LSK startet sesongen med en sterk 4–2-seier mot gullkandidat, og Champions League-kvartfinaliser, Brann - men borte mot Røa gikk kanarifuglene på en smell:

Seks minutter før fulltid banket Mari Nyhagen inn seieren for fjorårets 7.-plass.

– Det er en fantastisk dårlig fotballkamp. Det er ingenting å legge mellom. Vi må opp mange mange hakk om vi skal vinne fotballkamper, sier LSK-kaptein Emilie Woldvik til NRK.

LSK-nederlag i Oslo gjør også at Rosenborg kan tilbringe påsken på tabelltopp.

NED PÅ JORDEN: LSK-trener André Bergdølmo, her avbildet før kampen mot Brann Foto: Annika Byrde / NTB

For etter en målløs første omgang mot Lyn ble Beate Marcussen helten for trønderne:

Kun åtte minutter etter å ha blitt byttet inn satte dansken inn kampens eneste mål.

Etter lørdagens kamp ligger Lyn på sjuendeplass på tabellen med ett poeng, mens Rosenborg er på førsteplass med seks poeng. Vålerenga har én kamp færre spilt og kan komme á poeng med seier i hengekampen.

Stabæk slo tilbake etter tap i første serierunde mot Vålerenga med 2–0-seier hjemme mot Kolbotn. I Bergen spilte Arna-Bjørnar og Åsane 0–0 i lokalderbyet.