Hopp til innhold

Brann enkelt videre i cupen

Niklas Castro og Felix Horn Myhre gjorde veien til 4. runde i cupen komfortabel for Brann med hver sin måldobbel da Fredrikstad ble banket 6-0.

Med 2-0-ledelse med seg inn til pause fortsatte Brann å styre på eget gress også etter hvilen. Midtbanemann Felix Horn Myhre scoret sine to første mål i Brann-trøya. To minutter ut i omgangen banket han inn 3-0 fra omkring ti meter. Drøyt ti minutter senere satte han inn 4-0 etter flott Brann-spill.

Ydmykelsen ble total for FFK da Aune Heggebø og Niklas Jensen Wassberg scoret hvert sitt mål i sluttminuttene.

Castro sørget for 2-0-ledelse til halv tid. Først på straffespark, og deretter var han kald da han gjorde utgangspunktet til Fredrikstad enda vanskeligere tre minutter før pause. (NTB)