Hopp til innhold

Kongsvinger snudde til seier på tampen

Kongsvinger snudde til seier på tampen mot Ranheim i seriestarten i 1. divisjon mandag.

John Hou Sæter sendte Ranheim foran da han satte inn 1-0 etter 16 minutters spill. Lagene gikk i garderoben på stillingen 0-1 etter første omgang.

Innbytter Vegard Leikvoll Moberg hadde nylig entret banen da han sørget for at lagene var like langt sin 1-1-scoring et kvarter før full tid. Harald Holter sendte Kongsvinger i ledelsen da han satte inn 2-1 i siste minutt. Like etterpå blåste dommeren i fløyta for siste gang. Den endelige stillingen i oppgjøret ble 2-1.

Kongsvingers Lucas Haren og Harald Holter fikk se det gule kortet. For Ranheim fikk Erik Tønne og Philip Slørdahl gult kort.

Oppgjøret på Gjemselund stadion ble dømt av Eivind Bodding. 1923 tilskuere løste billett til kampen.

I neste runde møter Kongsvinger Lyn 7. april.