Til hovedinnhold
Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

TestHuawei Mate 20 Pro

Mobilen med absolutt alt

Med Huawei Mate 20 Pro gjør Huawei livet enda vanskeligere for konkurrentene.

Finn Jarle Kvalheim, Tek.no
Finn Jarle Kvalheim

Introduksjon til Mate 20 Pro

I dag har Huawei lansert sin nye toppmodell, Mate 20 Pro. Telefonen tar over for P20 Pro, og minner på mange måter om en oppgradert Mate RS Porsche Design med lavere pris og flere funksjoner.

Mate 20 Pro er sannsynligvis den ene telefonen du bør se etter i butikken denne høsten og vinteren

Telefonen har vært i kjømda en god stund. Under IFA-messen i Berlin ble jeg spurt av Huaweis norske PR-mann hva jeg helst ville se i en ny mobiltelefon. Hva skulle til for å toppe det som alt var på markedet?

Dette er et sammendrag - les resten av testen på neste side »

Mate 20 Pro er en telefon med alt

Mannen smilte godt da jeg i mangel av bedre fantasi beskrev en kombinasjon av alle de viktigste funksjonene på markedet. Han visste nok alt da hva som var på vei. Og nå vet vi det også.

For Mate 20 Pro har blitt oppgraderingen som egentlig bare hadde Huaweis egen toppmodell å slå. Og det er ikke ofte selskaper lykkes med å markere tydelige skiller og store oppgraderinger fra toppmodell til toppmodell. Apple får det sjelden til, og det er ikke så ofte Samsung heller klarer det. Men Huawei har fra Mate 10 Pro via P20 Pro og nå Mate 20 Pro fått til akkurat dette.

Her får du et enormt batteri. Det er enda litt større enn batteriene i de to forgjengerne, med sine 4200 mAh. Den varer og varer, og det har blitt en av disse telefonene jeg glemmer å lade ... fordi den varer såpass lenge på én «tank».

Så fort den er tom for strøm kan den lades lynraskt opp igjen. Huaweis egen hurtigladestandard lader med 40 watt, eller du kan bruke trådløs hurtiglading.

Og på det punktet; du kan faktisk snu ladefunksjonen i telefonen slik at du legger andre telefoner rygg i rygg for å overføre litt av Mate 20 Pros gedigne strømreserver til et annet og tommere batteri. Så skal det samtidig sies at funksjonen ikke er fryktelig rask - men den fungerer som en løsning i nøden.

Fantastisk kamera med nye funsjoner

Kameraet i Mate 20 Pro er fortsatt meget bra i mørket, men denne gangen har det også fått en vidvinkellinse som gjør det enda mer allsidig.
Finn Jarle Kvalheim, Tek.no

Lang batteritid var strengt tatt en av de viktigste egenskapene med Mate 10 Pro. Det var kameraet som virkelig gjorde vei i vellinga med P20 Pro - og her fortsetter Huawei ferden oppover.

Den fantastiske nattmodusen som fungerer omtrent som et innebygget fotostativ er her fortsatt. Så langt jeg kan se virker den akkurat like effektiv som tidligere. Men det har kommet flere nye funksjoner i kameraet i Mate 20 Pro.

Den aller viktigste er at den gamle svart-hvitt-delen er byttet ut med en vidvinkellinse. Tidligere var det i hovedsak LG og Asus som hadde ekstrem vidvinkel som del av kamerariggen på telefonene sine. Men nå bruker altså Huawei løsningen som et ekstra verktøy i kassen.

Løsningen virker svært godt, men som når du begynner å zoome inn med 3x zoom, eller 5x hybridzoom, er også vidvinkelen som identifiseres som 0,6x zoom betydelig mindre lysfølsom enn med kameraet i vanlig 1x-modus der samtlige tre objektiver brukes samtidig.

Se flere bilder av og fra Mate 20 Pro på neste side »

Du kan velge om bildene du fotograferer skal ha livlige farger, jevne farger eller «standard». Der P20 Pro hadde den automatiske motivvelgeren aktivert som standard er den nå deaktivert i Mate 20 Pro, slik at du må skru den på selv. Noe av kritikken mot P20 Pro i våres handlet nettopp om at automatikken ikke alltid traff like godt.

Ansiktslås som funker

Ansiktslåsen er av det avanserte slaget, men skulle den ikke gjenkjenne deg kan du også bruke fingeravtrykksleseren som sitter i skjermen.
Finn Jarle Kvalheim, Tek.no

Både batteritid og kamera er særdeles gode i Mate 20 Pro, men også på biometrien har telefonen blitt langt bedre enn tidligere Huaweier, og alle andre Android-telefoner på markedet.

Her får du både full 3D-ansiktslås, av samme type som du finner i Oppo Find X og Apples iPhone X-telefoner. Det betyr at et vanlig utskrevet bilde ikke hjelper hvis du skal åpne Mate 20 Pro. Selve åpningen går også like raskt som i de kjappeste konkurrentene, der du bare trenger å løfte telefonen for å åpne den. Du kan også aktivere at telefonen ikke åpner seg uten at du ser på den - en restriksjon også Apples iPhoner byr på.

Det Apple derimot ikke byr på er fingeravtrykksensor rett i skjermen. Her trykker du bare rett på mobilskjermen og telefonen åpner seg. Huawei har hatt funksjonen i Mate RS Porsche Design tidligere i år, men der var ikke fingersensoren like god. På Mate 20 Pro holder det å legge fingeren på skjermen, mens i Mate RS måtte du trykke ganske hardt for å bli gjenkjent.

Her får du altså begge de to beste mobillåsene på markedet i samme telefon.

Ny måte å bruke Android-telefoner

Google har adoptert sveipemenyene fra Apples iPhoner - en løsning som strengt tatt stammer fra enda eldre Palm-modeller, og som har blitt resirkulert av flere i den senere tid.

Selv om vi allerede har sett Android 9 i Sonys Xperia XZ3, var ikke sveipefunksjonene på plass i den telefonen. Det er de her i Mate 20 Pro. Løsningen fungerer særdeles godt, og akkurat slik vi kjenner den fra iPhone X. Men det er en liten ekstra vri her; telefonen har ingen tilbakeknapp når denne løsningen er valgt. I stedet sveiper du inn fra høyre eller venstre skjermkant til en liten boble dukker opp. Da slipper du, og telefonen hopper ett steg tilbake. Løsningen er svært intuitiv og fungerer bra. Du velger den skjermsiden som passer tommelen din best når du holder telefonen.

Av andre nyheter i Android 9 som også Mate 20 Pro er tidlig ute med er muligheten til å få oversikt over app- og mobilbruk.

Mange likheter, men ...

Finn Jarle Kvalheim, Tek.no

Det er ikke til å komme fra at årets knippe mobiltelefoner likner mye på hverandre. Og Mate 20 Pro finner ikke opp mange ting den er helt alene om. Men den kombinasjonen av funksjoner du finner her er helt unik og alt fungerer meget bra.

  • Du får det beste kameraet
  • Du får et enormt batteri som varer lenge
  • Du kan lade Mate 20 Pro trådløst ...
  • ... og du kan lade andre ting trådløst med telefonen
  • Fingeravtrykksleseren bor i skjermen ...
  • ... men ansiktslåsen er så god at du sjelden må vise fingeren
  • Mate 20 Pro er svært tidlig ute med viktige Android 9-funksjoner
  • Et IR-øye på toppen av telefonen lar deg fjernstyre TV-en
  • Endelig kan du utvide lagringsplassen i en Mate-modell ...
  • ... men den har greie mengder plass i utgangspunktet

Til sist tar vi med at Huawei startet designtrenden med graderte og metalliske farger i glass. Vrien har siden blitt hermet etter av enkelte andre mobilprodusenter, men Huawei fortsetter like fullt med den i Mate 20 Pro.

Vi har ikke engang gått inn på det faktum at smarte løsninger som automatisk av- og påskruing av telefonen er bygget inn, eller hvor mye du kan tilpasse Huaweis menysystem. Som forresten også kan bli til en overraskende god PC-erstatter når du kobler til storskjermen.

Etter å ha brukt Mate 20 Pro de siste ukene er det umulig å konkludere med noe annet enn at Huawei fillerister både Apple og Samsung, og jeg håper for kinesernes skyld at de klarer å holde lagerhyllene fulle. For dette er Androiden du har ventet på.

PS: Dette var et sammendrag - les resten av testen på neste side »

Alternativer til Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mate 20 Pro
Fantastisk

Huawei Mate 20 Pro

Fantastisk
sitatHuawei kjører over konkurransen fra Apple og Samsung med en telefon som er billigere.

Fordeler

  • +
    Trådløs lading
  • +
    Kan lade andre ting trådløst
  • +
    Digert batteri (4200 mAh)
  • +
    Flott AMOLED-skjerm
  • +
    Verdens beste mobilkamera
  • +
    Uvanlig design
  • +
    Forholdsvis kompakt
  • +
    Lynhurtig lading
  • +
    Vanntett
  • +
    Plass for minnekort (IKKE MicroSD)
  • +
    Sikker ansiktslås (3D)
  • +
    Fingeravtrykksleser i skjerm

Ting å tenke på

  • Dine gamle minnekort passer ikke

Hele testen av Mate 20 Pro

Mate 20 Pro ble akkurat lansert i London, og telefonen har mye å leve opp til. Et halvt år etter sin lansering står P20 Pro fortsatt fjellstøtt på toppen av vår topp 10-liste for mobiltelefoner. Det gjør den takket være et fantastisk kamera og meget bra batteritid, for å nevne noe.

Mate 20 Pro har mer av alt, og strengt tatt bare sin forgjenger å slå.

Huawei har gjennom hele sin eksistens vist at de kan jobbe seg fort opp og frem. I de tre siste toppmodellgenerasjonene deres har de imidlertid vært ekstremt farlige for konkurrentene - og stadig mer aktuelle valg for deg og meg.

Jeg blir aldri enig med meg selv om oppturen startet med Mate 8 eller med Mate 10 Pro. Førstnevnte av de to var en av få telefoner på tidspunktet som kunne ta bilder med sola midt imot - det er tradisjonelt en tung oppgave for kameralette dingser som mobiltelefoner.

Men den virkelige oppturen kom nok med Mate 10 Pro. Den var rett og slett ikke dårlig på noe, og i en alder der alt har sitt PR-byråskapte slagord ville det vært god grunn til å tvile på setningen «born fast, stays fast» ...

... om vi ikke allerede hadde sett Mate 9 Pro fra året før leve opp til det, da.

Vi sammenlikner

Mate 20 ProP20 ProGalaxy Note 9
Skjerm---
TypeOLEDOLEDSuper AMOLED
Størrelse6,4 tommer6,1 tommer6,4 tommer
Oppløsning3120 x 14402244 x 10802960 x 1440
---
Dimensjoner15,78 x 7,23 x 0,86 cm15,5 x 7,39 x 0,78 cm16,19 x 7,64 x 0,88 cm
Vekt189 gram180 gram201 gram
---
Maskinvare---
ProsessorKirin 980Kirin 970Exynos 9810 Octa
Kjerner888
Høytytende kj.4@1,92 - 2,6 GHz [+4 C A55]4 [+4 C A53]4@2,7 GHz [+4 C A55]
GPUMali G71 MP12Mali G71 MP12Mali G72 MP18
---
RAM6 GB6 GB6 GB
Lagring128 GB128 GB128 GB
MinnekortJa, NM CardByttJa, MicroSD
---
Kamera---
Oppløsning40 MP + 8 MP 3x tele + 20 MP Vidvinkel40 MP + 8 MP + 20 MP S/H12 MP + 12 MP 2x tele, OIS
Glassf/1.8 + f/2.4 + f/2.2f/1.8 + f/1.6f/1.5 - f/2.4
FokusPDAFPDAFPDAF, Dual Pixel
Stabilisert (OiS)Krysse avKrysse avKrysse av
Selfie24 MP, f/2.024 MP, f/2.08 MP, f/1.7
---
Batteri4200 mAh4000 mAh4000 mAh
HurtigladingJa (4,5V 5A, 40W)Ja (4,5V 5A, 25W)Krysse av
Trådløs ladingJa, 15WByttJa, 15W
BiometriAnsiktslås (3D), fingeravtrykk i skjermAnsiktslås, fingeravtrykk under skjermIris-/ansiktslås, fingeravtrykk bak
VanntettJa (IP68)Ja (IP67)Ja (IP68)
Kan brukes som PCJa, USB-C til HDMIJa, USB-C til HDMIJa, USB-C til HDMI
---
Pris9600 kr7000 kr9600 kr

EMUI 9 og Android 9

En ny utgave av Huaweis menyer er med i Mate 20 Pro. Tidligere i år varslet Huawei at de ville kutte ned på unødvendige komplikasjoner i menyene i denne utgaven, men sant å si er det ikke så veldig lett å merke så mye til kuttene - uten at det betyr så mye fra eller til. EMUI-menyene var og er fortsatt gode å bruke.

Men det er likevel noen innstillinger du må innom, hvis du har lyst til å oppleve Android 9 på sitt «ferskeste». For utgangspunktet her er at du bruker skjermknapper til å bla deg rundt, slik du gjorde på P20 Pro, og gjør på de fleste andre Android-telefoner. Selv Xperia XZ3 fra Sony har foreløpig kun denne løsningen, selv om den i likhet med Mate 20 Pro har Android 9.

Det er mye som er smart og nytt med Mate 20 Pro. Både menynavigasjonen og muligheten for å lade andre dingser trådløst er gode nyheter. Men gjenkjenningen av objekter i bilder er ikke alltid like treffsikker.
Finn Jarle Kvalheim, Tek.no

Finner du frem til valget «Systemnavigasjon» under innstillingsmenyen kan du velge mellom bevegelsessgrensesnitt, eller de eldre utgavene der du styrer telefonen med knapper. Personlig synes jeg sveipingen i bevegelsesgrensesnittet er det som fungerer aller best med en så stor skjerm - men hvis du ikke er enig kan du altså velge. Du bør uansett prøve variantene som er tilgjengelige her, så du finner den som passer deg best.

Med sveip aktivert sveiper du oppover fra bunn for å komme ut av appen og til hjemmeskjermen. Sveiper du opp og holder fingeren der får du appvelgeren, og et sveip inn på skjermen fra høyre eller venstre kant tar deg ett steg tilbake. Det er, om mulig, enda litt mer intuitivt enn Apples sveipeløsning i iPhone X-modellene.

Et punkt det hadde vært veldig enkelt å snuble i er at tilbakesveipet fra sidekantene faktisk også skifter aspekt når telefonen snur skjerminnholdet. Dermed sveiper du inn fra kortsidene for å gå tilbake, og opp fra langsidene for å gå til hjemmeskjermen, hvis telefonen er i landskapsmodus. Konsekvent og velfungerende!

Hold oversikt over mobilbruken

Slik ser det ut når Android 9 og Mate 20 Pro holder oversikt over mobilbruken.
Finn Jarle Kvalheim, Tek.no

Mate 20 Pro varsler deg om hvor mye du bruker telefonen, og om det er mer eller mindre enn du gjorde foregående uke. Her brytes bruksmønsteret ned i apper og hvor mange ganger daglig du låser opp mobilen.

Strengt tatt er løsningen kliss lik den Apple har i sitt iOS, men det er ikke Huawei som skal ha tyn for å ha hentet frem kopimaskinen; funksjonen er på vei til alle Android-telefoner gjennom Android 9 Pie. Foreløpig er det imidlertid få andre telefoner enn Mate 20 Pro som har fått den.

Du kan sette grenser for total mobilbruk, eller for spesifikke apper. Skulle du ha behov for det kan du også sette opp kodelås for å endre disse grensene. Eller du kan overstyre dem, hvis du har satt dem for deg selv.

Et par små kjepphester

Jeg finner alltid noen små personlige fordeler og ulemper ved produktene. Ting som kanskje ikke er så viktige for alle - men som jeg setter pris på, eller elsker å hate.

For Huaweis telefoner er én av tingene jeg virkelig setter pris på IR-øyet i toppen. En gang i tiden skulle alle mobiltelefoner ha et slikt øye, men den tiden gikk over. Nå er det nesten bare Huawei og noen andre kinesiske mobilmerker som kan fungere som universalfjernkontroller.

EMUI Desktop fungerer både via trådløst nett og kabel, og er en praktisk nesten-PC-løsning. Men tidligere Huawei-mobiler kunne også levere strøm til løse ekstraskjermer, det kan ikke denne modellen.
Finn Jarle Kvalheim, Tek.no

Selv om mye av elektronikken i stua i dag styres direkte av app, er det ikke alt som er like oppdatert. Da er det kjekt å kunne skru av og på sakene uten å måtte bytte ut mobilen i hånden med fjernkontrollen.

Litt irriterende denne gang; Colortigers IR Remote fungerer foreløpig ikke med Mate 20 Pro. Spesielt siden Huaweis egen app av en eller annen grunn har ganske store mangler med tanke på utstyr som kan kontrolleres. Men heldigvis virker Xiaomis fjernkontrollapp utmerket, og gjør det meste av det IR Remote pleier å være god på.

Mate 20 Pro kan som sine to forgjengere vise såkalte EMUI Desktop på storskjerm. Den behøver bare en overgang fra USB-C til HDMI for å dytte ut menyene sine i storformat. Løsningen virker meget godt, og minner mye om Samsungs DeX-løsning.

En liten ulempe sammenliknet med forrige omgang dukker opp her; Mate 20 Pro kan bare vise skjermbildet på denne måten om skjermen det er snakk om har sin egen strømforsyning. Der P20 Pro faktisk kunne drive USB-C-baserte ekstraskjermer med både strøm og bilde, fungerer ikke det samme med Mate 20 Pro. Samtidig er dette et særdeles smalt behov.

På plussiden; EMUI Desktop fungerer utmerket ved trådløs skjermdeling over WiFi.

Målt ytelse

Som underholder

En litt bortgjemt, men utrolig praktisk, funksjon er muligheten til å videredele WiFi-nett. For eksempel om du har kjøpt trådløstilgang på hotellet som du trenger å dele med familien eller med flere enheter.
Finn Jarle Kvalheim, Tek.no

Huawei har i lengre tid hatt en slags stereolyd på toppmodellene sine, der også samtalehøyttaleren bidrar med en av kanalene. Perfekt blir det ikke - ikke engang i mobilsammenheng. Både Samsung og Apple lager bedre innebygget stereolyd. Men lydkvaliteten i Mate 20 Pro-høyttalerne er fortsatt bedre enn vi er vant til fra Huawei. De rykker opp også her, selv om de stadig ikke passerer sjefsmerkene på dette området.

Hodetelefonkontakt må du klare deg uten i denne telefonen her, men overgang til minijack følger med i esken. Overganger er fortsatt irriterende saker å ha med å gjøre, men i den store sammenhengen er det vanskelig å bli så altfor irritert over det her. Sammen med en uvanlig minnekortstandard er det omtrent de to eneste nedturene med Mate 20 Pro. Og har du trådløse lurer på skolten uansett merker du minimalt til ulempen.

I testøyeblikket er ikke telefonen godkjent for HD-kvalitet fra Netflix, selv om appen DRMInfo avslører at telefonen støtter alt som trengs for å få maks kvalitet fra de ulike tjenestene.

Vi får forklart at Huawei venter på en sertifisering for den høyeste kvaliteten fra Netflix. På enkelte av deres telefoner har ikke Huawei støtte for krypteringen som trengs for maks kvalitet, og de telefonene er det «ikke håp for» at kan få noen HD-godkjenning fra Netflix. Men her er alt på plass, og den relativt lave kvaliteten fra akkurat Netflix skyldes nok mest at vi er tidlig ute og tester en telefon som ikke er lansert ennå.

Vi forutsetter at Huaweis påstand om at dette kommer på plass er riktig. Dermed trekker vi ikke for mangelen i testen foreløpig. Men i ukene etter lansering vil vi holde øye med om dette kommer på plass, og oppdatere testen. Skulle det drøye lenge uten kvalitetsforbedringer kan det ligge an til trekk i testkarakteren, men det virker lite sannsynlig.

I enkelte andre tjenester, og i Youtube, får Mate 20 Pro uansett HD-kvalitet, og denne skjermen er en fryd å se film og serier på når alt funker optimalt.

Spill fungerer utmerket på skjermen og ytelsen er alltid mer enn tilstrekkelig til at innholdet flyter godt. Både for filmtitting og spilling er den enorme batteritiden en fordel. Mate 20 Pro-batteriet mister prosentene sine saaaaakte - også når krevende spill holder skjermen opplyst i time etter time.

Finn Jarle Kvalheim, Tek.no

Et fantastisk kamera

Kameraet i Mate 20 Pro fungerer omtrent som det vi kjenner fra P20 Pro. Det er utelukkende en bra ting. Her får du knallgode resultater når det er mørkt. Telefonen sliter muligens en anelse mer i enkelte mørke scenarioer enn sin forgjenger; ved noen anledninger la jeg merke til at den ikke fokuserte like godt i svært mørke omgivelser. Men da snakker vi også om omstendigheter der heller ikke P20 Pro ville klart seg så godt - altså nær totalt bekmørke.

Noe stort tap er det altså ikke, så lenge bildene som kommer i situasjoner der P20 Pro klarte seg greit er omlag like gode her. På ett område ble faktisk bildene i mørket bedre enn med P20 Pro; der P20 Pro hadde lett for å plages med linsespeilinger av eventuelle sterke lyskilder i et ellers mørkt bilde, virker ikke Mate 20 Pro å ha de samme problemene.

Fra venstre: full vidvinkel, vanlig 1x og til sist 5x hybridzoom. Bildet til venstre er noe nedskalert sammenliknet med de to andre i sammensetningen. Se full størrelse av samtlige bilder i karusellen under.
Finn Jarle Kvalheim, Tek.no

Årsaken til at noen av de absolutt mørkeste situasjonene kanskje utfordrer litt mer for den nye kan ligge i at ett av de tre kameraene på baksiden er byttet ut. Der det før satt et 20-megapiksels svart-hvitt-kamera med svært lyssterk optikk, har det nå dukket opp et vidvinkelkamera med samme oppløsning, men ikke fullt så lyssterk optikk.

Tre linser på baksiden er ikke nytt - P20 Pro hadde også det. Men den ene av dem er byttet ut med en langt mer nyttig ekstrem vidvinkellinse.
Finn Jarle Kvalheim, Tek.no

Så lenge den generelle bildekvaliteten ikke har gått nevneverdig ned, er dette en stor fordel for Mate 20 Pro. Den blir langt mer fleksibel når du eksempelvis skal ta bilder av vennegjengen eller stedet du ferierer uten å komme deg langt nok unna til å få med alt.

Mate 20 Pro vil i noen tilfeller bruke informasjon fra samtlige tre kameralinser på baksiden, men du velger hvilken den i hovedsak skal bruke ved å trykke på zoom-knappen:

  • 0,6x - ultravidvinkel
  • 1x - vidvinkel/«vanlig»
  • 3x - zoomkameraet
  • 5x - hybridzoom med digital hjelp og alle tre kamera aktive samtidig

Vi snakker altså om en mer allsidig utgave av et kamera som ikke står nevneverdig tilbake fra det som imponerte alle for et halvt år siden. Originalen fra P20 Pro er fortsatt ikke forbigått av noen av konkurrentene.

Huawei Mate 20 Pro
Fantastisk

Huawei Mate 20 Pro

Fantastisk
sitatHuawei kjører over konkurransen fra Apple og Samsung med en telefon som er billigere.

Fordeler

  • +
    Trådløs lading
  • +
    Kan lade andre ting trådløst
  • +
    Digert batteri (4200 mAh)
  • +
    Flott AMOLED-skjerm
  • +
    Verdens beste mobilkamera
  • +
    Uvanlig design
  • +
    Forholdsvis kompakt
  • +
    Lynhurtig lading
  • +
    Vanntett
  • +
    Plass for minnekort (IKKE MicroSD)
  • +
    Sikker ansiktslås (3D)
  • +
    Fingeravtrykksleser i skjerm

Ting å tenke på

  • Dine gamle minnekort passer ikke
annonse
Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.Les mer her