gartnere gir dyrere mat

  Christian Anton Smedshaug i AgriAnalyse ber landbruksminister Sandra Borch (Sp) vurdere rask strømhjelp til bønder og gartnere.

 • I dag kl. 9.24

  Hemsedal innfører koronatiltak

  Hemsedal har innført en forskrift om koronatiltak. Det blir påbud om å bruke munnbind innendørs der det ikke er mulig å holde en meters avstand. Det blir også plikt for serveringssteder å registrere gjester, og alle gjester må ha sitteplass.

 • I dag kl. 9.02

  Fossesholm: – Jeg blir litt mindre ung og litt mindre dum for hvert år

  LILLEHAMMER (VG) Lørdag sesongdebuterer Helene Marie Fossesholm (20) i verdenscupen etter en trøblete høst. Therese Johaug (33) er sikker på at Fossesholm lærer av feilene.

 • I dag kl. 8.54

  NHO ber om penger fra regjeringa

  NHO-direktør i Vestfold og Telemark, Kristin Saga, frykter at verdifull kompetanse skal bli borte dersom det blir nye runder med koronapermitteringer. Saga mener det er viktig at blant annet reiselivet og restaurantene får penger fra regjeringa sånn at de slipper å permittere de ansatte.

 • I dag kl. 8.53

  16 smittetilfeller i Lillehammer

  Det ble fredag påvist 16 smittetilfeller med covid-19 i Lillehammer. Tre tilfeller er ved Hammartun skole, ett tilfelle er ved Nybu barnehage, skriver GD.

 • I dag kl. 8.51

  Jansrud skadet etter fall

  Kjetil Jansrud har fått skade på korsbåndet og leddbåndet etter et stygt fall i super G-rennet i Beaver Creek fredag kveld norsk tid. Det er for tidlig å si noe om eventuell operasjon og skadeomfang, forteller lege for alpinlandslaget, Marc Strauss.

 • I dag kl. 8.50

  106 smittede i Stavanger

  Det siste døgnet har 165 personer fått påvist korona på Nord-Jæren. Det er flest i Stavanger, der 106 har fått positiv test. Sandnes har 47 smittetilfeller og Sola har 12. Randaberg har ikke meldt om nye tilfeller.

 • I dag kl. 8.42

  Bitcoin raser etter markedsuro

  Også flere andre digitale valutaer faller lørdag. Krypto-gründer peker på stor makroøkonomisk usikkerhet.

 • I dag kl. 8.25

  Farevarsel for vind på Helgeland

  Metereologene har sendt ut farevarsel for kraftige vindkast i Nord-Trønderlag og på Helgeland i helga. Folk anmodes om å sikre løse gjenstander og holde seg oppdaterte på ferger, hurtigbåt og fly, dersom de skal ute og reise.

 • I dag kl. 8.24

  Tyveri hos sportslager

  Det var i en sport- og friluftsbedrift at tyver var på ferde i Alvdal i natt. Alarmen ble utløst, men ikke lenge etterpå ble tyvgodset, ski og sykler, funnet ikke langt fra bedriften. Gjerningspersonene er ikke pågrepet. Forholdet anmeldes og det vil settes i gang åstedsundersøkelser, opplyser operasjonsleder i politiet i Innlandet.

 • I dag kl. 8.23

  Bil ut av veien på RV9

  En person er ikke alvorlig skadet etter at bilen kjørte utav veien på riksvei 9, sør for Norli i Bykle. Nødetatene på vei.

 • I dag kl. 8.19

  Frykter omikron-smell: – Den største utfordringen

  Norwegian har allerede redusert flytilbudet i vinter. Spredningen av omikron-viruset kan gi nye reduksjoner allerede i januar, varsler Norwegian-sjef Geir Karlsen.

 • I dag kl. 8.18

  Oslo får flytende gapahuk

  Søndag åpner Oslos flytende gapahuk ment som ly for rast og overnatting for padlere, roere og svømmere. Foreløpig ligger huken ved Sukkerbiten. Før påske blir den dratt ut i sjøen slik at den ligger fritt rett bak Munchmuseet.

 • I dag kl. 8.12

  FHI tror tiltak har begrenset effekt mot omikronvarianten

  Tiltakene som er innført på Østlandet og i Vestland vil trolig ikke hjelpe stort på å forsinke den nye varianten, mener Folkehelseinstituttet (FHI).

 • I dag kl. 8.06

  Går for fulle tribuner på søndag

  Bodø kommune innfører ingen lokale tiltak nå til tross for stigende smittetrend. Det betyr at søndagens kamp mellom Bodø/Glimt og Brann går for fulle tribuner. Ordfører Ida Pinnerød understreker de generelt anbefaler munnbind på steder det er vanskelig å holde avstand. (Bilde fra en tidligere kamp.)

 • I dag kl. 7.53

  Utagerande mann i arresten

  Ein mann i slutten av tenåra slo seg vrang og måtte setjast i arresten på Voss i natt, opplyser politiet. Mannen sette seg opp mot politipatruljen og sparka og spytta etter dei. Rett før hadde han vore ufin mot fleire gjester på ein utestad.

 • I dag kl. 7.50

  Mistanke om promillekøyring

  Sjåføren er mistenkt for ruskøyring etter at ein bil på Askøy trefte ein støypekant, snurra rundt og hamna på taket i natt. Sjåføren var åleine i bilen, opplyser politiet.

 • I dag kl. 7.48

  Fire personar til sjukehus

  Fire personar vart sende til sjukehuset i Førde etter ei trafikkulukke på fylkesvegen mellom Lavik og Leirvik i ytre Sogn i natt. Bilen dei sat i køyrde i fjellveggen, opplyser politiet.

 • I dag kl. 7.48

  Grovt tyveri hos Alvdal-bedrift

  Like før klokken 03 i natt ble innbruddsalarmen hos en bedrift i Alvdal utløst. Politipatruljen kunne bekrefte grovt tyveri. Ikke lenge etter ble alt stjålet gods funnet. Forholdet anmeldes.

 • I dag kl. 7.44

  Forstyrret politipatrulje

  En mann i slutten av 30-årene ble i natt pågrepet av politiet og kjørt til arrest etter å ha forulempet en politipatrulje under et oppdrag.

 • I dag kl. 7.38

  Et angrep på kunstneres ytringsfrihet

  Rettsvesenet har sagt sitt. Nå bør det være tid for eksstatsminister Erna Solberg til å beklage sin håndtering av Bertheussen-saken.

 • I dag kl. 7.35

  Alt digitalt på Universitetet

  Universitetet i Sør-Øst Norge vil bare gjennomføre digitale eksamener og forelesninger før jul. Årsaken er økende smitte på flere av studiestedene. Universitetet skriver i en pressemelding at de er bekymra for at studenter må utsette hjemreisa til jul fordi de må sitte i smittekarante.

 • I dag kl. 7.31

  Hjemmeeksamener ved UIA

  85 prosent av eksamenene på Universitetet i Agder denne høsten blir hjemmeeksamener. Rundt 100 eksamener skal taes på skolen, fordi kvaliteten på diss blir dårligere ved å tas hjemme, sier UIA-ledelsen.

 • I dag kl. 7.23

  Bobil brant

  Rett før midnatt var det brann i en bobil i Karmøy. Brannen blei slokka, men bobilen er utbrent. Ingen personer ble skadet.

 • I dag kl. 7.21

  Pass opp for vilt i veibanen

  Det har vært uvanlig mange viltpåkjørsler i Nordland i det siste, så trafikanter oppfordres til å være aktsomme, melder politiet på Twitter.

 • I dag kl. 7.21

  Hvor går verden nå?

 • I dag kl. 7.17

  Blåkors har fått 2 millioner i gave

  Blå Kors Kristiansand har mottatt to millioner kroner i gave fra en anonym giver. Det skriver organisasjonen på sin Facebook-side fredag kveld. I 2020 fikk organisasjonen også to millioner i en anonym gave, som var ment for fattige barn.

 • I dag kl. 6.42

  Branntilløp på dør

  Både politiet og brannvesenet rykka til et bygg i Stjørdal hvor en dør var i ferd med å ta fyr. Brannvesenet fikk raskt kontroll på flammene. Politiet mistenker at brannen er påsatt og har pågrepet en person de mistenker står bak dette.

 • I dag kl. 6.40

  Sparket vekter i Trondheim

  En mann i 20-åra sparket og spyttet på en vekter ved et utested i Trondheim i natt. Han ble lagt i håndjern av vekterne til politiet kom. Da de kom til stedet spyttet og forulempet han de også. Mannen blir anmeldt for oppførselen sin.

 • I dag kl. 6.39

  Slukket hyttebrann

  Brannvesenet rykket rett før klokken 05 ut til melding om røykutvikling i en hytte på Renåfjellet i Rendalen. Alle i hytta kom seg ut, og brannvesenet i Innlandet melder rett før klokken 06 at de har kontroll på situasjonen

 • I dag kl. 6.35

  Skallet ned utenfor utested

  En person mistenkt for å ha skallet ned en annen, utenfor et utested i Gjøvik, ble i natt bortvist fra sentrum. Den fornærmede ble ikke skadet i basketaket, men vurderer å anmelde forholdet.

 • I dag kl. 6.35

  Skallet ned på utested

  En person mistenkt for å ha skallet ned en annen, på et utested i Gjøvik, ble i natt bortvist fra sentrum. Den fornærmede ble ikke skadet i basketaket, men vurderer å anmelde forholdet.

 • I dag kl. 6.31

  Smerter i kne etter utforkjøring

  En bilfører ble kjørt til legevakt for sjekk med smerter i et kne etter en utforkjøring ved Breiskallen i Raufoss rett før klokken 02. Politiet mistenker ikke promillekjøring.

 • I dag kl. 6.30

  Bilfører forlot ulykkessted

  En mann i 40-årene fremsto beruset da han ble pågrepet av politiet for å ha forlatt ulykkesstedet, og en annen person som befant seg i bilen, etter en utforkjøring ved Sølenstua i Engerdal like før klokken 23 fredag. Vedkommende ble fremstilt for blodprøve.

 • I dag kl. 6.29

  Lørdag 4. desember: Dette skjedde i natt

  Fire personer ble innlagt på sykehus med alvorlige skader etter en frontkollisjon i Telemark.

 • I dag kl. 6.25

  Kjørte med sommerdekk – anmeldes

  En bilfører ble anmeldt for å ha kjørt med sommerdekk etter å ha kjørt av veien i Lunner sent fredag kveld. Bilføreren får også førerkortet midlertidig beslaglagt.

 • I dag kl. 6.22

  Til legevakt etter utforkjøring

  En bilfører ble rett før klokken 23 fredag kjørt til legevakt i Kongsvinger etter å ha kjørt av veien på Matrand i Eidskog.

 • I dag kl. 6.21

  Branntilløp i hytte

  Branntilløp i en hytte i Trysil ble slukket av hytteeier ved 23-tiden fredag. Brannen påførte skader på kjøkkenet. Ingen personer kom til skade. Politiet oppretter sak på forholdet.

 • I dag kl. 6.17

  Krasjet i tre

  Nødetatene rykket ut til en bil som hadde krasjet i et tre ved fylkesvei 1780 i Næroset rett over klokken 22 fredag. Bilfører kom ikke til skade.

 • I dag kl. 6.06

  Nå får norske skiskyttere tilgang til «superhanskene»

  ÖSTERSUND (VG) Mens de norske skiskytterne har store problemer med kulden i Östersund har én konkurrent tatt i bruk de nye «superhanskene» med innlagte varmetråder.

 • I dag kl. 5.39

  Måtte stenge skolen under smitteutbruddet: - Situasjonen var kritisk

  NORDKAPP (VG) De siste ukene har Norges nordligste kommune levd med noen av landets strengeste tiltak. Det var nødvendig for at ikke helsetjenesten skulle bryte sammen, mener kommunen.

 • I dag kl. 2.42

  Fem ranere arrestert i Porsgrunn

  I Porsgrunn er fem unge menn satt i politiarresten, mistenkt for å ha ranet en ung mann med kniv og tatt fra ham mobiltelefonen. Ranet skjedde i Porsgrunn sentrum ved 01-tida, ifølge Sørøst politidistrikt.

 • I dag kl. 1.36

  Foreldrene til skoleskytter etterlyst

  Fire personer ble tirsdag skutt og drept på en skole i Michigan i USA. En 15-åring er siktet for terror, og nå er også foreldrene hans siktet i saken.

 • I dag kl. 1.36

  Ettersøkte foreldre til skoleskytter pågrepet

  Fire personer ble tirsdag skutt og drept på en skole i Michigan i USA. En 15-åring er siktet for terror, og nå er også foreldrene hans siktet og pågrepet i saken.