Hopp til innhold

Raufoss sørget for uavgjort

Mjøndalen ledet 1-0, men Raufoss kom tilbake mot slutten og sørget for 1–1 i seriepremieren i 1. divisjon mandag.

Mats Pedersen ga Mjøndalen ledelsen allerede i åpningsminuttet. Det ble ikke scoret flere mål før pause. Lagene gikk av banen på stillingen 1–0.

Alie Conteh (Mjøndalen) så rødt etter 80 minutters spill, og tre minutter på overtid utlignet innbytter Kebba Badjie for Raufoss. Kort tid etterpå ble kampen avblåst. Kampen endte dermed 1–1.

Mjøndalens Mats Pedersen, Peder Vogt og Thomas Kinn fikk gult kort. For Raufoss fikk Jörgen Wålemark, Erlend Hustad og Victor Fors gult kort.

Harald Vollstad Sletner var dommer på Consto Arena. 1221 tilskuere hadde tatt turen.

Begge lag spiller sin neste kamp 6. april. Mjøndalen skal spille mot Sogndal, mens Raufoss møter Vålerenga.