Hopp til innhold

Narvik hockey klar for eliteserien

Skjærtorsdag var det klart for kanskje årets viktigste kamp for Narvik hockey borte mot Grüner.

Med seier eller uavgjort ville Narvik-laget være klare for eliteserien, med tap ville imidlertid Grüner sikre spill på øverste nivå neste sesong.

For de som heier på Narvik tok det bare fem minutter før første jubel kunne slippes løs. Magnusson kunne banke pucken i nettet etter flott spill av Holstad.

Det tok imidlertid ikke lang tid før Grüner svarte. Etter 10 minutter spill var lagene like langt etter mål av Johnsgård.

Deretter og ut var det enveiskjøring fra Narviks side.

Etter 52 minutter spilt sto det hele 1–6 til bortelaget etter mål av Hilbertsen, Trondsen, Andersson, Svarstad og Koskinen.

Helt på tampen reduserte Naesstroem stillingen til 2-6, men kun sekunder senere var Narvik nok en gang frempå og Ceder kunne sette inn dagens siste mål.

Kampen endte dermed 2–7 og Narvik hockey er klar for spill på øverste nivå neste sesong.