– Wohoo! ropte nordmannen etter å ha bøyd seg ned mot mikrofonen.

Oppskriften har du hørt før: Kevin De Bruyne førte frem i fint driv og spilte til nordmannen.

Han tok et par berøringer, dro av en forsvarer og plasserte ballen kontrollert forbi Forest-keeper Matz Sels med høyrefoten.

Se scoringen:

Dermed doblet han Citys ledelse til 2–0 etter 70 minutter og sørget for at City endelig kunne senke skuldrene.

– Jeg tror at det viktigste er å ikke tenke, spesielt i slike øyeblikk. Vi må ta dag etter dag. Hvis man overtenker så kommer man til å bli gal i hodet, så slapp av, nyt det og fokusér på neste, sier Erling Braut Haaland til Sky Sports.

Han gikk forbi VG og øvrig skrivende presse denne gangen, men tok seg tid til denne supportergruppen ved spillerutgangen:

SIGNERTE FOR FANSEN: Et knippe heldige City-supportere fikk et møte med Haaland etter at han punkterte kampen mot Nottingham Forest. Foto: Jens Friberg / VG

Seieren gjør at Manchester City igjen er ett poeng bak tittelrival Arsenal, og de har én kamp mindre spilt.

«The Gunners» slo byrival Tottenham på dramatisk vis tidligere i dag.

Det er fortsatt slik at Manchester City sikrer Premier League-tittelen om de vinner sine gjenværende fire kamper. Legg spesielt merke til oppgjøret de har 14. mai:

Woods sløseri

Lenge et var lenge svært ukomfortabelt for de regjerende mesterne, de slapp til store sjanser.

– I dag haltet de. Jeg så Guardiola var bekymret på benken, sier Viaplay-ekspert Eirik Bakke.

Men de scoret også først, da Josko Gvardiol møtte Kevin De Bruynes corner på første stolpe etter en halvtime.

City-sjef Pep Guardiola forventet et heltent Forest-lag i den første kampen etter kontroversene mot Everton.

Da delte Forest et innlegg som anklaget VAR-dommeren for å være Luton-fan, og mot City sang hjemmefansen ut mot det de høylytt mente var en korrupt liga.

Chris Woods ufattelige bom på åpent mål hadde imidlertid ingenting med dommerstanden å gjøre.

City slapp med skrekken, og ikke bare én gang. Wood hadde en nesten like ufattelig bom rett etter andre omgang startet.

Alfie på plass

Erling Braut Haaland var tilbake i troppen for første gang siden kvartfinalen mot Real Madrid 17. april.

Siden det har han gått glipp av seirene over Chelsea og Brighton med et mindre muskelproblem.

Etter 50 minutter ble han sendt i oppvarming, ti minutter senere ble han byttet med sin gode kamerat Jack Grealish.

Far Alfie Haaland og «fikseren» Ivar Eggja var til stede på City Ground, førstnevnte smilte lurt da sønnen trillet inn 2–0. Etter kampen gliste Haaland junior og fikk «Haaland! Haaland! Haaland»-rop i retur fra fansen.

Oscar Bobb kom inn med kort tid igjen og var med på å trygge inn Citys seier. Det så lenge ukomfortabelt ut, men Manchester City viser mesterform med fire kamper igjen av sesongen.