Til hovedinnhold

Torsdag: Dette er Black Week-tilbudene du bør slå til på

Black Friday-salget har allerede startet, selv om Black Friday egentlig ikke begynner før på fredag. Men ikke alle tilbudene er like gode, og vi vet allerede at ikke alle produkter er like gode.

I 2014 oppdaget vi for eksempel at 1 av 4 Black Friday-tilbud var dyrere enn før...

Derfor har vi i Tek.no-redaksjonen tatt en sjekk på dagens tilbud, og sett på hvilke vi hadde slått til på – basert på både pris, testresultat og generell erfaring på markedet.

Vi gjennomfører denne sjekken daglig i uken som kommer, så følg med på oppdateringer hver dag.

Saken oppdateres fortløpende i løpet av dagen.

Dette er de beste tilbudene torsdag 23. november

Ubiquiti AmpliFi HD: Supermesh til superpris

Pris ved lansering: 4695 kroner
Normalpris: 4195 kroner
Pris nå: 3399 kroner

Aldri hørt om mesh-nettverk? Kort fortalt er det systemer som bruker flere enheter for å gi deg prikkfritt wifi hjemme – spesielt gunstig om du har et krøkkete utformet hjem hvor wifi-signalene fra den ene ruteren sliter med å rekke overalt.

Slik har prisen på Ubiquiti AmpliFi HD utviklet seg.

Da vi samletestet systemer for mesh-nettverk tidligere i år, var det Ubiquiti AmpliFi HD som stakk av med seieren. Dette systemet byr på et svært brukervennlig oppsett og administrasjon, i tillegg til svært god dekning og hastigheter.

Minuset er at de to satellittene er av typen som plugges rett i strømkontakten, og derfor ikke har noen ethernet-utganger. Samtidig har hovedruteren hele fire ethernet-kontakter, og vi gjetter at det er her du trenger flest.

Uansett en god deal på et svært godt system.

Jabra Elite Sport: Helt trådløse øreplugger til trening og hverdags

Pris ved lansering: 2490 kroner
Normalpris: 2490 kroner (har hatt kampanjer på 1990 kr)
Pris nå: 1490 kroner

Jabras helt trådløse øreplugger Elite Sport byr på en god kombinasjon av lydkvalitet, passform og funksjonalitet, og årets modell har i tillegg fått 50 prosent bedre batterilevetid enn første utgave. Det gjør at de skal holde 4,5 timer på en lading, i tillegg til at du kan lade dem ytterligere to ganger fra etuiet.

Slik har prisen på Jabra Elite Sport utviklet seg.

Lyden er som nevnt god, om enn litt i overkant bassfokusert for enkelte, og du får dessuten pulsmåling og treningsfunksjoner på kjøpet, attpåtil med en relativt god app. Ikke en dårlig deal, og spesielt ikke til dagens pris. Bare pass på at du faktisk får 2017-modellen med ekstra batteritid.

HP Envy 13: Luksus-PC på budsjett

Pris ved lansering: 7000 kroner
Normalpris: 7- 8000 kroner
Pris nå: 6500 kroner

– Det er tydelig at HP i de siste par årene har lagt seg i sæla for å kombinere god ytelse med smakfull design – og det har de etter vår mening klart til gagns med HP Envy 13, skriver vi i vår test av HP Envy 13.

Vi finner knapt noen svakheter ved denne maskinen: Den har en jevnt over god prosessor- og grafikkytelse med lekker, smart design som skiller seg positivt ut – til en pris vi mener ikke er så altfor uoverkommelig, skrev vi også. Særlig gjelder dette nå, som maskinen er satt ned med enda 500 kroner i forhold til da vi testet den fordi en nyere og sprekere modell akkurat har kommet.

Tastene på det gullfargede tastaturet er dype og gode å taste på. Pekeplaten er også presis og god i bruk. Attpåtil er skjermen lyssterk og har god fargegjengivelse, og rammene rundt er smale, noe som gir et ekslusivt inntrykk. Maskinen støyer ikke i det hele tatt og til forskjell fra Pavilion-serien byr Envy på et skall av aluminium.

I vår test målte vi maskinen til 12 timer batteridriftstid under videoavspilling, så denne holder en helt skoledag uten påfyll.

B&O Play BeoPlay E8: Helt trådløs nykommer

Pris ved lansering: 3000 kroner
Normalpris: Rundt 3000 kroner
Pris nå: 2700 kroner

Vi tar vanligvis ikke med produkter som kun har 10 prosent avslag, men det stiller seg litt annerledes når produktet er kliss ferskt, som disse utmerkede helt trådløse ørepluggene fra danske Bang & Olufsens Play-avdeling. Det er faktisk bare rundt en måned siden de kom på markedet.

Slik har prisen på B&O Play BeoPlay E8 utviklet seg.

Vi klaget litt over prisen i testen av disse, og med dagens avslag blir i hvert fall tilstandene bedre - selv om dette stadig ikke er billige øreplugger. Når det kommer til lyden og brukerkomforten derimot har vi lite å klage over. De kan bli ørlite grann spisse i diskanten, men ellers får du to av de mest velspillende helt trådløse øreproppene vi vet om i BeoPlay E8. De er et godt valg uansett, men spesielt i dag.

Slik har prisen på Neato Botvac Connected utviklet seg.

Neato Botvac Connected: En god robotstøvsuger til en ekstra hyggelig pris

Pris ved lansering: 6899 kroner
Normalpris: 6099- 6490 kroner
Pris nå: 5490 kroner

I løpet av de to siste årene har vi gjennomført to store robotstøvsugertester, og i begge testene har Neato Botvac Connected kommet godt ut. Den gjør en god rengjøringsjobb, er kjempelett å bruke via Neatos mobilapp, og er helt i toppsjiktet når det kommer til navigering. Den setter seg sjeldent fast, kommer seg over dørterskler, og finner (nesten) alltid veien tilbake til laderen sin.

For en robotstøvsuger, som du helst vil ha gående mens du er ute av hjemmet, er navigasjon kritisk, og det er også blant Neatos aller største styrker.

Vi har aldri sett Neatos toppmodell til såpass lav pris før, så her er det bare å slå til hvis du er ute etter en god robotstøvsuger og ikke vil ut med 10 000 kroner...

Slik har prisen på Marshall Stanmore utviklet seg.

Marshall Stanmore: En høyttaler med mye god lyd

Pris ved lansering: 3478 kroner
Normalpris: 2490 kroner
Pris nå: 1795 kroner

Marshall har de siste årene levert en haug av gode bluetooth-høyttalere som stort sett kan beskrives på samme måte: De ser kule ut, leverer knallgod lyd og kan spille høyere enn stort sett alle andre konkurrenter.

Ganske nylig testet vi den mest avanserte Marshall Stanmore-varianten med multirom-støtte, og den leverte nøyaktig som forventet: Mye godlyd og et pent design.

Selv om vi ikke har testet nøyaktig denne modellen er vi rimelig sikre på at høyttalerelementene er det samme her som i multiromsutgaven. Den største forskjellen er nok at du går glipp av de kule justeringsknottene på toppen, som lyser opp i den dyreste utgaven.

Slik har prisen på Huawei Honor 9 utviklet seg.

Huawei Honor 9: En veldig interessant modell nå som prisen har gått ned

Pris ved lansering: 4669 kroner
Normalpris: 4250 kroner
Pris nå: 3790 kroner

Huawei Honor 9 falt litt mellom to stoler da vi testet den. Det er en kjempegod mobil, og det var definitivt en oppgradering fra fjorårets Honor 8, men den var priset såpass høyt at det ikke var en klar anbefaling.

Men det var da mobilen kostet nærmere 5000 kroner, og i dag er den tilgjengelig for bare 3790 kroner. Da blir det plutselig en svært prisgunstig mobil som kan by på både god ytelse, ålreit kamera, minnekortplass og til og med en IR-fjernkontroll.

Sony MDR-1000X: En av fjorårets beste støydempende hodetelefoner

Pris ved lansering: 4290 kroner
Normalpris: 2490 - 2690 kroner de siste månedene
Pris nå: 2222 kroner

Er du på jakt etter et godt trådløst hodesett med aktiv støykansellering, er denne modellen fra Sony en av de aller beste på markedet. Nå har de kommet ut med en ny versjon av dette hodesettet, og det betyr at du kan gjøre et godt kjøp på den utgående varianten.

Slik har prisen på Sony MDR-1000X utviklet seg.

Her får du som nevnt en av de aller beste støykanselleringene på markedet kombinert med en lydkvalitet som overgår for eksempel Bose sine QC35. Samtidig har klokkene god passform og kan brukes rundt 20 timer før du trenger å lade dem opp.

Slik har prisen på Logitech G502 Proteus Spectrum utviklet seg.

Logitech G502 Proteus Spectrum: En av de beste trådmusene til spill

Pris ved lansering: 995 kroner
Normalpris: 599 - 399 kroner
Pris nå: 349 kroner

Er du på jakt etter en tradisjonell spillmus med tråd, er dette alternativet fra Logitech en god kandidat. Her får du en mus som har meget god ergonomi kombinert med en programvare som lar deg holde full kontroll over knappene du har til rådighet.

Dette er først og fremst en mus som er myntet på deg som aktiv spiller, men den kan også brukes til kontorarbeid og annet.

Bryggesett: Rekordlave priser, men vi har ikke testet

Grainfather Connected:

Pris ved lansering: 7999 kroner
Normalpris: 7999 kroner
Pris nå: 6750 kroner

Beer Brew 30 Automatic:

Pris ved lansering: 6990 kroner
Normalpris: 6990 kroner
Pris nå: 4890 kroner

På Tek.no har vi bare skrevet om ett bryggesett før, og det var det virkelige feinschmecker-settet fra Speidel (Ekstra). Men selv om vi aldri har satt karakter på noe bryggesett enda, vet vi likevel en ting eller to om ølbrygging. Og vi vet også at verken Grainfather Connected, eller Beer Brew Automatic, har vært såpass lavt priset før.

Begge to er gode startsett for deg som har lyst til å prøve deg på brygging. Uavhengig av pris er Grainfather Connected det beste valget, spesielt hvis du har tenkt til å brygge alene. Den byr på app-styring, et helt lukket system (slik at du ikke trenger å være redd for kontaminering), og et maltrør som kan løftes opp og festes av bare én person.

BeerBrew 30 Automatic byr på sin side på en lavere pris, smart temperaturstyring, og en veldig enkel bryggeprosess. Den kommer også i en 60-liters-utgave (som også er på tilbud), i tilfelle du vil brygge mye øl.

Asus GeForce GTX 1060 3GB Dual OC: Utrolig mye grafikkrefter for penga

Pris ved lansering: 2490 kroner
Normalpris: 2200 - 2400 kroner
Pris nå: 1795 kroner

Grafikkortet er det absolutt viktgiste komponentet i PC-en for deg som spiller og et GTX 1060 3GB til 1700 kroner må sies å være et godt kjøp. Kortet skilter med en ytelse som ligger tett opptil konkurrentens mye dyrere RX 580. Fra GTX 1060 3GB kan du forvente å drive de nyeste spillene på maks grafikkinnstillinger i over 60 bilder i sekundet i Full HD-oppløsning. Om du har en mer høyoppløst 1440p-skjerm kan du også få gode resultater og en jevn bildeoppdatering på rundt 60 bilder i sekundet med ganske høye grafikkinnstillinger.

I dag har Power tilbud på Asus’ versjon av kortet. Dette kommer med en bedre kjøleløsning enn Nvidias egen Founders Edition slik at du får lavere temperaturer, noe høyere ytelse og ikke minst mindre støy når du spiller.

GTX 1060 støtter G-Sync, som gir deg et silkemykt bilde uten riving om du parer det med en kompatibel G-Sync-skjerm.

Klikk her for å se tidligere tilbud

Dette er de beste tilbudene onsdag 22. november

Google Wifi 3-pakk: Mesh til folket

Pris ved lansering: 3590 kroner
Pris nå: 2490 kroner

Pris ved lansering: 3590 kroner
Normalpris: Rundt 3600 kroner, har såvidt vært under 3000 kroner
Pris nå: 2490 kroner

Google var seint til mesh-bordet i Norge, men skal vi tro interessen fra kolleger her i VG-bygget var Googles inntreden etterlengtet. Om du ikke er kjent med begrepet er mesh-nettverk et system med flere små bokser som plasseres rundt om i huset og snakker sammen for å gi deg et sømløst nett med langt bedre dekning enn én enkeltruter kan gi.

Bilde: Prisguiden

Google Wifi har ikke den heftigste ytelsen, men kompenserer ved å være svært enkelt å bruke og sette opp - og sannsynligvis vil du merke stor forskjell fra systemet du har i dag.

Med tanke på at systemet nettopp er lansert i Norge, er det i og for seg også litt overraskende at det allerede nå er å finne på tilbud. En trepakk skal kunne dekke et par-tre hundre kvadratmeter, litt avhengig av materialer og utforming på boligen.

(Prisen gjelder fra klokka 10)

Apple TV 4K: Apples nyeste strømmeboks

Pris ved lansering: 1900 kroner
Normalpris: Rundt 1800-1900 kroner
Pris nå: 1337 kroner

Apple TV ble ny for et par år siden, og fikk endelig appstøtte. Med det ble den i praksis en liten altmuligmaskin, som kan være både spillkonsoll, strømmeboks og «lett-PC» i stua. Men mange klaget på fraværet av 4K-støtte.

Bilde: Prisguiden

I år kom endelig Apple til torgs med en ny boks som har både 4K-støtte og HDR-muligheter. Den har også vesentlig kraftigere innmat, slik at den kan gjøre enda bedre tjeneste til tunge spill og apper. Kjøper du en app på iPhonen din vil du ofte kunne laste ned Apple TV-versjonen gratis. Til startpris på 1900 kroner er boksen allerede ganske prisgunstig med tanke på hva den kan gjøre. Til 1337 kroner (!) er det bare å si løp og kjøp.

Tilstrekkelig mange har løpt og kjøpt til at Komplett nå er tomme for Apple TV til denne prisen.

Samsung Galaxy S8+: Samsung-flaggskip for store hender

Pris ved lansering: 8500 kroner
Normalpris: Rundt 7000 kroner
Pris nå: 5999 kroner

Da Samsung slapp sin Galaxy S8 og S8+ i våres ble de møtt med stående ovasjoner fra både mobilkjøpere og teknopressen. Den tar med seg alle de gode egenskapene fra Galaxy S7 og legger til en fabelaktig heldekkende skjerm oppå det hele.

Bilde: Prisguiden

Menymessig har det også kommet forenklinger til og designen er mer gjennomført enn noen gang fra Samsung. Hvis den fikk noe kritikk innledningsvis handlet det om prisen, men til 6000 kroner begynner dette å bli solid verdi for pengene. Plus-modellen som er på tilbud i dag har forøvrig det største batteriet av noen av Galaxy 8-modellene - til og med større enn det du finner i Note 8.

NB! Komplett.no kjører i dag ekstra avslag på Galaxy S8+ om den kjøpes med Komplett Mobil-abonnement. Telefonen er helt uten operatørlås. Disse abonnementene har gjort det til en vane å komme svært godt ut i våre abonnementsoversikter. Har du Komplett Mobil fra før kan du fortsatt benytte deg av tilbudet. Da får du telefonen til 5300 kroner.

Acer Predator XB271HA: Super spillskjerm

Pris ved lansering: 5000 kroner
Normalpris: 5000 kroner
Pris nå: 4000 kroner

Acer har fra før av stått for en av våre favoritter på skjermfronten, Predator XB271HU, med Nvidia G-Sync. Den skjermen er fortsatt kraftig nedsatt, men hvis ikke 1440p-oppløsning er så viktig kan varianten med full-HD-oppløsning være aktuell. Vi har ikke testet akkurat denne utgaven av XB271, men det er sannsynlig at den har mange av kvalitetene til felles med storebror, som vi vet er en utmerket spillpartner.

Bilde: Prisguiden

Skjermen har en oppløsning på 1920 x 1080 piksler, men klarer å dytte ut 144 bilder i sekundet. Noe som gir et svært jevnt bilde når det går aller mest hektisk for seg i spillene dine.

Sony Xperia XZ1 Compact: Liten og lynrask

Pris ved lansering: 5500 kroner
Normalpris: 5500 kroner - har vært på tilbud til 5000
Pris nå: 4000 kroner

Compact-serien fra Sony pleide å være den enkleste måten å få maksimal ytelse uten at telefonen ble altfor stor eller dyr. Et lite avbrudd i dette fikk vi med Xperia X Compact i fjor, men med XZ1 Compact er kraftpluggen tilbake der den skal være.

Bilde: Prisguiden

Her får du aller siste teknologi på innsiden, og en flott og vanntett telefon med 4,7 tommers skjerm på utsiden. Telefonen har nyeste utgave av Android og er i det hele tatt en fryd å bruke. Vi regner med rammeløse design vil kunne gjøre Compact-modeller og konkurrenter enda mindre med tiden, men vil du ha en kompakt, rask og billig telefon akkurat nå, er dette ett av fasitsvarene. Telefonen er dessuten vanntett og har et meget bra kamera.

Samsung Galaxy S7: Gode bilder i mørket

Pris ved lansering: 7300 kroner
Normalpris: Fra 4300 til 4600 kroner
Pris nå: 3800 kroner

Galaxy S7 gjorde vei i mobilmarkedet da den kom. Som en av de første telefonene med nyskapende og tett glassdesign så den heftig ut, og den var første kameramobil på markedet med Canons Dual Pixel-teknologi. Det gjorde den ekstremt god til å ta bilder når det ble litt mørkt, og selve kamerabrikken som ble brukt i S7 blir i dag brukte i mange ulike telefoner, inkludert oppfølgeren Galaxy S8.

Slik har prisen på Samsung Galaxy S7 utviklet seg.

Ved å synke gradvis i pris har også Galaxy S7 vært en god deal for deg som ønsker en toppmodell uten å betale for mye. Denne har hoppet mye i pris, men i dag gjør den et ekstra byks ned til 3800 kroner, og begynner plutselig å konkurrere med telefoner som er laget for å være rimelige i utgangspunktet.

Samsung Galaxy A5: Billig og tett

Pris ved lansering: 4000 kroner
Normalpris: Rundt 3200
Pris nå: 2600 kroner

Galaxy A5 gjorde det helt greit i vår test tidligere i år. Den har en god skjerm, ålreit brukeropplevelse - og viktigst av alt - den hermer etter gamle storebror Galaxy S7 i design og vanntetting.

Bilde: Prisguiden

Stort rimeligere enn dette er det vanskelig å finne en tett glasstelefon. I hvert fall hvis den skal være god å bruke. Vi ga ikke telefonen toppskår da den var innom, men til denne prisen hadde den antakeligvis fått det. Dette er også en forholdsvis kompakt telefon å holde, ettersom AMOLED-skjermen ikke er større enn 5,2 tommer.

NB! Komplett.no kjører i dag ekstra avslag på Galaxy A5 om den kjøpes med Komplett Mobil-abonnement. Telefonen er helt uten operatørlås. Disse abonnementene har gjort det til en vane å komme svært godt ut i våre abonnementsoversikter. Har du Komplett Mobil fra før kan du fortsatt benytte deg av tilbudet. Da får du telefonen til 2000 kroner.

Steelseries Siberia 840: Kjempeavslag på spillhodetelefoner

Pris ved lansering: 3000 kroner
Normalpris: Hopper rundt 2500-3000 kroner
Pris nå: 1499 kroner

Disse spillhodetelefonene har vi ikke testet, men lillebror Siberia 800, som fortsatt er på knalltilbud den også, innfridde i vår test. Dette er modellen over den største modellen i serien vi har testet, men med dagens pris er det faktisk betydelig billigere enn lillebror var da vi testet.

Bilde: Prisguiden

Dermed har vi all grunn til å tro at dette er et knallkjøp. Hodetelefonen kan brukes både med vanlig trådløstilkobling som følger med, og Bluetooth om du ikke vil trekke rundt på kontrollboksen i tillegg. Også her får du surround i hodetelefonene og uttrekkbar mikrofon. Det følger med to batterier i esken så du kjapt kan bytte når det går tomt for strøm, og hodetelefonene støtter de fleste av de aktuelle spillkonsollene ved siden av PC-er og andre typer ting.

Polar M600: Funksjonsrik treningsklokke

Pris ved lansering: 3499 kroner
Normalpris: 2290 kroner
Pris nå: 1990 kroner

Sitter du med tanker om å komme i dag med trening, er denne klokken fra Polar et godt alternativ. Her får du en klokke som er enkel å bruke, med pulsmåling direkte på håndleddet. Samtidig tåler den en støyt, og er vanntett.

Bilde: Prisguiden

I tillegg er dette også en smartklokke for deg som vil ha hendige programmer og funksjoner knyttet mot smarttelefonen din. Her får du også en god fargeskjerm og ikke minst god batteritid.

AMD Ryzen 1800X: Uvanlig stort prisfall på CPU

Pris ved lansering: 5400 kroner
Normalpris: Ca. 3800 kroner
Pris nå: 3200 kroner

AMD skapte stor furore da de kom susende inn på markedet med sine Ryzen-prosessorer tidligere i år.

Slik har prisen på Ryzen 1800x utviklet seg. Bilde: Prisguiden

Siden den gang har flere modeller gått godt ned i pris, og nå har visse modeller sunket med ytterligere 20 prosent – noe som ikke akkurat er dagligdags med prosessorer.

God flerkjernet ytelse har aldri vært rimeligere enn dette. Vi hadde uten tvil gått for toppmodellen, Ryzen 1800X, men hvis du har planer om å overlokke uansett kan lillebror Ryzen 1700 være et rimeligere alternativ.

AMD Threadripper 1950X: Råtass for krevende brukere

Pris ved lansering: 10 200 kroner
Normalpris: Fra 9000 til 10 000 kroner
Pris nå: 8000 kroner

Hvis du har spesielt store behov for å tygge mye data, er AMD Ryzen Threadripper noe av det heftigste du kan ha under prosessorkjøleren din.

Nå er prisen rekordlav også.

Slik har prisen på Ryzen Threadripper 1950X utviklet seg. Bilde: Prisguiden

AMDs flaggskipmodell 1950X med seksten kjerner er for deg som vil ha det så heftig som mulig, mens den tolvkjernede 1920X med omtrent tilsvarende prisfall heller ikke kan kalles noen sinke.

Slik har prisen på Fitbit Blaze utviklet seg.

FitBit Blaze: Super treningsklokke til lavpris

Pris ved lansering: 2350 kroner
Normalpris: 1700 kroner
Pris nå: 999 kroner

Treningsarmbånd har vært i vinden en stund, men de fleste av dem ser nokså kjedelige ut. Det finnes imidlertid noen få som faktisk ser ut som og kan brukes som vanlige armbåndsur. FitBit Blaze er en av disse.

Her får du alle FitBits kjente funksjoner, inkludert appen som gir deg oversikt over alle dine viktige helsedata. Du kan bytte ut reimer og slipper dermed å tenke på at reimfestene kan ødelegges, noe eldre FitBit-enheter har slitt litt med. Ellers utmerker Blaze seg med en super skjerm og svært god batteritid.

Dette er de beste tilbudene tirsdag 21. november

Slik har prisen på Fitbit Blaze utviklet seg.

FitBit Blaze: Super treningsklokke til lavpris

Pris ved lansering: 2350 kroner
Normalpris: 1700 kroner
Pris nå: 999 kroner

Treningsarmbånd har vært i vinden en stund, men de fleste av dem ser nokså kjedelige ut. Det finnes imidlertid noen få som faktisk ser ut som og kan brukes som vanlige armbåndsur. FitBit Blaze er en av disse.

Her får du alle FitBits kjente funksjoner, inkludert appen som gir deg oversikt over alle dine viktige helsedata. Du kan bytte ut reimer og slipper dermed å tenke på at reimfestene kan ødelegges, noe eldre FitBit-enheter har slitt litt med. Ellers utmerker Blaze seg med en super skjerm og svært god batteritid.

Steelseries Siberia 800: Et godt trådløst headset til spilling

Pris ved lansering: 3290 kroner
Normalpris: 1690 kroner
Pris nå: 1399 kroner

Vi testet disse hodetelefonene allerede i 2014, men da under et annet navn: Steelseries H Wireless. Produktet ser imidlertid identisk ut, og selv om det er en god stund siden står vi fortsatt inne for at hodetelefonene låter godt, sitter bra på hodet og gir fra seg en god kvalitetsfølelse.

Enten du liker det eller ei er det ingen måte å kontrollere hodetelefonene, eller lydbildet dens, via programvare. Alt gjøres via en liten boks du kobler til PC-en, som også fungerer som en liten ladestasjon for ekstrabatteriet som følger med. Ekstrabatteriet setter vi veldig pris på, ettersom du aldri trenger å koble til en ladekabel til hodetelefonene – du bare «hot swapper» batteriene.

Til 1400 kroner hos Komplett er dette ikke akkurat et ekstremt tilbud, men helt godkjent.

Slik har prisen på Acer Predator XB271HU utviklet seg.

Acer Predator XB271HU: Den ultimate skjermen for spillere

Pris ved lansering: 8490 kroner
Normalpris: 7490 kroner
Pris nå: 5949 kroner

Skal du ha deg en bunnsolid 27-tommers skjerm til spilling må du regne med å punge ut, og startprisen på denne skjermen var på hele 8500 kroner. I dag selges den for under 6000 kroner, og med tanke på at dette er blant våre favoritter spillskjermer er dette en tilbud du absolutt bør vurdere.

Skjermen har en oppløsning på 2560 x 1440 (altså ikke 4K), men klarer å dytte ut hele 165 bilder i sekundet. Med så mange bilder i sekundet hadde du nok uansett ikke klart å ha en 4K-oppløsning uansett.

Jabra Elite Sport: Helt trådløse øreplugger til trening og hverdags

Pris ved lansering: 2490 kroner
Normalpris: 2490 kroner (har hatt kampanjer på 1990 kr)
Pris nå: 1490 kroner

Jabras helt trådløse øreplugger Elite Sport byr på en god kombinasjon av lydkvalitet, passform og funksjonalitet, og årets modell har i tillegg fått 50 prosent bedre batterilevetid enn første utgave. Det gjør at de skal holde 4,5 timer på en lading, i tillegg til at du kan lade dem ytterligere to ganger fra etuiet.

Slik har prisen på Jabra Elite Sport utviklet seg.

Lyden er som nevnt god, om enn litt i overkant bassfokusert for enkelte, og du får dessuten pulsmåling og treningsfunksjoner på kjøpet, attpåtil med en relativt god app. Ikke en dårlig deal, og spesielt ikke til dagens pris. Bare pass på at du faktisk får 2017-modellen med ekstra batteritid.

Tilbudet gjelder kun fra klokka 10:00.

Sony MDR-1000X: En av fjorårets beste støydempende hodetelefoner

Pris ved lansering: 4290 kroner
Normalpris: 2490 - 2690 kroner de siste månedene
Pris nå: 2222 kroner

Er du på jakt etter et godt trådløst hodesett med aktiv støykansellering, er denne modellen fra Sony en av de aller beste på markedet. Nå har de kommet ut med en ny versjon av dette hodesettet, og det betyr at du kan gjøre et godt kjøp på den utgående varianten.

Slik har prisen på Sony MDR-1000X utviklet seg.

Her får du som nevnt en av de aller beste støykanselleringene på markedet kombinert med en lydkvalitet som overgår for eksempel Bose sine QC35. Samtidig har klokkene god passform og kan brukes rundt 20 timer før du trenger å lade dem opp.

Slik har prisen på Asus RT-AC87U utviklet seg.

Asus RT-AC87U: Rask og god ac-ruter

Pris ved lansering: 2490 kroner
Normalpris: 1899 - 1500 kroner
Pris nå: 1290 kroner

Asus har for vane å lage bunnsolide enheter når det kommer til rutere, og denne modellen er intet unntak. Har du en aldrende enhet hjemme er dette en god oppgradering om du vil få fart på nettverket ditt uten at det koster altfor mye penger.

Denne ruteren har blant annet støtte for 802.11ac, som gjør at du får en raskere overføring av data enn om du har en ruter av litt eldre dato. Dessuten er dette en enkel ruter å sette opp, der menyene er oversiktlige og gode. Skal du ha god dekning i et enormt hus, eller i en vanskelig, avlang leilighet, bør du heller kikke på meshrutere.

Slik har prisen på Logitech G502 Proteus Spectrum utviklet seg.

Logitech G502 Proteus Spectrum: En av de beste trådmusene til spill

Pris ved lansering: 995 kroner
Normalpris: 599 - 399 kroner
Pris nå: 349 kroner

Er du på jakt etter en tradisjonell spillmus med tråd, er dette alternativet fra Logitech en god kandidat. Her får du en mus som har meget god ergonomi kombinert med en programvare som lar deg holde full kontroll over knappene du har til rådighet.

Dette er først og fremst en mus som er myntet på deg som aktiv spiller, men den kan også brukes til kontorarbeid og annet.

Slik har prisen på JBL Reflect Mini BT utviklet seg.

JBL Reflect Mini BT: Problemfri trådløs lyd

Pris ved lansering: 999 kroner
Normalpris: 989 kroner
Pris nå: 444 kroner

Om du ikke vil tømme lommeboka helt for trådløs lyd, er disse fra JBL et godt valg. De sitter som støpt i ørene, tåler svette og har refleks på ledningen som gjør deg synlig i mørket.

Lyden er god, spesielt til denne prisen. De er velbalanserte og har plenty med oppløsning i toppen - nesten så mye at de kan føles litt skarpe på enkelte låter. De mangler samtidig litt av luftigheten og varmen til dyrere elementer, men batteritiden på åtte timer er god.

Enten du skal ha øreplugger til trening eller bare trådløse øreplugger: JBL Reflect Mini BT løser oppgaven utmerket, og det uten å ruinere deg.

Slik har prisen på Marshall Stanmore utviklet seg.

Marshall Stanmore: En høyttaler med mye god lyd

Pris ved lansering: 3478 kroner
Normalpris: 2490 kroner
Pris nå: 1795 kroner

Marshall har de siste årene levert en haug av gode bluetooth-høyttalere som stort sett kan beskrives på samme måte: De ser kule ut, leverer knallgod lyd og kan spille høyere enn stort sett alle andre konkurrenter.

Ganske nylig testet vi den mest avanserte Marshall Stanmore-varianten med multirom-støtte, og den leverte nøyaktig som forventet: Mye godlyd og et pent design.

Selv om vi ikke har testet nøyaktig denne modellen er vi rimelig sikre på at høyttalerelementene er det samme her som i multiromsutgaven. Den største forskjellen er nok at du går glipp av de kule justeringsknottene på toppen, som lyser opp i den dyreste utgaven.

Netgear Nighthawk X6 (R8000): Et beist av en ruter

Pris ved lansering: 2890 kroner
Normalpris: 2150 - 2500 kroner
Pris nå: 1490 kroner

Netgear Nighthawk X6 er en lynkjapp nettverksruter med god rekkevidde. Ruteren er utstyrt med et vell av funksjoner – men uten at det går på bekostning av brukervennligheten.

Slik har prisen på Netgear Nighthawk utviklet seg.

Til 1500 kroner er den nede på nesten 50 prosent av prisen da vi testet den, og den bør gi deg solid og stabil ytelse i hjemmet. Men som vi nevnte tidligere også: Skal du ha god dekning i et enormt hus, eller i en vanskelig, avlang leilighet, bør du heller kikke på meshrutere.

Slik har prisen på Huawei Honor 9 utviklet seg.

Huawei Honor 9: En veldig interessant modell nå som prisen har gått ned

Pris ved lansering: 4669 kroner
Normalpris: 4250 kroner
Pris nå: 3790 kroner

Huawei Honor 9 falt litt mellom to stoler da vi testet den. Det er en kjempegod mobil, og det var definitivt en oppgradering fra fjorårets Honor 8, men den var priset såpass høyt at det ikke var en klar anbefaling.

Men det var da mobilen kostet nærmere 5000 kroner, og i dag er den tilgjengelig for bare 3790 kroner. Da blir det plutselig en svært prisgunstig mobil som kan by på både god ytelse, ålreit kamera, minnekortplass og til og med en IR-fjernkontroll.

Electrolux EKM6000: Kaker til jul

Pris ved lansering: 5000 kroner
Normalpris: Fra 3300 til 4200 kroner
Pris nå: 2640 kroner

Vi skriver ikke så mye om kjøkkenelektronikk her på Tek, men innimellom sveiper samletestene våre innom. Og én av maskinene som gjorde det skarpest da vi testet kjøkkenmaskiner er Electrolux EKM6000. Den ligger vanligvis et sted mellom 3300 og 4200 kroner, men i dag kan den kjøpes for 2640 kroner på sokkelesten.

Denne maskinen er god å bruke, har innebygget timer og kommer med svært uvanlig design. I vår test mente vi at den kanskje kunne vært litt kraftigere til prisen, uten å ha andre nevneverdige ting å trekke for. Men når prisen nå er på drøyt det halve av lanseringspris og rundt 1600 kroner lavere enn vanlig pris da vi testet den, gjenstår det ikke mye å klage over. Her får du masse kjøkkenhjelp for penga.

Dette er de beste tilbudene mandag 20. november

Samsung Galaxy S8: Toppmodell til rekordlav pris

Pris ved lansering: 7590 kroner
Normalpris: Ca. 6200 kroner
Pris nå: 4990 kroner

Da Samsung slapp sin Galaxy S8 i våres ble den møtt med stående ovasjoner fra både mobilkjøpere og teknopressen. Den tar med seg alle de gode egenskapene fra Galaxy S7 og legger til en fabelaktig heldekkende skjerm oppå det hele.

Slik har prisen på Samsung Galaxy S8 utviklet seg.

Menymessig har det også kommet forenklinger til og designen er mer gjennomført enn noen gang fra Samsung. Hvis den fikk noe kritikk innledningsvis handlet det om prisen, men til bare 5000 kroner er dette er kjempekupp.

Årets mobilkupp?

Vi fører opp en ekstra oppføring her i anledning Kompletts kjempetilbud på Galaxy S8. Kjøper du telefonen med ett av abonnementene de tilbyr, får du telefonen for 3800 kroner. Da har du hverken binding på abonnement eller lås på telefonen. Tilbudet gjelder også deg som har Komplett Mobil fra før. Disse abonnementene har gjort det ekstremt skarpt i våre månedlige abonnementsoversikter, så her flås du heller ikke på månedsprisen - hvis du blir værende. På dette tilbudet betaler du faktisk like lite for Galaxy S8 som du ville gjort for Galaxy S7 i posten under - og selv fjorårets toppmodell er historisk billig med samme prislapp. Noe å tenke på der, altså.

NB: Komplett ser ut til å være tomme for Galaxy S8.

Samsung Galaxy S7: Gode bilder i mørket

Pris ved lansering: 7300 kroner
Normalpris: Fra 4300 til 4600 kroner
Pris nå: 3800 kroner

Galaxy S7 gjorde vei i mobilmarkedet da den kom. Som en av de første telefonene med nyskapende og tett glassdesign så den heftig ut, og den var første kameramobil på markedet med Canons Dual Pixel-teknologi. Det gjorde den ekstremt god til å ta bilder når det ble litt mørkt, og selve kamerabrikken som ble brukt i S7 blir i dag brukte i mange ulike telefoner, inkludert oppfølgeren Galaxy S8.

Slik har prisen på Samsung Galaxy S7 utviklet seg.

Ved å synke gradvis i pris har også Galaxy S7 vært en god deal for deg som ønsker en toppmodell uten å betale for mye. Denne har hoppet mye i pris, men i dag gjør den et ekstra byks ned til 3800 kroner, og begynner plutselig å konkurrere med telefoner som er laget for å være rimelige i utgangspunktet.

Electrolux EKM6000: Kaker til jul

Pris ved lansering: 5000 kroner
Normalpris: Fra 3300 til 4200 kroner
Pris nå: 2640 kroner

Vi skriver ikke så mye om kjøkkenelektronikk her på Tek, men innimellom sveiper samletestene våre innom. Og én av maskinene som gjorde det skarpest da vi testet kjøkkenmaskiner er Electrolux EKM6000. Den ligger vanligvis et sted mellom 3300 og 4200 kroner, men i dag kan den kjøpes for 2640 kroner på sokkelesten.

Denne maskinen er god å bruke, har innebygget timer og kommer med svært uvanlig design. I vår test mente vi at den kanskje kunne vært litt kraftigere til prisen, uten å ha andre nevneverdige ting å trekke for. Men når prisen nå er på drøyt det halve av lanseringspris og rundt 1600 kroner lavere enn vanlig pris da vi testet den, gjenstår det ikke mye å klage over. Her får du masse kjøkkenhjelp for penga.

Huawei MateBook X 256 GB: Knallbra PC

Pris ved lansering: 13 000 kroner
Normalpris: 13 000 kroner
Pris nå: 10 000 kroner

– Det er kanskje den beste PC-en jeg har tatt i i år, smalt det fra vår PC-tester, Anders Smedsrud.

Slik har prisen på Huawei Matebook X utviklet seg.

Og dermed var det åpenbart at den nye tilbudsprisen på MateBook X måtte med i oversikten. Til vanlig koster Huaweis PC-debut 13 000 kroner, men i dag har prisen plutselig gått ned med 3000 av disse kronene. For det får du en særdeles pent utformet laptop med ålreit batteritid og meget bra tastatur.

Maskinen føles velbygget og solid i vanlig bruk, og den er også meget kompakt. Det eneste vi egentlig hadde å trekke den for var litt labert utvalg porter. Men hvis du kan leve med to USB-C-porter og en lydutgang som tilkoblingsmuligheter er dette ganske mye og god PC for pengene.

Slik har prisen på Fitbit Blaze utviklet seg.

FitBit Blaze: Super treningsklokke til lavpris

Pris ved lansering: 2350 kroner
Normalpris: 1700 kroner
Pris nå: 999 kroner

Treningsarmbånd har vært i vinden en stund, men de fleste av dem ser nokså kjedelige ut. Det finnes imidlertid noen få som faktisk ser ut som og kan brukes som vanlige armbåndsur. FitBit Blaze er en av disse.

Her får du alle FitBits kjente funksjoner, inkludert appen som gir deg oversikt over alle dine viktige helsedata. Du kan bytte ut reimer og slipper dermed å tenke på at reimfestene kan ødelegges, noe eldre FitBit-enheter har slitt litt med. Ellers utmerker Blaze seg med en super skjerm og svært god batteritid.

Apple iPhone 7 32 GB: iPhone på tilbud

Pris ved lansering: 7390 kroner
Normalpris: Ca. 6000 kroner
Pris nå: 4990 kroner

Det går forholdsvis lenge mellom hver gang iPhone-modeller er på tilbud, og hvis Apple-telefonene først er det er det som regel ikke så mye å spare. Prisen settes som regel ned en del idet en ny modell kommer på markedet, og telefonen koster rundt 1200 kroner mindre om du kjøper den rett hos Apple for tiden. Men Lefdal tar prisen enda et hakk ned og legger seg såvidt under 5000 kroner for fjorårets iPhone-utgave med 32 gigabyte lagring.

Slik har prisen på iPhone 7 utviklet seg.

Her får du en vanntet telefon, med knallbra brukeropplevelse og ett av de beste mobilkameraene på markedet. Den tette koblingen inn mot App Store og Apples tilbehørsunivers settes pris på av mange, mens atter andre misliker å bli «innestengt». Uansett får du særdeles mye iPhone for pengene om du handler denne i dag.

Beats Studio Wirless: Uten en tråd til 799

Pris ved lansering: 3100 kroner
Normalpris: Rundt 2200 kroner
Pris nå: 799 kroner

Hodetelefoner er alltid populære, og vi velger å ta med Beats Studio Wireless, selv om det er én av få trådløse hodetelefoner vi ikke har testet. Modellen er rett og slett litt gammel, ettersom den kom i 2014. Men ut fra vår kjennskap til andre Beats-modeller pleier disse sjelden å skuffe, selv om prisen ofte er litt høy.

Slik har prisen på Beats Studio Wireless utviklet seg.

Til 799 kroner er det masse å spare på akkurat denne modellen i dag - tidligere tilbud har vært nede i rundt 1300 kroner. Hvis du bare skal ha et rimelig trådløst sett hodetelefoner, og ikke har så mye mot at Beats-produktene gjerne trykker litt ekstra på bassen, er dette en sabla god deal akkurat i dag.

UE Wonderboom: En knallgod og kompakt høyttaler

Pris ved lansering: 990 kroner
Normalpris: Ca. 950 kroner
Pris nå: 749 kroner

Ultimate Ears Wonderboom – gir deg både god lyd, kule funksjoner og vanntetthet. I hvert fall så vanntett som du får Bluetooth-høyttalere. Den tåler at du holder den under vann i 30 minutter, noe vi ikke klarer å se for oss når du skulle trenge å gjøre. Kaster du den i vannet flyter den, og lyden den pumper ut låter faktisk veldig solid for å komme fra en såpass liten tass.

Slik har prisen på UE Wonderboom utviklet seg.

Wonderboom kostet 1000 kroner ved slipp, men nå koster den bare 750 kroner hos Elkjøp, og det er faktisk en svært god deal.

Slik har prisen på Ryzen 1800x utviklet seg. Bilde: Prisguiden

AMD Ryzen 1800X: Uvanlig stort prisfall på CPU

Pris ved lansering: 5400 kroner
Normalpris: Ca. 3800 kroner
Pris nå: 3200 kroner

AMD skapte stor furore da de kom susende inn på markedet med sine Ryzen-prosessorer tidligere i år.

Siden den gang har flere modeller gått godt ned i pris, og nå har visse modeller sunket med ytterligere 20 prosent – noe som ikke akkurat er dagligdags med prosessorer.

God flerkjernet ytelse har aldri vært rimeligere enn dette. Vi hadde uten tvil gått for toppmodellen, Ryzen 1800X, men hvis du har planer om å overlokke uansett kan lillebror Ryzen 1700 være et rimeligere alternativ.

AMD Threadripper 1950X: Råtass for krevende brukere

Pris ved lansering: 10 200 kroner
Normalpris: Fra 9000 til 10 000 kroner
Pris nå: 8000 kroner

Hvis du har spesielt store behov for å tygge mye data, er AMD Ryzen Threadripper noe av det heftigste du kan ha under prosessorkjøleren din.

Nå er prisen rekordlav også.

Slik har prisen på Ryzen Threadripper 1950X utviklet seg. Bilde: Prisguiden

AMDs flaggskipmodell 1950X med seksten kjerner er for deg som vil ha det så heftig som mulig, mens den tolvkjernede 1920X med omtrent tilsvarende prisfall heller ikke kan kalles noen sinke.

Slik har prisen på Sony ZD9 utviklet seg. Bilde: Prisguiden

Sony KD-75ZD9: En av de råeste TV-ene

Pris ved lansering: 80 000 kroner (!)
Normalpris: 80 000 kroner
Pris nå: 40 000 kroner

Gjennomført fra topp til tå ble konklusjonen da vi testet Sonys toppmodell, KD-65ZD9. Og det skulle da bare mangle - 65-tommeren kostet 50 000 og ti tommer mer kostet hele 30 000 kroner oppå det igjen. Nå er et imidlertid penger å spare for deg som vil ha en enorm skjerm av tålelig god kvalitet i stua.

Sony ZD9 på 75 tommer beviser at billig er relativt, og er nedsatt fra 80 000 kroner til 40 000 kroner. For den prisen får du fabelaktig sortnivå der omtrent bare OLED-skjermer kan måle seg. Dette er også en smart-TV med Android i bånn.

DJI Spark: Mye lek og moro

Pris ved lansering: 5790 kroner
Normalpris: Ca. 5000 kroner
Pris nå: 3995 kroner

Vi har testen en drøss av forskjellige droner, og vi føler vi oss ganske sikre på at Spark gir den beste kombinasjonen av bærbarhet og bildekvalitet for de aller fleste.

Den veier kun 300 gram, og er mer bærbar enn de fleste andre, spesielt takket være den betydelig mindre kontrolleren.

Slik har prisen på DJI Spark utviklet seg.

Bildekvaliteten er også, etter hva vi har sett av sammenligninger, den beste blant de minste fotodronene. Den er mer selfie-fokusert enn for eksempel Mavic Pro, men enkel å fly med automatiserte moduser og følgefunksjon. Og kjøper du den med kontroller får du en kjapp og responsiv drone som du også kan ha mye moro med å bare fly rundt med.

OBS! Dette er utgaven du i utgangspunktet styrer fra mobiltelefon, men også Fly More-pakken med kontroller og dermed lengre rekkevidde er på tilbud i dag, og kan fås fra 5500 mot normalpriser på rundt 7200 til 7800 kroner.

Få også med deg vår gigantoversikt:

Disse butikkene har Black Friday-tilbud i dag »

Har du kommet over tilbud du mener er vanvittig bra? Del dem med oss i kommentartråden nedenfor!

annonse
Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden.Les mer her