Til hovedinnhold
Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

SamletestNødladere

Trodde du produsentene var ærlige om kapasiteten?

Vi brukte flere uker på å gjøre avanserte målinger av 11 nødladere – her er funnene våre.

Torstein Norum Bugge, Tek.no
Torstein Norum Bugge

Samletesten

Nødlader. En ting du helst vil slippe å ha, men som du aller helst skulle hatt med deg når du faktisk ikke har det.

I en stressende hverdag der en strømtom mobil før solnedgang er sammenlignbart med å brekke beinet midt i et triatlon, er disse strømbankene dessverre blitt allemannseie.

Kanskje eier du også én selv? Det gjør i alle fall undertegnede, og mer enn én gang har det slått meg: er ikke den oppgitte kapasiteten på laderen fryktelig overdrevet?

Den lader jo aldri mobilen helt opp, selv om kapasiteten er oppgitt til mye mer!

Dette bestemte vi oss for å finne ut av, og hanket inn et lite lass nødladere fra en rekke forskjellige leverandører. Vi konsentrerte oss om de minste og mest portable nødladerne, altså de du med enkelhet kan smelle i lomma og ta med deg rundt. Med på lasset følger selvsagt også lav pris, noe vi aldri sier nei til.

Vi kunne likevel skille laderne i to grupper: de virkelig miniatyrladerne, og de som hadde litt mer saft. I tabellen under ser du de minste:

I denne neste tabellen ser du de litt større alternativene:

Prisen er altså ganske så spiselig, og svinger fra 69 til 299 kroner. Kapasitetsmessig snakker vi om et sprik fra 2 000 mAh til 6 700 mAh, alle med litium-ion-teknologi. Med alle laderne omsider på plass på testbenken, kunne testingen starte.

Om du ikke har tid til å lese hele testen, kan du jo alltids bare ta en titt på testvinnerne under – men leser du videre får du også mer informasjon om testmetodologien vår og de harde tallene fra målingene! Og ikke minst: vite om produsentene holder det de lover kapasitetsmessig.

Her er testvinnerne:

Soleklar vinner – rask lading og høy kapasitet

TP-Links 6700 mAh store nødlader peker seg ut som et av de desidert beste kjøpene i vår test. Ikke bare har den nest høyest kapasitet prosentmessig av oppgitt kapasitet, kun slått av sin lillebror, men den er også den desidert raskeste laderen i testen. Med 2,4 ampere ut OG inn går både opplading av mobilen og laderen selv kjapt.

Designet er også fint, og størrelsen lommevennlig. Laderen er kledd i en polymer-utførelse, som gir en myk og varm følelse i hånden – ganske annerledes enn det kalde metallet mange ladere er utført med. Gullplasten går fint sammen med det sorte, og skaper en overraskende eksklusiv helhet. På den ene siden finner vi også en liten av/på-knapp, og fire LED-dioder som viser kapasiteten.

Med en pris som i skrivende stund er langt fra avskrekkende, går dermed denne foran røkla og vinner vår samletest – en klar anbefaling!

TP-Link TL-PBG6700
Meget bra
Best i test

TP-Link TL-PBG6700

Meget bra
sitatTP-Links mellomstore lader er den soleklare vinneren på både hastighet og kapasitet.

Fordeler

  • +
    Fin, lommevennlig størrelse
  • +
    Deilige materialer og fint design
  • +
    Lader raskt, med 2,4 A
  • +
    Høy kapasitet med 6 700 mAh
  • +
    Ganske nærme det produsenten lover i kapasitet

Ting å tenke på

  • Kunne hatt to utganger
  • Kunne hatt USB Type-C
  • Dyrere enn enkelte andre med samme kapasitet

Ofrer farten for to USB-innganger

Clas Ohlson Powerbank 6700 mAh

Clas Ohlsons nødlader på 6 700 mAh gjør også en god figur i vår test, med et prosentmessig resultat på hele 82,5 prosent av oppgitt kapasitet. Med det er den under ett prosentpoeng bak testvinneren, og følgelig helt i teten.

Man hva er det egentlig du får her som du ikke får fra TP-Link? Jo, først og fremst to USB-utganger. Det betyr at du kan lade telefonen til både deg selv og kompisen din samtidig, for eksempel. Praktisk! Dette er nok også en medvirkende grunn til at man «bare» har 1 ampere ut på begge utgangene, som altså vil lade tregere enn mange andre ladere av samme størrelse. I praksis holder det imidlertid greit, og det er dønn stabilt – det er det viktigste.

Prisen er dessuten langt fra avskrekkende, og i skrivende stund er dette den eneste laderen i testen med så høy kapasitet og en pris på under 200 kroner. Designet vil nok også falle i smak hos mange, med metall over det hele foruten i topp og bunn – og blankfreste pyntelinjer rundt strømknappen. Dette er kort og greit solide saker, og om du ikke har dårlig tid med ladingen din er dette sannsynligvis en super match!

Clas Ohlson Powerbank 6700 mAh
Meget bra
Anbefalt

Clas Ohlson Powerbank 6700 mAh

Meget bra
sitatClas Ohlsons 6 700 mAh store lader har to utganger og god målt kapasitet – og lav pris!

Fordeler

  • +
    Billig – under 200 kroner for 6 700 mAh
  • +
    Solid metalldesign, fin aksentuert knapp
  • +
    LED-dioder
  • +
    Over 80 prosent av lovet kapasitet

Ting å tenke på

  • Kun 1 A på begge utgangene

Testens mest effektive og troverdige lader

TP-Link tar nok en pallplass i testen vår, og denne gangen er det det mindre alternativet deres vi vil trekke frem. Om du virkelig vil ha noe lommevennlig, er nok dette ett av dine beste alternativer. Her får du nødladeren med testens høyeste prosentnivå i forhold til lovet kapasitet, med hele 84,7 prosent!

En annen ting du får: raskere lading, med 1,5 A ut fra USB-porten. I tillegg er også her designet godt, og materialet behagelig i hånden. Prisen er stivere enn for konkurrentene, men så er dette også den eneste virkelig kompakte laderen som sånn omtrentlig greier å lade en vanlig telefon full på en hel lading.

TP-Link TL-PBG3350
Bra
Anbefalt

TP-Link TL-PBG3350

Bra
sitatFantastisk kapasitet og lader fort størrelsen tatt i betraktning – men prisen er litt stiv

Fordeler

  • +
    Testens høyeste målte kapasitet prosentmessig
  • +
    Lader fortere med 1,5 A
  • +
    Fint design, kompakt form
  • +
    LED-dioder

Ting å tenke på

  • Dyr!
  • Kunne hatt USB Type-C

Derfor er ikke batteriteknologi bare bare

Ett stort spørsmål stod for oss: hvordan skulle vi egentlig teste disse nødladerne – og hva måtte vi finne ut av i prosessen?

Tidligere nevnte vi at batterier gjerne har en oppgitt kapasitet som ofte ikke samsvarer med virkeligheten. Mange sjekker gjerne mAh-verdien («milliampere-timer») på telefonen og nødladeren før et kjøp, og det er her det da vil gå galt. La oss ta et lite eksempel: en iPhone 8 har en oppgitt kapasitet på 1 821 mAh. (OBS! Har du matteskrekk, så stålsett deg).

Dermed skulle i teorien alle laderne i vår test kunne lade denne fullt opp – eller? Vel, å måle i mAh er en praktisk måte for produsentene, men for sammenligningens del blir det rett og slett helt feil.

En mer korrekt måte å måle batterikapasitet på skjer ved å gange Ah («ampere-timer») med spenningen i batteriet. Spenningen i iPhone 8-batteriet er på 3,82 V, og siden én Ah er 1 000 mAh vil regnestykket for Apples telefon bli slik:

Men selv med dette tallet, 6,95 Wh, i bakhånd, så er da alle laderne oppgitt til større Wh-verdier? Selv den minste har jo 7,4 Wh oppgitt!

Vel, her kommer tvisten: når energi skal overføres fra ett batteri til et annet må spenningen (V, volt) konverteres i prosessen. Ser vi bort fra hurtigladere, er standardspenningen i de fleste tilfeller omkring 5V – og det er både det nødladeren vil gi energien ut i, og det telefonen vil ta den inn i også. Da blir regnestykket med ett helt annerledes. En annen faktor er at batteriene gjerne har variabel spenning under utladning, selv om de forsøker å holde seg ved 5 V så godt de kan.

Så, hvordan i all verden skulle vi egentlig måle dette?

Slik gjennomførte vi testene

Vi laget et enkelt program for å verifisere målingene våre.
Torstein Norum Bugge, Tek.no

Vi ønsket å gjennomføre en skikkelig test når vi først skulle gjøre dette, og satte oss derfor ned og gjorde litt god gammeldags «research». Til slutt kom vi frem til en metodologi som innebar kryssjekking på flere måter. Dette er det vi gjorde:

  • Digital måling: Vi kjøpte inn flere små mellomledd som kunne plugges i midten av telefonen og laderen, som målte både spenning, ampere og – ikke minst – total mengde mAh overført. Dingsene var utstyrt med USB både ut og inn, og en liten skjerm med verdiene.
  • Mobilopplading: For å gi et inntrykk av kapasiteten, og for eksempelets skyld, valgte vi ut Huawei P10 Lite som standard oppladingsenhet. Med 3 000 mAh og Micro-USB ville vi treffe både nær sagt alle mobiler der ute både størrelses- og standardmessig.
  • Utladingskilde: Å lade et batteri er som å fylle en vanntank fra bunnen av; det kreves stadig mer energi for å dytte energi inn, fordi vekten av den gamle energien må dyttes inn samtidig. For å luke bort denne feilkilden brukte vi små lyspærer, med et fast energiforbruk, loddet til USB-ledninger, slik at den eneste kilden til variasjon var nødladerens eget batteri.
  • Automatisert tallsjekk: Vi programmerte et lite program vi kunne mate tallene gjennom, slik at utregningene våre skulle være sikret for menneskelige feil.
Vi fikk laget noen slike utladere for anledningen. Takk til Henning Pedersen for loddehjelp!
Torstein Norum Bugge, Tek.no

For å sjekke at de digitale målerne ikke påvirket resultatet, ladet vi opp tre telefoner med forskjellige ladeinnganger (ikke det at dette burde påvirke noe) både med og uten med tre nødladere: Apple iPhone 7 (Lightning), Samsung Galaxy S8 (USB Type-C) og Huawei P10 Lite (Micro-USB). Resultatet? Omtrent nøyaktig like stor opplading. Energitapet var altså neglisjerbart, og metoden gyldig.

Kablene vi loddet til lyspærene var også helt vanlige ladere som hadde fulgt med telefoner, med Micro-USB og uten hurtigladere ut av esken. Igjen, sannsynligheten for påvirkning er liten, men vi ville ikke ta noen sjanser. Derfor lot vi også alltid nødladerne lade minst én time etter at de selv ga tegn til at de var fulle, før vi plugget dem i utladerne.

...og her er resultatene!

Ikke overraskende tok det tid å lade opp og ned ladere så mange ganger, så denne saken har vært underveis over lang tid. Men nå er endelig resultatene her – og de viser oss hvor mye nødladerne faktisk kan lade opp mobilen din. Vi foretok tre fulle utladinger med alle laderne på utladerenhetene, og her er snittkapasiteten fra disse målingene i Wh:

Som vi ser er det ingen av laderne som gir like mye som produsenten selv oppgir (sjokk!), men det er også andre interessante funn: noen er mer ærlige enn andre. Der enkelte ladere, som Eletra 2000, har enorme forskjeller mellom oppgitt og faktisk ladekapasitet, har andre, som TP-Link 3350, bare et lite stykke før lovnadene hadde vært innfridd.

Dette blir enda tydeligere om vi ser på tabellen under, som viser hvor stor andel av oppgitt kapasitet vi målte:

Det er viktig å huske på at vi kun har testet én utgave av hver lader, så andre enheter av samme type kan svinge noe i kapasitet. Vi ser imidlertid noen tydelige tendenser her, og et par kandidater som peker seg ut. Spesielt TP-Links to nødladere peker seg ut med testens to høyeste kapasiteter sett i prosent av lovet kapasitet. Også andre gjør det godt, og flere havner over 80 prosent av lovet kapasitet.

  • NB: Merk at produsentene alltid oppgir batteriets kapasitet ved den lavere interne spenningen, slik at deres tall ikke er direkte løgn – det er bare litt villedende, fordi spenningen må konverteres til 5V før energien mates ut til telefonen.

Verst går det for Eletra-nødladeren med 2 000 mAh, som kun greier 51,75 prosent av lovet kapasitet. Det er faktisk veldig svakt, og gitt den i utgangspunktet lave kapasiteten er det relativt stakkarslig med saft mobilen din vil få her. Huawei P10 Lite fikk for eksempel kun 29 prosent kapasitet herfra.

For de som måtte være interessert, så finnes alle rådataene fra målingene på side to. Der finner du også mAh-verdiene fra alle de tre ladesyklusene for hver lader, samt oppladingsprosenten på P10 Lite.

For en liten smakebit på data man kan lese ut fra tallene, sammenlignet vi prosenten Huawei P10 Lite ble ladet til med den målte Wh-en sett mot den lovede Wh-en. P10 Lite fikk 51 prosent batterikapasitet av Biltema-laderen, og ettersom telefonens batteri har en kapasitet på 11,48 Wh kan vi se laderens 6,05 Wh opp mot dette tallet. 6,05 er 52 prosent av 11,48, altså veldig nærme det reelle tallet. Tallene vi benytter er altså mer enn rent teoretisk interessante; de har virkelig anvendelse.

Litt lenger oppe fikk du testvinnerne; under kan du se resten av røkla:

Et godt alternativ om du vil spare penger

Clas Ohlson Powerbank 3350 mAh

Clas Ohlson Powerbank 3350 mAh

Grunnet den ganske mye lavere prosentkapasiteten av lovet kapasitet havner Clas Ohlsons andre lader noe ned i vår test. Samtidig er dette en svært billig lader, med en pris på under 100 kroner. Da får du både metalldesign, ganske god kapasitet, LED-dioder og den samme, fine knappen som på storebroren. Men hastigheten, ja, den er den samme.

Clas Ohlson Powerbank 3350 mAh
Bra

Clas Ohlson Powerbank 3350 mAh

Bra
sitatClas Ohlsons lille lader er billig og grei, men har ikke så høy kapasitet eller hastighet.

Fordeler

  • +
    Billig
  • +
    Grei kapasitet
  • +
    LED-dioder

Ting å tenke på

  • Ikke så høy prosentmessig kapasitet som vinnerne
  • Lader tregere enn enkelte andre med 1A
  • Ikke USB Type-C

For dyr, men ganske ålreit

Goji 3350mAh

Goji 3350mAh

Gojis lille lader har kanskje 3350 mAh oppgitt og en ganske god prosentmessig reell kapasitet, men prisen er stiv. For 199 kroner kan du kjøpe to av Clas Ohlsons tilsvarende lader, som kun har marginalt dårligere prosent. Gojis lader har imidlertid 1,5 A både ut og inn, og vil følgelig lade både opp og ned raskere.

Goji 3350mAh
Helt greit
Anbefalt

Goji 3350mAh

Helt greit
sitatFor dyr og for middelmådig på kapasitet.

Fordeler

  • +
    Lader raskt både ut og inn med 1,5 A
  • +
    Ganske grei kapasitet
  • +
    Fint design, fin formfaktor
  • +
    LED-dioder

Ting å tenke på

  • Dyr!
  • Lavere målt kapasitet enn sammenlignbare konkurrenter.
  • Ikke USB-Type C

Også for dyr, men også ålreit

Goji 6700 mAh

Goji 6700 mAh

Rett etter første Goji følger andre Goji – nå den større versjonen. Igjen har prisen bykset ifra konkurrentene, og gjør at en lader som ellers ville gjort en god figur ikke er fullt så attraktiv. Ikke lader den like fort som TP-Links alternativ, ikke har den like høy ladeprosent og ikke har den to innganger heller.

Goji 6700 mAh
Helt greit

Goji 6700 mAh

Helt greit
sitatEn grei lader med litt laber kapasitet, alt for høy pris og litt raskere lading.

Fordeler

  • +
    Fint design og digg materialbruk
  • +
    Stor, fin knapp
  • +
    LED-dioder
  • +
    2,1 A ut og inn

Ting å tenke på

  • Alt for dyr
  • Lader ikke like fort som TP-Link-laderen
  • Ikke så høy ladeprosent som konkurrentene
  • Ikke USB Type-C

Liten og søt, men holder ikke helt til mål

Linocell 1X Powerbank 2600 mAh

Linocell 1X Powerbank 2600 mAh

LInocell sine ladere er fargerike kladder i en sort nødladerverden, og for 2 600 mAh-varianten 1X er det kapasitetsmessig ganske godt stilt også. Samtidig gjør flere av konkurrentene med 3 350 mAh en bedre figur, til en lavere penge. Da blir det vanskelig å være nødlader – spesilet når du heller ikke har de praktiske LED-diodene andre har!

Linocell 1X Powerbank 2600 mAh
Middelmådig

Linocell 1X Powerbank 2600 mAh

Middelmådig
sitatHvorfor gå for noe middemådig når du kan få noe fantastisk?

Fordeler

  • +
    Fint design med litt farger
  • +
    Ok kapasitet målt

Ting å tenke på

  • Ikke så høy reell kapasitet
  • Høy pris relativt sett
  • Ikke LED-dioder (!)
  • Ikke USB Type-C

Faller av kapasitetsmessig

Eletra Powerbank 5000mAh

Eletra Powerbank 5000mAh

Eletras 5 000 mAh store lader gjør en god figur rent prosentmessig, og har over 80 prosent av lovet kapasitet. Samtidig er ikke kapasiteten stor sett mot den likt prisede Clas Ohlson 6 700, og da spenner Eletra effektivt bein på seg selv. Men den er rød og søt, da.

Eletra Powerbank 5000mAh
Middelmådig

Eletra Powerbank 5000mAh

Middelmådig
sitatEn god lader med for lav kapasitet og for høy pris.

Fordeler

  • +
    Grei kapasitet prosentmessig
  • +
    Fint med litt farger

Ting å tenke på

  • For dyr sett mot konkurrentene
  • Ikke USB Type-C
  • Lav reell kapasitet
  • Stor kropp sett mot kapasiteten

For dårlig ladekapasitet

Linocell 2X Powerbank 5200 mAh

Linocell 2X Powerbank 5200 mAh

Linocells større lader har en ladekapasitet på under 70 prosent av oppgitt kapasitet, og faller dermed fort av i svingene. Prisen er heller ikke veldig lav gitt egenskapene, og kroppen på dingsen er relativt stor batteristørrelsen tatt i betraktning.

Linocell 2X Powerbank 5200 mAh
Svakt

Linocell 2X Powerbank 5200 mAh

Svakt
sitatStor kropp og lite futt – og for høy pris.

Fordeler

  • +
    Fint med litt farger, gode materialer
  • +
    LED-dioder

Ting å tenke på

  • Stor kropp kapasiteten tatt i betraktning
  • Ikke USB Type-C
  • Lav prosentmessig ladekapasitet
  • Dyr sett mot totalen

Rett og slett veldig dårlig

Eletra Powerbank 2000mAh

Eletra Powerbank 2000mAh

Eletras 2 000 mAh store lader må finne seg i å havne helt nederst. Med en målt kapasitet på kun 51 prosent av den oppgitte kapasiteten er dette rett og slett en dårlig lader, som du burde styre langt unna. Prisen er også alt for høy, og byggematerialene kjipe.

Eletra Powerbank 2000mAh
Elendig

Eletra Powerbank 2000mAh

Elendig
sitatRett og slett en elendig lader. Punktum.

Fordeler

  • +
    Det er en lader

Ting å tenke på

  • Ekstremt lav prosentmessig kapasitet
  • Nesten ingen reell kapasitet
  • Utrolig kjip byggekvalitet
  • Dyr sett mot totalen
  • Ingen LED-dioder
  • Ikke USB Type-C

Rådata fra målingene

Her finner du rådata fra målingene. Ta høyde for at ikke alle tallene nødvendigvis samsvarer med andre enheter av samme modell, og at batterikjemien gjør at målingene svinger fra gang til gang. Tallene på side én er hentet herfra, som gjennomsnittet av alle de tre målingene per lader.

På de større laderne har vi ikke målt opplading utover 100 prosent kapasitet for Huawei P10 Lite.

Ta gjerne kontakt med undertegnede på torstein@tek.no om du skulle ha spørsmål om tallene eller fremgangsmåten vår. Og om du finner en feil i tallene, skal vi selvfølgelig rette den så fort råd er!

PS: Laderne er organisert etter pris, som i alle andre steder i saken.

Rådata fra målingene

  • Biltema 2200: 1207 mAh + 1160 mAh + 1190 mAh
  • Ladet Huawei P10 Lite til 51% Maks A: 0,74 A. Maks V: 5,02V Hevdet Wh: 8,14Wh Runde 1 målt: 6,05Wh. Prosentandel: 74,43% Runde 2 målt: 5,82Wh. Prosentandel: 71,53% Runde 3 målt: 5,97Wh. Prosentandel: 73,34%
  • Eletra 2000: 774 mAh + 788 mAh + 763 mAh
  • Ladet Huawei P10 Lite til 29%. Maks A: 0,91 A. Maks V: 4,96V. Hevdet Wh: 7,4 Wh. Runde 1 målt: 3,83 Wh. Prosentandel: 51,87% Runde 2 målt: 3,908 Wh. Prosentandel: 52,81% Runde 3 målt: 3,78 Wh. Prosentandel: 51,08%
  • Linocell 2600: 1539 mAh + 1535 mAh + 1550 mAh
  • Ladet Huawei P10 Lite til 64% Maks A: 0,87 A. Maks V: 4,95V Hevdet Wh: 9,62 Wh. Runde 1 målt: 7,61 Wh. Prosentandel: 79,18% Runde 2 målt: 7,59 Wh. Prosentandel: 78,98% Runde 3 målt: 7,67 Wh. Prosentandel: 79,75%
  • Linocell 5200: 2686 mAh + 2691 mAh + 2838 mAh
  • Ladet Huawei P10 Lite til 97% Maks A: 0,95A. Maks V: 4,88V Hevdet Wh: 19,24 Wh. Runde 1 målt: 13,10Wh. Prosentandel: 68,12% Runde 2 målt: 13,13 Wh. Prosentandel: 68,25% Runde 3 målt: 13,84 Wh. Prosentandel: 71,98%
  • Goji 3350: 1877 mAh + 1905 mAh + 1864 mAh
  • Ladet Huawei P10 Lite til 67% Maks A: 0,99. Maks V: 4,94V. Hevdet Wh: 12,06Wh. Runde 1 målt: 9,27 Wh. Prosentandel: 76,88% Runde 2 målt: 9,41 Wh. Prosentandel: 78,03% Runde 3 målt: 9,20 Wh. Prosentandel: 76,35%
  • TP-Link 3350: 1928 mAh + 1915 mAh + 2057 mAh
  • ladet Huawei P10 Lite til 67% Maks A: 0,93A. Maks V: 5,20V Hevdet Wh: 12,06Wh Runde 1 målt: 10,02 Wh. Prosentandel: 83,13% Runde 2 målt: 9,95 Wh. Prosentandel: 82,57% Runde 3 målt: 10,69 Wh. Prosentandel: 88,69%
  • Clas Ohslon 3350: 1872 mAh + 1784 mAh + 1857 mAh
  • Ladet Huawei P10 Lite til 65% Maks A: 0,87 A. Maks V: 5,02V Hevdet Wh: 12,06 Wh. Runde 1 målt: 9,39. Prosentandel: 77,92% Runde 2 målt: 8,95. Prosentandel: 74,25% Runde 3 målt: 9,32. Prosentandel: 77,29%
  • Goji 6700: 4081mAh + 3856 mAh + 4044 mAh
  • Ladet Huawei P10 Lite til 100% Maks A: 1,23A. Maks V: 4,87V Hevdet Wh: 24,12 Wh Runde 1 målt: 19,87Wh. Prosentandel: 82,39% Runde 2 målt: 18,77 Wh. Prosentandel: 77,85% Runde 3 målt: 19,59 Wh. Prosentandel: 81,65%
  • TP-Link 6700: 3919 mAh + 3841 mAh + 3852
  • Ladet Huawei P10 Lite til 100% Maks A: 0,95 A. Maks V: 5,18V Hevdet Wh: 24,12 Wh Runde 1 målt: 20,30 Wh. Prosentandel: 84,16% Runde 2 målt: 19,89 Wh. Prosentandel: 82,48% Runde 3 målt: 19,95 Wh. Prosentandel: 82,72%
  • Clas Ohlson 6700: 4024 mAh + 4103 mAh + 4113
  • Ladet Huawei P10 Lite til 100% Maks A: 0,87A. Maks V: 4,88V Hevdet Wh: 24,12 Wh Runde 1 målt: 19,63 Wh Prosentandel: 81,41% Runde 2 målt: 20,02 Wh. Prosentandel: 83,01% Runde 3 målt: 20,07 Wh. Prosentandel: 83,21%
  • Eletra Power Bank 5000: 3006 mAh + 3022 mAh + 2957 mAh
  • Ladet Huawei P10 Lite til 100% Maks A: 0,93A. Maks V: 4,98V Hevdet Wh: 18,50 Wh Runde 1 målt: 14,96 Wh Prosentandel: 80,86% Runde 2 målt: 15,04 Wh. Prosentandel: 81,29% Runde 3 målt: 14,72 Wh. Prosentandel: 79,56%

Vil du sammenligne?

Velg produktene du er interessert i og se hvordan de skiller seg.

8.5 / 10TP-Link TL-PBG6700
TP-Link TL-PBG6700
8 / 10Clas Ohlson Powerbank 6700 mAh
Clas Ohlson Powerbank 6700 mAh
7.5 / 10TP-Link TL-PBG3350
TP-Link TL-PBG3350
7 / 10Clas Ohlson Powerbank 3350 mAh
Clas Ohlson Powerbank 3350 mAh
6.5 / 10Goji 3350mAh
Goji 3350mAh
6 / 10Goji 6700 mAh
Goji 6700 mAh
5.5 / 10Linocell 1X Powerbank 2600 mAh
Linocell 1X Powerbank 2600 mAh
5 / 10Eletra Powerbank 5000mAh
Eletra Powerbank 5000mAh
4.5 / 10Linocell 2X Powerbank 5200 mAh
Linocell 2X Powerbank 5200 mAh
2.5 / 10Eletra Powerbank 2000mAh
Eletra Powerbank 2000mAh
annonse
Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.Les mer her