Bruins ville ha vært sluttspillklare med minst ett poeng, altså seier eller tap etter spilleforlengelse, i kampen mot Tampa, men gikk istedenfor på et surt tap.

I første periode gikk Bruins opp til 1–0 etter scoring av Mitchell Chaffee etter drøye ti minutters spill, men Tampa utlignet drøye sju minutter senere ved Danton Heinen.

I andre periode sto Emil Martinsen Lilleberg for assist til Braydon Points 2-1-scoring rett før sju minutter var spilt.

Tampa Bay Lightnings senter Brayden Point etter at han scoret Tampas andre mål i NHL-oppgjøret mot Boston Bruins onsdag. Nordmannen Emil Martinsen Lilleberg fikk assist på scoringen. Foto: Chris O'Meara / AP / NTB

Mot slutten av tredje periode satte Bruins ut keeperen i et desperat forsøk på å utligne og få spilleforlengelse, men istedenfor gikk Tampa opp til 3–1 da Nikita Kucherov satte pucken i tomt bur bare 27 sekunder før slutt.

Tampa Bay Lightning tok dermed viktige poeng i kampen om å beholde sin wildcardplass til sluttspillet.

Emil Martinsen Lilleberg noterte seg altså for assist samt ett skudd på mål i de drøye 18 minuttene han fikk på isen.